2. pověřuje pana starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této smlouvy, která je nedílnou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2. pověřuje pana starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této smlouvy, která je nedílnou"

Transkript

1 USNESENÍ RADY ze dne č.73/2014 schvaluje odměny členům redakční rady časopisu U nás za 1. Q dle přílohy, která je neveřejnou přílohou tohoto usnesení. č. 74/ schvaluje text a uzavření smlouvy se společností Ekolamp s.r.o., se sídlem náměstí I.P.Pavlova 1789/5, Praha 2 o zřízení místa zpětného odběru úsporných kompaktních zářivek a výbojek, 2. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto usnesení. č. 75/ schvaluje text smlouvy a uzavření darovací smlouvy se společností DKNV stavební, s.r.o., Budějovická 1126/9, Praha 4 na konání místních kulturně-sportovních akcí pořádaných MČ Praha-Libuš v roce 2014 ve výši 2500,- Kč, č. 76/ schvaluje text smlouvy a uzavření darovací smlouvy se společností DDD SERVIS, s.r.o., Libušská 104/313, Praha 4 na konání místních kulturně-sportovních akcí pořádaných MČ Praha-Libuš v roce 2014 ve výši ,- Kč, č. 77/ schvaluje text smlouvy a uzavření darovací smlouvy se společností VETNEMO, s.r.o., Na Šejdru 45, Praha 4 na konání místních kulturně-sportovních akcí pořádaných MČ Praha-Libuš v roce 2014 ve výši 3.000,- Kč, č. 78/2014 bere na vědomí výši úplaty za předškolní a zájmové vzdělávání v mateřských a základních školách zřizovaných MČ Praha-Libuš na školní rok 2014/2015. Strana 1 (celkem 5)

2 č. 79/2014 bere na vědomí přerušení provozu mateřských škol zřizovaných MČ Praha-Libuš v měsících červenec a srpen 2014 v souladu s vyhláškou č. 43/2006 Sb., o předškolním vzdělávání v platném znění. č. 80/2014 souhlasí s projektem STL plynovodní přípojky pro účely vydání územního souhlasu pro objekt Libušská č. p. 25, do pozemku parc. č v k. ú. Libuš ve správě MČ Praha-Libuš v rozsahu dle předložené projektové dokumentace z 08/2013 vyhotovené Václavem Čuřínem, ČKAIT Praha 4, za splnění následujících podmínek: - před vydáním územního souhlasu požádá vlastník o uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o úplatném zřízení věcného břemene na plynovodní vedení v pozemku parc v k. ú. Libuš v souladu se Zásadami zřizování věcných břemen a stanovení jejich náhrad za jejich zřízení, - po dokončení bude povrch pozemku dotčený stavbou uveden do původního stavu, Tento souhlas se vydává za správce pozemku parc. č v k. ú. Libuš a nenahrazuje vyjádření vlastníků inženýrských sítí, vyjádření k výkopovým pracím a neřeší zábor veřejného prostranství. č. 81/ konstatuje, že stavba č. 0088, etapa 0012 obchvatová komunikace jižní část je obsažena v Územním plánu hl. m. Prahy od roku 1999, 2. souhlasí s umístěním stavby č. 0088, etapa 0012 obchvatová komunikace jižní část (od MUK Břežany po Kunratickou spojku) - DÚR jako výjimečně přípustné využití v plochách s funkčním využitím NL (louky a pastviny), DH (plochy a zařízení hromadné dopravy osob, parkoviště P+R), DU (urbanisticky významné plochy a dopravní spojení), IZ (izolační zeleň), ZMK (zeleň městská a krajinná) a OB (čistě obytné), celé v k. ú. Písnice, pro potřeby územního řízení na umístění stavby Obchvatové komunikace (východní obchvat Písnice), 3. požaduje následně řešit i prodloužení obchvatové komunikace na Dobronickou a připravit i uvažované propojení obchvatu k Vídeňské ulici. č. 82/ schvaluje přípravu projektu a přípravu žádosti o dotaci včetně jejího podání na snížení energetické náročnosti objektu v majetku MČ Praha-Libuš, Libušská č. p. 81, Praha 4 - Libuš v rámci 60. výzvy Operačního programu Životní prostředí, 2. posoudila došlé nabídky na dodávku prací Snižování spotřeby energie v budově v majetku MČ Praha-Libuš na adrese Libušská č. p. 81 zpracování energetického auditu, prováděcí projektové dokumentace a žádosti o dotaci do aktuálních výzev OP ŽP, Strana 2 (celkem 5)

3 3. schvaluje text Objednávky a Objednávku na dodávku prací Snižování spotřeby energie v budově v majetku MČ Praha-Libuš na adrese Libušská č. p. 81 zpracování energetického auditu, prováděcí projektové dokumentace a žádosti o dotaci včetně jejího podání do 60. výzvy OP ŽP na firmu Anylopex plus s.r.o. - AG Energy, Janáčkovo nábřeží 1153/13, , Praha 5 - Smíchov, IČ: , za cenu ,- Kč bez DPH, ,- Kč vč. 21% DPH, 4. pověřuje pana starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem objednávky, která je nedílnou č. 83/ schvaluje text dopisu a odeslání dopisu včetně přílohy - Prohlášení k žádosti o udělení souhlasu hlavního města Prahy o vydání souhlasného stanoviska Rady hlavního města Prahy s podáním žádosti o dotaci Snižování spotřeby energie v budově v majetku MČ Praha-Libuš na adrese Libušská č. p. 81 v rámci OPŽP se SFŽP, 2. schvaluje text plné moci a uzavření plné moci pro firmu Anylopex plus, s.r.o. AG Energy, Janáčkovo nábřeží 1153/13, Praha 5 - Smíchov pro jednání v rámci žádosti o dotaci z OPŽP se SFŽP, 3. pověřuje pana starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem dopisu a plné moci, které jsou nedílnou č. 84/ schvaluje text aktualizovaného dopisu a odeslání dopisu včetně přílohy - Prohlášení k žádosti o udělení souhlasu hlavního města Prahy o vydání souhlasného stanoviska Rady hlavního města Prahy s podáním žádosti o dotaci Snižování spotřeby energie v ZŠ L. Coňka MČ Praha-Libuš v rámci OPŽP se SFŽP, 2. schvaluje text aktualizované plné moci a uzavření plné moci pro firmu Anylopex plus s.r.o. (AG Energy), se sídlem Janáčkovo nábřeží 1153/13, , Praha 5 - Smíchov, IČ: , pro jednání v rámci opakované žádosti o dotaci z OPŽP se SFŽP, 3. pověřuje pana starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem dopisu a plné moci, které jsou nedílnou č. 85/ schvaluje přidělení dotací na projekty v rámci výzvy Dotačního programu pro rok 2014 projektu Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21 dle doporučení hodnotící komise. Přidělené dotace a jejich výše jsou uvedeny v tabulce, která je nedílnou součástí tohoto usnesení, 2. pověřuje starostu MČ Praha-Libuš Mgr. Jiřího Koubka k podpisu Darovací smlouvy mezi MČ Praha-Libuš a těmito subjekty: a) Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, SDH Libuš, Libušská 81, Praha 4 Libuš - ve výši 7 440,- Kč Strana 3 (celkem 5)

4 b) Mateřská škola Mezi Domy, Mezi Domy 373, Praha 4 Písnice ve výši 6 970,- Kč c) Základní škola Meteorologická, Meteorologická 181, Praha 4 Libuš ve výši 5 580,- Kč d) Sdružení dobrovolných hasičů Čech, Moravy a Slezska, SDH Písnice, Ladislava Coňka 318/6, Praha 4 Písnice ve výši 7 440,- Kč e) Sdružení dobrovolných hasičů Čech, Moravy a Slezska, SDH Písnice, Ladislava Coňka 318/6, Praha 4 Písnice ve výši 5 300,- Kč f) Mateřská škola Lojovická, Lojovická 557/12, Praha 4 - Libuš - ve výši 2 790,- Kč g) Tělocvičná jednota Sokol Libuš, Libušská 294/129, Praha 4 Libuš ve výši 6 140,- Kč h) Mateřská škola K Lukám, K Lukám 664/1a, Praha 4 Libuš ve výši 2 790,- Kč i) Základní škola s rozšířenou výukou jazyků, Ladislava Coňka 40/3, Praha 4 Písnice ve výši 6 200,- Kč j) Občanské komunitní fórum, o.s., K Lukám 648/10, Praha 4 Libuš ve výši 9 350,- Kč. č. 86/ schvaluje Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky a to v souladu se Zprávou o posouzení a hodnocení nabídek, 2. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem tohoto Rozhodnutí, které je nedílnou součástí tohoto usnesení, 3. schvaluje cenovou nabídku vítězného uchazeče, kterou předložil v rámci veřejné zakázky, 4. schvaluje plné moci pro zastupování MČ ve věcech technických vystavené ke smlouvě s dodavatelem služeb Stavební úpravy v objektu MŠ č. p. 334 ul. Ke Kašně, k. ú. Písnice, MČ Praha Libuš, firmou - RENASTAV s.r.o., Vehlovická 696/30, Praha 8, IČ: , pro Ing. Jindřicha Sochůrka a paní Šárku Pichovu, které jsou nedílnou součástí tohoto usnesení, 5. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem těchto plných mocí, 6. schvaluje text a uzavření smlouvy o dílo s vítězným uchazečem - firmou RENASTAV s.r.o., Vehlovická 696/30, Praha 8, IČ: , za celkovou cenu ,-- Kč včetně 21% DPH bez stavební rezervy ,- Kč bez DPH, a se všemi přílohami, která je nedílnou součástí tohoto usnesení, 7. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této smlouvy. č. 87/ schvaluje plnou moc pro zastupování MČ ve věcech technických vystavené ke smlouvě s dodavatelem služeb TDS - stavební práce MŠ Ke Kašně, fyzickou osobou - Martinem Michálkem, Senohrabská 2943/10, Praha 4, IČ: , pro pí Šárku Pichovou, která je nedílnou součástí tohoto usnesení, 2. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této plné moci, 3. schvaluje text Dodatku č. 2 a uzavření Dodatku č. 2 smlouvy o výkonu technického dozoru stavebníka k veřejné zakázce TDS - stavební práce MŠ Ke Kašně v rámci Strana 4 (celkem 5)

5 projektu CZ.1.02/3.1.00/ s fyzickou osobou - Martinem Michálkem, Senohrabská 2943/10, Praha 4, IČ: , která je nedílnou součástí tohoto usnesení, 4. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této smlouvy. č. 88/ posoudila nabídky na dodávku prací Projektová příprava na akci Rekonstrukce systému vytápění včetně výměny kotle, rozvodů a tepelných těles v ZŠ Písnice L. Coňka financovanou z investiční dotace MHMP na akci č (ORG), 2. schvaluje text Objednávky a Objednávku na dodávku prací Projektová příprava na akci Rekonstrukce systému vytápění včetně výměny kotle, rozvodů a tepelných těles v ZŠ Písnice L. Coňka financovanou z investiční dotace MHMP na akci č (ORG) na firmu Mafep energo s.r.o., Verdek 61, , Dvůr Králové nad Labem, IČ: , na částku ,- Kč bez DPH, ,- Kč vč. DPH, 3. pověřuje pana starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem objednávky, která je nedílnou č. 89/ schvaluje plnou moc pro zastupování MČ ve věcech technických vystavené ke smlouvě s dodavatelem stavebních prací Snižování spotřeby energie v MŠ Ke Kašně MČ Praha-Libuš výměnou ústředního vytápění včetně zdroje tepla za současné výměny rozvodů vody, s firmou ESPO Týniště s.r.o., Nádražní 486, Týniště nad Orlicí, IČ: , pí Šárku Pichovou, které jsou nedílnou součástí tohoto usnesení, 2. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem této plné moci, 3. schvaluje text Dodatku č. 2 a uzavření Dodatku č. 2 smlouvy s dodavatelem stavebních prací Snižování spotřeby energie v MŠ Ke Kašně MČ Praha-Libuš výměnou ústředního vytápění včetně zdroje tepla za současné výměny rozvodů vody s firmou ESPO Týniště s.r.o., Nádražní 486, Týniště nad Orlicí, IČ: v rámci projektu CZ.1.02/3.1.00/ , který je nedílnou součástí tohoto usnesení, 4. pověřuje starostu Mgr. Jiřího Koubka podpisem tohoto dodatku. Strana 5 (celkem 5)

USNESENÍ RADY ze dne 2. 4. 2013

USNESENÍ RADY ze dne 2. 4. 2013 USNESENÍ RADY ze dne 2. 4. 2013 č. 60/2013 souhlasí s umístěním stavby vodovodní, kanalizační a plynové přípojky pro prodejnu potravin č.p.1031 na pozemku v k.ú. Libuš do pozemku ve vlastnictví Hlavního

Více

č. 87/2015 č. 89/2015 1. schvaluje hospodářský výsledek jednotlivých příspěvkových organizací zřízených MČ Praha-Libuš za rok 2014,

č. 87/2015 č. 89/2015 1. schvaluje hospodářský výsledek jednotlivých příspěvkových organizací zřízených MČ Praha-Libuš za rok 2014, USNESENÍ RADY ze dne 14. 4. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 87/2015 1. schvaluje uzavření smlouvy č. 14211013 o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR v rámci Operačního programu Životní

Více

č. 118/2013 č. 121/2013 č. 122/2013

č. 118/2013 č. 121/2013 č. 122/2013 USNESENÍ RADY ze dne 3. 6. 2013 č. 117/2013 1. souhlasí s rozborem hospodaření MČ Praha-Libuš bez výhrad, který je nedílnou součástí tohoto usnesení, 2. doporučuje Zastupitelstvu MČ Praha-Libuš jeho schválení.

Více

vyzvedávání žádostí v jednotlivých mateřských školách: od do

vyzvedávání žádostí v jednotlivých mateřských školách: od do USNESENÍ RADY ze dne 29. 4. 2014 č. 90/2014 1. revokuje text přílohy usnesení č. 82/2014 ze dne 7. 4. 2014, dopisu a plné moci, 2. schvaluje aktualizovaný text dopisu Žádosti o udělení souhlasu hlavního

Více

č. 128/2015 č. 130/2015

č. 128/2015 č. 130/2015 USNESENÍ RADY ze dne 25. 5. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 128/2015 1. schvaluje uzavření Smlouvy o Roznášce informačních/propagačních materiálů s Českou poštou s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha

Více

č. 96/2012 Předseda komise: Mgr. Jiří Koubek zástupce zřizovatele Členové komise: PaedDr. Jaroslava Adámková zástupce zřizovatele

č. 96/2012 Předseda komise: Mgr. Jiří Koubek zástupce zřizovatele Členové komise: PaedDr. Jaroslava Adámková zástupce zřizovatele USNESENÍ RADY ze dne 24. 4. 2012 č. 95/2012 ředitele/ky příspěvkové organizace zřizované MČ Praha-Libuš, Mateřská škola Lojovická, se sídlem Lojovická 557/12, 142 00 Praha 4 Libuš, IČ 60437928, ve Mgr.

Více

č. 139/2018 č. 140/2018

č. 139/2018 č. 140/2018 USNESENÍ RADY ze dne 11. 6. 2018 č. 139/2018 1. schvaluje uzavření Dodatku č. 4, ke Smlouvě č. 2014074062 o nájmu služebního bytu o velikosti 2+1, o výměře 64,02 m 2 v areálu Mateřské školy Mezi Domy,

Více

č. 92/2019 č. 93/2019

č. 92/2019 č. 93/2019 USNESENÍ RADY ze dne 15. 4. 2019 č. 92/2019 1. bere na vědomí Zápis o průběhu konkurzního řízení na obsazení pracovního místa ředitele/ky příspěvkové organizace Základní školy s rozšířenou výukou jazyků,

Více

č. 102/2017 č. 103/2017

č. 102/2017 č. 103/2017 USNESENÍ RADY ze dne 5. 6. 2017 č. 102/2017 1. schvaluje uzavření Darovací smlouvy se společností ProTrade, s.r.o., Na Konečné 50/2, 142 00 Praha 4 v podobě drobných dětských cen v celkové výši 10.287,-

Více

č. 107/2019 č. 108/2019

č. 107/2019 č. 108/2019 USNESENÍ RADY ze dne 13. 5. 2019 č. 107/2019 schvaluje změnu rozpočtu MČ Praha-Libuš pro rok 2019 č. 05/2019, provedenou rozpočtovými opatřeními č. 18/2019 a č. 19/2019, která je nedílnou č. 108/2019 1.

Více

č. 331/2018 č. 332/2018

č. 331/2018 č. 332/2018 USNESENÍ RADY ze dne 10. 12. 2018 č. 331/2018 bere na vědomí podklady pro výroční zprávu Magistrátu hl. m. Prahy o stavu a rozvoji vzdělávací soustavy v kraji za všechny mateřské a základní školy zřizované

Více

č. 252/2017 č. 253/2017

č. 252/2017 č. 253/2017 USNESENÍ RADY ze dne 20. 11. 2017 č. 252/2017 schvaluje Plán kontrol příspěvkových organizací zřízených Městskou částí Praha Libuš na rok 2017 dle přílohy, která je nedílnou č. 253/2017 schvaluje změnu

Více

č. 239/2015 č. 240/2015

č. 239/2015 č. 240/2015 USNESENÍ RADY ze dne 21. 9. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 239/2015 vydává souhlas zřizovatele s přijetím finančního daru pro Základní školu s rozšířenou výukou jazyků, IČ: 60 437 936, L. Coňka 40/3, 142

Více

č. 124/2016 č. 125/2016

č. 124/2016 č. 125/2016 USNESENÍ RADY ze dne 6. 6. 2016 Rada MČ Praha-Libuš č. 124/2016 1. schvaluje přidělení dotací na projekty v rámci výzvy Dotačního programu pro rok 2016 projektu Zdravá Libuš a Písnice a místní Agenda 21

Více

č. 52/2018 č. 53/2018

č. 52/2018 č. 53/2018 USNESENÍ RADY ze dne 26. 3. 2018 č. 52/2018 1. schvaluje uzavření objednávky na zajištění terénní práce v rámci projektu Mapování přístupnosti a bezbariérovosti objektů na území městské části Praha-Libuš

Více

č. 17/2015 č. 18/2015

č. 17/2015 č. 18/2015 USNESENÍ RADY ze dne 2. 2. 2015 č. 15/2015 1. schvaluje navýšení počtu dětí ve třídě v mateřských školách zřizovaných MČ Praha- Libuš nad 24 dětí na školní rok 2015/2016, 2. pověřuje pana starostu Mgr.

Více

USNESENÍ RADY ze dne 15. 6. 2015. č. 150/2015. Rada MČ Praha-Libuš

USNESENÍ RADY ze dne 15. 6. 2015. č. 150/2015. Rada MČ Praha-Libuš USNESENÍ RADY ze dne 15. 6. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 150/2015 1. schvaluje pronájem bytu o velikosti 2+1, o výměře 47,94 m2 v areálu Mateřské školy, se sídlem Lojovická 557/12, 142 00 Praha 4 Libuš

Více

č. 64/2019 č. 65/2019

č. 64/2019 č. 65/2019 USNESENÍ RADY ze dne 25. 3. 2019 č. 64/2019 1. schvaluje Rozhodnutí o výběru dodavatele pro veřejnou zakázku malého rozsahu,,rekonstrukce části kamenné zdi na pozemku parc. č. 517/3 v k.ú. Libuš a to v

Více

č. 209/2015 č. 210/2015

č. 209/2015 č. 210/2015 USNESENÍ RADY ze dne 10. 8. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 209/2015 1. schvaluje uzavření Darovací smlouvy s panem Bc. Pham Quoc Loc, bytem Holzova 133, 628 00 Brno, IČ:03077071, na činnost Klubu Junior ve

Více

č. 191/2018 č. 192/2018

č. 191/2018 č. 192/2018 USNESENÍ RADY ze dne 30. 7. 2018 č. 191/2018 1. schvaluje seznam požadavků MČ Praha-Libuš na investiční dotace hlavního města Prahy v roce 2019 dle přílohy, která je nedílnou součástí tohoto usnesení,

Více

1. schvaluje Výroční zprávu dle zákona č.106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím za rok 2012, která je nedílnou součástí tohoto usnesení,

1. schvaluje Výroční zprávu dle zákona č.106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím za rok 2012, která je nedílnou součástí tohoto usnesení, USNESENÍ RADY ze dne 28. 1. 2013 č. 6/2013 Rada MČ Praha-Libuš schvaluje navýšení počtu dětí v mateřských školách nad 24 dětí ve třídě na školní rok 2013/2014 zřizovaných MČ Praha-Libuš dle přílohy, která

Více

č. 135/2019 č. 136/2019

č. 135/2019 č. 136/2019 USNESENÍ RADY ze dne 3. 6. 2019 č. 135/2019 1. bere na vědomí zápis z jednání vedoucích pracovních skupin v rámci Komunitního plánování rozvoje sociálních služeb v MČ Praha 12 konaného dne 15. 4. 2019

Více

č. 8/2018 č. 9/2018 č. 10/2018

č. 8/2018 č. 9/2018 č. 10/2018 USNESENÍ RADY ze dne 30. 1. 2018 č. 8/2018 1. schvaluje uzavření Smlouvy o úpravě vzájemných vztahů mezi smluvními stranami s Pražskou vodohospodářskou společností a.s., Žatecká 110/2, PSČ 110 01 Praha

Více

č. 51/2012 č. 52/2012

č. 51/2012 č. 52/2012 USNESENÍ RADY ze dne 13. 3. 2012 č. 50/2012 1. bere na vědomí podnět Mgr. Daniely Partlové, zastupitelky MČ Praha-Libuš k revizi postupu MČ Praha-Libuš v procesu při umisťování stavby na pozemku parc.č.

Více

USNESENÍ RADY ze dne č. 181/2019. Rada městské části Praha-Libuš: č. 182/2019. Rada městské části Praha-Libuš:

USNESENÍ RADY ze dne č. 181/2019. Rada městské části Praha-Libuš: č. 182/2019. Rada městské části Praha-Libuš: USNESENÍ RADY ze dne 5. 8. 2019 č. 181/2019 1. považuje za předčasný předložený návrh společnosti AZUCHA s.r.o., Londýnská 4, 120 00, Praha 2, IČO: 27595773 o pořízení změny územního plánu hl. m. Prahy

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ RADY ze dne 9. 6. 2014

USNESENÍ RADY ze dne 9. 6. 2014 USNESENÍ RADY ze dne 9. 6. 2014 č. 114/2014 1. schvaluje personální změny v Poradní skupině tajemníka ÚMČ Praha-Libuš pro nakládání s přebytečným a nepotřebným majetkem svěřeným MČ (dále jen likvidační

Více

USNESENÍ RADY ze dne

USNESENÍ RADY ze dne USNESENÍ RADY ze dne 18. 2. 2019 č. 23/2019 1. schvaluje uzavření Darovací smlouvy se společností Centrál Group Košíře a.s., Na Strži 1702/65 140 00 Praha 4 Nusle, IČ: 276 46 297 zapsanou V obchodním rejstříku,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 21. zasedání dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 21. zasedání dne ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 21. zasedání dne 29.6.2017 Přítomni: M. Trefný, Ing. A. Smutná, Z. Bidrmanová, Ing. J. Pfeifferová, Ing. E. Šplíchalová, M. Kozel Omluveni: T.Párys Zahájení

Více

č. 195/2013 č. 196/2013

č. 195/2013 č. 196/2013 USNESENÍ RADY ze dne 21. 8. 2013 č. 194/2013 1. souhlasí s rozpočtovou změnou č. 2 rozpočtu Městské části Praha-Libuš na rok 2013 ve všech bodech nebo položkách, která je nedílnou součástí tohoto usnesení.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - ŠEBEROV

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - ŠEBEROV MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - ŠEBEROV K Hrnčířům 160, Praha 4 Šeberov, PSČ 149 00 Usnesení ze 79. jednání Rady Městské části Praha - Šeberov konaného dne 13. 9. 2017 1/79/2017/RMČ - Rozpor proti rozhodnutí MČ Šeberov

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015 R 55/15 R 56/15 Přehled plnění usnesení rady města souhlasí s prodloužením termínů splnění usnesení rady města č. R 93/14 ze dne 3. 2. 2014, R 244/14

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014 R 25/14 Změna finančního plánu společnosti Městské lesy Doksy za rok 2013 a) schvaluje změny finančního plánu společnosti Městské lesy Doksy, s.

Více

29. VÝPIS Z USNESENÍ

29. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 29. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 09.10.2007 876/2007 29. RM V ruší Vnitřní předpis MěÚ č. 20/2004 Směrnice pro čerpání finančních prostředků

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 485/10-11 Rada města po projednání bere na vědomí Zprávu o hospodaření Města Kojetína k , dle tisku R/265

U S N E S E N Í. Usn. č. R 485/10-11 Rada města po projednání bere na vědomí Zprávu o hospodaření Města Kojetína k , dle tisku R/265 U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 26. října 2011, ve 14:00 hodin, v klubovně Domu dětí a mládeže Kojetín, Svatopluka Čecha 586, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Výpis z usnesení z 15. schůze Rady obce Želechovice nad Dřevnicí, konané dne

Výpis z usnesení z 15. schůze Rady obce Želechovice nad Dřevnicí, konané dne Výpis z usnesení z 15. schůze Rady obce Želechovice nad Dřevnicí, konané dne 7. 7. 2015 Přítomni celkem 4 radní: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák Omluvena: Paprčková Usnesení 1./15RO/2015: Rada obce

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 R 516/13 R 517/13 Finanční dar neuvolněnému členu zastupitelstva a) schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši 20.000 Kč panu Bc. Josefu Pavinskému

Více

Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.104/2016) Hlasování (usnesení č.

Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.104/2016) Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 07/2016 konaného dne 14.03. 2016 od 15:33 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Ing. Rudolf Kouba, člen

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 1. 10. 2018 Poskytnutí finančního daru pí Benáková (mat. č. 306/2018) Usnesení č. 314/2018 poskytnutí finančního daru ve výši 1.500 Kč za spolupráci

Více

Usnesení. z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 28.03.2012 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 561/12 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Mgr.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 34/1 Bezpečnostní situace v městské části Praha Dolní Měcholupy - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíce červen až srpen 2017 - informaci o

Více

U S N E S E N Í. Hnětkovský Jan Vraný Jiří

U S N E S E N Í. Hnětkovský Jan Vraný Jiří U S N E S E N Í Z 27. ZASEDÁNÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA - KUNRATICE ZE DNE 10.3.2014 Zastupitelstvo MČ návrhový výbor ve složení ověřovatele zápisu: zapisovatele následující program: Ing.Potluka Oto

Více

Zápis č. 13/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 1. července 2014 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 13/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 1. července 2014 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 13/2014 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 1. července 2014 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Omluveni: Jan Macháček, Karel Hloušek, Pavel Čermák, František Skála, Mgr. Lenka Žežulková

Více

č. 81/2016 volí tajemníka Komise stavební a dopravní pana Mgr. Petra Fialu s účinností od 1. května č. 82/2016

č. 81/2016 volí tajemníka Komise stavební a dopravní pana Mgr. Petra Fialu s účinností od 1. května č. 82/2016 USNESENÍ RADY ze dne 25. 4. 2016 Rada MČ Praha-Libuš č. 81/2016 volí tajemníka Komise stavební a dopravní pana Mgr. Petra Fialu s účinností od 1. května 2016. č. 82/2016 souhlasí s termíny pro podání žádostí

Více

47. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

47. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 47. schůze Rady města Rychvald, dne 25. 04. 2016 Kontrola usnesení 47/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc květen 2016 47/2. Rada

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - ŠEBEROV

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - ŠEBEROV MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA - ŠEBEROV K Hrnčířům 160, Praha 4 Šeberov, PSČ 149 00 Usnesení z 98. jednání Rady Městské části Praha - Šeberov konaného dne 13.6.2018 1/98/2018/RMČ - Autorský dozor MŠ Hrnčíře RMČ souhlasí

Více

U S N E S E N Í č. 61/5/2015 Zastupitelstvo MČ Praha Slivenec

U S N E S E N Í č. 61/5/2015 Zastupitelstvo MČ Praha Slivenec U S N E S E N Í č. 61/5/2015 výběr dodavatele zakázky Vypracování dokumentace pro provedení stavby na výstavbu tělocvičny ZŠ a MŠ Slivenec, firmu BKN, spol. s r.o., za cenu 758.250,- Kč + DPH dle cenové

Více

Zápis z 72. jednání Rady Městské části Praha Ďáblice konaného dne od 14:00 hodin

Zápis z 72. jednání Rady Městské části Praha Ďáblice konaného dne od 14:00 hodin Zápis z 72. jednání Rady Městské části Praha Ďáblice konaného dne 17. 7. 2017 od 14:00 hodin Zúčastnění: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Ing. Mgr. Martin Tumpach, radní Taťjana Dohnalová,

Více

Přehled usnesení. Usnesení č. 2015/2/1 ZM schvaluje ověřovatele zápisu p.antoniva, Bc.Chlupovou.

Přehled usnesení. Usnesení č. 2015/2/1 ZM schvaluje ověřovatele zápisu p.antoniva, Bc.Chlupovou. Přehled usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva města Králův Dvůr konaného dne 26.3.2015 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 24. 9. 2012 Usnesení č. 1.: 1. Schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 3. Podání

Více

U S N E S E N Í č. 51/4/2015 Zastupitelstvo MČ Praha Slivenec

U S N E S E N Í č. 51/4/2015 Zastupitelstvo MČ Praha Slivenec U S N E S E N Í č. 51/4/2015 výběr dodavatele zakázky Záchranný archeologický výzkum na ploše pro tělocvičnu, firmu Labrys, o.p.s., za cenu 1.651.480,- Kč + DPH dle cenové nabídky, na základě provedeného

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

Městská část Praha 14 Rada městské části

Městská část Praha 14 Rada městské části č. 428/RMČ/2018 k uzavření dodatku č. 2 k SoD č. j. 0167/2018/OI/1050 na akci Rekonstrukce objektu Baštýřská č. p. 67 detašované pracoviště ZUŠ Horní Počernice Praha I. s c h v a l u j e uzavření dodatku

Více

Zápis č. 22/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 5. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 22/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 5. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 22/2014 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 5. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp 22. zasedání Rady

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 25. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 23. ledna 2012 čís. 347/25 367/25 1/7 347/25 Rada městského obvodu Martinov 23. ledna 2012

Více

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 112. schůze Rady města Šluknov konané dne 20. srpna 2018 v kanceláři tajemnice Program jednání: Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno!

Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení z 4. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 27.3.2017 od 13.30 hodin v kanceláři starosty města!upraveno! Přítomni: dle prezenční listiny - 4, od 15 hodin - hlasování 5 (Mgr. Tojmarová) RAM

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 20.4.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k bytu ul. Xxxxxxx 3. Žádost o

Více

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E USNESENÍ Zastupitelstvo městské části 7. jednání datum konání: 10.06.2019 čís. 0104/2019/ - 0120/2019/...... Pavel Novotný,

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 32/2017 ze dne 08. 08. 2017 Usnesení číslo 485/17-R32 ze dne 08. 08. 2017 schvaluje program zasedání Rady města Jesenice č. 32/2017, který je nedílnou součástí Usnesení číslo 486/17-R32 ze dne 08.

Více

R A D A M Č P R A H A 2 1

R A D A M Č P R A H A 2 1 R A D A M Č P R A H A 2 1 46. jednání datum konání: 29.05.2012 čís. RMČ46/0747/12 - RMČ46/0777/12 Přehled usnesení Rada MČ Praha 21 dle čísel ze dne: 29.05.2012 Číslo Název Předkladatel RMČ46/0747/12 Kontrola

Více

Městská část Praha Libuš Akční plán na rok návrh - Verze Zpracovala: Ing. Šárka Fruncová Vlčková, 31.3.

Městská část Praha Libuš Akční plán na rok návrh - Verze Zpracovala: Ing. Šárka Fruncová Vlčková, 31.3. Městská část Praha Libuš Akční plán na rok 2015-2016 - návrh - Verze 0.4-31.3.2015 Zpracovala: Ing. Šárka Fruncová Vlčková, 31.3.2015 Projekt/akce/intervence Poznámka Opatře ní dle č. v SP Orientační náklady

Více

R A D A M Č P R A H A 2 1

R A D A M Č P R A H A 2 1 R A D A M Č P R A H A 2 1 48. jednání datum konání: 06.12.2016 čís. RMČ48/0803/16 - RMČ48/0824/16 Přehled usnesení Rada MČ Praha 21 dle čísel ze dne: 06.12.2016 Číslo Název Předkladatel RMČ48/0803/16 Kontrola

Více

USNESENÍ z 29. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy konaného dne 9. 9. 2013

USNESENÍ z 29. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy konaného dne 9. 9. 2013 1) Bezpečnostní situace - informaci strážníka městské policie o bezpečnostní situaci v městské části Praha Dolní Měcholupy II. PODĚKOVÁNÍ - SDH Dolních Měcholup od občanů z Radotína za pomoc při povodních

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 40/2015 ze dne 01. 12. 2015 Usnesení číslo 834/15-R40 ze dne 01. 12. 2015 Schvaluje program zasedání Rady města Jesenice č. 40/2015 v předloženém znění. Usnesení číslo 835/15-R40 ze dne 01. 12. 2015

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

463/2017/RM 476/2017/RM)

463/2017/RM 476/2017/RM) MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í z 63. schůze Rady města Zákupy, která se konala dne 27. 6. 2017 (č. usnesení 463/2017/RM 476/2017/RM) usnesení č. 463/2017/RM Plnění usnesení rady města bere na vědomí zprávu

Více

Městská část Praha 14 Rada městské části

Městská část Praha 14 Rada městské části č. 259/RMČ/2014 k návrhu na přidělení bytu o velikosti 1 + 0 v č. p. 753, Kardašovská ul., Praha 9 I. s c h v a l u j e přidělení bytu o velikosti 1 + 0 v č. p. 753, Kardašovská ul., Praha 9 na dobu určitou

Více

P R O G R A M. 12. zasedání Rady MČ Praha 4 dne

P R O G R A M. 12. zasedání Rady MČ Praha 4 dne P R O G R A M 12. zasedání Rady MČ Praha 4 dne 12. 6. 2019 1. Návrh k návrhu nařízení č.9/2011 Sb., hlavního města Prahy, kterým se vydává tržní řád, ve znění pozdějších předpisů. Předkládá: starostka

Více

Město Červený Kostelec PROGRAM. 13. řádné jednání Rady města, konané dne 26.6.2013. kancelář starosty

Město Červený Kostelec PROGRAM. 13. řádné jednání Rady města, konané dne 26.6.2013. kancelář starosty Zastupitelstvo a rada - ADW PROGRAM 13. řádné jednání Rady města, konané dne 26.6.2013 kancelář starosty 1. (46) Veřejné prostranství mezi školami, k.ú.červený Kostelec Jiří Prouza 2. (47) Optický kabel

Více

Zápis a usnesení č. 72 ze zasedání Rady města Loštice konaného

Zápis a usnesení č. 72 ze zasedání Rady města Loštice konaného Zápis a usnesení č. 72 ze zasedání Rady města Loštice konaného 11. 12. 2017 Přítomni: Bc. Šárka Havelková Seifertová, Mgr. Pavel Kuba, Jan Konečný, Ing. Jiří Klein Omluven: Mgr. Mojmír Mazal Starostka

Více

Výsledek hlasování: Pro: 12 Proti: 0 Zdržel se: 0

Výsledek hlasování: Pro: 12 Proti: 0 Zdržel se: 0 OBEC LÁNOV Zastupitelstvo obce Lánov U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva obce Lánov, konaného dne 10.9.2015, od 17.30 hodin Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů zastupitelstva Omluven: p. Knapíková

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 107. schůze Rady města Kolína konaná dne 03.07.2017 3649/107/RM/2017 Návrh na schválení programu jednání Rady města předložený program 107. schůze Rady města Kolína v následujícím

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 23. 4. 2018 Účetní závěrka za r. 2017 MŠ Zahrádka (mat. č. 153/2018) Usnesení č. 157/2018 vyúčtování energií za rok 2017. II. Schvaluje účetní závěrku

Více

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í

M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 94. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 29. dubna 2014 od 8.00.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Duchcov Přítomno: 6 Nepřítomno: 0

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 25. 6. 2018 Zápis Komise výstavby a územního plánování RM Sezimovo Ústí ze dne 19. 4. 2018 a 11. 6. 2018 (mat. č. 219/2018) Usnesení č. 226/2018

Více

Usnesení z 5. zasedání zastupitelstva města ze dne 21. 4. 2015

Usnesení z 5. zasedání zastupitelstva města ze dne 21. 4. 2015 M ě s t o Š e n o v okres Ostrava - město Usnesení z 5. zasedání zastupitelstva města ze dne 21. 4. 2015 Zastupitelstvo města: a) bere na vědomí: 1. Kontrolu usnesení z minulých zasedání splněny body:

Více

MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC PROGRAM

MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC PROGRAM Zastupitelstvo a rada - ADW MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC PROGRAM 10. řádné jednání Rady města, konané dne 13.4.2015 kancelář starosty 1. (1) Snížení energetické náročnosti objektu zdravotního střediska 2. (2)

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 29/1 Bezpečnostní situace v městské části - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíc únor 2017 číslo 29/2 Poskytnutí dotací - žádost Základní organizace

Více

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení Číslo jednání: JedNR4-11/2019 Datum jednání: 18.03.2019 2) Program jednání (USN-R4-189/2019) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Přidělení nájemního bytu v Nepomuku,

Více

USNESENÍ RADY ze dne

USNESENÍ RADY ze dne USNESENÍ RADY ze dne 21. 6. 2011 č. 181/2011 1. schvaluje předloženou nabídku firmy T-Mobile pro MČ Praha-Libuš s navrhovaným tarifem Tarif FIRMA, 2. pověřuje vedoucího OSMI ing. Sedláka připravit společně

Více

Zápis č. 37 z 30. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice

Zápis č. 37 z 30. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice MCPNE 00785/2018 Zápis č. 37 z 30. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 23. 04. 2018 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Karásek,

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 19. prosince 2011 R 630/11 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí zprávu o plnění usnesení rady města ke dni 19.12.2011, b) souhlasí s prodloužením

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. schůze R ady města Mo helnice, která se konala dne 01.04.2019 o d 15:15 ho din v kanceláři starosty 314/11/RM/2019 Schválení programu 11. zasedání

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 41/2017 ze dne 26. 09. 2017 Usnesení číslo 605/17-R41 ze dne 26. 09. 2017 schvaluje program zasedání Rady města Jesenice č. 41/2017, který je nedílnou součástí tohoto usnesení. Usnesení číslo 606/17-R41

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 84. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 84. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 84. schůze Rady města Slavičína konané dne 5.11.2013 Usnesení č. 84/1501/13 Schválení přijetí účelového daru Městské nemocnici Slavičín v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb.,

Více

15. VÝPIS Z USNESENÍ

15. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 15. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 24.04.2007 432/2007 15. RM V d o p o r u č u j e zastupitelstvu města schválit smlouvu o poskytnutí dotace

Více

ZÁPIS. z 50. mimořádného jednání Rady města Černošice ze dne

ZÁPIS. z 50. mimořádného jednání Rady města Černošice ze dne ZÁPIS z 50. mimořádného jednání Rady města Černošice ze dne 18. 1. 2016 Přítomni: Mgr. Filip Kořínek, Ing. Petr Wolf, Mgr. Šimon Hradilek, PhDr. Lenka Kalousková, PhD., Ing. Milena Paříková, Ing. Tomáš

Více

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková -1- Zápis č. 13/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 24.7.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ81 konané dne 12.06.2018 Přítomni : Ověřovatel : Program jednání: dle prezenční listiny místostarosta MČ Praha 21 - Tomáš Fábera 1. Kontrola

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 17. 9. 2018 Rada obce Troubsko na svém jednání dne 17. 9. 2018 přijala toto usnesení: 2. Kontrola bodů jednání z minulé rady 2.1. Žádost o vyjádření k akci Obytný soubor

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/95/14 ze dne 28.5.2014

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/95/14 ze dne 28.5.2014 číslo 1/95/14 k návrhu na schválení programu 95. jednání RMČ a) předložený program 95. jednání RMČ a) předložený program 95. jednání RMČ číslo 2/95/14 k návrhu Rozpočtového opatření č. 12/14 navýšení rozpočtu

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í z 27. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 28. června p. Krejbich Tomáš. Ing. Vrba Jaroslav s o u h l a s í

U S N E S E N Í z 27. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 28. června p. Krejbich Tomáš. Ing. Vrba Jaroslav s o u h l a s í U S N E S E N Í z 27. zasedání členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice ze dne 28. června 2006 Zastupitelstvo MČ návrhovou komisi ve složení: Ověřovatele zápisu z dnešního zastupitelstva: Ing. Mydlarčík

Více

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z 06), konaného dne A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje:

U S N E S E N Í. ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z 06), konaného dne A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje: U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva Obce Předměřice nad Labem (Z 06), konaného dne 15.4.2019 A) Zastupitelstvo obce projednalo a schvaluje: 1. Stav rozpočtu k 31.3.2019 bez výhrad. 2. Navýšení neinvestiční

Více