Z Á P I S. ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013"

Transkript

1 1 Z Á P I S ze 43 zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. července 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, Ing. Macháček Libor, Kravčík Libor, Urbiš Radek, Ing. Haladej František. Omluvena Ing. Čermáková Jiřina. Zasedání je usnášení schopné, zápis provede T. Filínová, ověřen bude Liborem Kravčíkem a Zbyňkem Prokopem. Zahájení zasedání v hodin v zasedací místnosti OÚ. Starostka obce dala hlasovat o návrhu programu 43. zasedání ZO. Zastupitelstvo obce schvaluje následující program jednání: 1. Kontrola usnesení posledního zasedání ZO 2. Stav portfolia Pioneer pro obec Staříč 3. Výpověď nájemní smlouvy 4. Žádost ZŠ a MŠ Staříč o zakoupení herních prvků 5. Přehled hospodaření Skladeko s.r.o. 6. Výsledky výběrového řízení Oprava kotelny MŠ Staříč 7. Žádost o udělení licence ARRIVA MORAVA a.s. 8. Žádost o vyjádření k projektové dokumentaci Odvodnění území východní části odvalu hlušin Staříč III Strážnice, II. etapa 9. Žádost o umístění sítí proti hmyzu 10. Žádost o informaci k parcele č. 499/1, k.ú. Staříč Ing. V.Vítek, Lysůvky 11. Rozpočtové opatření č. 3/ Oprava odstavné plochy kanálů před budovou Hasičské zbrojnice, č.p.325, p.č Oprava břehů Ptáčnického potoka Trnka, Prokop 14.Stabilizace svahu v lokalitě Kamenná cenová nabídka 15.Ceník průkazu energetické náročnosti cenové nabídky 16.Návrh na pronájem budovy č.p Smlouva o poskytnutí práva provést stavbu Staříč - splašková kanalizace a ČOV 18.Žádost o vyjádření k čerpání rezerv pro organizaci OKD 19. Žádost o souhlas s umístěním rozvodného zařízení NNk 20. Půjčka z Fondu rozvoje bydlení - Trnka Pavel, Staříč č.p Informace o výběrovém řízení Šatny a sociální zařízení FK Staříč Usnesení č. 873/43 ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne Kontrolu usnesení posledního zasedání ZO provedla starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Byly splněny úkoly uložené usneseními: 854/42, 855/42, 856/42, 857/42, 861/42, 862/42, 863/42, 864/42, 867/42, 870/42, 871/42. Nadále trvají úkoly uložené usneseními 676/32, 868/42. K usnesení č. 867/42 ZO ukládá OÚ vyvěsit na úřední desce obce Oznámení o zahájení zadávacího řízení Služby technického dozoru investora a koordinátora BOZP (Šatny a sociální zařízení Staříč).

2 2 2.Členové ZO byli seznámeni se stavem portfolia Pionner ke dni Usnesení č. 874/43 ZO bere na vědomí stav portfolia Pionner ke dni Pan Vítězslav Tvrdoň, Staříč č.p. 743 vypověděl obci ke dni smlouvu o nájmu nebytových prostor v č.p Usnesení č. 875/43 ZO bere na vědomí výpověď pronájmu nebytových prostor v č.p. 203, předloženou panem Vítězslavem Tvrdoněm, Staříč č.p. 743 ke dni Prostory se mohou pronajmout od ZO ukládá OÚ vyvěsit na úřední desce obce záměr pronájmu nebytových prostor v č.p Hlasováno poměrem hlasů Jednání ZO se zúčastnil ředitel ZŠ a MŠ ve Staříči Mgr. Polakovič se svou žádostí o zakoupení herního prvku na zahradu MŠ. Nejvýhodnější nabídku předložila společnost Bonita Servise, s.r.o. Koráb 131, Tišnov 1, IČO na dodávku kolotoče se sedáky a lanový prvek v celkové ceně ,- Kč. ZO již dříve schválilo částku ,- na zakoupení herního prvku na školní zahradu. Usnesení č. 876/43 ZO schvaluje zakoupení kolotoče a lanového prvku na školní zahradu MŠ v ceně ,- Kč. ZO ukládá místostarostovi obce panu Prokopovi vyzvat společnost Bonita Servise, s.r.o. Koráb 131, Tišnov 1 k předložení smlouvy o dílo na dodání herního prvku na školní zahradu MŠ v celkové ceně ,- Kč a zmocňuje starostku obce k jejímu podpisu. 5. Společnost Skladeko, s.r.o. Staříč předložila obci přehled hospodaření za období Bod trvá. Usnesení č. 877/43 ZO ukládá starostce obce vyzvat společnost Skladeko, s.r.o. Staříč k předložení podrobnějšího přehledu hospodaření a doplnit o počet zaměstnanců společnosti. 6. Výzva na vypracování cenové nabídky na akci Oprava kotelny MŠ Staříč byla vyvěšena na úřední desce obce a internetových stránkách obce Staříč. Svou cenovou nabídku předložily společnosti OSA-INVEST, s.r.o. Mastného 1035/6, Ostrava-Slezská Ostrava, IČO DESIA, s.r.o. Mírová 163/29, Ostrava-Vítkovice, IČO

3 3 VODOTOP F-M, s.r.o. Kunčičky u Bašky 335, Baška, IČO VTP MORAVA, s.r.o. Plechanovova 146/21, Ostrava-Hrušov, IČO Otevírání obálek se zúčastnili: Zbyněk Prokop, Zdeňka Šebestová, Libor Kravčík a Mgr. Polakovič. Nejvýhodnější nabídku předložila společnost VTP MORAVA, s.r.o. Plechanovova 146/21, Ostrava-Hrušov, IČO Usnesení č. 855/42 ZO schvaluje k provedení opravy kotelny v MŠ Staříč společnost VTP MORAVA, s.r.o. Plechanovova 146/21, Ostrava-Hrušov, IČO ZO ukládá starostce obce vyzvat tuto společnost k předložení smlouvy o dílo a předloženou smlouvu podepsat. 7. Krajský úřad Moravskoslezského kraje v Ostravě, odbor dopravy a silničního hospodářství předložil obci k vyjádření žádost dopravce ARRIVA MORAVA, a.s., Vítkovická 3133/5, Ostrava-Moravská Ostrava o udělení licence k provozování vnitrostátní veřejné linkové osobní dopravy na lince Nový Jičín-Příbor-Staříč. Usnesení č. 878/43 ZO schvaluje udělení licence k provozování vnitrostátní veřejné linkové osobní dopravy na lince Nový Jičín-Příbor-Staříč dopravci ARRIVA MORAVA, a.s., Vítkovická 3133/5, Ostrava-Moravská Ostrava. ZO ukládá místostarostovi obce panu Prokopovi udělit společnosti ARRIVA MORAVA, a.s. Vítkovická 3133/5, Ostrava-Moravská Ostrava licenci na provozování vnitrostátní veřejné dopravy na lince Nový Jičín-Příbor-Staříč. 8. Společnost AWT, Rekultivace a.s. Dělnická 41/884, Havířov-Prostřední Suchá žádá obec o vyjádření k projektové dokumentaci ve stupni DÚR ke stavbě Odvodnění území východní části odvalu hlušin Staříč III Strážnice, II etapa v k.ú. Staříč. Usnesení č. 879/43 ZO ukládá místostarostovi obce panu Liboru Kravčíkovi napsat vyjádření k projektové dokumentaci ve stupni DÚR ke stavbě Odvodnění území východní části odvalu hlušin Staříč III Strážnice, II etapa v k.ú. Staříč. 9. Slečna Pavla Kubáňová, Chlebovická 315, Staříč žádá obec o povolení umístění sítí proti hmyzu do oken v pronajatém bytě. Usnesení č. 880/43 ZO bere na vědomí žádost slečny Pavly Kubáňové o povolení umístění sítí proti hmyzu do oken v pronajatém bytě. ZO nemá námitek, ale trvá na tom, aby nedošlo k poškození oken.

4 4 10. Obec obdržela žádost Ing. Vladimíra Vítka, Hraniční 105, Lysůvky o prověření, zda je parcela 499/1, KÚ Lysůvky vedená v pasportu komunikací jako cesta. Bod trvá. Usnesení č. 881/43 ZO ukládá místostarostovi obce panu Zbyňku Prokopovi ověřit na Statutárním městě Frýdek-Místek, zda je parcela 499/1 vedena v pasportu místních komunikací. 11. Účetní obce paní Božena Plesníková předložila ZO ke schválení rozpočtové opatření č. 3/2013. Usnesení č. 882/43 ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 3/ Stavební komise doporučila opravu prostranství před hasičskou zbrojnicí. Je zapotřebí plochu vyrovnat asfaltovým povrchem a vyrovnat kanálové rošty, které jsou upadlé. Finančně se na této opravě bude podílet OKD. Usnesení č. 883/43 ZO schvaluje provedení opravy prostranství před hasičskou zbrojnicí ve Staříči. ZO ukládá místostarostovi obce panu Prokopovi vyzvat 3 firmy k předložení cenových nabídek na tuto opravu. 13. Obec přijala dvě žádosti občanů o opravu břehů Ptáčnického potoka. První žádostí byla žádost pana Václava Trnky, č. p. 739 a druhou žádost podal pan Zdeněk Prokop, Staříč č.p Bod trvá. Usnesení č. 884/43 ZO schvaluje provedení opravy břehu Ptáčnického potoka na základě žádostí pana Václava Trnky, Staříč č. p. 739 a pana Zdeňka Prokopa č.p ZO ukládá místostarostovi obce panu Prokopovi vyzvat 3 firmy k předložení cenové nabídky na tyto opravy. Firmu s nejnižší cenovou nabídkou vyzvat k předložení smlouvy o dílo a pověřuje starostku obce k podpisu smlouvy. 14. Výzva na předložení cenové nabídky na realizační a zadávací dokumentaci Stabilizace svahu v lokalitě Kamenná. Bod trvá. Usnesení č. 885/43 ZO ukládá místostarostovi obce panu Prokopovi oslovit 3 projektanty k předložení cenové nabídky na služby projekční realizační dokumentace, stavba Stabilizace

5 5 svahu v lokalitě Kamenná. Firmu s nejnižší cenovou nabídkou vyzvat k předložení smlouvy o dílo a pověřuje starostku obce k podpisu smlouvy. 15. Všechny obecní budovy musí mít zpracován průkaz energetické náročnosti. Usnesení č. 886/43 ZO ukládá místostarostovi obce panu Kravčíkovi oslovit 3 firmy k předložení cenové nabídky na vypracování průkazu energetické náročnosti pro obecní budovy. ZO schvaluje, aby starostka obce vyzvala k předložení smlouvy o dílo na zpracování průkazů energetické náročnosti firmu, která předloží nejlevnější cenovou nabídku a zmocňuje starostku obce k jejímu podpisu. 16. Obec má ve svém majetku budovu č.p Zatím není pro tento objekt využití. Usnesení č. 887/43 ZO ukládá OÚ vyvěsit záměr pronájmu nebytových prostor budovy č.p. 321 na úřední desce. 17. Starostka obce předložila ZO ke schválení smlouvu o poskytnutí práva provést stavbu Staříč-splašková kanalizace a ČOV Obec Staříč Český svaz chovatelů, základní organizace Staříč. Usnesení č. 888/43 ZO schvaluje smlouvu o poskytnutí práva provést stavbu Staříč-splašková kanalizace a ČOV Obec Staříč Český svaz chovatelů, základní organizace Staříč a zmocňuje starostku obce k podpisu smlouvy. 18. Obvodní báňský úřad, Veleslavínova 18, P.O.Box 103, Ostrava zaslala obci žádost o vyjádření k čerpání finanční rezervy pro organizaci OKD, a.s. se sídlem Ostrava, Moravská Ostrava, Prokešovo náměstí 6/2020.Celkový objem fin. prostředků pro naši obec pro realizaci sanačně rekultivačních prací náhrad důlních škod je ,- Kč. Usnesení č. 889/43 ZO bere na vědomí žádost o vyjádření k čerpání finanční rezervy pro organizaci OKD, a.s. se sídlem Ostrava, Moravská Ostrava, Prokešovo náměstí 6/2020, předloženou Obvodním báňským úřadem Ostrava.

6 6 19. Společnost Profi projekt, s.r.o. Zahradní 762, , Paskov, IČ žádá obec o souhlas s umístěním rozvodného zařízení na pozemcích 768/1, 21/2 a 21/4, v k.ú. Staříč, na projektovanou akci Staříč Obec Staříč NNK. Usnesení č. 890/43 ZO souhlasí s umístěním rozvodného zařízení na pozemcích 768/1, 21/2 a 21/4, v k.ú. Staříč. ZO pověřuje starostku obce podepsat Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene a smlouvu o právu stavby č. IV /Staříč Obec Staříč/VB ZO ukládá místostarostovi Liboru Kravčíkovi zaslat společnosti Profi projekt, s.r.o. Zahradní 762, , Paskov souhlasné stanovisko k této stavbě. Musí v něm však upozornit na skutečnost, že územní rozhodnutí o umístění stavby je v právní moci. 20. Pan Pavel Trnka, Staříč č.p. 316, Staříč požaduje uzavřít smlouvu o půjčce z Fondu rozvoje bydlení ve výši ,- Kč Usnesení č. 891/43 ZO schvaluje uzavřít smlouvu o půjčce z Fondu rozvoje bydlení ve výši ,- Kč s Pavlem Trnkou, Staříč č.p ZO pověřuje místostarostu L. Kravčíka vypracovat tuto smlouvu a starostku Z. Šebestovou pověřuje tuto smlouvu podepsat. 21. Starostka obce informovala členy ZO o stavu výběrového řízení stavby Šatny a sociální zařízení Staříč 1595/2. Zakázka byla zveřejněna ve Věstníku veřejných zakázek. Výběrové řízení je prodlouženo z důvodu připomínek firmy BDSTAV MORAVA, s.r.o. Bruzovice 88, IČ: Do VŘ se přihlásilo cca 59 firem. Výběrové řízení je vedeno společností ALL & ING, s.r.o. Heyrovského 1725/ Ostrava- Poruba. Usnesení č. 892/43 ZO bere na vědomí informace o průběhu výběrového řízení na stavbu Šatny a sociální zařízení Staříč p.č. 1595/2. Hlasováno poměrem hlasů 6-0-0

7 7 Usnesení č. 893/43 ZO překládá následující body programu: bod č. 4 ze dne usnesení č. 676/32 bod č. 28 ze dne usnesení č. 868/42 usnesení 127/7 usnesení č. 877/43 usnesení č. 203/10 usnesení č. 881/43 usnesení č. 263/11 usnesení č. 884/43 usnesení č. 591/28 usnesení č. 885/43 usnesení č. 714/35 usnesení č. 753/37 Zdeňka Šebestová Předsedající Za správnost: Tamara Filínová Zbyněk Prokop Libor Kravčík zapisovatel ověřovatel ověřovatel

Z Á P I S. ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013

Z Á P I S. ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013 1 Z Á P I S ze 44. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12.8.2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013

Z Á P I S. ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013 1 Z Á P I S ze 38. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. února 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014

Z Á P I S. z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014 1 Z Á P I S z 65. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 6. října 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014

Z Á P I S. z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014 1 Z Á P I S z 61. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.7.2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

Z Á P I S. z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011

Z Á P I S. z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011 1 Z Á P I S z 18. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. prosince 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012

Z Á P I S. z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012 1 Z Á P I S z 29. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. srpna 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014

Z Á P I S. z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014 1 Z Á P I S z 52. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. ledna 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014

Z Á P I S. z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014 1 Z Á P I S z 53. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 10. února 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů program jednání ZO ze dne 1 Z Á P I S ze 13. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15.08.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012

Z Á P I S. z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012 1 Z Á P I S z 25. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.5.2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, Ing.

Více

U S N E S E N Í. ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne

U S N E S E N Í. ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 1 U S N E S E N Í ze 48. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 18.01.2010 Zastupitelstvo obce I. provedlo kontrolu usnesení 46. a 47. zasedání ZO II. schvaluje následující program jednání: 1. Kontrola

Více

Z Á P I S. ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013

Z Á P I S. ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013 1 Z Á P I S ze 49. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. listopadu 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk

Více

Z Á P I S. z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012

Z Á P I S. z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012 1 Z Á P I S z 35. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. prosince 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012

Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012 Z Á P I S z 22. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června Usnesení č. 490/1627

Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června Usnesení č. 490/1627 Přehled přijatých usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. června 2016. Usnesení č. 490/1627 ZO schvaluje program jednání ZO ze dne 13. června 2016. K usnesení 486/1626 ZO schvaluje

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 13. listopadu 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

Z Á P I S. z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013

Z Á P I S. z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013 1 Z Á P I S z 46. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. září 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

Z Á P I S. z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014

Z Á P I S. z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014 1 Z Á P I S z 64. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. září 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Z Á P I S. z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013

Z Á P I S. z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013 1 Z Á P I S z 39. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. března 2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z á p i s. z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015

Z á p i s. z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015 Z á p i s z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. února 2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012

Z Á P I S. z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 1 Z Á P I S z 32. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015

Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015 Z á p i s ze 8. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 20.4.2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů 6-0-1 program jednání ZO ze dne 09.05.2011

Z Á P I S. ZO schvaluje poměrem hlasů 6-0-1 program jednání ZO ze dne 09.05.2011 1 Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 09.05.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015

Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015 Přehled přijatých usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 19.10.2015 Usnesení č. 288/1516 ZO schvaluje program jednání ZO ze dne 19. října 2015. K usnesení č. 240/1512 ZO schvaluje Dodatek

Více

Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011

Z Á P I S. z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011 1 Z Á P I S z 8. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.03.2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk, ing.

Více

Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne

Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne Přehled usnesení z 59. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14.5.2018 K usnesení č. 985/1856 ZO ukládá starostce obce navrhnout paní Miladě Kamara výměnu části pozemku parcelní číslo 267/1 v k. ú.

Více

Z Á P I S. z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014

Z Á P I S. z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014 1 Z Á P I S z 55. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 17. března 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017

Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017 Přehled usnesení z 53. zasedání Zastupitelstva obce Staříč ze dne 14. prosince 2017 Usnesení č. 914/1753 ZO bere na vědomí rozhodnutí Krajského úřadu Moravskoslezského kraje v Ostravě, Odboru životního

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

Z á p i s. z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015

Z á p i s. z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015 Z á p i s z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. ledna 2015 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš, Libor

Více

Z Á P I S. z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014

Z Á P I S. z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014 1 Z Á P I S z 59. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16. června 2014 Zasedání zahájil a řídil místostarosta obce pan Zbyněk Prokop. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z Á P I S. z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014

Z Á P I S. z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014 1 Z Á P I S z 63. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. srpna 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání bylo zahájeno v 17.00 hodin v zasedací místnosti

Více

Z Á P I S. z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013

Z Á P I S. z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013 1 Z Á P I S z 50. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 16.12.2013 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Zbyněk Prokop,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 22.02.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Přehled přijatých usnesení ze 41. zasedání ZO konaného dne 15. května 2017

Přehled přijatých usnesení ze 41. zasedání ZO konaného dne 15. května 2017 Přehled přijatých usnesení ze 41. zasedání ZO konaného dne 15. května 2017 Usnesení 736/1741 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání ZO ze dne 15.5.2017. O usneseních bude hlasováno

Více

Z Á P I S. ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011

Z Á P I S. ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011 1 Z Á P I S ze 17. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14. listopadu 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop

Více

Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne

Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne Přehled přijatých usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 14.3.2016 Usnesení č. 415/1624 ZO schvaluje program 24. zasedání ZO, konaného dne 14. března 2016. K usnesení č. 392/1623

Více

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011

Z Á P I S. z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011 1 Z Á P I S z 15. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. září 2011 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 K usnesení č. 121/1907 rekuperace stavby č.p. 332, stojící na pozemku parc. č. 767/1, k.ú. Staříč, ve

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 15.2.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Věra Svrčinová, Kristýna

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis č. XIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 21. července 2016

Zápis č. XIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 21. července 2016 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 21. července 2016 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna Hodina zahájení: 17:00 hodin Hodina ukončení: 17.40

Více

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 4-2012 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 11. 4. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 13. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 28.6.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Jan Dvořák, Hana Halamová,

Více

Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016

Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016 Přehled přijatých usnesení z 25. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 11. dubna 2016 K usnesení č. 434/1624- ZO schvaluje výsledky výběrového řízení, dále ukládá místostarostovi obce R. Urbišovi

Více

Zápis 27. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 27. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 27. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 12. 2016 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

7.veřejné zasedání zastupitelstva městyse Kněževes konané dne od 19. hodin v zasedací místnosti ÚM Kněževes

7.veřejné zasedání zastupitelstva městyse Kněževes konané dne od 19. hodin v zasedací místnosti ÚM Kněževes 7.veřejné zasedání zastupitelstva městyse Kněževes konané dne 22. 11. 2016 od 19. hodin v zasedací místnosti ÚM Kněževes Přítomni: Alena Králičková, Eva Janotová, Petr Pisár, Radek Vaňha, Pavel Fišer,

Více

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 09. 05. 2018 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne 18. 5. 2017 Usnesení č. ZO-26-01-2017 Zastupitelstvo obce Lidečko schvaluje zapisovatele zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014

Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 31. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 31. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 31. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne 14. 11. 2017 Usnesení č. ZO-31-01-2017 Zastupitelstvo obce Lidečko schvaluje zapisovatele zápisu z 31. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 104/2015 konaného dne 28.7.2015 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Houdek M., Beneš J., Marek Milan, Kotrch Vladimír Nepřítomni:

Více

Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018

Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018 Přehled usnesení 56. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. března 2018 Usnesení č. 966/1856 ZO schvaluje zapisovatelku, ověřovatele zápisu a program jednání ZO ze dne 12. března 2018. O

Více

Přítomni: p. Havelka,p.Halák.,p. Svoboda R., p.novák,.p. Pelikán,p. Jeřábek,p. Svoboda D.,Krédl

Přítomni: p. Havelka,p.Halák.,p. Svoboda R., p.novák,.p. Pelikán,p. Jeřábek,p. Svoboda D.,Krédl Z á p i s č. 3 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 18. června 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka,p.Halák.,p. Svoboda R., p.novák,.p.

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Hlasování: hlasů pro Kontrola usnesení z 13. zasedání ZMě dne Trvá nebo splněno

Hlasování: hlasů pro Kontrola usnesení z 13. zasedání ZMě dne Trvá nebo splněno 14. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 31.3.2016 v zasedací místnosti MěU Abertamy od 17:00 hod. ukončení 20:00 hod. ------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany.

Ad1) Starosta přivítal přítomné členy zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO) a přítomné občany. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany (dále jen ZO), které se konalo dne 17.06.2013 v 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany. Přítomni: Zdeněk Chromý, Karel Šmerda, Emil Pěček,

Více

Z Á P I S. z 57. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. května 2014

Z Á P I S. z 57. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. května 2014 1 Z Á P I S z 57. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 12. května 2014 Zasedání zahájil a řídil místostarosta obce pan Zbyněk Prokop. Zasedání byli přítomni: Zbyněk Prokop, Ing. Libor Macháček,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Z á p i s. z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě

Z á p i s. z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Z á p i s z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 6. listopadu 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Přítomní členové ZO: Ing. Josef Fiala, MVDr. Jiří Humlíček,

Více

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 3-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 04. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Pro XXV. zasedání zastupitelstva obce Milínov byl navržen následující program jednání:

Pro XXV. zasedání zastupitelstva obce Milínov byl navržen následující program jednání: Zápis z XXV. Zasedání zastupitelstva obce Milínov konaného dne 19.10.2016 od 18:00 hod v komunitním centru Obecního úřadu Zasedání zastupitelstva zahájila starostka obce paní Jana Krejčová v 18:00 hod.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/132/17/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis č. 7/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod.

Zápis č. 7/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 7/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 17. 12. 2014, od 19:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 27. 1. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin

Více

Zápis č. 10/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 20. května 2014 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 10/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 20. května 2014 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 10/2014 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 20. května 2014 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Karel Hloušek, Pavel Čermák, František Skála, Mgr. Lenka Žežulková 10. zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 7.9.2017 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.10. 2017, od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne 18. 09. 2018, od 18:00 hodin Začátek: Konec: 18 hodin 00 minut 18 hodin 45 minut Přítomni: členové zastupitelstva

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více