Katalog výrobku. S t r e š n í s y s t é m

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Katalog výrobku. S t r e š n í s y s t é m"

Transkript

1 Katalog výrobku S t r e š n í s y s t é m

2 Platný od V důsledku tiskařské techniky se tóny barev uvedené v publikaci mohou lišit od skutečnosti! Technické údaje uvedené v publikaci mají jen informační charakter. Bližší realizační informace se nachází v Montážním návodě.

3 O SPOLEČNOSTI Kalmán Mészáros se začal zabývat výrobou tašek na betonovém podkladu v obci Neded, která se nachází na území Slovenské republiky. Ručně vyráběné tzv. Meszárosove tašky už téměř 90 let zdobí střechy domů okolních regionů. V roce 1995 Vilmos Mészáros pomocí poloautomatické strojní linky pokračoval v duchu rodinné tradice v městě Bóly, které má dávnou řemeslnickou tradici a nachází se v Maďarsku v župě Jižní Baranya. V současnosti se výrobní technologie vypracovala až k plnoautomatické výrobě tašek dosahující evropskou úroveň V roce 2000 založená firma Mediterran SLovakia s.r.o. začala poloautomatizovanou technologií vyrábět tašku Mediterran Po dynamickém vývoji výrobní technologie a díky výrazným krokům v procesu rozvoje výrobků, původní formu tašek Mediterran 15 vystřídala taška Mediterran 10, která byla později přejmenována na tašku Danubia. V roce 2004 se naše nabídka po důkladné výzkumné práci rozšířila o speciální, vícekrát povrchově upravenou produktovou linii COPPO Vlnitá taška STANDARD se objevila na slovenském trhu v roce Společnost Mediterran vstoupila na trh s další produktovou linií. Drážková taška RUNDO s dvojitým obloukovým závěsem vytváří z estetického hlediska charakteristický vzhled a je vhodná zejména na zastřešení uměleckých památek a nových budov tradičního stylu a je také velmi vhodná na renovaci střech Nejnovější produkt střešní taška ZENIT svojí vzrušující karbonovou barvou, jednoduchou obdélníkovou formou a opracovaným homogenním povrchem představuje v porovnání se současnými tradičními střešními taškami novou linii. Střešní tašky jsou speciálně povrchově upravované tzv. ColorSystémem. Tato speciální ochranná vrstva garantuje vysokou odolnost barvy, díky které si střechy dlouhodobě zachovají svoji barvu a odstín. Rok 2007 byl i vstupem na český trh, kdy byla založena společnost Mediterran CZ s.r.o. se sídlem v Brně Firma Mediterran je v současnosti mezinárodně renomovaným výrobcem betonových tašek a kompletních střešních systémů. Kromě vědeckovýzkumné činnosti krédem společnosti Mediterran dosahování nejvyšší kvality a důsledné plnění dodacích podmínek. Jen tímto způsobem můžeme dosáhnout náš požadovaný cíl - spokojenost zákazníků. V roce 2008 byl uveden do provozu třetí výrobní závod ve městě Kunszentmiklós v Maďarsku. Vize do budoucnosti: Kromě zabezpečování stálé kvality našich produktů, vyplývající z jejich fyzikálních charakteristik, je filosofií společností Mediterran vytváření nové atmosféry, a to prostřednictvím jedinečných barev a tvarů odrážejících radost ze života. Při vývoji výrobků budeme dělat kroky směřující k tomu, aby jste Vy, naši zákazníci, mohli popustit uzdu své fantazii a dát svému domu střechu podle Vašich představ a stylu. Věříme, že náš katalog bude pro Vás bohatým a inspirujícím zdrojem a pomůže Vám vybrat si střechu Vašich snů.

4 SÍT FIREM MEDITERRAN , Mediterrán Magyarország Kft. Maďarsko - Bóly - Centrální výrobní závod 2., Mediterrán Magyarország Kft. Maďarsko - Kunszentmiklós - Výrobní závod 3., Mediterran Slovakia s.r.o. Slovensko - Vlčany - Výrobní závod 4., Mediterran crijep d.o.o. Chorvatsko - Beli Manastir - Odbytové centrum 5., Mediterran Rom SRL. Rumunsko - Cluj - Odbytové centrum 6., Mediterran CZ, s.r.o. Česká republika - Brno - Obchodní zastoupení Podrobnější informace o regionálních obchodních zástupcích najdete na poslední straně této publikace, nebo zavolejte na naši linku , případně navštivte naše webové stránky

5 VŠEOBECNÉ INFORMACE Kvalita Kvalitu střešních krytin Vám zabezpečíme průběžným testováním surovin, jejich poměrem, který je daný technologickým postupem a následujícím testováním vlastností finálního produktu. Tašky odpovídají požadavkům norem STN EN 490. Základní suroviny, použité množství a kvalita se kontrolují v souladu s předpisy STN EN 491. Záruka Výrobce udává 30-letou písemnou záruku na : - přesnost rozměrů - vodotěsnost - mrazuvzdornost. L E 1920 T Á 30 A K U Z Á R Protokol o zkoušce Kalkulace spotřeby materiálu Na základě dodaných technických výkresů Vám vypracujeme přesnou kalkulaci spotřeby materiálu. Ke kalkulaci jsou potřebné následující technické výkresy: půdorys střechy, pohledy, příčný řez. Plány a výkresy můžete poslat na následující adresy: Poštou: Mediterran CZ s.r.o., Vídeňská 264/120b, Brno Faxem: em: obchod@mediterrancz.cz Za škody vyplývající z nesprávné kalkulace neručíme. Odborné poradenství O odborném využití produktů Mediterran najdete podrobnější informace v montážním návodě. V případě otázek jsou Vám k dispozici naši pracovníci obchodního oddělení na telefonní lince nebo na u obchod@mediterrancz.cz. Barvy V důsledku tiskařské techniky se barvy zobrazené v katalogu mohou lišit od skutečnosti. Vzorky tašek vystavené u našich partnerů hlavně v případě antických a povrchově upravených barev se mohou lišit od očekávaného barevného dojmu na střeše.

6 BETONOVÁ TAŠKA Beton je základní surovinou, která má více jak tisíciletou minulost. Staří Řekové okolo roku 2000 před naším letopočtem používali směs vypáleného vápence a písku. Starořímané přimíchali ještě k této vápencové maltě i vulkanický popel. Při stavění římského Pantheonu, který je 2000 let starý, používali také tento typ betonu, díky kterému dodnes můžeme obdivovat tuto stavbu. Po dlouhých letech zapomenutí se v 19. století v Anglii a později ve Francii objevily pokusy znovu vyrábět beton. Pokrýt střechu taškami z betonu bylo v té době novinkou, ale díky praktickým postupům se rychle rozšířila. Neustále kvalitativní úpravy a upřesnění receptur betonových tašek dovedli k tomu, že dnes je jednou z nejpoužívanějších technik pokrytí střech. Vlastnosti betonových tašek Přírodní složky Beton se připravuje smícháním tří přírodních surovin (voda, písek, kámen). Metodou vypalování z kamene získáme cement, který přebírá funkci pojiva. Vodotěsnost Materiál kvůli kompaktnosti odvede všechny srážky a tak se nemohou dostat mezi póry. Výhoda z toho je dvojí. Při cyklech zmrznutí a tání se změní objem vody, ale to neuškodí tašce, nedrobí se a zvyšuje se tím odolnost. Na druhé straně hmotnost střechy nebude kolísat, což má na konstrukci střechy blahodárný účinek. Barevná stálost Barvu obsahuje již samotná základní surovina. Požadovanou barvu zabezpečí akrylátové pigmenty a tak barva jednotlivých tašek bude udávat homogenní obraz i na povrchu. Další výhoda této metody je nevnímatelnost rovnoměrného povrchového opotřebení. Ochrana proti vlivu prostředí Betonový povrch tvoří další dvě ochranné vrstvy a ty se shodují s barvou základního prvku. Tyto vrstvy zabezpečí i ochranu proti mechu a znečištěnému vzduchu velkoměsta. Stálost formy Výrobní metoda garantuje stálou formu, což zabezpečí lepší připojení prvků na střeše. kg Nosnost Mechanická zatížitelnost povrchu tašek je velmi vysoká a tak ani větší množství sněhu a ledu jako i pochůznost na povrchu nezpůsobuje lámání střechy.

7 COLORSYSTÉM Díky nové ochraně barvy ColorSystém bude barva střešních tašek svěžejší a tónově hlubší. Speciální ochranná vrstva ColorSystém zabezpečuje našemu produktu esteticky hladký povrch, stálost a intenzitu barvy a odolnost proti opotřebení. O systému naší povrchové úpravy najdete bližší informace na internetové stránce nebo odkaz aktuální.

8

9 RUNDO Populární tašky RUNDO v barvě CIHLOVĚ doporučujeme na obnovu střech, resp. na renovaci uměleckých památek. ČERVENÁ

10

11 RUNDO RUNDO VIŠŇOVĚ ČERVENÁ Tašky barvy vytvoří charakteristický obraz Vaší budovy a zabezpečí její decentní vzhled.

12

13 RUNDO RUNDO ANTICKÁ ČERVENÁ Náš produkt s jeho individuální barvou a formou, dokonale vyhovuje požadavkům moderní doby, přičemž jeho styl vzbuzuje atmosféru dávných časů.

14

15 DANUBIA DANUBIA CIHLOVĚ Naše tašky barvy ČERVENÁ doporučujeme na klasické řešení. Jejich jednoduché ztvárnění je vynikající na vytvoření homogenního povrchu a proto jsou ideální na obnovu střešních systémů.

16

17 DANUBIA DANUBIA VIŠŇOVĚ ČERVENÁ Náš produkt je ukázkou sebevědomí a tradice. Jeho výrazný barevný design zabezpečí jedinečnost Vaší budovy.

18

19 DANUBIA DANUBIA ANTRACIT Naše tašky jsou populární při zastřešování budov vybudovaných jak v tradičním, tak i v moderním architektonickém stylu a také jsou oblíbeným produktem při obnově střešní krytiny.

20

21 COPPO COPPO ANTICKÁ ČERVENÁ Tašky v barvě vyvolávají dojem vesnice. Naše tašky vyhotovené náhodnou zabarvovací metodou jsou ideální na vytvoření unikátního dojmu a vzbudí dojem atmosféry sluncem osvíceného jižního venkova.

22

23 COPPO COPPO FERRARA Náš produkt budí dojem skutečné atmosféry středomoří. Jeho unikátní barva a forma umožňuje nekonečné možnosti kreativity.

24

25 COPPO COPPO VENEZIA Náš produkt symbolizuje původní mediteránský životní styl. Díky jeho speciální rozptýlené povrchové úpravě, zabezpečuje exklusivní vzhled Vaší budovy a vzbuzuje jedinečnost a eleganci.

26

27 ZENIT CARBON je svou atraktivní barvou s pravidelným obdélníkovým tvarem a propracovaným homogenním povrchem alternativou k současným tradičním a obvykle používaným střešním krytinám pro všechny ty, kteří se rozhodnou svoji osobnost prezentovat i prostřednictvím originálního domu a střechy. ZENIT

28

29 ZENIT ZENIT ANTICKÁ ČERVENÁ S produktem se začíná nová éra zastřešování. Jeho geometricky čistá forma a charakteristická barevná konstrukce je syntézou přirozenosti a technické dokonalosti. Jeho vyrovnané proporce zabezpečí příjemný dojem pro každou střechu.

30 NAŠI OBCHODNÍ ZÁSTUPCI ROZDELENÍ DLE KRAJU I. I. II. I. I. II. I. - IV. II. II. IV. III. III. IV. I. Karel Vytisk tel.: III. vytisk@mediterrancz.cz Liberecký kraj, Ústecký kraj, Karlovarský kraj, hl. město Praha, Středočeský kraj: Rakovník, Beroun, Kladno, Mělník, Mladá Boleslav, Kolín, Nymburk, Kutná Hora, Praha-východ, Praha-západ II. Petr Uvízl tel.: uvizl@mediterrancz.cz Hradecký kraj, Pardubický kraj, Olomoucký kraj, Moravskoslezský kraj III: Petr Výlet tel.: vylet@mediterrancz.cz Kraj Vysočina, Jihomoravský kraj, Zlínský kraj IV. Michal Sýkora tel.: sykora@mediterrancz.cz Plzeňský kraj, Jihočeský kraj, Středočeský kraj: Příbram, Benešov V případě potřeby podrobnějších informací se obraťte na nás: Tel: Fax: obchod@mediterrancz.cz

31

32 S t r e š n í s y s t é m Mediterran CZ s.r.o. Vídenská 264/120 b Brno Tel.: Fax: obchod@mediterrancz.cz Web:

Ceník platný od 01. 01. 2014

Ceník platný od 01. 01. 2014 Ceník platný od 01. 01. 2014 VŠEOBECNÉ INFORMACE 1 Kvalita Kvalitu střešních krytin Vám zaručíme průběžným testováním vstupních surovin, jejich poměrem, který je daný technologickým postupem a následným

Více

Ceník platný od

Ceník platný od Ceník platný od 01. 01. 2015 VÝROBA STŘEŠNÍCH SYSTÉMŮ Říční písek: podobně jako u výroby skla i při výrobě naší krytiny se používá pouze pečlivě tříděný a mimořádně čistý písek. Rozemletý a v pecích vypalovaný

Více

Ceník platný od 01. 01. 2014

Ceník platný od 01. 01. 2014 Ceník platný od 01. 01. 2014 VÝROBA STŘEŠNÍCH SYSTÉMŮ Říční písek: podobně jako u výroby skla i při výrobě naší krytiny se používá pouze pečlivě tříděný a mimořádně čistý písek. Rozemletý a v pecích vypalovaný

Více

Ceník. platný od

Ceník. platný od LET Ceník platný od 01.06.2017 VÝROBA STŘEŠNÍCH SYSTÉMŮ Říční písek: podobně jako u výroby skla i při výrobě naší krytiny se používá pouze pečlivě tříděný a mimořádně čistý písek. Rozemletý a v pecích

Více

VÝROBA STŘEŠNÍCH SYSTÉMŮ

VÝROBA STŘEŠNÍCH SYSTÉMŮ Ceník platný od 01. 01. 2015 VÝROBA STŘEŠNÍCH SYSTÉMŮ Říční písek: podobně jako u výroby skla i při výrobě naší krytiny se používá pouze pečlivě tříděný a mimořádně čistý písek. Rozemletý a v pecích vypalovaný

Více

Ceník. platný od LET

Ceník. platný od LET Ceník platný od 01. 05. 2016 LET VÝROBA STŘEŠNÍCH SYSTÉMŮ Říční písek: podobně jako u výroby skla i při výrobě naší krytiny se používá pouze pečlivě tříděný a mimořádně čistý písek. Rozemletý a v pecích

Více

Ceník. platný od LET

Ceník. platný od LET Ceník platný od 01. 05. 2016 LET VÝROBA STŘEŠNÍCH SYSTÉMŮ Říční písek: podobně jako u výroby skla i při výrobě naší krytiny se používá pouze pečlivě tříděný a mimořádně čistý písek. Rozemletý a v pecích

Více

Ceník platný od

Ceník platný od www.terran.cz Ceník platný od 01.06.2019 Evo Základní surovina: tříděný písek, portlandský cement CEM I 52,5 hladký, 2x barevný akrylátový nástřik s přidaným silikátem Hmotnost: 3,9 kg/ks KORALL MERLOT

Více

Ceník platný od

Ceník platný od www.terran.cz Ceník platný od 01.01.2019 Evo Základní surovina: tříděný písek, portlandský cement CEM I 52,5 hladký, 2x barevný akrylátový nástřik s přidaným silikátem Hmotnost: 3,9 kg/ks KORALL MERLOT

Více

LET. Ceník. platný od

LET. Ceník. platný od LET Ceník platný od 01.05.2018 VÝROBA STŘEŠNÍCH SYSTÉMŮ Říční písek: podobně jako u výroby skla i při výrobě naší krytiny se používá pouze pečlivě tříděný a mimořádně čistý písek. Rozemletý a v pecích

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky symbolem pro krásu a přirozenost. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějích surovin a propůjčují

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. března 2014 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Ochrana moderní surovinou Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin:

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. ledna 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP 1 KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky

Více

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Člen MONIER GROUP 1 KERAMICKÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Život v souladu s přírodou, jedinečnost, bezpečí Již tisíciletí jsou keramické střešní tašky symbolem pro krásu a přirozenost.

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY Platí od 1. ledna 2015 Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Ochrana moderní surovinou Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin:

Více

Skandinávská střešní taška

Skandinávská střešní taška Skandinávská střešní taška V posledním desetiletí je jednou z nejběžněji užívaných betonových tašek u nás. Díky svému příjemnému vzhledu, jednoduchosti a snadnosti položení patří mezi prvotřídní střešní

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

V platnosti od 01.04.2010 Výrobce si vyhrazuje právo technických změn! Mediterran Coppo a Coppo jsou registrované obchodní značky! V důsledku tiskové

V platnosti od 01.04.2010 Výrobce si vyhrazuje právo technických změn! Mediterran Coppo a Coppo jsou registrované obchodní značky! V důsledku tiskové V platnosti od 01.04.2010 Výrobce si vyhrazuje právo technických změn! Mediterran Coppo a Coppo jsou registrované obchodní značky! V důsledku tiskové techniky se barvy zobrazené v katalogu mohou o odstín

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy Tabulka doporučených mezd pro Jihomoravský kraj 20 404 121 24 347 144 26 808 158 21 681 126 26 547

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy Tabulka doporučených mezd pro Hlavní město Praha horní hranice horní hranice 27 047 155 27 668 166

Více

Eternit tradiční materiál. pro střechy i fasády

Eternit tradiční materiál. pro střechy i fasády Eternit tradiční materiál pro střechy i fasády Tradice a budoucnost Název Eternit pochází z latinského slova eternitas, což znamená věčnost. Eternit je střešní krytina s více než stoletou tradicí. Díky

Více

INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING. Samostatně stojící rozvaděče

INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING. Samostatně stojící rozvaděče INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING Samostatně stojící rozvaděče integ samostatně stojící rozvaděče Hlavní výhody Svařovaná rámová konstrukce ze speciálního válcovaného profilu Nosnost 1500 kg Jednodveřové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky. Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 2 Specifikace částí veřejné zakázky Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Příloha č.2 k ZD Specifikace

Více

Samostatně stojící rozvaděče

Samostatně stojící rozvaděče Samostatně stojící rozvaděče Ý K S ČE BEK O R Ý V INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING integ samostatně stojící rozvaděče Hlavní výhody Svařovaná rámová konstrukce ze speciálního válcovaného profilu

Více

Proč se rozhodnout pro TONDACH?

Proč se rozhodnout pro TONDACH? Design 3 Proč se rozhodnout pro TONDACH? kvalitní přírodní pigmenty a náročná technologie vypalování při teplotách na 1 000 C garantují TRVALOST A BEZKONKURENČNÍ BAREVNOU STÁLOST EXTRÉMNÍ ODOLNOST materiálu

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 4. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.4.213 3.4.213

Více

Příloha č Tabulky a grafy porovnání výsledků z přezkoumání hospodaření za období let 2008 až 2012, obcí, MČ, DSO

Příloha č Tabulky a grafy porovnání výsledků z přezkoumání hospodaření za období let 2008 až 2012, obcí, MČ, DSO Příloha č. 10 - Tabulky a grafy porovnání výsledků z přezkoumání hospodaření za období let 2008 až 2012, obcí, MČ, DSO Tabulka porovnání výsledků z přezkoumání hospodaření za období let 2008 2012 závěr

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 3. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.1.213 3.1.213

Více

Tradice 25 LET NA ČESKÉM TRHU, 50 LET CELOSVĚTOVĚ CO ZNAMENÁ BARRISOL

Tradice 25 LET NA ČESKÉM TRHU, 50 LET CELOSVĚTOVĚ CO ZNAMENÁ BARRISOL www.barrisolhome.cz Tradice 25 LET NA ČESKÉM TRHU, 50 LET CELOSVĚTOVĚ Máte dojem, že trh s materiály je nasycen a nic nového vás nepřekvapí? Rádi bychom vám představili designovou pnutou fólii Barrisol

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 44 62 9,68 0,097 600,0 6,00 Ostatní 0,00

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 44 62 9,68 0,097 600,0 6,00 Ostatní 0,00 0 sumární sestava kraj: Hlavní město Praha.0.0 Sektor včelstev k.. k.0. a, 0,0 00,0,00 0 0 0 0,00 0,000 0,0,00 0, 0,,0,00 0 0, 0, 0,0,00, 0,,0,00 včelstev 0 včelstev včelstev 0 0 0 Vykoupeno medu v kg

Více

Okrasné tvárnice štípané a stříšky

Okrasné tvárnice štípané a stříšky Okrasné tvárnice štípané a stříšky šedá Vytvořte si vlastní mozaiku plnou fantazie a hravosti barev! Okrasné tvárnice vytvoří kolem každého sídla novodobé hradby, které už neslouží pouze k pocitu bezpečí.

Více

Nová tvář s tradicí mm 1170 mm 6 mm 35 mm 380 mm 2,247/m 2 Jánošík

Nová tvář s tradicí mm 1170 mm 6 mm 35 mm 380 mm 2,247/m 2 Jánošík N o v á t v á ř s t r a d í c í 3 Celková šířka: Skutečná šířka pokrytí: Výška profilu: Výška prolisu: Délka modulu: Počet modulů na 1m 2 : 1222 mm 1170 mm 6 mm 35 mm 380 mm 2,247/m 2 Jánošík Nová tvář

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Červen 2017 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky V tomto měsíci celkový

Více

OBYVATELSTVO PRAHY. Tomáš Dragoun, ČSÚ. Rozvoj Prahy aneb Co chceme v Praze postavit? 9. dubna 2018, CAMP IPR Praha

OBYVATELSTVO PRAHY. Tomáš Dragoun, ČSÚ. Rozvoj Prahy aneb Co chceme v Praze postavit? 9. dubna 2018, CAMP IPR Praha OBYVATELSTVO PRAHY Tomáš Dragoun, ČSÚ Rozvoj Prahy aneb Co chceme v Praze postavit? 9. dubna 218, CAMP IPR Praha ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, 1 82 Praha 1 www.czso.cz Obsah: Základní údaje o

Více

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 Plošná dlažba Stavební hmoty Obkladové prvky Zahradní architektura Příslušenství Od 850 Kč po celé České republice max. 850kg / paleta 850 Kč / paleta

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva listopad 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva únor 2019 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 28.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva říjen 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 31.

Více

STŘECHY GERARD NA CELÝ ŽIVOT

STŘECHY GERARD NA CELÝ ŽIVOT STŘECHY GERARD NA CELÝ ŽIVOT OBECNÉ PŘÍBALOVÉ INFORMACE GERARD CLASSIC ŠABLONY GERARD CLASSIC JSOU URČENY PRO DOMY VYŽADUJÍCÍ VÝRAZNĚJŠÍ RYSY A SILNĚJŠÍ KONSTRUKCI. ODRÁŽÍ DLOUHOVĚKOST TRADIČNÍHO ŘEMESLA,

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva září 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k 30.

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracovala: Ing. Martina Bundová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR pro hl. m. Prahu Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Mgr. Radomíra Teubnerová http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/pha Informace o nezaměstnanosti v hl. m. Praze

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 750 000 13 000 2 770 000 12 000 Byt 2+1 6 900 000 19 000 4 100 000 15 000 Byt 3+1 10 100 000 21 000 5 200 000 16 000 Byt 4+1 11 500 000 35 000 7 000 000

Více

Statistická ročenka půdního fondu České republiky

Statistická ročenka půdního fondu České republiky Statistická ročenka půdního fondu České republiky Český úřad zeměměřický a katastrální Praha 2009 český úřad zeměměřický a katastrální s t a t i s t i c k á r o č e n k a p ů d n í h o f o n d u č e s

Více

BALANCE. Velkoformátová posuvná taška

BALANCE. Velkoformátová posuvná taška BALANCE Velkoformátová posuvná taška BALANCE Velkoformátová keramická taška vyvážených proporcí vhodná jak pro velké, tak i menší střešní plochy. Technické údaje Rozměry cca 323 502 mm 100 % Barevná stálost

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Krajská pobočka Úřadu práce ČR v hl. m. Praze Měsíční statistická zpráva Březen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martina Bundová Vedoucí oddělení realizace projektů a statistik Praha duben 2019 1 www.uradprace.cz

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1. Střechy materiály střešních krytin betonová střešní krytina.

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1. Střechy materiály střešních krytin betonová střešní krytina. Číslo projektu Číslo materiálu Název školy CZ.1.07/1.5.00/34.0394 VY_32_INOVACE_8_MY_3.03 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Autor Tématický celek Ing. Zdenka

Více

CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY

CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY str. 60 CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY Ústecký Liberecký Královéhradecký Karlovarský Praha Plzeňský Středočeský Jihočeský Pardubický Jihomoravský Zlínský BYTOVÉ PROSTORY Praha 1 Praha 2 PRODEJ PRONÁJEM PRODEJ

Více

P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y

P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y P o s l a n e c k á s n ě m o v n a 1999 3. volební období 174/3 Pozměňovací návrhy k návrhu poslanců Z. Koudelky, J. Václavka a dalších na vydání ústavního

Více

Lindab Kompletní nabídka. Lindab Profil. Kompletní nabídka střešních krytin a trapézových plechů

Lindab Kompletní nabídka. Lindab Profil. Kompletní nabídka střešních krytin a trapézových plechů Lindab Kompletní nabídka Lindab Profil Kompletní nabídka střešních krytin a trapézových plechů Nabídka lehkých střešních krytin závodu HUSTOPEČE závodu PRAHA Lindab Goodlock Unikátní střešní krytina bez

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Plzni Měsíční statistická zpráva říjen 2016 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském kraji k

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva prosinec 2016 Zpracovala: Bc. Lucie Vechetová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krása přírodního kamene

Krása přírodního kamene Krása přírodního kamene STONEPANEL JE MODERNÍ OBKLADOVÝ SYSTÉM Z PŘÍRODNÍHO KAMENE URČENÝ K OBKLÁDÁNÍ STĚN A FASÁD STONEPANEL je nabízen ve variantách břidlice, rula, křemenec, vápenec nebo pískovec. Přírodní

Více

Krása přírodního kamene

Krása přírodního kamene Krása přírodního kamene PŘEDSTAVUJE NEJUCELENĚJŠÍ NABÍDKU MODERNÍHO OBKLADOVÉHO SYSTÉMU Z PŘÍRODNÍHO KAMENE NA TRHU SPOLEČNOST CUPASTONE JE SOUČÁSTÍ ŠPANĚLSKÉ SPOLEČNOSTI CUPAGROUP, KTERÁ MÁ VÍCE NEŽ 25

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více

Pálené strešní tašky a doplnky. Investorům vždy opakuji: dlouhá životnost a estetika za skvělou cenu to je jediná volba pro budoucnost!

Pálené strešní tašky a doplnky. Investorům vždy opakuji: dlouhá životnost a estetika za skvělou cenu to je jediná volba pro budoucnost! Pálené strešní tašky a doplnky Investorům vždy opakuji: dlouhá životnost a estetika za skvělou cenu to je jediná volba pro budoucnost! MONZAplus měděná engoba Velkoformátová taška velký formát méně kusů

Více

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů

Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Návštěvnost Kraje Vysočina s využitím zbytkových dat mobilních operátorů Ing. Hynek Mašata CE-Traffic, a.s. Sokolovská 192/79 186 Praha 8, Česká republika Výsledky za 1. čtvrtletí Kraj Vysočina 1.7.212

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva květen 2016 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Plzeňský kraj Srpen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 8. 2013 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva duben 2018

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva duben 2018 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva duben 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

GERARD ROOFS DŘEVOSTAVBY

GERARD ROOFS DŘEVOSTAVBY GERARD ROOFS DŘEVOSTAVBY 60 LET ZKUŠENOSTÍ Střešní krytina je vyvinutá na Novém Zélandu tak, aby odolala extrémním klimatickým podmínkám. Lehká střecha GERARD vydrží v jakémkoli počasí. Jedná se o střechu

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Březen 2013 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky K 31. 3. 2013 bylo

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva leden 2019

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva leden 2019 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva leden 2019 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 690 000 13 500 2 630 000 12 500 Byt 2+1 6 700 000 20 000 3 900 000 17 000 Byt 3+1 9 900 000 22 000 5 600 000 18 000 Byt 4+1 10 110 000 30 000 7 000 000

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva duben Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva duben Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva duben 2019 Zprávu předkládá: Mgr. Petra Dolejšová Analytik trhu práce https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Karlovy

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva březen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Úřad práce ČR Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Hradci Králové Měsíční statistická zpráva březen 2019 Zprávu předkládá: Ing. Martin Hodek Expert projektu KOMPAS Hradec Králové, 2019 www.uradprace.cz www.uradprace.cz

Více

BRAMAC STAR Nová generace střešních tašek

BRAMAC STAR Nová generace střešních tašek BRAMAC STAR Nová generace střešních tašek BRAMAC COOL TECHNICKÁ DATA nové barvy technologie Reflexní povrch Optimalizace předního řezu tašky Vysoká pevnost www.bramac.cz Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP

Více

Přehled průběhu pozemních komunikací v jednotlivých krajích ČR

Přehled průběhu pozemních komunikací v jednotlivých krajích ČR Přehled průběhu pozemních komunikací v jednotlivých ích ČR probíhá v ích Plzeňský Ústecký Zlínský Dálnice D1 X X X X X X X Dálnice D11 X X X X Dálnice D2 X Dálnice D3 X X Dálnice D5 X X Dálnice D8 X X

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva duben 2015 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva únor 2019 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva říjen 2017 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

Kraj dojížďky. Královéhradecký. Karlovarský Ústecký Liberecký

Kraj dojížďky. Královéhradecký. Karlovarský Ústecký Liberecký 1. Frekvence dojížďky do zaměstnání a školy Území: Středočeský Jihočeský Plzeňský Karlovarský Ústecký Liberecký 23 332 x 16 989 703 975 150 957 564 641 411 263 957 310 167 245 x 6 642 Středočeský kraj

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červenec 2017

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva červenec 2017 Zpracovala: Bc. Lucie Harcová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov ČERVENEC 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov ČERVENEC 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 31.7.2013 Úřad práce ČR, KoP Vyškov na okrese Vyškov evidoval

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva srpen 2018

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva srpen 2018 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva srpen 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva květen 2017 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva březen 2017 Zpracovala: Bc. Lucie Harcová http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva prosinec 2018

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva prosinec 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Srpen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Srpen Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva Srpen 2019 Zprávu předkládá: Mgr. Jana Belblová vedoucí Oddělení metodiky https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy

Více

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo! Obsah: Floor Expert EP Kombinace designu a funkčnosti Designové nátěry Floor Expert splňují vysoké nároky na vizuální kvalitu a

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva prosinec 2017

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji. Měsíční statistická zpráva prosinec 2017 Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva prosinec 2017 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva únor 2018 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva srpen 2017 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz DUBEN 2009

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz DUBEN 2009 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz DUBEN 2009 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 343182 342664 Adresa 342609 342477 Tel. 100853 78861 Fax

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Královéhradeckém kraji Měsíční statistická zpráva březen 2018 Zpracoval: Ing. Martin Hodek http://portal.mpsv.cz/sz/stat/nz/mes Informace o nezaměstnanosti v Královéhradeckém

Více

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva

Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni. Měsíční statistická zpráva Úřad práce České republiky krajská pobočka v Plzni Měsíční statistická zpráva únor 2015 Zpracoval: Tomáš Moravec, DiS. http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/plk/statistiky Informace o nezaměstnanosti v Plzeňském

Více

BRAMAC STAR. Nová generace střešních tašek. Vysoká pevnost. řezu tašky

BRAMAC STAR. Nová generace střešních tašek.   Vysoká pevnost. řezu tašky BRAMAC STAR Nová generace střešních tašek 2017 BRAMAC COOL TECHNICKÁ DATA barevnost technologie Reflexní povrch Optimalizace předního řezu tašky Vysoká pevnost www.bramac.cz Part of BMI Group STAR NEJmodernější

Více

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva

Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech. Měsíční statistická zpráva Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva leden 2019 Zpracoval: Mgr. Petra Dolejšová https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Informace o nezaměstnanosti v Karlovarském

Více

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Září Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech

Úřad práce ČR. Měsíční statistická zpráva Září Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Krajská pobočka Úřadu práce ČR v Karlových Varech Měsíční statistická zpráva Září 2019 Zprávu předkládá: Mgr. Jana Belblová vedoucí Oddělení metodiky https://portal.mpsv.cz/upcr/kp/kvk/tiskove_zpravy Karlovy

Více