Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: za rok 2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: 00276839 za rok 2010"

Transkript

1 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: na základě zákona Č. 420/2004 Sb., o přezkoumávání celků a dobrovolných svazků obcí. hospodaření územních samosprávných Přezkoumání proběhlo na Obecním úřadě Koclířov, Koclířov 123,56911 Koclířov Přezkoumání vykonaly: kontrolor pověřený řízením přezkoumání: kontroloři: Ing. Ivana Bednaříková Miloslava Jílková Zástupci obce: Jaromír Lenoch - starosta obce Marketa Pospíšilová - účetní obce Komenského náměstí 125, Pardubire, Tel.: , 535, Mobil:

2 A. Přezkoumané písemnosti Při přezkoumání hospodaření obce Koclířov byly přezkoumány následující písemnosti: Druh písemnosti Popis písemnosti Návrh rozpočtu zveřejněn od do Rozpočtová opatření č. 1/ č , schválena usnesením ZO ze dne , , Rozpočtový výhled sestaven na r Schválený rozpočet usnesení ZO ze dne Stanovení závazných dopisem ze dne ukazatelů zřízeným organizacím Závěrečný účet v v zverejnen na úřední desce 1 v elektronické podobě od do , schválen usnesením ZO ze dne Bankovní výpis za období 1-3 a 12/2010 a ke dni Dohoda o hmotné referent správy majetku - dohoda ze dne odpovědnosti pokladní obce a administrativní pracovnice - dohoda ze dne Evidence poplatků předpisné seznamy poplatku ze psů a za svoz TKO na r. 2010, doklad Č ze dne , kterým byl zaúčtován předpis pohledávek poplatků ze psů a za svoz TKO Faktura za období 1-3 a Inventurní soupis majetku a ke dni závazků Mzdová agenda mzdové listy pracovníků, s nimiž byly uzavřeny DPP za r a mzdové listy zastupitelů za r Odměňování členů usnesení ZO ze dne zastupitelstva Pokladní doklad za období 5 a 12/2010 Pokladní kniha (deník) za období 5 a 12/2010 Příloha rozvahy ke dni Rozvaha ke dni a Učetní doklad za období 1-3 a 12/2010 Učtový rozvrh sestavený na r Výkaz pro hodnocení plnění Fin 2-12 M ke dni a rozpočtu Výkaz zisku a ztráty ke dni Rozvaha zřízených ke dni příspěvkových organizací Výkaz zisku a ztráty ke dni , zřízených příspěvkových organizací Zřizovací listina ze dne organizačních složek a příspěvkových organizací, Komenského náměsti 125, Pardubire, Tel.: , 535, Mobil:

3 odpisový plán Dohody o pracovní činnosti ze dne l lesník Dohody o provedení práce uzavřené v r. 2010, ke dni Pracovní smlouvy včetně platových výměrů Smlouvy a další materiály k přijatým účelovým dotacím ze dne referent správy majetku, ze dne (platový výměr ze dne ) - účetní obce, ze dne pokladní obce a administrativní pracovnice, ze dne , , veřeině prospěšné práce účelově určené prostředky na volby do PSP ČR (pal. 4111) - přiznány ve výši ,- Kč, čerpáno ,- Kč, vratka ve výši 3.817,- Kč účelově určené prostředky na volby do zastupitelstev (pol. 4111) - přiznány ve výši ,- Kč, čerpáno ,- Kč, vratka ve výši 370,- Kč účelově určené prostředky na sčítání lidu (pol. 4111) - přiznány ve výši 3.164,- Kč, čerpáno v plné výši neinvestiční dotace PK na úpravu tělovýchovného zařízení v Koclířově (pol. 4122) - na základě Smlouvy o poskytnutí dotace ze dne přiznáno ,- Kč, čerpáno v plné výši neinvestiční dotace PK na opravu dopravního automobilu pro SDH (pol. 4122) - na základě Smlouvy o poskytnutí dotace ze dne přiznáno ,- Kč, vyúčtováno v souladu se Smlouvou dne čerpáno ,- Kč investiční dotace PK na kanalizaci a ČOV obce Koclířov (pol. 4222) - na základě Smlouvy o poskytnutí dotace ze dne přiznáno ,- Kč neinvestiční dotace PK v rámci POV na akci "Regionální škola obnovy a rozvoje venkova Koclířov" (pol. 4122) - na základě Smlouvy o poskytnutí dotace ze dne přiznáno ,- Kč, čerpáno 6.830,40 Kč, vratka ve výši ,60 neinvestiční dotace PK na výdaje jednotek SDH (pol. 4122) - na základě Smlouvy o poskytnutí dotace ze dne přiznáno 2.430,- Kč, čerpáno v plné výši neinvestiční dotace PK za vítězství knihovny v krajském kole soutěže "Vesnice roku" (pal. 4122) - na základě Smlouvy o poskytnutí dotace ze dne přiznáno ,- Kč, čerpáno v plné výši neinvestiční dotace PK na hospodaření v lesích (pol. 4122) - na základě Oznámení ze dne přiznáno ,- Kč Smlouvy nájemní ze dne , , Smlouvy o převodu majetku kupní smlouvy k prodeji pozemků ze dne , (koupě, prodej, směna, , , převod) kupní smlouvy k nákupu pozemků ze dne , Korrenského náměstí 125,53211 Pardubice, Tel.: ,535, Mobil:

4 Zveřejněné záměry o záměry k prodeji pozemků a pronájmu pozemků zveřejněny v nakládání s majetkem souladu s 39 zákona Č. 128/2000 Sb. Informace o přijatých dopisem adresovaným Pardubickému kraji dne opatřeních (zák. 420/2004 Sb., 320/2001 Sb., apod.) Vnitřní předpis a směrnice Vnitřní organizační směrnice - poskytování cestovních náhradúčinná od , Směrnice o fmanční kontrole - účinná od , Směrnice Č. 4/2009 o oceňování a inventarizaci majetku - účinná od Zápisy z jednání ze dne , , , , zastupitelstva včetně usnesení Finanční a kontrolní výbor zápisy finančního výboru ze dne , , , zápisy kontrolního výboru ze dne , , Obecně závazné vyhlášky Č. 1/2010, kterou byly zrušeny některé neplatné OZV Č. 1/2007, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Č. 2/2010, o místním poplatku ze psů B. Zjištění ze závěrečného přezkoumání Při přezkoumání hospodaření obce Koclířov nebyly zjištěny chyby a nedostatky. C. Závěr I. Plnění opatření k odstranění nedostatků zjištěných a) při přezkoumání hospodaření územního celku za předchozí roky byly zjištěny následující méně závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon Č. 420/2004 Sb. 2 odst. 1 písmo a) plnění příjmů a výdajů rozpočtu včetně peněžních operací, týkajících se rozpočtových prostředků Právní předpis: Zákon č Sb., o přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí, ve znění pozdějších předpisů 13 odst. 1 písmo b) - Nebyla přijata opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených ve zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření do 15 dnů od projednání závěrečného účtu. (napraveno). Komenského náměstí 125, Pardubice, Tel.: ,535, Mobil:

5 Závěrečný účet za rok 2008 byl projednán dne , opatření k nápravě chyb a nedostatků byla zastupitelstvem přijata v usnesení ZO ze dne Závěrečný účet obce a přijatá nápravná opatření (splněno dne: ) - Při schvalování závěrečného účtu obce za r a přijetí nápravných opatření bylo již postupováno v souladu s právními předpisy. Závěrečný účet včetně nápravných opatření byl schválen dne , přijetí nápravných opatření bylo oznámeno Pardubickému kraji dopisem z Právní předpis: Zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů 158 odst. 4 - Výpočet spotřeby pohonných hmot nebyl proveden dle zákonem stanovených podmínek (předložení technického průkazu vozidla, výpočet aritmetickým průměrem). (napraveno). Kontrolou výdajových pokladních dokladu za období 9-12/2009 bylo zjištěno, že nejsou likvidovány v souladu s výše uvedeným právním předpisem. - Cestovní příkazy (splněno dne: ) - Nedostatek byl odstraněn. Předmět: Zákon Č. 420/2004 Sb. 2 odst. 2 písmo h) účetnictví vedené územním celkem Právní předpis: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů - Jiná chyba a nedostatek. (napraveno). Kontrolou výdajového pokladního dokladu VPD č. 302/2009 ze dne bylo zjištěno, že obec proplatila fakturu Č ze dne , Č ze dne vystavenou na fyzickou osobu. Dále byly proplaceny VPDč. 373, 363, 358, 352, 464, 432 na obecní úřad. Dle 2 odst. 1 výše uvedeného zákona obec vystupuje v právních vztazích svým jménem a nese odpovědnost z těchto vztahů vyplývající. - Náležitosti účetních dokladů - adresát (splněno dne: ) - Obec v r postupovala dle 2 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. - obec vystupuje v právních vztazích svým jménem a nese odpovědnost z těchto vztahů vyplývající. Dodavatelské faktury byly adresovány na "obec". Právní předpis: Vyhláška Č. 505/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona Č. 563/1991 Sb., o účetnictví, pro účetní jednotky, které jsou územními samosprávnými celky, příspěvkovými organizacemi, státními fondy a organizačními složkami státu, ve znění pozdějších předpisů 7 - Územní celek chybně účtovalo dlouhodobém nehmotném majetku. (napraveno ). Kontrolou inventarizace účtu Drobný dlouhodobý nehmotný majetek bylo zjištěno, že na tento účet byly v průběhu roku zařazeny 4 počítačové programy v pořizovací ceně nižší než 7 000,- Kč, což je v rozporu s vnitřní směrnicí obce. Komenského náměstí 125, Pardubice, TeL: , 535, Mobil:

6 - Účtování DDNM (splněno dne: ) - Vzhledem k tomu, že byla přijaty nová vnitřní směrnice k účtování majetku, kterou byla upravena spodní hranice pro účtování DDHM a DDNM od 3.000,- Kč, bylo zařazení majetku účtováno v souladu s touto směrnicí. 8 odst. 2 - Územní celek chybně účtoval o stavbách (účet 021). (napraveno ). Kontrolou smlouvy o poskytnutí dotace v rámci POV ze dne a rozpočtového opatření č. 55 schváleného na Zastupitelstvu Pardubického kraje dne , obdržela obec neinvestiční dotaci ve výši Kč ,- na opravu tělovýchovného zařízení v obci - II. etapa. Kontrolou inventarizace bylo zjištěno, že účetní jednotka tuto opravu zařadila jako technické zhodnocení na účet Stavby ve výši Kč ,-. Vzhledem k účelu poskytnuté dotace nebyly dodrženy účetní postupy. - Nesprávné účtování oprav majetku (splněno dne: ) - Chybné zaúčtování opravy majetku bylo přeúčtováno do nákladů. Právní předpis: Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů - Jiná chyba a nedostatek. (napraveno). Kontrolou inventarizace obce v porovnání na rozvahu bylo zjištěno, že nebyl vyhotoven inventurní soupis účtu Daň z přidané hodnoty. - Inventární soupis (splněno dne: ) - Inventární soupis účtu 343 ke dni byl vyhotoven. Byly zjištěny následující závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon č. 420/2004 Sb. 2 odst. 1 písmo a) plnění příjmů a výdajů rozpočtu včetně peněžních operací, týkajících se rozpočtových prostředků Právní předpis: Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 13 odst. 2 - Nebyla stanovena pravidla rozpočtového provizoria. (napraveno). Kontrolou usnesení ZO bylo zjištěno, že rozpočtové provizorium bylo projednáno dne Nebyla stanovena pravidla rozpočtového provizoria před Rozpočtové provizorium (splněno dne: ) - Vzhledem k tomu, že rozpočet na r byl schválen již , rozpočtové hospodaření obce se neřídilo pravidly rozpočtového provizoria. Při schvalování rozpočtu obce na r bylo postupováno v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. b) při dílčím přezkoumání byly zjištěny následující méně závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon č. 420/2004 Sb. 2 odst. 2 písmo h) účetnictví vedené územním celkem Komenského náměstí 125, Pardubice, Tel.: , 535, Mobil:

7 Právní předpis: Vyhláška č. 410/2009 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro některé vybrané účetní jednotky 14 odst. 1 - Územní celek chybně účtoval o pozemcích (účet 031). (napraveno). Obec v měsíci únoru r nakoupila pozemky v celkové hodnotě ,- Kč. Do dnešního dne nebylo zaúčtováno na účet Účtování pozemků (splněno dne: ) - Nakoupené pozemky byly zaúčtovány na účet Územní celek chybně účtoval o dlouhodobých závazcích. (napraveno ). Kontrolou rozvahy ke dni ve srovnání na výpisy z úvěrových účtů ke stejnému datu byl zjištěn rozdíl na účtu 451 (dlouhodobé bankovní úvěry) ve výši 247,97 Kč. Rozdíl nebyl ke dni konání kontroly dohledán. - Úvěrový účet (splněno dne: ) - Zůstatek úvěrového účtu ke dni souhlasil s účetním stavem rozvahového účtu 451. II. Při přezkoumání hospodaření obce Kocliřov za rok 2010 Nebyly zjištěny chyby a nedostatky ( 10 odst. 3 písmo b) zákona č. 420/2004 sb.) kromě chyb a nedostatků uvedených v textu této zprávy ad písmo b), odstraněných v průběhu přezkoumání. III. Při přezkoumání hospodaření obce Kocliřov za rok 2010 Neuvádí se zjištěná rizika dle 10 odst. 4 písmo a) zákona č. 420/2004 Sb. IV. Při přezkoumání hospodaření obce Koclířov za rok 2010 Byly zjištěny dle 10 odst. 4 písmo b) následující ukazatele: a) podíl pohledávek na rozpočtu územního celku 22,09 % b) podíl závazků na rozpočtu územního celku 40,38 % c) podíl zastaveného majetku na celkovém majetku územního celku 7,52 % Komenského náměstí 125, Pardubire, Tel.: , 535, Mobil:

8 V Koclířově dne Podpisy kontrolorů: I; I ~ {(í /:, Jméno Ing. Ivana Bednaříková Podpis Miloslava Jílková kontrolor pověřený řízením přezkoumání V kontrolovaném období územní celek dle prohlášení statutárního zástupce nehospodařil s majetkem státu, neručil za závazky jiných osob, neuzavřel směnnou, zástavní smlouvu týkající se nemovitého majetku, smlouvu o zřízení věcného břemene, smlouvu o úvěru, nepořídil ani neprodal akcie, cenné papíry, nebo obligace. S obsahem zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov o počtu 8 stran byl seznámen a jeho stejnopis číslo 1 obdržel ~ OBEC, KOCÚŘOV 569 II xocušov 12 It: Dlt:CZOO276 9 ul (,,1.'-'.... V Koclířově dne starosta obce Rozdělovník : Steinopis Počet výtisků Předáno Převzal 1 1 Koclířov Jaromír Lenoch 2 1 Pardubický kraj Miloslava Jílková Komenského náměstí 125, Pardubice, Tel.: ,535, Mobil:

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Oldříš, IČ: 00277070 za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Oldříš, IČ: 00277070 za rok 2010 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Oldříš, IČ: 00277070 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 17.5.2011 na základě zákona č. 420/2004 Sb.,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Nedvězí, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Nedvězí, IČ: za rok 2010 OBEC NEDVĚzí črs. doper. Došlo: Zpraooval PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Čj.: Př11ohy: Uk!. znak Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Nedvězí, IČ: 00277053 za rok 2010 Přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2010 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 11.10.2010 18.1.2011 na základě zákona

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2011 / PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: 00274445 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 24.1.2012 na základě zákona Č. 420/2004

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2010 1 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: 00277088 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 29.11.2010 21.2.2011 na základě zákona

Více

::t":~:~:c: ~ :"i""'''''''1. i";""";:'1il~~,i ",,~ :'<..: > . "Q,.p' r. ;.'"1.'... ,.>. ' P 1.. if'i((fi:ú:j,::~,.<.ji PARDUBICKÝ KRAJ. f\.

::t:~:~:c: ~ :i'''''''1. i;;:'1il~~,i ,,~ :'<..: > . Q,.p' r. ;.'1.'... ,.>. ' P 1.. if'i((fi:ú:j,::~,.<.ji PARDUBICKÝ KRAJ. f\. {""'; ' ::t":~:~:c:...""",. ':t:";::..''., "'. f I..:'""..,~r,..'_' ' '"... ",".,. 1 i";""";:'1il~~,i ~ :"i""'''''''1 ",,~ :'. "Q,.p' r. ;.'"1.'... if'i((fi:ú:j,::~,.

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řečany nad Labem, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řečany nad Labem, IČ: za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řečany nad Labem, IČ: 00274208 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 14.11.2012 8.4.2013 na základě zákona Č. 420/2004

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: 00277088 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 20.9.2012 28.1.2013 na základě zákona Č. 42012004 Sb.,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chýšť, IČ: za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chýšť, IČ: za rok 2013 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chýšť, IČ: 00273686 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 10.2.2014 na základě zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumáváni

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2010 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: 00274445 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 15.11.2010 18.1.2011 na základě zákona

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 se uskutečnilo ve dnech: 11.1.2013 11.4.2013 na základě zákona Č. 420/2004 Sb.,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: 00276839 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: - 10.1.2013-14.2.2013 na základě zákona

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přepychy, IČ: 00274127 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přepychy, IČ: 00274127 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přepychy, IČ: 00274127 za rok 2012 Přezkoumání 7.1.2013-22.5.2013 se uskutečnilo ve dnech: na základě zákona Č. 420/2004 Sb.,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: za rok 2013 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Opatov, IČ: 00277088 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 3.9.2013 4.4.2014 na základě zákona Č. 42012004 Sb., o

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hrušová, IČ: 00854034 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hrušová, IČ: 00854034 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hrušová, IČ: 00854034 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: - 2.10.2012 14.2.2013 na základě zákona č. 420/2004 Sb.,

Více

/_~{..:' ~- - /21- Í/-1a r:rf

/_~{..:' ~- - /21- Í/-1a r:rf I /_~{..:' ~- - /21- Í/-1a r:rf i Obecní úřad ŘEPNtKY ' Ocs.c dne:!jotl. {i; Čislo dop~~ zásilky: Zpracovatel. -p. Ukládací zr.,» PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor I Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Vysoká Srbská, IČ: 00273228 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

IDošlo: JI /61/ IEvid.č. h

IDošlo: JI /61/ IEvid.č. h KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODD~LENí PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENi OBcí č.j.: KUJCK 18646/2010 OEKO-PŘ j 0)6b~ec~D5oOiuKdffile~b;Vy----S:m]1'1~~.2 IObecní úřad Doudleby IDošlo: JI /61/

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: za rok 2009

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: za rok 2009 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: 00271187 za rok 2009 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 6.10.2009 25.5.2010 na základě zákona Č. 42012004 Sb.,

Více

PARDUBICKÝ KRAJ. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko, IC: za rok 2011

PARDUBICKÝ KRAJ. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko, IC: za rok 2011 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko, IC: 70151156 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok obce Rosice, IČ:

Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok obce Rosice, IČ: PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 25. listopadu 2015 jako dílčí přezkoumání 14. března 2016 jako

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOKl60453/2010/KŘ-K/7152 Č.j.: KUOK 9870/2011 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Žernov, IČ: 00273295 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, Olomouc SpZn.: KÚOKl12393/201 0/KŘ-Kl7131 Č.j.

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, Olomouc SpZn.: KÚOKl12393/201 0/KŘ-Kl7131 Č.j. Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOKl12393/201 0/KŘ-Kl7131 Č.j.: KUOK 3280/2011 Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O o výsledku Zpráva přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VELETOV. IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VELETOV. IČ: za rok 2011 Krajsk'" úřad Středočeského kraje t :, Zborovská 11 15o 21 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 098277/20111KUSK 003454/20 12/KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VELETOV IČ: 00235857 za

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Mikroregion

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok Obec Čakov, IČ

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok Obec Čakov, IČ E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 16729/2009/OEKO stejnopis č. 1 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok

Více

SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ. IČ: 00235024 za rok 2009

SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ. IČ: 00235024 za rok 2009 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_094376/2009/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 106689/2009/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce TŘEBÍZ IČ: 00235024 za rok 2009 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření OSO Svazek obcí Za letištěm, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření OSO Svazek obcí Za letištěm, IČ: za rok 2012 / PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření OSO Svazek obcí Za letištěm, IČ: 70960925 za rok 2012-25.10.2012 7.2.2013 se uskutečnilo ve dnech: na základě zákona

Více

KRAJSKY URAD KARLOV ARSKEHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKY URAD KARLOV ARSKEHO KRAJE ODBOR KONTROLY 198/KN1l1,, v, KRAJSKY URAD KARLOV ARSKEHO KRAJE ODBOR KONTROLY J Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary - Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vojtanov

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE. IČ: 00233005 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE. IČ: 00233005 za rok 2011 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. I.: I' Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ 1I2857/20111KUSK Čj.: 00316I/2012/KUSK Stejnopis č. L Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BRATČICE. IČ: 00640212 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BRATČICE. IČ: 00640212 za rok 2013 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. : I Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 077920/2013/KUSK 102165/2013/KUSK Stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce BRATČICE IČ: 00640212 za

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Verušičky IČ: 00255131

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Cheznovice, IČ: 00258750 za rok 2009

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Cheznovice, IČ: 00258750 za rok 2009 v, Obecní úřcd v ChMno1jQiDf~. KRAJSKY URAD PLZ~NSKE!l0 ~JE '" PSČ 33Q otj,.. ť'j. dr/ ODBOR EKONOMICKY, ODDELENI PREZKOUMA VANI l-t SPODMlliNr- /!/f,. ~~ f7 \l PLZf,'~s BCl A KONTROLY -,'icv)..9..,,,,-

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Trojovice, IČ: 00271063 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Trojovice, IČ: 00271063 za rok 2013 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Trojovice, IČ: 00271063 za rok 2013 se uskutečnilo ve dnech: 17.2.20\4 na základě zákona č. 42012004 Sb., o přezkoumávání

Více

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 27339/2013 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje - ".- Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KŮOKl69328/2010/KŘ-K17152 Č.j.: KUOK 17738/2011 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku

Více

PARDUBICKÝ KRAJ krajský úřad ~ai ic~

PARDUBICKÝ KRAJ krajský úřad ~ai ic~ Lu PARDUBICKÝ KRAJ krajský úřad ~ai ic~ Zpráva o výsledku přezkoumánĺ hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko, IČ: 70151156 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce RATMĚŘICE. IČ: 00473481 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce RATMĚŘICE. IČ: 00473481 za rok 2013 Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ 056849/2013/KU K Čj.: 121698/2013/KUSK Stejnopis č.!; Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce RATMĚŘICE IČ: 00473481 za rok 2013 Přezkoumání 27.9.2013 27.3.2014

Více

SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: 00509868 za rok 2012

SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE. IČ: 00509868 za rok 2012 Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_096751/2012/KUSK Stejnopis č. Čj.: 007407/2013/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINAŘICE IČ: 00509868 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo dne:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2011 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 8.9.2011 24.1.2012 na základě zákona č.

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 0802631201 OIKUSK 016430/20111KUSK Stejnopis č.1j Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce DALEKÉ DUŠNÍKY IČ: 00242071 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vortová, IČ: 00271187 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 8.1l.2012 17.4.2013 na základě zákona Č. 420/2004 Sb.,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Libňatov, IČ: 00278084 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těšovice IČ: 00670715

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Bystré, IČ: 00274763 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Krajsk' úřad Středočeského kraje Zborovská 11 15o 21 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 095524/2012/KUSK 006874120 13/KUSK Stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce, y, ZABORI NAD LABEM IČ: 00236624

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KONĚTOPY

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KONĚTOPY Krajský úřad Středočeského kraje ODBOR FINANČNÍ KONTROLY Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_085827/2010/KUSK Stejnopis č. 2 Čj.: 006785/2011/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KONĚTOPY

Více

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: od 1. října 2014 do 1. října 2014

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Byzhradec, IČ: 00274771 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ZÁHORNICE. IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ZÁHORNICE. IČ: za rok 2012 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ_068335/2012/KUSK 003690120 13/KUSK Stejnopis č. i, Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ZÁHORNICE IČ: 00640671 za rok

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Metuje, IČ: 70156239 za rok 2011 Přezkoumání

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/66179/2010/KŘ-K/7450 Č.j.: KUOK 3617/2011 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Třebihošť, IČ: 00278378 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJsKÝ ÚŘAD KARLOV ARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJsKÝ ÚŘAD KARLOV ARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Č.j.: 263/KN/12 KRAJsKÝ ÚŘAD KARLOV ARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary - Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vojtanov

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Panské Dubenky

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Panské Dubenky ./ Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 58733 Jihlava Stejnopis č.: ;1 Č. j.: KUJI 36004/2017 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Panské Dubenky se sídlem Panské Dubenky

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEBOVIDY. IČ: 00235571 za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEBOVIDY. IČ: 00235571 za rok 2010 Zborovská 11 15021 Praha5 SpZn: Čj.: SZ 03802312010IKUSK 007555/20111KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEBOVIDY IČ: 00235571 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189

Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 14934/2010 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Studnice, Hamry, Vortová za rok 2011

Závěrečný účet Svazku obcí Studnice, Hamry, Vortová za rok 2011 Závěrečný účet Svazku obcí Studnice, Hamry, Vortová za rok 2011 Upravený rozpočet Skutečnost Příjmy v tis. 35618,0 35568,4 Výdaje v tis. 35618,0 25178,6 Přebytek v tis. 10389,8 Běžné výdaje v tis. 49,0

Více

DRAHENICE. IČ: 00662798 za rok 2009. Marie Formanová Cyril Kukla Dagmar Zeisková

DRAHENICE. IČ: 00662798 za rok 2009. Marie Formanová Cyril Kukla Dagmar Zeisková Zborovská 11 15021 Praha5 SpZn: Čj.: SZ_ 053413/2009IKUSK 004795/20101KUSK Stejnopis č. Zpráva o výsledku přezkoumání DRAHENICE IČ: 00662798 za rok 2009 hospodaření obce Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Střezetice 48. 503 12 Všestary

Střezetice 48. 503 12 Všestary KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Střezetice, IČ: 00269646 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18. 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18. 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18. 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/3053/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Předslav,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINARE. IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce VINARE. IČ: za rok 2011 Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 132943/2011/KUSK 159297/2011/KUSK Stejnopis č. L Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce v VINARE IČ: 00236578 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo dne:

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Pístina, IČ 00666947

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Pístina, IČ 00666947 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 21937/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: za rok 2011 - - PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Frnančm odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Koclířov, IČ: 00276839 za rok 2011 Přezkoumání - 23.11.2011-22.3.2012 se uskutečnilo ve dnech: na základě zákona

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Úpa, IČ: 71211721 za rok 2012 Přezkoumání se

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Žernov, IČ: za rok 2008

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Žernov, IČ: za rok 2008 SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Žernov, IČ: 00273295 za rok 2008 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: - 12.11.2008-17.4.2009 na základě písemné žádosti obce v souladu s ustanovením

Více

KRAJSKÝ Ú ŘAD JIHOčESKÝ KRAJ

KRAJSKÝ Ú ŘAD JIHOčESKÝ KRAJ KRAJSKÝ Ú ŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODD~LENí PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENI OBci č.j.: KUJCK 24484/2011 OEKO-PŘ stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011 Obec Čakov,

Více

kraje Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse

kraje Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Krajsk' úřad Středočeskěho.. kraje Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 075979/2012/KUSK 00152112013/KUSK Stejnopis č.!2. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVY IČ: 00233005 za

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Libchyně, IČ: 00654094 za rok 2016 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Obědovice, IČ: 00653471 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Borová, IČ: 00654141 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický - oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický - oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický - oddělení metodiky a kontroly SpZn: Čj: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Samšina, IČ: 00272078 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

. KRAJSKY URAD KRALOVEHRADECKEHO KRAJE _, Odbor ekonomický - oddělení kontroly obcí a analýz

. KRAJSKY URAD KRALOVEHRADECKEHO KRAJE _, Odbor ekonomický - oddělení kontroly obcí a analýz "v ",. KRAJSKY URAD KRALOVEHRADECKEHO KRAJE _, Odbor ekonomický - oddělení kontroly obcí a analýz SpZn:.ČJ: Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2011 se

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČ: za rok 2009

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov, IČ: za rok 2009 ~KÝ ÚŘAD PLZE v SKÉHO KRAJE R EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁ VÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCI A KO TROL Y Škroupova 18,306 13 Plzeň Výtisk Č. 1 Čj: EK/2012/09 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Čachrov,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce 'V 'V RATMERICE. IČ: 00473481 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce 'V 'V RATMERICE. IČ: 00473481 za rok 2012 Krajský úřad Středočeského kraje Zborovská 11 15o 21 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 058954/2012/KUSK 001543/2013/KUSK Stejnopis č. t Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce 'V 'V RATMERICE IČ: 00473481 za

Více

PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor ZPRÁVA. o výsledku přezkoumání hospodaření za rok obce Smrček, IČ:

PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor ZPRÁVA. o výsledku přezkoumání hospodaření za rok obce Smrček, IČ: PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2015 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 24. února 2016 jako jednorázové přezkoumání obce Smrček, IČ: 15054209 Přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Libchyně, IČ: 00654094 za rok 2015 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce REVNICOV. IČ: za rok Zástupci obce: Jiří Petráček - starosta Dana Fričová - účetní

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce REVNICOV. IČ: za rok Zástupci obce: Jiří Petráček - starosta Dana Fričová - účetní Krajsk" úřad Středočeského krai e Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 096843/2012/KUSK 1659/2013/KUSK Stejnopis č.2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce 'V 'V REVNICOV IČ: 00244368 za rok

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OUBENICE. IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OUBENICE. IČ: za rok 2011 Zborovská 11 15021 Praha5 SpZn: Čj.: SZ 141657120111KUSK 001788/20 12/KUSK Stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce v OUBENICE IČ: 00242993 za rok 2011 Přezkoumání 28.2.2012 se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse BÍLÉ PODOLÍ. IČ: za rok 2010

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse BÍLÉ PODOLÍ. IČ: za rok 2010 Zborovská 11 15O21 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 09776112010/KUSK 000168/2011/KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse BÍLÉ PODOLÍ IČ: 00235997 za rok 2010 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Úpa, IČ: 71211721 za rok 2010 Přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18, 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/3435/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Nechanicko, IČ: 70957606 Přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce POČAPLY. IČ: 00662933 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce POČAPLY. IČ: 00662933 za rok 2011 Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ_107140/2011IKUSK 001793120 12/KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce POČAPLY IČ: 00662933 za rok 2011 1. Přezkoumání 23.5.2012 se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje RAJSKY U A OlOMOUCKÉHO KRAJE t 2 5) Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/19160/2009/KŘ-K/7152 Č.j.: KUOK 23891/2010 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODD~LENr PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENí OBcí č.j.: KUJCK 20852/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011 Obec Doudleby,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Dolní Branná, IČ: 00277738 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Urbanice, IČ: 00528986 za rok 2008 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Žďár nad Metují, IČ: 00273279 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ŘIMOVICE. IČ: za rok Bc. Petr Venclovský Jiří Černovský

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ŘIMOVICE. IČ: za rok Bc. Petr Venclovský Jiří Černovský Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ_12627712011/KUSK 004019/2012/KUSK Stejnopis č. L Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce ŘIMOVICE IČ: 00508497 za rok 2011 Přezkoumání 28.5.2012 se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEZABUDICE. IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEZABUDICE. IČ: za rok 2012 Zborovská 11 15021 Praha 5 Krajsk" úřad Středočeského kraje SpZn: Čj.: SZ 24188/2012/KUSK 1842/2013/KUSK Stejnopis č.2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce NEZABUDICE IČ: 00639931 za rok 2012

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 87324/2012/KUUK 299/KON/2012 Stejnopis Č. 1 Zápis Z dílčího přezkoumání hospodaření obec Nová

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1851/2012/KUUK 370/KON/2011 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

E K O N O M I C K Ý O D B O R. Obec Drážov, IČ

E K O N O M I C K Ý O D B O R. Obec Drážov, IČ E K O N O M I C K Ý O D B O R O D DĚLENÍ PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENÍ OBCÍ č.j.: KUJCK 16060/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011 Obec Drážov, IČ 00251143

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OSOV. IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OSOV. IČ: za rok 2012 - - Krajsk" úřad Středočeského kraie.. t : I Zborovská 11 15o 21 Praha 5 SpZn: SZ 09469712012/KUSK Čj.: 007491120 13/KUSK Stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce OSOV IČ: 00233692

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těšovice I Č: 00670715

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení kontroly obcí a analýz SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Dobrovolný svazek obcí Policka, IČ: 75017270 za rok 2011 Přezkoumání

Více