Longlife-Parkett PRO KVALITA. místa plná života. výroba obchod řemeslo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Longlife-Parkett 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo"

Transkript

1 Longlife-Parkett PRO KVALITA výroba obchod řemeslo místa plná života

2

3 LONGLIFE-PARKETT OBSAH 2 3 Svět dřeva svět plný vášně Kolekcí Dekorů 7 Tématických světů Hlavní myšlenka 4 Tématické světy 6 Tématické světy Natural Style 8 PURE LINE 16 Colourful Grey 22 Luxury Affairs 30 New Classics 36 Wild Mountain 42 Perfect Basics 48 Produktové informace Longlife-Parkett na zdi 58 Kvalita 60 Výhody Longlife-Parkett 62 Zámkové systémy Formáty Složení produktů 64 Třídění povrchů 66 Zušlechtění povrchů 68 Příslušenství 72 Technické informace 74 Kolekce 76 Místa plná života.

4 PURE LINE COLOURFUL GREY LUXURY AFFAIRS NATURAL STYLE

5 LONGLIFE-PARKETT HLAVNÍ MYŠLENKA 4 5 Příroda zná tisíce druhů stromů. Z nejkrásnějších dřev zhotovujeme Longlife-Parkett. Tvary, barvy, struktury - příroda je mistrem kreací. V nepřekonatelné mnohotvárnosti se však nikdy, ani jedinkrát, neopakuje. Všechny její výtvory jsou jedinečné. Malou část z toho jsme zachytili v našich kolekcích dřevěných podlah Longlife-Parkett. Přirozená elegance dřeva se stylově hodí do všech prostor, přitom jsou dřevěné podlahy, pokud jde o nápad k vytvoření individuální atmosféry domova, opravdovým mistrem proměn. Utvořte si svůj osobní životní prostor - prostor plný života. WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS NEW CLASSICS Link k tematickým světům:

6 Proč je Váš pocit ukazatelem naší cesty. Co je důvodem toho, že mnoho lidí upřednostní tmavou podlahu před světlou? Nebo dlouhá prkna, před krátkými parketami? Někdy rozhodne rozum, protože dřevo je přesvědčivé i svou trvalostí. Jindy rozhoduje srdce, protože podlaha, kterou si pamatujeme z dětství měla právě tento barevný odstín. Někdy je to však jen pocit, který říká: To je to pravé. Po mnoho let provázíme naše zákazníky na cestě za jejich podlahou. Také my přitom používáme hlavu, srdce i cit. Tak vyvíjíme náš sortiment, nabízející široký výběr perfektně zpracovaných dekorů. Důležité je, aby jste u nás nalezli takovou dřevěnou podlahu, která odpovídá jak Vašim přáním, tak požadavkům NATURAL STYLE Pure Line ColoUrful Grey Čáry života Nepravidelné hrany, přirozená hra barev, živoucí a viditelné stáří - Natural Style Vám skládá k nohám pravý charakter. Nepřikrášleno Tolik kolik je třeba, tak málo jak možno - harmonické až živé povrchy, starostlivě opracované tak, aby opticky co nejvíce odpovídali surovému stavu. Tento styl propůjčí Vašemu prostoru vlastního ducha PURE LINE. Mistr převleků Od Shabby Chic, přes modernu, až po selský styl, vše je možné. COLOURFUL GREY bez dominance podtrhuje a zdůrazňuje styl Vašeho domova.

7 LONGLIFE-PARKETT TÉMATICKÉ SVĚTY 6 7 Inspirace tématickými světy. Trendy přicházejí, trendy odcházejí - dřevo zůstává. Dobře, pokud se hodí k různým stylům bydlení - i když jen zřídka natrefíme na domácnost, kde převládá jen jeden styl. Často jsou styly kombinovány, ať už harmonicky, nebo se silnými kontrasty. Abychom Vám nabídli možnost orientace, rozdělili jsme náš kompletní program dřevěných podlah do tématických světů. Světů inspirovaných celosvětovými trendy bydlení a materiálů. Tématické světy rozdílných filozofií životního stylu, produktové designu a materiality Luxury Affairs NEW CLASSICs WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS Glamour-Gala Duch doby Pokořitel vrcholů Základní tábor Temná čerň, sněhová bělost, Rybí kost a pokládka do čtver- Ať žije pohoda, ovšem v mo- Ne vždy musí podlaha vy- dech beroucí zlato a třpytící se ců - moderní interpretace. derním hávu. WILD MOUNTAIN padat nezvykle, musí však stříbro. Tak se z nadčasové klasiky slučuje prostor se dřevem tak, být vždy nezvykle dobrá. Někdy je prostě třeba něco stávají produkty, ležící stále ve aby mu jeho jemná rustikál- Se stylem PERFECT BASIC navíc. Barokní, hříšné, opulent- středu zájmu - protože prostě nost propůjčila zvláštní alpský vytvořte odolný základ pro ní - hýření ve stylu LUXURY NEW CLASSIC z módy nikdy šarm. dobrou atmosféru bydlení. AFFAIRS. nevyjde.

8 PC 400 Style Dub country 8263 plaňkování, kartáčování přírodní olej Registrovaný vzor D EU

9 LONGLIFE-PARKETT NATURAL STYLE 8 9 NATURAL STYLE. Přirozeně nejlepší podlaha.

10 Tady hraje příroda! Každý kdo dnes přemýšlí o dřevěné podlaze, přeje si krytinu s charakterem. Kontrastně tmelené praskliny a viditelné stopy opotřebení přitom vyzývají všechny smysly k navázání užšího kontaktu. Podlahy ve stylu NATURAL STYLE přinášejí život do každého prostředí. PD 200 Dub rustikal 8166 kartáčování přírodní olej PC 400 Style Dub country 8263 plaňkování přírodní olej PD 400 Cottage Dub pařený Canyon 8301 kartáčování přírodní olej PD 400 Cottage Dub šedý živý 8291 Struktura stavebního dřeva přírodní olej Link k interierovému designéru:

11 LONGLIFE-PARKETT NATURAL STYLE PD 400 Cottage Dub pařený Canyon 8301 přírodní olej

12 PD 400 Cottage Dub šedý živý 8291 Struktura stavebního dřeva přírodní olej

13 LONGLIFE-PARKETT NATURAL STYLE Nová oblíbená zákoutí. Tady se charakter neskrývá. Tady se ukazuje. Musí být přirozený a opravdový - se všemi rohy a hranami. Kdo cítí puls přírody, ten ve stylu NATURAL STYLE objeví pravé bohatství. Ukončovací profil Typ 369 SK povrch z ušlechtilé oceli

14 Prostor pro znalce. Stejně jako každý lahodný pokrm, je i domov individuální kompozicí pro všechny smysly. Jaké ingredience použijete, je jen na Vás. S povrchem olejovaným přírodním olejem, zůstávají prkna ve stylu NATURAL STYLE věrná svému původnímu charakteru a umožňují prostřednictvím formátu, stejně jako množstvím barevných nuancí a struktur, realizaci mnoha receptur domova. PD 200 Dub rustikal 8166 přírodní olej Obvodová lišta profil 8 PK Bílá přetíratelná fólie 2222

15 LONGLIFE-PARKETT NATURAL STYLE PD 200 Dub rustikal 8166 přírodní olej

16 PD 400 Cottage Třešeň americká surová živá 8279 UV-olej

17 LONGLIFE-PARKETT PURE LINE PURE LINE. Dává každému prostoru šanci být tím nejkrásnějším ve tvém životě.

18 PD 400 Cottage Třešeň americká surová živá 8279 UV-olej Poklad v té nejčistší formě. Každý suk je charakteristickými znakem, každý povrch vypadá tak jako v přírodě. A přeci je do nejmenšího detailu zpracován tak, aby Vám došla přání. Jemné fládrování a přírozený barevný tón podtrují autentický charakter. Vychutnejte si styl PURE LINE a nechte Vaši podlahu být pravým přírodním šperkem - každý den. PD 400 Cottage Dub surový vital 8223 přírodní olej PD 400 Cottage Třešeň americká surová živá 8279 UV-olej Obvodová lišta profil 9 PK Univerzální bílá - lesk 324

19 LONGLIFE-PARKETT PURE LINE PC 300 Dub surový živý 8252 UV-olej PC 300 Dub surový živý 8252 UV-olej Univerzální přechodový profil Typ 288 stříbrně eloxovaný Link k interierovému designéru:

20 Tady bydlí sám Život. Styl PURE LINE ukazuje dřevo v jeho přírozené kráse. Dřevo zpracovávané s tou největší péčí, speciálně ošetřené, nejlépe chráněné před okolními vlivy, připravené na opakující se všední dny, stejně jako na nezapomenutelné oslavy a večírky. Prostě ryzí život.

21 LONGLIFE-PARKETT PURE LINE PD 400 Cottage Dub surový vital 8223 přírodní olej

22 COLOURFUL GREY. I šedá může být ta nejkrásnější barva. PD 400 Cottage Dub harmonický světlý jíl šedý 8234 UV-olej

23 LONGLIFE-PARKETT COLOURFUL GREY 22 23

24 PS 300 Dub harmonický krémově šedý 8231 kartáčování UV-olej PD 400 Cottage Dub harmonický světlý jíl šedý 8234 UV-olej PC 400 Style Dub harmonický krémově šedý D, kartáčování přírodní olej Neutrální vyznání. Link k interiérovému designéru: Je šedá ta nejlepší barva na světě? Rozhodněte Vy! Ve spojení s bílou, nebo stříbrnou, vznikají neodolatelné kombinace. V dialogu mezi barvami hraje šedá elegantním, redukujícím dojmem. V tématickém světe COLOURFUL GREY se shromažďují bezchybní diplomaté světa dřevěných podlah Longlife-Parkett. Získají si Vás moderní jednoduchostí a okouzlujícími nuancemi.

25 LONGLIFE-PARKETT COLOURFUL GREY PD 400 Cottage Dub harmonický světlý jíl šedý 8234 UV-olej

26 Spáry a barvy, které se rádi doplňují. Rozhodujete o tom, jak silně nová podlaha ovlivní atmosféru Vašeho bytu. Barevné nuance od šedobílé po šedohnědou jsou obzvláště vhodné k optimálnímu podtržení atmosféry prostoru. Prezentují se bez toho, aniž by dominovaly - nezávisle na interiérovém stylu. PD 400 Cottage Dub harmonický světlý jíl šedý 8234 UV-olej Obvodová lišta profil 12 PK Univerzální bílá - lesk 324 (dekor. fólie)

27 LONGLIFE-PARKETT COLOURFUL GREY PS 300 Dub harmonický krémově šedý 8231 UV-olej

28 PC 400 Style Dub harmonický krémově šedý D, kartáčování přírodní olej registrovaný vzor D EU

29 LONGLIFE-PARKETT COLOURFUL GREY Poctivé řemeslo až do nejmenšího detailu. Obvodová lišta profil 9 PK bílá se skládanými proužky v barvě šedého dubu 2404 (dekor. fólie) Není prkno jako prkno! Jestliže Vám bije srdce pro Longlife-Parkett ve stylu COLOURFUL GREY, volíte více než jen barevný odstín. Svoji roli hraje i povrchová a zušlechťující úprava. Něco zcela nového a ojedinělého: řemeslně perfektně zpracované lodní plaňkování v mírně rozdílných tloušťkách vytváří vzrušující 3-D strukturu.

30 PD 400 Cottage Dub čpavkovaný živý 8303 vysoký lesk LUXURY AFFAIRS. Glamour, Baby, Glamour.

31 LONGLIFE-PARKETT LUXURY AFFAIRS 30 31

32 PD 400 Cottage Dub čpavkovaný živý 8303 vysoký lesk Obvod. lišta profil 9 PK ušlechtilá ocel 063 (dekor. fólie) Opravdu velké kino. Jaké představení: filmová diva ve stylu zlatých dvacátých let elegantně vklouzne do koženého křesla. Ludvík XIV. a Oscar Wilde se společně posadí na divan. Servíruje se šampaňské. K tomu makaróny. Wilde s pohledem upřeným na podlahu Longlife-Parkett říká: Průměrnost dává světu existenci, vyjímečnost hodnotu Prostě LUXURY AFFAIRS. PD 400 Cottage Dub bílý krycí harmonický 8081 UV-olej PD 400 Cottage Dub antik stříbrnohnědý 8299 přírodní olej PD 400 Cottage Dub čpavkovaný živý 8303 vysoký lesk Link k interierovému designeru:

33 LONGLIFE-PARKETT LUXURY AFFAIRS PD 400 Cottage Dub bílý krycí harmonický 8081 UV-olej

34 Převažující luxus. Od zcela temné, až po zcela světlou: LUXURY AFFAIRS Vás svádějí svou opulentností: samet, kartáčovaný mat nebo jako zrcadlo lesklé čpavkované povrchy se ucházejí o Vaši pozornost. Zlato, stříbro, purpur: charakter těchto ušlechtilých podlah je jasně uchopitelný. A jednoznačně okázalý. Obvodová lišta profil 3 PK Bílá přetíratelná fólie 2222 (individuální barva)

35 LONGLIFE-PARKETT LUXURY AFFAIRS PD 400 Cottage Dub antik stříbrnohnědý 8299 přírodní olej

36 PQ 500 Dub surový country 8271 plaňkování přírodní olej NEW CLASSICS. Nová klasika dle staré předlohy.

37 LONGLIFE-PARKETT NEW CLASSICS 36 37

38 Obvodová lišta profil 2 PK Dub surový Nature 1104 olejování Atmosféra ve čtvercích. Čtverce, stejně jako rybí kost, patří u dřeva ke klasickým technikám pokládky. To co dříve existovalo jen v malém formátu, je dnes interpretováno velkoryse a nově. Vytváří se tak zcela moderní forma spojující modernu s historií. PQ 500 Dub surový country 8271 plaňkování přírodní olej

39 LONGLIFE-PARKETT NEW CLASSICS PQ 500 Dub surový country 8271 plaňkování přírodní olej PS 400 Dub živý 8047 lak Link k interierovému designeru:

40 PS 400 Dub živý 8047 lak

41 LONGLIFE-PARKETT NEW CLASSICS Průměr stárne, extra třída zraje. Pokládka do stromečku je v pokládce dřevěných parket naprostou klasikou. Moderní materiály, velkorysý rozměr, stejně tak jako opracování povrchu vdechují této klasice nový život. Zde naleznou podlahu individualisté. Podlahu, se kterou uskutečnit velké množství vlastních interiérových nápadů.

42 PD 400 Cottage Termojasan akcent mokka 8297 přírodní olej

43 LONGLIFE-PARKETT WILD MOUNTAIN WILD MOUNTAIN. vrchol dobrého vkusu.

44 PD 400 Cottage Termojasan akcent mokka 8297 přírodní olej Link k interierovému designeru:

45 LONGLIFE-PARKETT WILD MOUNTAIN Posunout hranice. Les přichází do města. S podlahami interierového stylu WILD MOUNTAIN Vám skládáme k nohám kus přírody. Pečlivé kartáčování dřevin tohoto tématického světa odkrývá jejich jemnou rustikálnost. Takovou, kerá se, i přes svůj původ, hodí k elegentnímu městskému světu. PD 400 Cottage Termojasan akcent mokka 8297 přírodní olej PC 300 Modřín bílý živý 8257 přírodní olej

46 Pohodlí bez hranic. Kdo říká, že horská bouda nemůže vypadat moderně a šik? Podlahy ve stylu WILD MOUN- TAIN Vám to snadno dokážou.

47 LONGLIFE-PARKETT WILD MOUNTAIN PC 300 Modřín bílý živý 8257 přírodní olej Univerzální schodový profil typ 320 eloxování bronz Prostě praktické. Hliníkové profily z programu příslušenství snadno nahradí řemeslně dokonalé zkosené spoje.

48 PD 550 Dub živý 8091 přírodní olej PERFECT BASICS. Podlahy, které znamenají svět.

49 LONGLIFE-PARKETT PERFECT BASICS 48 49

50 PC 200 Buk pařený živý 921 lak PC 300 Ořech živý americký 8110 UV-olej Jedna délka na celý život. PD 550 Dub živý 8091 přírodní olej Obvodová lišta profil 9 PK ušlechtilé 063 (dekorační fólie) PD 400 Cottage Javor kanadský živý 8024 UV-olej Máte rádi světlou, nebo radši tmavou? Nebo Vaše srdce bije spíše pro javor? Nebo ještě víc pro ořech? Upřednostňujete znatelně strukturované povrchy, nebo by spíše měly být tak hladké, jak jen je možné? Ať už se rozhodnete jakkoliv: ve velkém výběru stylu PERFECT BASICS najde podlahu Vašich snů. Podlahu, která bude vhodná pro každý styl vybavení Vašeho interiéru. PS 300 Jasan živý bílý 8246 UV-olej PS 300 Dub harmonický 8027 kartáčování UV-olej Link k interierovému designeru:

51 LONGLIFE-PARKETT PERFECT BASICS PS 300 Dub harmonický 8027 UV-olej

52 PS 300 Jasan živý bílý 8246 UV-olej

53 LONGLIFE-PARKETT PERFECT BASICS Pravá elegance nikdy nevyjde z módy. Svět je jeviště, Váš domov je jednou scénou. Vy sami režírujete účinek této scény. Filigránské a živé varianty UV vznikají např. použitím UV-olejovaných prken, které jsou tak ideálně chráněny pro své vystoupení.

54 Útulné místo pro Vaše koníčky. PD 400 Cottage Javor kanadský živý 8024 UV-olej Obvodová lišta profil 10 PK univerzální bílá - lesk 324 (dekorační fólie)

55 LONGLIFE-PARKETT PERFECT BASICS Od jídelny po dětský pokoj: dřevo je nejlepším základem pro vše, co se na něm odehrává. PERFECT BASICS zůstávají neotřesené i po všech dostizích, hrách na farmu, stavění věží, hraní s vláčky i rodinných sešlostech. PC 300 Ořech evropský živý 8110 UV-olej

56 Ukončovací podlahový profil typ 369 SK povrch z ušlechtilé oceli Žít místo bydlet. Podlahové krytiny Longlife-Parkett ve stylu PERFECT BASICS se skvěle hodí k tomu, aby Vašim čtyřem zdem dali požadovaný rámec. Tématický svět PERFECT BASICS mimo jiné obsahuje živá, markantní a harmonická dřeva, která v kombinaci s rozdílnými povrchovými úpravami, nabízejí velkou různorodost. Bohatství klenotů se zcela rozdílnými efekty, odpovídající Vašim individuálním představám.

57 LONGLIFE-PARKETT PERFECT BASICS PC 200 Buk živý pařený 921 lak

58 Longlife-Parkett až po strop. Naše dřevo povstalo. Je prostě příliš krásné a skrývá se v něm příliš mnoho potenciálu, aby se pokládalo jen na podlahu. Dřevo na stěně proměňuje naprosto vyjímečným způsobem atmosféru místnosti, zvuk, i účinek světel. Stěny můžete obložit těmito kolekcemi dřevěných podlah: PD 450 PD 400 Cottage PD 200 PS 300 PC 400 Style PC 300 a PC 200. PC 400 Style Dub surový country 8264 plaňkování přírodní olej Zaregistrovaný užitný vzor D EU

59 LONGLIFE-PARKETT NA ZDI PD 400 Cottage Dub pařený canyon 8301 přírodní olej Link ke dřevu na zdi:

60 Výborně! MEISTER Longlife-Parkett. Longlife-Parkett Longlife-Parkett je stabilní, přírodní, zdravý, ekologický, lehce udržovatelný a energeticky úsporný. Pravý je s touto pečetí. MEISTER-Longlife-záruka Jsme o kvalitě našich krytin Longlife-Parkett přesvědčeni natolik, že Vám na ně můžeme poskytnout i speciální Longlife-záruku. Od MEISTERU získáte totiž vždy podlahu, která Vás i po letech ohromí vynikajícím vzhledem, vysokou odolností i jednoduchou údržbou. Záruku dle podmínek MeisterWerke naleznete na Modrý anděl Jako přímý výsledek našeho zodpovědného přístupu k výběru materiálů a moderním výrobním postupům, jsou veškeré podlahové krytiny MEISTER nositelem ekologického certifikátu Modrý Anděl - první a nejznámější ekologické značky označující k životnímu prostředí přátelské produkty a služby. To Vám dává jistotu, že jste se rohodli pro skutečně ekologicý produkt s minimálními emisemi. FSC -certifikát Forrest Stewardship Council, zkráceně FSC, je mezinárodně prospěšná organizace, zasazující se za příkladné lesní hospodářství. FSC je podporována renomovanými ekologickými organizacemi jako Greenpeace, NABU a WWF. Pečeť FSC nesou jen produkty pocházející z příkladně spravovaných lesů s kontrolovaným původem. Real Wood Přirozeně pravá: s naším Longlife-Parkett si přinesete domů autentičnost přírodního dřeva Všeobecná stavební homologace - stavební produkt kontrolovaný dle DIBT na vznik emisí. Uděleno Německým institutem pro stavební techniku. CE-označení Veškeré laminátové podlahy MEISTER odpovídají veškerým evropským bezpečnostním a zdravotním předpisům. MADE IN GERMANY Jsme pevně spjati s naší lokalitou, ve které vidíme více, než jen označení místa odkud pocházíme. Made in Germany pro nás znamená požadavek té nejlepší kvality. To je výzva, které se snažíme učinit každodenně zadost.

61 LONGLIFE-PARKETT KVALITA Vítejte v Meisteru. Již po mnoho let s láskou vyvíjíme a vyrábíme produkty pro prostory plné života. V našem firmením sídle v Rüthenu - Meiste, je naším každodenním cílem, produkty dovést k dokonalosti a tím zajistit i nejvyšším možný užitek pro naše zákazníky. Naše nadšení pro inovace naleznete ve všem: v našem širokém sortimentu, v našem podniku, ve způsobu jakým pracujeme. Jsme Vám vždy férovými partnery, jsme však zároveň cílevědomí a spolehliví. Motto našeho podniku zní: Mistrovské dílo, denně! Jakožto rodinný podnik myslíme i na budoucí generace. Proto je pro nás respekt přírodě a přírodním zdrojům samozřejmostí. Při výběru našich surovin klademe velký důraz na ochranu životního prostředí a krátké transportní cesty. Studie nezávislých kontrolních institutů potvrzují nezávadnost námi používaných surovin. Tak vznikají rok za rokem produkty, spojující nejvyšší kvalitu, nejlepší komfort a dobré svědomí. To vše pro Vaše prostory plné života. Inovativní produkty a systémová řešení jsou v MeisterWerke vždy výsledkem týmové práce. Pečlivý výběr materilálů a dekorů zaručuje optimální výsledky. Na cestě ke konečnému produktu, podrobujeme naše výrobky velkému množství komplexních testů kvality. Link k Podlahám - MEISTER:

62 Tichá Zdravé bydlení díky vysoké hustotě díky použití přírodních surovin Více hmoty méně osciluje. Díky Dřevo je přírodní produkt Stabilita díky extrémně odolné nosné použití HDF nosných desek se podstatně zvyšuje plošné zatížení položené plochy. To má Jednoduchost pokládky Přirozeně reguluje vlhkost a vytváří zdravé klima. Díky jednoduché údržbě jsou dřevěné desce HDF pozitivní vliv na útlum kročejo- díky patentovanému zámkovému krytiny i mimořádně hygienické. vého a prostorového hluku. systému Masterclic Plus Veškeré suroviny jsou pečlivě Nejdůležitější důvod, kvůli vybírány a podléhají pravidel- kterému produkujeme krytiny Zámkový spoj Masterclic Plus ným zkouškám kvality v našich výhradně na nosné desce HDF: znamená rychlou pokládku laboratořích. odolnost proti vtiskům. s automatickým zamykáním Extrémně tvarově stabilní vyso- čelních spojů. Homogenní nosná co hodnotná nosná deska HDF deska HDF umožňuje vyfrézování stabilizuje nášlapnou vrstvu precizní geometrie zámku. To za- a činí ji mimořádně odolnou ručuje komfortní a jednoduchou proti namáhání tlakem. pokládku, jakož i trvalé a těsné uzamčení spár. MEISTER-Parkett mit HDF-Mittellage Parkett mit Fichte-Mittellage

63 LONGLIFE-PARKETT VÝHODY Longlife-Parkett - aby pravé dřevo zůstalo déle krásné. Žít a nechat žít, s podlahami MEISTER Longlife-Parkett není nic snazšího. S řemeslnou dokonalostí, citem pro věc, dlouhodobými zkušenostmi a vysokými technickými znalostmi vznikají z přírodního produktu podlahy, ulehčující a zkrášlující život. Na této a následujících stránkách se dozvíte mnoho detailů, které v souhrnu dělají jedinečnou kvalitu našich podlah Longlife-Parkett. Energeticky nenáročné Vyznamenáno uznávanými pečetěmi díky nízkému tepelnému odporu a certifikáty kvality Ekologické U podlahové krytiny položené na podkladu vybaveném teplo- Mnohostrannost Mnoho udělených pečetí a certifikátů kvality dokládá kvalitu díky použití 2,5 mm nášlapné vodním podlahovým vytápěním díky obsáhlé produktové dřevěných krytin MEISTER. vrstvy šetřící přírodní zdroje. nesmí hodnota tepelného od- nabídce Mimo jiné potvrzují naši filozofii poru přesahovat 0,15 m2k/w*. trvale udržitelného rozvoje Dřevěné podlahy MEISTER jsou To zajišťuje rychlý přenos tepla Souhra formátů, typů dřev, v Německu. Vám naše certifi- aktivním přínosem k ochraně ži- na povrch. struktur, stejně tak jako vzhledů káty ukazují, že podlaha, pro votního prostředí. Díky dokona- povrchů a zušlechťujících kterou jste se rozhodli vykazuje lému spojení 2,5 mm nášlapné vrstvy se speciální nosnou des- * Spolkový svaz pro plošné chlazení a vytápění. technik - nabízí široké možnosti výběru podle individuálních vynikající produktové vlastnosti, na které se můžete spolehnout. kou HDF, je k výrobě dřevěné přání zákazníka. krytiny MEISTER, oproti podlaze z masivu, třeba jen jedna deseti- Přes 190 rozdílných produktů! na hodnotné suroviny..

64 Uniclic Osvědčený zámkový spoj pracující s předpětím zajišťuje trvalé a pevné uzamčení spár na podélných i krátkých stranách (u kolekce PS 400). U většiny kolekcí podlahových krytin MEIS- TER byl zámkový spoj Uniclic na krátkých stranách nahrazen vlastníi silami vyvinutým zámkem Masterclic Plus. Quadroclic Tato spojovací technologie je použita u kolekce PQ 500. Zjednodušuje pokládku a zajišťuje trvalý a jistý spoj. Masterclic Plus Patentovaný systém pro rychlou a jistou pokládku. S vyjímkou pero-drážkového spoje na krátké straně u kolekce PD 550, pracuje jedinečná kombinace suchého zámkového spoje Masterclic Plus následovně: Lamela se čelní stranou těsně přiloží k již ležícímu dílci. 1 Lamela se čelní stranou těsně přiloží k již ležícímu dílci mm 3650 mm 2400 mm 2200 mm 1187 mm 500 mm 485 mm PD 550 ve dvou šířkách mm PD 450 ve dvou šířkách mm PD 400 Cottage PD 200 Šířka 180 mm PS 400 Šířka 100 mm PS 300 Šířka 142 mm PQ 500 Šířka 485 mm PC 400 Style ve třech šířích podle produktu mm PC 350 PC 300 PC 200 Šířka 200 mm

65 LONGLIFE-PARKETT ZÁMKOVÉ SPOJE FORMÁTY SLOŽENÍ PRODUKTU Tak vypadá dřevěná podlaha dneška: komfortní pokládka, inteligentní složení, silné formáty. U MEISTER-Longlife-Parkett nehraje hlavní roli jen mateiál a vzhled, ale i snadná pokládka, velký výběr formátů a promyšlená struktura produktu. Po položení lamely ještě nedochází Pero zámkového spoje se aktivuje teprve 2 k uzavření čelního zámkového spoje.. 3 po položení další řady. 4 Tím se docílí spolehlivého a tvarově stabilního spoje. Složení produktu Dvě věci propůjčují podlahám MEISTER mimořádnou životnost: hodnotné, pečlivě vybrané materiály a inteligentní vícevrstvá struktura produktu. Námi používané tvarově stabilní nosné desky HDF Vaší podlaze zaručují pěkný vzhled a mimořádnou odolnost i po letech. Zušlechťující úpravy Weartec Nature, Weartec a Duratec Plus podtrhují prostřednictvím hodnotných olejů, vosků a laků charakter dřev a zajišťují jejich odolnost a snadnou údržbu. MEISTER-Longlife-Parkett je vhodný i pro pokládku na podklady s kontrolovaným teplovodním topením. Longlife- Parkett Třívrstvá struktura povrchu Weartec Nature-zušlechtění povrchu Přírodní oleje a vosky pronikají hluboko do dřeva a vytvářejí ochranný aktivně dýchající povrch. Tato zušlechťující povrchová úprava zdůrazňuje fládrování i strukturu. Díky přirozené regulaci vlhkosti, kterou tato úprava umožňuje, přispívá ke zdravému klima v místnosti. Weartec -zušlechtění povrchu V průběhu výroby nanesený a UV-vytvrzený speciální olej kombunuje přírozený vzhled s jednoduchou údržbou. Duratec Plus-zušlechtění povrchu 7-mi vrstvé lakování bezformaldehydovým, elastickým a UV-vytvrzeným akrylovým lakem. Tento lak je ekologicky nezávadný a díky speciálnímu složení extrémně odolný, přičemž umožňuje i případné zbroušení. Protitah optimální pevnost díky dýze z nordického smrku. Formáty lamel Naše podlahy Longlife-Parkett mají opravdový formát - od 1-lamelových zámeckých prken v délce přesahující 4 metry, až po 50-ti centimetrové parkety určené pro pokládku do stromečku. A něco mezi? Lamely v délkách od 1,18 do 3,65 metrů délky a od 10 do 26 centimetrů šířky. Nášlapná vrstva z ušlechtilého dřeva 3,6 nebo 2,5 mm dle kolekce. Nosná deska Speciálně lepená nosná deska HDF pro jednoduchou pokládku, extrémní tvarovou stálost a zvýšenou odolnost proti vtiskům. Link k návodu na pokládku:

66 11 třídění dřeva s charakterem. Volba je na Vás. Fascinuje Vás živelná síla? Nebo Vás ohromuje jemné fládrování? Nebo Vás inspiruje výrazný mix? Jakožto živoucí kus přírody, není žádná lamela stejná jako druhá, liší se strukturou, barvou, ale i rozdílnými metodami opracování a zušlechtění povrchu. Tak vznikají různorodé obrazy položené plochy, které vtiskují prostoru celkový dojem. Náš Longlife-Parkett v jedenácti kategoriích třídění Vám otevírá mnohostranné možnosti, najít ten pravý základ pro Váš domov. Ambiente Pro celkově klidný dojem: dřevěné dílce v tomto třídění vykazují přirozenou hru barev s malými suky. Malé praskliny podtrhují vyrovnanou souhru živosti a elegance. Harmonické třídění Přírodní směs: pro harmonické třídění vybíráme ušlechtilá dřeva s klidným vzhledem a vyrovnanou přirozenou hrou barev s jen malým množstvím suků a černých jader. U kolekce ve formátu zámeckých prken PD 450 se mohou ojediněle vyskytovat ručně tmelené suky.. Živé třídění Do tohoto třídění jsme záměrně vybrali povrchy s takovou strukturou a barevností, která odpovídá přírodnímu charakteru dřeva. Zdravé suky, praskliny a hnědá jádra patří k živému obrazu tohoto třídění. Suky mohou být odborně zatmelené. Longlife-Parkett je přírodní produkt. Rozdíly v barvě a struktuře jsou výrazem pravosti. Pod přímým slunečním osvětlením podléhá dřevo typickým změnám barvy. V závislosti na intenzitě světla se stávají světlá dřeva tmavšími, respektiva získávají žlutý nádech. Tmavá dřeva naopak světlají..

67 LONGLIFE-PARKETT TŘÍDĚNÍ POVRCHŮ Country Ušlechtilá dřeva s výraznou hrou barev a struktury jsou základem pro toto třídění. Větší suky a praskliny jsou záměrně vy- Akcent Podobně jako u živého třídění, jsme i zde vybrali dřeva se zajímavou hrou barev a struktury. Zdravé suky, praskliny a hnědá jádra podtrhují přirozený charakter. Ojedinělý akcent dodávají tomuto třídění záměrně nerovnoměrně špachtlované a vyspravené suky. Vital Ušlechtilá dřeva s výraznou hrou barev a struktury jsou základem tohoto třídění. Větší suky a ojedinělé praskliny posilují celkově živý dojem. Otvory po sucích a praskliny jsou řemeslně vyspraveny tmelem. Authentic Vychází z třídění vital, otvory po sucích a praskliny jsou však u tohoto třídění zatmeleny záměrně nerovnoměrně a jsou vytlačeny dovnitř dílce. To propůjčuje položené ploše přirozený a velmi živý charakter. spraveny nerovnoměrně a vtlačeny dovnitř dílce. Společně s nepravidelně tvořenými spárami mezi jednotlivými parketami a dílci, toto vytváří emocionálně silný charakter povrchu. Canyon U tohoto třídění jsou použity výhradně dubové povrchy s mimořádně silným rustikálním charakterem a výraznou Markant Zajímavá, silná hra struktury a barvy, podtrhuje charakter podlahové plochy. Praskliny, hnědá jádra, stejně jako markantní suky utvářejí silný výraz obrazu pokládky. Otvory po sucích a praskliny jsou řemeslně vyspraveny tmelem. Mountain Vychází z třídění markant s veškerou silou barevnosti, struktury, větším množstvím prasklin a tmavých jader a markantních suků. Otvory po sucích, stejně jako praskliny jsou záměrnně nerovnoměrně zatmeleny a vytlačeny dovnitř dílce. Rustikální třídění V tomto tříděná záměrně nabízíme povrchy se silnou hrou barev a struktury, podtrhující přirozený charakter dřeva. Větší suky, stejně tak jak vyspravené praskliny, patří k rustikálnímu charakteru položené plochy. Vypadlé suky a praksliny jsou řemeslně vyspraveny tmelem. hrou barev a struktury. Přírodní, živelný charakter podlahy podtrhují veliké suky a rozdílně široké praskliny, nerovnoměrně vyspravené tmelem a vtlačené dovnitř.

68 Nechť je dřevo ušlechtilé a krásné ale i vhodné pro všední den. Dřevo je cenná, přírodní surovina, ze které s úctou a citem vytváříme něco zcela jedinečného. Naše techniky zušlechtění povrchu dohromady s použitím hodnotných olejů, nebo laků, podtrhují charakter dřeva a zároveň ho chrání. Speciální metody opracování, jako např. kartáčování, vápnění, nebo čpavkování dodávají dřevu jedinečný výraz. Moderní vzhled, jako 3-D, struktura stavebního dřeva, dlabaná optika, či příčný řez pilou vytvářejí nové trendy. MEISTER-Longlife-Parkett znamená unikátní podlahy, krásu, odolnost a snadnou údržbu na nejvyšší možné úrovni. Lakování Přirozeně matné, nebo vysoce lesklé lakování Duratec Plus našich dřevěných podlah Longlife-Parkett je vyjímečně odolné, lehce udržovatelné, neobsahuje rozpouštědla a je šetrné vůči životnímu prostředí. Plus v názvu povrchové úpravy je označením našeho speciálního sedmivrstvého složení laku, se zohledněním možnosti případného zbroušení v budoucnosti. Lakování je prováděno bezformaldehydovými, UV-tvrzenými a ekologicky nezávadnými akrylovými laky. Duratec Plus nabízí jednoduchou a snadnou údržbu pro dlouhou životnost Vaší dřevěné krytiny. Přírodní olejování - Weartec Nature Přírodní oleje a vosky jsou základem našich přírodně olejovaných povrchů krytin Longlife-Parkett. Weartec Nature proniká hluboko do dřeva a vytváří ochranný, aktivně prodyšný povrch. Touto formou zušlechtění dosahujeme přirozeného vzhledu s decentní dokonalostí povrchu, podtrhující fládrování a strukturu dřeva. Přitom působí jako přirozený regulátor vlhkosti a vytváří zdravé klima v místnosti. Všechny krytiny Longlife-Parkett s povrchovou úpravou Weartec Nature jsou již při dodání připraveny k pokládce a nemusí tak po ní být dále olejovány. Přírodně olejované povrchy však přesto potřebují pravidelnou údržbu, která podlaze dodá přírodní patinu a mimořádnou odolnost. V případě nutnosti ja možno tyto krytiny zbrousit a znovu naolejovat, či jinak opracovat. UV-olejované povrchy Náš UV-olej svědčí velkému množství dřevin. S UV-olejevaným povrchem získáte teplý, přirozený výraz. Povrch Weartec je, v průběhu výroby nanesená, UV-zářením vytvrzená speciální olejová úprava. Krytina je tak ihned připravena k použití a snadno se udržuje, podobně jako krytina lakovaná. Další výhodou je, že se olejování nemusí obnovovat.

69 LONGLIFE-PARKETT TŘÍDĚNÍ POVRCHŮ Čpavkovaná dřeva Při čpavkování reaguje tříslovina ve dřevě tak, že se dřevo nevratně zbarví do hnědého až černo-hnědého odstínu. Řízením chemických procesů vznikají lehce čpavkované světle-hnědé povrchy. Rozdílné barevné odstíny v rámci jednotlivých dílců jsou pro tento přírodní produkt typické. Vápnění Vápnění zdůrazňuje fládrování dřeva a propůjčuje mu atraktivní vzhled. Po kartáčování je na povrch nanesena vápenná pasta, jejíž zbytky jsou po zaschnutí odstraněny a povrch je dále ošetřen olejem, UV-olejem, nebo překryt přirozeně matným lakem. Pro vápnění je z důvodu velkých pórů mimořádně vhodné dubové dřevo. Kartáčování U kartáčování je povrch upraven ve speciálním pracovním kroku. Vzniklý reliéf podtrhuje rustikální efekt a může v závislosti na materiálu, ale i dílec od dílce přinášet rozdílný vzhled. Barvená dřeva Některé povrchy, jako např. Buk bílý, Dub bílý, Dub starošedý, nebo Jasan bílý jsou tvořeny s pomocí pigmentovaných laků a olejů. To propůjčuje dílcům jedinečnou barevnost při zachování přírodní struktury dřeva. Podobně jako u vápnění je plocha po opracování dále olejována přírodními oleji, UV-oleji, nebo přelakována.

70 Plaňkování V průběhu náročného výrobního procesu jsou vytvořeny nerovnoměrné praskliny a spáry, odpovídající vzhledu desítky let staré dřevěné krytiny, podtrhující živelný charakter dřeva. Tepelně zpracovaná dřeva Tepelným opracováním je dřevo, v podstatě bez zápachu, modifikováno. Získává tak vyšší rozměrovou stabilitu a teplý, červeno-hnědý barevný odstín, díky hlubokému kartáčování, s intenzivním výrazem. Tepelně zpracovaná dřeva jsou náchylná k blednutí působením UV-záření, což přirozenou autenticitu ještě více podtrhuje. Dlabaný povrch Individuální opracování vytváří jedinečnou zvlněnou strukturu povrchu pro obzvláště silný haptický zážitek.

71 LONGLIFE-PARKETT ZUŠLECHTĚNÍ POVRCHU Struktura stavebního dřeva V mnoha pracovních krocích opracovaný povrch, vytváří nezaměnitelnou strukturu rustikálně opracovaného dřeva. Příčný řez pilou U Longlife-Parkett v provední povrchu s příčným řezem pilou, jsou jednotlivé řezy vedeny napříč fládrováním. Jsou tak jasně viditelné i hmatatelné. Dojem je podtržen matně-lesklou povrchovou úpravou. Vzhled starého dřeva Tato technika zušlechtění povrchu propůjčuje podlahám Longlife-Parkett antický vzhled. Spojením náročného ručního opracování a nejmodernějších technologií, vznikají dílce působící dojmem přirozeně zestárnutého dřeva. 3-D-struktura Rozdílné tloušťky nášlapné vrstvy a hrubé kartáčování vytváří jedinečnou 3-D optiku dílců, která podlaze propůjčuje mimořádný vzhled. Minimální rozdíl tloušťky jednotlivých parket v žádném případě neovlivňuje možnost každodenního používání.

72 Pro perfektní zakončení - detaily, které sedí. 1 Univerzální profily Osvědčené řešení přechodů, ukončení a dilatačních spár Univerzální schodové profily S vhodnými profily snadno obložíte schody. 3 Obvodové lišty Tři vybrané profily obvodových lišt vhodné v dekorech všech dřevěných, korkových a laminátových podlah MEISTER Vám zaručí dokonalé zakončení 4 Designové lišty Lišty v moderním hranatém designu jsou k dispozici v mnoha variantách povrchů. S lištami v provedení bílé - přetíratelní fólie, můžete lakováním dosáhnout jakéhokoliv barevného provedení Hamburské (renovační) lišty Eegantní klasika se vhodná ke kombinace se všemi typy podlah. 9 6 Podkladové materiály (bez přiřazení) Komplexní sortiment podkladových materiálů pr efektivní snížení prostorového a kročejového hluku. 7 Stropní lišty Tři různé profily stropních lišt zajišťují čisté zakončení obkladu stropu, či stěn. Link k sortimentu lišt:

73 LONGLIFE-PARKETT PŘÍSLUŠENSTVÍ Dokonalé atmosféry bydlení je dosaženo teprve tehdy, když jednotlivé prostorové prvky k sobě dokonale sedí. K těm patří např. k podlahám a panelům vhodné lišty a ukončovací, nebo speciální profily vhodné pro řešení přechodů mezi místnostmi. Atmosféru mohou výrazně ovlivnit i individuální světelné efekty. Proto, abyste se ještě dlouho po pokládce mohli těšit z Vaší krásné podlahy, nabízíme Vám i komplexní sortiment vhodných čistících prostředků. 15 Čistící prostředky (bez přiřazení) Námi nabízené čistící prostředky jsou vybrány tak, aby byly optimálně vhodné k údržbě podlahových krytin MEISTER Svítidla určená k montáži na povrch Mnohostranně použitelná svítidla nabízejí možnost výběru mezi teplou bílou, nebo ostře jasnou barvou světla. 13 Zápustná svítidla Moderní světelný program Vám širokou nabídkou nízko a vysoko-napěťových LED světel otevírá kreativní možnosti k vytvoření efektního prostorového i podkresového osvětlení Regálové lišty Pokud jsou prvky panelové kolekce SP 400 vybaveny elektricky vodivou variantou hliníkové lišty, můžete je osadit dekorativními světly, jako např. podsvětlenými skleněnými policemi, apod. 11 Podsvětlená skleněná police K dekorativním a atmosféru navozujícím účelům, můžete u systémových panelů SP 400 zasadit do hliníkových lišt podsvětlené skleněné police 4 8 Rohové lišty Optimálně uzpůsobené speciální lišty, jako např. velká rohová lišta, jsou vhodné k řešení mnoha rohů a hran. 9 LED-Podlahová světla Naše podlahová světla, jako např. FLAT-Quadro, jsou vhodná jako optimální orientační osvětlení a přesvědčují svými kompaktními rozměry.. 10 LED-Panelová světla Vhodná pro zabudování do stěn a stropu, stejně tak jako nepřímé osvětlení schodnic. Link k podkladovým materiálům: Kompletní sortiment příslušenství naleznete na

74 Inteligence a krása zároveň? Jde to! Při velikém množství vynikajících vlastností dřevěných podlah Longlife-Parkett by jste mohli ztratit přehled. Proto, aby se to nestalo a usnadnili jsme Vám snadnou orientaci, vybavili jsme naše podlahy barevnými symboly reprezentujícími nejdůležitější produktové vlastnosti. Stabilita Útlum kročejové- Zdraví Ekologická díky extrémně odol- ho a prostorové díky použití přírod- díky, k přírodním né nosné desce HDF hluku ních surovin zdrojům šetrnému, díky vysoké měrné použití nášlapné hmotnosti vrstvy 2,5 mm Longlife-Parkett PD 550 Longlife-Parkett PD 450 Longlife-Parkett PD 400 Cottage Longlife-Parkett PD 200 Longlife-Parkett PS 400 Longlife-Parkett PS 300 Longlife-Parkett PQ 500 Longlife-Parkett PC 400 Style Longlife-Parkett PC 350 Longlife-Parkett PC 300 Longlife-Parkett PC 200

75 LONGLIFE-PARKETT VLASTNOSTI Tento přehled Vám umožní najít podlahu dle Vašeho specifického přání. Ať už mimořádně stabilní, obzvláště tichou, extrémně jednoduchou na pokládku, nebo přesvědčivě šetrnou k životnímu prostředí - zde naleznete všechny atributy pro každou kolekci. Nízkoenergetická Velkorysá Elegantní Vyjímečná Klasická díky nízké hodnotě díky dechberoucímu díky výraznému Díky neobvyklému díky tradičnímu tepelného odporu, formátu zámeckých formátu selských formátu parketovému vhodné pro teplo- prken prken formátu vodní podlahové vytápění.

76 PD lamela (zámecké prkno) 5 přírodně olejovaných povrchů, kartáčování, nepravidelná podélná V-drážka 5 UV-olejovaných povrchů, kartáčování, podélná V-drážka Zámkový spoj: Uniclic na podélné straně, pero-drážka na čelní straně MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 15 mm Délky: mm Šířky: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Dub živý bílý 8135 Přírodní olej Dub živý vzhled louhování 8089 Dub živý světlý vápněný 8132 Dub živý 8091 Dub živý čpavkované jádro 8131 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

77 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PD 550 Dub bílý živý 8133 kartáčování UV-olej Dub živý louhovaný - optik 8029 EDub světlý živý vápněný 8134 Dub živý 8028 Dub živý čpavkovaný 8031 certifikace FSC Větší obraz položené plochy naleznete na

78 PD lamela (zámecké prkno) 6 UV-olejovaných povrchů, kartáčování celoobvodová V-drážka Zámkový spoj: Masterclic Plus MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 13 mm Délka: 2400 mm Šířky: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Dub harmonický bílý 8174 UV-olej Eiche harmonisch antikgrau 8175 gebürstet FSC -zertifiziert Dub harmonický louhovaný - optik 8172 Dub světlý harmonický - vápněný 8173 Dub harmonický světlý 8176 Dub harmonický 8171 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

79 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PD 400 Cottage 1-lamela (selské prkno) 14 přírodně olejovaných povrchů, kartáčování, podélná V-drážka 11 přírodně olejovaných povrchů, kartáčování, nepravidelná podélná V-drážka 26 olejovaných povrchů, zčásti kartáčováno, podélná V-drážka 5 povrchů lakovaných do vysokého lesku, kartáčování, podélná V-drážka Zámkový spoj: Masterclic Plus MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 13 mm Rozměry: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Modřín bílý akcent 8295 Přírodní olej Dub bílý harmonický 8090 certifikce FSC Dub bílý harmonický 8129 příčný řez pilou Dub krémově šedý ambiente 8222 Dub harmonický vzhled louhování 8130 příčný řez pilou Dub harmonický starošedý vápněný 8102 Dub bílý ambiente 8292 stavební dřevo Dub živý šedý 8291 stavební dřevo Dub antik hnědý 8300 Větší obraz položené plochy naleznete na

80 PD 400 Cottage Modřín stříbrnohnědý akcent 8296 Přírodní olej Dub antik stříbrnohnědý 8299 Dub titanově stříbrný markant 8221 Dub surový vital 8223 Dub canyon 8302 kartáčování Dub harmonický světlý - vápněný 8093 Modřín surový akcent 8293 Modřín akcent 8294 Dub autentik 8290 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

81 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PD 400 Cottage Dub živý 8091 karáčování Dub jemně čpavkovaný mountain 8307 Dub harmonický jemně čpavkovaný 8289 certifikace FSC Termomodřín akcent mokka-šedý 8311 Termomodřín akcent mokka 8297 Dub pařený Canyon 8301 Dub harmonický čpavkovaný 8288 Větší obraz položené plochy naleznete na

82 PD 400 Cottage Dub harmonický krycí-bílý 8081 UV-olej Modřín živý bílývintage 8287 Dub bílý ambiente 8286 opotřebovaný vzhled Jasan živý bílý 8054 Jasan bílý markant 8276 Dub živý vápněný 8084 Dub živý louhovaný - optik 8029 Dub krémově šedý ambiente 8283 Dub kapučíno vápněný 8085 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

83 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PD 400 Cottage Dub světlý harmonický jílově šedý 8234 Dub živý antik šedý 8282 certfikace FSC Javor kanadský harmonický surový 8277 certifikace FSC Javor kanadský živý 8024 Dub živý karamel 8026 Dub surový vital 8281 Dub harmonický 8027 Dub živý 8028 Dub vital 8377 Jasan živý surový 8280 Větší obraz položené plochy naleznete na

84 PD 400 Cottage Modřín živý 8274 kartáčování UV-olej Buk pařený živý 8033 Buk harmonický surový 8278 Třešeň americká živá surová 8279 Dub živý - koňak 8229 Ořech americký živý 8275 Dub čpavkovaný živý 8031 certifikace FSC NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

85 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PD 400 Cottage Dub harmonický antik-šedý 8306 Lakování s vysokým leskem Dub stříbrošedý markant 8305 Dub pařený - Canyon 8304 Dub čpavkovaný 8303 Dub vital - antracit 8310 Větší obraz položené plochy naleznete na

86 PD lamela (selské prkno) 3 přírodně olejované povrchy, kartáčování 3 UV-olejované povrchy, kartáčování podélná V-drážka Zámkový spoj: Masterclic Plus MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 13 mm Rozměry: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Dub rustikální bílý 8167 Přírodní olej Dub rustikální optik - louhovaný 8168 Dub rustikální 8166 Dub rustikální bílý 8139 UV-olej Dub rustikální optik - louhovaný 8138 Dub rustikální 8137 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

87 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PS lamela (parketa pro diagonální pokládku) 3 lakováné povrchy, částečně kartáčované celoobvodová V-drážka Zámkový spoj: Uniclic MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 11 mm Rozměry: mm pravé a levé parkety v jednotlivých baleních * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Dub harmonický 8042 Lak Dub živý 8047 Dub živý čpavkovaný certfikace FSC 8031 Větší obraz položené plochy naleznete na

88 PS lamela (velkoformátová parketa) 16 přírodně olejovaných povrchů, kartáčování 18 UV-olejovaných povrchů, z části kartáčováno celoobvodová V-drážka Zámkový spoj: Masterclic Plus MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 13 mm Rozměry: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Dub živý louhovaný - optik 8101 příčný řez pilou Přírodní olej Dub harmonický bílý 8090 Dub krémově šedý ambiente 8222 Dub živý bílý 8100 příčný řez pilou Dub živý krémově bílý vápněný 8245 Dub harmonický starošedý vápněný 8102 Dub živý antik-šedý 8240 Dub živý antik-hnědý vápněný 8094 Dub titanově stříbrný 8221 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

89 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PS 300 Dub surový živý 8238 Dub živý 8247 kartáčování Dub jemně čpavkovaný 8241 Dub harmonický 8243 dlabaný certifikacefsc Dub harmonický antik-šedý 8242 dlabaný Dub harmonický - black washed 8244 Dub antik-hnědý - mountain 8239 Větší obraz položené plochy naleznete na

90 PS 300 Dub antik-bílý ambiente 8308 UV-olej Dub harmonický bílý 8228 Jasan živý bílý 8246 Dub živý louhovaný - optik 8029 Dub živý bílá káva 8235 Dub živý white washed 8236 Dub živý kapučíno vápněný 8233 Dub harmonický krémově šedý 8231 Dub harmonický jílově šedý 8234 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

91 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PS 300 Dub antik - ambiente 8309 příčný řez pilou Dub živý jílově šedý 8232 Dub harmonický surový 8230 Dub harmonický světlý 8176 Dub harmonický 8027 Dub živý 8028 Dub živý - koňak 8229 Ořech americký živý 8044 Dub harmonický čpavkovaný 8052 Větší obraz položené plochy naleznete na

92 PQ 500 Čtverec 3 přírodně olejované povrchy, kartáčování 2 UV-olejované povrchy, kartáčování celoobvodová mikrospára Zámkový spoj: Quadroclic MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 13,5 mm Rozměry: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Dub surový country 8271 plaňkování Přírodní olej Dub country 8272 plaňkování kartáčování Dub country stříbrošedý 8273 plaňkování Dub surový harmonický 8269 UV-olej Dub harmonický 8270 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

93 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PC 400 Style Fineline Široká Fineline 3-lamela (parketový vzor) 6 přírodně olejovaných povrchů, plaňkování, kartáčování 3 přírodně olejované povrchy, 3-D, kartáčování 6 lakovaných povrchů Zámkový spoj: Masterclic Plus MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 13 mm (3-D: 13,5 mm) Rozměry: Fineline: mm Široký Fineline: mm 3-lamela, plaňkování: mm 3-lamela, 3-D: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Dub harmonický krémově šedý D certifkace FSC Přírodní olej Dub surový harmonický D Dub harmonický stříbrošedý D Dub bílý country 8267 plaňkování Dub surový country 8264 plaňkování Dub antik - šedý 8266 plaňkování Dub country 8263 plaňkování Dub country modrá - fjord 8268 Dub antik - hnědý 8265 plaňkování Větší obraz položené plochy naleznete na

94 PC 400 Style Jasan bílý živý 8123 Fineline lak Dub živý 8124 Ořech evropský živý 8125 Fineline Dub čpavkovaný živý 8127 certifikace FSC Jasan bílý živý 8122 široký Fineline Dub surový živý 8259 široký Finelince NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

95 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PC lamela (parketový vzor) 12 UV-olejovaných povrchů částečně kartáčovaných 14 lakovaných povrchů Zámkový spoj: Masterclic Plus MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 3,6 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 14 mm Rozměry: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Buk živý bílý 8017 UV-olej Dub živý karamel 8022 certifikace FSC Javor kanadský harmonický 8001 Javor kanadský živý 8002 certifikace FSC Buk harmonický 8005 Buk živý pařený 8016 Buk harmonický pařený 8007 Dub harmonický 8018 Dub živý 8019 Větší obraz položené plochy naleznete na

96 PC 350 Třešeň americká živá 8013 certifikace FSC UV-olej Ořech americký živý 8023 Dub čpavkovaný harmonický 8021 lak Javor evropský harmonický 8003 Javor bílý evropský živý 8004 Javor kanadský harmonický 8001 Javor kanadský živý 8002 certifikace FSC NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

97 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PC 350 Buk harmonický 8005 Buk živý 8006 Buk pařený harmonický 8007 Dub harmonický vápněný 8008 Dub harmonický 8009 Dub živý 8011 Třešeň americká harmonická 8012 Třešeň americká živá 8013 Ořech evropský živý 8015 Ořech americký harmonický 8014 Větší obraz položené plochy naleznete na

98 PC lamela (parketový vzor) 5 přírodně olejovaných povrchů kartáčování 11 UV-olejovaných povrchů částečně kartáčovaných Zámkový spoj:: Masterclic Plus MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 13 mm Rozměry: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Modřín živý bílý 8257 Přírodní olej Jasan živý surový Modřín Modřín živý 8255 Dub živý 8258 Dub živý koňak 8312 kartáčování UV-olej Jasan harmonický bílý 8249 certifikace FSC Jasan živý bílý 8248 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

99 LONGLIFE-PARKETT KOLEKCE PC 300 Dub živý louhovaný - optik 8112 cetifikace FSC Dub živý surový 8252 Dub živý vápněný 8114 Dub harmonický krémově šedý 8254 Dub živý antický - šedý 8253 Buk markant 8251 Buk pařený markant 8250 Ořech evropský - živý 8110 Dub živý čpavkovaný 8105 Větší obraz položené plochy naleznete na

100 PC lamela (parketový vzor) 6 přírodně olejovaných povrchů částečně kartáčovaných 12 lakovaných povrchů Zámkový spoj: Masterclic Plus MEISTER-Longlife-záruka* pro obytné prostory cca. 2,5 mm nášlap z ušlechtilého dřeva Tloušťka: 13 mm Rozměry: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Javor kanadský živý 8177 Přírodní olej Buk živý 8178 Buk pařený živý 8186 Třešeň americká živá 8188 certifikace FSC Dub živý 8187 Ořech americký markant 8189 NATURAL STYLE Pure LINE ColoUrful Grey Luxury Affairs NEW CLASSICS WILD MOUNTAIN PERFECT BASICS

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum.

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum. Kompletní přehled podlah 2016 Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum 100 PrO design výroba kvalita inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. Obsah KoMPLeTNí PřehLeD

Více

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života Kompletní přehled podlah 2014 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Puretec Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Nadura 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života

Více

Longlife-Parkett 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo

Longlife-Parkett 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo Longlife-Parkett 2015 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života LONGLIFE-PARKETT OBSAH 2 3 Svět dřeva svět plný vášně. 11 195 Kolekcí Dekorů 7 Tématických světů Hlavní

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.6.2011 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke Schulte

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2013 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke

Více

Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2014 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti

Více

Nadpřirozeně odolná! Lindura ve formátu zámeckých prken.

Nadpřirozeně odolná! Lindura ve formátu zámeckých prken. LINDURA FORMÁT TŘÍDĚNÍ 4 5 Nadpřirozeně odolná! ve formátu zámeckých prken. 2200 mm 2600 mm Argumenty mluvící ve prospěch kolekce dřevěných krytin MEISTER : ušlechtilé, pečlivě vybrané suroviny snadná

Více

»MEI STER stojí na pevných základech.«

»MEI STER stojí na pevných základech.« Proč je MEISTER špičkou ve svém oboru - filozofie»mei STER stojí na pevných základech.«johannes Schulte, jednatel společnosti MeisterWerke Můj otec začal s truhlařinou v Meiste již v roce 1930. Jeho nápaditost,

Více

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života Kompletní přehled podlah 2014 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Lindura Nadura Puretec Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná

Více

SvĚTOVÁ premiéra. 100 pr0. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo

SvĚTOVÁ premiéra. 100 pr0. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo SvĚTOVÁ premiéra LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2014 100 pr0 KVALITA výrobce obchod řemeslo www.meister-podlahy.cz Místa plná života. HD 300 Dub rustikal 8410 kartáčování přírodní olej LINDURA FILOZOFIE PRODUKTU

Více

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum.

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum. Kompletní přehled podlah 2016 Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum 100 PrO design výroba kvalita inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. obsah Kompletní přehled

Více

SVĚTOVÁ PREMIÉRA LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2015 100 PR0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo

SVĚTOVÁ PREMIÉRA LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2015 100 PR0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo SVĚTOVÁ PREMIÉRA LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2015 100 PR0 KVALITA výrobce obchod řemeslo www.meister-podlahy.cz Místa plná života. HD 300 Dub rustikal 8410 kartáčování přírodní olej LINDURA FILOZOFIE PRODUKTU

Více

Die Marke für Meister. Lišty s osobností

Die Marke für Meister. Lišty s osobností Die Marke für Meister. Lišty s osobností Katalog lišt 2013 Žádné mistrovské dílo se neobejde bez správných lišt 2 Die Marke für Meister. Pokud má být vše perfektní, tak jedině s lištami MEISTER 3 Lišty

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic Velká ofenziva Basic 2015: Nové, přesvědčivé, přirozené Parador Třívrstvé dřevěné podlahy Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu

Více

Luxus, který si zamilujete!

Luxus, který si zamilujete! DŘEVĚNÉ PODLAHY Luxus, který si zamilujete! 016 Dřevo. Tak vzniká domov. Dřevěné podlahy přinesou do vašeho domova hřejivou atmosféru a potěšení z krásného přírodního materiálu. Nadchnou vás svojí krásou,

Více

Dřevěná podlaha Dýhovaná podlaha

Dřevěná podlaha Dýhovaná podlaha Dřevěná podlaha Dýhovaná podlaha 2010 Dřevěná podlaha Dýhovaná podlaha CZ MEISTER KATALOG 2010 DŘEVĚNÝCH A DÝHOVANÝCH PODLAH»MEISTER Značka pro profesionály a všechny lidi, kteří mají rádi dokonalost.«2010

Více

premiéry FESTIVAL INOVACÍ Best Side Story Mission Possible Designová krytina DS 300 S Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panel NP 300 Star Tech Epizoda 1

premiéry FESTIVAL INOVACÍ Best Side Story Mission Possible Designová krytina DS 300 S Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panel NP 300 Star Tech Epizoda 1 premiéry 2012 FESTIVAL INOVACÍ Designová krytina DS 300 S Mission Possible ekologická alternativa vinylových podlah Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panel NP 300 Star Tech Epizoda 1 mimozemsky odolná high-tech

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic program Basic Velká ofenziva Basic 2015: Nové, přesvědčivé, přirozené Parador Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu Basic. S mnoha novými položkami s různou úpravou

Více

každý den exkluzivní pocit

každý den exkluzivní pocit cz každý den exkluzivní pocit Vzrušující kolekce podlah Rooms Vás zahrne celou šíři profesionálních laminátových podlah ve 30 dekorech od oblíbené bukové 3-parkety až po vysoce ušlechtilý dub v provedení

Více

Kompletní přehled podlah 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života

Kompletní přehled podlah 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života Kompletní přehled podlah Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Lindura Nadura Silent Touch Puretec Korková podlaha Přírodní linoleum 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná

Více

Myslíme v generacích. Dřevěné a dýhované podlahy Úvodník

Myslíme v generacích. Dřevěné a dýhované podlahy Úvodník Dřevěné a dýhované podlahy Úvodník Myslíme v generacích Jako rodinný podnik myslíme na budoucnost. Jaký užitek z toho mají kupující výrobků MEISTER? Na příklad získávají jistotu, že zakoupením jedné z

Více

Obvodové lišty Panelové lišty 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo

Obvodové lišty Panelové lišty 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo Obvodové lišty Panelové lišty 2014 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života Lišty MEISTER jsou podpisem Vašeho stylu. Bílé lišty Přetíratelné lišty Harmonické lišty

Více

... všechno, co jste kdy od parkety čekali.

... všechno, co jste kdy od parkety čekali. ... všechno, co jste kdy od parkety čekali. Dub evropský Tradiční evropská dřevina pro elegantní a útulný interiér Dub evropský naturell Jasan naturell Jasan Znovu objevená krása prosvětlující každý prostor.

Více

Ceník Meister. podlahy a příslušenství

Ceník Meister. podlahy a příslušenství Ceník Meister podlahy a příslušenství platnost od 1.3.2009 Mister Plus a.s. 1. Nové kolekce a dekory Z novinek pro rok 2009: Jak zjistíte na následujících stránkách jsou změny v nabídce produktů společnosti

Více

Proč si vybrat dřevěnou podlahu?

Proč si vybrat dřevěnou podlahu? Proč si vybrat dřevěnou podlahu? V poslední době se dřevo opět stalo oblíbeným materiálem a není se čemu divit. Dřevěná podlaha přináší do Vašeho domova kus skutečné přírody a šíří kolem sebe příjemnou

Více

Kompletní program podlah 2011-2013

Kompletní program podlah 2011-2013 Kompletní program podlah 2011-2013 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Dýhovaná podlaha KOMPLETNÍ PROGRAM PODLAH MEISTER 2011-2013»MEISTER Značka pro profesionály

Více

KOLEKCE Nejkrásnější podoba dřeva

KOLEKCE Nejkrásnější podoba dřeva KOLEKCE 2017-2018 Nejkrásnější podoba dřeva Skladový sortiment - přehled produktových řad DYNAMIC DYNAMIC plus LAMELA 8 x 193 x1380 mm BALENÍ 8 lamel 2,131 m2 PALETA 56 balení 119,320 m2 TŘÍDA ZÁTĚŽE 32

Více

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce > Plovoucí laminátové podlahy Eurowood STAR Vám nabízí atraktivní dekory, jak do obytných místností, tak i do komerčních prostor. > Podlahy s třídou zátěže

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.5.2010 Podlahy - MEISTER s.r.o. Laminátové podlahy 1. Laminátové podlahy LC 50 W3/31, zámek Multiclic, v balení

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT

Floor in a Box. 469,- Kč/m 2 vč. DPH. akční nabídka červen 2011 pro maloobchodní zákazníky VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Vážení zákazníci, na měsíc ČERVEN Vám předkládáme níže uvedenou, cenově zvýhodněnou nabídku sortimentu: VINYLOVÉ SAMOLEPÍCÍ PODLAHY TARKETT Floor in a Box Floor in a Box ZAVÁDĚCÍ DOPORUČENÁ MALOOBCHODNÍ

Více

Nechejte se inspirovat!

Nechejte se inspirovat! KC E LE KO ÝC H TV RS ÍV TŘ lo g ta Ka 13 AH DL PO 20 Nechejte se inspirovat! Dřevo jako přírodní materiál je tou nejpřirozenější volbou pro Váš interiér a po staletí přináší do obydlí hřejivou pohodu,

Více

Parador Titel der Vinyl Präsentation 01.11.2012 1 Elastické krytiny nabízí solidní výhody. Elastické podlahové krytiny jsou hygienicky čisté a při pravidelné údržbě zůstanou hygienicky čisté mnoho

Více

Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2015 Obvodové lišty - entry level 1. Laminátové podlahy - základní kolekce (entry level) LC 50 včetně dekorů řady Premium W3/31 zámek Multiclic balení

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

Luxusní dubová prkna 1302,- 990,-

Luxusní dubová prkna 1302,- 990,- Bestsellers 2014-58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v atraktivní cenové nabídce, 56 dubů a 2 ořechy - Různé barevné povrchové úpravy v matném laku, oxidativním a UV - oleji, kartáčování

Více

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru.

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. D U B Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. Dub Arkáde, antický vzhled v olejovém vosku, fasetované, silně sukovité, svěží struktura

Více

everyone s favourite flooring 07/2014 Vyobrazený dekor: 5926 GrandVintage

everyone s favourite flooring 07/2014 Vyobrazený dekor: 5926 GrandVintage everyone s favourite flooring 07/2014 Vyobrazený dekor: 5926 GrandVintage Castello Classic Rustikální efekt podlahy pro vzletný životní styl Díky jejich elegantnímu dojmu a realistickému vzhledu lze laminátové

Více

A R I K E T. silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva. podlahu může instalovat jeden člověk. podlahy je možno přilepit celoplošně

A R I K E T. silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva. podlahu může instalovat jeden člověk. podlahy je možno přilepit celoplošně Prime Collection A R I K E T silnější spojení lamel díky středové části z tvrdého dřeva podlahu může instalovat jeden člověk podlahy je možno přilepit celoplošně téměř neviditelné spoje díky pracovnímu

Více

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4.

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4. Modely Bonalana v nabídce: DÝHA Vložené lišty: 15 15 15 S2, O3 LET ZÁRUKA O1 O2 O3 O4 Povrchy: Dýha buk, bříza, dub AM, dub EV, dub finský, jasan, javor AM, javor EV, olše, ořech AM, ořech EV, ořech finský,

Více

EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC

EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC EXTORI CLASSIC D Ř E V Ě N É V R S T V E N É P O D L A H Y 2013 / 2014 CLASSIC EXTORI CLASSIC NATUR, A, 15/4 x 189 x 1860 mm, TITAN GREY EXTORI CLASSIC NATUR, A-B, PURE EXTORI CLASSIC NATUR, A-B, odstín

Více

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit CZ Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit Skutečně exkluzivní pocit budete prožívat každý den při kontaktu s perfektním povrchovým zpracováním podlah Rooms. Podlaha se strukturou věrně napodobující

Více

AKCE BESTSELLERS CZK. 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy

AKCE BESTSELLERS CZK. 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy BESTSELLERS 2017 CZK AKCE 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy RŮZNÉ BAREVNÉ POVRCHOVÉ ÚPRAVY v matném laku, přírodním a bílém oxid.

Více

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Kubika v nabídce: DÝHA 10 12 13 14 16 18 21 22 LET 10 12 13 14 16 18 21 22 40 42 43 ZÁRUKA 44 46 40 42 43 44 46 48 51 52 21 22 40 42 43 44 46 48 51 52 Povrchy: Dýha buk, dub AM, hruška, javor EV,

Více

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše:

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše: Modely Akord v nabídce: 10 11 12 10 15 16 11 17 12 15 16 17 DÝHA BARVA D, R, H S2 POLO BEZ 40 45 90 40 91 92 45 95 90 96 91 92 97 95 96 97 LET ZÁRUKA Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM,

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82 Modely Note v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA VACUO 3, 4, R, H P3, S2, S3, O3 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 POLO 58 59 BEZ 53 54 56 58 59

Více

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA.

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. MORE FROM WOOD. LANEO nová PODLAHA VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. www.egger.com/laneo LA1022 Ořech Revel LANEO NOvá podlaha. cork + ROzdíL spočívá v technologii. Tajemství podlahy LAneO spočívá v technologii

Více

Člen Decospan Group of Companies

Člen Decospan Group of Companies Člen Decospan Group of Companies Člen Decospan Group of Companies PAR-KY PRO Formát lamely 1203 x 190 x 7,2 mm Bez mikrofáze Saténový lesk 20 gloss 18 druhů v provedení: CORT příčný páskový, 3 pásy, 2

Více

DŘEVĚNÉ PODLAHY. lamely v mm. Buk parketový matný lak Natur ,5 2,5 10 4, Kč Kč

DŘEVĚNÉ PODLAHY. lamely v mm. Buk parketový matný lak Natur ,5 2,5 10 4, Kč Kč Parador Basic 11-5, třívrstvé dřevěné podlahy Kč/ Kč/ Buk parketový 1569684 matný lak Natur 2200 185 11,5 2,5 10 4,070 779 Kč 1 332 Kč Buk parketový 1518246 matný lak Rustikal 2200 185 11,5 2,5 10 4,070

Více

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks Vytvořte si svůj komfortní prostor s MEGAFOOR designovým kolem! MF4051 / M2 áva MF4301 / M1 Woodsticks NCS S 2010-Y60R NCS S 1005-Y80R Přehled všech dekorací AMINÁTOVÉ PODAHY Home MŮJ ŽIVOT, MŮJ DOMOV,

Více

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Pixel v nabídce: VACUO H, R P3, O3 POLO BEZ LET ZÁRUKA Povrchy: Vacuo bílá, bílá arch, bílá art, dub, dub bělený, dub kouřový, dub stříbrný, javor, švestka, vanilka, wenge Sklo v ceně: činčila čiré,

Více

Linoleová podlaha. 60 Přírodní podlahy

Linoleová podlaha. 60 Přírodní podlahy Linoleová podlaha Vnímání prostoru s podlahou pokrytou linoleem je velmi speciální a kdo jednou bydlel v takto vybavených místnostech, ten již nechce jinak. Uvolněná atmosféra vzniká hravým střídáním dynamického,

Více

MEDITERANO. Domácí dreviny ve stredomorském designu

MEDITERANO. Domácí dreviny ve stredomorském designu MEDITERANO Domácí dreviny ve stredomorském designu Dub Nocciola, žebříkový vzor KAŽDÁ PODLAHA JE UNIKÁT Co je Mediterano?» Hotová parketa z vybraných dřevin, která je díky speciálnímu zušlechtění povrchu

Více

masivní dubové podlahy

masivní dubové podlahy masivní dubové podlahy Dřevo je odedávna lidmi nejpoužívanější materiál. Je ryze přírodní, ušlechtilé a svou krásou vnáší teplo a pohodu do našich domovů. Každý jednotlivý kus je jedinečný, má svůj charakter,

Více

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50 Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55 10 40 50 55 10 40 50 55 DÝHA 3, 4, R, H 10 40 50 55 50 55 10 40 50 55 S2, S3, O3 POLO BEZ Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM, dub EV, dub stříbrný, hruška,

Více

HD 300 dub rustikální 8410 kartáčování přírodní olej

HD 300 dub rustikální 8410 kartáčování přírodní olej MEISTER top materiály 2015 HD 300 dub rustikální 8410 kartáčování přírodní olej TOP MATERIÁLY 2015 100 % Made in Germany: vyvinuto, vyrobeno, opracováno, zabaleno v De 3 HD 300 dub rustikální jílově šedý

Více

Myslíme v generacích. Laminátové podlahy Úvodník

Myslíme v generacích. Laminátové podlahy Úvodník Laminátové podlahy Úvodník Myslíme v generacích Jako rodinný podnik plánujeme dlouhodobě. Jaký užitek z toho mají kupující výrobků MEISTER? Mají například jistotu, že zakoupením jedné z našich podlah nebo

Více

NOHAMA NA ZEMI. Tomáš Ric jednatel společnosti

NOHAMA NA ZEMI. Tomáš Ric jednatel společnosti C Z E C H W O O D E N F L O O R NOHAMA NA ZEMI Jsme společnost založena v roce 1993. Vždy jsme se snažili zaměřit na maximální kvalitu našich produktů a na splnění požadavků našich zákazníků. Díky této

Více

HOME LAMINATE DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE LAMINÁTOVÉ PODLAHY EFFECTS COUNTRY BEAUTY

HOME LAMINATE DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE LAMINÁTOVÉ PODLAHY EFFECTS COUNTRY BEAUTY LAMINÁTOVÉ PODLAHY PERFECT QUALITY made in Germany FLOORCLIC spolehlivý s odolným povrchem LAMINATE TOGETHER MODERN HOME FLOORING STRONG UNIVERSAL EMOTION SOLUTION REALISTIC WOOD EFFECTS COUNTRY LIVING

Více

Dobré věci mají svou hodnotu.

Dobré věci mají svou hodnotu. Dobré věci mají svou hodnotu. A naštěstí si ji udržují. Dveře s přirozenou elegancí. ELEGANT Obsah Otázka stylu? Elegantní řešení. Cottage 4 Charakter 8 CT54 CA01 Kvalita je stále v módě. Kdo má svůj styl

Více

2006 2009 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny.

2006 2009 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny. Laminátová podlaha 2009 Laminátová podlaha CZ MEISTER KATALOG 2009 LAMINÁTOVÝCH PODLAH»MEISTER Značka pro profesionály a všechny lidi, kteří mají rádi dokonalost.«2009 2 Laminátová podlaha Úvodník Myslíme

Více

Laminát Basic Program

Laminát Basic Program Laminát Basic Program Velká ofenziva Basic 2015: Objevte nové dekory a formáty Parador Laminát Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu Basic. S mnoha novými dekory

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador

Třívrstvé dřevěné podlahy Parador ; 1. Třívrstvá dřevěná podlaha TRENDTIME 1 TRENDTIME 1 13 x 130 x 2010 9 / 2,352 42 / 98,77 15,2 / 730 Povrhová úprava Trendtime 1 Třídění Bambus bělený 1257351 matný lak natur 1721,00 2082,00 Bambus čokoládový

Více

31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY. Název dekoru rozměr

31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY. Název dekoru rozměr 31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY Název dekoru rozměr LAMINÁTOVÉ PODLAHY www.emotionclick.cz Stuktura a design povrchu Authentic Matný vzhled i omak Oiled Charakter naolejovaného přírodního dřeva Natural Pore

Více

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2014 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života OBSAH 2 3 Vítejte u mimořádného přírodního zážitku. 3 typy podlahových krytin

Více

www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1

www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1 www.floorforever.cz 16 špičkových dekorů ve 3 vybraných kolekcích TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 1 Obsah TimberTop_katalog_8xA4_print.indd 2 1 pásový vzor (selské prkno) /2 3 pásový parketový vzor /4

Více

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profily pro svět designu Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Nechte se inspirovat aktuálními

Více

Ceník laminátových podlahových krytin MEISTER

Ceník laminátových podlahových krytin MEISTER LC 50 W3/31, zámek Multiclic, v balení - 3,06 m² (12 lamel), impregnace nosné HDF desky (systém Aquasafe), povrch melamin, rozměr r lamely 1288 x 198 x 7 mm, záruka 10 let bytové / 3 roky komerční prostory

Více

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2015 100 PRO KVALITA výroba obchod řemeslo místa plná života OBSAH 2 3 Vítejte u mimořádného přírodního zážitku. 3 typy podlahových krytin 4 kolekce plné života

Více

Cenové informace. k sortimentu Vícevrstvých dřevěných podlah. ukazujeme charakter

Cenové informace. k sortimentu Vícevrstvých dřevěných podlah. ukazujeme charakter Cenové informace k sortimentu Vícevrstvých dřevěných podlah ukazujeme charakter Ceník platný od 1.08.2009 STRUKTURA A FUNKCE TECHNICKÉ VLASTNOSTI Vícevrstvé dřevěné podlahy - zvláštní kvalita ter Hürne

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

Podlahy a schodiště. 174 podlahy

Podlahy a schodiště. 174 podlahy Podlahy a schodiště 174 podlahy Podlahy a schodiště Kronotex Exquisit... 176 177 Kronotex Dynamic... 178 179 Kronotex Standart...180 Parador Basic...181 Europarkett... 182 183 J.A.P. půdní schody... 184

Více

Clip 300 Clip 400. Klasické rady. Přednosti. 338 Bubinga. Wood Effect

Clip 300 Clip 400. Klasické rady. Přednosti. 338 Bubinga. Wood Effect ˇ Clip 300 Clip 400 Klasické rady Vysoká odolnost proti vlhkosti Vysoká odolnost proti promáčknutí, otěru, UV záření a skvrnám od ohně Velmi jednoduchá údržba a čiš tění Prevence proti domácím roztočům

Více

MISE. Tomáš Ric jednatel společnosti

MISE. Tomáš Ric jednatel společnosti Č E S K É D Ř E V Ě N É P O D L A H Y MISE Už od založení v roce 1993 se naše značka zaměřuje převážně na kvalitu a design, aby plnila nejnáročnější požadavky našich klientů. Díky této oboustranné spolupráci

Více

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva TECHNICKÝ LIST Přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Při případných reklamacích budou sloužit tyto technické specifikace jako podklad pro její zpracování. S objednávkou produktů Extori souhlasíte s následujícími

Více

LIB 400 S LIC 400 S Přirozená barva? U přírodního linolea!

LIB 400 S LIC 400 S Přirozená barva? U přírodního linolea! PODLAHA Z PŘÍRODNÍHO LINOLEA LIB 400 S LIC 400 S Přirozená barva? U přírodního linolea! Mnoho lidí si je vědomo toho, že se korek získává z kůry korkového dubu, ale že je i linoleum přírodní materiál,

Více

TYPY SCHODIŠŤ: Zadlabané schodiště

TYPY SCHODIŠŤ: Zadlabané schodiště TYPY SCHODIŠŤ: Zadlabané schodiště Nejčastější a nejoblíbenější typ schodiště. Nosným prvkem jsou schodnice, do kterých jsou zadlabány nášlapy a popřípadě i podstupně. Toto schodiště je velice oblíbené

Více

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka. a %

Dřevěné podlahy. maloobchodní nabídka. a % Dřevěné podlahy maloobchodní nabídka kvalit PECHAR s.r.o. Dřevoimport a velkoobchod Náchodská 3, Praha 9, 19300 Tel: 0 879 443 Fax: 0 879 588 www.pechar.cz produ 100 u kt a % Uvedené fotografie jsou pouze

Více

CHATEAU CLASSIC BA CHATEAU ORIGINAL ABC

CHATEAU CLASSIC BA CHATEAU ORIGINAL ABC Povrchová úprava: tmelená a broušená Úprava: Tvrdý voskový olej OSMO, výběr tmele světlý, tmavý, tmavě šedý, černý Profilace: mikrofáze 2V, možnost 4V Provedení: Chateau = ESCO styly, Bohemia = živá, stylová,

Více

2006 2010 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny.

2006 2010 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny. Laminátová podlaha 2010 Laminátová podlaha CZ MEISTER KATALOG 2010 LAMINÁTOVÝCH PODLAH»MEISTER Značka pro profesionály a všechny lidi, kteří mají rádi dokonalost.«2010 2 Laminátová podlaha Úvodník Myslíme

Více

Uniclic Multifit jednoduchá instalace

Uniclic Multifit jednoduchá instalace Produktové třídění Čistý, jednotný vzhled s lehkými barevnými tóny a malými, zdravými suky o velikosti max. 5mm Přírodní vzhled, omezená běl a malé i tmelené suky o velikosti max. 20mm Kompromis mezi rustikálním

Více

LAMINÁTOVÉ PODLAHY EGGER

LAMINÁTOVÉ PODLAHY EGGER 01 LAMINÁTOVÉ PODLAHY EGGER E MOTION BASIC 31 tl. 7 mm Formát: 92 192 7,0 mm Balení: ks = 2,48 m 2 / 52 bal. na pal. / 8,99 m 2 Garance: 15 let, třída zátěže: 31 EM 3301 Buk elegance parketa 2 - pásová

Více

5. Dřevěná podlaha Kährs

5. Dřevěná podlaha Kährs 5. Dřevěná podlaha Kährs Hotové dílce natřené polomatným lakem, olejem tvrzeným ultrafialovým světlem nebo přírodním olejem. Dílce jsou vybaveny systémem Woodloc Kährs. Dřevěné podlahy jsou nabízeny v

Více

Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea

Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea 2010 Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea CZ MEISTER KATALOG 2010 KORKOVÝCH PODLAH A PODLAH Z PŘÍRODNÍHO LINOLEA»MEISTER Značka pro profesionály a všechny

Více

PODlAhy BeZ DrážKy TVAru V

PODlAhy BeZ DrážKy TVAru V classic TrADIčNí laminátové PODlAhy BeZ DrážKy TVAru V Quick Step classic je více než jen laminátová podlaha. V této řadě naleznete vzájemnou souhru barvy a stylu a přírodního vzhledu a dojmu. TÝK BÍLÝ

Více

D55, s.r.o.: Podlahy SLAVIA speciální nabídky 2012

D55, s.r.o.: Podlahy SLAVIA speciální nabídky 2012 DUBOVÉ VARIACE 1 3-vrstvé dřevěné podlahy: nášlapná vrstva 4 mm, možnost několikrát přebrousit, životnost minimálně 30 let síla 13-15 mm - zámkový spoj nebo perodrážka, finální povrchová úprava, jednoduchá

Více

AKČNÍ KATALOG BESTSELLERS 2019

AKČNÍ KATALOG BESTSELLERS 2019 Všech 67 pozic je vhodných na podlahové vytápění. Barevně shodné soklové lišty. Rychlá dostupnost, vše skladem v Hodoníně nebo u výrobce. AKČNÍ KATALOG BESTSELLERS 2019 Platnost od 1. 4. 2019 do 31. 12.

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

Modely Swing v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 11. model 18. model 48. model 49

Modely Swing v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 11. model 18. model 48. model 49 11 13 15 17 18 19 21 23 Modely Swing v nabídce: 11 13 15 17 18 19 21 23 27 28 29 31 33 35 11 37 13 15 17 18 19 21 23 25 27 28 29 31 33 35 37 DÝHA BARVA CPL R, H 25 27 28 29 31 33 35 37 38 39 41 25 27 28

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

Modely Bergamo v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 10. model 20. model 31. model 41

Modely Bergamo v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 10. model 20. model 31. model 41 Modely Bergamo v nabídce: DÝHA BARVA CPL 10 15 16 20 25 10 15 16 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 10 15 16 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 30 31 32 33 34 35 36 37 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 40 41 42 43 50

Více

Kompletní program podlah 2012-2013

Kompletní program podlah 2012-2013 Kompletní program podlah 2012-2013 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Dýhovaná podlaha Puretec Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Nadura KOMPLETNÍ PROGRAM PODLAH 2012-2013»MEISTER Značka pro

Více

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+:

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+: Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Jedná se o systém plastových obkladů, který je vhodný pro řešení povrchových úprav jak vnějších, tak i vnitřních prostor.plastové palubky nahrazují klasické

Více

AŤ UŽ PLÁNUJETE COKOLI: tilo macht den Boden. PŘEKRÁSNÁ A NENÁROČNÁ NA ÚDRŽBU 2019/2020. Podlaha ošetřená olejem Innovo. Innovo.

AŤ UŽ PLÁNUJETE COKOLI: tilo macht den Boden. PŘEKRÁSNÁ A NENÁROČNÁ NA ÚDRŽBU 2019/2020. Podlaha ošetřená olejem Innovo. Innovo. AŤ UŽ PLÁNUJETE COKOLI: tilo macht den Boden. PŘEKRÁSNÁ A NENÁROČNÁ NA ÚDRŽBU Podlaha ošetřená olejem Innovo NATUR: pouze u tilo! Innovo NATUR olej 2019/2020 2 NÁDHERNÁ INOVACE MARCANTO TREND Dub Weiss

Více

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard ClickBoard novinka na českém trhu Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou ClickBoard Obkladové stěnové a stropní panely ClickBoard interiér Vašich snů Stěnové a stropní panely ClickBoard

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

CZK CENÍK. Dodatek č. 2 PODLAHY DŘEVĚNÉ TŘÍVRSTVÉ

CZK CENÍK. Dodatek č. 2 PODLAHY DŘEVĚNÉ TŘÍVRSTVÉ CZK CEÍK 2017 Dodatek č. 2 Platnost od 22. 11. 2017 DŘEVĚÉ 1 DŘEVĚÉ DŘEVĚÉ LAMIÁTOVÉ HLIÍKOVÉ PŘÍSLUŠESTVÍ BURGHLEY WIDEPLAK Dlouhá prkna Formát ášlapná osič 14 x 180 x 2200 Zámek G5 Vhodné 0,125 2,5 Laťkový

Více

Myslíme v generacích. Korkové podlahy a podlahy z přírodního linolea Úvodník

Myslíme v generacích. Korkové podlahy a podlahy z přírodního linolea Úvodník Korkové podlahy a podlahy z přírodního linolea Úvodník Myslíme v generacích Jako rodinný podnik plánujeme dlouhodobě. Jaký užitek z toho mají kupující výrobků MEISTER? Například jistotu, že zakoupením

Více