KUI1SP00SA3SW í a. 1 fl

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KUI1SP00SA3SW í a. 1 fl"

Transkript

1 KUI1SP00SA3SW í a. 1 fl SMLOUVA o spolupráci a spolufinancování společné prezentace Moravskoslezského kraje a partnera na světové výstavě EXPO 2015 v Miláně Z. SMLUVNÍ STRANY 1. MORAVSKOSLEZSKY Kf*A3 se sídlem: 28. října 117, Ostravy zastoupen: IČ: DIČ: CZ bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s. číslo účtu: /0800 (dále jen kraj") KOSLEZSKY KJÍAJ KRAJSKY URAD poř. číslo OUVYtDÍ 2. Statutární město Ostrava se sídlem: Prokešovo náměstí 8, Ostrava zastoupena: Ing. Tomášem Macurou MBA, primátorem IČ: DIČ: CZ bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., okresní pobočka Ostrava číslo účtu: /0800 (dále jen partner") UVODNI USTANOVENI 1. Smluvní strany deklarují svůj úmysl spolupracovat na realizaci společné prezentace kraje a partnera na světové výstavě EXPO 2015 v Miláně (dále také společná prezentace") a za účelem společné prezentace uzavírají v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, tuto smlouvu (dále jen smlouva"). Specifikace aktivit spojených se společnou prezentací je obsahem přílohy č. 1, která je nedílnou součástí této smlouvy. III. PŘEDMĚT SMLOUVY 1. Předmětem této smlouvy je spolupráce smluvních stran při společné prezentaci kraje a partnera na světové výstavě EXPO 2015 v Miláně, vymezení jejich vzájemných práv a povinností včetně vymezení míry jejich finanční spoluúčasti.

2 IV. VYMEZENÍ FINANČNÍ SPOLUÚČASTI Smluvní strany se dohodly, že se budou podílet na úhradě nákladů spojených se společnou prezentací kraje a partnera následujícím způsobem: - při spolupráci smluvních stran v rámci balíčku služeb dle přílohy č. 1 této smlouvy uhradí partner bezhotovostním převodem na účet kraje částku ve výši ,- Kč, a to nejpozději do 14 dnů od nabytí účinnosti této smlouvy. Dnem uhrazení je den připsání příslušné částky na účet kraje. 2. Ostatní náklady související s prezentací kraje a partnera ponese kraj. 3. Kraj se zavazuje finanční prostředky podle odst. 1 tohoto článku smlouvy přijmout a užít výlučně k úhradě nákladů spojených se společnou prezentací dle specifikace, která je přílohou č. 1 této smlouvy. 4. Kraj prohlašuje, že zbývající finanční prostředky na úhradu svého podílu nákladů spojených se společnou prezentací má vyčleněny ve svém rozpočtu. 5. Kraj se zavazuje, že po ukončení společné prezentace sepíše závěrečnou zprávu o využití finanční prostředků dle či. V odst. 1 písm. b) této smlouvy. V. DALŠÍ PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN 1. Kraj se zavazuje, že vykoná tyto činnosti související se společnou prezentací: a) určí osobu odpovědnou za výkon činností souvisejících se společnou prezentací, jejíž jméno a kontaktní údaje sdělí partnerovi, b) předá partnerovi po ukončení společné prezentace závěrečnou zprávu o využití finančních prostředků, a to nejpozději do a provede v tomto termínu vypořádání případných nevyčerpaných prostředků způsobem stanoveným v odstavci 4 tohoto článku smlouvy. 2. Partner se zavazuje, že vykoná tyto činnosti související se společnou prezentací: a) bude vystupovat jako partner kraje, b) určí konkrétní osobu odpovědnou za výkon činností souvisejících se společnou prezentací, jejíž jméno sdělí kraji a ostatním partnerům, 3. Partner je oprávněn požadovat od kraje během přípravy i realizace společné prezentace informace o stavu plnění a provedených činnostech. Kraj je povinen partnerovi tyto informace v přiměřené lhůtě poskytnout, případně mu v přiměřené lhůtě umožnit do výše uvedených dokladů nahlédnout nebo mu poskytnout jejich kopie. 4. Případné nevyčerpané finanční prostředky budou krajem vypořádány v termínu dle odst. 1 písm. b) tohoto článku smlouvy. Toto ustanovení se nepoužije v případě, že celkový zůstatek nevyčerpaných finančních prostředků nebude dosahovat částky 100 Kč (slovy jednostokorunčeských). VI. ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY 1. Každá ze smluvních stran může od smlouvy písemně odstoupit, pokud některá ze smluvních stran smlouvu poruší podstatným způsobem. Podstatným porušením smiouvy se rozumí zejména:

3 a) nepřevedení finančních prostředků podle či. IV odst. 1 této smlouvy partnerem ve stanovené lhůtě, b) použití finančních prostředků převedených podle či. IV odst. 1 této smlouvy krajem v rozporu s touto smlouvou, c) pokud kraj nezajistí společnou prezentaci v souladu s touto smlouvou nebo odmítne partnerovi poskytnout informace o realizaci projektu, d) neposkytnutí součinnosti ze strany partnera, e) neposkytnutí stanovených výstupů krajem partnerovi v souladu s či. V odst. 1 písm. b) této smlouvy. 2. Smluvní strana může v souladu s odstavcem 1 od smlouvy odstoupit pouze tehdy, pokud strana, která porušila smlouvu podstatným způsobem, nesplní svou povinnost ani v dodatečné přiměřené lhůtě, která jí k tomu byla poskytnuta. Jestliže však strana, která porušila smlouvu podstatným způsobem, prohlásí, že svůj závazek nesplní, může druhá strana od smlouvy odstoupit bez poskytnutí dodatečné přiměřené lhůty k plnění nebo před jejím uplynutím. 3. Odstoupení je účinné dnem, kdy bylo písemné oznámení o odstoupení doručeno druhé ze smluvních stran. 4. Smluvní strany se dohodly, že pokud některá ze smluvních stran od smlouvy odstoupí, smlouva se ruší od počátku a smluvní strany jsou povinny vrátit si poskytnutá plnění. Odstoupení od smlouvy se nedotýká nároku na náhradu škody vzniklé porušením smlouvy. VII. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ 1. Smluvní strany berou na sebe práva a povinnosti z této smlouvy pro ně vyplývající, a pokud by mezi nimi vznikly spory o těchto právech a povinnostech, budou řešeny přednostně vzájemnou dohodou smluvních stran. 2. Případné změny a doplňky této smlouvy budou smluvní strany řešit písemnými, vzestupně číslovanými dodatky k této smlouvě, které budou výslovně za dodatky této smlouvy označeny. 3. Práva a povinnosti z této smlouvy vyplývající přecházejí na právní nástupce smluvních stran. 4. Tato smlouva se vyhotovuje v pěti stejnopisech s platností originálu, z nichž tři obdrží kraj a dvě partner. 5. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem uzavření. 6. Smluvní strany prohlašují, že souhlasí s případným zveřejněním textu této smlouvy v souladu se zákonem č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

4 jílnou součástí této smlouvy je příloha č. 1. Doložka platnosti právního jednání dle 41 zákona č.128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších právních předpisů: O uzavření této smlouvy rozhodla rada města usnesením č /RM1418/26 dne Doložka platnosti právního jednání dle 23 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů: O uzavření této smlouvy rozhodla rada kraje svým usnesením č. 72/5960 ze dne za kraj

5 Příloha č. 1 Smlouvy - Specifikace služeb - balíček A Moravskoslezský kraj se bude v termínu od do prezentovat na mezinárodní výstavě EXPO 2015 v Miláně. Moravskoslezský kraj bude prezentován prostřednictvím exponátu, který bude splňovat všechny požadavky na modernost, zajímavost, interaktivnost, bude vystihovat myšlenku industriálního dědictví ve spojení s moderním stylem vzdělávání, technikou/kulturou, ekologií apod. Musí vystihovat symbol Moravskoslezského kraje, kdy pro účely světové výstavy EXPO 2015 jím byl zvolen bůh Radegast, jako bůh slunce, hojnosti, plodnosti. Jméno Radegast je také Italy spojováno s pivem stejného názvu. Radegast bude prezentován v duchu industriálu, což je unikum našeho kraje vrámci celé ČR. Na návrh exponátu byla vyhlášena umělecká veřejná soutěž, kterou vyhrál ak. sochař Jiří Černický. Exponát bude prezentovat sochu boha Radegasta situovaného do industriálního prostředí Dolní oblasti Vítkovice, prostřednictvím jeho interaktivností bude prezentován potenciál celého kraje, jeho rozmanitost a architektonická proměna původně industriálního kraje v kraj, kde se daří spojovat industriální potenciál a centra kultury, vědy a vzdělání, sportu, přírodní hojnosti, krásné přírody a historie. Symbol kraje a jeho způsob prezentace je rovněž plně v souladu s tématem části českého pavilonu - Země fantazie", která je určena pro prezentaci krajů, a s tématem světové výstavy EXPO 2015 v Miláně ekologie, příroda, potraviny, věda, nové technologie a architektura atd. V rámci prezentace jsou pro Moravskoslezský kraj vyčleněny 2 speciální tvz. regionální dny (termín a ). V jednom z těchto dnů (popř. v obou) bude připraven doprovodný kulturní program a pracovní setkání s partnery. Moravskoslezský kraj se bude prezentovat jako celek spolu s významnými městy kraje. Vrámci regionálního dne (popř. dní) se kraj zavazuje poskytnout partnerovi balíček těchto služeb (příspěvek města činí ,- Kč); Prezentace mest formou spotu promítána v expozici (fotografická show v délce 45 sekund formou smyčky s využitím fotografií znázorňující významná místa města (partnera). Prezentace měst v meeting roomu - promítání vlastního spotu dle vlastního výběru. V regionálním dni coffee break v meeting roomu. Možnost rezervace meeting roomu na jednání a podnikatelské mise (každé město v regionálním dni max. 1 hodinu dle dohody s krajem) Možnost umístění reprezentativního exponátu do vitríny v expozici, popř. v meeting roomu (max. velikost 40x40 cm), Přeprava exponátů a dalšího potřebného materiálu dle potřeby. Pro každé město 2 ks vstupenek na EXPO 2015.

KUHSP80O7Q7B. Smluvní strany

KUHSP80O7Q7B. Smluvní strany sa?-y N.A\. X. KUHSP80O7Q7B k -3. // -. _ - " Smluvní strany 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: Miroslavem Novákem, hejtmanem kraje IČ: 70890692 (dále jen kraj")

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66 Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j. 13775/2016/RMI/MJA/SML/66 uzavřená podle 10a zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Evidenční číslo smlouvy: 9122/2016/SKT/HAD/SMLD/28 Smlouva o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu sportovní činnosti a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje

Více

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1 Programu S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen:

Více

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a evidenční číslo smlouvy: GR II 12/2015 Čl. I. SMLUVNÍ STRANY Město Nymburk se sídlem Náměstí Přemyslovců 163,

Více

Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji

Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné MateriálZM MRZ/9404/2015 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor rozvoje oddělení strategií a plánování Kytková Renáta Ing. Materiál pro 9. zasedání

Více

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov I. SMLUVNÍ STRANY 1. Město Mikulov se sídlem: Náměstí 1, 692 20 Mikulov zastoupen: starostou, Rostislavem Koštialem IČ: 002 83 347 DIČ: CZ

Více

S M L O U V A o podpoře sociálních služeb v Moravskoslezském kraji (uzavřená dle 51 občanského zákoníku) II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

S M L O U V A o podpoře sociálních služeb v Moravskoslezském kraji (uzavřená dle 51 občanského zákoníku) II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ S M L O U V A o podpoře sociálních služeb v Moravskoslezském kraji (uzavřená dle 51 občanského zákoníku) I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: Ing.

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 I. SMLUVNÍ STRANY Obec Mosty u Jablunkova se sídlem: Mosty u Jablunkova 800, 739 98 Mosty u Jablunkova zastoupena:

Více

Smlouva o zápůjčce. uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o zápůjčce. uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů o zápůjčce uzavřená podle ust. 2390 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany se sídlem: Prokešovo nám. 8, 729 30 Ostrava-Moravská Ostrava zastoupeno:

Více

KCUMSP00T010B SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Kobeřice bence I. SMLUVNÍ STRANY

KCUMSP00T010B SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Kobeřice bence I. SMLUVNÍ STRANY KCUMSP00T010B SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Kobeřice bence I. SMLUVNÍ STRANY 1. Obec Kobeřice. se sídlem: Slezská 195/53 zastoupeno/a: Ing. Lukášem Kubným, starostou obce IČ: 00300241 DIČ:

Více

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smluvní strany: Česká republika Technologická agentura České republiky se sídlem Evropská 2589/33b, 160 00 Praha 6 IČ: 72050365

Více

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího.

3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. 1 2 3 3. Tato kupní smlouva je uzavírána z důvodu, že převáděný majetek tvoří jediný možný přístup na pozemek ve vlastnictví kupujícího. Čl. 111. 1. K~pující je povinen zaplatit kupní cenu dle Čl. ll.

Více

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 1151/HSY/2019-HSYM Čj.: UZSVM/HSY/1130/2019-HSYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace spolková činnost

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace spolková činnost Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace spolková činnost Rada obce Hrušovany u Brna, dle usnesení č. RO ze dne a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb, o obcích, rozhodla o přidělení dotace pro: 1/ sídlo:

Více

:. QMQ^ * IQ.jí. [jřs KUMSP00F54V8

:. QMQ^ * IQ.jí. [jřs KUMSP00F54V8 MOLW.-.-Jt Í.-,Í : / } ; AR/. : A'- -\.< -. C Í.-.I i - :,\'j i ]i.;x \ ; A _,; ) v, ; KUMSP00F54V8 :. QMQ^ * IQ.jí. [jřs / SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY

Více

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Smlouva o poskytnutí finanční dotace pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

Smlouva o poskytnutí vyrovnávací platby za závazek veřejné služby. č. SZS/OSVZ/85/12. I. Úvodní ustanovení. II. Smluvní strany

Smlouva o poskytnutí vyrovnávací platby za závazek veřejné služby. č. SZS/OSVZ/85/12. I. Úvodní ustanovení. II. Smluvní strany K U J C P 0 1 4 P A J N Smlouva o poskytnutí vyrovnávací platby za závazek veřejné služby č. SZS/OSVZ/85/12 I. Úvodní ustanovení Zastupitelstvo Jihočeského kraje schválilo rozpočet Jihočeského kraje na

Více

Příloha 2 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU MĚSTA HORNÍ SLAVKOV Dohoda se uzavírá mezi: Městem Horní Slavkov Sídlo: Dlouhá 634, 357 31 Horní Slavkov IČ: 00259322 Zastoupený: Alexandrem

Více

o poskytnutí neinvestiční dotace č..

o poskytnutí neinvestiční dotace č.. 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 303/2014

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 303/2014 č.j.: 303/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 266 ze dne 23.04.2014 Smlouva o poskytnutí reprodukčních práv ke sbírkovým předmětům Rada městské části I. s c h v a l u j e II.

Více

Smlouva Evidenční číslo:.../2012/oer

Smlouva Evidenční číslo:.../2012/oer Usnesení č. 2/66 - Příloha č. 2 Strana 1 o sdružení finančních prostředků za účelem zajištění Programu podpory malých a středních podniků v Moravskoslezském kraji Smluvní strany Moravskoslezský kraj Prokešovo

Více

SMLOUVU SVM/O/3001/2016-HMS. Cl-1.

SMLOUVU SVM/O/3001/2016-HMS. Cl-1. KUMSP08D6VEX Č.j.: U2SVM/O/3001/2016-HMSO 4324/0/2016-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená Ing. Karolem

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: IČ: 70890692 DIČ: CZ70890692 bankovní

Více

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019

Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 Příloha č. 3 MMK/SML/ /2019 S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů I.

Více

IV. ÚČELOVÉ URČENÍ A VÝŠE DOTACE

IV. ÚČELOVÉ URČENÍ A VÝŠE DOTACE j Mi }Rf\\ ^KuSLh/NK V M< ~.s ícrajskv"uraď ČÍSLO SMLOUVY ;DODATKU;' SMLOUVA ^ - ^ í - SS\ S& K o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem:

Více

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací

Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací rezervací Strana 1 (celkem 5) Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu města Česká Lípa v rámci Programu regenerace městských památkových zón a rezervací Smluvní strany: Město Česká

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Zastupitelstvo obce Radostov dle usnesení č. 1/2017 ze dne 6. 2. 2017 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb, o obcích, rozhodlo o přidělení dotace: 1/ Obec Radostov

Více

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. SMLOUVA O DÍLO č... /2010 uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) SMLUVNÍ STRANY Královéhradecký kraj

Více

S M L O U V U O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE (dále jen Smlouva ) I. Obecné ustanovení

S M L O U V U O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE (dále jen Smlouva ) I. Obecné ustanovení Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad Sídlo: Berní 2261/1, 400 01 Ústí nad Labem Zastoupená: Jaroslavem Komínkem, předsedou

Více

S M L O U V A - VZOR

S M L O U V A - VZOR Příloha č. 7 k Pravidlům dotačního programu města České Budějovice na podporu oblasti v roce 201x S M L O U V A - VZOR o poskytnutí dotace statutárního města České Budějovice na kofinancování projektu

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU 1 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů)

Více

o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu projektů zaměřených na opravu, údržbu a modernizaci sportovních a kulturních zařízení pro rok 2016

o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu projektů zaměřených na opravu, údržbu a modernizaci sportovních a kulturních zařízení pro rok 2016 Evidenční číslo smlouvy: 9152/2016/SKT/HAD/SMLD/37 Smlouva o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu projektů zaměřených na opravu, údržbu a modernizaci sportovních a kulturních zařízení pro rok

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace čj.: 0.../2018/KS_OddSPK/1100 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace l. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Rada městské části Praha 14 (dále jen MČ Praha 14) rozhodla svým usnesením č. xxx/rmč/2018

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

kupní smlouvu (dále jen Smlouva )

kupní smlouvu (dále jen Smlouva ) č. RS: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost se sídlem: Sokolovská 217/42, 190 22 Praha 9 IČ: 00005886 DIČ: CZ00005886, plátce DPH jednající: zapsaná v: obchodním rejstříku Městského soudu v

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Hořovice (dále jen smlouva )

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Hořovice (dále jen smlouva ) Město Hořovice, IČ 002 33 242 se sídlem Palackého náměstí 2, 268 01 Hořovice zastoupené starostou města panem Dr. Ing. Jiřím Peřinou bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Hořovice č. ú.: 27 0363886349/0800

Více

S m l o u v a o p o s k y t n u t í neinvestiční účelové dotace č. HFO/VP/2/2019/Sl

S m l o u v a o p o s k y t n u t í neinvestiční účelové dotace č. HFO/VP/2/2019/Sl S m l o u v a o p o s k y t n u t í neinvestiční účelové dotace č. HFO/VP/2/2019/Sl HFO/VP/2/2019/Sl schválená Zastupitelstvem města Chrastava dne 15. dubna 2019 usnesením č. 2019/02/XVI Smluvní strany:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace-návrh

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace-návrh Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace-návrh 1/ Obec Rynholec, zastoupena starostou Jaromírem Dyntarem sídlo: nám. 1. máje čp. 55, 270 62 Rynholec IČO: 00 241 344 Tel: 777 745 016 E-mail: dyntar@obecrynholec.cz

Více

S M L O U V A o poskytnutí účelové neinvestiční dotace

S M L O U V A o poskytnutí účelové neinvestiční dotace S M L O U V A o poskytnutí účelové neinvestiční dotace I. SMLUVNÍ STRANY statutární město Karviná se sídlem: zastoupeno: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná - Fryštát Tomášem Hanzelem, primátorem města IČ:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 9/2018

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 9/2018 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 9/2018 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 30/04-3c) a dle 85 odst. c) zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení dotace pro Tenisový klub

Více

č. UZSVM/O/18426/2015-HMSU

č. UZSVM/O/18426/2015-HMSU II an / i / U l n KUMSP88D6WZT MORAVSKOSLEZSKY KRAJ - KRAJI )1IWC 29917/O/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/O/18426/2015-HMSU joř. číslo Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem

Více

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Zbiroh uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami ve smyslu ustanovení 159 zákona č. 500/2004, správní řád, ve znění pozdějších předpisů,

Více

schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 28. 4. 2015 usnesením č. 157/15/ZK ev. č. OLP/1595/2015

schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 28. 4. 2015 usnesením č. 157/15/ZK ev. č. OLP/1595/2015 S m l o u v a o p o s k y t n u t í účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje, podprogramu Podpora jednotek požární ochrany obcí Libereckého kraje schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/2285/2018

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/2285/2018 Smluvní strany: Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/2285/2018 Liberecký kraj sídlem U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

17P;~t.II: I~~_~'Ui1(l

17P;~t.II: I~~_~'Ui1(l OBEC KOROZLUKY Došlo: 19. 02. 2015 Smlouva o poskytnutí dotace C.;.: 5q 17P;~t.II: I~~_~'Ui1(l z Fondu Hospodářské a sociální rady Mostecka, z. s. na podporu projektů vyhlášené pro členy HSRM dne 13. 1.

Více

Dodávka nového osobního automobilu Škoda Fabia Combi 1,2 TSI

Dodávka nového osobního automobilu Škoda Fabia Combi 1,2 TSI M ě s t s k ý o b v o d S t a t u t á r n í m ě s t o P a r d u b i c e M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce Ludslavice číslo:

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce Ludslavice číslo: Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce Ludslavice číslo: 2016 0003 (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem

Více

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje

Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem Oldřichem Bubeníčkem, hejtmanem Ústeckého kraje Příloha č. 1 Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI uzavřená v souladu s ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na akci uzavřená dle usnesení č. 9/1/2017 zastupitelstva obce Žitenice ze dne 20.02.2017, v souladu s ustanovením 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. Smlouva o poskytnutí dotace

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. Smlouva o poskytnutí dotace TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Pro dotační titul 3 Dotace na získání trenérské licence Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje Příloha č. 1 SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. Smluvní strany 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: a IČO: 70890692 DIČ: CZ70890692

Více

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany

(ID dotace) Čl. 1 Smluvní strany Příloha č. 5 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

ZSVfVt/O/314/2015-HMSU

ZSVfVt/O/314/2015-HMSU . ^-.-...-.^-...^.^^^j^ajskýúřaoj 362/0/2015-HfViSU Č.j.: UZSVM/O/314/2015-HMSU se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, zastoupená ing. Karolem Siwkem, ředitelem Územního pracoviště Ostrava,

Více

K U P N Í S M L O U V U

K U P N Í S M L O U V U 4356/ULT/2014-ULTM Č.j.: UZSVM/ULT/4345/2014-ULTM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 12800 Praha 2 Nové Město, zastoupená PhDr. Marií Ševelovou,

Více

Kraj Vysočina ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy

Kraj Vysočina ZZ Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Účel smlouvy Kraj Vysočina SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran ve smyslu 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slušovice uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami ve smyslu ustanovení 159 zákona č. 500/2004, správní řád, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00052/15

Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00052/15 Smlouva o poskytnutí dotace č. D1734/00052/15 I. Smluvní strany 1. Poskytovatel dotace: Statutární město Pardubice, sídlo: Pernštýnské nám. 1, 530 21 Pardubice, IČ: 00274046, číslo bankovního účtu: 326561/0100,

Více

SMLOUVA o poskytnutí grantu č. S-16

SMLOUVA o poskytnutí grantu č. S-16 SMLOUVA o poskytnutí grantu č. S-16 město Lipník nad Bečvou Sídlo: náměstí T. G. Masaryka 89, 751 31 Lipník nad Bečvou IČO: 00301493 Zastoupené: Ing. Miloslavem Přikrylem, starostou Bankovní spojení: Číslo

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1Programu S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: a IČ:

Více

VEŘEJNOPRÁVNf SMLOUVA. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Bruntál. se sídlem : Nádražní 994/20,79201 Bruntál

VEŘEJNOPRÁVNf SMLOUVA. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Bruntál. se sídlem : Nádražní 994/20,79201 Bruntál VEŘEJNOPRÁVNf SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Bruntál Město Bruntál, se sídlem : Nádražní 994/20,79201 Bruntál zastoupeno: Ing. Petr Rys, MBA, starosta města I~: 00295892 DI~ : CZ 00295892

Více

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Hrádek číslo: (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem dotace: Obcí

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMĚNNÁ SMLOUVA *MMOPP00DVUL7R* Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava CZ00300535 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVUL7R* SMĚNNÁ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Na straně jedné: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu:

Více

KUÍ1SP08QK9S2. CASTA Obecná ustanovení. i. Smluvní strany

KUÍ1SP08QK9S2. CASTA Obecná ustanovení. i. Smluvní strany KUÍ1SP08QK9S2 MORAVSKUSLtZSKVKRAJ KRAJSKY ÚKAD ČÍSLO SM, =. -'VY (DODATKU. Z ^/AT. ^ í vws I SMLOUVA uzavřená podle zákona č. 306/1999 Sb., o poskytování dotací soukromým školám, předškolním a školským

Více

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:, bydliště:... (dále jen kupující )

Varianta - fyzická osoba... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:, bydliště:... (dále jen kupující ) 21685/P/2018-HMSO Čj.: UZSVM/P/15911/2018-HMSO Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Nové Město, Praha 2, za kterou právně jedná...

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Mikroregionu Jesenicko číslo: 2017/3, na úhradu výdajů na činnost příjemce v roce 2017 uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

Článek I. SMLUVNÍ STRANY. Klub přátel opavského středoškolského sboru LUSCINIA Komenského 397/5, 746 01 Opava

Článek I. SMLUVNÍ STRANY. Klub přátel opavského středoškolského sboru LUSCINIA Komenského 397/5, 746 01 Opava STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00CX1KQ* *MMOPP00CX1KQ* SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY uzavřená dle ust. 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Článek I.

Více

smlouva číslo 371/2018/SM

smlouva číslo 371/2018/SM smlouva číslo 371/2018/SM v r r v r v podle ust 1785 a násl. a ust. 1257 a násl. zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník") a podle zákona č. 183/2006

Více

uzavírají v souladu s ust. 159 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů tuto

uzavírají v souladu s ust. 159 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů tuto S m l o u v a o p o s k y t n u t í d o t a c e z r o z p o č t u m ě s t a B r n a Smluvní strany: 1. Statutární město Brno (SMB), Dominikánské nám. 1, 602 00 Brno IČ: 449 92 785 zastoupené Primátorem

Více

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. sml./2016 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst.

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. 0136/20016

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. 0136/20016 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. 0136/20016 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst.

Více

KUMSP00UD9NG. o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje CZ Česká spořitelna, a.s., č. ú.

KUMSP00UD9NG. o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje CZ Česká spořitelna, a.s., č. ú. KUMSP00UD9NG SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje SMLUVNÍ STRANY Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: Mgr. et Mgr. Lukášem Curylem 1. náměstkem

Více

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín Příloha č. 3: Program města Český Těšín pro poskytování účelových dotací na zachování a obnovu vybraných historických prvků v Městské památkové zóně Český Těšín pro rok 2017 Veřejnoprávní smlouva č. o

Více

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015 Níže uvedené smluvní strany: název: Městská část Praha 1 sídlo: Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ: 115 68 zastoupená: ing Oldřichem Lomeckým, starostou MČ Praha 1 IČ: 00063410 bank. spojení: Česká Spořitelna

Více

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného

č... Čl. I. 1 / 5 kanalizačního potrubí umístěného 1096/HUO/2017-HUOM Č.j.: UZSVM/HUO/1147/2017-HUOM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná...,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Smluvní strany

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Smluvní strany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace I. Smluvní strany Město Kralupy nad Vltavou se sídlem Městský úřad Kralupy nad Vltavou, Palackého nám. 1, PSČ 278 01 IČO: 236977 jeho jménem starosta města pan

Více

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 8620/SPB/2016-SPBMIČ Č.j.: UZSVM/SPB/7718/2016-SPBM Kupní smlouva (movité věci) Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2, za kterou

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0377/2016/OÚRaSŘ)

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0377/2016/OÚRaSŘ) *MMFMP007T4QA* Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace (číslo smlouvy ) uzavřená podle ust. 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: a IČ: 70890692 DIČ: CZ70890692 bankovní

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace 1/ Obec Pletený Újezd sídlo: Kladenská 40, 273 51 Pletený Újezd IČO: 00234796 DIČ: CZ 00234796 Zastoupena: Jaroslavem Kolbekem, starostou Tel: 312 698 010 E-mail:

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem...,

Varianta -územní samosprávný celek... (přesné znění názvu územně samosprávného celku), se sídlem..., 3779/BVY/2016-BVYM Č.j.: UZSVM/BVY/3709/2016-BVYM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 za kterou právně jedná Mgr. Ivo Popelka,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTí DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTí DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTí DOTACE IČ: Bankovní spojení: Zastoupené: Město Moravský Krumlov nám. Klášterní 125 672 11 Moravský Krumlov 00293199 KBZnojmo ě, ú.: 2924741/0100 Mgr. Tomášem Třetinou, starostou města

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1161/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

Článek I Předmět smlouvy

Článek I Předmět smlouvy SML/MMPr/2280/2015 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu statutárního města Přerova podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

SD/OZZL/247/2011. Obecná ustanovení

SD/OZZL/247/2011. Obecná ustanovení KUJCP0128FXT Smlouva o poskytnutí neinvestičního finančního příspěvku Jihočeského kraje na činnosti a aktivity okresních mysliveckých spolků Českomoravské myslivecké jednoty Jihočeského kraje. SD/OZZL/247/2011

Více

SMLOUVA O DÍLO NA VYPRACOVÁNÍ KONCEPCE VYUŽITÍ OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ ENERGIE PRO MĚSTO KROMĚŘÍŽ

SMLOUVA O DÍLO NA VYPRACOVÁNÍ KONCEPCE VYUŽITÍ OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ ENERGIE PRO MĚSTO KROMĚŘÍŽ SMLOUVA O DÍLO NA VYPRACOVÁNÍ KONCEPCE VYUŽITÍ OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ ENERGIE PRO MĚSTO KROMĚŘÍŽ č. smlouvy objednatele: SML/097/2016 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi Smluvními stranami uzavřená

Více

Smluvní strany: název organizace, spolku se sídlem. zastoupené.. IČ:.. č. účtu: dále jen příjemce na straně druhé

Smluvní strany: název organizace, spolku se sídlem. zastoupené.. IČ:.. č. účtu: dále jen příjemce na straně druhé Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z Programu pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Jablonné v Podještědí na podporu sportu a tělovýchovy pro rok 2017 Smluvní strany: Město Jablonné v Podještědí

Více

KUMSP00QXSRT. SMLOUVA o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu České republiky. I. Smluvní strany

KUMSP00QXSRT. SMLOUVA o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu České republiky. I. Smluvní strany KUMSP00QXSRT ÍMORAVSKCSLEZSKÝ KRA] - KRAJSKY Ú:U, -... ČÍSLO SMLOUVY (DODATKU) ~ ~~~ iíííí. poř číslo rok MS :

Více

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Smlouva o zápůjčce a zástavní smlouva k ochranným známkám podle ustanovení 2390 a násl. a 1309 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany 1. Statutární město Pardubice

Více