Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa"

Transkript

1 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č /2014 MUCL/119192/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová Telefon: Počet listů dokumentu: 10 Počet příloh/počet listů příloh: 5/ Datum Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Zadavatel město Česká Lípa, zastoupené odborem rozvoje, majetku a investic, Vás vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Zpracování Změny územního plánu města Česká Lípa č. 1 včetně právních služeb - II. 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky 1.1. Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování změny územního plánu města Česká Lípa č. 1 (dále jen ZUP 1), která prověří ponechat území lokalita za hřištěm pozemky p.č. 625/4, 625/5, 625/6, 639/1, 638/1, 638/2, 638/3, 638/4, 264 v k.ú. Dolní Libchava jako nezastavitelné a poskytnutí právních služeb (konzultací) v rozsahu a obsahu specifikovaném v této výzvě a jejich přílohách. Veřejná zakázka je rozdělena na dvě samostatné části a) 1. část - zpracování ZUP 1 b) 2. část - právní služby, Přičemž uchazeč může podat nabídku pouze na jednu z uvedených části.

2 1.2. Požadavky zadavatele na rozsah a obsah předmětu zakázky: a) Část č. 1 - ZUP 1 bude zpracována v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu, jeho prováděcími vyhláškami v platném znění a dalšími předpisy, které se k dané problematice vztahují a to tak, že: bude dodržen obsah členění dle přílohy č. 7 vyhlášky č. 500/2006 Sb. v platném znění. grafická část ZUP 1 bude zpracována v měřítku 1: návrh změny bude pro potřeby společného jednání (dle 50 SZ) předán ve 2 kompletních vyhotoveních (paré) v listinné a digitální podobě. upravený návrh ZUP 1 (úprava vzešlá ze společného jednání s dotčenými orgány a z posouzení návrhu krajským úřadem či z obdržených připomínek veřejnosti) bude odevzdán pro účely veřejného projednání (dle 52 SZ) ve dvou kompletních vyhotoveních v listinné a digitální podobě. bude-li nutné na základě veřejného projednání návrh Změny č. 1 upravit, bude odevzdán upravený ve třech kompletních vyhotoveních v listinné a digitální podobě. Nebude-li úpravy třeba, bude dotištěno jedno paré. V rámci odůvodnění ZUP1 vyhodnotí projektant i tyto úkony dané stavebním zákonem: 53 odst.1 vyhodnocení výsledků projednání, zpracování s ohledem na veřejné zájmy návrhu rozhodnutí o námitkách a návrhu vyhodnocení připomínek; 68 zákona č. 500/2004 Sb., v platném znění (dále jen správní řád) náležitosti rozhodnutí; 53 odst. 4 - přezkoumání souladu návrhu ZUP 1 zejména s: - politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajským úřadem; - cíli a úkoly územního plánování, zejména s požadavky na ochranu architektonických a urbanistických hodnot v území a požadavky na ochranu nezastavěného území; - s požadavky stavebního zákona a jeho prováděcích právních předpisů; - s požadavky zvláštních právních předpisů a se stanovisky dotčených orgánů podle zvláštních právních předpisů, popřípadě s výsledkem řešení rozporů; 53 odst. 5 odůvodnění ZUP 1, kromě náležitostí vyplývajících ze správního řádu zejména: - výsledku přezkoumání ZUP 1 podle 53 odst. 4); - vytvoření zprávy o vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území obsahující základní informace o výsledcích tohoto vyhodnocení včetně výsledků vyhodnocení vlivů na životní prostředí; - komplexní zdůvodnění přijatého řešení; - 53 odst. 5, písm. 8 vyhodnocení účelového využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby vymezení zastavitelných ploch ve vztahu k zastavitelným plochám vymezeným ÚP Česká Lípa spolupráce se zadavatelem při ZUP 1 na základě a 68 správního řádu včetně komplexního zdůvodnění přijatého řešení ZUP1 Vymezení rozsahu a obsahu zpracování, stejně tak jako podmínky pro zpracování ZUP č.1 jsou obsaženy v návrhu smlouvy o dílo příloha č. 2 této výzvy.

3 b) Část 2 - Právní služby - budou požadovány zejména při těchto úkonech dle zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu: 50 odst. 2) vyhodnocení stanovisek dotčených orgánů; 50 odst. 3) vyhodnocení připomínek obdržených v rámci společného jednání; 51 odst. 1) vyhodnocení výsledků projednání návrhu Změny č. 1 ÚP ČL a zajištění případných rozporů (dle 4 odst. 8); 52 odst. 3) vyhodnocení připomínek veřejnosti, námitek vlastníků a stanovisek dotčených orgánů a krajského úřadu; 53 odst.1 vyhodnocení výsledků projednání, zpracování s ohledem na veřejné zájmy návrhu rozhodnutí o námitkách a návrhu vyhodnocení připomínek v souladu s náležitostmi rozhodnutí - 68 zákona č. 500/2006 Sb. v platném znění (správní řád); 53 odst. 4 - přezkoumání souladu návrhu Změny č. 1 zejména s: - politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem; - cíli a úkoly územního plánování, zejména s požadavky na ochranu architektonických; a urbanistických hodnot v území a požadavky na ochranu nezastavěného území; - s požadavky tohoto zákona a jeho prováděcích právních předpisů; - s požadavky zvláštních právních předpisů a se stanovisky dotčených orgánů podle zvláštních právních předpisů, popřípadě s výsledkem řešení rozporů; 53 odst. 5 odůvodnění Změny č. 1, kromě náležitostí vyplývajících ze správního řádu zejména: - vytvoření zprávy o vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území obsahující základní informace o výsledcích tohoto vyhodnocení včetně výsledků vyhodnocení vlivů na životní prostředí; - návrh ZUP 1, která bude vypracována na základě a 68 správního řádu včetně komplexního zdůvodnění přijatého řešení Změny ÚP ČL č. 1. Zadavatel stanovuje objem právních služeb pro plnění předmětu zakázky na 200 hodin, s tím, že tento limit je maximální a v průběhu plnění předmětu zakázky je možno počet využitých hodin snížit. Vymezení obsahu a rozsahu poskytování právních služeb je obsaženo návrhu smlouvy o poskytování právních služeb příloha č. 3 této výzvy Podklady pro zpracování nabídky Územní plán Česká Lípa vyvěšen na webu: Územně analytické podklady: vyvěšeny na webu: Rozhodnutí KÚLK z o zrušení části ÚP Česká Lípa vyvěšeno na webu: FjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.krajlbc.cz%2Fws%2Fcase%3AgetFile%2FfileId%3AS1VMQjBCMEVNR1hVIzAjS1VMQjBCM EVNR1hV&ei=lHL7UsScGOjP4QSG2oHYAg&usg=AFQjCNGhTGZKHWIceTBni_BWs_v NHh44Cw&bvm=bv ,d.bGE

4 1.5. Podmínky poskytnutí zadávací dokumentace Zadávací dokumentace je zpřístupněna na internetových stránkách města Česká Lípa a 2. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Uchazeč je oprávněn po zadavateli požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám (dále jen dodatečné informace). Případné dotazy ohledně zadávacího řízení mohou uchazeči uplatnit nejpozději do písemně na adrese zadavatele případně elektronickou poštou na hofmanova@mucl.cz Zadavatel uveřejní dodatečné informace, vyvolané případnými dotazy uchazečů, na internetových stránkách města Česká Lípa nejpozději do Předpokládaná hodnota veřejné zakázky Veřejná zakázky je zadávána v režimu veřejných zakázek malého rozsahu. 4. Doba a místo plnění zakázky 1. Část ZUP 1 Zahájení plnění díla začíná dnem podpisu smlouvy o dílo oběma smluvními stranami. Ukončení plnění díla po předání a převzetí opatření obecné povahy schváleného Zastupitelstvem města Česká Lípa Fáze dle čl. III odst Popis činnosti Zpracování návrhu ZUP 1 pro společné projednání termín do 3 měsíců od podpisu smlouvy Upravení návrhu ZUP 1 pro veřejné projednání Upravení návrhu ZUP 1 po veřejném projednání Účast zhotovitele při veřejných projednáních a schvalování opatření obecné povahy Zastupitelstvem města Česká Lípa do 1 měsíce ode dne písemného předání pokynů z SJ do 1 měsíce ode dne písemného předání pokynů z VP v termínech stanovených objednatelem pro veřejná projednání resp. jednání ZM 2. Část Právnické služby Zahájení plnění po ukončení fáze 2.1. tj. Zpracování návrhu ZUP 1 pro společné projednání. Ukončení plnění bude shodné s ukončením smlouvy o dílo.

5 Místo předání dokumentace je Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad úsek úřad územního plánování, Moskevská 8, Česká Lípa. Místem plnění právních služeb je sídlo zadavatele případně jiné místo dle požadavku zadavatele. 5. Požadavky na kvalifikaci uchazeče 5.1. Pro splnění kvalifikačních předpokladů zadavatele uchazeč ve svojí nabídce doloží: 1. Část ZUP 1 a) doklady o oprávnění k podnikání dle zákona č. 455/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů a dle předpisů souvisejících, v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky - živnostenský list musí pokrývat: - projektová činnost ve výstavbě b) výpis z obchodního rejstříku, je-li do něj zapsán; c) čestné prohlášení, že uchazeč nemá splatné závazky vůči zdravotním pojišťovnám, u nichž jsou pojištění jeho zaměstnanci, nemá splatné závazky na sociálním pojištění, nemá daňové nedoplatky vůči finančnímu úřadu a není v prodlení s plněním povinností ve smyslu věcném i finančním vůči městu Česká Lípa; d) seznam uchazečem provedených obdobných zakázek za zakázky obdobného charakteru zadavatel považuje zpracování územně plánovacího podkladu nebo dokumentace na úrovni obce s počtem obyvatel nad 20 tis., přičemž v seznamu musí být uvedeny následující údaje: název zakázky, místo plnění, cena a identifikace objednatele e) osobou odpovědnou za projektové práce při plnění veřejné zakázky musí být autorizovaný architekt se všeobecnou působností nebo autorizovaný architekt v oboru územního plánování s min. 3 lety praxe v oboru kvalifikační předpoklad splní uchazeč, který doloží u uvedené osoby Osvědčení o autorizaci a prohlášení této osoby obsahující přehled praxe s uvedením zaměstnavatele, funkce a délky praxe a prohlášení uchazeče, že uvedená osoba bude odpovědná za vedení projektových prací při plnění veřejné zakázky. 2. Část Právnické služby a) doklady o oprávnění k podnikání dle zákona č. 455/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů a dle předpisů souvisejících, v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky, zejména doklad prokazující živnostenské oprávnění či licenci: - platné osvědčení vydané Českou advokátní komorou o složení advokátní zkoušky v souladu se zákonem č. 85/1996 Sb., o advokacii, ve znění pozdějších předpisů; b) výpis z obchodního rejstříku, je-li do něj zapsán;

6 c) Čestné prohlášení deklarující, že uchazeč realizoval za poslední 3 roky min. 1 obdobnou zakázku právní služby týkající se problematiky územního plánování přičemž toto prohlášení musí obsahovat minimálně následující údaje: název zakázky, místo plnění, cena a identifikace investora; 5.2. Doklady uvedené v bodech 5.1. část 1) písm. a) a b) a Osvědčení o autorizaci odpovědné osoby dle bodu e) a část 2) písm. a) a b) budou v nabídce doloženy v prosté kopii. Ostatní doklady uvedené v bodech 5.1. část 1) písm. c), d, a e) a část 2) písm. c) budou v nabídce doloženy v originále resp. ověřené kopii, datovány a podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče V případě, že uchazeč využije k prokázání splnění určitého oprávnění k podnikání subdodavatele, bude součástí nabídky uchazeče zároveň smlouva uzavřená s takovým subdodavatelem, z níž bude vyplývat závazek subdodavatele k poskytnutí plnění předmětu zakázky alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokazuje splnění kvalifikace. Smlouva se subdodavatelem bude v nabídce uvedena v originále a bude podepsána osobami oprávněnými jednat jménem či za uchazeče obou smluvních stran Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat předložení originálů nebo ověřených kopií dokladů prokazujících splnění kvalifikace od vítězného uchazeče před podpisem smlouvy Nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů či nesplnění kvalifikačních podmínek zadavatele bude mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího účasti v zadávacím řízení. 6. Další zadavatelem požadované podmínky a doklady platí po každou z částí VZ 6.1. Pokud uchazeč hodlá na část plnění předmětu veřejné zakázky využít subdodavatele, uvede v nabídce seznam předpokládaných subdodavatelů, který bude obsahovat identifikační údaje takového subdodavatele, dále specifikaci a předpokládaný rozsah části předmětu veřejné zakázky, kterou hodlá uchazeč prostřednictvím subdodavatele plnit uchazeč může využít přílohu č. 4 VZOR seznamu subdodavatelů. V případě, že uchazeč nevyužije žádné subdodavatele, přiloží prohlášení o této skutečnosti Zadavatel požaduje, aby uchazeč v nabídce předložil závazné prohlášení, že souhlasí s uveřejněním základních údajů o svojí nabídce a se zveřejněním celého znění smlouvy včetně všech případných dodatků, pokud s ním bude smlouva uzavřena na základě výsledku zadávacího řízení Výše uvedené doklady budou v nabídce doloženy v originále, datovány a podepsány osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče Vybraný dodavatel bude mít před podpisem smlouvy o dílo resp. smlouvy o poskytnutí právních služeb uzavřenu pojistnou smlouvu o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zhotovitelem třetí osobě (dále jen smlouvu o pojištění) se sjednaným pojistným plněním ve výši min. 5 mil. Kč, a tuto pojistnou smlouvu předloží před podpisem smluv zadavateli v originále nebo v ověřené kopii. Vybraný dodavatel bude mít sjednanou smlouvu o pojištění dle výše uvedeného po celou dobu plnění obou smluv.

7 6.5. Nesplnění požadavků zadavatele či nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů bude důvodem k vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení. 7. Způsob hodnocení nabídek 7.1. Nabídky budou hodnoceny pro každou část zvlášť vždy podle jediného hodnotícího kritéria - výše celkové nabídkové ceny za příslušnou část včetně DPH Na základě výběru nejvhodnější nabídky v tomto zadávacím řízení a v souladu s usnesením Rady města Česká Lípa budou s jedním vybraným uchazečem uzavřeny obě smlouvy tj. smlouva o dílo resp. smlouva o poskytování právních služeb Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky bude sděleno všem uchazečům nejpozději v termínu do Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny - platí pro každou z částí VZ 8.1. Cena předmětu veřejné zakázky musí být zpracována pro celý rozsah příslušné části předmětu zakázky uvedený ve výzvě a jejích přílohách a bude zahrnovat všechny náklady na všechny činnosti nutné pro řádné a bezvadné splnění příslušné části předmětu veřejné zakázky dle této výzvy. Cena bude stanovena v české měně jako cena základní, dále vyčísleno DPH (viz. příloha č. 5 krycí list nabídky). Celková nabídková cena každé části VZ bude stanovena jako cena nejvýše přípustná za kompletní realizaci příslušené části předmětu zakázky dle této výzvy Součástí nabídky bude oceněný rozpis nabídkové ceny (příloha č.1 této výzvy). V případě, že uchazeč podá nabídku pouze na jednu část VZ, uvede v kolonce určené pro zbývající část VZ oznámení, že pro tuto část VZ nabídku nepodává Zadavatel upozorňuje, že do rozpisu nabídkové ceny uchazeč doplní pouze cenu u každé předepsané položky. Jakékoliv změny obsahu rozpisu nabídkové ceny definovaného zadavatelem vyjma doplnění ceny budou mít za následek vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení V případě nejasností v zadávacích podmínkách uplatní uchazeč právo na dodatečné informace dle bodu 3 této výzvy. 9. Smluvní a platební podmínky - platí pro každou z částí VZ 9.1. Smluvní, obchodní a platební podmínky zadavatele jsou uvedeny pro každou část předmětu veřejné zakázky samostatně v návrzích Smlouvy o dílo příloha č. 2) a Smlouvy o poskytování právních služeb (příloha č. 3 této výzvy). Do návrhu smlouvy uchazeč doplní pouze svoje identifikační údaje, odpovědnou osobu a nabídkovou cenu Návrh smlouvy bude podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Nedoložení návrhu smlouvy podepsaného osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče bude důvodem pro vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení.

8 10. Požadavky na zpracování a obsah nabídky - platí pro každou z částí VZ Uchazeč podává nabídku samostatně pro každou z částí VZ. Zadavatel umožňuje podat nabídku pouze na jednu z částí zadávacího řízení V případě, že má být předmět veřejné zakázky plněn několika dodavateli společně a za tímto účelem podávají společnou nabídku, musí zároveň v nabídce předložit smlouvu, z níž vyplývá závazek, že všichni tito dodavatelé budou vůči zadavateli a jakýmkoliv třetím osobám z jakýchkoliv právních vztahů vzniklých v souvislosti s veřejnou zakázkou zavázáni společně a nerozdílně, a to po celou dobu plnění veřejné zakázky i po dobu trvání jiných závazků vyplývajících z veřejné zakázky. Příslušná smlouva musí rovněž zřetelně vymezovat, který z dodavatelů je oprávněn jednat za ostatní účastníky ve věcech spojených s poskytováním plnění veřejné zakázky či její určité části, a kterou konkrétní část plnění bude fakticky poskytovat každý z dodavatelů Zadavatel požaduje, aby nabídka byla zpracována v písemné formě v českém jazyce a byla podepsána osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče Zadavatel doporučuje, aby nabídka byla v úvodu opatřena Krycím listem nabídky zpracovaným zadavatelem (viz. příloha č. 5 této výzvy) Případné nesplnění tohoto požadavku však nebude považováno za nesplnění zadávacích podmínek V případě rozporu mezi údaji uvedenými v Krycím listu nabídky a údaji uvedenými v návrhu smlouvy platí údaje uvedené v návrhu smlouvy Nabídka bude zpracována pro každou část v následující struktuře: a) Krycí list nabídky (příloha č. 5 této výzvy) b) Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů (dle bodu 5 této výzvy) c) Návrh smlouvy o dílo a návrh smlouvy o poskytování právních služeb (příloha č. 2. a 3 této výzvy) d) Rozpis nabídkové ceny a doby realizace dle přílohy č. 1 této výzvy e) Závazné prohlášení uchazeče o subdodavatelích případně prohlášení, že uchazeč nevyužije subdodavatele při plnění zakázky subdodavatele (dle bodu 6.1 této výzvy) f) Prohlášení uchazeče souhlas s uveřejněním (dle bodu 6.2 této výzvy) Nedoložení kteréhokoliv z výše uvedených dokladů (vyjma Krycího listu nabídky)bude mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení Uchazeč nabídku odevzdá ve vytištěné, pevně spojené podobě, všechny stránky nabídky očísluje vzestupnou číselnou řadou, aby bylo zabráněno ztrátě či výměně jednotlivých listů nabídky. Veškeré části nabídky budou tvořit jeden celek. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy. Nabídka bude předložena v jednom originálním vyhotovení. 11. Lhůta pro podání nabídek končí dne v 11:00 hodin

9 12. Místo a způsob podání nabídek Nabídky se podávají osobně nebo poštou na adresu zadavatele, v podatelně MěÚ Česká Lípa, nám. T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa. Nabídky se podávají v uzavřených obálkách opatřených na přelepu razítkem uchazeče nebo napsaným názvem uchazeče a označených názvem veřejné zakázky Zpracování změny územního plánu města Česká Lípa č. 1 včetně právních služeb II. a nápisem NABÍDKA NEOTVÍRAT. Na nabídku podanou po uplynutí lhůty pro podání se pohlíží tak, jako by nebyla podána. Zadavatel bezodkladně vyrozumí dodavatele o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. 13. Zadávací lhůta Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, počíná dnem následujícím po skončení lhůty pro podání nabídek a trvá do Další práva a podmínky zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu zadávacího řízení toto řízení zrušit nebo odmítnout všechny předložené nabídky, a to i bez udání důvodu Uchazeč může podat nabídku pouze na jednu část předmětu zakázky V případě, že uchazeč podá nabídku na obě části veřejné zakázky, předloží dokumenty, které jsou pro obě části identické, pouze v jednom vyhotovení Uchazeči předávají své nabídky bezplatně, z jejich předání nemohou vůči zadavateli uplatňovat žádné nároky včetně nároku na jejich vrácení s výjimkou vzorků vložených do nabídek Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat doplňující informace a vysvětlení k podané nabídce uchazeče Zadavatel si vyhrazuje právo doplnit či upravit zadávací dokumentaci v průběhu lhůty pro podání nabídek Zadavatel si vyhrazuje právo snížit rozsah předmětu zakázky v průběhu realizace Veškeré údaje uvedené v nabídce budou ke dni podání nabídky platné V případě jakékoli změny v poměrech vybraného uchazeče týkajících se prokázané kvalifikace, k nimž dojde v období do uzavření smlouvy o dílo, je uchazeč povinen každou takovou změnu nejpozději do 5 pracovních dnů ode dne, kdy nastala, oznámit písemně zadavateli Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit a prověřit údaje uvedené jednotlivými uchazeči v nabídkách.

10 Zadavatel si vyhrazuje právo v případě nejasností požádat uchazeče o vysvětlení nabídky nebo přizvat uchazeče na jednání hodnotící komise za účelem vysvětlení jeho nabídky Zadavatel nepřipouští podání variantní nabídky Zadavatel nehradí náklady na účast v zadávacím řízení Jakékoliv porušení, nesplnění nebo nedodržení zadávacích podmínek ze strany uchazeče či uvedení nepravdivých údajů a informací v nabídce bude důvodem k vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení Vybraný poskytovatel je povinen poskytnout součinnost při uzavření smlouvy tak, aby smlouva mohla být uzavřena nejdéle do 5 pracovních dnů ode dne doručení oznámení o výběru nejvhodnější nabídky. V případě, že vybraný dodavatel neposkytne součinnost k uzavření smlouvy ve výše uvedeném termínu, je zadavatel oprávněn oslovit dalšího dodavatele v pořadí nebo ZŘ zrušit. 15. Identifikační údaje zadavatele město Česká Lípa se sídlem nám. T. G. Masaryka 1, Česká Lípa zastoupen: Mgr. Hanou Moudrou - starostkou města kontaktní osoba: Martina Hofmanová, tel. č , hofmanova@mucl.cz ID DS: bkfbe3p IČ: DIČ:CZ Za správnost: Bc. Jolana Nebřenská v.r. vedoucí odboru rozvoje, majetku a investic Martina Hofmanová v.r. referent veřejných zakázek Přílohy: č. 1 - rozpis nabídkové ceny na zpracování dokumentace a právních služeb č. 2 - návrh smlouvy o dílo č. 3 - návrh smlouvy po poskytování právních služeb č. 4 - VZOR seznam subdodavatelů č. 5 - VZOR - Krycí list nabídky

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 21258 /2015 MUCL/17167/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.80883 /2014 MUCL/161013/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 49844 /2015 MUCL/41181/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 35283/2015 MUCL/28733/2015 Vyřizuje: Ing.

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 61165/2015 MUCL/50900/2015 Vyřizuje: Ing. Jana Försterová Telefon:

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 66506/2014 MUCL/149819/2014 Vyřizuje:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 50476/2015 MUCL/41712/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace Mateřská škola tel/fax.: 487872504, 731449176 Pražská 836 e-mail: moudra@msprazskadoksy.cz 472 01 Doksy příspěvková organizace IČO 70695369 MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace VÁŠ DOPIS

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 80796/2014 MUCL/160944/2014 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Kompletní zadávací dokumentace bude po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele -

Kompletní zadávací dokumentace bude po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele - Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 86608/2017

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 51782 /2015 MUCL/42823/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL254/ Machačová 25.5.

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL254/ Machačová 25.5. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAKTICKÁ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ČESKÁ LÍPA, MOSKEVSKÁ 679, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Moskevská 679, 470 01 Česká Lípa ředitelna: tel.: 487 522 879 DIČ: CZ70982228 mobil: 736 752 280 IČ:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 91246/2014 MUCL/169261 /2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL409/17 6/ Machačová 29.8.

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL409/17 6/ Machačová 29.8. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAKTICKÁ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ČESKÁ LÍPA, MOSKEVSKÁ 679, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Moskevská 679, 470 01 Česká Lípa ředitelna: tel.: 487 522 879 DIČ: CZ70982228 mobil: 736 752 280 IČ:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 91440/2017

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje výzvu k podání cenové nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 3092/2015 MUCL/2412/2015 Vyřizuje: Martina

Více

Váš dopis zn.: Ze dne: Datum:

Váš dopis zn.: Ze dne: Datum: Městský úřad Česká Lípa Odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Skartační znak/lhůta: 91.1/V.10 Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: MUCL/19704/2019 Počet stran: 8 Počet

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 78852/2017

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MUCL/41866/2018 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon: 487 881

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 22717/2013 MUCL/15986/2013 Vyřizuje: Alena Kuthanová

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 625/2012 MUCL/496/2012 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Dům dětí a mládeže Libertin, Česká Lípa, Škroupovo nám. 138, příspěvková organizace Tel.: 487823404, www.libertin.cz Č.j.: DDM CL /12/19 IČ: 70200815 Datum: 19.3.2019 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce VZMR II. kategorie zadávaná dle metodiky OPŽP Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Název veřejné

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 55346/2015 MUCL/45865/2015 Vyřizuje:

Více

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ).

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ). MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: MMB/ 0254110 /2016/OI Ing. Elena Gregorová 542 174 174

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 58647/2017 MUCL/50422/2017 Vyřizuje: Martina

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/ /2014 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Jakub Derynk TELEFON: 487 882 427 775 972 359 E-MAIL: derynk@doksy.com

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu O B E C B Ř E Z Í Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Březí platné od 28.1.2010 pro zadávání zakázek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Zadavatel: Název zakázky:

Zadavatel: Název zakázky: Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) Zadavatel: Název zadavatele: Odborný léčebný ústav Jevíčko Sídlo zadavatele: 56943 Jevíčko, TRN-Léčebna 508 IČ: 00193976 Osoba oprávněná jednat:

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Veřejná zakázka neprobíhá plně v režimu zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon), protože se jedná o veřejnou zakázku malého rozsahu ( 12

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor školství, kultury a sportu náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Nová ČOV Horní Vltavice

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Nová ČOV Horní Vltavice Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu Nová ČOV Horní Vltavice formou výzvy více zájemcům ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a v souladu s 6 zákona

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Muzeum a Pojizerská galerie Semily Husova 2, 513 01 Semily IČ: 00085839 * tel.: 481 622 528 * email: muzeum@muzeumsemily.eu Č.j.: MZ-01-2011/02 Semily, 20. června 2011 Počet listů: 6 OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/827992 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace na zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Odstranění nánosů sedimentu Poldr č. 3 Nad koupalištěm Sendražice Identifikace zadavatele: Název: Obec Sendražice Sídlo:

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Naše značka: V Hradci Králové dne

Naše značka: V Hradci Králové dne T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115076 V Hradci Králové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Evidenční číslo zadavatele: 2/2014

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Evidenční číslo zadavatele: 2/2014 Mateřská škola Děčín VI, Klostermannova 1474/11, příspěvková organizace Klostermannova 1474/11, 405 02 Děčín VI profil zadavatele: https://zakazky.mmdecin.cz/profile_display_336.html zřizovatel: Statutární

Více

Sběrný systém BRO na území mikroregionu Horní Vltava Boubínsko - kompostéry

Sběrný systém BRO na území mikroregionu Horní Vltava Boubínsko - kompostéry ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Zakázka malého rozsahu (2. kategorie) Veřejná zakázka malého rozsahu (2. kategorie), zadávaná mimo

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Parkoviště nad kinem Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice Jednající:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.06. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.06. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Oprava části fasád administrativní

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více