Bosch IP Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Bosch IP průvodce síťovými video produkty

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bosch IP Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Bosch IP průvodce síťovými video produkty"

Transkript

1 Bosch IP Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize Bosch IP průvodce síťovými video produkty

2 2 3 Motivací vývoje technologie průmyslové televize jsou tři hlavní požadavky. Prvním je požadavek na snížení ceny nahrávání a dlouhodobého skladování videozáznamu. Druhým je požadavek na zmenšení paměťového prostoru potřebného pro takové systémy. A třetím je požadavek na zlepšení dosažitelnosti videozáznamů. IP síťové video další generace průmyslové televize Na počátku velkých technologických skoků bývají malé kroky. Bosch IP síťové video vás krok za krokem přivede až do budoucnosti průmyslové televize. První a po mnoho let také jedinou možností záznamu v aplikacích průmyslové televize bylo nasazení videorekordérů. Avšak kromě toho, že jsou cenově dostupné a spolehlivé, jsou videorekordéry také náročné na obsluhu někdo v nich musí měnit kazety, čistit nahrávací hlavy a provádět plánovanou údržbu. Problémem bylo nejen uložení tisíců nahraných videokazet, ale ty navíc představovaly i bezpečnostní riziko. Přehrát nebo libovolně změnit je mohl kdokoliv a neexistovalo ani žádné zálohování. Síťové videorekordéry (NVR) využívající přenos obrazu přes IP síť jsou třetí generací dalším krokem v této evoluci k cenově efektivnějším a z pohledu objemu ukládaných dat úspornějším řešením sledování a ukládání obrazu. Digitální kodéry založené na IP dodávají do počítačové sítě zakódovaný obraz, který je pak možno ukládat kdekoliv. Tato technologie umožnila uskutečnění procesu převodu analogového videosignálu do digitální podoby, jeho ukládání na jednom místě a sledování z libovolného místa na světě. Digitální videorekordéry (DVR) představovaly revoluci v oboru eliminovaly neskladné videokazety a přiblížily archivy videozáznamů na dosah ruky. Již žádná nákladná údržba ani obtížné výměny kazet. Vyhledávání se stalo rychlou a spolehlivou operací. A zatímco původní digitální videorekordéry DVR pro přivedení obrazu na pracoviště dozoru stále vyžadují video přepínač, s vývojem technologie již přepínání dokáží zajistit kompaktní zařízení pro ukládání dat. Stejně jako v jiných případech technického pokroku budou někteří uživatelé připraveni na skok do IP ihned, zatímco jiní budou preferovat přechodné období. Protože Bosch IP síťové video produkty jsou kompatibilní se stávajícími analogovými komponenty, lze přechod uskutečňovat postupně, takže můžete využít výhod IP video řešení, ale přitom stále používat stávající analogové komponenty a nepřijít tak o investice do nich. Další možností je instalace kompletního IP systému, s nímž získáte okamžitý přístup k nejnovější technologii průmyslové televize.

3 4 IP síťové video systémy oproti tradičním analogovým systémům nabízí řadu výhod. Svou roli v rozhodování o přechodu na IP hrají zejména pohodlí, cenová dostupnost a celková efektivita systému průmyslové televize. Výhody přenosu obrazu přes IP síť S IP řešením může jediný operátor monitorovat vzdálené a bezdrátové kamery kdekoliv v síti. Dosažitelnost Protože trh volá po redukci personálu nutného k provozu zabezpečovacích systémů, IP sítě umožňují pokračování centralizace. Jediný operátor tak může monitorovat vzdálené i bezdrátové kamery kdekoliv v síti a videozáznamy lze také skladovat vzdáleně. Zatímco mnoho konkurenčních firem nabízí pouze možnost bezdrátového spojení bod-bod (point-to-point), Bosch umožňuje bezdrátový přístup kdekoliv v síti. Zjednodušená a levnější instalace Na rozdíl od analogových systémů vyžadujících rozsáhlé kabeláže realizované z koaxiálních kabelů se IP síťové video systémy propojují přes CAT-5 nebo bezdrátové komunikační systémy, které v mnoha budovách již existují. Spolehlivost IP při vytváření spolehlivějšího bezpečnostního systému těží z výhod Internetové technologie. Při výpadku napájení nebo sítě tak může automaticky přesměrovat video provoz do záložního systému pro ukládání dat. Flexibilita Při rozšiřování systému průmyslové televize mají IP sítě větší flexibilitu. Jednodušší je nejen přidávání kamer, ale i rozšíření kapacity ukládání dat a její distribuce v rámci celé sítě. A navíc - IP sítě jsou jedinečné podporou více uživatelů sledujících stejný obraz. Úplně stejně, jako může ový server současně rozeslat stejná data na více lidí, dokáže síťový spínač (switch) klonovat video a používat stejná data vícekrát. Snížení nákladů na ukládání dat Díky přesunu videa pro průmyslovou televizi do světa počítačových sítí můžete využít všech výhod IT technologií, jako je ukládání dat na síťových zařízeních umožňujících uložení velkých objemů. Systém tak namísto spoléhání na jediný harddisk využívá speciální servery pro ukládání velkých objemů dat. Videozáznamy na takových serverech lze na síti s kýmkoliv sdílet. Kvalita obrazu Moderní IP systémy používají kódování MPEG-4 využívající síť efektivněji než M-JPEG. Pro případy, kdy postačí i nižší kvalita obrazu a pomůže to řízení obsazení prostoru pro ukládání dat, umožňuje IP uživatelské nastavení kvality výstupního obrazu podle konkrétních potřeb a dostupné kapacity pro ukládání dat. M-JPEG MPEG-4 IP síťové video systémy využívající MPEG-4 poskytují při stejné šířce pásma (přenosové rychlosti) obraz vyšší kvality než M-JPEG.

4 6 7 Bosch vám pomůže v plynulém a efektivním přechodu od vašeho stávajícího systému na IP.V současné době nabízíme úplnou řadu IP síťových video produktů pro video a audio streaming, nahrávání, přehrávání a archivaci. Díky možnosti ukládání dat v kodérech jsou naše IP síťové video produkty unikátní. Tato schopnost propojuje digitální videorekordéry se světem IP videa a nabízí i další výhody. Při výběru vašeho řešení IP síťového videa se spolehněte na Bosch Patentovaná ANR technologie firmy Bosch zajistí nepřerušený dohled a nahrávání i při výpadcích sítě. Funkce nahrávání před vznikem poplachu zachytí důležité informace vedoucí ke vzniku události bez mrhání cenným paměťovým prostorem pro nahrávání. Spolehlivý systém průmyslové televize i při výpadcích počítačové sítě Pouze Bosch vám může nabídnout spolehlivost patentované technologie Automatic Network Replenishment (ANR). ANR umožňuje lokální ukládání dat v kodéru, který tak při výpadku počítačové sítě pracuje jako zálohovací zařízení. U běžných síťových videorekordérů (NVR) se při výpadku počítačové sítě objeví mezery v záznamu, ale síťové videorekordéry Bosch tyto mezery pomocí ANR automaticky doplní. Po obnovení síťového spojení ANR přenos informací do NVR dokonce rovnoměrně rozloží, čímž zabrání přetížení sítě. Audio schopnosti poslouchejte K dispozici je jednosměrný i obousměrný přenos zvuku. Bosch umožňuje přenos video a audio dat jako jediného toku multimediálních dat, díky čemuž je obraz se zvukem synchronizovaný. Nahrávání před poplachem zachyťte vznik důležitých událostí Kodéry Bosch dokáží neustále pořizovat krátkodobý záznam obrazu klíčových míst a poté při vzniku poplachu trvale zaznamenat informace těsně před a po spouštění poplachu. Příslušný videozáznam se bezpečně uloží na zabezpečeném serveru, přičemž se ovšem cenným paměťovým prostorem neplýtvá na hodiny záznamu bez jakýchkoliv událostí. Systémy video managementu propojení PC a analogového sledování obrazu Ty nejlepší systémy průmyslové televize uživatelům umožňují sledování obrazu přes PC i přes analogové monitory. Video management systém Bosch VIDOS umožňuje ovládání obou způsobů zobrazení a současně je i nejefektivnějším způsobem správy video informací v systému průmyslové televize využívajícím IP síť. Video management systém Bosch VIDOS umožňuje přepínání kamer na monitoru vašeho PC nebo na řadě analogových monitorů. IP síťové video produkty Bosch jsou ideálním řešením široké řady bezpečnostních aplikací, a to zejména aplikací s množstvím vzdálených kamer rozmístěných na velké ploše. Správa dálnic, doprava, nápravná zařízení, státní správa, univerzitní a obchodní areály či velké obchodní komplexy to je jen několik málo příkladů aplikací vhodných pro postupný přechod na IP technologii. Bosch produkty lze podle vašich konkrétních požadavků použít buď pro vybudování zcela digitálních sítí nebo pro postupnou migraci z analogové na digitální technologii.

5 8 9 Ideální IP síťový video systém by měl nabídnout posílání obrazu nejvyšší kvality se zvukem z kamer umístěných na každém představitelném místě, jeho sledování z libovolného místa na světě a neomezené možnosti dlouhodobého skladování videozáznamu. Realita je však taková, že každý systém je omezen dvěma konečnými zdroji: šířkou pásma (přenosovou rychlostí) sítě a kapacitou disků. Cílem firmy Bosch při vývoji IP síťových video řešení je maximální využití těchto limitovaných zdrojů, a tedy nabídnutí cenově nejefektivnějšího systému průmyslové televize s co nejlepším využitím kapacity pro ukládání dat. Dosažení tohoto cíle pomáhají některé klíčové výhody Bosch IP síťových video produktů. Nejefektivnějšími bezpečnostními systémy jsou ty, v nichž spolu mohou všechny články komunikovat. Ale aby mohly komunikovat, musí mluvit stejným jazykem. Tím společným jazykem je IP technologie. V systémech postavených na IP mohou zákazníci směšovat a spojovat ta nejlepší řešení pro systémy detekce fyzického vniknutí a řízení přístupu i kamery průmyslové televize - všechny tyto systémy se posouvají směrem k IP. V blízké budoucnosti bude u produktů zabezpečovací techniky komunikace přes IP převládat. Ale než tato doba nastane, bude vám Bosch namísto jejího náhlého uvedení do všech produktů pomáhat s postupným přechodem na tuto technologii. Bosch nástroje pro lepší správu zdrojů Zabudovaná detekce pohybu Detekce pohybu přes IP kodér se typicky používá k informování operátora o poplachu, zvýšení snímkového kmitočtu nahrávání pro podrobnější Dopad IP na bezpečnostní technologii Relé Centrální monitorovací pracoviště si jednoduše nemohou dovolit samostatnou kabeláž vedoucí ke každému stanovišti a zařízení, které je nutno ovládat. zachycení události a bezpečné uložení videozáznamu IP technologie obsluze umožňuje zapínat či vypínat poplachu na lokálním nebo vzdáleném NVR. jakékoliv zařízení a ovládat jej z jakéhokoliv místa Detekce pohybu Bosch je však sofistikovanější na světě. a umožňuje i určení konkrétního směru pohybu, Video a audio komprese Evoluce kompresních formátů je nekončící proces od MPEG-1 na S-VHS po MPEG-2 pro DVD, poté MPEG-4 pro streaming přes Internet. Bosch video IP kodéry lze upgradovat přímo v terénu, takže pokud se objeví lepší kompresní formát, můžete jej použít bez investic do nového hardwaru. Naše současná technologie se pro dosažení vyšší efektivity místo na MJPEG spoléhá na MPEG-2 a MPEG-4. Zejména MPEG-4 ukládá pouze určené klíčové snímky a poté rozdíly mezi následujícími snímky. Výsledkem je, že pokud pohled na chodbu zůstává mnoho hodin beze změn, scéna i jakékoliv změny v ní se zachytí s využitím minimálního paměťového prostoru. Počet klíčových snímků je plně konfigurovatelný podle specifických potřeb uživatele. Duální streaming Kodéry Bosch disponují schopností duálního streamingu. Podle zvoleného modelu tak uživatel který má spustit poplach, a jeho množství. Výsledkem je, že v klidu se přes síť přenáší a ukládá pouze minimální objem dat, ale po vzniku události se zachycuje více podrobností. Multicasting Pokud si stejný obraz přeje sledovat více příjemců, umožňuje IP síťová technologie síťovému spínači (network switch) automatické klonování dat. Správný spínač dovolí sledování stejné kamery přes LAN nebo WAN více uživateli bez přetížení příslušného kodéru. Pro řešení, která mají být škálovatelná, je toto životně důležitá vlastnost. Omezení šířky pásma I sítě určené výlučně pro průmyslovou televizi se občas mohou přeplnit. S technologií Bosch si uživatelé mohou zvolit, jak se má síť vyrovnat s dočasnými provozními špičkami. Při zachování ostrosti obrazu lze dočasně snížit snímkový Sofistikovaná vestavěná detekce pohybu uživateli umožňuje nastavení parametrů pro maximalizaci možností monitorování a současně efektivní využití sítě. Audio Podobně jako u internetového rádia umožňuje IP přenos zvuku na velké vzdálenosti. A protože se nejedná o analogový, ale o digitální přenos, kvalita zvuku se při velké přenosové vzdálenosti nijak nesnižuje. Po archivaci zvuku jej lze libovolně přehrávat podle potřeby, bez snížení jeho kvality. A co je nejdůležitější od kamery k pozorovateli není nutno vést žádné samostatné mikrofonní či reproduktorové kabely. Vše běží přes počítačovou síť Ethernet. Poplachy Poplachy lze spouštět celou řadou nejrůznějších zařízení, včetně kontaktů, senzorů a dalších systémů. Ale nyní, namísto vyhodnocení rozdílu napětí mezi dvěma vodiči, poplachy spouští bity informací, které lze přijmout a zpracovat kdekoliv v rámci sítě a to i více příjemci najednou. Sériové porty Běžný sériový kabel se po prvních 3 až 4 metrech délky stává nespolehlivým. Ale po převodu sériových dat na IP lze stejná data přenášet třeba přes celou planetu a obousměrně. V aplikacích průmyslové televize je přenos sériových dat důležitý zejména kvůli spolehlivému ovládání PTZ (otáčení/ naklánění/transfokace) kamer na velké vzdálenosti. Bezdrátové spojení Výhody bezdrátových technologií vynikají zejména ve světle požadavků na zvýšenou mobilitu a jednoduchost instalace. Produkty založené na IP tento trend dlouhodobě sledují, a to bez nutnosti jakékoliv změny jejich technologie. Kam tato technologie směřuje? Představte si, že se procházíte s jediným bezdrátovým tabletem a sledujete libovolnou kameru ve vaší síti. Nebo že během okamžiku můžete nainstalovat kamery po celé délce tunelů či mostů, a to bez jakékoliv kabeláže může upravit snímkový kmitočet, standard komp- kmitočet nebo naopak lze nahrávat stejný počet kromě napájení. Technologie se rychle vyvíjí. rese a/nebo rozlišení a řídit tak kvalitu obrazu snímků, ale s nižším rozlišením. Každý kodér lze A budoucnost není daleko. používaného současně pro různé účely od též naprogramovat tak, aby jím využívaná šířka lokálního sledování až po sledování přes satelit, pásma (přenosová rychlost) rostla či klesala podle Internet nebo archivaci. Výsledkem je schopnost potřeby a byl zachován jak snímkový kmitočet, řízení snímkového kmitočtu a rozlišení samostatně tak i rozlišení. Další možností je nastavení maxima pro každý video stream. zaručujícího, že ani při aktivaci všech kodérů v síti systém nepřekročí celkovou alokovanou šířku pásma (přenosová rychlost). Bosch nabízí flexibilitu volby chování systému nejvhodnějšího pro danou konkrétní aplikaci. IP síťové video plně využívá pokroku technologie bezdrátové komunikace ke zvýšení mobility a jednoduchosti instalace.

6 10 11 IP technologie je zde a její význam bude neustále narůstat. Výhody IP síťového videa při instalaci nového nebo upgradu stávajícího systém v konečném důsledku vedou ke zvýšení dosažitelnosti a efektivity vašeho systému průmyslové televize. Díky možnosti úplné integrace se stávajícími analogovými produkty a sítěmi mohou Bosch IP síťové video produkty váš systém průmyslové televize povýšit na systém vyšší generace. Typická konfigurace Bosch IP síťového systému průmyslové televize AutoDome PTZ kamery Učiňte první krok s firmou Bosch Pevné kamery Dinion Jednokanálové kodéry Vícekanálový kodér Síť Ethernet Server síťového videorekordéru (NVR) s běžícím softwarem VIDOS-NVR Diskové pole RAID 5 Analogové monitory Dekodéry Pracovní stanice pro monitorování s běžícím softwarem VIDOS Video Management Software

7 Tradice kvality a inovace Více než 100 let představuje jméno Bosch nejvyšší kvalitu a spolehlivost. Bosch je dodavatel inovativních technologií s celosvětovou působností, zajišťovaných nejvyššími standardy služeb a podpory. Bosch Security Systems nabízí široký sortiment zabezpečovací techniky, komunikačních a ozvučovacích řešení, na které se spoléhají při každodenním používání po celém světě, od vládních institucí přes místa určená k shromažďování široké veřejnosti až po komerční prostory, školy a domácnosti. Bosch Security Systems Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo napište na adresu cz.securitysystems@bosch.com Všechna práva vyhrazena Vytištěno v Nizozemsku VS-EH-cz-01_ _04

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize.

Průvodce Bosch IP síťovými video produkty. Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Průvodce Bosch IP síťovými video produkty Představení IP technologie a budoucnosti průmyslové televize. Motivací vývoje technologie průmyslové televize jsou tři hlavní požadavky. Prvním je požadavek na

Více

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide

Divar. Aplikační průvodce. Divar application guide Divar Aplikační průvodce Bosch Divar application Divar Digitální guide univerzální rekordér Bosch Divar Digitální univerzální rekordér Divar je zkratka pro digitální univerzální rekordér přibližující digitální

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kdykoli a odkudkoli Do mobilních zařízení

Více

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace digitálních

Více

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání

Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Univerzální digitální rekordéry Bosch Divar Nová dimenze digitálního nahrávání Nová generace univerzálních digitálních rekordérů Divar pro oblast analogových technologií a technologií IP Nová generace

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení technologie starlight 2 technologie starlight Dokonalé kamery pro nepřetržité snímání Nebylo by skvělé, kdybyste měli jistotu, že za jakýchkoli

Více

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel

Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel Systém REG-Sentry od společnosti Bosch Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel 2 Automatizovaný systém řízení přístupu vozidel REG-Sentry od společnosti Bosch Systém REG-Sentry je řešení řízení přístupu

Více

Komplexní bezpečnostní IP kamerový systém

Komplexní bezpečnostní IP kamerový systém Komplexní bezpečnostní IP kamerový systém www.indigovision.com IndigoVision Přehled Digitální bezpečnostní systém Indigo Vision je světově unikátní komplexní řešení zabezpečení objektů na bázi IP kamerového

Více

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD

Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Endura Optimalizace HD Endura 2.0 Nová generace CCTV IP systémů s Full-HD rozlišením Mnoho dodavatelů řeší HD IP kamerový systém nekompletně s použitím produktů třetích stran. IP kamerový systém ENDURA společnosti Schneider

Více

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli

Technologie 4k ultra HD. Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli Technologie 4k ultra HD Chceme vám umožnit prohlédnout si každičký detail, a to kdekoli 2 Technologie 4K ultra HD Uvidíte každičký detail, a to kdekoli Zabrat velkou oblast a zároveň umožnit identifikaci

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností.

Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Předejte veškeré zprávy za jakýchkoli okolností. Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO boschsecurity.cz Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu PRAESIDEO

Více

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli

Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Řada Advantage Line od společnosti Bosch Výběr, který jste si vždy přáli Společnost Bosch Security Systems rozšiřuje portfolio videa o řadu Advantage Line novou a cenově dostupnou řadu profesionálních

Více

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému 2 Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Skutečná cesta ke kvalitnímu veřejnému ozvučení Snadné používání díky označení zón

Více

představte si DVR který umožňuje oddělené nahrávání a přenos obrazu pomocí systému Dual Codec SHR-5040/5042 SHR-5080/5082 SHR-5160/5162

představte si DVR který umožňuje oddělené nahrávání a přenos obrazu pomocí systému Dual Codec SHR-5040/5042 SHR-5080/5082 SHR-5160/5162 SHR-5040/5042 SHR-5080/5082 představte si DVR který umožňuje oddělené nahrávání a přenos obrazu pomocí systému Dual Codec SHR-5160/5162 Dual Codec řada SHR-5000 Digitální videorekordéry (DVR) řady SHR-5000

Více

LTC 8500 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant

LTC 8500 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant CCTV LTC 85 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant LTC 85 Modulární maticové přepínače a řídicí systémy Allegiant Přepínání 64 kamer na 8 monitorech 8 nezávislých klávesnic Modulární konstrukce

Více

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah.

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. 2 Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Kompaktní, kvalitní a nepřekonatelné pokrytí Špičkový

Více

Sledovací systémy Kompletní portfolio kamer IP

Sledovací systémy Kompletní portfolio kamer IP Sledovací systémy Kompletní portfolio kamer IP 2 Kompletní portfolio kamer IP Proč byste si měli vybrat pro svou síťovou aplikaci systému průmyslové televize něco jiného než to nejlepší? FlexiDome IP Vynikající

Více

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy 2 Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Více

Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku

Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku 2 Řešení veřejného ozvučení Plena Snadno rozšiřitelný systém veřejného ozvučení Ať už se jedná o místní supermarket, součást rozsáhlejšího

Více

Modulární výkonný videokodér VIP X1600

Modulární výkonný videokodér VIP X1600 CCTV Modulární výkonný videokodér VIP X1600 Modulární výkonný videokodér VIP X1600 Až 16 videovstupů Modulární zařízení s možností rozšíření díky modulům vyměnitelným za chodu Přímé nebo síťové ukládání

Více

Zkrácený návod k použití

Zkrácený návod k použití Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Verze: 1.1 Datum: 30-8-2016 WWW.IPOX.CZ Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..6 Nahrávání při

Více

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace...

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... 2 Konferenční systém CCS 800 Ultro...s využitím flexibilního řešení pro konference Jedinečná funkce digitálního záznamu a přehrávání ve formátu

Více

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu

Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu Modulární stropní reproduktor Chytré řešení ozvučení do libovolného stropu 2 Modulární stropní reproduktor Navrženo s ohledem na montážní pracovníky Skvěle se hodí do prakticky libovolného stropu Inovativní

Více

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti 2 Udáváme směr v akustické dokonalosti Rozsáhlé odborné znalosti z akustiky Společnost Bosch má více než 60leté zkušenosti v navrhování

Více

technologie pro vaše řešení

technologie pro vaše řešení Řešení pro vaše e technologie, technologie pro vaše řešení Ladislav Špička PCS spol. s r.o. Divize Security stánek 45 přízemí PCS spol. s r.o. - divize SECURITY I Na Dvorcích18, Praha 4 I tel: 296 796

Více

Zkrácený návod k použití. záznamových zařízení značky

Zkrácený návod k použití. záznamových zařízení značky Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..5 Nahrávání při detekci pohybu....6 Nahrávání při alarmu.

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

HARMONYS. Nový system zvonění a hlášení po ethernetu

HARMONYS. Nový system zvonění a hlášení po ethernetu HARMONYS Nový system zvonění a hlášení po ethernetu BODET SA BP1 49340 Trémentines France Tel +33 2 41 71 72 00 - export@bodet.com - www.bodet-time.com 1 - FUNKCE Hlavní vlastnosti Systém Harmonys je schopen

Více

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Kamera PTZ splňující veškeré požadavky Pokud pevná kamera minidome nesplňuje vaše požadavky a tradiční kamera PTZ je více než

Více

PoE SET 4 kamery 2MPix - NVR 104DN POE ELN + 2x TD-9525S1 + 2x TD-9422S2

PoE SET 4 kamery 2MPix - NVR 104DN POE ELN + 2x TD-9525S1 + 2x TD-9422S2 Produktový list Model PoE SET 4 kamery 2MPix - NVR 104DN POE ELN + 2x TD-9525S1 + 2x TD-9422S2 Popis Venkovní PoE kamerový IP SET 4 kamery - NVR 104DN POE ELN - IP DVR rekordér pro 4 IP kamery (25361)

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití 2 Řada MIC 550 Nastavení standardu pro sledování Atraktivní, kompaktní provedení pro nenápadné začlenění do prostředí sledování Robustní konstrukce

Více

Zaměřte svou pozornost Technologie inteligentní analýzy obrazu Bosch

Zaměřte svou pozornost Technologie inteligentní analýzy obrazu Bosch Zaměřte svou pozornost Technologie inteligentní analýzy obrazu Bosch 2 A podnikněte potřebné kroky s technologií inteligentní analýzy obrazu Bosch Nezáleží na tom, kolik kamer váš systém používá. Efektivní

Více

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

Výhody kamery Bosch Megapixel

Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody kamery Bosch Megapixel Výhody Ostrý, jasný obraz Zvětšení obrazu (zoom) bez ztráty detailu Sledování několika různých prostor Pohyb v obrázku a pohled zblízka na určitá místa Kamery Megapixel a

Více

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál B Series Waterproof Model IP Kamera Uživatelský manuál Obsah 1 ÚVODEM... 3 2 VZHLED A ROZHRANÍ... 3 3 PŘIPOJENÍ KE KAMEŘE Z VAŠÍ LAN SÍTĚ... 4 4 PŘIPOJENÍ KAMERY PŘES WAN ROZHRANÍ... 8 5 DALŠÍ NASTAVENÍ...

Více

Návod k obsluze. IP kamera Minitar MWIPC-1510G

Návod k obsluze. IP kamera Minitar MWIPC-1510G Návod k obsluze IP kamera Minitar MWIPC-1510G Úvod MWIPC-1510G je bezdrátová web kamera, která umožňuje přes internet zprostředkovat obraz odkudkoliv na světě, aniž by musel být zapnutý počítač. Může se

Více

Video po IP sítích. Díky celoplošné dostupnosti internetového připojení jsou tradiční kamerové. Vše pod dohledem! www.planet.com.

Video po IP sítích. Díky celoplošné dostupnosti internetového připojení jsou tradiční kamerové. Vše pod dohledem! www.planet.com. Vše pod dohledem! Video po IP sítích Díky celoplošné dostupnosti internetového připojení jsou tradiční kamerové systémy připojovány k intranetovým a internetovým sítím a rozšiřuje se je jich dostupnost.

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení

Systém je deaktivován. Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Systém je deaktivován Ústředna EZS Easy Series Snadné zabezpečení Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku zajistit nejlepší možné zabezpečení. 2 Ústředna EZS

Více

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC

Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC Konvenční ústředna EPS řady 500 Jednoduchá jako ABC 2 Ústředna EPS, kterou lze snadno instalovat, konfigurovat, udržovat a používat. Obrazovka LCD s indikací stavu pro všechny detekční zóny Barevné kódování

Více

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1

exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 1 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 2 exe memory stick_new_rl_zaloha.qxd 8.3.2006 16:04 Str. 3 Svobodně rozhodovat o svém životě

Více

Video dohled bez limitů Made in Germany. Profesionální řešení. Záznamový a klientský software

Video dohled bez limitů Made in Germany. Profesionální řešení. Záznamový a klientský software Video dohled bez limitů Made in Germany Profesionální řešení Záznamový a klientský software Zařízení SMAVIA, inteligentní záznamová technologie Dallmeier SMAVIA je záznamová technologie, která je založena

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA.

OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. CHYTŘEJŠÍ PERIMETRICKÉ DETEKČNÍ SYSTÉMY Plotový detekční systém Detekční systém se zemními kabely Digitální mikrovlnná bariéra OSVĚDČENÉ PERIMETRICKÉ SYSTÉMY. NOVÁ JEDNOTNÁ INTEGRAČNÍ PLATFORMA. NAŠE DETEKČNÍ

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

Videosekvence. vznik, úpravy, konverze formátů, zachytávání videa...

Videosekvence. vznik, úpravy, konverze formátů, zachytávání videa... Videosekvence vznik, úpravy, konverze formátů, zachytávání videa... VIDEOSEKVENCE (VIDEO) Sekvence obrázků rychle po sobě jdoucích (např. 60 snímků za sekundu) tak, že vznikne pro diváka iluze pohybu.

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Parametry. Android a ios aplikace

Parametry. Android a ios aplikace Parametry Nastavitelné ostření Kamery s různými ohnisky mají čočky, které vám umožní upravit pozorovací a zaostření kamery. Pokaždé, když stisknete tlačítko zoom na kameře, změníte ohniskovou vzdálenost

Více

Kamerový systém Security Center OMNICAST

Kamerový systém Security Center OMNICAST Kamerový systém Security Center OMNICAST Security Center Omnicast je dlouhodobou investicí do bezpečnosti vaší firmy. Díky maximální flexibilitě, otevřené architektuře a pravidelně uváděným aktualizacím

Více

Rozdělení (typy) sítí

Rozdělení (typy) sítí 10. Počítačové sítě - rozdělení (typologie, topologie, síťové prvky) Společně s nárůstem počtu osobních počítačů ve firmách narůstala potřeba sdílení dat. Bylo třeba zabránit duplikaci dat, zajistit efektivní

Více

DVR0404ME-UE-GC. DVR do auta. Rychlý návod k použití

DVR0404ME-UE-GC. DVR do auta. Rychlý návod k použití DVR0404ME-UE-GC DVR do auta Rychlý návod k použití Obsah: Úvod... 3 Celkový pohled... 3 Specifikace... 4 Obsah balení... 6 Popis portů a zapojení... 7 Ovládání... 7 Bezpečnostní pokyny... 7 Úvod Celkový

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce:

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

Návod k obsluze. GeoVision ViewLog SW verze 8.12. Návod k obsluze GV-ViewLog Stránka 1

Návod k obsluze. GeoVision ViewLog SW verze 8.12. Návod k obsluze GV-ViewLog Stránka 1 Návod k obsluze GeoVision ViewLog SW verze 8.12 Návod k obsluze GV-ViewLog Stránka 1 Obsah : Přehrávání videosouborů úvod strana 3 Přehrávání v hlavním systému (ViewLog) strana 4 1. Základní obrazovka

Více

1.1 Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky malého rozsahu Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky odpovídá položce:

1.1 Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky malého rozsahu Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky odpovídá položce: Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1.1 Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky malého rozsahu Klasifikace předmětu plnění veřejné zakázky odpovídá položce: 35120000-1 - Dohlížecí

Více

Software Avigilon Control Center s HDSM technologií

Software Avigilon Control Center s HDSM technologií Avigilon Control Center (ACC) je distribuovaná zabezpečná síťová platforma nejvyšší třídy. ACC efektivně snímá, spravuje a uchovává multimagapixelové video z dohlížených míst ve vysokém rozlišení a zároveň

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-45 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-45 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Uživatelský návod pro zařízení AVerDiGi EB5208 DVD, EB5416 DVD

Uživatelský návod pro zařízení AVerDiGi EB5208 DVD, EB5416 DVD Uživatelský návod pro zařízení AVerDiGi EB5208 DVD, EB5416 DVD Důležitá bezpečnostní upozornění Před tím, než uvedete zařízení do provozu, si přečtěte bezpečnostní a provozní pokyny v obsažené v tomto

Více

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN International společnost ATEN byla založena v roce 1979 (již 38 let zkušeností v IT průmyslu) patří mezi 3 největší

Více

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť

Systém je deaktivován. Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť Systém je deaktivován Ústředna EZS - Easy Series Snadné zabezpečení s využitím wlsn* * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Zabezpečení je nejdůležitější Samozřejmě chcete své domácnosti nebo malému podniku

Více

Užití kamerových systémů ve městech a obcích. Přednášející: Petr Kellner Abbas, a.s.

Užití kamerových systémů ve městech a obcích. Přednášející: Petr Kellner Abbas, a.s. Užití kamerových systémů ve městech a obcích Přednášející: Petr Kellner Abbas, a.s. Představení společnosti ČDTelematika Dodavatel kompletní nabídky ICT produktů a služeb Provoz a servis Infrastruktury

Více

Schopné zajistit duševní pohodu Profesionální nahrávání a správa videodat

Schopné zajistit duševní pohodu Profesionální nahrávání a správa videodat Schopné zajistit duševní pohodu Profesionální nahrávání a správa videodat 2 Bosch Recording Solutions Vysoce kvalitní řešení pro každého Z naší komplexní řady řešení nahrávání si můžete zvolit to, které

Více

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy Funkce a vlastnosti Ideální řešení pro manažery, techniky a provozní vedoucí datových center, kteří odpovídají

Více

STASA s.r.o. 03/18/2014

STASA s.r.o. 03/18/2014 STASA s.r.o. 03/18/2014 nové IP kamery AVN-320/AVN-420 Rozlišení 1.3Mpix/2Mpix Ohnisková vzdálenost 3.8mm Solid Light IR, 20m Anti-vandal (IK08) AVM-503 Vnitřní otočná dome kamera Rozlišení 2Mpix Solid

Více

Control Center. www.indigovision.com. Unikátní bezpečnostní řešení pro správu obrazu, zvuku a poplachů pomocí IP sítí

Control Center. www.indigovision.com. Unikátní bezpečnostní řešení pro správu obrazu, zvuku a poplachů pomocí IP sítí Unikátní bezpečnostní řešení pro správu obrazu, zvuku a poplachů pomocí IP sítí Komplexní bezpečnostní IP kamerový systém www.indigovision.com IndigoVision Hlavní výhody Distribuovaná architektura IndigoVision

Více

Flow Monitoring & NBA. Pavel Minařík

Flow Monitoring & NBA. Pavel Minařík Flow Monitoring & NBA Pavel Minařík minarik@invea.cz Formulace zadání Zákazník požaduje řešení pro monitorování a analýzu provozu datové sítě Měření provozu v prostředí multi-10gbps infrastruktury Historie

Více

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele

Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Technická řešení minimálního standardu zabezpečení muzeí výtvarných umění proti krádežím z pohledu dodavatele Ing. Pavel Fiala Trade FIDES, a.s. Rámec pro řešení zabezpečení muzeí výtvarných umění Základní

Více

Inteligentní ešení kamerového PC systému

Inteligentní ešení kamerového PC systému Inteligentní ešení kamerového PC systému Inteligentní hybridní system IP kamer a analogových kamer Až 6 kamer na jednom PC H. 6 komprese Inteligentní ešení kamerového PC systému IVS IP + Analogové kamery

Více

Videorekordér řady 400

Videorekordér řady 400 Video Videorekordér řady 400 Videorekordér řady 400 www.boschsecritysystems.cz Čtyřkanálové nahrávání v reálném čase s technologií H.264 Zobrazení a nahrávání obraz v rozlišení, 2 nebo 4 Vestavěný webový

Více

Nahrávací systém TriREC

Nahrávací systém TriREC \ 2011 Nahrávací systém TriREC 9.12.2011 OBSAH Nahrávací systém TriREC...2 Základní vlastnosti:...2 Škálovatelnost...2 Controller...3 Recorder...3 Storage...3 Integrátor...3 Vstupy...3 Nahrávání...3 Sledování...4

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

NAS SYNOLOGY DS115j. Copyright Hotline:

NAS SYNOLOGY DS115j. Copyright   Hotline: NAS SYNOLOGY DS115j Kód: Výrobce: Záruční doba: P02035 SYNOLOGY 24 měsíců Osobní NAS server za příjemnou cenu. Ocenění HD World Excellent! Tento NAS doporučujeme zejména pro ukládání audiosouborů.. Klíčové

Více

ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000

ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000 ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000 Systém pro rozsáhlé instalace efektivně řízený a kontrolovaný po síti umožňuje propojení vzdálených lokalit. SX-2000 představuje nový standard pro vysoce výkonné systémy bez

Více

Ceník IP kamer MILESIGHT ESCAD Trade s.r.o. Obrázek Model Rozlišení Objektiv Citlivost WDR Kodek POE MOC VOC Funkce

Ceník IP kamer MILESIGHT ESCAD Trade s.r.o.   Obrázek Model Rozlišení Objektiv Citlivost WDR Kodek POE MOC VOC Funkce Ceník IP kamer MILESIGHT - 2018/3 MOC = maloobchodní cena pro koncového zákazníka (bez DPH) Série Mini kamer WiFI Mini Cube kamery model 91 VOC = velkoobchodní cena pro dealera (bez DPH) - zabudované WIFI

Více

Konektory a Kabely. Aneb zařízení integrovaná do základní desky a konektory a kabeláž pro připojení externích zařízení

Konektory a Kabely. Aneb zařízení integrovaná do základní desky a konektory a kabeláž pro připojení externích zařízení Karel Johanovský Michal Bílek SPŠ-JIA Konektory a Kabely Aneb zařízení integrovaná do základní desky a konektory a kabeláž pro připojení externích zařízení 1 Zařízení integrovaná do MB Základní deska se

Více

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave

IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave IC 722z IP HD kamera s vestavěnou jednotkou domácí automatizace a zabezpečení na Z-Wave Kompletní řešení vašeho chytrého domu v kameře IC722z je IP kamera s vysoce kvalitním obrazem a vestavěnou řídicí

Více

Návod k použití aplikace Reliview

Návod k použití aplikace Reliview Návod k použití aplikace Reliview 1. Představení funkcí aplikace Tato aplikace je určena k připojení mobilních telefonů Android a Iphone na kamery a rekordéry Relicam. 1. Zajišťuje příjem obrazu z kamer

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2013

i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2013 i4wifi a.s. produktové novinky Říjen 2013 Mikrotik: RB2011UiAS-2HnD 5x Gbit LAN, 5x 100 Mbit LAN, SFP, USB, PoE, L5 RouterBoard RB2011UiAS-IN je osazen 5x Gbit ethernetovými porty, 5x 100 Mbit porty, 1x

Více

KOMPONENTA PANELVIEW

KOMPONENTA PANELVIEW KOMPONENTA PANELVIEW ŘEŠENÍ UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ HMI NA ÚROVNI KOMPONENT KOMPONENTA PANELVIEW Pokud potřebujete základní komponentu s přidanou hodnotou, ale za nižší cenu, prohlédněte si řadu komponent

Více

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic...

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... S novou výkonnou softwarovou sadou! 2 Systém DCN Next Generation Osobitý systém Systém Digital Congress Network (DCN) Next Generation od společnosti

Více

Přehled produktů. Vkročte s námi do éry IP technologie... KATALOG AVTECH SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY NVR IP KAMERY SOFTWARE PŘÍSLUŠENSTVÍ

Přehled produktů. Vkročte s námi do éry IP technologie... KATALOG AVTECH SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY NVR IP KAMERY SOFTWARE PŘÍSLUŠENSTVÍ Přehled produktů Vkročte s námi do éry IP technologie... 2014 KATALOG AVTECH SÍŤOVÉ VIDEOREKORDÉRY NVR IP KAMERY SOFTWARE PŘÍSLUŠENSTVÍ O společnosti Společnost AVTECH byla založena v roce 1996 a v současné

Více

Vzdálený dohled NetRex

Vzdálený dohled NetRex NetRex s.r.o. Vzdálený dohled NetRex Kompletní popis služby Petr Kodytek Verze 1.4 ze dne 17.5.2012 Stránka 1 z 14 Obsah Představení služby... 3 Hlavní výhody služby... 3 Jednoduchá instalace... 3 Funkčnost

Více

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14 Uživatelský manuál XMEye aplikace pro zválený dohled 1/14 www.patronum.cz Vítejte! Děkujeme za nákup digitálního videorekordéru PATRONUM! Součástí vlastností tohoto DVR je možnost zváleného dohledu přes

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014

i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014 i4wifi a.s. produktové novinky Květen 2014 SEEnergy Monitorovací server NVR, dual stream - 4 kanály, HDMI NVR server SVR-204 umožňuje záznam videa ze 4 IP kamer ve vysoké full HD kvalitě (1080p). Server

Více

Otevřená platforma VMS systému od firmy AxxonSoft

Otevřená platforma VMS systému od firmy AxxonSoft w w w. a x x o n n e x t. c o m Vy z k o u š e j t e N E X T NEXT úroveň výkonnosti, str. 2 NEXT úroveň spolehlivosti, str. 3 NEXT úroveň použitelnosti, str. 7 NEXT úroveň funkčnosti, str. 9 NEXT úroveň

Více

KATALOG DISTRIBUTORA. Distributor s maximální dostupností zboží

KATALOG DISTRIBUTORA. Distributor s maximální dostupností zboží KATALOG DISTRIBUTORA Distributor s maximální dostupností zboží Plug & Play Konfigurace systému IP je hračka. Stačí pouhé připojení UTP CAT5 kabelu do síťového rozhraní NVR Hikvision s integrovaným m. IP

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Certifikované zabezpečení shoda se standardy potvrzeny nezávislými certifikačními

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Flexibilní integrace efektivní komunikace Certifikované zabezpečení shoda

Více

Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli

Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli Digitální systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo Předejte všechny zprávy, ať se děje cokoli 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Praesideo od společnosti Bosch Udržujte

Více

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie.

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Obsah prezentace. Historie systému Gradient. Popis funkcí systému Gradient. Závěr kontaktní informace.

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1. Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný

Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1. Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1 Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný 2 Digitální konferenční systém CCS 1000 D Okamžité použití po zapojení, snadné použití a vysoká produktivita

Více

OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr

OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr OD Series www.orbiz.co.kr sales@orbiz.co.kr I. HD-SDI Hybrid Porovnání rozlišení SD(Analog) a HD-SDI DVR SD DVR zobrazí maximálně rozlišení o velikosti D1 (720*576) což není mnoho. Ale HD-SDI (Serial Digital

Více

Informační a komunikační technologie. 1.7 Počítačové sítě

Informační a komunikační technologie. 1.7 Počítačové sítě Informační a komunikační technologie 1.7 Počítačové sítě Učební obor: Kadeřník, Kuchař - číšník Ročník: 1 1. Základní vlastnosti 2. Technické prostředky 3. Síťová architektura 1. Peer-to-peer 2. Klient-server

Více

Od analogových ke sdíleným MKDS systémům. Production of intrinsically safe equipment

Od analogových ke sdíleným MKDS systémům. Production of intrinsically safe equipment Od analogových ke sdíleným MKDS systémům Production of intrinsically safe equipment Typické řešení z 90. let 1 EZS 1 ACS 1 CCTV Měření a regulace 1Perimetrické systémy Typické řešení z 90. let Zabezpečovací

Více