VY SDÍLÍTE, MY POMÁHÁME

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VY SDÍLÍTE, MY POMÁHÁME"

Transkript

1 PRO LEPŠÍ ŽIVOT S CITLIVOU PLETÍ VY SDÍLÍTE, MY POMÁHÁME Vyberte si svůj oblíbený přípravek od La Roche-Posay a podělte se s námi o svou zkušenost! VYZKOUŠEJTE UVNITŘ 6 VZORKŮ ZDARMA č. dermokosmetická značka doporučovaná dermatology v České republice a na Slovensku * DIAMANTOVÝ SPONZOR * Studie Cegedim, červen červenec dermatologů v České republice a 85 dermatologů na Slovensku odpovídalo na otázku: Kterou dermokosmetickou řadu (značku) přípravků doporučujete svým pacientům celkově nejčastěji?

2 La Roche-Posay. Specialista na citlivou pleť v oblasti dermatologie. Termální centrum v srdci Francie TERMÁLNÍ LÉČEBNÉ CENTRUM V LA ROCHE-POSAY: JEDNIČKA MEZI EVROPSKÝMI CENTRY TERMÁLNÍ DERMATOLOGIE. Přes pacientů ročně absolvuje v termálním centru v La Roche-Posay osvědčené koupele v unikátní přírodní termální vodě, která blahodárně působí na zklidnění a regeneraci kůže. PŘÍPRAVKY LA ROCHE-POSAY JSOU DOPORUČOVÁNY VÍCE NEŽ DERMATOLOGY NA CELÉM SVĚTĚ. FORMULAČNÍ CHARTA PŘÍPRAVKŮ Přípravky La Roche-Posay jsou výsledkem přísného výběrového procesu prováděného biology a toxikology k dosažení nejvyšší možné tolerance. SPECIALISTA NA CITLIVOU PLEŤ La Roche-Posay, značka, která rozumí potřebám citlivé pleti, navrhuje a vyvíjí přípravky, které vedle tolerance přinášejí vysokou účinnost, aby mohly změnit každodenní život s citlivou pletí. La Roche-Posay každoročně provádí 50 až 60 spotřebitelských studií, aby lépe porozumělo potřebám spotřebitelů na všech kontinentech. Téměř 1000 klinických i observačních studií značce umožnilo jedinečné porozumění citlivé pleti.

3 Je to ta první věc, po které ráno sáhnu. TERMÁLNÍ VODA moji pleť zklidňuje po celý den! TERMÁLNÍ VODA S BLAHODÁRNÝMI ÚČINKY Všechny léčebné kúry v termálním centru La Roche-Posay jsou založeny na unikátních blahodárných účincích zklidňující termální vody z La Roche-Posay. Antioxidační vlastnosti této vody dodávají kožním buňkám ochranný štít a pomáhají jim bojovat proti škodlivým dopadům externích vlivů. Termální voda z La Roche-Posay prokazatelně zmírňuje důsledky poškození buněk vlivem UV záření, zklidňuje psoriázu, atopickou dermatitidu, ekzém, pomáhá pleti s tendencí k akné a dokonce zmírňuje podráždění oka při blefaritidě. ZÁKLADNÍ INGREDIENCE VE VŠECH PŘÍPRAVCÍCH LA ROCHE-POSAY Termální voda z La Roche-Posay je známa svým výjimečným obsahem selenu, svým unikátním minerálním složením a blahodárnými účinky, které jsou uznávány již po staletí. Je zklidňující, zvláčňující, působí proti podráždění a volným radikálům, a je tak ideálním partnerem pro citlivou pleť. Zvláčňuje a zjemňuje pokožku Zmírňuje začervenání a otoky Chrání pleť před volnými radikály Zklidňuje podráždění Napomáhá obnově pokožky Zmírňuje svědění a podráždění celé rodiny Blahodárné účinky termální vody jsou od roku 1905 prokázány více než 520 klinickými studiemi na více než pacientech z pěti kontinentů.

4 PEČUJEME O VAŠI CITLIVOU PLEŤ Citlivá a ultra citlivá pokožka lehce reaguje podrážděním na podněty vnějšího okolí a kosmetické produkty obsahující parfémy a konzervanty. Abychom se vyhnuli projevům podráždění, všechny La Roche-Posay přípravky obsahují pouze pečlivě vybrané ingredience, které jsou absolutně nezbytné pro zajištění účinnosti produktu, ale zároveň nabízejí optimální toleranci. Pomůžeme vám vybrat si ty nejvhodnější od La Roche-Posay pro váš typ citlivé pleti. velmi citlivá Jak byste zhodnotil/a míru citlivosti vaší pleti? Jedinečná termální voda bohatá na ANTIOXIDAČNÍ A ZKLIDŇUJÍCÍ SELEN a ZJEMŇUJÍCÍ KŘEMIČITANY pro všechny typy pleti pro každodenní použití. citlivá Naše další produktové řady pro citlivou pleť, včetně té nejcitlivější: Čistění citlivé pleti FYZIOLOGICKÁ ČISTICÍ ŘADA Korekce citlivé pleti TOLERIANE TEINT Fotoprotekce citlivé pleti ANTHELIOS

5 8/10 žen trápí citlivá pleť * přípravky Intolerantní se sklonem k alergii TOLERIANE Pleť se sklonem k začervenání Citlivá dehydratovaná pleť ROSALIAC HYDREANE Základní každodenní péče pro hydrataci a zklidnění HYDRAPHASE Intenzivní a dlouhodobá hydratace pleti Suchá a hrubá pleť NUTRITIC Mastná a problematická pleť Citlivá pleť s projevy stárnutí EFFACLAR REDERMIC SUBSTIANE Suchá pokožka se sklonem k atopii LIPIKAR Podrážděná a poraněná pokožka CICAPLAST Citlivá vlasová pokožka KERIUM *IPSOS Citlivá pleť 2012, ČR a SR, 600 žen ve věku let.

6 Miluju svoji MICELÁRNÍ VODU, protože pleť čistí a zároveň odstraňuje make-up v jediném kroku. Je to super rychlé a moje pleť je krásně svěží. ČISTĚNÍ CITLIVÉ PLETI FYZIOLOGICKÉ ČISTĚNÍ PLETI ČISTÍ CITLIVOU PLEŤ A RESPEKTUJE JEJÍ FYZIOLOGICKOU ROVNOVÁHU. FYZIOLOGICKÉ SLOŽENÍ: Vysoká čisticí a odličovací účinnost a aktivní ingredience vybrané pro optimální toleranci. FYZIOLOGICKÉ ph, BEZ MÝDLA, BEZ ALKOHOLU, BEZ BARVIV, BEZ PARABENŮ, SE ZKLIDŇUJÍCÍ TERMÁLNÍ VODOU Z LA ROCHE-POSAY KROK 1: jemné odlíčení a čistění pleti PRO VŠECHNY TYPY CITLIVÉ PLETI FYZIOLOGICKÁ MICELÁRNÍ VODA Odličovací přípravek 3-v-1 pro citlivou pleť VYSOKÁ TOLERANCE, OPTIMÁLNÍ ÚČINNOST > Šetrně čistí citlivou pleť, odstraňuje make-up a zklidňuje díky unikátní termální vodě z La Roche-Posay. > Vhodné na obličej, oči i rty. > Neoplachuje se MICELÁRNÍ TECHNOLOGIE Nečistoty mají lipidové části, které jsou zachyceny lipofilním jádrem micel. Micela se následně uzavře a nečistotu pojme. Micely a nečistoty jsou pak jemně odstraněny z povrchu pleti pomocí vatového tamponu, pleť je čistá a svěží. Dostupná také ve výhodném balení 400 ml. TIP Čistění citlivé pleti s micelární vodou ve 3 krocích Krok 1: Vatový tampon položte na několik vteřin na víčko, aby se make-up rozpustil. Krok 2: Vatový tampon jemně stáhněte z oka pro odstranění make-upu bez tření. Krok 3: Totéž udělejte i v případě rtů a pleti obličeje, včetně krku.

7 VŠECHNY TYPY CITLIVÉ PLETI: FYZIOLOGICKÁ PĚNOVÁ VODA Lehká, pěnivá textura bez obsahu mýdla. > Opláchněte vodou SUCHÁ AŽ VELMI SUCHÁ PLEŤ: FYZIOLOGICKÉ ODLIČOVACÍ MLÉKO Bohaté a krémové, jednoduše odstraňuje make-up. > Neoplachuje se NORMÁLNÍ AŽ SMÍŠENÁ PLEŤ: FYZIOLOGICKÝ ODLIČOVACÍ GEL Lehký odličovací přípravek se svěžím, chladivým efektem. > Opláchněte vodou KROK 2: jemná tonizace a zklidnění VŠECHNY TYPY CITLIVÉ PLETI: FYZIOLOGICKÉ ZKLIDŇUJÍCÍ TONIKUM Jemně tonizuje a zklidňuje citlivou pleť a respektuje její fyziologickou rovnováhu. > Na pleť jemně naneste pomocí vatového tamponu > Neoplachuje se TIP Náš FYZIOLOGICKÝ ODLIČOVAČ OČÍ byl speciálně formulován pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček, aby respektoval lakrimální hladinu ph.

8 Moje ODLIČOVACÍ ČISTICÍ EMULZE TOLERIANE zajišťuje svěží odlíčení s vysokou tolerancí, a to dokonce i pro oční okolí! PRO PLEŤ INTOLERANTNÍ AŽ SE SKLONEM K ALERGII č. dermokosmetická značka doporučovaná dermatology v kategorii pr ˇípravku pro intolerantní plet v České republice a na Slovensku * INTOLERANTNÍ PLEŤ PATŘÍ MEZI NEJČASTĚJŠÍ DŮVODY NÁVŠTĚVY DERMATOLOGA.** CITLIVÁ AŽ INTOLERANTNÍ PLEŤ: přirozeně méně odolná vůči vnějším vlivům, včetně kosmetiky s obsahem dráždivých látek SYMPTOMY INTOLERANTNÍ PLETI: pnutí - svědění - pocity pálení - pocity diskomfortu - nedokonalosti - začervenání - štípání - dehydratace KROK 1: jemné čistění intolerantní pleti se sklonem k alergii VŠECHNY TYPY INTOLERANTNÍ PLETI TOLERIANE ODLIČOVACÍ ČISTICÍ EMULZE Šetrně odličuje obličej a odstraňuje make-up bez rizika podráždění. Textura obohacená o hydratační glycerin a zklidňující termální vodu z La Roche-Posay. > Neoplachuje se. Bez parabenů. Bez parfemace. Bez konzervantů. * Cegedim studie, červen červenec 2014, 126 dermatologů v České republice a 85 na Slovensku odpovídalo na otázku: Kterou dermokosmetickou řadu (značku) přípravků doporučujete svým pacientům u následující diagnózy nejčastěji: intolerantní kůže projevy alergie, podrážděná, citlivá kůže? ** Cegedim studie, červen červenec 2014, Česká republika TIP Pro vaši intolerantní pleť zvolte make-up TOLERIANE FLUIDNÍ KOREKTIVNÍ MAKE-UP! Korektivní make-up s vysoce krycí schopností pro všechny typy pleti včetně té velmi citlivé.

9 Textura přípravku TOLERIANE ULTRA je přesně ta pravá, kdykoli, kdekoli. Používám jej stále, bez ohledu na roční období. Dokonale vyživuje moji pleť, i když je citlivá! KROK 2: zklidnění intolerantní pleti se sklonem k alergii INTOLERANTNÍ PLEŤ SE SKLONEM K ALERGII NOVINKA TOLERIANE ULTRA OČNÍ NOVÁ PÉČE PRO ULTRA CITLIVÉ OČNÍ OKOLÍ. Proti diskomfortu. Proti otokům. Díky patentovanému komplexu [ Neurosensine + Niacinamid + termální voda z La Roche-Posay ] okamžitě zklidňuje a působí protizánětlivě. Redukuje váčky pod očima a dlouhodobě navrací pocit komfortu. Speciálně vyvinuto pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček, respektuje lakrimální hladinu ph. Ultra lehká a svěží textura. Jemná aplikace. Bez tření. M A X I M Á L N Í BEZPEČNOST U L T R A HERMETICKÉ BALENÍ 0 % KONZERVANTŮ PARABENŮ/PARFÉMU ALKOHOLU/BARVIV / L A N O L I N U TOLERIANE ULTRA / ULTRA FLUID INTENZIVNÍ ZKLIDŇUJÍCÍ PÉČE Intenzivní péče kombinuje zklidňující látku Neurosensine, která se soustředí na příznaky podráždění pleti, a termální vodu z La Roche-Posay, přirozeně zklidňující a působící proti podráždění. Hydratuje a obnovuje kožní bariéru. PROKÁZANÁ ÚČINNOST:* Okamžité zklidnění:** Pokožka je zklidněná 90 % Zmírňuje podráždění 78 % Dlouhotrvající zklidnění:*** Začervenání -46 % Pocit diskomfortu -50 % Pocity pálení -45 % 2 ultra komfortní textury pro každodenní použití: Výživná pro suchou pleť a svěží fluid pro normální a smíšenou pleť * Zdroj: Sebehodnocení pod dermatologickou kontrolou u 41 žen s citlivou pletí ve věku 18 až 62 let. ** % z dotázaných. *** Snížení symptomů dle sebehodnocení dotázaných.

10 ZAČERVENÁNÍ PLETI JE NEJČASTĚJŠÍM SYMPTOMEM CITLIVÉ PLETI* 7/10 ŽEN S CITLIVOU PLETÍ TRPÍ ZAČERVENÁNÍM.* ZAČERVENÁNÍ PLETI VÁS MŮŽE POTKAT V JAKÉMKOLI VĚKU A ROČNÍM OBDOBÍ* *Zdroj: L'Oréal CZ, U&A studie Face Care pacientů. CITLIVÁ PLEŤ SE SKLONEM K ZAČERVENÁNÍ KROK 1: jemné čistění pleti se sklonem k začervenání ROSALIAC MICELÁRNÍ ODLIČOVACÍ GEL Jemný a osvěžující gel pro citlivou pleť se sklonem k začervenání. Čistí a zklidňuje pleť. Na obličej a oči. S antioxidační termální vodou z La Roche-Posay. > Neoplachuje se Bez parabenů. Bez parfému. TIP TERMÁLNÍ VODA OD LA ROCHE-POSAY ve spreji vedle zjemnění a zvláčnění také zklidňuje podráždění, zbavuje otoků a zmírňuje začervenání díky účinnosti proti překrvení.

11 Krém ROSALIAC AR, jedině tenhle přípravek pro jemnou péči od svítání do soumraku. KROK 2: denní péče a krytí pro pleť se sklonem k začervenání NOVINKA ROSALIAC CC KRÉM KOMPLETNÍ SJEDNOCUJÍCÍ KOREKČNÍ DENNÍ KRÉM > V jednom kroku kryje a koriguje všechny známky začervenání. > Univerzální odstín pro přirozeně sjednocenou a rozjasněnou pleť. Bez parabenů. Hypoalergenní. Účinnost DENNÍ PÉČE Dlouhodobá redukce začervenání u jeho zdroje díky Ambophenolu. Účinnost MAKE-UPU Okamžité krytí začervenání díky přizpůsobivým pigmentům. ROSALIAC AR INTENZIVNÍ INTENZIVNÍ KONCENTROVANÁ PÉČE PROTI ZAČERVENÁNÍ Intenzivní péče s Ambophenolem vstřebává začervenání u jeho zdroje a působí proti jeho opětovnému výskytu. Redukuje velikost cév a posiluje jejich stěny. 1. ULTRA ÚČINNOST* Účinnost prokázána i u závažných stadií rosacey. Začervenání -52 % Erytro-kuperóza -21 % Papulo-pustuly -62 % 2. ANTIRECIDIVNÍ ÚČINEK* Intenzita začervenání snížena o 10% již po 1 týdnu ukončení používání. 0 % 100% HERMETICKÉ BALENÍ KONTAMINACE O X I D A C E SUCHÝCH ZBYTKŮ KONZERVANTŮ P A R A B E N Ů P A R F É M U Protokol: 49 žen s rosaceou. Aplikace 2x denně látky Ambophenol 0,5% nebo Rosaliac AR. Klinické měření v T0, T4 a T5.

12 Když jsem byl mladý, objevil jsem EFFACLAR a od té doby už mě neopustil. KOMPLETNÍ RUTINA PÉČE PRO PLEŤ SE SKLONEM K AKNÉ ŘEKNI NE PROJEVŮM AKNÉ! č. znac ˇka péc ˇe o aknózní plet doporučovaná dermatology v České republice a na Slovensku * KROK 1: čistění a tonizace pleti se sklonem k akné EFFACLAR ČISTICÍ MICELÁRNÍ VODA PRO MASTNOU PLEŤ Jemně čistí pleť, odstraňuje nečistoty a přebytek kožního mazu. Zanechává pleť čistou a svěží. S obsahem zklidňující termální vody z La Roche-Posay. > Neoplachuje se ph 5,5. Bez mýdla. Bez alkoholu. Bez parabenů. EFFACLAR ČISTICÍ PĚNÍCÍ GEL PRO MASTNOU CITLIVOU PLEŤ Jemně čistí pleť, odstraňuje přebytečný kožní maz a nečistoty. Zanechává pleť čistou a svěží. Se zklidňující termální vodou z La Roche-Posay. PROKÁZANÁ ÚČINNOST:** Černé tečky -25 % Zánětlivé léze -28 % Kožní maz -16 % Dostupný také ve výhodném balení 400 ml. ph 5,5. Bez mýdla. Bez alkoholu. Bez parabenů. * Cegedim studie, červen červenec 2014, 126 dermatologů v České republice a 85 na Slovensku odpovídalo na otázku: Kterou dermokosmetickou řadu (značku) přípravků doporučujete Vašim pacientům u následující diagnózy nejčastěji: akné? ** 30 pacientů s lehkou až středně těžkou formou akné nepoužívajících žádnou další péči proti akné. 2 aplikace denně (ráno a večer) po dobu 1 měsíce. Klinická a biometrologická měření provedená dermatology ve dnech D0 a D28. TIP Po vyčistění pleti tonizujte pleť mikroexfoliačním ADSTRINGENTNÍM TONIKEM EFFACLAR, které napomáhá uvolnit a následně stáhnout póry a pleť zanechává hladkou a svěží.

13 Můj EFFACLAR DUO+, můj nejlepší přítel pro krásu. KROK 2: péče pro specifické symptomy pleti se sklonem k akné VÁŽNÉ NEDOKONALOSTI A UCPANÉ PÓRY EFFACLAR DUO [+] KOREKČNÍ OBNOVUJÍCÍ PÉČE PROTI NEDOKONALOSTEM PLETI A STOPÁM PO AKNÉ Nemastná a nelepivá textura. Výborný podklad pod make-up. Bez parabenů. Komplexní péče s posílenou účinností pomáhá redukovat výskyt nedokonalostí, sjednocuje pleť a čistí ucpané póry. ÚČINNOST proti stopám po akné PROCERAD Po 24 hodinách: Nedokonalosti jsou viditelně méně červené.* Od 8 dnů: Výskyt nedokonalostí je výrazně snížen.* Po 4 týdnech: Póry jsou čisté, povrch pleti je vyhlazený. Lesk pleti je korigován.** NEROVNOMĚRNÝ POVRCH PLETI, UCPANÉ PÓRY EFFACLAR K OBNOVUJÍCÍ PÉČE S ANTIRECIDIVNÍM ÚČINKEM Kombinace LHA a linoleátu retinolu uvolňuje póry, vyhlazuje a zjemňuje povrch pleti. Působí preventivně proti ucpávání pórů a tvorbě nových nedokonalostí. Svěží a nemastná textura. Bez parabenů. PLEŤ OSLABENA MEDIKAMENTÓZNÍ LÉČBOU AKNÉ EFFACLAR H ZKLIDŇUJÍCÍ HYDRATAČNÍ PÉČE Hydratuje mastnou pleť oslabenou vysušujícími přípravky péče o pleť a dodává jí potřebné lipidy. Bez parabenů. Vhodný v kombinaci s čisticí zklidňující pěnou EFFACLAR H. * kosmetoklinická studie 38 spotřebitelů ** kosmetoklinická studie 51 spotřebitelů TIP Pro redukci lesku a rozšířených pórů mastné pleti zvolte hydratační zmatňující péči EFFACLAR MAT. Pro lokální péči zanícených oblastí problematické pleti vyzkoušejte EFFACLAR A.I.

14 HYDREANE LEGERE je péče, kterou nosím všude s sebou a kterou používám každý den. Opravdu hydratuje moji pleť a zanechává ji svěží po celý den. DEHYDRATOVANÁ PLEŤ HYDREANE HYDRATAČNÍ KRÉM PRO CITLIVOU PLEŤ Základní každodenní péče s termální vodou z La Roche-Posay hydratuje pleť a přispívá ke snížení její citlivosti. Bez parabenů. Nekomedogenní. 3 textury: normální až smíšená pleť / suchá pleť / suchá až velmi suchá pleť HYDREANE BB KRÉM SJEDNOCUJÍCÍ HYDRATAČNÍ KRÉM V jednom kroku sjednocuje, rozjasňuje, hydratuje, zklidňuje a chrání pleť. Pro svěží pleť bez nedokonalostí. S ochranným faktorem SPF 20. Bez parabenů. Nekomedogenní. 2 přirozené odstíny: růžový a béžový VELMI DEHYDRATOVANÁ PLEŤ HYDRAPHASE INTENZIVNÍ INTENZIVNÍ HYDRATAČNÍ PÉČE Péče s technologií buněčného spojení a s termální vodou z La Roche-Posay zajišťuje cílenou hydrataci, okamžitě zklidňuje pleť a dodává jí pocit svěžesti. Bez parabenů. Nekomedogenní. 2 textury: normální a smíšená pleť / suchá pleť Pro vyšší hydratační efekt aplikujte ihned po čistění pleti hydratující HYDRAPHASE INTENZIVNÍ SÉRUM. Na citlivé oční kontury použijte HYDRAPHASE INTENZIVNÍ OČNÍ, která zmírňuje oční otoky. TIP Péče o suchou pleť NUTRITIC INTENZIVNÍ působí proti pnutí, citlivosti, ztrátě pružnosti a drsnému povrchu pleti. Intenzivně pleť vyživuje a dodává jí lipidy. 2 textury pro suchou a pro velmi suchou pleť.

15 VRÁSKY A ZTRÁTA PEVNOSTI CITLIVÉ PLETI REDERMIC [C] KOMPLETNÍ PÉČE PROTI STÁRNUTÍ Každodenní péče proti vráskám, která přispívá k pevnosti a sjednocení barvy pleti díky čistému vitaminu C, manóze a kyselině hyaluronové. Velmi výživná, příjemná textura, zanechává pokožku hebkou a nemastnou. Zároveň je výborným podkladem pod make-up. Bez parabenů. Nekomedogenní. S hypoalergenní parfemací. 2 textury přizpůsobené různým typům pleti: > Lehká pro normální až smíšenou pleť > Výživná pro suchou pleť Dostupný také ve formě denní péče s UV filtrem SPF 25. Na noc kombinujte s intenzivní koncentrovanou korektivní péčí proti stárnutí REDERMIC [R], která díky čistému retinolu působí proti hlubokým vráskám, nejednotnému zabarvení pleti a pigmentovým skvrnám. ZRALÁ PLEŤ, HORMONÁLNÍ STÁRNUTÍ SUBSTIANE [+] REKONSTITUČNÍ PÉČE PROTI STÁRNUTÍ Péče kombinující aktivní látky Linactyl a Pro-Xylane pro hlubokou regeneraci a obnovu základní substance pleti. Obnovuje podpůrné buňky v pleti. Navrací pleti hustotu, pružnost a plnost. Obnovuje kontury obličeje a vyhlazuje hluboké vrásky. Bez parabenů. Nekomedogenní. S hypoalergenní parfemací. 2 textury: > Výživná pro normální až smíšenou pleť > Extra výživná pro zralou, velmi suchou pleť TIP Citlivé oční okolí vyžaduje speciální péči. Péče pro oční okolí REDERMIC [C] OČNÍ a SUBSTIANE [+] OČNÍ jsou přizpůsobeny potřebám citlivých očí a uživatelkám kontaktních čoček.

16 Lipi kara vás naucí, JAK PECOVAT O CITLIVOU POK 1. krok HYGIENA Šetrná hygiena pokožky je vedle péče neméně důležitá. Zde je pár tipů, které vám pomohou: RADĚJI SPRCHU NEŽ KOUPEL Dlouhá koupel pokožku vysušuje. Sprchujte nebo koupejte své dítě zhruba 5 10 minut. Voda by přitom měla mít maximálně 35 C. POUŽÍVEJTE SPRÁVNÝ ČISTICÍ PŘÍPRAVEK Používejte čisticí přípravek, který je vhodný pro citlivou dětskou pokožku. Vždy ho důkladně opláchněte čistou vodou. POUŽÍVEJTE OLEJ DO KOUPELE Při koupání používejte neutrální koupelový olej na tělo, který chrání před vysušujícími účinky tvrdé vody. OSUŠUJTE POKLEPÁVÁNÍM Pokožku osušujte jemným poklepáváním namísto tření. 2. krok PÉČE Pokud se naučíte správný postup nakrémování, stane se pro vás rituálem, který vám pomůže každý den, a zároveň pro vás bude zábavou. Mějte vždy svůj krém po ruce, abyste jej mohli natřít na kůži, kdykoli začne svědit. Před natřením vždy zahřejte krém v dlaních. Nakrémujte celé tělo od hlavy až k patě. Pomozte vašemu dítěti s nakrémováním zad. obličej a krk dlaně nohy chodidla bříško uši ruce Nezapomeňte dítě nakrémovat po každém umytí!

17 OZKU SE SKLONEM K ATOPII NAŠE TIPY, JAK PEČOVAT O SUCHOU A PODRÁŽDĚNOU POKOŽKU SE SKLONEM K ATOPII JAKO V BAVLNCE Vyhněte se vlně, hrubým látkám a syntetickým textiliím. Bavlna a len s jemnými vlákny jsou pohodlnější a snadněji vstřebávají pot. HRAJTE SI SPOLU A SPORTUJTE Abyste nemuseli myslet na svědění kůže. VYVÁŽENÁ VÝŽIVA Dodržujte správnou životosprávu a vyvarujte se alergenním potravinám (kořeněnému jídlu, čokoládě, kravskému mléku atd.). POŠKRÁBEJTE RADĚJI MEDVÍDKA Pokud dítě pokožka svědí, nesmí se škrábat. Raději ať poškrábe svého medvídka. NE PŘÍLIŠ TEPLÉ NOCI Optimální teplota dětského pokojíčku přes noc je 18 C. ŠETRNĚ VYPRANÉ OBLEČENÍ Oblečení by mělo být vyprané v šetrném pracím prostředku a v aviváži bez konzervantů a parfémů. Prádlo by navíc vždy mělo být důkladně vymáchané. VYHÝBEJTE SE ALERGENŮM Snažte se vyhnout prachu, zvířecím chlupům, pylům a trávě. Plyšových hraček mějte doma jen pár. STŘÍHÁNÍ NEHTŮ Pravidelně dítěti stříhejte nehty a udržujte je v čistotě, aby se při případném poškrábání neporanilo. CHLAĎTE SI POKOŽKU Vezměte si studený obklad z mrazáku a položte ho na postižené místo. Můžete také použít uklidňující termální vodu ve spreji z lékárny. ČERSTVÝ VZDUCH VÁM SVĚDČÍ Doma by nikdy nemělo být příliš horko ani příliš zima. Pravidelné větrání a nekuřácké prostředí jsou pro pokožku dítěte to nejlepší. VÍCE UZITECNYCH RAD NALEZNETE NA

18 Můj syn Léon M-I-L-U-J-E LIPIKAR BAUME AP+! Už žádný ekzém v obočí, suché rty a loupající se klouby! matka Léona POKOŽKA SE SKLONEM K ATOPII, EXTRÉMNÍ VYSUŠENÍ Inovace pro pokožku se sklonem k atopii LIPIKAR BAUME AP+ RELIPIDAČNÍ BALZÁM PROTI SVĚDĚNÍ A PODRÁŽDĚNÍ Okamžitě zklidňuje. Oddaluje fáze akutního vzplanutí. Dlouhodobě obnovuje období klidu. Vhodný pro kojence, děti i dospělé. Inovace vyplývající z 25letého výzkumu: Nová exkluzivní patentovaná aktivní látka Aqua Posae Filiformis obnovuje rovnováhu kožního mikrobiomu a obnovuje a chrání kožní bariéru. Zvláčňující jemná textura s unikátním obsahem termální vody z La Roche-Posay a karitového másla pro zklidnění, vyživení a zvláčnění pokožky. Začarovaný kruh pokožky se sklonem k atopii je tak narušený: Stačí 1 aplikace denně NARUŠENÁ KOŽNÍ BARIÉRA Nemastná a nelepivá textura pro každodenní použití. Dostupný NEVYVÁŽENÝ KOŽNÍ MIKROBIOM také ve výhodném balení 400 ml. ŠKRÁBÁNÍ ZÁNĚT PRŮNIK DRÁŽDIVÉHO ALERGENU DO KŮŽE FÁZE AKUTNÍHO VZPLANUTÍ VÝSLEDKY DOSAŽENÉ PO 1 MĚSÍCI POUŽÍVÁNÍ:* 96 % 96 % 89 % 71 % pokožka je zklidněná komfort pokožky je obnoven škrábání je méně časté děti se v noci budí méně často Bez parfému. Bez parabenů. Bez fenoxyetanolu. Testováno pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. *Uživatelský test provedený na 54 dětech pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. Každodenní použití, jednou denně po dobu 4 týdnů.

19 LIPIKAR SYNDET KRÉMOVÝ SPRCHOVÝ GEL PROTI PODRÁŽDĚNÍ Vysoce tolerantní čisticí gel bez mýdla pro velmi suchou citlivou a podrážděnou pokožku se sklonem k atopii. 10% koncentrace glycerinu, karitové máslo a Niacinamid pomáhají obnově ochranné kožní bariéry a dodávají pokožce potřebné lipidy. Chrání před působením tvrdé vody. Termální voda z La Roche-Posay pokožku zklidňuje a zvláčňuje. Dostupný také ve výhodném balení 400 ml. Neutrální ph. Bez parfému. Bez mýdla. Bez parabenů. Testované pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. SUCHÁ A PODRÁŽDĚNÁ POKOŽKA LIPIKAR MLÉKO RELIPIDAČNÍ HYDRATAČNÍ TĚLOVÉ MLÉKO Dodává suché pokožce lipidy a obnovuje její přirozený ochranný film. Jemné steroly zabraňují podráždění a urychlují obnovu pokožky. Termální voda z La Roche-Posay pokožku zklidňuje a zvláčňuje. Bez parabenů. Dostupný také ve výhodném balení 400 ml. LIPIKAR SURGRAS ZVLÁČŇUJÍCÍ SPRCHOVÝ GEL Jemný sprchový gel bez mýdla pro podrážděnou a suchou pokožku. 10% koncentrace glycerinu, karitové máslo a Niacinamid pomáhají obnově ochranné kožní bariéry. Termální voda z La Roche-Posay pokožku zklidňuje a zvláčňuje. Bez mýdla. Bez parabenů. Dostupný také ve výhodném balení 400 ml a ve formě tuhé mycí kostky 150 g. TIP Čisticí LIPIKAR OLEJ zvláčňuje a relipiduje suchou pokožku se sklonem k atopii a chrání ji před účinky tvrdé vody. Vhodný pro každodenní použití do koupele i sprchy.

20 CICAPLAST balzám jednoduše e zbožňuju! Hodím si ho do kabelky a nosím ho všude s sebou! PODRÁŽDĚNÁ A PORANĚNÁ POKOŽKA všechna drobná podráždění každodenního Au!Pro života... č. dermokosmetická značka doporučovaná dermatology v kategorii rekonstrukce a hojení kůže v České republice a na Slovensku * CICAPLAST BALZÁM B5 ZKLIDŇUJÍCÍ A OBNOVUJÍCÍ BALZÁM Zklidňuje, reparuje a chrání podrážděnou, poraněnou nebo popálenou pokožku kojenců, dětí i dospělých. Vhodný i pro pokožku se sklonem k atopii. [ PANTHENOL 5 % ] Pro zklidnění podráždění a začervenání [ ANTIBAKTERIÁLNÍ KOMPLEX] Komplex [Cu/Zn/Mn] zastavuje bakteriální proliferaci Ultrakomfortní textura balzámu [TEXTURA ZMÍRŇUJÍCÍ PÁLENÍ KŮŽE] Obohacena o máslo z karité a o zklidňující termální vodu z La Roche-Posay [ MADECASSOSIDE ] Urychluje reparaci pokožky Testováno pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. Bez parabenů. Bez parfému. Bez lanolinu. S PANTHENOLEM 5 % CICAPLAST PŘÍPRAVEK URYCHLUJÍCÍ REPARACI EPIDERMIS Urychluje obnovu podrážděné, rozpraskané kůže po laseru, po peelingu a po jiných dermatologických zákrocích. Neviditelná izolační textura s efektem náplasti a antibakteriálním komplexem pro ochranu kůže. *Studie Cegedim, červen červenec 2014, 126 dermatologů v České republice a 85 na Slovensku odpovídalo na otázku: Kterou dermokosmetickou řadu (značku) přípravků doporučujete svým pacientům u následující diagnózy nejčastěji: rekonstrukce a hojení kůže např. po chirurgických nebo estetických zákrocích? TIP Na popraskané a podrážděné rty vyzkoušejte balzám CICAPLAST NA RTY, který rty hluboce hydratuje, obnovuje a chrání. Poškozenou a namáhanou pokožku rukou obnovuje a chrání krém CICAPLAST NA RUCE.

21 PÉČE O VLASY A POKOŽKU HLAVY LUPY KERIUM DS INTENZIVNÍ ŠAMPON PROTI LUPŮM S PEELINGOVÝM ÚČINKEM Odstraňuje přetrvávající lupy. Čistí do hloubky a ulevuje pokožce hlavy. LHA zajišťuje jemnou, intenzivní mikroexfoliaci a tím rychle odstraňuje přetrvávající lupy. Odstraňuje lupy přímo u jejich zdroje a předchází jejich návratu. Významně ulevuje od svědění. Bez parabenů. Intenzivní šampon používejte dvakrát týdně po dobu 3 týdnů. Prodlužte si udržovací péči díky šamponům proti lupům KERIUM pro časté použití: > Krémový šampon KERIUM proti suchým lupům > Gelový šampon KERIUM proti mastným lupům CITLIVÁ POKOŽKA HLAVY KERIUM ULTRA JEMNÝ FYZIOLOGICKÝ ŠAMPON PRO CITLIVOU VLASOVOU POKOŽKU Fyziologický šampon pro citlivou vlasovou pokožku. Okamžitě zmírňuje pocity svědění, štípání a pálení. Dlouhodobě redukuje potřebu škrábání a výskyt erytému. Ultra vysoká tolerance pro každodenní použití celou rodinou. Bez silikonů. Bez parabenů. Fyziologické ph. Neštípe do očí. Testováno pod dermatologickou kontrolou. Dostupný také ve výhodném balení 400 ml. TIP Intenzivní prodeskvamační krém pro pokožku se seboroickou dermatitidou KERIUM DS KRÉM neutralizuje začervenání a olupování pokožky a obnovuje kožní bariéru.

22 FOTOPROTEKCE PRO CITLIVOU PLEŤ ANTHELIOS UVB/UVA ochrana pro citlivou pleť. č. Volba č. 1 u českých dermatologů.* značka fotoprotekce doporučovaná dermatology v České republice * > Striktní ochrana: všechny přípravky Anthelios mají poměr SPF/PPD 2,5. > Účinnost a tolerance prokázány ve 24 in vivo klinických studiích. > S termální vodou z La Roche-Posay se zklidňujícími a antioxidačními účinky. > Ingredience jsou limitovány na striktní minimum: hypoalergenní, bez parfému a bez parabenů. > Testováno pod dermatologickou kontrolou. JIŽ 10 LET SE ANGAŽUJEME V PREVENCI PROTI RAKOVINĚ KŮŽE. STAŇTE SE SKIN CHECKEREM POŠKOZENÍ NEPOSTŘEHNUTELNÉ POUHÝM OKEM EPIDERMIS DERMIS DLOUHO- VLNNÉ UVA i UVB záření může způsobit změny v jádru našich buněk a poškodit jejich DNA. Pokud se tato neviditelná poškození opakují, mohou v dlouhodobém horizontu vést k rozvoji rakoviny kůže. Těmto poškozením je možné v krátkém období zabránit použitím přípravků s velmi vysokou ochranou (SPF 50+) obsahujících filtrační systém posílený proti UVA záření. POUŽÍVÁNÍ FOTOPROTEKČNÍHO PŘÍPRAVKU NEZNAMENÁ, ŽE BYSTE MĚLI ZAPOMENOUT NA ZÁKLADNÍ OPATŘENÍ PO DOBU KAŽDÉ EXPOZICE NA SLUNCI. Nadměrná sluneční expozice je nebezpečná. Vyhledávejte stín. Vyhněte se sluneční expozici v době největšího žáru. Nevystavujte přímému slunci kojence a malé děti. Chraňte sebe i své děti před slunečním zářením pokrývkou hlavy, slunečními brýlemi a tričkem. Podle typu kůže zvolte výšku ochranného faktoru. Přípravek aplikujte těsně před sluneční expozicí. Nanášejte přípravek opakovaně a v dostatečném množství, zvláště po koupání a osušení. * Studie Cegedim, červen červenec 2014, Česká republika, 126 dermatologů odpovídalo na otázku: Kterou dermokosmetickou řadu (značku) přípravků doporučujete svým pacientům u následující diagnózy nejčastěji: fotosenzitivita, pigmentové névy a poruchy pigmentace?

23 Ať už lyžuju, jedu na kole, nebo surfuju, opalovací krém od La Roche-Posay je prostě nutnost. Jsem si jistý, že moje ochrana před sluncem je tak vždy optimální! INOVACE PROTI DLOUHOVLNNÉMU UVA ANTHELIOS XL Krém SPF 50+ S TERMÁLNÍ VODOU Z LA ROCHE-POSAY POSÍLENÁ OCHRANA [ MEXOPLEX + BAICALIN ] Na povrchu: velmi vysoká UVA/UVB ochrana Na úrovní buněk: nová účinnost proti dlouhovlnnému UVA Krémová tající textura nezanechávající bílé stopy. Nemastná a nelepivá. Ideální pro normální až suchou pleť. Fotostabilní. Nekomedogenní. Vysoce voděodolná. Testováno pod dermatologickou kontrolou. Hypoalergenní. Bez parabenů. Bez parfému. POPRVÉ KLINICKY PROKÁZANÁ BIOLOGICKÁ ÚČINNOST BAICALINU PROTI DLOUHOVLNNÉMU UVA. Baicalin je flavonoid používaný v tradiční čínské medicíně pro jeho antioxidační účinky. Nachází se především v kořenu byliny Šišáku bajkalského (Scutellaria Baicalensis). REDUKUJE ŠKODLIVÉ ÚČINKY DLOUHOVLNNÉHO UVA. POSILUJE OCHRANU NA ÚROVNI KOŽNÍCH BUNĚK. Nově také jako zabarvený BB krém SPF 50+ pro zdravě rozjasněnou a sjednocenou pleť. ANTHELIOS XL Ultra lehký fl uid SPF 50+ S TERMÁLNÍ VODOU Z LA ROCHE-POSAY POSÍLENÁ OCHRANA PROTI DLOUHOVLNNÉMU UVA* Ultra fluidní textura. Okamžité vstřebání bez zanechání bílých stop pro neviditelný výsledek na pleti. Nemastná a nelepivá. Pro všechny typy pleti. Fotostabilní. Nekomedogenní. Vysoce voděodolná. Testováno pod dermatologickou kontrolou. Hypoalergenní. Bez parabenů. Bez parfému. TIP KOMFORTNÍ VÝŽIVNÝ OLEJ SPF 50+ / 30 pro neobyčejné potěšení z aplikace a sametově hebkou a intenzivně vyživenou pokožku. Neviditelná vyživující textura s decentní vůní je vhodná na obličej i tělo.

24 Já věřím La Roche-Posay. Chrání mě a mé děti před spálením od slunce. Děkuji La Roche-Posay! matka Salome ANTHELIOS dermo-pediatrics Mléko pro děti SPF 50+ VELMI VYSOKÁ UVB / UVA OCHRANA Optimální UVB ochrana posílená proti UVA záření (SPF 50+ / PPD 38 2,5) díky patentovanému a fotostabilnímu systému Mexoplex a termální vodě z La Roche-Posay se zklidňujícími a antioxidačními účinky. UZPŮSOBENO CITLIVÉ DĚTSKÉ POKOŽCE Sametová textura. Snadná aplikace. Rychlá absorpce. Nemastná a nelepivá. Vysoce odolná vodě, písku a potu. Fotostabilní. Bez parabenů. Bez parfému. Bez octocrylenu. Hypoalergenní. Testováno pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. Dermatologové a pediatři doporučují: Nevystavujte přímému slunci děti do 3 let. Používejte fotoprotekci, i pokud je dítě ve stínu, neboť může být vystaveno nepřímému UV záření z odrazu. NOVINKA pro nepřímé vystavení slunci ANTHELIOS dermo-pediatrics Bebe mléko SPF 50+ S termální vodou z La Roche-Posay VELMI VYSOKÁ UVB / UVA OCHRANA Vylepšený filtrační systém SPF 50+ / PPD 39. 2x více minerálních filtrů. ULTRA KOMFORTNÍ TEXTURA (JAKO V BAVLNCE) Textura obohacena o přírodní karitové máslo. Viditelná během aplikace pro zajištění důkladné ochrany. Vhodné pro kojence a děti. Vhodné pro pokožku se sklonem k atopii. Hypoalergenní. Bez parfému. Bez parabenů. Bez octocrylenu. Testováno pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. TIP Zklidňující a obnovující balzám CICAPLAST BAUME B5 s PANTHENOLEM 5 % okamžitě zklidňuje a reparuje podrážděnou, poraněnou nebo popálenou pokožku. Vhodný pro kojence, děti a dospělé. S vysoce tolerantní, ultra komfortní texturou.

25 ANTHELIOS UVB/UVA OCHRANA PRO CITLIVOU POKOŽKU. VOLBA Č. 1 U ČESKÝCH DERMATOLOGŮ. * č. značka fotoprotekce doporučovaná dermatology v České republice * Komfortní Obličej INOVACE KOMFORTNÍ KRÉM 50+ Nová ochrana proti 50+ dlouhovlnnému UVA zabarvený BB na úrovni kožních buněk. 30 Hydratační a sametová textura. Nezanechává bílé stopy. 50 ml Tělo VÝŽIVNÝ OLEJ 50+ Sametová ochrana 30 na obličej a tělo. Neviditelný výsledek. Nemastný. 200 ml KOMFORTNÍ MLÉKO 50+ Extrémní komfort. 30 Nezanechává bílé stopy. Nemastné. Nelepivé. VÝHODNÉ BALENÍ 300 ml Ultra lehké Obličej ULTRA LEHKÝ FLUID 50+ Ultra fluidní textura 50+ pro efekt nahé pleti. zabarvený Neviditelná a nemastná. 50 ml Tělo ULTRA LEHKÝ SPREJ 50+ Snadná aplikace. 30 Svěží a nemastná textura. Nelepivý. 200 ml Lokální péče TYČINKA NA CITLIVÉ RTY 50+ 4,7 g TYČINKA NA CITLIVÉ PARTIE 50+ Pro citlivé partie vystavené sluneční expozici. 9 g Zmatňující ZMATŇUJÍCÍ GEL-KRÉM 50+ Okamžitá absorpce. 30 Ultra zmatněný výsledek. Nezanechává bílé stopy. 50 ml ZMATŇUJÍCÍ FLUID AC 30 Dvojí účinnost pro pleť se sklonem k akné: seboregulační a absorpční. Ultra zmatněný výsledek. 50 ml Děti MLÉKO PRO DĚTI 50+ Rychle se vstřebávající textura přizpůsobená citlivé dětské pokožce. Vysoce voděodolné. VÝHODNÉ BALENÍ 300 ml SPREJ PRO DĚTI 50+ Ultra lehká a fluidní textura. Snadná aplikace. Vysoce voděodolný. 200 ml Kojenci a děti NOVINKA BEBE MLÉKO 50+ Pro nepřímé sluneční záření. Od 6. měsíce. Složení naprosto přizpůsobené citlivé dětské pokožce. Sametově hebká a komfortní textura. 50 g Doplňková péče POSTHELIOS Zklidňuje a obnovuje pokožku. Zároveň ji vyživuje a hydratuje. 200 / 400 ml AUTOHELIOS Hydratační samoopalovací péče. Pro postupné a přirozené opálení beze skvrn. 100 ml * Studie Cegedim, červen červenec 2014, Česká republika, 126 dermatologů odpovídalo na otázku: Kterou dermokosmetickou řadu (značku) přípravků doporučujete Vašim pacientům u následující diagnózy nejčastěji: fotosenzitivita, pigmentové névy a poruchy pigmentace?

26 LÍČENÍ PRO CITLIVOU PLEŤ A OČI RESPECTISSIME Řada řasenek pro líčení citlivých očí. Vhodné i pro uživatelky kontaktních čoček. VYSOKÁ TOLERANCE BEZ PARFÉMU TESTOVANÉ NA CITLIVÝCH OČÍCH A UŽIVATELKÁCH KONTAKTNÍCH ČOČEK N E D R O L Í S E RESPECTISSIME EXTENSION Prodlužující a posilující řasy RESPECTISSIME DENSIFIEUR Pro zhuštění řas RESPECTISSIME ULTRA-DOUX Přirozeně tvarující řasenka TOLERIANE TEINT Řada korektivních make-upů speciálně vyvinutých i pro tu nejcitlivější pleť. SPF 20 Vysoce tolerované složení. Bez parabenů. Bez parfému. Bez konzervantů. Hypoalergenní. Testováno na citlivé pleti, na pleti se sklonem k akné nebo se sklonem k atopii. Nezpůsobuje komedony. TOLERIANE TEINT FLUIDNÍ KOREKTIVNÍ MAKE-UP Vysoce krycí textura bez efektu masky pro všechny typy citlivé pleti. TOLERIANE TEINT ZMATŇUJÍCÍ PĚNOVÝ MAKE-UP Lehká textura s aktivními ingrediencemi, které redukují kožní sébum. TOLERIANE TEINT HYDRATAČNÍ KRÉMOVÝ MAKE-UP Vysoce hydratující textura pro normální až suchou citlivou pleť. TIP Pro korekci lokálních nedokonalostí na vaší citlivé až intolerantní pleti vyzkoušejte TOLERIANE KOREKTOR VE ŠTĚTEČKU.

27 INDIKACE ŘEŠENÍ ZKLIDNĚNÍ A ZVLÁČNĚNÍ PLETI Zklidnění a zvláčnění všech typů citlivé pleti. S přírodními antioxidanty. Obličej a tělo. TERMÁLNÍ VODA ŠETRNÉ ČISTĚNÍ Šetrné čistění pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější. FYZIOLOGICKÁ ČISTICÍ ŘADA DOPLŇKOVÁ PÉČE PÉČE O TĚLO PROJEVY STÁRNUTÍ KAŽDODENNÍ PÉČE PRO VŠECHNY TYPY CITLIVÉ PLETI INTOLERANTNÍ PLEŤ SE SKLONEM K ALERGII PLEŤ SE SKLONEM K ZAČERVENÁNÍ MASTNÁ A PROBLEMATICKÁ PLEŤ Reaktivní pleť s pocity pálení, svědění a štípání. Citlivá a křehká pleť se sklonem k začervenání. Všechny typy problematické pleti se sklonem k akné. TOLERIANE ROSALIAC EFFACLAR CITLIVÁ PLEŤ Citlivá dehydratovaná pleť. HYDREANE VELMI DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A VELMI SUCHÁ PLEŤ VÝRAZNÉ VRÁSKY ZRALÁ PLEŤ VELMI SUCHÁ POKOŽKA SE SKLONEM K ATOPII PODRÁŽDĚNÁ A PORANĚNÁ POKOŽKA CITLIVÁ VLASOVÁ POKOŽKA KOREKCE CITLIVÉ PLETI FOTOPROTEKCE Velmi dehydratovaná a mdlá pleť postrádající pružnost. Suchá a velmi suchá pleť s pocity štípání a pnutí. Výrazné vrásky, nesjednocený odstín pleti, pigmentové skvrny, ztráta pružnosti. Zralá pleť s hlubokými vráskami a ochablými konturami obličeje. Hormonální stárnutí. Pokožka suchá, velmi suchá až se sklonem k atopii. Pocity svědění a podráždění. Podrážděná, poraněná nebo popálená pokožka obličeje nebo těla. Citlivá vlasová pokožka. Lupy. Vypadávání vlasů. Korekce všech typů pleti včetně té nejcitlivější. Fotoprotekce citlivé pleti. Obličej a tělo. HYDRAPHASE NUTRITIC REDERMIC SUBSTIANE LIPIKAR CICAPLAST KERIUM TOLERIANE TEINT ANTHELIOS

28 PRO LEPŠÍ ŽIVOT S CITLIVOU PLETÍ La Roche-Posay. Doporučováno více než dermatology. La Roche-Posay. Pro lepší život s citlivou pletí. S termální vodou z La Roche-Posay se zklidňujícími a antioxidačními účinky. La Roche-Posay. Prokázaná účinnost. Klinicky ověřená tolerance. La Roche-Posay. Jsme značkou doporučovanou dermatology. Existují pro to zřejmé důvody. 100% HYPOALERGENNÍ PŘÍPRAVKY NEZPŮSOBUJÍCÍ KOMEDONY VYBRANÉ AKTIVNÍ LÁTKY VE VYSOKÉ KONCENTRACI S TERMÁLNÍ VODOU Z LA ROCHE-POSAY SE ZKLIDŇUJÍCÍMI A ANTIOXIDAČNÍMI ÚČINKY VÝSLEDKY POTVRZENY KLINICKÝMI STUDIEMI V REÁLNÝCH PODMÍNKÁCH INGREDIENCE A PARFÉMY STRIKTNĚ LIMITOVÁNY NA POTŘEBNÉ MINIMUM PŘÍPRAVKY TESTOVÁNY NA NEJCITLIVĚJŠÍCH TYPECH PLETI BALENÍ MINIMALIZUJE RIZIKA MIKROBAKTERIÁLNÍ KONTAMINACE KVALITA GARANTOVÁNA LIMITEM DATA SPOTŘEBY č. dermokosmetická značka doporučovaná dermatology v České republice a na Slovensku * La Roche-Posay, hrdý partner občanského sdružení DEBRA ČR. * Studie Cegedim, červen červenec dermatologů v České republice a 85 dermatologů na Slovensku odpovídalo na otázku: Kterou dermokosmetickou řadu (značku) přípravků doporučujete svým pacientům celkově nejčastěji?

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči.

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči. Unique Inspiration Pro každého kdo preferuje individuální péči. Značka Phyris představuje jedinečnou kosmetickou péči pro Váš salon a Vaše klientky. Phyris komplexní péči o pleť neleznete v kosmetických

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek.

Receptura produktu. Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Jaká kritéria by měl splňovat fotoprotekční přípravek?

Jaká kritéria by měl splňovat fotoprotekční přípravek? ANTHELIOS 2012 Jaká kritéria by měl splňovat fotoprotekční přípravek? STANDARDY FOTOPROTEKČNÍHO PŘÍPRAVKU nejsilnější ochrana před UVB zářením: SPF přizpůsobené fototypu každého klienta nejsilnější ochrana

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU

ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU REGENERAČNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠi PLEŤ ÚČINNOST KLINICKY PROVĚŘENA DERMATOLOGY NA PLETI, KTERÁ PODSTOUPILA DERMO-ESTETICKOU PROCEDURU ODPOVĚD SOTHYS: 4 produkty s vysoce cílenou účinností jsou nejlepšími společníky

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření.

Avokádový olej. Tip: Ve směsi s bambuckým máslem a šípkovým olejem ho lze použít jako balzám proti striím i na jejich ošetření. Arganový olej Arganový olej je velmi bohatý na obsah vitamínu E a je všeobecně uznávaný pro svou schopnost hluboké výživy, regenerace a restrukturalizace pokožky. Je velmi silným antioxidantem, neutralizuje

Více

Obecná charakteristika produktu

Obecná charakteristika produktu Obecná charakteristika produktu Název: Výrobce: Cena: Charakteristika: Normaderm Hydratační péče na problematickou pleť (50ml) Vichy Laboratoires L Oreal 490-510 Kč Normaderm, hydratační péče o problematickou

Více

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Katalog produktů Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI

PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI PODPOŘTE ÚČINNOST A OPTIMALIZUJTE KAŽDODENNÍ OŠETŘENÍ S NEJČISTŠÍM JÍLEM A PRAMENITOU VODOU VE SPREJI VE SPREJI SPREJI VE Profesionální škála OBLIČEJ Ošetření bílým jílem VŠECHNY TYPY PLETI Ošetření bohaté

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

BONUS 3: Test pro zjištění VAŠEHO TYPU PLETI. Michala Měřínská.

BONUS 3: Test pro zjištění VAŠEHO TYPU PLETI. Michala Měřínská. BONUS 3: Test pro zjištění VAŠEHO TYPU PLETI Michala Měřínská PROČ ZNÁT SVŮJ TYP PLETI? Správné zjištění typu pleti je základem péče o pleť. I když je systém péče o pleť u všech typů stejný, důležité je

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Nejčastěji kladené otázky

Nejčastěji kladené otázky Nejčastěji kladené otázky o je beta-glukan, hlavní složka produktové řady? Jedná se o unikátní přírodní polysacharid, který má velmi silné hydratační a regenerační vlastnosti a působí proti tvorbě vrásek.

Více

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie

www.msa-medical.cz Katalog vybraných skladových produktů Kosmetika a fyzioterapie Katalog vybraných skladových produktů www.msa-medical.cz Kosmetika a fyzioterapie Objednávky e-mail: sklad@msa-medical.cz Objednávky tel.: +420 543 331 042 Objednávky fax: +420 543 216 345 Konzultace/poradenství:

Více

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže.

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. + Patentovaný emulzní systém podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. Bez věkového omezení. Pro děti již od kojeneckého věku. Jediný v Evropě! Nový, šetrný, účinný! Nahrazuje

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

CC Krém Colour & Care

CC Krém Colour & Care CC Krém Colour & Care Co je to CC krém COLOUR & CARE? Je to víceúčelový krém, který v sobě snoubí pleťový krém, make-up a ochranný sluneční faktor. Jaké jsou účinky přípravku CC krém COLOUR & CARE? Vyživuje,

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ

LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Rok 2010.. LIFTACTIV RETINOL HA NOČNÍ Komplexní korektivní péče proti vráskám. Složení inspirováno poslední generací injekčního vyplnění vrásek. Složení inspirováno korektivní dermatolgií 3 KRÁT VÍCE KYSELINY

Více

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ,

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ, SYNERGYAGE OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH DEFEKTŮ AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH

Více

ELIXÍR KRÁSY PRO UNAVENOU PLEŤ

ELIXÍR KRÁSY PRO UNAVENOU PLEŤ SLUNÍČKO A VAŠE KŮŽE MOHOU BÝT PŘÁTELÉ! při dodržení správných zásad Informujte se o správném použití UV filtrů a ochraně kůže proti slunečnímu záření. Zabráníte tak poškození kůže, ztrátě hydratace, vzniku

Více

SLIMSTICK Sportovní rtěnka do kabelky, hydratující. ELEGANT Elegantní rtěnka, pěčující.

SLIMSTICK Sportovní rtěnka do kabelky, hydratující. ELEGANT Elegantní rtěnka, pěčující. Elegant je elegantní rtěnka v kovovém provedení a i kvalita rtěnky odpovídá těm nejvyšším nárokům. Dlouhotrvající příjemný pocit a stabilní barva rtů, Vás naučí každodenní radosti při líčení. SLIMSTICK

Více

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii

PŘÍDODNÍ INSPIRACE VITA = = DIVINA. Made in Italy Vyrobeno v Itálii PŘÍDODNÍ INSPIRACE = = VITA DIVINA Made in Italy Vyrobeno v Itálii BYOTHEA je nová profesionální řada Exi Cosmetics s PRODUKTY inspirujícími se PŘIROZENOSTÍ pro zdůraznění KRÁSY KAŽDÉHO ČLOVĚKA. = = ŽIVOT

Více

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ

NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ NOVINKA LAVERA PŘÍRODNÍ PÉČE O PLEŤ Profesionální výrobky pro každý typ pleti 100% přírodní S certifikátem NATRUE Nová pleťová péče od lavery má vylepšené složení, přináší moderní receptury plné luxusních

Více

Je stále více a více lidí, pokožku.

Je stále více a více lidí, pokožku. STÁLE ČASTĚJŠÍ SITUACE CITLIVÁ POKOŽKA Je stále více a více lidí, kteří si stěžují na tento problém citlivou pokožku. feb2013 2 SOS citlivá pokožka Evropa 50% žen, 30% mužů Evropa Více než 40% populace

Více

Účinně proti projevům ekzému.

Účinně proti projevům ekzému. NOVINKA Účinně proti projevům ekzému. Ulevuje od svědění a zarudnutí pokožky. Přirozeně obnovuje kožní bariéru. Intenzivně hydratuje a regeneruje. Zdravotnický prostředek Lze užívat dlouhodobě. Pro každý

Více

ARTISTRY Kolekce Speciální péče

ARTISTRY Kolekce Speciální péče Kolekce Speciální péče Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám oznamujeme zahájení prodeje Speciální péče zcela nového standardu prvotřídní péče o pleť. Všechny čtyři výrobky dodají všem typům pleti extra

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00

Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 Salon Táňa Kmenta Křenová 290/8, 602 00 Brno M / +420 775 658 083, E / salon@daneckova.cz PO-PÁ 9:00-17:00 P leťová kosmetika pro ženu, která chce jen to nejlepší a ví, jak cenná je její krása. Holandská

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči!

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! TRIPLE A Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! Kompletní proti vrásková péče s inovativním Trio retinolem Jedinecná inspirace. PHYRIS je pro každého, kdo

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. Vyšetření lékařem Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. (ceník doplatku u zdravotně kosmetických výkonů, které nejsou spojeny s léčebně

Více

Přírodní kosmetika ze Španělska KATALOG. www.elysse.cz

Přírodní kosmetika ze Španělska KATALOG. www.elysse.cz Přírodní kosmetika ze Španělska KATALOG www.elysse.cz Přírodní kosmetika ze Španělska Ráda bych vám představila zcela novou, kvalitní a přírodní kosmetiku značky Instituto Espaňol. Vznikla se záměrem vytvořit

Více

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI NOVINKA CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI Jana Golejová Beauty Therapist Institut krásy Jako za kosmetičkou za mnou často přicházejí ženy právě ve chvíli, když si na své tváři všimnou první změny způsobené

Více

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb.

Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. CENÍK Ceník zdravotnických výkonů poskytovaných za úhradu na žádost fyzické osoby dle 3 vyhl. MZ ČR 467/1992 Sb. LÉKAŘSKÉ VÝKONY Dermatologické vyšetření vyšetření mimo ordinační dobu na žádost pacienta

Více

Vznik a vize značky EPIDERMA

Vznik a vize značky EPIDERMA 1. Vznik a vize značky EPIDERMA 2. Účinná látka Betuldiol 3. Krém při ekzému 4. Krém při akné 5. Krém při lupénce 6. Šampón při lupénce 7. Klidnící sprchový gel 8. Micelární vody 9. Potravinové doplňky

Více

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY

RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY RECOVER RX ŘEŠENÍ PRO REGENERACI POKOŽKY OBSAHUJE KYSELINU HYALURONOVOU A ÚČINNOU LÁTKU GLYCO-REPAIR TM CÍL: zlepšuje a urychluje hojení jizev (např. po akné). Dodává oslabené pleti pocit pohodlí, komfortu

Více

Kosmetické aspekty atopické dermatitidy. Kožní ordinace MUDr. Andrea Vocilková, spol. s r.o., Praha 6

Kosmetické aspekty atopické dermatitidy. Kožní ordinace MUDr. Andrea Vocilková, spol. s r.o., Praha 6 Kosmetické aspekty atopické dermatitidy Kožní ordinace MUDr. Andrea Vocilková, spol. s r.o., Praha 6 Kosmetické aspekty atopické dermatitidy Jak minimalizovat kosmeticky nevýhodné projevy atopické dermatitidy

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem IN TACT Light Skinsnižuje poruchy pigmentaces okamžitě viditelným účinkem OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Light Skin 3 3. Přípravky INTACT Light Skin 3.1. INTACT Light Skin Cream

Více

NORMADERM PHYTOSOLUTION

NORMADERM PHYTOSOLUTION NORMADERM PHYTOSOLUTION KOREKCE A HYDRATACE PRO TVOJI PLEŤ trnd Průvodce projektem Vichy Normaderm trnd projekt Tvoje úkoly v roli Vichy Normaderm ambasadora Vítej v našem nejnovějším projektu, ve kterém

Více

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY

3in1 SPRCHOVÉ GELY. MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR. 250 ml. Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Sprchové gely 3in1 SPRCHOVÉ GELY 3in1 MOC: 79,00 Kč / 2,99 EUR Dokonale čistí: 1. TĚLO 2. TVÁŘ 3. VLASY Je velice šetrný k pleti Intenzivně o pokožku pečuje díky Panthenolu Obsahuje kondicionační látku,

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Normální a smíšená pleť, typy přípravků k ošetření obličeje

Střední odborné učiliště Domažlice. Normální a smíšená pleť, typy přípravků k ošetření obličeje Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.03 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Polysanové produkty: Magneziový gel. Magneziový krém s olivovým olejem. Magneziový krém s ichtamolem 2% Magneziový krém s měsíčkem

Polysanové produkty: Magneziový gel. Magneziový krém s olivovým olejem. Magneziový krém s ichtamolem 2% Magneziový krém s měsíčkem Rosen Pharma, a.s. Polysanové produkty: Magneziový gel =Emulsio/ gelum / polysani Magneziový krém s olivovým olejem =Emulsio polysani et oleum olivae Magneziový krém s ichtamolem 2% =Emulsio polysani et

Více

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely

KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE. Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti. Chladivé gely KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie KOSMETIKA A FYZIOTERAPIE Mycí a ošetřující pěny/ oleje/ masti Chladivé gely Antimikrobiální a dermatologická mýdla Hydratační emulze Krémy na ruce 90300 LOTIO LIND Krém

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie

Katalog produktů. Kosmetika a fyzioterapie Katalog produktů Kosmetika a fyzioterapie I 2 I Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství KAPITOLA V Kosmetika a fyzioterapie Ochranné pomůcky / Ošetřovatelství Kosmetika a fyzioterapie Mycí a ošetřující pěny/

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více