Malé domácí spotřebiče

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Malé domácí spotřebiče"

Transkript

1 Malé domácí spotřebiče podzim zima

2 2 Představujeme Vám našich 8 šampiónů, kteří Vás potěší nejen svými schopnostmi, ale i designem Modely řady Styline jsou chytří pomocníci do domác- Všechny modely série Styline mají extra výbavu. nosti, s nimiž se nejen Vaše snídaně stane příjemným Ideální volba pro každého, kdo si chce usnadnit zážitkem. Elegantní bílostříbrný design, vysoký výkon, práci a vylepšit svůj den. inovaci a komfort, to vše Vám modely Styline mohou nabídnout.

3 3 Při předání ceny PREVIEW AWARD 2010 za design v oblasti domácích elektrospotřebičů byla novináři oceněna skupina spotřebičů Styline C FineCreamer C DualHeating Série Styline dokonalá technika pro jedinečné výsledky AccessoryBag Built in drawer

4 4 Obsah U značky Bosch naleznete přesně to, co potřebujete Příprava jídla Hnětení, míchání, mletí, šlehání, mixování 38 Přednosti spotřebičů 40 Kuchyňský robot MUM 8 44 Kuchyňské roboty MUM 5 46 Kuchyňské roboty MUM 4 47 Zvláštní příslušenství pro MUM 4 a MUM 5 50 Kompaktní kuchyňské roboty 51 Kráječe Krájení, sekání, drcení a míchání 53 Ponorné mixéry MSM 7 54 Ponorné mixéry MSM 6 56 Styline přednosti spotřebičů 57 Ruční šlehače Styline 58 Ruční šlehače Odšťavňování 60 Odšťavňovače a lis na citrusy Péče o podlahu Hygienické čištění podlah a koberců 10 Přednosti vysavačů 13 Podlahové vysavače 26 Aku vysavače 27 Tyčové aku vysavače move 2 in 1 28 Zvláštní přísl. pro podlahové vysavače 29 Kompatibilita zvláštního příslušenství / Spec. filtry / Výměnné filtrační sáčky 80 Technická data pro podlahové vysavače Péče o šatník Rychlé a pohodlné žehlení 30 Přednosti spotřebičů 32 Kompaktní parní stanice a napařovací žehličky 37 Žehlička na suché žehlení 37 Příslušenství pro napařovací žehličky

5 Obsah 5 Příprava kávy, snídaně Příprava snídaně a kávy 63 Tassimo přednosti spotřebičů 65 Tassimo Individuální volba private collection 69 Přednosti spotřebičů Styline 70 Snídaňové sety Styline 72 Snídaňový set červená 73 Snídaňový set černá 74 Snídaňový set bílá 75 Snídaňový set nerezová 76 Kávomlýnek 77 Ocenění 82 Náš servis

6 6 Obsah Představujeme Vám to nejzajímavější od značky Bosch Podlahové vysavače Vysáváte, vysáváte a 10 centimetrů před koncem koberce se šňůra napne a vypadne ze zásuvky. Přesně tohle se Vám s novými vysavači řady Bosch GL-50 už nikdy nestane. Nejdelší navíjecí kabel na trhu jim poskytuje akční rádius až 15 metrů. A to už vystačí i na pořádně velký obývák. Navíc jsou vybaveny transparentními nárazníky AirBumper, díky nimž nezanechají stopy na stěnách ani na nábytku. Řada GL-50 na první pohled jednoznačně zaujme moderním designem. Revoluční novinkou je flexibilní kulový kloub sací hadice 360 BallConnection, jenž dodává přístroji stabilitu a usnadňuje ovládání. Mobilitu zvyšují také čtyři měkká otočná kolečka na kovových osičkách. S vysavačem řady GL-50 se zkrátka vysávání stane radostí. Napařovací žehličky Pod parou na všechny druhy textilií. Napařovací žehličky značky Bosch Vás velmi rychle přesvědčí, že nejenže dobře vypadají, ale především se během chvíle dokážou proklouzat až k dokonalému výsledku. Nová žehlicí plocha palladium-glissée (nerezová plocha speciálně potažená vrstvou keramiky) disponuje ideálními kluznými vlastnostmi. Novodobé parní kanálky vytváří z žehlení čtyřfázový proces v jednom chodu: předvlhčení, provlhčení, vysušení a vyhlazení. Pokud k tomu přidáme vysoký výkon permanentní páry 0 40 g/min a parní ráz 100 g/min, dostaneme tu nejúčinnější zbraň proti záhybům. Žehlení ještě nikdy nebylo tak bezpečné a zároveň jednoduché. Nyní začíná požitek již při přípravě jídla Kuchyňské roboty MUM 5 ze série Styline od Bosch: dokonalé výsledky a kompaktní design. Již více než 60 let oceňují lidé kuchyňské roboty Bosch v milionech domácností. Nový MUM 5 je dalším pokračováním této úspěšné historie disponuje tak jako jeho předchůdci silným motorem, třídimenzionálním planetárním pohonem Multi Motion Drive, inteligentním systémem bezpečného provozu a snadné obsluhy a širokou škálou příslušenství. Jedinečný Styline extra MUM 5 s praktickou taštičkou na příslušenství. Objevte s námi našeho nejmladšího člena rodiny Styline od Bosch a vychutnejte si naše nejnovější chutné recepty.

7 7 Snídaňové sety Styline Kuchyňská série Styline Nyní je práce v kuchyni stejně příjemná jako jídlo samotné. Tassimo Svět Tassimo? Pestrý jako život sám. Vstát, zapnout, vychutnat si! Snídaňový set private collection prezentuje svým vzrušujícím designem v nerezu nebo tmavě červené a svou inovativní technikou s komfortním ovládáním absolutně nový standard. Vodní filtrace Brita Maxtra a důmyslný proces spařování kávy u filtračních kávovarů se starají o nejlepší chuť kávy. Elektronicky řízené opékání toastů připraví každý plátek přesně podle Vašich představ. A v elegantních varných konvicích jsou dna a odvápňovací filtry z nerezu. Nové modely ze série Styline od značky Bosch vypadají neuvěřitelně dobře a jsou neuvěřitelně výkonné. Každý z těchto přístrojů Vás přesvědčí silným výkonem motoru, praktickými technickými řešeními a příjemně tichým provozem. Malý, ale výkonný kompaktní kuchyňský robot je vhodný k přípravě rozmanitých druhů jídel, a to díky širokému spektru příslušenství, které je uloženo v integrované zásuvce. Ponorný mixér se svou inovovanou čtyřbřitou čepelí zpracuje čerstvé potraviny obzvlášť snadno a rychle. A ruční mixér se se svými nově vyvinutými šlehacími metlami, opatřenými speciálními kuličkami, postará o větší objem pokrmu a vytvoří doslova nadýchaný kulinářský výsledek. Nový kuchyňský robot řady MUM 5 Vás překvapí svým výkonem a potěší svým vzhledem. Tassimo je revoluční systém na přípravu teplých nápojů, s nímž dostanete přesně to, co si přejete, a to okamžitě. Latte macchiato, cappuccino, káva, čaj nebo horká čokoláda stačí si jen vybrat z našeho sortimentu ten správný T DISC, vložit ho do přístroje a stisknout tlačítko. Nyní se opět můžete věnovat svým hostům, Tassimo se mezitím díky své inteligentní technologii čárového kódu perfektně postará o Vaše nápoje.

8 8 Inovace od značky Bosch Jedinečné patenty, jedinečné výsledky Podle ikon snadno zjistíte, jakými inovacemi je příslušný spotřebič vybaven. Příprava jídla Příprava snídaně Péče o podlahu EasyArmLift Built in drawer FineCreamer Nejlepší výsledky. Dynamický planetární pohon u řady kuchyňských robotů MUM 8 a MUM 4 nechává míchací metly a hnětací háky rotovat v eliptických drahách těsně u stěn mísy. Díky tomu je obsah míchací nádoby velmi důkladně zpracován. Podporuje zdvihání a klesání multifunkčního ramene a usnadňuje výměnu nástavců na těsto. Integrovaná přihrádka na příslušenství nabízí místo pro příslušenství. Ruční šlehač s kuličkami Fine Creamer pro větší objem při šlehání šlehačky, sněhových bílků a krému C C DualHeating Optimalizovaná doba spařování, díky níž chutná káva u třetího šálku stejně dobře jako u desátého. Stále perfektní teplota spařování a kávy díky rozdvojenému topnému a ohřevnému systému. Ohřev křemíkovým sklem pro obzvlášť šetrné a rovnoměrné opékání. Elektronicky regulovaná konstantní teplota pro rovnoměrné opékání. Možnost nastavení teploty na 70 C, 80 C, 90 C a 100 C pro perfektní aroma podle druhu čaje. AirFlowControl System Inovovaná technologie motoru s aerodynamickými výfukovými lopatkami a perfektně vyladěným vedením vzduchu celým vysavačem se stará o optimální snímání prachu při nižší spotřebě energie. Absolutní hygiena: Jedinečný vícestupňový systém vzduchové pračky integrovaný do vysavačů Bosch se stará o to, aby byl vyfukovaný vzduch z 99,997 % zbaven všech nečistot a veškerých nebezpečných jemných částic. Vše 100% těsné: Je součástí Air Flow Control System. S technikou Air Safe je zaručeno hermetické uzavření prostoru motoru, které brání úniku nežádoucího znečištěného vzduchu. Dva rotující kartáče ze 100% přirozených štětin pečují o citlivé tvrdé podlahy. Ponorný mixér s inovativním čtyřbřitým nožem pro rychlejší a jednodušší práci. Funkce udržování teploty. Díky senzorům je nastavená teplota udržována dalších 30 minut. Odbourávání zápachu přirozenou cestou. Založeno na biologických principech. SuperSilent Extra tiché: Naše nové ruční šlehače řady MFQ 4 disponují akustickým výkonem 65 db, jsou tedy až o 10 db tišší než ostatní ruční šlehače na trhu. Podlahové vysavače s duální filtrační technologií. Vysávejte se sáčkem i bez. AccessoryBag Praktická taštička na příslušenství šetří místo a může být skladována v míse kuchyňského robota. Nové modely ze série Styline vypadají neuvěřitelně dobře a jsou neuvěřitelně výkonné. Přesvědčí Vás silným výkonem motoru, praktickými technickými řešeními a příjemně tichým provozem.

9 Inovace od značky Bosch 9 Péče o prádlo S žehlicí plochou cera-glissée je žehlení snadné. Tento inovativní žehlicí povrch je neobvykle tvrdý, klouzavý a má dlouhou životnost. Speciální keramická lehká žehlicí plocha disponuje těmi nejlepšími kluznými vlastnostmi, je vhodná pro všechny druhy textilií a optimalizuje výsledek díky třízónové technice. Bezpečná a úsporná: Vypínací automatika secure vypne žehličku přesně po 30 vteřinách, pokud po tuto dobu leží bez pohybu horizontálně na žehlicí ploše nebo na boku, popř. ji vypne po 8 minutách, stojí-li vertikálně. Takto je zabráněno nejen nechtěnému spálení tkanin a zničení žehlicí plochy, ale zároveň je včasným vypnutím šetřena energie. Inteligentní ochrana efektivně zabraňuje zavápnění spotřebiče. Kompaktní parní generátor: Flexibilní jako napařovací žehlička, silný jako parní stanice, a to díky integrovanému motoru a silnému výdeji páry. EasyBackFilling Díky velkému plnicímu otvoru v zadní části spotřebiče můžete doplnit vodu i z kohoutku během několika vteřin. Ceranium- -glissée Vysoce kvalitní žehlicí plocha z tvrzeného hliníku s liniemi smaltu (keramiky) disponuje nejlepší kluzností a nedochází k odlupování smaltu.

10 10 Podlahové vysavače Tajemství kvality jménem Bosch Test 500 km Naši podlahoví pomocníci mají kvality skutečných maratonců musí vysávat nonstop celých 500 km. Test zastavení a spuštění Zvláště chceme mít jistotu, že naše vysavače vždy na otočení knoflíku začnou pracovat a proto musely vydržet spuštění a vypnutí. 500 km x 35x Nárazový test Nic neponecháváme náhodě a právě proto musí kryt vysavače prokázat, jak důkladně je vyroben, tím, že vydrží bez sebemenšího náznaku poškození 35 upuštění z výšky, ve které jej běžně přenášíte x Prahový test Kontrola koleček a šasi se provádí tak, že naše vysavače musí nejméně 6 000krát přejet přes práh x Test automatického navíjení Abychom měli jistotu, že si zařízení na auto matické navíjení kabelu vysavače opravdu zaslouží své pojmenování, nechali jsme je znovu navíjet přinejmenším 6 000krát, jen tak pro všechny případy x Ohýbací test Než dovolíme, aby se hadice vysavače přestěhovala k Vám domů, musí projít zátěží nejméně ohnutí, při nichž za sebou táhne váhu 2 kg. Hadice přitom nesmí ochabnout. Tajemství vysavačů Bosch 1 Filtrační sáček MEGAfilt SuperTEX Třívrstvá filtrační vrstva zadrží až 99 % všech nečistot a jemných částeček prachu. 2 Ochranný filtr motoru Speciální omyvatelný filtr chrání motor proti veškerým nečistotám. 3 Air Safe Hermeticky uzavřený prostor motoru zabraňuje nekontrolovatelnému úniku vzduchu. 4 HEPA nebo aktivní uhlíkový filtr Několikavrstvá filtrační vložka garantuje až 99,997% čistotu vyfukovaného vzduchu. Air Flow Control System jedinečná technika vzduchové pračky s Air Safe Již filtrační sáček MEGAfilt SuperTEX zadrží až 99 % všech nečistot a jemných částeček prachu. Speciální omyvatelný filtr chrání motor před znečištěním proudícího vzduchu, který do prostoru motoru proniká pod vysokým tlakem. Air Safe ochranného krytu motoru 1 patentovaná inovace značky Bosch je díky drážkovému systému 2 hermeticky uzavřen a stará se o to, aby se žádný vzduch nedostal ven z vysavače, ale byl cíleně nasměrován na HEPA filtr. HEPA nebo aktivní uhlíkový filtr přivedený vzduch poté zbaví z 99,997 % všech nečistot díky tomu je vyfukovaný vzduch čistší než normální vzduch v místnosti

11 Podlahové vysavače 11 Compressor technology Úspora energie značky Bosch. Síla kompresoru Supertichý a superčistý Nový kompresorový rotor s devíti Vysoký sací výkon s minimálním aerodynamicky tvarovanými lopatkami hlukem kompresorové motory _ok dosahuje nejvyšší rychlosti až 800 km/h, s hlučností pouhých 73 db umožňují což se rovná rychlosti Airbus-Jetu. vysavači pracovat supertiše. Vysavač Díky extrémně vysokému proudění BSG 8 je nositelem/držitelem TÜV vzduchu a minimalizovanému odporu certifikátu Vhodný pro alergiky v celém spotřebiči zajišťuje tato hnací a je vybaven systémem Air Flow Control jednotka společně s tryskou excelentní [km/h] výsledek a zároveň šetří spoustu System s Air Safe a HEPA hygienickým filtračním systémem. Tato dokonalá energie technika čištění vzduchu odstraňuje dokonce jemný prach a zajišťuje, aby vzduch vycházející z vysavače byl čistší než normální vzduch v místnosti. Compressor technology ušetří až 50 % energie* při 100 % sacího výkonu. Maximální čistota a hygiena: Ultra HEPA a Ultra HEPA Active hygienická filtrace HEPA filtry jsou speciální filtry, které se používají např. při výrobě mikročipů, aby bylo skutečně zaručeno, že prostředí zůstane naprosto bez prachu. U vysavačů řady GL-50 jsou HEPA filtry omyvatelné. Skládají se z několikanásobně navrstvených flísových mřížek, které zachytí dokonce i nepatrné částečky kondenzátu a dehtových částic z cigaretového kouře. Nepřekonatelný: filtr Ultra HEPA Active je navíc tvořen extra silnou kazetou s aktivním uhlím, která zachycuje a filtruje pachy vzniklé při vysávání. * Ve srovnání se spořebiči o příkonu wattů. Který vysavač je pro Vás nejvhodnější? Stačí si jen vybrat! BSGL 3, BGL 4 Požadavky na vysavač: průměrné požadavky Perioda využívání: 1x za týden nebo ještě méně Vhodná velikost plochy: malý nebo střední byt do 60 m2 BSG 8, BSGL 5 Dobrá zpráva pro alergiky: filtrační sáček Zvlášť optimalizované materiály dělají ze speciálního filtračního sáčku Bosch MEGAfilt SuperTEX a MegaAir SuperTEX inovativní hygienické komponenty. Zachytí až 99 % všech nečistot a prachových částic. Speciální hygienický uzávěr také zajistí, že při výměně filtračního sáčku nedojde k jakémukoli kontaktu s jeho obsahem. Požadavky na vysavač: vysoké požadavky na výkon, čistotu vzduchu, nízkou hlučnost a komfort ovládání Perioda využívání: vícekrát za týden nebo denně Vhodná velikost plochy: velké byty přes 100 m2 BGL 35 MOVE Požadavky na vysavač: design a výkon Perioda využívání: 1x za týden nebo méně Vhodná velikost plochy: menší byt do cca 40 m2

12 12 Podlahové vysavače Výroba vysavačů výrobní závod v Bad Neustadtu V současné době se všechny modely vysavačů Bosch, které nabízíme v katalogu, vyrábějí ve výrobním závodě v německém městečku Bad Neustadt an der Saale. Továrna patřila původně firmě Siemens a již v roce 1937 se zde vyráběly elektrické motory. V roce 1996 převzala továrnu firma BSH a od té doby se tu vyrábějí vysavače. V současné době zde pracuje 409 zaměstnanců. Trocha historie: r vyroben první vysavač Siemens pumpa na odstraňování prachu r první ruční vysavač Siemens Protos Rapid r první ruční vysavač s hubicí z umělé hmoty r vyroben první vysavač Siemens na elektrický proud r vynalezen hygienický filtrační systém r první univerzální turbokartáč na koberce a tvrdé podlahy bez přepínání r první kompaktní motor s turbínou r první kompaktní vysavač s navinutím kabelu r technologie dvojí filtrace sáček, nádoba na prach r vyroben 30miliontý vysavač r nejvýkonnější vysavač ve své kategorii r první čisticí robot r nový objev v hygieně Air Flow Control System s Air Safe r nejvýkonnější vysavač ve své kategorii o výkonu W r compressor technology 100% síla vysávání při úspoře až 50 % energie Naše historie od roku pumpa na sběr prachu Vysavač (60. léta) Made in Germany Vysavač (30. léta) Kvalita z Německa Pojem Made in Germany hovoří o kvalitní práci a vysoké úrovni domácích spotřebičů Bosch. Klademe důraz na inovátorskou sílu německých inženýrů a přednosti německé výroby.

13 Podlahové vysavače 13 Podlahový vysavač BSG 8PRO1 HomeProfessional AirFlowControl System Vítěz D-Testu 07/2008 Made in Germany long-life compressor technology: nová inovativní motorová technologie s aerodynamickými výfukovými lopatkami a perfektně vyladěným průtokem vzduchu celým spotřebičem pro optimální snímavost prachu při nižší spotřebě energie, kompresorový motor s 10letou garancí příkon: W velmi tichý provoz i při vysokém výkonu elektronická regulace sací síly posuvným regulátorem hygienický filtrační systém Air Clean HEPA sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem Air Flow Control System: patentovaný systém opatření pro absolutní čistotu vzduchu vycházejícího z vysavače Air Safe: hermetické uzavření vysavače proti úniku prachu TÜV certifikát (certifikát absolutní hygieny): vysavač vhodný pro alergiky snadno přístupný výfukový filtr objem filtračního sáčku: 6 l one-step filtrační systém: snadná výměna filtračních sáčků soft-grip na rukojeti vysavače pro pohodlnější ovládání elektronický ukazatel výměny filtračního sáčku robustní sací hadice s textilním povrchem v profesionálním provedení nerezová rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou kolečková tryska s přepínáním (šířka sání 280 mm), s kovovou spodní plochou a svorkovým uzávěrem tlumí hlučnost odkládací a parkovací poloha stylový kufřík na příslušenství obsahuje štěrbinovou profi trubici (extra dlouhou), kartáčový nástavec, trysku na polstrování a 3x výměnný filtrační sáček automatické navíjení kabelu se zástrčkou v červené barvě akční rádius: 13 m délka připojovacího kabelu: 9,2 m podvozek se 4 kovovými kolečky pro obzvlášť dlouhou životnost vysavače hmotnost: 6,6 kg (bez příslušenství) označení výměnného sáčku: BBZ 41 FP akustický výkon: db barva: titanové lakování odolné proti poškrábání / červená 265 x 310 x 505 mm Kč EAN:

14 14 Podlahové vysavače Nechte se následovat! Extra dlouhý kabel S 12metrovým kabelem má vysavač řady GL-50 jedinečný akční rádius 15 metrů! Více svobody při vysávání a nekonečný dosah. Pohodlné a uvolněné vysávání i více pater, a to bez nutnosti výměny zásuvek. Skvělá ovladatelnost Spolu s inovativním 360 kulovým kloubem garantují čtyři kolečka na kovových osičkách u vysavače GL-50 stále optimální pohyblivost a vysokou stabilitu při pohybu do různých směrů.

15 Podlahové vysavače 15 Šetřete své klouby, namáhejte jeho! Maximální pohyblivost: jedinečný 360 kulový kloub se otáčí do všech směrů. Takže Vy se již otáčet nemusíte. Nechcete se při práci příliš namáhat? Nový vysavač řady GL-50 to udělá za Vás! Jedinečný 360 kulový kloub je všestranně pohyblivý ideální pro snadné čištění. Hadice následuje každý Váš pohyb, díky tomu je vysavač flexibilní jako žádný jiný. Přednosti: Flexibilní a příjemné vysávání. Menší zatížení hadice díky kulovému kloubu, a tudíž delší životnost vysavače. Méně nárazů do nábytku a prahů díky neustálému pohybu kloubu, a tím celého vysavače. Postará se nejen o podlahy, ale i o okolí Perfektní ochrana nábytku a zdí Nejenže je nový vysavač flexibilní jako žádný jiný, ale je také schopen postarat se o celý byt. Díky nárazníkům AirBumper Protection s ním již nikdy nebudete mít černé skvrny na dveřních rámech a zdích. AirBumper Protection Strany nového vysavače jsou díky AirBumper Protection vzduchovým polštářům na důležitých místech chráněny proti nárazu.

16 16 Podlahové vysavače Podlahový vysavač BSGL Made in Germany AirFlowControl System Omyvatelné filtry příkon: W (výkon srovnatelný s vysavačem o výkonu W úspora energie až 50 %) akční rádius: 15 m 360 BallConnection kulovité ukotvení sací hadice pro lepší ovladatelnost vysavače transparentní nárazník AirBumper ochranná lišta chránící nábytek a zdi proti poškození compressor technology: nová inovativní motorová technologie s aerodynamickými výfukovými lopatkami a perfektně vyladěným průtokem vzduchu celým spotřebičem pro optimální snímavost prachu při nižší spotřebě energie robustní barevná textilní sací hadice elektronická regulace sací síly otočným regulátorem ergonomické madlo rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou a klipem kabelu přepínatelná kolečková tryska (omezující hlučnost) s kovovou spodní plochou a klipovým uzávěrem (šířka sání 280 mm) integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry Air Flow Control System: patentovaný systém opatření pro absolutní čistotu vzduchu vycházejícího z vysavače Air Safe: hermetické uzavření vysavače proti úniku prachu hygienický filtrační systém Air Clean HEPA (omyvatelný filtr) filtrační sáček o objemu 4,5 l sáček MegaAir SuperTEX s hygienickým uzávěrem ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu 4 otočná kolečka hmotnost: 5,3 kg (bez příslušenství) označení výměnného sáčku: BBZ 41 FGXXL barva: černá akustický výkon: 75 db 465 x 305 x 240 mm Kč EAN: NOVINKA Made in Germany Podlahový vysavač BSGL AirFlowControl System Omyvatelné filtry příkon: W akční rádius: 15 m 360 BallConnection kulovité ukotvení sací hadice pro lepší ovladatelnost vysavače transparentní nárazník AirBumper ochranná lišta chránící nábytek a zdi proti poškození robustní textilní sací hadice elektronická regulace sací síly otočným regulátorem ergonomické madlo rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou a klipem kabelu přepínatelná kolečková tryska (omezující hlučnost) s kovovou spodní plochou a klipovým uzávěrem (šířka sání 280 mm) tryska na zvířecí chlupy pro koberce a kobercové podlahy spolehlivě odstraňuje psí a kočičí chlupy (šířka sání 290 mm) XXL polstrovací tryska pro rychlé odstranění zvířecích chlupů z polstrování (šířka sání 185 mm) tryska na tvrdé podlahy s měkkými štětinami (šířka sání 300 mm) integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry Air Flow Control System: patentovaný systém opatření pro absolutní čistotu vzduchu vycházejícího z vysavače Air Safe: hermetické uzavření vysavače proti úniku prachu hygienický filtrační systém Air Clean HEPA (omyvatelný filtr) filtrační sáček o objemu 4,5 l sáček MegaAir SuperTEX s hygienickým uzávěrem ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu 4 otočná kolečka hmotnost: 5,3 kg (bez příslušenství) označení výměnného sáčku: BBZ 41 FGXXL barva: červená Cayenne akustický výkon: 75 db 465 x 305 x 240 mm Kč EAN:

17 Podlahové vysavače 17 Podlahový vysavač BSGL AirFlowControl System Made in Germany Omyvatelné filtry příkon: W akční rádius: 15 m 360 BallConnection kulovité ukotvení sací hadice pro lepší ovladatelnost vysavače transparentní nárazník AirBumper ochranná lišta chránící nábytek a zdi proti poškození elektronická regulace sací síly posuvným regulátorem ergonomické madlo rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 270 mm) tryska na tvrdé podlahy s měkkými štětinami (šířka sání 300 mm) integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry Air Flow Control System: patentovaný systém opatření pro absolutní čistotu vzduchu vycházejícího z vysavače Air Safe: hermetické uzavření vysavače proti úniku prachu hygienický filtrační systém Air Clean HEPA (omyvatelný filtr) filtrační sáček o objemu 4,5 l sáček MegaAir SuperTEX s hygienickým uzávěrem ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu 4 otočná kolečka hmotnost: 5,3 kg (bez příslušenství) označení výměnného sáčku: BBZ 41 FGXXL barva: světle modrá akustický výkon: 75 db 465 x 305 x 240 mm Kč EAN:

18 18 Podlahové vysavače Nejen silný, ale i tichý Nový Maxx x ProSilence perfektně uklízí a je velmi tichý.

19 Podlahové vysavače 19 Podlahový vysavač BGL Maxx'x W SuperSilent Made in Germany AirFlowControl System extra tichý (70 db) díky systému SilenceSound s několikavrstvým tlumením hluku, tichému průtoku vzduchu a motoru redukujícímu hluk a vibrace extra silný výkon díky HighPower AirFlow s aerodynamicky tvarovanými lopatkami pro maximální proudění vzduchu přepínatelná tryska SilentClean, která optimalizuje hluk (šířka sání 270 mm) 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean II filtrační sáček o objemu 4,5 l elektronická regulace sací síly posuvným regulátorem Air Flow Control System: patentovaný systém opatření pro absolutní čistotu vzduchu rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou ergonomické madlo ukazatel výměny filtračního sáčku Air Safe: hermetické uzavření vysavače proti úniku prachu sáček MegaAir SuperTEX s hygienickým uzávěrem odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 3 otočná kolečka hmotnost: 4,7 kg (bez příslušenství) označení výměnného sáčku: BBZ 41 FGXXL / TYP GXXL barva: černá 260 x 300 x 470 mm Kč EAN: Podlahový vysavač BGL Maxx'x W HEPA Parquet SuperSilent Made in Germany AirFlowControl System extra tichý (70 db) díky systému SilenceSound s několikavrstvým tlumením hluku, tichému průtoku vzduchu a motoru redukujícímu hluk a vibrace extra silný výkon díky HighPower AirFlow s aerodynamicky tvarovanými lopatkami pro maximální proudění vzduchu přepínatelná tryska SilentClean, která optimalizuje hluk (šířka sání 270 mm) 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean HEPA tryska na tvrdé podlahy s měkkými štětinami (šířka sání 300 mm) filtrační sáček o objemu 4,5 l elektronická regulace sací síly posuvným regulátorem Air Flow Control System: patentovaný systém opatření pro absolutní čistotu vzduchu rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou ergonomické madlo ukazatel výměny filtračního sáčku Air Safe: hermetické uzavření vysavače proti úniku prachu sáček MegaAir SuperTEX s hygienickým uzávěrem odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 3 otočná kolečka hmotnost: 4,7 kg (bez příslušenství) označení výměnného sáčku: BBZ 41 FGXXL / TYP GXXL barva: modrá 260 x 300 x 470 mm Kč EAN:

20 20 Podlahové vysavače Move On! Vyzkoušejte vysavač MoveOn: ještě silnější, ještě pohyblivější, ještě lepší.

21 Podlahové vysavače 21 Podlahový vysavač BGL 35MOV15 Bosch MoveOn W příkon: 300 max W elektronická regulace sací síly otočným regulátorem Easy Follow System: kulový kloub 360º pro maximální pohyblivost hadice a lepší ovladatelnost extra velká měkká kola pro šetrnou péči o citlivé podlahy robustní textilní sací hadice se stylovým vzorkem ergonomické madlo kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 270 mm) rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean HEPA sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41 FG / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 2 velká zadní kolečka / 1 řídicí váleček hmotnost: 4,6 kg (bez příslušenství) barva: červená 270 x 318 x 395 mm Kč EAN: Podlahový vysavač BGL 35MOV16 Bosch MoveOn W Made in Germany příkon: 300 max W elektronická regulace sací síly otočným regulátorem Easy Follow System: kulový kloub 360º pro maximální pohyblivost hadice a lepší ovladatelnost extra velká měkká kola pro šetrnou péči o citlivé podlahy robustní textilní sací hadice se stylovým vzorkem ergonomické madlo kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 270 mm) rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean HEPA sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41 FG / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 2 velká zadní kolečka / 1 řídicí váleček hmotnost: 4,6 kg (bez příslušenství) barva: vanilková 270 x 318 x 395 mm Kč EAN: Podlahový vysavač BGL 35MOV17 Bosch MoveOn W Made in Germany příkon: 300 max W elektronická regulace sací síly otočným regulátorem Easy Follow System: kulový kloub 360º pro maximální pohyblivost hadice a lepší ovladatelnost extra velká měkká kola pro šetrnou péči o citlivé podlahy robustní textilní sací hadice se stylovým vzorkem ergonomické madlo kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 270 mm) rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean HEPA sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41 FG / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 2 velká zadní kolečka / 1 řídicí váleček hmotnost: 4,6 kg (bez příslušenství) barva: modrá 270 x 318 x 395 mm Kč EAN:

22 22 Podlahové vysavače Nejdříve čistí podlahu, pak vzduch Při vysávání často vznikají nepříjemné vedlejší účinky. Jedním z nich může být i zápach, a to hlavně v domácnostech se zvířaty. Proto přichází nová řada vysavačů Bosch GL-30 s inovativní filtrací Bionic. Nový způsob filtrace je založen na odbourávání zápachu přirozenou cestou a parfémování filtru přírodní vůní. Navíc je dvakrát účinnější než aktivní uhlíkový filtr vzduch vycházející z vysavače je svěží a díky hygienické filtraci i čistší. Řadu GL-30 poznáte podle charakteristických detailů na následujících stránkách. Termín Bionic je složen ze dvou slov biologie a technika. Popisuje využití přírodních principů v moderní technologii.

23 Podlahové vysavače 23 Naším vzorem je nejlepší čisticí systém na světě: příroda Odstraňování zápachu přirozenou Problém zápachu cestou Při vysávání vzniká nepříjemný zápach, Mnozí spotřebitelé si stěžují na zápach který vadí uživatelům vysavačů. vycházející z vysavače při vysávání. Původci zápachu jsou molekuly, o které Jako nejvíce postižení tímto problémem se dokáže náš filtr Bionic postarat. se jeví majitelé domácích mazlíčků. Až 84 %* z nich si stěžovalo na zápach při vysávání zvířecích chlupů. Nová řada vysavačů GL-30 nabízí inovativní řešení v podobě filtru Bionic. Tato novinka Trik podle přírody mezi vysavačovými filtry si bere za vzor Organizovaná struktura molekul přírodu a odbourává zápach přirozenou (tzv. klathráty) obklopí molekuly cestou. Životnost filtru Bionic je až zápachu a odstraní je. jeden rok. Kompletní odbourání zápachu Molekuly zápachu jsou obklopovány a odstraňovány po celou dobu vysávání. Je to způsob eliminace zápachu, jak jej používá příroda, ale mnohem rychlejší. Výsledek: čistý vzduch a svěží vůně. * Průzkum byl prováděn v Německu a ve Francii.

24 24 Podlahové vysavače Podlahový vysavač BSGL GL-30 Pro energy Made in Germany compressor technology: nová inovativní motorová technologie s aerodynamickými výfukovými lopatkami a perfektně vyladěným průtokem vzduchu celým spotřebičem pro optimální snímavost prachu při nižší spotřebě energie příkon: W (výkon srovnatelný s vysavačem o výkonu W úspora energie až 50 %) elektronická regulace sací síly otočným regulátorem ergonomické madlo kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 280 mm) rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean HEPA sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41 FG / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 3 otočná kolečka hmotnost: 4,3 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 79 db 260 x 290 x 400 mm Kč EAN: Podlahový vysavač BSGL ProAnimalHair W Made in Germany příkon: W elektronická regulace sací síly otočným regulátorem ergonomické madlo kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 270 mm) tryska na zvířecí chlupy pro koberce a kobercové podlahy spolehlivě odstraňuje psí a kočičí chlupy (šířka sání 290 mm) rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean HEPA filtr Bionic: odbourávání zápachu přirozenou cestou sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41 FG / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 3 otočná kolečka hmotnost: 4,3 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 82 db 260 x 290 x 400 mm Kč EAN: Podlahový vysavač BSGL 322XXL extra dlouhá sací hadice 5 m příkon: W elektronická regulace sací síly otočným regulátorem ergonomické madlo rastrová teleskopická trubka extra dlouhá XXL hadice je vhodná k vysávání koberců, aut a jiných složitě dostupných míst; skládá se ze dvou 2,5m částí, které lze jednoduše spojit jedním zacvaknutím kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 260 mm) integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean II sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41 FG / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu 3 otočná kolečka hmotnost: 5,7 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 82 db 255 x 287 x 400 mm Kč EAN: Made in Germany

25 Podlahové vysavače 25 Podlahový vysavač BSGL GL-30 bag & bagless HEPA W Made in Germany příkon: W možnost vysávat i bez papírového sáčku objem prach. zásobníku: 1,2 l elektronická regulace sací síly otočným regulátorem ergonomické madlo atraktivní stříbrné prvky kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 260 mm) tryska na odsávání prachu při vrtání rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean HEPA sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41 FG / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 3 otočná kolečka hmotnost: 4,3 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 84 db 260 x 290 x 400 mm Kč EAN: Podlahový vysavač BSGL Bionic Filter W Made in Germany příkon: W elektronická regulace sací síly otočným regulátorem ergonomické madlo kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 260 mm) rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean II filtr Bionic: odbourávání zápachu přirozenou cestou sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41F G / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 3 otočná kolečka hmotnost: 4,3 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 82 db 260 x 290 x 400 mm Kč EAN: Podlahový vysavač BSGL GL-30 Pro Parquet W Made in Germany příkon: W elektronická regulace sací síly otočným regulátorem ergonomické madlo kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 260 mm) novodobá inovovaná tryska na tvrdé podlahy Pro Parquet duo soft (šířka sání 305 mm) rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean II sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41 FG / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 3 otočná kolečka hmotnost: 4,3 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 82 db 260 x 290 x 400 mm Kč EAN:

26 26 Podlahový vysavač, aku vysavače Podlahový vysavač BSGL GL W Made in Germany příkon: W elektronická regulace sací síly otočným regulátorem ergonomické madlo atraktivní stříbrné prvky kolečková sací tryska s přepínáním (šířka sání 260 mm) rastrová teleskopická trubka s posuvnou manžetou integrované 2dílné příslušenství: trysky na matrace a spáry hygienický filtrační systém Air Clean II sáček MEGAfilt SuperTEX s hygienickým uzávěrem filtrační sáček o objemu 4 l označení výměnného sáčku: BBZ 41 FG / TYP G ukazatel výměny filtračního sáčku odkládací a parkovací poloha automatické navíjení kabelu akční rádius: 10 m 3 otočná kolečka hmotnost: 4,3 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 82 db 260 x 290 x 400 mm Kč EAN: Aku vysavač BKS 4003 vysávání bez kabelu kapacita zásobníku: 300 ml snadné čištění omyvatelný filtr 2dílné příslušenství: štěrbinová hubice, štětec na nábytek NiMH baterie šetřící životní prostředí indikátor stavu připojení k síti možnost přimontování na zeď nebo postavení na stůl hmotnost: 1 kg napětí: 6 V barva: tmavě vínová akustický výkon: 77,5 db příslušenství: čisticí kartáček na filtr 145 x 100 x 380 mm Kč EAN: Aku vysavač BKS 4033 vysávání bez kabelu pro vysávání suchých i mokrých nečistot kapacita zásobníku na nečistoty: 300 ml, na tekutiny: 40 ml snadné čištění omyvatelný filtr 3dílné příslušenství: hubice na spáry, štětec na nábytek, hubice na tekutiny NiMH baterie šetřící životní prostředí indikátor stavu připojení k síti možnost přimontování na zeď nebo postavení na stůl hmotnost: 1,1 kg napětí: 9 V barva: černá akustický výkon: 83 db příslušenství: čisticí kartáček na filtr 145 x 100 x 380 mm Kč EAN: Aku vysavač BKS 4043 vysávání bez kabelu pro vysávání suchých i mokrých nečistot kapacita zásobníku na nečistoty: 300 ml, na tekutiny: 40 ml snadné čištění omyvatelný filtr 3dílné příslušenství: hubice na spáry, štětec na nábytek, hubice na tekutiny NiMH baterie šetřící životní prostředí indikátor stavu připojení k síti možnost přimontování na zeď nebo postavení na stůl váha spotřebiče: 1,3 kg napětí: 14,4 V barva: stříbrná akustický výkon: 83,5 db příslušenství: čisticí kartáček na filtr 145 x 100 x 380 mm Kč EAN:

27 Aku vysavače move 2 in 1 27 Tyčový aku vysavač move 2 in 1 BBH MOVE1 barva: perleťově bílá 2 in 1: aku a ruční vysavač v jednom samostatně stojící bez nutnosti umístění do držáku nebo dokovací stanice velmi skladný díky sklopnému madlu elektrický kartáč kapacita zásobníku: 300 ml nové baterie NiMH: ekologické, velmi výkonné indikátor stavu připojení k síti napětí: 14,4 V omyvatelný filtr čisticí kartáček na filtr možnost umístění nabíjecí stanice na zem i na stěnu hmotnost: 2,8 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 83 db x 255 x 200 mm Kč EAN: Tyčový aku vysavač move 2 in 1 BBH MOVE2 barva: černá 2 in 1: aku a ruční vysavač v jednom samostatně stojící bez nutnosti umístění do držáku nebo dokovací stanice velmi skladný díky sklopnému madlu elektrický kartáč kapacita zásobníku: 300 ml nové baterie NiMH: ekologické, velmi výkonné indikátor stavu připojení k síti napětí: 14,4 V omyvatelný filtr čisticí kartáček na filtr možnost umístění nabíjecí stanice na zem i na stěnu hmotnost: 2,8 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 83 db x 255 x 200 mm Kč EAN: Tyčový aku vysavač move 2 in 1 BBH MOVE3 barva: fialová 2 in 1: aku a ruční vysavač v jednom samostatně stojící bez nutnosti umístění do držáku nebo dokovací stanice velmi skladný díky sklopnému madlu elektrický kartáč kapacita zásobníku: 300 ml nové baterie NiMH: ekologické, velmi výkonné indikátor stavu připojení k síti napětí: 14,4 V omyvatelný filtr čisticí kartáček na filtr možnost umístění nabíjecí stanice na zem i na stěnu hmotnost: 2,8 kg (bez příslušenství) akustický výkon: 83 db x 255 x 200 mm Kč EAN:

28 28 Zvláštní příslušenství pro podlahové vysavače BBZ 082 BD Podlahová kolečková tryska kovová spodní část nohou přepínatelná na klasické koberce nebo hladké koberce díky věncovitým štětinám vhodná EAN: x 294 x 150 mm 890 Kč pro čištění tvrdých podlah snadná manipulace po podlaze díky kolečkům prvotřídní zachycování prachu extra tichá díky speciálnímu tlumení zvuku šířka sání: 280 mm vhodná pro vysavače: BSG 8..., BSG 7..., BSGL 3..., BGL 4..., BSGL 5..., BGL BBZ 102 TBB Turbokartáč na podlahy TURBO UNIVERSAL vhodný pro koberce a kobercové podlahy kartáčuje a vysává současně skvělá snímavost od drobných částeček až po vlákna ušlapaná kobercová podlaha bude opět EAN: x 280 x 140 mm Kč narovnána regulátor přizpůsobení válcových otáček pro příslušný podlahový podklad díky kmitavému uložení kartáčového válce vhodný i pro koberce s vysokým chlupem šířka sání: 280 mm vhodný pro vysavače: BSG 8..., BSG 7..., BSGL 3..., BGL 4..., BSGL 5..., BGL BBZ 42 TB Turbokartáč na polstrování TURBO ideální pro polstrování a matrace kartáčuje a vysává současně skvělá snímavost drobných částeček, vláken a vlasů šířka sání: 165 mm EAN: x 165 x 135 mm Kč vhodný pro vysavače: BSG 8..., BSG 7..., BSGL 3..., BGL 4..., BSGL 5..., BGL BBZ 124 HD Tryska na parkety a tvrdé podlahy speciálně pro parkety a citlivé tvrdé podlahy vhodná i na koberce 2 rotující kartáče ze 100% přirozených EAN: x 330 x 310 mm Kč štětin šířka sání: 305 mm vysaje i velké nečistoty do extra širokého sacího kanálu plochý design pro pohodlné vysávání i pod nábytkem vhodná pro vysavače: BSG 8..., BSG 7..., BSGL 3..., BGL 4..., BSGL 5..., BGL 35...

29 Zvláštní příslušenství pro podlahové vysavače 29 Kompatibilita filtrů u podlahových vysavačů Podlahové vysavače BSG 8 BSG 7 BSGL 5 BGL 4 BSGL 3 BGL 35 Speciální filtry HEPA filtr BBZ 151 HF BBZ 152 HF BBZ 154 HF BBZ 8 SF 1 BBZ 153 HF BBZ 153 HF Textilní filtr BBZ 10 TFP BBZ 10 TFG BBZ 10 TFG BBZ 10 TFG BBZ 10 TFG BBZ 10 TFW Bionic filtr BBZ 11 BF BBZ 11 BF BBZ 11 BF BBZ 11 BF Speciální filtry Bionic Filter Odbourávání zápachu přirozenou cestou. Inovativní filtr eliminující nepříjemné pachy vznikající při vysávání. Lehce parfémovaný. Vhodný pro všechny typy vysavačů z nabídky tohoto katalogu kromě typů BBH MOVE..., BGL 4..., BGL BBZ 11 BF EAN: Kč HEPA filtry Filtr velmi vhodný pro alergiky. Čistí vzduch takovým způsobem, že je čistší než normální vzduch v místnosti. Dokáže zachytit i tak malé částečky, že splňuje EU normu o hygieně vzduchu ve třídě HEPA 12. BBZ 151 HF EAN: Kč BBZ 154 HF EAN: Kč BBZ 152 HF EAN: Kč BBZ 153 HF EAN: Kč BBZ 8 SF 1 EAN: Kč Textilní filtry Několikrát použitelný textilní trvalý filtr. Stačí ho jen vyprázdnit a použít. BBZ 10 TFP EAN: Kč BBZ 10 TFG EAN: Kč Výměnné filtrační sáčky Typ Pro řadu vysavačů Obsah (počet filtračních sáčků a ostatních filtrů) EAN Cena Podlahové vysavače BBZ 41 FP MEGAfilt SuperTEX P BSG EAN: Kč BBZ 41 FG MEGAfilt SuperTEX (objem sáčku: 4 l) BBZ 41 FGXXL MEGAfilt SuperTEX (objem sáčku: 4,5 l) G BSG 7, BSG 6..., BSGL 5..., BSGL 3, BGL 4..., BGL G XL BSG 7, BSGL 5..., BGL EAN: EAN: Kč 240 Kč

30 30 Péče o prádlo Pohodlné a rychlé žehlení? Jedině s Bosch. Žehlení s Bosch Vám nabízí jemnost v každém dotyku. Soft touch materiál na držadle už je standardem v žehlení s Bosch. Žehlicí plocha palladium-glissée z kvalitního nerezu potažená vrstvou keramiky disponuje skvělými kluznými vlastnostmi, které jemně a zároveň účinně vyžehlí Vaše prádlo. Pokud tedy hledáte způsob, jak se rychle, šetrně a účinně postarat o své prádlo, věnujte svou pozornost následujícím stránkám.

31 Péče o prádlo 31 Palladium-glissée Palladium-glissée: potažená ultralehká žehlicí plocha Obzvlášť jemná: 3fázová plocha palladium-glissée Nerezová plocha speciálně potažená vrstvou keramiky disponuje ideálními kluznými vlastnostmi. Novodobé parní kanálky vytváří ze žehlení 4fázový proces v jednom chodu: předvlhčení, provlhčení, vysušení a vyhlazení. Cera-glissée Díky novému uspořádání žehlicí plochy klouže takováto žehlička po prádle ještě jemněji. Přídavné speciálně uspořádané kanálky umožňují rozdělovat páru více než efektivně. Zóna 1: předvlhčení tkaniny Zóna 2: úplné provlhčení tkaniny Zóna 3: vysušení a vyhlazení Hliníková žehlicí plocha potažená mimořádně tvrdým smaltem (keramickou glazurou) má ideální kluznost a odolnost proti poškrábání. Ceranium-glissée Zóna 1 Vysoce kvalitní žehlicí plocha z tvrzeného hliníku s liniemi smaltu (keramiky) disponuje nejlepší kluzností a nedochází k odlupování smaltu. Zóna 2 Zóna 3

32 32 Kompaktní parní stanice a napařovací žehličky Kompaktní parní generátor TDS 1216 Ceranium- -glissée příkon: max W ActiveControl pro větší bezpečnost: díky senzoru umístěnému na držadle se žehlička automaticky vypne, pokud není používána, a začne se znovu zahřívat při opětovném použití stupeň eco úspora energie až 25 % a 40% úspora vody ve srovnání s žehlením na maximální stupeň žehlicí plocha ceranium-glissée s parními kanálky a 3zónovým uspořádáním pro optimální rozdělení páry a kluznosti 4AntiCalc: čtyřnásobná čisticí funkce s ventilem self-clean, calc n clean, vestavným systémem AntiCalc a čisticí tekutinou Advance Steam System: skvělá distribuce páry díky novému tvaru a uspořádání parních kanálků regulace množství páry pomocí tlačítka SET : 3 stupně eco / max / bez páry konstantní pára: 65 g/min parní ráz: 200 g/min vertikální pára zastavení kapání funkce DripStop variabilně nastavitelné množství páry (0/1/2), variabilní nastavení permanentní páry plynulá regulace teploty otočným regulátorem extra dlouhý textilní kabel (2,5 m) s klipem velký transparentní zásobník na vodu (400 ml) funkce sprej zvláštní příslušenství: odvápňovací roztok TDZ 1101 barva: šedá/červená 155 x 125 x 240 mm Kč EAN: Kompaktní parní stanice TDS 1135 Sensixx steam generator příkon: max W žehlicí povrch cera-glissée s parními kanálky a 3zónovým uspořádáním pro optimální distribuci páry a lepší kluznost permanentní pára konstantně vysoký parní výkon (70 g/min) ve vertikální i horizontální pozici konstantní pára: 70 g/min parní ráz: 200 g/min plynulé variabilní nastavení permanentní páry plynulá regulace teploty otočným regulátorem automatické vypnutí při překlopení ve 3 polohách funkce secure senzor na zastavení kapání 4AntiCalc: čtyřnásobná čisticí funkce v podobě ventilu self-clean, calc n clean, vestavného systému AntiCalc a čisticí tekutiny proti intenzivnímu zavápnění soft touch materiál na držadle, otočném voliči teploty a odkládací ploše extra dlouhý textilní kabel (2,5 m) s klipem a možností navinutí velký transparentní zásobník na vodu (400 ml), snadno a rychle plnitelný žehlení s párou a suché žehlení funkce sprej plnicí pohárek zvláštní příslušenství: odvápňovací roztok TDZ 1101 barva: fialová/bílá 160 x 130 x 300 mm Kč EAN: Kompaktní parní stanice TDS 1115 Sensixx steam generator Cera- -glissée Cera- -glissée příkon: max W žehlicí povrch cera-glissée s parními kanálky a 3zónovým uspořádáním pro optimální distribuci páry a lepší kluznost permanentní pára konstantně vysoký parní výkon (45 g/min) ve vertikální i horizontální pozici konstantní pára: 45 g/min parní ráz: 200 g/min plynulé variabilní nastavení permanentní páry plynulá regulace teploty otočným regulátorem automatické vypnutí při překlopení ve 3 polohách funkce secure senzor na zastavení kapání funkce DripStop 3AntiCalc: trojnásobná čisticí funkce v podobě ventilu self-clean, calc n clean a integrovaného systému AntiCalc soft touch materiál na držadle, otočném voliči teploty a odkládací ploše extra dlouhý textilní kabel (2,5 m) s klipem a možností navinutí velký transparentní zásobník na vodu (400 ml) žehlení s párou a suché žehlení funkce sprej plnicí pohárek zvláštní příslušenství: odvápňovací roztok TDZ 1101 barva: bílá 170 x 130 x 325 mm Kč EAN:

33 Napařovací žehličky 33 Napařovací žehlička TDA 7680 SensorSecure Palladium- -glissée 18 příkon: max W ActiveControl pro větší bezpečnost: díky senzoru umístěnému na držadle se žehlička automaticky vypne, pokud není používána, a začne se znovu zahřívat při opětovném použití žehlicí plocha palladium-glissée s parními kanálky a 3zónovým uspořádáním pro optimální rozdělení páry a kluznosti Advance Steam System: skvělá distribuce páry díky novému tvaru a uspořádání parních kanálků konstantní pára: 40 g/min parní ráz: 180 g/min Easy Water Filling rychlé a suché zadní plnění vodou vertikální pára zastavení kapání funkce DripStop variabilně nastavitelné množství páry (0/1/2), variabilní nastavení permanentní páry plynulá regulace teploty otočným regulátorem čisticí funkce self-clean a vestavný systém AntiCalc extra dlouhý textilní kabel (2,5 m) s klipem velký transparentní zásobník na vodu (400 ml) funkce sprej zvláštní příslušenství: textilní ochrana žehlicí plochy TDZ 1510 barva: tmavěmodrá / metalická modrá 155 x 125 x 240 mm Kč EAN: Napařovací žehlička TDA 7658 ProEnergy SensorSecure Palladium- -glissée příkon: max W ActiveControl pro větší bezpečnost: díky senzoru umístěnému na držadle se žehlička automaticky vypne, pokud není používána, a začne se znovu zahřívat při opětovném použití stupeň intenzity páry E : energetická úspora 24 % v porovnání s maximálním stupněm intenzity u žehliček Bosch s příkonem W žehlicí plocha palladium-glissée s parními kanálky a 3zónovým uspořádáním pro optimální rozdělení páry a kluznosti Advanced Steam System: skvělá distribuce páry díky novému tvaru a uspořádání parních kanálků konstantní pára: 40 g/min parní ráz: 150 g/min Easy Water Filling rychlé a suché zadní plnění vodou vertikální pára, zastavení kapání funkce DripStop variabilně nastavitelné množství páry (0/1/2), variabilní nastavení permanentní páry plynulá regulace teploty otočným regulátorem čisticí funkce self-clean, vestavný systém AntiCalc tlačítko calc n clean: rychlejší a jednodušší čištění spařovací komory zastavení kapání funkce DripStop extra dlouhý textilní kabel (2,5 m) s klipem kabelu velký transparentní zásobník na vodu (400 ml) funkce sprej zvláštní příslušenství: textilní ochrana žehlicí plochy TDZ 1510 barva: zelená/bílá 155 x 125 x 290 mm Kč EAN: Napařovací žehlička TDA 7630 Sensixx B7 secure Palladium- -glissée příkon: max W žehlicí plocha palladium-glissée s parními kanálky a 3zónovým uspořádáním pro optimální rozdělení páry a kluznosti konstantní pára: 40 g/min parní ráz: 150 g/min vertikální pára variabilně nastavitelné množství páry plynulá regulace teploty otočným regulátorem automatické vypnutí při překlopení ve 3 polohách funkce secure zastavení kapání čisticí funkce self-clean a vestavný systém AntiCalc rukojeť z materiálu soft touch extra dlouhý textilní kabel (2,5 m) s klipem kabelu a možností navinutí velký transparentní zásobník na vodu (400 ml), snadno a rychle plnitelný rychlé a suché zadní plnění vodou ukazatel provozu funkce sprej zvláštní příslušenství: textilní ochrana žehlicí plochy TDZ 1510 barva: fialová/bílá 155 x 125 x 290 mm Kč EAN:

Malé domácí spotřebiče

Malé domácí spotřebiče Malé domácí spotřebiče podzim zima 2013 www.bosch-home.com/cz 2 Představujeme Vám našich 8 šampiónů, kteří Vás potěší nejen svými schopnostmi, ale i designem Modely řady Styline jsou chytří pomocníci do

Více

Malé domácí spotřebiče

Malé domácí spotřebiče Malé domácí spotřebiče podzim zima 2011 Výše příspěvku na likvidaci historických elektrozařízení druh elektrozařízení výše příspěvku bez DPH výše příspěvku vč. DPH pračky 54,62 Kč 66 Kč sušičky 54,62 Kč

Více

Vysavače. Zima 2015. www.bosch-home.cz

Vysavače. Zima 2015. www.bosch-home.cz Vysavače Zima 2015 www.bosch-home.cz 2 Inovace od značky Bosch U značky Bosch naleznete přesně to, co potřebujete Podle ikon snadno zjistíte, jakými inovacemi je příslušný spotřebič vybaven Péče o podlahu

Více

Doporučená cena vč. DPH. Model/Typ Objednávací číslo Obrázek. Zvláštní příslušenství pro MUM 4 a MUM 5 MUZ 45 LS 1

Doporučená cena vč. DPH. Model/Typ Objednávací číslo Obrázek. Zvláštní příslušenství pro MUM 4 a MUM 5 MUZ 45 LS 1 Zvláštní příslušenství pro MUM 4 a MUM 5 MUZ 45 LS 1 573026 sada děrovaných kotoučů 2 děrované kotouče z nerezu o průměru otvorů 3 a 6 mm, kompatibilní pouze s masomlýnkem MUZ 4 FW 3 (i s předchůdcem MUZ

Více

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Tepovač k hygienickému základnímu čištění kobercových a tvrdých podlahových krytin. Použitelný i jako mokro/suchý vysavač. Vybavení: Nástřiková/sací hadice s

Více

F600 sáčkové vysavače XXXXX

F600 sáčkové vysavače XXXXX F600 sáčkové vysavače XXXXX Benefity řady F600 NEJVYŠŠÍ SACÍ VÝKON NA TRHU Absolutně nejvyšší sací výkon 530 W umožňuje při běžném znečištění využití minimálního výkonu s velmi nízkou hlučností EXTRÉMNÍ

Více

Žehlení. Zima 2015. www.bosch-home.cz

Žehlení. Zima 2015. www.bosch-home.cz Žehlení Zima 2015 www.bosch-home.cz 2 3 U značky Bosch naleznete přesně to, co potřebujete Podle ikon snadno zjistíte, jakými inovacemi je příslušný spotřebič vybaven Péče o prádlo Speciální keramická

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium KÄRCHER SV 1802 / SV 1902 Jednoduše, pohodlně a rychle Čištění parním vysavačem bez použití chemii Při vysávání nečistot

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

T 10/1. Ovládání nohou. Nádoba odolná proti nárazům s lištou po celém obvodu

T 10/1. Ovládání nohou. Nádoba odolná proti nárazům s lištou po celém obvodu Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy, maloobchod. 1 Ovládání

Více

Nejtišší vysavač* třídy 4A++AAA s dokonalou kluzností na každém povrchu včetně koberce

Nejtišší vysavač* třídy 4A++AAA s dokonalou kluzností na každém povrchu včetně koberce Sáčkový vysavač SILENCE FORCE EXTREME 4++ RO7485 Rowenta Sáčkový vysavač SILENCE FORCE EXTREME 4++ RO7485 RO7485E Nejtišší vysavač* třídy 4++ s dokonalou kluzností na každém povrchu včetně koberce Vysavač

Více

Kompaktnost je skvelá.

Kompaktnost je skvelá. Kompaktnost je skvelá NIC JINÉHO S NÍM NESNESE SROVNÁNÍ KOMPAKTNÍ tradicní SYSTÉM NANOPACK: NOVÝ PROSTOR OPRAVDOVÁ REVOLUCE Objevte nový prostor ve svém vlastním domě! Díky svým extrémně malým rozměrům

Více

Tichý vysavač třídy 4A v kompaktním provedení. Odstraní i zašlapané nečistoty! SILENCE FORCE COMPACT 4A ANIMAL CARE RO6383EA Sáčkový vysavač RO6383EA

Tichý vysavač třídy 4A v kompaktním provedení. Odstraní i zašlapané nečistoty! SILENCE FORCE COMPACT 4A ANIMAL CARE RO6383EA Sáčkový vysavač RO6383EA SILENCE FORCE COMPCT 4 NIML CRE RO6383E Sáčkový vysavač RO6383E Tichý vysavač třídy 4 v kompaktním provedení. Odstraní i zašlapané nečistoty! Vysavač Silence Force 4 prošel všemi testy evropského energetického

Více

Suché vysavače T 10/1

Suché vysavače T 10/1 Suché vysavače T 10/1 Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy,

Více

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit MV 3 Premium Fireplace Kit s filtrem na hrubé nečistoty a popel: výkonný a energeticky úsporný základní vysavač se stabilní nádrží z nekorodující ušlechtilé

Více

Multifunkční vysavače MV 3 P

Multifunkční vysavače MV 3 P Multifunkční vysavače MV 3 P Vybavení: Sací hadice 2 m 35 mm Sací trubky 2 kusy 0.5 m 35 mm Mokro-suchá podlahová hubice Clips with 2 rubber and 2 brush inserts Spárová hubice Adaptér pro připojení elektronářadí

Více

Jiné vysávání účinné a pohodlné. Malý high-tech vysavač. malý šikovný smělý

Jiné vysávání účinné a pohodlné. Malý high-tech vysavač. malý šikovný smělý Jiné vysávání účinné a pohodlné. Malý high-tech vysavač. malý šikovný smělý Jiné vysávání účinné a pohodlné. Malý high-tech vysavač. S ním je vysávání konečně zábavné. Ženám, které už otestovaly vysavač

Více

Tichý navenek! Silný uvnitř! www.rowenta.cz

Tichý navenek! Silný uvnitř! www.rowenta.cz Tichý navenek! Silný uvnitř! www.rowenta.cz Intensium RO 6679 eo Cyclonic RO 3427 RO 3463 POHODLNÝ A LEHKÝ KOMPAKTNÍ BEZ výjimečně účinný systém separace prachu Double Cyclonic Technology a trojitá filtrace

Více

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN.

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. VÝSTAVBA Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. Dva kompaktní odsavače prachu s mimořádně vysokým sacím výkonem. Dostanou se všude a mají vše s sebou. Promyšlené profesionální

Více

BV 5/1. Patentovaný nosný rám čalouněný systémem Air Stream Comfort

BV 5/1. Patentovaný nosný rám čalouněný systémem Air Stream Comfort Nový vysavač na záda BV 5/1, který se nosí jako batoh pohodlně na zádech, je se svými 5,3 kg ještě lehčí a výkonější. Používá se tam, kde je to pro klasické vysavače příliš těsné. 1 2 1 2 Patentovaný nosný

Více

SUpERSÍLA. pro VšECHNY.

SUpERSÍLA. pro VšECHNY. VySAVAče Náš tip Problémy s místem? Kärcher nabízí rafinované řešení, aby se hezké věci v životě ocitly v centru pozornosti. Čím méně místa vysavač potřebuje, tím lépe. Ultrakompaktní VC 5 je malý a přesvědčí

Více

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena BESTSELLERS 2017 HOME&GARDEN FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Obj. číslo: 1.055-500.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno naplnění nádrže Pracovní šířka: 300 mm Otáčky

Více

ŘADA NSG uclean ÚKLIDOVÉ VYSAVAČE JSEM VAŠE STAR. Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean!

ŘADA NSG uclean ÚKLIDOVÉ VYSAVAČE JSEM VAŠE STAR. Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! ŘADA NSG uclean JSEM VAŠE STAR NA ÚKLID Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! NOVÁ ŘADA VYSAVAČŮ STARMIX NSG UCLEAN VÝKONNÝ VYSOKOOTÁČKOVÝ MOTOR až o 20 %

Více

Síla a výkon ve vašich rukou COMPACT POWER RO3920 RO3927EA

Síla a výkon ve vašich rukou COMPACT POWER RO3920 RO3927EA COMPACT POWER RO3920 RO3927EA Síla a výkon ve vašich rukou Účinnost 3A Compact Power byl navržen pro ty, kdo hledají účinné vysavače se snadným použitím. Tato nová řada přináší účinnost 3A a nabízí ve

Více

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy, maloobchod. 1 Snadná údržba

Více

T 15/1 eco!efficiency

T 15/1 eco!efficiency Vysavačem T 15/1 na suché vysávání obnovujeme náš stávající profesionální program vysavačů na suché vysávání a obsazujeme tuto důležitou část trhu opět dalším vynikajícím modelem třídy Top. 1 Takto šetřit

Více

Čistota střižená na míru

Čistota střižená na míru Příslušenství pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot Čistota střižená na míru Firma Kärcher nabízí pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot bohaté a užitečné příslušenství pro

Více

T 12/1 eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency T 12/1 eco!efficiency Tišší, dobře ovladatelný, vysoce stabilní vysavač na suché vysávání s nožním spínačem a protinárazovou ochranou. Jednoduchý doběh díky dvěma velkým pogumovaným kolům a dvěma dvojitým

Více

ŘADA NSG uclean ÚKLIDOVÉ VYSAVAČE JSEM VASE STAR NA UKLID. Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean!

ŘADA NSG uclean ÚKLIDOVÉ VYSAVAČE JSEM VASE STAR NA UKLID. Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! ŘADA NSG uclean - - JSEM VASE - STAR NA UKLID Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! Nová řada vysavačů Starmix NSG uclean VÝKONNÝ Vysokootáčkový motor - až

Více

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy, maloobchod. 1 Snadná údržba

Více

Vysavače >>> Charakteristické znaky vysavačů

Vysavače >>> Charakteristické znaky vysavačů Vysavače >>> Charakteristické znaky vysavačů Univerzální vysavače NAREX jsou vhodné pro suché i mokré vysávání. S přehledem zvládají běžné stavební a dílenské nečistoty, které zachycují do filtračního

Více

T 10/1 eco!efficiency

T 10/1 eco!efficiency 40% úspora energie: vysavač Kärcher na vysávání suchých nečistot. S kombinovanou hubicí, odnímatelným napájecím kabelem (12 m), antistatickým kolenem, navíjením napájecího kabelu a zesíleným hlavním filtračním

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

Suché vysavače T 15/1 eco!efficiency

Suché vysavače T 15/1 eco!efficiency Suché vysavače T 15/1 eco!efficiency Vysavačem T 15/1 na suché vysávání obnovujeme náš stávající profesionální program vysavačů na suché vysávání a obsazujeme tuto důležitou část trhu opět dalším vynikajícím

Více

T 15/1 HEPA. Síťový kabel Highflex. Žlutý kabel Highflex je mimořádně pružný a odolný proti roztržení i překroucení. HEPA-filtr (EN1822:1998)

T 15/1 HEPA. Síťový kabel Highflex. Žlutý kabel Highflex je mimořádně pružný a odolný proti roztržení i překroucení. HEPA-filtr (EN1822:1998) Suchým vysavačem T 15/1 obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 2 1 2 Síťový kabel Highflex Žlutý

Více

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex Suchým vysavačem T 15/1 obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 HEPA-filtr (EN 1822:1998) 3 Integrované

Více

Suchý a mokrý vysavač

Suchý a mokrý vysavač Suchý a mokrý vysavač REMS Pull L / M NOVINKA for Professionals K profesionálnímu vysávání prachu, nečistot a tekutin. Patentované, automatické čištění filtru. Konstantně vysoký sací výkon. Zapínací-/vypínací

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex Suchým vysavačem T 15/1 obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 HEPA-filtr (EN 1822:1998) 3 Integrované

Více

Výrobky SC 5.800 C. Technické údaje

Výrobky SC 5.800 C. Technické údaje Výrobky SC 5.800 C Parní čistič Premium ve žluté. S tlakem páry 4,0 bar, topným výkonem 1800 W a průběžně plnitelnou nádrží na čistou vodu a funkcí VapoHydro - voda-pára a opcí žehlení. Vybavení: Dětská

Více

Zážitek z nejrychlejšího vysávání s bezdrátovým vysavačem

Zážitek z nejrychlejšího vysávání s bezdrátovým vysavačem Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Tyčový vysavač Sací hubice otočná o 360 25,2 V, doba provozu až 65 min 2 v 1: vysavač a ruční vysavač Mini Turbo kartáč FC6823/01 Zážitek z nejrychlejšího

Více

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití.

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití. BESTSELLERS 2015 HOME&GARDEN PARNÍ MOP SC 1 Floor Kit Kompaktní parní čistič a mop v jednom. Rychle po ruce a perfektní pro průběžné čištění. Obj. číslo: 1.516-264.0 Plošný výkon: 20 m² Doba ohřevu: 3

Více

Extrémně výkonný, extrémně ergonomický. X-TREM POWER CYCLONIC HOME & CAR RO6963 Rowenta X-trem Power Cyclonic Home & Car RO6963 RO6963EA

Extrémně výkonný, extrémně ergonomický. X-TREM POWER CYCLONIC HOME & CAR RO6963 Rowenta X-trem Power Cyclonic Home & Car RO6963 RO6963EA X-TREM POWER CYCLONIC HOME & CR RO6963 Rowenta X-trem Power Cyclonic Home & Car RO6963 RO6963E Extrémně výkonný, extrémně ergonomický S vysavačem X-trem Power Cyclonic zažijete komfortní bezproblémový

Více

POWER D 12 HE NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA POWER D 12 HE

POWER D 12 HE NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA POWER D 12 HE VYSVČE POWER D 12 HE VYSVČ N SUCHÉ SÁNÍ Efektivita a úspora energie jsou požadavky trhu. Ghibli & Wirbel revolučně řeší tuto potřebu u svého vlajkového modelu s maximální úsporou energie a bezkonkurenčním

Více

T 15/1 HEPA + ESB 28. Síťový kabel Highflex. HEPA-filtr (EN 1822:1998)

T 15/1 HEPA + ESB 28. Síťový kabel Highflex. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Suchým vysavačem T 15/1 s elektrickým sacím kartáčem obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 Síťový

Více

Svobodný v pohybu a stejně výkonný jako kabelový vysavač*

Svobodný v pohybu a stejně výkonný jako kabelový vysavač* Svobodný v pohybu a stejně výkonný jako kabelový vysavač* H-Free H-Free je multifunkční vysavač od Hoover se systémem samostatné cyklónové jednotky, který perfektně splňuje nároky na každodenní úklid.

Více

Integrovaný centrální vysavač

Integrovaný centrální vysavač Integrovaný centrální vysavač Vysavač pro byty a apartmány INVISIVAC = revoluční nové řešení centrálního vysavače pro byty a apartmány. Vysavače INVISIVAC se montuji pod nebo do skříňky kuchyňské linky.

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku.

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje

Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje Jednokotoučové stroje BDS 43/Duo C Adv Univerzální a mnohostranně využitelný jednokotoučový stroj se 150 popř. 300 ot/min. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Objednací číslo: 1.291-223.0 Technické

Více

Suché vysavače T 12/1 eco!efficiency

Suché vysavače T 12/1 eco!efficiency Suché vysavače T 12/1 eco!efficiency Tický, obratný a stabilní vysavač pro vysávání suchých nečistot s nožním pedálem a ochranou proti nárazu. Jednoduchý dojezd díky dvěma velkým pogumovaným kolům a dvěma

Více

DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NTS

DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NTS ŘADA NTS eswift nízké emise prachu JSEM VASE STAR PRO HOBBY, DO DILEN A GARAZI Víceúčelové vysavače pro rychlé použití doma nebo v zaměstnání. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NTS eswift! Pragmatický, praktický, dobrý

Více

Vysokotlaké stroje Nilfisk-ALTO pro dům a zahradu

Vysokotlaké stroje Nilfisk-ALTO pro dům a zahradu Vysokotlaké stroje Nilfisk-ALTO pro dům a zahradu Jak zvolit vysokotlaký stroj, tak aby nejlépe vyhovoval vašim potřebám řada řada řada Řada PRO je nejvyšší řadou vysokotlakých strojů Nilfisk-ALTO pro

Více

Výrobky SC 2.600 CB. Technické údaje

Výrobky SC 2.600 CB. Technické údaje Výrobky SC 2.600 CB Malý, kompaktní a průběžně plnitelný parní čistič v moderním designu. Tlak páry 3,2 bar a topný výkon 1500 W pro čištění tvrdých ploch bez chemie. S napařovací žehličkou. Vybavení:

Více

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE DEX HERMES MISTRAL FEBOS TANTAL PROFESIONÁLNÍ VYSAVAČE V prodeji trvale nabízíme veškeré typy profesionálních vysavačů Dle velikosti a druhu uklízených prostor Pro práci

Více

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 55 l pro všestranné použití v řemeslech, živnostech a při čištění budov. Přístroj je sériově vybaven filtrem na hrubé nečistoty pro mokré

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

BR 40/10 C ADV. Silné a rychlé. Příjemný servis. Ergonomické držadlo. Malá výška stroje pro podjezd pod překážky

BR 40/10 C ADV. Silné a rychlé. Příjemný servis. Ergonomické držadlo. Malá výška stroje pro podjezd pod překážky BR 40/10 C - kompaktní a účinný stroj s pracovní šířkou 400 mm a objemem nádrže 10 l. Varianta Advance je navíc vybavená transportními koly a nastavením přítlaku kartáče. 1 Silné a rychlé 3 Příjemný servis

Více

NT 50/1 Tact Te*EU. Nastavitelné, ergonomické držadlo. Široká podlahová hubice s rychle výměnnými nástavci. Centrální otočný přepínač

NT 50/1 Tact Te*EU. Nastavitelné, ergonomické držadlo. Široká podlahová hubice s rychle výměnnými nástavci. Centrální otočný přepínač Profesionální vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 50/1 Tact Te s bohatou výbavou. K ní náleží nádoba o obsahu 50 l s nastavitelným držadlem, vypouštěcí hadice a integrovaná zásuvka pro připojení

Více

ŘADA NSG uclean VYSAVAČE PRO ŘEMESLNÍKY. nízké emise prachu JSEM VASE. Mnohostranný partner pro univerzální použití. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean!

ŘADA NSG uclean VYSAVAČE PRO ŘEMESLNÍKY. nízké emise prachu JSEM VASE. Mnohostranný partner pro univerzální použití. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! ŘADA NSG uclean nízké emise prachu ^ JSEM VASE - - - STAR PRO R E M E S L N I K Y Mnohostranný partner pro univerzální použití. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! Nová řada vysavačů NSG uclean VÝKONNÝ Vysokootáčkový

Více

Suché vysavače T 7/1 eco!efficiency

Suché vysavače T 7/1 eco!efficiency Suché vysavače T 7/1 eco!efficiency Vybavení: Sací hadice 2 m Sací trubky, kov 2 x 0,5 m Přepínatelná podlahová hubice 255 mm Materiál nádrže Plast Podlahová hubice Clipsystém k prodloužení hadic Ochranná

Více

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 55 l pro všestranné použití v řemeslech, živnostech a při čištění budov. Přístroj je sériově vybaven filtrem na hrubé nečistoty pro mokré

Více

T 12/1. Filtr HEPA pro čistý odpadní vzduch. Hlavní filtrační koš. Přípojka pro elektrické sací kartáče. Ovládání nohou

T 12/1. Filtr HEPA pro čistý odpadní vzduch. Hlavní filtrační koš. Přípojka pro elektrické sací kartáče. Ovládání nohou Tichý, obratný vysavač s nožním spínačem a ochrannou proti nárazu. Vysavač je vybaven dvěma pogumovanými bočními koly a dvěma vodicími kolečky pro lepší pojíždění. Výklopný hák na síťový kabel a navinutí

Více

Bez ohřevu HD 9/18-4 ST

Bez ohřevu HD 9/18-4 ST Bez ohřevu HD 9/18-4 ST Kompaktní stacionární vysokotlaké čističe Kärcher s až 6-ti odběrnými místy lze individuálně konfigurovat podle potřeb zákazníků. Jednou z jejich významných předností je nízké opotřebení.

Více

NT 30/1 Tact *EU. Robustní nádoba s výklopným systémem a kovovými koly. Vyjímatelný kryt filtru. Flexibilní uložení hadice a síťového kabele

NT 30/1 Tact *EU. Robustní nádoba s výklopným systémem a kovovými koly. Vyjímatelný kryt filtru. Flexibilní uložení hadice a síťového kabele Robustní komponenty s dlouhou životností a velký sací výkon: Vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 30/1 Tact s inovativním systémem čištění filtru Tact a 30 l nádobou na nečistoty s nárazníkem

Více

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití.

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití. BESTSELLERS 2015 HOME&GARDEN PARNÍ MOP SC 1 Floor Kit Kompaktní parní čistič a mop v jednom. Rychle po ruce a perfektní pro průběžné čištění. Obj. číslo: 1.516-264.0 Plošný výkon: 20 m² Doba ohřevu: 3

Více

BESTSELLERS v ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Cordless Bateriový podlahový čistič pro domácnosti.

BESTSELLERS v ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Cordless Bateriový podlahový čistič pro domácnosti. BESTSELLERS 2019 HOME&GARDEN FC 5 Cordless Bateriový podlahový čistič pro domácnosti. Obj. číslo: 1.055-601.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno nabití baterie Pracovní šířka: 300 mm Otáčky válce: cca 500

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L VC 2 L MC 405.48 Příkon max. 250 W Max. výkon proudění vzduchu 3600 l/min Max. podtlak 2000 Pa

Více

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack

Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahové mycí stroje s odsáváním a posedem B 90 R Classic Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním a místem pro řidiče B 90 R Classic Bp Pack na bateriový provoz přesvědčí kompaktní konstrukcí, vysokou

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaký čistič se spalovacím motorem Pro uživatele, kteří ocení při práci nezávislost na el. síti. Tato třída proto představuje opravdové všeuměly

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu Nový otryskávací přístroj IB 15/120 je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí a velmi spolehlivou technikou. 1 Držák kufru s tryskami 3 Automatické vyprazdňování

Více

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/30 Pf Průmyslový vysavač Kärcher IVR 40/30 Pf: s vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu a kapesním filtrem. Ideální pro dlouhé pracovní cykly a jemné prachy v oblasti výroby a

Více

BESTSELLERS ,- HOME&GARDEN. WV 2 Premium 10 Years Edition Originál slaví desetileté výročí. Limitovaná edice akustěrky.

BESTSELLERS ,- HOME&GARDEN. WV 2 Premium 10 Years Edition Originál slaví desetileté výročí. Limitovaná edice akustěrky. LET BESTSELLERS 2018 HOME&GARDEN WV 2 Premium 10 Years Edition Originál slaví desetileté výročí. Limitovaná edice akustěrky. Obj. číslo: 1.633-426.0 Nádoba na špinavou vodu: 100 ml Doba chodu na 1 nabití

Více

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe CMP typ Combi (se šlehací metlou)

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe CMP typ Combi (se šlehací metlou) - typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe CMP 250 - typ Combi (se šlehací metlou) Naše cena bez DPH : 16.200 Kč Naše cena s DPH : 19.602 Kč Dostupnost: Skladem v Brně Katalogové číslo:

Více

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě.

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Perfektní péče na mokro, která má systém Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Čisticí systém s přívodem vody a přípojkami GARDENA systému. Jednoduše kombinovatelný Ideální

Více

PROFESIONÁLNÍ STROJE V AKCI

PROFESIONÁLNÍ STROJE V AKCI PROFESIONÁLNÍ STROJE V AKCI Akce platná do 31. 12. 2017 Pistole EASY!Force Vysoký tlak pod kontrolou jako nikdy předtím! Revoluční koncept ovládání využívá sílu zpětného rázu vysokotlakého paprsku a snižuje

Více

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Swiss Quality CafeRomatica 855 VÍTĚZ TESTU Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím

Více

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 1 2 3 1 2 3 motory Vyberte si mezi 1, 2 neb 3 motory. Na přední straně je můžete dle vašich požadavků libovolně

Více

Nová řada ATTIX 33 a 44

Nová řada ATTIX 33 a 44 Nová řada ATTIX 33 a 44 Dělá svoji práci... Proto já mohu dělat tu svou Protože jen to nejlepší je dost dobré... Nová generace. Nejlepší ve své kategorii. Díky kompletně nové konstrukci a průmyslovému

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji.

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji. Nový otryskávací přístroj je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí, nejspolehlivější technikou a nejlepšími výsledky při otryskávání suchým ledem. 1 Držák kufru

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality LEPŠÍ CHUŤ, SILNĚJŠÍ AROMA SYSTÉM NIVONA AROMATICA AROMA Z KAŽDÉHO ZRNKA Naplnění: Kónický mlýnek z tvrzené oceli instalovaný ve všech našich mode - lech CafeRomatica umele

Více

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/15 Pf Kärcher IVR 40/15 Pf: průmyslový vysavač pro dlouhé pracovní cykly. Vysává jemné prachy v oblasti výroby a na výrobních strojích. S vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Základní třída K 2 Premium

Základní třída K 2 Premium Základní třída K 2 Premium Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká pistole VT hadice 6 m Vario-Power-pracovní nástavec Rotační tryska Objednací číslo: 1.673-305.0

Více

Originální příslušenství k domácím spotřebičům

Originální příslušenství k domácím spotřebičům Originální příslušenství k domácím spotřebičům 2013 www.bosch-home.com/cz Příslušenství k pračkám/sušičce WMZ2380 prodloužení AquaStop (délka napouštěcí hadice: 2,2 m) WMZ2380 520 Kč SMZ2055 nerezové dveře

Více

Parní vysavač SGV 6/5 a SGV 8/5

Parní vysavač SGV 6/5 a SGV 8/5 Parní vysavač SGV 6/5 a SGV 8/5 SGV 6/5 *EU 1.092-000.0 kal. týden 17/2014 SGV 8/5 *EU 1.092-010.0 kal. týden 17/2014 Technické údaje SGV 6/5 SGV 8/5 Topný výkon (W) 3000 3000 Délka kabelu (m) 7,5 7,5

Více

Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché?

Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? Kolikrát jste to chtěli mít jednoduché? S malými domácími spotřebiči MORA se vám to splní. Mají totiž dokonale jednoduché a intuitivní ovládání. Snadno s nimi připravíte

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110 Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA890110 EA890110 Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený

Více

Výrobky K 2 Compact Home

Výrobky K 2 Compact Home Výrobky K 2 Compact Home Vysokotlaký čistič K2 Compact Home pro drobnější využití a lehké nečistoty je snadno skladný a přepravitelný, nabízí sadu Home Kit a čistič ploch T 50 a čisticí prostředek Patio

Více

IVS 100/55 M. Volitelné dálkové ovládání. Komfortní manipulace s přístrojem. Horizontální obsluha čištění filtru

IVS 100/55 M. Volitelné dálkové ovládání. Komfortní manipulace s přístrojem. Horizontální obsluha čištění filtru Velkorysá nádoba z ušlechtilé oceli o objemu 100 litrů umožňuje našemu průmyslovému vysavači IVS 100/55 ze Super třídy pojmutí velkého množství těžkých látek. Základní model s dmychadlem 5,5 kw s bočním

Více

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BD 50/40 RS Bp Pack

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BD 50/40 RS Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BD 50/40 RS Bp Pack Kompaktní Step-on-podlahový mycí stroj s odsáváním s technikou diskových kartáčů, pracovní šířkou 51 nebo 55 cm, 40l nádrží. S módem Eco pro

Více

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN Jedná se o nové stroje originál zabalené, nebo ze showroomu kompletní, s plnou zárukou. V omezeném počtu, nabídka platná do vyprodání zásob. Pro tyto stroje nadále poskytujeme

Více

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ Pr Č TASSIMO? Všechny oblíbené značky a nápoje! Perfektní kvalita nápoje s inteligentním spařovacím systémem Ovládání jedním tlačítkem! Každý náp J, jak Má BýT Nápoje různých

Více

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje

Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden. Vybavení: Optimalizovaný připojovací nátrubek. Technické údaje Zahradní čerpadla GP BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více