L 7, AM L 15, AM K 30, AM K 37, AM K 45, AM K 30 XVS, AM K 37 XVS, AM K 45 XVS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "L 7, AM L 15, AM K 30, AM K 37, AM K 45, AM K 30 XVS, AM K 37 XVS, AM K 45 XVS"

Transkript

1 NOVINKY2014 NOVINK Šroubové kompresory M L 7, M L 15, M K 30, M K 37, M K 45, M K 30 XVS, M K 37 XVS, M K 45 XVS

2 Kompresory M L 7 kw Nová řada technologicky vyspělých kompresorů, které jsou výsledkem dlouhého výzkumu a vývojářského procesu. Výsledkem je extrémně tichý a k přírodnímu prostředí šetrný kompresor, který má sníženou spotřebu elektrické energie a je zhotoven ze snadno recyklovatelných materiálů. Tichý chod Velmi nízké hladiny hluku (61 68 db) bylo dosaženo díky vhodnému usměrnění proudění vzduchu, které zajišťuje nejen nejvyšší možný stupeň tichého chodu, čímž vytváří příznivé prostředí pro uživatele, ale také zajišťuje optimalizované chlazení zařízení. Sací ventil Vyšší dynamická účinnost průtoku je dosažena díky novému sacímu ventilu s vertikální konfigurací. Tímto způsobem proudí nasávaný vzduch přímým vedením, které je zárukou nižších ztrát při zatížení. Hlavním technickým rysem tohoto ventilu je funkce zapínání a vypínání s odlehčováním tlaku při vypínání stroje. Tento typ ventilu je speciálně konstruován tak, aby využíval omezený počet komponentů a zajišťoval tím dlouhou životnost a minimální potřebu údržby.

3 Systém odlučování oleje ze vzduchu íky integrovanému bloku, který umožnil zkrácení vnitřních rozvodů na minimum a snížení celkového počtu spojů, bylo dosaženo vyšší spolehlivosti. Filtry instalované na integrovaný blok odlučují olej obsažený ve stlačeném vzduchu a obstarávají jeho požadovanou čistotu. Účinnost filtrace dosahuje velmi nízké hladiny zbytkového oleje, rovnající se max. 3 ppm. Tento integrovaný blok je osazen olejovým filtrem, filtr-odlučovačem oleje, ventilem minimálního tlaku, bezpečnostním ventilem, olejovým termostatem a zpětným ventilem. Řídicí jednotka air basic 2 Tato elektronická řídicí jednotka je snadno ovladatelná a dovoluje plnou kontrolu nad kompresorem. V podstatě řídí a kontroluje motor pomocí zapojení hvězda-trojúhelník, směr rotace, zapínání a vypínání s automatickým odlehčováním tlaku při zastavování stroje, dálkové ovládání, všechny ochranné a varovné alarmy, ale také kompletní soubor hlášení souvisejících s běžnou údržbou. Kryt s nízkou hladinou hluku Kryt se skládá z robustní základny obložené panely za účelem snadné manipulace. Tuto panelovou konstrukci je možné za účelem snadného přístupu k zařízení kompletně odstranit. Panely jsou zevnitř osazeny akusticky izolační pěnou s uzavřenými póry, která je potažena omyvatelným filmem, který je odolným oleji a vlhkosti. I navzdory této vysoce technologické charakteristice lze tento materiál snadno likvidovat, protože nemá absolutně žádný nepříznivý dopad na životní prostředí. Zabezpečení zařízení proti: Přehřívání motoru Přehřívání kompresoru, automatické zastavení při teplotě 110 Ukazatele provozních stavů: Manometr Počítadlo provozních hodin Kryt s nátěrem z epoxidového prášku Olejový termostat První plnění ve výrobním závodu Minerální olej EON 3000 Standardní vybavení zařízení: Spuštění pomocí připojení hvězda/ trojúhelník Řídicí jednotka ir asic 2 Přímé spuštění Relé proti přetížení Ovládací tlačítko Start/Stop s tlakovým spínačem Tlačítko Start/Stop Hlavní vypínač On/Off Elektromotory s třídou krytí IP55: F Sledování hladiny oleje pomocí kontrolního průzoru Hnací řemen

4 Technická data IP 55 lass F Rozměry Model Obj. číslo m 3 /min cfm HP kw ar d() Vzdušník Volt/Hz Hmotnost Výstup SP M L 7-10 OKH , , M L 7-13 OKH , , VOLT 400/3/ /4 M L X OKH , , M L X OKH , , VOLT 400/3/ /4 M L XK OKH , , M L XK OKH , , VOLT 400/3/ /4 Rychlost průtoku vzduchu měřená podle normy ISO 1217, vyd. 4, PŘÍLOH E 2009 a zkušebního předpisu / Pneurop/agi PN 2 PT2 při níže uvedeném pracovním tlaku: 7 barové verze při tlaku 7,5/8/8,5 bar; 9 barové verze při tlaku 10 bar; 12 barové verze při tlaku 13 bar. Hladina akustického tlaku měřená podle normy ISO 2151 a ISO 3744 ve vzdálenosti 1 m ve volném terénu. VROVÁNÍ: hladina hluku se především u aplikací ve výrobní hale může v důsledku odrazu zvuku od stěn zvýšit až o 6-10 d(). Výrobce může měnit výše uvedené technické specifikace bez předchozího oznámení.

5 Šroubové kompresory M L 15 kw Spolehlivá technologie Šroubový kompresorový blok ENURO PLUS Teplota okolí až do 45 Náležitě dimenzovaný OSTŘEIVÝ ventilační systém a kombinovaný chladič zajišťují optimální chlazení směsi vzduchu a oleje a výstupního stlačeného vzduchu na teplotu, která je pouze o 8 / 10 vyšší než okolní teplota. Skříň kompresoru Skříň kompresoru sestává z pevné základny pro snadnou manipulaci a z plně odnímatelných krytů pro snadný přístup. Kryty jsou zevnitř kompletně pokryty izolačním protihlukovým materiálem, který je potažený omyvatelnou vrstvou odolnou proti oleji a páře. Řídicí jednotka air basic 2 Tato elektronická řídicí jednotka je snadno ovladatelná a dovoluje plnou kontrolu nad kompresorem. V podstatě řídí a kontroluje motor pomocí zapojení hvězda-trojúhelník, směr rotace, zapínání a vypínání s automatickým odlehčováním tlaku při zastavování stroje, dálkové ovládání, všechny ochranné a varovné alarmy, ale také kompletní soubor hlášení souvisejících s běžnou údržbou. Tichý chod Velmi nízké hladiny hluku (61 68 db) bylo dosaženo díky vhodnému usměrnění proudění vzduchu, které zajišťuje nejen nejvyšší možný stupeň tichého chodu, čímž vytváří příznivé prostředí pro uživatele, ale také zajišťuje optimalizované chlazení zařízení. Sací ventil Vyšší dynamická účinnost průtoku je dosažena díky novému sacímu ventilu s vertikální konfigurací. Tímto způsobem proudí nasávaný vzduch přímým vedením, které je zárukou nižších ztrát při zatížení. Hlavním technickým rysem tohoto ventilu je funkce zapínání a vypínání s odlehčováním tlaku při vypínání stroje. Tento typ ventilu je speciálně konstruován tak, aby využíval omezený počet komponentů a zajišťoval tím dlouhou životnost a minimální potřebu údržby.

6 Odlučování vzduch / olej Zvýšená spolehlivost v kombinaci s redukovanou délkou potrubí a sníženým počtem spojů. Všechny uvedené vlastnosti jsou umožněny díky integrovanému bloku, který funguje jako filtr a odlučovač vzduch/olej. Integrovaný blok je natolik účinný, že udržuje množství zbytkového oleje na max. 3 ppm. V tomto bloku se nachází olejový filtr, odlučovač vzduch/olej, ventil minimálního tlaku a bezpečnostní ventil. Snížené náklady na údržbu Panelová konstrukce zajišťuje snadný přístup ze všech stran. Technická data IP 55 Třída F Rozměry Model Obj. číslo m 3 /min max. kw ar d() Vzdušník Hmotnost Výstup SP/ M L 15-8 OKH ,98 8 M L OKH , /4 M L OKH ,57 13 M L X OKH ,98 8 M L X OKH , /4 M L X OKH ,57 13 M L XK OKH ,98 8 M L XK OKH , /4 M L XK OKH ,57 13 Rychlost průtoku vzduchu měřená podle normy ISO 1217, vyd. 4, PŘÍLOH E 2009 a zkušebního předpisu / Pneurop/agi PN 2 PT2 Hladina akustického tlaku měřená podle normy ISO 2151 a ISO 3744 ve vzdálenosti 1 m ve volném terénu. Varování: hladina hluku se především u aplikací ve výrobní hale může v důsledku odrazu zvuku od stěn zvýšit až o 6 až 10 d(). Výrobce může měnit výše uvedené technické specifikace bez předchozího oznámení.

7 Šroubové kompresory M K kw s pevnými otáčkami M K 30, M K 37, M K 45 s proměnnými otáčkami M K 30 XVS, M K 37 XVS, M K 45 XVS Vysoká účinnost Vysoce účinný chladicí systém až do teploty okolí 45 Náležitě dimenzovaný OSTŘEIVÝ ventilační systém a kombinovaný chladič zajišťují optimální chlazení směsi vzduchu a oleje a výstupního stlačeného vzduchu na teplotu, která je pouze o 8 / 10 vyšší než okolní teplota. Tichý chod Velmi nízké hladiny hluku (61 68 db) bylo dosaženo díky vhodnému usměrnění proudění vzduchu, které zajišťuje nejen nejvyšší možný stupeň tichého chodu, čímž vytváří příznivé prostředí pro uživatele, ale také zajišťuje optimalizované chlazení zařízení. Řídicí jednotka air basic 2 Tato elektronická řídicí jednotka je snadno ovladatelná a dovoluje plnou kontrolu nad kompresorem. V podstatě řídí a kontroluje motor pomocí zapojení hvězda-trojúhelník, směr rotace, zapínání a vypínání s automatickým odlehčováním tlaku při zastavování stroje, dálkové ovládání, všechny ochranné a varovné alarmy, ale také kompletní soubor hlášení souvisejících s běžnou údržbou. (pro modely M K) Sací ventil Vyšší dynamická účinnost průtoku je dosažena díky novému sacímu ventilu s vertikální konfigurací. Tímto způsobem proudí nasávaný vzduch přímým vedením, které je zárukou nižších ztrát při zatížení. Hlavním technickým rysem tohoto ventilu je funkce zapínání a vypínání s odlehčováním tlaku při vypínání stroje. Tento typ ventilu je speciálně konstruován tak, aby využíval omezený počet komponentů a zajišťoval tím dlouhou životnost a minimální potřebu údržby.

8 Řemenový pohon s automatickým napínacím systémem Vybavený klínovým řemenem POLY s automatickým napínacím systémem, vysokou flexibilitou, minimálním průměrem. Je vhodný pro vysoké otáčky a zajišťuje provoz v délce provozních hodin bez hluku a nutnosti údržby. Snížené náklady na údržbu Panelová konstrukce zajišťuje snadný přístup ze všech stran. Technická data IP 55 Třída F Rozměry Model Obj. číslo m 3 /min max. kw ar d() Hmotnost Výstup SP/ M K 30-8 H ,00 7,5 M K H , M K H ,43 13 M K 37-8 H ,35 7,5 M K H , /4 M K H ,71 13 M K 45-8 H ,01 7,5 M K H , /4 M K H ,20 13 Rychlost průtoku vzduchu měřená podle normy ISO 1217, vyd. 4, PŘÍLOH E 2009 a zkušebního předpisu / Pneurop/agi PN 2 PT2 při níže uvedeném pracovním tlaku: 7 barové verze při tlaku 7,5/8/8,5 bar; 9 barové verze při tlaku 10 bar; 12 barové verze při tlaku 13 bar. Hladina akustického tlaku měřená podle normy ISO 2151 a ISO 3744 ve vzdálenosti 1 m ve volném terénu. Varování: hladina hluku se především u aplikací ve výrobní hale může v důsledku odrazu zvuku od stěn zvýšit až o 6 až 10 d(). Výrobce může měnit výše uvedené technické specifikace bez předchozího oznámení.

9 Správná odpověď na změnu potřeby vzduchu Frekvenční měnič a motor kompresoru jsou speciálně navrženy pro ideální provoz dle požadavků spotřeby tlakového vzduchu. Řídicí jednotka irsmart tm Kompletní, jednoduchá a intuitivní. V kombinaci s naším frekvenčním měničem je zárukou nejvyšší úspory energie. Mikroprocesorová řídící jednotka je schopna zajistit spolehlivé řízení a tím i dodávku tlakového vzduchu až tří VF (Variable Frequency motor rives = frekvenčně řízených motorů) a současně sledovat veškeré tlaky a teploty na kompresoru. Ovládací panel poskytuje podrobný přehled o stavu kompresorů a umožňuje jednoduchý přístup k provozním parametrům, jako jsou například požadované tlaky, mezní hodnoty a jazyk obsluhy. Platné pouze pro modely XVS Řídicí jednotka irsmart tm řídí váš systém se stlačeným vzduchem. harakteristika: Mikroprocesorové řízení Napájení nízkým napětím 24 V Připojení až tří VF prostřednictvím sběrnice Řízení kompresorů způsobem PI Řízeny mohou být kompresory s proměnlivými i pevnými otáčkami Inteligentní omezení provozu při extrémních okolních podmínkách Rozsáhlé odstraňování poruch pro zajištění spolehlivého provozu zařízení Možnost rozšíření vstupů a výstupů pro větší sestavy kompresorů ž 5 vstupů z tlakových snímačů ž 5 vstupů z teplotních snímačů Sekvenční řízení až 8 kompresorů Sériové rozhraní RS-232 pro provádění kontroly v místě Ethernetová přípojka pro vzdálenou správu Platné pouze pro modely XVS

10 Technická data IP 55 Třída F Rozměry Model Obj. číslo m 3 /min max. m 3 /min min. kw ar d() Hmotnost Výstup SP/ M K 30-8 XVS OKH ,09 1,14 7,5 M K XVS OKH ,48 0, M K XVS OKH ,76 0,54 13 M K 37-8 XVS OKH ,91 1,39 7,5 M K XVS OKH ,01 1, /4 M K XVS OKH ,26 0,74 13 M K 45-8 XVS OKH ,89 1,76 7,5 M K XVS OKH ,29 1, /4 M K XVS OKH ,24 1,05 13 Rychlost průtoku vzduchu měřená podle normy ISO 1217, vyd. 4, PŘÍLOH E 2009 a zkušebního předpisu / Pneurop/agi PN 2 PT2 při níže uvedeném pracovním tlaku: 7 barové verze při tlaku 7,5/8/8,5 bar; 9 barové verze při tlaku 10 bar; 12 barové verze při tlaku 13 bar. Hladina akustického tlaku (při 70% zatížení) měřená podle normy ISO 2151 a ISO 3744 ve vzdálenosti 1 m ve volném terénu. Varování: hladina hluku se především u aplikací ve výrobní hale může v důsledku odrazu zvuku od stěn zvýšit až o 6 až 10 d(). Výrobce může měnit výše uvedené technické specifikace bez předchozího oznámení.

11 Poznámky:

12 Schneider airsystems Váš partner v oblasti stlačeného vzduchu. Rychlý a snadný servis Tyto kompresory jsou navrženy tak, aby umožňovaly snadný přístup ke všem servisním místům. Všechny kryty lze snadno odstranit, čímž jsou plně zpřístupněna všechna servisní místa. Malý počet komponent snižuje servisní náklady. Rozsáhlá servisní síť Široká síť našich servisních partnerů je vždy připravena zajistit snadný chod Vašeho kompresoru. Garantujeme dodání většiny náhradních dílů ze skladu během 24 hodin. Poprodejní servis Zajišťujeme plnohodnotný poprodejní servis pro uspokojení všech potřeb našich zákazníků. Používáním originálních náhradních dílů ušetříte čas i peníze. Váš odborný prodejce: Zavolejte nám: obchod servis nebo se s námi spojte faxem: nebo nás kontaktujte na adrese: info-cz@schneider-bohemia.cz

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem

Více

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF - - kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem a konstrukcí

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw Air-Master- roubové kompresory Stavební fiada B1 3 15 kw listopad 2002 Stavební fiada B Šroubové kompresory Air-Master jsou v programu firmy Schneider Bohemia určeny pro trvalý provoz. Tradiční stavební

Více

ORL 2,2-7,5 EO 13,5 11,5 20,5 17,5 10,5 34,5 26,0 47,5 47,5 66,0 58,0

ORL 2,2-7,5 EO 13,5 11,5 20,5 17,5 10,5 34,5 26,0 47,5 47,5 66,0 58,0 ORL 2,2-7, EO Šroubové kompresory typové řady ORL EO jsou určeny pro trvalý provoz s plně automatickým systémem řízení chodu kompresoru v závislosti na odběru stlačeného vzduchu. Jedná se o kompresory

Více

MSC MSD Pohon přes klínové řemeny. RMC RMD RME Pohon pomocí spojky

MSC MSD Pohon přes klínové řemeny. RMC RMD RME Pohon pomocí spojky MSC 30-45 MSD 55-75 Pohon přes klínové řemeny RMC 30-45 RMD 55-75 RME 75-110 Pohon pomocí spojky Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Solidní, jednoduché, chytré Zvýšená

Více

Typový list. Technická specifikace:

Typový list. Technická specifikace: Albert E. 170 Výkonnost max. (1) 2,9 m 3 /min 2,7 m 3 /min 2,4 m 3 /min Minimální pracovní přetlak 5 bar Maximální pracovní přetlak 8 bar 10 bar 13 bar El. napětí / frekvence 400 / 50 V / Hz Šroubový blok

Více

Rotační šroubové kompresory RMD 30-37 - 45-55 kw

Rotační šroubové kompresory RMD 30-37 - 45-55 kw Rotační šroubové kompresory RMD 30-37 - 45-55 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Rotační šroubové kompresory RMD vysoká spolehlivost velký výkon snadná údržba jsou výsledkem desetiletí zkušeností

Více

Typový list. Technická specifikace:

Typový list. Technická specifikace: Albert E. 95 Výkonnost max. (1) 1,6 m 3 /min Minimální pracovní přetlak 5 bar Maximální pracovní přetlak 9 bar El. napětí / frekvence 400 / 50 V / Hz Šroubový blok ATMOS B 100 Hlučnost (2) 67 db(a) Mikroprocesorové

Více

ŘADA FAS. Šroubové vzduchové kompresory

ŘADA FAS. Šroubové vzduchové kompresory ŘADA FAS Šroubové vzduchové kompresory O NÁS Společnost Air Team FirstAir Compressors ze skupiny Fusheng Industrial vyvinula ve spolupráci se společností Shanghai Essence Compressors řadu dvoupolohových

Více

Rotační šroubové kompresory. MSB 11-15 - 18-22 - 30 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. MSB 11-15 - 18-22 - 30 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory MSB 11-15 - 18-22 - 30 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory MSB MSB jsou moderní a esteticky navržené, olejem mazané šroubové kompresory s řemenovým převodem

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ CHYTRÉ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Nižší náklady na údržbu a prodloužené servisní intervaly Velice jednoduchá konstrukce

Více

Rotační šroubové kompresory. MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Přehled kompresorů MSM Mini MSM Mini 2,2-3 - 4-5,5 kw Řešení pro všechny potřeby zákazníků Samostatné kompresory Určené zejména

Více

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Řada MSL 2,2-15 kw. Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSL 2,2-15 kw Jednoduché a kompletní řešení pro Vaší potřebu stlačeného vzduchu SPOLEHLIVÁ SPOLEHLIVÁ Kompresory MSL Řada kompresorů MSL kombinuje jednoduchost a cenovou výhodnost pístových kompresorů

Více

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci.

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci. Šroubové kompresory Ideální stroje pro trvalý provoz Spolehliví pomocníci. Výkonné šroubové kompresory s velmi tichým provozem, elektronickým řízením, kontrolou bezpečného chodu, snadnou údržbou díky dobře

Více

MSM 5,5-15 kw. Olejem mazané šroubové kompresory s klínovými řemeny SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM 5,5-15 kw. Olejem mazané šroubové kompresory s klínovými řemeny SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Olejem mazané šroubové kompresory s klínovými řemeny Uživatelské benefity Kompletní řešení - velmi kompaktní design vše v jednom samostatně stojící verze zabírá plochu méně než jeden metr čtvereční k dispozici

Více

Rotační šroubové kompresory. RME 55-75 - 90-110 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. RME 55-75 - 90-110 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RME 55-75 - 90-110 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RME moderní design inovativní a všestranný spolehlivý výkon To vše je výsledkem desetiletí zkušeností

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE RL - RH - RK Kompresor přímo spojený s motorem řešení pro průmysl Vyzkoušená technologie, solidní konstrukce RL-RH-RK jsou kompresory přímo

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

MSC 22-30 - 37-45 - 55-75 kw

MSC 22-30 - 37-45 - 55-75 kw Rotační šroubové kompresory MSC 22-30 - 37-45 - 55-75 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Rotační šroubové kompresory MSC Vysoká efektivita stlačování vzduchu Dva rotory s asymetrickým profilem

Více

Rotační šroubové kompresory RME 55-75 - 90-110 kw

Rotační šroubové kompresory RME 55-75 - 90-110 kw Rotační šroubové kompresory RME 55-75 - 90-110 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Rotační šroubové kompresory RME moderní design inovativní a všestranný spolehlivý výkon To vše je výsledkem desetiletí

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

Allegro. Šroubové kompresory ALLEGRO 8-14

Allegro. Šroubové kompresory ALLEGRO 8-14 Allegro Šroubové kompresory ALLEGRO 8-14 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw

Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw Rotační šroubové kompresory MSM MAXI kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSM Maxi Maxi kw Řešení pro všechny požadavky zákazníků Základní verze Určené zejména pro instalace blízko pracovišť. Hlavními částmi

Více

Kondenzační sušičky. MDX pro výkony 400 až 70000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Kondenzační sušičky. MDX pro výkony 400 až 70000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až 70000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Proč použít sušičku? Vlhkost je přirozenou součástí atmosférického vzduchu, která se rovněž nachází ve stlačeném vzduchu v potrubních

Více

Typový list. Technická specifikace:

Typový list. Technická specifikace: Albert E.50 V Výkonnost max. (1) 0,8 m 3 /min Minimální pracovní přetlak 5 bar Maximální pracovní přetlak 9 bar El. napětí / frekvence 400 / 50 V / Hz Šroubový blok ATMOS B 100 Hlučnost (2) 64* 69 db(a)

Více

Šroubové kompresory se vstřikem chladiva. VB5-37 kw

Šroubové kompresory se vstřikem chladiva. VB5-37 kw Šroubové kompresory se vstřikem chladiva V5-37 kw Různá řešení. enově dostupné možnosti. Řada šroubových kompresorů erius TM V5-37 kw přináší požadovaný výkon za extrémně příznivou cenu. Tyto jednotky

Více

Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až l/min

Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až l/min Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až 84 000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Proč použít sušičku? Vlhkost je přirozenou součástí atmosférického vzduchu, která se rovněž nachází ve stlačeném vzduchu v

Více

Typový list. Technická specifikace:

Typový list. Technická specifikace: Albert E.50 V Výkonnost max. (1) 0,87 m 3 /min Minimální pracovní přetlak 5 bar Maximální pracovní přetlak 9 bar El. napětí / frekvence 400 / 50 V / Hz Šroubový blok ATMOS B 100 Hlučnost (2) 64* 69 db(a)

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky www.ingsuksa.cz Průmyslové pístové kompresory RL RH RK SPOLEHLIVÁECHNOLOGIE RL RH RK Kompresor přímo spojený s motorem

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw

Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw Rotační šroubové kompresory MSM MAXI 5,5-7,5-11 - 15 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Řada MSM Maxi Maxi 5,5-7,5-11 - 15 kw Řešení pro všechny požadavky zákazníků Základní verze Určené zejména pro instalace blízko

Více

Nové kompresory UNM Clean

Nové kompresory UNM Clean Nové kompresory UNM Clean Bezolejové, tiché, spolehlivé rofesionálové pro nejvyšší nároky na stlačený vzduch v nejčistší podobě TŘI HLAVNÍ DŮVODY Čistý vzduch ro pohon dentálních nástrojů v zubních ordinacích

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

S VODNÍM NÁSTŘIKEM Dopravní množství: 0.86 12.26 m 3 /min

S VODNÍM NÁSTŘIKEM Dopravní množství: 0.86 12.26 m 3 /min BEZolejové ŠROUBOVÉ KOMPRESORY S VODNÍM NÁSTŘIKEM Dopravní množství: 0.86 12.26 m 3 /min 3 INTELIGENTNÍ TECHNOLOGIE VSTŘIKOVÁNÍ VODY - perfektní kvalita stlačeného vzduchu díky vícestupňovému odloučení

Více

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom.

Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. Nový Mobilní Air System: Kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu a pojízdný kompresor v jednom. První mobilní kompletní zařízení na výrobu stlačeného vzduchu přináší pohyb do každodenní práce v

Více

24 l SÉRIE SÉRIE DL 150-24 DL 150-50 BL 60-24 BL 120-24. Dodávané modely. Dodávané modely

24 l SÉRIE SÉRIE DL 150-24 DL 150-50 BL 60-24 BL 120-24. Dodávané modely. Dodávané modely DENTAL Program 2011/2012 Revoluce v kvalitě vzduchu SÉRIE BL Tato série kompresorů je určena pro všechny dentisty, kteří potřebují trvale dodávat vzduch pro jednu nebo dvě stomatologické jednotky. Redukované

Více

kompresory ALBERT Šroubové kompresory Dostatek vzduchu pro každého. EUROPEAN UNION EUROPEAN REGIONAL DEVELOPMENT FUND INVESTMENT IN YOUR FUTURE

kompresory ALBERT Šroubové kompresory Dostatek vzduchu pro každého. EUROPEAN UNION EUROPEAN REGIONAL DEVELOPMENT FUND INVESTMENT IN YOUR FUTURE Šroubové kompresory EUROPEAN UNION EUROPEAN REGIONAL DEVELOPMENT FUND INVESTMENT IN YOUR FUTURE Dostatek vzduchu pro každého. Albert Přímé spojení šroubového bloku a elektromotoru Řada šroubových kompresorů

Více

S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min

S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min SROUBOVÉ ˇ KOMPRESORY S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min 3 INTELIGENTNÍ MODULÁRNÍ SYSTÉM 16 34 16 34 PLUS * 35 70 90 210 * Varianta PLUS : s integrovanou kondenzační sušičkou

Více

Nová generace! Šroubových kompresorů AirMaster & sušiček stlačeného vzduchu DK SMART

Nová generace! Šroubových kompresorů AirMaster & sušiček stlačeného vzduchu DK SMART Nová generace! Šroubových kompresorů AirMaster & sušiček stlačeného DK SMART Výkonné, robustní a hospodárné! TŘI DOBRÉ DŮVODY Spolehlivé a nenáročné na údržbu. Nové šroubové kompresory vynikají ve všech

Více

MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw

MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw Rotační šroubové kompresory MSM MINI 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Přehled kompresorů MSM Mini MSM Mini 2,2-3 - 4-5,5-7,5 kw Řešení pro všechny potřeby zákazníků Samostatné kompresory Určené

Více

Série SILENT LINE. Odhlučněné pístové kompresory

Série SILENT LINE. Odhlučněné pístové kompresory Série SILENT LINE Odhlučněné pístové kompresory 2 3 Využijte výhod značky ABAC Od roku 1980 poskytuje firma ABAC svým zákazníkům perfektní skladbu flexibility a zkušeností pro průmyslové, profesionální a

Více

DENTAL. Revoluce v kvalitě vzduchu

DENTAL. Revoluce v kvalitě vzduchu DENTAL Revoluce v kvalitě vzduchu SÉRIE DH 150 SÉRIE DL 150 Série dentálních kompresorů DH garantuje maximální kvalitu vzduchu díky inovacím ve filtračním systému. Speciální samoregenerační membránová

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru 6... bezolejové / mazné - jako agregát... 239 309 279 469 609 559 759 859 Mazné Agregát Max. koncový tlak Sací výkon Dopravní Výkon motoru

Více

Mark kompresory RMA. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

Mark kompresory RMA. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 02 Vytvořil: Luboš Fistr Vyplatí se redukovat náklady na chod malého kompresoru? roční náklady na přímou výrobu vzduchu činí u 15kW kompresoru 180.000, Kč* to je za 5 let částka 900.000, Kč,

Více

T30 11/14 Bar. Pístové vzduchové kompresory

T30 11/14 Bar. Pístové vzduchové kompresory T30 11/14 Bar Pístové vzduchové kompresory Ingersoll Rand T30 je tím nejlepším ve své třídě již od založení společnosti v roce 1929. Z hlediska spolehlivosti, efektivity, mechanické flexibility nebo udržovatelnosti

Více

Řada ESM7 22. Šroubové kompresory

Řada ESM7 22. Šroubové kompresory Řada ESM7 22 Šroubové kompresory Absolutní spolehlivost Rostoucí poptávka průmyslu po stlačeném vzduchu vyžaduje od výrobců kompresorů, aby dodávali spolehlivější, úspornější a univerzálnější kompresory

Více

MOBILITA BEZ KOMPROMISŮ NOVINKA

MOBILITA BEZ KOMPROMISŮ NOVINKA MOBILITA BEZ KOMPROMISŮ NOVINKA Detaily tvoří kvalitu mobilní kompresory UniMaster Jsme v pohybu! Nové mobilní kompresory UniMaster Standard 2 Novinky mobilní kompresory UniMaster TŘI HLAVNÍ DŮVODY Výkonný

Více

Úprava vzduchu sušení

Úprava vzduchu sušení Úprava vzduchu sušení Zařízení pro vysokou úroveň úpravy stlačeného vzduchu. Úprava vzduchu pro všechny provozy. Naše sušičky spolehlivě odstraní kondenzát a v kombinaci s námi dodávanou filtrací zajistí

Více

Úprava vzduchu filtrace

Úprava vzduchu filtrace Úprava vzduchu filtrace Vše potřebné pro profesionální filtraci stlačeného vzduchu Komponenty i celé sestavy. Naše filtrační zařízení spolehlivě odstraní z vašeho stlačeného vzduchu pevné částice, vodu,

Více

UniMaster. Flexibilní a uživatelsky příjemné pro univerzální použití. 1 Výroba stlačeného vzduchu

UniMaster. Flexibilní a uživatelsky příjemné pro univerzální použití. 1 Výroba stlačeného vzduchu 1 Výroba stlačeného vzduchu UniMaster Flexibilní a uživatelsky příjemné pro univerzální použití Pojízdné kompresory UniMaster se vyznačují hlavně snadným používáním a vysokým stupněm flexibility. Kompresory

Více

Bezolejové šroubové kompresory WIS 30-55 kw

Bezolejové šroubové kompresory WIS 30-55 kw LABORATORY INDUSTRY Bezolejové šroubové kompresory WIS 30-55 kw CUSTOMER SERVICE PURE AIR S p o l e h l i v á t e c h n o l o g i e Proč použít WIS? Vzhledem k neustálému vývoji pneumatického nářadí, strojů

Více

Largo & Allegro. Vzduchové kompresory LARGO 11-30 & ALLEGRO 15-30

Largo & Allegro. Vzduchové kompresory LARGO 11-30 & ALLEGRO 15-30 Largo & Allegro Vzduchové kompresory LARGO 11-30 & ALLEGRO 15-30 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou.

Více

Stacionární kompresory

Stacionární kompresory Stacionární kompresory Tlakové stanice se stojící tlakovou nádobou AIRPROFI 703/270/10 V AIRPROFI 703/270/15 V AIRPROFI 853/270/10 V AIRPROFI 853/270/15 V AIRPROFI 1003/270/10 V Vybavení K / KK Tlak vyrábějte

Více

Vzduch pro to nejnáročnější použití

Vzduch pro to nejnáročnější použití Vzduch pro to nejnáročnější použití Nová řada bezolejových kompresorů 2 Kondenzační sušičky stlačeného vzduchu ECO 10 Rozšiřujeme sortiment o bezolejové kompresory Nové mobilní kompresory UniMaster Clean

Více

Šroubové kompresory ALBERT

Šroubové kompresory ALBERT Šroubové kompresory ALBERT enough air for everyone EUROPEAN UNION European Regional Development Fund Operational Programme Enterprise and Innovations for Competitiveness Tradice ve výrobě Průmyslová tradice

Více

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 CleanAIR bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 Bezolejové kompresory Průmyslové obory, jako jsou potravinářství, nápojový průmysl, elektronická a textilní výroba, nemohou riskovat jakoukoliv přítomnost oleje

Více

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min Šroubové kompresory Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min 3 INTELIGENTNÍ STAVBA SYSTÉMU 11-22 11-22 PLUS * 37-55 75-160 * Varianta PLUS: Varianta O : s integrovanou kondenzační sušičkou, lze realizovat

Více

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110

Largo a Allegro. Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 Largo a Allegro Šroubové kompresory LARGO A ALLEGRO 31-110 ALUP je dědictví Společnost byla založena v Německu v roce 1923 a její název byl odvozen od produktů, které byly vyraběny v malé mechanické dílně

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

Rotační šroubové kompresory. MSD 55-75 - 90 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E

Rotační šroubové kompresory. MSD 55-75 - 90 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Rotační šroubové kompresory MSD 55-75 - 90 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E Šroubové kompresory MSD Výsledek desítek let zkušeností výrobce s návrhem a konstrukcí rotačních šroubových kompresorů.

Více

Largo & Allegro. Šroubové kompresory LARGO & ALLEGRO 15-30

Largo & Allegro. Šroubové kompresory LARGO & ALLEGRO 15-30 Largo & Allegro Šroubové kompresory LARGO 11-30 & ALLEGRO 15-30 Alup Poháněn technologií. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 85 let zkušeností v průmyslových odvětvích.

Více

6 13 bar 0,5 3,3 m 3 /min 4 20 kw. Šroubové kompresory ALBERT

6 13 bar 0,5 3,3 m 3 /min 4 20 kw. Šroubové kompresory ALBERT Šroubové kompresory ALBERT 6 13 bar 0,5 3,3 m 3 /min 4 20 kw enough air for everyone EUROPEAN UNION European Regional Development Fund Operational Programme Enterprise and Innovations for Competitiveness

Více

Bezolejové rotační spirálové kompresory Ecolife 1,5-15 kw

Bezolejové rotační spirálové kompresory Ecolife 1,5-15 kw Bezolejové rotační spirálové kompresory Ecolife 1,5-15 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE CZ Proč? Nepřetržité inovace v oblasti nářadí pro stlačený vzduch a ve strojírenství a rovněž vývoj specifických výrobních

Více

III/09. Pístové kompresory

III/09. Pístové kompresory III/09 Pístové kompresory Pístové kompresory s označením ORLIK compressors original jsou určeny pro průmyslové použití, trvalý provoz. Výhody koupě pístového kompresoru ORLIK compressors original od naší

Více

Dopravní množství: 0.18 4.12 m 3 /min

Dopravní množství: 0.18 4.12 m 3 /min www.almig.cz Šroubové kompresory s plynulou regulací Dopravní množství: 0.18 4.12 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního německého

Více

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Technologie a provedení Kvalita provedení, nízká hlučnost při chodu, jednoduchá instalace a snadná údržba činí z kompresorů MSA

Více

od 1,5 kw a nádoby 6 litrů až po 7,5 kw a nádoby 500 litrů

od 1,5 kw a nádoby 6 litrů až po 7,5 kw a nádoby 500 litrů Pístové kompresory od 1,5 kw a nádoby 6 litrů až po 7,5 kw a nádoby 500 litrů SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Dlouhá historie kvalitních kompresorů VČERA DNES Kompresory MARK splňují nejvyšší standard v oblasti

Více

Pístové kompresory. od 1,5 kw a nádoby 6 litrů až po 7,5 kw a nádoby 500 litrů SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Pístové kompresory. od 1,5 kw a nádoby 6 litrů až po 7,5 kw a nádoby 500 litrů SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Pístové kompresory od 1,5 kw a nádoby 6 litrů až po 7,5 kw a nádoby 500 litrů SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Dlouhá historie kvalitních kompresorů VČERA DNES Kompresory MARK splňují nejvyšší standard v oblasti

Více

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Technologie a provedení Kvalita provedení, nízká hlučnost při chodu, jednoduchá instalace a snadná údržba činí z kompresorů MSA

Více

Série BLUE LINE. Pístové kompresory

Série BLUE LINE. Pístové kompresory Série BLUE LINE Pístové kompresory 2 3 Využijte výhod značky ABAC Od roku 1980 poskytuje firma ABAC svým zákazníkům perfektní skladbu flexibility a zkušeností pro průmyslové, profesionální a řemeslnické

Více

SYSTÉM S PLYNULOU REGULACÍ VÝKONU

SYSTÉM S PLYNULOU REGULACÍ VÝKONU SYSTÉM S PLYNULOU REGULACÍ VÝKONU Technické parametry SYSTÉM S PLYNULOU REGULACÍ VÝKONU Rozsáhlé administrativní budovy, hotely té nejvyšší kategorie, to jsou přesně ta místa, kde systém s plynulou regulací

Více

Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem

Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem VYSOKÁ ÚČINNOST Řada 2trubkových jednotek ECOi 6N. VRF systém s vysokou účinností a vysokým výkonem VRF systémy s velkým výkonem a chladivem R410A s pokročilou technologií Nová konstrukce nové generace

Více

piãkové vybavení stojaté nebo leïaté Stavební fiada UniMaster ST

piãkové vybavení stojaté nebo leïaté Stavební fiada UniMaster ST KOMPRESORY STACIONÁRNÍ piãkové vybavení stojaté nebo leïaté Stavební fiada UniMaster ST Neomezená rozmanitost Zde naleznete vždy vhodný kompresor pro Vaše potřeby: na stojatém vzdušníku (STV), na ležatém

Více

NERO SUCHOBĚŽNÉ VÝVĚVY A KOMPRESORY VAKUUM BOHEMIA SUCHOBĚŽNÉ LAMELOVÉ VÝVĚVY ISO 9001:2001

NERO SUCHOBĚŽNÉ VÝVĚVY A KOMPRESORY VAKUUM BOHEMIA SUCHOBĚŽNÉ LAMELOVÉ VÝVĚVY ISO 9001:2001 VAKUUM BOHEMIA vývěvy, dmychadla, kompresory, vakuové systémy, servis a opravy VAKUUM BOHEMIA s.r.o. Lidická kolonie 47 586 01 Jihlava Tel.: +420 567 322 487 Fax: +420 567 330 560 www.vakuum-bohemia.cz

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, zákaznický servis. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Výroba stlačeného vzduchu Kompresory

Výroba stlačeného vzduchu Kompresory Výroba stlačeného vzduchu Kompresory 1 Pojízdné kompresory BaseMaster U nich všechno začíná. Modely se základním vybavením řady BaseMaster jsou vhodné pro menší dílnu nebo provozy, kde není potřeba stálá

Více

Dopravní množství: 0.43 43.07 m 3 /min

Dopravní množství: 0.43 43.07 m 3 /min www.almig.cz ŠROUBOVÉ KOMPRESORY Dopravní množství: 0.43 43.07 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního německého výrobce zařízení

Více

Bezolejové spirálové kompresory. Spiralair SPR 2-30 SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Bezolejové spirálové kompresory. Spiralair SPR 2-30 SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Bezolejové spirálové kompresory Spiralair SPR 2-30 Bezolejové kompresory Uživatelské benefity Bezolejové spirálové kompresory SPR 2-30 poskytují dodávku vysoce kvalitního stlačeného vzduchu pro kritické

Více

KATALOG ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU

KATALOG ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU KATALOG - 2011 ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU CONCERTO: úplné ovládání a absolutní přizpůsobivost Početná spouštění a zastavování kompresoru, plýtvání energií a velká proměnlivost

Více

Šroubové kompresory. ESM 7 22 s konstantními otáčkami a VS 7 22 s plynulou změnou výkonnosti. Rely on GD to provide the perfect fit

Šroubové kompresory. ESM 7 22 s konstantními otáčkami a VS 7 22 s plynulou změnou výkonnosti. Rely on GD to provide the perfect fit Šroubové kompresory ESM 7 22 s konstantními otáčkami a VS 7 22 s plynulou změnou výkonnosti Rely on GD to provide the perfect fit Absolutní spolehlivost Rostoucí poptávka průmyslu po stlačeném vzduchu

Více

Premium. kompresory. ALBERT Premium. Šroubové kompresory. Dostatek vzduchu pro každého.

Premium. kompresory. ALBERT Premium. Šroubové kompresory. Dostatek vzduchu pro každého. ALBERT Šroubové kompresory EUROPEAN UNION EUROPEAN REGIONAL DEVELOPMENT FUND INVESTMENT IN YOUR FUTURE Dostatek vzduchu pro každého. ALBERT Albert Direct Drive Přímé spojení šroubového bloku a elektromotoru

Více

Dopravní množství: 3.58 71.15 m 3 /min

Dopravní množství: 3.58 71.15 m 3 /min ŠROUBOVÉ KOMPRESORY Dopravní množství: 3.58 71.15 m 3 /min 3 INTELIGENTNÍ uspořádání komponentu 30-75 90-200 201-500 4 Odlučovací systém 1 Air Control (řídicí jednotka) 2 Hnací systém 3 Kompresor 4 Chladicí

Více

Jednotky s regulací výkonu

Jednotky s regulací výkonu Jednotky s regulací výkonu řada VARIABLE kompresory scroll www.jdk.cz Technický popis Kompresor Řada kondenzačních a kompresorových jednotek Variable používá hermetické kompresory typu scroll. Kondenzační

Více

Kompaktní kondenzační jednotky se vzduchem chlazeným kondenzátorem pomaloběžné ventilátory 500 ot./min tichý chod provoz do venkovní teploty -15 C

Kompaktní kondenzační jednotky se vzduchem chlazeným kondenzátorem pomaloběžné ventilátory 500 ot./min tichý chod provoz do venkovní teploty -15 C Chladící výkon: 20 až 150 kw Kompaktní kondenzační jednotky se vzduchem chlazeným kondenzátorem pomaloběžné ventilátory tichý chod provoz do venkovní teploty -15 C POUŽITÍ Kondenzační jednotky CONDENCIAT

Více

Vytápěcí jednotky Comfort Vytápěcí a chladicí jednotky Polaris. Vytápění / Chlazení

Vytápěcí jednotky Comfort Vytápěcí a chladicí jednotky Polaris. Vytápění / Chlazení ISO 9001 - Cert. n 0545/2 Ohřívače Sálavé panely Fan coily Vzduchotechnické jednotky Komíny Vytápění / Chlazení Vytápěcí jednotky Comfort Vytápěcí a chladicí jednotky Polaris Popis Vytápěcí jednotka s

Více

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem je kompletní filtrační řešení pro celou dílnu. Díky integrovanému předseparátoru je filtr ideální pro použití s kouřem a hrubými

Více

Largo & Allegro. Vzduchové kompresory LARGO 110-160 A ALLEGRO 110-180

Largo & Allegro. Vzduchové kompresory LARGO 110-160 A ALLEGRO 110-180 Largo & Allegro Vzduchové kompresory LARGO 110-160 A ALLEGRO 110-180 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou.

Více

Dopravní mnozství: ˇ m 3 /min

Dopravní mnozství: ˇ m 3 /min www.almig.cz SROUBOVÉ ˇ KOMPRESORY S PLYNULOU REGULACÍ Dopravní mnozství: ˇ 1.09 56.60 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního

Více

Výhody řešení SCHNEIDER AIRSYSTEMS

Výhody řešení SCHNEIDER AIRSYSTEMS Výhody řešení SCHNEIDER AIRSYSTEMS Značka Schneider Airsystems působí na evropském trhu již přes 50 let. Tato historie s sebou přináší řadu výhod, které dokážeme využít ve prospěch Vás, zákazníků. Stlačený

Více

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min

Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min www.almig.cz Šroubové kompresory Dopravní množství: 1.75 48.72 m 3 /min 2 INTELIGENTNĚ STLAČENÝ VZDUCH MADE IN GERMANY ALMiG KOMPRESORY s. r. o. je dceřiná společnost tradičního německého výrobce zařízení

Více

Šroubové kompresory. Nabízíme následující varianty kompresorů:

Šroubové kompresory. Nabízíme následující varianty kompresorů: Šroubové kompresory Šroubové kompresory jsou určeny pro trvalý provoz a velké zatížení. Není důležité, jak velký je šroubový kompresor, vždy je podstatné jeho maximální vytížení. Při trvalém provozu je

Více

NEW SILVER Odhlučněné skříňové šroubové kompresory Skvělá technologie od roku 1977 s bohatými zkušenostmi do dnešní doby SINCE

NEW SILVER Odhlučněné skříňové šroubové kompresory Skvělá technologie od roku 1977 s bohatými zkušenostmi do dnešní doby SINCE SINCE 1977 NEW SILER 2 Odhlučněné skříňové šroubové kompresory Skvělá technologie od roku 1977 s bohatými zkušenostmi do dnešní doby ww z c. r i a w.tech Společnost FIAC S.p. A., působící na mezinárodním

Více

kompresory AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor

kompresory AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor AIR CENTER Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody BOBBY Výkonné pístové kompresory s určením pro řemeslníky a kutily Společné parametry řady

Více

Oběhová čerpadla R2CE(D) - R4CE(D) s frekvenčním měničem

Oběhová čerpadla R2CE(D) - R4CE(D) s frekvenčním měničem Oběhová čerpadla R2CE(D) - R4CE(D) s frekvenčním měničem Samostatná a zdvojená elektronicky řízená oběhová čerpadla vhodná do topných systémů. Čerpadla jsou dalším krokem v inovativní technologii CPS,

Více