Vysavače Maxxi II byly vyvinuty na základě našich poznatků a zkušeností, v návaznosti na požadavky našich zákazníků a koncových uživatelů.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vysavače Maxxi II byly vyvinuty na základě našich poznatků a zkušeností, v návaznosti na požadavky našich zákazníků a koncových uživatelů."

Transkript

1 MAXXI II

2 Přehled a užití Řada nových vysavačů MAXXI II byla vyvinuta za účelem podpory divize Nilfisk - ALTO s cílem stát se předním dodavatelem mokrosuchých vysavačů v segmentu komerčních vysavačů. Vysavače Maxxi II byly vyvinuty na základě našich poznatků a zkušeností, v návaznosti na požadavky našich zákazníků a koncových uživatelů. Hlavním cílem projektu bylo vytvořit funkční a spolehlivý mokro -suchý vysavač, s jednoduchou a snadnou obsluhou.

3 Specifikace produktů a klíčové vlastnosti

4 Specifikace produktů a klíčové vlastnosti MAXXI II 35 WD MAXXI II 55-1 WD MAXXI II 55-2 WD MAXXI II 75-1 WD MAXXI II 75-2 WD 75ltr Jednofázový vysavač o obsahu 35 litrů, vybavený speciálním filtrem pro mokré vysávání a kazetovým filtrem pro vysávání suchých nečistot Jednofázový vysavač o obsahu 55 litrů, vybavený speciálním filtrem pro mokré vysávání a kazetovým filtrem pro vysávání suchých nečistot Jednofázový dvoumotorový vysavač o obsahu 55 litrů, vybavený speciálním filtrem pro mokré vysávání a kazetovým filtrem pro vysávání suchých nečistot Jednofázový vysavač o obsahu 75 litrů, vybavený speciálním filtrem pro mokré vysávání a kazetovým filtrem pro vysávání suchých nečistot Jednofázový dvoumotorový vysavač o obsahu 75 litrů, vybavený speciálním filtrem pro mokré vysávání a kazetovým filtrem pro vysávání suchých nečistot 55ltr 35ltr

5 Modelové varianty Varianty Objednací číslo Model MAXXI II 35WD V/50-60 EU MAXXI II 55-1WD V/50-60 EU MAXXI II 55-2WD V/50-60 EU MAXXI II 75-1WD V/50-60 EU MAXXI II 75-2WD V/50-60 EU

6 Klíčové vlastnosti Nádrž o obsahu 35, 55 a 75 litrů Příslušenství ø 32mm (Maxxi II - 35) a ø 40mm (Maxxi II - 55, Maxxi II 75) Připojovací objímka hadice se systémem Multi Fit jako u ostatních vysavačů Attix Textilní ochranný vak na mokré nečistoty Kazetový filtr na suché nečistoty Nerezové prodlužovací trubky 10m přívodní el. kabel Pevné ocelové držadlo Výklopný mechanismus standardní výbava u modelů Maxxi 55 a 75 Průhledná vypouštěcí hadice u modelů Maxxi 55 a 75 (pro snadnou kontrolu výšky hladiny v nádrži) Varianta Maxxi 35 nemá žádný vypouštěcí mechanizmus na vodu 55ltr & 75ltr stroje mají motorovou hlavu a podvozek v jedno, nebo dvoumotorovém provedení 35 litrová varianta nemá odnímatelný podvozek, ale kolečka jsou integrována do nádoby Klíčový rozdíl mezi 55 litrovou a 75 litrovou variantou je ve výšce kontejneru

7 Produktová specifikace & klíčové vlastnosti Motorová hlava Motorová hlava je snadno odnímatelná, nebo zajistitelná ve svislé pozici, což umožňuje snadnou výměnu filtrů. Zámek hlavy je na čelní straně stroje. Poznámka : výklopná motorová hlava je unikátní prodejní argument, který konkurence nenabízí..

8 Specifikace produktu a klíčové vlastnosti Filtrační systém K zajištění maximálního výkonu při práci s různými látkami, je MAXXI II vybavena dvěma nezávislými filtry pro pro mokré a suché sání ( viz obrázek ) Tento způsob sestavení znamená, že se koncový uživatel nemusí obávat, že je filtr špatně nasazený. Důvodem pro systém Duální ho filtru je také dvojí úroveň filtrace při vysávání pěny, se kterou měl původní vysavač MAXXI potíže Duální filtr též pomáhá zajistit požadovanou kvalitu a spolehlivost při ochraně motoru. Nabízíme také jako příslušenství filtrační pytel pro suché a mokré vysávání, který v případě suchého vysávání lépe filtruje malé prachové částice. Standardní filtrační sestava Filtr na mokré nečistoty Distanční plováková deska Filtr na suché nečistoty vodě odolný a omyvatelný (HEPA H13 filter dostupný jako příslušenství) Textilní mokro-suchý filtr ( jako příslušenství )

9 Specifikace produktu a klíčové vlastnosti filtrační systém X Modrý filtr na mokré nečistoty a červená střední deska jsou ve správné pozici a přístroj je připraven k použití Díky barevnému rozlišení mokrého filtru a distanční desky, se snadno zjistí, že nejsou sesazeny správně. Hlasitý zvuk proudícího vzduchu otvorem mezi hlavou motoru a kontejnerem signalizuje, že oba díly jsou špatně nasazené.

10 Specifikace produktu a klíčové vlastnosti podvozek a vyprazdňování 55 litrové a 75 litrové stroje jsou opatřeny stejným odnímatelným podvozkem Při čištění lze kontejner z podvozku snadno vyjmout Zámek vyklápění kontejneru je umístěn na čelní straně nad podvozkem. Stiskem zámku se kontejner uvolní a můžeme jej na závěsech vyklopit, nebo vyjmout. ( viz obrázek ) Při vysýpání se kontejner otáčí na kovových čepech madla V případě vysávání většího množství vody lze kontejner dokompletovat kalovým čerpadlem, kterým se dá voda z kontejneru přečerpat do jiné nádrže Poznámka: Když jsou tyto stroje dodávány, vodící madlo je montováno opačně, kvůli minimalizaci velikosti obalu.

11 Specifikace produktů & klíčové vlastnosti podvozek & vyprazdňování Bez kalového čerpadla lze nádrž vyprázdnit dvěma způsoby: Překlopit a vylít Vypustit vypouštěcí hadicí Vypouštěcí hadice je jen u 55 litrové a 75 litrové verze a je umístěna na zadní straně stroje. Je transparentní a funguje jako indikátor výšky hladiny vody v kontejneru. K vyprázdnění kontejneru pomocí vypouštěcí hadice musíme její horní konec vytáhnout z ukládacího otvoru v horní části nádrže, hadici zazátkujeme a položíme vodorovně do vodící dráhy v podvozku vysavače. Po odzátkování pak vodu vypustíme do sběrného kanálu. K překlopení a vylití obsahu vyjměte zátku z vylévacího hrdla na zadní části kontejneru, zkontrolujte, zda je vypouštěcí hadice správně nasazena na vylévací hrdlo, kontejner překlopte a vylejte. Je doporučeno, aby se při tomto způsobu vyprazdňování stroj jednou rukou přidržoval za kovové madlo a druhou překlopil a vylil. Je-li kontejner příliš těžký, je nutné nejdříve část vody vypustit vypouštěcí hadicí a teprve pak jej vylít.

12 Specifikace produktů a klíčové vlastnosti držák příslušenství MAXXI II nabízí řadu různých vylepšení pro ukládání příslušenství, sací trubky, hadice a napájecího kabelu Příslušenství úložný prostor pro příslušenství na zadní straně podvozku

13 Specifikace produktů & klíčové vlastnosti Příslušenství Sada sací lišty Obj. číslo ( jen stroje s 55ltr a 75ltr nádrží ) Mokro suchý látkový filtr obj.č Příslušenství 40mm - obj.čísla : gum.lišty kart.lišty štěrb. hubice Kazetový filtr na prach HEPA H13 obj.č Kalové čerpadlo ( Jen pro 55 & 75ltr stroje ) Obj.č Příslušenství 32 mm - obj.čísla : gum. Lišty kart. Lišty sací kartáč štěrb.hubice Látkový pytel na nečistoty obj.č.

14 Specifikace produktů a klíčové vlastnosti příslušenství kalové čerpadlo Kalové čerpadlo je ideálním řešením pro přesun většího množství vysávaných kapalin Jestli potřebujete odstranit vodu ze zaplavené plochy, nebo vyprázdnit nádrž či kontejner, toto příslušenství rychle a účinně odstraňuje velké množství tekutiny v jednom kontinuálním procesu Jednoduchá montáž čerpadla na základní podvozek, umožňuje jeho uskladnění a použití pouze v případě potřeby.

15 Specifikace produktu a klíčové vlastnosti aplikace a všeobecné použití automobilový průmysl MAXXI II se používá pro jakékoliv aplikace.. ať už je to úklid uniklých kapalin, úklid interiérů vozidel apod.

16 Specifikace produktu a klíčové vlastnosti aplikace a všeobecné použití stavebnictví Příprava pro další práci.. Udržujte pracoviště čisté a bezpečné..

17 Specifikace produktu a klíčové vlastnosti aplikace a všeobecné použití výroba a zemědělství nebo při úklidu kapalin a různých sypkých materiálů.. Je MAXXI II tou nejlepší volbou!

18 Technické parametry Technický popis MAXXI II Jednotka Europe MAXXI II - 35 MAXXI II - 55 EU EU Technické parametry Připojovací veličiny: Výkon Piec W / 2400 Příkon motoru W / 2500 Třída ochrany IP24 IP24 EU EU Délka přívodního kabelu m Motor: Počet motorů 1 1/2 Sací výkon W / 390 Sací podtlak mbar / kpa 200 / / / 21 Průtok vzduchu l/min / 4320 Ostatní údaje: Velikost kontejneru l Obsah kontejneru suché nečistoty bez vaku l 35 51,7 Obsah kontejneru mokré nečistototy - s vakem l 18,2 28,1 Obsah kontejneru - tekutina) l Materiál kontejneru - polyproplylen PPC PPC Filtrační plocha prachového filtru cm Plocha kazetového filtru cm Délka hadice m Průměr příslušentví mm Hladina akustického tlaku IEC 704 db / 84 Hladina akustického tlaku BS 5415 db / 66 Váha kg 12,5 24,5 / 25,5 Rozměry cm 46,2x42x73,6 84,2x62x100 Vypouštěcí hadice ne ano Service data Model Země určení MAXXI II -75 EU 1250 / / 2500 IP24 EU 10 1/2 250 / / / / ,2 44, PPC / / / 28 84,2x62x100 ano

19 Shrnutí vlastností výrobku MAXXI II 35ltr Závěsná motorová hlava Nerezové trubky Multi-fit tvarovka hadice držadlo Filtr suchých nečistot Plovák Filtr mokrých nečistot Dual Filter System 35ltr nádrž Držák příslušeství

20 Shrnutí vlastností výrobku MAXXI II 55 a 75litrů Závěsná motorová hlava Ocelové madlo Nerezové trubky Multi-fit tvarovka hadice Filtr suchých nečistot Vypouštěcí hadice plovák Filtr mokrých nečistot Duální filtrační systém 55/75ltr nádrž Držák příslušenství Držák el. kabelu Vylévací otvor

21 Přehled výrobků MAXXI II hlavní odlišností a prodejní vlastnosti Vlastnosti Výhody Duální filtrační systém Snadné použití: uživatel se nemusí starat o to, jaký typ filtrů by měl být použit na danou konkrétní aplikaci Spolehlivost: bude zvýšena - možnosti nesprávného použití filtrů je minimalizováno, protože manipulace s filtry ze strany uživatele se značně snižuje Sklopná hlava vysavače Snadné použití: výměna filtrů je nyní mnohem rychlejší a snadnější, protože hlava motoru nemusí být sejmuta ze stroje Spolehlivost: Menší pravděpodobnost poškození důležitých komponentů, protože již nebudou muset být vyjmuty a umístěny na podlaze, např. hlava motoru a plovák Zvýšená bezpečnost: Uživatel má menší pravděpodobnost zranění, protože již není nutné zvedat těžké součásti vysavače. Nerezové prodlužovací trubky Síla, kvalita a trvanlivost: delší životnost a nabízí větší kvalitu než ocelové nebo plastové trubky, které jsou obvykle dodávány s mokro suchými vysavači. Nasazená hlava vysavače při vypouštění kapaliny Čištění účinnost: umožňuje rychlejší vyprázdnění kapaliny z kontejneru a hlavy motoru také působí jako protiváha k hmotnosti kapaliny Jednoduchý zamykací mechanismus Snadné použití: Jednoduché a intuitivní ovládání aretace nádrže, aniž byste se museli natahovat přes stroj.

POWER D 12 HE NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA POWER D 12 HE

POWER D 12 HE NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA POWER D 12 HE VYSVČE POWER D 12 HE VYSVČ N SUCHÉ SÁNÍ Efektivita a úspora energie jsou požadavky trhu. Ghibli & Wirbel revolučně řeší tuto potřebu u svého vlajkového modelu s maximální úsporou energie a bezkonkurenčním

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Mobilní průmyslový vysavač 160E 230V pro úklid a odsávání prachu a pevných částic.

Více

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku.

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 55 l pro všestranné použití v řemeslech, živnostech a při čištění budov. Přístroj je sériově vybaven filtrem na hrubé nečistoty pro mokré

Více

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 55 l pro všestranné použití v řemeslech, živnostech a při čištění budov. Přístroj je sériově vybaven filtrem na hrubé nečistoty pro mokré

Více

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523.

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523. Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1 Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných

Více

Kompaktní třída IVC 60/30 Tact²

Kompaktní třída IVC 60/30 Tact² Kompaktní třída IVC 60/30 Tact² Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností. Proto lze

Více

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22)

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22) Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných prachů ST1, ST 2 a St 3 ve zóně 22. 1 Bezúdržbový přímý pohon 3 Testované

Více

Suché vysavače T 10/1

Suché vysavače T 10/1 Suché vysavače T 10/1 Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy,

Více

Suché vysavače T 15/1 eco!efficiency

Suché vysavače T 15/1 eco!efficiency Suché vysavače T 15/1 eco!efficiency Vysavačem T 15/1 na suché vysávání obnovujeme náš stávající profesionální program vysavačů na suché vysávání a obsazujeme tuto důležitou část trhu opět dalším vynikajícím

Více

NT 50/1 Tact Te*EU. Nastavitelné, ergonomické držadlo. Široká podlahová hubice s rychle výměnnými nástavci. Centrální otočný přepínač

NT 50/1 Tact Te*EU. Nastavitelné, ergonomické držadlo. Široká podlahová hubice s rychle výměnnými nástavci. Centrální otočný přepínač Profesionální vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 50/1 Tact Te s bohatou výbavou. K ní náleží nádoba o obsahu 50 l s nastavitelným držadlem, vypouštěcí hadice a integrovaná zásuvka pro připojení

Více

T 10/1. Ovládání nohou. Nádoba odolná proti nárazům s lištou po celém obvodu

T 10/1. Ovládání nohou. Nádoba odolná proti nárazům s lištou po celém obvodu Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy, maloobchod. 1 Ovládání

Více

Návod k použití pro vysavače BOLEZZO

Návod k použití pro vysavače BOLEZZO Návod k použití pro vysavače BOLEZZO Katalogové číslo: 403032, 403033, 403034, 403035 403032 403033 403034 403035 Technické parametry vysavačů Model 403032 403033 403034 403035 Příkon (W) 1000 1200 2000

Více

T 15/1 HEPA. Síťový kabel Highflex. Žlutý kabel Highflex je mimořádně pružný a odolný proti roztržení i překroucení. HEPA-filtr (EN1822:1998)

T 15/1 HEPA. Síťový kabel Highflex. Žlutý kabel Highflex je mimořádně pružný a odolný proti roztržení i překroucení. HEPA-filtr (EN1822:1998) Suchým vysavačem T 15/1 obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 2 1 2 Síťový kabel Highflex Žlutý

Více

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 1 2 3 1 2 3 motory Vyberte si mezi 1, 2 neb 3 motory. Na přední straně je můžete dle vašich požadavků libovolně

Více

IV 60/27-1 M B1. Zatížitelnost a mnohostrannost

IV 60/27-1 M B1. Zatížitelnost a mnohostrannost Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných prachů ST1, ST 2 a St 3 ve zóně 22. 0 24 h 1 Zatížitelnost a mnohostrannost

Více

IVC 60/30 Ap. 1 Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení

IVC 60/30 Ap. 1 Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností 0 24 h 1 1 Odstředivý kompresor nepodléhající

Více

Mokro-suché vysavače NT 70/3 Me Tc

Mokro-suché vysavače NT 70/3 Me Tc Mokro-suché vysavače NT 70/3 Me Tc Výkonný mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 70l a až třemi motory. Vybavení: Sací hadice 4 m Sací trubky, kov 2 x 0,5 m Mokro-suchá podlahová hubice 360 mm Spárová hubice

Více

IVC 60/30 Tact². Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení

IVC 60/30 Tact². Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností. 1 Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení

Více

BV 5/1. Patentovaný nosný rám čalouněný systémem Air Stream Comfort

BV 5/1. Patentovaný nosný rám čalouněný systémem Air Stream Comfort Nový vysavač na záda BV 5/1, který se nosí jako batoh pohodlně na zádech, je se svými 5,3 kg ještě lehčí a výkonější. Používá se tam, kde je to pro klasické vysavače příliš těsné. 1 2 1 2 Patentovaný nosný

Více

NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA T

NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA T VYSVČE T1 VYSVČ N SUCHÉ SÁNÍ N ZÁD Kompaktní, lehký, ovladatelný a výkonný vysavač na záda. Nesete jej jako batoh, Vaše ruce zůstávají volné. Nebrání v pohybu a umožňuje pracovat rychleji a efektivněji,

Více

T 15/1 HEPA + ESB 28. Síťový kabel Highflex. HEPA-filtr (EN 1822:1998)

T 15/1 HEPA + ESB 28. Síťový kabel Highflex. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Suchým vysavačem T 15/1 s elektrickým sacím kartáčem obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 Síťový

Více

Suché vysavače T 7/1 eco!efficiency

Suché vysavače T 7/1 eco!efficiency Suché vysavače T 7/1 eco!efficiency Vybavení: Sací hadice 2 m Sací trubky, kov 2 x 0,5 m Přepínatelná podlahová hubice 255 mm Materiál nádrže Plast Podlahová hubice Clipsystém k prodloužení hadic Ochranná

Více

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/30 Pf Průmyslový vysavač Kärcher IVR 40/30 Pf: s vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu a kapesním filtrem. Ideální pro dlouhé pracovní cykly a jemné prachy v oblasti výroby a

Více

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Tepovač k hygienickému základnímu čištění kobercových a tvrdých podlahových krytin. Použitelný i jako mokro/suchý vysavač. Vybavení: Nástřiková/sací hadice s

Více

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru IV 60 /30 je velmi robustní mobilní průmyslový mnohostranně použitelný vysavač. Je poháněn dmychadlem postranního kanálu s extrémně dlouhou životností. Díky konstrukci motoru je tento vysavač často používán

Více

T 15/1 eco!efficiency

T 15/1 eco!efficiency Vysavačem T 15/1 na suché vysávání obnovujeme náš stávající profesionální program vysavačů na suché vysávání a obsazujeme tuto důležitou část trhu opět dalším vynikajícím modelem třídy Top. 1 Takto šetřit

Více

Vysavač na vysávání tekutin IVR-L 100/24-2 Tc. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No. Technické údaje

Vysavač na vysávání tekutin IVR-L 100/24-2 Tc. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No. Technické údaje Vysavač na vysávání tekutin IVR-L 100/24-2 Tc Kärcher IVR-L 100/24-2 Tc je základní provedení všech variant vysavačů ze skupiny IVR-L 100 Tc. Perfektní přístroj k vysávání a oddělování chladicích a mazacích

Více

IVS 100/55 M. Volitelné dálkové ovládání. Komfortní manipulace s přístrojem. Horizontální obsluha čištění filtru

IVS 100/55 M. Volitelné dálkové ovládání. Komfortní manipulace s přístrojem. Horizontální obsluha čištění filtru Velkorysá nádoba z ušlechtilé oceli o objemu 100 litrů umožňuje našemu průmyslovému vysavači IVS 100/55 ze Super třídy pojmutí velkého množství těžkých látek. Základní model s dmychadlem 5,5 kw s bočním

Více

Vysavač pro vysávání horkých nečistot

Vysavač pro vysávání horkých nečistot Vysavač pro vysávání horkých nečistot Návod k obsluze!!! Před uvedením stroje do provozu si přečtěte tento návod k obsluze!!! Symbol přeškrtnutého kontejneru znamená, že na území Evropské unie musí být

Více

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex Suchým vysavačem T 15/1 obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 HEPA-filtr (EN 1822:1998) 3 Integrované

Více

AS 30 IK NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA AS 30 IK

AS 30 IK NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA AS 30 IK PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČE AS 30 IK PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ NA SUCHÉ/MOKRÉ SÁNÍ JEDNOFÁZOVÝ Vysavač na suché / mokré sání se 2 motory, vybavený antistatickou sadou. Filtrační systém je vyroben z PES + kazetového.

Více

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex Suchým vysavačem T 15/1 obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 HEPA-filtr (EN 1822:1998) 3 Integrované

Více

Průmyslové vysavače IVB 5/7

Průmyslové vysavače IVB 5/7 IVB 5 a /H je jedinečným řešením pro ty nejnáročnější zákazníky. Tyto stroje zvládají veškeré čistící úkony, které jsou žádoucí v dílnách, skladech, garážích a výrobách. Bezpečnostní varianta vysavačů

Více

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy, maloobchod. 1 Snadná údržba

Více

Kompaktnost je skvelá.

Kompaktnost je skvelá. Kompaktnost je skvelá NIC JINÉHO S NÍM NESNESE SROVNÁNÍ KOMPAKTNÍ tradicní SYSTÉM NANOPACK: NOVÝ PROSTOR OPRAVDOVÁ REVOLUCE Objevte nový prostor ve svém vlastním domě! Díky svým extrémně malým rozměrům

Více

T 10/1 eco!efficiency

T 10/1 eco!efficiency 40% úspora energie: vysavač Kärcher na vysávání suchých nečistot. S kombinovanou hubicí, odnímatelným napájecím kabelem (12 m), antistatickým kolenem, navíjením napájecího kabelu a zesíleným hlavním filtračním

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy, maloobchod. 1 Snadná údržba

Více

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN Jedná se o nové stroje originál zabalené, nebo ze showroomu kompletní, s plnou zárukou. V omezeném počtu, nabídka platná do vyprodání zásob. Pro tyto stroje nadále poskytujeme

Více

PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE. Vysavače pro suché a mokré vysávání

PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE. Vysavače pro suché a mokré vysávání PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE Vysavače pro suché a mokré vysávání Jsou vyrobeny z rázuvzdorné plastické hmoty a obsahují vysoce účinný polyesterový filtrační vak, odhlučněnou hnací motorovou jednotku, automatický

Více

NT 30/1 Tact *EU. Robustní nádoba s výklopným systémem a kovovými koly. Vyjímatelný kryt filtru. Flexibilní uložení hadice a síťového kabele

NT 30/1 Tact *EU. Robustní nádoba s výklopným systémem a kovovými koly. Vyjímatelný kryt filtru. Flexibilní uložení hadice a síťového kabele Robustní komponenty s dlouhou životností a velký sací výkon: Vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 30/1 Tact s inovativním systémem čištění filtru Tact a 30 l nádobou na nečistoty s nárazníkem

Více

IVR-B 50/30. Volitelná přístrojová kolečka zvyšují mobilitu. Kompaktní rozměry. Tlumič hluku. Velkoplošná filtrační patrona

IVR-B 50/30. Volitelná přístrojová kolečka zvyšují mobilitu. Kompaktní rozměry. Tlumič hluku. Velkoplošná filtrační patrona Prostorově úsporný přístavný vysavač: průmyslový vysavač Kärcher s kompresorem bočního kanálu s dlouhou životností a s filtrační patronou na vysávání (kovových) špon, odpadů z lisování a hrubých prachů.

Více

NT 45/1 Tact Te H. Přepínač pro volbu hadice. Průměr sací hadice připojené k vysavači lze nastavit ovladačem. Schválení pro azbestový prach

NT 45/1 Tact Te H. Přepínač pro volbu hadice. Průměr sací hadice připojené k vysavači lze nastavit ovladačem. Schválení pro azbestový prach Výkonný, dobře ovladatelný, jednomotorový mokro-suchý vysavač s inovativním patentovaným očištěním filtru- TACT Systém, kompletním příslušenstvím, jakož i vestavěnou úschovou sacích hadic a příslušenství.

Více

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN.

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. VÝSTAVBA Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. Dva kompaktní odsavače prachu s mimořádně vysokým sacím výkonem. Dostanou se všude a mají vše s sebou. Promyšlené profesionální

Více

Suché vysavače T 12/1. Vybavení: Sací hadice 2.5 m Teleskopická sací trubka Přepínatelná podlahová hubice 285 mm Podlahová hubice Ochranná třída II

Suché vysavače T 12/1. Vybavení: Sací hadice 2.5 m Teleskopická sací trubka Přepínatelná podlahová hubice 285 mm Podlahová hubice Ochranná třída II Suché vysavače T 12/1 Tichý a robustní vysavač pro vysávání suchých nečistot s teleskopickou sací trubkou. Vybavení: Sací hadice 2.5 m Teleskopická sací trubka Přepínatelná podlahová hubice 285 mm Podlahová

Více

NT 30/1 Tact Te*EU. Systém automatického čištění filtru Tact. Zásuvka pro připojení elektrického nářadí se spínací a vypínací automatikou

NT 30/1 Tact Te*EU. Systém automatického čištění filtru Tact. Zásuvka pro připojení elektrického nářadí se spínací a vypínací automatikou Oblíbenec řemeslníků mezi vysavači pro vysávání mokrých a suchých nečistot: Kärcher NT 30/1 Tact Te se zásuvkou pro připojení nářadí se spínací a vypínací automatikou a systémem čištění filtru Tact pro

Více

Správná volba ATTIX 761-21 XC. Vysavače

Správná volba ATTIX 761-21 XC. Vysavače Správná volba Vysavače Výkonné, ekonomické a velmi tiché vysavače. Pro téměř každé použití! Správná volba Nilfisk ALTO nabízí široký program vysavačů pro suché i mokré vysávání vysavače jsou vyrobeny tak,

Více

2323 Reach Road P.O. Box Williamsport, PA United States

2323 Reach Road P.O. Box Williamsport, PA United States 33 Reach Road P.O. Box 3307 - Williamsport, PA 17701 United States 1 18 Shop-Vac Corporation USA je uznávaným světovým lídrem v produkci vysavačů na mokré a suché vysávaní. Pro více než 45 let, Shop-Vac

Více

NT 30/1 Tact Te*EU. Systém automatického čištění filtru Tact. Zásuvka pro připojení elektrického nářadí se spínací a vypínací automatikou

NT 30/1 Tact Te*EU. Systém automatického čištění filtru Tact. Zásuvka pro připojení elektrického nářadí se spínací a vypínací automatikou Oblíbenec řemeslníků mezi vysavači pro vysávání mokrých a suchých nečistot: Kärcher NT 30/1 Tact Te se zásuvkou pro připojení nářadí se spínací a vypínací automatikou a systémem čištění filtru Tact pro

Více

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití - 1 - - 2 - Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití 1. Motorová hlava. 1400 W, jmenovité napětí: 230 V ~ 50 Hz, délka kabelu 4,0 m 2. spínač ON / OFF 3. Vypouštěcí hadice.

Více

MULTI. Vysavače pro suché a mokré vysávání v domácnosti a dílně

MULTI. Vysavače pro suché a mokré vysávání v domácnosti a dílně MULTI Vysavače pro suché a mokré vysávání v domácnosti a dílně Řada MULTI 20 MULTI 20 - vhodný pro vysávání uvnitř i venku Chcete vysávat uvnitř i vně budov? Model MULTI 20 je skvělou variantou pro obě

Více

Vysavač na vysávání tekutin IVR-L 65/12-1 Tc. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Automatické vypnutí stavu naplnění.

Vysavač na vysávání tekutin IVR-L 65/12-1 Tc. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Automatické vypnutí stavu naplnění. Vysavač na vysávání tekutin IVR-L 65/12-1 Tc Průmyslový vysavač Kärcher IVR-L 65/12-1 Tc je kompaktní základní přístroj se sklopným podvozkem k vysávání tekutin a/nebo špon v kovodělném průmyslu. Vybavení:

Více

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/15 Pf Kärcher IVR 40/15 Pf: průmyslový vysavač pro dlouhé pracovní cykly. Vysává jemné prachy v oblasti výroby a na výrobních strojích. S vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu

Více

NT 40/1 Tact Te*EU. Přípojka sací hadice v hlavě vysavače. Volitelné držadlo. Plochý skládaný PES filtr odolný proti vlhkosti

NT 40/1 Tact Te*EU. Přípojka sací hadice v hlavě vysavače. Volitelné držadlo. Plochý skládaný PES filtr odolný proti vlhkosti Kompaktní a snadný k přepravě: Vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 40/1 Tact Te se systémem čištění filtru Tact a 40 l nádobou s nárazníkem pro dlouhou práci bez přerušení. 1 Přípojka sací

Více

NT 30/1 Tact *EU. Robustní nádoba s výklopným systémem a kovovými koly. Vyjímatelný kryt filtru. Flexibilní uložení hadice a síťového kabele

NT 30/1 Tact *EU. Robustní nádoba s výklopným systémem a kovovými koly. Vyjímatelný kryt filtru. Flexibilní uložení hadice a síťového kabele NT 30/1 Tact *EU Robustní komponenty s dlouhou životností a velký sací výkon: Vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 30/1 Tact s inovativním systémem čištění filtru Tact a 30 l nádobou na nečistoty

Více

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem Kompaktní a dobře ovladatelný průmyslový vysavač nastupující řady, s poloautomatickým čištěním fitru, velkými koly a brzdovými kolečky. Ideální k čištění výrobních prostor a strojů. 1 Manuální oklep filtru

Více

Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL70A-70L2B

Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL70A-70L2B Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL70A-70L2B Prodej: AUTOSERVIS AKADEMIE, spol. s r.o. Vrchlického 1208 511 01 Turnov tel. 481 32 39 31 e-mail: obchod@genborx.cz Úvod Mokrosuchý univerzální

Více

Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL092A-20L

Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL092A-20L proauto Návod k obsluze Mokrosuchý univerzální vysavač WL092A-20L prodej a servis : Autoservis Akademie s.r.o. Přepeřská 1809 511 01 Turnov tel.481 323 931 info@proauto-obchod.cz - 1 - Úvod Mokrosuchý

Více

T 12/1 eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency Tišší, dobře ovladatelný, vysoce stabilní vysavač na suché vysávání s nožním spínačem a protinárazovou ochranou. Jednoduchý doběh díky dvěma velkým pogumovaným kolům a dvěma dvojitým vodicím kolečkům.

Více

Průmyslové vysavače. S2B a S3B. 2 & 3 motorové jednofázové průmyslové Výhody. vysavače.

Průmyslové vysavače. S2B a S3B. 2 & 3 motorové jednofázové průmyslové Výhody. vysavače. 2 & 3 motorové jednofázové průmyslové vysavače Výhody S2B&S3B jsou opravdu jednoduché jednofázové průmyslové vysavače ideální pro kovovýrobu, kde je potřeba odstraňovat třísky i chladicí a řezné kapaliny

Více

ŘADA NSG uclean ÚKLIDOVÉ VYSAVAČE JSEM VAŠE STAR. Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean!

ŘADA NSG uclean ÚKLIDOVÉ VYSAVAČE JSEM VAŠE STAR. Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! ŘADA NSG uclean JSEM VAŠE STAR NA ÚKLID Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! NOVÁ ŘADA VYSAVAČŮ STARMIX NSG UCLEAN VÝKONNÝ VYSOKOOTÁČKOVÝ MOTOR až o 20 %

Více

Suché vysavače T 12/1 eco!efficiency

Suché vysavače T 12/1 eco!efficiency Suché vysavače T 12/1 eco!efficiency Tický, obratný a stabilní vysavač pro vysávání suchých nečistot s nožním pedálem a ochranou proti nárazu. Jednoduchý dojezd díky dvěma velkým pogumovaným kolům a dvěma

Více

NT 70/2 Me. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. Integrovaná vypouštěcí hadice

NT 70/2 Me. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. Integrovaná vypouštěcí hadice Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 1 Integrované uložení příslušenství 3 Integrovaná vypouštěcí hadice Uložení příslušenství je integrováno

Více

UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP

UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP UVEDENÍ NA TRH BD 50/50 CLASSIC BP, BD 50/60 CLASSIC EP 1. PRODUKTOVÁ IDEA BD 50/50 (60) Classic je následovník podlahového stroje BD 530. Jedná se o kompaktní podlahový stroj s jednoduchou obsluhou a

Více

T 12/1 eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency T 12/1 eco!efficiency Tišší, dobře ovladatelný, vysoce stabilní vysavač na suché vysávání s nožním spínačem a protinárazovou ochranou. Jednoduchý doběh díky dvěma velkým pogumovaným kolům a dvěma dvojitým

Více

NT 70/2 Adv. 2 motory. Integrované uložení příslušenství. Snadný průběh. Ergonomické držadlo

NT 70/2 Adv. 2 motory. Integrované uložení příslušenství. Snadný průběh. Ergonomické držadlo NT 70/2 Adv Kvalita Kärcher za výhodnou cenu: NT 70 je silný vysavač se 2 motory. Se svým vysokým sacím výkonem přístroj přesvědčí jak při vysávání mokrých, tak hrubých nečistot. 1 2 3 4 1 2 2 motory Vyberte

Více

NEVADA V633M NEVADA V640M

NEVADA V633M NEVADA V640M Průmyslové vysavače NEVADA V633M NEVADA V640M 06.02 Návod k obsluze Symbol přeškrtnutého kontejneru znamená, že na území Evropské unie musí být produkt po ukončení jeho životnosti uložen do odděleného

Více

NT 70/2. Integrované uložení příslušenství. Ergonomické držadlo. Robustní nárazník. Integrovaná vypouštěcí hadice

NT 70/2. Integrované uložení příslušenství. Ergonomické držadlo. Robustní nárazník. Integrovaná vypouštěcí hadice Kvalita Kärcher za výhodnou cenu: NT 70-řada nabízí silné vysavače s až 3 motory. Se svým vysokým sacím výkonem tyto přístroje přesvědčí jak při vysávání mokrých, tak hrubých nečistot. 1 Integrované uložení

Více

T 12/1. Filtr HEPA pro čistý odpadní vzduch. Hlavní filtrační koš. Přípojka pro elektrické sací kartáče. Ovládání nohou

T 12/1. Filtr HEPA pro čistý odpadní vzduch. Hlavní filtrační koš. Přípojka pro elektrické sací kartáče. Ovládání nohou Tichý, obratný vysavač s nožním spínačem a ochrannou proti nárazu. Vysavač je vybaven dvěma pogumovanými bočními koly a dvěma vodicími kolečky pro lepší pojíždění. Výklopný hák na síťový kabel a navinutí

Více

Průmyslový vysavač s kontinuálním odsáváním kapalin SUB 06.2002. Návod k obsluze

Průmyslový vysavač s kontinuálním odsáváním kapalin SUB 06.2002. Návod k obsluze Průmyslový vysavač s kontinuálním odsáváním kapalin SUB 06.2002 Návod k obsluze Bezpečnost Stanovený účel použití Toto zařízení slouží k vysávání suchých, vlhkých a mokrých nečistot. Každé použití stroje

Více

Průmyslové vysavače - varianty na třífázový proud IV 100 / 75 M B1

Průmyslové vysavače - varianty na třífázový proud IV 100 / 75 M B1 Průmyslové vysavače - varianty na třífázový proud IV 100 / 75 M B1 Průmyslový vysavač IV 100 /75 M B1 je velmi robustní vysavač pro mokré i suché vysávání. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy

Více

Vysavače pro domácnost Multi 20

Vysavače pro domácnost Multi 20 Jestliže využíváte Váš vysavač pro práci uvnitř budov i mimo ně, řada Multi je skvělou variantou pro obě možnosti. U modelů Multi 20 jsme zaměřili na optimální ovladatelnost a vysoký výkon. Při použití

Více

Inovace a uvádění několika nových řad výrobků ročně je standardem firmy.

Inovace a uvádění několika nových řad výrobků ročně je standardem firmy. KATALOG PRODUKTŮ Vážení zákazníci, společnost Master Profi je moderní a dynamicky se rozvíjející evropskou společností vyrábějící vysavače značky PROFI-EUROPE. Nabízí profesionální vysavače, které využijete

Více

ÚKLIDOVÁ TECHNIKA. Průmyslové vysavače, extraktory SVING, NILFISK. Vysokotlaké čisticí stroje NILFISK. Mycí stroje, zameták EUREKA

ÚKLIDOVÁ TECHNIKA. Průmyslové vysavače, extraktory SVING, NILFISK. Vysokotlaké čisticí stroje NILFISK. Mycí stroje, zameták EUREKA Průmyslové vysavače, extraktory VING, NILFIK str. 9-9 Vysokotlaké čisticí stroje NILFIK str. 9 Mycí stroje, zameták EUREKA str. 97 Úklidové sestavy VING str. 98 Úklidové sestavy a doplňky FILMP str. 99

Více

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE

PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE PROFESIONÁLNÍ PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE DEX HERMES MISTRAL FEBOS TANTAL PROFESIONÁLNÍ VYSAVAČE V prodeji trvale nabízíme veškeré typy profesionálních vysavačů Dle velikosti a druhu uklízených prostor Pro práci

Více

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit MV 3 Premium Fireplace Kit s filtrem na hrubé nečistoty a popel: výkonný a energeticky úsporný základní vysavač se stabilní nádrží z nekorodující ušlechtilé

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem IVC 60/24-2 Ap Kompaktní a dobře ovladatelný průmyslový vysavač nastupující řady, s poloautomatickým čištěním fitru, velkými koly a brzdovými kolečky. Ideální k čištění výrobních prostor a strojů. 1 Manuální

Více

DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NTS

DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NTS ŘADA NTS eswift nízké emise prachu JSEM VASE STAR PRO HOBBY, DO DILEN A GARAZI Víceúčelové vysavače pro rychlé použití doma nebo v zaměstnání. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NTS eswift! Pragmatický, praktický, dobrý

Více

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic

Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Mokro-suché vysavače WD 7.800 eco!ogic Nový WD 7.800 eco!ogic spotřebuje při stejném výkonu méně elektrické energie a je tišší. Neobsahuje škodlivé látky a má vysoký podíl recyklovatelných materiálů. Vybavení:

Více

HABRA s.r.o. Zastoupení pro Českou Republiku

HABRA s.r.o. Zastoupení pro Českou Republiku HABRA s.r.o. Zastoupení pro Českou Republiku HABRA s.r.o. Stránka 1 24.1.2013 LEGENDA FILTRY M ELF (CAT.L) ELF (CAT. M) PTFE NOMEX ANT H Filtr pro jemný prach kategorie M Extra velký filtr kategorie L

Více

ŘADA NSG uclean ÚKLIDOVÉ VYSAVAČE JSEM VASE STAR NA UKLID. Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean!

ŘADA NSG uclean ÚKLIDOVÉ VYSAVAČE JSEM VASE STAR NA UKLID. Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! ŘADA NSG uclean - - JSEM VASE - STAR NA UKLID Mnohostranný partner pro univerzální úklidové práce. DOJDĚTE SI PRO NOVÝ NSG uclean! Nová řada vysavačů Starmix NSG uclean VÝKONNÝ Vysokootáčkový motor - až

Více

Multifunkční vysavače MV 3 P

Multifunkční vysavače MV 3 P Multifunkční vysavače MV 3 P Vybavení: Sací hadice 2 m 35 mm Sací trubky 2 kusy 0.5 m 35 mm Mokro-suchá podlahová hubice Clips with 2 rubber and 2 brush inserts Spárová hubice Adaptér pro připojení elektronářadí

Více

SABRINA-MAXI. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: ,

SABRINA-MAXI. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: , SABRINA-MAXI Profesionální extraktor pro čištění středně velkých ploch koberců. Systém s vysokým sacím výkonem high-waterlift umožňuje odstranit maximální množství nečistot z koberce a snižuje dobu schnutí.

Více

Jednoduchý a výkonný mokro-suchý vysavač

Jednoduchý a výkonný mokro-suchý vysavač 75 WD 75 nabízí snadné a účinné mokré a suché vysávání bez potřeby měnit filtry. Unikátní duální filtrační systém umožňuje použít stroj jak pro mokré i suché aplikace. Díky MultiFit připojení je příslušenství

Více

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium KÄRCHER SV 1802 / SV 1902 Jednoduše, pohodlně a rychle Čištění parním vysavačem bez použití chemii Při vysávání nečistot

Více

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min ELEKTRONÁŘADÍ Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 65mm plast 2mm ocel 8mm) Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 85mm plast 2mm ocel 8mm Nastavitelný kmit:4 (3+0) Pila přímočará 79034 750 počet kmitů 800-3000

Více

Vysavač na vysávání tekutin IVR-L 100/24-2. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No. Technické údaje

Vysavač na vysávání tekutin IVR-L 100/24-2. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No. Technické údaje Vysavač na vysávání tekutin IVR-L 100/24-2 Kärcher IVR-L 100/24-2 - kompaktní průmyslový vysavač s objemem nádrže 100 litrů. Pohodlné vysávání a snadné dělení špon a mazacích prostředků. Vybavení: Příslušenství

Více

Čistota střižená na míru

Čistota střižená na míru Příslušenství pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot Čistota střižená na míru Firma Kärcher nabízí pro vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot bohaté a užitečné příslušenství pro

Více

Čistící technika. KATALOG 2018/09

Čistící technika.   KATALOG 2018/09 Čistící technika www.bow.cz KATALOG 2018/09 Předmluva Čistící technika CLEANCRAFT pro použití v dílnách i průmyslu Předváděcí a prodejní centrum v sídle ep První íh hanácké BOW Wv Olomouci. Vážení zákazníci,

Více

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L Víta Nejedlého 99 295 0 Mnichovo Hradiště Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L VC 2 L MC 405.48 Příkon max. 250 W Max. výkon proudění vzduchu 3600 l/min Max. podtlak 2000 Pa

Více

NT 75/2 Tact² Me Tc. Sklopný podvozek se zajištěním nádoby. Hodně dovnitř, rychle ven se sklopným podvozkem.

NT 75/2 Tact² Me Tc. Sklopný podvozek se zajištěním nádoby. Hodně dovnitř, rychle ven se sklopným podvozkem. NT 75/2 Tact² Me Tc Vysoká mobilita a výkon, vytrvalost, robustnost a množství praktické výbavy dělají z vysavačů Kärcher Tact² žádané specialisty. Modely se sklopným podvozkem nabízejí především při průmyslovém

Více

ETA 3404 (2006) Rok výroby: 2006 Příkon: 1250W Stav: Funkční Počet: 1 kus Uložená: Krabice 09 Pozice: Originální krabice

ETA 3404 (2006) Rok výroby: 2006 Příkon: 1250W Stav: Funkční Počet: 1 kus Uložená: Krabice 09 Pozice: Originální krabice ETA 3404 (2006) Rok výroby: 2006 Příkon: 1250W Stav: Funkční Počet: 1 kus Uložená: Krabice 09 Pozice: Originální krabice ETA 3404 2006 Uložení Stav Rok výroby Příkon Poznámka Krab. 09 Funkční 2006 1250W

Více

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L

Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L Bezpečnostní vysavač s manuálním čištěním filtru, 20 l, třída L VC 2 L MC 405.48 Příkon max. 250 W Max. výkon proudění vzduchu 3600 l/min Max. podtlak 2000 Pa Plocha filtrů 3000 cm2 Objem nádoby 20 l Kapacita

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil:

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil: VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální úklidové stroje ARCOMAT Zametací stroj s ručním

Více