Zápis č. 3/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zaječov, konaného dne od hodin v Lidovém domě v Zaječově

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 3/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zaječov, konaného dne 29.12.2014 od 19.00 hodin v Lidovém domě v Zaječově"

Transkript

1 Zápis č. 3/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zaječov, konaného dne od hodin v Lidovém domě v Zaječově Přítomni: I. Nezbedova, V. Havlík, Ing. Hůrka, Ing. Kaslová, J. Stelšovský, M. Koránová, D. Ungrová, P. Kratochvíl, V. Ungr, P. Bály, P. Komínek Počet občanů: 30 dle presenční listiny Starostka zahájila veřejné zasedání a seznámila občany s návrhem programu veřejného zasedání: l/ Zahájení 21 Volba návrhové komise, ověřovatelů zápisu, zapisovatelky 3/ Schválení Veřejnoprávní smlouvy uzavřené mezi Městem Hořovice a Obcí Zaječov podle úst. 63 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 4/ Schválení Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a Smlouvy o právu provést stavbu č. Kvaň - knn + SS 200 pro p. č. 450/17 IP /VB/1 5/ Schválení Darovací smlouvy ve smyslu úst. 2055z. č. 89/2012Sb., Občanský zákoník 6/ Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti IV /1 Zaječov (B 683) knn p. č. 1208/19 Radulka Consulting a.s. 7/ Schválení smlouvy o poskytování poradenských služeb č. smlouvy , služba - Zajištění dotačního managementu 8/ Schválení smlouvy o poskytování poradenských služeb, služby - Koncesní řízení na provozovatele vodohospodářské infrastruktury v obci Zaječov 9/ Dodatek č. 6 k technické dohodě mezi Obcí Zaječov a firmou Vodovody a kanalizace Beroun, a.s. 10/Dodatek ke smlouvě o energetickém poradenství a správě odběrných míst a odběrných zařízení pro spotřebu elektrické energie a zemního plynu li/schválení předsedkyně sociální a kulturní komise a jejích členů 12/Schválení dodatku č. 5 ke smlouvě o nájmu nebytových prostor mezi Obcí Zaječov a panem Pavlem Tichým 13/Stanovení hlavní inventarizační komise a dílčí inventarizační komise 14/ Schválení rozpočtu obce na rok / Schválení rozpočtového výhledu na r / Schválení rozpočtového opatření č. 6/2014

2 17/ Schválení plánu činnosti FV 18/ Schválení pověření pro starostku k provedení posledního rozpočtového opatření v roce / Schválení pověření pro starostku k provedení rozpočtového opatření v rámci přijetí dotace 20/ Diskuse občanů 21/ Usnesení 22/Závěr Starostka navrhla do programu přidat další body: 23/ Schválení prodeje pozemku p.č. 549/17 v k.ú. Kvaň o výměře 775 m2 za částku 100,-/m2 + náklady spojené s prodejem a převodem nemovitosti 24/ Schválení částky 550,- Kč za místní poplatek za provoz systému shromažďováním, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu 25/ Schválení Smlouvy o dílo o poskytování služeb souvisejících č. 112/ / Schválení částky ,- pro starostku, se kterou bude oprávněna nakládat dle aktuální potřeby. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje upravený program veřejného zasedání Pro 11 proti O zdržel se O 2. Starostka navrhla členy návrhové komise pana P. Balého a p. V. Ungra. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov volí za členy návrhové komise p. Balého a p. Ungra. Na ověřovatele zápisu byli navrženi p. V. Havlík a p. D. Ungrová. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov volí za ověřovatele zápisu p. Havlíka a p. Ungrovou. Pro 11 proti O zdržel se O Starostka navrhla na zapisovatelku s. K. Kratochvílovou. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov volí zapisovatelkou s. Kratochvílovou. 3. Starostka navrhla schválení Veřejnoprávní smlouvy uzavřené mezi Městem Hořovice a Obcí Zaječov podle úst. 63 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích za účelem zajištění výkonu přenesené působnosti dle zákona č. 200/1990 Sb., o přestupcích, na roky Nikdo neměrpřipomínky.

3 Usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu uzavřenou mezi Městem Hořovice a Obcí Zaječov podle úst. 63 zákona č. 128/2000Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů. Pro 10 proti O zdržel se l 4. Starostka navrhla schválení Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvy o právu provést stavbu č. Kvaň knn + SS pro p.č. 450/17 IP /VB/1. Jedná se o stavbu nového energetického zařízení pro p.č. 450/17 v k.ú. Kvaň - nová elektrická přípojka pro tuto stavební parcelu. Usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvy o právu provést stavbu č. Kvaň knn + SS 200 pro p.č. 450/17 IP /VB/l. 5. Starostka navrhla schválení Darovací smlouvy ve smyslu úst z.č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník. Tuto smlouvu vypracovala na naši žádost právnická obce. Jde o to, abychom měli smluvně podchycen dar od občanů v částce ,- Kč. Starostka ještě oznámila, že byla ZO prodloužena lhůta na zaplacení částky daru do Usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje Darovací smlouvu ve smyslu úst z.č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník. Pro 10 proti O zdržel se l 6. V roce 2012 byla uzavřena p. starostkou smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného řemene. V současné době jsme obdrželi od ČEZ Distribuce, a.s. zastoupená firmou Cihelka, Elektromontáže, Kamýk n. Vit. Smlouvu o zřízení věcného břemene - služebnosti IV /1 Zaječov (B 683) knn p.č. 1208/19 Radulka Consulting a.s. Jedná se o kabelové vedení NN a kabelový pilíř na pozemcích v našem vlastnictví od transformátoru na křižovatkách. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov souhlasí s podpisem Smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti IV /1 Zaječov (B 683) knn p.č. 1208/19 Radulka Consulting a.s. 7. Starostka informovala, že se vyskytly problémy s firmou Allowance s.r.o., Praha, Korunní 810/104. Informovala o rozdělení firmy a hlavně o tom, že SFŽP z nějakého důvodu s touto firmou nekomunikuje. Firma Allowance nedokáže odpovědět na naše dotazy, neví o tom, že nás přebírá firma Allotender. Starostka proto oslovila okolní obce, aby jí doporučily spolehlivou u nich již osvědčenou firmu. Byla jí doporučena společnost ACCON managers partners, s.r.o., Praha - Bubeneč, Verdunská 819/37. A protože je už nutné, aby se obnovila spolupráce se SFŽP, oslovila tuto společnost a- požádala o připravení Smlouvy o poskytování poradenských služeb.

4 Dala možnost se k této smlouvě vyjádřit. P. Koránová informovala, že s Allowance spolupracuje od r a s komunikací nebyl problém. Paní Krátká ze SFŽP nereagovala na maily od starostky a ani od firmy Allowance. Dotace na rok 2014 byla proinvestována. Informace, že přijdeme o 3 mil. Kč, není správná. O rozdělení firmy se vědělo, chyběl doplatek asi ,- Kč na investora techn. dozoru. V roce 2012 se nevěděli podmínky SFŽP, proto faktura v hotovosti na 7.000,- Kč byla předložena SFŽP. Nezbedova: dělala se úprava rozpočtu k faktuře na ,- Kč a teď se objevila další, když jí SFŽP vyřadil, na ,- Kč. O tom jste nás neinformovala. Obě jsou faktury na vodovod, který se dosud nedělá. Ing. Kastová: Proč byly jen objednávky a ne smlouva? Výběrové řízení na přípojky. Koránová: Dělal to p. Dřeš, obraťte se na něho. Koránová: Návrh smlouvy s firmou ACCON. Chybně je název projektu. Má být v obci Zaječov a ne jen Zaječov. Dále vznesla připomínky k bodu externí znalci a poradci, bod 3.2 další odměna nad rámec č Příloha č. 2 není součástí smlouvy. Není zřejmé, jaké náklady si může firma účtovat, jestli je to v paušálu 8.000,- Kč měsíčně. Ing. Hůrka: Jak mohla bývalá starostka podepsat fakturu na ,- Kč za vodovod, který v zemi není ,- platíme za technický dozor, který k nám nejezdí. Koránová: Je to váš problém, já jsem s nimi problém neměla. Ing. Hůrka: Tak proč jste podepsala obě faktury. Co když firma GASCO zkrachuje a my přijdeme o l mil. Kč. Ing. Kaslová: provedla kontrolu stavebních deníků. Je v nich spousta nedostatků. V Hamburku firma narazila na štolu a řešení podepsala p. Koránová místo odborníků. Technický dozor nejezdil ani tehdy na kontrolní dny. Nezbedova: Řekla, že mluvila s právnickou a není problém v dodatku opravit třeba název projektu. Dále řekla, že přílohu zapomněla ofotit, ale obsahuje to co je ve smlouvě. Dále nikdo připomínku neměl. Starostka dala hlasovat. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje Smlouvu o poskytování poradenských služeb č s firmou ACCON managers partner, s.r.o., Praha - Bubeneč, Verdunská 819/37. Pro 7 proti 4 zdržel se O 8. Schválení Koncesního řízení na provozovatele vodohospodářské infrastruktury v obci Zaječov č. smlouvy s firmou ACCON managers partner, s.r.o., Praha - Bubeneč, Verdunská 819/37. Starostka dala možnost se k této smlouvě vyjádřit. Koránová: Jaké finanční prostředky bude firma zajišťovat? Ing. Kaslová: Tato smlouva měla být už někdy v září Fond nás vyzval, že toto nemáme zajištěno. Řekl nám to i zástupce firmy Ailowance. Koránová: Nebude se kolaudovat v březnu, je tedy čas. Je proti podpisu smlouvy. Ing. Kaslová:' Bude se uhýbat s trasou u kostela. Na příštím VZ bude informovat o chybách a nedostatcích minulého zastupitelstva ohledně stavby kanalizace.

5 Nikdo další neměl připomínky. Pro 5 proti 4 zdržel se 2 9. Starostka navrhla schválení Dodatku č. 6 k technické dohodě mezi Obcí Zaječov a firmou Vodovody a kanalizace Beroun, a.s., Mostníkovská 255/3. Změna je v tom, že se dohoda uzavírá do nebo do ukončení výběru nového provozovatele v koncesním řízení. Nikdo nemel připomínky. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje Dodatek č. 6 k technické dohodě mezi Obcí Zaječov a Vodovody a kanalizace Beroun, a.s., Mostníkovská 255/ Starostka předložila Dodatek ke Smlouvě o energetickém poradenství a správě odběrných míst a odběrných zařízení pro spotřebu elektrické energie a zemního plynu. Vysvětlila zastupitelstvu, že se spojila telefonicky a mailem s firmou ohledně vysvětlení. Byla jí přislíbena odpověď panem ředitelem, ale do dnešního dne se nikdo neozval. Navrhla, aby byla smlouva odložena a zabývali sejí na příští pracovní poradě. Nikdo neměl připomínku. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov souhlasí s podpisem Dodatku ke Smlouvě o energetickém poradenství a správě odběrných míst a odběrných zařízení pro spotřebu elektrické energie a zemního plynu. Pro O proti 11 zdržel se 11. Starostka navrhla na předsedkyni sociální a kulturní komise paní Dagmar Ungrovou a na členy této komise Jitku Braunovou, Zdeňku Pexovou, Dagmar Horníkovou, Věru Tomáškovou, Zdeňku Ciprovou, Petru Vokáčovou, Hanu Vurmovou, Danu Dřevínkovou, Hanu Klikovou, Martinu Stelšovskou, Michaelu Eismannovou-Kaslovou, Vendulu Sládkovou,. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje jako předsedkyni kulturní a sociální komise Dagmar Ungrovou a členy komise p. J. Braunovou, Z. Pexovou, D. Horníkovou, V. Tomáškovou, Z. Ciprovou, P. Vokáčovou, H. Vurmovou, D. Dřevínkovou, H. Klikovou, M. Stelšovskou, M. Eismannovou-Kaslovou, V. Sládkovou. Odměna jim bude vyplacena od ledna Nikdo neměl připomínku. 12. Starostka předložila dodatek č. 5 ke smlouvě o nájmu nebytových prostor mezi Obcí Zaječov a panem Pavlem Tichým, nájemcem Lidového domu, na snížení nájmu o 1.500,- Kč.

6 Usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek č. 5. ke smlouvě o nájmu nebytových prostor mezi Obcí Zaječov a panem Pavlem Tichým, bytem Králův Dvůr, Tyršova Starostka navrhla členy hlavní inventarizační komise Ing. J.Hůrku, V. Havlíka, J. Polákovou a členy dílčí inventarizační komise J. Stelšovského, P. Komínka, Ing. Kaslovou, D. Ungrovou, M. Koránovou, V. Ungra, P. Balýho, V. Havlíka, P. Kratochvíla. Nikdo neměl připomínku. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje členy hlavní inventarizační komise Ing. J. Hůrku, V. Havlíka, J. Polákovou a členy dílčí inventarizační komise J. Stelšovského, P. Komínka, Ing. Kaslovou, D. Ungrovou, M. Koránovou, V. Ungra, P. Balýho, V. Havlíka a P. Kratochvíla. 14/ Předseda finančního výboru Ing. Hůrka seznámil občany s rozpočtem na rok 2015, tak jak byl řádně vyvěšen. Navrhl změnu návrhu rozpočtu na rozpočet schodkový. Důvod vysvětlil. Nezbedova dala návrh na snížení 3392 LD o ,- Kč a navýšení pól o ,- Kč Nikdo další se do rozpravy nepřihlásil. Starostka dala hlasovat. Usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje schodkový rozpočet na rok 2015 v paragrafovém znění. 15/ Předseda finančního výboru Ing. Hůrka přednesl rozpočtový výhled na r Nikdo neměl připomínku. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje rozpočtový výhled na roky / Předseda finančního výboru přednesl návrh rozpočtového opatření č. 6. Rozpočtové opatření upravuje rozpočet dle skutečného plnění (návrh je v příloze zápisu). Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje rozpočtové opatření č / Předseda finančního výboru přednesl plán činnosti FV na rok 2015 (příloha zápisu). Nikdo neměl připomínek.

7 Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje plán činnosti finančního výboru na rok / Jedná se o provedení poslední úpravy rozpočtu v tomto roce. S touto úpravou pak bude seznámeno 20. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje pověření pro starostku k provedení posledního rozpočtového opatření v roce / Je nutné, aby v den obdržení dotace bylo provedeno rozpočtové opatření a také bylo hned vyúčtováno. S tímto bude seznámeno ZO. Připomínky: Koránová: Zda je to na rok 2014 nebo i příští roky? Nezbedova: l na příští roky. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje pověření pro starostku obce k provedení rozpočtového opatření v rámci přijetí dotací. 20/ Odsouhlasení prodeje pozemku Karlu a Michaele Moulisovým, bytem Zaječov 94 a Zaječov 290 p. č. 549/17 v k.ú. Kvaň o výměře 775 m2 za částku 100,- Kč/m2 + náklady spojené s prodejem a převodem nemovitosti. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje prodej pozemku p. č. 549/17 v k.ú. Kvaň o výměře 775 m2 za částku 100,- Kč/m2 a náklady spojené s prodejem a převodem pozemku, manželům Karlu a Michaele Moulisovým, Zaječov 94 a Zaječov / Schválení částky za odpady 550,- Kč za místní poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu. Cena zůstává stejná jako v roce Usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje částku 550,- Kč za místní poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu na rok Pro 11 ' proti O zdržel se O

8 22/ Schválení Smlouvy o dílo a o poskytování služeb souvisejících č. 112/2014 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi Obcí Zaječov a firmou Obce na webu s.r.o., Brno, Veveří. Kdo má připomínky. Havlík: Vysvětlil nutnost nových stránek, současné jsou zastaralé. Zřízení stránek je zdarma, také přechod, grafika a kontrola legislativní správnosti. Měsíčně se hradí provoz v částce 495,- Kč (aktualizace a nové funkce, webhosting, 5GB prostoru pro stránky, neomezený počet mail. adres, nonstop technická podpora, provoz a údržba redakčního systému, kontrola legislativní správnosti). Komínek: Ať je ve smlouvě, že zhotovení je zdarma. Pokud to bude uvedeno, nemá s ní problém. Ve smlouvě ať je zapsáno, webhosting bude na území ČR nebo EU. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje Smlouvu o dílo a o poskytování služeb souvisejících č. 112/2014 uzavřená dle zákona č.89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění, s firmou Obce na webu s.r.o., Jiráskova 222/18, Veveří Brno. Smlouva bude podepsána po doplnění uvedených připomínek. 23/ Schválení částky ,- Kč pro starostku, se kterou bude oprávněna nakládat dle aktuální potřeby obce. Připomínky: Komínek - starostka bude informovat zastupitelstvo. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov schvaluje částku ,- Kč pro starostku, se kterou bude oprávněna nakládat dle aktuální potřeby. Pravidelně bude informovat ZO. 24/ Diskuse občanů Štochl: Proč byl dělaný nový přivaděč v lese. Proč se neřešil nejdříve nedostatek vody. Ing. Kastová: Neměla čas se probrat dokumentací. Až bude mít výsledky, seznámí s nimi občany. Nezbedova: Pověřila Ing. Kaslovou ve věci realizace staveb, projednání projektových dokumentací zadávaných Obcí Zaječov a k jednáním na úřadech v těchto věcech. Štochl: Proč se nezačala kanalizace od začátku u Ničů? Nezbedova: Protože nebyla uzavřena smlouva se silnicemi. Smlouva se nyní připravuje a bude předložena Krajskému úřadu k odsouhlasení. Koránová: Smlouvu měla udělat firma. Ing. Kaslová: Ne, mělo to udělat minulé zastupitelstvo. Usnesení: Zastupitelstvo obce bere na vědomí připomínky občanů.

9 Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov ukládá starostce dokončit kolaudaci stavby vodovodního přivaděče bez termínu. Usnesení: Zastupitelstvo obce Zaječov ukládá starostce dokončit dodatečné povolení stavby a kolaudaci stavby vodovodu v Horní Kvani, včetně kolaudace vodního zdroje. Pro 7 proti 4 zdržel se O místostarosta V. Havlík starostka l. Nezbedova zapsala: Kratochvílová Ověřovatelé zápisu: V. Havlík D. Ungrová

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 17.12. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 10 Počet přítomných členů

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 27.10.2016 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček.

Obec Ostružná. Starosta určil ověřovatele zápisu Františka Kolbová a Miroslav Janeček. Obec Ostružná Zastupitelstvo obce Ostružná Z á p i s ze 18. zasedání Zastupitelstva obce Ostružná konaného dne 26. června 2017 v zasedací místnosti OÚ Přítomní členové ZO: M. Bendeková,, M. Janeček, F.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 12/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 25. 11. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne v hod. v kulturním domě Bohdalov Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva městyse Bohdalov konaného dne 27.12. 2012 v 18.00 hod. v kulturním domě Bohdalov Přítomni: Ing. Arnošt Juda, p. Josef Dvořák, ing. Karel Mužátko, p Jiří Rosecký, Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 19/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 25.11.2015 v 08:00 hodin na MěU v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č.1 ze dne 3.11.2014 od 18.00 hodin ve velké zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce 14 občanů P r o g r a m : 1)

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod.

Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Zápis č. 8/2012 ze zasedání ZO Vinaře, konaného dne 14. listopadu 2012 od 19:00 hod. Přítomni: Ing. Josef Čížek, Jan Gerenda, Miloš Břeň, Lenka Hypešová, Karel Bárta a Josef Brom. Nepřítomni: Jiří Novák.

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne v hodin v Penzionu Orlice.

Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne v hodin v Penzionu Orlice. Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce v Záměli konaného dne 20. 11. 2017 v 18.00 hodin v Penzionu Orlice. Přítomni: Josef Novotný, Milena Kaplanová, Ing. Milena Krupičková, Renata Štefková, Ing. Martin

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 8 / 2015, které se konalo dne 16. 12. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 8 / 2015, které se konalo dne 16. 12. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 8 / 2015, které se konalo dne 16. 12. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

ZÁPIS Č. 5 - ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS Č. 5 - ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS Č. 5 - ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 10. 11. 2017 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Václav Chrz, Jana Helclová, Marie Somrová 1. Omluveni ze

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 3.12. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 16.02.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 22.12.2015 přítomní: Kraus

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.10/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE V HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE V HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 23. 2. 2011 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Návratová Dagmar, Ivanický Eduard a Říha Václav Omluvena: Kučavík Martin Do

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 6. 2. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 14.2.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko Omluven: Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Zápis zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Přítomni: Slavomír Lahoda Musil Jaroslav Botoš Jozef Dočkal Pavel

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

ZÁPIS Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 27.3.2015 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU V BAŘICÍCH

ZÁPIS Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 27.3.2015 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU V BAŘICÍCH ZÁPIS Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 27.3.2015 V BUDOVĚ OBECNÍHO ÚŘADU V BAŘICÍCH Zasedání zastupitelstva obce bylo svoláno v souladu s 91 odst. 1 zákona 128/2000 Sb.

Více

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S

Obec Jindřichov. Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S Obec Jindřichov Zastupitelstvo obce Jindřichov Z Á P I S z 5. zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne 16. března 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové ZO: J. Chromek, D.

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 25. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 28.11. 2012 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI: Miroslav Nogol, Petra Szczuková, Roman Pientok, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Tomáš Kubala, Jindřich Mackowski

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 28. ledna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Jelínek Tomáš,

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

SCHVÁLENÁ USNESENÍ VOLEBNÍ OBDOBÍ

SCHVÁLENÁ USNESENÍ VOLEBNÍ OBDOBÍ SCHVÁLENÁ USNESENÍ VOLEBNÍ OBDOBÍ 2014 2018 Číslo Text usnesení 1/1 Zastupitelstvo obce Trnová schvaluje následující program ustavujícího zasedání: Hlasy Pro / Proti / Zdržel se 1) Zahájení 2) Určení zapisovatele

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2010 konaného dne 29. prosince 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2007 Sb., v platném znění.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne od hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Statenice konaného dne 20.3.2019 od 18.00 hodin v budově obecního úřadu Statenická 23. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu a ověřovatelů zápisu 3. Kontrola

Více

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 08/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 1.11. 2018 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Hana Kailová, Ivan Ouřadník, Ing. František Kubásek, Bc. Daniel

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 17.12.2014 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, ing. Hiršová Jitka (účetní obce), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová

Více

Zápis č. 6 /2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 6 /2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 6 /2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 17. 12. 2012 Místo konání: Hotel Classic Lány Jednání probíhalo od - do: 18.00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 28.10.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček Omluven: Jiří Svoboda cca 10

Více

Zápis 27. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 27. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 27. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 12. 2016 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Omluveni: ing. Kausová I. Neomluveni:

Omluveni: ing. Kausová I. Neomluveni: Zápis č. 1/2012 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 3.1.2012 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ing. Kausová I. Neomluveni:

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 25.10. 2017 od 19:00 hod. listů:11 Přítomno 8 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Zejda Josef, Mařan Břetislav, Vykysalová Dita, Kovalčík

Více

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 22. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, e-mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 728 993 219 Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 20.12.2018 přítomní: Tasler

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 27. 2. 2013 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 27. 2. 2013 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 27. 2. 2013 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

Výpis za zápisu ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne od 17 hodin.

Výpis za zápisu ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne od 17 hodin. 1. Zahájení Výpis za zápisu ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne 11. 3. 2015 od 17 hodin. Zasedání zastupitelstva obce Kadlín bylo zahájeno v 17 hod. starostkou obce M. Gregorovou s informací,

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 Přítomni: 9 Omluveni: 2 ( Havránková, Pokorný) Hosté: p. 0 Zahájení Starostka obce přivítala členy

Více

Program veřejného zasedání

Program veřejného zasedání Program veřejného zasedání zastupitelstva obce Makotřasy konaného dne: 28.11. 2012 v 18. 30 hod. 1) Zahájení 2) Určení ověřovatelů a zapisovatele 3) Schválení programu 4) Informace o stavu finančního konta

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 7.10.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Čelákovic konaného dne

USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Čelákovic konaného dne USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Čelákovic konaného dne 10. 12. 2014 1.1 ZM určuje ověřovatele zápisu 1.2 ZM určuje návrhovou komisi Mgr. Miloš Bukač Jarmila Volfová Ing. Aleš Rikl Aleš Kužílek

Více

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288423, IČO: 00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov (Originál

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 22. května 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 8.2.2019 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Omluveni: Neomluveni:

Omluveni: Neomluveni: Zápis č. 1/2013 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 8.1.2013 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------- Neomluveni:

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala, Petra

Více

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 16. 10. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE 4.12.2015 Datum a čas konání: 4.12.2015 18.00 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 12 / 04 Dne 23.11.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Hosté: Ing. Jiří Fencl, Tomáš Macálka technický dozor

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Určení zapisovatele : Jana Krotilová. Jednání řídil : Petr Halada

Určení zapisovatele : Jana Krotilová. Jednání řídil : Petr Halada Zápis z 9. jednání Zastupitelstva obce Kamýk nad Vltavou konaného dne 25. dubna 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kamýku nad Vltavou od 18,00 hodin. Přítomni: pp. Petr Halada, Svatava Lajbnerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více