Pravidla lední hokej BNB Arborea CUP 2013/2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pravidla lední hokej BNB Arborea CUP 2013/2014"

Transkript

1 Pravidla lední hokej BNB Arborea CUP 2013/2014 Průběh soutěže: Turnaj se hraje bezkontaktním způsobem,(tzn. je povalená souběžná jízda ve středním pásmu, v obranných třetinách je zakázána veškerá hra tělem. Za porušení tohoto pravidla bude udělen trest 2 minuty, nebo 5+OK dle posouzení rozhodčího. Je povolena střelba golfovým úderem. Ostatní pravidla dle platných pravidel ČSLH. Turnaj se hraje za účasti 20-ti. týmů rozdělených dle výkonnosti do dvou skupin po 10. Mužstva ve skupinách hrají spolu dvoukolově, každý s každým 2x. Vítěz druhé skupiny automaticky postupuje do skupiny první. Postup nelze přenechat jinému družstvu. Odmítne-li družstvo postoupit s prvního místa, znamená to pro toto družstvo vyloučení ze soutěže, pro hráče uvedené na soupisce tohoto družstva to znamená zákaz nastoupit v soutěži po dobu 5ti let za jakékoliv družstvo. VEDOUCÍ TÝMŮ SEZNÁMÍ VŠECHNY SVÉ HRÁČE S PRAVIDLY TURNAJE. Odložení zápasu : Kalamita : Upozornění : Změnu termínu utkání není možná. Výjimkou je kalamita. Nenastoupili družstvo k utkání, musí zaplatit pokutu 500,-Kč, a to nejpozději před řádným začátkem následujícího utkání rozhodčímu tohoto utkání, neučinili tak, bude družstvo vyloučeno ze soutěže.dále je utkání ke kterému družstvo nenastoupilo kontumováno 0:5 v jeho neprospěch. Vedoucí mužstev jsou povinni minimálně tři hodiny před začátkem zápasu telefonicky informovat vedoucího soutěže na tel: nebo Vedoucí soutěže informuje druhý tým, rozhodčí a vedoucího ZS v Rakovníku. Při nedodržení časového limitu tří hodin do začátku zápasu a následně nesehraného utkání bude mužstvu zápas kontumován. Vhazuje se vždy na 9-ti vyznačených bodech. Družstvo, které vyhodí puk na zakázané uvolnění nesmí v přerušené hře způsobené zakázaným uvolněním střídat. Od momentu kdy opustí puk hůl hráče není povoleno střídat, první porušení tohoto pravidla následuje vrácení hráčů zpět, při jakémkoliv dalším pokusu střídat je udělen MT. Vyhodí-li hráč puk na zakázané uvolnění a ten projde na straně u střídaček shlukem hráčů kteří střídají v ochranném pásmu 1,5m x 12m, jdou na led nebo z ledu, nikdo se puku nedotkne, zakázané uvolnění se nepíská. Při střídání hráčů v přerušené hře rozhodčí zvedne ruku, obě družstva můžou střídat, dáli rozhodčí ruku dolu po 5 vteřinách, není dovoleno střídat, za první porušení tohoto pravidla, vysloví rozhodčí slovní napomenutí provinivšímu se družstvu, za každé další porušení tohoto pravidla bude provinivšímu se družstvu udělen MT 2min.

2 Ochranné pásmo pro střídající hráče je 1,5metru od hrazení, jeli střídající hráč z ledu dál než 1,5 metru od hrazení a na led vstoupí hráč ze střídačky bude tomuto hráči udělen MT 2min. za příliš mnoho hráčů na ledě. Hraje-li družstvo v oslabení a je signalizován další trest pro oslabené družstvo, je ponechána výhoda, družstvo které má výhodu vstřelí branku, hráči který sedí na trestné lavici trest končí, vrací se do hry, signalizovaný trest při kterém byla ponechána výhoda se uloží, potrestaný hráč jde na trestnou lavici. Za vyhození puku s obranné třetiny na střídačku, do světel, stropu, nebo kamkoli mimo hrací plochu bez teče protihráče, hrazení,nebo ochranného skla, se udělí MT 2min. Minimální počet hráčů nutný pro zahájení hry je 5 + 1, nemusí být brankář. Není-li po 5 minutovém rozbruslení některé družstvo v min. počtu hráčů, utkání nebude zahájeno a kontumuje se v jeho neprospěch. Hráč, který ztratí helmu musí okamžitě vystřídat, neučinili tak je mu udělen MT-2min. Oddechový čas nelze v soutěži použít. První kolo začíná - 7. října 2013 Soutěž řídí a vzniklé problémy řeší p.broum a p.doubek. Povinná výstroj: helma, rukavice, chrániče, kalhoty, chrániče holení, loktů a ramen-vesta (účast na ledě bez této výstroje není možná). Porušením tohoto pravidla následuje 5+OK pro tohoto hráče. Dresy jedné barvy s čísly. Brankář může mít dres jiné barvy, ne shodné s barvou dresů soupeře. Hráč nesmí nastoupit k utkání v jiné barvě dresu, nebo bez čísla, pokud se tak stane bude přerušena hra, udělen MT pro hráčskou lavici provinivšímu se mužstvu, hráč musí opustit hrací plochu za opakované porušení tohoto pravidla bude hráč vyloučen do konce utkání 5+OK. Čekací doba: Barva dresů: povolené rozbruslení 5 minut od stanoveného začátku zápasu, pokud se některému mužstvu nedostaví brankář nastupuje za něho hráč a to okamžitě, pokud dojde ke zdržení zahájení utkání z důvodu nepřítomnosti brankáře déle než povolených 5 minut na rozbruslení, bude provinivší se družstvo potrestáno vyloučením jednoho hráče na 5 minut a to okamžitě. Odmítne-li mužstvo, které nemá brankáře zahájit na výzvu rozhodčího hru i po té, co mu byl uložen 5 minutový trest bude výsledek utkání kontumován v jeho neprospěch. Domácí tým zajistí výměnu dresů, pokud má soupeř stejnou barvu. V případě porušení tohoto bodu rozhodčí utkání nezahájí a domácí tým prohraje zápas kontumačně.

3 Družstvo, kterému bude utkání kontumováno v jeho neprospěch, hradí: 100% částky za ledovou plochu, 100% časomíru a 100% rozhodčí. Časomíra: Oba týmy zajistí: hraje se 3x15 min. čistého času. Třetí třetina se vždy dohrává. (mezi třetinami nejsou přestávky, mužstva si vymění strany a hra je okamžitě zahájena vhazováním ve středu hrací plochy) není povoleno odjetí brankáře ke střídačce, trestá se MT. (časomíra měří výši trestu ===== 2 minuty čistého času.) zaplacení rozhodčího a časoměřiče před utkáním. (nebude-li zaplaceno. do 10 minut po stanoveném čase zahájení utkání, utkání bude zahájeno, provinilé mužstvo zaplatí kompletně rozhodčího včetně časoměřiče, proviní-li se obě mužstva zaplatí každé pokutu 200,-Kč rozhodčímu ihned po zápase) pokuty budou použity na koupi rozlišovacích dresů. - zaplacení 75 minut hrací doby včetně dvou šaten, sprch a časomíry ve celkové částce 2600 Kč včetně DPH platí se napůl. O počtu rozhodčích, jestli jeden nebo dva, nerozhodují družstva ale rozhodčí. Rozhodčí: Časomíra: jeden odměna === 500 Kč platí se napůl dva odměna === 500 Kč platí se napůl pro obě skupiny ===100 Kč platí se napůl Vedoucí rozhodčích p. Doubek zajistí náhradního rozhodčího pokud se nedostaví delegovaný. Soupiska: 1) změnu nebo její doplnění může provést vedoucí mužstva a to písemně po odehraném 9.kole. 2) soupiska obsahuje seznam hráčů, jejich rodná čísla, označení kapitána, brankáře a vedoucího mužstva. Telefonního spojení minimálně na vedoucího a kapitána mužstva. ( kalamita ) Nebude-li mít družstvo na soupisce brankáře nemůže se soutěže zúčastnit. Pro obě skupiny platí, že hráč může v soutěži nastoupit pouze za jedno družstvo (nevztahuje se na brankáře napsané ve vývěsce ) Při porušení tohoto pravidla platí kontumace všech zápasů dosud odehraných. 3) počet sad a barvy dresů (mužstvo nastupuje v jednotných dresech s čitelnými čísly při porušení nebude hráč vpuštěn na ledovou plochu)

4 4) turnaje BNB Arborea CUP se nesmí účastnit tito hráči: - hráč, jenž v předchozí sezoně hrál vyšší než okresní soutěž, nesmí být uveden ani v zápise o utkání - hráč, který je registrován v oddíle který hraje vyšší než okresní soutěž, nesmí být uveden ani v zápise o utkání - hráč, který hraje vyšší soutěž než okresní - hráči, kteří hrají v regionálních krajských soutěžích a výše a hráči působící v zahraničí, tzn. že ani nesmí být uvedeni v zápise o utkání, totéž platí pro juniorské hráče 5) je-li hráč uveden na soupisce družstva, které hraje BNB Arborea CUP nesmí během rozehraného turnaje nastoupit za žádné družstvo ve vyšší soutěži než je okresní soutěž Při porušení odstavců 4 a 5 budou mužstvu zpětně zkontumovány všechny zápasy. Při porušení odstavců 4 a 5 budou utkání kontumována a body odebrány i v případě nepodá-li poškozené družstvo protest, ale vedení turnaje tuto skutečnost zjistí (rozhodčí potvrdí). 6) soutěže se smí zúčastnit hráč starší 18-ti let, všichni hráči se zúčastňují turnaje na vlastní nebezpečí. Ve VÝJÍMEČNÝCH PŘÍPADECH (dlouhodobé zranění, nemoc ) je možnost využít brankáře napsaného na soupisce brankářů uvedených ve vývěsce. SOUPISKY POŠLOU VŠECHNY TÝMY DO na bnbrakovnik@seznam.cz Kontumace zápasu: 1) mužstva jsou povinna zápas dohrát (předčasný odchod mužstva z ledové plochy znamená pro soupeře kontumační vítězství) 2) nezahájení hry na výzvu rozhodčího při absenci brankáře (okamžitá kontumace) 3) kontumaci zápasu může provést vedení soutěže kdykoliv po zjištění porušení pravidel na základě potvrzení rozhodčího. Vedoucí týmu nebo jeho kapitán po dohodě s rozhodčím nejpozději do 10 minut po regulérním ukončení zápasu při následujících zjištěních: - nastoupení hráče neuvedeného na soupisce - nastoupení hráče ze soupisky jiného mužstva - účast hráče hrajícího v regionální a vyšší soutěži - účast hráče hrajícího v zahraničí

5 - účast hráče mladšího 18-ti let Pokud před začátkem zápasu upozorní kapitán nebo vedoucí mužstva rozhodčí, že v soupeřově mužstvu nastupuje hráč neuvedený na soupisce tohoto mužstva a tento hráč nerespektuje upozornění rozhodčího, že nesmí nastoupit, bude tomuto mužstvu nejen zkontumován zápas, ale toto mužstvo zaplatí veškeré finanční náklady na tento zápas (tj. ledová plocha včetně šaten a sprch, rozhodčí a časoměřič). Vyloučení hráče: při vyloučení do konce utkání pro tohoto hráče znamená automaticky stop: 2 zápasy - hrubost, oplácení ( hráč napadne soupeře ranami pěstí dostává stop na 5 zápasů, napadený hráč se brání a oplatí ránu pěstí, dostává 2 zápasy stop ) 7 zápasů - slovní napadení rozhodčího - hrubost údery pěstí ( vzájemná bitka oba hráči se bijí pěstmi, nelze určit viníka ) 10 zápasů - naskočení na soupeře rozjetí, následné vražení na hrazení, tzv. strom lokty, ruce nahoře 15 zápasů - kopnutí bruslí - vražení zezadu na hrazení, vražení zezadu na volné ploše - faul kolenem - hrubé napadení protihráče, sekání, kroček, píchání hokejkou - zákrok vedený na hlavu, nebo do oblasti krku 20 zápasů - každý zákrok při kterém dojde ke zranění protihráče (nedohraje utkání) - plivnutí na soupeře ( nesportovní chování ) Vyloučení hráče ze soutěže - inzultace a zvlášť hrubé napadení rozhodčího utkání je okamžitě ukončeno a kontumováno v neprospěch mužstva provinivšího se hráče 0:5, trest se počítá i do následujících ročníků turnaje. Prominutí či zmírnění trestu nelze. Všechny tresty se převádí do následujícího ročníku turnaje. Vedoucí družstva, nebo kapitán je povinen po utkání nahlásit rozhodčímu jméno vyloučeného hráče.

6 Zapisování do výsledkové listiny: 1) výsledek utkání zapisuje rozhodčí ihned po skončení utkání 2) rozhodčí vede evidenci o vyloučených hráčích a zapisuje je do vývěsky ihned po utkání Startovné: po vzájemné dohodě všech vedoucích mužstev je stanoveno startovné ve výši 400,-Kč Po dohodě s vedením ZS bude při zápasech ledová plocha osvětlena 2. a 4. okruhem. Aktivních bude 52 světel a nesvítících 20 světel. Při reklamaci ledové plochy se hráči obrátí na ledaře( před začátkem utkání!!!!) Závadu jakéhokoliv charakteru ( ledová plocha, světla, sprchy ) je nutné zapsat v recepci do knihy závad. ( podepíšou oba zástupci týmů ) Na základě zápisu bude reklamaci řešit následně vedení soutěže s vedením ZS v Rakovníku. V Rakovníku 1.září 2013.

Městská liga neregistrovaných

Městská liga neregistrovaných Turnaj v ledním hokeji o přeborníka města Velkého Meziříčí Městská liga neregistrovaných 13. ročník Zimní stadion ve Velkém Meziříčí 2015/2016 Organizace: Řídící orgán jsou manažeři jednotlivých mužstev,

Více

Technické normy ročník 2019/2020

Technické normy ročník 2019/2020 Technické normy ročník 2019/2020 Organizování zápasů 1.1 Termíny zápasů Vzhledem k počtu zápasů se ML hraje o víkendech i ve všední dny. Přesné termíny zápasů v jednotlivých týdnech stanovuje vedení stadionu.

Více

pravidla ledního hokeje v utkáních soutěží tříd

pravidla ledního hokeje v utkáních soutěží tříd Vnitřní směrnice Českého svazu ledního hokeje z.s. č. 104 upravující pravidla ledního hokeje v utkáních soutěží 2. - 4. tříd Článek I. PŮSOBNOST Tato směrnice upravuje pravidla ledního hokeje v utkáních

Více

ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015

ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015 ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015 PRAVIDLO 7 DEFINICE BREJKU hráč má puk pod kontrolou nebo je ve zjevné pozici jej získat PRAVIDLO 23 NEOPRÁVNĚNÝ HRÁČ ÚČASTNÍCÍ SE UTKÁNÍ gól neplatil,

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA ZAJEČOVSKÉHO POHÁRU 2015

PODROBNÁ PRAVIDLA ZAJEČOVSKÉHO POHÁRU 2015 PODROBNÁ PRAVIDLA ZAJEČOVSKÉHO POHÁRU 2015 1. HRACÍ PLOCHA Veškeré zápasy turnaje jsou hrány na hřištích s travnatým povrchem (TJ Zaječov) Rozměr hřiště: 20x40m. 2. DÉLKA HRY Délka hrací doby ve skupinách

Více

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009 PROPOZICE Halový turnaj FC Viktoria Plzeň ročník 2009 Neděle 13. 1. 2019 A) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ PROPOZICE TURNAJE 1) Pořadatel Viktoria Plzeň - fotbal z.s. ve spolupráci s FC Viktoria Plzeň, a.s Štruncovy

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 09.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

Hra tělem v žákovských kategoriích

Hra tělem v žákovských kategoriích Hra tělem v žákovských kategoriích Posun věkové hranice a. Od roku 2005 byla v platnosti směrnice ČSLH, omezující hru tělem pro kategorii žáků 5. tříd a mladších. b. Od září 2012 se věková hranice posouvá

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA Pravidla SHL Obsah Obsah... 1 Kontakt... 1 Vedení ligy... 2 Pravidla ligy... 2 Týmy... 2 Barvy dresů... 3 Hráči... 3 Přestupy a hostování... 3 Rozhodčí... 3 Poplatky... 4 Herní systém...

Více

Pravidla pro účastníky

Pravidla pro účastníky Pravidla pro účastníky FREEZE ICE HOCKEY LEAGUE (2015-2016) dvanáctý ročník soutěže FHL 1) PŘIHLÁŠKY A STARTOVNÉ podmínkou pro přijetí týmu do soutěže je doručení přihlášky nejpozději do zahajovací konference

Více

PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE OFS TŘEBÍČ PRO MLADŠÍ ŽÁKY

PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE OFS TŘEBÍČ PRO MLADŠÍ ŽÁKY PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE OFS TŘEBÍČ PRO MLADŠÍ ŽÁKY Pořadatel : KTM OFS Třebíč Místo : Městská sportovní hala TJ Spartak Třebíč Termín : sobota 16.2. 2013 Sraz účastníků : skupina,,kraj - 8.00 hod.,

Více

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz TŘEBÍČ hala TJ Spartak

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina A Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

FAAZ PRAHA

FAAZ PRAHA Fotbalový turnaj pro ročník 2007 Propozice dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 03.12.2016 Výkop: 9:00 hod Místo konání: - RADOTIN, U Starého stadionu

Více

Věková kategorie: Turnaje se zúčastní hráči starší přípravky tzn U11 a mladší. Maximální počet hráčů v týmu je 12.

Věková kategorie: Turnaje se zúčastní hráči starší přípravky tzn U11 a mladší. Maximální počet hráčů v týmu je 12. Fotbalový turnaj pro U11 a ml. Propozice Dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 25.02.2017 Výkop: 09:00 hod Místo konání: - RADOTIN, Hrací plocha: dřevěná

Více

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Otrokovice, Šterkoviště 17. února 2018 Pořadatel: Zlínský krajský fotbalový

Více

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 42. ročník MEMORIÁLU JANA PODHRADSKÉHO halového turnaje určeného pro hráče narozené v roce 1998 a mladší SOBOTA 29. LISTOPADU 2014, HALA LOKO

Více

PRAVIDLA AHL2011 PRO SEZÓNU 2018 / 2019

PRAVIDLA AHL2011 PRO SEZÓNU 2018 / 2019 PRAVIDLA AHL2011 PRO SEZÓNU 2018 / 2019 1.0 Přihláška a soupiska 1.1.0 Tým vstupující do AHL2011 musí splňovat všechny náležitosti, aby mohl nastoupit v následujícím ročníku AHL. 1.2.0 Odevzdána musí být

Více

HRACÍ SYSTÉM TURNAJE HRACÍ ČAS BODOVÁNÍ A POSTUPOVÝ KLÍČ

HRACÍ SYSTÉM TURNAJE HRACÍ ČAS BODOVÁNÍ A POSTUPOVÝ KLÍČ PRAVIDLA IHC Obsah HRACÍ SYSTÉM TURNAJE...2 HRACÍ ČAS...2 BODOVÁNÍ A POSTUPOVÝ KLÍČ...2 VÝSTROJ A VÝZBROJ HRÁČE OBSAHUJE...3 BRANKA JE UZNÁNA,...3 BRANKA NENÍ UZNÁNA...3 ROZHODČÍ...3 ZAPISOVATEL UTKÁNÍ...4

Více

SOUHRN HLAVNÍCH ZMĚN PRAVIDEL HOKEJBALU

SOUHRN HLAVNÍCH ZMĚN PRAVIDEL HOKEJBALU SOUHRN HLAVNÍCH ZMĚN PRAVIDEL HOKEJBALU 2018 1. Došlo ke změnám některých pravidel s ohledem na aktuální trendy viz tabulka níže. 2. Rozšířený výklad a přílohy 3. Přečíslování pravidel kvůli přehlednosti

Více

TEPVOS CUP III. ROČNÍK TURNAJE V MINIHOKEJI PROPOZICE

TEPVOS CUP III. ROČNÍK TURNAJE V MINIHOKEJI PROPOZICE TEPVOS CUP 2018 2019 III. ROČNÍK TURNAJE V MINIHOKEJI PROPOZICE POŘADATEL: MÍSTO KONÁNÍ: TEPVOS, spol. s r. o. Ústí nad Orlicí Zimní stadión Ústí nad Orlicí ZAHÁJENÍ SOUTĚŽE: Listopad 2018 UKONČENÍ SOUTĚŽE:

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice PROPOZICE ČESKOSKALICKÉHO POHÁRU MLADŠÍCH ŽÁKŮ A) Obecná ustanovení Datum konání: sobota 16. února 2013 Místo konání: sportovní

Více

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov 356 01 Kontakt: šéftrenér přípravek FKB Tomáš Hájek tel. 724 431 083 tomas.hajek@fksokolov.cz sportovní ředitel FKB Vítězslav

Více

S centrum Cup 2011 2012

S centrum Cup 2011 2012 S centrum Cup 2011 2012 Propozice S trio Benešov ve spolupráci s S centrem Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum listopad 2011 březen 2012 P R

Více

Ředitel turnaje: pan Miroslav Mrázek, tel.: družstva umístěna na první třech místech obdrží. nejlepší hráč a brankář turnaje.

Ředitel turnaje: pan Miroslav Mrázek, tel.: družstva umístěna na první třech místech obdrží. nejlepší hráč a brankář turnaje. PROPOZICE TURNAJE U8 Pořadatel turnaje: Škola sportu MRak Spolupořadatel turnaje: HC Rakovník, z.s. Datum konání turnaje: Čtvrtek 27. 6. 2019 Místo konání: Merkur Ice Arena, Škroupova 2625/4, 251 01 Říčany.

Více

U 8 O POHÁR LESŮ ČR

U 8 O POHÁR LESŮ ČR U 8 O POHÁR LESŮ ČR 3. 2. 2018 KONTAKT U 8 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČASTNÍCI TURNAJE U 8 FC HRADEC KRÁLOVÉ FC TEMPO PRAHA BOHEMIANS

Více

OSTRAVA Avion Shopping park, Rudná 3114, Ostrava sobota 28. července 2018

OSTRAVA Avion Shopping park, Rudná 3114, Ostrava sobota 28. července 2018 OSTRAVA Avion Shopping park, Rudná 3114, Ostrava sobota 28. července 2018 Informační bulletin pro účastníky kvalifikačního turnaje ČESKÁ POJIŠTOVNA STREET FLOORBALL LEAGUE Obsah Důležité informace a pokyny

Více

CHMEL CUP FOTBALOVÝ TURNAJ, ROČNÍK NAROZENÍ 2002 A MLADŠÍ ŽATEC PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro

CHMEL CUP FOTBALOVÝ TURNAJ, ROČNÍK NAROZENÍ 2002 A MLADŠÍ ŽATEC PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro CHMEL CUP FOTBALOVÝ TURNAJ, ROČNÍK NAROZENÍ 2002 A MLADŠÍ ŽATEC 10. 1. 2010 Propozice a organizační pokyny I. Základní informace o turnaji mladších přípravek, ročník narození po 1. 1. 2002 Datum a čas:

Více

HALOVÁ KOPANÁ MLADŠÍ ŽACTVO

HALOVÁ KOPANÁ MLADŠÍ ŽACTVO Pražské sdružení Sport pro všechny ve spolupráci s TJ Slavoj Břevnov PRAHA OPEN 2016 Bulletin č. HALOVÁ KOPANÁ MLADŠÍ ŽACTVO Rozpis otevřeného turnaje mladších žáků a žákyň v halové kopané v roce 2016

Více

T u r n a j v l e d n í m h o k e j i. v e s n i c k ý c h m u ž s t e v VII. ROČNÍK

T u r n a j v l e d n í m h o k e j i. v e s n i c k ý c h m u ž s t e v VII. ROČNÍK T u r n a j v l e d n í m h o k e j i v e s n i c k ý c h m u ž s t e v VII. ROČNÍK Zimní stadion Žďár nad Sázavou 2 0 0 6-2 0 0 7 O r g a n i z a c e : VESNICKÁ LIGA, hokejová soutěž vesnic S y s t é

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

Halový fotbalový turnaj dopoledne vodňany U11 (2002)

Halový fotbalový turnaj dopoledne vodňany U11 (2002) Propozice Pořadatel: FC Písek Termín konání: pátek 1. 2. 2013 Čas: 8:00 13:30 Místo konání: víceúčelová hala Vodňany, Výstavní ul. 726 Hrací plocha: palubovka Rozměr plochy: 35 x 19 m, branky 3 x 2 m Startovné:

Více

T u r n a j v l e d n í m h o k e j i. v e s n i c k ý c h m u ž s t e v

T u r n a j v l e d n í m h o k e j i. v e s n i c k ý c h m u ž s t e v T u r n a j v l e d n í m h o k e j i v e s n i c k ý c h m u ž s t e v X. ROČNÍK Zimní stadion Žďár nad Sázavou 2 0 0 9-2 0 1 0 O r g a n i z a c e : VESNICKÁ LIGA, hokejová soutěž vesnic S y s t é m

Více

U 8. HALOVÝ TURNAJ kategorie U8

U 8. HALOVÝ TURNAJ kategorie U8 U 8 HALOVÝ TURNAJ kategorie U8 26. 2. 2017 KONTAKTY U 8 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČASTNÍCI TURNAJE U 8 FC HRADEC KRÁLOVÉ FK PARDUBICE

Více

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006)

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) Soutěž řídí: STK Zlínského KVV ČSLH Počet družstev: 7 družstev Startují: - hráči ročníku 2006 - mladší hráči po splnění ustanovení čl. 219 SDŘ.

Více

UPŘESNĚNÍ PRAVIDEL A DODATKY K NIM :

UPŘESNĚNÍ PRAVIDEL A DODATKY K NIM : UPŘESNĚNÍ PRAVIDEL A DODATKY K NIM : Základní informace : Hraje se dle Pravidel pro amatérský malý fotbal vydaných Amatérským fotbalovým svazem malé kopané (p.šafránek, p.lávička a p.ing.šikula). Počet

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U11: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

MĚSTSKÁ HOKEJOVÁ LIGA 2015 2016 CHL (City Hockey League) 10. ročník O putovní pohár starosty města Česká Třebová

MĚSTSKÁ HOKEJOVÁ LIGA 2015 2016 CHL (City Hockey League) 10. ročník O putovní pohár starosty města Česká Třebová MĚSTSKÁ HOKEJOVÁ LIGA 2015 2016 CHL (City Hockey League) 10. ročník O putovní pohár starosty města Česká Třebová Pořadatel: Eko Bi s.r.o., Semanínská 2150, 560 02 Česká Třebová Místo konání: Zimní stadion,

Více

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ ročník 2000 a mladší Pořadatel: TJ Sokol Třebeš Termín: sobota 10. LEDNA 2015 Místo konání: Sportovní hala Třebeš, Hradec Králové Třebeš tel. (+420) 724 265 036 Startují:

Více

I. Pořadatel: SPORT-SERVIS MOTORLET s.r.o. Radlická 298/105, Praha 5 TEL.: II. Termín konání: sobota

I. Pořadatel: SPORT-SERVIS MOTORLET s.r.o. Radlická 298/105, Praha 5 TEL.: II. Termín konání: sobota I. Pořadatel: SPORT-SERVIS MOTORLET s.r.o. Radlická 298/105, Praha 5 TEL.:251 61 11 28 II. Termín konání: sobota 12.12.2009 III. Místo konání: hala ZŠ T.G.MASARYKA, RUZYNĚ, PRAHA 6 vchod ze Stochovské

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

pro 15. ročník 2015-2016 čl. I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE

pro 15. ročník 2015-2016 čl. I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Propozice pro 15. ročník 2015-2016 čl. I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 1. Historie a charakter turnaje Hokejový Poděbradský pohár vznikl v roce 2001 současně s obnovením provozu ZS v Poděbradech ve velmi skromných podmínkách.

Více

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice

E.ON Junior Cup Sobota P R O P O Z I C E. turnaje kopané starších přípravek. UMT Karlovy Vary-Drahovice E.ON Junior Cup 2015 P R O P O Z I C E turnaje kopané starších přípravek UMT Karlovy Vary-Drahovice Sobota 16.5.2015 Termín turnaje: Místo konání: Hrací plocha: sobota 16. května 2015. Plánovaná doba trvání

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

Pravidla soutěže STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS Brno - venkov (5+1)

Pravidla soutěže STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS Brno - venkov (5+1) Pravidla soutěže STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS Brno - venkov (5+1) Pravidlo I: Počet hráčů a počet minitýmů Hraje se s 5 hráči v poli a brankářem, buď na jednom minihřišti nebo souběžně na dvou minihřištích.

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ, POKUT, TRESTŮ A ODMĚN

SAZEBNÍK POPLATKŮ, POKUT, TRESTŮ A ODMĚN SAZEBNÍK POPLATKŮ, POKUT, TRESTŮ A ODMĚN OBSAH : I. SAZEBNÍK PROVINĚNÍ A TRESTŮ JEDNOTLIVCŮ 1. Nesportovní chování hráčů na hřišti 2. Nesportovní chování hráčů vůči soupeři, spoluhráči, funkcionáři a divákům

Více

SFL Small Floorbal League

SFL Small Floorbal League SFL Small Floorbal League I. Základní ustanovení Stanovy SFL Small Floorball League 2014 2015 1. Small floorbal league (SFL) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel ČFBU

Více

23. 24. 5. 2009. 1. ročník turnaje Zdravotnických záchranných služeb ČR v ledním hokeji

23. 24. 5. 2009. 1. ročník turnaje Zdravotnických záchranných služeb ČR v ledním hokeji Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, p.o. pořádá ve dnech 23. 24. 5. 2009 1. ročník turnaje Zdravotnických záchranných služeb ČR v ledním hokeji konaný pod záštitou hejtmana Jihomoravského

Více

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší Okresní fotbalový svaz Opava

Více

Halový turnaj k okresních výběrů žáků PROPOZICE TURNAJE. Sportovní hala Cheb, Skalná ročník

Halový turnaj k okresních výběrů žáků PROPOZICE TURNAJE. Sportovní hala Cheb, Skalná ročník Halový turnaj k okresních výběrů žáků O POHÁR PŘEDSEDY OFS Cheb PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Cheb, Skalná 10.2.2008 1. ročník Pořadatel Karlovarský krajský fotbalový svaz PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Chodov 19.2.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, Most (mobil , IČ )

Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, Most (mobil ,   IČ ) Pořadatel Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, 434 01 Most (mobil 739 680 998, e-mail: ofsmost@centrum.cz, IČ 65660773) 7. ročník Memoriálu Josefa Košece Komise rozhodčích Most Termín 22. června

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 11.12.2011 dopoledne 2003 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

U 12. HALOVÝ TURNAJ PRO KATEGORII U ledna 2017

U 12. HALOVÝ TURNAJ PRO KATEGORII U ledna 2017 U 12 HALOVÝ TURNAJ PRO KATEGORII U12 29. ledna 2017 KONTAKTY U 12 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz INFORMACE A ON-LINE VÝSLEDKY https://docs.google.com/spreadsheets/d/1upljpuowwc0gphfcqjoy54cr-

Více

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší

O pohár starosty Bíliny Josefa Horáčka Ročník 2005 a mladší HC DRACI BÍLINA oddíl ledního hokeje Litoměřická 904, 418 01 Bílina ========================================================= IČ ČSLH: 050901 Mgr. René Štěpánek, prezident oddílu HC Draci Bílina O pohár

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 11.12.2011 odpoledne 2003 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

S centrum Cup (6 týmů)

S centrum Cup (6 týmů) S centrum Cup 2017 2018 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT Benešov S centrum listopad 2017 březen 2018

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj Pořadatel: Kategorie: Místo konání: r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín: neděle 8.12.2013

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 10.12.2011 odpoledne 2004 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

Stanovy SFL - Small Floorball League

Stanovy SFL - Small Floorball League SFL - Small Floorball League I. Základní ustanovení Stanovy SFL - Small Floorball League 2013-2014 1. Small floorball league (SFL) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel

Více

Pravidla. Občanského sdružení Malá kopaná Jihlava (dále jen OS MKJ) Hrací plocha. Míč. Počet hráčů. Výstroj hráčů

Pravidla. Občanského sdružení Malá kopaná Jihlava (dále jen OS MKJ) Hrací plocha. Míč. Počet hráčů. Výstroj hráčů Pravidla Občanského sdružení Malá kopaná Jihlava (dále jen OS MKJ) Hrací plocha 1. Hrací plocha má tvar obdélníku: délka 44-54m, šířka 22-30m. 2. Brankové území je totožné s pokutovým územím. Jeho kraje

Více

Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour

Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour Článek I. Počet hráčů 1. Hraje se systémem 4+1, tj. 4 hráči v poli a brankář. Brankář je od ostatních hráčů barevně odlišen. 2. Obdrží-li hráč žlutou nebo červenou

Více

Stanovy SFL - Small Floorball League

Stanovy SFL - Small Floorball League SFL - Small Floorball League Stanovy SFL - Small Floorball League I. Základní ustanovení 1. Small floorball league ( SFL ) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel Čfbu

Více

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů)

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S trio Benešov a S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum

Více

Propozice turnaje. Základní ustanovení:

Propozice turnaje. Základní ustanovení: JK RANGIFER s.r.o. & TCC SPORTOVNÍ SLUŽBY s.r.o. 9. dubna 2017 Propozice turnaje Pořadatel JK RANGIFER s.r.o. & TCC SPORTOVNÍ SLUŽBY s.r.o. Datum konání neděle 09. 04. 2017 Místo konání Zimní stadion Kooperativa-aréna

Více

SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ, o.s. ul. Kateřiny z Valdštejna 1, 674 01 Třebíč

SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ, o.s. ul. Kateřiny z Valdštejna 1, 674 01 Třebíč Pořadatel: Sportovní klub Horácká Slavia Třebíč, o.s. Místo konání: Zimní stadion města Třebíče - MANN + HUMMEL ARENA Termín konání: od 12. října 2015 do 31. března 2016 Městská liga je amatérskou soutěží

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli 9.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Junior Teplice,

Více

Propozice turnaje starší přípravky FK Bolatice

Propozice turnaje starší přípravky FK Bolatice Fotbalový klub Bolatice, z.s. Opavská 131/45, 747 23 Bolatice web: fotbal.bolatice.cz, email: FK.Bolatice@seznam.cz Propozice turnaje starší přípravky FK Bolatice Název akce: Termín akce: Zahájení akce:

Více

29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší

29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

10. 12. dubna 2015, Zimní stadion HC Slavia Praha

10. 12. dubna 2015, Zimní stadion HC Slavia Praha 10. 12. dubna 2015, Zimní stadion HC Slavia Praha Propozice : Pořádající oddíl : HC Slavia Praha Datum konání : 10 12. dubna 2015 Čas : Zahájení a zakončení turnaje dle rozlosování viz.rozpis utkání. Pořadatel

Více

Pravidla pro mladší přípravky OFS Karviná

Pravidla pro mladší přípravky OFS Karviná Okresní fotbalový svaz Karviná, Univerzitní náměstí 242, 733 01 Karviná Fryštát Pravidla pro mladší přípravky OFS Karviná Sezóna 2016/2017 PRAVIDLA PRO MLADŠÍ PŘÍPRAVKY TURNAJOVÉ ZÁPASY, HALOVÉ TURNAJE

Více

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře.

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře. LIGA NEREGISTROVANÝCH TENISTŮ NYMBURSKA SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO ROK 2017 2) Soutěže se mohou zúčastnit družstva, která a) souhlasí s tímto Soutěžním řádem, b) do soutěže se přihlásí a c) zaplatí příslušný vstupní

Více

ZIMNÍ AMATÉRSKÁ LIGA V SÁLOVÉ KOPANÉ 2016/2017. Pravidla soutěže

ZIMNÍ AMATÉRSKÁ LIGA V SÁLOVÉ KOPANÉ 2016/2017. Pravidla soutěže ZIMNÍ AMATÉRSKÁ LIGA V SÁLOVÉ KOPANÉ 2016/2017 Pravidla soutěže PRAVIDLO 1 POČET HRÁČU 1. Hry se zúčastňují dvě družstva. Každé má nejvýše 5 hráčů, z nichž jeden musí být brankář. Při porušení tohoto pravidla

Více

17. února 2011 žáci ročníku 1999 a mladší

17. února 2011 žáci ročníku 1999 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Víceúčelová sportovní hala 17. února 2011 žáci ročníku 1999 a mladší OFS tel: 553625474 Vodárenská 18 web: www.fotbal.cz 747

Více

POHÁR PŘEDSEDY ŘK FAČR PRO MORAVU

POHÁR PŘEDSEDY ŘK FAČR PRO MORAVU 23. ročník halového turnaje krajských výběrů starších žáků kategorie U-14 POHÁR PŘEDSEDY ŘK FAČR PRO MORAVU PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Boršická ulice 1313, Hluk okr. Uherské Hradiště 26. 1. 2018

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 4.2.2012 odpoledne 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

Hřiště: m m Branka 2 5 m (opatřená sítěmi), nebo 7,32 2,44 m po domluvě, viz níže

Hřiště: m m Branka 2 5 m (opatřená sítěmi), nebo 7,32 2,44 m po domluvě, viz níže Pravidla hry 7+1 Základní organizační ustanovení Hráči: 7+1:7+1 Hřiště: 43-50 m 50-70 m Branka 2 5 m (opatřená sítěmi), nebo 7,32 2,44 m po domluvě, viz níže Čas: 3 30-35 minut (5 minut přestávka) Míč:

Více

21. února 2013 MINI žáci ročníku 2002 a mladší

21. února 2013 MINI žáci ročníku 2002 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 21. února 2013 MINI žáci ročníku 2002 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

Propozice turnaje MINI žáků FK Bolatice

Propozice turnaje MINI žáků FK Bolatice Fotbalový klub Bolatice Opavská 45, 747 23 Bolatice web: fotbal.bolatice.cz, email: FK.Bolatice@seznam.cz Propozice turnaje MINI žáků FK Bolatice Název akce: Termín akce: Zahájení akce: O pohár starosty

Více

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL pořádá Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MFH Ostrava-Vítkovice 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořádající

Více

BOSPOR CUP TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI Bohumín PROGRAM A PROPOZICE. POŘADATEL TURNAJE HC BOSPOR BOHUMÍN z.s.

BOSPOR CUP TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI Bohumín PROGRAM A PROPOZICE. POŘADATEL TURNAJE HC BOSPOR BOHUMÍN z.s. PROGRAM A PROPOZICE POŘADATEL TURNAJE HC BOSPOR BOHUMÍN z.s. ORGANIZÁTOR TURNAJE Lukáš Man, ředitel turnaje Jan Bajnar, místopředseda HC BOSPOR Bohumín MÍSTO KONÁNÍ TURNAJE Zimní stadión Bohumín (Bospor

Více

6. prosince 2012 MINI žáci ročníku 2002 a mladší

6. prosince 2012 MINI žáci ročníku 2002 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 6. prosince 2012 MINI žáci ročníku 2002 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

KOMA CUP I.ročník (2011/2012)

KOMA CUP I.ročník (2011/2012) KOMA CUP I.ročník (2011/2012) Třebešín 7.1.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

KOMA CUP I.ročník (2011/2012)

KOMA CUP I.ročník (2011/2012) KOMA CUP I.ročník (2011/2012) Třebešín 11.12.2011 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 21.1.2012 dopoledne 2001 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018 ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018 MINIHOKEJ a VELKÝ HOKEJ Ročník 2008,2009 a 2010 Krajský výkonný výbor ČSLH Libereckého kraje www.libereckykraj.cslh.cz Krajský přebor žáků

Více

1. Na hrací ploše se nachází pouze jedna značka. Tato značka značí bod pro úvodní buly a leží v místě, kde se protíná podélná a příčná osa hřiště.

1. Na hrací ploše se nachází pouze jedna značka. Tato značka značí bod pro úvodní buly a leží v místě, kde se protíná podélná a příčná osa hřiště. 1. HRACÍ PLOCHA 101 Rozměry hřiště 1. Hřiště má rozměry 20 m x 10 m a je ohraničeno mantinely s rohy do pravého úhlu. Mantinely byly vyrobeny jen pro účely Red Bull Urban Buly. Hřiště je obdélníkové, rozměry

Více

PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR V KATEGORII U11

PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR V KATEGORII U11 PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR 2018-2019 V KATEGORII U11 1. Pořadatel ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkacup.cz Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek -

Více

Sazebník pokut a trestů

Sazebník pokut a trestů Sazebník pokut a trestů Univerzitní liga, z.s., IČ:204 62 11, Žerotínovo nám.617/9, 60 200 Brno Článek 1 Zkratky uvedené v sazebníku pokut a trestů S M R ŽK ČK DK Stop v následném ligovém kole Stop na

Více

8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší

8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

BRNĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ, o. s. SAZEBNÍK POKUT A TRESTŮ ZKRATKY UVEDENÉ V SAZEBNÍKU POKUT A TRESTŮ

BRNĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ, o. s. SAZEBNÍK POKUT A TRESTŮ ZKRATKY UVEDENÉ V SAZEBNÍKU POKUT A TRESTŮ info@malakopanabrno.cz 1 S Stop v následném ligovém kole 2 M Stop na jeden měsíc hrací doby 3 R Stop na jeden rok hrací doby 4 ŽK Žlutá karta 5 ČK Červená karta 6 DK Disciplinární komise BRNĚNSKÝ SVAZ

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 3.12.2011 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší

7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

A. Všeobecná ustanovení

A. Všeobecná ustanovení A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel kvalifikace: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS Petr Lacina manažer sportovních projektů Telefon: 725 800 114 e-mail: ondrasovkalacina@seznam.cz, ondrasovkalacina@email.cz

Více

U 7 THHK CUP

U 7 THHK CUP U 7 THHK CUP 2018 24. 2. 2018 KONTKT U 7 ONDŘEJ TROJN +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRK ŠÁRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČSTNÍCI TURNJE U 7 FC HRDEC KRÁLOVÉ C SPRT PRH FC ZROJOVK RNO

Více

28. listopadu 2013 hráči ročníku 2005 a mladší

28. listopadu 2013 hráči ročníku 2005 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 28. listopadu 2013 hráči ročníku 2005 a mladší Okresní fotbalový svaz Opava mobil:

Více