Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu."

Transkript

1 Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice v hod. a všechny přivítal. Bod č. 1:Technický bod Starosta konstatoval, že informace o zasedání byla zveřejněna na úřední desce a to nejméně sedm dní přede dnem konání zasedání a dále konstatoval, že je přítomno 7 členů zastupitelstva, je tedy usnášeníschopné. Prezenční listina je přílohou č. 1 tohoto zápisu. Zapisovatelkou byla jmenována Miroslava Fousková, místostarostka. Zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v zasedací místnosti. Dále podal návrhy na ověřovatele zápisu o průběhu 2. zasedání zastupitelstva obce. Navrženi byli Pavel Polák ml. a Jan Podsklan, kteří vyslovili s návrhem souhlas. ZO schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice Pavla Poláka ml. a Jana Podsklana. Dále starosta přednesl návrh programu zasedání rozšířený o 2 body: Pořízení nového územního plánu obce Plenkovice, které bude projednáno pod bodem č. 14 a Oprava výše odměn zastupitelů obce, která bude projednána pod bodem č. 15, bod Různé posunut pod bod 16 a bod Diskuse a náměty občanů pod bod 17. Rozšířený program zasedání zastupitelstva: 1. Technický bod (přivítání, jmenování zapisovatele, volba ověřovatelů zápis schválení programu zasedání zastupitelstva obce) 2. Kontrola plnění úkolů z usnesení z 1. řádného zasedání ZO 3. Smlouva o dílo Alpine stavební společnost CZ 4. Rozpočtové provizórium 5. Rozpočtové opatření č. 6, 7, 8 6. Inventarizace majetku 7. Obecně závazné vyhlášky 8. Dodatek ke kupní smlouvě 9. Výpověď smlouvy www stránek, uzavření nové smlouvy 10. Žádost o odkoupení pozemku 11. Pověření starosty k provádění rozpočtových opatření měs Směrnice 13. Odepsání pohledávek 14. Žádost o nový územní plán obce Plenkovice 15. Oprava výše odměn u zastupitelů obce 16. Různé 17. Diskuse a náměty občanů

2 Usnesení č. 1/10/Z2 : ZO schvaluje rozšířený program zasedání zastupitelstva. Hlasování č.1: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 2 : Zasedání zastupitelstva dne bylo ustavující a nevyplynuly z něho žádné úkoly. Bod č. 3 : Starosta seznámil členy zastupitelstva se zněním smlouvy o dílo s firmou ALPINE stavební spol. CZ, která prováděla v obci opravy místních komunikací a chodníků a úpravu parkovacích ploch. Usnesení č.2/10/z2: ZO schvaluje podpis smlouvy s firmou ALPINE stavební spol. CZ. Hlasování č. 2: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 4 : Starosta seznámil zastupitele obce i občany s informací, že obec ještě nemá zpracován rozpočet na rok 2011, a proto bude na začátku roku 2011 hospodařit podle rozpočtového provizória, které se bude řídit pravidly rozpočtového provizoria na rok 2011 (viz příloha: návrh pravidel rozpočtového provizória). Bod č. 5 : Starosta seznámil zastupitele obce a občany s rozpočtovými opatřeními č. 6,7,8, které se týkají např. přijetí dotace na opravu komunikací z rozpočtu JMK, příjmu z prodeje bývalé MŠ viz předložené návrhy. Usnesení č. 3/10/Z2: ZO schvaluje hospodaření obce od do schválení rozpočtu podle rozpočtového provizória, které se bude řídit pravidly rozpočtového provizoria na rok 2011 (viz příloha: návrh pravidel rozpočtového provizória) a schvaluje rozpočtové opatření č. 6,7 a 8 dle přiložených návrhů. Hlasování č. 3: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 6 : Starosta jmenoval hlavní inventarizační komisi pro fyzickou inventarizaci majetku (předseda: Polák Pavel st., členové: Holcmann Petr, Klempa Bohumír) a dílčí komisi pro dokladovou inventarizaci (předseda: Šefčík Václav, členové: Polák Pavel ml., Podsklan Jan) a ustanovil likvidační komisi: (předseda: Šefčík Václav, členové Polák Pavel st., Fousková Miroslava). Datum provedení inventarizace veškerého majetku, závazků a pohledávek obce Plenkovice ke dni bude upřesněn příkazem starosty. Usnesení č. 4/10/Z2: ZO schvaluje provedení inventarizace veškerého majetku, závazků a pohledávek obce Plenkovice ke dni výše uvedenými komisemi. Hlasování č. 4: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 7 : Starosta seznámil přítomné s Obecně závaznou vyhláškou č. 1/2010 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů, dále s Obecně závaznou vyhláškou obce Plenkovice č. 2/2010 o místním poplatku ze psů a s Obecně závaznou vyhláškou obce Plenkovice č. 3/2010 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce Plenkovice. Obecně závazné vyhlášky č. 1, 2 a 3 budou vyvěšeny na elektronické i fyzické úřední desce.

3 Usnesení č. 5/10/Z2: ZO schvaluje výše uvedené vyhlášky s platností od Hlasování č. 5: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 8 : Starosta seznámil přítomné s Dodatkem ke kupní smlouvě ze dne (prodej MŠ manž. Kubiasovým). Jedná se o rozdělení kupní ceny ,- Kč pro potřeby rozúčtování na částku Kč za budovu čp. 98, objekt občanské vybavenosti včetně pozemku p.č. st. 109 zastavěná plocha a nádvoří, částku Kč za pozemek p.č. 251/3 zahrada a částku Kč určenou k úhradě daně z převodu nemovitosti. Usnesení č. 6/10/Z2: ZO schvaluje Dodatek ke kupní smlouvě v předloženém znění. Hlasování č 6: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 9 : Starosta seznámil přítomné s výpovědí smlouvy www stránek od dodavatele pana Zdeňka Hujňáka, H-ELECTRONIC a plánovaným uzavřením nové smlouvy s firmou GOLDEN ORANGE v příštím roce. Usnesení č. 7/10/Z2: ZO schvaluje ukončení staré smlouvy na www stránky od dodavatele pana Zdeňka Hujňáka, H-ELECTRONIC k datu a uzavření nové smlouvy s firmou GOLDEN ORANGE v příštím roce (viz. návrhy smluv na kompletní webovou prezentaci od a správu webových stránek od ). Hlasování č. 7: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 10 : Starosta přednesl žádost pana Holcmanna Lukáše na odkoupení části pozemku p. č. 1279/1 u č.p. 99 (předzahrádka). Prodej pozemku se nedoporučuje z důvodu možnosti provádění inženýrských sítí na tomto pozemku v budoucnosti. Zastupitelstvo obce postupuje v těchto případech jednotně a tyto pozemky neprodává, ale bezúplatně pronajímá vlastníkovi přilehlé nemovitosti. Po zveřejnění záměru obce o prodeji části pozemku by se mohlo stát, že se přihlásí více zájemců a původní žadatel o odkoupení by nemusel tento pozemek získat do svého vlastnictví. Usnesení č. 8/10/Z2: ZO prodej části pozemku p.č. 1279/1 panu Lukáši Holcmannovi neschválilo z výše uvedených důvodů. Hlasování č. 8: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 11 : Z důvodu změny funkce starosty po volbách podala účetní obce návrh na pověření starosty Ing. Aloise Vybírala k provádění rozpočtových opatření za měsíc listopad a prosinec Usnesení č. 9/10/Z2: Zastupitelstvo obce Plenkovice pověřuje starostu pana Ing. Aloise Vybírala k provádění rozpočtových opatření za měsíc listopad a prosinec Provedená rozpočtová opatření budou předložena na nejbližším zasedání zastupitelstva obce ke schválení. Hlasování č. 9: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 12 : Zastupitelstvu byly předloženy tyto směrnice: Směrnice časového rozlišení, Vnitřní směrnice o podrozvaze, Vnitřní směrnice opravné položky k pohledávkám a Vnitřní směrnice o účetnictví.

4 Usnesení č. 10/10/Z2: ZO schvaluje Směrnice časového rozlišení, Vnitřní směrnice o podrozvaze, Vnitřní směrnice opravné položky k pohledávkám a Vnitřní směrnice o účetnictví platné od roku Hlasování č. 10: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 13 : Účetní obce podala návrh k odepsání pohledávky za poplatek z odpadu. Jedná se o poplatek z odpadu u domů, kde není hlášena žádná osoba k trvalému pobytu, ale vlastník dům pronajímá občanům, kteří mají trvalý pobyt hlášen na jiném čísle popisném v obci Plenkovice a řádně za svou osobu tento poplatek platí. Usnesení č. 11/10/Z2: ZO schvaluje odepsání pohledávky ve výši 840,- Kč. Hlasování č. 11: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 14 : Starosta obce seznámil přítomné s potřebou pořízení nového Územního plánu pro obec Plenkovice dle zák. č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu. Obce, které měly schválený územní plán před účinností tohoto zákona, musí pořídit do konce r nový územní plán. Na pořízení nového územního plánu může být poskytnuta dotace z rozpočtu JMK až do výše 50%. Potřeba nového územního plánu vyplynula i z žádosti občanů. Usnesení č. 12/10/Z2: ZO schvaluje pořízení nového Územního plánu obce Plenkovice dle zák. č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu. Hlasování č. 12: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 15 : Jelikož na ustavujícím zasedání zastupitelstva došlo k chybnému výpočtu odměn v návrhu usnesení č. 14/10/Z1, bude opravena měsíční odměna za výkon funkce neuvolněného člena zastupitelstva obce na výši 230 Kč a za výkon funkce předsedy výboru nebo komise na výši 530 Kč. Usnesení č. 13/10/Z2: ZO schvaluje opravu měsíční odměny za výkon funkce neuvolněného člena zastupitelstva obce na výši 230 Kč, za výkon funkce předsedy výboru nebo komise na výši 530 Kč. Hlasování č. 13: pro 7 proti 0 zdržel se 0 Bod č. 16: Dále starosta seznámil přítomné: - probíhají přípravné práce na vydání Vánočního zpravodaje, spolupráce s Pavlem Šimečkem a Martinou Vybíralovou - připomenul přítomným Besedu s důchodci a novou akci Plenkovických žen Zahájení adventu a postavení vánočního stromu za hojné účasti dětí a občanů - hovořil o snaze získat dotace na kanalizaci II. etapa - seznámil přítomné, že obec bude po roční odmlce pořádat ples společně s hasiči - seznámil přítomné s finanční situací obce, o potřebě šetřit a o uskutečněném prodeji budovy bývalé MŠ za ,- Kč - o zkušebním provozu vysílače nad obcí T-mobile, od března i Vodafone

5 Bod č. 17: V rámci diskuse paní Poppová navrhla, aby zastupitelé za obec navštívili nebo poslali pozdrav našim občanům, kteří jsou v domovech důchodců. Pánové Jiří Řeřucha a MiloslavKrál hovořili ve vztahu k územnímu plánu obce o možnosti výstavby nových rodinných domů v lokalitě za obchodem a u silnice směrem na Přímětice. Starosta ukončil po projednání všech bodů programu 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice v hod. Zapsala: Fousková Miroslava Ověřovatelé zápisu: Pavel Polák ml. Jan Podsklan Ing. Alois Vybíral, starosta

6 Příloha č. 1 Prezenční listina zasedání ZO ze dne starosta: Ing. Alois Vybíral... místostarostka: Miroslava Fousková... členové ZO: Petr Holcmann... Jan Podsklan... Pavel Polák st.. Pavel Polák ml.. Václav Šefčík.. V Plenkovicích

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z 14. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 14. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 14. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 15.5.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 14. zasedání

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis z 9. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 9. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 9. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 29.5.2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 9. zasedání

Více

Z Á P I S o průběhu 13.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 28.12.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 13.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 28.12.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 13.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 28.12.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 13.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 4/2010 ze dne Stránka 1

Zápis č. 4/2010 ze dne Stránka 1 Z á p i s o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 14. prosince 2010 v zasedací místnosti OÚ Krasová Místostarosta zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného

ZÁPIS. o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného ZÁPIS o průběhu 2. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Zápis z 13. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 26.2.2013 v 17.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 13. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 26.2.2013 v 17.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 13. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 26.2.2013 v 17.30 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 13. zasedání

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 4.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.3.2007 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 4.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne 14. 02. 2015, ve 14:00 hodin Starosta zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice ve 14:00 hodin a všechny přivítal. Bod č.

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013

Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Zápis o průběhu 18. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 19.12.2013 Starosta (dále jen předsedající ) Martin Hájek zahájil 18. zasedání Zastupitelstva obce (dále jen OZ) v18. hodin a všechny

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne 1 3.12 2017v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007.

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. 1 Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. Starosta (předsedající) Martin Hájek zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.10/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 1/2012 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 25.1.2012 v 16.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 23. listopadu 2018, od 19:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako

Více

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva.

Obec Vítězná. Pan Műhl přivítal přítomné občany a nově zvolené zastupitele a zahájil ustavující zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva. Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vítězná konaného v zasedací místnosti OÚ Vítězná v souladu s 91 Zákona č.128/2000 Sb.o obcích v platném znění dne 10.11.2010 Pan Műhl přivítal přítomné

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo 17.12.2015 od 19.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Miroslav Čonka, Marta Kratinová Hájková,

Více

Zápis č. 12/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 14. 12. 2011 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod.

Zápis č. 12/2011. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 14. 12. 2011 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Zápis č. 12/2011 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 14. 12. 2011 v obřadní síni Městského úřadu v 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Žofia Vorlová, Mgr. Markéta Drobečková,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č.

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S č. 9/2012 ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne 21. 11. 2012 v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 12. 1. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Hůrky. konaného dne od hod. v zasedací místnosti Spolkového domu v Hůrkách

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Hůrky. konaného dne od hod. v zasedací místnosti Spolkového domu v Hůrkách Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Hůrky konaného dne 5. 3. 2015 od 18.00 hod v zasedací místnosti Spolkového domu v Hůrkách 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Místostarostka obce Jana Kešnerová

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 12. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 22.04. 2016 od

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 14. 01. 2013 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Místo konání: Obec Hroubovice místnost obecního úřadu, Hroubovice č.p. 51 Doba konání: Přítomní zastupitelé: 23.1.2015 od 18:00 hodin Miroslava Štveráková,

Více

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 2. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Lhotka nad Labem konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Lhotka nad Labem konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S z 2. zasedání Zastupitelstva obce Lhotka nad Labem konaného dne 1. 12. 2014 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé: Krch Roman, Limberková Jitka, Metayer Marcel,

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 1. 11. 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 28. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 24. 4. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

ZÁPIS. o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 10.12.2009 na Obecním úřadě v Bezkově

ZÁPIS. o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 10.12.2009 na Obecním úřadě v Bezkově ZÁPIS o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 10.12.2009 na Obecním úřadě v Bezkově Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov v 19.00 hod. a přivítal všechny

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

10 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

10 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 10 / 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 29. 11. 2014 Zapsal : Josef Klíma 29. 11. 2014 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 29. 11.

Více

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne 22. 5. 2019 na Obecním úřadě v Mašovicích Starosta obce zahájil 5. zasedání ZO Mašovice v 18.00 hodin a přivítal všechny přítomné.

Více

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 04. 10. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018 (dále jen

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE V 18.00HODIN

ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE V 18.00HODIN ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE 23.11.2017 V 18.00HODIN Místo konání: Zasedací místnost Obecního úřadu, Chotiměř čp. 66 Čas konání: Přítomni: Omluveni: 0 Hosté: 18 00 19 20

Více

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 08. 10. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 26. 7. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila 8. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 04. 12. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Verušičky konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu ve Verušičkách

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Verušičky konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu ve Verušičkách Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Verušičky konaného dne 7. 12. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu ve Verušičkách Návrh programu: 1) Zahájení a kontrola usnesení volba ověřovatelů zápisu a

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 3. 12. 2013 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Antoš Roman, Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13.4. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 10.12.2015 v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích Starosta (předsedající) Ing. Milan Choura zahájil 9. zasedání

Více