Natura Siberica Organický make-up

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Natura Siberica Organický make-up"

Transkript

1 Natura Siberica Organický make-up

2 O nás Při používání kosmetických přípravků, pro zvýraznění Vašich rysů a maskování nedostatků, se obvykle moc nezamýšlíme nad jejím složením. Nicméně, rtěnku a lesk na rty, dostáváme do našeho organismu, stejně jako jídlo. Den co den si dáváme na obličej make up, oční stíny, pudry a jiné druhy kosmetiky, která nejen zatěžuje naši jemnou kůži chemikáliemi, ale postupem času se hromadí a proniká do nejhlubších vrstev pokožky. Minerální oleje, silikony, parabeny, které jsou součástí téměř všech kosmetických přípravků, jsou nejen nepřáteli naší pokožky, ale také představují skutečnou hrozbu pro naše zdraví. To je důvod, proč Natura siberica spolu s přírodní kosmetickou laboratoří Labophyto (Itálie) vyvinula novou řadu make-upu, plně certifikovanou společností ECOCERT (Francie). Jak přírodní to je? Natura siberica - organický make up je certifikován dle ECOCERT, jelikož 95% všech složek je přírodního původu a nejméně 10% ze všech ingrediencí pochází z ekologického zemědělství. Jak bezpečné to je? Vzorce neobsahují takové složky, jako je diethanolamid, parabeny, SLS (sodium-lauryl-sulfát), phenoxietanol, ropné deriváty, nebo PEG. Natura siberica kosmetika je vytvořena v souladu s nejvyššími mezinárodními standardy kvality stanovenými pro přírodní a ekologickou kosmetiku, která zvýrazní Vaši individualitu a přirozenou krásu.

3 Jaké jsou výhody kosmetiky s ikonou ECCOCERT? ECOCERT: inspekční a certifikační orgán pro udržitelný rozvoj. Společnost byla založena v roce 1991 ve Francii, provádí inspekce ve více než 80 zemích, což ji činí jednou z největších ekologických certifikačních organizací na světě. Zajištění čistoty a kvality, certifikát ECOCERT je i nejpřísnější a nejprestižnější standardem mezi výrobci přírodní a ekologické kosmetiky. Stanovuje požadavky na formulacích vyráběných produktů, které obsahují přírodní ingredience a kvalitu rostlinných surovin. Využití živočišné složky, rafinovaných ropných produktů, a praxe testování na zvířatech, jsou zakázány. Organické látky používané v kosmetice musí být v souladu s požadavky ECOCERT, které jsou: - Semena rostlin nejsou podrobeny genetické modifikaci. - Minerální hnojiva se nepoužívají na farmách. - Pesticidy nejsou používány. Hubení škůdců se provádí pomocí přirozených nepřátel nebo netoxických alternativ schválených ECOCERT. Produkty jsou vyráběny a skladovány v ekologických prostorech. Zvláštní postupy dokumentace Vám umožní sledovat výrobu kosmetiky, z kvalitních surovin a obalů až po konečné dodání spotřebiteli. Dvakrát za rok, ECOCERT provádí kontrolu výrobních linek pro potvrzení, že všechny její požadavky jsou prováděny a splněny. ECOCERT nejen upravuje součásti svých kosmetických výrobků, ale celého výrobního procesu. Produkty certifikované společností ECOCERT jsou šetrné k životnímu prostředí, stejně jako podniky, které zajišťují jejich výrobu. Biokosmetika certifikovaná společností ECOCERT Greenlife podle standardů ECOCERT, je k dispozici na

4 Dekorativní kosmetika pro obličej Tónovací denní krém Tónovací krém je základem pro všechen make-up. Neměl by být chápán jen jako prostředek k zamaskování chyb, ale spíše jako prostředek pro péči o pleť. Organický certifikovaný Natura siberica podklad je spolehlivý obránce, který chrání pokožku před náročným prostředím. Vtírá a vsakuje se rovnoměrně a neucpává póry, a zároveň zlepšuje a vyhlazuje pleť % ze všech ingrediencí pochází z přírodního původu. 20% všech složek pochází z ekologického zemědělství. Chcete-li zvolit správný tón, naneste malé množství mezi obličej a krk na denním světle. Vámi zvolený tón krému musí zcela splynout s barvou vaší pokožky. Aplikace tónovacího krému by měla začínat od čela a postupně jej roztírat směrem dolů k bradě pro sjednocený vzhled bez šupinek.

5 Dekorativní kosmetika pro obličej Kompaktní pudr Kompaktní pudr je nepostradatelným kouskem nejvíce žen z dekorativní kosmetiky, protože pomáhá při aplikaci na make-up ráno a osvěžuje pleť po celý den. Natura siberica organicky certifikovaný kompaktní pudr má lehkou texturu, vyrovnává tón pleti, vypadá přirozeně, a chrání vás před vnějším znečištěním % všech ingrediencí pochází z přírodního původu. 10% všech složek pochází z ekologického zemědělství. Pro lepší výsledek vklepejte houbičkou na menší plochy obličeje. Opatrně poprašte T-zónu: čelo, nos a bradu.

6 Dekorativní kosmetika pro obličej Kompaktní tvářenka Tvářenka - je završením, bez něhož je make-up neúplný. Natura siberica organicky certifikovaná kompaktní tvářenka se snadno aplikuje, dodává svěží barvu, pomáhá zvýraznit lícní kosti a modeluje tvar obličeje. 98,99% složek má přírodní původ 10% organických složek. Zatímco se usmíváte, aplikujte tvářenku na vyčnívající části tváře, a roztírejte ji mírně nahoru ke spánkům, nebo ji aplikujte těsně pod lícní kosti pro dotvarování obličeje. Pokud je nános příliš silný, setřete přebytek a použijte trošku pudru.

7 Dekorativní kosmetika pro obličej Korektor Chcete dokonalou pleť bez tmavých kruhů pod očima, kožních skvrnek a viditelných žilek? Je to možné s organicky certifikovaným korektorem Natura siberica! Dokonale zakrývá nedostatky: tmavé kruhy pod očima, skvrny a roztažené kapiláry. Je snadno použitelný a vypadá přirozeně. 99,99% všech složek pochází z přírodního původu. 20% všech složek pochází z ekologického zemědělství. Studený tón 01 můžete použít k odstranění zarudnutí, teplý tón 02 zamaskuje tmavé kruhy pod očima.

8 Dekorativní kosmetika pro oči Kompaktní oční stíny MONO Umělci po celém světě tvrdí, že oční stíny můžou zcela proměnit člověka v novou vzrušující bytost. Použijte svou fantazii společně s organickými Natura siberica Mono očními stíny! Jsou snadno použitelné, nerozmazávají se a nedrolí % všech ingrediencí pochází z přírodního původu. 10% všech složek pochází z ekologického zemědělství. Vyberte si z teplých nebo studených barev tu, která Vám bude nejvíc slušet. Naneste tenkou vrstvu štětečkem na oční víčka.

9 Dekorativní kosmetika pro oči Kompaktní oční stíny DUO Natura siberica organické certifikované duo oční stíny - nabízí dva harmonické odstíny, které jsou vhodné pro denní i večerní líčení. Stíny se snadno aplikují, nerozmazávají se a nedrolí po celý den % všech ingrediencí pochází z přírodního původu. 10% všech složek pochází z ekologického zemědělství. Naneste světlejší stín na celé víčka. Chcete-li dát svým očím hlubší a jasnější vzhled, naneste tmavý stín do vnějšího koutku a orámujte přirozenou linku oka podél řas.

10 Dekorativní kosmetika pro oči Konturovací tužka na oči Natura siberica konturovací tužka na oči se snadno aplikuje bez poškození nebo natahování kůže, což vytváří jasnou linku bez rozmazávání % všech ingrediencí pochází z přírodního původu % všech ingrediencí pochází z ekologického zemědělství. Aplikujte linku tužkou podél řas. Rozmazáním vytvoříte efekt "kouřových očí".

11 Dekorativní kosmetika pro oči Řasenka 2 v 1 Řasenka především zvýrazňuje Vaše oči. Natura siberica organicky certifikovaná řasenka vypadá přirozeně a vyhlazuje od kořínků ke konečkům řas..pohodlný kartáček řasy nazvedne a oddělí, dodává délku a objem. Složení řasenky Natura Siberica posiluje řasy a stimuluje jejich růst % všech ingrediencí pochází z přírodního původu. 10% všech složek pochází z ekologického zemědělství. Naneste řasenku od kořínků ke konečkům za použití cikcak pohybů. Pro přirozenější vzhled, doporučujeme používat hnědý stín a černou barvu na světlejší nebo večerní líčení.

12 Dekorativní kosmetika pro rty Lesk na rty Experimentujte s barvou. Světlejší odstíny organických Natura siberica lesků na rty zvýrazňují Vaši přirozenou krásu a osobitost. Lesk na rty zjemňuje a hydratuje rty, dávat jim svůdný objem a pocit naprostého pohodlí. 99,99% všech složek pochází z přírodního původu. 50% ingrediencí pochází z ekologického zemědělství. Naše unikátní aplikátory umožňují snadnou a rovnoměrnou aplikaci. Lehké a přírodní složení zajišťuje dlouhotrvající barevný efekt.

13 Dekorativní kosmetika pro rty Hydratační rtěnka Natura siberica organicky certifikovaná rtěnka dokonale zvlhčuje rty, činí je pružnými, bez pocitu ulepenosti. Její jemná textura umožňuje snadnou aplikaci a sytost barev. 99,99% všech složek pochází z přírodního původu. 40% ingrediencí pochází z ekologického zemědělství. Aplikujte na rty trošku podkladové báze před aplikací rtěnky. Pro celistvý vzhled, nezapomeňte vetřít rtěnku až do koutků úst.

14 Přísady - oleje Organický šípkový olej (rosa rubiginosa olej) obsahuje 80% kyseliny linolové a linolenové. Tyto mastné kyseliny mohou být reprodukovány v lidském těle, jsou důležitou složkou pro tvorbu buněčných stěn a zlepšují pružnost pokožky. Tento olej má také anti-age efekt. Důrazně se doporučuje pro unavenou, suchou a lehce podrážděnou pokožku. Organický šípkový olej je látka použitá v našich rtěnkách.

15 Přísady - oleje Organický Makadamový olej (Macadamia ternifolia) vyrobený z Makadamových ořechů, je bohatý na draslík, zinek, selen, vitamíny, minerály a proteiny. Je to ideální nástroj pro suchou, dehydratovanou a drsnou pokožku. Snadno se vstřebává a obnovuje hebkost a jemnost kůže, zabraňuje předčasnému stárnutí a eliminuje podráždění a odlupování. Organický Macadamia olej je přísadou v naší kompaktní tvářence, očních stínech, pudru a korektoru.

16 Přísady - oleje Bio olej ze sladkých mandlí (Prunus dulcis amugdalus) je bohatý na vitaminy, včetně vitaminu E. Dokonale se hodí k péči o každý typ pleti, zejména citlivou, suchou a podrážděnou. Má uklidňující, vyhlazující a vyživující efekt, který pomáhá snižovat podráždění. Mandlový olej je látka použita v našich tužkách na oči.

17 Přísady - oleje Organický sezamovým olej (Sesamum indium olej) má schopnost proniknout hluboko do pokožky, zklidňuje a čistí, a také odčerpává škodlivé látky z metabolismu. Působí jako přírodní antioxidant pro kůži, pomáhá redukovat známky předčasného stárnutí. Organické Sezamový olej je látka použita v našich tužkách na oči.

18 Přísady - oleje Organický arganový olej (Argania spinosa) - je nejdražší olej na světě, srovnatelný cenou a hodnotou s černým kaviárem. Vzhledem k vysokému obsahu vitamínu E (tokoferol), chrání pokožku před poškozením volnými radikály, zabraňuje předčasnému stárnutí kůže, přispívá k jejímu omlazení, hydratuje a chrání ji před vysoušením a podrážděním. Bio arganový olej je přísadou v našem tónovacím krému.

19 Přísady oleje Organický ricinový olej se vyrábí lisováním semen z velmi široké škály rostlin patřících do čeledi Euphorbiaceae. Ricinový olej hydratuje a vyživuje pokožku, aniž by ji činil mastnou, zanechává ji jemnou a hedvábnou. Organický ricinový olej je látka obsažená v našem lesku na rty a hydratační rtěnce.

20 Přísady oleje Přírodní brusinkový olej (Oxycoccus palustris) - hluboce hydratuje a vyhlazuje pokožku. Obsahuje vyvážený komplex esenciálních mastných kyselin, které pomáhají udržet vlhkost a chrání pokožku. Brusinkový olej je složkou v naší kompaktní tvářence, pudru, kompaktních očních stínech, lesku na rty, hydratační rtěnce, tónovacím krému, korektoru a řasenka 2 v 1.

21 Přísady výtažky Sibiřský ženšen (Acanthopanax senticosus "eleuthero"), má výrazný omlazující účinek, podporuje regeneraci buněk a posiluje ochrannou funkci pokožky. Sibiřský ženšen je složkou naší kompaktní tvářenky, pudru, očních stínů, lesku na rty, rtěnky, tónovacího krému, korektoru a řasenky.

22 Přísady výtažky Rozchodnice růžová Rhodiola rosea extrakt (Rhodiola) - má vyživující, regenerační a hojivé účinky na kůži. Rhodiola rosea extrakt je složkou naší kompaktní tvářenky, pudru, kompaktních očních stínů, lesku na rty, hydratační rtěnky, tónovacího krému, korektoru a řasenky 2 v 1.

23 Přísady výtažky Výtažek z meruněk (Prunus Armeniaca) je jedinečným zdrojem biologicky aktivních látek, které pomáhají udržet krásu a mládí pokožky. Cukr, pektin a škrob jsou dlouhodobé zvlažovače, které přispívají k rychlému obnovení rovnováhy vlhkosti v kůži. Antioxidanty (vitamin C a flavonoidy) účinně zpomalují proces předčasného stárnutí. Výtažek z meruněk je obsažen v našem lesku na rty.

24 Přísady vosky Organické karnaubský vosk (sarnauba wax) je odvozeny z listů palem copernica serifera.vosk chrání rostlinu před stresem způsobených vnějšími vlivy prostředí a zabraňuje nadměrnému odpařování. Karnaubský vosk se skládá převážně z esterů, volných mastných kyselin a pryskyřice. Je to velmi těžký přírodní vosk, který se používá hlavně v kosmetických a farmaceutických přípravcích. To poskytuje pevný, vyvážený, přirozený lesk a snadno se používá. Karnaubský vosk je složkou našich korektorů a tužek na oči.

25 Přísady vosky Kandelilový vosk (candelilla cera mica) se získává ze stonků rostlin Candela. Vosk pokrývá rostlinu zvenčí a pomáhá jí udržet vlhkost. Candelillový vosk je přírodní rostlinný vosk. Je používán v mnoha kosmetických přípravcích pro hladší použití výrobku. Kandelilový vosk je přísadou v tužkách na oči.

26 Přísady vosky Organický včelí vosk (Cera alba) je proslulý pro jeho změkčující a protizánětlivé účinky. Vstřebává se velmi pomalu přes kůži bez ucpání pórů, má ochranné vlastnosti a urychluje regeneraci nových buněk. Organický Včelí vosk je složkou našich tónovacích krémů a hydratačních rtěněk.

27 Přísady pudry Organický meruňkový pudr (Prunus armeniaca organic) má složení podobné naší kůži, což z něj činí skvělý lék. Je bohatý na vitaminy E a F, živiny a antioxidanty, které jsou schopné zabránit šíření volných radikálů. Meruňkový pudr je složkou naší kompaktní tvářenky, pudru a očních stínů.

28 Přísady pudry Organický rýžový pudr je vynikajícím základem pro kosmetiku, která odstraňuje lesk bez ucpávání pórů a pomáhá regulovat funkci mazových žláz. Je vhodný pro všechny typy pleti, včetně nejcitlivější a dodává pleti zdravý matný povrch. Rýžový pudr je složkou v našem korektoru.

29 Přísady pudry Organický kukuřičný škrob kromě svého širokého použití pro vaření, je běžně užíván v kosmetice. Po zpracování se často přidává do kosmetických přípravků, jako účinné změkčovadlo. Kukuřičný škrob je složkou naší kompaktní tvářenky, kompaktních očních stínů a pudru.

30 Přísady - komplexy Viamerine je směs polyglycerolů získaná výlučně z rostlin. Ta se používá v kosmetickém průmyslu jako hydratační složka, je vynikající náhradou za lanolin nebo vazelínu a je vhodná zejména pro použití v kosmetice - dodává lesk a odolnost. Viamerine je složkou naší hydratační rtěnky, lesku na rty, tužky na oči a řasenky 2 v 1.

31 Přísady komplexy EyePro 3X (betain + Rhodiola rosea extrakt + výtažek z kvasnic) se používá při výrobě kosmetiky pro oční make-up. Stimuluje a hydratuje unavenou pleť, zchlazuje ji a činí ji zářivější. EyePro 3X je složkou naší tužky na oči a řasenky.

32 Přísady - komplexy NAB (výtažek získávaný z kořenů sibiřského ženšenu), což je 25% komplexní polysacharid a glykoprotein. Tyto komponenty tvoří měkký prodyšný film na kůži, výsledkem je okamžitě hladší a zářivější pleť. NAB je složkou našich kompaktních očních stínů, pudru, korektoru, tónovacího krému, lesku na rty, hydratační rtěnky, řasenky 2 v 1.

33 Přísady další složky Organická šalvějová voda (salvia sclera) zklidňuje podrážděnou pokožku, podporuje regeneraci buněk, je široce používaná v kosmetických prostředcích pro pomoc vypořádat se s prvními příznaky stárnutí pleti. Bio šalvějová voda je složkou naší podkladové báze. Hydrolyzovaný pšeničný protein, díky svému jedinečnému aminokyselinovému složení, má trvalé hydratační účinky. Hydrolyzovaný pšeničný protein je složkou naší řasenka 2 v 1.

34 Přísady další složky Acacia senegalská guma je efektivní dlouhodobě působící zvlhčovadlo. Acacia senegalská guma je složkou naší řasenky 2 v 1. Glossamer je nový přírodní polymer použitý při výrobě dekorativní kosmetiky. Fixuje účinné látky, stejně dobře jako barvu a lesk. Glossamer je složka našich lesků na rty a řasenky 2 v 1.

35 Přísady další složky Skvalen (scualane) je průhledný tuk získaný z oliv. Je schopen oddálit uvolňování volných radikálů, což z něj dělá nepostradatelnou složku při péči o stárnoucí pleť. Díky skvalenu pokožka zůstává pružná a měkká. Skvalen je složkou naší kompaktní tvářenky, očních stínů, kompaktního pudru, tónovacího krému a korektoru. Organický rostlinný glycerin, vynikající zavlažovač, je ideální pro výrobu ekologické a bio kosmetiky. Organický rostlinný glycerin je složkou naší podkladové báze a řasenky 2 v 1.

36 Přísady další složky Rostlinný tokoferol také známý jako vitamin E, je jedním z nejdůležitějších antioxidantů. Váže volné radikály a chrání pokožku před poškozením a předčasným stárnutím. Vzhledem k jeho vysoké antioxidační vlastnosti, je zvláště doporučován pro ochranu pokožky oproti volným radikálům a poškození způsobené ultrafialovým zářením. Rostlinný tokoferol je složkou našeho korektoru, tónovacího krému, lesku na rty a hydratační rtěnky.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE ANTI-AGE MAKE-UP BASE Protivrásková báze pod make-up VLASTNOSTI: Profesionální podkladová báze pro viditelné zlepšení a prodloužení výsledného líčení. Antioxidační složky Q 10

Více

CC Krém Colour & Care

CC Krém Colour & Care CC Krém Colour & Care Co je to CC krém COLOUR & CARE? Je to víceúčelový krém, který v sobě snoubí pleťový krém, make-up a ochranný sluneční faktor. Jaké jsou účinky přípravku CC krém COLOUR & CARE? Vyživuje,

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem IN TACT Light Skinsnižuje poruchy pigmentaces okamžitě viditelným účinkem OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Light Skin 3 3. Přípravky INTACT Light Skin 3.1. INTACT Light Skin Cream

Více

fashion Dekorativní kosmetika pro život

fashion Dekorativní kosmetika pro život Dekorativní kosmetika pro život www.polafashion.cz podkladová báze Podkladová HD báze 14g 202011 Prodlužuje trvanlivost makeupu Minimalizuje póry Minimalizuje vrásky Normální a smíšená pleť Denní líčení

Více

SLIMSTICK Sportovní rtěnka do kabelky, hydratující. ELEGANT Elegantní rtěnka, pěčující.

SLIMSTICK Sportovní rtěnka do kabelky, hydratující. ELEGANT Elegantní rtěnka, pěčující. Elegant je elegantní rtěnka v kovovém provedení a i kvalita rtěnky odpovídá těm nejvyšším nárokům. Dlouhotrvající příjemný pocit a stabilní barva rtů, Vás naučí každodenní radosti při líčení. SLIMSTICK

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

Un automne à Paris. PODZIM/ZIMA MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ

Un automne à Paris. PODZIM/ZIMA MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ Un automne à Paris. Zamilujte se do barevných a zářivých odstínů nové kolekce líčení Sothys Podzim v Paříži. Trendy potvrzené také v tisku! Zdroje: Magazines Avantages /Elle Výrobky P O D Z I M / Z I M

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

FENOMENÁLNÍ ŘASENKA. FM GROUP MAKE UP NOVINKY jaro 2014

FENOMENÁLNÍ ŘASENKA. FM GROUP MAKE UP NOVINKY jaro 2014 FENOMENÁLNÍ ŘASENKA Jakých výsledků je možné dosáhnout s novou Řasenkou? Nová Fenomenální řasenka poskytuje fenomenální výsledky: prodlužuje, zahušťuje, přesně odděluje a natáčí řasy. Díky speciálně navrženému

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

GIGA BEST. řasenka / riasenka

GIGA BEST. řasenka / riasenka KATALOG / 2015 GIGA řasenka / riasenka Řasenka pro gigantický objem s regeneračními účinky vitamínů E, C a F. Široký objemový kartáček minimalizuje slepení řas díky rovnoměrnému nanášení. BEST řasenka

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Název projektu školy: Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice Šablona

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A PÉČE O PLEŤ Tato řada, zahrnující více řešení, dodá zhrublé a suché pleti potřebnou vlhkost a upraví nejrůznější kožní potíže. Nejen zvlhčuje, ale také

Více

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013

+MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 +MADE IN GERMANY FLOWTOX COSMETICS PRODUKTE 2012/2013 FLOWTOX COSMETICS Deniz Kaya Hans Ludwig Piller B aris Bulut made in germany. Pocit svěžesti je vždy s vámi! Flowtox Cosmetics "čas je relativní"

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

KONTUROVACÍ SET NA OBLIČEJ

KONTUROVACÍ SET NA OBLIČEJ KONTUROVACÍ SET NA OBLIČEJ CONTOUR KIT 1) Co je konturovací set na obličej? Konturovací set na obličej je sada kosmetiky pro každodenní rozjasnění a vymodelování kontur obličeje. Tři produkty různých barev,

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

Zemité tóny vévodí nové kolekci make-upu Marionnaud podzim/zima 2014

Zemité tóny vévodí nové kolekci make-upu Marionnaud podzim/zima 2014 Zemité tóny vévodí nové kolekci make-upu Marionnaud podzim/zima 2014 Po letních pastelových barvách přináší podzimní kolekce make-upu Marionnaud příjemné, tlumenější barvy podzimu. Zemitější odstíny se

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ Profesionální výrobky pro každý typ pleti 100% přírodní S certifikátem NATRUE Nová pleťová péče od lavery má vylepšené složení, přináší moderní receptury plné luxusních

Více

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o.

Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. Ochranné pracovní krémy vyrábí CORMEN s.r.o. dodává Dezinfekce pokožky je často nezbytnou součástí hygienických postupů. Potřeba antibakteriálního účinku vyvstává zvláště v podmínkách zvýšené zátěže,

Více

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou.

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 1 리아체 J U L I A ZÁKLADNÍ PÉČE O PLEŤ Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 2 HLAVNÍ SLOŽKA

Více

Nejčastěji kladené otázky

Nejčastěji kladené otázky Nejčastěji kladené otázky o je beta-glukan, hlavní složka produktové řady? Jedná se o unikátní přírodní polysacharid, který má velmi silné hydratační a regenerační vlastnosti a působí proti tvorbě vrásek.

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie MORPHOSIS Moderní ošetřující linie MORPHOSIS je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní aktivní složkou výtažky z přírodního bohatství Středomoří. Dodává výživu a řeší problémy vlasů a vlasové pokožky.

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více

Záleží nám na Vás, a proto Vám vždy rádi poradíme.

Záleží nám na Vás, a proto Vám vždy rádi poradíme. KATALOG / 2014 Záleží nám na Vás, a proto Vám vždy rádi poradíme. Těšíme se na Vás na e-mailu lucka@kosmetikamoje.cz nebo na Facebook.com /KosmetikaMOJE Velmi rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy týkající

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 10 Funkční látky péče o kůži IV

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 10 Funkční látky péče o kůži IV Kosmetika a kosmetologie Přednáška 10 Funkční látky péče o kůži IV Přednáška byla připravena v rámci projektu Evropského sociálního fondu, operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem

Více

ORIGIN.

ORIGIN. ORIGIN www.krasanamiru.cz ŠÁCHOROVÝ OLEJ Vysoký obsah kyseliny olejové. Obsahuje polynenasycené mastné kyseliny. Vysoký obsah vitaminu E (alfa-tokoferol) a Omega 9. Anti-aging Antioxidant Hydratace MERUŇKOVÝ

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ,

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ, SYNERGYAGE OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH DEFEKTŮ AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH

Více

VLASOVÝ VZORNÍK BEZ AMONIAKU S ARGANOVÝM OLEJEM A KAKAOVÝM MÁSLEM NHP PERMANENTNÍ KRÉMOVÁ BARVA AMONIAK, PPD, KRYTÍ, KOMFORT, VÝSLEDEK, PÉČE

VLASOVÝ VZORNÍK BEZ AMONIAKU S ARGANOVÝM OLEJEM A KAKAOVÝM MÁSLEM NHP PERMANENTNÍ KRÉMOVÁ BARVA AMONIAK, PPD, KRYTÍ, KOMFORT, VÝSLEDEK, PÉČE VLASOVÝ VZORNÍK NHP PERMANENTNÍ KRÉMOVÁ BARVA BEZ AMONIAKU S ARGANOVÝM OLEJEM A KAKAOVÝM MÁSLEM 0 % 100 AMONIAK, PPD, % PARABENY, PARAFÍN KRYTÍ, KOMFORT, VÝSLEDEK, PÉČE NHP - NATURAL HAIRCARE PROGRAM PROFESIONÁLNÍ

Více

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 14 Kosmetické přípravky

Kosmetika a kosmetologie Přednáška 14 Kosmetické přípravky Kosmetika a kosmetologie Přednáška 14 Kosmetické přípravky Přednáška byla připravena v rámci projektu Evropského sociálního fondu, operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s názvem Zvyšování

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany ÚČINKY čistý.účinný.inovativní. řešení problému pro každý typ kůže Kůže každého člověka má individuální potřeby a vyžaduje individuální režim péče pro získání optimálních výsledků. Někdy není dostačující

Více

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY TRULY INNOVATIVE (SKUTEČNÁ VĚDA) Tajemství k proměně vedoucích podivuhodných vlastností série Experalta Platinum spočívá v účinném souladu bylinných a progresívních složek. FORMULE

Více

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla 3 kroky, aby vaše pokožka kvetla květiny a byliny severského léta MÁDARA přichází z Lotyšska, malé země v severní Evropě, z oblasti Baltu, regionu kterému se podařilo zachovat si mnoho neposkvrněných a

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany

ABSOLUTE ÚČINKY. čistý.účinný.inovativní. Copyright NORA BODE Germany ÚČINKY čistý.účinný.inovativní. řešení problému pro každý typ kůže Kůže každého člověka má individuální potřeby a vyžaduje individuální režim péče pro získání optimálních výsledků. Někdy není dostačující

Více

ma crème nature BIO HYDRATAČNÍ KRÉM, KTERÝ SI SAMI PŘIPRAVÍTE

ma crème nature BIO HYDRATAČNÍ KRÉM, KTERÝ SI SAMI PŘIPRAVÍTE ma crème nature BIO HYDRATAČNÍ KRÉM, KTERÝ SI SAMI PŘIPRAVÍTE ma crème nature 100% PŘÍRODNÍ KÚRA, KTEROU VAŠE PLEŤ POTŘEBUJE 1 PŘIPRAVTE 2 PŘILIJTE 3 SMÍCHEJTE 4 ZCHLAĎTE přirozená inovace Již více jak

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání

OBSAH. Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání OBSAH Úvod Potřeby zákazníků Technologie Výsledky Výrobková řada Ceny Cílová skupina Podpora podnikání ÚVOD Již po týdenním používání ARTISTRY YOUTH XTEND Power Systému, který obsahuje přípravky určené

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky fitness & wellness equipment import a distribuce wellness a SPA kosmetiky KONTAKT : Martin Strašek - Q-POWER Školní 1273, 43001 Chomutov tel.: 736 764 374 E-mail : store@powerstore.cz PRODUKTY: Profesionální

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice

ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice ceník kosmetických služeb kosmetický salon Lotyšská 10 Praha 6 Dejvice KOSMETICKÉ SALONY PRAHA Ve dvou kosmetických salonech RYOR nabízíme široké spektrum ošetření pokožky těla i obličeje. Ke každému klientovi

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii PŘÍDODNÍ INSPIRACE = = VITA DIVINA Made in Italy Vyrobeno v Itálii BYOTHEA je nová profesionální řada Exi Cosmetics s PRODUKTY inspirujícími se PŘIROZENOSTÍ pro zdůraznění KRÁSY KAŽDÉHO ČLOVĚKA. = = ŽIVOT

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

Kolagen architekt kůže

Kolagen architekt kůže Kolagen architekt kůže Kolagenová vlákna jsou nosnou kostrou kůže. Pokud bychom navrstvili kolagenová vlákna na tloušťku 1 mm, vydržela by zatížení více než 10 kg jako provaz nebo kovové lano. Nejvyšší

Více

ARTISTRY Kolekce Speciální péče

ARTISTRY Kolekce Speciální péče Kolekce Speciální péče Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám oznamujeme zahájení prodeje Speciální péče zcela nového standardu prvotřídní péče o pleť. Všechny čtyři výrobky dodají všem typům pleti extra

Více