Sněhové řetězy pro osobní vozy, 4x4 a dodávková vozidla 2012/2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sněhové řetězy pro osobní vozy, 4x4 a dodávková vozidla 2012/2013"

Transkript

1 Sněhové řetězy pro osobní vozy, 4x4 a dodávková vozidla 2012/2013

2 snox PRO s(nox)olution! Samozřejmě od pewagu! pewag snox je jediný něhový řetěz, který se nenasazuje, ale snoxuje Jedinečná pewag inovace: s(nox)olution! Říká slogan o novém sněhovém řetězu, potvrzuje to do puntíku: pewag snox činí montáž tak jednoduchou, jako oblékání koupací čepice. pewag snox pro spojuje všechny výborné vlastnosti plnohodnotného sněhového řetězu, s doposud nevídaným komfortem při montáži a nejvyšší mírou tichosti chodu. Správné dopnutí je provedeno pomocí plně automatického systému. Manuální dopínání již není nutné. Řetězová síť ze čtyřhranných článků o síle 3.2 mm zaručuje dlouhou životnost. Žádná očka, háčky, žádné dopínání: montáž sněhových řetězů nebyla nikdy tak snadná! Jak je to možné? Řešením je revoluční technologie mechanismu snox-box. Během jízdy systém uzamkne vratnou pružinu optimální napnutí řetězu je automaticky regulováno. Jakmile vozidlo zastaví, systém vratnou pružinu opět odemkne a řetězy lze lehce stáhnout z pneumatiky. K ještě rychlejší demontáži, je nová generace tohoto úspěšného řetězu dodatečně vybavena patentovaným systémem pro rychlé uvolnění (quick-release-system). Ideální pro řidiče, kteří chtějí být připraveni na všechny zimní podmínky. Nový pewag snox v elegantním pouzdře. Vždy u toho, vždy připraven.

3 servo Sportovní. Samodopínací. Superrychlý. Špičkový řetěz se servotechnologií. Vyvinuto zvláště pro vozy s vyšším výkonem motoru, pewag servo nabízí komfort montáže bez pojíždění, stejně jako bezpečnost za všech okolností: sněhový řetěz, který přesvědčí mnoho řidičů. pewag servo nabízí díky jemné husté řetězové síti výborný záběr. Řetězové články z materiálu o síle 3.2 mm zaručují vynikající záběr a dlouhou životnost. V automatickém napínacím elementu je poprvé použita patentovaná servo technologie, která se stará o správné napnutí řetězu tak, že není zapotřebí dodatečné dopínání řetězu. Nový přepínač zvyšuje komfort montáže a nový oděru odolný design dodává řetězu elegantní vzhled koneckonců i sněhové řetězy mohou vypadat hezky. K ochraně disků slouží plastové díly na bočním řetězu resp. mohou být dovybaveny díly pro ochranu disků. Automatické otvírání vnitřního lana zvyšuje komfort při demontáži. pewag servo je určený pro sportovní vozy se stísněnými poměry v podbězích.

4 brenta-c Vysoce spolehlivý. Mnohonásobně ověřený. Nejprodávanější. Oblíbený řetěz pro každodenní používání. Nejprodávanější sněhový řetěz pewag: robustní řetězová síť nabízí spolehlivý záběr a tichý chod za každých zimních podmínek. pewag brenta-c se již osvědčil po celém světě. Tento nejvíce prodávaný řetěz nabízí vše, co prvotřídní sněhový řetěz potřebuje. Montáž bez pojíždění a jednoduchý napínací systém se hodí obzvláště pro každodenní používání. Čtyřhranné řetězové články o síle 3.55 mm odolávají nejtěžším podmínkám ve městě, na venkově, v horách. Kuličkový uzávěr na vnitřní straně umožňuje snadné a rychlé uzavření a otevření lana.

5 ring automatik Doporučeno pro osobní vozy se zadním pohonem kol. Řetěz s pevným kruhem pro snadnou montáž u vozidel s minimálním místem v podbězích Díky snadno ovladatelnému systému je montáž řetězu pewag ring automatik-s především u vozů se zadním pohonem kol obzvlášť pohodlná. pewag ring automatik-s uplatní své přednosti především u vozidel s minimálním místem v podbězích: formovaný pevný kruh usnadňuje montáž především u vozidel se zadním pohonem kol. Tím odpadá namáhavá manipulace ve stísněných prostorách podběhu. Řetězové články ze čtvercové oceli o síle 3.55 mm (až po velikost 74), příp. 3.7 mm (od velikosti 75) zaručují vysokou životnost na profesionální úrovni.

6 brenta 9 Osvědčená technika. Spolehlivé použití. 9mm řetěz pro vozy s minimálním prostorem v podbězích. pewag brenta 9 se hodí obzvlášť pro vozy, u kterých lze, dle udání výrobce vozidla, používat pouze řetězy s drobnými články. Pro řetězy brenta 9 používáme čtyřhranný článek z materiálu o síle 3 mm, z legované, jemnozrnné, ušlechtilé oceli: osvědčený ráčnový systém z modelové řady pewag brenta-c a jednoduchý vnitřní uzávěr (výška 9 mm) dělají ze řetězu pewag brenta 9 celosvětově oblíbeným produktem.

7 snox suv s(nox)olution! Samozřejmě od pewagu! pewag snox je jediný sněhový řetěz, který se nenasazuje, ale snoxuje. Jedinečná pewag inovace: s(nox)olution! Říká slogan o novém sněhovém řetězu, potvrzuje to do puntíku: pewag snox činí montáž tak jednoduchou, jako oblékání koupací čepice. Adaptace pewag snox technologie pro vozidla 4x4 a SUV. pewag snox spojuje všechny výborné vlastnosti plnohodnotného sněhového řetězu, s doposud nevídaným komfortem při montáži a nejvyšší mírou tichosti chodu. Správné dopnutí je provedeno pomocí plně automatického systému. Manuální dopínání již není nutné. Řetězová síť ze čtyřhranných článků o síle 3.7 mm zaručuje dlouhou životnost. Žádná očka, háčky, žádné dopínání: montáž sněhových řetězů nebyla nikdy tak snadná! Jak je to možné? Řešením je revoluční technologie mechanismu snox-box. Během jízdy systém uzamkne vratnou pružinu optimální napnutí řetězu je automaticky regulováno. Jakmile vozidlo zastaví, systém vratnou pružinu opět odemkne a řetězy lze lehce stáhnout z pneumatiky. K ještě rychlejší demontáži, je nová generace tohoto úspěšného řetězu dodatečně vybavena patentovaným systémem pro rychlé uvolnění (quick-release-system). Ideální pro řidiče, kteří chtějí být připraveni na všechny zimní podmínky. Nový pewag snox v elegantním pouzdře.

8 servo SUV Sportovní. Samodopínací. Superrychlý. Špičkový řetěz pro vozy SUV s montáží bez pojíždění se servo technologií. sports utility variante pewag servo suv byl vyvinut speciálně pro vozidla SUV. Navržen pro suv vozy. pewag servo suv zastane veškerou práci. Odolný kuličkový uzávěr na vnitřní straně řetězu umožňuje jednoduché uzavření řetězu v podběhu. Nová generace automaticky dopínacích ráčen, ve kterých je poprvé použita nová převratná servo technologie, zaručující optimální stejnoměrné dopínání během jízdy tak, že není nutné další zastavení a manuální dopínání. K ochraně disku slouží plastové díly na boku řetězu a je vybaven pewag elementy pro ochranu disku Přednost: články řetězové sítě z materiálu o síle 3.55 mm jsou vhodné jak pro použití na zasněžených silnicích, tak i polních cestách. K jízdě přes drny a kameny doporučujeme pewag austro a pewag austro super zesílené. Prosím, dbejte pokynů výrobce vozidla kvůli dostatečnému prostoru v podbězích.

9 brenta-c 4x4 Jednoduše silný. Osvědčený řetěz pro vozidla 4x4 (off road) a lehká užitková vozidla. Nejprodávanějším sněhovým řetězem je osvědčený pewag brenta-c: pro 4x4 je tento řetěz zesílen. S tímto produktem jste pro jízdu v terénu dobře vybaveni. pewag brenta-c 4x4 je jedním z řetězů, který se montuje bez pojíždění pro oblast vozidel 4x4. Čtyřhranné články o síle materiálu 4,5 mm jsou odolné i nejnáročnějším požadavkům. Vnitřní strana řetězu je spojena odolným háčkovým uzávěrem. Pro jízdu v náročném terénu doporučujeme pewag austro super zesílený. Prosím, dbejte pokynů výrobce vozidla kvůli dostatečnému prostoru v podbězích.

10 austro super zesílené Zesílené provedení. Řetěz pro extrémně náročný terén. Když již není možné jet dál: pewag austro super zesílené Vám spolehlivě pomůže překonat náročný kamenitý terén. pewag austro super zesílené je zdokonalený, oblíbený pewag austro super. Řetěz je vyráběn, dle jeho velikosti, v několika sílách článku (4.5, 5.6 nebo 7 mm) z materiálu TitanGrip. Pevné spojení řetězové sítě s bočním řetězem zajišťují svařené kroužky, čímž je dosaženo dlouhé životnosti a odolnosti řetězu. Rozdíl oproti řetězu pewag austro super spočívá ve větším průměru materiálu: zatímco je například u A 81 S použit čtyřhranný článek o síle 5.6 mm, řetěz A 81 SV (super zesílené) je vyroben z materiálu o síle 7 mm. Proto se pewag austro super zesílené hodí pro použití do extrémně náročného terénu. Do velikosti 69 provedení s bočními háčky, od velikosti 73 se zavařenými kroužky. od 5.6 mm

11 forstmeister Silný a s bezmeznou výdrží mnohostranný terénní řetěz splňující nejvyšší nároky. Když jde do tuhého, když překážku tvoří drny a kameny, také břečka a bláto: pewag forstmeister (polesný) vás dovede bezpečně do nejhlubšího lesa a také na nejvyšší vrchol hory. Exkluzívní trakční řetěz z nabídky pewag v praktické dřevěné truhle pro nimrody a milovníky přírody. Hustá síť pewag forstmeister (polesný) zaručuje nejen perfektní trakci, ale zároveň klidnou jízdu s ohledem na přírodu. Také mimo zpevněné silnice pewag forstmeister (polesný) zaručuje bezpečnou jízdu lesem: žádný kořen ani bláto nemohou tento řetěz zastavit. Tento robustní řetěz je vyroben z materiálu 4,5 mm ze speciální oceli TitanGrip. Spojení stopové šítě s bočními řetězy pomocí zavařených kroužků, což zajišťuje vysokou životnost a odolnost.

12 Dbejte doporučení výrobce vozidel o vhodnosti používání sněhových řetězů v manuálu, nebo uživatelské příručce vozidla. pewag Řetězárna Česká Třebová, s.r.o. CZ Česká Třebová, Matyášova 2095, tel.: , fax: prodej@pewag.cz, FO/12/00059

Sněhové řetězy pro osobní vozy SUV, 4x4 a dodávková vozidla

Sněhové řetězy pro osobní vozy SUV, 4x4 a dodávková vozidla Sněhové řetězy pro osobní vozy SUV, 4x4 a dodávková vozidla Přehled výrobků 17 Sportovní. Inovativní.. Ideální konstrukce a vysoce tichý chod. Nové sněhové řetězy pro 4x4 zvládnou každou situaci v běžném

Více

Sněhové řetězy pro. osobní vozy. Přehled výrobků. osobní vozy

Sněhové řetězy pro. osobní vozy. Přehled výrobků. osobní vozy Sněhové řetězy Přehled výrobků 11 Individuální. Inovativní.. S jistotou k cíli. Inovovaná technologie, praktický design a kvalitní materiál zaručují značku. Jednoduchá montáž řetězů umožňuje rychlé a snadné

Více

snox SUV s(nox)olution! Řešení od firmy pewag. pewag snox je jedinečný sněhový řetěz, který se nemontuje, nýbrž snoxuje.

snox SUV s(nox)olution! Řešení od firmy pewag. pewag snox je jedinečný sněhový řetěz, který se nemontuje, nýbrž snoxuje. snox SUV s(nox)olution! Řešení od firmy pewag. pewag snox je jedinečný sněhový řetěz, který se nemontuje, nýbrž snoxuje. s(nox)olution! jako slogan tento sněhový řetěz přesně vystihuje podstatu věci: S

Více

snox PRO s(nox)olution! Řešení od firmy pewag. pewag snox je jedinečný sněhový řetěz, který se nemontuje, nýbrž snoxuje.

snox PRO s(nox)olution! Řešení od firmy pewag. pewag snox je jedinečný sněhový řetěz, který se nemontuje, nýbrž snoxuje. snox PRO s(nox)olution! Řešení od firmy pewag. pewag snox je jedinečný sněhový řetěz, který se nemontuje, nýbrž snoxuje. s(nox)olution! jako slogan tento sněhový řetěz přesně vystihuje podstatu věci: S

Více

Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla. Nabídka

Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla. Nabídka Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla Nabídka omnimat ring Osvědčený řetěz s rychlou montáží s pevným kruhem Řetěz speciálně pro autobusy a lehké nákladní vozy Pokud se musí jet rychle dál, je

Více

Sněhové řetězy pro autobusy & užitková vozidla

Sněhové řetězy pro autobusy & užitková vozidla Sněhové řetězy pro autobusy & užitková vozidla Přehled výrobků 23 & užitková vozidla Spolehlivé. Inovativní.. Bezpečná přeprava osob a nákladu. Pro autobusy může znamenat nebezpečí přejet zasněženou vozovku.

Více

Spolehlivé. Inovativní. pewag.

Spolehlivé. Inovativní. pewag. Spolehlivé. Inovativní.. Bezpečná přeprava osob a nákladu. Pro užitková vozidla může znamenat nebezpečí přejet zasněženou vozovku. Na první místo řadíme spolehlivost, stabilitu a snadnou manipulaci v těžkých

Více

Terénní řetězy pro lesnické stroje

Terénní řetězy pro lesnické stroje Přehled výrobků 35 Silný. Inovativní.. Moderní technologie v nejtěžších podmínkách. V nesjízdném terénu je spolehlivost a odolnost jedním z rozhodujících faktorů pro bezpečnou a efektivní práci. Řetězy

Více

Sněhové a terénní řetězy

Sněhové a terénní řetězy Sněhové a terénní řetězy 2011 / 2012 Doporučené prodejní ceny na sezónu 2011 / 2012 Platnost od 1. května Czechia CZ Samozřejmě od u. Sněhové řetězy, které se postaví nejdrsnější zimě čelem. 2 Sněhové

Více

Sněhové a terénní řetězy

Sněhové a terénní řetězy Sněhové a terénní řetězy 2013 / 2014 Doporučené prodejní ceny na sezónu 2013 / 2014 Platnost od 1. května Čechy CZ Samozřejmě od pewagu. Sněhové řetězy, které se postaví nejdrsnější zimě čelem. 2 Sněhové

Více

Řetězy pro nákladní a užitková For Evaluation vozidla Only. Cervino CL.. S. Austro-Super zesílené A.. SV

Řetězy pro nákladní a užitková For Evaluation vozidla Only. Cervino CL.. S. Austro-Super zesílené A.. SV Řetězy pro nákladní a užitková For Evaluation vozidla Only. Cervino CL.. S Edited by Foxit PDF Editor Austro-Super zesílené A.. SV UM.. Pro nákladní a užitková vozidla. Jednoduchá montáž díky optimálnímu

Více

Thule GmbH Dreichlingerstr Neumarkt - Germany Tel , Fax

Thule GmbH Dreichlingerstr Neumarkt - Germany Tel , Fax brochure thule ceco X6 7/10/07 5:47 PM Page 1 GmbH Dreichlingerstr. 10-92318 Neumarkt - Germany Tel +49 9181 901-0, Fax +49 9181 901-150 www.thule.com brochure thule ceco X6 7/10/07 5:47 PM Page 2 Discover

Více

EXKLUZIVNÍ PRVOTŘÍDNÍ LEVNÁ!

EXKLUZIVNÍ PRVOTŘÍDNÍ LEVNÁ! EXKLUZIVNÍ PRVOTŘÍDNÍ LEVNÁ! ZARUČENÁ KVALITA VÝROBKU EVROPSKY Nové pneumatiky Sebring jsou vyráběny v továrně na výrobu pneumatik v Evropě jedním z předních světových výrobců pneumatik. KVALITNĚ Zajištění

Více

Obsah. sněhové a trakční řetězy pro extra vysoký výkon

Obsah. sněhové a trakční řetězy pro extra vysoký výkon zima 2014 / 15 Obsah sněhové a trakční řetězy - systém TRAK osobní vozy 4ALL str. 2 3 XS9 str. 4 5 THE ONE + SUV str. 6 8 vozy SUV RAPID MATIC V5 str. 9 10 samonasazovací TRAK osobní, SUV, 4x4 str. 11

Více

pewag Ochranné řetězy

pewag Ochranné řetězy Výhody a servis pewag Ochranné řetězy Výhody Pneumatiky těžebních strojů (EM) jsou jedním z nejdražších faktorů u strojů pro zemní práci, jsou náchylné k průřezům, proražením a jinému poškození. Jejich

Více

Sněhové a terénní řetězy

Sněhové a terénní řetězy Sněhové a terénní řetězy 2014 / 2015 Doporučené prodejní ceny na sezónu 2014/2015 Platnost od 1. května Slovensko SK Samozřejmě od pewagu. Sněhové řetězy, které se postaví nejdrsnější zimě čelem. 2 Sněhové

Více

KATALOG PNEUMATIK GENERAL TIRE. léto/zima

KATALOG PNEUMATIK GENERAL TIRE. léto/zima KTLO PNUMTIK NRL TIR léto/zima WWW.T-PNU.Z PŘHL PNUMTIK LTNÍ PNUMTIKY 2 ZIMNÍ PNUMTIKY LTNÍ PNUMTIKY ltimax omfort Spolehlivý partner pro pohodlnou a tichou jízdu. Moderní Silica směs zajišťující vynikající

Více

KATALOG PNEUMATIK GENERAL TIRE. léto/zima

KATALOG PNEUMATIK GENERAL TIRE. léto/zima KTLO PNUMTIK NRL TIR léto/zima WWW.T-PNU.Z PŘHL PNUMTIK LTNÍ PNUMTIKY 2 ZIMNÍ PNUMTIKY LTNÍ PNUMTIKY ltimax ON NOVINK Poskytuje spolehlivý výkon s vynikající přilnavostí na suché i mokré vozovce a výrazně

Více

Sněhové řetězy, s nimiž vždy bezpečně dojedete 2014-2015

Sněhové řetězy, s nimiž vždy bezpečně dojedete 2014-2015 Sněhové řetězy, s nimiž vždy bezpečně dojedete 2014-2015 1 Sněhové řetězy pro všechny typy vozidel Osobní vozy Vozy typu SUV Lehká užitková vozidla Obytné vozy Vhodné i pro vozy s minimálním prostorem

Více

Inovační technologie. Články s vlnitým profilem. ThickThin - Technologie. Čtyřhranné články. Řetězy se šikmou stopou.

Inovační technologie. Články s vlnitým profilem. ThickThin - Technologie. Čtyřhranné články. Řetězy se šikmou stopou. Inovační technologie Výzva neustále se rozvíjet poskytuje širokou řadu vylepšení, které si pewag chrání vlastnickými právy. ThickThin - Technologie pewag sněhové řetězy se vyznačují nižší hmotností a delší

Více

Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla.

Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. ZIMNÍ PNEU PNEUMATIKY, KTERÉ SPLNÍ VŠECHNY VAŠE POŽADAVKY Vozidla jsou, stejně jako lidé, rozdílná. Zejména v oblasti osobních

Více

Sněhové a terénní řetězy

Sněhové a terénní řetězy Sněhové a terénní řetězy 2015 / 2016 Doporučené prodejní ceny na sezónu 2015 / 2016 Platnost od 1. května Čechy CZ Samozřejmě od pewagu. Sněhové řetězy, které se postaví nejdrsnější zimě čelem. 2 Sněhové

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Bravuris 3 HM Bravuris 2 Nabídka letních pneumatik 2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Bravuris 4x4 Brillantis 2 Vanis 2 Letní pneumatiky Barum Bravuris 3 HM

Více

Sněhový řetěz. s obdélníkovou stopou. návod k montáži POKYNY PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ

Sněhový řetěz. s obdélníkovou stopou. návod k montáži POKYNY PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ Sněhový řetěz s obdélníkovou stopou návod k montáži POKYNY PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ 1. Sněhový řetěz rozložíme a urovnáme před kolem. Vnější boční řetěz s napínacím řetězem musí směřovat vně kola - dle obrázku.

Více

Sněhové řetězy. Sněhové a terénní řetězy Ceník

Sněhové řetězy. Sněhové a terénní řetězy Ceník Sněhové řetězy Sněhové a terénní řetězy Ceník Sezóna 2009/10 Platnost od 1. května 2009 Sněhové řetězy kde v Evropě je povinné vozit je s sebou Povinnost vozit s sebou sněhové řetězy pro osobní automobily,

Více

Zkroťte cestu PNEUMATIKY HANKOOK S VYSOKÝM VÝKONEM. Produkty pro letní a zimní sezónu PNEUMATIKY OSOBNÍ OFF-ROAD DODÁVKOVÉ

Zkroťte cestu PNEUMATIKY HANKOOK S VYSOKÝM VÝKONEM. Produkty pro letní a zimní sezónu PNEUMATIKY OSOBNÍ OFF-ROAD DODÁVKOVÉ Zkroťte cestu PNEUMATIKY HANKOOK S VYSOKÝM VÝKONEM Produkty pro letní a zimní sezónu PNEUMATIKY OSOBNÍ OFF-ROAD DODÁVKOVÉ OSOBNÍ PNEUMATIKY LETNÍ - CELOROČNÍ - ZIMNÍ OSOBNÍ PNEUMATIKY - LETNÍ (Z212) (K107)

Více

Když se déšť ochladí.

Když se déšť ochladí. Va e jistota na mokru. Když se déšť ochladí. Zimní Nabídka pneumatiky letních pneumatik 2013/2014 pro pro osobní, 4 4 vozidla, a dodávková SUV a dodávky vozidla Bezpečnější jízda v zimních podmínkách.

Více

Pneumatiky a duše. Pro motocykly, skútry a mopedy

Pneumatiky a duše. Pro motocykly, skútry a mopedy Pneumatiky a duše Pro motocykly, skútry a mopedy KATALOG 2015 DEZÉNY PNEUMATIK SPORT FORCE+ INVADER MC 50 MC 25 MC 32 MC 7 MC 26 MC 18 H- 11 H-14 H-15 H-17 MC 9 H-01 H-02 H-03 H-04 H-05 H-06 H-07 SLICK

Více

Připraveny na všechno. Nová řada nákladních pneumatik pro smíšený provoz

Připraveny na všechno. Nová řada nákladních pneumatik pro smíšený provoz Připraveny na všechno Nová řada nákladních pneumatik pro smíšený provoz Odolný společník do všech pracovních podmínek Vynikající kilometrový výkon Nízké provozní náklady Extrémní odolnost Delší životnost

Více

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 Praha, 11.listopadu 2013 S příchodem zimního období zveřejňují hlavní evropské a ruské automobilové časopisy testy zimních pneumatik, které srovnávají nejvýznamnější

Více

Sezóna 2007/08 Platnost od 1. května 2007

Sezóna 2007/08 Platnost od 1. května 2007 Sněhové řetězy Snûhové a terénní fietûzy Ceník Sezóna 2007/08 Platnost od 1. května 2007 www.pewag.cz S.O.S. Sněhové řetězy Online Servis online servis pro obchodní partnery S.O.S vám umožňuje bezplatnou

Více

Sněhový řetěz s H stopou návod k montáži POKYNY PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ

Sněhový řetěz s H stopou návod k montáži POKYNY PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ Sněhový řetěz s H stopou návod k montáži POKYNY PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ 1. Sněhový řetěz rozložíme a urovnáme před, nebo za kolo vozidla podle směru najetí. Vnější podélný řetěz s napínacím řetězem se musí

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Katalog motocyklových řetězů ČZ

Katalog motocyklových řetězů ČZ Quality with Tradition Katalog motocyklových řetězů ČZ www.czchains.com Quality with Tradition tradice výroby motocyklových řetězů od roku 1933 kompletní výroba řetězů a všech jejich dílů pouze ve Strakonicích

Více

ZIP LINE 2013 ANTI NEVE MADE IN ITALY

ZIP LINE 2013 ANTI NEVE MADE IN ITALY ZIP LINE 2013 ANTI NEVE MADE IN ITALY ZIP ULTRA Samonapínací sněhové řetězy. Každé balení obsahuje: 1 pár řetězů + montážní návod + plastové rukavice + spoje řetězu k opravě. 3 balení v jednom kartonu.

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Nabídka letních pneumatik pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla 2014 Bravuris 3 HM NOVINKA! Bravuris 2 Bravuris 4x4 Brillantis 2 Vanis 2 NOVINKA! Pneumatiky Barum NOVINKA!

Více

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy v rozsahu rozteče článků od 90 mm do 350 mm, pro veškeré stroje pro zemní práce, těžbu i zemědělské a speciální stroje. Široký výběr nemazných řetězů, utěsněných,

Více

Před vozovými parky neustále stojí nové úkoly. zlepšování jejich ekonomické efektivnosti.

Před vozovými parky neustále stojí nové úkoly. zlepšování jejich ekonomické efektivnosti. Opravdový úspěch. ontire TM Před vozovými parky neustále stojí nové úkoly zlepšování jejich ekonomické efektivnosti. Pneumatiky pro nákladní automobily ontinental: pneumatiky s německou technologií navržené

Více

Sněhové a terénní řetězy

Sněhové a terénní řetězy Sněhové a terénní řetězy 2019 / 2020 Doporučené prodejní ceny na sezónu 2019 / 2020 Platnost od 1. května Čechy CS Samozřejmě od firmy pewag. Sněhové řetězy, které se postaví nejdrsnější zimě čelem. Obsah

Více

OTR PNEUMATIKY PRO LIEBHERR

OTR PNEUMATIKY PRO LIEBHERR OTR PNEUMATIKY PRO LIEBHERR Rejstřík Malé a střední nakladače 4-9 TRA klasifikace dezénu pneumatiky Bagry 10 Mobilní jeřáby 11 E2/L2/G2 - E3/L3/G3 E4/L4 L5/L5S Standardní dezén Hluboký dezén Extra hluboký

Více

MOTOCYKLOVÉ SILNIČNÍ TERÉNNÍ PNEUMATIKY

MOTOCYKLOVÉ SILNIČNÍ TERÉNNÍ PNEUMATIKY MOTOCYKLOVÉ SILNIČNÍ TERÉNNÍ PNEUMATIKY Goodyear Dunlop Tires Czech s.r.o. Vyskočilova 1422/1A, 140 00 Praha 4 tel.: 234 092 755, fax: 234 092 700 MOTOCYKLOVÉ SILNIČNÍ TERÉNNÍ PNEUMATIKY Prodejce pneumatik

Více

KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY

KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY NAŠE PŘEPRAVNÍ KAPACITA. VAŠE VÝNOSY. PNEUMATIKY VYVINUTÉ PRO VÝZVY DNEŠNÍHO ZEMĚDĚLSTVÍ Současné postřikovače se vyvíjejí rychlým tempem. Stávají se většími, těžšími, výkonnějšími

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

Sněhový řetěz POLAR PROFESIONÁL

Sněhový řetěz POLAR PROFESIONÁL Sněhový řetěz POLAR PROFESIONÁL návod k montáži POKYNY PRO MONTÁŽ A POUŽÍVÁNÍ 1. Řetěz zasuneme za kolo ve směru šip-ky. Oba konce lanka protáhneme k sobě. 2. Uchopíme oba konce lanka, zvedneme je nahoru

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Kotel na pelety

Kotel na pelety Kotel na pelety Nejmodernější technologie Nová generace kotlů pro spalování dřevěných pelet Kotel Fröling P4 Pellet představuje novou generaci kotlů pro spalování dřevěných pelet, která svým uživatelům

Více

Nekonecne moznosti pouziti

Nekonecne moznosti pouziti Nekonecne moznosti pouziti V kterémkoli ročním období na každém povrchu pa rtn er Nabídka zimních a letních pneumatik 2015/2016 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. ys S il n s té m ov oficiální distributor

Více

Sezóna 2008/09 Platnost od 1. května 2008

Sezóna 2008/09 Platnost od 1. května 2008 Sněhové řetězy Snûhové a terénní fietûzy Ceník Sezóna 2008/09 Platnost od 1. května 2008 www.pewag.cz S.O.S. Sněhové řetězy Online Servis online servis pro obchodní partnery S.O.S vám umožňuje bezplatnou

Více

1.133,- Akční nabídka. Výběr zimních pneumatik, ocelových disků a krytů kol TROST ČLEN WM, NEJVĚTŠÍHO DODAVATELE AUTODÍLŮ V EVROPĚ VŠE PRO AUTOSERVIS

1.133,- Akční nabídka. Výběr zimních pneumatik, ocelových disků a krytů kol TROST ČLEN WM, NEJVĚTŠÍHO DODAVATELE AUTODÍLŮ V EVROPĚ VŠE PRO AUTOSERVIS Akční nabídka Výběr zimních pneumatik, ocelových disků a krytů kol Goodyear UltraGrip 9 195/65 R15 91 T Pneumatika se vyznačuje vysokou jízdní stabilitou, přilnavostí na mokru, výborným záběrem na sněhu

Více

Sněhové a terénní řetězy

Sněhové a terénní řetězy Sněhové a terénní řetězy 2017 / 2018 Doporučené prodejní ceny na sezónu 2017 / 2018 Platnost od 1. května Čechy CZ pewag academy výukové služby zaměřené na odbornou přípravu a celoživotní vzdělávání Školení

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Nabídka letních pneumatik 2016 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Barum. Značka skupiny Continental. Letní pneumatiky Barum Jízda bez hranic mnoho ujetých kilometrů

Více

Společnost Continental vystavovala pneumatiky z řad EM-Master a RDT-Master na veletrhu CONEXPO-CON/AGG

Společnost Continental vystavovala pneumatiky z řad EM-Master a RDT-Master na veletrhu CONEXPO-CON/AGG Tisková zpráva Společnost Continental vystavovala pneumatiky z řad EM-Master a RDT-Master na veletrhu CONEXPO-CON/AGG Portfolio ContiEarth zahrnuje dvě řady pneumatik EM-Master a RDT-Master navržené speciálně

Více

Motocyklové pneum ENDURO, MOTOCROSS, TRIAL

Motocyklové pneum ENDURO, MOTOCROSS, TRIAL Motocyklové pneum ENDURO, MOTOCROSS, TRIAL přehled dezénů obsah E-07 E-08 E-09 E-10 E Cestovní enduro................................ 4 EF FIM enduro................................ 6 EF-05 EF-06 EF-07

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

katalog PRoDUktU 2014.1

katalog PRoDUktU 2014.1 katalog PRoDUktU 2014.1 UNPOTEC RUNPOTEC StaNDaRD RUNPOTEC RUNPOTEC kvality RUNPotEC RUNPOTEC RUNPOTEC RUNPO- UNPOTEC RUNPOTEC Kontrola RUNPOTEC RUNPOTEC kvality RUNPOTEC RUNPOTEC RUNPO- EC RUNPOTEC Produkty

Více

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu LET záruka ProMatic Standardně s ručním vysílačem HSE 2 BS v černé barvě Pohony garážových vrat ProMatic jsou vybaveny osvědčenou technikou

Více

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder.

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Arocs Loader a Arocs Grounder. Pro zvláště vysokou užitečnou hmotnost a pro extrémní zatížení. S vozidly Arocs Loader a Arocs Grounder od nás získáváte stavební

Více

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat 1 2 Bezpečný Spolehlivý Jen u firmy Hörmann Zajištění proti zvednutí Lupiči to mají u automatických garážových vrat

Více

SAMOSVORNÉ KLEŠTĚ 10CR FAST RELEASE SAMOSVORNÉ KLEŠTĚ PERFEKTNÍ ÚCHOP PŘI JAKÉKOLI PRÁCI.

SAMOSVORNÉ KLEŠTĚ 10CR FAST RELEASE SAMOSVORNÉ KLEŠTĚ PERFEKTNÍ ÚCHOP PŘI JAKÉKOLI PRÁCI. SAMOSVORNÉ KLEŠTĚ Originální samosvorné nástroje IRWIN VISE-GRIP s klasickým západkovým uvolněním jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální sílu sevření. Since 1924 Samosvorné kleště řady IRWIN VISE-GRIP

Více

Inteligentní ukládání nástavců jasná efektivnost

Inteligentní ukládání nástavců jasná efektivnost Řada zásobníků Inteligentní ukládání nástavců jasná efektivnost Zásobníkový držák nástavců LiftUp První zásobníkový držák s osvědčením VDE na světě Zásobníkový držák nástavců slimbits Šest slimbits v rukojeti

Více

Goodyear Dunlop Tires Czech s.r.o. Vyskočilova 1481/4 140 00 Praha 4. Telefon: +420 234 092 777 Fax: +420 234 092 700

Goodyear Dunlop Tires Czech s.r.o. Vyskočilova 1481/4 140 00 Praha 4. Telefon: +420 234 092 777 Fax: +420 234 092 700 Goodyear Dunlop Tires Czech s.r.o. Vyskočilova 1481/4 140 00 Praha 4 Telefon: +420 234 092 777 Fax: +420 234 092 700 Goodyear Dunlop Tires Slovakia s.r.o. Drieňová 1 821 01 Bratislava 2 Telefon: +421 232

Více

Navrženo pro. správnou funkčnost!

Navrženo pro. správnou funkčnost! Navrženo pro správnou funkčnost! Není deska jako deska. Ne všechny OSB desky jsou vyráběny stejně. I když některé OSB desky vypadají podobně, rozdíly v jejich kvalitě mohou být značné! Zvolte správný produkt

Více

Produktová prezentace Silná v zimě

Produktová prezentace Silná v zimě Produktová prezentace Silná v zimě Následovník MPS 520 Nordicca VAN M+S Tradice v zimě, široký sortiment výrobků, nehrotovatelná verze MARKETING MPS520 Nordicca VAN M+S MPS530 Sibir Snow VAN Skutečná zimní

Více

Sněhové a terénní řetězy

Sněhové a terénní řetězy Sněhové a terénní řetězy 2010 / 2011 Doporučené prodejní ceny na sezónu 2010/2011 Platnost od 1. května Czechia CZ Samozřejmě od pewagu. Sněhové řetězy, které se postaví nejdrsnější zimě čelem. 2 Sněhové

Více

Mnohostranné bezpečnostní řešení

Mnohostranné bezpečnostní řešení Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

Produktová prezentace. PremiumContact 6. A new level of comfort.

Produktová prezentace. PremiumContact 6. A new level of comfort. Produktová prezentace PremiumContact 6 A new level of comfort. Marketing Portfolio letních pneumatik - 2017 Ultra High Performance/ Sport SportContact 6 High Performance/ Komfort PremiumContact 6 Eko ContiEcoContact

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Marketing Technické přínosy Uvedení na trh

Marketing Technické přínosy Uvedení na trh Agenda Marketing Technické přínosy Uvedení na trh GENERAL TIRE. A BRAND OF CONTINENTAL. Product Factbook Snow Grabber Plus 3 Marketing Portfolio značky: Letní Celoroční Zimní 2017 100:0 on/off 80:20 on/off

Více

Michelin představuje novou řadu vysokovýkonných pneumatik navržených pro nový Porsche Cayenne

Michelin představuje novou řadu vysokovýkonných pneumatik navržených pro nový Porsche Cayenne TISKOVÁ ZPRÁVA Paříž - Francie 29. dubna 2010 Michelin představuje novou řadu vysokovýkonných pneumatik navržených pro nový Porsche Cayenne Vyvážený výkon přinášený pneumatikami Michelin perfektně doplňuje

Více

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann.

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. NOVÁ DIMENZE VÝKONU. V tomto materiálu jsou zčásti vyobrazeny také prvky výbavy, které nejsou součástí sériového vybavení. 2. Fahrerhaus Fahrerhaus.

Více

Vytvořeno pro staveniště a štěrkovny. A cesty, které k nim vedou.

Vytvořeno pro staveniště a štěrkovny. A cesty, které k nim vedou. Vytvořeno pro staveniště a štěrkovny. A cesty, které k nim vedou. Vyřešte problémy na silnicích i v terénu. Pneumatiky Conti CrossTrac. Continental Conti CrossTrac řešení Dva světy. Jedno řešení. Ať už

Více

Nejlepší výhled díky inovačním technologiím

Nejlepší výhled díky inovačním technologiím Nejlepší výhled díky inovačním technologiím Stěrače Bosch pro užitková vozidla www.shop.sasa.cz Stěrače Aerotwin Bosch pro užitková vozidla Nyní do délky 800 mm se třemi nejčastějšími velikostmi háků 2

Více

TRANSPORT T - TRANSPORT XT TRANSPORT XT GEMELLATE MONTÁŽNÍ NÁVOD EINSATZBEREICH NUTZFAHRZEUGE

TRANSPORT T - TRANSPORT XT TRANSPORT XT GEMELLATE MONTÁŽNÍ NÁVOD EINSATZBEREICH NUTZFAHRZEUGE TRANSPORT T - TRANSPORT XT TRANSPORT XT GEMELLATE MONTÁŽNÍ NÁVOD EINSATZBEREICH NUTZFAHRZEUGE 1 Transport T - XT C H D A E B H D B E A F G A B C D E F G H napínací páka napínací řetěz vnitřní zavírací

Více

DURO DI-2025 POWER GRIP

DURO DI-2025 POWER GRIP KATALOG ATV DI-2025 POWER GRIP 12" 25x8.00-R12 6 186 731 212,04 12" 25x10.00-R12 6 215 731 212,10 12" 26x9.00-R12 6 185 731 212,16 12" 26x11.00-R12 6 220 731 212,18 - šípová konstrukce zaručující hladkou

Více

Letní pneumatiky 2011

Letní pneumatiky 2011 Letní pneumatiky 2011 Trust the Natives. Extrémní podmínky nelze překonat sny, ale nápady testovanými v praxi Přes 70 let jsme vyvíjeli, testovali a patentovali řešení, která zvyšují úroveň bezpečí. Stálé

Více

CENÍK LESNICKÝCH LAN A PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PŘIBLIŽOVÁNÍ

CENÍK LESNICKÝCH LAN A PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PŘIBLIŽOVÁNÍ CENÍK LESNICKÝCH LAN A PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PŘIBLIŽOVÁNÍ OBSAH: 1. LESNICKÁ LANA: lana SEAL, lana válcovaná PYTHON, lanové koncovky a svorky 2. ŘETĚZY: z kruhové a čtvercové oceli třídy 8 - červené a třídy

Více

Kontrola kvality a bezpečnosti před dodáním zákazníkovi 2: Kontrolní seznam

Kontrola kvality a bezpečnosti před dodáním zákazníkovi 2: Kontrolní seznam Kontrola kvality a bezpečnosti před dodáním zákazníkovi 2: Úvod Úvod Zkontrolujte, zda byla nástavba nainstalována způsobem, který zajišťuje vysokou kvalitu, vysokou provozní spolehlivost a minimální riziko

Více

Jezděte ekonomicky i v zimě!

Jezděte ekonomicky i v zimě! Jezděte ekonomicky i v zimě! Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Polaris 3 SnoVanis 2 Správné pneumatiky pro každé roční období. Zimní pneumatiky Letní pneumatiky

Více

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA CELOROČNÍ PNEUMATIKY 2018 I 2019 MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA TYRES ZNAČKA FALKEN Značka FALKEN vznikla v roce 1983 v jejím rodném Japonsku a původně sloužila

Více

Vzdušnicové pneumatiky. Speciální pneumatiky pro maximální efektivitu.

Vzdušnicové pneumatiky. Speciální pneumatiky pro maximální efektivitu. Vzdušnicové pneumatiky. Speciální pneumatiky pro maximální efektivitu. ContiRT20 Performance Nový standard výkonu a životnosti. 1 2 3 Standardní radiální pneumatiky Nový design Continentalu s lepší boční

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

ZIMNÍ PNEUMATIKY NA VOZIDLA HYUNDAI 2017

ZIMNÍ PNEUMATIKY NA VOZIDLA HYUNDAI 2017 Optimalizovaný tvar dezénu pro ideální výkony na sněhu Nejnovější zimní pro menší a středně velké vozy s vyváženými výkony ve všech zimních podmínkách. HANKOOK za 4.560,- Kč za 5.540,- Kč disky za 9.240,-

Více

Dvoustěnné ráfky pro V-brzdu - ráfkové. Sportovní ráfky MTB disc. Silniční ráfky. Standardní ráfky

Dvoustěnné ráfky pro V-brzdu - ráfkové. Sportovní ráfky MTB disc. Silniční ráfky. Standardní ráfky PROFILOVÉ ŘADY RÁFKŮ 2020 PROFILOVÉ ŘADY RÁFKŮ 2020 Dvoustěnné ráfky pro V-brzdu - ráfkové wsr - RX 2038 26" 677 g 27,5" 704 g 29" 742 g ENDURO plus - RX 2030 27,5" 528 g 29" 560 g 27 20 ENDURO RX 2027

Více

HIGH PERFORMANCE TIRES

HIGH PERFORMANCE TIRES HIGH PERFORMANCE TIRES TOMKET SERIES series 1 series 3 ECO SPORT VAN ECO 3 SPORT 3 SUV 3 VAN 3 PRO SUV VAN snowroad TOMKET ECO Unikátní kompozice gumy se silicou přidanou ve vzorku zaručuje perfektní

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce:

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: SORTIMENT ZEMĚDĚLSKÝCH RADIÁLNÍCH PNEUMATIK 2016 TRAKTORY MAXI TRACTION IF Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: Až o 20 % těžší náklad. Mimořádný jízdní komfort,

Více

OTR PNEUMATIKY PRO STAVEBNÍ STROJE VOLVO

OTR PNEUMATIKY PRO STAVEBNÍ STROJE VOLVO OTR PNEUMATIKY PRO STAVEBNÍ STROJE VOLVO Rejstřík Malé a střední nakladače 4-7 TRA klasifikace dezénu pneumatiky Kloubové dampry 8-9 E2/L2/G2 - E3/L3/G3 E4/L4 L5/L5S Bagry (dvojmontáž) 10 Standardní dezén

Více

Bezpečnost. na prvním místě. Přezujte na Kumho. ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013. včetně označování pneumatik dle EU

Bezpečnost. na prvním místě. Přezujte na Kumho. ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013. včetně označování pneumatik dle EU Bezpečnost na prvním místě. Přezujte na Kumho. včetně označování pneumatik dle EU ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013 Kompletní program pro osobní automobily, SUV/4x4 a lehká nákladní vozidla česká republika KUMHO

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

jako A VARTA ZNAMENÁ PERFEKTNÍ VÝKON PRO KAŽDÉHO. VARTA ULTRA DYNAMIC A DYNAMIC TRIO NYNÍ NOVĚ S www.varta-automotive.com

jako A VARTA ZNAMENÁ PERFEKTNÍ VÝKON PRO KAŽDÉHO. VARTA ULTRA DYNAMIC A DYNAMIC TRIO NYNÍ NOVĚ S www.varta-automotive.com www.varta-automotive.com jako NYNÍ NOVĚ S A VARTA ZNAMENÁ PERFEKTNÍ VÝKON PRO KAŽDÉHO. VARTA ULTRA DYNAMIC A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com STÁLE LEPŠÍ: ENERGIE VE VÝBORNÉ KVALITĚ PRO

Více

Patio Life. Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří

Patio Life. Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří Komfortnější obsluha a lepší zabezpečení zdvižně - posuvných dveří Patio Life PATIO LIFE ZVYŠUJE KOMFORT OBSLUHY A MÍRU ZABEZPEČENÍ Okna a dveře otevírají prostory a zároveň nabízí ochranu. Kování je přitom

Více

GROHE Kuchyňské armatury

GROHE Kuchyňské armatury 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www. www. GROHE Kuchyňské armatury www.

Více

www.hankookpneu.cz Zkroťte zimu Pneumatiky Hankook s vysokým výkonem Osobní pneumatiky Off-Road pneumatiky Dodávkové pneumatiky

www.hankookpneu.cz Zkroťte zimu Pneumatiky Hankook s vysokým výkonem Osobní pneumatiky Off-Road pneumatiky Dodávkové pneumatiky www.hankookpneu.cz Zkroťte zimu Pneumatiky Hankook s vysokým výkonem Osobní pneumatiky Off-Road pneumatiky Dodávkové pneumatiky Nejde zde pouze o koňské síly, ale o rozdíly. Obsah Obsah: 4 Hankook Runflat-System

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

Vše, co musíte vědět o ZIMNÍCH PNEUMATIKÁCH DOPORUČUJE

Vše, co musíte vědět o ZIMNÍCH PNEUMATIKÁCH DOPORUČUJE Vše, co musíte vědět o ZIMNÍCH PNEUMATIKÁCH DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O ZIMNÍCH PNEUMATIKÁCH Poznámka k bezpečnosti zimních pneumatik. Je nevyhnutelné, abyste přizpůsobili Vaši jízdu a byli obezřetní

Více

Terénní řetězy pro lesnické stroje. pewag řada forstgrip

Terénní řetězy pro lesnické stroje. pewag řada forstgrip Terénní řetězy pro lesnické stroje řada Moderní technologie v nejtěžších podmínkách. V nesjízdném terénu je spolehlivost a odolnost jedním z rozhodujících faktorů pro bezpečnou a efektivní práci. Řetězy

Více

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci

SATAminijet 4400 B. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Pro precizní práci SATAminijet 4400 B Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Pro precizní práci SATAminijet 4400 B dokonalost v malém SATAminijet 4400 je přesně

Více