LÉČEBNÝ POBYT S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LÉČEBNÝ POBYT S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM"

Transkript

1 LÉČEBNÝ POBYT S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM Dovolená léčení pouť Termín zájezdu: srpna možnost cestování s Linem od Srpna 2011 po ostrovech Cebu, Mindanao, Bohol Odlet: Cesta na Filipíny: Praha Ruzyně h Praha odlet v 15:50 h Dubaj přílet v 00:35 h Dubaj odlet ve 4:20 h Manila přílet v 16:20 h Manila Mindoro (San Jose) San Jose Ragara Beach Let proběhne s leteckou společností Fly Emirates. Ostrov Mindoro (10 245km2) je pátým největším ostrovem celého Filipínského souostroví a je rozdělen na východní a západní část (provincii). Hlavními zdroji obživy tu je rybaření a pěstování rýže, takže o tzv. rýžové kaskády tu určitě nepřijdete. Výhled na značnou část ostrova vám může poskytnout hora Mt. Halcon (2587m n.m.) v severní části ostrova a hora Mt. Baco (2488m n.m.) ve střední části ostrova.

2 Popis resortu Ragara Beach: Ragara Beach leží v blízkosti Calintan,na západním pobřeží, v jižním cípu Mindoro. Tento resort je považován za jedno z nejkrásnějších přímořských středisek na západním Mindoru. Ragara Beach má jemný písek a křišťálově čisté moře. Skutečně nezkažené místo, které vám dá pocit, že jste prvním objevitelem budoucí žádané turistické destinace. Pláž a její okolí si vás získají. Středisko disponuje standardním vybavením, na jaké jsou zvyklí zahraniční hosté, a nabízí místní i mezinárodní kuchyni. Někteří návštěvníci z Německa si Ragaru vybírají k ozdravným pobytům pro léčivou sílu tamní přírody. Ragara Beach nabízí masáže a postupy tradičního léčitelství, které učiní váš pobyt vskutku výjimečným. Je také nejbližším hotelovým místem, pokud chcete podniknout výlet do národního parku Mount Iglit Baco, domova slavných endemických buvolů Tamarau. V sousedství najdeme vodopády na řece Malatongtong v oblasti Burgos v Sablayanu a četné komunity místních obyvatel. Ragara je startovacím bodem pro dobrodružství na druhých největších korálových útesech na světě Apo Reef. Motorovou bankou (místní typ lodi), nebo lodí se dostanete k rezervaci ryb batao tabao. Ragara Beach Resort byl zařazen do kategorie special resort výjimečné letovisko. Ubytování v resortu Ragara Beach: Kamenné bungalovy ve kterých je koupelna (sprcha a WC), větší místnost s dvoulůžkem (mohou jej obsadit dva lidé, nebo jeden dle přání), skříň, stůl a noční stolky. V oknech jsou sítě proti hmyzu a v místnosti je ventilátor. Místnosti a postel jsou uklízeny. Povlečení je měněno každý druhý den. Koncem roku 2010 tento resort prošel kompletní renovací. Adresa resortu: Ragara Beach Resort Ragara, Concepcion Calintaan, Occ. Mindoro, Region IV B Mimaropa Baranmgaya Concepcion 5102 Calintaan

3 Telefony: RagaraBeach Stravování: Kuchyně je velmi pestrá a chutná. Kuchař má zkušenosti s evropskou kuchyní, a pokud je možno, tak vyjde vstříc i eventuálním přáním klientů. Jídlo se podává formou bufetových stolů, každý se obsluhuje sám. Ke každému z jídel je podávána voda. Ostatní nápoje nejsou v ceně, platí se zvlášť. Filipínská kuchyně je směsí čínských, malajských a španělských vlivů. Jídla jsou obvykle servírována všechna najednou. Hlavní přílohou je rýže. Národním nápojem je pivo, nejznámější značkou je San Miguel. Velmi silné je pivo značky Red Horse. Oblíbený je rum místní značky Tanduay. Snídaně: denně se obměňující bufet. Ovoce, zelenina, toasty, marmeláda, slanina, vajíčka připravená různými způsoby, káva, čaj. Na požádání je možné připravit filipínskou snídani s rýží a rybou. Oběd: denně se měnící bufetový způsob: maso, ryby, rýže, brambory, těstoviny, salát, zelenina, ovoce, voda. Večeře: bufet maso, ryby, rýže, brambory, těstoviny, zelenina, salát, ovoce.

4 Denní program: V prvních deseti dnech zájezdu budou probíhat dvě léčení denně filipínským léčitelem Linem snídaně léčení jeden člověk za druhým oběd léčení večeře Překladatel: Po celou dobu zájezdu je k dispozici překladatel a zkušený průvodce znalý místního prostředí. Překladatelka mluví anglicky a německy. Národní mořský park Apo Reef (celodenní výlet s obědem není v ceně pobytu) Tato soustava korálových útesů, druhá největší na světě, se nachází dvě až tři hodiny cesty lodí z Ragara Beach, nebo ze Sablayanu. Nabízí dobré příležitosti k potápění v proudu (driftdiving) v křišťálově čisté vodě, jež pokrývá plochu 35 km 2 podmořským životem oplývajícího korálového útesu. Útes atolového typu je předělen úzkou lagunou táhnoucí se od jeho východního konce, s hloubkovým rozsahem 1,8 až 27 m. Apo Reef je domovem pro cca 385 druhů rozmanitých mořských ryb včetně několika rodů žraloků, rejnoků a mant, pestrobarevná hejna tropických ryb, hlaváče či murény obývající skalní štěrbiny. Žije zde též kolem 500 druhů korálů. Kurz potápění stojí cca 50 Euro pro jednu osobu a není v ceně pobytu. Aktivity pro volný čas : Volejbal, badminton Meditace Masáže k dispozici je zkušený masér cena: 10 EUR/ hodina Banana plovák Rychlostní loď

5 Jízda na koni Projížďky na koni Karaoke Horské lezení s průvodcem Potápění Výlety po ostrově Golf Výlety do džungle Vyhlídkové lety hydroplánem či helikoptérou Výlet do národního parku další možnosti vyžití Tyto aktivity si můžete zakoupit individuálně. Nevšední zážitky : Dugoy Festival, Sablayan, Východní Mindoro Akce představuje návštěvníkům bohaté kulturní dědictví místních obyvatel, zde obzvláště společenstev mangyanského národa. Můžete být svědky pouličního tance, výstav a kulturních představení. Hlavním účelem festivalu je propagace a oslava dugoyského ducha přátelství mezi lidmi různých kultur a harmonický vztah Sablayaňanů k přírodě. Mangyan vesnice Mangyanové jsou tradiční kočovníci, kteří se usazují v místech, kde najdou obživu. Muži obvykle nosí bederní roušku z kůry, ženy sukně z tradičních materiálů. Muži a ženy žvýkají betelové ořechy a jejich rty jsou trvale zabarveny do červena. Jedná se o etnikum který vytrvale lpí na tradičním způsobu života připomínajícím dobu kamennou. Uctívají přírodní náboženství. DŮLEŽITÉ INFORMACE Vstupní formality: občané ČR a SR mohou cestovat na Filipíny za účelem turistiky bez víz, pokud doba jejich pobytu nepřesáhne 21 dnů ale i po té to době je vyřízení víza pouhou formalitou. Adresa Filipínského velvyslanectví v Praze je Senovážné nám. 8 Praha 1

6 otevírací doba po pá 9 17 hod. Tel: , Vízum si musí zařídit každý sám osobně. Vízum se vydává do tří dnů. Očkování a lékař: povinná nejsou žádná očkování, při cestování se hodí ovšem očkování proti žloutence. Riziko malárie je v turistických oblastech Filipín relativně malé, profylaxe antimalariky je na individuálním zvážení každého cestovatele. Jazyk: úředním jazykem je filipínština (Filipino), založena na jazyku tagalog z oblasti středního Luzonu s prvky ostatních velkých filipínských jazyků (zvláště cebuánštiny, ilocánštiny a hiligaynonštiny). Druhým úředním jazykem je angličtina. S místními jazykovými prvky je velice rozšířena, vliv španělštiny je dnes s malými výjimkami zanedbatelný, ač místní názvy i jména jsou i nadále převážně španělská. Anglicky se domluvíte všude. Časový posun: + 7 hodin oproti středoevropskému času. Měna: místní měnou je peso (piso P) a dělí se na 100 centavos. Bankovky jsou v hodnotách 5, 10, 20, 50, 100, 500 i 1000 P. Mince v hodnotách 1, 5, 10, 25 centavos a 1 a 5 pesos, platné jsou pouze mince s nápisem "Bangko Sentral ng Pilipinas". Platební karty přijímá většina hotelů, restaurací a obchodů, některé si účtují přirážku při platbě kartou. Bankomaty jsou k nalezení skoro všude, limit pro výběr z bankomatu je velmi nízký, velmi často jsou bankomaty mimo provoz nebo jsou v provozu pouze v rámci otevírací doby banky. Karty se používají i ve směnárnách. Kurz: dle ČNB: 1 Kč = PHP (filipínské peso). 1 Euro = 61,843 PHP, 1 Dolar = 43,362 PHP Elektrické napětí: 220 V, zásuvky evropského typu. Dodávka elektřiny je celodenní. Nákupy: typickými filipínskými suvenýry jsou výrobky ze dřeva a mořské suvenýry. Cenová hladina je nižší než v ČR. Internet: lze zakoupit internetovou kartu do notebooku, nebo navštívit internet cafe.

7 Oblečení: nejvhodnější je lehké bavlněné oblečení. Koupání nahoře bez není obvyklé. Počasí: Nejlepší období pro cestování na Filipíny je listopad duben (což je období sucha a hlavní turistická sezóna), květen srpen (vedlejší sezóna). Celoroční vlhkost vzduchu je okolo 80%. V období od září do května panuje sušší počasí než po zbytek roku. Počasí se ovšem lokálně mění v údolích a níže položených oblastech vládnou vyšší teploty. FILIPÍNY: POČASÍ Měsíc I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. Průměrná teplota vzduchu: den C Průměrná teplota vody C Průměrné měsíční srážky (mm) Současný měnový kurz dělá z Filipín velmi levnou destinaci, prostě skoro vše je o polovinu levnější než u nás. Kontakt čestina: Pavel Filipovský pavelfilipovsky@centrum.cz Contact english and german: Zlata Novotná zlata.novotna@volny.cz Sleva pro děti po individuální dohodě.

DOVOLENÁ S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM

DOVOLENÁ S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM DOVOLENÁ S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM -------------------------------------------------------------------------------------------------- Dovolená léčení seminář Termín zájezdu 1. 17. srpna 2011 + možnost cestování

Více

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH POBYT NA FILIPÍNÁCH S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM ČTYŘI VARIANTY POBYTU 1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH Odlet z Prahy Ruzyně 1.8.2011 v 15.50 h. do Dubaje.

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži Belize Poznávací zájezdy do Belize Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Belize Asie Poznávací Čína zájezdy Belize Belize Emiráty Za kouzlem Indonésie korálového

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

Finolhu Villas MALEDIVY

Finolhu Villas MALEDIVY Finolhu Villas MALEDIVY Luxusní Resort na soukromém ostrově Gasfinolhu v srdci indického oceánu nabízí ubytování ve 52 elegantních vilách. Bujná vegetace, křišťálově čistá voda, bílé pláže, šampaňské,

Více

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3*

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 27.10.2019-07.11.2019 40 200 Kč 40 200 Kč 31.10.2019-11.11.2019

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06)

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ

Více

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA ANKIFY ANKARANA DIEGO SUAREZ - TSARABANJINA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY 12:25 odlet z Prahy s přestupem v Paříži mezi letišti autobusem. DEN 2: PŘÍLET MADAGASKAR

Více

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH *****

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** - denní zájezd Poloha: luxusní hotelový komplex, vybudovaný na ploše 7 akrů v obklopení okolní vegetace, se nachází přímo u dlouhé písčité pláže poblíž Kalutary. Zhruba

Více

LILY BEACH RESORT AND SPA 5*****

LILY BEACH RESORT AND SPA 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Maledivy, ARI ATOL Letecká spol. Termín 19.12.2017-28.12.2017 141 600 Kč 26.12.2017-04.01.2018 183 800 Kč 05.01.2018-14.01.2018 147 500 Kč 13.01.2018-22.01.2018

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku VILA U MOŘE S BAZÉNEM A TERASOU

Více

JÓGA NA SRÍ LANCE LISTOPAD 2019 s Irmou Březina (SR09)

JÓGA NA SRÍ LANCE LISTOPAD 2019 s Irmou Březina (SR09) JÓGA NA SRÍ LANCE LISTOPAD 2019 s Irmou Březina (SR09) cena již od 16.590 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně cvičení jógy pojištění CK proti úpadku JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU s Irmou Březina

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax:

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax: Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia Rosa letecky z Brna Poloha: nachází se cca 250 m od pláže, kousek

Více

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč VILLA TORTUGA 3*** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 29.01.2017-11.02.2017 58 400 Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ 01.02.2017-13.02.2017 48 800 Kč 44 900 Kč 06.02.2017-21.02.2017

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

RAY DIVING POŘÁDÁ EXOTICKOU CESTU SPOJENOU S POTÁPĚNÍM MIKRONÉSIE REPUBLIKA PALAU Termín: 1. 13. listopadu 2013

RAY DIVING POŘÁDÁ EXOTICKOU CESTU SPOJENOU S POTÁPĚNÍM MIKRONÉSIE REPUBLIKA PALAU Termín: 1. 13. listopadu 2013 RAY DIVING POŘÁDÁ EXOTICKOU CESTU SPOJENOU S POTÁPĚNÍM MIKRONÉSIE REPUBLIKA PALAU Termín: 1. 13. listopadu 2013 Souostroví Palau je místo, které je potápěčsky velmi vyhledávané a tvoří jej 26 ostrovů a

Více

KAWAMA 3* Kč Kč

KAWAMA 3* Kč Kč KAWAMA 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 10.12.2018-21.12.2018 34 800 Kč 30 900 Kč 28.12.2018-08.01.2019 48 300 Kč 28.12.2018-09.01.2019 60 800 Kč

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. OBSAZENO!!! (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh I. (MAL01) 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery lodě zmíněné výlety český průvodce na Maledivách pojištění

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

16 - denní zájezd. Dovolená se zábavou i odpočinkem.

16 - denní zájezd. Dovolená se zábavou i odpočinkem. Bangkok - Phuket - Ko Yao Yai (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Glowe Elixir Koh Yao Yai Resort ***+, Ko Yao Yai, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Dovolená se zábavou i odpočinkem.

Více

- individuální pobyty

- individuální pobyty Keňa - individuální pobyty Poznávací zájezdy do Keni Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Keňa - individuální pobyty Asie PoznávacíČína zájezdy Keňa Keňa

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

Jedna z nejhezčích potápěčských lokalit světa. Palau - Mikronésie. Exotika v nejzápadnějším cípu souostroví Karolíny

Jedna z nejhezčích potápěčských lokalit světa. Palau - Mikronésie. Exotika v nejzápadnějším cípu souostroví Karolíny Jedna z nejhezčích potápěčských lokalit světa Palau - Mikronésie Exotika v nejzápadnějším cípu souostroví Karolíny Termín 21. - 30. listopadu 2017 Cena potápění s ubytováním v hotelu 4**** 78 900,- Kč

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ

INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ INDICKÝ OCEÁN (MAURICIUS) - RÉCIF ATTITUDE 3*+ - 10 DNÍ 10 - denní zájezd Pobytový zájezd, 10 dní, 3+* hotel, polopenze Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Zájezd Vám dokážeme prodloužit, nakombinovat

Více

Maják Sušac. Vytisknout PDF. Sušac / Ostrov Sušac / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 6.

Maják Sušac. Vytisknout PDF. Sušac / Ostrov Sušac / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 6. Maják Sušac Sušac / Ostrov Sušac / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES *****

SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** SOUTH MALE ATOLL - ANANTARA VELI MALDIVES ***** - denní zájezd Rozloha : délka cca 250 m, šířka cca 200 m. luxusní resort renomovaného hotelového řetězce s velmi příjemnou a vstřícnou obsluhou. Anantara

Více

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Korfu (Corfu) je jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka a ve středomoří vůbec. Leží na severu naproti Albánské pevnině. Díky rozmanité floře je nazývaný věčně zeleným ostrovem.

Více

plavba katamarán Tahiti

plavba katamarán Tahiti exklusiv sailing plavba katamarán Tahiti Naskýtá se jedinečná možnost hotelu pod plachtami a ještě k tomu v nadstandartní destinaci, na palubě s milým a zkušeným kapitánem Jiřím Kučerou. Zažijte s námi

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou

JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou JÓGA NA BALI BŘEZEN 2020 s Vendulou Černou cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí se snídaní 2 x denně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5*****

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Dominikánská rep., PUNTA CANA Letecká spol. Termín 01.10.2019-09.10.2019 55 700 Kč 51 500 Kč 01.10.2019-09.10.2019 41 000 Kč 36 800 Kč 01.10.2019-09.10.2019

Více

TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT ***

TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT *** TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT *** 8,, - denní zájezd Poloha: hotel je situován jen 50 m od krásné a rozlehlé písčité pláže v oblíbeném turistickém středisku Hammamet sever. Od soukromé pláže jej dělí pobřežní

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34)

JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34) JÓGA NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Helenou Mišovou (BA34) cena 27.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí snídaně 2 x denně lekce jógy 2 celodenní výlety informační schůzka s českým delegátem pojištění

Více

do přístavu, transfer lodí na ostrov Ko Lipe, transfer do hotelu, ubytování. Nový Zéland všechny státy

do přístavu, transfer lodí na ostrov Ko Lipe, transfer do hotelu, ubytování. Nový Zéland všechny státy Langkawi - Ko Lipe(Thajsko) Poznávací zájezdy do Thajska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Langkawi - Ko Lipe(Thajsko) Asie PoznávacíČína zájezdy Thajsko

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU LISTOPAD 2018 s Vendulou Černou (SR05)

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU LISTOPAD 2018 s Vendulou Černou (SR05) JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU LISTOPAD 2018 s Vendulou Černou (SR05) cena již od 19.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 nocí ubytování snídaně cvičení jógy pojištění CK proti úpadku JÓGA TÝM KATKY MRUGALOVÉ

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

MALEDIVY HLUBOKÝ JIH EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI

MALEDIVY HLUBOKÝ JIH EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI MALEDIVY HLUBOKÝ JIH EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI Rádi bychom Vás pozvali na týdenní plavbu lodi AMPHIBYIA na korálové útesy, na nejjižnější atoly Malediv. Huvadhoo atol patří mezi největší atoly Malediv

Více

TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD

TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD TO NEJLEPŠÍ Z MADAGASKARU ZÁPAD A VÝCHOD MORONDAVA NP KIRINDY VAKONA RESERVE - ANALAMAZAOTRA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY - MADAGASKAR Brzy ráno (07:10) odlet z Prahy s přestupem v Paříži 23:35

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Poznávací zájezdy do Izraele Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. OBSAZENO!!! (MAL02)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. OBSAZENO!!! (MAL02) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh II. OBSAZENO!!! (MAL02) cena 35.900 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve 3*+ a 4* hotelích polopenze (snídaně a večeře) transfery lodě výlety viz program

Více

Seychely Asie - La Digue - Mahé

Seychely Asie - La Digue - Mahé Seychely - La Digue - Mahé Poznávací zájezdy na Seychely Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie Seychely Asie - La Digue - Mahé Poznávací Čína zájezdy Seychely Seychely

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie Malování v Provence 10 - denní zájezd Francie Navštivte a poznejte Provence, rodiště a působiště řady slavných malířů, a přeneste její krásy na malířské plátno! Kdo už někdy držel v ruce paletu a štětec,

Více

NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04)

NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04) NOVINKA! MALEDIVY relaxačně poznávací okruh (MAL04) cena již od 34.900 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 8 nocí polopenze transfery průvodce exkurze a výlety viz program pojištění CK proti úpadku

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Apartmány Pjerka Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Zakynthos je třetím největším ostrovem Jónských ostrovů, který leží 250 km západně od Athén u poloostrova Peloponés. Díky přírodním krásám je také nazýván Ostrovem vůní či

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 Kypr je ostrov s nejkrásnějšími písčitými plážemi v Evropě. Letos zde organizujeme výukový kemp plážového volejbalu ve spojení s dovolenou u moře. Termíny jsme

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2019 s Markétou Sulejmani (BA29)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2019 s Markétou Sulejmani (BA29) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2019 s Markétou Sulejmani (BA29) cena 29.500 Kč/osoba Cena zahrnuje: snídaně 4 noci v resortu Puri Gangga 6 nocí ve vile s bazénem cvičení jógy 2x celodenní výlet po Bali v ceně

Více

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do )

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do ) Řecko, ostrov Kypr wellness pobyt nejen se cvičením Termíny 23.5. - 30.5. 2019 Hotel. pokoj dvoulůžkový Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí 15 590,- Kč (cena do 28.2. 2019) 16 590,- Kč cena od 1.3. Hotel.

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 Chtěli byste si zahrát volejbal na nejkrásnějších písčitých plážích v Evropě, a při tom poznat ostrov ve Středozemním moři? Pojeďte s námi na kemp plážového volejbalu

Více

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ PROVENCE 2011 Vážení rodiče, milí studenti! V letošním školním roce máte poprvé možnost volby komplexní zahraniční exkurze. Po několika rocích, kdy se nabízelo pouze Chorvatsko, tedy destinace relativně

Více

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY Strana 1 Středozápadní pobřeží Nejznámější letovisko severně od Colomba, které je také centrem rybolovu vč. dražeb ryb na pláži. Waikkal Malé letovisko umístěné severně od Colomba je vhodné pro klidnou

Více

RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI " MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE"

RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI  MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI " MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE" KOMODO SE PYŠNÍ TÍM, ŽE PATŘÍ MEZI NEJPESTŘEJŠÍ POTÁPĚČSKOU LOKALITU INDONÉSIE, KDE JSOU JEŠTĚ RYBY...? :-)) Termín 9. - 19. listopadu

Více

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01)

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) cena již od 26.400 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí soft All inclusive transferyletiště-ubytování-letiště lekce jógy český delegát

Více

Cesta je koncipována jako pobytová a poznávací. Je kombinací kouzelných cestovatelských zážitků okolo Annapurny a odpočinkem a detoxikací.

Cesta je koncipována jako pobytová a poznávací. Je kombinací kouzelných cestovatelských zážitků okolo Annapurny a odpočinkem a detoxikací. s regenerací, lehkou detoxikací a snadným trekem do Himalájí, kde dýcháme čistý horský vzduch v jedné z posledních nejčistčích oblastí světa. Cesta je koncipována jako pobytová a poznávací. Je kombinací

Více

Achillion hotelové apartmány***

Achillion hotelové apartmány*** Achillion hotelové apartmány*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 97 22 41 920, 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org Řecko Zakynthos / Amoudi www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos Francie Poloha:apartmánový

Více

- Mrtvé moře - Ein Bokek

- Mrtvé moře - Ein Bokek Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek Poznávací zájezdy do Izraele Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek Asie PoznávacíČína zájezdy

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Mirela Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou

Více

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 Proč právě Sicílie? Největší italský ostrov nabízí krásné pláže, hory, divoké kaňony, jedny z nejlépe zachovaných antických památek světa i architektonické pozůstatky vlády Normanů,

Více

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový areál El Mouradi Djerba Menzel je situován přímo u pláže, asi 6 km od centra městečka Midoun, 4 km od obchoho centra a krokodýlí

Více

TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE. JiříPeterka - tel

TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE. JiříPeterka - tel TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE JiříPeterka - tel. 732 209 506 TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE JiříPeterka - tel. 732 209 506 Hanys, Mali, Peťa, Zuzka TERÉNNÍKURZ MOŘSKÉ BIOLOGIE http://www.morskabiologie.cz/tkmb/

Více

Již z dálky se tento překrásný hotelový resort Kani vynořuje z tyrkysově modrého moře jako ostrov s nádhernou zahradou.

Již z dálky se tento překrásný hotelový resort Kani vynořuje z tyrkysově modrého moře jako ostrov s nádhernou zahradou. Kani MALEDIVY Již z dálky se tento překrásný hotelový resort Kani vynořuje z tyrkysově modrého moře jako ostrov s nádhernou zahradou. Tento malý ráj na Maledivském souostroví je exkluzivně vyhrazený pouze

Více

Palau (10 nocí v destinaci)

Palau (10 nocí v destinaci) PALAU POTÁPĚNÍ PDW - Pisces Diving World LETENKY Palau 30.1. - 11.2. 2018 (10 nocí v destinaci) LINKA TERMÍN Z DO ODLET PŘÍLET CI 064 30.1. VÍDEŇ TAIPEI 1100 0600 +1 CI 028 31.1. TAIPEI KOROR 1335 1835

Více

Jamajka Asie - Negril

Jamajka Asie - Negril Jamajka - Negril Poznávací zájezdy na Jamajku Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Jamajka Asie - Negril Poznávací Čína zájezdy Jamajka Jamajka - Negril

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

ŘECKO. PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA. odlety z Brna. Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO

ŘECKO. PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA. odlety z Brna. Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO ŘECKO PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA odlety z Brna Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Stella Vytisknout PDF Zátoka Smokvina - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce,

Více

PLAYA GIRON 2** Letecká spol. Termín Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ

PLAYA GIRON 2** Letecká spol. Termín Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ PLAYA GIRON 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 26.12.2016-06.01.2017 66 200 Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ 29.12.2016-09.01.2017 62 900 Kč 10 NOCÍ/12 DNÍ 09.01.2017-17.01.2017

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

JÓGA POBYT NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Juditou Berkovou (BA32)

JÓGA POBYT NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Juditou Berkovou (BA32) JÓGA POBYT NA BALI ZÁŘÍ 2019 s Juditou Berkovou (BA32) cena 28.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí snídaně lekce jógy 2 celodenní výlety český delegát v místě pobytu pojištění CK proti úpadku

Více

STARFISH CUATRO PALMAS 3***

STARFISH CUATRO PALMAS 3*** STARFISH CUATRO PALMAS 3*** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 69 100 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 69 100 Kč 11 NOCÍ/13

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

BULHARSKO po slevě 7%

BULHARSKO po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 9.6. 17.6.2015 V ceně : 8. 361,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Doprava kombinovaná

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více