V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž o nejvhodnější nabídku na prodej majetku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž o nejvhodnější nabídku na prodej majetku"

Transkript

1 STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, Praha 3-Žižkov, IČ: , DIČ: CZ _ vyhlašuje v souladu se zákonem č. 92/1991 Sb., o podmínkách převodu majetku státu na jiné osoby, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 503/2012 Sb., o Státním pozemkovém úřadu, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 219/1995 Sb., Devizový zákon, ve znění pozdějších předpisů, podle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník a platného Soutěžního řádu veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž o nejvhodnější nabídku na prodej majetku Obecné podmínky jednokriteriální veřejné soutěže o nevhodnější nabídku (dále jen soutěž ): 1. Soutěžní řád vydaný v souladu se zákonem č. 92/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění, je zájemcům k dispozici bezplatně na každé pobočce a krajském pozemkovém úřadu a na internetové adrese: 2. Předmětem soutěže je určení osoby, která bude mít právo na uzavření kupní smlouvy o prodeji majetku, se kterým je příslušný hospodařit SPÚ (dále jen majetek ). Majetek, k němuž vzniká účastníku soutěže, jehož nabídka byla přijata, právo jej koupit, je určen v níže připojeném konkrétním vymezení soutěže. 3. Okruh účastníků: a) Účastníkem soutěže může být: - fyzická osoba, která je státním občanem České republiky, starší 18 let a způsobilá k právním úkonům, - právnická osoba se sídlem v České republice, - obec, - cizozemec - fyzická osoba nebo právnická osoba dle Devizového zákona č. 219/1995 Sb., v platném znění. b) Účastníkem soutěže nemůže být: - právnická osoba, která má právo nebo příslušnost hospodařit s majetkem státu, - osoba, která na základě smluvního vztahu spravuje pro SPÚ majetek nabízený v soutěži, - osoba, která je dlužníkem SPÚ po lhůtě splatnosti.

2 c) Účastníkem opakované soutěže nemůže být osoba: - která nabyla k majetku, jenž je předmětem této soutěže, již v minulosti právo na uzavření kupní smlouvy ve smyslu soutěžního řádu, avšak podmínky nesplnila a kupní smlouvu proto neuzavřela, - která je dlužníkem SPÚ po lhůtě splatnosti. Okruh účastníků soutěže může být dále omezen rozhodnutím o privatizaci. d) Účastník soutěže nebo jeho zástupce je povinen prokázat svoji totožnost platným úředním dokladem (občanským průkazem, cestovním pasem, apod.). Kromě toho je zástupce účastníka jednající na základě plné moci povinen prokázat se plnou mocí opatřenou úředně ověřeným podpisem zmocnitele a doložit písemný souhlas účastníka se zpracováním a uchováním jeho osobních údajů SPÚ na dobu 10 let, v němž se účastník zároveň zaváže, že po tuto dobu tento souhlas neodvolá (dále jen souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů ). V případě, že je účastník zastoupen advokátem, který předloží plnou moc k právním úkonům spojeným s účastí na soutěži, nebude vyžadováno úřední ověření podpisu zmocnitele na plné moci. Jestliže jedna osoba zastupuje více samostatných účastníků nebo vystupuje současně jako účastník i jako zástupce dalšího účastníka na základě plné moci, jde o střet zájmů, pro který se nemůže zúčastnit soutěže. Statutární orgán účastníka je povinen prokázat oprávnění jednat za právnickou osobu originálem nebo úředně ověřenou kopií výpisu z obchodního rejstříku nestarším tří měsíců. Pokud zápis v obchodním rejstříku nekoresponduje s aktuálním stavem, musí statutární orgán účastníka doložit originál nebo úředně ověřenou kopii listiny prokazující změnu. Zástupce obce je povinen se prokázat listinou, dokládající jeho oprávnění jednat za obec a usnesením obecního zastupitelstva, obsahujícím souhlas se záměrem nabýt nabízené nemovitosti do vlastnictví obce. e) Jestliže bude chtít nabýt nabízený majetek do spoluvlastnictví více osob, budou považovány za jednoho účastníka s tím, že podmínky pro účast v soutěži musí splňovat každá z nich. Úhrada kauce, účastnického poplatku a poplatku za charakteristiku bude provedena jen jedním ze spoluvlastníků nebo manželů. f) Účastník je povinen uhradit účastnický poplatek a kauci, je-li stanovena, dle podmínek zveřejněných v oznámení o vyhlášení soutěže. Účastnický poplatek a poplatek za komplexní charakteristiku je nevratný. 4. Hodnotící kritérium soutěže: Nejvyšší nabídnutá kupní cena, vyjádřená v Kč, a to bez jakýchkoli podmínek.

3 5. Průběh a podmínky soutěže: - Soutěž se realizuje obálkovou metodou nejméně v jednom a nejvíce ve třech kolech, která se uskuteční v jednom dni. - Realizaci soutěže organizuje, nabídky účastníků přijímá, vyhodnocuje a výsledek účastníkům oznamuje v den realizace soutěže tříčlenná komise složená ze zaměstnanců SPÚ. - Nabídkovou cenou pro první kolo soutěže je minimální cena jako cena účetní resp. nominální nebo cena v místě a čase obvyklá, stanovená znaleckým posudkem + event. výše pohledávky - Nabídkovou cenou pro druhé kolo soutěže je cena rovnající se nejméně 50% nabídkové ceny z prvního kola, přitom však nesmí být nižší než nabídková cena stanovená pro třetí kolo + ev. výše pohledávky. - Nabídkovou cenou pro třetí kolo soutěže je cena rovnající se nejméně 10% nabídkové ceny z prvního kola + ev. výše pohledávky. - U majetku zemědělské prvovýroby může být ve třetím kole opakované soutěže vyhlašovaná cena pod 10% nabídkové ceny z prvního kola + ev. výše pohledávky. - Účastník soutěže, jehož nabídka kupní ceny byla přijata, je povinen uzavřít v den konání soutěže dohodu, ve které se zaváže uhradit stanovenou kupní cenu před podpisem kupní smlouvy a uzavřít kupní smlouvu ve stanoveném termínu, jinak právo na uzavření kupní smlouvy ztratí. 6. Charakteristika majetku: Stručnou charakteristiku majetku včetně příloh zájemce získá bezplatně, Komplexní charakteristiku majetku po zaplacení poplatku 1500,- Kč bezhotovostně bankovním převodem. Převzetí Stručné charakteristiky majetku je jednou z podmínek pro účast v soutěži. Charakteristiku nemovitosti si musí zájemce převzít na příslušném krajském pracovišti minimálně jeden den před datem konání prohlídky. 7. Prohlídka privatizované jednotky: Prohlídky se může zúčastnit každý zájemce, který předloží doklad o převzetí Stručné charakteristiky majetku. Pokud si žádný zájemce nepřevezme charakteristiku na příslušném KPÚ, prohlídka majetku se ve stanoveném termínu nebude konat. SPÚ si vyhrazuje právo odmítnout všechny podané nabídky, případně upřesnit vyhlášená kritéria nebo soutěž zrušit.

4 S P Ú, K r a j s k ý p o z e m k o v ý ú ř a d p r o J i h o č e s k ý k r a j, Rudolfovská 80, České Budějovice, PSČ , tel , Majetek v okrese Tábor T u r o v e c k á r y b n i č n í s o u s t a v a s p o z e m k y v k. ú. T u r o v e c a S e z i m o v o Ú s t í, okres Tábor H o d n o t a m a j e t k u : K č V y h l a š o v a n á m i n i m á l n í c e n a : K č Z t o h o d o d a t e č n é n á k l a d y S P Ú : K č N e v r a t n ý ú č a s t n i c k ý p o p l a t e k : Je nutné poukázat do: Kauce: Je nutné poukázat do: K č K č U P O Z O R N Ě N Í - H L A V N Í R I Z I K O V É F A K T O R Y : V n á v a z n o s t i n a a k t u á l n í t e c h n i c k ý s t a v h r á z e r y b n í k a T u r o v e c k ý - j e v y d á n o r o z h o d n u t í M ě Ú T á b o r p o d č j. M E T A B / / O Ž P / K r z e d n e k p o v o l e n í s t a v e b n í h o d í l a ( z m ě n a d o k o n č e n é s t a v b y ) - s n á z v e m O d s t r a n ě n í p o v o d ň o v ý c h š k o d - r y b n í k T u r o v e c k ý, k. ú. T u r o v e c. K r o m ě n e z b y t n é r e k o n s t r u k c e p r o p u s t i j e n u t n o n á s l e d n ě u v é s t d o p ů v o d n í h o s t a v u k o m u n i k a c i, k t e r á v e d e p ř e s k o r u n u h r á z e t o h o t o r y b n í k a. C e l k o v é p ř e d b ě ž n é n á k l a d y n a t u t o a k c i j s o u v y č í s l e n y n a K č. P r o j e k t o v á d o k u m e n t a c e j e k d i s p o z i c i k n a h l é d n u t í n a K r a j s k é m p o z e m k o v é m ú ř a d u p r o J i h o č e s k ý k r a j v Č e s k ý c h B u d ě j o v i c í c h, R u d o l f o v s k á 8 0, P S Č B a n k o v n í s p o j e n í : N e v r a t n ý ú č a s t n i c k ý p o p l a t e k s e poukazuje na účet SPÚ č / u ČNB, v ariabilní symbol Kauci zájemci složí na ú čet SPÚ vedený u ČNB č / , variabilní symbol U obou v ýše uvedených plateb účastník u v ede j ako specifický s ymbol rodné číslo nebo identifikační číslo (IČ). O soba, která nemá přiděleno rodné číslo, u vede jako specifický symbol rok, měsíc, d en narození a č íslo jedná- li s e o m u že, číslo 2222 j edná -li se o ženu, a to ve tvaru RRMMDD (příklad: s pecifickým s ymbolem muže narozeného dne je číslo ; specifickým symbolem ž eny n arozené dne j e číslo ). Účastnický p oplatek a kauce musí být zaplaceny do data uvedeného ve vyhlášení soutěže o nejvhodnější n abídku (dále jen soutěž ) a zaplacením účastnického poplatku a kauce s e rozumí připsání uvedené částky na uvedený účet SPÚ. P okud nebudou variabilní a specifický symbol ř ádně vyplněny, nebud ou realizované platby považovány za složení účastnického poplatku a kauce. Úhrada v hotovosti není možná. Účastníku soutěže, jehož n abídka byla přijata, se kauce započte na úhradu kupní ceny. Ostatním účastníkům b ude kauce vrácena n e jpozději d o 10 pracovní ch dnů o d konání

5 soutěže na účet, který účastník písemně s dělí SPÚ př i prezenci, n ebo s loženkou na jím uvedenou adresu. Jestliže účastník soutěže, jehož nabídka byla p řijata, kupní smlouvu neuzavře, propadne kauce ve prospěch SPÚ. D o p o r u č u j e m e z a k o u p e n í k o m p l e x n í c h a r a k t e r i s t i k y, k t e r á z a h r n u j e d a l š í d ů l e ž i t é p o d m í n k y p r i v a t i z a c e! Částka ve výši K č za komplexní c harakteristiku majetku (na r o zdíl od s tručné charakteristiky není povinná) se poukazuje n a účet SPÚ č / u ČNB, variabilní symbol P r o h l í d k a m a j e t k u n a m í s t ě s a m é m : dne v 1 0 : 0 0 h o d. Sraz zájemců o prohlídku před O b e c n í m ú ř a d e m T u r o v e c. P r e z e n c e z á j e m c ů s o u t ě ž í p r o b ě h n e : dne o d 1 0 : 0 0 d o 1 0 : 3 0 h o d. v sídle Státního pozemkového úřadu, H u s i n e c k á / 1 1 a, P r a h a 3, p řízemí zasedací místnost. P ř i p r o h l í d c e a p r e z e n c i p ř e d l o ž í z á j e m c i d o k l a d o p ř e v z e t í s t r u č n é c h a r a k t e r i s t i k y p ř e d m ě t n é h o m a j e t k u. K o n k r é t n í m í s t o a č a s z a h á j e n í s o u t ě ž e b u d o u s t a n o v e n y b e z p r o s t ř e d n ě p o u k o n č e n í p r e z e n c e.

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČO: 01312774, DIČ: CZ01312774 vyhlašuje v souladu se zákonem č. 92/1991 Sb., o podmínkách převodu majetku státu na jiné osoby, ve znění

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

,, r, v STATNI POZEMKOVY. 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774

,, r, v STATNI POZEMKOVY. 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 Sídlo: Husinecká STATNI POZEMKOVY,, r, v URAD 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 vyhlašuje v souladu s 13 zákona Č. 503/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů o Státním pozemkovém

Více

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 104/11a, PSČ 130 00, IČ: 4579707, DIČ: CZ4579707 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje v souladu

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD , IČO: , DIČ: CZ

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD , IČO: , DIČ: CZ STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČO: 01312774, DIČ: CZ01312774 vyhlašuje v souladu s 13 zákona č. 503/2012 Sb., o Státním pozemkovém úřadu, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 457 97 072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A. vložka 6664 Adresa pro doručování:

Více

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ : 457 97 072, DIČ : CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 Adresa pro

Více

POZEMKOVY FOND CESKE REPUBLIKY

POZEMKOVY FOND CESKE REPUBLIKY -, 'ti', POZEMKOVY FOND CESKE REPUBLIKY ~ PF CR Sídlo:Husinecká 1024/1la, 13000 Praha 3,IC:457 97 072, DIC: 001-45797072 Zapsán v obchodním rejstríku vedeném Mestským soudem v Praze, odd A, vložka 6664

Více

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 13000, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje v

Více

~ POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REP~BLIKY

~ POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REP~BLIKY ~ POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REP~BLIKY PF Č~ Sídlo: Prah. 3, Husinecká 1024/11., PSČ 13000, IČ: 457 97 on, DlC: CZ457970n Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 Adresa

Více

OBCHODNÍ VEREJNOU SOUTEŽ. na prodej zemedelských pozemku ve vlastnictví státu a ve správe PF CR

OBCHODNÍ VEREJNOU SOUTEŽ. na prodej zemedelských pozemku ve vlastnictví státu a ve správe PF CR POZEMKOVÝ FOND CESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 104/11a, PSC 130 00, IC: 4579707, DIC: CZ4579707 Zapsán v obchodním rejstri'ku vedeném Mestským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje v

Více

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČO: 01312774, DIČ: CZ 01312774 ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČO:

Více

D ČESKÉ REPUBLIKY. OBCHOD Í VEŘEJ OU SO TEZ na prodej zeměděl kých pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

D ČESKÉ REPUBLIKY. OBCHOD Í VEŘEJ OU SO TEZ na prodej zeměděl kých pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR ovv FO D ČESKÉ REPUBLIKY vyhlašuje v souladu s 8 zákona Č. 95/1999 Sb., o podmínkách převodu zeměděl kých pozemků z vlastnictví státu najiné o oby, a o změně zákona Č. 569/1991 Sb., o Pozemkovém fondu

Více

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 457 97 072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A. vložka 6664 Adresa pro doručování:

Více

ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD se sídlem Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov, 130 00, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774

ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD se sídlem Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov, 130 00, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD se sídlem Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov, 130 00, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 vydává v souladu s ustanovením 11 a zákona č. 229/1991 Sb., o úpravě vlastnických

Více

C příloha C ( ) ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD se sídlem Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov, IČO: , DIČ: CZ

C příloha C ( ) ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD se sídlem Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov, IČO: , DIČ: CZ STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČO: 01312774, DIČ: CZ 01312774 ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD se sídlem Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČO:

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku

SOUTĚŽNÍ ŘÁD veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 vydává v souladu s 13 zákona č. 503/2012 Sb., o Státním pozemkovém úřadu, ve znění pozdějších

Více

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně I. Základní ustanovení 1. Tato pravidla byla schválena usnesením zastupitelstva

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova I 106, 50 I 68 Hradec Králové IČ: 4219645 I vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej pozemků p.č. 2480/1 a 2480/3 v k. ú. Březolupy PODMÍNKY výběrového

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ : 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej nemovitostí Johanka č.p. 28 v obci Kamenice nad Lipou PODMÍNKY

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. Preambule: Tato pravidla navazují

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 306 04 Plzeň O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. PKT/18/2007 na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. v úplném znění Doplněk č. 1 ZM 25.4.2012

Více

Město Vlašim. se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: , IČO: , DIČ: CZ , dále jen vyhlašovatel

Město Vlašim. se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: , IČO: , DIČ: CZ , dále jen vyhlašovatel Město Vlašim se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: 258 01, IČO: 00232947, DIČ: CZ00232947, dále jen vyhlašovatel v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

ŘÁD ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD. pro vyhodnocení výzvy k podání nabídky kupní ceny

ŘÁD ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD. pro vyhodnocení výzvy k podání nabídky kupní ceny ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD se sídlem Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov, 130 00, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 vydává v souladu s ustanovením 12 zákona č. 503/2012 Sb., o Státním pozemkovém

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky )

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) V Praze dne 17.12.2018 1. Prodávající: Insolvenční správci, v.o.s. se

Více

Státní pozemkový úřad může prodat zemědělské pozemky podle 12 zákona o SPÚ:

Státní pozemkový úřad může prodat zemědělské pozemky podle 12 zákona o SPÚ: VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 12 ZÁKONA č. 503/2012 Sb., O STÁTNÍM POZEMKOVÉM ÚŘADU A O ZMĚNĚ NĚKTERÝCH SOUVISEJÍCÍCH ZÁKONŮ, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, (DÁLE JEN ZÁKON O SPÚ) UVEŘEJNĚNÁ

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 108/2014

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 108/2014 č.j.: 108/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 106 ze dne 26.02.2014 Pravidla prodeje nemovitého majetku Městské části Praha 3 Rada městské části I. d o p o r u č u j e 1. Zastupitelstvu

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání nabídkového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka Koberce Kozák s.r.o. Nabídkové řízení čís. 10/2015 (dále i jako řízení ) Tímto se vyhlašuje konání nabídkového řízení

Více

Identifikační označení a název: Prodej nemovitostí z vlastnictví Města Šternberka nejvyšší nabídce

Identifikační označení a název: Prodej nemovitostí z vlastnictví Města Šternberka nejvyšší nabídce Město Šternberk List číslo: 1 / 7 OBSAH 1. ÚVOD A CÍL 2. DEFINICE POJMŮ A ZKRATKY 3. OBLAST A ROZSAH POUŢITÍ 4. ODPOVĚDNOST A PRAVOMOC 5. POPIS ČINNOSTI 5.1. PRODEJ NEMOVITOSTÍ Z VLASTNICTVÍ MĚST ŠTERNBERKA

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva insolvenční správkyně dlužníka BRUTRA s.r.o. k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek Soubor pohledávek dlužníka BRUTRA s.r.o. v nominální

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže 1. Ing. Pavel Vlček, insolvenční správce se sídlem Tř.28.října 1476/10,

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrové řízení

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrové řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, 500 08 Hradec Králové IČ: 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej nemovitých věcí v k. ú. Brumov PODMÍNKY

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

I výběrového řízení Č. HMSU/158/ kolo

I výběrového řízení Č. HMSU/158/ kolo 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I11111 14668/H/20 12-H MSU Č.j.: UZSVM/H/12256/2012-HMSU Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště

Více

Nabídka pozemků určených k převodu podle zákona 503/2012 Sb. 12 uveřejněná Státním pozemkovým úřadem

Nabídka pozemků určených k převodu podle zákona 503/2012 Sb. 12 uveřejněná Státním pozemkovým úřadem Nabídka pozemků určených k převodu podle zákona 503/2012 Sb. 12 uveřejněná Státním pozemkovým úřadem za okres Kolln v katastru Svojšice u Kouřirni Datum vyhláaeni kola: 30.5.2014 Druh čisla parcely DoplňuJici

Více

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice Prodej přízemního objektu s nevyužitým podkrovím, kde se nachází 2

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha 1, Vodičkova

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek O b e c P í š ť 747 18 Píšť č. p. 58 ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek Zastupitelstvo Obce Píšť rozhodlo na svém 2. zasedání dne 22.12.2010 o následujícím postupu (dále jen Zásady) při prodeji

Více

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ: 42196451. vyhlašují. výběrové řízení

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ: 42196451. vyhlašují. výběrové řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ: 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej nemovitých věcí v k. ú. Michalovice, obec Petrovice I, okres

Více

, v v v. OBCHODNI VEREJNOU SOUTEZ na prodej zemedelskych pozemku ve vlastnictvi statu a ve sprave PF CR

, v v v. OBCHODNI VEREJNOU SOUTEZ na prodej zemedelskych pozemku ve vlastnictvi statu a ve sprave PF CR 1) POZEMKOVY FOND CESKE REPUBLIKY Sidlo: Praha 3, Husinecka 1024/11a, pst 13000, It: 45797072, DIC: CZ45797072 Zapsan v obchodnim rejstfiku vedenem Mestskym soudem v fraze, odd. A, vlozka 6664 vyhlasuje

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

Státní pozemkový úřad může prodat zemědělské pozemky podle 12 zákona o SPÚ:

Státní pozemkový úřad může prodat zemědělské pozemky podle 12 zákona o SPÚ: VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 12 ZÁKONA č. 503/2012 Sb., O STÁTNÍM POZEMKOVÉM ÚŘADU A O ZMĚNĚ NĚKTERÝCH SOUVISEJÍCÍCH ZÁKONŮ, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, (DÁLE JEN ZÁKON O SPÚ) UVEŘEJNĚNÁ

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Mgr. Bc. Igor TOMÁŠEK se sídlem:

Více

Přídělový plán nebo jiný podklad - pozemkové 160/32 neurčeno 1857 12 740,00 Kč ano 1893271003

Přídělový plán nebo jiný podklad - pozemkové 160/32 neurčeno 1857 12 740,00 Kč ano 1893271003 Nabídka pozemků určených k převodu podle zákona 95/1999 Sb. 7 uveřejněná Pozemkovým fondem ČR za okres Klatovy v katastru Bystřice nad Úhlavou Poslední den podání žádosti o nabídnuté pozemky : Datum vyhlášení

Více

ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

PRAVIDLA VEŘEJNÉ SOUTĚŽE pro zřízení práva stavby a následný prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Hutník ve Veselí nad Moravou

PRAVIDLA VEŘEJNÉ SOUTĚŽE pro zřízení práva stavby a následný prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Hutník ve Veselí nad Moravou MVNM/22120/2018 PRAVIDLA VEŘEJNÉ SOUTĚŽE pro zřízení práva stavby a následný prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Hutník ve Veselí nad Moravou Čl. I. Úvodní ustanovení 1. Tato Pravidla

Více

PODMÍNKY VEŘEJNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na postoupení pohledávky České republiky - Ministerstva financí za dlužníkem:

PODMÍNKY VEŘEJNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na postoupení pohledávky České republiky - Ministerstva financí za dlužníkem: PODMÍNKY VEŘEJNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na postoupení pohledávky České republiky - Ministerstva financí za dlužníkem: se sídlem Kroměříž, Malý Val 1586, PSČ 767 01 I. Stanovení podmínek veřejného výběrového

Více

ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č prodej podniku dlužníka RÜCKL CRYSTAL a.s.

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č prodej podniku dlužníka RÜCKL CRYSTAL a.s. PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ č. 20160001 prodej podniku dlužníka RÜCKL CRYSTAL a.s. Termín konání výběrového řízení: 8.1.2016 do 11.3.2016 Organizátor výběrového řízení: PROKONZULTA, a.s. Křenová 299/26,

Více

Katastr nemovitostí - pozemkové 2309/1 trvalé travní porosty ,00 Kč

Katastr nemovitostí - pozemkové 2309/1 trvalé travní porosty ,00 Kč Nabídka pozemků určených k převodu podle zákona 95/1999 Sb. 7 uveřejněná Pozemkovým fondem ČR za okres Nový Jičín v katastru Odry Poslední den podání žádosti o nabídnuté pozemky : Datum vyhlášení kola

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň µ#3993/pkt/2013-pktm@' 3993/PKT/2013-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/3484/2013-PKTM Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická

Více

oznamuje vyhlášení výběrového řízení č. HNA/003/2019 s aukcí a s rozvazovací podmínkou předkupního práva

oznamuje vyhlášení výběrového řízení č. HNA/003/2019 s aukcí a s rozvazovací podmínkou předkupního práva Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových oznamuje vyhlášení výběrového řízení č. HNA/003/2019 s aukcí na zjištění zájemce o koupi majetku ve vlastnictví státu, a to: stavební

Více

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o.

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhlašovatel: Mgr. Ing. Gabriela Jandová

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA 265 1/2015 Praha, dne 12. 1. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice. OZNÁMENí oc#2359/xxk/2011- XXKM~n+ 2359/CCK/2011-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/2051/2011-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice OZNÁMENí o výběrovém řízení čís. C/130/2011-VŘ

Více

11111111111I11111111111111111111" 1111111" 11111111111111111111I111111

11111111111I11111111111111111111 1111111 11111111111111111111I111111 11111111111I11111111111111111111" 1111111" 11111111111111111111I111111 3262/BVY /2013-BVYR Č.j.: UZSVM/BVY/3191/2013-BVYR Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop

Více

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách

Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách OZNÁMENÍ. o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách Oznámení o výběrovém řízení a jeho podmínkách Správa Krkonošského národního parku, se sídlem ve Vrchlabí, Dobrovského 3, 543 01 Vrchlabí OZNÁMENÍ o výběrovém řízení čís. OSM/PA/2/2012 a jeho podmínkách

Více

Oznámení o dražbě. oznamují,

Oznámení o dražbě. oznamují, Oznámení o dražbě Představenstvo společnosti VINIUM a.s., IČ: 46900195, se sídlem Velké Pavlovice, Hlavní 666, okr. Břeclav, PSČ: 691 06, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně,

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž )

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž ) PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž ) I. Město Semily, se sídlem Semily, Husova 82, PSČ 513 13, IČ: 00276111

Více

ZÁMĚR PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ

ZÁMĚR PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ ZÁMĚR PRODEJE BYTOVÉ JEDNOTKY DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ Město Ústí nad Orlicí tímto zveřejňuje záměr prodeje bytu ve vlastnictví Města Ústí nad Orlicí do osobního vlastnictví. Jedná se o byt č. 8 tj. byt

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í µ 272.ΒΒϑ.1/01,ΒΒϑΛ?Τ 383/CCK/2012-CCKM Č.j.: UZSVM/CCK/328/2012-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště České Budějovice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. C/33/2012

Více

Soubor pravidel prodeje nemovitého majetku Městské části Praha 3

Soubor pravidel prodeje nemovitého majetku Městské části Praha 3 Soubor pravidel prodeje nemovitého majetku Městské části Praha 3 1. Předmětem úpravy podle Souboru pravidel prodeje nemovitého majetku Městské části Praha 3 (dále jen Soubor pravidel) jsou: I. Prodeje

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA č. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j.

Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j. Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j. 29 K 23/2003 Společnost KORADO, a.s., se sídlem Česká Třebová, Bří Hubálků 869, PSČ

Více

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV-125451-2/OSM-2011 Praha, dne 14. 11. 2011 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

Nabídka pozemků určených k převodu podle zákona 95/1999 Sb. 7 uveřejněná Pozemkovým fondem ČR za okres v katastru

Nabídka pozemků určených k převodu podle zákona 95/1999 Sb. 7 uveřejněná Pozemkovým fondem ČR za okres v katastru Nabídka pozemků určených k převodu podle zákona 95/1999 Sb. 7 uveřejněná Pozemkovým fondem ČR za okres Znojmo v katastru Načeratice Poslední den podání žádosti o nabídnuté pozemky : Datum vyhlášení kola

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Mgr. Karolína Černá, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00, jako insolvenční správkyně

Více

PODMÍNKY. Lesy České republiky, s. p., Přemyslova 1106, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrového řízení

PODMÍNKY. Lesy České republiky, s. p., Přemyslova 1106, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrového řízení S 1163/09/121 Lesy České republiky, s. p., Přemyslova 1106, 501 68 Hradec Králové IČ: 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na soubor nemovitostí v k. ú. Horní Lipová PODMÍNKY výběrového

Více

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177 Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/03/2010 Bytový dům Luhačovice 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno,

Více

Zásady upravující postup při majetkoprávních úkonech s nemovitým majetkem ve vlastnictví Královéhradeckého kraje. Přehled

Zásady upravující postup při majetkoprávních úkonech s nemovitým majetkem ve vlastnictví Královéhradeckého kraje. Přehled Zásady upravující postup při majetkoprávních úkonech s nemovitým majetkem ve vlastnictví Královéhradeckého kraje Přehled Část I. Obecná ustanovení Předmět úpravy Související právní předpisy Evidence majetku

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Mgr. Karolína Černá IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00,

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva správkyně konkursní podstaty úpadce REAL systém a.s. k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření smlouvy o postoupení pohledávky za JUDr. Vladimírem Zavadilem v nominální hodnotě

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

11111I111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I. OZNÁMENí. řízení čís. C/94/2013 a jeho podmínkách

11111I111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I. OZNÁMENí. řízení čís. C/94/2013 a jeho podmínkách \ )..'. 11111I111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111I 2041/CCK/2013-CCKM C.j.: UZSVM/CCK/1760/2013-CCKM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště České

Více

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Město Soběslav IČ: 00252921, DIČ: CZ 00252921 nám. Republiky 59 392 01 Soběslav I (dále

Více

Pravidla pro nabytí a převod nemovitých věcí ve vlastnictví města Uherský Brod

Pravidla pro nabytí a převod nemovitých věcí ve vlastnictví města Uherský Brod Pravidla pro nabytí a převod nemovitých věcí ve vlastnictví města Uherský Brod Čl. 1 Předmět (1) Pravidla pro nabytí a převod nemovitých věcí ve vlastnictví města Uherský Brod (dále jen pravidla a města

Více

Podmínky výběrových řízení na prodej majetku vyhlašovaných Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen Podmínky VŘ )

Podmínky výběrových řízení na prodej majetku vyhlašovaných Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen Podmínky VŘ ) Podmínky výběrových řízení na prodej majetku vyhlašovaných Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových (dále jen Podmínky VŘ ) Podmínky VŘ upravují pravidla zjišťování zájemců o koupi majetku státu

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obecní úřad Klíny zveřejňuje záměr Obce Klíny prodat následující nemovitost dle následujících

Více

Generální ředitelství cel O Z N Á M E N Í. o V. kole výběrového řízení. na zjištění zájemce o koupi movitých věcí

Generální ředitelství cel O Z N Á M E N Í. o V. kole výběrového řízení. na zjištění zájemce o koupi movitých věcí Generální ředitelství cel O Z N Á M E N Í o V. kole výběrového řízení na zjištění zájemce o koupi movitých věcí Generální ředitelství cel podle 19 odst. 3 zákona č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky

Více

Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 1148 ze dne 16. 8. 2011

Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 1148 ze dne 16. 8. 2011 Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 1148 ze dne 16. 8. 2011 Pravidla pro převod nemovitostí ve vlastnictví hlavního města Prahy Článek I. Pravidla pro převod nemovitostí ve vlastnictví hlavního města Prahy

Více

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen "Objednatel/Prodávající"

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen Objednatel/Prodávající Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") VŘ Novostavba polyfunkčního objektu Praha 10 - Hostivař, platné stavební povolení 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice  Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 v obci Česká Skalice a v katastrálním území Malá Skalice pro výstavbu

Více

OZNÁMENí. o výběrovém řízení čís. BH0176/2012 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Nenkovice

OZNÁMENí. o výběrovém řízení čís. BH0176/2012 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitosti v katastrálním území Nenkovice 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 7926/BHO/2012-BHOM Č.j UZSVM/BHO/7004/2012-BHOM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11,

Více

Město Cheb odbor majetkoprávní Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 350 20 Cheb tel. 354 440 111

Město Cheb odbor majetkoprávní Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 350 20 Cheb tel. 354 440 111 Město Cheb odbor majetkoprávní Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 350 20 Cheb tel. 354 440 111 čj.: MaP 6137/2015 V Chebu dne 26. 01. 2015 Z Á M Ě R města Cheb prodat nemovitý majetek

Více