35-40 koupelna KOUPELNA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "35-40 koupelna KOUPELNA"

Transkript

1 35-40 KOUPELNA

2

3 37 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla HG HG pěnový čistič vodního kamene HG HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla je ideální každodenní čistič pro umyvadla, plastové sprchové kabiny a obklady. Přípravek rychle odstraňuje lehký nános vodního kamene, mýdel a kožního tuku. Přípravek HG sprej pro sprchy, vany & umyvadla je možné bezpečně použít na všechny materiály, tudíž také na mramor, travertin, granito a . Použití: Čištěný povrch postříkejte, nechejte krátce působit a spláchněte vodou. HG modrý hagesan HG Kam se dostane voda, tam je i vodní kámen, který zanechává matný fi lm ve sprchových koutech, vanách, kuchyňských dřezech, umyvadlech a toaletách. HG pěnový čistič vodního kamene odstraňuje důkladně a rychle nános vodního kamene a nezanechá nic mimo zářivého lesku! HG pěnový čistič vodního kamene působí dlouhodobě, což je potřebné hlavně na vertikálních plochách jako jsou stěny a sprchové kouty. Použití: HG pěnový čistič vodního kamene nepoškozuje chróm, glazuru a spáry. Přípravek jednoduše nastříkejte na čištěné plochy a nechejte působit. Potom opláchněte a utřete navlhčenou utěrkou. HG modrý hagesan je velmi silný koncentrovaný prostředek určený pro odstranění povlaků vodního kamene z vodovodních baterií, koupacích van, toalet, sprchových stěn a pro uvolnění zanesených sprchových hlavic. HG modrý hagesan odstraňuje také skvrny od rzi, moči a měděnky. Přípravek je navíc bezpečný pro všechny materiály užívané v koupelnách a na toaletách jako jsou např. chrom, nerezový kov, keramika, glazura, sklo, plasty. Použití: v závislosti na stupni ušpinění použijte přípravek HG modrý hagesan neředěný nebo jej nařeďte vodou v poměru 1:10. Přípravek nebo roztok přípravku naneste na čištěnou plochu pomocí sanitární houby a nechejte několik minut působit. Poté přípravek setřete, respektive opláchněte vodou. HG sanitární lesk HG HG sanitární lesk zanechá umyvadla, vany, toalety, vodovodní baterie a dlažbu lesknoucí se jako novou. HG sanitární lesk příjemně voní a odstraňuje mastné mapy na vanách, zbytky mýdel, kožního tuku a lehký nános vodního kamene. Díky vysoké koncentraci je už pár kapek přípravku nanesených na sanitární houbu dostačující. HG sanitární lesk neobsahuje žádné brusné částice ani agresivní složky a je tudíž bezpečný pro glazuru, chrom, smalt, plastové hmoty či barvené povrchy. Přípravek netvoří mazance a při pravidelném používání předchází usazování vodního kamene. Použití: naneste několik kapek přípravku HG sanitární lesk na vlhkou houbičku a povrch dobře vyčistěte. Poté jej opláchněte čistou vodou nebo setřete čistým vlhkým hadrem. Při čistění koupacích van nastříkejte slabou vrstvu přípravku přímo na stěny vany a poté ji vyčistěte vlhkou houbou.

4 38 HG ochrana sprchových koutů HG Díky přípravku HG ochrana sprchových koutů jsou všechny materiály uvnitř a vně sprchovací kabiny optimálně chráněny proti usazování vodního kamene a znečištění zbytky mýdla, koupelového oleje, kožních tuků atp. HG ochrana sprchových koutů způsobuje, že skleněné stěny, dlaždice, kohoutky atd. odpuzují vodu a špínu. Kabinu není nutné tolik čistit a navíc je čištění mnohem snadnější. Použití: Plochy, které chcete ošetřit, jako dlaždice (plexi)sklo, chróm, umělou hmotu, hliník a keramické materiály nejprve očistěte. Nechte dobře uschnout a pak naneste trochu přípravku na čistý suchý hadřík a rozetřete ho krouživými pohyby. Ošetření po asi 2 minutách opakujte a pak povrch vyleštěte měkkým suchým hadříkem. Skleněné povrchy otřete dodatečně vlhkým hadříkem. Mimořádně snadné použití! HG odstraňovač plísně HG Černé skvrny od plísní, vlhka a povětří vznikají často v silikonových spárách mezi vanou a zdí, ve sprchovém koutě a v omítce. HG odstraňovač plísně odstraňuje přímo spóry plísně, díky čemuž zmizí tyto ošklivé černé skvrny. Použití: podklad nasprejujte ze vzdálenosti 3-5 cm prostředkem HG odstraňovač plísně. U silně znečištěných ploch ošetření po 10 minutách zopakujte. Prostředek nechte 10 minut působit a poté očistěte vodou a houbou. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtětet údaje na obalu. HG hygienický čistič vířivých van HG Při používání vířivých van dochází k nežádoucímu růstu bakterií, např. Legionela a znečištění z vodního kamene, mýdla, mastnoty a olejů. Po vypuštění vany ve vnitřním systému whirlpoolu nadále rostou bakterie a shluky nečistot. V některých případech to může být příčinou nepříjemného zápachu. HG hygienický čistič vířivých van vyčistí vířivý systém hygienicky a na přírodní bázi bez nebezpečí pro vnitřní systém nebo pro životní prostředí. I shluky nečistot a zdroje zápachu budou bez problému odstraněny. Pravidelným používáním přípravku HG hygienický čistič vířivých van prodloužíte životnost whirlpoolu. Použití: Naplňte whirlpool teplou vodou 5 cm nad nejvyšší trysku. Nalijte ml přípravku HG hygienický čistič vířivých van přímo do vany. Zapněte systém a nechte jej 15 minut v chodu. Poté vypusťte vodu z vany a opláchněte ji čistou vodou. Pro prevenci tvorby nečistot tento proces v závislosti na frekvenci používání whirlpoolu opakujte jednou za 2-3 týdny.

5 39 HG hygienický gel na toalety HG HG extra silný čistič na toalety HG HG hygienický gel na toalety je silný čisticí gel určený pro odvápnění pro pravidelné čištění toalety. Speciální složení tohoto výrobku odstraňuje jak nečistoty, tak i vodní kámen a výsledkem je kromě toho i lesk a báječná, dlouhotrvající svěží vůně. Použití: Nastříkejte HG hygienický gel na toalety plynulým pohybem pod okraj klozetu a nechte gel působit minimálně 10 minut. Poté klozet řádně očistěte toaletním kartáčem a nakonec jej propláchněte. HG hygienický gel na toalety je rovněž vhodný pro použití do odpadních jímek. Na problémové nečistoty, jako je silný vodní kámen nebo močová usazenina, se doporučuje HG extra silný čistič na toalety. Pro každodenní rychlé hygienické čištění všeho v okolí toalety, jako je prkénko toalety, vnější strana klozetu, splachovací nádrž, umyvadlo, baterie nebo dokonce klika, doporučujeme HG každodenní hygienický sprej na příslušenství v okolí toalety. V každé toaletě mohou vznikat obtížně odstranitelné usazeniny. Problémové nečistoty, jako je silný vodní kámen, močová usazenina nebo podobné obtížně odstranitelné usazeniny vznikají nejen na vnitřní straně klozetu, ale i v hrdle klozetu nebo neviditelně pod okrajem. Nečistoty pod okrajem způsobují to, že toaleta není nikdy dostatečně hygienicky čistá, a mohou vést k nepříjemnému zápachu a navíc snižují rovněž účinnost splachování toalety. Speciálně vyvinuté složení výrobku HG extra silný čistič na toalety dokáže maximálně přilnout na povrch klozetu a efektivně odstraňuje veškeré problémové nečistoty. Použití: Nastříkejte HG extra silný čistič na toalety plynulým pohybem hluboko pod okraj klozetu a do klozetu. Nechte poté gel působit minimálně minut a poté klozet řádně očistěte toaletním kartáčem. Poté klozet propláchněte. Pro pravidelné čištění klozetu se může použít HG hygienický gel na toalety. Pro každodenní rychlé a hygienické čištění všeho v okolí toalety, od prkénka toalety až po kliku, doporučujeme HG každodenní hygienický sprej na příslušenství v okolí toalety. HG každodenní hyg. sprej na příslušenství v okolí toalety HG Se svěží vůní pro rychlé a snadné hygienické čištění všeho v okolí toalety, jako je prkénko toalety, vnější strana klozetu, splachovací nádrž, umyvadlo, baterie a dokonce i klika. Speciální složení výrobku HG každodenní hygienický sprej na příslušenství v okolí toalety zajišťuje maximální výsledek hygienického čištění. Použití: HG každodenní hygienický sprej na příslušenství v okolí toalety nastříkejte přímo na povrch určený k čištění a nechte krátce působit. Poté povrch setřete toaletním papírem nebo čistým, suchým hadříkem. Pro pravidelné čištění klozetu doporučujeme HG hygienický gel na toalety. Na problémové nečistoty, jako je silný vodní kámen nebo močová usazenina, je nejlépe použit HG extra silný čistič na toalety.

6 40 Tekutý čistič odpadů HG HG tekutý čistič odpadů působí velmi šetrně a přesto velmi účinně. Díky tekuté formě přípravku nemůžete ucpání ještě více zhoršit, jak se může stát u pudrových a granulovaných přípravků. HG tekutý čistič odpadů působí velmi důkladně a efektivně a naprosto bezpečně i pro plastové potrubí. Použití: opatrně nalijte 300 ml přípravku do ucpaného odpadu. Nechte přípravek cca. 30 minut působit a pořádně odpad propláchněte studenou vodou. V případě velmi silného ucpání nalijte nejdříve do ucpaného odpadu horkou vodu, poté přípravek HG tekutý čistič odpadů a po 30-ti minutách působení jej propláchněte opět horkou vodou. Také nepříjemné pachy způsobené ucpaným odpadem mohou být jednoduše odstraněny pomocí velmi malého množství přípravku HG tekutý čistič odpadů nalitého do odpadu. Duo tekutý čistič odpadů extra silný HG Prostředek pro zprůchodnění odpadů HG tekutý duo čistič odpadů byl speciálně vyvinut pro beznadějná ucpání odpadů ve vašich kuchyních nebo v sanitárním zařízení, která jsou způsobena zbytky tuku a jídla, vlasy, zubní pastou, zbytky mýdla a kožními tuky. HG duo tekutý čistič odpadů je založen na unikátní 2-složkové technologii (láhev A a B), která umožňuje cíleně a účinně odstranit různé druhy velmi silných ucpání. V závislosti na použití, a to: v kuchyňském odpadu nebo odpadu sanitárního zařízení, je třeba použít jiné dávkování láhve A (červená láhev) a láhve B (fi alová láhev). Abyste dosáhli optimálního výsledku, řiďte se proto přesně návodem.

29-34 kuchyně KUCHYNĚ

29-34 kuchyně KUCHYNĚ 29-34 KUCHYNĚ 31 HG odstraňovač mastnoty HG1280527 Živočišné i rostlinné tuky a také rostlinné oleje budou dokonale odstraněny pomocí tohoto přípravku. HG odstraňovač mastnoty může být bez obav použit

Více

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY Prostředek je určen k mytí oken, skleněných ploch, výplní dveří, vitrín, stolních desek a všech typů zrcadel sprejovou metodou. Lze používat jako koncentrát na silné znečištění,

Více

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových Čištění a ošetřování 08/2008 Silikon-Entferner Odstraňovač silikonu Technické údaje Způsob použití Vlastnosti Spotřeba Ostatní Složení Ekologie v závislosti na nasákavosti 80 100 ml/m² Zabraňte dlouhodobému

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ

MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ PRO ČISTOTU A HYGIENU V PROFESIONÁLNÍ SFÉŘE Produkt Popis Kde použít Ředění Jak použít AROMA PRODUKT Superkoncentrát. Detergent pro základní úklid i denní údržbu a pro

Více

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Jak se nové provedení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo liší od toho původního? Nové složení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo obsahuje

Více

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE VÁŠ OBCHODNÍK www.nicco.cz ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE www.bestclean.cz bc_2014.indd 1 13.11.13 12:08 804 BestFloor nano Přípravek na podlahu pro dokonalé čištění a ochranu

Více

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 ČPHP - 005-2016 Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 Požadavek Zadavatele: Sloupec označený textem: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Uchazeč doplní do jednotlivých prázdných žlutě

Více

Č ISTIČ KUČHYNĚ. Výrobce nenese odpovědnost za škody způsobené nevhodným užitím přípravku.

Č ISTIČ KUČHYNĚ. Výrobce nenese odpovědnost za škody způsobené nevhodným užitím přípravku. Č ISTIČ KUČHYNĚ Odmašťuje, čistí a dezinfikuje v jediném kroku. Čistič kuchyně, je určen pro odstraňování mastnoty, olejů, tuků i biologických nečistot z obkladů, dřeva, plastových povrchů (vhodný na všechny

Více

Oblast použití. Název produktu. produktu. sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou. www.alfaclassic.cz

Oblast použití. Název produktu. produktu. sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou. www.alfaclassic.cz HYGIENICKÝ PLÁN Kód produktu Název produktu Oblast použití sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou 255971 RAJ EXTRA,, čisticí a mycí prostředek, zelený, ekologický výrobek 255972 RAJ EXTRA,, čisticí

Více

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot Čištění HMK R 52 - Odstraňovač oleje a vosku rozpouští staré i čerstvé nečistoty do hloubky až 2 cm. Ideální pro čištění barevných vad na okrajích obkladů z přírodního kamene, způsobených vyteklými změkčovadly

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY CHEMIE Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 Výrobce a dodavatel čisticích a mycích prostředků Nový

Více

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml Profesionální řada WC NET Aktivátor septiků 16 ks Zajišťuje správné fungování septiku za pomoci mikroorganizmů, které se podílejí na rozkladných procesech. Zároveň odstraňuje zápach a snižuje počet vyvážek.

Více

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír Kuchyně a potravinářství: Puron DA 10,00 kg Puron DA 40,00 kg - prostředek s obsahem aktivního chloru určený pro mytí a dezinfekci v potravinářském průmyslu a zemědělství, má zvýšený účinek na organické

Více

VÍCEÚČELOVÝ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK DEZINFEKCE

VÍCEÚČELOVÝ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK DEZINFEKCE VÍCEÚČELOVÝ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK DEZINFEKCE Hrnek (125 ml) přírodního mýdla, 4 litry horké vody. Pro vůni čistoty a pro lepší odmašťovací vlastnosti přilijte 1 hrnek (60ml) citrónové šťávy. Tímto roztokem

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic.

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic. Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

KATALOG PRODUKTŮ. O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA

KATALOG PRODUKTŮ. O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA KATALOG PRODUKTŮ O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA TEKUTÉ MÝDLO SNĚŽENKA Tekuté mýdlo ph neutrální, které je obohaceno glycerinem, pro čisté, hebké a voňavé ruce. 10010 LAVON tekuté mýdlo

Více

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006 Čistič sání, škrtících klapek a EGR ventilů - odstraňuje uhlíkové usazeniny a pryskyřici, zlepšuje průchod vzduchu sáním, zabraňuje ztrátě výkonu a zlepšuje hodnoty výfukových emisí - vhodný pro benzinové

Více

Správná údržba je také důležitým předpokladem pro zachování příslušné záruky.

Správná údržba je také důležitým předpokladem pro zachování příslušné záruky. Vážený zákazníku, koupil jste si kvalitní výrobek značky KEUCO. Při správné údržbě se budete z doplňků, armatur, koupelnového nábytku a zrcadlových skříněk dlouho těšit. Správná údržba je také důležitým

Více

KUCHYNĚ. Odmašťovač za studena 1000 ml. Odmašťovač za studena 750 ml. Čistič sklokeramických desek 750 ml. Inox čistič 750 ml

KUCHYNĚ. Odmašťovač za studena 1000 ml. Odmašťovač za studena 750 ml. Čistič sklokeramických desek 750 ml. Inox čistič 750 ml KUCHYNĚ Odmašťovač za studena Odmašťovač s vysokou účinností, rychle působí, při čištění sporáků, trub, grilů, fritéz, konvektomatů a silně znečištěného nerezového nádobí. Odmašťovač za studena 1000 ml

Více

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů gsdgsdsdgsdf Autošampón 3M Car Wash Soap / 39000 Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného vosku dfgdfgfghgggs Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů Dlouho trvající bohatá

Více

Proč. Protože čistí!

Proč. Protože čistí! Proč Protože čistí! New Product Technology Značka REAL přináší komplexní řešení na všechny stupně znečištění a pro všechny typy povrchů včetně těch nejcitlivějších (sklokeramika, dřevo, mramor, teflon,

Více

podlahy dlažba & obklady

podlahy dlažba & obklady 9-28 podlahy 11 dlažba & obklady 17 přírodní kámen 21 dřevěné lakované podlahy 22 dřevěné nelakované podlahy 25 laminátové plovoucí podlahy 26 podlahy z umělých materiálů PODLAHY 11 podlahy dlažba & obklady

Více

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO Dřevěná podlaha s úpravou povrchu olejem odpuzuje nečistoty. Oproti mnoha jiným podlahovým krytinám nevytváří elektrostatický náboj a neposkytuje živnou půdu mikrobům a

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

41-48 interiér INTERIÉR

41-48 interiér INTERIÉR 41-48 INTERIÉR 43 HG čistič skvrn ve spreji HG1520527 HG čistič skvrn ve spreji je speciálně vyvinut k odstraňování skvrn a čistění zašpiněných látkových povrchů. Přípravek navíc zanechává na materiálu

Více

EVERSTAR s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk, Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089 e mail: everstar@everstar.

EVERSTAR s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk, Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089 e mail: everstar@everstar. EVERSTAR s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk, Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089 e mail: everstar@everstar.cz www.everstar.cz KATALOG DŮM, BYT, ZAHRADA, AUTO A KOLO SPECIALISTA

Více

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo čistota s úsměvem www.everstar.cz since 99 čistota s úsměvem český výrobce s tradicí snadno pohodlně účinně STAR dům, byt, zahrada, auto

Více

Výrobky SC 5.800 C. Technické údaje

Výrobky SC 5.800 C. Technické údaje Výrobky SC 5.800 C Parní čistič Premium ve žluté. S tlakem páry 4,0 bar, topným výkonem 1800 W a průběžně plnitelnou nádrží na čistou vodu a funkcí VapoHydro - voda-pára a opcí žehlení. Vybavení: Dětská

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků HYGMONT HYGIENICKÉ A ČISTÍCÍ SYSTÉMY Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků Autorizovaný prodejce a servis Sokolovská 296 686 01 UHERSKÉ HRADIŠTĚ Tel./fax.:

Více

ZÁRUČNÍ LIST. Made in Germany

ZÁRUČNÍ LIST. Made in Germany Made in Germany ZÁRUČNÍ LIST VANY A SPRCHOVÉ VANIČKY ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm a ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm se samočisticím Perl-Effektem. 30LETÁ ZÁRUKA DÍKY SMALTOVANÉ OCELI KALDEWEI

Více

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG STROJNÍ MYTÍ NÁDOBÍ UNIVERZÁL univerzální mycí prostředek Tekutý univerzální mycí prostředek pro profesionální myčky nádobí, vhodný pro mytí všech druhů nádobí

Více

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura ČPHP - 009-2015 Vyplní uchazeč (po vyplnění se buňka podbarví žlutou barvou) Priloha_1_KS_technicka_specifikace_CPHP-009-2015 [DOPLNÍ UCHAZEČ] Položka Název Množství Měrná jednotka [MJ] Popis Fakturace

Více

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí Čištění za studena Čistí rychle a důkladně kovy, lak a většinu umělých hmot od oleje, tuku, téru, živic, vosků, pryskyřic apod. Nepřenosné použití je ideální

Více

Kompletně chráněno pomocí nejnovější nanotechnologie

Kompletně chráněno pomocí nejnovější nanotechnologie Kompletně chráněno pomocí nejnovější nanotechnologie Nanotechnologie Zažijte budoucnost již dnes! Řecká předpona nanos znamená trpaslík a z ní vyplývá, že se nanotechnologie zabývá mikroskopicky nejmenšími

Více

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ Projekt ROZŠÍŘENÍ VYBRANÝCH PROFESÍ O ENVIRONMENTÁLNÍ PŘESAH Č. CZ.1.07/3.2.04/05.0050 EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ EKOZNAČKY Ekologicky šetrný výrobek šetrnější k životnímu prostředí

Více

Návod na čištění a údržbu podlah

Návod na čištění a údržbu podlah S přírodou k člověku Návod na čištění a údržbu podlah pro podlahy ze dřeva, korku, linolea a minerálních povrchů suché čištění mokré čištění údržba základní obnova odstraňování problematických skvrn intenzivní

Více

Produkty Forbo FloorCare

Produkty Forbo FloorCare Produkty Forbo FloorCare Speciálně navržené produkty Forbo FloorCare zaručí efektivní, jednoduché čištění a udržovací procedury a tím udrží Vaši podlahu v perfektním stavu. Spray má skvělé výsledky pro

Více

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia. Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.cz, www.boltonczechia.cz Profesionální řada WC NET Aktivátor

Více

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový LIKVIDACE PLÍSNÍ S OKAMŽITÝM ÚČINKEM LIKVIDACE PLÍSNÍ S DLOUHODOBÝM ÚČINKEM

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový LIKVIDACE PLÍSNÍ S OKAMŽITÝM ÚČINKEM LIKVIDACE PLÍSNÍ S DLOUHODOBÝM ÚČINKEM FungiSPRAY chlorový LIKVIDACE PLÍSNÍ S OKAMŽITÝM ÚČINKEM SPÁRY SPRCHY BĚLÍCÍ OBKLADY DLAŽBA SPÁRY U OKEN SPÁRY U DLAŽBY SPRCHOVÝ KOUT Chlorový přípravek s fungicidním a bělícím účinkem určený k likvidaci

Více

S lehkostí, perfektní údržba.

S lehkostí, perfektní údržba. 1 Nauka o materiálech, tipy pro údržbu, prostředky pro údržbu www.ancor.cz S lehkostí, perfektní údržba. V denním použití Absolutní odolnost nerezové oceli není dosažitelná, proto je výskyt stop použití

Více

Vanové profily Cerfix Sanibord

Vanové profily Cerfix Sanibord PROFILPAS S.P.A. VIA EINSTEIN, 38 35010 CADONEGHE (PADOVA) ITALY TEL. +39 (0)49 8878411 +39 (0)49 8878412 FAX. +39 (0)49-706692 EMAIL: INFO@PROFILPAS.COM Vanové profily Cerfix Sanibord Použití SANIBORD

Více

TECHNOLOGIE BUDOUCNOSTI PRO VÁS JIŽ DNES

TECHNOLOGIE BUDOUCNOSTI PRO VÁS JIŽ DNES TECHNOLOGIE BUDOUCNOSTI PRO VÁS JIŽ DNES Hagmans je známou švédskou společností. Během desítek let vývoje a výroby získaly ochranné a regenerační vlastnosti výrobků Hagmans proslulost v mnoha zemích světa.

Více

Ultragranitové a ultrametalové dřezy

Ultragranitové a ultrametalové dřezy Ultragranitové a ultrametalové dřezy Ultragranit a ultrametal se skládá z vysoce kvalitních přírodních surovin žuly a acrylu. Speciální vlastnosti tohoto materiálu dělají dřez odolný proti: Nárazu, poškrábání,

Více

Čisté řešení pro každou aplikaci

Čisté řešení pro každou aplikaci Čisté řešení pro každou aplikaci LEMITEC F Vysoce výkonný čisticí koncentrát s NSF certifikací pro oblast potravinářství a kuchyní. K odstranění nečistot při výrobě nebo zpracování potravin. Vhodný pro

Více

TEFAL/T-FAL* POKYNY K POUŽÍVÁNÍ NÁDOBÍ

TEFAL/T-FAL* POKYNY K POUŽÍVÁNÍ NÁDOBÍ TEFAL/T-FAL* POKYNY K POUŽÍVÁNÍ NÁDOBÍ Gratulujeme ke koupi a vítáme vás do světa nádobí Tefal/T-Fal *! Nádobí Tefal/T-Fal* je navrženo tak, aby celou řadu let poskytovalo potěšení z vaření, skvělý výkon

Více

Ochranný lak na motor

Ochranný lak na motor Ochrana prostoru motoru Hedvábně lesklé, průhledné Pomocí dlouhodobého ochranného filmu vypadá motor, konstrukční díly, hadice a plechy v motoru jako nové. Zabraňuje vniknutí vlhkosti a chrání před korozí.

Více

Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni.

Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni. VERDE ECO Attivo Sgrassatore ; Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni. VERDE ECO Bagno Účinný prostředek pro úklid koupelen a sanity. Působí proti

Více

Objednávky. E-MAIL : objednavky@nimco.cz FAX: 485 105 674 TEL: 485 107 441 TEL: 485 105 671

Objednávky. E-MAIL : objednavky@nimco.cz FAX: 485 105 674 TEL: 485 107 441 TEL: 485 105 671 Ceník Ceník 2013/2014 ( ceník ozn. NIMCO 2013/2014-1). Ceník je platný od 1. května 2013. Obrázky výrobků jsou pouze pro ilustraci. Tiskové chyby vyhrazeny. Ceny Ceny jsou uvedeny v české měně (Kč) s DPH

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Magnetická ochrana proti vodnímu kameni

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Magnetická ochrana proti vodnímu kameni MONTÁŽNÍ NÁVOD Magnetická ochrana proti vodnímu kameni A. Ochrana proti vodnímu kameni pro sprchovací armatury Obj. č.: 53 34 52 (č. zboží: 100 01) Nové senzační zařízení pro sprchy! Optimální pro citlivou

Více

katalog 2017 # antigraffiti

katalog 2017 # antigraffiti katalog 2017 # antigraffiti Antigraffiti systém - odstraňovače IG 111 GRAFFITISOLV IG 111 je speciálně vyrobený pro rychlé čištění tagů nebo graffiti, které jsou aplikované na materiály, jako jsou barvy, fasády,

Více

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) pí Nesnídalová

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) pí Nesnídalová ČPHP - 006-2016 Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-006-2016 Požadavek Zadavatele: Sloupec označený textem: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Uchazeč doplní do jednotlivých prázdných žlutě podbarvených

Více

Mafrasol PŘÍPRAVEK PRO PŘEDMYTÍ S EFEKTEM POLISH

Mafrasol PŘÍPRAVEK PRO PŘEDMYTÍ S EFEKTEM POLISH Mafrasol PŘÍPRAVEK PRO PŘEDMYTÍ S EFEKTEM POLISH MAFRASOL je změkčovací výrobek vykazující vysokou kvalitu, který vám zaručí optimální výsledek při mytí motorových vozidel i v přítomnosti tvrdých a recyklačních

Více

NANO ČISTIČKA VZDUCHU

NANO ČISTIČKA VZDUCHU FN VIRY, BAKTERIE, ALERGENY, ZÁPACH, CIGARETOVÝ KOUŘ, SBS, SMOG NANO ČISTIČKA VZDUCHU 1 NEVIDITELÁ ČISTIČKA VZDUCHU NANOČISTIČKA NENÍ PRAKTICKY VIDĚT A PŘITOM VELMI ÚČINNĚ ČISTÍ VZDUCH 2 NANOČISTIČKA NA

Více

Technický list výrobku. Vyhotoveno: 2. 9. 2010 Aktualizace: 20. 5. 2014 TL č. 0312

Technický list výrobku. Vyhotoveno: 2. 9. 2010 Aktualizace: 20. 5. 2014 TL č. 0312 Technický list výrobku Vyhotoveno: 2. 9. 2010 Aktualizace: 20. 5. 2014 TL č. 0312 SANITÁRNÍ SILIKON Sanitární silikon je trvale elastický silikonový barevně stálý tmel. Vytvrzuje se vulkanizací pomocí

Více

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový. Likvidace plísní s okamžitým účinkem. Likvidace plísní s dlouhodobým účinkem

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový. Likvidace plísní s okamžitým účinkem. Likvidace plísní s dlouhodobým účinkem FungiSPRAY chlorový Likvidace plísní s okamžitým účinkem spáry sprchy bělicí obklady dlažba Spáry u oken Spáry u dlažby sprchový kout Chlorový přípravek s fungicidním a bělicím účinkem určený k likvidaci

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

Nové produkty FOR HOME 2015

Nové produkty FOR HOME 2015 Nové produkty FOR HOME 2015 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů NOVINKA Plastic Surface Cleaner 750 ml dokonale odstraňuje veškeré nečistoty: mastnotu, prach i saze nepoškrábe čištěný povrch

Více

16 STRÁNEK plných RAD OHLEDNĚ ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBY ČISTÍ, CHRÁNÍ A ZKRÁŠLUJE VŠE V DOMĚ I OKOLÍ! VAŠE TERASOVÁ DLAŽBA BUDE ZASE JAKO NOVÁ! STR.

16 STRÁNEK plných RAD OHLEDNĚ ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBY ČISTÍ, CHRÁNÍ A ZKRÁŠLUJE VŠE V DOMĚ I OKOLÍ! VAŠE TERASOVÁ DLAŽBA BUDE ZASE JAKO NOVÁ! STR. ČISTÍ, CHRÁNÍ A ZKRÁŠLUJE VŠE V DOMĚ I OKOLÍ! www..eu VAŠE TERASOVÁ DLAŽBA BUDE ZASE JAKO NOVÁ! STR. 3 VAŠE TOALETA SNADNO A RYCHLE ZNOVU HYGIENICKY ČISTÁ! STR. 10 16 STRÁNEK plných RAD OHLEDNĚ ČIŠTĚNÍ

Více

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG SHINE PREMIUM WAX Vysoce hydrofobní efekt Hluboký zrcadlový lesk Odolnost proti otěru UV ochrana laku Ochrana před oxidací i korozí Dlouhá životnost (až 24 měsíců)

Více

1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKŮ 3 2. POUŽITÍ DEZISANU V DOMÁCNOSTI 4

1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKŮ 3 2. POUŽITÍ DEZISANU V DOMÁCNOSTI 4 Obsah 1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKŮ 3 2. POUŽITÍ DEZISANU V DOMÁCNOSTI 4 Koupelna 4 Kuchyň 5 Praní 6 Hobby 6 Cestování 6 Dezinfekce a odstranění pachu z obuvi, předcházení tvorbě kožních plísní 6 Dezinfekce matrací

Více

RASANT 50 cm RTX5S, spadávací plochý, bavlna. RASANT BASIC 40 cm RBL4S, spadávací plochý, bavlna

RASANT 50 cm RTX5S, spadávací plochý, bavlna. RASANT BASIC 40 cm RBL4S, spadávací plochý, bavlna Název zboží Foto Použití Obj. číslo Výprodejová cena Standardní ceníková cena Eco mop RASANT 50 cm RTX5S, spadávací plochý, bavlna 115287 193,-/ks 257,-/ks Eco mop RASANT BASIC 40 cm RBL4S, spadávací plochý,

Více

Kompletní přehled výrobků značky Somat

Kompletní přehled výrobků značky Somat Příloha tiskové zprávy Kompletní přehled výrobků značky Somat MULTIFUNKČNÍ ČISTIČE TABLETY Somat Multi-Perfect Express Power NOVINKA! Nové tablety do myček nádobí Somat Multi-Perfect s recepturou Express

Více

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep ŽUMPY SEPTIKY EnviSep Prostředek určený k rozkladu organických nečistot v žumpách a septicích. V každém gramu přípravku se nachází 5 bilionů bakterií, které dokáží efektivně rozložit veškerý organický

Více

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty 2019 www. boudacommercio.cz TENAX ŠKOLENÍ 1. KROK: ZÁKLADNÍ ZNALOSTI VÝROBKY NA LEPENÍ & OCHRANU VÝROBKY NA LEPENÍ : TENAX P Ř E H L E D: JJP ON 20.11.2018

Více

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium KÄRCHER SV 1802 / SV 1902 Jednoduše, pohodlně a rychle Čištění parním vysavačem bez použití chemii Při vysávání nečistot

Více

Důležité informace o produktu

Důležité informace o produktu Důležité informace o produktu CS Servis a údržba Dobrá volba Úvod Blahopřejme vám ke koupi značkového produktu Duscholux. Vaše volba byla správná, neboť jste se rozhodli pro vysoce kvalitní výrobek z

Více

CENÍK platný od

CENÍK platný od 1., www.postovni-schranky-dols.cz DIČ CZ25391941 CENÍK platný od 1.3.2017 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. VŠEOBECNÉ INFORMACE : Dodací a platební podmínky : Dodací a platební podmínky jsou uváděny v kupní

Více

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511 To nejlepší pro ÚKLIDOVÉ SPOLEČNOSTI - univerzální čistič podlah - pro všechny vodostálé plochy a podlahové krytiny, např. PVC, linoleum, dlaždice MILIT CFU na podlahy 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L

Více

Aplikační návod pro Anti-graffiti program

Aplikační návod pro Anti-graffiti program Obchodněvýrobní zastoupení Mělník Aplikační návod pro Antigraffiti program V rámci systému prevence a likvidace graffiti vyrábí společnost STACHEMA KOLÍN přípravek k preventivní ochraně a proti trvalému

Více

CENÍK platný od

CENÍK platný od 1., DIČ CZ25391941 CENÍK platný od 1.1.2019 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. VŠEOBECNÉ INFORMACE: Dodací a platební podmínky: Dodací a platební podmínky jsou uváděny v kupní smlouvě a při potvrzení kupní smlouvy

Více

IVASANSpray. IVASANPets. novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky

IVASANSpray. IVASANPets. novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky IVASANSpray a IVASANPets novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky Určeno k dezinfekci povrchů, ploch a předmětů Účel použití typ 3: Koncentrovaný kapalný dezinfekční prostředek

Více

INSTRUKCE K ÚDRŽBĚ Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector

INSTRUKCE K ÚDRŽBĚ Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector EXTERIÉR INSTRUKCE K ÚDRŽBĚ Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector ČIŠTĚNÍ A MYTÍ Jak udržet dřevo v exteriéru čisté? Legenda: RMC EXTERIOR SOAP nebo RMC EXTERIOR SOAP ECOSPRAY RMC EXTERIOR SOAP - mýdlo

Více

Čištění a údržba. Čištění po pokládce laminátových podlah MEISTER se provádí CC-čističem na

Čištění a údržba. Čištění po pokládce laminátových podlah MEISTER se provádí CC-čističem na Čištění a údržba Rozhodli jste se pro kvalitní produkt Made in Germany. S tímto návodem na čištění a údržbu získáváte veškeré důležité informace, které vaší krytině zajistí dlouhou životnost a dobrý vzhled.

Více

úklidová a gastro chemie www.everstar.cz

úklidová a gastro chemie www.everstar.cz profesionální čištění úklidová a gastro chemie www.everstar.cz since 1991 čistota s úsměvem STAR PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ profesionální úklidová a gastro chemie český výrobce s tradicí od roku 1991 konzultace

Více

INSTRUKCE K ÚDRŽBĚ Rubio Monocoat Oil Plus 2C

INSTRUKCE K ÚDRŽBĚ Rubio Monocoat Oil Plus 2C INTERIÉR INSTRUKCE K ÚDRŽBĚ Rubio Monocoat Oil Plus 2C ÚKLID A ČIŠTĚNÍ 1 Jak na první úklid po aplikaci oleje? Nejdříve po 24 až 36 hodinách Nejdříve po 5 dnech po aplikaci 2 Jak dále postupovat při údržbě

Více

Výrobky SC *EU. Technické údaje

Výrobky SC *EU. Technické údaje Výrobky SC 1.020 *EU SC 1.020 z nástupní třídy Kärcher parních čističů nabízí silné, hygienické čištění bez chemických přísad. Obzvláště vhodný pro čištění kuchyně, koupelny a podlahy. Vybavení: Dětská

Více

Patří do stejného týmu vhodné příslušenství

Patří do stejného týmu vhodné příslušenství Patří do stejného týmu vhodné příslušenství Ať jde o vysávání, čištění čalounění nebo výměnu tapet v domácnosti je zkrátka vždy co na práci. Pro použití nejrůznějšího druhu je k dispozici obsáhlé univerzální

Více

Čištění, péče a ochrana přírodního kamene a keramiky

Čištění, péče a ochrana přírodního kamene a keramiky Čištění, péče a ochrana přírodního kamene a keramiky Čištění, péče a ochrana přírodního kamene a keramických povrchů Jak keramické krytiny, tak především povrchy z přírodního kamene vyžadují pro svůj

Více

montážní návod pro sprchový kout ANYA kočka AploMačka doporučuje.

montážní návod pro sprchový kout ANYA kočka AploMačka doporučuje. montážní návod pro sprchový kout ANYA kočka AploMačka doporučuje. Montážní návod: Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Před instalací boxu přečtěte si pozorně tento návod. Výkresy v příručce jsou

Více

Výrobky SC 2.600 CB. Technické údaje

Výrobky SC 2.600 CB. Technické údaje Výrobky SC 2.600 CB Malý, kompaktní a průběžně plnitelný parní čistič v moderním designu. Tlak páry 3,2 bar a topný výkon 1500 W pro čištění tvrdých ploch bez chemie. S napařovací žehličkou. Vybavení:

Více

KATALOG ÚKLIDOVÉ A GASTRO CHEMIE 2008

KATALOG ÚKLIDOVÉ A GASTRO CHEMIE 2008 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KATALOG ÚKLIDOVÉ A GASTRO CHEMIE 2008 GENERÁLNÍ Generální oblast modrá barva SPECIÁLN DEZINFEKČNÍ KUCHYŇSKÁ UMÝVÁRENSKÁ SANITÁRNÍ Kanceláře, pokoje, učebny, haly, recepce, chodby,

Více

SPÁROVACÍ HMOTY PRO OBKLADY A DLAŽBY A MOZAIKY A DLAŽBY A MOZAIKY

SPÁROVACÍ HMOTY PRO OBKLADY A DLAŽBY A MOZAIKY A DLAŽBY A MOZAIKY KATALOG VÝROBKŮ A DLAŽBY A MOZAIKY 45 COLORFILL FLEX 0-6 Jednosložková spárovací hmota pro obklady a dlažby s okamžitou přilnavostí, vodoodpudivá a pružná, pro spáry o velikosti 0-6 mm Jedná se o tmel

Více

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek W 183 WINNI S LAVATRICE 1 na bílé i barevné prádlo s vůní levandule a verbeny 25 pracích dávek 188 WINNI S LAVATRICE ECOFORMATO ALEPPO 1495 ml 25 pracích dávek Hypoalergenní tekutý prací prostředek s mýdlem

Více

BEZVODÝ PISOÁR - P1. čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár.

BEZVODÝ PISOÁR - P1. čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár. BEZVODÝ PISOÁR - P1 čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár www.bezvody-pisoar.cz Proč používat bezvodý pisoár P1? Finanční úspory, vyšší produktivita a přitom udržitelnost, to je kombinace, která

Více

antislip system - Aplikační instrukce

antislip system - Aplikační instrukce antislip system - Aplikační instrukce Před aplikací protiskluzového systému doporučujeme provést na malé ploše zkoušku, kterou si ověříte a zákazníkovi předvedete zvýšení odolnosti proti uklouznutí a také

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Obj. č.: 85 49 94

NÁVOD K POUŽITÍ Obj. č.: 85 49 94 NÁVOD K POUŽITÍ Obj. č.: 85 49 94 Scheibenwunder (doslova přeloženo zázrak na okenní tabule ) představuje stabilizační prostředek na ošetření povrchu předních skel automobilů s perspektivní nanotechnologií.

Více

Obalový materiál řádně zlikvidujte. Odsavač nikdy neprovozujte bez. Odsavač používejte jen. s nasazenou žárovkou. (viz Montážní návod).

Obalový materiál řádně zlikvidujte. Odsavač nikdy neprovozujte bez. Odsavač používejte jen. s nasazenou žárovkou. (viz Montážní návod). Návod k použití DHI 635H B-54-02 Před čtením návodu si otevřete poslední stránky s obrázky. Popis odsavače Před prvním použitím Důležitá upozornění Odsavač odpovídá platným bezpečnostním předpisům. Opravy

Více

CENÍK platný od

CENÍK platný od 1., www.postovni-schranky-dols.cz DIČ CZ25391941 CENÍK platný od 1.3.2018 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. VŠEOBECNÉ INFORMACE : Dodací a platební podmínky : Dodací a platební podmínky jsou uváděny v kupní

Více

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek 163,- Kč 69,- Kč 61,- Kč 94,- Kč 84,- Kč 183 WINNI S LAVATRICE 1 na bílé i barevné prádlo s vůní levandule a verbeny 25 pracích dávek 188 WINNI S LAVATRICE ECOFORMATO ALEPPO 1495 ml 25 pracích dávek Hypoalergenní

Více

Méně čištění více času užívat si život. Návod na údržbu ceramicplus

Méně čištění více času užívat si život. Návod na údržbu ceramicplus Návod na údržbu Méně čištění více času užívat si život. Návod na údržbu ceramicplus Ceramicplus je povrchovou úpravou keramického výrobku, která odpuzuje nečistoty. Již více než deset let usnadňuje čištění

Více

Nátěry fasád Dříve než začnete První natírání vašeho domu je velkým okamžikem. Váš dům díky správně zvolené fasádní barvě získá originální výraz. Pokud jde o údržbu, jistě nechcete, aby váš dům byl jenom

Více

Postupy čištění a desinfekce

Postupy čištění a desinfekce Postupy čištění a desinfekce POSTUPY ČIŠTĚNÍ A DESINFEKCE 1. Podlahy a stěny 2. Lisy a vakuové filtry 3. Sudy 4. Barrique sudy 5. Tanky, potrubí a hadice vnitřní 6. Tanky a potrubí vnější POSTUPY ČIŠTĚNÍ

Více

KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU

KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU 01 S1 / S2 SPRCHOVÁ NÁSTĚNNÁ BATERIE CHROM 150MM Sprchová nástěnná baterie bez sprchové sady, Provedení: chrom, výška: 120 mm, šířka: 180 mm, hloubka: 130 mm, záruka na těsnost kartuše: 5 let, typ: sprchová,

Více

VANY A MASÁŽNÍ SYSTEMY. vana WELLNESS MONTÁŽNÍ NÁVOD

VANY A MASÁŽNÍ SYSTEMY. vana WELLNESS MONTÁŽNÍ NÁVOD VANY A MASÁŽNÍ SYSTEMY vana WELLNESS MONTÁŽNÍ NÁVOD Před instalací vany se přesvědčte, že produkt a příslušenství nebyly poškozeny při přepravě. Výrobce ani prodejce nebudou brát zřetel na reklamace nahlášené

Více

Destilační přístroj MDist 4 Návod k použití

Destilační přístroj MDist 4 Návod k použití Obsah dodávky: Destilační přístroj MDist 4 Návod k použití Destilační přístroj s krytem Filtrační nádobka Aktivní uhlí (6x) Použití: Efektivní a rychlá výroba destilované vody. Popis činnosti Voda je v

Více