Tipy pro opalování přípravky Keenwell

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tipy pro opalování přípravky Keenwell"

Transkript

1

2

3 Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť si bude užívat maximum dokonalé péče i příjemnou texturu přípravků. Vyzkoušejte si Keenwell a poznejte sama na sobě výjimečný smyslový požitek. Keenwell je španělská značka sídlící v Barceloně. Nabízí bohatou škálu pleťové i dekorativní kosmetiky. Přípravky značky Keenwell jsou určeny rovněž k profesionálnímu použití v kosmetických salónech. V nabídce péče vyniká zejména svou linií LA CREME, která obsahuje částečky diamantového prachu, perel a zlata a výtažky z kaviáru, orchidejí a bílých lanýžů. U zrodu Keenwell byl sen a vize Joseho Campose vytvořit takovou řadu kosmetiky, která by umožnila všem ženám uchovat si svou přirozenou krásu. Svou první linií nazvanou Země na Nilu vykonal v 70. letech ve světě kosmetiky doslova revoluci. Jeho společnost si rychle vydobyla skvělou pověst a získala i velké množství spokojených zákaznic, které oceňují inovaci, zapojení nejnovějších vědeckých poznatků a především absolutní kvalitu všech přípravků Keenwell.

4 KEENWELL RADÍ Tipy pro opalování přípravky Keenwell Pro rovnoměrné opálení nejprve proveďte peeling a očištění pleti. Výběr přípravků přizpůsobte fototypu Vaší pleti. Také mějte na paměti, že sluneční záření má v poledne vyšší intenzitu než v pozdním odpoledni. Vystavování pleti slunci má probíhat pozvolně. Začínejte ihned zjara, když se objeví první paprsky slunce (ale i přesto používejte přípravky na ochranu před sluncem). Přípravky uchovávejte ve stínu. Po otevření přípravku spotřebujte v té stejné sezoně. Po otevření se účinnost přípravků postupně zeslabuje. Přípravky nanášejte v dostatečném množství na čistou a suchou pleť, lépe více přípravku než méně. Nanášejte půl hodiny před vystavením pleti slunci. Přípravky nanášejte opakovaně, a zvláště po koupeli. Dostatečný přísun tekutin a hydratovaná pleť prodlouží efekt opalování. Používejte přípravky na ochranu pleti po opalování.

5 KEENWELL představuje SLUNEČNÍ ŘADU, výsledek nejnovějšího vývoje v kosmetice. Základní myšlenkou SLUNEČNÍ ŘADY je bezpečné opalování. Přípravky obsahují UVA a UVB ochranu, složku DNA REPAIR, která chrání buňky a další složky pro odstranění nepříznivých vlivů volných radikálů a které mají protizánětlivé účinky. Tato nová řada vám poskytne: SLUNEČNÍ ŘADA Důkladné a dlouhotrvající opálení Výjimečnou hydrataci Účinky proti stárnutí pleti Přípravky SLUNEČNÍ ŘADY se vyznačují příjemnou texturou, chladivými a zjemňujícími účinky při a po opalování a mají příjemné aroma jablek a manga. Přípravky SLUNEČNÍ ŘADY si můžete vybrat podle ochranného faktoru SPF, podle typu pleti a podle snášenlivosti Vaší pleti na slunce.

6 Komplexní opalovací a ochranný krém na obličej SPF 15 MULTIPROTECTION ANTI-WRINKLE SUN CREAM SPF 15 STŘEDNÍ OCHRANA -SPF 15- Chrání před UVA i UVB zářením. Ochranný faktor SPF 15. Vhodný pro všechny typy pleti. Přípravek chrání před slunečním zářením, je doplněn o účinky proti stárnutí pleti a ochranu DNA. Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání. Pleť je ochráněná před UVA a UVB zářením, hydratovaná a zvláčněná. 60 ml UV-B FILTR UV-A FILTR BISABOLOL BAMBUCKÉ MÁSLO VITAMIN E SEAMOLLIENT REPAIR COMPLEX Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a popáleninám. Ochranný filtr, netoxický. Velmi účinně chrání před UV-A zářením, které způsobuje předčasné stárnutí pleti a melanomy. Protizánětlivá účinná látka, získaná z heřmánku. Zvláčňující prostředek, bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Zvyšuje kapilární aktivitu a pomáhá lépe okysličovat tkáně a odvádět odpadní látky. Zlepšuje prokrvení pokožky. Zvyšuje obranyschopnost pleti. Prevence stárnutí pokožky, protizánětlivé účinky. Chrání před UV zářením. Působí spolu s vitaminem A. Havajské řasy, které jsou bohaté na polysacharidy a mají vysokou molekulární hmotnost. Výtažek vytváří na pleti tenký film, který zabraňuje vysušování pleti a udržuje ji hebkou. Je bohatý na enzymy, které pomáhají vylepšovat obnovu DNA v buňkách, které jsou poškozeny nadměrným UV zářením.

7 Komplexní opalovací a ochranný krém na obličej SPF 30 MULTIPROTECTION ANTI-WRINKLE SUN CREAM SPF 30 VYSOKÁ OCHRANA -SPF 30- Chrání před UVA i UVB zářením. Ochranný faktor SPF 30. Vhodný pro všechny typy pleti. Přípravek chrání před slunečním zářením, je doplněn o účinky proti stárnutí pleti a ochranu DNA. Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání. Pleť je ochráněná před UVA a UVB zářením, hydratovaná a zvláčněná. 60 ml UV-B FILTR UV-A FILTR BISABOLOL BAMBUCKÉ MÁSLO VITAMIN E SEAMOLLIENT REPAIR COMPLEX Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a popáleninám. Ochranný filtr, netoxický. Velmi účinně chrání před UV-A zářením, které způsobuje předčasné stárnutí pleti a melanomy. Protizánětlivá účinná látka, získaná z heřmánku. Zvláčňující prostředek, bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Zvyšuje kapilární aktivitu a pomáhá lépe okysličovat tkáně a odvádět odpadní látky. Zlepšuje prokrvení pokožky. Zvyšuje obranyschopnost pleti. Prevence stárnutí pokožky, protizánětlivé účinky. Chrání před UV zářením. Působí spolu s vitaminem A. Havajské řasy, které jsou bohaté na polysacharidy a mají vysokou molekulární hmotnost. Výtažek vytváří na pleti tenký film, který zabraňuje vysušování pleti a udržuje ji hebkou. Je bohatý na enzymy, které pomáhají vylepšovat obnovu DNA v buňkách, které jsou poškozeny nadměrným UV zářením.

8 Komplexní opalovací a ochranný krém na obličej SPF 50 MULTIPROTECTION ANTI-WRINKLE SUN CREAM SPF 50 VELMI VYSOKÁ OCHRANA -SPF 50- Chrání před UVA i UVB zářením. Ochranný faktor SPF 30. Vhodný pro všechny typy pleti. Přípravek chrání před slunečním zářením, je doplněn o účinky proti stárnutí pleti a ochranu DNA. Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání. Pleť je ochráněná před UVA a UVB zářením, hydratovaná a zvláčněná. 60 ml UV-B FILTR UV-A FILTR BISABOLOL BAMBUCKÉ MÁSLO VITAMIN E SEAMOLLIENT REPAIR COMPLEX Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a popáleninám. Ochranný filtr, netoxický. Velmi účinně chrání před UV-A zářením, které způsobuje předčasné stárnutí pleti a melanomy. Protizánětlivá účinná látka, získaná z heřmánku. Zvláčňující prostředek, bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Zvyšuje kapilární aktivitu a pomáhá lépe okysličovat tkáně a odvádět odpadní látky. Zlepšuje prokrvení pokožky. Zvyšuje obranyschopnost pleti. Prevence stárnutí pokožky, protizánětlivé účinky. Chrání před UV zářením. Působí spolu s vitaminem A. Havajské řasy, které jsou bohaté na polysacharidy a mají vysokou molekulární hmotnost. Výtažek vytváří na pleti tenký film, který zabraňuje vysušování pleti a udržuje ji hebkou. Je bohatý na enzymy, které pomáhají vylepšovat obnovu DNA v buňkách, které jsou poškozeny nadměrným UV zářením.

9 Komplexní opalovací a ochranný krém na tělo SPF 10 MOISTURIZING & REAFFIRMING MULTIPROTECTION SUN BODY MILK FOR BROWN SKINS OR MILD SUN SPF 10 NÍZKÁ OCHANA -SPF 10- Tělové ochranné mléko před UV-A a UV-B zářením, ochranný faktor SPF 10. Vhodné pro všechny typy pleti. Přípravek je určený pro tmavší pleť a pro nepříliš intenzivní sluneční podmínky. Ochranné tělové mléko, omezuje negativní účinky slunečního záření, zamezuje stárnutí pleti a chrání DNA buněk. Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání. Chráněná, hydratovaná a jemná pleť. 150 ml UV-B FILTR UV-A FILTR BISABOLOL VITAMIN E KANOLOVÝ OLEJ REPAIR COMPLEX Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a popáleninám. Ochranný filtr, netoxický. Velmi účinně chrání před UV-A zářením, které způsobuje předčasné stárnutí pleti a melanomy. Protizánětlivá účinná látka, získaná z heřmánku. Prevence stárnutí pokožky, protizánětlivé účinky. Chrání před UV zářením. Působí spolu s vitaminem A. Vytváří ochrannou hydratační vrstvu. Olej ze speciálně vyšlechtěné řepky. Má vysoký obsah tokoferolů a fytosterolů. Omezují negativní účinky UV záření a znečištění z okolního prostředí. Je bohatý na enzymy, které pomáhají vylepšovat obnovu DNA v buňkách, které jsou poškozeny nadměrným UV zářením.

10 Komplexní opalovací a ochranný krém na tělo SPF 20 MOISTURIZING & REAFFIRMING MULTIPROTECTION SUN BODY MILK FOR BROWN SKINS OR MILD SUN SPF 20 STŘEDNÍ OCHANA -SPF 20- Tělové ochranné mléko před UV-A a UV-B zářením, ochranný faktor SPF 20. Vhodné pro všechny typy pleti. Přípravek je určený pro normální pleť a běžné sluneční podmínky. Ochranné tělové mléko, omezuje negativní účinky slunečního záření, zamezuje stárnutí pleti a chrání DNA buněk. Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání. Chráněná, hydratovaná a jemná pleť. 150 ml UV-B FILTR UV-A FILTR BISABOLOL VITAMIN E KANOLOVÝ OLEJ REPAIR COMPLEX Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a popáleninám. Ochranný filtr, netoxický. Velmi účinně chrání před UV-A zářením, které způsobuje předčasné stárnutí pleti a melanomy. Protizánětlivá účinná látka, získaná z heřmánku. Prevence stárnutí pokožky, protizánětlivé účinky. Chrání před UV zářením. Působí spolu s vitaminem A. Vytváří ochrannou hydratační vrstvu. Olej ze speciálně vyšlechtěné řepky. Má vysoký obsah tokoferolů a fytosterolů. Omezují negativní účinky UV záření a znečištění z okolního prostředí. Je bohatý na enzymy, které pomáhají vylepšovat obnovu DNA v buňkách, které jsou poškozeny nadměrným UV zářením.

11 Komplexní opalovací a ochranný krém na tělo SPF 30 MOISTURIZING & REAFFIRMING MULTIPROTECTION SUN BODY MILK FOR BROWN SKINS OR MILD SUN SPF 30 VYSOKÁ OCHANA -SPF 30- Tělové ochranné mléko před UV-A a UV-B zářením, ochranný faktor SPF 10. Vhodné pro všechny typy pleti. Přípravek je určený pro světlou a citlivou pleť nebo pro intenzivní sluneční podmínky. Ochranné tělové mléko, omezuje negativní účinky slunečního záření, zamezuje stárnutí pleti a chrání DNA buněk. Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání. Chráněná, hydratovaná a jemná pleť. 150 ml UV-B FILTR UV-A FILTR BISABOLOL VITAMIN E KANOLOVÝ OLEJ REPAIR COMPLEX Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a popáleninám. Ochranný filtr, netoxický. Velmi účinně chrání před UV-A zářením, které způsobuje předčasné stárnutí pleti a melanomy. Protizánětlivá účinná látka, získaná z heřmánku. Prevence stárnutí pokožky, protizánětlivé účinky. Chrání před UV zářením. Působí spolu s vitaminem A. Vytváří ochrannou hydratační vrstvu. Olej ze speciálně vyšlechtěné řepky. Má vysoký obsah tokoferolů a fytosterolů. Omezují negativní účinky UV záření a znečištění z okolního prostředí. Je bohatý na enzymy, které pomáhají vylepšovat obnovu DNA v buňkách, které jsou poškozeny nadměrným UV zářením.

12 Zlatavě rozjasňující tělový olej LUMIER SHINE GOLD BODY Ochranný lesklý olej. Nezanechává mastný efekt. Vhodný pro všechny typy pleti. Suchý, osvěžující olej. Obsahuje ochranné rostlinné oleje proti slunečnímu záření. Pleť je po ošetření lesklá díky obsahu zlatých mikročástic. Suchý olej s mírnou ochranou proti UV záření. Pleť je chráněná a zároveň získá nádherný zlatavý nádech. Před nanesením protřepejte lahvičku. Rozprašovačem naneste na tělo a jemně a rovnoměrně rozmasírujte. Jemná, chráněná a vyživená pleť. Pleť je chráněná a zároveň získá nádherný zlatavý nádech. 150 ml RÝŽOVÝ OLEJ KANOLOVÝ OLEJ UV-B FILTR Je bohatý zdroj polynenasycených mastných kyselin - omega-6 a omega-9 nenasycených mastných kyselin. Má také vysoký obsah antioxidačních látek, jako je vitamin E, kyselina ferulová. Tyto látky také působí jako ochrana proti UV záření. Rýžové fytosteroly mají protizánětlivé účinky a omezují rudnutí kůže, způsobené vlivem nepříznivého vnějšího prostředí. Vytváří ochrannou hydratační vrstvu. Olej ze speciálně vyšlechtěné řepky. Má vysoký obsah tokoferolů a fytosterolů. Omezují negativní účinky UV záření a znečištění z okolního prostředí. Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a slunečním popáleninám.

13 Intenzivně bronzující suchý olej na opalování SOLAR DRY OIL Olej po opalování. Suchý, nezanechává mastnou pleť. Pro všechny typy pleti. Přípravek osvěží pleť a nezanechá mastné stopy. Obsahuje rostlinné oleje, které chrání před slunečním zářením a znečištěním z okolí. Obsahuje také mrkvový olej s vysokým obsahem vitaminu a pro zvýraznění opálené pleti. Před použitím dobře protřepte. Naneste na pleť pomocí spreje a jemně vmasírujte. Chráněná, vyživená a jemná pleť. 150 ml OLEJ Z MRKVOVÝCH SEMÍNEK RÝŽOVÝ OLEJ KANOLOVÝ OLEJ UV-B FILTR Zvláčňující látka, má samoopalovací účinky. Je také vhodná pro prevenci a ošetření vrásek. Je bohatý zdroj polynenasycených mastných kyselin - omega-6 a omega-9 nenasycených mastných kyselin. Má také vysoký obsah antioxidačních látek, jako je vitamin E, kyselina ferulová. Tyto látky také působí jako ochrana proti UV záření. Rýžové fytosteroly mají protizánětlivé účinky a omezují rudnutí kůže, způsobené vlivem nepříznivého vnějšího prostředí. Vytváří ochrannou hydratační vrstvu. Olej ze speciálně vyšlechtěné řepky. Má vysoký obsah tokoferolů a fytosterolů. Omezují negativní účinky UV záření a znečištění z okolního prostředí. Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a slunečním popáleninám.

14 Hydratační balzámová emulze po opalování AFTER SUN HYDRATING BALM EMULSION Svěží emulze, rychle se vstřebává, chladí pleť po opalování nebo po vystavené slunečnímu záření. Upravuje tón pleti po opalování, hydratuje, vyživuje pokožku. Zároveň zabraňuje stárnutí pleti z důvodů vystavení slunečnímu záření a nadměrnému odumírání kožních buněk. Poskytuje úlevu pleti po opalování, zmírňuje podráždění. Naneste bezprostředně po vystavení slunci či po opalování. Hebká, jemná, lesklá a chladivá pleť. 150 ml KANOLOVÝ OLEJ OLEJ Z ARNIKY OLEJ Z MĚSÍČKU LÉKAŘSKÉHO BAMBUCKÉ MÁSLO COSMACOL ELI REPAIR COMPLEX Vytváří ochrannou hydratační vrstvu. Olej ze speciálně vyšlechtěné řepky. Má vysoký obsah tokoferolů a fytosterolů. Omezují negativní účinky UV záření a znečištění z okolního prostředí. Výtažky z arniky obsahují látky arnicin a helenalin a mnoho flavinoidů a éterických olejů. Výtažků z arniky se používá pro ošetření ran, otoků, podlitin, naražení. Je vhodný pro ošetření při poranění při kousnutí hmyzem a na ošetření zánětů. Rostlinné extrakty z měsíčku lékařského jsou známé pro své zklidňující, protizánětlivé a uvolňující účinky. Velmi vhodné pro citlivou pleť. Zvláčňující prostředek, bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Zvyšuje kapilární aktivitu a pomáhá lépe okysličovat tkáně a odvádět odpadní látky. Zlepšuje prokrvení pokožky. Zvyšuje obranyschopnost pleti. Cosmacol Eli je víceúčelová hydratační a zvlhčující látka. Hlavní vlastností je schopnost odstraňovat nevhodné vlastnosti derivátů kyseliny mléčné. Je přidáván pro zvýšení účinků ostatních aktivních látek. Je bohatý na enzymy, které pomáhají vylepšovat obnovu DNA v buňkách, které jsou poškozeny nadměrným UV zářením.

15 Superbronzující sluneční voda SPF 2 SUPER-BRONZING SUN WATER SPF 2 Přípravek urychlující opalování, na vodní bázi. Ochranný faktor SPF 2. Vhodný pro všechny typy pleti. Přípravek urychlující opalování, na vodní bázi, osvěžuje pleť. Obsahuje účinné látky, které urychlují opalování a pomáhají déle udržet opálenou pleť. Před použitím dobře protřepte. Naneste rozprašovačem na pleť a jemně vmasírujte. Jemná a svěží pleť. 470 ml PHOTOTAN Podporuje syntézu melaninu a zároveň zvyšuje množství acetyl tyrosinu a enzymatickou aktivitu. Výsledkem je urychlení procesu opalování a prodloužení efektu opálené pleti. UV-B FILTR Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a slunečním popáleninám.

16 Superbronzující sluneční voda SPF 6 SUPER-BRONZING SUN WATER SPF 6 Přípravek urychlující opalování, na vodní bázi. Ochranný faktor SPF 6. Vhodný pro všechny typy pleti. Přípravek urychlující opalování, na vodní bázi, osvěžuje pleť. Obsahuje účinné látky, které urychlují opalování a pomáhají déle udržet opálenou pleť. Před použitím dobře protřepte. Naneste rozprašovačem na pleť a jemně vmasírujte. Jemná a svěží pleť. 470 ml PHOTOTAN Podporuje syntézu melaninu a zároveň zvyšuje množství acetyl tyrosinu a enzymatickou aktivitu. Výsledkem je urychlení procesu opalování a prodloužení efektu opálené pleti. UV-B FILTR Účinný UV-B filtr, chrání před poškozením pleti a slunečním popáleninám.

17 Ochranný balzám na rty LIPS PROTECTION BALSAM Hydratační a vyživující balzám na rty. Zvlhčuje, chrání rty před vysušením a poskytuje ochranu před slunečním zářením. Nanášejte dle potřeby. V létě pro hydrataci a ochranu před sluncem a v zimě pro ochranu před vysušujícím mrazem. Ochráněné, hydratované a svěží rty. 15 ml VITAMIN E KANOLOVÝ OLEJ RÝŽOVÝ OLEJ Prevence stárnutí pokožky, protizánětlivé účinky. Chrání před UV zářením. Působí spolu s vitaminem A. Vytváří ochrannou hydratační vrstvu. Olej ze speciálně vyšlechtěné řepky. Má vysoký obsah tokoferolů a fytosterolů. Omezují negativní účinky UV záření a znečištění z okolního prostředí. Je bohatý zdroj polynenasycených mastných kyselin - omega-6 a omega-9 nenasycených mastných kyselin. Má také vysoký obsah antioxidačních látek, jako je vitamin E, kyselina ferulová. Tyto látky také působí jako ochrana proti UV záření. Rýžové fytosteroly mají protizánětlivé účinky a omezují rudnutí kůže, způsobené vlivem nepříznivého vnějšího prostředí. BAMBUCKÉ MÁSLO Zvláčňující prostředek, bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Zvyšuje kapilární aktivitu a pomáhá lépe okysličovat tkáně a odvádět odpadní látky. Zlepšuje prokrvení pokožky. Zvyšuje obranyschopnost pleti.

18 Přípravek Kód Objem balení ml Dávka na jedno ošetření ml Použití Komplexní opalovací a ochranný krém na obličej SPF 15 Komplexní opalovací a ochranný krém na obličej SPF 30 Komplexní opalovací a ochranný krém na obličej SPF 50 Komplexní opalovací a ochranný krém na tělo s SPF 10 Komplexní opalovací a ochranný krém na tělo s SPF 20 Komplexní opalovací a ochranný krém na tělo s SPF 30 Superbronzující sluneční voda SPF 2 Superbronzující sluneční voda SPF 6 K ml 3 ml K ml 3 ml K ml 3 ml K ml ml K ml ml K ml ml K ml 15 ml K ml 15 ml Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť). Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť). Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť). Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť). Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť). Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť). Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť), případně k osvěžení pleti. Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť), případně k osvěžení pleti.

19 Intenzivní bronzující suchý olej na opalování K ml 15 ml Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť). Zlatavě rozjasňující tělový olej K ml 15 ml Naneste na pleť 30 minut před vystavením pokožky slunci. Aplikaci pravidelně opakujte po dvou hodinách nebo po koupání (na suchou pleť), případně k osvěžení pleti. Můžete také použít kdykoliv ke zkrášlení pleti. Hydratační balzámová emulze po opalování K ml 20 ml Ihned po opalování a během následujících dní k prodloužení efektu opálení. Ochranný balzám na rty K ml 0,5 ml Před vystavením slunci nebo mrazu, případně k osvěžení rtů.

20

21

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu sluneční péče. Chrání

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina

S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina S opalovací kosmetikou SOLAIT (Marionnaud) si může léto užívat celá rodina Léto. Ten nádherný prosluněný čas plný výletů, vodních radovánek, dovolených a především užívání si slunečních paprsků. Abychom

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM

V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, ZJEMŇUJÍCÍ TĚLOVÝ KRÉM V našem druhém VÁNOČNÍM TIPU vám zasíláme inspiraci na dárky pro vaše děti, vnoučata, pravnoučata, Unikátní řada kosmetických výrobků, jež pomáhá vytvořit pevnější pouto mezi matkou a dítětem. Tyto výrobky

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A PÉČE O PLEŤ Tato řada, zahrnující více řešení, dodá zhrublé a suché pleti potřebnou vlhkost a upraví nejrůznější kožní potíže. Nejen zvlhčuje, ale také

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem IN TACT Light Skinsnižuje poruchy pigmentaces okamžitě viditelným účinkem OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Light Skin 3 3. Přípravky INTACT Light Skin 3.1. INTACT Light Skin Cream

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz

KATALOG KOSMETIKY. www.vitaminy-mineraly.cz KATALOG KOSMETIKY 2011 www.vitaminy-mineraly.cz CureTouch Terapeutická péče pro každý Váš den ALOE VERA...strana 4 a 5 bylinné mléko, pleťový krém Není to jen obyčejná kůže. Je to nádherný a neuvěřitelně

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE ANTI-AGE MAKE-UP BASE Protivrásková báze pod make-up VLASTNOSTI: Profesionální podkladová báze pro viditelné zlepšení a prodloužení výsledného líčení. Antioxidační složky Q 10

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY

PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY PROFESIONÁLNÍ OŠETŘENÍ VLASŮ A VLASOVÉ POKOŽKY NOVÁ KOMPLEXNÍ SLUŽBA VAŠEHO SALONU PROGRAM OŠETŘENÍ VLASOVÉ POKOŽKY A VLASŮ ZNÁME POŽADAVKY VAŠICH KLIENTŮ Chtějí vypadat opravdu dobře Rádi by posílili

Více

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU.

PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. PŘÍRODNÍ PÉČE. PRO VAŠI RODINU. Vážení vedoucí VPA, s potěšením Vám představujeme novou kolekci G&H inspirovanou přírodou, která ztělesňuje něžný a zdravý přístup k péči o tělo. Jedná se o produktovou

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE S NOVOU TVÁŘÍ PROČ FRAMESI? ZKUŠENOSTI Téměř 70 let zkušeností v produkci barev a vlasové kosmetiky PROFESIONALITA Specializuje se na produkty pro salony ITALSKÝ STYL Vyhlášený

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

Péče o menopauzální pokožku

Péče o menopauzální pokožku Obličej Péče o menopauzální pokožku VITAL TRANSFER VISAGE Speciální hormoceutický krém na obličej. 50 ml 1 440 Kč VITAL TRANSFER CORPS Speciální hormoceutický krém na tělo. 150 ml 2 184 Kč Obličej DÉMAQUILLANT

Více

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou.

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 1 리아체 J U L I A ZÁKLADNÍ PÉČE O PLEŤ Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 2 HLAVNÍ SLOŽKA

Více

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line

Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Katalog produktů Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line Gray line Blue line Green line NeoCeuticals line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice

Střední odborné učiliště Domažlice. Vitamíny v kosmetice Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.07 Střední odborné učiliště Domažlice 2.ročník

Více

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč

Zima 2014-2015. Vaše. Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Zima 2014-2015 Vaše Sleva 25% Rtěnka Allure Kód: 80115, 3,8 g 282,50 Kč 211,90 Kč Tužka na rty a oči Kód: 80904, 1 ks. 47,70 57,10 Kč 35,80 42,80 Kč Společnost si vyhrazuje právo kdykoliv změnit podmínky

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť.

Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Herbal Aloe Nádherné vlasy. Zářivá pleť. Svěží vůně, inspirace v přírodě. To jsou přípravky pro vnější výživu, které posilujívlasy a hydratujípokožku. Dosáhněte zářivésvěžesti od hlavy ažk patě. 1 Nová

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 ČERVEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z ŘADY DOCTOR BABOR V červnu si Vás dovolujeme seznámit s unikátními novinkami z řady DOCTOR BABOR. Tentokrát si ve Výzkumných a inovativních laboratořích

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

ALOE VERA OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR ALOE VERA

ALOE VERA OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR ALOE VERA ALOE VERA OTÁZKY A ODPOVĚDI ČASTO KLADENÉ OTÁZKY K PRODUKTŮM LR ALOE VERA Obsah I. Co je Aloe Vera a proč je vhodná k péči? S 4 II. Série LR Aloe Vera Čím se vyznačuje? S 4 III. Jaké existují produkty

Více

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS Innova Péče Innova je inovativní značka, která zahrnuje jak péči tak styling ve světě profesionálních výrobku Indola Innova soft science receptura je založená na unikátní technologii VIP (Vitamin Injection

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz www.sothysmakeup.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

ORIGIN.

ORIGIN. ORIGIN www.krasanamiru.cz ŠÁCHOROVÝ OLEJ Vysoký obsah kyseliny olejové. Obsahuje polynenasycené mastné kyseliny. Vysoký obsah vitaminu E (alfa-tokoferol) a Omega 9. Anti-aging Antioxidant Hydratace MERUŇKOVÝ

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Perfektní blond bez žlutých odlesků

Perfektní blond bez žlutých odlesků Perfektní blond bez žlutých odlesků Kompas blond odstínů Anti-yellow Platinově mrazivá blond Zlatavá blond Studené odstíny Teplé odstíny Popelavá Béžová No-yellow BARVY NO YELLOW PŘEDSTAVUJÍ PŘESNÉ PRACOVNÍ

Více

JULIA Krém Mayou EX. Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju

JULIA Krém Mayou EX. Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju JULIA Krém Mayou EX Fermentovaný koňský olej z čistého ostrova Jeju Historie koňského oleje Koňský olej je tukovou složkou extrahovanou z tukové tkáně koně, který je býložravec. Podle starých čínských

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur

Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur. Sprchové gely Bohemia Natur Ručně balená přírodní kosmetika Bohemia Natur Nová řada ručně balených kosmetických produktů vyráběných dle tradičních receptur, které jsou obohaceny o extrakty bylin, citrusů či o minerály. Atraktivním

Více

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM HAIR n BODY HAIR n BODY je exkluzivní vlasový a tělový šampón. Chrání a zesiluje vlasy, obsahuje výtažky z aloe vera a pšeničné zárodečné bílkoviny. HAIR n BODY se používá na mytí a ošetřování vlasů a

Více

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku

To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Tisková zpráva Praha, 18. září 2018 Novinka: NatureBox nová značka přírodní kosmetiky na českém trhu To nejlepší z přírody pro vaše vlasy a pokožku Návrat k přírodě a výhody v péči o zdraví a krásu vašich

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

Luxusní péče za skvělou cenu

Luxusní péče za skvělou cenu Luxusní péče za skvělou cenu BIO MLÉKO BIO MED PRO SAMETOVĚ HEBKOU POKOŽKU Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT

ARGAN. Stvořeno přírodou, testováno ženami. Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz. Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT Katalog 2015 ARGAN Stvořeno přírodou, testováno ženami Facebook.com/mwargan www.mw-argan.cz Schváleno SZÚ ČR Certifikováno dle ECOCERT BIO Arganový olej kosmetický Přírodní zdroj vitamínu E 100% čistý

Více

오띠 제품 상세소개서 Řada produktů o péči Platinum. OTTIE Ella_

오띠 제품 상세소개서 Řada produktů o péči Platinum. OTTIE Ella_ 오띠 제품 상세소개서 Řada produktů o péči Platinum OTTIE Ella_2017.09.25 20 let 3040let 50 let + Stav pokožky a energie pro buňky dle věku pleti Obsah Věk ㆍ ztráta pružnosti ㆍ Vznik jemných vrásek ㆍ Matná Pokožka

Více

POWER HYALURONIC. HYDRODYNAMICKÉ OŠETŘENÍ 100% ULTRAHYDRATAČNÍ * Kyselina hyaluronová + aktivátor aquaporinů

POWER HYALURONIC. HYDRODYNAMICKÉ OŠETŘENÍ 100% ULTRAHYDRATAČNÍ * Kyselina hyaluronová + aktivátor aquaporinů POWER HYALURONIC HYDRODYNAMICKÉ OŠETŘENÍ 100% ULTRAHYDRATAČNÍ * Kyselina hyaluronová + aktivátor aquaporinů * Kosmetické ošetření. Klinicky testováno. 20 dobrovolnic. HA DYNAMIC PROFESIONÁLNÍ PROGRAM

Více

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody

ČESKÁ KOSMETIKA. www.irel.eu. Ryzí síla přírody ČESKÁ KOSMETIKA www.irel.eu Ryzí síla přírody Mariol Mariol dětská koupel je používána jako prostředek pro přípravu koupelí dětí. Pokožku zklidňuje, promašťuje, zjemňuje a napomáhá její regeneraci. Mariol

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně em

! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně  em Toaletní a kosmetické výrobky MA PROVENCE mají vynikající kvalitu a velice příjemné smyslné vůně, které vychází z bohatství a krásy krajiny Provence. Mýdla, tekutá mýdla, tělová mléka, šampóny a sprchové

Více

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz

CANNABIS. www.bohemiacosmetics.cz www.obchod-darky.cz CANNABIS Moderní přípravky osobní hygieny, vhodné k časté koupeli celého těla s podmanivou vůní. Obsahují kvalitní olej ze semen konopí (Cannabis sativa L., Angiospermae), který působí jako přírodní emollient,

Více

Objevte pěkný vzhled svých nohou

Objevte pěkný vzhled svých nohou Objevte pěkný vzhled svých nohou Objevte pěkný vzhled svých nohou Každodenní práce a námaha, přebývání mnoho hodin v nepohodlné a často nezdravé obuvi způsobuje, že na naše chodidla působí mnoho škodlivých

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

Kosmetické a léčebné složení, které jednoznačně řeší problémy s pletí

Kosmetické a léčebné složení, které jednoznačně řeší problémy s pletí Balení masek JULIA KONCEPCE Kosmetické a léčebné složení, které jednoznačně řeší problémy s pletí Jedna maska v jedné ampuli Provádí se nalitím celé ampule o objemu 25 ml na plátek pro intenzivní ošetření

Více

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže.

podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. + Patentovaný emulzní systém podporující regeneraci a hojení poškozené, hypercitlivé a rizikové kůže. Bez věkového omezení. Pro děti již od kojeneckého věku. Jediný v Evropě! Nový, šetrný, účinný! Nahrazuje

Více

CC Krém Colour & Care

CC Krém Colour & Care CC Krém Colour & Care Co je to CC krém COLOUR & CARE? Je to víceúčelový krém, který v sobě snoubí pleťový krém, make-up a ochranný sluneční faktor. Jaké jsou účinky přípravku CC krém COLOUR & CARE? Vyživuje,

Více

Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku

Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku Novinky korejské značky erborian se postarají o dokonale hebkou pokožku Když se spojí luxus a odborné znalosti v oblasti krásy Francie, s čistotou a tajnými bylinnými recepturami Koreje, vznikne kosmetika

Více

Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud

Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud Nechte se hýčkat přírodou s novou řadou human+kind z Marionnaud Čistota, přírodní ingredience, šetrnost k planetě, jemnost a překrásné obaly. Přesně tak by se dala stručně charakterizovat nová řada irské,

Více

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ,

SYNERGYAGE BEZ NEDOKONALOSTÍ, SYNERGYAGE OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH DEFEKTŮ AOX SYSTEM (BIONIC + FERULIC) Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem OBJEVTE NOVOU PLEŤ BEZ NEDOKONALOSTÍ, BEZ KOSMETICKÝCH

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí

krémy na ruce hýčká vaše ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček oliva včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí krémy na ruce hojivé výživné ochranné hydratační regenerační měsíček včelí vosk keratin šalvěj lanolin heřmánek aloe vera konopí oliva hýčká vaše ruce isolda nejoblíbenější české krémy Vlastní vývoj Krémy

Více