PLYNOVÝ ATMOSFÉRICKÝ KOTEL ATTACK MAXIMUS RZT, RZK, RT, RK, RST, RSK PLUS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PLYNOVÝ ATMOSFÉRICKÝ KOTEL ATTACK MAXIMUS RZT, RZK, RT, RK, RST, RSK PLUS"

Transkript

1 PLYNOVÝ ATMOSFÉRICKÝ KOTEL ATTACK MAXIMUS RZT, RZK, RT, RK, RST, RSK PLUS. A T T A C K. S K

2 O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. yy Nejvýznanější slovenský výrobce teelné techniky s čistě slovenský kaitále a s jední ajitele yy Na trhu je již 17 let a za toto období se rosadila ve více než 46 zeích světa yy Nejširší sortient výrobků na tuhá aliva, elety res. bioasu, zení lyn a LPG-roan robků a v každé skuině je široká ožnost výběru jako v odifikacích, tak ve výkonech. PRODUKTY: Produktové ortfolio firy ATTACK, s.r.o. se vyznačuje široký sortiente výrobků, které je rozlišené odle tyu daného roduktu, výkonu a druhu aliva zení lyn, LPGroan, tuhé alivo, nebo elety res. bioasa. V současnosti á solečnost ATTACK, s.r.o. nejširší roduktové ortfolio vý- yy 2 řady zlynovacích kotlů ATTACK DP a ATTACK DPX 2 odelů yy Peletové kotle, eletové hořáky 4 odely yy Peletové interiérové krby (telovzdušné i telovodní) y 0 odelů yy Litinové kotle na tuhá aliva a elety 22 odelů yy Akuulační nádrže 74 odelů yy Solární technika 18 solárních sestav yy Plynové nástěnné kondenzační kotle 6 odelů yy Plynové nástěnné atosférické kotle 6 odelů yy Plynové stacionární litinové kotle 92 odelů yy Zásobníky TUV (řío i neřío ohřívané) 4 odely yy Nástěnné elektrokotle 4 odely yy Radiátory 855 odelů yy a Jiné říslušenství a náhradní díly 2 odelů OCENĚNÍ CERTIFIKÁTY Hlavní cíle a filozofií solečnosti ATTACK, s.r.o. je vyvíjet šičkové výrobky s nejvyšší kvalitou, funkčností a designe, které dosahují nejvyšší účinnost salování s ohlede na životní rostředí ři zachování říznivé ceny. PRODUKTOVÉ PORTFOLIO Solečnost ATTACK, s.r.o. je držitele certifikátu kvality ISO 9001: yy ro návrh a vývoj kotlů, yy ro výrobu kotlů, yy servis a kotlů Solečnost ATTACK, s.r.o. se snaží o to, aby každý její výrobek atřil ve své třídě k tě nejleší. Nejvýstižněji o to svědčí i nožství ocenění z ezinárodních výstav doa i v zahraničí, které uděluje vícečlenná koise z odborných kruhů, a kterýi se ohou ochlubit téěř všechny skuiny vyráběných výrobků. 2 Všechny výrobky ATTACK jsou kvalitní réiové rodukty vyrobené nejodernější technologií na základě nejnovějšího výzkuu. Výrobky ají certifikáty CE, TÜV, GOST od renoovaných zkušeben ve světě.

3 VÝZKUM A VÝVOJ Solečnost ATTACK, s.r.o. á vlastní výzkuné a vývojové centru. Při vývoji se kladou riority na vývoj sofistikovaných a inovátorských roduktů vysoké kvality, které dovedou obstát v konkurenční boji na evroských ale i světových trzích. Všechny výrobky ATTACK jsou navrhovány a vyvíjeny v souladu s říslušnýi norai, secifikacei, rávníi a ostatníi ředisy. Výběr koonentů do výrobků ATTACK odléhá nejřísnější kritérií a ohou být oužity jedině solehlivé a dlouholetý rovoze ověřené koonenty a ateriály od renoovaných dodavatelů. Při vývoji solečnost ATTACK, s.r.o. nekooeruje s jinýi výrobci, ale snaží se být vždy o krok řed konkurencí. VÝROBNÍ ZÁVOD ATTACK Montáž stacionárních a nástěnných kotlů Solečnost ATTACK, s.r.o. vyrábí výrobky ve vlastních výrobních halách s členění výroby na kotle na bioasu litinové a ocelové, nástěnné lynové kotle a stacionární litinové kotle. Výroba kotlů na bioasu Solečnost ATTACK, s.r.o. disonuje nejnovější a nejodernější technologií ro výrobu kotlů (svařovací robotizovaná racoviště, laserové racoviště,...) což v noha oblastech řevyšuje současný evroský standard a odstatně zvyšuje kvalitu a životnost finálních výrobků. Technologie výroby kotlů na bioasu Na kvalitu výrobků ATTACK jsou kladeny nejvyšší ožadavky. Kotle jsou vyráběny ze seciálního kotlového lechu. PROČ SI VYBRAT SPOLEČNOST ATTACK? yy Za 17 let své existence vyrobila solečnost více než výrobků yy Výrobky ATTACK jsou vyrobeny nejodernějšíi výrobníi technologiei yy Inovativní řešení yy Produkty ají vynikající sotřebitelské a eisní hodnoty yy Koletní technická odora yy Šičkové výrobky s nejvyšší kvalitou, funkčností a designe yy Zákazníci a artneři ají ožnost zaškolení kdekoli na světě yy Široký sortient výrobků na bioasu, lyn a solární technika od jednoho výrobce Exortní aktivity Exortní aktivity ATTACK, s.r.o. jsou rozvinuté ve více než 46-ti zeích světa a jejich očet stále narůstá. V současnosti solečnost exortuje výrobky do všech zeí EU, Ruska, USA, Kanady a na Nový Zéland. Největší záje v zahraničí je o oderní dřevozlynovací a eletové kotle, které jsou v současnosti veli žádané v Evroě a na aerické kontinentu, ale i o stacionární lynové kotle, které solečnost solehlivě rerezentují až na daleké Sibiři. V různých zeích je otávka o různých roduktech. Proto solečnost ATTACK, s.r.o. řistuuje ke každéu zákazníkovi individuálně, aby dokázala usokojit konkrétní ožadavky a tak rozšířit =Exort řady našich sokojených zákazníků. Díky široké nabídce roduktů se solečnosti ATTACK, s.r.o. daří usokojit oravdu každého.

4 nástěnné KOTLE ATTACK MAXIMUS PLUS Nová řada luxusních nástěnných kotlů ATTACK MAXIMUS Plus je výsledke dlouhodobého výzkuu solečnosti ATTACK, s.r.o. na základě zkušeností ze zahraničních trhů. yy Elegantní koaktní design, yy nejodernější integrované technologie, yy ikrorocesorové řízení a autodiagnostika, yy solehlivý autoatický rovoz, lynulá regulace výkonu, yy intuitivní uživatelské ovládání, ekviterní regulace, yy nízká sotřeba aliva, yy vysoká účinnost a dlouhodobý ekologický rovoz, to všechno jsou vlastnosti, ro které si lynové nástěnné kotle ATTACK MAXIMUS získávají zákazníky o celé světě. Ucelená nabídka kotlů ATTACK řináší otiální řešení ro každou alikaci s garancí jednoduché instalace a kvalitního autorizovaného servisu. POPIS INTEGROVANÝCH FUNKCÍ MIKROPROCESOROVÁ ELEKTRONIKA Všechny nabízené kotle ATTACK jsou vybaveny elektronickou řídící deskou s oderní ikrorocesore oužívající PID odulaci výkonu, autodiagnostiku a otializaci rovozních stavů, detekci a indikaci chybných hlášení ro garanci bezečného a ekonoického rovozu. FunkcE ECO/COMFORT Aktivace funkce COMFORT výrazně zvyšuje uživatelský kofort říravy TUV. PROTIMRAZOVÁ OCHRANA Pokud telota v kotli klesne od 5 C, dojde k zaálení hořáku, třícestný ventil je nastaven do eziolohy a je zanuto čeradlo. Tí se chrání roti oškození vlive razu. Funkce je aktivní, jen okud je kotel řiojen na lyn a je od el. roude. funkce ANTI-LEGIONELLA Legionella je ro TUV tyická fora znečištění zůsobená bakteriei, které jsou obzvlášť nebezečné ro lidské zdraví. Tuto bakterii ničí ohřátí vody na telotu vyšší než 60 C. Toto je důvod, roč kotle ATTACK nejéně jednou za týden nahřívají vodu v zásobníku na 65 C, bez ohledu na uživatelské nastavení terostatu TUV. ANTI-BLOKAČNÍ OCHRANA FUNKCE čerpadla Pokud nedojde v růběhu 24 hodin k zanutí čeradla, autoatika kotle ho zane vždy na řibližně 5 sekund, aby nedošlo k jeho zablokování usazenýi nečistotai (nař. v letní období či běhe dlouhodobé nečinnosti). BEZPEČNOSTNÍ PRVKY yy Saoodvzdušňovací ventil yy Manostat yy Tlakový sníač yy 9 bar ojistný ventil (RZT-K) 4 yy Autoatický byass yy Pojistný ventil bar yy Havarijní a salinový terostat yy 2 l exanzní nádoba TUV (odel RZT-K)

5 ATTACK MAXIMUS RZT, RZK PLUS Nástěnný kotel ATTACK MAXIMUS RZT, RZK Plus s oderní designe, vybaven okrokovou technologií, se zvýšenou solehlivostí a kvalitou konstrukce. Kotle ATTACK MAXIMUS RZT, RZK Plus jsou určeny k vytáění ÚT a rodukci TUV se zabudovaný 60 litrový nerezový zásobníke s vysoký stuně účinnosti a veli nízkýi eisei, využívající zení lyn (G20), nebo roan (G1), vybaven a řízen oderní ovládací ikrorocesorový systée. Těleso kotle RZT, RZK Plus se skládá z ěděného výěníku s ovrchovou silikonovou úravou, z nerezového 12 raenného hořáku, vybaveného elektronický zaalování s ionizační kontrolou laenu a z odulačního lynového ventilu. PŘednosti yy závěsný kobinovaný lynový kotel ro ÚT a říravu TUV yy ěděný výěník s ochranou roti zanášení yy lynulá elektronická odulace výkonu yy 60 litrový nerezový zásobník yy ikrorocesorové řízení yy 8 litrová exanzní nádoba yy čeradlo ÚT yy systé říravy TUV ECO / COMFORT yy inteligentní regulace OenTher yy ochrana roti zarznutí, ochrana roti zablokování čeradla yy řehledný digitální dislej 4 4 / / yy autodiagnostika T G u G T G V G V G Ú n Ú U y l TU u T tu yy ekviterní regulace Vs oj. ýst stu stu V Vý iř V P yy autoatický byass NÁSTĚNNÝ KOTEL ATTACK MAXIMUS se zabudovaný 60 litr. zásobníke TUV technické PARAMETRY Max. / Min. teelný výkon TUV Jednotka RZT Plus RZK Plus 2,5 / 7 2,5 / 7 Tlak lynu naájení G20 Tlak lynu G1 7 ««Třída účinnosti odle sěrnice 922 EHS Třída eisí NOX Maxiální účinnost kotle % Obje vody v kotli TUV l Průtok TUV Δt 0 C l/10 in 180 Průtok TUV Δt 0 C l/hod 750 Naětí elektrické sítě V / Hz 820 Paraetr Max. / Min. teelný výkon ÚT ~ 20 / 50 Elektrický říkon Elektrický říkon ři rodukci TUV Hotnost rázdného kotle kg Přiojení na odtah salin 100/60; 80/125 5; 10 Přiojení kotle na koín 11 Rozěry (Š x V x H) 600 x 820 x Pois 1. Tlačítko snížení nastavené teloty užitkové vody 2. Tlačítko zvýšení nastavené teloty užitkové vody. Tlačítko snížení nastavené teloty vody v toné 4. Tlačítko zvýšení nastavené teloty vody v toné 5. Dislej LCD 6. Tlačítko řeínání režiu Léto / Zia 7. Tlačítko řeínání režiu Econoy / Cofort 8. Tlačítko obnovení nastavení / nalnění 9. Tlačítko zanutí / vynutí sotřebiče 10. Tlačítko nabídky Řízená telota

6 ATTACK MAXIMUS rst, rsk lus Nástěnný kotel ATTACK MAXIMUS RST, RSK Plus s oderní designe, vybavený okrokovou technologií, se zvýšenou solehlivostí a kvalitou konstrukce. Kotle ATTACK MAXIMUS RST, RSK Plus jsou určeny k vytáění ÚT a rodukci TUV s růtokový ohřeve s vysoký stuně účinnosti a veli nízkýi eisei, využívající zení lyn (G20), nebo roan (G1), vybavený a řízený oderní ovládací ikrorocesorový systée. Těleso kotle RST, RSK Plus se skládá z ěděného výěníku s ovrchovou silikonovou úravou, z nerezového 11 raenního hořáku, vybaveného elektronický zaalování s ionizační kontrolou laene a z odulačního lynového ventilu. PŘednosti yy závěsný kobinovaný lynový kotel ro ÚT a říravu TUV v biterické výěníku yy ěděný výěník s ochranou roti zanášení yy lynulá elektronická odulace výkonu yy ikrorocesorové řízení yy 7 litrová exanzní nádoba yy čeradlo ÚT yy systé říravy TUV ECO / COMFORT yy inteligentní regulace OenTher yy ochrana roti zarznutí, G T G Ú V yy ochrana roti zablokování G U u u T G t n s V y ý G l U V tu T T čeradla s. oj Vý Ú tu i tu Vs Př yy řehledný digitální dislej Vs NÁSTĚNNÝ KOTEL ATTACK MAXIMUS s růtokový ohřeve TUV 7 16 technické PARAMETRY Jednotka RST Plus Max. / in. teelný výkon ÚT 2,5 / 7 Max. / in. teelný výkon TUV 2,5 / 7 Tlak lynu naájení G20 20 Tlak lynu naájení G1 7 ««Třída účinnosti odle sěrnice 922 EHS Třída eisí NOX Maxiální účinnost kotle % Obje vody v kotli v TUV l 0, l/in 1,7 l/in 11,4 Naětí elektrické sítě 6 V / Hz ~ 20 / 50 Elektrický říkon Elektrický říkon ři rodukci TUV Hotnost rázdného kotle kg 2 27 Přiojení na odtah salin 100/60; 80/125 5; Průtok TUV Δt 25 C Rozěry (Š x V x H) Průtok TUV Δt 0 C Přiojení kotle na koín 2 RSK Plus 400 x 700 x Paraetr POPIS 1. Tlačítko snížení nastavené teloty užitkové vody 2. Tlačítko zvýšení nastavené teloty užitkové vody. Tlačítko snížení nastavené teloty vody v toné 4. Tlačítko zvýšení nastavené teloty vody v toné 5. Dislej LCD 6. Tlačítko řeínání režiu Léto / Zia 7. Tlačítko řeínání režiu Econoy / Cofort 8. Sybol telá užitková voda 9. Ohřev TUV v činnosti 10. Letní reži v činnosti 11. Multifunkční reži v činnosti (bliká ři funkci ochrana výěníku) 12. Eco (Econoy) reži v činnosti 1. Vytáění v činnosti 14. Sybol vytáění 15. Hořák v činnosti a aktuální výkon (bliká ři funkci ochrana laene)

7 ATTACK MAXIMUS rt, rk lus Nástěnný kotel ATTACK MAXIMUS RT, RK Plus s oderní designe, vybavený okrokovou technologií, se zvýšenou solehlivostí a kvalitou konstrukce. Kotle ATTACK MAXIMUS RT, RK Plus jsou určeny k vytáění ÚT s vysoký stuně účinnosti a veli nízkýi eisei, využívající zení lyn (G20), nebo roan (G1), vybavený a řízený oderní ovládací ikrorocesorový systée. Těleso kotle RT, RK Plus se skládá z ěděného výěníku s ovrchovou silikonovou úravou, z nerezového 11 raenního hořáku, vybaveného elektronický zaalování s ionizační kontrolou laene a z odulačního lynového ventilu. Ke kotli RT, RK Plus je ožné řiojit externí zásobník telé užitkové vody (dolňkový). PŘEDNOSTI yy závěsný lynový kotel ro říravu ÚT a TUV yy onoterický ěděný výěník s ochranou roti zanášení yy lynulá elektronická odulace výkonu yy autodiagnostika yy ikrorocesorové řízení yy 8 litrová exanzní nádoba yy čeradlo ÚT, autoatický byass yy ochrana roti zarznutí, ochrana roti zablokování čeradla yy inteligentní regulace OenTher, yy LCD dislej yy inteligentní sériová ekviterní regulace yy řehledný digitální dislej yy systé říravy TUV ECO / COMFORT G GTÚV G TÚV G K K ník u K G ík Ú Ú sob lyn Ú obn ÚK yy tři hvězdičky účinnosti odle y stu ýsture zá oj. stu e zás stu ý V r V V V i 922 EEC (ro odel turbo) Pr yy řírava na řiojení solárního y ro ohřev TUV NÁSTĚNNÝ KOTEL ATTACK MAXIMUS s ožností řiojení zásobníku TUV technické PARAMETRY Max. / in. teelný výkon ÚT Jednotka RT Plus RK Plus 2,5 / 7 Tlak lynu naájení G20 20 Tlak lynu naájení G1 7 Třída účinnosti odle sěrnice 922 EHS ««Třída eisí NOX Maxiální účinnost kotle % 9 91 l/10 in Průtok TUV Δt 0 C l/hod Naětí elektrické sítě V / Hz Průtok TUV Δt 0 C 8 ~ 20 / 50 Elektrický říkon Hotnost rázdného kotle kg 2 27 Přiojení na odtah salin 100/60; 80/125 5; 10 Přiojení kotle na koín 11 Rozěry (Š x V x H) 450 x 700 x Paraetr Pois 1. Tlačítko snížení nastavené teloty užitkové vody 2. Tlačítko zvýšení nastavené teloty užitkové vody. Tlačítko snížení nastavené teloty vody v toné 4. Tlačítko zvýšení nastavené teloty vody v toné 5. Dislej LCD 6. Tlačítko řeínání režiu Léto / Zia 7. Tlačítko řeínání režiu Econoy / Cofort 8. Tlačítko obnovení nastavení / nalnění 9. Tlačítko zanutí / vynutí sotřebiče 10. Tlačítko nabídky Řízená telota

8 ATTACK, s.r.o. Dielenská Kružná Vrútky Slovakia Tel: Fax: E-ail: exort@attack.sk eb: Výrobca ATTACK s.r.o. si vyhradzuje rávo technických zien výrobkov bez redchádzajúceho uozornenia. ATTACK, s.r.o. roducer reserves the right to change technical araeters and diensions of boilers without revious warning. Der Hersteller ATTACK, s.r.o. behält sich das Recht der technischen Veräderungen an Produkten ohne eine vorige arnung. Изготовитель АТТАСК оставляет за собой право изменения технических параметров и размеров котла без предыдующего предупреждения. Le roducteur ATTACK Sàrl. réserve le droit des odifications techniques sans l avertisseent récédent. Productor ATTACK, s.r.o. reserva el derecho de cabios técnicos sin advertencia anterior. ATTACK, s.r.o. 09/201

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS AKUMULAČNÍ NÁDŽE ATTACK AK/AS, H/HS, TUV/TUVS, S/SS W W W. A T T A C K. C Z O SPOLEČNOSTI ATTACK O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. y Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné techniky y Spokojení zákazníci ve

Více

PLYNOVÉ KONDENZAČNÍ KOTLE ATTACK CONDENSING Premium, KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus

PLYNOVÉ KONDENZAČNÍ KOTLE ATTACK CONDENSING Premium, KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus PLYNOVÉ KONDENZAČNÍ KOTLE ATTACK CONDENSING Premium, KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus W W W. A T T A C K. C Z O SPOLEČNOSTI ATTACK O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. y Nejvýznamnější slovenský výrobce

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS NÁVOD K OBSLUZE

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS NÁVOD K OBSLUZE AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS NÁVOD K OBSLUZE W W W. A T T A C K. S K OBSAH 1. Obecné informace................................................. 2 2. Popis zařízení.....................................................

Více

PLYNOVÝ KONDENZAČNÍ KOTEL ATTACK. KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus

PLYNOVÝ KONDENZAČNÍ KOTEL ATTACK. KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus PLYNOVÝ KONDENZAČNÍ KOTEL ATTACK KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus. A T T A C K. S K O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. yy Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné techniky s čistě slovenským kapitálem

Více

LITINOVÝ KOTEL ATTACK FD NA TUHÉ PALIVO A PELETY

LITINOVÝ KOTEL ATTACK FD NA TUHÉ PALIVO A PELETY LITINOVÝ KOTEL ATTACK FD NA TUHÉ PALIVO A PELETY W W W. A T T A C K. S K UNIVERZÁLNÍ LITINOVÝ KOTEL NA TUHÉ PALIVO ATTACK FD Litinový teplovodní kotel na pevné palivo ATTACK FD je moderní zdroj tepla s

Více

KOMBINOVANÝ KOTEL ATTACK WOOD&PELLET NA DŘEVO A PELETY

KOMBINOVANÝ KOTEL ATTACK WOOD&PELLET NA DŘEVO A PELETY KOMBINOVANÝ KOTEL ATTACK WOOD&PELLET NA DŘEVO A PELETY W W W. A T T A C K. C Z O SPOLEČNOSTI ATTACK O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. y Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné techniky y Spokojení zákazníci

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS NÁVOD K OBSLUZE

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS NÁVOD K OBSLUZE AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS NÁVOD K OBSLUZE W W W. A T T A C K. C Z OBSAH 1. Obecné informace................................................. 2 2. Popis zařízení.....................................................

Více

NÁVOD K OBSLUZE ATTACK PLOCHÝ SLUNEČNÍ KOLEKTOR SOLARTHERM. ATTACK, s.r.o. - 05/2011

NÁVOD K OBSLUZE ATTACK PLOCHÝ SLUNEČNÍ KOLEKTOR SOLARTHERM. ATTACK, s.r.o. - 05/2011 CZ NÁVOD K OBSLUZE PLOCHÝ SLUNEČNÍ KOLEKTOR ATTACK, s.r.o. - 05/2011 ATTACK SOLARTHERM Obsah Bezpečnostní upozornění... 4 Přepravní pokyny... 5 Montážní pokyny... 6 Přehled nářadí... 7 Přehled materiálu...

Více

Kondenzační plynové kotle

Kondenzační plynové kotle Kondenzační plynové kotle Primární výměník z nerez oceli: spolehlivost Snadná obsluha díky ovládacímu panelu vybavenému ručními ovladači, elektronickým displejem a multifunkčními kontrolkami Možnost připojení

Více

KOTEL NA BIOMASU ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS

KOTEL NA BIOMASU ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS KOTEL NA BIOMASU ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS W W W. A T T A C K. S K O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné techniky s čistě slovenským kapitálem a s jedním majitelem

Více

ATTACK DPX. NÁVOD K OBSLUZE Návod na správnou instalaci, provoz a čištění kotlů ZPLYŇOVACÍ KOTEL NA DŘEVO STANDARD / PROFI / LAMBDA

ATTACK DPX. NÁVOD K OBSLUZE Návod na správnou instalaci, provoz a čištění kotlů ZPLYŇOVACÍ KOTEL NA DŘEVO STANDARD / PROFI / LAMBDA ZPLYŇOVACÍ KOTEL NA DŘEVO ATTACK DPX STANDARD / PROFI / LAMBDA NÁVOD K OBSLUZE Návod na správnou instalaci, provoz a čištění kotlů W W W. A T T A C K. C Z Důležité! Před prvním spuštěním si důkladně prostudujte

Více

LITINOVÉ KOTLE ATTACK FD BIOHEAT, FD PELLET NA PEVNÁ PALIVA A PELETY

LITINOVÉ KOTLE ATTACK FD BIOHEAT, FD PELLET NA PEVNÁ PALIVA A PELETY LITINOVÉ KOTLE ATTACK FD BIOHEAT, FD PELLET NA PEVNÁ PALIVA A PELETY W W W. A T T A C K. C Z Modelová řada 9000 Modelová řada 8000 Modelová řada 7000 5 ATTACK W&P yattack WOOD & PELLETy yvýkon: dřevo 25

Více

SOLÁRNÍ TECHNIKA ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM

SOLÁRNÍ TECHNIKA ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM SOLÁRNÍ TECHNIKA ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM W W W. A T T A C K. S K Využitelnost solární energie Slunce je prakticky nevyčerpatelný, bezpečný a obnovitelný zdroj energie přístupný po většinu roku.

Více

SOLÁRNÍ TECHNIKA ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM

SOLÁRNÍ TECHNIKA ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM W W W. A T T A C K. C Z Využitelnost solární energie Slunce je prakticky nevyčerpatelný, bezpečný a obnovitelný zdroj energie, přístupný po většinu roku. Využívání energie

Více

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ březen 2014

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ březen 2014 KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ březen 2014 Koncem roku 2009 došlo k fúzi mezi skupinami Baxi, De Dietrich a Remeha a vznikla tak nová skupina, která nese název BDR Thermea. Skupina BDR Thermea patří mezi

Více

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ leden 2013

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ leden 2013 KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ leden 2013 Koncem roku 2009 došlo k fúzi mezi skupinami Baxi, De Dietrich a Remeha a vznikla tak nová skupina, která nese název BDR Thermea. Skupina BDR Thermea patří mezi přední

Více

KONDENZAČNÍ TURBO KOMÍNOVÉ PLYNOVÉ TOPIDLO

KONDENZAČNÍ TURBO KOMÍNOVÉ PLYNOVÉ TOPIDLO D-Trade Praha-105x148.indd 1 3.12.2014 15:51:14 KONDENZAČNÍ TURBO KOMÍNOVÉ PLYNOVÉ TOPIDLO D-Trade Praha-105x148.indd 2 3.12.2014 15:51:14 Obsah KONDENZAČNÍ KOTLE ITACA KOMBI 3 FORMENTERA KOMBI 4 NIAS

Více

Mainfour 240 F: výkon: 9,3 24 kw, kombinovaný s TUV, nucený odtah spalin (turbo)

Mainfour 240 F: výkon: 9,3 24 kw, kombinovaný s TUV, nucený odtah spalin (turbo) Ceník kotlů závěsné plynové kotle BAXI WWW.KVALITNIKOTLE.CZ ceny jsou platné od: 1.7.2010 Mainfour Digitální ovládací panel s LCD displejem a tlačítky, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, integrovaný

Více

DŘEVOZPLYNOVACÍ KOTEL ATTACK DP STANDARD / PROFI

DŘEVOZPLYNOVACÍ KOTEL ATTACK DP STANDARD / PROFI DŘEVOZPLYNOVACÍ KOTEL ATTACK DP STANDARD / PROFI W W W. A T T A C K. S K O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné techniky s čistě slovenským kapitálem a s jedním majitelem

Více

Kombinovaný průtokový kotel s ohřevem vody Tradice je technologie budoucnosti

Kombinovaný průtokový kotel s ohřevem vody Tradice je technologie budoucnosti NÁSTĚNNÉ KOTLE MYNUTE DGT PRŮTOKOVÝ OHŘEV Kombinovaný průtokový kotel s ohřevem vody Tradice je technologie budoucnosti MYNUTE DGT nástěnné kotle Typ se 7 modely Modelový typ MYNUTE se skádá ze 7 modelů:

Více

KATALOG ATMOSFÉRICKÝCH KOTLŮ. listopad 2013

KATALOG ATMOSFÉRICKÝCH KOTLŮ. listopad 2013 KATALOG ATMOSFÉRICKÝCH KOTLŮ listopad 2013 Koncem roku 2009 došlo k fúzi mezi skupinami Baxi, DeDietrich a Remeha a vznikla tak nová skupina, která nese název BDR Thermea. Skupina BDR Thermea patří mezi

Více

BLUEHELIX TECH A (do 45 kw) BLUEHELIX TECH A s externí zásobníkem

BLUEHELIX TECH A (do 45 kw) BLUEHELIX TECH A s externí zásobníkem CENÍK 2017 KONDENZAČNÍ KOTLE BLUEHELIX PRO ZÁVĚSNÝ KONDENZAČNÍ KOTEL NA UK S BITERMICKÝM NEREZOVÝM VÝMĚNÍKEM PRO PŘÍMÝ OHŘEV TUV Patentovaný nerezový výměník z nerezové oceli trubka v trubce na vytápění

Více

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens nová řada vysoce účinných kondenzačních kotlů s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody

Více

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody Hlavní vlastnosti

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VCC ecocompact VSC ecocompact VSC D aurocompact VKK ecocraft exclusiv ecocompact elegantní design Stacionární

Více

KOTEL NA BIOMASU ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS

KOTEL NA BIOMASU ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS KOTEL NA BIOMASU ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS W W W. A T T A C K. C Z O SPOLEČNOSTI ATTACK O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. y Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné techniky y Spokojení zákazníci ve více

Více

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody

Tiger Condens. Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Tiger Condens Vysoce účinné kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem s vrstveným ukládáním teplé vody Vyberte si kondenzační kotel Tiger Condens s vestavěným zásobníkem teplé vody Hlavní vlastnosti

Více

Plynové kotle. www.viadrus.cz

Plynové kotle. www.viadrus.cz Plynové kotle www.viadrus.cz Plynové kotle G36 stacionární samotížný plynový kotel G42 (ECO) stacionární plynový nízkoteplotní kotel vysoká provozní spolehlivost a dlouhá životnost litinového tělesa vysoká

Více

CENÍK KOTLŮ BAXI HEATING. Platný od 1. ledna 2010 do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem. Baxi Heating (Czech Republic) s.r.o.

CENÍK KOTLŮ BAXI HEATING. Platný od 1. ledna 2010 do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem. Baxi Heating (Czech Republic) s.r.o. CZ KOTLŮ Platný od 1. ledna 2010 do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem Baxi Heating (Czech Republic) s.r.o. centrála Praha: Jeseniova 2770/56, 130 00 Praha 3 Tel.: +420-271 001 627 Fax: +420-271 001

Více

NOVINKA. energeticky úsporné čerpadlo vestavěná ekvitermní regulace plynulá regulace výkonu snadné a intuitivní ovládání

NOVINKA. energeticky úsporné čerpadlo vestavěná ekvitermní regulace plynulá regulace výkonu snadné a intuitivní ovládání Třída NOx 5 THERM 4 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A THERM 4 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A NOVINKA Upozornění: Veškeré uvedené informace k těmto kotlům jsou zatím pouze informativní. Případné změny budou upřesněny na www.thermona.cz.

Více

KATALOG VÝROBKŮ. Český výrobce kotlů

KATALOG VÝROBKŮ. Český výrobce kotlů KATALOG VÝROBKŮ 2018 Český výrobce kotlů LEGENDA Třída NOx 6 Spotřebič s nejvyšší třídou NOx 6 Kotle určené pro vytápění Kotle s průtokovým ohřevem teplé vody Kotle s přípravou teplé vody v zabudovaném

Více

- kondenzační kotel pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku, provedení turbo

- kondenzační kotel pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku, provedení turbo Třída NOx 5 THERM 4 KD.A, KDZ.A, KDZ.A 5 THERM 4 KD.A, KDZ.A, KDZ.A 5 NOVINKA Upozornění: Veškeré uvedené informace k těmto kotlům jsou zatím pouze informativní. Případné změny budou upřesněny na www.thermona.cz.

Více

nástěnné kotle s ohřevem vody v zásobníku

nástěnné kotle s ohřevem vody v zásobníku nástěnné kotle s ohřevem vody v zásobníku therm PRo 14 XZ, txz therm 20 LXZ, tlxz therm 28 LXZ, tlxz therm 20 LXZe.A, tlxze.a therm 28 LXZe.A therm PRo 14 KX, tkx therm 28 LXZ.A 5, tlxz.a 5 therm 20 LXZe.A

Více

KATALOG KATALOG PRODUKTŮ PRODUKTŮ ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ

KATALOG KATALOG PRODUKTŮ PRODUKTŮ ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ KATALOG KATALOG PRODUKTŮ PRODUKTŮ ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ 2018 LEGENDA Třída NOx 5 Spotřebič s nejvyšší třídou NOx 5 Kotle určené pro vytápění Kotle s průtokovým ohřevem teplé vody Kotle s přípravou teplé

Více

UT - model RAI/RSI 8-24 kw ÚT a TUV - model CAI/CSI kw ÚT a TUV - model CAI/CSI kw

UT - model RAI/RSI 8-24 kw ÚT a TUV - model CAI/CSI kw ÚT a TUV - model CAI/CSI kw Mynut J Plynové kotle MYNUT J s předehřeve TUV jsou nejnovějšíi odely kobinovaných kotlů velice vhodných pro instalace do bytů, ale i rodinných doků. Pro svoje jednoduché ovládání jsou velice oblíbené.

Více

DŘEVOZPLYŇOVACÍ KOTLE ATTACK SLX, DPX, DP STANDARD / PROFI / LAMBDA TOUCH / COMBI PELLET

DŘEVOZPLYŇOVACÍ KOTLE ATTACK SLX, DPX, DP STANDARD / PROFI / LAMBDA TOUCH / COMBI PELLET DŘEVOZPLYŇOVACÍ KOTLE ATTACK SLX, DPX, DP STANDARD / PROFI / LAMBDA TOUCH / COMBI PELLET W W W. A T T A C K. C Z O SPOLEČNOSTI ATTACK O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. y Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné

Více

CENÍK KOTLŮ BAXI HEATING. Platný od 1. července 2011 do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem. Baxi Heating (Czech Republic) s.r.o.

CENÍK KOTLŮ BAXI HEATING. Platný od 1. července 2011 do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem. Baxi Heating (Czech Republic) s.r.o. CZ KOTLŮ Platný od 1. července 2011 do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem Baxi Heating (Czech Republic) s.r.o. centrála Praha: Jeseniova 2770/56, 130 00 Praha 3 Tel.: +420-271 001 627 Fax: +420-271

Více

03 Návrh pojistného a zabezpečovacího zařízení

03 Návrh pojistného a zabezpečovacího zařízení 03 Návrh ojistného a zabezečovacího zařízení Roman Vavřička ČVUT v raze, Fakulta strojní Ústav techniky rostředí 1/14 htt://ut.fs.cvut.cz Roman.Vavricka@fs.cvut.cz ojistné zařízení chrání zdroj tela roti

Více

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ. červenec 2012

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ. červenec 2012 KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ červenec 2012 Kondenzační plynové kotle Obsah: Prime HT Koncem roku 2009 došlo k fúzi mezi skupinami Baxi, DeDietrich a Remeha a vznikla tak nová skupina, která nese název BDR

Více

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem VSC ecocompact VSC S aurocompact ecocompact - revoluce ve vytápění Pohled na vnitřní

Více

HERCULES Condensing ERP. Stacionární kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV

HERCULES Condensing ERP. Stacionární kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV Condensing ERP Stacionární kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV MODELOVÁ ŘADA Condensing ErP Stacionární plynové kondenzační kotle Topné s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV VŠE V JENOM

Více

KOTEL NA BIOMASU ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS

KOTEL NA BIOMASU ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS KOTEL NA BIOMASU ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS W W W. A T T A C K. C Z O SPOLEČNOSTI ATTACK O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. y Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné techniky y Spokojení zákazníci ve více

Více

Výpo ty Výpo et hmotnostní koncentrace zne ující látky ,

Výpo ty Výpo et hmotnostní koncentrace zne ující látky , "Zracováno odle Skácel F. - Tekáč.: Podklady ro Ministerstvo životního rostředí k rovádění Protokolu o PRTR - řehled etod ěření a identifikace látek sledovaných odle Protokolu o registrech úniků a řenosů

Více

THERM 28 KD.A, KDZ.A, KDC.A, KDZ5.A, KDZ10.A

THERM 28 KD.A, KDZ.A, KDC.A, KDZ5.A, KDZ10.A TŘÍDA NOx THERM KD.A, KDZ.A, KDC.A, KDZ.A, KDZ0.A THERM KD.A, KDZ.A, KDC.A, KDZ.A, KDZ0.A sešit Kotle jsou určeny pro vytápění objektů s tepelnou ztrátou do kw. Díky široké modulaci výkonu se optimálně

Více

Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů

Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens kondenzační kotle mají mnohem vyšší stupeň využití než tradiční kotle možná instalace na stávající

Více

Listino prezzi TECHNICKÝ CENÍK. Edizione Gennaio 2014. let 2015 / 08. Od září 2015 nově možnost prodloužené záruky na nové kondenzační kotle!

Listino prezzi TECHNICKÝ CENÍK. Edizione Gennaio 2014. let 2015 / 08. Od září 2015 nově možnost prodloužené záruky na nové kondenzační kotle! N A Á V O T N A R A G let A Z Á R U K A P R O D L O U Ž E N Á Od září 215 nově možnost prodloužené záruky na nové kondenzační kotle! Listino prezzi TECHNICKÝ CENÍK 215 / 8 Edizione Gennaio 214 Platný od

Více

ECONCEPT TECH. Závěsný plynový kondenzační kotel pro vytápění a průtokový ohřev TUV s přípravou pro zapojení do solárních systémů.

ECONCEPT TECH. Závěsný plynový kondenzační kotel pro vytápění a průtokový ohřev TUV s přípravou pro zapojení do solárních systémů. ECONCEPT TECH Závěsný plynový kondenzační kotel pro vytápění a průtokový ohřev TUV s přípravou pro zapojení do solárních systémů. ECONCEPT TECH Představení ECONCEPT TECH byl vyvinut se zaměřením na uspokojení

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Série 100. Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz 2.1

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Série 100. Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz 2.1 TECNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Série. Oběhová a cirkulační čeradla z Obsah Obecné informace strana Výkonový rozsah Výrobní rogram Tyové klíče 7 Použití 8 Otoné systémy 8 Systémy cirkulace telé (užitkové) vody

Více

Panther v. 19. nová řada závěsných plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Panther v. 19. nová řada závěsných plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther v. 19 nová řada závěsných plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther nová řada závěsných plynových kotlů elegantní design pro

Více

THERM 14 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A

THERM 14 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A TŘÍDA NOx THERM KD.A, KDZ.A, KDZ.A THERM KD.A, KDZ.A, KDZ.A sešit Výkonový rozsah kotlů THERM KD.A, KDZ.A a KDZ.A je uzpůsoben pro využití v objektech s malou tepelnou ztrátou, např. nízkoenergetických

Více

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU 466/4-5 ecotec plus VU 656/4-5 ecotec plus

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU 466/4-5 ecotec plus VU 656/4-5 ecotec plus Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU 466/4-5 ecotec plus VU 656/4-5 ecotec plus VU ecotec plus Zvláštní přednosti - závěsný kotel s nerezovým kondenzačním výměníkem - hodnota

Více

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ. prosinec 2014

KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ. prosinec 2014 KATALOG KONDENZAČNÍCH KOTLŮ prosinec 2014 Koncem roku 2009 došlo k fúzi mezi skupinami Baxi, De Dietrich a Remeha a vznikla tak nová skupina, která nese název BDR Thermea. Skupina BDR Thermea patří mezi

Více

tel.: ,

tel.: , www.ekoscroll.cz, info@ekoscroll.cz, tel.: 73 7 89, 731 6 1 EKOSCROLL ALFA Automatický kotel nové generace na tuhá paliva s ocelovým výměníkem na spalování hnědého uhlí ořech a pelet. V kotli je možné

Více

Obsah PLYNOVÉ ZÁSOBNÍKOVÉ OHŘÍVAČE VODY 24_ ARISTON V CA 25_ ARISTON V CA-E 26_ ARISTON P CA 27_ SGA MICRO C 45 28_ ARISTON V FB 29_ ARISTON P FB

Obsah PLYNOVÉ ZÁSOBNÍKOVÉ OHŘÍVAČE VODY 24_ ARISTON V CA 25_ ARISTON V CA-E 26_ ARISTON P CA 27_ SGA MICRO C 45 28_ ARISTON V FB 29_ ARISTON P FB Obsah 2_ LEGENDA PIKTOGRAMY BEZTLAKOVÉ ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE 3_ 4_ EUREKA TLAKOVÉ ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE 5_ TI SHAPE SMALL 6_ PRO ECO 7_ PRO PLUS 8_ TI TECH BIG CAPACITY 9_ SHAPE ECO 10_ SHAPE PREMIUM 11_ VELIS

Více

THERM 24 KDN, KDZN, KDCN

THERM 24 KDN, KDZN, KDCN TŘÍDA NOx THERM KDN, KDZN, KDCN THERM KDN, KDZN, KDCN Kotle jsou určeny pro vytápění objektů s tepelnou ztrátou do kw. Díky široké modulaci výkonu se optimálně přizpůsobují aktuální tepelné potřebě objektu

Více

bures@bures-instalace.cz (+420) 775 226 334 www.bures-instalace.cz

bures@bures-instalace.cz (+420) 775 226 334 www.bures-instalace.cz Dobrý den, Nabízíme akční plynové kotle Buderus. Plynové kotle vhodné pro standartní otopné soustavy. 1) Plynový kotel TYP U154-20/ U154-20K (9 20kW) - akční cena 26.500,- bez DpH, při montáži 30475,-

Více

KONDENZAČNÍ TURBO PLYNOVÉ TOPIDLO FOTOVOLTAIKA

KONDENZAČNÍ TURBO PLYNOVÉ TOPIDLO FOTOVOLTAIKA KONDENZAČNÍ TURBO PLYNOVÉ TOPIDLO FOTOVOLTAIKA BALI BTFS E32 elektronické zapalování hořák vybaven třemi hořákovými trubicemi a ionizační kontrolou plamene atmosférický hořák z nerezové oceli sekundární

Více

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv

Závěsné kondenzační kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VU ecotec exclusiv Závěsné kondenzační kotle ecotec exclusiv Maximální přizpůsobení topného výkonu Široké možnosti použití Kondenzační kotle

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

Panther nová řada závěsných plynových kotlů

Panther nová řada závěsných plynových kotlů Panther nová řada závěsných plynových kotlů Panther nová řada závěsných plynových kotlů elegantní design pro harmonické zakomponování do interiéru kotle pro vytápění nebo s průtokovým ohřevem s funkcí

Více

Obecné informace. Oběhová čerpadla. Typový identifikační klíč. Výkonové křivky GRUNDFOS ALPHA+ GRUNDFOS ALPHA+ Oběhová čerpadla.

Obecné informace. Oběhová čerpadla. Typový identifikační klíč. Výkonové křivky GRUNDFOS ALPHA+ GRUNDFOS ALPHA+ Oběhová čerpadla. Čeradla ředstavují komletní konstrukční řadu oběhových čeradel s integrovaným systémem řízení odle diferenčního tlaku, který umožňuje řizůsobení výkonu čeradla aktuálním rovozním ožadavkům dané soustavy.

Více

KATALOG ATMOSFÉRICKÝCH KOTLŮ březen 2014

KATALOG ATMOSFÉRICKÝCH KOTLŮ březen 2014 KATALOG ATMOSFÉRICKÝCH KOTLŮ březen 2014 Koncem roku 2009 došlo k fúzi mezi skupinami Baxi, DeDietrich a Remeha a vznikla tak nová skupina, která nese název BDR Thermea. Skupina BDR Thermea patří mezi

Více

Nástěnný kotel pro topení nebo topení a externí zásobník TALIA SYSTEM 15,25 CF - komín TALIA SYSTEM FF 15,25,30,35 FF - turbo

Nástěnný kotel pro topení nebo topení a externí zásobník TALIA SYSTEM 15,25 CF - komín TALIA SYSTEM FF 15,25,30,35 FF - turbo Nástěnný kotel pro topení nebo topení a TALIA SYSTEM 15,25 CF - komín TALIA SYSTEM FF 15,25,30,35 FF - turbo teplo pro všechny Ventilátor s modulací otáček pro snížení hlučnosti a vysokou účinnost (FF

Více

Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens

Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Vyberte si kondenzační kotel Panther Condens kondenzační

Více

Teplo ve vašich službách KATALOG PRODUKTŮ ČERVEN 2008

Teplo ve vašich službách KATALOG PRODUKTŮ ČERVEN 2008 Teplo ve vašich službách KATALOG PRODUKTŮ ČERVEN 008 evropský výrobce, exportující do celého světa www.baxi.cz www.broetje.cz www.baxigroup.com Společnost BAXI Group je jednou z vedoucích evropských průmyslových

Více

Vitopend 111-W. Nejvyšší komfort přípravy teplé. vody v rozměrech nástěnného kotle

Vitopend 111-W. Nejvyšší komfort přípravy teplé. vody v rozměrech nástěnného kotle Vitopend 111-W Závěsný plynový kotel s integrovaným nerezovým zásobníkem teplé vody, typ WHSB, s modulovaným atmosférickým hořákem pro provoz závislý a nezávislý na vzduchu v místnosti. Rozsah tepelného

Více

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle Závěsné kondenzační

Více

KATALOG KATALOG PRODUKTŮ PRODUKTŮ ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ

KATALOG KATALOG PRODUKTŮ PRODUKTŮ ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ KATALOG KATALOG PRODUKTŮ PRODUKTŮ ČESKÝ VÝROBCE KOTLŮ LEGENDA Třída NOx 5 Spotřebič s nejvyšší třídou NOx 5 Kotle určené pro vytápění Kotle s průtokovým ohřevem teplé vody Kotle s přípravou teplé vody

Více

THERM 17 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A, KDZ10.A

THERM 17 KD.A, KDZ.A, KDZ5.A, KDZ10.A TŘÍDA NOx THERM KD.A, KDZ.A, KDZ.A, KDZ0.A THERM KD.A, KDZ.A, KDZ.A, KDZ0.A sešit Kotle THERM KD.A, KDZ.A, KDZ.A a KDZ0.A jsou uzpůsobeny pro využití v objektech s malou tepelnou ztrátou, např. nízkoenergetických

Více

THERM PRO 14 KX.A, X.A, XZ.A THERM PRO 14 TKX.A, TX.A, TXZ.A

THERM PRO 14 KX.A, X.A, XZ.A THERM PRO 14 TKX.A, TX.A, TXZ.A TŘÍDA NOx PRO KX.A, X.A, XZ.A, TKX.A, TX.A, TXZ.A PRO KX.A, X.A, XZ.A PRO TKX.A, TX.A, TXZ.A Kotle jsou určeny pro vytápění objektů s tepelnou ztrátou do kw. Ohřev teplé vody (TV) je řešen variantně v

Více

MODULATING PUMP MODEL B K 50 B B S 32 K 100. kw kw kw kw kw

MODULATING PUMP MODEL B K 50 B B S 32 K 100. kw kw kw kw kw BLUEHELIX B K STCIONÁRNÍ KONDENZČNÍ KOTEL S INTEGROVNÝM NEREZOVÝM ZÁSOBNÍKEM Patentovaný nerezový výměník z nerezové oceli typu ISI 16 Integrovaný nerezový zásobník TUV Premixový nerezový matrixový hořák

Více

Závěsné kondenzační kotle

Závěsné kondenzační kotle Závěsné kondenzační kotle VU, VUW ecotec plus Výhody kondenzační techniky Snižování spotřeby energie při vytápění a ohřevu teplé užitkové vody se v současné době stává stále důležitější. Nejen stoupající

Více

Propojení regulátorů RDG a Synco 700 do systému

Propojení regulátorů RDG a Synco 700 do systému Regulátory řady Synco Proojení regulátorů RDG a Synco 700 do systému Autor: René Kaemfer - ichal Bassy Verze: 0., 04-0-00 Dokument číslo: 53_VVS_RDG_HQ_CZ Coyright Siemens, s.r.o. 00 . Příklad: Regulace

Více

1885-2005 PREZENTACE

1885-2005 PREZENTACE 1885-2005 PREZENTACE Výkon kotle 8-62 kw Počet článků 3-10 Litinový článkový kotel VIADRUS U 26 HERCULES Přednosti: větší výkon na článek kotle s vyšším předáním tepla konvekční ploše větší objem spalovací

Více

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem

Panther Condens. Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem Panther Condens Závěsné kondenzační plynové kotle Závěsné kondenzační

Více

Výsledkem úspěšné výrobní strategie společnosti BAXI Group jsou výrobky, které jsou vždy na straně spotřebitele a jsou špičkou v oboru.

Výsledkem úspěšné výrobní strategie společnosti BAXI Group jsou výrobky, které jsou vždy na straně spotřebitele a jsou špičkou v oboru. KATALOG PRODUKTŮ listopad 2008 Baxi Společnost BAXI Group je jednou z vedoucích evropských průmyslových skupin, která se specializuje na zařízení pro vytápění a domácí komfort. BAXI Group nabízí široký

Více

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora.

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact Protože myslí dopředu. ecocompact revoluce ve vytápění

Více

Nástěnný kotel s průtokovým ohřevem vody (mikroakumulace) TALIA 25,30 CF - komín TALIA 25,30,35 FF - turbo

Nástěnný kotel s průtokovým ohřevem vody (mikroakumulace) TALIA 25,30 CF - komín TALIA 25,30,35 FF - turbo Nástěnný kotel s průtokovým ohřevem vody (mikroakumulace) TALIA 25,30 CF - komín TALIA 25,30,35 FF - turbo teplo pro všechny Přerušovač toku spalin se spalinovou pojistkou (CF ) Celoměděný spalinový výměník

Více

THERM 20 LXZE.A 5, TLXZE.A 5 THERM 28 LXZE5.A, TLXZE5.A THERM 28 LXZE10.A, TLXZE10.A

THERM 20 LXZE.A 5, TLXZE.A 5 THERM 28 LXZE5.A, TLXZE5.A THERM 28 LXZE10.A, TLXZE10.A 0 LXZE.A, TLXZE.A a LXZE.A, TLXZE.A a LXZE0.A, TLXZE0.A 0 LXZE.A, TLXZE.A LXZE.A, TLXZE.A LXZE0.A, TLXZE0.A TŘÍDA NOx Kotle jsou určeny pro vytápění objektů s tepelnou ztrátou do 0 popř. kw. Ohřev teplé

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant geotherm VWS ( provedení země/voda) Nabídka 002136247893 Investor : Hrstka Rd Podsedice Tel: Email: Montážní firma: Tomáš Mach

Více

Závěsné plynové kotle

Závěsné plynové kotle Závěsné plynové kotle BEZPEČNOSTNÍ TŘÍDA IP X5D pro ÚT s průtokovým ohřevem TV v bitermickém výměníku pro ÚT s ohřevem TV v deskovém výměníku pro ÚT s ohřevem TV v integrovaném nerezovém zásobníku pro

Více

Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem

Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem VSC ecocompact Zlatá medaile SHK BRNO 2004 11-22 ecocompact Pohled na vnitřní část kotle ecocompact VSC 196-C 150 a b c a Kondenzační nerezový výměník

Více

DŘEVOZPLYNOVACÍ KOTEL ATTACK DPX STANDARD / PROFI / LAMBDA

DŘEVOZPLYNOVACÍ KOTEL ATTACK DPX STANDARD / PROFI / LAMBDA DŘEVOZPLYNOVACÍ KOTEL ATTACK DPX STANDARD / PROFI / LAMBDA W W W. A T T A C K. S K O SPOLEČNOSTI ATTACK, s.r.o. Nejvýznamnější slovenský výrobce tepelné techniky s čistě slovenským kapitálem a s jedním

Více

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV MODELOVÁ ŘD VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV KOMPKTNÍ

Více

Zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků

Zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků [ Vzduch ] [ Voda ] Family Komplety [ Země] [ Buderus ] Zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků Family Komplet GB162 Family Komplet GB172 Logamax plus GB172 T Family Komplet GB072 Family Komplet U052/U054

Více

COMPACT CD1, CD2. Zásobník teplé vody se solárním příslušenstvím CD1 jeden výměník, CD2 dva výměníky. teplo pro všechny

COMPACT CD1, CD2. Zásobník teplé vody se solárním příslušenstvím CD1 jeden výměník, CD2 dva výměníky. teplo pro všechny COMPACT CD1, CD2 ZELIOS COMPACT CD1, CD2 Zásobník teplé vody se solárním příslušenstvím CD1 jeden výměník, CD2 dva výměníky teplo pro všechny Stacionární akumulační zásobník s jedním (CD1) nebo dvěma výměníky

Více

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com Vyhrazujeme si právo na změny parametrů výrobků z důvodu technických změn a vývoje výrobků v průběhu platnosti této brožury, a případné nepřesnosti způsobené chybou tisku. ARISTON THERMO CZ S.R.O. Poděbradská

Více

VERA HE přirozeně flexibilní

VERA HE přirozeně flexibilní Vera he přirozeně flexibilní KOTEL PRO KAŽDÝ TYP TOPNÉHO SYSTÉMU Vera HE je nová řada kombinovaných kondenzačních nástěnných kotlů, které se přizpůsobují různým systémovým řešením. Díky vysoké výtlačné

Více

Přehled kondenzačních kotlů THRs

Přehled kondenzačních kotlů THRs Přehled kondenzačních kotlů THRs THRs C (DC) THRs M-75H (DC) THRs M-75V THRs 2-17M-75V THRs 1-10C THRs 2-17C THRs 5-25C THRs 2-17M-75H THRs 1-10DC THRs 2-17DC THRs 5-25DC THRs 2-17M-75HDC 0,9 9,5 kw je

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 00210406101 Montážní partner: Investor: Jaromír Šnajdr 252 63 Roztoky Tel: 603422858

Více

VIPS gas s.r.o., Na Bělidle 1135, Liberec 6, TECHNICKÉ LISTY

VIPS gas s.r.o., Na Bělidle 1135, Liberec 6, TECHNICKÉ LISTY VIPS gas s.r.o., Na Bělidle 1135, Liberec 6, 460 06 www.vipsgas.cz TECHNICKÉ LISTY 4 / 2009 2 OBSAH: 4-5 Kondenzační kotle VICTRIX X 12 kw 6-7 Kondenzační kotle VICTRIX X 24 kw 8-9 Kondenzační kotle VICTRIX

Více

TECHNICKÝ CENÍK. Možnost prodloužené záruky na všechny kondenzační kotle! Platný od 1. května 2019 do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem G A

TECHNICKÝ CENÍK. Možnost prodloužené záruky na všechny kondenzační kotle! Platný od 1. května 2019 do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem G A TECHNICKÝ CENÍK Platný od 1. května 2019 do odvolání nebo nahrazení novým ceníkem A N Á V O T N A R A G let A Z Á R U K A P R O D L O U Ž E N Á Možnost prodloužené záruky na všechny kondenzační kotle!

Více

Cenově zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků. Teplo je náš živel. Buderus Family komplety. Family Komplet GB162. Family Komplet GB172

Cenově zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků. Teplo je náš živel. Buderus Family komplety. Family Komplet GB162. Family Komplet GB172 Buderus Family komplety Cenově zvýhodněné sestavy kotlů a zásobníků Family Komplet GB162 Family Komplet GB172 Family Komplet GB072 Family Komplet U152 / U154 Logamax plus GB172 T Teplo je náš živel Family

Více

4 Ztráty tlaku v trubce s výplní

4 Ztráty tlaku v trubce s výplní 4 Ztráty tlaku v trubce s výlní Miloslav Ludvík, Milan Jahoda I Základní vztahy a definice Proudění kaaliny či lynu nehybnou vrstvou částic má řadu alikací v chemické technologii. Částice tvořící vrstvu

Více

SAMSUNG Eco Heating System. Vzduch-voda

SAMSUNG Eco Heating System. Vzduch-voda -voda Je nejideálnějším, nákladově efektivním vytápěcím systémem, v němž se zdroj tepla ve formě venkovního vzduchu používá k vytápění podlah a vody v domácnostech. Podlahové vytápění Radiátor Teplá voda

Více

Bezpečné a spolehlivé vytápění

Bezpečné a spolehlivé vytápění obi_kapak_eng.ai 04.0.0 8:4:0 Bezpečné a spolehlivé vytápění Airfel Plynové, k kondezační kotle www.airfel.cz daikin.turkiye DaikinTurkiye by broþür giriþ sayfalarý_eng.ai 04.0.0 :09: Daikin ve světě Japonya

Více

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI Akumulační nádrže NADO 800/35v9 NADO 00/35v9 Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou tel.: +420 / 326 370 990 fax: +420 / 326 370

Více

Automatické kotle ALFA

Automatické kotle ALFA Výrobce: EKOGALVA s.r.o. Santiniho 17 Žďár nad Sázavou tel: 734 574 589 731 654 124 info@ekoscroll.cz Automatické kotle ALFA na uhlí a pelety www.ekoscroll.cz EKOSCROLL ALFA Automatický kotel nové generace

Více

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI

NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI Akumulační nádrže NADO 300/20v6 NADO 500/25v6 NADO 750/35v6 NADO 1000/45v6 Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. Dražice 69, 294 71 Benátky nad Jizerou tel: +420 / 326

Více

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody

Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody Lev 30 KKZ je stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody o objemu 150 litrů, který splňuje nejnáročnější

Více