1-IN-WAXR-UK/1.1 ROLLER WAXER. Návod na obsluhu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1-IN-WAXR-UK/1.1 ROLLER WAXER. Návod na obsluhu"

Transkript

1 1-IN-WAXR-UK/1.1 ROLLER WAXER TM Návod na obsluhu

2 Upozornenia Prečítajte si dôkladne pokyny a odložte si ich pre použitie v budúcnosti. Používajte prístroj len na účel popísaný v tomto návode. Počas použitia je vnútorný kovový priestor ohrevnej jednotky veľmi horúci - nikdy nedávajte ruky do ohrevnej nádoby. Nenechávajte prístroj bez dozoru, ak je pripojený k elektrickej sieti. Vypnite ho, ak ho nepoužívate a neohrievajte, ak je prázdny. Nevhodný pre použitie v blízkosti vody. Nepoužívajte vo vani a sprche. Nedovoľte deťom hrať sa so spotrebičom. Nepoužívajte na ani nedovoľte používať prístroj deťom do 8 rokov. Nedovoľte používať deťom medzi 8 a 17 rokmi bez dozoru dospelej osoby. Nie je určený pre použitie osobami so zníženými psychickými, senzorickými alebo mentálnymi schopnosťami alebo bez dostatočných skúseností a znalostí, kým nie sú pod dozorom osoby zodpovednej za ich bezpečnosť. Čistič voskovacieho prístroja nie je vhodný pre použitie na kožu. Odpojte prístroj po použití a nechajte ho pred čistením alebo zložením voskovej kazety vychladnúť. Ak je poškodený napájací kábel alebo zástrčka, prestaňte prístroj používať - musí ho vymeniť výrobca, servisný technik alebo podobne kvalifikovaná osoba, aby sa zabránilo nebezpečenstvu. Ak sa objaví podráždenie alebo alergická reakcia do 48 hodín po použití, prístroj už nepoužívajte až do konzultácie s doktorom. Nepoužívajte tento výrobok na uvoľnené časti kože ani časti s: kŕčovými žilami, ochoreniami kože (napríklad ekzémy, psoriáza, dermatitída), oderkami, podráždením, bradavice, hypercitlivú kožu alebo spálenú od slnka, pri cukrovke, flebitíde, na jazvy atď. Ak trpíte niektorým z vyššie uvedených ochorení, konzultujte použitie prístroja s doktorom. Poraďte sa s doktorom pred voskovaním ak trpíte zníženou citlivosťou kože z dôvodu cukrovky.

3 O prístroji ROLLER WAXER je čistý, rýchly a jednoduchý spôsob použitia ohrevu vosku. S dvoma ošetrovacími hlavami môžete odstraňovať chĺpky z veľkých oblastí ako sú nohy, chrbát a ramená, a pomocou malej hlavy môžete ošetrovať citlivé miesta, ako je horná pera a línia bikiniek. Podsvietené kontrolky vám umožňujú sledovať úroveň teploty vosku. Len prístroj pripojte, vložte voskovú kazetu do rukoväti a je hotovo. Veľký nástavec Odporúčané použitie: Nohy Predlaktie Miesta ošetrenia Malý nástavec Odporúčané použitie: Podpažie Horná pera Obočie Línia bikín Test Vždy vykonajte test na vnútornej strane predlaktia alebo na malé oblasti kože pre možné kožné reakcie. Počkajte 24 hodín. Ak sa objaví podráždenie, výrobok nepoužívajte.

4 Pred ošetrením Ideálne by nemali byť vlasy kratšie ako 5 mm pre pevné uchopenie voskom. Oblasť ošetrenia musí byť čistá, suchá a bez make-upu a mastnôt, napr. zvlhčovače, mlieko atď. Umyte a dôkladne vysušte oblasť pred ošetrením, pretože to dočasne odstráni prirodzené tuky tela a umožní lepšie priľnutie vosku k vlasom. Chráňte odevy a okolité prostredie. Použitie prístroja Kryt Kontrolky úrovne Ručná ohrevná jednotka Nabíjacia základňa

5 1 Postavte nabíjaciu základňu na stabilnú pracovnú a pripojte k elektrickej sieti. 2 Zvoľte vhodný nástavec pre typ ošetrenia a vyberte ho z hygienického obalu. 3 Nasuňte voskovú kazetu do ohrevnej jednotky. 4 Umiestnite ohrevnú jednotku do nabíjacej základne a nasaďte kryt. Kontrolka úrovne sa rozsvieti purpurovou farbou pre indikáciu, že prístroj zahrieva vosk. 5 Po približne minútach ohrevu je vosk pripravený na použitie. 30 MINUTES

6 6 Vyberte ohrevnú jednotku z nabíjacej základne. POZNÁMKA: Nevyberajte voskovú kazetu z jednotky. Vosk zostane na správnej teplote dlhší čas, ak kazeta zostane vo vnútri ručnej ohrevnej jednotky počas aplikácie. 7 Pri prvom ohreve kazety prejdite cez kus papiera pre dosiahnutie rovnomerného toku vosku na celom nástavci pred aplikáciou vosku na kožu. POZNÁMKA: Otestujte malé množstvo vosku pre kontrolu, či vám vyhovuje teplota. Ak je veľmi vysoká, počkajte niekoľko minút pre ochladenie. 8 Uchopte a držte prístroj v uhle 45 k oblasti ošetrenia. Naneste vosk na kožu v rovnakom smere, ako je rast chĺpkov, prekryte oblasť nie dlhšiu, ako je odstraňovací pás. TIP: Umiestnite jednotku späť do nabíjacej základne medzi aplikáciami pre udržanie správnej teploty vosku. POZNÁMKA: Na citlivých miestach, ako je línia bikiniek a horná pera je vhodnejšie aplikovať vosk v menších množstvách - viď Voskovanie rôznych miest v návode.

7 9 Pevne pritlačte papierový pás cez oblasť vosku. Držte kožu napätú, odtrhnite pás jedným rýchlym pohybom proti smeru rastu chĺpkov. Držte pás paralelne a čo najbližšie ku koži. POZNÁMKA: Neťahajte smerom od kože, pretože tým môžete chĺpky len odtrhnúť. 10 Ihneď aplikujte pevný tlak na ošetrovanú oblasť dlaňou ruky alebo studeným sťahovacím obväzom pre ukľudnenie oblasti. Prejdite na ďalšiu oblasť a opakujte kroky 8-10 až do kompletného odstránenia chĺpkov a vosku z požadovanej oblasti. TIP: Ak zostanú lepivé zvyšky na koži, môže to byť znak, že vosk nie je dostatočne horúci. Pre odstránenie zvyškov vosku odporúčame použitie detského oleja alebo čističa na báze oleja. NEAPLIKUJTE vosk na ošetrenú oblasť do 24 hodín. Po voskovaní Zvýšte pozornosť po voskovaní na najbližších 24 hodín. Môžete použiť antiseptický zvlhčujúci roztok pre zjemnenie kože, nepoužívajte parfémované roztoky ani krémy, pretože môžu spôsobiť alergické reakcie. Ošetrenie 2 dny po použití a každodenná starostlivosť zabránia vrasteniu chĺpkov. Po ošetrení odporúčame nosenie voľného odevu, prirodzených vlákien a vyhnite sa tesným alebo nylonovým odevom. Odstránenie vrastených alebo hrubých vlasov ako pod ramenami alebo v oblasti bikín môže niekedy spôsobiť malé kvapky krvi na povrchu kože. Studeným obkladom s navlhčenou vatou odstránite tieto stopy krvi a môžete schladiť postihnuté miesto.

8 Odporúčame čistiť čiastočne použitú voskovaciu kazetu po použití pomocou čističa vosku pre zabránenie nalepenia prachu a nečistôt na valčeku. Zabalenie voskovacej hlavy do fólie taktiež pomáha udržať dobrý stav pre ďalšie použitie. Prípadne nechajte kazetu v ohrevnej jednotke a pred uskladnením nasaďte kryt. Tipy Z hygienických dôvodov odporúčame používať len JEDNOU osobou. Počas 24-hodín po ošetrení sa vyhnite teplému kúpeľu, slneniu, saune a inému teplenému ošetreniu. Pri prvom použití voskovej kazety prejdite jednotkou cez kus papiera pre rovnomerné rozloženie vosku pred aplikáciou na požadovanú oblasť. Vždy aplikujte vosk rovnakým smerom ako je rast chĺpkov a pás ťahajte opačným smerom proti rastu. Pás ťahajte vždy rýchlym pohybom dozadu a paralelne ku koži. Ak budete pás ťahať smerom od kože, chĺpky majú tendenciu sa trhať. Je to bolestivé a neodstráni chĺpky úspešne. Môže spôsobiť taktiež podráždenie kože. Pomalé trhanie pásu je bolestivé a neúspešné. Nikdy opätovne neaplikujte vosk na ošetrenú oblasť. Pre odstránenie zostávajúcich chĺpkov použite pinzetu. Chĺpky pre odstránenie by mali mať najmenej 5 mm pre pevné uchopenie. Papierový pás môžete opätovne použiť, kým nie je úplne zaplnený voskom, potom ho vyhoďte. Pred použitím prehnite malý okraj papierového pásu. Tým si vytvoríte časť na uchopenie. Ak zostanú na koži lepivé zvyšky, je to znak, že vosk je nedostatočne horúci. Pre odstránenie lepivých zvyškov použite detský olej, alebo čistič na báze oleja.

9 Voskovanie rôznych miest Koža na tvári je veľmi citlivá a je nutná špeciálna starostlivosť po odstránení chĺpkov na tvári. Horná pera Horná pera sa ideálne ošetruje ako samostatná časť. Chĺpky rastú väčšinou dolu priamo pod nosom a smerom von do strán k okrajom úst. Navoskujte každú oblasť samostatne, aplikáciou vosku rovnakým smerom s rastom chĺpkov a potom odstráňte pás proti smeru rastu. Môžete si prispôsobiť veľkosť papierového pásu nožničkami. Obočie ROLLER WAXER je určený pre odstránenie chĺpkov medzi obočím. Bude nutné ešte ďalšie tvarovanie. Predlaktie a nohy Začnite na zápästí alebo členku a pokračujte hore. Všimnite si, ktorým smerom rastú chĺpky, pretože smer sa mení s postupom. Kožu musíte udržiavať napnutú pohybom a ohnutím lakťa, zápästia, kolena alebo členku. Línia bikín Môžete si obliecť rôzne plávky alebo štýl odevu, ak voskujete líniu bikín, podľa stupňa voskovania, hlavne ak je odev veľmi vykrojený. Najlepšie je skrátiť chĺpky, ktoré majú viac ako 10 mm na 5 mm, v opačnom prípade bude proces odstránenia bolestivý! Pretože chĺpky v tejto citlivej oblasti rastú v rôznych smeroch, je najlepšie ošetrovať naraz malé oblasti. Chĺpky v bikini línii sú často hlboko vrastené a preto môžete použiť chladivý obklad vyrobený z navlhčenej vaty pre vyrovnanie vpichov po voskovaní. Pre určenie správnej pozície si sadnite na pohodlnú stoličku s roztiahnutými nohami a nad pásom. Alebo sa postavte jednou nohou do výšky pásu, s opretím chodidla o stenu.

10 Podpažie Toto je ďalšia citlivá časť tela a chĺpky opäť môžu rasť v rôznych smeroch a môžu byť vrastené. Nepokúšajte sa odstraňovať chĺpky rastúce pod ramenom jedným pohybom, ošetrujte túto oblasť po častiach použitím úzkych pásov, ktoré môžete narezať na požadovanú veľkosť. Opäť je nutné ich skrátiť, ak sú veľmi dlhé (viac ako 5 cm). Držte kožu napnutú zdvihnutím ramena. Ošetrené miesta schlaďte. DÔLEŽITÉ: Po voskovaní v oblasti podpažia sa vyhnite použitiu antiperspirantov a deodorantov najmenej 24 hodín. Starostlivosť a údržba Používajte len voskové kazety dodané s týmto prístrojom - ďalšie kazety je možné zakúpiť ako príslušenstvo. NESKLADUJTE prístroj, kým úplne nevychladne. Odstráňte škvrny vosku pomocou dodaného čističa vosku. Ak je to nutné, môžete prístroj vyčistiť taktiež pomocou navlhčenej utierky a mydla. Nepoužívajte drsné čističe a rozpúšťadlá. Neponárajte jednotku do vody ani iných tekutín. Pred uskladnením dôkladne vysušte. Ak je poškodený napájací kábel ROLLER WAXER, musí ho vymeniť výrobca alebo servisné stredisko, alebo podobe kvalifikovaná osoba. Vo vnútri prístroja sa nenachádzajú vami opraviteľné časti. Dôležité Dvojitá izolácia. Uzemnenie nie je nutné. Vyhovujte platným Európskym smerniciam. Viď pokyny

11 Zákaznícky servis Ak máte nejaké otázky, kontaktujte Rio Careline na: alebo om na: Pre registráciu dvojročnej záruky navštívte: Rio, Dezac a ROLLER WAXER sú ochranné značky The Dezac Group Ltd The Dezac Group Ltd 2012 PO Box 17, Cheltenham Spa, England GL53 7ET

12 Informácie o likvidácii opotrebovaného elektrického zariadenia (súkromné domácnosti) Tento symbol na produktoch a/alebo na priložených dokumentoch znamená, že sa pri likvidácii nesmú elektrické a elektronické zariadenia miešať so všeobecným domácim odpadom. V záujme správneho obhospodarovania, obnovy a recyklácie odvezte, prosím, tieto produkty na určené zberné miesta, kde budú prijaté bez poplatku. V niektorých krajinách je možné tieto produkty vrátiť priamo miestnemu maloobchodu v prípade, ak si objednáte podobný nový výrobok. Správna likvidácia týchto produktov pomôže ušetriť hodnotné zdroje a zabrániť možným negatívnym vplyvom na ľudské zdravie a prostredie, ktoré môžu inak vzniknúť v dôsledku nesprávneho zaobchádzania s odpadom. Bližšie informácie o najbližšom zbernom mieste získate na miestnom úrade. V prípade nesprávnej likvidácie odpadu môžu byť uplatnené pokuty v súlade s platnou legislatívou. Pre právnické osoby v Európskej únii Ak potrebujete zlikvidovať opotrebované elektrické a elektronické zariadenia, bližšie informácie získate od svojho miestneho predajcu alebo dodávateľa. Informácie o likvidácii v krajinách mimo Európskej únie Tento symbol je platný len v Európskej únii. Ak si želáte zlikvidovať toto zariadenie, obráťte sa na miestny úrad alebo predajcu a poinformujte sa o správnom spôsobe likvidácie tohto typu odpadu.

13 1-IN-WAXR-UK/1.1 ROLLER WAXER TM Návod k použití

14 Upozornění Přečtěte si důkladně pokyny a odložte si je pro použití v budoucnosti. Používejte přístroj pouze k účelu popsanému v tomto návodu. Během použití je vnitřní kovový prostor ohřevné jednotky velmi horký - nikdy nedávejte ruce do ohřevné nádoby. Nenechávejte přístroj bez dohledu, pokud je připojený k elektrické síti. Vypněte jej pokud jej nepoužíváte a neohřívejte, pokud je prázdný. Nevhodný pro použití v blízkosti vody. Nepoužívejte ve vaně a sprše Nedovolte dětem hrát si se spotřebičem. Nepoužívejte ani nedovolte používat přístroj dětem do 8 let. Nedovolte používat dětem mezi 8 a 17 lety bez dohledu dospělé osoby. Není určený pro použití osobami se sníženými psychickými, senzorickými nebo mentálními schopnostmi nebo bez dostatečných zkušeností a znalostí, dokud nejsou pod dohledem osoby odpovědné za jejich bezpečnost. Čistič voskovacího přístroje není vhodný pro použití na kůži. Odpojte přístroj po použití a nechte jej před čištěním nebo sejmutím voskové kazety vychladnout. Pokud je poškozený přívodní kabel nebo zástrčka, přestaňte přístroj používat - musí jej vyměnit výrobce, servisní technik nebo podobné kvalifikovaná osoba, aby se zabránilo nebezpečí. Pokud se objeví podráždění nebo alergická reakce do 48 hodin po použití, přístroj již nepoužívejte až do konzultace s doktorem. Nepoužívejte tento výrobek na uvolněné části kůže ani části s: křečovými žílami, onemocněními kůže (například ekzémy, psoriáza, dermatitida), oděrky, podrážděním, bradavice, hypercitlivou kůži nebo spálenou od slunce, při cukrovce, flebitidě, na jizvy apod. Pokud trpíte některým z výše uvedených onemocnění, konzultujte použití přístroje s doktorem. Poraďte se s doktorem před voskováním pokud trpíte sníženou citlivostí kůže z důvodu cukrovky.

15 O přístroji ROLLER WAXER je čistý, rychlý a snadný způsob použití ohřevu vosku. Se dvěma ošetřovacími hlavami můžete odstraňovat chloupky z velkých oblastí jako jsou nohy, záda a ramena, a pomocí malé hlavy můžete ošetřovat choulostivá místa, jako je horní ret a linie bikinek. Nasvícené kontrolky vám umožňují sledovat úroveň teploty vosku. Pouze přístroj připojte, vložte voskovou kazetu do madla a je hotovo. Velký nástavec Doporučené použití: Nohy Předloktí Místa ošetření Malý nástavec Doporučené použití: Podpaží Horní ret Obočí Linie bikinek Test Vždy proveďte test na vnitřní straně předloktí nebo na malé oblasti kůže pro možné kožní reakce. Počkejte 24 hodin. Pokud se objeví podráždění, výrobek nepoužívejte.

16 Před ošetřením Ideálně by neměly být vlasy kratší než 5 mm pro pevné uchopení voskem. Oblast ošetření musí být čistá, suchá a bez make-upu a mastnot, např. zvlhčovače, mléko apod. Umyjte a důkladně vysušte oblast před ošetřením, neboť to dočasně odstraní přirozené tuky těla a umožní lepší přilnutí vosku k vlasům. Chraňte oděvy a okolní prostředí. Použití přístroje Kryt Kontrolky úrovně Ruční ohřevná jednotka Nabíjecí základna

17 1 Postavte nabíjecí základnu na stabilní pracovní plochu a připojte k elektrické síti. 2 Zvolte vhodný nástavec pro typ ošetření a vyndejte jej z hygienického obalu. 3 Nasuňte voskovou kazetu do ohřevné jednotky. 4 Umístěte ohřevnou jednotku do nabíjecí základny a nasaďte kryt. Kontrolka úrovně se rozsvítí purpurovou pro indikaci, že přístroj zahřívá vosk. 5 Po přibližně minutách ohřevu je vosk připravený k použití. 30 MINUTES

18 6 Vyjměte ohřevnou jednotku z nabíjecí základny. POZNÁMKA: Nevyndávejte voskovou kazetu z jednotky. Vosk zůstane na správné teplotě delší dobu, pokud kazeta zůstane uvnitř ruční ohřevné jednotky během aplikace. 7 Při prvním ohřevu kazety přejděte přes kus papíru k dosažení rovnoměrného toku vosku na celém nástavci před aplikací vosku na kůži. POZNÁMKA: Otestujte malé množství vosku ke kontrole, zda vám vyhovuje teplota. Pokud je příliš vysoká, počkejte několik minut k ochlazení. 8 Uchopte a držte přístroj v úhlu 45 k oblasti ošetření. Naneste vosk na kůži ve stejném směru, jako je růst chloupků, překryjte oblast ne delší, než je odstraňovací pás. TIP: Umístěte jednotku zpět do nabíjecí základny mezi aplikacemi k udržení správné teploty vosku. POZNÁMKA: Na choulostivých místech, jako je linie bikinek a horní ret je vhodnější aplikovat vosk v menších množstvích - viz Voskování různých míst v návodu.

19 9 Pevně přitlačte papírový pás přes oblast vosku. Držte kůži napjatou, odtrhněte pás jedním rychlým pohybem proti směru růstu chloupků. Držte pás paralelně a co nejblíže ke kůži. POZNÁMKA: Netahejte směrem od kůže, neboť tím můžete chloupky pouze ulomit. 10 Ihned aplikujte pevný tlak na ošetřovanou oblast dlaní ruky nebo studeným stahovacím obvazem k uklidnění oblasti. Přejděte na další oblast a opakujte kroky 8-10 až do kompletního odstranění chloupků a vosku z požadované oblasti. TIP: Pokud zůstanou lepivé zbytky na kůži, může to být znak, že vosk není dostatečně horký. K odstranění zbytků vosku doporučujeme použití dětského oleje nebo čističe na bázi oleje. NEAPLIKUJTE vosk na ošetřenou oblast do 24 hodin. Po voskování Zvyšte pozornost po voskování na nejbližších 24 hodin. Můžete použít antiseptický zvlhčující roztok k zjemnění kůže, nepoužívejte parfémované roztoky ani krémy, neboť mohou způsobit alergické reakce. Ošetření 2 dny po použití a každodenní péče zabrání vrostu chloupků. Po ošetření doporučujeme nošení volného oděvu, přirozených vláken a vyhněte se těsným nebo nylonovým oděvům. Odstranění vrostlých nebo silných vlasů jako pod rameny nebo v oblasti bikin může někdy způsobit malé kapky krve na povrchu kůže. Studeným obkladem s navlhčenou vatou odstraní tyto stopy krve a pomůže zchladit postižené místo.

20 Doporučujeme čistit částečně použitou voskovou kazetu po použití pomocí čističe vosku k zabránění nalepení prachu a nečistot na válečku. Zabalení voskovací hlavy do fólie také pomáhá udržet dobrý stav pro další použití. Případně nechte kazetu v ohřevné jednotce a před uskladněním nasaďte kryt. Tipy Z hygienických důvodů doporučujeme používat pouze JEDNOU osobou. Během 24-hodin po ošetření se vyhněte teplé koupeli, slunění, sauně a jinému teplenému ošetření. Při prvním použití voskové kazety přejděte jednotkou přes kus papíru k rovnoměrnému rozložení vosku před aplikací na požadovanou oblast. Vždy aplikujte vosk stejným směrem jako je růst chloupků a pás tahejte opačným směrem proti růstu. Pás tahejte vždy rychlým pohybem dozadu a paralelně ke kůži. Pokud budete pás tahat směrem od kůže, chloupky mají tendenci se trhat. Je to bolestivé a neodstraní chloupky úspěšně. Může způsobit také podráždění kůže. Pomalé trhání pásu je bolestivé a neúspěšné. Nikdy opětovně neaplikujte vosk na ošetřenou oblast. K odstranění zbývajících chloupků použijte pinzetu. Chloupky k odstranění by měly mít nejméně 5 mm pro pevné uchopení. Papírový pás můžete opětovně použít, dokud není zcela zaplněný voskem, poté jej vyhoďte. Před použitím prohněte malý okraj papírového pásu. Tím si vytvoříte část k uchopení. Pokud zůstanou na kůži lepivé zbytky, je to znak, že vosk je nedostatečně horký. K odstranění lepivých zbytků použijte dětský olej, nebo čistič na bázi oleje.

21 Voskování různých míst Kůže na obličeji je obzvláště citlivá a je nutná speciální péče po odstranění obličejových chloupků. Horní ret Horní ret se ideálně ošetřuje jako samostatná část. Chloupky rostou většinou dolů přímo pod nosem a směrem ven do stran k okrajům úst. Navoskujte každou oblast samostatně, aplikací vosku stejným směrem s růstem chloupků a poté odstraňte pás proti směru růstu. Můžete si přizpůsobit velikost papírového pásu nůžkama. Obočí ROLLER WAXER je určený k odstranění chloupků mezi obočím. Bude nutné ještě další tvarování. Předloktí a nohy Začněte na zápěstí nebo kotníku a pokračujte nahoru. Všimněte si, kterým směrem rostou chloupky, neboť směr se mění s postupem. Kůži musíte udržovat napjatou pohybem a ohnutím loktu, zápěstí, kolena nebo kotníku. Linie bikinek Můžete si obléknout různé plavky nebo styl oděvu, pokud voskujete bikini linii, podle stupně voskování, zejména pokud je oděv velmi vykrojený. Nejlepší je zkrátit chloupky, které mají více než 10 mm na 5 mm, v opačném případě bude proces odstranění bolestivý! Protože chloupky v této citlivé oblasti rostou v různých směrech, je nejlepší ošetřovat najednou malé oblasti. Chloupky v bikini linii jsou často hluboce vrostlé a proto můžete použít chladivý obklad vyrobený z navlhčené vaty pro vyrovnání vpichů po voskování. Pro určení správné pozice si sedněte na pohodlnou židli s roztaženýma nohama a nad pasem. Nebo se postavte jednou nohou do výšky pasu, s opřením chodidla o stěnu.

22 Podpaží Toto je další citlivá část těla a chloupky opět mohou růst v různých směrech a mohou být vrostlé. Nepokoušejte se odstraňovat chloupky rostoucí pod ramenem jedním pohybem, ošetřujte tuto oblast po částech použitím úzkých pásů, které můžete nařezat na požadovanou velikost. Opět je nutné je zkrátit, pokud jsou příliš dlouhé (více než 5 cm). Držte kůži napjatou zvednutím ramene. Ošetřená místa schlaďte. DŮLEŽITÉ: Po voskování v oblasti podpaží se vyhněte použití antiperspirantů a deodorantů nejméně 24 hodin. Péče a údržba Používejte pouze voskové kazety dodané s tímto přístrojem - další kazety lze zakoupit jako příslušenství. NESKLADUJTE přístroj, dokud zcela nevychladne. Odstraňte skvrny vosku pomocí dodaného čističe vosku. Pokud je to nutné, můžete přístroj vyčistit také pomocí navlhčené utěrky a mýdla. Nepoužívejte drsné čističe a rozpouštědla. Neponořujte jednotku do vody ani jiných tekutin. Před uskladněním důkladně vysušte. Pokud je poškozený přívodní kabel ROLLER WAXER, musí jej vyměnit výrobce nebo servisní středisko, nebo podobě kvalifikovaná osoba. Uvnitř přístroje se nenacházejí vámi opravitelné části. Důležité Dvojitá izolace. Uzemnění není nutné. Vyhovujte platným Evropským směrnicím. Viz pokyny

23 Zákaznický servis Pokud máte nějaké dotazy, kontaktujte Rio Careline na: nebo em na: K registraci dvouleté záruky navštivte: Rio, Dezac a ROLLER WAXER jsou ochranné značky The Dezac Group Ltd The Dezac Group Ltd 2012 PO Box 17, Cheltenham Spa, England GL53 7ET

24 Informace pro užívatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení (domácnosti) Tento symbol na produktech anebo v průvodních dokumentech znamená, že použité elektrické a elektronické výrobky nesmí být přidány do běžného komunálního odpadu. Ke správné likvidaci, obnově a recyklaci doručte tyto výrobky na určená sběrná místa, kde budou přijata zdarma. Alternativně v některých zemích můžete vrátit své výrobky místnímu prodejci při koupi ekvivalentního nového produktu. Správnou likvidací tohoto produktu pomůžete zachovat cenné přírodní zdroje a napomáháte prevenci potenciálních negativních dopadů na životní prostředí a lidské zdraví, čož by mohly být důsledky nesprávné likvidace odpadů. Další podrobnosti si vyžádejte od místního úřadu nebo nejbližšího sběrného místa. Při nesprávné likvidaci tohoto druhu odpadu mohou být v souladu s národními předpisy uděleny pokuty. Pro podnikové uživatele v zemích Evropské unie Chcete-li likvidovat elektrická a elektronická zařízení, vyžádejte si potřebné informace od svého prodejce nebo dodavatele. Informace k likvidaci v ostatních zemích mimo Evropskou unii Tento symbol je platný jen v Evropské unii. Chcete-li tento výrobek zlikvidovat, vyžádejte si potřebné informace o správném způsobu likvidace od místních úřadů nebo od svého prodejce.

TOTAL BODY TM WAXING. Depilace voskem. Návod k použití

TOTAL BODY TM WAXING. Depilace voskem. Návod k použití TOTAL BODY TM WAXING Depilace voskem Návod k použití Upozornění Přečtěte si důkladně pokyny a odložte si je pro použití v budoucnosti. Nepoužívejte tento výrobek na uvolněné části kůže ani části s: křečovými

Více

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití KH 2 Termoventilátor s oscilací CZ Návod k použití Tento spotřebič není určený pro použití osobami (včetně dětí) se sníženými fyzickými, senzorickými nebo mentálními schopnostmi, nebo bez dostatečných

Více

WP 2. Návod k použití

WP 2. Návod k použití WP 2 CZ Návod k použití Obecné Tento spotřebič je pouze pro použití v domácnosti a nikoliv pro komerční využití. Přečtěte si pokyny a odložte si je na bezpečném místě. Při předání spotřebiče další osobě

Více

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny - Pro zamezení poruch si tento

Více

made in China Návod na obsluhu Kulma na vlasy

made in China Návod na obsluhu Kulma na vlasy made in China Návod na obsluhu Kulma na vlasy 1 1 SUBLIM' TOUCH SURFACE 7 4 3 5 6 8 2 KULMA PRO 180 - SUBLIM TOUCH Pomocou kulmy Sublim touch značky Babyliss jednoducho vytvoríte vlny ako od profesionálneho

Více

VG 200 Stolní gril. Návod k použití

VG 200 Stolní gril. Návod k použití VG 200 Stolní gril CZ Návod k použití Všeobecné Tento spotřebič je určený pro soukromé použití, nikoliv na komerční účely. Přečtěte si tento návod pozorně před použitím a odložte si jej na bezpečném místě.

Více

Masážní přístroj. m 286. Návod k obsluze

Masážní přístroj. m 286. Návod k obsluze Masážní přístroj m 286 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

Halogenový ohřívač. Návod k obsluze

Halogenový ohřívač. Návod k obsluze Halogenový ohřívač 436 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

SKINREVIVE TM. přirozená redukce jemných linek a vrásek

SKINREVIVE TM. přirozená redukce jemných linek a vrásek SKINREVIVE TM přirozená redukce jemných linek a vrásek Upozornění Přečtěte si prosím důkladně všechny pokyny a odložte si je na bezpečném místě pro případ použití v budoucnosti. Zabraňte přímému kontaktu

Více

HM-843 Mixér Návod k obsluze

HM-843 Mixér Návod k obsluze HM-843 Mixér Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě

Více

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití HM 2 Ruční mixér CZ Návod k použití Ovládání Madlo vysunutí vysunutí Tělo Šlehací nástavce Hnětací nástavce Rychlost Regulace rychlosti TURBO zapnutí/ vypnutí Všeobecné Tento spotřebič je určený pouze

Více

Sada pro manikůru a pedikůru

Sada pro manikůru a pedikůru Sada pro manikůru a pedikůru M 287 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

Shiatsu masážní přístroj pro chodidla FM-TS9. Návod k použití. S ohřevem

Shiatsu masážní přístroj pro chodidla FM-TS9. Návod k použití. S ohřevem FM-TS9 Shiatsu masážní přístroj pro chodidla S ohřevem Návod k použití PŘEČTĚTE SI VŠECHNY POKYNY PŘED POUŽITÍM. ODLOŽTE SI TYTO POKYNY PRO POUŽITÍ V BUDOUCNOSTI. Důležité bezpečnostní pokyny PŘI POUŽITÍ

Více

VG 300 Barbecue gril. Návod k použití

VG 300 Barbecue gril. Návod k použití VG 300 Barbecue gril CZ Návod k použití Madlo Kryt Grilovací rošt Termostat Odkapávací miska Spodní kryt Noha Podstavec Tento spotřebič je určený pouze pro použití v domácnosti, nikoli pro komerční účely.

Více

Jogurtovač JM 1. Návod k použití

Jogurtovač JM 1. Návod k použití Jogurtovač JM 1 CZ Návod k použití Spotřebič je určený pouze pro použití v domácnosti. Přečtěte si pozorně návod k použití a odložte si jej na bezpečném místě. Bezpečnostní pokyny: Spotřebič připojujte

Více

Pohlcovač vlhkosti. Návod k použití

Pohlcovač vlhkosti. Návod k použití Pohlcovač vlhkosti 590 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ použití v budoucnosti.

Více

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820 Návod k použití PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Manikúra a pedikúra M 288. Návod k obsluze

Manikúra a pedikúra M 288. Návod k obsluze Manikúra a pedikúra M 288 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

CT 1800/E CT 1810 CT 3010

CT 1800/E CT 1810 CT 3010 CT 1800/E CT 1810 CT 3010 CT 3010 CT 1810 CZ Návod k použití Pokyny k použití Blahopřejeme Vám, zvolili jste speciální Ceran varnou desku! Před použitím doporučujeme, abyste si pozorně přečetli následující

Více

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze

Elektrický lapač hmyzu. zak 630, 640. Návod k obsluze Elektrický lapač hmyzu zak 630, 640 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

#4;# +05647%6+10 /#07#. Návod k použití s 1

#4;# +05647%6+10 /#07#. Návod k použití s 1 Návod k použití 1 J L I H A G F K E E M B C D * Pouze u určitých modelů 2 a) b) c) 2 click 36 74 75 76 7 108 7 24 hod. 12 9 10 11 10 7 12 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Tento vysavač je určený pouze pro

Více

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

DF 120. Fritéza. Návod k použití

DF 120. Fritéza. Návod k použití DF 120 Fritéza CZ Návod k použití Víko Termostat Madlo Vnitřní nádoba s nepřilnavým povrchem Otvírání víka Bezpečnostní informace Připojte spotřebič k elektrické síti podle parametrů na výrobním štítku.

Více

MOD. 6276-6277 MOD. 6399. Návod k obsluze

MOD. 6276-6277 MOD. 6399. Návod k obsluze MOD. 6276-6277 MOD. 6399 Návod k obsluze CZ Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 DŮLEŽITÁ VAROVÁNÍ PŘEČTĚTE SI POZORNĚ TYTO POKYNY. Spotřebič byl navržen pouze pro použití v domácnosti

Více

Ohřívač s ventilátorem SAHARA Návod k obsluze

Ohřívač s ventilátorem SAHARA Návod k obsluze Ohřívač s ventilátorem SAHARA 452-453 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

Vibrační masážní přístroj zad BKP-112. S ohřevem. Návod k použití

Vibrační masážní přístroj zad BKP-112. S ohřevem. Návod k použití BKP-112 Vibrační masážní přístroj zad S ohřevem Návod k použití PŘEČTĚTE SI VŠECHNY POKYNY PŘED POUŽITÍM. ODLOŽTE SI TYTO POKYNY PRO POUŽITÍ V BUDOUCNOSTI. Důležité bezpečnostní pokyny PŘI POUŽITÍ ELEKTRICKÝCH

Více

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

B-228 Strojek na vlasy Návod k obsluze

B-228 Strojek na vlasy Návod k obsluze B-228 Strojek na vlasy Návod k obsluze PŘEČTĚTE JSI VŠECHNY POKYNY PŘED POUŽITÍM A ODLOŽTE NÁVOD PRO PŘÍPAD POUŽITÍ V BUDOUCNOSTI 1 Důležité bezpečnostní pokyny Všeobecné bezpečnostní pokyny Pro zamezení

Více

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer CZ Návod k použití Zpěňovač mléka Milchaufschäumer Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 5 Před prvním použitím... 5 Zpěnění mléka... 5 Horká čokoláda a instantní nápoje...

Více

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Zastříhávač vlasů ARM 377. Návod k obsluze

Zastříhávač vlasů ARM 377. Návod k obsluze Zastříhávač vlasů ARM 377 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Návod k použití PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-857 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

MRAZNIČKA CCTUS 482 CCTUS 542 CCTUS 544. Návod k použití

MRAZNIČKA CCTUS 482 CCTUS 542 CCTUS 544. Návod k použití MRAZNIČKA CCTUS 482 CCTUS 542 CCTUS 544 Návod k použití 1 1. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Tato varování jsou v zájmu Vaší bezpečnosti. Před instalací nebo použitím spotřebiče si je důkladně přečtěte. Vaše

Více

MOD. 181. Palačinkovač. Návod k obsluze

MOD. 181. Palačinkovač. Návod k obsluze MOD. 181 Palačinkovač Návod k obsluze CZ 1 3 4 2 5 6 Obr. Fig. 1 Obr. 2 Obr. 3 Vysoké napětí Nesundávejte kryty! Uvnitř se nachází vysoké napětí Důležitá varování TOTO ZAŘÍZENÍ NENÍ HRAČKA. JE URČENÉ PRO

Více

Ohřívač. Návod k obsluze

Ohřívač. Návod k obsluze Ohřívač 437 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití. VAROVÁNÍ

Více

E 120. Odšťavňovač. Návod k použití

E 120. Odšťavňovač. Návod k použití E 120 Odšťavňovač CZ Návod k použití Všeobecné Tento spotřebič je určený pouze pro soukromé použití a nesmí se používat na komerční účely. Přečtěte si tento návod pozorně a odložte si jej na bezpečném

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

DF 100. Fritéza. Návod k použití

DF 100. Fritéza. Návod k použití DF 100 Fritéza CZ Návod k použití Bezpečnostní informace Připojte spotřebič k elektrické síti podle parametrů na výrobním štítku. Spotřebič nepoužívejte, pokud je poškozený přívodní kabel nebo pokud zástrčka

Více

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9

Obr. 2 Obr. 3. Obr. 4 Obr. 5. Obr. 6 Obr. 7. Obr. 8 Obr. 9 Mod. 2481 CZ Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Obr. 9 Obr. 10 Obr. 11 Obr. 12 Obr. 13 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 14 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ

Více

Olejový radiátor SAHARA 471-472 - 473. Návod k obsluze

Olejový radiátor SAHARA 471-472 - 473. Návod k obsluze Olejový radiátor SAHARA 471-472 - 473 Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

Mini trouba MODEL: 979. Návod k obsluze

Mini trouba MODEL: 979. Návod k obsluze Mini trouba MODEL: 979 Návod k obsluze 1 obr. 1 obr. 2 obr. 3 2 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE TYTO POKYNY Zvyšte pozornost při použití elektrických spotřebičů a dodržujte následující

Více

LB 4 Zvlhčovač vzduchu

LB 4 Zvlhčovač vzduchu LB 4 Zvlhčovač vzduchu CZ Návod k použití Tento spotřebič je pouze pro použití v domácnosti a nikoliv pro komerční využití. Odložte si tento návod na bezpečném místě. Bezpečnostní informace Připojte spotřebič

Více

GZ-48 GZ-70. Termoelektrická chladnička. Návod k použití Návod na obsluhu

GZ-48 GZ-70. Termoelektrická chladnička. Návod k použití Návod na obsluhu GZ-48 GZ-70 CZ SK Termoelektrická chladnička Termoelektrická chladnička Návod k použití Návod na obsluhu 1 Děkujeme Vám za koupi tohoto výrobku. Před použitím Vaší nové chladničky si prosím přečtěte tento

Více

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522 Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-522 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Shiatzu masážní přístroj

Shiatzu masážní přístroj Shiatzu masážní přístroj M 233 CZ Návod k obsluze Úvod Shiatsu je bezpochyby jednou z nejstarších a přirozených forem masážní terapie. Funguje stimulací povrchu kůže s třením a tlakem, čímž ihned účinkuje,

Více

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

Bezdrôtový zametač Bezdrátový zametač MODEL: Návod na obsluhu Návod k obsluze

Bezdrôtový zametač Bezdrátový zametač MODEL: Návod na obsluhu Návod k obsluze Bezdrôtový zametač Bezdrátový zametač MODEL: 2768 Návod na obsluhu Návod k obsluze 1 Obr. 1 Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 2 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 3 DÔLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÉ POKYNY PRED POUŽITÍM SI PREČÍTAJTE

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Výrobník zmrzliny a jogurtovač

Výrobník zmrzliny a jogurtovač Výrobník zmrzliny a jogurtovač Návod k použití Obr. 1 VYSOKÉ NAPĚTÍ Nesundávejte kryty! Uvnitř je vysoké napětí! Obr. 2 Obr. 3 Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6 Obr. 7 Obr. 8 Důležité varování TENTO SPOTŘEBIČ NENÍ

Více

'867 0$1$*(5 Návod k použití

'867 0$1$*(5 Návod k použití Návod k použití DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Děkujeme Vám za zakoupení nového vysavače Hoover Dust Manager. Návod k obsluze - Tento přístroj má být používán pouze k účelu popsaném v návodu k použití. Seznamte

Více

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Pred použitím tohto spotrebiča sa prosím, oboznámte s návodom na jeho obsluhu. Spotrebič používajte iba tak, ako je popísané v tomto návode na použitie. Návod uschovajte

Více

IK 23. Návod k použití

IK 23. Návod k použití IK 23 CZ Návod k použití Keramická plotna Základna Ovládací pole Funkční kontrolky Displej Tlačítko zapnutí Tlačítko funkcí Tlačítko plus/mínus Obecné Tento spotřebič je pouze pro použití v domácnosti

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

RÝŽOVAR RC-12. Návod k použití. Rýžovar RC-12

RÝŽOVAR RC-12. Návod k použití. Rýžovar RC-12 Návod k použití RÝŽOVAR RC-12 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

Návod k použití GRIL R-256

Návod k použití GRIL R-256 Návod k použití GRIL R-256 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Elektrická trouba. Návod k obsluze Návod na obsluhu

Elektrická trouba. Návod k obsluze Návod na obsluhu Elektrická trouba CZ SK 1 Návod k obsluze Návod na obsluhu Elektrická trouba Přečtěte si pozorně tento návod. Na zakoupený spotřebič se vztahuje 2letá záruka na výrobní vady vzniklé při obsluze spotřebiče

Více

ES-118 Napařovací žehlička

ES-118 Napařovací žehlička ES-118 Napařovací žehlička Návod k obsluze 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě přečtěte a uschovejte jej jako informační příručku. Nesprávné manipulace s

Více

GZ-48 GZ-70. Termoelektrická chladnička. Návod k použití Návod na obsluhu

GZ-48 GZ-70. Termoelektrická chladnička. Návod k použití Návod na obsluhu GZ-48 GZ-70 CZ SK Termoelektrická chladnička Termoelektrická chladnička Návod k použití Návod na obsluhu 1 Děkujeme Vám za koupi tohoto výrobku. Před použitím Vaší nové chladničky si prosím přečtěte tento

Více

Gril na prasiatko s elektromotorom

Gril na prasiatko s elektromotorom Gril na prasiatko s elektromotorom 10026798 Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení.

Více

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher CZ Návod k použití Elektrická konvice Wasserkocher CZ Obsah Bezpečnostní pokyny...3 Vybalení...5 Požadavky pro místo instalace...5 Před prvním použitím...5 Vaření vody...5 Filtr vodního kamene...5 Ochrana

Více

Návod k použití GRIL R-278

Návod k použití GRIL R-278 Návod k použití GRIL R-278 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

SP-1000 Napařovací žehlička Návod k obsluze

SP-1000 Napařovací žehlička Návod k obsluze SP-1000 Napařovací žehlička Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny - Pro zamezení poruch si tento Návod

Více

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5016

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5016 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5016 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití GRIL R-250

Návod k použití GRIL R-250 Návod k použití GRIL R-250 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Sada pro manikůru a pedikůru

Sada pro manikůru a pedikůru Sada pro manikůru a pedikůru M 284 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

ELEKTRICKÝ GRIL S TERMOSTATEM

ELEKTRICKÝ GRIL S TERMOSTATEM 10028472 ELEKTRICKÝ GRIL S TERMOSTATEM Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Zkrášlovací sada na obličej

Zkrášlovací sada na obličej Zkrášlovací sada na obličej m 305 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286 Návod k použití HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Návod k použití ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Jazz Car. Návod k použití

Jazz Car. Návod k použití Jazz Car Návod k použití 1 G A F B C D E 2 3 4 NÁVOD K BEZPEČNÉMU POUŽITÍ Tento vysavač by měl být používán pouze pro úklid domácnosti a v souladu s touto uživatelskou příručkou. Než začnete spotřebič

Více

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812 Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR R-811, R-812 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

CBG 640 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze

CBG 640 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze CBG 640 ODSAVAČ PAR Návod k instalaci a obsluze 1 POPIS Odsavač par lze využít ve filtrační nebo odtahové verzi. U filtrační verze (obr. 1) se vzduch a pára odsává spotřebičem a čistí uhlíkovými filtry

Více

Ruční mixér. Návod k použití HBS6702W CZ 01M Ruční mixér

Ruční mixér. Návod k použití HBS6702W CZ 01M Ruční mixér Ruční mixér Návod k použití HBS6702W Z 01M-8834363200-4915-01 Ruční mixér 1 Přečtěte si prosím nejdříve tento návod k použití! Vážení zákazníci, Děkujeme za výběr spotřebiče značky Beko. Doufáme, že získáte

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-189 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Sekáček. Návod k použití CHG7402X 01M Sekáček

Sekáček. Návod k použití CHG7402X 01M Sekáček Návod k použití CHG7402X CZ 01M-8833973200-4615-01 1 Přečtěte si prosím nejdříve tento návod k použití! Vážení zákazníci, Děkujeme za výběr spotřebiče značky Beko. Doufáme, že získáte optimální výsledky

Více

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n

Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Elektrická past na komáry

Elektrická past na komáry Elektrická past na komáry 6S01 CZ 1 Návod k použití VAROVÁNÍ. UPOZORNĚNÍ: POZORNĚ SI PŘEČTĚTE POKYNY OBSAŽENÉ V TOMTO NÁVODU, NEBOŤ POSKYTUJÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE TÝKAJÍCÍ SE BEZPEČNÉ INSTALACE, POUŽITÍ

Více

118/1 Návod k obsluze

118/1 Návod k obsluze 118/1 Návod k obsluze Obr. 1 Obr. 2 Vysoké napětí Nesundávejte kryt! Uvnitř je vysoké napětí! DŮLEŽITÉ POKYNY Přečtěte si tyto pokyny před použitím. Pokud používáte elektrické spotřebiče, dodržujte následujících

Více

Kosmetické zrcátko Návod k obsluze

Kosmetické zrcátko Návod k obsluze Kosmetické zrcátko Návod k obsluze CZ Před použitím kosmetického zrcátka se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného typu. Kosmetické

Více

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016

Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Návod k použití ŽEHLÍCÍ KARTÁČ HM-3016 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115

Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Návod k použití PODLAHOVÝ VYSAVAČ R-115 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Ventilátor Ventilátor

Ventilátor Ventilátor Ventilátor Ventilátor AR5B30 CZ SK 1 Návod k použití Návod na obsluhu Tento spotřebič smí používat děti od 8 let a starší a osoby s omezenými fyzickými, smyslovými nebo mentálními schopnostmi nebo bez

Více

Ohřívač s ventilátorem SAHARA Návod k obsluze

Ohřívač s ventilátorem SAHARA Návod k obsluze Ohřívač s ventilátorem SAHARA 461-462 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ

Více

Ruční mixér. Návod k použití HBS5550W 01M Ruční mixér

Ruční mixér. Návod k použití HBS5550W 01M Ruční mixér Ruční mixér Návod k použití HBS5550W CZ 01M-8835073200-0317-04 Ruční mixér 1 Přečtěte si prosím nejdříve tento návod k použití! Vážení zákazníci, Děkujeme za výběr spotřebiče značky Beko. Doufáme, že získáte

Více

SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550

SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550 Návod k použití SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

112704 220 NÁVOD K OBSLUZE

112704 220 NÁVOD K OBSLUZE 112704 220 NÁVOD K OBSLUZE 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pokud používáte elektrické přístroje, dodržujte základní bezpečnostní pravidla, včetně následujících: Před použitím šicího stroje si přečtěte následující

Více

TOALETNÝ STOLÍK NÁVOD NA POUŽÍVANIE MONTÁŽ. Bezpečnostné upozornenie

TOALETNÝ STOLÍK NÁVOD NA POUŽÍVANIE MONTÁŽ. Bezpečnostné upozornenie TOALETNÝ STOLÍK NÁVOD NA POUŽÍVANIE SK Ďakujeme Vám za zakúpenie tohto výrobku. Prosím, prečítajte si pozorne tento návod a dodržujte uvedené inštrukcie. Vkladanie batérií 2x AA 1.5V batéria 2x AA 1.5V

Více

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Lis na citrusy. Návod k použití CJB6100W CZ 01M Lis na citrusy

Lis na citrusy. Návod k použití CJB6100W CZ 01M Lis na citrusy Lis na citrusy Návod k použití CJB6100W CZ 01M-8832923200-4715-01 Lis na citrusy 1 Přečtěte si prosím nejdříve tento návod k použití! Vážení zákazníci, Děkujeme za výběr spotřebiče značky Beko. Doufáme,

Více

MIXÉR NA FRAPPÉ R-447

MIXÉR NA FRAPPÉ R-447 Návod k použití MIXÉR NA FRAPPÉ R-447 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952 Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5952 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Návod k použití CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

Ruční mixér. Návod k použití HBS6700W CZ 01M Ruční mixér

Ruční mixér. Návod k použití HBS6700W CZ 01M Ruční mixér Návod k použití HBS6700W CZ 01M-8832843200-4815-01 1 Přečtěte si prosím nejdříve tento návod k použití! Vážení zákazníci, Děkujeme za výběr spotřebiče značky Beko. Doufáme, že získáte optimální výsledky

Více