Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.zdravotnickepomucky.eu"

Transkript

1

2 Telefon na obchodního zástupce: Ladislava Jirousková Telefon: Fax: Pro-Charitu s.r.o. Manželů Burdychových Červený Kostelec IČ: , DIČ: CZ /0100, KB Červený Kostelec Objednávky: Telefon: Telefon: Vedoucí obchodu Jana Špeldová Telefon:

3 Kdo je Chráněná dílna u sv. Anny Chráněná dílna u sv. Anny je jednou z několika chráněných dílen společnosti Pro-Charitu s.r.o.. Tuto společnost založila v roce 2010 Oblastní charita Červený Kostelec a převedla do ní své chráněné dílny. Vznikla tak společnost, která se zaměřuje na zaměstnávání osob zdravotně znevýhodněných. Jejich podíl je více než 80 % ze všech zaměstnanců. Zkušenosti a ověřování funkčnosti našich výrobků Oblastní charita Červený Kostelec, která chráněnou dílnu vlastní, provozuje první hospic v České republice Hospic Anežky České a také jediné lůžkové zařízení pro nemocné roztroušenou sklerózou mozkomíšní Domov sv. Josefa. Tato dvě zařízení dávají naší chráněné dílně dostatek příležitostí všechny její výrobky dokonale prověřit, zejména jejich funkčnost, praktičnost a spokojenost ošetřujícího personálu i samotných klientů. Věříme proto, že i Vy budete s našimi 3 výrobky maximálně spokojeni, a stanete se našimi dlouhodobými obchodními partnery.

4 Polštář s polystyrénovými kuličkami Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Boční strana polštáře je opatřena zipem. Vnitřní povlak je vyroben ze 100% bavlny. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do povlaku doplňovat pomocí krátkého zipu. K polštáři je možné dokoupit náhradní horní povlak, dle potřeby polystyrénové kuličky. Polštář včetně povlaku cm Povlak cm Kód: Kód:

5 Podložka s polystyrénovými kuličkami Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Boční strana polštáře je opatřena zipem. Vnitřní povlak je vyroben ze 100% bavlny a prošit do šesti tunýlků o šíři 13 cm, díky tomu se dá podložka i svinovat. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do povlaku doplňovat pomocí zipu cm Kód:

6 Pohankový polštář Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Boční strana polštáře je opatřena zipem. Vnitřní povlak je vyroben ze 100% bavlny. Náplň tvoří pohankové slupky, které mají masážní účinky. K polštáři lze dokoupit náhradní horní povlak. Polštář cm Polštář cm Polštář cm Povlak cm Povlak cm Povlak cm Kód: Kód: Kód: Kód: Kód: Kód:

7 Podkova s polystyrénovými kuličkami Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Horní strana polštáře je opatřena zipem. Vnitřní povlak je vyroben ze 100% bavlny. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do povlaku doplňovat pomocí krátkého zipu cm cm Kód: Kód:

8 Bryndák malý a velký (SANIPUR) Bryndák je ušit z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. V dolní části předního dílu je kapsa o výšce 11 cm, která je po obou stranách opatřena suchými zipy, pro snadné vyčištění. Zapíná se v horní zadní části na suchý zip cm cm Kód: Kód:

9 Bryndák malý a velký (SANIPUR + bavlna) Bryndák je ušit ze dvou vrstev. Horní část je ušita z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. V dolní části je umístěna kapsa o výšce 11 cm, která je po obou stranách opatřena suchými zipy, pro snadné vyčištění. Spodní část bryndáku je pošita bavlněnou látkou. Bryndák se zapíná v horní zadní části na suchý zip cm cm Kód: Kód:

10 Polštářek s pískem (SANIPUR) Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Boční strana polštáře je opatřena zipem. Vnitřní povlak je vyroben ze 100% bavlny. Náplň tvoří čištěný písek, který je zatavený v igelitovém sáčku a vložený do vnitřního povlaku cm Kód:

11 Polštářek s pískem a popruhy 1 kg, 2 kg, 3 kg Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Boční strany polštářku jsou opatřeny popruhy se suchými zipy, kterými lze polštářek připevnit. Vnitřní povlak je vyroben za 100% bavlny. Náplň tvoří čištěný písek, který je zatavený v igelitovém sáčku a vložený do vnitřního povlaku. Vnitřní náplň lze vyjmout z horního povlaku pomocí krátkého zipu 1 kg cm 2 kg cm 3 kg cm Kód: Kód: Kód:

12 Váleček do dlaně menší a větší (SANIPUR) Váleček je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. V horní části válečku je pásek pro vsunutí ruky. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do válečku doplňovat pomocí krátkého zipu cm cm Kód: Kód:

13 Válec délka 50 cm Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Horní strana polštáře je opatřena zipem. Vnitřní povlak je vyroben ze 100% bavlny. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do povlaku doplňovat pomocí krátkého zipu cm Kód:

14 Válec s molitanovou výplní Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Je opatřen zipem k snadnému sejmutí. Vnitřní náplň molitan cm Kód:

15 Válec délka 150 cm a 200 cm Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Horní strana polštáře je opatřena zipem. Vnitřní povlak je vyroben ze 100% bavlny. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do povlaku doplňovat pomocí krátkého zipu cm cm Kód: Kód:

16 Válec zahnutý délka 110 cm a 200 cm Horní povlak polštáře je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Je opatřen zipem. Vnitřní povlak je vyroben ze 100% bavlny. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do povlaku doplňovat pomocí krátkého zipu cm cm Kód: Kód:

17 Válec zahnutý délka 200 cm (atyp.) Horní povlak válce je vyroben z bavlněného materiálu krepu. Vnitřní povlak je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do povlaku doplňovat pomocí krátkého zipu cm Kód:

18 Sedací kruh průměr 50 cm a 40 cm Horní povlak kruhu je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Celý kruh je vypodložen bavněnou tkaninou. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do kruhu doplňovat pomocí krátkého zipu cm 40 6 cm Kód: Kód:

19 Botička velká, malá Botička je vyrobena z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Z vnitřní strany je botička vystužena vložkou z umělého vlákna a v místě paty podložena molitanovou vložkou. Zapíná se na suché zipy. Náplň tvoří polystyrénové kuličky, které lze do botičky doplňovat pomocí krátkého zipu cm cm Kód: Kód:

20 Loketní a kotníkový návlek, vel. S, M, L a XL Návlek je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Zapíná se na suché zipy. Náplň tvoří kuličkové vlákno. vel. S cm vel. M cm vel. L cm vel. XL cm Kód: Kód: Kód: Kód:

21 Podložka inkontinentní bez nástavce Podložka inkontinentní s nástavcem 30 cm a 60 cm Inkotinentní podložka je složená z pěti vrstev (superabsorbent), je vodonepropustná, nasáklivá. Pojme 2 l tekutiny na m2, povrch zůstavá suchý. Možno prát při 95 C. K zakoupení bez nástavce i s nástavcem, který umožňuje lepší uchycení podložky pod matraci. Materiál 100% PES, nástavec 100% BA cm cm cm Kód: Kód: Kód:

22 Prostěradlo s gumou (SANIPUR) Horní vrstva prostěradla je vyrobena z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Spodní vrstva prostěradla je ze 100% bavlny, boky jsou odšity do výšky 20 cm a spodní okraj je opatřen gumou cm Kód:

23 Podložka (SANIPUR) Horní vrstva podložky je vyrobena z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Spodní vrstva podložky je ze 100% bavlny cm Kód:

24 Podsekák s popruhem s molitanovou výplní Horní povlak je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Je opatřen zipem k snadnému sejmutí. Na bočních stranách je veden popruh, který umožňuje nosit podsedák jak v ruce, tak i přes rameno, jeho délka je 135 cm. Vnitřní náplň molitan cm Kód:

25 Kvádr s molitanovou výplní Horní povlak je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Je opatřen zipem k snadnému sejmutí. Vnitřní náplň molitan cm cm cm Kód: Kód: Kód:

26 Klín s molitanovou výplní Horní povlak je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Je opatřen zipem k snadnému sejmutí. Vnitřní náplň molitan cm cm Kód: Kód:

27 Kapsář na postel Kapsář je vyroben z omyvatelného materiálu SANIPUR, jehož hlavní funkce je, že zadržuje tekutiny (moč, krev), je paropropustný a dá se snadno prát a dezinfikovat. Po celé jeho délce je rozmístěno 5 kapes. Dvě kapsy o rozměru cm, dvě kapsy o rozměru 8 17 a jedna kapsa o rozměru cm. Ve velké kapse je ještě umístěna malá kapsička na drobné a na tužku. Lehce jej připevníte k lůžku třemi poutky se suchými zipy cm Kód:

28 Kuličky na doplnění 40 l Polystyrenové kuličky vhodné na doplnění do všech našich kompenzčních pomůcek plněných těmito kuličkami. 40 litrů Kód:

29 Overal vel. S, M, L, XL, XXL Overal je vyroben z úpletového materiálu v poměru Bavlna 60% 95%, Viskóza 5% 40%, dle barvy materiálu, který je pružný a výborně drží svůj tvar. Přední díl je sešit středem, průkrčník je začištěn lemem (pružným patentem Bavlna 95%, 5 % Lycra). Rukávy mohou mít provedení dlouhé, zakončené pružným lemem, nebo krátké, dle požadavků zákazníka. Nohavice jsou dlouhé a boční i krokové švy sešité. Dělící zip je veden od průkrčníkové části, středem zadního dílu, který pozvolna přechází v oblasti boků do zadní části nohavice. Umožňuje tak celkové rozevření zadní části overalu. Zip je po celé jeho délce podložen lištou z úpletu. Částí zadního i předního dílu je 2 cm pod linií pasu zhotoven tunýlek, ve kterém je protažena 2 cm široká guma. S M L XL XXL Kód: Kód: Kód: Kód: Kód:

30 30

CENÍK VÝMĚNY ZIPU. SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu

CENÍK VÝMĚNY ZIPU. SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu CENÍK VÝMĚNY ZIPU SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu cena v Kč sukně bez podšívky 100,- sukně s podšívkou 110,- kalhoty bez podšívky 100,- kalhoty s podšívkou 110,- riflové

Více

Pracovní oděvy pánské

Pracovní oděvy pánské Pracovní oděvy pánské Pánská bunda OTAKAR a kalhoty TEODOR Pánská bunda EDA P152121 P150313 P152122 P150314 P15212 Pánská bunda s krytým zapínáním, rukávy do manžety, kapsy a poutka pro různá využití,

Více

PĚNOVÉ ANTIDEKUBITNÍ MATRACE

PĚNOVÉ ANTIDEKUBITNÍ MATRACE PĚNOVÉ ANTIDEKUBITNÍ MATRACE 20 16 20 16 PUR pěna příčné a podélné průřezy oboustranné průřezy Matra 13 13/0062684 Casacare 13/0062692 PUR pěna snímatelný bavlněný potah rozměry: 90 197 12 cm nosnost:

Více

PĚNOVÉ ANTIDEKUBITNÍ MATRACE

PĚNOVÉ ANTIDEKUBITNÍ MATRACE dma_katalog_2012_dma_katalog_2012 4.5.12 17:36 Stránka 42 PĚNOVÉ ANTIDEKUBITNÍ MATRACE 20 16 20 16 PUR pěna příčné a podélné průřezy oboustranné průřezy Matra 13 13/0062684 Casacare 13/0062692 PUR pěna

Více

Katalog reklamního textilu 2014

Katalog reklamního textilu 2014 Katalog reklamního textilu 2014 Obsah Trika pánská... 3 Triko pánské T160... 4 Triko pánské EXCLUSIVE... 5 Triko pánské V - Neck... 6 Triko pánské dlouhý rukáv... 7 Triko pánské bez rukávů... 8 Triko pánské

Více

Set-in Sweat Fruit produkt č. 62-202-0 Značka Fruit of the Loom Popis: cena: Mikina pánská / dětská Essential 300 Značka: adler Popis: cena:

Set-in Sweat Fruit produkt č. 62-202-0 Značka Fruit of the Loom Popis: cena:  Mikina pánská / dětská Essential 300 Značka: adler Popis: cena: Set-in Sweat Fruit produkt č. 62-202-0 Značka Fruit of the Loom Popis: Zpevněné švy na ramenou žerzejem stejné barvy materiál: 80% cotton / 20% polyester, gramáž: 280 g/m² Velikosti: S, M, L, XL, XXL,

Více

Zdrojem surovin je ovčí vlna z ovčího chovu od místních farmářů.

Zdrojem surovin je ovčí vlna z ovčího chovu od místních farmářů. Firma Merino, která byla založena roku 1991 jiným subjektem, úspěšně obchodovala a prodávala 24 let na českém trhu. Od roku 2015 se zavedená firma Merino stala součástí chráněných dílen Domova sv. Anežky.

Více

ANTIDEKUBITNÍ PODLOŽKY PRO POLOHOVÁNÍ

ANTIDEKUBITNÍ PODLOŽKY PRO POLOHOVÁNÍ ANTIDEKUBITNÍ PODLOŽKY PRO POLOHOVÁNÍ poloha na boku Podkova P9704 Polštář Uni Small P9700 Polštář Uni Standard P9701 pro polohování krční páteře a hlavy průměr: cm universální polštář pro polohování rozměr:

Více

ODEX. 1003 pánská košile s rozhalenkou a náprsní kapsičkou

ODEX. 1003 pánská košile s rozhalenkou a náprsní kapsičkou ODEX KOLEKCE 2009 PRO ZDRAVOTNICTVÍ spol. s r. o. 1002 - dámská košile s rozhalenkou a náprsní kapsičkou barva: bílá 95 C 95 C 1003 pánská košile s rozhalenkou a náprsní kapsičkou barva: bílá velikost:

Více

KLASIK - Blůza. KLASIK Kalhoty s laclem. KLASIK Kalhoty do pasu. popis: zapínání na knoflíky barva: dle barevnice materiál: 100% bavlna, 245 g/m 2

KLASIK - Blůza. KLASIK Kalhoty s laclem. KLASIK Kalhoty do pasu. popis: zapínání na knoflíky barva: dle barevnice materiál: 100% bavlna, 245 g/m 2 KLASIK - Blůza popis: zapínání na knoflíky KLASIK Kalhoty s laclem popis: zesílená kolena, kapsička na metr, KLASIK Kalhoty do pasu popis: na šňůrku, zesílená kolena, kapsička na metr FILIP - Bunda popis:

Více

SUBITO. Kontaktní údaje: ...RYCHLE A KVALITNĚ..

SUBITO. Kontaktní údaje: ...RYCHLE A KVALITNĚ.. ...RYCHLE A KVALITNĚ.. Kontaktní údaje: Bohumíra Četyny 3025/13 700 30 Ostrava-Bělský Les Telefon:+420 59 1124 428 Mobil: +420 724 902 430 +420 606 761 654 ..RYCHLE A KVALITNĚ.. Nabídka sortimentu a servisu

Více

Zdrojem surovin je ovčí vlna z ovčího chovu od místního farmáře.

Zdrojem surovin je ovčí vlna z ovčího chovu od místního farmáře. 1 Firma Merino, která byla založena roku 1991 jiným subjektem, úspěšně obchodovala a prodávala 24 let na českém trhu. Od roku 2015 se zavedená firma Merino stala součástí chráněných dílen Domova sv. Anežky.

Více

Rozměry dámského oblečení

Rozměry dámského oblečení Rozměry dámského oblečení Tričko netopýr 3/4 rukáv - dámské A délka od ramene 60 60 65 69 69 69 B šířka přes hrudník 52 56 60 64 68 72 C šířka v pase 38 42 46 50 54 58 D šířka přes boky 40 44 48 52 56

Více

Oděvy pro svářeče. Oděvy pro svářeče

Oděvy pro svářeče. Oděvy pro svářeče Oděvy pro svářeče Oděvy pro svářeče ESAB nabízí vysoce kvalitní oděvy pro svářeče. Odborníci splnili požadavky svářečů na bezpečnost a nabízí široký sortiment jak tradičních kožených oděvů, tak i oděvů

Více

OCHRANA PROTI POŘEZU PRŮMYSL. Laclové kalhoty 100-28. Pasové kalhoty 100-208. Košile 100-400. Overal AD-818. c9mt5. c9mt5. c9nt5.

OCHRANA PROTI POŘEZU PRŮMYSL. Laclové kalhoty 100-28. Pasové kalhoty 100-208. Košile 100-400. Overal AD-818. c9mt5. c9mt5. c9nt5. 26 3 27 OCHRANA PROTI POŘEZU Oblečení Fristads chránící proti pořezu se skládá z 70% polyesteru a 30% bavlny. Vnitřní strana je měkká a pohodlná. Vnější strana je odolná a odmítavá špíně. Kalhoty jsou

Více

ČÍNSKÉ POSTÝLKY NEPRODÁVÁME

ČÍNSKÉ POSTÝLKY NEPRODÁVÁME VYBAVENÍ - Postýlky a lehátka 3801004 Postýlka délka 133 cm Antialergický omyvatelný materiál, váha 3 kg! Lehce skladovatelné, možno dokoupit kolečka (cca ke každé osmé), barevná i bílá prostěradla anástavce

Více

TECHNICKÝ POPIS - Košile s dlouhým rukávem společenská bílá

TECHNICKÝ POPIS - Košile s dlouhým rukávem společenská bílá Provedení: TECHNICKÝ POPIS - Košile s dlouhým rukávem společenská bílá Košile pánská dlouhý rukáv je rovného střihu, zapínaná na 7 knoflíků. Pravý přední díl i levý přední díl mají střižen včetně záložky

Více

Vše pro myslivost a náročnou turistiku

Vše pro myslivost a náročnou turistiku Vše pro myslivost a náročnou turistiku Provedení výrobků A vepřová kůže, hnědá B kombinace textilu a kůže, B/1, B/2 lovecká plachtovina, B/3, B/4 kortexin C hovězí kůže D, lovecká zeleň E jiné provedení

Více

JARO&LÉTO Dámské Tepláky FAN PROFESIONALITA A PRESTIŽ NOVINKA

JARO&LÉTO Dámské Tepláky FAN PROFESIONALITA A PRESTIŽ NOVINKA PROFESIONALITA A PRESTIŽ JARO&LÉTO 2019 NOVINKA Tepláky FAN jednoduché a velmi pohodlné tepláky. S užšími nohavicemi, lehce sníženým pasem a bez kapes. V pase široká guma a šňůrka na zavázání. Zhotovené

Více

TECHNICKÝ POPIS - Košile s krátkým světle modrá

TECHNICKÝ POPIS - Košile s krátkým světle modrá TECHNICKÝ POPIS - Košile s krátkým světle modrá Provedení: - Košile s dlouhým rukávem světle modrá Košile pánská krátký rukáv je rovného střihu, zapínaná na 7 knoflíků. Přední díly u košil s krátkým rukávem

Více

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2007 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2008 katalog.indd 1 9.3.2007 10:17:30 Triko pánské 150-160 gr. S/158 M L XL XXL XXXL Jemný úplet jersey, 100% bavlna, 150-160 gr./m2 Triko s kulatým lemem u krku, krátkým

Více

Ø Od ztracena, do ztracena / s prošitím 1x Šev 140,- Ø V bočních švech Ze zadního dílu 480,- Ze zadního dílu s odpáráním pásku 550,- V kroku 250,-

Ø Od ztracena, do ztracena / s prošitím 1x Šev 140,- Ø V bočních švech Ze zadního dílu 480,- Ze zadního dílu s odpáráním pásku 550,- V kroku 250,- KALHOTY Na stroji 200,- V ruce 250,- V ruce s chránítkem 280,- S lemem 240,- S manžetou, s rozparky 290,- Se šňůrkami / gumou 280,- Lyžařské / s podšívkou 400,- / 500,- S podšívkou +100,- Záložka přichycení

Více

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI

LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER KATALOG 26 Značkový reklamní textil MALFINI LUXURY COLLECTION BY ADLER POLOKOŠILE PÁNSKÁ 258 CONTRAST STRIPE LS O LUXUSNÍ KOLEKCI MALFINI Stylová pánská polokošile s dlouhým

Více

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 KATALOG 2018 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 RESIST R01 60 0 95 0 01-X 00 NEW Single Jersey, 100 % předsrážená bavlna, 160 g/m 2 S - 4XL pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna

Více

POPIS VÝSTROJE VČETNĚ POŽADOVANÝCH PARAMETRŮ. 8. část VZ

POPIS VÝSTROJE VČETNĚ POŽADOVANÝCH PARAMETRŮ. 8. část VZ Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky POPIS VÝSTROJE VČETNĚ POŽADOVANÝCH PARAMETRŮ 8. část VZ Předmět: Kalhoty Softshell TECHNICKÉ PARAMETRY: Barva: černá Materiál: 94% PES 6% Elastan s membránou Specifické

Více

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina Multifunkční šátek - 18443300-9 Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina - multifunkční antibakteriální šátek - pro ochranu hlavy, tváře nebo krku před vnějšími vlivy - musí být měkký,

Více

COLLAR UP DRESS UP POLOKOŠILE 256, 257 ŠATY DÁMSKÉ g/m2. úzká léga s 4 knoflíčky v barvě materiálu. Pique, 100 % bavlna

COLLAR UP DRESS UP POLOKOŠILE 256, 257 ŠATY DÁMSKÉ g/m2. úzká léga s 4 knoflíčky v barvě materiálu. Pique, 100 % bavlna KATALO G 2019 ŠATY DÁMSKÉ 271 POLOKOŠILE 256, 257 COLLAR UP DRESS UP 215 g/m2, XS - 2XL 215 g/m2 S - 3XL Nová barva. Bližší informace o termínu naskladnění Vám poskytne XS - 2XL Pique, 100 % bavlna úzká

Více

Podzim & zima Profesionalita a prestiž. Kalhoty Alba

Podzim & zima Profesionalita a prestiž. Kalhoty Alba Profesionalita a prestiž Podzim & zima 2019 Kalhoty Alba Dámské kalhoty polopřiléhavého střihu s užšími nohavicemi. Na předním díle dvě vnitřní půlkulaté kapsy, na zadním díle dvě nakládané kapsy. Zapínání

Více

Specifikace pro část 1 Bundy, kalhoty, spodní prádlo

Specifikace pro část 1 Bundy, kalhoty, spodní prádlo Specifikace pro část 1 Bundy, kalhoty, spodní prádlo Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci PARKA 1. CPV kód - 35811200-4 2. Sloţení Bunda se skládá ze dvou částí vrchní parky a fleecové vložky, kterou lze

Více

A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE

A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE Krojový řád Příloha č. 1 Součásti skautského kroje A ZÁKLADNÍ SOUČÁSTI KROJE A.1. Základní košile Kategorie: skauti/ky vodní skauti/ky béžová tmavomodrá Vyrábí se buď ve 100% bavlně, nebo ze směsi PES

Více

Příloha krojového řádu č. 1

Příloha krojového řádu č. 1 Junák svaz skautů a skautek ČR Příloha krojového řádu č. 1 Základní součásti kroje Základní košile Kategorie: skauti / ky vodní skauti /ky Barva: béţová tmavomodrá Materiál: Označení: Způsob nošení: Vyrábí

Více

...OCHRANA OD HLAVY AŽ K PATĚ..

...OCHRANA OD HLAVY AŽ K PATĚ.. ...OCHRANA OD HLAVY AŽ K PATĚ.. Kontaktní údaje: Bohumíra Četyny 3025/13 700 30 Ostrava-Bělský Les Telefon: +420 59 1124 428 Mobil: +420 724 902 430 +420 606 761654 ..RYCHLE A KVALITNĚ.. Přehled nabízených

Více

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Nabídka kompenzačních pomůcek a jejich popis Prosinec 2016 www.slezskadiakonie.cz Nabídka INVALIDNÍ VOZÍK MECHANICKÝ...

Více

katalog 2012 tepláky barva zelená, růžové detaily / jemný potisk Jumping na levé přední nohavici a levé zadní části panáček loga Jumping / pevná všitá guma v pase / v pase tunýlek s tkaničkou v barvě potisku

Více

Technický list. Lakovací obleky FIDI. Kombinéza SAFETY. Kombinéza TEFFY

Technický list. Lakovací obleky FIDI. Kombinéza SAFETY. Kombinéza TEFFY Lakovací obleky FIDI Kombinéza SAFETY Oblek je z tkaniny z nežmolkujících polyesterových vláken, do kterých je vetkáno UHLÍKOVÉ VLÁKNO pro odvedení případného elektrického náboje. Kombinéza je navíc opatřena

Více

W O R K W E A R M A D E R E A L

W O R K W E A R M A D E R E A L KATALOG 2017 WORKWEAR MADE REAL Pracovní oděvy RIMECK spojují extrémní odolnost a kvalitní řemeslné zpracování se zázemím renomovaného výrobce reklamního textilu ADLER. Montérky, laclové kalhoty, vesty

Více

Profesionální. ochranné. oblečení. vyšší stupeň ochrany při produkci potravin. Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema.

Profesionální. ochranné. oblečení. vyšší stupeň ochrany při produkci potravin. Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema. Profesionální ochranné oblečení vyšší stupeň ochrany při produkci potravin Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema.cz KLEEN FLEXOTHANE Kleen má anti bakteriální vlastnosti, Povrch ze

Více

Katalog 2015 reklamní textil

Katalog 2015 reklamní textil Katalog 2015 reklamní textil Vážení zákazníci, strana 03 Triko pánské T160 krátký rukáv strana 05 Triko pánské EXCUIVE strana 05 Triko pánské V - Neck strana 07 Triko pánské dlouhý rukáv pro tento rok

Více

Kód Název Rozměr (cm) Materiál Cena bez DPH (15%)

Kód Název Rozměr (cm) Materiál Cena bez DPH (15%) Objednatel: 8061 Spastik CLASSIC polohovací vak 90 x 60 1178 1355 8062 110 x 80 1766 2031 8063 130 x 100 2454 2822 8064 160 x 110 3351 3854 8065 190 x 120 4589 5277 8066 220 x 130 5633 6478 8130 Spastik

Více

Vše pro myslivost a náročnou turistiku

Vše pro myslivost a náročnou turistiku Vše pro myslivost a náročnou turistiku Provedení výrobků A vepřová kůže, hnědá B kombinace textilu a kůže, B/1, B/2 lovecká plachtovina, B/3 lovecké plátno, B/4 kortexin C hovězí kůže D, lovecká zeleň

Více

Katalog výrobků. Charita sv. Alexandra Holvekova 651/28 IČ: Ostrava Kunčičky DIČ:CZ

Katalog výrobků. Charita sv. Alexandra Holvekova 651/28 IČ: Ostrava Kunčičky DIČ:CZ Katalog výrobků Charita sv. Alexandra Holvekova 651/28 IČ: 26520788 718 00 Ostrava Kunčičky DIČ:CZ26520788 www.charita-sv-alexandra.cz 2 Panenka velká - HOLKA Cena : 330,- Rozměr : v. 38 cm, š. 25 cm.,

Více

300,- s manžetou, rozparkem 420,-

300,- s manžetou, rozparkem 420,- SAKO, KABÁT 450,- rukávů 300,- s manžetou, rozparkem 420,- v zadním středu do dol. kraje / s rozparkem 320,-/420,- v bocích do dol.kraje 400,- v bocích do dol.kraje a rukávů/ s rozparky 450,-/550,- v PD

Více

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU

KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU 2012/13 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU Vyobrazení vzorků barev v katalogu je pouze orientační. Triko pánské krátký rukáv T160 150-160 g/m 2 S M L XL XXL XXXL lahvově kiwi světlý melír tmavý melír královská

Více

- pouze barva 05, 06, 07, 11 velikost XXXXL

- pouze barva 05, 06, 07, 11 velikost XXXXL 100 - Trika dětská Classic 160 Bavlněná trika Classic 160 dětské se vyrábějí s krátkým rukávem a mají kulatý výstřih. Trup triček je po stranách beze švů a díky tomu je zajištěna jejich tvarová stálost.

Více

OSOBNÍ OCHRANNÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY

OSOBNÍ OCHRANNÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY Pro Vaši bezpečnější práci. OSOBNÍ OCHRANNÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDKY Maximální ochrana Vašich zaměstnanců Funkční, pohodlné a cenově příznivé Vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů Vhodné do každého pracovního

Více

Rozdělení jednotlivých prvků stejnokroje používaných MP Cheb stanovení nepřekročitelných cen na dodávku zboží:

Rozdělení jednotlivých prvků stejnokroje používaných MP Cheb stanovení nepřekročitelných cen na dodávku zboží: Tabulka č. 1 Rozdělení jednotlivých prvků stejnokroje používaných MP Cheb stanovení nepřekročitelných cen na dodávku zboží: HLAVNÍ VÝSTROJ - MP Cheb název: barva doplňky počet ks/párů nepřekročitelná cena

Více

Polohování prevence a terapie dekubitů. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové

Polohování prevence a terapie dekubitů. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Polohování prevence a terapie dekubitů Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec Králové Polohování Správné uložení těla nemocného díky změnám poloh Systematická, přesnými pravidly se řídící změna polohy pacienta

Více

PR54 FIREMNÍ IMAGE. Laclové kalhoty PR54-22 A

PR54 FIREMNÍ IMAGE. Laclové kalhoty PR54-22 A 64 6 FIREMNÍ IMGE SLMI SLMI 65 PR54 MÁTE MOŽNOST VOLY PR54 je řada oblečení, která Vám umožní vybrat si nejlépe se hodící k Vám, resp. k Vašemu podnikání. Vyberte si mezi 4 základními barvami, 12 dekoračními

Více

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Nabídka kompenzačních pomůcek a jejich popis Prosinec 2015 www.slezskadiakonie.cz Stránka 2 z 17 Šířka sedáku

Více

Péče o lůžko nemocného. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec králové

Péče o lůžko nemocného. Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec králové Péče o lůžko nemocného Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec králové Lůžko nemocného Základní zařízení pokoje N Pevné, pohodlné, lehce udržovatelné Běžně 200cm x 82cm x 54 cm (výhodné pro N a pro oš. personál

Více

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art.

525,- 575,- 545,- 475,- 775,- 925,- 895,- 545,- LITEX SPORTSWEAR COLLECTION. Art. 84007. Art. 84008. Art. 84011 Kč. Art. 84003. Art. 84046. Art. Art. 84007 525,- Art. 84008 575,- Art. 84011 545,- Art. 84003 475,- Art. 84051 895,- Art. 84008 Triko bez rukávů. Kombinace barev. Přední díl pšitý. Potisk. S, M, L 100 bílá 575,- Art. 84051 Leggings dlouhé

Více

2010 KAT KA A T LOG ALOG

2010 KAT KA A T LOG ALOG 2010 KATALOG REKLAMNÍHO TEXTILU NABÍZÍME ROZŠÍŘENOU KOLEKCI TEXTILU ŠIROKOU ŠKÁLU BAREV A VELIKOSTÍ ROZUMNÉ CENY A PŘÍVĚTIVÉ JEDNÁNÍ Vyobrazení vzorků barev v katalogu je pouze orientační. Triko pánské

Více

0087110 Abri man vložka 9 x 40 900 20 321,00 2 / 40 5 / 100 8 / 160

0087110 Abri man vložka 9 x 40 900 20 321,00 2 / 40 5 / 100 8 / 160 I. STUPEŇ INKONTINENCE Platnost od 1.4.2012 ABRI LIGHT - vložky, nová generace Anatomicky tvarované vložky pro velmi lehkou až strední stresovou inkontinenci, predevším u žen. Fixujeme spodním prádlem,

Více

Obsah OBECNÉ: aktualizace dne: 1/13/19. 1/13/19 - MM_PP_obecne.odt

Obsah OBECNÉ: aktualizace dne: 1/13/19. 1/13/19 - MM_PP_obecne.odt Obsah OBECNÉ: aktualizace dne: 1/13/19 standardy kvality společnosti MarZ Corporation, s.r.o. upřesnění detailů šití PROUŽKŮ upřesnění detailů šití DOPLŇKŮ upřesnění detailů šití KOSTKY - detail prošití

Více

Ochranné pracovní pomůcky Uvedení na trh

Ochranné pracovní pomůcky Uvedení na trh Uvedení na trh Program OOPP (osobní ochranné pracovní prostředky) PCI / st-lca / 22.07.2011 / YF_Arbeitsschutz_ de.ppt 1 Výchozí situace Situace Při používání strojů Kärcher přirozeně uživatel často přijde

Více

Od 20. června 2018 Overaly Velikosti: 34 48, každý kus PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KiK nabízí PROSTĚ VÍC.

Od 20. června 2018 Overaly Velikosti: 34 48, každý kus PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KiK nabízí PROSTĚ VÍC. www.kik.cz Od 20. června 2018 Overaly Velikosti: 34 48, každý kus PROSTĚ VÍC módy. Víc módy, větší výběr, KiK nabízí PROSTĚ VÍC. Topy Velikosti: 36 48, každý kus 219,- CENOVÉ HITY XXL Trička nebo šortky

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

KATALOG VÝROBKŮ 2013 ČESKÁ VÝROBA. ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566

KATALOG VÝROBKŮ 2013 ČESKÁ VÝROBA. ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566 KATALOG VÝROBKŮ 2013 ČESKÁ VÝROBA ESITO CZ s.r.o. Lipská 809 517 21 Týniště nad Orlicí IČ: 28849566 DIČ: CZ28849566 Obchodní oddělení: Fašková Olga ml. +420 777 149 571 Obchodní zástupce: Linhart Vladimír

Více

PODZIM&ZIMA Dámské Sako Medea. Dámská Sukně Juvena PROFESIONALITA A PRESTIŽ NOVINKA

PODZIM&ZIMA Dámské Sako Medea. Dámská Sukně Juvena PROFESIONALITA A PRESTIŽ NOVINKA PROFESIONALITA A PRESTIŽ PODZIM&ZIMA 2018 NOVINKA Sako Medea sportovně elegantní jednořadové sako z úpletového materiálu. Tvarované princesovým střihem se zapínáním na tři plastové knoflíky. Na předním

Více

MALÍK A SPOL., S.R.O.

MALÍK A SPOL., S.R.O. KATALOG VÝROBKŮ 2014 MALÍK A SPOL., S.R.O. TECHNICKO-PROTETICKÁ PÉČE Na Okrouhlíku 1681 500 02 Hradec Králové Límec krční s výztuhou typ 1 Kód VZP: 78062 Popis: Límec z molitanu s PE výztuhou Aplikace:

Více

DOMÁCÍ PÉČE EZ 250. nosnost: 150 kg

DOMÁCÍ PÉČE EZ 250. nosnost: 150 kg DOMÁCÍ PÉČE EZ 250 Otočná podložka EZ 300 Otočná podložka EZ 400 ulehčuje otočení pacienta při přesunech průměr: 40 cm nosnost: 120 kg EZ 400 + protiskluzový povrch, průměr 32 cm Multifunkční podložka

Více

595,- 625,- KOŠÍČKY 595,- 445,- 365,- 595,- 475,- 365,- infoline 800 150 550. Art. 69159. Art. 69154

595,- 625,- KOŠÍČKY 595,- 445,- 365,- 595,- 475,- 365,- infoline 800 150 550. Art. 69159. Art. 69154 infoline 800 150 550 V O L Á T Z R M. RT. 69160 OKOVÉ. Na předním dílu pásek s plastovým doplňkem. Podšité. 36, 38, 40, 42, 44 445,- rt. 69154 595,- rt. 69159 625,- KOŠÍČKY rt. 69154 595,- rt. 69160 445,-

Více

Pyžamo raglán Materiál : úplet bavlna+elastan nebo 100 % bavlněný úplet Velikost :

Pyžamo raglán Materiál : úplet bavlna+elastan nebo 100 % bavlněný úplet Velikost : Pyžamo raglán Materiál : úplet bavlna+elastan nebo 100 % bavlněný úplet Velikost : 104-134 V M avatex Veškerá práva jsou vyhrazena firmě mavaga design s.r.o. mavatex@seznam.cz webb: www.mavatex.cz FB:špendlík

Více

00 bílá. 01 černá. 02 námořní modrá. 03 světle šedý melír. 04 žlutá. 05 královská modrá. 06 lahvově zelená. 07 červená. 08 písková.

00 bílá. 01 černá. 02 námořní modrá. 03 světle šedý melír. 04 žlutá. 05 královská modrá. 06 lahvově zelená. 07 červená. 08 písková. TRIKA Classic 160 Classic 160 dětská V-Neck 160 Heavy 200 Heavy V-Neck 200 Duo Sandwich 160 Colormix 200 Pique V-neck 200 City 150 Love 150 Pure 150 Spaghetti Top 180 Long Sleeve 180 Fit-T Long Sleeve

Více

Lůžko nemocného. Péče o lůžko nemocného. Mechanické lůžko 1. Mechanické lůžko 2. Elektrické lůžko 2. Elektrické lůžko 1

Lůžko nemocného. Péče o lůžko nemocného. Mechanické lůžko 1. Mechanické lůžko 2. Elektrické lůžko 2. Elektrické lůžko 1 Lůžko nemocného Péče o lůžko nemocného Mgr.Markéta Vojtová VOŠZ a SZŠ Hradec králové Základní zařízení pokoje N Pevné, pohodlné, lehce udržovatelné Běžně 200cm x šířka 82cm x výška 54 cm (výhodné pro N

Více

Katalog 2016 / 17 reklamní textil

Katalog 2016 / 17 reklamní textil Katalog 2016 / 17 reklamní textil strana 03 Triko pánské T160 krátký rukáv strana 05 Triko pánské EXCUIVE strana 05 Triko pánské V - Neck strana 07 Triko pánské dlouhý rukáv strana 09 strana 43 Triko pánské

Více

TOP BEZ RUKÁVŮ ZDOBENÝ TŘPYTIVÝMI PÍRKY

TOP BEZ RUKÁVŮ ZDOBENÝ TŘPYTIVÝMI PÍRKY Velikosti: 34 až 46 ŠABLONY: PŘÍLOHY C A D Vzor k malování: str. 83 SNĚŽNÝ KOJOT TOP BEZ RUKÁVŮ ZDOBENÝ TŘPYTIVÝMI PÍRKY POMŮCKY 80 x 60 cm volného žerzeje v páví modré Třpytivě safírová barva na textil

Více

Malíři a zedníci. Důležitý bod u této řady leží na volnosti pohybu a prostornosti. Proto je zvolený materiál flexibilní a design velkoryse střižen.

Malíři a zedníci. Důležitý bod u této řady leží na volnosti pohybu a prostornosti. Proto je zvolený materiál flexibilní a design velkoryse střižen. Malíři a zedníci Důležitý bod u této řady leží na volnosti pohybu a prostornosti. Proto je zvolený materiál flexibilní a design velkoryse střižen. 23 Fristads oblečení pro malíře a zedníky Fristads BM

Více

kolekce Piccolio Mluvte s lidmi jazykem, kterému rozumí každý. Řekněte to tričkem :)

kolekce Piccolio Mluvte s lidmi jazykem, kterému rozumí každý. Řekněte to tričkem :) Katalog 28 kolekce Piccolio Otevřená Vašim smělým nápadům a vstřícná k Vaší peněžence. Uvidíte, že toho spolu dokážete opravdu hodně! P Kombinujte různé střihy a barvy tak, abyste dosáhli požadovaného

Více

Polokošile Premium Polo Kód výrobce: Značka: Fruit of the Loom Popis: cena:

Polokošile Premium Polo Kód výrobce: Značka: Fruit of the Loom Popis: cena: Polokošile Premium Polo Kód výrobce: 63-218-0 Zpevněné zapínání na tři knoflíky ve stejné barvě k dispozici ve velikostech S 3XL material: 100% cotton (ash: 90% cotton/10%polyester) gramáž bílý: 170 g/m²

Více

kolekce Piccolio Mluvte s lidmi jazykem, kterému rozumí každý. Řekněte to tričkem :)

kolekce Piccolio Mluvte s lidmi jazykem, kterému rozumí každý. Řekněte to tričkem :) Katalog 2018 kolekce Piccolio Otevřená Vašim smělým nápadům a vstřícná k Vaší peněžence. Uvidíte, že toho spolu dokážete opravdu hodně! P Kombinujte různé střihy a barvy tak, abyste dosáhli požadovaného

Více

Fotonávod na bundu Basic

Fotonávod na bundu Basic Fotonávod na bundu Basic DOPORUČENÝ MATERIÁL Zimní či letní softshell a jiné látky vhodné na bundy DALŠÍ POTŘEBNÝ MATERIÁL Lemovací pruženka Zip Náplet Kulatá gumička Stahovačky Průchodky Šitá varianta

Více

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY

HITy, za ceny, které nevyjdou z módy HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA 179,- 249, NABÍDKA PLATÍ VE DNECH SKVĚLE DOPLNÍ RŮZNÉ OUTFITY HŘEJIVÁ PODZIMNÍ NABÍDKA za ceny, které nevyjdou z módy Cenové HITy, KTERÉ VÁS potěší BLŮZKA S PANTEŘÍM VZOREM pro dámy, z viskózy, s knoflíčky a výstřihem na dekoltu, s kapsami a prodlouženým zaobleným

Více

Pánské společenské kalhoty s podkrytovým rozparkem na knoflíky Technický nákres

Pánské společenské kalhoty s podkrytovým rozparkem na knoflíky Technický nákres Pánské společenské kalhoty s podkrytovým rozparkem na knoflíky Technický nákres Ing. Daniela Veselá Ak. r. 2009/2010 1 Technický popis Pánské oblekové kalhoty s přehyby na předních a zadních dílech, v

Více

Kolekce Renault Z.E. Objevte Renault Master Z.E. na

Kolekce Renault Z.E. Objevte Renault Master Z.E. na Objevte Renault Master Z.E. na www.renault.cz Kolekce Renault Z.E. Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován na základě

Více

Nové! ZIMA. Overal 100-883. Pasové kalhoty ADX-287. Čepice AM-576. Čepice AM-580. Bunda BT-401. a9ot5. e9mt6. a9ot3. a9ot3. a9ot4

Nové! ZIMA. Overal 100-883. Pasové kalhoty ADX-287. Čepice AM-576. Čepice AM-580. Bunda BT-401. a9ot5. e9mt6. a9ot3. a9ot3. a9ot4 106 12 107 Overal 100-883 Obousměrné zdrhovadlo až do límce / 2 přední kapsy s patkou / 2 náprsní kapsy s patkou / zadní kapsa s patkou / vnitřní kapsa / kapsa na skládací metr / kapsa na rukávu se zdrhovadlem

Více

Specifikace veřejné zakázky pro hudebníky HHS a P ČR: Stejnokroj pro hudebníky a dirigenty HHS a PČR. Materiál

Specifikace veřejné zakázky pro hudebníky HHS a P ČR: Stejnokroj pro hudebníky a dirigenty HHS a PČR. Materiál - 1 - POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení PŘÍLOHA Č.2 K Č.j: PPR-10743-4/ČJ-2012- Specifikace veřejné zakázky pro hudebníky HHS a P ČR: Stejnokroj pro hudebníky a dirigenty

Více

Katalog oblečení pro rehabilitační a jiné pracovníky v bílém

Katalog oblečení pro rehabilitační a jiné pracovníky v bílém Katalog oblečení pro rehabilitační a jiné pracovníky v bílém IWS-6678 SIMPLE IWS-6679 CROP Změkčený Změkčený 100% bavlna 100% bavlna Dámské bavlněné triko volnějšího střihu. Dámský bavlněný crop top volnějšího

Více

zima 2014-2015 11-J1085 Péřový zimní kabát s kapucí Matový vnějšímateriál, který je vodě a větru odolný Dvoucestný zip s vnitřní klopou Odepínací kapuce Elastický pás na kapuci, na rukávech a na spodním

Více

NABÍDKA SET CLASSIC Junior

NABÍDKA SET CLASSIC Junior NABÍDKA SET CLASSIC Junior UNISPORT TRADE s.r.o. Areál ORCO Novodvorská 994 142 21 Praha 4 CZECH REPUBLIC offer made by: Radek Sionko mob: 00420 724 967 459 e mail: sionko@umbro.cz 60134U 7BQ Souprava

Více

KOMPLETY Komplet KLASIK

KOMPLETY Komplet KLASIK KOMPLETY Komplet KLASIK Bunda, triko a kalhoty pas Bunda, triko a kalhoty lacl Cena bez DPH 413,- Kč Cena s DPH 499,73 Kč Cena bez DPH 453,- Kč Cena s DPH 548,13 Kč V pánské i dámské variantě. V modrém

Více

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO 70 TEPLO A SUCHO Opravdový pracovní komfort začíná přímo na těle. Naše oděvy na tělo jsou ušity z velmi funkční tkaniny, která odvádí pot a vlhkost od těla, čímž Vás udrží v teple a suchu. KOMFORT PŘÍMO

Více

Katalog kompenzačních, rehabilitačních a antidekubitních pomůcek Charitní pečovatelské služby Kroměříž

Katalog kompenzačních, rehabilitačních a antidekubitních pomůcek Charitní pečovatelské služby Kroměříž Katalog kompenzačních, rehabilitačních a antidekubitních pomůcek Charitní pečovatelské služby Kroměříž Vážení zájemci o zapůjčení kompenzačních, rehabilitačních a antidekubitních pomůcek, právě jste obdrželi

Více

NOVINKA NOVINKA 2016 DMACHGIW S/M/L/XL/XXL/3XL LULEA2 S/M/L/XL/XXL/3XL

NOVINKA NOVINKA 2016 DMACHGIW S/M/L/XL/XXL/3XL LULEA2 S/M/L/XL/XXL/3XL NOVINKA NOVINKA 2016 Podšívka límce z polar fleecu Golier s polar flis podšívkou DMACHGIW Dekorativní reflexní proužek na zádech Dekoratívne reflexné pásy na chrbte Zateplená vesta s mnoha kapsami (řada

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova, příspěvková organizace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Č.j.: Název veřejné zakázky: DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH PROSTŘEDKŮ PODMÍNKY

Více

ESD oděvy značky CleverTex

ESD oděvy značky CleverTex MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. ESD oděvy značky CleverTex Distributor: MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Sídlištní 818, 756 54 Zubří strana č. Pro oblast výroby elektroniky a elektrotechnického

Více

DINA-HITEX spol. s r.o., Ždánská 987, Bučovice, Česká republika Tel.: , , Fax:

DINA-HITEX spol. s r.o., Ždánská 987, Bučovice, Česká republika Tel.: , , Fax: DINA-HITEX spol. s r.o., Ždánská 987, 685 01 Bučovice, Česká republika Tel.: +420 517 380 215, +420 517 380 216, Fax: +420 517 380 831 info@dina-hitex.com, www.dina-hitex.com Župan Praktický župan kimonového

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

Kontaktní osoba: Eva Wagenknechtová, public relations, fundraising, tel.: 491 610 330, e-mail: wagenknechtova@hospic.cz

Kontaktní osoba: Eva Wagenknechtová, public relations, fundraising, tel.: 491 610 330, e-mail: wagenknechtova@hospic.cz Oblastní charita Červený Kostelec 5. května 1170, 549 41 Červený Kostelec statutární zástupce, ředitel: Ing. Mgr. Miroslav Wajsar, tel. 491 610 300, sekretariat@hospic.cz, www.ochck.cz, číslo účtu KB:

Více

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195

Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Tričko černé s texturou, pánské nebo dámské, žíhané Č. karty 194 a 195 Pohodové trendy tričko na každodenní nošení. Pozorné oko ocení zpracované detaily, jako jemný lem u krku, prošívané rukávy nebo ozdobné

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Střední odborná škola Znojmo, Dvořákova, příspěvková organizace Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH PROSTŘEDKŮ PODMÍNKY

Více

Poradna a půjčovna. Drobné rehabilitační a kompenzační pomůcky prodej a zapůjčení 2009. Pomůcky k zapůjčení a případnému prodeji* C E N Í K

Poradna a půjčovna. Drobné rehabilitační a kompenzační pomůcky prodej a zapůjčení 2009. Pomůcky k zapůjčení a případnému prodeji* C E N Í K a případnému prodeji* C E N Í K Drobné rehabilitační a kompenzační pomůcky prodej a zapůjčení 2009 Poradna a půjčovna Nikdo není zbytečný na tomto světě, kdo ulehčuje břemeno jiných. Ch. Dickens Název

Více

C E N Í K. Poradna a půjčovna. prodej a zapůjčení. Rehabilitační a kompenzační pomůcky

C E N Í K. Poradna a půjčovna. prodej a zapůjčení. Rehabilitační a kompenzační pomůcky C E N Í K Rehabilitační a kompenzační pomůcky prodej a zapůjčení 20 Poradna a půjčovna Pomůcky, které Vám můžeme zajistit, pokud nebudou na provozovně k prodeji. Název pomůcky*: Antidekubitní podložka

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG PRACOVNÍ ODĚVY, OBUV A OSTATNÍ TEXTILNÍ VÝROBKY ÚKLIDOVÉ PROSTŘEDKY KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZDRAVOTNICTVÍ A INSTITUCE

NABÍDKOVÝ KATALOG PRACOVNÍ ODĚVY, OBUV A OSTATNÍ TEXTILNÍ VÝROBKY ÚKLIDOVÉ PROSTŘEDKY KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZDRAVOTNICTVÍ A INSTITUCE NABÍDKOVÝ KATALOG PRACOVNÍ ODĚVY, OBUV A OSTATNÍ TEXTILNÍ VÝROBKY ÚKLIDOVÉ PROSTŘEDKY KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZDRAVOTNICTVÍ A INSTITUCE CERTIFIKAÈNÍ ORGÁN è. 3002 Vážený zákazníku, Vážená zákaznice, Než přistoupíte

Více

www.datex.com DATEX Ochranné autopotahy pro všechny modely s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image

www.datex.com DATEX Ochranné autopotahy pro všechny modely s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image www.datex.com DATEX Ochranné autopotahy pro všechny modely s jistotou chrání šetří náklady zlepšují image Univerzální postranní ochranný potah obj. č. D-U 12 Postranní potah chrání přední blatník proti

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2013 / 2014 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

Triko Classic 160 Single Jersey, 100% bavlna, 160 g/m 2 velikost objednací číslo XS 101 - - 12 S 101 - - 13 M 101 - - 14 L 101 - - 15 XL 101 - - 16

Triko Classic 160 Single Jersey, 100% bavlna, 160 g/m 2 velikost objednací číslo XS 101 - - 12 S 101 - - 13 M 101 - - 14 L 101 - - 15 XL 101 - - 16 Triko Classic 160 100% bavlna, 160 g/m 2 XS 101 - - 12 S 101 - - 13 M 101 - - 14 L 101 - - 15 XL 101 - - 16 XXL 101 - - 17 XXXL 101 - - 18 Trika kvalitní unisexové triko střední gramáže vhodné pro potisk

Více

ZAHAS ECONOMY. Charakteristika

ZAHAS ECONOMY. Charakteristika ZAHAS ECONOMY Zásahový oblek, založený na novém svrchním materiálu DALETEC z osvědčené 100% FR bavlny DALE ANTIFLAME. ZAHAS ECONOMY nabízí uživateli dobrý poměr cena / užitné vlastnosti při zachování 100

Více

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek.

JAK NA VELIKOST? Pro určení správné velikosti oděvu Vám doporučujeme ověřit si velikost dle našich tabulek. ZDRAVOTNICKÉ ODĚVY Milí zákazníci, jsme tradiční česká výrobní firma se zaměřením na zdravotnickou konfekci. Od počátku se profilujeme jako společnost, která přináší módní trendy do výroby, nebojí se používat

Více