ČISTÍCÍ GRANULÁTY ČIŠTĚNÍ MAZÁNÍ ANTIKOROZNÍ OCHRANA SEPARACE. Lusin profesionální výrobky pro údržbu vstřikovacích forem.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ČISTÍCÍ GRANULÁTY ČIŠTĚNÍ MAZÁNÍ ANTIKOROZNÍ OCHRANA SEPARACE. Lusin profesionální výrobky pro údržbu vstřikovacích forem. www.chemtrend."

Transkript

1 ČISTÍCÍ GRANULÁTY ČIŠTĚNÍ MAZÁNÍ ANTIKOROZNÍ OCHRANA SEPARACE Lusin profesionální výrobky pro údržbu vstřikovacích forem

2 Čištění Antikorozní ochrana Mazání Lusin Clean L 21 Lusin Clean L 21 je speciálně určen pro rychlé odstranění houževnatých pryskyřic a rozpouštění polymerních usazenin např. PC, PA, ABS, PMMA, POM atd. z kovových ploch forem. Lusin Protect G 31 Lusin Protect G 31 je používán jako antikorozní prostředek v odvětví termoplastů k ochraně kovových povrchů forem. Může být rovněž použit v dalších průmyslových odvětvích, kde musí být chráněny kovové plochy proti korozi. Díky aktivním složkám na voskovém základu nabízí Lusin Protect G 31 excelentní dlouhodobou ochranu a vynikající manipulační vlastnosti. Lusin Protect G 31 obsahuje UV-sensitivní pigmenty, které vytváří ochranný film viditelný pod ultrafialovým světlem. Lusin Lub PZO 152 Lusin Lub PZO 152 je bezbarvá mazací a montážní pasta odolná vůči vysokým tlakům a chrání před korozí. Lusin Lub PZO 152 dosahuje maximálního mazacího účinku při teplotách do 150 C. Lusin Lub PZO 152 zabraňuje stick-slip efektu, odolává horké vodě, párám, alkalickým a kyselým prostředkům. Navíc se snadno roztírá a má dlouhodobý efekt. Sprejová verze obsahuje ekologický hnací plyn. Pracovníci v nástrojárnách a seřizovači ví, že vše je o vysoké kvalitě dílů při velkých objemech produkce. Chem-Trend umí odpovědět těmto potřebám v každém kroku procesu pomocí produktů značky Lusin, které nejenže odformovávají díly, ale chrání formu před korozí a vlhkostí a umožňují rychlý rozjezd výroby. Všechny čistící prostředky Lusin, antikorozní prostředky a maziva jsou speciálně určeny pro následující procesy v oblasti výroby termoplastů: vstřikování vyfukování extruze (fólií) extruze (profilů) kompounding Čistěte vaším způsobem pro lepší efektivnost. Lusin čistící prostředky odstraňují zbytky plastů z forem a nástrojů, včetně zbytků způsobených zatržením. Zrychlují výrobní procesy, nenarušují rozměrovou přesnost a povrchovou strukturu výlisků a jsou šetrné vůči povrchovým úpravám vnitřních tvarových části nástrojů. Antikorozní ochrana nástrojů je důležitá. Zajištění toho, aby nástroje a formy byly vždy připraveny k nasazení do výroby, o to se stará kompletní řada antikorozních prostředků s dlouhodobou ochranou. Lusin antikorozní prostředky udržují vaše nástroje a formy v provozním stavu a poskytují nástrojům, formám a dílům dlouhodobou ochranu proti korozi, vlhkosti a nečistotám. Mazání vašich forem s důvěrou. Maziva Lusin zabraňují zadření pohyblivých částí nástrojů. Nevytahují se do dělící roviny a nešpiní výlisky. Umožňují dlouhé pracovní cykly bez domazávání.

3 Budování pozice firmy Již 50 let je na trhu budována pozice firmy Chem-Trend na základě poskytování hodnoty a služeb. Naše produkty a lidé dokazují, že pouze nepomáhají našim zákazníkům vyrábět kvalitnější díly, ale mnohem více. Chem-Trend má jedinečné zaměření na vývoj a výrobu inovativních chemických specialit pro použití v odvětví termoplastů, tlakovém lití, polyuretanech, rotačním tváření, pneumatikách, kompozitech a standardní pryži. Zaměřením se přímo na zákaznický proces Chem-Trend aplikuje své znalosti a zkušenosti z vývoje tak, aby poskytoval zákazníkovi řešení problémů a vylepšení produktivity. Základem obchodu jsou standardní průmyslové separační prostředky, maziva na formy, laky na pneumatiky a čistící granuláty vyvinuté k maximalizaci produktivity při výrobě vysoce kvalitních finálních dílů. Avšak spolupráce s oddělením termoplastů firmy Chem-Trend jde mnohem dále, než jen dodávat produkty. Chem-Trend se zavazuje poskytovat prvotřídní značku Lusin - čistící granuláty, separační prostředky na formy a produkty údržby forem do celosvětového plastikářského průmyslu. Naše výrobní zařízení pokrývají celý svět, prodejní a poradenské kanceláře se nachází v sedmnácti zemích a globální distribuční síť nabízí naše produkty a služby ke splnění potřeb termoplastického průmyslu, tak jako i jedinečných potřeb našich zákazníků a jejich procesů. (continued on reverse side)

4 Chem-Trend, termoplastické technické centrum, které je situováno v Maisach v Německu, s dalšími vývojovými laboratořemi v Severní a Jižní Americe, je dalším dobrým příkladem úrovně závazků, které Chem-Trend má v poskytování vyšší hodnoty našim zákazníkům. Specializovaní průmysloví chemici a technici z různých částí světa pracují společně v našem celosvětovém termoplastickém centru, aby vyvinuli a vylepšili pokročilé technologické procesy. Testovací zařízení firmy Chem-Trend nám umožňuje simulovat výrobní prostředí pro vývoj a testování kvality předtím, než výrobky dorazí k zákazníkovi. Toto je investice, kterou jsme provedli proto, aby naši zákazníci věděli, že pokud si vyberou Lusin, tak mají produkt, který skutečně byl vyzkoušen po celém světě a je připraven pro ně pracovat. Building a reputation Naši profesionální prodejci jsou v přední linii, předkládají našemu vývojovému týmu výzvy z termoplastického odvětví, kterým čelí naši zákazníci ze všech částí světa. Procesní experti a naši profesionální prodejci spolupracují s našimi technickými experty na vývoji technologií produktů, které splňují specifické požadavky zákazníka. To zajišťuje zákaznickou spokojenost zaměřením se na produktivitu a výkon našich produktů v podpoře výrobních procesů našich zákazníků. Toto je přístup, který nás řadí do popředí průmyslu, a jedna z věcí, která je poskytována našim zákazníkům s naším nejlepším servisem a dostupnou podporou v současném průmyslu. Jako další podporu našim zákazníkům rozvíjíme hlubší vztahy, naši profesionálové jsou připraveni konzultovat s našimi zákazníky tak, aby maximalizovali produktivitu a výkon našich produktů a procesy našich zákazníků. To vše dohromady to je kvalita. To je hodnota firmy Chem-Trend.

5 Lusin cleaning agents ensure reusability of valuable dies and molds. Lusin ČISTICÍ PROSTŘEDKY ANTIKOROZNÍ PROSTŘEDKY MAZIVA Produkt Balení Schváleno pro potravinářství Ultrazvukové čištění Nehořlavý aerosol 2002/72/EG registrováno Čistič forem Odmašťovač Odrezovač Antikorozní ochrana Dlouhodobá účinnost Mazání vyhazovacích kolíků Vysoko teplotní mazivo ( 270 C) Vytěsňuje vodu Možnost kontroly UV lampou Lusin Clean L 21 sprej / volné balení a) Lusin Clean L 101F sprej / volné balení b) Lusin Clean L 11 sprej / volné balení Lusin Clean L 51 sprej Lusin Clean L 52 F sprej b) Lusin Clean W 81 volné balení Lusin Clean W 101 volné balení Lusin Protect G 11/G 12* sprej / volné balení Lusin Protect O 45 F sprej / volné balení c) Lusin Protect G 31/G 32* sprej / volné balení Lusin Protect O 41 sprej / volné balení Lusin Lub UH sprej / dóza c) Lusin Lub PZO 152 sprej / dóza Lusin Lub PM 1001 sprej / dóza Lusin Cable spray sprej Lusin Lub OY 181 sprej Lusin Lub O 32 F c) volné balení a) *červená K1 b) K1, K3 c) H1 Velmi doporučeno Doporučeno Vhodné Antikorozní prostředek Antikorozní prostředky jsou používány k ochraně kovových povrchů vůči účinkům vody, kyslíku nebo jiným korozivním vlivům, které jsou běžně známy jako rez. Koroze nejenže ničí kovové povrchy, ale i oslabuje a v konečném důsledku ničí jejich vlastnosti. Antikorozní prostředky jsou v současné době na olejové nebo voskové bázi, které jsou kombinovány s vysoce aktivními antikorozními inhibitory. Čistič forem a odmašťovač Čističe forem jsou převážně organické kapaliny, které jsou určeny k odstranění zbytků polymerních úsad, barev a aditiv z forem nebo jiných kovových povrchů. Obvykle jsou čističe forem implementovány do procesu preventivního čištění. Odmašťovače jsou aplikovány k odstranění kontaminace (např. vosky, oleje, tuky) z kovu, skla nebo plastových povrchů, aniž by je narušily nebo naleptaly.

6 Separační prostředky Inovativní separační prostředky pro průmysl Vysoce kvalitní separační prostředky pro moderní vstřikování. Lusin Alro OL 151 Lusin Alro OL 151 je bezsilikonový univerzální separační prostředek pro všechny termoplasty kromě polykarbonátů a ABS, pro které doporučujeme bezsilikonový separátor Lusin Alro OL 141. Lusin Alro OL 151 separátor na základě syntetických olejů a aditiv pro aplikace při teplotách formy do 150 C. Speciální vlastnosti: Vynikající separační a kluzný efekt v kombinaci s odolností vůči vysokému tlaku. Dlouhodobý cyklus možné vícenásobné odformování. Vodou ředitelný. Dodatečné ošetření dílů, jako lakování, potisk, lepení je možné (doporučujeme předem vyzkoušet) Lusin Alro separační prostředky zajišťují bezproblémové odformování, úsporu času, zkrácení doby cyklu, jsou šetrné vůči lisovacím nástrojům a formám a snižují zmetkovitost. Osvědčily se v nejobtížnějších termoplastických a termosetových aplikacích. Všechny Lusin Alro separační prostředky jsou velmi doporučované pro následující termoplastické procesy: Vstřikování Vyfukování Extruze (fólií) Extruze (profilů) Kompounding Chem-Trend nabízí Lusin Alro separační prostředky v obou verzích silikonové a bezsilikonové. Silikonové separační prostředky nabízí výhody v jejich dlouhodobém cyklu a vynikajících separačních vlastnostech. Bezsilikonové produkty jsou doporučovány pro vstřikování u výrobků, kde je požadovaná následná povrchová úprava

7 Separační prostředky Lusin jsou na silikonové bázi a bezsilikonové. Lusin RELEASE SEPARAČNÍ AGENTS PROSTŘEDKY Produkt Product Balení Supply form Aplikační teplota < 200 C Aplikační teplota C Schváleno pro potravinářství 2002/72/EG registrováno Polyoelefíny PS SAN, ABS, ASA PVC PTFE, PVDF PMMA POM PA6, PA66, PA610, PA11, PA12 PC PET, PBT PPO, PEEK, PPS, PES, PSU CA, CAB, CP TPU Lusin Alro OL 151 sprej / volné balení silikonové bezsilikonové Lusin Alro OL 141 sprej / volné balení Lusin Alro OL 154 sprej Lusin Alro OL 202 F sprej Lusin Alro LL 261² sprej / volné balení Lusin Alro LL 301² sprej / volné balení Lusin Alro O 152 S sprej / volné balení Lusin Alro O 153 S sprej / volné balení Lusin Alro OL 153 S sprej / volné balení Lusin Alro OL 201 S sprej / volné balení Registrováno dle evropské legislativy PTFE báze tučně = nejvíce používané produkty 1 2 Velmi doporučeno/ano Doporučeno Vhodné Separační prostředky Separační prostředky jsou vysoce sofistikované nástroje které napomáhají odformování plastových dílů z forem. Separační prostředky mohou být rozděleny na: - Bezsilikonové separační prostředky - Silikonové separační prostředky

8 Čistící granuláty Přímo použitelné čistící granuláty Lusin Clean G 315 Lusin Clean G 315 je přímo použitelný granulát pro čištění šneků, válců a trysek vstřikovacích strojů a extruderů. Tento produkt je vhodný pro použití v potravinářském průmyslu, kde není možnost kontaktu s potravinami. Granulát obsahuje vysoce kvalitní plasty s aditivy a neobsahuje abraziva. Lusin Clean G 315 je vhodný pro použití při teplotách až do 315 C a pro čištění horkých vtoků, zvláště pro plasty s nízkým indexem toku. Čistící granuláty s opravdovou silou Lusin Clean G představují ideální čističe pro termoplastické vstřikovací stroje a extrudery bez kouře a bez zápachu. Granulovaná forma čističe neobsahuje abraziva a umožňuje rychlé a efektivní čištění vstřikovacích strojů s nízkou spotřebou materiálu. Pokud je aplikován při správné teplotě materiálu, Lusin Clean G 315 je bez zápachu a rychle odstraňuje napáleniny a barviva ze šneků, válců a trysek. Lusin Clean G 320 Lusin Clean G 320 offers the same benefits as Lusin Clean G 315 but is used in the production of engineering plastics. Lusin Clean G 320 is suitable for use at a temperature up to 320 C/608 F. Všechny chemické čistící granuláty značky Lusin firmy Chem-Trend jsou bezpečné pro systémy horkých vtoků.

9 Čistící směsi pro přímé použití. Ideální čistící materiály pro vstřikovací a vytlačovací stroje na zpracování termoplastů. Tyto granuláty umožňují rychlé a účinné čištění plastifikačních válců při nízké spotřebě materiálu. Lusin PURGING COMPOUNDS ČISTÍCÍ GRANULÁTY Produkt Balení Vstřikování Vyfukování Extruze (fólií) Extruze (profilů) Kompounding Prochází filtrem Vhodné pro horké vtoky Registrováno NSF Polyolefíny PS SAN, ABS, ASA PVC PTFE, PVDF PMMA POM PA6, PA66, PA610, PA11, PA12 PC, PC/ABS PET, PBT PPO, PEEK, PPS, PES, PSU, LCP CA, CAB, CP TPU, TPE Teplotní rozsah > 300 C Teplotní rozsah C Teplotní rozsah C Lusin Clean G 320 Granuláty Lusin Clean G 315 Granuláty Lusin Clean OH 311 Granuláty Lusin Clean OH 251 Granuláty Lusin Clean G 410 Granuláty Lusin Clean Granuláty Lusin Clean G 295 C 2 Granuláty Lusin Clean G 300 Granuláty Lusin Clean G 301 Granuláty Lusin Clean LD 250 Granuláty Lusin Clean 1002 Lusin Clean 1003 Granuláty Granuláty V případě změny materiálu z A na B čistěte pomocí Lusin granulátu vhodného pro A 1 koncentrát (25% Lusin Clean 1500 / 75% zpracovávaný polymer 2 koncentrát (30 % Lusin Clean G 295 C / 70% zpracovávaný polymer) H2 Velmi doporučeno/ano Doporučeno Vhodné

10 Vysoce kvalitní potravinářské produkty Naše produkty jsou objektem nejpřísnějších kontrol a vyhovují požadavkům balení v potravinářském průmyslu. Projděte si prosím přehledovou tabulku k nalezení správného potravinářského produktu pro váš proces. Lusin Clean L 101 F Čistič Přímo použitelný čistič forem vyvinut speciálně pro odstraňování polymerních usazenin Lusin Clean L 52 F Odmašťovač Přímo použitelný odmašťovač pro veškeré výrobní aplikace Lusin Alro OL 202 F Separační prostředek Bezsilikonový separační prostředek vhodný pro teploty až do 200 C Lusin Alro O 153 S Separační prostředek Univerzální silikonový separační prostředek pro zpracování plastů a pryže pro použití až do teploty formy 150 C Lusin Lub UH Mazivo Mazání bez kovů až do teplot 1200 C Lusin Protect O 45 F Antikorozní prostředek Antikorozní prostředek na bázi tuků pro dočasnou ochranu všech kovových povrchů; odpuzuje vodu

11 Lusin Clean G 320 Čistící granulát Vhodný pro všechny plasty až do provozních teplot 320 C Lusin Clean G 315 Čistící granulát Speciálně vhodný pro všechny plasty s nízkým indexem toku až do provozních teplot 315 C Lusin PRODUKTY PRO POTRAVINÁŘSTVÍ Produkt Balení Schváleno pro potravinářství Registrováno dle 2002/72/EG Lusin Clean G 295 C Čistící granulát Speciálně vyvinut pro výrobu víček a uzávěrů pro teploty až do 295 C Lusin Clean G 410 Čistící granulát Vhodný pro všechny plasty až pro provozní teploty mezi 250 a 410 C Lusin Clean G 300 Čistící granulát Přímo použitelný pro šneky, válce a hlavy vyfukovacích strojů a extruderů až do provozních teplot 300 C Lusin Clean G 301 Čistící granulát Přímo použitelný, vyvinut pro čištění šneků, válců a vyfukovacích nástrojů pro polyolefíny až do teplot 300 C Lusin Clean LD 250 Čistící granulát Pro vysoce kvalitní jedno a vícevrstvé extrudery při teplotách do 250 C Lusin Clean L 101F sprej / volné balení b) Lusin Clean L 52 F sprej b) Lusin Protect O 45 F sprej / volné balení c) Lusin Lub UH sprej / dóza c) Lusin Lub PY 300 F dóza c) 3 Lusin Lub O 32 F volné balení c) Lusin Alro OL 202 F sprej c) Lusin Alro O 153 S sprej / volné balení c) Lusin Clean G 320 granuláty Lusin Clean G 315 granuláty Lusin Clean G 410 granuláty Lusin Clean G 295 C granuláty Lusin Clean G 300 granuláty Lusin Clean G 301 granuláty Lusin Clean LD 250 granuláty 2 Koncentrát (30% Lusin Clean G 295 C / 70% zpracovávaný polymer) 3 Zažádáno o registraci b) K1, K3 c) H1 H2

12 Světová A world podpora of support Chem-Trend přináší brings global globální expertise odbornost to each každému customer: zákazníkovi: Špičkové termoplastické vývojové laboratoře Výrobní závody na 5 kontinentech Prodejní a servisní kanceláře v 17 zemích Distribuční síť ve více než 50 zemích 24 hodinová technická podpora Chem-Trend Chem-Trend Regional Headquarters LPChem-Trend severní Amerika Chem-Trend North America Centrála Global Headquarters Howel, MI USA Howell, MI USA Tel.: Tel: Fax: Fax: psales@chemtrend.com psales@chemtrend.com Chem-Trend jižní Amerika Chem-Trend Brazil Brazílie Southern Hemisphere Headquarters Valinhos, Sao Paulo, Brazílie Valinhos, Sao Paulo, Brazil Tel.: Tel: Fax: Fax: sales@chemtrend.com.br sales@chemtrend.com.br Chem-Trend India Chem-Trend India Bangalore, India India Headquarters Tel.: Bangalore, India Fax: Tel: Fax: Chem-Trend Germany Chem-Trend European Headquarters Německo Maisach, Germany Evropská centrála Tel: Maisach, Německo Fax: Tel.: lusin@chemtrend.de Fax: lusin@chemtrend.de Chem-Trend Singapore Chem-Trend Singapur Asia-Pacific Headquarters Singapur Singapore Tel.: Tel: Fax: Fax: sales@chemtrend.com.sg sales@chemtrend.com.sg For Pro more více informací information o Chem-Trendu about Chem-Trend a našich and lokalitách our locations v dalších in other zemích, countries, please navštivte visit prosím us at naše /locations.asp. internetové stránky /locations.asp. Chem-Trend Japan Chem-Trend Japonsko Japan Headquarters Osaka, Japonsko Osaka, Japan Tel.: Tel: Fax: Fax:

13 Firma Chem-Trend 50 let na trhu Chem-Trend je přední světový výrobce chemických specialit s primárním zaměřením na špičkové separační prostředky. Chem-Trend vyvíjí separační prostředky pro výroby zabývající se odformováváním dílů vyráběných z kompozitů, pryže, termoplastů nebo polyuretanu, tlakovým litím, tak jako i čistícími granuláty a vnitřními a vnějšími postřiky pneumatik. Dále Chem-Trend vyrábí specializované pomocné prostředky, jako údržbové produkty forem, čističe forem a pasty pro široké spektrum průmyslových odvětví. Chem- -Trend nabízí ucelenou paletu pomocných prostředků pro termoplastický průmysl. Chem-Trend disponuje výrobními zařízeními v Severní a Jižní Americe, Evropě a Asii, s prodejními zastoupeními v 17 zemích světa. Prostřednictvím zkušených prodejců a globální distribuční sítě obsluhuje Chem-Trend téměř všechny geografické trhy s výrobním potenciálem. Globální zákazníci firmy Chem-Trend očekávají použitelnost produktů v rozličných výrobních procesech, jakož i technický servis vysoké úrovně. Od roku 2004, je Chem-Trend součástí koncernu Freudenberg Chemical Specialities KG, člena Freudenberg Group, se sídlem ve Weinheimu, v Německu. Výrobní závody v Německu se nachází v Norderstedtu blízko Hamburgu a v Maisach blízko Mnichova. V Maisach je situována evropská centrála i celosvětové vývojové centrum produktů Lusin pro termoplastický průmysl. Globální centrála je umístěna v USA, Howel, Michigan. Lusin je registrovaná značka firmy Chem-Trend.

14 SPECTRA spol. s r.o. Hvozdná 336, Želechovice nad Dřevnicí, Czech Republic telefon: , fax: info@spectrazlin.cz EU 10/10 Version 2.0

TERMÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KOVOVÝCH DÍLŮ A NÁSTROJŮ

TERMÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KOVOVÝCH DÍLŮ A NÁSTROJŮ TERMÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KOVOVÝCH DÍLŮ A NÁSTROJŮ Systémy a servis pro plastikářský průmysl a výrobce vláken Čisté, bezpečné a rychlé Německá kvalita již od roku 1969 Šetrné a přátelské k životnímu prostředí Rychle

Více

TERMÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KOVOVÝCH DÍLŮ A NÁSTROJŮ

TERMÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KOVOVÝCH DÍLŮ A NÁSTROJŮ TERMÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KOVOVÝCH DÍLŮ A NÁSTROJŮ Systémy a servis pro plastikářský průmysl a výrobce vláken a netkaných textílií Čisté, bezpečné a rychlé Německá kvalita již od roku 1969 Šetrné a přátelské k

Více

Systémy a servis pro plastikářský průmysl a výrobce vláken a netkaných textílií

Systémy a servis pro plastikářský průmysl a výrobce vláken a netkaných textílií Systémy a servis pro plastikářský průmysl a výrobce vláken a netkaných textílií Čisté, bezpečné a rychlé Německá kvalita již od roku 1969 Šetrné a přátelské k životnímu prostředí Rychle a flexibilně Čas

Více

TERMÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KOVOVÝCH DÍLŮ A NÁSTROJŮ

TERMÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KOVOVÝCH DÍLŮ A NÁSTROJŮ TERMÁLNÍ ČIŠTĚNÍ KOVOVÝCH DÍLŮ A NÁSTROJŮ Systémy a servis pro plastikářský průmysl a výrobce vláken a netkaných textílií Čisté, bezpečné a rychlé Německá kvalita již od roku 1969 Šetrné a přátelské k

Více

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505 obj. číslo: 100-05503 Čistič brzd - účinný a rychleschnoucí čistící prostředek brzdových součástí - čistí a odmašťuje brzdy a spojky obj. číslo: 100-05504 Čistič motoru - mimořádně účinný čistič a odmašťovač

Více

Lepení plastů a elastomerů

Lepení plastů a elastomerů Lepení plastů a elastomerů 3 Proč používat lepidla Loctite nebo Teroson namísto jiných spojovacích metod Tato příručka nabízí základní vodítko pro výběr vhodného lepidla Loctite nebo Teroson výrobků Henkel

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji

Řešení pro lepení a čištění tesa Lepidla ve spreji tesa Čistidla ve spreji Řešení pro lepení a čištění Lepidla ve spreji Čistidla ve spreji Čistidla ve spreji PRŮMYSLOVÉ ČISTIDLO Průmyslové čistidlo 60040 ODSTRAŇOVAČ LEPIDLA Odstraňovač lepidla 60042 Průmyslové čistidlo je univerzální

Více

Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu

Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu OFF ROAD 2T OFF ROAD 2T BLEND Částečně syntetický motorový olej pro 2-taktní. motory terénních motocyklů. Zajišťuje čisté spalování. Minimální

Více

Runnerless Molding Solutions

Runnerless Molding Solutions Plně integrovaný jehlový uzavíratelný systém pro široké použití 02/09/2008 Polivalve Vyhřívaný systém Runnerless Molding Solutions Jehlové uzavíratelné systémy pro široké použití Pro vynikající vzhled

Více

Vysoce výkonná plastická maziva

Vysoce výkonná plastická maziva Vysoce výkonná plastická maziva Rakouská kvalita pro průmysl Photo by courtesy of SKF www.omv.cz Svět v pohybu. Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí

Více

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG SHINE PREMIUM WAX Vysoce hydrofobní efekt Hluboký zrcadlový lesk Odolnost proti otěru UV ochrana laku Ochrana před oxidací i korozí Dlouhá životnost (až 24 měsíců)

Více

KATALOG SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU

KATALOG SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU KATALOG SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU BRIGGS & STRATTON Briggs & Stratton je největším světovým výrobcem vzduchem chlazených benzínových motorů pro motorové stroje a zařízení. Vyvíjíme, vyrábíme, prodáváme a zajišťujeme

Více

A10 - Kapaliny v kanystrech

A10 - Kapaliny v kanystrech UVOLŇOVAČ RZI 5l obj. číslo: 94000238 Weicon Uvolňovač rzi a je svoji vícenásobnou funkcí nepostradatelný při opravách a údržbě. Z důvodu dobrého kapilárního působení a přilnavosti vnikne i do nejmenších

Více

MOLYDUVAL maziva pro tlakové lití a jejich použití

MOLYDUVAL maziva pro tlakové lití a jejich použití MOLYDUVAL maziva pro tlakové lití a jejich použití 1 Všeobecně 2 Oddělovací prostředky pro formy 2.1 vodou mísitelné 2.2 vodou nemísitelné 2.3 pastovité (k ručnímu mazání) 3 Mazivo pro písty 4 Oddělovací

Více

Údržba. Péče. IBS-TECHNICKÉ SPREJE PRO ÚDRŽBU Technické spreje pro údržbu, péči a čištění. IBS Scherer GmbH

Údržba. Péče. IBS-TECHNICKÉ SPREJE PRO ÚDRŽBU Technické spreje pro údržbu, péči a čištění. IBS Scherer GmbH Údržba Péče IBS-TECHNICKÉ SPREJE PRO ÚDRŽBU Technické spreje pro údržbu, péči a čištění Čištění Mazání IBS Scherer GmbH ČIŠTĚNÍ & ODMAŠŤOVÁNÍ IBS-Rychloodmašťovač Blitz K čištění těžce přístupných strojních

Více

Plastové obaly v potravinářství

Plastové obaly v potravinářství Středoškolská technika 2014 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT Plastové obaly v potravinářství Diana Koytyuk SOŠ Stříbro Benešova 508, e-mail: skola@sosstribro.cz SOŠ Stříbro Předmět:

Více

BikeWorkX je rychle se rozvíjející značka staňte se součástí úspěchu!

BikeWorkX je rychle se rozvíjející značka staňte se součástí úspěchu! Historie / značka V roce 1991 byla založena firma Ing. Zdeněk Nacházel ZOP, poté v roce 1999 firma Nacházel, s.r.o. Již od počátku se společnost věnovala oblasti speciálních maziv. V současnosti je v nabídce

Více

Vysoce výkonné převodové oleje

Vysoce výkonné převodové oleje Vysoce výkonné převodové oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys Technologie pro Průmyslové Čištění Čistý byznys Při čištění průmyslových dílů záleží na dosažení nezbytných požadavků na čistotu, buď pro následující procesy nebo pro vysokou kvalitu a funkčnost dílů,

Více

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006 Čistič sání, škrtících klapek a EGR ventilů - odstraňuje uhlíkové usazeniny a pryskyřici, zlepšuje průchod vzduchu sáním, zabraňuje ztrátě výkonu a zlepšuje hodnoty výfukových emisí - vhodný pro benzinové

Více

PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!!

PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!! Page 1 of 5 PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!! BG 106 Rychlé čištění automatické převodovky BG 106-149,- Rychlé čištění automatické převodovky - výplach pro automatické

Více

Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy

Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy Icopal a dlouhá životnost Společnost Icopal je hrdá na svůj vysoký kredit v oblasti aktivní podpory recyklace svých produktů

Více

20 litrové a 200 litrové kontejnery. 20 litrové a 200 litrové kontejnery

20 litrové a 200 litrové kontejnery. 20 litrové a 200 litrové kontejnery Promoclean TP 112 Detergentní kapalina určená pro odstraňování veškerých brusných a leštících past a chladících obráběcích olejů Viskózní kapalina kaštanové barvy, která se snadno rozpouští a omývá vodou

Více

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk Krátce o Nanoprotech výrobcích: Nanoprotech spreje fungují na bázi nejnovějších nanotechnologií. Vyžadují minimální přípravu povrchu. Lehce pronikají

Více

Čistící granulát pro. vstřikovací stroje a extrudery ASACLEAN TM ČISTÍCÍ GRANULÁT PRO ŠNEK A KOMORU

Čistící granulát pro. vstřikovací stroje a extrudery ASACLEAN TM ČISTÍCÍ GRANULÁT PRO ŠNEK A KOMORU ČISTÍCÍ GRANULÁT PRO ŠNEK A KOMORU ASACLEAN Pravidelným používáním ASACLEANU se předchází tvorbě residuí na šneku a v komoře. Preventivní se doporučuje v následujících situacích: celonoční a víkendové

Více

Vysoce výkonná plastická maziva

Vysoce výkonná plastická maziva Vysoce výkonná plastická maziva Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.at Moderní plastická maziva splňují ty nejvyšší požadavky Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá...

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá... Toyota ProTect Výstavní lesk trvá a trvá... Objevte Toyota ProTect Není nic lepšího než lesk zbrusu nového vozu v autosalonu. Udržet tento dokonalý vzhled však bylo vždy velmi těžké, pokud ne přímo nemožné.

Více

Maziva a vysoce výkonné oleje. GRIZZLY more than CHEMIE by Ferdinand Gross

Maziva a vysoce výkonné oleje. GRIZZLY more than CHEMIE by Ferdinand Gross Maziva a vysoce výkonné oleje GRIZZLY more than CHEMIE by Ferdinand Gross NAŠE CHEMICKÉ PRODUKTY Univerzální použití: Naše chemické produkty Spousta našich zákazníků sází na chemické produkty. I zde můžete

Více

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ praxí ověřené výrobky pro řešení zákaznických požadavků produktové poradenství a technická podpora možnost praktického odzkoušení vzorků možnost uzavření plánu

Více

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PROGRAM PÉČE O POKOŽKU Výrobky Americol pro péči o pokožku:

Více

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry

PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT. Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Špičkové ochranné nátěry PŘEHLED PRŮMYSLOVÝCH NÁTĚROVÝCH HMOT Společnost BARVY A LAKY TELURIA, s.r.o. je tradiční český výrobce nátěrových hmot s více jak 120letou

Více

Progresivní řešení čištění povrchů. Pro údržbu, opravy a průmysl

Progresivní řešení čištění povrchů. Pro údržbu, opravy a průmysl Progresivní řešení čištění povrchů Pro údržbu, opravy a průmysl Profesionální čištění spolehněte se na kvalitu značky Loctite Čističe Loctite pro údržbu byly vyvinuty pro čištění součástek a sestav v kovovýrobě,

Více

SRDEČNĚ VÁS ZVEME k naší firemní prezentaci

SRDEČNĚ VÁS ZVEME k naší firemní prezentaci SRDEČNĚ VÁS ZVEME k naší firemní prezentaci Služby Výrobky Kompletní řešení pro průmyslové čištění povrchů a údržbu Technologie Servis Rodinný podnik s tradicí. Více než 40 let! Zakladatel společnosti

Více

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ OCHRANA PROTI KOROZI PROSTŘEDKY PRO TVÁŘENÍ CHLADICÍ A MAZACÍ PROSTŘEDKY VÁŠ KOMPETENTNÍ PARTNER Společnost Wilhelm Dietz GmbH & Co. KG byla založena před více

Více

Maziva pro kompresory a vakuové pumpy ŘEŠENÍ ŠITÁ NA MÍRU PRO KAŽDÉ POUŽITÍ

Maziva pro kompresory a vakuové pumpy ŘEŠENÍ ŠITÁ NA MÍRU PRO KAŽDÉ POUŽITÍ Maziva pro kompresory a vakuové pumpy ŘEŠENÍ ŠITÁ NA MÍRU PRO KAŽDÉ POUŽITÍ Maziva pro kompresory a vakuové pumpy Již více jak 60 let je vedoucím ve vývoji syntetických maziv a jako řešitel problémů pro

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

On-line datový list PBS-RB010SG2SS0BMA0Z PBS UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ

On-line datový list PBS-RB010SG2SS0BMA0Z PBS UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ On-line datový list PBS-RB010SG2SS0BMA0Z PBS A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. PBS-RB010SG2SS0BMA0Z 6039121 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/pbs

Více

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS On-line datový list A B C D E F Technická data v detailu Systém Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

Vysoce výkonné turbínové oleje

Vysoce výkonné turbínové oleje Vysoce výkonné turbínové oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Foto NOARK Electric USA Chicago NOARK Electric Europe Praha NOARK Electric Šanghaj Společnost NOARK Electric je světová firma s globálním působením zabývající

Více

Stanislav Růžička. Katalog produktů firmy MATADORFIX

Stanislav Růžička. Katalog produktů firmy MATADORFIX Stanislav Růžička Katalog produktů firmy MATADORFIX Alkaprén 25 Alkaprén 25 je kaučukové kontaktní lepidlo určené na lepení materiálů s nesavým povrchem (např. gumy na gumu, kovy, sklo, apod.). Plechovky

Více

MOL COMPRESSOL KOMPRESOROVÉ OLEJE NÁKLADOVĚ EFEKTIVNĚJŠÍ A SPOLEHLIVĚJŠÍ PROVOZ

MOL COMPRESSOL KOMPRESOROVÉ OLEJE NÁKLADOVĚ EFEKTIVNĚJŠÍ A SPOLEHLIVĚJŠÍ PROVOZ MOL COMPRESSOL KOMPRESOROVÉ OLEJE NÁKLADOVĚ EFEKTIVNĚJŠÍ A SPOLEHLIVĚJŠÍ PROVOZ NÁKLADOVĚ EFEKTIVNÍ A SPOLEHLIVÝ PROVOZ Kompresorové oleje mají přímý vliv na stav a životnost kompresorů i na jejich efektivní

Více

Elastická lepidla a těsnicí materiály

Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály Katalog WEICON 161 Lepidla a těsnicí hmoty Technické spreje Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály se dnes používají v mnoha oblastech

Více

STARstrap.

STARstrap. STARstrap TM www.fromm-cz.cz www.fromm-sk.sk FROMM polyesterové pásky - Vaše pojištění pro bezpečnou přepravu FROMM vyrábí páskovací zařízení na PET pásky světové třídy, ve výrobních závodech v Evropě,

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

TECHNICKÝ LIST řada STANDARD, HP, FZ TECHNICAL DATA SHEET for STANDARD, HP, FZ 2018 v1.0

TECHNICKÝ LIST řada STANDARD, HP, FZ TECHNICAL DATA SHEET for STANDARD, HP, FZ 2018 v1.0 Popis: Separátory KingAir jsou určeny k odstraňování pevných nečistot, vody, aerosolů, uhlovodíků, pachů ze systému stlačeného vzduchu. Provedení zařízení umožňuje efektivní odstranění >99.9999% vody a

Více

Produkty chemické technologie pro údržbu a montáž v prumyslu

Produkty chemické technologie pro údržbu a montáž v prumyslu Produkty chemické technologie pro údržbu a montáž v prumyslu MAXIMÁLNÍ VÝKONNOST PRO NEJVYŠŠÍ PROVOZNÍ JISTOTU Vydání 2015/2016 Speciální maziva Produkty pro údržbu 2 35 LET TRIBOLOGICKÉ KOMPETENCE DOSTUPNÉ

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON

MOL DYNAMIC PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON PRÉMIOVÉ MOTOROVÉ OLEJE DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON DVOJITÁ OCHRANNÁ VRSTVA PŘI EXTRÉMNÍM ZATÍŽENÍ KAPALNÝ MAZACÍ FILM PŘI BĚŽNÉM ZATÍŽENÍ DYNAMIC TECHNOLOGIE DVOJITÉHO MAZACÍHO FILMU (DDF)

Více

Čisté řešení pro každou aplikaci

Čisté řešení pro každou aplikaci Čisté řešení pro každou aplikaci LEMITEC F Vysoce výkonný čisticí koncentrát s NSF certifikací pro oblast potravinářství a kuchyní. K odstranění nečistot při výrobě nebo zpracování potravin. Vhodný pro

Více

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION Přehled produktových řad Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru Výhody A VÝKON V MALÉM POUZDRU B C D E Nový standard pro vysokorychlostní 3D F Vzhledem ke kontinuálně rostoucímu tlaku na stále rychlejší

Více

OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS

OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI MOTORS MITSUBISHI SERVIS OBJEVTE KOMPLETNÍ SORTIMENT ORIGINÁLNÍCH MOTOROVÝCH OLEJŮ MITSUBISHI SERVIS Společnost vyvinula kompletní řadu motorových olejů, které přinášejí nejlepší výkonnost motorů a prodlužují jejich životnost

Více

Ultra PLAST HIGH Ready to use Purging Compound

Ultra PLAST HIGH Ready to use Purging Compound Ultra PLAST HIGH Ready to use Purging Compound CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK, s.r.o. Polnička 151 591 01 Žďár nad Sázavou tel./fax: +420 566 620 705 e-mail: cecho@cecho.cz Ultra PLAST HIGH Ultra Plast je speciálně

Více

Osvědčený stíněný ovládací kabel s odolností proti povětrnostním vlivům a řadě chemických látek

Osvědčený stíněný ovládací kabel s odolností proti povětrnostním vlivům a řadě chemických látek Osvědčený stíněný ovládací kabel s odolností proti povětrnostním vlivům a řadě chemických látek stíněný ovládací kabel, odolný povětrnosti, bio olejům, saponátům a horké vodě, pro použití v potravinářství

Více

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch KATALOG VÝROBKŮ LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PODLAHOVÉ MATERIÁLY PRO PROFESIONÁLY Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch WASSERBASIERTER FUSSBODENLACK Schnelle Trocknung: 20-40 Minuten Z-157.10-131

Více

Thousand-and-one solutions. www.crcind.com. Nonfood Compounds Program Listed

Thousand-and-one solutions. www.crcind.com. Nonfood Compounds Program Listed FPS PRODUKTY Thousand-and-one solutions www.crcind.com www.crcind.com Thousand-and-one solutions CRC Industries jsou celosvětovými dodavateli chemických produktů pro průmysl, zejména automobilový a elektrotechnický.

Více

Celosvětová produkce plastů

Celosvětová produkce plastů PRODUKCE PLASTŮ Zpracování plastů cvičení 1 TU v Liberci, FS Celosvětová produkce plastů Mil. tun Asie (bez Japonska) 16 % Střední a západní Evropa 21 % Společenství nezávislých států 3 % 235 mil. tun

Více

ŘEŠENÍ: Bez VOC- jsou organické sloučeniny jejichž počáteční bod varu je větší než 250 C. Například IMPASOL T 250 a IMPASOL BIO E.

ŘEŠENÍ: Bez VOC- jsou organické sloučeniny jejichž počáteční bod varu je větší než 250 C. Například IMPASOL T 250 a IMPASOL BIO E. NÁHRADA VOC PRODUKTŮ Michal Founě, HF Market s r.o. Plešnice 25, 330 33 Město Touškov Tel.: 377 279 251-55, Fax.: 377 279 260, Skypa: technik-plesnice, ICQ: 193-727-416 E-mail: hfmarket@hfmarket.cz, technik@hfmarket.cz

Více

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. akční nabídka závitníků viz.str. 8. hits&news 2/2013. www.reca.cz

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. akční nabídka závitníků viz.str. 8. hits&news 2/2013. www.reca.cz RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. akční nabídka závitníků viz.str. 8 hits&news 2/2013 www.reca.cz RECA F/s-Mop - nejvyšší výkon u ocelových materiálů - univerzální na ocel, litinu a nerez - vhodné na broušení hran

Více

PLASTIKÁŘSKÉ NOVINY. Pravidelně v každém čísle našich novin budou zveřejněny aktuální poptávky i nabídky, které vždy naleznete na straně č. 4.

PLASTIKÁŘSKÉ NOVINY. Pravidelně v každém čísle našich novin budou zveřejněny aktuální poptávky i nabídky, které vždy naleznete na straně č. 4. PLASTIKÁŘSKÉ NOVINY Obsah: 1. Úvod, o společnosti 2. Showroom plastikářská divize KOMPAUNDAČNÍ LINKA.více str. 2 3. Slovo vedení, výrobního ředitele plastikářské divize 4. Obchodní příležitosti Vážení

Více

Produktová řada Elektricky vodivý Vysoká pevnost v tlaku Dobrá tepelná odolnost Vysoká hodnota pv Dobrá chemická odolnost

Produktová řada Elektricky vodivý Vysoká pevnost v tlaku Dobrá tepelná odolnost Vysoká hodnota pv Dobrá chemická odolnost Elektricky vodivý iglidur Produktová řada Elektricky vodivý Vysoká pevnost v tlaku Dobrá tepelná odolnost Vysoká hodnota pv Dobrá chemická odolnost HENNLICH s.r.o. Tel. 416 711 338 ax 416 711 999 lin-tech@hennlich.cz

Více

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ

tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ tesa Samolepicí pásky Využití samolepicích pásek v průmyslu KATALOG VÝROBKŮ Cokoli potřebujete udělat tesa má optimální řešení Vítejte u přehledu sortimentu samolepicích pásek tesa určených pro průmysl

Více

walsroder K flex Speciální polyamidová vrstva uvnitř obalu zajišťuje dobrou přilnavost, která působí proti vzniku tukových a želatinových kapes.

walsroder K flex Speciální polyamidová vrstva uvnitř obalu zajišťuje dobrou přilnavost, která působí proti vzniku tukových a želatinových kapes. walsroder K flex Walsroder dodavatel a poskytovatel služeb pro obchod a průmysl, svým rozsahem plastových obalů vždy vyhovuje aktuálním požadavkům. Produkty jsou ve shodě s certifikovanými standardy a

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

On-line datový list. Combiprobe CP100 SYSTÉMY CEMS

On-line datový list. Combiprobe CP100 SYSTÉMY CEMS On-line datový list Combiprobe CP100 B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Combiprobe CP100 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

Vysoce výkonné převodové oleje

Vysoce výkonné převodové oleje Vysoce výkonné převodové oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Ostření nástrojů. Tekutý nástroj

Ostření nástrojů. Tekutý nástroj Ostření nástrojů Tekutý nástroj Tekutý nástroj zvyšuje Vaši produktivitu Bruska: Plus+ vyráběné díly + Přínosy pro výrobu: Užitek z investice: více dílů za produkční hodinu stroje více provozních hodin

Více

TEREZ HT HT2 HTE PRO NEJVYŠŠÍ NÁROKY PŘI NÁHRADĚ KOVŮ ZA VYSOKÝCH PROVOZNÍCH TEPLOT. www.terplastics.com www.tergroup.com

TEREZ HT HT2 HTE PRO NEJVYŠŠÍ NÁROKY PŘI NÁHRADĚ KOVŮ ZA VYSOKÝCH PROVOZNÍCH TEPLOT. www.terplastics.com www.tergroup.com TEREZ HT HT2 HTE PRO NEJVYŠŠÍ NÁROKY PŘI NÁHRADĚ KOVŮ ZA VYSOKÝCH PROVOZNÍCH TEPLOT www.terplastics.com www.tergroup.com TEREZ HT HT2 HTE Náhrada kovu při vysokých provozních teplotách Plastikářský průmysl

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

3M Filtrační materiály Divize CUNO. Spolehlivá filtrace. od světové jedničky

3M Filtrační materiály Divize CUNO. Spolehlivá filtrace. od světové jedničky 3M Filtrační materiály Divize CUNO Spolehlivá filtrace od světové jedničky Společnost 3M 3M je nadnárodní společnost, se zastoupením v 60 zemích světa, která svým zákazníkům na celém světě dodává inovativní

Více

Nízká cena při vysokých množstvích

Nízká cena při vysokých množstvích Nízká cena při vysokých množstvích iglidur Vhodné i pro statické zatížení Bezúdržbový provoz Cenově výhodné Odolný vůči nečistotám Odolnost proti vibracím 225 iglidur Nízká cena při vysokých množstvích.

Více

Recept na Váš úspěch. Výběr maziv pro použití v potravinářském průmyslu

Recept na Váš úspěch. Výběr maziv pro použití v potravinářském průmyslu your global specialist Podrobná informace Recept na Váš úspěch. Výběr maziv pro použití v potravinářském průmyslu 1 Speciální maziva pro potravinářský průmysl Přehled produktů Valivá ložiska Převody Řetězy

Více

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření Svět elektrického testování a měření Test & Measureline Testování a měření STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Dlouhodobá řešení dokonalá spojení Stäubli Electrical Connectors je přední mezinárodní výrobce vysoce

Více

Výroba, oprava a montáž vstřikovací formy

Výroba, oprava a montáž vstřikovací formy Výroba, oprava a montáž vstřikovací formy Obsah... 1 Vstřikovací forma... 2 Údržba forem... 5 Použité zdroje... 6 1. Vstřikovací forma Je to nástroj, který se upíná na upínací desky a jeho vnitřní dutina

Více

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY armáda TĚŽEBNÍ SYSTÉMY Důlní technika Vrtná zařízení na moři i na souši Napájecí a řídící systémy Komplexní řešení propojení LETECKÝ PRŮMYSL Motory, draky

Více

Víme, co vám nabízíme

Víme, co vám nabízíme PDF vygenerováno: 30.12.2016 5:20: Katalog / Laboratorní pomůcky / ace / Nástavce a filtrační špičky na injekční stříkačky Nástavec filtrační na injekční stříkačky MACHEREY-NAGEL Jednoúčelové nástavce

Více

Osvědčený ovládací kabel s odolností proti povětrnostním vlivům a řadě chemických látek

Osvědčený ovládací kabel s odolností proti povětrnostním vlivům a řadě chemických látek INFORMACE O VÝROBKU Osvědčený ovládací kabel s odolností proti povětrnostním vlivům a řadě chemických látek ovládací kabel, odolný povětrnosti, bio olejům, saponátům a horké vodě, pro použití v potravinářství

Více

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU Pro řešení problémů kondenzace vlhkosti na stěnách, hluku a vlivů teplotních změn 9 kg VNITŘNÍ - VNĚJŠÍ MIN. TLOUŠŤKA 5 mm, termoizolace v proporci k tloušťce

Více

Podstata plastů [1] Polymery

Podstata plastů [1] Polymery PLASTY Podstata plastů [1] Materiály, jejichž podstatnou část tvoří organické makromolekulami látky (polymery). Kromě látek polymerní povahy obsahují plasty ještě přísady (aditiva) jejichž účelem je specifická

Více

Vysoce flexibilní ovládací kabel odolný proti povětrnostním vlivům, TPE plášť v širokém rozsahu odolný proti chemikáliím

Vysoce flexibilní ovládací kabel odolný proti povětrnostním vlivům, TPE plášť v širokém rozsahu odolný proti chemikáliím Vysoce flexibilní ovládací kabel odolný proti povětrnostním vlivům, TPE plášť v širokém rozsahu odolný proti chemikáliím připojovací a ovládací kabel bez halogenů, použití v energetickém řetězu, do náročných

Více

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost Bez PTFE a silikonu iglidur Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost HENNLIH s.r.o. Tel. 416 711 338 Fax 416 711 999 lin-tech@hennlich.cz www.hennlich.cz 613 iglidur Bez PTFE a

Více

PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ. Vstřikovací stroje řady EX

PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ. Vstřikovací stroje řady EX PLNĚ ELEKTRICKÉ VYSOCE PRODUKTIVNÍ, ČISTÉ A PŘESNÉ Vstřikovací stroje řady EX PARTNER PRŮMYSLU KraussMaffei je prémiový partner zpracovatelského průmyslu plastů a pryže s celosvětovou působností. Automobilový

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům

PŘEHLED PRODUKTŮ. Proti hnilobě. Proti UV záření. Ochrana proti UV záření. Proti červotočům PŘEHLED PRODUKTŮ Proti hnilobě Proti UV záření Ochrana proti UV záření Proti červotočům Xyladecor profesionální ochrana dřeva Co nevíte o ICI a značce Xyladecor? ICI Group - největší světový producent

Více

katalog 2017 # antigraffiti

katalog 2017 # antigraffiti katalog 2017 # antigraffiti Antigraffiti systém - odstraňovače IG 111 GRAFFITISOLV IG 111 je speciálně vyrobený pro rychlé čištění tagů nebo graffiti, které jsou aplikované na materiály, jako jsou barvy, fasády,

Více

činnosti výzkumných laboratoří, které jsou výchozím bodem společnosti.

činnosti výzkumných laboratoří, které jsou výchozím bodem společnosti. Novinky 2011 Společnost Fra-Ber vyvíjí od roku 1992 inovativní, k životnímu prostředí šetrné a uživatelsky příjemné produkty v kategorii péče o automobily. V současné době je Fra-Ber vůdčí silou na trhu

Více

Čištění Čištění součástí, rukou a čištění v rámci údržby

Čištění Čištění součástí, rukou a čištění v rámci údržby součástí, rukou a čištění v rámci údržby Proč používat čističe? Čističe a odmašťovače jsou velmi účinné a dodávají se ve složení jak na vodní bázi, tak na bázi rozpouštědel. Hlavními faktory pro volbu

Více

FLUO MARKER - Lesnický

FLUO MARKER - Lesnický M6AD FLUO MARKER - Lesnický Kvalita a léty prověřená značka zajišťuje vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům, spolehlivý mechanizmus a přesně stanovitelné dávkování. Barva neobsahuje chlorovodík,

Více

Environmentální technologie MADE IN GERMANY ES3 NORRES PRO 2. AIR aerační systémy Produktová kavalita Pre-PUR UMWELTTECHNIK ENVIRONMENTAL SOLUTIONS

Environmentální technologie MADE IN GERMANY ES3 NORRES PRO 2. AIR aerační systémy Produktová kavalita Pre-PUR UMWELTTECHNIK ENVIRONMENTAL SOLUTIONS Environmentální technologie MADE IN GERMANY ES3 NORRES PRO 2 AIR aerační systémy Produktová kavalita Pre-PUR UMWELTTECHNIK ENVIRONMENTAL SOLUTIONS NORRES CZECH s.r.o. HADICE PRO MNOHÁ VYUŽITÍ Společnost

Více

Katalog klimatizací a příslušenství - 2007

Katalog klimatizací a příslušenství - 2007 } Katalog klimatizací a příslušenství 1 Klimatizace (katalog klimatizací - obj. č.: 955370) CLIMFILL Auto (automatická stanice) - obj. č.: 699966 Nová generace plniček klimatizací CLIMFILL. Technické parametry

Více

Industry. Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí

Industry. Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí Industry Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí Sika CZ, s.r.o. Sika Schweiz AG Sika Slovensko spol. s r.o. Bystrcká 1132/36 Tüffenwies 16 Rybničná 38 624 00 Brno 8048 Zürich 831 07

Více

Vysoce flexibilní bezhalogenový ovládací kabel, plášť z PUR odolný proti olejům a mechanickému poškození, certifikovaný pro Severní Ameriku

Vysoce flexibilní bezhalogenový ovládací kabel, plášť z PUR odolný proti olejům a mechanickému poškození, certifikovaný pro Severní Ameriku Vysoce flexibilní bezhalogenový ovládací kabel, plášť z PUR odolný proti olejům a mechanickému poškození, certifikovaný pro Severní Ameriku připojovací a ovládací kabel bez halogenů do energetických řetězů

Více

ZVYŠTE VÝKON SVÉHO MOTOCYKLU! MOL DYNAMIC MOTO MOTOROVÉ OLEJE PRO EXTRÉMNÍ VÝKON

ZVYŠTE VÝKON SVÉHO MOTOCYKLU! MOL DYNAMIC MOTO MOTOROVÉ OLEJE PRO EXTRÉMNÍ VÝKON ZVYŠTE VÝKON SVÉHO MOTOCYKLU! MOTOROVÉ OLEJE PRO EXTRÉMNÍ VÝKON TECHNOLOGIE ELASTICKÉ VRSTVY TECHNOLOGIE ELASTICKÉ VRSTVY PRO EXTRÉMNÍ VÝKON Naše syntetické motorové oleje se speciálním složením vytváří

Více

On-line datový list. PBSH-RB010ST1S0BMA0Z PBS Hygienic UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ

On-line datový list. PBSH-RB010ST1S0BMA0Z PBS Hygienic UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ On-line datový list PBSH-RB010ST1S0BMA0Z PBS Hygienic A B C E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. PBSH-RB010ST1S0BMA0Z 6051832 alší provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/pbs_hygienic

Více

PRESSEINFORMATION TISKOVÁ ZPRÁVA

PRESSEINFORMATION TISKOVÁ ZPRÁVA PRESSEINFORMATION TISKOVÁ ZPRÁVA EcoCWave od Dürr Ecoclean: Špičková kvalita, nízké provozní náklady a všestranné použití při čištění dílů na bázi vodných roztoků Filderstadt / Německo, červen 2014 - Dürr

Více

A09-1 - Lepidla obecně

A09-1 - Lepidla obecně A09-1 - Lepidla obecně EASY-MIX 5000 N 50ml obj. číslo: 9450506 Specifická vastnost tekutá, boba zpracovatelnosti při 10ml a +20 C. (v minutách) 20 barva téměř bezbarvá, čirá. Systém míchání a dávkování

Více

On-line datový list. PBSH-RP300ST1S0BMA0Z PBS Hygienic UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ

On-line datový list. PBSH-RP300ST1S0BMA0Z PBS Hygienic UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ On-line datový list PBSH-RP300ST1S0BMA0Z PBS Hygienic A B C E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Medium ruh tlaku Rozsah měření Odolnost vůči přetížení

Více