fabian Novorozenecké ventilátory a generátory Infant Flow ncpap

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "fabian Novorozenecké ventilátory a generátory Infant Flow ncpap"

Transkript

1 fabian Novorozenecké ventilátory a generátory Infant Flow ncpap

2 Technologické inovace pro naše nejmenší pacienty Rozdílný přístup Ventilátory Acutronic Fabian nejsou upravené ventilátory pro dospělé. Pneumatická část stejně jako programové vybavení byly speciálně vyvinuté k ventilaci novorozenců a dětí. To přináší jak pacientům tak i uživatelům mnoho výhod. V době, kdy moderní neinvazívní režimy, jako primární forma respirační podpory u RDS stále více nahrazují umělou plicní ventilaci, firma Acutronic na tuto změnu reaguje a nabízí neinvazívní ncpap standardem Infant Flow jako integrovanou součást svých ventilátorů. Ochrana plic Moderní ventilace novorozenců je o optimalizaci objemů za účelem ochrany zranitelných nezralých plic před poškozením neadekvátní umělou ventilací. Protektivní ventilační režim jako PSV s garancí objemu (VG) zajišťuje, aby pacient vždy dostal požadovaný dechový objem. To jej chrání před volutraumatem, zatímco mu ventilátor umožňuje spontánně dýchat. Acutronic InstantResponse je další generací garance objemu a zajišťuje skutečně jemnou ventilaci. Analýza dechových křivek a smyček pomáhá určit optimální dechový objem. Po aktivaci garance objemu pokrokový software monitoruje dechový profil pacienta a jemně adaptuje inspirační tlak, zajišťující dodávku objemu velmi blízko u požadované hodnoty.

3 Na opačné straně tlakové škály je PEEP s kritickou volbou nastavení jeho správné úrovně. Udržování otevřených plic je primárně věcí správného distančního tlaku. Ventilátory Fabian disponují inteligentními a přesnými grafickými nástroji monitorování plicních parametrů pro určení otvíracího tlaku a následné stanovení správné hodnoty PEEP. Modelovou řadu nových ventilátorů Fabian tvoří tři modely, které spolu sdílejí stejné uživatelské rozhraní a mnoho vlastností: Fabian HFO, ventilátor nejvyšší třídy s vysokofrekvenční oscilací Fabian Evolution, kompaktní ventilátor nejvyšší třídy Fabian Evolution Therapy, jen neinvazívní podpora Všechny tři modely mají shodné nejdůležitější komponenty a také společně používají stejné aplikační příslušenství. Pouze s výrobky Acutronic Fabian je možné provozovat různé přístroje bez rozdílu v jejich ovládání.

4 Synchronizovaná ventilace Klíčem k adekvátní ventilaci je precizní měření průtoku a objemu s identifikací úniku okolo ET kanyly u každého jednotlivého dechu. Okamžitá kompenzace úniku okolo ET kanyly je podmínkou pro úspěšné použití režimů jako PSV a PSV s objemovou garancí. Průtokový senzor ventilátoru Fabian přesně měří malé objemy a rychle reaguje i na ty nejmenší změny průtoku. Proto je možné efektivně a bezpečně ventilovat i extrémně nezralé novorozence. Neonatální průtokový senzor Acutronic je k dispozici v jednorázové i opakovatelně použitelné verzi. Řízení objemu Garance objemu (VG) je hybridní ventilační režim. Je to tlakově řízená ventilace dosahující nastavený dechový objem s dynamickou kompenzací úniku okolo ET kanyly. Výrobce Acutronic vyvinul pro řízení režimu garance objemu nový pokrokový software InstantResponse, pracující na tzv. fuzzy logice. Systém monitoruje změny v dechovém profilu pacienta i neustále se měnící % úniku a dělá to správné rozhodnutí v reálném čase. Zatímco první generace garance objemu (VG) pracovala s údaji z předcházejícího dechového cyklu, InstantResponse používá širší spektrum monitoringu a parametry adaptuje rychleji a jemněji, což v konečném důsledku vede k lepší synchronizaci s pacientem. Garanci objemu (VG) je možné použít se všemi ventilačními režimy včetně HFO. Obzvláště logické je její spojení s PSV, neboť tento režim umožňuje pacientovi dýchat vlastní frekvencí i inspiračním časem, což bez VG může vést k nevyžádané variabilitě objemu. Uvedená kombinace tak zaručuje nejjemnější a protektivní ventilaci novorozenců. Neinvazívní ventilace Současná moderní neonatální péče omezuje intubaci na minimum a na její místo nastupují neinvazívní ventilační metody, jako ncpap a DuoPAP. To je další skutečnost, pro kterou je volba ventilátorů Fabian logická i pro jejich rozsáhlé možnosti u obou forem ventilační podpory. Ventilátory Fabian pracují v režimu ncpap s nasálními aplikátory Infant Flow, univerzálním zlatým standardem pro nasální CPAP. Dalším neinvazívním režimem ventilační podpory nabízeným ventilátory Fabian je vysokoprůtoková kyslíková terapie pomocí nasální kanyly.

5 Infant Flow ncpap a DuoPAP Nejdůležitější inovací ventilátorů Fabian je neinvazívní ventilační režim nabízející nasální CPAP a DuoPAP s originálními Infant Flow i Infant Flow LP nasálními aplikátory a maskami. Tento již mimořádně úspěšný systém posunul výrobce Acutronic na ještě vyšší úroveň doplněním o automatickou kompenzaci úniku. Běžný problém s nasálním CPAP je kolísající únik okolo nasálního aplikátoru nebo ústy. Velkou výhodou ventilátorů Fabian je, že uživatel jednoduše nastaví požadovanou úroveň tlaku ncpap a ne tomu odpovídající průtok. Systém ventilátoru bude dále automaticky regulovat průtok nutný k udržení požadovaného tlaku na konstantní úrovni a to i v případě existujícího úniku. Na displeji se zobrazuje hodnota aktuálně dodávaného průtoku. V případě nadměrného úniku systém aktivuje alarm. DuoPAP umožňuje pacientovi spontánně dýchat pomocí Infant Flow aplikátoru na dvou alternujících tlakových úrovních, čímž se svou charakteristikou přibližuje neinvazívnímu APRV režimu. DuoPAP dává neonatologům do rukou výkonný nástroj pro rekrutování alveol a zlepšení oxygenace díky druhé (vyšší) tlakové úrovni ncpap. Tím dochází k zabezpečení vyšších dechových objemů a tím efektivnějšímu odventilování CO 2 na nižší tlakové úrovni ncpap. Nastavením časů a frekvence pro obě tlakové úrovně je možné dosáhnout nejlepší možnou rovnováhu mezi rekrutováním alveol a odventilováním CO 2. Vysokoprůtoková kyslíková terapie HFNC nebo-li vysoprůtoková nasální kanyla je komplexní termín pro podávání vyššího průtoku dokonale zahřátého a zvlhčeného dýchacího plynu pomocí nasální kanyly. Dodržují-li se při kyslíkové terapii druhé generace podmínky zvlhčení a zahřátí dýchacího plynu na správné hodnoty a je-li použita správná nasální kanyla, je možné aplikovat průtok více než 2 3 l/min. s dobrou tolerancí ze strany pacienta.

6 fabian HFO komplexní řešení pro neonatální ventilační podporu Acutronic Fabian HFO jednoduše nabízí vše v jednom: pokrokové protektivní ventilační režimy s optimálním řízením dechových objemů, vysokofrekvenční oscilaci, neinvazívní ventilaci a bohatý monitoring v místošetřícím a tichém balení. HFO modul s inovativní technologií ActiveMembrane a modul Infant Flow dělají z ventilátoru Fabian unikátní přístroj plně vybavený všemi v současnosti běžně používanými režimy, ale současně připravený nabídnout ventilační režimy budoucnosti. HFO ventilace je výjimečně výkonná a efektivní do 20 kg tělesné hmotnosti pacienta. Membránová technologie garantuje aktivní exspirační fázi, snižující tak riziko výskytu auto-peep. Neméně důležitá je možnost nastavení I:E poměru od 1:1 do 1:3. Dalšími možnostmi během HFO ventilace je speciální manévr rekrutování plic a možnost nastavení garance objemu. Stejně jako VG u konvenční ventilace, jsou i zde parametry rychlejší a jemnější podle změn v plicní poddajnosti. Systém tak automaticky zabezpečí adekvátní ventilaci s prevencí volutraumatu. Systém monitoruje a v křivkách graficky interpretuje nastavené i aktuální tlaky v dýchacích cestách. Šikovné použití barevného rozlišení ústí do jednoduchého a výjimečně organizovaného zobrazení všeho potřebného na jednom displeji.

7 fabian EVOLUTION vysoká výkonnost v nejmenším balení Fabian Evolution je menší, lehčí a tišší než všechny ostatní neonatální ventilátory na současném trhu. Při tom všem disponuje vysoce kvalitním dotykovým displejem s identickým ovládáním a logikou jako Fabian HFO. Mimo alfanumerických ventilačních parametrů je vybavený bohatou grafikou - křivkami a smyčkami v reálném čase s možností jejich zmrazení pro detailnější analýzu. Obsluha ventilátoru Fabian Evolution je s uživatelsky příjemným automatickým nastavením alarmů velmi jednoduchá. Kompaktní velikost Fabiana Evolution neznamená kompromis ve výkonnosti. Stejně jako Fabian HFO je model Evolution kompletně vybavený synchronizovanými a objemově řízenými ventilačními režimy. To samé platí i pro neinvazívní dechovou podporu ncpap standardem Infant Flow nebo HFNC. Model Fabian Evolution Therapy je jednodušší verze jen pro Infant Flow ncpap. Fabian Evolution je dostatečně malý a lehký pro použití s transportním inkubátorem. Už během transportu jsou tak k dispozici všechny pokrokové ventilační režimy. Fabian Evolution pracuje na vestavěný akumulátor déle než 2,5 hodiny nebo může být, při pozemním či leteckém transportu, napájený z externího zdroje. Je mimořádně šetrný ke zdrojům stlačených plynů, neboť jeho úsporný elektronický směšovač spotřebovává jen plyn dodávaný pacientovi.

8 Stejný pokud třeba Ventilátory Acutronic Fabian umožňují nastavení a uložení nemocničních nastavení. Je to inicializační sada nastavení způsobu zobrazení jednotlivých ventilačních parametrů, jejich konkrétních hodnot a alarmových hranic, které si zvolíte jako standard pro Vaše oddělení. Takto uložené nastavení poskytuje bezpečí a pohodlí jistoty, že kdykoli je možné se jednoduše vrátit k Vašemu vlastnímu standardnímu nastavení. Personalizované nemocniční nastavení je možné uložit do USB paměti a kdykoli nahrát do jiného ventilátoru Fabian, nebo je obnovit po aktualizaci programového vybavení. Standardizované nemocniční nastavení předchází nepříjemným překvapením při přechodu z jednoho ventilátoru na druhý a pomáhá zamezit neúmyslným chybám v nastavení ventilátoru z důvodu jiného chování se ventilátoru. Ventilátor komunikuje v českém jazyce. Špičková technologie Ventilátory Fabian je možné velmi jednoduše aktualizovat a rozšířit o další budoucí funkce. Pro technickou podporu má systém k dispozici servisní režim s možností připojení na dálku. Technologie ventilátorů Fabian je založená na aktuálních průmyslových standardech a je plně ovládaná softwarem Microsoft Windows Embedded CE. Digitální rozhraní je k dispozici díky standardním síťovým a USB konektorům. Jsou plně připravené na propojení s nemocničním informačním systémem i se systémy monitorování pacienta předních světových výrobců. Mobilita & transport Každý Fabian je standardně vybavený vestavěným akumulátorem s několikahodinovou kapacitou, což umožňuje jeho použití pro transport v rámci nemocnice nebo i mimo ni. Při přerušení dodávky el. energie ventilátor, bez žádných omezení ve funkčnosti, automaticky přepne na provoz z akumulátoru. Dokonce i v HFO režimu může Fabian HFO pracovat nezávisle na el. zdroji až 2 hodiny. Autorizovaný zástupce pro ČR Výrobce DARTIN spol. s r. o. Suchdolská 688, Horoměřice Tel./fax: , ACUTRONIC Medical Systems AG Fabrik im Schiffli, CH-8816 Hirtzel, Switzerland

fabian Novorozenecké ventilátory a přístroje Infant Flow ncpap

fabian Novorozenecké ventilátory a přístroje Infant Flow ncpap fabian Novorozenecké ventilátory a přístroje Infant Flow ncpap Technologické inovace pro Vaše nejmenší pacienty Rozdílný přístup Ventilátory Acutronic fabian nejsou upravené ventilátory pro dospělé. Pneumatická

Více

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 D-76317-2013 Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 02 Jak můžeme zajistit, abychom byli připraveni i v budoucnu? D-76319-2013 D-76325-2013 Rozhodnutí pro vysoce kvalitní ventilační terapii.

Více

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 D-46451-2012 Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 2 Jak Vám může ventilátor pomoci si usnadnit každodenní práci? D-46454-2012 D-11112-2010 Každý den se snažíte poskytovat svým pacientům tu nejlepší

Více

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 D-63374-2012 Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 2 Jak mohu dnes přijímat správná rozhodnutí? D-63267-2012 D-63090-2012 Obhajitelná rozhodnutí vyžadují širší spektrum možností Každodenní

Více

VYŘIZUJE/LINKA NOVÁK/

VYŘIZUJE/LINKA NOVÁK/ Odbor nákupu VÁŠ DOPIS ZN/ ZE DNE NAŠE ZNAČKA 181-6/13-KN VYŘIZUJE/LINKA NOVÁK/588442873 DATUM 17/5/13 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodání a instalaci Tryskového ventilátoru Fakultní nemocnice Olomouc

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Obsah Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Část č. 1 veřejné zakázky - Monitory životních funkcí... 2 Část č. 2 veřejné zakázky - Přístroje pro nepřímou srdeční masáž... 4 Část č.

Více

Dodatek k modelu T. Dodatek 1. Model e360t. a e360t+

Dodatek k modelu T. Dodatek 1. Model e360t. a e360t+ Dodatek 1 Model e360t Dodatek k modelu T a e360t+ Gratulujeme vám k nákupu ventilátoru Newport TM e360t. Balení obsahuje dodatek k uživatelské příručce k ventilátoru Newport e360, který popisuje funkce,

Více

D Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300

D Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300 D-12984-2017 Pomůže vám v náročných situacích Dräger Oxylog VE300 02 DRÄGER OXYLOG VE300 D-12729-2017 D-12866-2017 Nešetřili jsme úsilím šetřili jsme vás OBSTOJÍ I V NÁROČNÝCH SITUACÍCH Jsou situace, kdy

Více

EVE. Koncept ventilace z místa nehody až na jednotku intenzívní péče. Ventilace. Jednoduchý lehký elegantní

EVE. Koncept ventilace z místa nehody až na jednotku intenzívní péče. Ventilace. Jednoduchý lehký elegantní Ventilace EVE Koncept ventilace z místa nehody až na jednotku intenzívní péče Jednoduchý lehký elegantní + Spuštění ventilace po stisknutí tlačítka + Nejnovější technologie pohonu turbínou + Intenzívní

Více

Oxygenoterapie, CPAP, high-flow nasal oxygen

Oxygenoterapie, CPAP, high-flow nasal oxygen Oxygenoterapie, CPAP, high-flow nasal oxygen Pavel Dostál Klinika anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Universita Karlova v Praze, Lékařská fakulta v Hradci Králové Fakultní nemocnice Hradec

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 499/2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 499/2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace Evropský fond pro regionální rozvoj Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na (dodávky vyhlášené v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Automatické testování netěsností vzduchem Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Nejmodernější technologie testování netěsností: Přístroje JWF pro testování netěsností, série 400 Pro každý postup

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157. obchod@btl.cz www.btl.

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157. obchod@btl.cz www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 obchod@btl.cz www.btl.cz Všechna práva vyhrazena. 2007 BTL zdravotnická technika,

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

Režim BiLevel a ventilátory 800 Series

Režim BiLevel a ventilátory 800 Series Úvod Režim BiLevel (Obr. 1) pro ventilátory 800 Series je smíšený režim ventilace, který kombinuje parametry řízeného a spontánního dýchání. V režimu BiLevel jsou řízené dechy vždy tlakově řízené a spontánní

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

POLYMED medical CZ. NABÍDKA NASAL HIGH FLOW Vysoký průtok nosní kanylou. v í c e n a w w w. p o l y m e d. e u

POLYMED medical CZ. NABÍDKA NASAL HIGH FLOW Vysoký průtok nosní kanylou. v í c e n a w w w. p o l y m e d. e u NABÍDKA NASAL HIGH FLOW Vysoký průtok nosní kanylou Cílem je optimalizovat spontánní dýchání... Jednoduché nastavení teploty a průtoku Ergonomický design kanyly Optiflow pro pohodlné podávání vysokých

Více

České vysoké učení technické v Praze Fakulta biomedicínského inženýrství

České vysoké učení technické v Praze Fakulta biomedicínského inženýrství České vysoké učení technické v Praze Fakulta biomedicínského inženýrství Úloha KA02/č. 9: Vliv uživatelem nastavitelných parametrů na chování systémů pacientského simulátoru METI ECS Metodický pokyn pro

Více

Oxylog VE300 Emergency a transportní ventilace

Oxylog VE300 Emergency a transportní ventilace Oxylog VE300 Emergency a transportní ventilace D-128-2017 Jednoduchý a uživatelsky přívětivý přístroj Dräger Oxylog VE300 je zkonstruován tak, aby obstál v podmínkách záchranné služby ještě před příjezdem

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

Vyřizuje: Ing Miroslav Janošík V Litoměřicích:

Vyřizuje: Ing Miroslav Janošík   V Litoměřicích: telefon (ústředna) :+420416 723111 fax :+420416 723100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www stránky

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

MATRIX F82. O jeden dotek napřed

MATRIX F82. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F82 Díky produkčním komponentům je zajištěna vysoká produktivita. Pro všechny, kteří chtěj í zpracovávat velké množství korespondence rychle a spolehlivě, každý den. O jeden dotek

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

Budoucnost zavazuje. Měření, analýza a dokumentace digitálním servisním přístrojem testo 570.

Budoucnost zavazuje. Měření, analýza a dokumentace digitálním servisním přístrojem testo 570. Budoucnost zavazuje Měření, analýza a dokumentace digitálním servisním přístrojem testo 570. 1. Současný výpočet přehřátí a podchlazení. 2. Měření tlaku, teploty, proudu a vakua jedním přístrojem. 3. Záznam

Více

Vyšší úcinnost, více komfortu, méne nákladu: Nová rádiová regulace Uponor s dynamickým rízením spotreby energie (DEM)

Vyšší úcinnost, více komfortu, méne nákladu: Nová rádiová regulace Uponor s dynamickým rízením spotreby energie (DEM) INDOOR CLIMATE SOLUTIONS RÁDIOVÁ REGULACE S DEM FUNKCÍ Vyšší úcinnost, více komfortu, méne nákladu: Nová rádiová regulace Uponor s dynamickým rízením spotreby energie (DEM) Úcinný a pritom jednoduchý zpusob

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Servis klimatizací. ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel

Servis klimatizací. ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel ACS 752, 652, 611, 511, 810 a 661 Servis klimatizací osobních a užitkových vozidel Klimatizace ve vozidlech potřebují pravidelnou údržbu. Potenciál trhu pro kompetentní servis klimatizací stále roste.

Více

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION

Přehled produktových řad. Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru 3D VISION Přehled produktových řad Ranger3 Vysoký 3D výkon v malém pouzdru Výhody A VÝKON V MALÉM POUZDRU B C D E Nový standard pro vysokorychlostní 3D F Vzhledem ke kontinuálně rostoucímu tlaku na stále rychlejší

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

České vysoké učení technické v Praze Fakulta biomedicínského inženýrství

České vysoké učení technické v Praze Fakulta biomedicínského inženýrství České vysoké učení technické v Praze Fakulta biomedicínského inženýrství Úloha KA02/č. 7: Využití pacientského simulátoru a simulátoru dýchání v oblasti ventilační techniky Ing. Martin Rožánek, Ph.D. (rozanek@fbmi.cvut.cz)

Více

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE Firma Trimos jako jedna z mála na světě vyrábí komplexní program kontrolních a nastavovacích přístrojů. Jsou nezbytným pomocníkem při kontrole, seřízení a nastavení nástrojů a jejich

Více

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Důležitou součástí sortimentu výrobků Savina 300 je příslušenství a spotřební materiál, testované na kompatibilitu, které urychlí a zjednoduší váš každodenní

Více

Několika kliknutími k diagnostice topení. testo 320. Vysoce efektivní analyzátor spalin.

Několika kliknutími k diagnostice topení. testo 320. Vysoce efektivní analyzátor spalin. Několika kliknutími k diagnostice topení. testo 320. Vysoce efektivní analyzátor spalin. testo 320 Efektivní měření pouze s jedním přístrojem. Přístroj testo 320 je Váš spolehlivý partner pro efektivní

Více

Nás posouvá vpřed. samostatnost. Údržba klimatizací pro experty. Nový standard zařízení pro servis klimatizací od společnosti Bosch

Nás posouvá vpřed. samostatnost. Údržba klimatizací pro experty. Nový standard zařízení pro servis klimatizací od společnosti Bosch Nás posouvá vpřed samostatnost Údržba klimatizací pro experty Nový standard zařízení pro servis klimatizací od společnosti Bosch Nová zařízení pro servis klimatizací pro R-134a a R-1234yf: Řešení Bosch

Více

MATRIX F22 / F32

MATRIX F22 / F32 www.xertec.cz MATRIX F22 / F32 Velká barevná obrazovka pro lepší přehled při výběru vhodných poštovních služeb. Dobře promyšlený systém pro širokou škálu korespondence. O jeden dotek napřed ŘADA MATRIX

Více

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně).

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně). Katalogový list www.abetec.cz Indikátor síly a momentu M3IE, bez senzoru Obj. číslo: 106002051 Výrobce: Mark-10 Corporation Anotace Profesionální digitální ukazatel síly / točivého momentu. Navržený pro

Více

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách.

Problémy vytvořené velkou rozmanitosti monitorování tlaku v pneumatikách. ALLIGATOR sens.it Programovatelný senzor tlaku v pneumatikách. Evropská komise se rozhodla zavést monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu, stejně jako ke snížení

Více

HFOV v dětské resuscitační péči

HFOV v dětské resuscitační péči HFOV v dětské resuscitační péči Pavlíček P. Klinika anesteziologie a resuscitace 2.LF a IPVZ FN v Motole, Praha HFOV historie 1980 : první 3100 A vyvinutý v Sant Antonio, TX 1984 : první neonatální studie

Více

NOVÁ ŘADA AUTOKLÁVŮ PRO STERILIZACI ZATÍŽENÍ TYPU B

NOVÁ ŘADA AUTOKLÁVŮ PRO STERILIZACI ZATÍŽENÍ TYPU B ONYX B ŘADA AUTOKLÁVŮ ONYX! TEN PRAVÝ AUTOKLÁV PRO VEŠKERÉ VAŠE POTŘEBY! ONYX B 5.0 - Art. AB015ZXY ONYX B 7.0 - Art. AB012ZXZ ONYX B 8.0 - Art. AB017ZXZ Autokláv je klíčovým zařízením v každém zdravotnickém

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

Název zařízení / sestavy:

Název zařízení / sestavy: Počet sestav: 10 Bateriový systém na napájení měřícího zařízení Sestava musí obsahovat 4 baterie, 2 skříně na baterie,2 nabíječky akumulátorů a 1 solární panel. Nabíječky a baterie slouží k dobíjení venkovních

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Testo 480 - nový měřicí přístroj pro efektivní analýzu klimatizačních zařízení.

Testo 480 - nový měřicí přístroj pro efektivní analýzu klimatizačních zařízení. Budoucnost zavazuje Takto se pohybují profesionálové v oblasti proudění vzduchu! Testo 480 - nový měřicí přístroj pro efektivní analýzu klimatizačních zařízení. Testo 480 Vám nabízí: > Vysoce kvalitní

Více

Ruční akumulátorový značicí systém FlyMarker PRO

Ruční akumulátorový značicí systém FlyMarker PRO Ruční akumulátorový značicí systém FlyMarker PRO FlyMarker PRO Verze MOBIL S ručním CNC značicím systémem FlyMarker PRO je značení objemných, těžkých a obtížně přemístitelných dílů dětskou hračkou. Použijte

Více

K č.j: 354-6/2012/DP-ÚVN V Praze dne 13.3.2013

K č.j: 354-6/2012/DP-ÚVN V Praze dne 13.3.2013 K č.j: 354-6/2012/DP-ÚVN V Praze dne 13.3.2013 Věc: Dodatečné informace č. 17 k VZ Modernizace a obnova přístrojového vybavení cerebrovaskulárního centra ÚVN Vojenské fakultní nemocnice Praha Projekt EU

Více

Bc. Marie Bartoszová FN Brno - KARIM

Bc. Marie Bartoszová FN Brno - KARIM Bc. Marie Bartoszová FN Brno - KARIM Umělá plicní ventilace slouží k podpoře dýchání - korekci respirační insuficience 1. typu porucha transportu plynů na alveokapilárním rozhraní, způsobena postižením

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Šroubové kompresory ALBERT

Šroubové kompresory ALBERT Šroubové kompresory ALBERT enough air for everyone EUROPEAN UNION European Regional Development Fund Operational Programme Enterprise and Innovations for Competitiveness Tradice ve výrobě Průmyslová tradice

Více

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Rychlý a spolehlivý, přesný a nevyžadující údržbu až dva roky: Přístroj Dräger Pac 3500 je ideálním řešením pro průmyslovou osobní detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku

Více

Open lung concept/ Open lung approach - jsou tyto principy aktuální i v roce 2018?

Open lung concept/ Open lung approach - jsou tyto principy aktuální i v roce 2018? Open lung concept/ Open lung approach - jsou tyto principy aktuální i v roce 2018? Pavel Dostál Klinika anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Univerzita Karlova, Lékařská fakulta v Hradci Králové,

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed

MATRIX F42 / F62. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F42 / F62 Flexibilita napříč celou řadou. U středních a velkých objemů korespondence, bez ohledu na to, zda jde o dopisy nebo balíčky. Jednoduchý, bezpečný provoz. O jeden dotek napřed

Více

BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw

BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw BKD/ BKF 7000 tyristorové DC měniče od 5 do 1100 kw BKD/ BKF 7000 - DC měniče pro aplikace do 1100 kw Firma Baumüller vyvinula novou řadu DC měničů BKD/ BKF 7000 nahrazující osvědčenou serii BKD/ BKF 6000.

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci.

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci. Šroubové kompresory Ideální stroje pro trvalý provoz Spolehliví pomocníci. Výkonné šroubové kompresory s velmi tichým provozem, elektronickým řízením, kontrolou bezpečného chodu, snadnou údržbou díky dobře

Více

ROTAČNÍ SUŠIČKY S PLÁSTVOVÝMI MOLEKULÁRNÍMI SÍTY

ROTAČNÍ SUŠIČKY S PLÁSTVOVÝMI MOLEKULÁRNÍMI SÍTY ROTAČNÍ SUŠIČKY S PLÁSTVOVÝMI MOLEKULÁRNÍMI SÍTY Řady odvlhčovacích sušiček WD jsou založeny na využití rotačního bubnu naplněného směsí molekulárních sít. Nově vyvinuté směsi umožní dosáhnout hodnot rosného

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Globální respirační insuficience kazuistika

Globální respirační insuficience kazuistika Globální respirační insuficience kazuistika Radovan Uvízl Klinika anestezie, resuscitace a intenzivní medicíny LF UP a FN Tvorba a ověření e-learningového prostředí pro integraci výuky preklinických a

Více

Resuscitation of babies at birth European Resuscitation Council Guidelines for Resuscitation 2010. MUDr.Karel Liška Neonatologické odd.

Resuscitation of babies at birth European Resuscitation Council Guidelines for Resuscitation 2010. MUDr.Karel Liška Neonatologické odd. Resuscitation of babies at birth European Resuscitation Council Guidelines for Resuscitation 2010 MUDr.Karel Liška Neonatologické odd.gpk VFN Hlavní změny od r. 2005 Pozdní podvaz pupečníku 1 min po porodu.

Více

SOLEO LINE. Ultrazvuk, elektroterapie a simultánní terapie SOLEO LINE

SOLEO LINE. Ultrazvuk, elektroterapie a simultánní terapie SOLEO LINE Soleoline CS EN SOLEO LINE SOLEO LINE Ultrazvuk, elektroterapie a simultánní terapie Soleo Sono, Soleo Galva a Soleo SonoStim Tyto tři přístroje řady Soleoline nabízí inovativní technologii,silný výkon,

Více

Tepelná čerpadla p p 61AF

Tepelná čerpadla p p 61AF Heating Tepelná čerpadla p p 61AF Vzduch A r wat - voda r VYSOKOTEPLOTNÍ VYTÁPĚNÍ Technologie a udržitelnost OD ROKU 1902 Důvěryhodná značka Když Willis Carrier vynalezl v roce 1902 první systém pro klimatizaci

Více

Přístroj pro měření koncentrace CO-/CO 2 v prostředí

Přístroj pro měření koncentrace CO-/CO 2 v prostředí Přístroj pro měření koncentrace CO-/CO 2 v prostředí testo 315-3 paralelní měření CO a CO 2 v prostředí dle Evropské normy EN 50543 Paralelní měření CO-/CO 2 C Shoda s normou EN 50543 Spolehlivý, snadno

Více

Placentární transfuze u extrémně nezralých novorozenců společné téma porodníků a neonatologů XI. Neonatologické dni neonatológia pre prax

Placentární transfuze u extrémně nezralých novorozenců společné téma porodníků a neonatologů XI. Neonatologické dni neonatológia pre prax EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Placentární transfuze u extrémně nezralých novorozenců společné téma porodníků a neonatologů XI. Neonatologické dni neonatológia pre prax PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ

Více

Protektivní způsoby ventilace a stabilizace extrémně nezralého novorozence Air-leak syndrom u nezralých novorozenců

Protektivní způsoby ventilace a stabilizace extrémně nezralého novorozence Air-leak syndrom u nezralých novorozenců EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Protektivní způsoby ventilace a stabilizace extrémně nezralého novorozence Air-leak syndrom u nezralých novorozenců PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Autor:

Více

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS On-line datový list A B C D E F Technická data v detailu Systém Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

Možnosti protektivní ventilační strategie v PNP

Možnosti protektivní ventilační strategie v PNP Možnosti protektivní ventilační strategie v PNP Eva Smržová Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje, p.o. KAPIM, Masarykova nemocnice Ústí nad Labem, KZ a.s. Kongres ČSIM Hradec Králové 27.5.-29.5.2015

Více

ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ

ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ ULTRAZVUKOVÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE NOVÉ SPOJENÍ TECHNOLOGIÍ Protože víme, jak důležité je dosáhnout optimálních tělesných tvarů a vyvarovat se kloubních a kardiovaskulárních potíží způsobených obezitou,

Více

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma!

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! EWM Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza, kontrola a správa Využijte potenciál inovativních procesů svařování

Více

Paralelní měření CO-/CO 2. Shoda s normou EN Spolehlivý, snadno ovladatelný

Paralelní měření CO-/CO 2. Shoda s normou EN Spolehlivý, snadno ovladatelný Paralelní měření CO-/CO 2 C Shoda s normou EN 50543 Spolehlivý, snadno ovladatelný Naměřené hodnoty lze jednoduše převést do přístroje testo 330 (V2010) Výstupní protokol je možné vytisknout přímo na místě

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém DOCUMENT CONSULTING XC 9124 9148 Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém XC 9124 9148 XC 9124 9148 Velký profesionál v oblasti velkoformátových strojů Potřebujete tisknout technické výkresy, zemní

Více

PÁRA S KVALITOU. Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Condair EL. Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu

PÁRA S KVALITOU. Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Condair EL. Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu PÁRA S KVALITOU Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Condair EL Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Rozvod páry flexibilní hadicí Condair EL

Více

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Condair CP3 hygienická kvalita páry jednoduchý výběr zařízení díky rozumným

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím

Vzduchotechnické jednotky. Systemair Access. Snadný přístup k pokročilým technologiím Vzduchotechnické jednotky Systemair Access Snadný přístup k pokročilým technologiím SNADNÝ PŘÍSTUP K POKROČILÝM TECHNOLOGIÍM Systemair Access V Systemairu děláme vše pro to, abychom našim zákazníkům co

Více

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1)

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1) PRÉCISE 6000 VÝHODY První přístroj se zobrazením alfanumerického prostého textu Přirozeně nízký hluk Plně vyvinutý bezpečnostní systém Maximální koncentrace kyslíku je dosažena velmi rychle ihned po zapnutí

Více

400 Série Automatické testovací systémy

400 Série Automatické testovací systémy Informace o výrobku 400 Série Automatické testovací systémy Mail: sales@encentrum.cz EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 - - Lidická 66 Praha 5 - - Telefax: +420 251 560 202 - Internet: www.etl-

Více

Panther v. 19. nová řada závěsných plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Panther v. 19. nová řada závěsných plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther v. 19 nová řada závěsných plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther nová řada závěsných plynových kotlů elegantní design pro

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

Digitální měření sazového čísla skutečné měření

Digitální měření sazového čísla skutečné měření Budoucnost zavazuje testo 308 Digitální měření sazového čísla skutečné měření Sazové číslo TÜV tested 1. BImSchV TÜV podle RgG 269 Elektronický měřič sazového čísla testo 308 Již desítky let praktikované

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF - - kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem a konstrukcí

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ je stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody o objemu 150 litrů, který splňuje nejnáročnější

Více