Ž Á R O V N Á. Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: údaje k dani z pozemků

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ž Á R O V N Á. Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: údaje k dani z pozemků"

Transkript

1 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

2 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

3 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

4 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

5 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

6 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

7 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

8 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

9 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

10 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

11 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

12 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

13 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

14 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

15 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

16 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

17 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

18 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

19 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

20 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

21 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

22 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

23 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

24 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

25 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

26 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

27 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

28 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

29 Informace o údajích k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011 pro obec: Ž Á R O V N Á údaje k dani z pozemků kód k.ú. katastrální územíprům. cena zem. půdy (Kč/m 2 ) zjednodušená evidence pozemků Žárovná 1,60 není Koeficient pro výpočet daně ze stavebních pozemků (F) je stanoven v obci 1,0 údaje k dani ze staveb Koeficient pro obytné domy (H), byty (R), ostatní stavby tvořící příslušenství k obytným domům (I) a ostatních samostatných nebytových prostorů (Z) je stanoven v obci 1,0 podání daňového přiznání Pokud vznikla poplatníkovi povinnost podat přiznání k dani z nemovitostí na zdaňovací období roku 2011, je poplatník povinen přiznání podat Finančnímu úřadu ve Vimperku nebo podat k poštovní přepravě nejpozději dne 31. ledna Přiznání k dani z nemovitostí lze zpracovat, případně podat s využitím aplikace daňového portálu na internetové adrese: Daňovému subjektu vzniká povinnost uhradit pokutu, nepodá-li daňové přiznání nebo dodatečné daňové přiznání, ačkoliv měl tuto povinnost, nebo učiní-li tak po stanovené lhůtě, a toto zpoždění je delší než 5 pracovních dnů, ve výši 0,05 % stanovené daně za každý následující den prodlení, nejvýše však 5 % stanovené daně. Minimální výše pokuty za opožděné tvrzení daně činí 500 Kč. splatnost daně z nemovitostí Nepřesahuje-li celková roční daň z nemovitostí částku Kč, je pro všechny poplatníky daně splatná najednou do 31. května Ke stejnému datu lze zaplatit daň najednou i při vyšší částce. Činí-li celková daň více jak Kč, je daň splatná ve dvou stejných splátkách; u poplatníků daně provozujících zemědělskou výrobu a chov ryb nejpozději do 31. srpna a do 30. listopadu 2011, u ostatních poplatníků daně nejpozději do 31. května a do 30. listopadu Na úhradu daně z nemovitostí budou před termínem splatnosti poplatníkům zaslány složenky typu A s alonží, na které bude uvedena výše stanovené daně na rok 2011 a vyčíslen případný nedoplatek či přeplatek na dani z předchozího zdaňovacího období. Na rozdíl od minulých let, kdy úhrada daně daňovou složenkou na poště nebyla zpoplatněna, placení složenky typu A je na poště zpoplatněno podle platného poštovního tarifu. Podle daňového řádu musí být platba v den splatnosti připsána na účet finančního úřadu.

30 S ohledem na nezbytné lhůty převodu finančních prostředků poštou či bankou je nutné zadat provedení platby v předstihu tak, aby nejpozději poslední den splatnosti daně (případně splátky daně) již byla platba na účtu finančního úřadu. Daň lze též zaplatit i v hotovosti na pokladně finančního úřadu v jeho pokladních hodinách. bankovní účet číslo: /0710, IBAN: CZ , BIC: CNBACZPP, konstantní symbol: převodní příkaz, poštovní poukázka, variabilní symbol: fyzická osoba rodné číslo, právnická osoba IČ. úřední hodiny Podatelna: Pokladna: pondělí 7:30 17:00 pondělí 7:00-15:00 úterý 7:00 15:30 středa 7:00-15:00 středa 7:30 17:00 čtvrtek 7:00 14:30 pátek 7:00 14:30 Finanční úřad ve Vimperku 1.máje 200, Vimperk tel.:

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice. Informace k dani z nemovitých věcí

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice. Informace k dani z nemovitých věcí Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Územní pracoviště ve Strakonicích Na Ohradě 1067, 386 01 Strakonice Oddělení majetkových daní Tel.: 383 363 111 E-mail: podatelna2211@fs.mfcr.cz

Více

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, Č. Budějovice

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, Č. Budějovice Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 Č. Budějovice Územní pracoviště v Českém Krumlově Vyšehrad 169, 381 01 Český Krumlov Oddělení majetkových daní Tel.: 380 760 111 E-mail: podatelna2203@fs.mfcr.cz

Více

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice. Územní pracoviště v Jindřichově Hradci. Datum: 12.

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice. Územní pracoviště v Jindřichově Hradci. Datum: 12. Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Datum: 12. prosince 2016 Územní pracoviště v Jindřichově Hradci Česká 1284/II, 377 01 Jindřichův Hradec Oddělení majetkových daní

Více

Informace k dani z nemovitých věcí

Informace k dani z nemovitých věcí Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Územní pracoviště v Prachaticích Vodňanská 376, 383 01 Prachatice Oddělení majetkových daní Tel.: 388 371 111 E-mail:podatelna2209@fs.mfcr.cz

Více

Informace k dani z nemovitých věcí na zdaňovací období roku 2017 pro obec: DOLNÍ TŘEBONÍN

Informace k dani z nemovitých věcí na zdaňovací období roku 2017 pro obec: DOLNÍ TŘEBONÍN Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 Č. Budějovice Vyšehrad 169, 381 01 Český Krumlov Oddělení majetkových daní Tel.: 380 760 111 E-mail: podatelna2203@fs.mfcr.cz ID datové schránky:

Více

B E Z D Ě D O V I C E

B E Z D Ě D O V I C E Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Územní pracoviště ve Strakonicích Na Ohradě 1067, 386 01 Strakonice Oddělení majetkových daní Tel.: 383 363 111 E-mail: podatelna2211@fs.mfcr.cz

Více

Změny u daně z nemovitostí - jak se nás dotknou?

Změny u daně z nemovitostí - jak se nás dotknou? GENERÁLNÍ FINANČNÍ ŘEDITELSTVÍ Samostatný odbor komunikace a mezinárodních vztahů Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Tel.: 257 044 025 Změny u daně z nemovitostí - jak se nás dotknou? Některé změny daň sníží,

Více

Informace pro poplatníky daně z nemovitých věcí od roku 2014

Informace pro poplatníky daně z nemovitých věcí od roku 2014 Finanční úřad pro Jihočeský kraj, Územní pracoviště ve Strakonicích, Na Ohradě 1067,38601 Strakonice Informace pro poplatníky daně z nemovitých věcí od roku 2014 Upozorňujeme, že na území obce Velká Turná

Více

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice. Informace k dani z nemovitých věcí

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice. Informace k dani z nemovitých věcí Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Územní pracoviště v Třeboni Vrchlického 47, 379 01 Třeboň Oddělení majetkových daní I Tel.: 384 752 111 E-mail: podatelna2214@fs.mfcr.cz

Více

Informace k dani z nemovitých věcí

Informace k dani z nemovitých věcí Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Územní pracoviště v Prachaticích Vodňanská 376, 383 01 Prachatice Oddělení majetkových daní Tel.: 388 371 111 E-mail: podatelna2209@fs.mfcr.cz

Více

FINANCNf SPRÁVA. Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice. Informace k dani z nemovitých věcí

FINANCNf SPRÁVA. Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice. Informace k dani z nemovitých věcí FINANCNf SPRÁVA Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Územní pracoviště ve Strakonicích Na Ohradě 1067, 386 01 Strakonice Oddělení majetkových daní Tel.: 383 363 111

Více

Termín pro podání daňového přiznání

Termín pro podání daňového přiznání Termín pro podání daňového přiznání Pondělí 31.3.2008 Termín pro podání daňového přiznání k dani z příjmů za rok 2007 Daňové přiznání je možné podat: 1. Elektronickou cestou prostřednictvím internetových

Více

Elektronicky podepsáno 25. 04. 2014 Ing. Dvořáková Miroslava vedoucí odd. majetkových V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A daní, oceň. a ost.

Elektronicky podepsáno 25. 04. 2014 Ing. Dvořáková Miroslava vedoucí odd. majetkových V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A daní, oceň. a ost. Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61 400 21 ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: 1246447/14/2500-14400-505479 v Ústí nad Labem dne Elektronicky podepsáno 25. 04. 2014 Ing. Dvořáková Miroslava vedoucí

Více

Shora uvedený správce daně podle ustanovení 58 odst. 1 zákona č. 2S8/2889 Sb., daňový řád ve znění pozdějších předpisů, oznamuje, že

Shora uvedený správce daně podle ustanovení 58 odst. 1 zákona č. 2S8/2889 Sb., daňový řád ve znění pozdějších předpisů, oznamuje, že Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61 488 21 ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: 1246447/14/2588-14488-585479 v Ústí nad Labem dne Elektronicky podepsáno 25. 84. 2814 Ing. Dvořáková Miroslava vedoucí

Více

Finančního úřadu pro Jihomoravský kraj

Finančního úřadu pro Jihomoravský kraj Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, 602 00 Brno Elektronicky podepsáno 27. 84. 2816 Ing. Martin Komárek ředitel finančního úřadu Vyřizuje: Ing. Richard Kunc, Oddělení majetkových daní

Více

Finanční úřad pro Kraj Vysočina Tolstého 2 586 01 JIHLAVA Čj.: 935020/15/2900-11460-304013

Finanční úřad pro Kraj Vysočina Tolstého 2 586 01 JIHLAVA Čj.: 935020/15/2900-11460-304013 Finanční úřad pro Kraj Vysočina Tolstého 2 586 01 JIHLAVA Čj.: 935020/15/2900-11460-304013 V Jihlavě dne V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Shora uvedený správce daně podle ustanovení 50 odst. 1 zákona č. 280/2009

Více

Velká hradební 39/ ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: /19/

Velká hradební 39/ ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: /19/ Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61 400 21 ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: 1281014/19/2500-11460-505479 V Ústí nad Labem dne V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Shora uvedený správce daně podle ustanovení

Více

Velká hradební 39/61 dne 28.04.2015 400 21 ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: 1331885/15/2500-11460-505479

Velká hradební 39/61 dne 28.04.2015 400 21 ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: 1331885/15/2500-11460-505479 Finanční úřad pro Ústecký kraj V Ústí nad Labem Velká hradební 39/61 dne 28.04.2015 400 21 ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: 1331885/15/2500-11460-505479 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Shora uvedený správce daně

Více

Finan ní ú ad pro Jiho eský kraj Mánesova 1803/3a, eské Bud jovice. Územní pracovišt v Jind ichov Hradci. Datum: 13.

Finan ní ú ad pro Jiho eský kraj Mánesova 1803/3a, eské Bud jovice. Územní pracovišt v Jind ichov Hradci. Datum: 13. Finan ní ú ad pro Jiho eský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 eské Bud jovice Datum: 13. prosince 2017 Územní pracovišt v Jind ichov Hradci eská 1284/II, 377 01 Jind ich v Hradec Odd lení majetkových daní

Více

DÍLČÍ PŘIZNÁNÍ k dani z nemovitostí na rok

DÍLČÍ PŘIZNÁNÍ k dani z nemovitostí na rok Finančnímu úřadu v ve pro 01 Daňové identifi kační číslo Než začnete vyplňovat tiskopis přečtěte si prosím pokyny. Poplatník fyzická osoba právnická osoba 02 Rodné číslo / 03 Identifi kační číslo otisk

Více

LEDEN pondělí 10. spotřební daň splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z lihu) čtvrtek 20. daň z příjmů měsíční odvod úhrnu sražených

LEDEN pondělí 10. spotřební daň splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z lihu) čtvrtek 20. daň z příjmů měsíční odvod úhrnu sražených LEDEN pondělí 10. spotřební daň splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z čtvrtek 20. úterý 25. spotřební daň splatnost daně za listopad 2010 (pouze spotřební daň z daňové přiznání za prosinec

Více

SKYPE: PODNIKATELCZ!! E: PRESS@PODNIKATEL.CZ

SKYPE: PODNIKATELCZ!! E: PRESS@PODNIKATEL.CZ Daňový kalendář Leden pondělí 10. splatnost daně za listopad 2010 (mimo z lihu) čtvrtek 20. měsíční odvod úhrnu sražených záloh na fyzických osob ze závislé činnosti a z úterý 25. splatnost daně za listopad

Více

Podmínky pro platbu daně z nemovitých věcí prostřednictvím SIPO od zdaňovacího období roku 2016

Podmínky pro platbu daně z nemovitých věcí prostřednictvím SIPO od zdaňovacího období roku 2016 Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Č. j.: 20493/15/7100-30121-107629 Podmínky pro platbu daně z nemovitých věcí prostřednictvím SIPO od zdaňovacího období roku 2016 Generální

Více

LEDEN pondělí 10. spotřební daň - splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z lihu)

LEDEN pondělí 10. spotřební daň - splatnost daně za listopad 2010 (mimo spotřební daň z lihu) Daňový kalendář pro rok 2011 LEDEN pondělí 10. - splatnost daně za listopad 2010 (mimo z lihu) čtvrtek 20. - měsíční odvod úhrnu sražených záloh na fyzických osob ze závislé činnosti a z funkčních požitků

Více

ZÁKONNÉ LHŮTY PRO PLACENÍ DANÍ 2016

ZÁKONNÉ LHŮTY PRO PLACENÍ DANÍ 2016 ZÁKONNÉ LHŮTY PRO PLACENÍ DANÍ 2016 LEDEN 2016 Pondělí 11. 1. splatnost daně za listopad 2015 (mimo spotřební daň z lihu) Středa 20. 1. ze závislé činnosti za prosinec 2015 Pojistné - důchodové spoření

Více

INFORMAČNÍ LETÁK - DAŇ Z PŘÍJMŮ FYZICKÝCH OSOB

INFORMAČNÍ LETÁK - DAŇ Z PŘÍJMŮ FYZICKÝCH OSOB INFORMAČNÍ LETÁK - DAŇ Z PŘÍJMŮ FYZICKÝCH OSOB KDO PODÁ VÁ DAŇOVÉ PŘIZNÁNÍ Podle 38g zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon o daních z příjmů"), daňové

Více

Územní pracoviště v Semilech Vysocká 140, 513 01 Semilech DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Územní pracoviště v Semilech Vysocká 140, 513 01 Semilech DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Finanční úřad pro Liberecký kraj 1.máje 97, 460 02 Liberec Územní pracoviště v Semilech Vysocká 140, 513 01 Semilech Č.j: 837641/15/2607-00540-601258 Vyřizuje: Vladislav Brož Telefon: 481660342 E-mail:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu nemovité věci. Finanční úřad pro Středočeský kraj Žitná 12, Praha 2

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu nemovité věci. Finanční úřad pro Středočeský kraj Žitná 12, Praha 2 Finanční úřad pro Středočeský kraj Žitná 12, 120 00 Praha 2 Územní pracoviště Praha západ Na Pankráci 95, 140 21 Praha 4 Č. j.: 127759/17/2102-80542-204636 Vyřizuje: Pavel Šádek, Oddělení vymáhací II Tel:

Více

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové Pardubice

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové Pardubice Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625 530 02 Pardubice Územní pracoviště v Pardubicích Hronovická ul. 2700 530 02 Pardubice V Pardubicích Č.j.: 1678135/16/2801-80541-603969 Vyřizuje: Michal

Více

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61, Ústí nad Labem

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61, Ústí nad Labem Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61, 400 21 Ústí nad Labem Územní pracoviště v Chomutově Bachmačská 1617, 430 01 Chomutov Č. j.: 2193480/16/2504-00540-505165 Vyřizuje: Monika Křepelová,

Více

DAŇOVÝ KALENDÁŘ. daň z příjmů měsíční odvod úhrnu sražených záloh na daň z příjmů fyzických osob ze závislé

DAŇOVÝ KALENDÁŘ. daň z příjmů měsíční odvod úhrnu sražených záloh na daň z příjmů fyzických osob ze závislé DAŇOVÝ KALENDÁŘ LEDEN spotřební daň splatnost daně za listopad 2015 (mimo spotřební daň z lihu) pojistné podání hlášení k záloze na pojistné na důchodové spoření za prosinec 2015 a splatnost zálohy na

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. ledna 2016

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. ledna 2016 22. ročník leden 2016 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. ledna 2016 Usnesením č. 1/2016 zastupitelstvo obce přijalo Výroční zprávu o činnosti Obce Zahrádky v oblasti poskytování informací v

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. ledna 2014

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. ledna 2014 20. ročník leden 2014 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 2. ledna 2014 Usnesením č. 1/2014 zastupitelé přijali Výroční zprávu o činnosti Obce Zahrádky v oblasti poskytování informací v roce 2013

Více

Finanční úřad pro Královéhradecký kraj Horova 17, Hradec Králové

Finanční úřad pro Královéhradecký kraj Horova 17, Hradec Králové Finanční úřad pro Královéhradecký kraj Horova 17, 500 02 Hradec Králové Územní pracoviště v Náchodě Tyršova 49, 547 01 Náchod Č. j.: 1571783/18/2709-00540-606186 Vyřizuje: Jiří Petr, oddělení vymáhací

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu nemovitých věcí.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu nemovitých věcí. Finanční úřad pro Jihomoravský kraj Náměstí Svobody 4, 602 00 Brno Územní pracoviště Brno I Příkop 25, 604 23 Brno Čj.: 4880942/18/3001-80542-712539 Vyřizuje: Zdeněk Fiedler, Oddělení vymáhací II Telefon:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitých věcí. Místo konání dražby: Finanční úřad pro Ústecký kraj, Územní pracoviště v Litoměřicích dražební místnost.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitých věcí. Místo konání dražby: Finanční úřad pro Ústecký kraj, Územní pracoviště v Litoměřicích dražební místnost. Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 61, 400 21 Ústí nad Labem Územní pracoviště v Litoměřicích Masarykova 2000, 412 01 Litoměřice Č. j.: 407303/18/2507-80541-506430 Vyřizuje: Šárka Otcová, Oddělení

Více

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové Pardubice

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové Pardubice Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625 530 02 Pardubice Územní pracoviště v Pardubicích Hronovická 2700 530 02 Pardubice V Pardubicích č.j.: 324460/17/2801-80542-609311 Vyřizuje: Bc. Šárka

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovité věci.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovité věci. Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Územní pracoviště ve Strakonicích vymáhací oddělení Na Ohradě 1067, 386 01 Strakonice Č. j.: 7098/16/2211-00540-304092 Vyřizuje:

Více

Finanční úřad pro Jihomoravský kraj Náměstí Svobody 4, Brno. Územní pracoviště Brno I Příkop 25, Brno

Finanční úřad pro Jihomoravský kraj Náměstí Svobody 4, Brno. Územní pracoviště Brno I Příkop 25, Brno Finanční úřad pro Jihomoravský kraj Náměstí Svobody 4, 602 00 Brno Územní pracoviště Brno I Příkop 25, 604 23 Brno Čj.: 3355423/18/3001-80542-712539 Vyřizuje: Zdeněk Fiedler, Oddělení vymáhací II Telefon:

Více

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Finanční úřad pro Kraj Vysočina Tolstého 2, 586 01 Jihlava Územní pracoviště v Třebíči Žerotínovo nám. 17/1, 674 01 Třebíč Č.j. 187752/19/2912-00540-704322 Vyřizuje: Vrba Stanislav, Mgr. vymáhací oddělení

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 8. ledna 2015

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 8. ledna 2015 21. ročník leden 2015 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 8. ledna 2015 Usnesením č. 1/2015 zastupitelstvo obce přijalo Výroční zprávu o činnosti Obce Zahrádky v oblasti poskytování informací v

Více

LEDEN. pondělí 9. - daň z příjmů. pátek daň z příjmů

LEDEN. pondělí 9. - daň z příjmů. pátek daň z příjmů LEDEN pondělí 2. pondělí 9. pátek 20. úterý 24. daně za listopad 2011 - splatnost daně za listopad 2011 (mimo spotřební daň z závislé činnosti a z funkčních - splatnost daně za listopad 2011 (pouze spotřební

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 5. ledna 2017

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 5. ledna 2017 23. ročník leden 2017 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 5. ledna 2017 Usnesením č. 1/2017 zastupitelstvo obce přijalo Výroční zprávu o činnosti Obce Zahrádky v oblasti poskytování informací v

Více

POPIS PRÁCE V DAŇOVÉ INFORMAČNÍ SCHRÁNCE

POPIS PRÁCE V DAŇOVÉ INFORMAČNÍ SCHRÁNCE POPIS PRÁCE V DAŇOVÉ INFORMAČNÍ SCHRÁNCE Pro poskytování informací daňové správy daňovým subjektům slouží Daňová informační schránka (dále jen DIS). Naleznete zde informace o stavu osobního daňového účtu

Více

Č. j.: /18/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu nemovitých věcí

Č. j.: /18/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu nemovitých věcí Finanční úřad pro Středočeský kraj Žitná 12, 120 00 Praha 2 Územní pracoviště Praha západ Na Pankráci 95, 140 21 Praha 4 Č. j.: 4088995/18/2102-80541-203701 Vyřizuje: Marek Krajčík, Oddělení vymáhací I

Více

variabilní symbol: 1 1234567899 číslo fakturační jednotky: 1234567

variabilní symbol: 1 1234567899 číslo fakturační jednotky: 1234567 SOUHRNNÁ FAKTURA ZA TELEKOMUNIKAČNÍ SLUŽBY variabilní symbol: 1 1234567899 číslo fakturační jednotky: 1234567 zákaznické číslo: 3 2 1 Variabilní symbol: používá se pro identifikaci platby zákazníka. 2

Více

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625 530 02 Pardubice

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625 530 02 Pardubice Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625 530 02 Pardubice Územní pracoviště v Pardubicích Boženy Němcové 2625 530 02 Pardubice V Pardubicích Č.j.: 1399807/15/2801-80541-607209 Vyřizuje: Jan

Více

Finanční úřad pro Zlínský kraj třída Tomáše Bati 21, Zlín

Finanční úřad pro Zlínský kraj třída Tomáše Bati 21, Zlín Finanční úřad pro Zlínský kraj třída Tomáše Bati 21, 761 86 Zlín Územní pracoviště ve Zlíně třída Tomáše Bati 21, 761 86 Zlín Č. j.: 2040201/18/3301-80541-712174 Vyřizuje: Bc. Roman Čokavec, Oddělení vymáhací

Více

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, Liberec

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, Liberec Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, 460 02 Liberec Územní pracoviště v České Lípě Pátova 2892, 470 43 Česká Lípa Vyřizuje: Alena Dišićová Telefon: 487 808 365 E-mail: alena.disicova@fs.mfcr.cz

Více

Č.j.: /18/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Č.j.: /18/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 28 111 21 PRAHA 1 Územní pracoviště pro Prahu 10 Petrohradská 1486/6 101 00 PRAHA 10 Vyřizuje: Jan Rameš, oddělení vymáhací II Tel.: (+420) 267 271 516, linka:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovité věci.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovité věci. Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 28 111 21 PRAHA 1 Územní pracoviště pro Prahu 10 Petrohradská 1486/6 101 00 PRAHA 10 Č.j.: 6436503/18/2010-80542-110825 Vyřizuje: Martin Donát, oddělení vymáhací

Více

Velká hradební 39/61 dne ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: /15/

Velká hradební 39/61 dne ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: /15/ Finanční úřad pro Ústecký kraj V Ústí nad Labem Velká hradební 39/61 dne 28.04.2015 400 21 ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: 1331885/15/2500-11460-505479 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Shora uvedený správce daně

Více

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 61, Ústí nad Labem

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 61, Ústí nad Labem Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 61, 400 21 Ústí nad Labem Územní pracoviště v Děčíně Řetězová 1369/2a, 405 39 Děčín Č. j.: 1747065/19/2503-80541-505626 Vyřizuje: Radka Šimánková, Oddělení

Více

Č. j: /14/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu spoluvlastnického podílu na nemovité věci.

Č. j: /14/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu spoluvlastnického podílu na nemovité věci. Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 28 111 21 Praha 1 Územní pracoviště pro Prahu 10 Petrohradská 1486/6 101 00 Praha 10 Vyřizuje: Jelínek L., vymáhací oddělení II Telefon: 267 274 517 linka:

Více

Finanční zpravodaj. Ročník: L V Praze dne 26. února 2016 částka 4 MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN

Finanční zpravodaj. Ročník: L V Praze dne 26. února 2016 částka 4 MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN Finanční zpravodaj MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN 2464-5540 Ročník: L V Praze dne 26. února 2016 částka 4 11. Placení vybraných daní bezplatnou daňovou složenkou od 1. 3. 2016. 2 Finanční zpravodaj 4/2016 2

Více

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Územní pracoviště v Českých Budějovicích Oddělení vymáhací F. A. Gerstnera 1/5, 370 01 České Budějovice Č. j.: 1689362/14/2201-25202-307283

Více

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, 460 02 Liberec

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, 460 02 Liberec Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, 460 02 Liberec Územní pracoviště v Liberci Odbor vymáhací Oddělení vymáhací II 1. máje 97, 460 02 Liberec Datum: Č. j.: 1136840/15/2601-80542-507327 Spisová

Více

Tento pokyn nahrazuje pokyn UST-36 verze 4 s platností od

Tento pokyn nahrazuje pokyn UST-36 verze 4 s platností od UST- 36 verze 5 Správní poplatky, náhrady výdajů za odborné úkony prováděné na žádost dle zákona č. 296/2008 Sb., o zajištění jakosti a bezpečnosti lidských tkání a buněk určených k použití u člověka a

Více

LEDEN. - daň z příjmů. - daň z nemovitostí ÚNOR

LEDEN. - daň z příjmů. - daň z nemovitostí ÚNOR LEDEN pondělí 2. pondělí 9. pátek 20. úterý 24. sazby daně za listopad 2011 - splatnost daně za listopad 2011 (mimo spotřební příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a z - splatnost daně za listopad

Více

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61, Ústí nad Labem

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61, Ústí nad Labem Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61, 400 21 Ústí nad Labem Územní pracoviště v Chomutově Bachmačská 1617, 430 01 Chomutov Č. j.: 49382/16/2504-00540-507217 Vyřizuje: Ing. Jan Holý, oddělení

Více

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, Liberec

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, Liberec Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, 460 02 Liberec Územní pracoviště v Liberci 1. máje 97, 460 02 Liberec Č. j.: 1430369/16/2601-80542-507327 Vyřizuje: Martin Salajka, Oddělení vymáhací II Tel.:

Více

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové Pardubice

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové Pardubice Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625 530 02 Pardubice Územní pracoviště v Pardubicích Hronovická ul. 2700 530 02 Pardubice V Pardubicích Čj.: 1542778/17/2801-80541-605252 Vyřizuje: Andrea

Více

Finanční úřad pro Olomoucký kraj Lazecká 545/22, 779 11 Olomouc

Finanční úřad pro Olomoucký kraj Lazecká 545/22, 779 11 Olomouc Finanční úřad pro Olomoucký kraj Územní pracoviště v Olomouci Č. j.: 1199519/15/3101-80543-804504 Vyřizuje: Mgr. Petra Poštulková, Oddělení vymáhací III Tel: (+ 420) 585 541 487, (+ 420) 585 541 111 E-mail:

Více

KURZ JE REALIZOVÁN V RÁMCI PROJEKTU KROK ZA KROKEM (CZ.1.07/1.3.43/02.

KURZ JE REALIZOVÁN V RÁMCI PROJEKTU KROK ZA KROKEM (CZ.1.07/1.3.43/02. Transakce s penězi KURZ JE REALIZOVÁN V RÁMCI PROJEKTU KROK ZA KROKEM (CZ.1.07/1.3.43/02.0008) TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR. Transakce s penězi Platby

Více

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 1 105 daňové přiznání řádné1) dílčí1) opravné1) dodatečné1) P Ř I Z N Á N Í

Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. 1 105 daňové přiznání řádné1) dílčí1) opravné1) dodatečné1) P Ř I Z N Á N Í Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro Prahu 8 Daňové identifikační číslo Fyzická osoba ) Rodné číslo 3 Právnická osoba ) Identifikační číslo otisk podacího

Více

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, Liberec

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, Liberec Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, 460 02 Liberec Územní pracoviště v České Lípě Pátova 2892, 470 43 Česká Lípa Vyřizuje: Mgr. Hana Hylebrantová Telefon: 487 808 413 E-mail: hana.hylebrantova@fs.mfcr.cz

Více

397 ZÁKON ze dne 7. září 2012 o pojistném na důchodové spoření Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

397 ZÁKON ze dne 7. září 2012 o pojistném na důchodové spoření Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: 397 ZÁKON ze dne 7. září 2012 o pojistném na důchodové spoření Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ POJISTNÉ 1 Poplatník Poplatníkem pojistného na důchodové spoření je účastník

Více

Č.j.: /19/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovité věci. nemovitost

Č.j.: /19/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovité věci. nemovitost Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 28 111 21 PRAHA 1 Územní pracoviště pro Prahu 10 Petrohradská 1486/6 101 00 PRAHA 10 Č.j.: 2270553/19/2010-80542-809832 Vyřizuje: Bc. Gabriela Grznárová,

Více

Č. j.:466808/16/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Č. j.:466808/16/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Finanční úřad pro Středočeský kraj Žitná 12, 120 00 Praha 2 Územní pracoviště v Kolíně Politických vězňů 423, 280 02 Kolín 2 Č. j.:466808/16/2111-00540-204410 Vyřizuje: Střemchová Dita, oddělení vymáhací

Více

Finanční úřad pro Plzeňský kraj Hálkova 14, Plzeň

Finanční úřad pro Plzeňský kraj Hálkova 14, Plzeň Finanční úřad pro Plzeňský kraj Hálkova 14, 305 72 Plzeň Územní pracoviště v Klatovech Machníkova 129, 339 01 Klatovy V Č. j.: 1614323/18/2308-00540-401729 Vyřizuje: Ing. Evžen Macho, Oddělení vymáhací

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, Brno

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, Brno Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, 602 00 Brno Územní pracoviště v Hodoníně tř. Dukelských hrdinů 3653/1, 695 51 Hodonín Vyřizuje: Dohodil Petr, Oddělení vymáhací Telefon: 518 394 131

Více

397/2012 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ POJISTNÉ

397/2012 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ POJISTNÉ 397/2012 Sb. ZÁKON ze dne 7. září 2012 o pojistném na důchodové spoření Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ POJISTNÉ 1 Poplatník Poplatníkem pojistného na důchodové spoření

Více

Územní pracoviště v Semilech Vysocká 140, 513 01 Semilech DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Územní pracoviště v Semilech Vysocká 140, 513 01 Semilech DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Finanční úřad pro Liberecký kraj 1.máje 97, 460 02 Liberec Územní pracoviště v Semilech Vysocká 140, 513 01 Semilech Č.j: 438753/15/2607-00540-601258 Vyřizuje: Vladislav Brož Telefon: 481660342 E-mail:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu spoluvlastnického podílu na nemovité věci.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu spoluvlastnického podílu na nemovité věci. Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 28 111 21 PRAHA 1 Územní pracoviště pro Prahu 10 Petrohradská 1486/6 101 00 PRAHA 10 Č.j.: 6786187/19/2010-80542-110825 Vyřizuje: Martin Donát, oddělení vymáhací

Více

Finanční úřad pro Královéhradecký kraj Horova 17, Hradec Králové

Finanční úřad pro Královéhradecký kraj Horova 17, Hradec Králové Finanční úřad pro Královéhradecký kraj Horova 17, 500 02 Hradec Králové Územní pracoviště v Náchodě Tyršova 49, 547 01 Náchod Č. j.: 19651/18/2709-00540-606186 Vyřizuje: Jiří Petr, oddělení vymáhací Telefon:

Více

Nechte si posílat údaje pro placení daně z nemovitých věcí do Vaší ové schránky!

Nechte si posílat údaje pro placení daně z nemovitých věcí do Vaší  ové schránky! Nechte si posílat údaje pro placení daně z nemovitých věcí do Vaší e-mailové schránky! Proč? Nebudete mít starost, jestli Vám bude včas doručena složenka. Vždy budete mít údaje pro placení daně z nemovitých

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitosti.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitosti. Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 28 111 21 PRAHA 1 Územní pracoviště pro Prahu 10 Petrohradská 1486/6 101 00 PRAHA 10 Č.j.: 3854978/17/2010-80542-507931 Vyřizuje: Ing. Jan Dvořák, oddělení

Více

Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 619/28, Praha 1

Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 619/28, Praha 1 Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 619/28, 111 21 Praha 1 Územní pracoviště pro Prahu 3 Drahobejlova 945/48, 190 21 Praha 9 Č. j.: 4417278/19/2003-00540-110067 Vyřizuje: David Bálek, oddělení

Více

Bezhotovostní platby z pohledu správy daní Konference Cashless Society 13. října Ing. Martin Janeček generální ředitel GFŘ

Bezhotovostní platby z pohledu správy daní Konference Cashless Society 13. října Ing. Martin Janeček generální ředitel GFŘ Bezhotovostní platby z pohledu správy daní Konference Cashless Society 13. října 2016 Ing. Martin Janeček generální ředitel GFŘ Způsob placení daní je stanoven zákonem ( 165 zákona č. 280/2009 Sb., daňový

Více

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 61, Ústí nad Labem

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 61, Ústí nad Labem Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 61, 400 21 Ústí nad Labem Územní pracoviště v Teplicích Dlouhá 42, 415 01 Teplice Č. j.: 2127492/18/2514-00540-506160 Vyřizuje: Jindra Musilová, Oddělení vymáhací

Více

Shora uvedený správce daně podle ustanovení 50 odst. 1 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád ve znění pozdějších předpisů, oznamuje, že

Shora uvedený správce daně podle ustanovení 50 odst. 1 zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád ve znění pozdějších předpisů, oznamuje, že Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61 400 21 ÚSTÍ NAD LABEM-MĚSTO Čj.: 1246447/14/2500-14400-505479 v Ústí nad Labem dne Elektronicky podepsáno 25. 04. 2014 Ing. Dvořáková Miroslava vedoucí

Více

Na základě ustanovení zákona o správních poplatcích je žadatel povinen za podání žádosti uhradit správní poplatky.

Na základě ustanovení zákona o správních poplatcích je žadatel povinen za podání žádosti uhradit správní poplatky. UST- 36 verze 1 Správní poplatky, náhrady výdajů za odborné úkony prováděné na žádost dle zákona č. 296/2008 Sb., o zajištění jakosti a bezpečnosti lidských tkání a buněk určených k použití u člověka a

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VI. volební období 692/5. Zákon o pojistném na důchodové spoření, vrácený prezidentem republiky

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VI. volební období 692/5. Zákon o pojistném na důchodové spoření, vrácený prezidentem republiky PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VI. volební období 692/5 Zákon o pojistném na důchodové spoření, vrácený prezidentem republiky Doručeno poslancům: 24. září 2012 v 12:37 ZÁKON ze dne 7. září

Více

Č. j.: /19/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 12/N/2019. dražbu nemovité věci.

Č. j.: /19/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA č. 12/N/2019. dražbu nemovité věci. Finanční úřad pro Plzeňský kraj Hálkova 14, 305 72 Plzeň Územní pracoviště v Plzni Nám. Českých bratří 8, 306 16 Plzeň Č. j.: 730973/19/2301-80542-402891 Vyřizuje: Halama V., Odbor vymáhací - Oddělení

Více

Č.j.: /17/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovité věci.

Č.j.: /17/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovité věci. Finanční úřad pro Olomoucký kraj Lazecká 545/22, 779 11 Olomouc Územní pracoviště v Prostějově Křížkovského 4186/1, 796 01 Prostějov Č.j.: 330255/17/3106-00540-703492 Vyřizuje: Monika Hrabalová, vymáhací

Více

7. UPOZORNĚNÍ NA DAŇOVÉ POVINNOSTI V ROCE 2011

7. UPOZORNĚNÍ NA DAŇOVÉ POVINNOSTI V ROCE 2011 7. UPOZORNĚNÍ NA DAŇOVÉ POVINNOSTI V ROCE Vážení poplatníci a plátci daní, dovolte, abychom Vám připomněli daňové povinnosti v roce, které pro Vás vyplývají z jednotlivých daňových zákonů. Jedná se o tyto

Více

Finanční úřad pro Karlovarský kraj Krymská 2a, Karlovy Vary

Finanční úřad pro Karlovarský kraj Krymská 2a, Karlovy Vary Finanční úřad pro Karlovarský kraj Krymská 2a, 36001 Karlovy Vary Územní pracoviště v Sokolově Růžové náměstí 1629, 35601 Sokolov Č.j.: 362488/18/2407-00540-403501 Vyřizuje: Ing. Lucie Hrušková, oddělení

Více

dražbu nemovité věci.

dražbu nemovité věci. Finanční úřad pro Středočeský kraj Na Pankráci 1685/17, 19 140 21 Praha 4 Územní pracoviště Praha - západ Na Pankráci 95 140 21 Praha 4 Č. j.: 2714240/19/2102-80542-203327 Vyřizuje: Fetr Karel, Oddělení

Více

Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, Brno - střed DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, Brno - střed DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, 602 00 Brno - střed Územní pracoviště Brno IV Rybníček 2, 602 00 Brno - Královo Pole Č. j.: 4230314/18/3004-80542-708540 Vyřizuje: Andrea Dufková,

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitých věcí.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitých věcí. Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká hradební 39/61 400 21 Ústí nad Labem město Územní pracoviště v Roudnici nad Labem Karlovo náměstí 18 413 01 Roudnice nad Labem Č. j.: 266484/15/2512-80542-505278 Vyřizuje:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu spoluvlastnického podílu na nemovitostech.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu spoluvlastnického podílu na nemovitostech. Finanční úřad pro Královéhradecký kraj Horova 17, 500 02 Hradec Králové Územní pracoviště v Náchodě Tyršova 49, 547 01 Náchod Č. j.: 1897733/16/2709-00540-606186 Vyřizuje: Jiří Petr Tel: (+ 420) 491 418

Více

METODICKÝ POKYN KVESTORA UP

METODICKÝ POKYN KVESTORA UP Olomouci dne: 12. 5. 2015 Č.j.: 64 / 2015 METODICKÝ POKYN KVESTORA UP K VÝBĚRU POPLATKŮ ZA UBYTOVÁNÍ V AKADEMICKÉM ROCE 2015/2016 Část I. Základní pokyny k provádění výběru poplatků za ubytování v akademickém

Více

Finanční úřad pro Zlínský kraj třída Tomáše Bati 21, Zlín

Finanční úřad pro Zlínský kraj třída Tomáše Bati 21, Zlín Finanční úřad pro Zlínský kraj třída Tomáše Bati 21, 761 86 Zlín Územní pracoviště ve Zlíně třída Tomáše Bati 21, 761 86 Zlín Č. j.: 1996883/16/3301-80542-706883 Vyřizuje: Ing. Věra Hejčová, Oddělení vymáhací

Více

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice

Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, České Budějovice Finanční úřad pro Jihočeský kraj Mánesova 1803/3a, 371 87 České Budějovice Územní pracoviště v Českých Budějovicích F. A. Gerstnera 1/5, 370 01 České Budějovice Č. j.: 1825511/16/2201-80542-302615 Vyřizuje:

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitosti.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitosti. Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 28 111 21 PRAHA 1 Územní pracoviště pro Prahu 10 Petrohradská 1486/6 101 00 PRAHA 10 Č.j.: 25456/19/2010-80542-110647 Vyřizuje: Radim Linhart, oddělení vymáhací

Více

Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, Brno. Územní pracoviště v Břeclavi Sladová 1, Břeclav

Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, Brno. Územní pracoviště v Břeclavi Sladová 1, Břeclav Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, 602 00 Brno Územní pracoviště v Břeclavi Sladová 1, 690 02 Břeclav Vyřizuje: Bc. Petr Sedláček, Oddělení vymáhací I Tel: (+ 420) 519 304 346, (+ 420)

Více

Č. j: /15/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitostí.

Č. j: /15/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitostí. Finanční úřad pro hlavní město Prahu Štěpánská 28 111 21 Praha 1 Územní pracoviště pro Prahu 10 Petrohradská 1486/6 101 00 Praha 10 Vyřizuje: Jelínek L., vymáhací oddělení II Telefon: 267 272 533 linka:

Více

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové Pardubice

Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové Pardubice Finanční úřad pro Pardubický kraj Boženy Němcové 2625 530 02 Pardubice Územní pracoviště v Pardubicích Boženy Němcové 2625 530 02 Pardubice V Pardubicích Č.j.: 947767/16/2801-80542-606202 Vyřizuje: Ing.

Více

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, 460 02 Liberec

Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, 460 02 Liberec Finanční úřad pro Liberecký kraj 1. máje 97, 460 02 Liberec Územní pracoviště v Liberci Odbor vymáhací Oddělení vymáhací II 1. máje 97, 460 02 Liberec Datum: Č. j.: 864413/15/2601-80542-507040 Spisová

Více

Č. j.: /18/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitých věci.

Č. j.: /18/ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu nemovitých věci. Finanční úřad pro Středočeský kraj Na Pankráci 1685/17, 19, 140 21 Praha 4 Územní pracoviště Praha západ Na Pankráci 95, 140 21 Praha 4 Č. j.: 3953003/18/2102-80541-205046 Vyřizuje: Kudrnová Lucie, Oddělení

Více