Konferenční stůl na kolečkách. Provedení: P - přírodní - buk L - olše H-hnědý M - mahagon C - černý R - rustikál - dub

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Konferenční stůl. 3073 - na kolečkách. Provedení: P - přírodní - buk L - olše H-hnědý M - mahagon C - černý R - rustikál - dub"

Transkript

1 Konferenční stůl na kolečkách M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Konf. stůl je vyroben z lamina, horní i spodní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

2 Konferenční stůl na kolečkách M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Konf. stůl je vyroben z lamina, horní i spodní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

3 Konferenční stůl kulatý M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

4 Konferenční stůl čtverec M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

5 Konferenční stůl obdélník M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

6 Konferenční stůl M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu, nohy jsou vyrobeny z plastu.

7 Konferenční stůl se sklem M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu, nohy jsou vyrobeny z plastu.

8 Konferenční stůl ovál - sklo M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konferenční stoly jsou vyrobeny z dýhované MDF.

9 Konferenční stůl ovál M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konferenční stoly jsou vyrobeny z dýhované MDF.

10 Konferenční stůl slza M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

11 Konferenční stůl elipsa M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

12 Konferenční stůl ovál M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

13 Konferenční stůl obdélník M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

14 Konferenční stůl obdélník M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

15 Konferenční stůl K01 - elipsa M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

16 Konferenční stůl K02 - ovál M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

17 Konferenční stůl K09 - obdélník M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a jiné části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

18 Konferenční stoly BRADOP bez dlažby M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň bez dlažby Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena hranou z MDF, vnější část nohy je opatřena plastovou narážecí hranou a zbývající části stolu jsou olepené nažehlovací hranou.

19 Konferenční stůl M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a ostatní části stolu jsou olepené nažehlovací hranou rovněž v dřevodezénu.

20 Konferenční stůl bez dlažby M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena hranou z MDF, vnější část nohy je opatřena plastovou narážecí hranou a zbývající části stolu jsou olepené nažehlovací hranou.

21 Kombinace konferenčních stolů s dlažbou Dlažba BRADOP Všechny stoly s dlažbou dodáváme v těchto kombinacích: K - kenia Hnědý: - kenia - tamiza HK HT Přírodní: - mramor - tamiza - kenia PR PT PK T - tamiza Olše: - mramor - tamiza - kenia LR LT LK R - mramor Třešeň: - kenia - mramor TK TR Mahagon: - kenia - tamiza MK MT B - bílý mramor Rustikál: - kenia - tamiza RK RT C - coral Černý: - coral - bílý mramor CC CB Ke stolům 3094, 3096, 3098 bez dlažby a 3094, 3096, 3098 s dlažbou lze objednat i kolečka.

22 Konferenční stoly BRADOP E dlažbový stůl M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň dlažbový stůl Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena hranou z MDF, vnější část nohy je opatřena plastovou narážecí hranou a zbývající části stolu jsou olepené nažehlovací hranou.

23 Konferenční stůl dlažbový stůl M - mahagon C - černý R - rustikál - dub T - třešeň Konf. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena hranou z MDF, vnější část nohy je opatřena plastovou narážecí hranou a zbývající části stolu jsou olepené nažehlovací hranou.

24 Jídelní stůl kulatý BRADOP T - třešeň Jídelní stůl je vyroben z dýhované MDF a z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a nohy jsou z masivu nebo chromové.

25 Jídelní stůl BRADOP rozkládací kulatý Materiál: horní a spodní deska dýhovaná MDF, nohy chromované a lamino

26 Jídelní stůl BRADOP rozkládací T - třešeň Jídelní stůl je vyroben z dýhované MDF a z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu,nohy jsou z masivu nebo chromové.

27 Jídelní stůl PANELÁK B - bílý T - třešeň Jídelní stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu, ostatní části jsou olepeny nažehlovací hranou.

28 Jídelní stůl se zásuvkou B - bílý T - třešeň Kuch. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a nohy jsou z masivu.

29 Jídelní stůl A B - bílý T - třešeň Kuch. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena ABS hranou v dřevodezénu a nohy jsou z masivu.

30 Jídelní stůl se zásuvkou B - bílý T - třešeň Kuch. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu a nohy jsou z masivu.

31 Jídelní stůl A B - bílý T - třešeň Kuch. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena ABS hranou v dřevodezénu a nohy jsou z masivu.

32 Jídelní stůl rozkládací B - bílý T - třešeň Kuch. stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu, nohy jsou z masivu.

33 Jídelní stůl ovál B - bílý R - rustikál - dub T - třešeň Jídelní stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu, ostatní části jsou olepeny nažehlovací hranou.

34 Jídelní stůl kulatý - 90cm B - bílý T - třešeň Jídelní stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena narážecí hranou v dřevodezénu, ostatní části jsou olepeny nažehlovací hranou.

35 Jídelní stůl T - třešeň Jídelní stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena ABS hranou v dřevodezénu, nohy jsou z MDF.

36 Jídelní stůl BRADOP rozkládací T - třešeň Jídelní stůl je vyroben z lamina, horní deska je ukončena ABS hranou v dřevodezénu, nohy jsou z MDF.

37 Jídelní stůl S02 - rozkládací kulatý B - bílý T - třešeň Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrany v dřevodezénu, kov.

38 Jídelní stůl S03 - osmihran rozkládací B - bílý T - třešeň Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrany v dřevodezénu, kov.

39 Jídelní stůl S04 - kulatý B - bílý T - třešeň Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrany v dřevodezénu, kov.

40 Jídelní stůl S05 - osmihran B - bílý T - třešeň Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrany v dřevodezénu, kov.

41 Jídelní stůl S09 - rozkládací ovál B - bílý T - třešeň Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrany v dřevodezénu, kov.

42 Televizní stolek M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrana v dřevodezénu,sklo

43 Televizní stolek M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrany v dřevodezénu

44 Televizní stolek M - mahagon C - černý R - rustikál - dub Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrany v dřevodezénu

45 Televizní stolek M - mahagon C - černý S - stříbrný (matný chrom) Materiál: lamino, nažehlovací hrana v dřevodezénu,sklo

46 Televizní stolek M - mahagon C - černý S - stříbrný (matný chrom) 950 Materiál: lamino, hrana ABS v dřevodezénu,sklo

47 Univerzální televizní stolek M - mahagon C - černý R - rustikál - dub S - stříbrný (matný chrom) Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrana v dřevodezénu

48 Televizní stolek M - mahagon C - černý S - stříbrný (matný chrom) 800 Materiál: lamino, hrana ABS v dřevodezénu, sklo

49 Televizní stolek M - mahagon C - černý S - stříbrný (matný chrom) 1230 Materiál: lamino, hrana ABS v dřevodezénu,sklo

50 Počítačový stůl E - borovice Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrana v dřevodezénu

51 Počítačový stůl E - borovice Materiál: lamino, ABS hrana v dřevodezénu

52 Počítačový stůl E - borovice Materiál: lamino, narážecí a ABS hrana v dřevodezénu

53 Počítačový stůl rohový E - borovice Materiál: lamino, ABS hrana v dřevodezénu

54 Počítačový stůl E - borovice Materiál: lamino, ABS hrana v dřevodezénu

55 Počítačový stolek 1607 BRADOP Materiál: lamino, nažehlovací a ABS hrana v dřevodezénu

56 Zásuvkový kontejner na kolečkách E - borovice Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrana v dřevodezénu

57 Kontejner 1621 BRADOP Nádstavec na monitor E - borovice Materiál: lamino, ABS hrana v dřevodezénu

58 Univerzální psací stůl 1630 Univerzální psací stůl umožňuje umístění zásuvek buď vlevo nebo vpravo BRADOP Materiál: lamino, nažehlovací a ABS hrana v dřevodezénu

59 Houpací křeslo 3021 BRADOP Potahová látka Provedení dle vzorníku Podnožka 3024 O - ořech P- přírodní

60 Křeslo BRADOP Potahová látka Provedení dle vzorníku O-ořech P- přírodní

61 Křeslo BRADOP Potahová látka Provedení dle vzorníku O - ořech P- přírodní

62 Dvojkřeslo BRADOP Potahová látka Provedení dle vzorníku O - ořech P- přírodní

63 Trojkřeslo BRADOP Potahová látka Provedení dle vzorníku O - ořech P- přírodní

64 Masážní křesla Masážní křeslo - HOUPACÍ 3029 BRADOP Masážní křeslo - POHUPOVACÍ O - ořech P- přírodní Potahová látka Provedení dle vzorníku

65 Rohová lavice 3100 BRADOP Dřevodezén: Provedení látek: J N Q K R O Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrany v dřevodezénu

66 Zahradní stůl - skládací BRADOP Zahradní křeslo - skládací T - třešeň Materiál: Masiv

67 Předsíňová skříň 3030 Věšáková stěna 3033 BRADOP Botník Botník výklopný Materiál: lamino, nažehlovací hrana v dřevodezénu

68 Židle BRADOP P - přírodní H- hnědá T - třešeň Potahová látka: provedení dle vzorníku

69 3152 Židle BRADOP P - přírodní H- hnědá T - třešeň Potahová látka: provedení dle vzorníku

70 Židle BRADOP Z Z04 P - přírodní H- hnědá T - třešeň Potahová látka: provedení dle vzorníku

71 Z60 Židle BRADOP Z Z Z P- přírodní - buk L-olše Potahová látka: M - modř tmavá, Quebeck 103 Č - červeň vínová, Quebeck

72 Poličky BRADOP 3015 Na knihy H-hnědá M - mahagon R - rustikál C - černá T - třešeň B - bílá T - třešeň Na mikrovlnou troubu H-hnědá Na telefon Materiál: lamino, narážecí a nažehlovací hrana v dřevodezénu

73 Proutěný koš Proutěný koš - rohový Koše jsou vyrobeny z proutí.

74 Proutěné dvojkřeslo 3502 BRADOP Proutěné křeslo Proutěný stůl - obdélník Stůl je vyroben z proutí s pracovní deskou z lamina. Dvojkřeslo a křeslo je vyrobeno z proutí.

75 Proutěné dvojkřeslo Proutěné křeslo Dvojkřeslo a křeslo jsou vyrobeny z proutí.

76 OBRAZY BRADOP Tato nabídka je pouze orientační, neboť motivy se často obměňují. Vybrat si můžete obrazy klasické i moderní v různých velikostech.

77 OBRAZY - moderna BRADOP

358 1100 Zahradní nábytek 1813.00. 360 1101 Zahradní nábytek 3262.00. 359 1200 Zahradní nábytek 3111.00. 361 1201 Zahradní nábytek 6944.

358 1100 Zahradní nábytek 1813.00. 360 1101 Zahradní nábytek 3262.00. 359 1200 Zahradní nábytek 3111.00. 361 1201 Zahradní nábytek 6944. Ceník ID Název Kategorie Cena bez DPH cca: [Kč] 358 1100 Zahradní nábytek 1813.00 360 1101 Zahradní nábytek 3262.00 359 1200 Zahradní nábytek 3111.00 361 1201 Zahradní nábytek 6944.00 205 2202 Sedací soupravy»

Více

K A T A L O G N Á B Y T K U

K A T A L O G N Á B Y T K U K A T A L O G N Á B Y T K U 2010/2011 masiv lamino RELAXAČNÍ MASÁŽNÍ KŘESLO VČETNĚ PODNOŽKY - broušená kůže - imitace - el. ovládání, 8 režimů - lze zapnout automatické přepínání po 1 minutě - 5 stupňů

Více

www.bombanabytek.cz MASIV P R Í R O D N Í O D N

www.bombanabytek.cz MASIV P R Í R O D N Í O D N 2012 2013 komody knihovny stoly lůžka skříně židle křesla pohovky Chcete lepší cenu? Akční nabídku uvidíte na: www.bombanabytek.cz 100% MASIV P R Í R O D N Í O D N RELAXAČNÍ MASÁŽNÍ KŘESLO VČETNĚ PODNOŽKY

Více

Designový NÁBYTEK. Konferenční stoly 2/15

Designový NÁBYTEK. Konferenční stoly 2/15 Designový NÁBYTEK Konferenční stoly 2/15 Platnost do 1/2016 konferenční stoly OBSAH Přehled produktů str. 1-2 Konferenční stoly obdélníkové str. 3-18 Konferenční stoly čtvercové str. 19-24 Konferenční

Více

2.695,- 100 TV stolek LE 01-120 š.120 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.104 v.14cm. 4.190,- 155 Skříň šatní LE 06 š.80 h.58 v.

2.695,- 100 TV stolek LE 01-120 š.120 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.104 v.14cm. 4.190,- 155 Skříň šatní LE 06 š.80 h.58 v. Systém Levante Technický popis: systém LEVANTE je vyroben z LDTD o tlouštce 18mm, jsou použité hrany ABS o tlouštce 0,5 mm, zapuštěné kovové úchytky a kovové pojezdy, ve vitrínách jsou 3 kusy skleněných

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk L709

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk L709

Více

Příloha č.1 Zadávací dokumentace. Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek

Příloha č.1 Zadávací dokumentace. Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek Příloha č.1 Zadávací dokumentace Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek KANCELÁŘE: Stůl psací - 6 ks boční stůl s prostorem pro počítač v pravém rohu, šířka 130cm (+/- 10cm), pravá strana hloubka

Více

Technická specifikace díla

Technická specifikace díla Technická specifikace díla Popis produktů: Skříň šatní složená ze šesti částí. - 78 ks Celkový rozměr v/š/h 2656x1600x520 mm Spodní část 2 ks: rozměr 436x800x500 mm, skladba 2 ks zásuvek o výšce čel 96

Více

AKCE: vypracoval: Tomáš Kočí. rekonstrukce interiéru městského úřadu Veselí nad Moravou tel.: ,

AKCE: vypracoval: Tomáš Kočí. rekonstrukce interiéru městského úřadu Veselí nad Moravou tel.: , AKCE: vypracoval: Tomáš Kočí rekonstrukce interiéru městského úřadu tel.: 734 321 943, e-mail: koci-tomas@seznam.cz květen 2014 seznam umístnění základní materiály popis nábytku výpis prvků vizualizace

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

et-office Dezén - javor Dezén - calvados 2 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH

et-office Dezén - javor Dezén - calvados 2 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH Dezén - javor Dezén - calvados 2 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH Dezén - olše Dezén - šedá Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH 3 Kartotéka Kontejner s tužkovníkem a přepážkou KOVOVÁ PODNOŽ Podnož černá Podnož

Více

VÝPRODEJ. 7 900 Kč. AKTUALIZACE k 2.11.2015. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCů. www.nabytek-olomouc.cz. Obývací stěna COMBO od firmy DŘEVOTVAR ZNOJMO

VÝPRODEJ. 7 900 Kč. AKTUALIZACE k 2.11.2015. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCů. www.nabytek-olomouc.cz. Obývací stěna COMBO od firmy DŘEVOTVAR ZNOJMO AKTUALIZACE k 2.11.2015 7 900 Kč Obývací stěna COMBO od firmy DŘEVOTVAR ZNOJMO Provedení dýha, moření třešeň. Délka sestavy: 250 cm Původní cena: 34 928 Kč Výprodejová cena: 7 900 Kč 10 900 Kč Sedací souprava

Více

Ceník nábytkového programu platný od 1. 1. 2012

Ceník nábytkového programu platný od 1. 1. 2012 Ceník nábytkového programu platný od 1. 1. 2012 Doporučené maloobchodní ceny Doprava a montáž zdarma! Poznámka: Montáž zdarma se nevztahuje k nábytkovému programu Entre z důvodu nižší sazby DPH. V případě

Více

VÝPRODEJ. 7 900 Kč. AKTUALIZACE k 30.10.2015. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCů. www.nabytek-olomouc.cz. Obývací stěna COMBO od firmy DŘEVOTVAR ZNOJMO

VÝPRODEJ. 7 900 Kč. AKTUALIZACE k 30.10.2015. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCů. www.nabytek-olomouc.cz. Obývací stěna COMBO od firmy DŘEVOTVAR ZNOJMO AKTUALIZACE k 30.10.2015 7 900 Kč Obývací stěna COMBO od firmy DŘEVOTVAR ZNOJMO Provedení dýha, moření třešeň. Délka sestavy: 250 cm Původní cena: 34 928 Kč Výprodejová cena: 7 900 Kč 10 900 Kč Sedací

Více

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK 28.840,-* -58 % 11.999,- včetně nastavitelných područek, úložného prostoru, rozkládací funkce 2.660,-* 1.199,- -54 % Sedací souprava s látkovým potahem ve světle šedé/tmavě šedé barvě, velký výběr látek

Více

KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK CENÍK PŘEHLED PRVKŮ

KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK CENÍK PŘEHLED PRVKŮ KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK CENÍK PŘEHLED PRVKŮ Dekory 100 Bílá Egger W980 SM 110 Šedá BySpan 621 PO 120 Bříza sněžná BySpan 254 PO 130 Javor Kronospan 375 BS 140 Buk světlý DDL 458 DP 150 Buk Bavaria Kronospan

Více

Skříně CENY S DPH. cena 8 699,- cena 7 499,- cena 11 999,- cena 13 999,- www.bombanabytek.cz. Id30500110 BERN - třídveřová skříň

Skříně CENY S DPH. cena 8 699,- cena 7 499,- cena 11 999,- cena 13 999,- www.bombanabytek.cz. Id30500110 BERN - třídveřová skříň NOVINKY Skříně Id30500110 BERN - třídveřová skříň 8 699,- - dělená na dvě části (šatní, policová) - šatní část je vybavená tyčí a policí - policová část má tři variabilní police - kovové, zdobené úchyty

Více

Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku

Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku 1 pracovní stůl 61 stůl jednací 121 stolní lampička 2 pracovní stůl 62 rohový stůl 122 holubník - nádstavec na stůl 3 stůl jednací 63 rohový

Více

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky Seznam číslo položky název Požadované provedení orientační grafické znázornění jednotlivých výrobků, které zobrazují představu zadavatele (nejedná se v žádném případě o konkrétní typy ani výrobky) Kancelářské

Více

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Zadavatel: Univerzita Pardubice, Studentská 95, 532 10 Pardubice Specifikace nábytku

Více

Bradopák, to je kabrňák. nábytek. Konferenční stoly

Bradopák, to je kabrňák. nábytek. Konferenční stoly radopák, to je kabrňák nábytek Konferenční stoly 2/15 latnost do 1/2016 nábytek konferenční stoly OA řehled produktů str. 1-2 Konferenční stoly obdélníkové str. 3-18 Konferenční stoly čtvercové str. 19-24

Více

KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK PŘEHLED PRVKŮ

KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK PŘEHLED PRVKŮ KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK PŘEHLED PRVKŮ Dekory Standard 100 Bílá Egger W980 SM 110 Šedá BySpan 621 PO 120 Bříza sněžná BySpan 254 PO 130 Javor Kronospan 375 BS 140 Buk světlý DDL 458 DP 150 Buk Bavaria Kronospan

Více

kn-office dezén calvados rose, antracit dezén dub 2 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH

kn-office dezén calvados rose, antracit dezén dub 2 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH dezén calvados rose, antracit dezén dub 2 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH dezén zebrano, stříbrná dezén buk Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH 3 Vozík na PC Držák PC Kontejner s tužkovníkem a kartotékou KOVOVÁ

Více

DODATEK KE KATALOGU 2013 /2014 SORTIMENT NA OBJEDNÁVKU NEJLEVNĚJI V ČR. E-shop: www.idea-nabytek.cz

DODATEK KE KATALOGU 2013 /2014 SORTIMENT NA OBJEDNÁVKU NEJLEVNĚJI V ČR. E-shop: www.idea-nabytek.cz DODATEK KE KATALOGU 2013 /2014 SORTIMENT NA OBJEDNÁVKU NEJLEVNĚJI V ČR E-shop: Skříně Id30500110 BERN - třídveřová skříň 8 699,- - dělená na dvě části (šatní, policová) - šatní část je vybavená tyčí a

Více

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob!

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob! -54 % 21.873,-* 9.999,- 2dílná sada, cena za 3místnou a 2místnou pohovku Mnoho výstavního nábytku, jednotlivých kusů, speciálních položek a přebytečných skladových zásob MUSÍ PRYČ! -70% na zboží ve výprodeji

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802

Více

6.990 Kč. 1.800 Kč. maloobchodní cena od

6.990 Kč. 1.800 Kč. maloobchodní cena od KLASIK dýha od 6.990 Kč příplatek za rozklad +40 cm 1.800 Kč deska dýhovaná dřevotříska 37mm hrana vrstvená dýha nohy dýhovaná DTD 10 x 10cm povrchová úprava olejováním přírodní ová dýha ová dýha mořená

Více

NÁBYTEK PRO PRAKTICKÉ LÉKAŘE 3/2012

NÁBYTEK PRO PRAKTICKÉ LÉKAŘE 3/2012 NÁBYTEK PRO PRAKTICKÉ LÉKAŘE 3/2012 EXBYDO s.r.o. l Lužická 600 l 396 01 Humpolec tel.: +420 565 534 336 l fax: +420 565 533 675 l email: exbydo@exbydo.cz l Pracovní psací stoly E00 s deskovými podnožemi

Více

HITŮ. katalog CENOVÝCH

HITŮ. katalog CENOVÝCH katalog CENOVÝCH HITŮ Nabídka platí do 31. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8CH01_CZ. Rohová sedací souprava látka micro

Více

AKTUALIZACE k 2.12.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška

AKTUALIZACE k 2.12.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška AKTUALIZACE k 2.12.2015 9 900 Kč Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ Provedení dýha, moření tabák. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška Původní cena: 28 888 Kč Výprodejová

Více

švestka/ švestka/ černá buk bílá bílá javor/bílá káva/bílá pùvodní cena 499,-

švestka/ švestka/ černá buk bílá bílá javor/bílá káva/bílá pùvodní cena 499,- švestka/ švestka/ černá buk bílá bílá javor/bílá káva/bílá dekory skříně: dekor švestka/černá barva, buk, bílá barva, š/v/h: 8 x 0 x 64 cm. 4.990, - Kč (7086655, -689, -746) dekor švestka, javor, káva/bílá

Více

Přehled cen vzorových sestav

Přehled cen vzorových sestav Šířka: 4000 mm 3136 mm 2496 mm 2496 / 1600 mm 2496 / 1344 mm Výška: 2068 mm 2068 mm 1652 mm 1652 mm 1600 mm V69 V70 V71 V72 V75 31 507,- 26 937,- 19 013,- 21 860,- 21 856,- Přehled cen vzorových sestav

Více

STANDARD. typový plán a ceník.

STANDARD. typový plán a ceník. STANDARD typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A L 701 Černá L707 Platinově bílá L702 Třešeň L708 Kamenná šedá L703 Buk L709 Ořech přírodní L704 Světle šedá L710 Třešeň

Více

VARIANT typový plán a ceník

VARIANT typový plán a ceník VARIANT typový plán a ceník 1 1 Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A L 701 Černá L707 Platinově bílá L702 Třešeň L708 Kamenná šedá L703 Buk L709 Ořech přírodní L704 Světle šedá L710

Více

AKTUALIZACE k VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška

AKTUALIZACE k VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška AKTUALIZACE k 1.12.2015 9 900 Kč Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ Provedení dýha, moření tabák. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška : 28 888 Kč Výprodejová cena: 9 900

Více

STAVEBNICE STOLY / POLICE. STAVEBNICE / STOLY / POLICE představení řady STAVEBNICE STOLY OLŠE MERANO BŘÍZA BUK TŘEŠEŇ BUK DUB MACORE OLŠE BOROVICE

STAVEBNICE STOLY / POLICE. STAVEBNICE / STOLY / POLICE představení řady STAVEBNICE STOLY OLŠE MERANO BŘÍZA BUK TŘEŠEŇ BUK DUB MACORE OLŠE BOROVICE STAVEBNICE STOLY / POLICE Pomocí našich stolových plátů a podnoží si můžete sestavit stůl přesně podle Vašich představ. Náš stolový stavebnicový systém nabízí variabilní řešení sestavení stolů či stolových

Více

Aksamite nábytek Tábor

Aksamite nábytek Tábor Kvalitní český nábytek 22 888,- 27 365,- AKČNÍ CENA NEBO 10% SLEVA NA VŠECHNY SEDACÍ SOUPRAVY SUPERAKCE: V PRAVÉ HOVĚZÍ KŮŽI POUZE 39 900,- Amor Rohová rozkládací sedací souprava. Možnost levé i pravé

Více

WK-101, úzká skříň 40 x 38 x 202 cm Kč. WK-100, regál 2D 40 x 38 x 202 cm Kč. TB-551, noční stolek 35 x 38 x Kč

WK-101, úzká skříň 40 x 38 x 202 cm Kč. WK-100, regál 2D 40 x 38 x 202 cm Kč. TB-551, noční stolek 35 x 38 x Kč Platnost letáku do 15.7.2019 BARVA WENGE + DUB BELFORT PŘEDSÍŇ MÁŠENKA - barva wenge + dub Belfort, nebo jasan světlý + tmavý - v základní sestavě je: věšák 80 x 15 x 142, zrcadlo 40 x 2 x 112, botník

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub

Více

AKCE PLATÍ

AKCE PLATÍ www.bombanábytek.eu AKCE PLATÍ 1. 9. 2019-30. 11. 2019 www.bombanabytek.eu ovaná 4 zásuvky s kov. pojezdy š/h/v: 79 40 75 cm PRÁDELNÍK 8018, 3 dvířk, 2 zásuvky s kov. pojezdy, š/h/v: 132 43 136 cm PRÁDELNÍK

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk L709

Více

Arten. Akční katalog nábytku. Český výrobce a distributor nábytku...nábytek, na který myslíte... platný do 31. 12. 2013. Váš prodejce. www.arten.

Arten. Akční katalog nábytku. Český výrobce a distributor nábytku...nábytek, na který myslíte... platný do 31. 12. 2013. Váš prodejce. www.arten. Arten Akční katalog nábytku Váš prodejce platný do 31. 12. 2013 Český výrobce a distributor nábytku...nábytek, na který myslíte... www.arten.cz Kuchyň Klára 240 cm buk Kuchyň Klára a potravinová skříň

Více

VARIANT PROČ VARIANT? VARIANT představení řady. Tradiční řada dýhovaného. kancelářského nábytku. vyráběného ze široké škály. dřevin a jejich barevného

VARIANT PROČ VARIANT? VARIANT představení řady. Tradiční řada dýhovaného. kancelářského nábytku. vyráběného ze široké škály. dřevin a jejich barevného Tradiční řada dýhovaného kancelářského nábytku vyráběného ze široké škály dřevin a jejich barevného provedení. MATERIÁL.. dřevotřísková deska oboustranně dýhovaná přírodní dýhou tl. 0,8 mm povrchově upravená

Více

Arten Bohemia s.r.o. - český výrobce a distributor nábytku

Arten Bohemia s.r.o. - český výrobce a distributor nábytku Arten Bohemia s.r.o. - český výrobce a distributor nábytku platnost od 17.7.2017 Levante český výrobek 83 TV stolek LE 01 120 TV stolek LE 01-120 š80 h43 v46cm vnit. otvory:š64 v14cm 81 Konf. stůl K212

Více

EXCELENT. typový plán a ceník. EXCELENT Typový plán a ceník.

EXCELENT. typový plán a ceník. EXCELENT Typový plán a ceník. EXCELENT typový plán a ceník 145 Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A Cenová kategorie C Dýha na DTD* Cenová kategorie D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká

Více

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada 47.250,-* 19.999,- 57% Sedací souprava včetně» 2 přehozů» 3 opěradlových polštářů» podložky» rozkládací funkce» úložného prostoru 1.999,- 3.599,-* Konferenční stolek, 2dílná sada xxxl výběr látek Sedací

Více

VENEZIA 1/6. 3104 mm 2528 mm 2688 mm 2976 mm 2880 mm 3008 mm 2048 mm 2048 mm 2048 mm. 2048 mm 2048 mm 576/384 mm 576/384 mm 576/384 mm 576/384 mm

VENEZIA 1/6. 3104 mm 2528 mm 2688 mm 2976 mm 2880 mm 3008 mm 2048 mm 2048 mm 2048 mm. 2048 mm 2048 mm 576/384 mm 576/384 mm 576/384 mm 576/384 mm VENEZIA 1/6 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Šířka: Výška: Hloubka: Obj. číslo: Cena: 3104 mm 2528 mm 2688 mm 2976 mm 2880 mm 3008 mm

Více

Specifikace (upřesnění) - nábytek

Specifikace (upřesnění) - nábytek Specifikace (upřesnění) - nábytek Projekt: Areál dopravní výchovy a vzdělávání Křeslo kancelářské (židle pracovní) Kancelářské křeslo, polstrovaný sedák i opěrka zad a krku, s mechanismem nastavení úhlu

Více

ES 2 lamino 22 450,- Kč ES 2 K kůže 35 680,- Kč ES 2 S sklo 30 220,- Kč. EJ 4 lamino 19 910,- Kč EJ 4 K kůže 24 280,- Kč EJ 4 S sklo 22 770,- Kč

ES 2 lamino 22 450,- Kč ES 2 K kůže 35 680,- Kč ES 2 S sklo 30 220,- Kč. EJ 4 lamino 19 910,- Kč EJ 4 K kůže 24 280,- Kč EJ 4 S sklo 22 770,- Kč Stůl psací Stůl psací + jednací 120 Stůl psací + jednací 200 Stůl psací + jednací 270 2700 E 200 lamino 13 910,- Kč E 200 K kůže 29 160,- Kč E 200 S sklo 22 180,- Kč ES 2 lamino 22 450,- Kč ES 2 K kůže

Více

Rozkládací pohovka DONA s úl. prostorem š195 v75 h93 cm (h 150 cm) provedení: hnědá, vínová. Komoda 5 520,- STYL 125 š125 v86 h36 cm 7 100,- 1 390,-

Rozkládací pohovka DONA s úl. prostorem š195 v75 h93 cm (h 150 cm) provedení: hnědá, vínová. Komoda 5 520,- STYL 125 š125 v86 h36 cm 7 100,- 1 390,- k o l e k c e ČESKÝ NÁBYTEK Univerzální rozkládací křeslo PEDRO 2v k příležitostnému využití na spací matraci vhodné i do malých bytů a dětských pokojů snímatelný pratelný potah-až na 60 C barva modrá/smetanová

Více

EXCELENT. typový plán a ceník. Typový plán a ceník.

EXCELENT. typový plán a ceník. Typový plán a ceník. EXCELENT E XC E L E N T Typový plán a ceník typový plán a ceník 145 Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha A C Dýha na DTD* D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká třešeň tmavá D

Více

VYROSTLI JSME S VÁMI

VYROSTLI JSME S VÁMI VYROSTLI JSME S VÁMI Sedací souprava ve tvaru U látka černá / tmavě šedá, 193-363-223 90-104 102 cm lůžko 120 280 cm, komfortní sezení až pro 9 lidí, úložný prostor, potažení zad, polohování opěrek hlavy,

Více

Arten. Akční katalog nábytku. Český výrobce a distributor nábytku...nábytek, na který myslíte... platný do 30. 6. 2013. Váš prodejce. www.arten.

Arten. Akční katalog nábytku. Český výrobce a distributor nábytku...nábytek, na který myslíte... platný do 30. 6. 2013. Váš prodejce. www.arten. Arten Váš prodejce Akční katalog nábytku platný do 30. 6. 2013 Český výrobce a distributor nábytku...nábytek, na který myslíte... www.arten.cz Kuchyň Klára buk Kuchyně - nabídka barev, tl. lamina 18 mm

Více

Záhlavník. nastavitelný ve 2 směrech. š33 v16 h14 cm 22 590,- 25 900,- v ostatních látkách již od 18.990,- 3 970,- 5 100,-

Záhlavník. nastavitelný ve 2 směrech. š33 v16 h14 cm 22 590,- 25 900,- v ostatních látkách již od 18.990,- 3 970,- 5 100,- k o l e k c e 12 NOVÁ ČESKÝ NÁBYTEK 3 Sedací souprava ANTELOPE Nádstavec MERKUR XXL š20 v50 h58 cm 1 130,- 1 50,- Univerzální stolek ARIEL š60,5 v0 h0,5 cm olše impuls, buk, ořech, tm. ořech, dub Komplet

Více

Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěrn, příspěvková organizace Mariánská 252, Frenštát pod Radhoštěm. Výzva k podání nabídek

Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěrn, příspěvková organizace Mariánská 252, Frenštát pod Radhoštěm. Výzva k podání nabídek Frenštát pod Radhoštém Frenštát pod Radhoštěrn, příspěvková organizace Mariánská 252, 74401 Frenštát pod Radhoštěm PřispěvkováOrganiZaCe" Moravskoslenkoiho kraje _ Výzva k podání nabídek, vyzývá zájemce

Více

AKTUALIZACE k 27.11.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška

AKTUALIZACE k 27.11.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška AKTUALIZACE k 27.11.2015 9 900 Kč Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ Provedení dýha, moření tabák. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška : 28 888 Kč Výprodejová cena: 9 900

Více

100% MASIV PŘÍRODA DO VAŠICH DOMOVŮ. Chcete lepší cenu? Akční nabídku najdete na:

100% MASIV PŘÍRODA DO VAŠICH DOMOVŮ. Chcete lepší cenu? Akční nabídku najdete na: KATALOG NÁBYTKU 2014 POSTELE * POHOVKY * SKŘÍNĚ * JÍDELNÍ SESTAVY * ŽIDLE * MATRACE * KOMODY * KŘESLA PC STOLY * KNIHOVNY * TV STOLKY * KUCHYNĚ * PŘEDSÍŇOVÉ STĚNY POKOJOVÉ STĚNY * KANCELÁŘSKÁ KŘESLA *

Více

STAVEBNICE STOLY / POLICE. STAVEBNICE / STOLY / POLICE představení řady OLŠE MERANO BŘÍZA BUK TŘEŠEŇ BUK DUB MACORE OLŠE BOROVICE SMRK

STAVEBNICE STOLY / POLICE. STAVEBNICE / STOLY / POLICE představení řady OLŠE MERANO BŘÍZA BUK TŘEŠEŇ BUK DUB MACORE OLŠE BOROVICE SMRK STAVEBNICE STOLY / POLICE Pomocí našich stolových plátů a podnoží si můžete sestavit stůl přesně podle Vašich představ. Náš stolový stavebnicový systém nabízí variabilní řešení sestavení stolů či stolových

Více

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku KOLEKCE O nás Výroba nábytku v naší společnosti začala již v roce 1991. Od té doby se věnujeme zakázkové výrobě kuchyní, později rozšířenou o výrobu obývacích pokojů, ložnic a šatních skříní. Základní

Více

2.970,- 110 TV stolek LE š.120 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.104 v.14cm ,- 171 Skříň šatní LE 06 š.80 h.58 v.

2.970,- 110 TV stolek LE š.120 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.104 v.14cm ,- 171 Skříň šatní LE 06 š.80 h.58 v. Systém Levante NABÍDKA BAREV 2.050,- 76 TV stolek LE 01 š.80 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.64 v.14cm 2.970,- 110 TV stolek LE 01-120 š.120 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.104 v.14cm 2.460,- 91

Více

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství Příloha č. 1 zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky SOŠ strojní a elektrotechnická, Velešín, U Hřiště 527 Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín II Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Více

... MODERNÍ NÁBYTEK ZA ROZUMNÉ CENY KATALOG NÁBYTKU

... MODERNÍ NÁBYTEK ZA ROZUMNÉ CENY KATALOG NÁBYTKU ... MODERNÍ NÁBYTEK ZA ROZUMNÉ CENY KATALOG NÁBYTKU www.monarc.cz Sektorová řada PRIMA KUCHYŇSKÉ LINKY Hruška H1775 / Prolis R10 Hruška, úchytka Hrazda 224, sklo Matelux, pracovní deska Teraso modročerné

Více

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu)

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Šířka: Výška: Obj. číslo: Cena: 3104 mm 2528 mm 2688 mm 2976 mm 2240 mm 2048 mm 2048 mm

Více

ESHOP NA

ESHOP NA Ústí nad Labem - Bukov - Rondel info@b-mark.cz / tel. 606 663 404 Platnost letáku od 10. 4. do 30. 4. 2017 barva: dub sonoma/dub čokoláda, možnost dokoupení LED osvětlení za 550 Kč -23 % rohová, rozkládací,

Více

javor buk rustikal olše impulz třešeň calvados DEKORY CC 211 CC 212 CC 213 CC 214 stůl psací 75 cm, plné boky stůl psací 120 cm, plné boky stůl psací 150 cm, plné boky stůl psací rohový 180 cm, plné boky

Více

Na splátky bez navýšení

Na splátky bez navýšení www.nabytek-bmark.cz Ústí nad Labem - Bukov - Rondel info@b-mark.cz / tel. 606 663 407 Platnost letáku od 9. do 2 2015 99 % ZBOŽÍ SKLADEM SLEVY VÝPREJE 140,4 80 40,2 cm 2990, / dříve 4590, 3990, / dříve

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802

Více

Arten. Akční katalog nábytku. platný od 01. 08. 2014. ...nábytek, na který myslíte... Váš prodejce. www.arten.cz Český výrobce a distributor nábytku

Arten. Akční katalog nábytku. platný od 01. 08. 2014. ...nábytek, na který myslíte... Váš prodejce. www.arten.cz Český výrobce a distributor nábytku Arten Akční katalog nábytku platný od 01. 08. 2014 Váš prodejce...nábytek, na který myslíte... www.arten.cz Český výrobce a distributor nábytku Postele a úložné prostory Postel NELA 160 CENY POSTELÍ BEZ

Více

KATALOG NÁBYTKU 2015 /2016. www.bombanabytek.cz

KATALOG NÁBYTKU 2015 /2016. www.bombanabytek.cz KATALOG NÁBYTKU 2015 /2016? CHCETE LEPŠÍ CENU POSTELE * MATRACE * POHOVKY * SKŘÍNĚ * ŽIDLE * JÍDELNÍ SESTAVY * KOMODY * KNIHOVNY * KŘESLA POKOJOVÉ STĚNY * TV STOLKY * PŘEDSÍŇOVÉ STĚNY * KANCELÁŘSKÁ KŘESLA

Více

VENEZIA. Příklady sestav složených z prvků řady Venezia. Přehled vzorových sestav. (všech 60 vzorových sestav je v samostatném katalogu)

VENEZIA. Příklady sestav složených z prvků řady Venezia. Přehled vzorových sestav. (všech 60 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 60 vzorových sestav je v samostatném katalogu) 3104 mm 576/ 2528 mm 576/ 2688 mm 576/ 2976 mm 576/ 2880 mm 576/ 3008 mm 576/ V01 V03 V05 V06 V08 V10

Více

50 50% výrobků 3.799, ,- 349, ,- Zdarma. až do. misto 6.499,-* Šatní skříň. cca 140/200cm. misto 1.499,-**

50 50% výrobků 3.799, ,- 349, ,- Zdarma. až do. misto 6.499,-* Šatní skříň. cca 140/200cm. misto 1.499,-** Nabídka platí do 30.06.2013 50 50% misto 6.499,-* výrobků 3.799,- -41% až do cca 140/200cm 1.249,- 3.499,-, dekor dub Sonoma/ barva bílá, 2 posuvné dveře, Š/V/H: cca 172/195/62cm, velký výběr vnitřního

Více

AKTUALIZACE k 14.11.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška

AKTUALIZACE k 14.11.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška AKTUALIZACE k 14.11.2015 9 900 Kč Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ Provedení dýha, moření tabák. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška Původní cena: 28 888 Kč Výprodejová

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

obývací stěny obývací stěna DEL-5029 14.660 Kč obývací stěna DEL-020 10.990 Kč lesk obývací stěna DEL-4223 12.440 Kč obývací stěna DEL-5030

obývací stěny obývací stěna DEL-5029 14.660 Kč obývací stěna DEL-020 10.990 Kč lesk obývací stěna DEL-4223 12.440 Kč obývací stěna DEL-5030 obývací stěny DEL-020 10.990 Kč - rozměr 320 x 58 x 198 cm, prostor na TV 120 x 58 x 80 cm - LED v ceně - barva wenge + jilm - nově též v barvě wenge + dub Sonoma DEL-5029 14.660 Kč - barva dub Sonoma

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

OBOUSTRANNÁ. Dělící stěna OPTIMA š140 v185 h30 cm provdení: olše, buk, javor, bílá, ořech tm., dub natur, ořech mia 2 999,- 4 080,- tl.

OBOUSTRANNÁ. Dělící stěna OPTIMA š140 v185 h30 cm provdení: olše, buk, javor, bílá, ořech tm., dub natur, ořech mia 2 999,- 4 080,- tl. k o l e k c e 1 3 NOVÁ ČESKÝ NÁBYTEK k využití na spací matraci do malých bytů, dětských pokojů snímatelný pratelný potah na 0 C OBOUSTRANNÁ 25 160 77 2 990,- Univerzální rozkládací křeslo PEDRO 2v1 barva:

Více

INDIE. Aktualizace 31.1.2010. 188 Stolek na noviny 50 x 51 x 48 3100,- 1328A Komoda 140 x 44 x 79 10590,- Skříňka ve tvaru schodů

INDIE. Aktualizace 31.1.2010. 188 Stolek na noviny 50 x 51 x 48 3100,- 1328A Komoda 140 x 44 x 79 10590,- Skříňka ve tvaru schodů 108 Konferenční stolek 3400,- 188 Stolek na noviny 50 x 51 x 48 3100,- 1364 skříň 11200,- 1328A Komoda 140 x 44 x 79 10590,- 3556 Skříňka ve tvaru schodů 125 x 140 x 34 10700,- 934B Sada židliček 3050,-

Více

KATALOG NÁBYTKU BOMBANÁBYTEK 100% MASIV PŘÍRODA DO VAŠICH DOMOVŮ.

KATALOG NÁBYTKU BOMBANÁBYTEK 100% MASIV PŘÍRODA DO VAŠICH DOMOVŮ. KATALOG NÁBYTKU 2017 BOMBANÁBYTEK POSTELE * MATRACE * POHOVKY * SKŘÍNĚ * ŽIDLE * JÍDELNÍ SESTAVY * KOMODY * KNIHOVNY * KŘESLA POKOJOVÉ STĚNY * TV STOLKY * PŘEDSÍŇOVÉ STĚNY * KANCELÁŘSKÁ KŘESLA * PC STOLY

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín. Soupis prvků. DPH v % ks 1 1 530 Kč 1 530 Kč 1 851 Kč 21. Celkem bez DPH

Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín. Soupis prvků. DPH v % ks 1 1 530 Kč 1 530 Kč 1 851 Kč 21. Celkem bez DPH Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín Soupis prvků P.č. Označ. Popis (rozměry š x v x hl.) 1. 282 Skříň dvoudveřová, 1 polohovatelná police, LDTD tl. 18, korpus a dveře opatřeny plast. hranou

Více

5 990 Kč/ Kč Kč/ Kč Kč/ Kč Kč/ Kč/ Kč Kč/ Kč Kč/ Kč SLEVA -47 %

5 990 Kč/ Kč Kč/ Kč Kč/ Kč Kč/ Kč/ Kč Kč/ Kč Kč/ Kč SLEVA -47 % Ústí nad Labem - Bukov - Rondel info@b-mark.cz / tel. 606 663 404 rohová, rozkládací, spací plocha 130 197 cm, úložný prostor Platnost letáku od 6. 2. do 26. 2. 2017 14 790 Kč/ Matrace Dormispring taštičková

Více

STANDARD. typový plán a ceník.

STANDARD. typový plán a ceník. STANDARD typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá

Více

Cena s DPH bez montáže a dopravy. Cena bez DPH, montáže a dopravy. Výrobní řada DPH. Typové číslo. Poř. číslo. Rozměr. Poznámka.

Cena s DPH bez montáže a dopravy. Cena bez DPH, montáže a dopravy. Výrobní řada DPH. Typové číslo. Poř. číslo. Rozměr. Poznámka. Poř. číslo Typové číslo Výrobní řada PH ázev výrobku Rozměr íl Pohled Cena bez PH, montáže a dopravy Cena s PH bez montáže a dopravy Poznámka hl - š - v od 1.2.12 1 2 roletová s roletová s 450x600x00 Spr

Více

JÍDELNÍ ŽIDLE JÍDELNÍ ŽIDLE

JÍDELNÍ ŽIDLE JÍDELNÍ ŽIDLE JÍDELNÍ ŽIDLE 128 JÍDELNÍ ŽIDLE 129 Typ 01 Typ 02 horní dno - s výsuvnou zásuvkou v dekoru dub sonoma distanční trubky - pochromované ve spodní části zásuvka s funkcí touch-open 2 zásuvky s Touch-open

Více

VARIANT. VARIANT představení řady. Tradiční řada dýhovaného kancelářského. nábytku vyráběného ze široké škály. dřevin a jejich barevného provedení.

VARIANT. VARIANT představení řady. Tradiční řada dýhovaného kancelářského. nábytku vyráběného ze široké škály. dřevin a jejich barevného provedení. VARIANT Tradiční řada dýhovaného kancelářského nábytku vyráběného ze široké škály dřevin a jejich barevného provedení. VARIANT představení řady 122 MATERIÁL / POPIS.. ekodřevotřísková deska oboustranně

Více

VYBAVENÍ - Dětské a učitelské židle

VYBAVENÍ - Dětské a učitelské židle VYBAVENÍ - Dětské a učitelské židle Barevné moření se zachováním struktury dřeva za příplatek 60,- 964022 850,- 960126 999,- 960226 920,- s krempou stohovatelná Výška: 22 cm. 960026 770,- 960130 1.020,-

Více

Český nábytek. Záruka vaší spokojenosti 3 VARIANTY ZA 1 CENU. Skříň UNI. š80 v180 h52cm

Český nábytek. Záruka vaší spokojenosti 3 VARIANTY ZA 1 CENU. Skříň UNI. š80 v180 h52cm !DOPRODEJ!!DOPRODEJ!!DOPRODEJ! Výhodný nákup Český nábytek Záruka vaší spokojenosti Soutěž NAKUP A VYHRAJ!. cena: Automat na espresso Krups 2. cena: Mikrovlnná trouba s grilem. cena: Nůžky na živý plot

Více

EXCELENT. typový plán a ceník. Typový plán a ceník.

EXCELENT. typový plán a ceník. Typový plán a ceník. EXCELENT E XC E L E N T Typový plán a ceník typový plán a ceník 145 Cenové kategorie materiálů Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub

Více

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha A C Dýha na DTD* D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká třešeň tmavá D 909 Makasar L702 Třešeň L708 Kamenná

Více

VÝPRODEJ. 8 900 Kč. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCů. www.nabytek-olomouc.cz. Sedací souprava ANCONA od firmy BOHM.

VÝPRODEJ. 8 900 Kč. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCů. www.nabytek-olomouc.cz. Sedací souprava ANCONA od firmy BOHM. 8 900 Kč Sedací souprava ANCONA od firmy BOHM. V sestavě 3+1+1 Rozměr sedací soupravy: 215x92, 120x92 cm Provedení látka Původní cena: 36 110 Kč Výprodejová cena: 8 900 Kč 12 000 Kč Obývací stěna COMBO

Více

Výrazne zlevneno Staré kolekce Sezónní zboží Doprodejové kusy Skladové zboží NAFUKOVACÍ KOLO - provedení: PVC - 80 cm průměr - cena za kus - 05500021

Výrazne zlevneno Staré kolekce Sezónní zboží Doprodejové kusy Skladové zboží NAFUKOVACÍ KOLO - provedení: PVC - 80 cm průměr - cena za kus - 05500021 Výrazne zlevneno Staré kolekce Sezónní zboží Doprodejové kusy Skladové zboží NAFUKOVACÍ KOLO - provedení: PVC - 80 cm průměr - cena za kus - 05500021 GRILL PŘÍBOR - díly - 0518000 KONFERENČNÍ STOLEK -

Více

47% 60% 67% 75% 4 990,Sleva. 199.Sleva Sleva. Vánoční ozdoby. Čajové svíčky, Fleece deka, sada 100 ks,

47% 60% 67% 75% 4 990,Sleva. 199.Sleva Sleva. Vánoční ozdoby. Čajové svíčky, Fleece deka, sada 100 ks, e otočné dveř ch,, bílá / dub, ím stolemlze sestavit ve 2 dekorecm, u konferenčn s ěn st a ěn cm 170 50 381-00 st : cca. 220 Obývací cm, TV díl: police: 70 4 990, 47% šíře 77 30 cm, 100396 komoda: 50 í

Více

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A Cenová kategorie C Dýha na DTD* Cenová kategorie D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká

Více

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY Třída č. 1. RAL 1018 žlutá 1. Žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky počet kusů: 15 - žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky - výška stolové

Více