Obchodní podmínky služby O 2 Team Combi

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obchodní podmínky služby O 2 Team Combi"

Transkript

1 Obchodní podmínky služby O 2 Team Combi 1. Definice pojmů VPN (Virtual Private Network) Virtuální síť zákazníka, tvořená virtuálním propojením pevných i mobilních stanic zákazníka. O 2 Team Combi (fixní část) Služba O 2 Team Combi zřízená na telefonní přípojce zákazníka v pevné síti O 2. O 2 Team Combi (mobilní část) Služba O 2 Team Combi zřízená na mobilní stanici zákazníka v mobilní síti O 2. Fixní člen Aktivní telefonní přípojka zákazníka v pevné síti O 2, začleněná do služby O 2 Team Combi. Mobilní člen Aktivní mobilní stanice zákazníka v mobilní síti O 2, začleněná do služby O 2 Team Combi. Skupina Team Mobil Pro zákazníky segmentu kategorie SME-M, CA a GOV nejvýše 10 telefonních čísel (ať tarifních nebo předplacených služeb), umístěných v mobilní síti O 2, která nepatří zákazníkovi. Ostatní kategorie maximálně 5 telefonních čísel (ať tarifních nebo předplacených služeb), umístěných v mobilní síti O 2, která nepatří zákazníkovi. Skupina Team Pevná pro zákazníky segmentu kategorie SME-M, CA a GOV nejvýše 10 telefonních čísel, umístěných v pevné síti v ČR, která nepatří zákazníkovi. Ostatní kategorie maximálně 5 telefonních čísel, umístěných v pevné síti v ČR, která nepatří zákazníkovi. VPN tarif Základní tarif služby O 2 Team Combi. Fixní člen si může zvolit VPN tarif Team Profi či Team Nonstop určující cenu zvýhodněného volání na ostatní Fixní členy, Mobilní členy a Skupinu Team Pevná. Mobilní člen si může zvolit VPN tarif Team Profi/Team Profi Plus či Team Nonstop určující cenu zvýhodněného volání na ostatní Mobilní členy, Fixní členy a Skupinu Team Mobil.. Doplňkový VPN tarif Doplňkový tarif služby O 2 Team Combi. Fixní člen si může zvolit doplňkový VPN tarif Team Mobil určující cenu zvýhodněného volání na Skupinu Team Mobil. Mobilní člen si může zvolit doplňkový VPN tarif Team Pevná určující cenu zvýhodněného volání na Skupinu Team Pevná.

2 2. Popis služby Služba O 2 Team Combi umožňuje zákazníkům O 2 vytvořit hlasovou VPN s využitím stávajících telefonních přípojek a mobilních stanic a volání v rámci této VPN zpoplatnit zvýhodněnou cenou. Takto vytvořenou VPN lze ještě nad rámec telefonních přípojek a mobilních stanic zákazníka rozšířit i o Skupinu Team Mobil a Skupinu Team Pevná. Do služby O 2 Team Combi je možné na přání zákazníka začlenit pouze jeho telefonní přípojky umístěné v pevné síti O 2, anebo naopak pouze mobilní stanice zákazníka aktivní v síti O Obchodní podmínky služby Služba O 2 Team Combi je zřizována na základě platné Technické specifikace služby/aktivační žádosti a všech jejích příloh. Do služby O 2 Team Combi mohou být začleněny pouze již existující telefonní přípojky/mobilní stanice nebo přípojky či stanice zřizované zároveň se začleněním do služby O 2 Team Combi. V případě začlenění telefonní přípojky či mobilní stanice do služby O 2 Team Combi zároveň s jejím zřízením se termín aktivace služby O 2 Team Combi pro danou přípojku/mobilní stanici řídí pravidly a termíny zřizování dané telefonní přípojky nebo mobilní stanice. Čísla ze Skupiny Team Mobil musí být aktivní v síti O 2. V případě přenesení takovéhoto čísla mobilní stanice mimo síť O 2, ztrácí zákazník nárok na zvýhodněné volání a mobilní stanice bude automaticky ze služby O 2 Team Combi vyřazena. Zákazník o této skutečnosti bude informován. Čísla ze Skupiny Team Pevná musí být aktivní v pevné síti libovolného poskytovatele v ČR. Čísla ve Skupině Team Pevná a Skupině Team Mobil jsou shodná pro všechny Fixní i Mobilní členy. Fixním ani Mobilním členem se nemohou stát telefonní přípojky, které jsou určeny pro příjem tísňových volání a přípojky typu FIX GSM. 4. Doplňující podmínky služby O 2 Team Combi (fixní část) Telefonní přípojka může být základní přípojka (HTS), digitální připojení o rychlosti kbit/s, přípojka typu ISDN nebo služby VoIP Connect v pevné síti O 2. Přípojka je identifikována formou devítimístného národního čísla nebo zkráceným číslem provolby. Podmínkou pro začlenění telefonních přípojek zákazníka do služby O 2 Team Combi je platná smlouva o poskytování Hlasového řešení vztahující se na dotčenou telefonní přípojku zákazníka. V případě ukončení platnosti smlouvy o poskytování Hlasového řešení pozbývá automaticky platnosti i začlenění příslušných telefonních přípojek zákazníka do služby O 2 Team Combi. V rámci jednoho Hlasového řešení může zákazník využívat jen jednu službu O 2 Team Combi. Služba O 2 Team Combi je zřizována na vybraných telefonních přípojkách začleněných v rámci jednoho Hlasového řešení (zákazník s jedním IČ nebo holding) do sítě O 2 bez ohledu na jejich způsob připojení a na jejich adresy umístění v rámci ČR. Tarifikace volání v rámci služby O 2 Team Combi je totožná s tarifikací v rámci zvoleného Hlasového řešení. Na volání v rámci služby O 2 Team Combi není uplatňována objemová sleva definovaná v rámci příslušného Hlasového řešení.

3 5. Doplňující podmínky služby O 2 Team Combi (mobilní část) Podmínkou pro začlenění mobilních stanic zákazníka do služby O 2 Team Combi je platně uzavřená Rámcová smlouva. V případě ukončení platnosti Rámcové smlouvy pozbývá automaticky platnosti i začlenění mobilních stanic zákazníka do služby O 2 Team Combi. Podmínkou pro začlenění mobilní stanice zákazníka do služby O 2 Team Combi je platná aktivace jednoho z následujících základních hlasových tarifů pro danou mobilní stanici: O 2 Business 30, O 2 Business 120, O 2 Business 150, O 2 Business 300, O 2 Business 600, O 2 Business 1200, O 2 Bronz, O 2 Bronz MAX, O 2 Silver, O 2 Silver MAX, O 2 Gold, O 2 Gold MAX, O 2 Platinum, O 2 Platinum MAX, O 2 Diamant, O 2 Diamant MAX, O 2 Optimum Profi, Eurotel Relax, Eurotel Relax Plus, Eurotel Optimum, Eurotel Optimum Plus, Eurotel Business 200, Eurotel Business 300, Eurotel Business 600. V rámci jedné Rámcové smlouvy může zákazník využívat jen jednu službu O 2 Team Combi. Služba O 2 Team Combi je zřizována na vybraných mobilních stanicích zákazníka (zákazník s jedním IČ nebo holding) aktivních v síti O 2. Tarifikace volání mobilní stanice v rámci služby O 2 Team Combi je totožná jako tarifikace volání v základním hlasovém tarifu. Na ceny za volání v rámci služby O 2 Team Combi je uplatňována Profi sleva definovaná v rámci příslušné Rámcové smlouvy. 6. Cenová struktura služby O 2 Team Combi (fixní část) Volání prostřednictvím služby O 2 Team Combi se započítává do celkového objemu volání zákazníka, ale neuplatňují se na něj slevy definované v rámci Hlasového řešení. Ceny za volání v rámci služby O 2 Team Combi a používání se řídí platným ceníkem služby. Měsíční poplatek je účtován v závislosti na zvoleném VPN tarifu a na počtu hovorových kanálů dané telefonní přípojky. Počet hovorových kanálů je definován typem použitého rozhraní a jejich počtem v rámci dané telefonní přípojky, a to dle následující definice: Typ rozhraní Počet hovorových kanálů Základní přípojka (HTS) 1 Digitální přípojka (ISDN2) 2 Digitální přípojka (ISDN30) 30 Digitální přípojka (2048 kbit/s) N, kde N reprezentuje počet odchozích jednosměrných hovorových kanálů (max. 30) VoIP Connect (HTS)* 1 VoIP Connect (ISDN2)* 2 VoIP Connect (ISDN30)* 30 VoIP Connect (2 048 kbit/s)* N, kde N reprezentuje počet odchozích jednosměrných kanálů (max. 30) VoIP Connect (SIP) VoIP Connect (H.323) O 2 Virtuální ústředna O 2 Neomezená linka X, kde X reprezentuje počet obousměrných hovorových kanálů X, kde X reprezentuje počet obousměrných hovorových kanálů X, kde X reprezentuje počet koncových telefonních čísel (IP Centrex licencí) * v případě začlenění telefonní přípojky typu VoIP Connect vychází počet hovorových kanálů pro výpočet měsíční ceny za užívání služby O2 Team Combi z definice využitých rozhraní na službě VoIP Connect a ne reálného počtu hovorových kanálů na službě VoIP Connect.

4 V rámci jedné telefonní přípojky může být definován pouze jeden typ VPN tarifu. Fixní člen bez VPN tarifu (bez měsíčního poplatku za službu O 2 Team Combi) není v případě odchozího volání v rámci VPN (na ostatní Fixní členy, na Mobilní členy a na Skupinu Team Pevná) nijak cenově zvýhodněn oproti ceně uvedené v platném Hlasovém řešení. Fixní člen s VPN tarifem Team Profi je v případě odchozího volání v rámci VPN (na ostatní Fixní členy, na Mobilní členy a na Skupinu Team Pevná) cenově zvýhodněn oproti ceně uvedené v platném Hlasovém řešení. Fixní člen s VPN tarifem Team Nonstop je v případě odchozího volání v rámci VPN (na ostatní Fixní členy, na Mobilní členy a na Skupinu Team Pevná) cenově zvýhodněn oproti ceně uvedené v platném Hlasovém řešení, a to za 0 Kč/min. Fixní člen s doplňkovým VPN tarifem Team Mobil je v případě volání na Skupinu Team Mobil cenově zvýhodněn oproti ceně uvedené v platném Hlasovém řešení. Doplňkový tarif Team Mobil lze kombinovat s VPN tarifem Team Profi či Team Nonstop. U Fixního člena s aktivním nadstavbovým balíčkem O 2 Volno, O 2 Volno Plus nebo O 2 Volám, budou pro volání v rámci služby O 2 Team Combi uplatněny ceny definované dle zvoleného VPN tarifu namísto cen definovaných nadstavbovým balíčkem. U Fixního člena s aktivním nadstavbovým balíčkem volných minut O 2 pevná nebo O 2 mobil nebudou pro volání v rámci služby O 2 Team Combi tyto volné minuty čerpány. Tyto hovory budou zpoplatněny dle zvoleného VPN tarifu. U Fixního člena s aktivním nadstavbovým balíčkem O 2 Nonstop budou pro volání v rámci služby O 2 Team Combi uplatněny ceny definované nadstavbovým balíčkem, namísto cen dle zvoleného VPN tarifu. 7. Cenová struktura služby O 2 Team Combi (mobilní část) Volání prostřednictvím služby O 2 Team Combi se započítává do celkového objemu volání zákazníka. Na ceny za volání v rámci služby O 2 Team Combi je uplatňována Profi sleva, definovaná v rámci příslušné Rámcové smlouvy. Ceny za volání v rámci služby O 2 Team Combi a používání služby se řídí platným ceníkem služby, není-li v rámcové smlouvě uvedeno jinak. Mobilní člen bez VPN tarifu (bez měsíčního poplatku za službu O 2 Team Combi) není v případě odchozího volání v rámci VPN (na ostatní Mobilní členy, na Fixní členy a na skupinu Team Mobil) nijak cenově zvýhodněn oproti ceně uvedené v platném základním hlasovém tarifu. Mobilní člen s tarifem Team Profi a Team Profi Plus je v případě odchozího volání v rámci VPN (na ostatní Mobilní členy, na Fixní členy a na skupinu Team Mobil) cenově zvýhodněn oproti ceně uvedené v platném základním hlasovém tarifu. Při volání v rámci VPN (na ostatní Mobilní členy, na Fixní členy a na skupinu Team Mobil) s tarifem Team Profi a Team Profi Plus dochází k čerpání případných volných minut. V rámci VPN tarifu Team Profi má zákazník možnost využívat služby O 2 Team Combi bez doplňkových funkcionalit v mobilní části nebo pouze s omezenými doplňkovými funkcionalitami ve variantě Basic. V rámci VPN tarifu Team Profi Plus má zákazník možnost využívat služby O 2 Team Combi s doplňkovými funkcionalitami ve variantě Advanced.

5 Mobilní člen s VPN tarifem Team Nonstop je v případě odchozího volání v rámci VPN (na ostatní Mobilní členy, na Fixní členy a na skupinu Team Mobil) cenově zvýhodněn oproti ceně uvedené v platném základním hlasovém tarifu, a to za 0 Kč/min. Při volání v rámci VPN (na ostatní Mobilní členy, na Fixní členy a na skupinu Team Mobil) s tarifem Team Nonstop nedochází k čerpání případných volných minut. V rámci VPN tarifu Team Nonstop má zákazník možnost využívat služby O 2 Team Combi bez doplňkových funkcionalit v mobilní části nebo s doplňkovými funkcionalitami ve variantě Basic nebo Advanced. VPN tarif Team Nonstop nesmí být využíván prostřednictvím jiného než mobilního zařízení (např. zařízení typu GSM brána). Telefónica O 2 Czech Republic, a.s., je oprávněna povolit výjimku z této podmínky, a to pouze v případě jiného než mobilního zařízení již dříve povoleného společností Telefónica O 2 Czech Republic, a.s.. VPN tarif Team Nonstop je možné využívat pouze do Po tomto datu bude VPN tarif Team Nonstop převeden na VPN tarif Team Profi (v případě O 2 Team Combi bez doplňkových funkcionalit či s doplňkovými funkcionalitami ve variantě Basic) či VPN tarif Team Profi Plus (v případě O 2 Team Combi s doplňkovými funkcionalitami ve variantě Advanced), nebude-li dohodnuto jinak. Telefónica O 2 Czech Republic, a.s., si vyhrazuje právo prodloužit dobu, kdy bude VPN tarif Team Nonstop poskytován. Mobilní člen s doplňkovým VPN tarifem Team Pevná je v případě volání na Skupinu Team Pevná cenově zvýhodněn oproti ceně uvedené v platném základním hlasovém tarifu. Doplňkový tarif Team Pevná lze kombinovat s VPN tarifem Team Profi/Team Profi Plus či Team Nonstop. Při volání na Skupinu Team Pevná s tarifem Team Pevná dochází k čerpání případných volných minut. Doplňkové funkcionality Basic v rámci mobilní části služby O 2 Team Combi Nastavení pravidel pro volání na úrovni jednotlivých čísel a celé firmy Zkrácené volby Označování speciálních hovorů (soukromé hovory, vynucené služební hovory, ) Kombinace se službou OnePort Doplňkové funkcionality Advanced v rámci mobilní části služby O 2 Team Combi Nastavení pravidel pro volání na úrovni jednotlivých čísel a definovaných skupin Zkrácené volby Označování speciálních hovorů (soukromé hovory, vynucené služební hovory, ) Kombinace se službou OnePort nebo Conex Profi VPN Hunting

Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlasová služba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro CA zákazníky

Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlasová služba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro CA zákazníky Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlaová lužba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro CA zákazníky Platnot od Hlavní pojmy CA zákazník - CA zákazníkem e rozumí Firemní zákazník,

Více

Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlasová služba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro BA zákazníky.

Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlasová služba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro BA zákazníky. Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - Mobilní hlasová služba a Mobilní internetové připojení - určená pro BA zákazníky. Platnost od Hlavní pojmy BA zákazník - BA zákazníkem se rozumí Firemní zákazník,

Více

DODATEK č. 9. ze dne kterým se mění a doplňuje. Ceník služeb elektronických komunikací Hlasové služby

DODATEK č. 9. ze dne kterým se mění a doplňuje. Ceník služeb elektronických komunikací Hlasové služby DODATEK č. 9 ze dne 29. 6. 2007 kterým se mění a doplňuje Ceník služeb elektronických komunikací Hlasové služby Účinnost: 1. 7. 2007 čj.: 359613/2007-SPDU-F Telefónica O2 Czech Republic, a.s., se sídlem

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 2. 2016 O2 Czech Republic a.s. Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných

Více

CENÍK SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ Internet Business, Internet Forte a VPN Forte

CENÍK SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ Internet Business, Internet Forte a VPN Forte CENÍK SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ Internet Business, Internet Forte a VPN Forte Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 4. 1. 2010 Obsah: A. Ceny jednorázových úkonů... 2 1. Cena za zřízení služby...2 2.

Více

Příloha č. 2 - Pro-forma model stanovení nabídkové ceny

Příloha č. 2 - Pro-forma model stanovení nabídkové ceny Příloha č. 2 - Pro-forma model stanovení nabídkové ceny Mobilní služby sítí elektronických komunikací určených pro běžné uživatele Základní služby a Mobilní hlasová virtuální privátní síť Aktivace a zřízení

Více

Ceník speciální nabídky služeb elektronických komunikací společnosti ČEZ Prodej, a.s., pod značkou MOBIL OD ČEZ

Ceník speciální nabídky služeb elektronických komunikací společnosti ČEZ Prodej, a.s., pod značkou MOBIL OD ČEZ Ceník speciální nabídky služeb elektronických komunikací společnosti ČEZ Prodej, a.s., pod značkou MOBIL OD ČEZ účinnost od 3. 6. 2019 OBECNÁ ČÁST Toto je ceník Speciální nabídky služeb společnosti ČEZ

Více

Platnost od 1.10. 2010. Všechny ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH v zákonem stanovené výši.

Platnost od 1.10. 2010. Všechny ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH v zákonem stanovené výši. Tento ceník je určen pro služby GTS telefonní připojení, GTS komplet, GTS komplet office, GTS telefonní volba, GTS IP komplet, GTS komplet pro a GTS duo expres. Tyto služby jsou zpoplatněny: a) ceníkem

Více

Cenové informace o nabízených tarifních programech a službách

Cenové informace o nabízených tarifních programech a službách Cenové informace o nabízených tarifních programech a službách 1. Informace o nabízeném tarifním programu V Příloze č.1 je uvedeno uvažované rozčlenění zadavatelem provozovaných SIM karet do 5-ti profilů

Více

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Doplňkové tarify D. Kombinované balíčky E. Ostatní služby F. Doplňkové služby G. Poplatky A. Obecná část Ceník je spolu s dalšími

Více

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Zvýhodněné tarify pro zákazníky KT CZ s.r.o. a) Kombinované balíčky b) Tarify TOP c) Tarify NEOMEZENÉ D. Doplňkové tarify E. Ostatní

Více

IČ (je-li přiděleno):

IČ (je-li přiděleno): Příloha ke Smlouvě č.: Datum převzetí: druh TSS 1) : nová Služba: číslo přílohy: změna Služby: celkový počet listů této přílohy: zrušení Služby: Evidenční označení přípojky Uživatelem 2 ) : Identifikátor

Více

Ceník speciální nabídky služeb elektronických komunikací společnosti ČEZ Prodej, a.s., pod značkou MOBIL OD ČEZ

Ceník speciální nabídky služeb elektronických komunikací společnosti ČEZ Prodej, a.s., pod značkou MOBIL OD ČEZ Ceník speciální nabídky služeb elektronických komunikací společnosti ČEZ Prodej, a.s., pod značkou MOBIL OD ČEZ účinnost od 24. 9. 2018 OBECNÁ ČÁST Toto je ceník Speciální nabídky služeb společnosti ČEZ

Více

Ceník hlasových služeb VoIP Mikrotech. platný od

Ceník hlasových služeb VoIP Mikrotech. platný od Ceník hlasových služeb VoIP Mikrotech platný od 1.1. 2013 v. 2013/3/3/1 Mikrotech, 28 října 250, Ostrava Mariánské Hory, 709 00 http://voip.mikrotech.cz, telefon 558840000, email: voip@mikrotech.cz TARIF

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 1. 201 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb pro firemní

Více

Ceník Služby O2 Duo Mobil

Ceník Služby O2 Duo Mobil Ceník Služby O2 Duo Mobil Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 15. 10. 2007 Obsah: 1. Popis Služby...2 2. Cena za Službu...2 3. Doplňkové služby a jejich ceny...4 4. Poznámky - Podmínky pro uplatnění cen...4

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Název veřejné zakázky: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jím zřizované příspěvkové organizace a založené obchodní společnosti

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 10. 201 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb pro firemní

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 11. 201 O2 Czech Republic a.s. Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 1. 2016 O2 Czech Republic a.s. Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných

Více

Ceník pro Firemní zákazníky

Ceník pro Firemní zákazníky Ceník pro Firemní zákazníky platný od 15.1.2014 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF Měsíční paušál SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos

Více

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s.

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s. Ceník platný od 1.4.2015 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Volání Roamingové služby Data Další poplatky Služby nabízené do 3.11.2013 Služby nabízené do 31.5.2014 Služby nabízené do 30.11.2014 Služby nabízené

Více

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s.

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s. Ceník platný od 1.12.2014 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Volání Roamingové služby Data Další poplatky Služby nabízené do 3.11.2013 Služby nabízené do 31.5.2014 Služby nabízené do 30.11.2014 Ceník platný

Více

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Základní platby SIM Karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos telefonní čísla (jednorázový poplatek) zdarma zdarma

Více

Ceník hlasových služeb VoIP Mikrotech. platný od 1.9. 2013

Ceník hlasových služeb VoIP Mikrotech. platný od 1.9. 2013 Ceník hlasových služeb VoIP Mikrotech platný od 1.9. 2013 verze 2013/12/22 Mikrotech, Těšínská 365, Orlová Poruba, 73514 http://voip.mikrotech.cz, telefon 558840000, email: voip@mikrotech.cz TARIF OPTIMAL

Více

PROVOZNÍ PODMÍNKY HLASOVÝCH SLUŽEB. společnosti IPVOX s.r.o., tř. Budovatelů 2531, Most ( Poskytovatel ) Článek 1 - Definice a úvodní ustanovení

PROVOZNÍ PODMÍNKY HLASOVÝCH SLUŽEB. společnosti IPVOX s.r.o., tř. Budovatelů 2531, Most ( Poskytovatel ) Článek 1 - Definice a úvodní ustanovení PROVOZNÍ PODMÍNKY HLASOVÝCH SLUŽEB společnosti IPVOX s.r.o., tř. Budovatelů 2531, Most ( Poskytovatel ) Článek 1 - Definice a úvodní ustanovení 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Obsah: Provozní podmínky pro poskytování

Více

Ceník platný od 1.6.2013

Ceník platný od 1.6.2013 Ceník platný od 1.6.2013 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF START 100 200 Měsíční paušál 0 Kč * 100 Kč 200 Kč SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) 100 Kč 100 Kč 100

Více

Obsah Nový firemní tarif - Podnikatel Plus 1 Nová rodinná a týmová zvýhodnění 4

Obsah Nový firemní tarif - Podnikatel Plus 1 Nová rodinná a týmová zvýhodnění 4 Mimořádná Prodejní informace Pořadové číslo: Datum: Počet stran: 8 26. 8. 2011 8 Prodejní informace jsou určeny pro obchodní partnery společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. Obdržíte-li neúplnou nebo

Více

Ceník. AQUA mobil. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12.

Ceník. AQUA mobil. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12. Závěrka 285/6 169 00 Praha 6 Zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl B, vložka 5631 IČO: 49447360, DIČ CZ49447360 1.12.2013 Ceník AQUA mobil Ceník platný od 1.12.2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH

Více

Ceník platný od 15.2.2014.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 15.2.2014. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb.

Ceník platný od 15.2.2014.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 15.2.2014. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb. Ceník GoMobil platný od 15.2.2014 TARIF Měsíční paušál SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos telefonního čísla (jednorázový poplatek) Závazek Účtování VOLÁNÍ Balíček 20 volných

Více

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Více

Ceník platný od

Ceník platný od Ceník platný od 1.8.2013 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF START 100 200 Měsíční paušál 0 Kč * 100 Kč 200 Kč SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) 100 Kč 100 Kč 100

Více

VoIP a GSM. Mikrotech

VoIP a GSM. Mikrotech Ceník hlasových služeb pro domácnosti a firmy, instituce a organizace VoIP a GSM Mikrotech platný od 10.10.2014 Mikrotech, Těšínská 365, Orlová-Poruba, PSČ, 73514 http://voip.mikrotech.cz, telefon 558840000,

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Název veřejné zakázky: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jím zřizované příspěvkové organizace a založené obchodní společnosti

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti SIMELON, s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3-4 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 5 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR.

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení nový Platnost od 1. 10. 201 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Více

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 4. 2012

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 4. 2012 Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 4. 2012 Obsah Aktuálně nabízené tarify pro nefiremní zákazníky, zvýhodnění a balíčky Aktuálně nabízené tarify pro firemní zákazníky,

Více

CENÍK SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ Internet Business, IOL Ethernet

CENÍK SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ Internet Business, IOL Ethernet CENÍK SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ Internet Business, IOL Ethernet Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 1. 3. 2015 Obsah: A. Obecná ustanovení... 2 B. Ceny jednorázových úkonů... 2 1. Cena za zřízení služby...

Více

Telefónica O2 Czech Republic, a. s.

Telefónica O2 Czech Republic, a. s. Telefónica O2 Czech Republic, a. s. jako společnost oprávněná vykonávat komunikační činnosti ve smyslu ustanovení 7 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a o změně některých souvisejících

Více

Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlasová služba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro BA zákazníky.

Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlasová služba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro BA zákazníky. Příloha Ceníku pro firemní zákazníky - O2 Mobilní hlaová lužba a O2 Mobilní internetové připojení - určená pro BA zákazníky. Platnot od Hlavní pojmy BA zákazník - BA zákazníkem e rozumí Firemní zákazník,

Více

Ceník služby elektronických komunikací služby xdsl

Ceník služby elektronických komunikací služby xdsl Ceník služby elektronických komunikací služby xdsl Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 1.1.2008 Obsah: I. CENA ZA SLUŽBU xdsl...2 A. Poplatek za zúčtovací období...2 1. Ceník aktuálně nabízených služeb...2

Více

, , , , , , , , ,

, , , , , , , , , O2 Czech Republic a.s. Za Brumlovkou 266/2 140 22 Praha 4 - Michle IČ: 60193336, DIČ: CZ60193336 Zapsaná v OR: MS v Praze, B.2322 Vyúčtování číslo: 0624465825 Zúčtovací období: 01.11.2014-30.11.2014 Referenční

Více

Ceník je platný od 1. 7. 2014. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník VYPEČENÁ SIM. www.ktmobil.cz www.vypecenasim.cz info@ktmobil.

Ceník je platný od 1. 7. 2014. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník VYPEČENÁ SIM. www.ktmobil.cz www.vypecenasim.cz info@ktmobil. Ceník VYPEČENÁ SIM Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify C. Doplňkové tarify D. Ostatní služby E. Doplňkové služby F. Poplatky A. Obecná část Ceník je spolu s dalšími dokumenty, které tvoří Všeobecné

Více

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 5. 2012

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 5. 2012 Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 5. 2012 Obsah Aktuálně nabízené tarify pro nefiremní zákazníky, zvýhodnění a balíčky Aktuálně nabízené tarify pro firemní zákazníky,

Více

Platný od 16. 01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile

Platný od 16. 01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile Platný od 16. 01. 2015 Stránka 1 z 6 Obsah ceníku Nejdůležitější ceny volání... 3 Roaming EU... 3 Speciální balíčky... 3 Přehled cen SMS a MMS v ČR... 4 Roaming... 4 Datové balíčky v ČR... 4 Datové balíčky

Více

Platný od 16.01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile

Platný od 16.01. 2015. Stránka 1 z 6. Ceník služeb ADAGIO mobile Platný od 16.01. 2015 Stránka 1 z 6 Obsah ceníku Nejdůležitější ceny volání... 3 Roaming EU... 3 Balíčky Všechny balíčky jsou účtovány v cenách za měsíc.... 3 Speciální balíčky... 3 Přehled cen SMS a MMS

Více

Přípojky služby GTS IP VPN jsou realizovány ethernetovým okruhem, dedikovaným digitálním okruhem nebo pomocí technologie xdsl.

Přípojky služby GTS IP VPN jsou realizovány ethernetovým okruhem, dedikovaným digitálním okruhem nebo pomocí technologie xdsl. 1 Obsah služby Podstatou služby je přenos dat účastníka ve formě IP datagramů mezi rozhraními na koncových zařízeních umístěných v lokalitách účastníka, resp. mezi libovolnými koncovými body sjednané IP

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 113188/2016 Naše sp. zn.: 113178/2016 TAJ/PAKO *MUSPX01OP0YC * Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Identifikační údaje zadavatele Písemná zpráva zadavatele Název zadavatele: Sídlo zadavatele: Název veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Číslo jednací: Česká republika - Úřad vlády České republiky nábřeží

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 8. 2016 O2 Czech Republic a.s. Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných

Více

Ceník platný od 4.11.2013.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 4.11.2013. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb.

Ceník platný od 4.11.2013.. Všechny ceny uvedeny včetně DPH. Ceník. GoMobil. platný od 4.11.2013. PC servis KB s.r.o. http://gomobil.pckb. Ceník GoMobil platný od 4.11.2013 Měsíční paušál Nové telefonní číslo Přenos telefonního čísla (jednorázový poplatek) Závazek Účtování VOLÁNÍ Balíček 20 volných minut Balíček 50 volných minut Balíček 100

Více

Použité pojmy a zkratky

Použité pojmy a zkratky Použité pojmy a zkratky Použité pojmy a zkratky ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) asymetrická digitální účastnická linka ARPU ukazatel stanovující průměrný měsíční výnos ze služeb připadající na

Více

1.2 Služba koncové volání k účastníkům veřejné komunikační sítě společnosti. 1.3 Služba přístup k pracovištím tísňových volání poskytovaná společností

1.2 Služba koncové volání k účastníkům veřejné komunikační sítě společnosti. 1.3 Služba přístup k pracovištím tísňových volání poskytovaná společností Ceník služeb RIO (Ceny jsou bez DPH, pokud není uvedeno jinak) Poznámky, vysvětlivky: Telefónica O2 Czech Republic, a.s., dále jen Telefónica O2 1.2 Služba koncové volání k účastníkům veřejné komunikační

Více

1.2 Služba koncové volání k účastníkům veřejné komunikační sítě společnosti. 1.3 Služba přístup k pracovištím tísňových volání poskytovaná společností

1.2 Služba koncové volání k účastníkům veřejné komunikační sítě společnosti. 1.3 Služba přístup k pracovištím tísňových volání poskytovaná společností Ceník služeb RIO (Ceny jsou bez DPH, pokud není uvedeno jinak) Poznámky, vysvětlivky: vložit, vypustit či upravit příslušný text pouze pro MOLO pouze pro FOLO Telefónica O2 Czech Republic, a.s., dále jen

Více

Ceník hlasových služeb VoIP Mikrotech. platný od 15.9. 2012

Ceník hlasových služeb VoIP Mikrotech. platný od 15.9. 2012 Ceník hlasových služeb VoIP Mikrotech platný od 15.9. 2012 Mikrotech, 28 října 250, Ostrava Mariánské Hory, 709 00 http://voip.mikrotech.cz, telefon 558840000, email: voip@mikrotech.cz TARIF OPTIMAL ceník

Více

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING...

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... 5 DATOVÉ BALÍČKY V ROAMINGU... 5 TARIFIKACE ROAMING... 5

Více

Zabezpečení krizové komunikace prostřednictvím mobilních telefonů

Zabezpečení krizové komunikace prostřednictvím mobilních telefonů Zabezpečení krizové komunikace prostřednictvím mobilních telefonů - Aktuální stav k 29. 4. 2008 MV generální ředitelství HZS ČR Jak budete informováni o nových podmínkách? Od 1. 5. 2008 budou všechny kontaktní

Více

Ceník základních služeb

Ceník základních služeb Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 3. 2015 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní

Více

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 11. 2011

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 11. 2011 Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 11. 2011 Obsah Aktuálně nabízené tarify pro nefiremní zákazníky, zvýhodnění a balíčky Aktuálně nabízené tarify pro firemní zákazníky,

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 8. 201 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb pro firemní

Více

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)...

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 2 INTERNET V MOBILU V ČR... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA...

Více

Předmětem veřejné zakázky je vytvoření smluvního rámce pro poskytnutí služeb elektronických komunikací:

Předmětem veřejné zakázky je vytvoření smluvního rámce pro poskytnutí služeb elektronických komunikací: Příloha č. 1 zadávací dokumentace Katalog služeb (popis předmětu plnění veřejné zakázky) Předmětem veřejné zakázky je vytvoření smluvního rámce pro poskytnutí služeb elektronických komunikací: - internetového

Více

Ceník Služby O2 Duo. Obsah:

Ceník Služby O2 Duo. Obsah: Ceník Služby O2 Duo Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 15. 10. 2007 Obsah: 1. Popis Služby...2 2. Cena za Službu...3 3. Ceny za jednorázové úkony...4 4. Ceny za pronájem koncového zařízení...5 5. Poznámky

Více

POPIS SLUŽBY VISION 2013

POPIS SLUŽBY VISION 2013 POPIS SLUŽBY VISION 2013 1. Obsah služby Veřejně dostupná služba elektronických komunikací, jejíž podstatou je poskytování veřejně dostupných telefonních služeb prostřednictvím volby operátora. Existují

Více

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 1. 2013 (21% DPH)

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 1. 2013 (21% DPH) Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 1. 2013 (21% DPH) Obsah Aktuálně nabízené tarify pro nefiremní zákazníky, zvýhodnění a balíčky Aktuálně nabízené tarify pro firemní

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 11. 2016 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb pro firemní

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: Naše sp. zn.: 100228/2015 TAJ/PAKO *MUSPX01JZ53F* Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č.

Více

Ceník základních služeb

Ceník základních služeb Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 15. 9. 2015 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 Roamingové

Více

CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od )

CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od ) CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od 1. 1. 2016) 1. CENA SLUŽBY Cena služby ONE Trio se skládá z následujících součástí: Instalace služby ONE Trio Služba ONE Trio 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB

Více

Ceník služby O2 Internet Komplet

Ceník služby O2 Internet Komplet Ceník služby O2 Internet Komplet Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 1.11.2007 Obsah: 1. O2 Internet Komplet...2 2. O2 Internet Komplet Extreme...3 3. O2 Internet Komplet Business...4 4. O2 Internet Komplet

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení nový Platnost od 1. 8. 2016 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Více

Zaměstnanecký program O2 Family

Zaměstnanecký program O2 Family Zaměstnanecký program O2 Family O2 Family, s.r.o. Specialista na trhu zaměstnaneckých a komunitních programů mobilního volání, internetu a poskytování zákaznického servisu Benefit pro zaměstnance firem

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Ceník základních služeb pro firemní zákazníky Ceník základních služeb pro firemní zákazníky O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení nový Platnost od 1. 6. 2016 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb pro firemní zákazníky

Více

PŘÍLOHA Č. 1 ZVLÁŠTNÍ SMLUVNÍ PODMÍNKY. k Rámcové smlouvě č CLVe ID: / ; ; v /6

PŘÍLOHA Č. 1 ZVLÁŠTNÍ SMLUVNÍ PODMÍNKY. k Rámcové smlouvě č CLVe ID: / ; ; v /6 PŘÍLOHA Č. 1 k Rámcové smlouvě č. 46371237 ZVLÁŠTNÍ SMLUVNÍ PODMÍNKY CLVe ID: 1097599 / 233640; 31.7.2015; v1.5.1 1/6 1. MNOŽSTEVNÍ SLEVY, ZÁVAZEK MINIMÁLNÍHO ODBĚRU A DOHODA O JEHO ZAJIŠTĚNÍ SMLUVNÍ POKUTOU

Více

V případě potřeby nás kontaktujte na bezplatné Lince pro zákazníky veřejné správy nebo * 77 z O2 mobilního telefonu.

V případě potřeby nás kontaktujte na bezplatné Lince pro zákazníky veřejné správy nebo * 77 z O2 mobilního telefonu. O2 Czech Republic a.s. Za Brumlovkou 266/2 140 22 Praha 4 - Michle IČ: 60193336, DIČ: CZ60193336 Zapsaná v OR: MS v Praze, B.2322 Vyúčtování číslo: 0670058114 Zúčtovací období: 01.12.2015-31.12.2015 Referenční

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 2 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 Roamingové

Více

Metodické vysvětlivky k pololetnímu výkazu o provozu v sítích elektronických komunikací TP (ČTÚ) 1-02

Metodické vysvětlivky k pololetnímu výkazu o provozu v sítích elektronických komunikací TP (ČTÚ) 1-02 Metodické vysvětlivky k pololetnímu výkazu o provozu v sítích elektronických komunikací TP (ČTÚ) 1-02 Oddíl I: Provoz veřejné pevné telefonní sítě Ve sloupcích 1 a 2 se uvede celkový objem provozu v tisících

Více

315625623, 315626910, 317721613, 317742087, 318624671, 325514653, 325514654, 326324112, 326329568

315625623, 315626910, 317721613, 317742087, 318624671, 325514653, 325514654, 326324112, 326329568 O2 Czech Republic a.s. Za Brumlovkou 266/2 140 22 Praha 4 - Michle IČ: 60193336, DIČ: CZ60193336 Zapsaná v OR: MS v Praze, B.2322 Vyúčtování číslo: 0648888053 Zúčtovací období: 01.06.2015-30.06.2015 Referenční

Více

Ceník. O 2 Mobilní hlasová služba O 2 Mobilní internetové připojení. Předplacené služby. Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných podmínek (VP)

Ceník. O 2 Mobilní hlasová služba O 2 Mobilní internetové připojení. Předplacené služby. Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných podmínek (VP) Ceník O 2 Mobilní hlasová služba O 2 Mobilní internetové připojení Předplacené služby Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných podmínek (VP) Platnost od 1. 4. 2013 IČ 60193336, DIČ CZ60193336, zapsaná

Více

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka malého rozsahu Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka malého rozsahu Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: Naše sp. zn.: 91403/2013 TAJ/PAKO *MUSPX01APE8U* Zadávací dokumentace Název akce: Veřejná zakázka malého rozsahu Poskytování hlasových

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 88657/2014 Naše sp. zn.: 83951/2014 TAJ/PAKO *MUSPX01ET8HF* Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst.

Více

Ceník základních služeb

Ceník základních služeb Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 15. 10. 2015 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní

Více

Ceník základních služeb

Ceník základních služeb Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní internetové připojení Paušální tarify Platnost od 1. 10. 2015 O2 Czech Republic a.s. Ceník základních služeb O2 Mobilní hlasová služba O2 Mobilní

Více

PODMÍNKY SLUŽEB Podmínky tarifů a datových balíčků (dále jen Podmínky )

PODMÍNKY SLUŽEB Podmínky tarifů a datových balíčků (dále jen Podmínky ) PODMÍNKY SLUŽEB Podmínky tarifů a ových balíčků (dále jen Podmínky ) 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto Podmínky tarifů a ových balíčků (dále společně jako Služby nebo jednotlivě jako Služba ) upravují podmínky

Více

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k

Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k Ceník tarifů a služeb pro tarifní a Twist zákazníky T-Mobile platný k 1. 12. 2012 Obsah Aktuálně nabízené tarify pro nefiremní zákazníky, zvýhodnění a balíčky Aktuálně nabízené tarify pro firemní zákazníky,

Více

Název a stručný popis služby číslo DS0006 Pevné směrování hovorů řízené účastníkem s časovým dohledem, cena dle pol. A.821 a A.823.

Název a stručný popis služby číslo DS0006 Pevné směrování hovorů řízené účastníkem s časovým dohledem, cena dle pol. A.821 a A.823. Katalog dalších služeb k telefonní přípojce (pevná linka, digitální linka ISDN2U, digitální linka ISDN2, digitální linka ISDN2plus, digitální linka ISDN30, digitální linka 2MBL) V objednávce uveďte katalogové

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 Roamingové služby... 5 EU a

Více

Příloha č. 1 Technické podmínky

Příloha č. 1 Technické podmínky Příloha č. 1 Technické podmínky Účelem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o poskytování mobilních hlasových a datových služeb mezi zadavatelem a jedním dodavatelem na dobu určitou 48 měsíců s možností

Více

Ceník pro firemní zákazníky

Ceník pro firemní zákazníky Ceník pro firemní zákazníky O 2 Mobilní hlasová služba O 2 Mobilní internetové připojení Paušální služby Tento ceník je nedílnou součástí Všeobecných podmínek (VP) Platnost od 1. 1. 2013 Hlavní pojmy Síť

Více

Ceník platný od 15. 03. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny s DPH. Kompletní ceník. Ceník. platný od 15. 03. 2015.

Ceník platný od 15. 03. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny s DPH. Kompletní ceník. Ceník. platný od 15. 03. 2015. Ceník platný od 15. 03. 2015. 1 Obsah Obsah... 2 Tarify 1... 3 Tarify 2... 4 Služby v ČR... 5 Volání v tarifu Nula 1... 5 SMS v tarifu Nula 1... 5 Volání v tarifu Nula 2... 6 SMS v tarifu Nula 2... 6 Volání

Více

ÚČASTNICKÁ SMLOUVA RÁMCOVÁ DOHODA

ÚČASTNICKÁ SMLOUVA RÁMCOVÁ DOHODA číslo Účastnické smlouvy: 3904952112 číslo Rámcové dohody: VS / 453492 ÚČASTNICKÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A RÁMCOVÁ DOHODA O PODMÍNKÁCH POSKYTOVÁNÍ MOBILNÍCH

Více

Telefónica O2 Czech Republic - FINANČNÍ A PROVOZNÍ VÝSLEDKY 18. února 2011

Telefónica O2 Czech Republic - FINANČNÍ A PROVOZNÍ VÝSLEDKY 18. února 2011 Údaje v tomto souboru jsou informativního charakteru. Ačkoliv se Telefónica O2 Czech Republic, a.s. snaží poskytnout všechny informace přesně, nepřijímá žádnou odpovědnost za chybu v tisku či další chyby

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB _ KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti inet4 s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK & OSTATNÍ ZAŘÍZENÍ STR. 5 AKCE / KONTAKT

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 5 Roamingové

Více

Souhrnný účet za telefonní číslo

Souhrnný účet za telefonní číslo 731 488 390 Tarif: O2 Business 150 Volné minuty 50 129:00 8 8 20:30 20:30 28:30 28:30 - do pevné sítě 34:30 33:30 33:30 - VPN 68:00 44:00 44:00 7:00 7:00 17:00 17:00 - ostatní mobilní operátoři 463:30

Více

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY...

Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... Služby v ČR... 2 PAUŠÁL A ZÁKLADNÍ CENY... 2 BALÍČKY VOLÁNÍ... 2 BALÍČKY SMS... 3 DATOVÉ BALÍČKY... 3 SPECIÁLNÍ BALÍČKY... 3 DATOVÉ TARIFY... 4 TECHNICKÉ PARAMETRY DATOVÝCH SLUŽEB... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ

Více

, , , , , , , , , , ,

, , , , , , , , , , , O2 Czech Republic a.s. Za Brumlovkou 266/2 140 22 Praha 4 - Michle IČ: 60193336, DIČ: CZ60193336 Zapsaná v OR: MS v Praze, B.2322 Vyúčtování číslo: 0734847548 Zúčtovací období: 01.06.2017-30.06.2017 Referenční

Více

- Aktivovat tarif bez doporučení stávajícího uživatele sítě OSŽ Všetaty. - Převést telefonní číslo se závazkem od jiného operátora

- Aktivovat tarif bez doporučení stávajícího uživatele sítě OSŽ Všetaty. - Převést telefonní číslo se závazkem od jiného operátora Nové služby pro uživatele PPS Všetaty - Mladá Boleslav Pro obrovský zájem o levné volání jsme pro Vás připravili možnost nových aktivací či migrací za výhodné ceny mimo smlouvu v PPS. Pečlivě čtěte, všechny

Více