Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa"

Transkript

1 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č /2014 MUCL/124776/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová Telefon: Počet listů dokumentu: 15 Počet příloh/počet listů příloh:0 / Datum Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 2 V souvislosti se zadávacím řízením na podlimitní veřejnou zakázku na služby Nákup nového ekonomického informačního systému pro město Česká Lípa zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) na základě Výzvy k podání nabídky MUCL/121256/2014 ze dne 9. dubna 2014 (dále jen výzva) odeslané dne 9. dubna 2014 a uveřejněné zároveň na Profilu zadavatele zadavatel odpovídá na dotazy uchazečů a doplňuje zadávací podmínky následovně: Dotaz č. 1 : k zadávací dokumentaci, str. 4, bod 2.4. Licence Uchazeč tedy zajistí pro zadavatele licence k autorským dílům svým i třetích osob, jestliže jsou nutné k užívání nabízeného řešení EIS. Náklady na tyto veškeré licence musí být součástí celkové nabídkové ceny. Předpokládáme, že v případě úpravy existujícího software či informačních systémů užívaných Zadavatelem, jejichž pořízení není předmětem veřejné zakázky a Smlouvy, avšak předmětem plnění Uchazeče - Integrace, se jedná pouze o zajištění užívacích práv k samotné úpravě, nikoliv však k zajištění práv k existujícímu software nebo informačním systémům Zadavatele.

2 Předpokládáme, že Zadavatel k takovému software a informačním systémům má zajištěna všechna potřebná práva včetně servisní smlouvy. Je náš výklad správný? Odpověď zadavatele č. 1: Pokud úpravu existujícího SW umožňují licenční podmínky dotčeného SW a případné úpravy podléhají jiným užívacím právům, je uvedený výklad správný. Dotaz č. 2 : k zadávací dokumentaci, str. 5 V případě, že uchazeč nabídne modulové řešení EIS, zadavatel požaduje takovou licenční politiku, která nebude vázána na konkrétní moduly, ale bude je možno využít v rámci celého nabízeného řešení EIS. Z uvedené formulace není jasné, co je tím myšleno. Uchazeč požaduje upřesnění a výklad tohoto požadavku. Odpověď zadavatele č. 2: V případě modulového řešení EIS zadavatel požaduje možnost přenosu licence obdobného charakteru mezi jednotlivými moduly nabízeného EIS. Dotaz č. 3: k zadávací dokumentaci, str. 5, bod Školení uživatelů a administrátorů Uchazeč poskytne školení pro uživatele nabízeného řešení EIS v rozsahu dle bodu 2.2 této ZD a z hlediska počtu a struktury stanovený v souladu s plněním bodu 2.3 této ZD tak, aby všichni uživatelé byli schopni řádně užívat instalované, implementované, customizované a integrované nabízené řešení EIS dle této ZD. Zadavatel předpokládá rozsah školení uživatelů v souhrnné délce 80 hodin. Uchazeč dále poskytne školení pro 2 administrátory nabízeného řešení dle bodu 2.2 této výzvy tak, aby tito administrátoři byli schopni řádně užívat instalované, implementované, customizované a integrované nabízené řešení dle této ZD pro účely jeho provozu a údržby. Zadavatel předpokládá rozsah školení administrátorů v souhrnné délce 25 hodin. Školení konkrétních uživatelů a administrátorů musí být provedeno před začátkem produktivního provozu. Zkušební provoz je poslední dílčí etapou kompletní implementace před zahájením produktivního provozu. Zadavatelem stanovený předpokládaný počet hodin není nutné při plnění předmětu zakázky vyčerpat. Fakturováno bude dle skutečně vyčerpaných hodin pro zaškolení uživatelů a administrátorů systému podle položkové ceny uvedené v tabulce č. 2, položky 2 přílohy č. 4 této ZD.

3 V souladu s výše uvedeným předpokládá uchazeč analogický postup v případě požadavků zadavatele na vyšší počet hodin školení. Je uchazečův předpoklad správný? Odpověď zadavatele č. 3: Ne, zadavatel v rámci plnění předmětu zakázky nepředpokládá vyšší počet hodin pro školení. Dotaz č. 4: k zadávací dokumentaci, str. 6, bod Akceptace Kompletní implementace bude akceptována formou akceptačního protokolu a to na základě podmínek v souladu s přílohou č. 5 této ZD. Součástí akceptačního protokolu kompletní implementace (před započetím produktivního provozu s dohledem) bude dokumentace dle bodu této ZD včetně návrhů plánů zálohování, havarijních plánů a plánů obnovy pro jednotlivé části nabízeného řešení EIS (v elektronické podobě v jednom z formátu RTF, DOC, PDF nebo XLS). Článek odkazuje sám na sebe. Správně má být Dokumentace? Odpověď zadavatele č. 4: Ano, správně je odkaz na bod ZD Dokumentace. Dotaz č. 5: k zadávací dokumentaci, str. 7, bod 2.9. Předpokládaná cena zakázky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je stanovena na 2. mil. Kč bez DPH. Zadavatel zároveň stanovuje maximální podíl ceny za podporu produktivního provozu a maintenance za 1 rok provozu vůči nabídkové ceně za licence ve výši 15%. (viz. Rozpis nabídkové ceny příloha č. 4, tabulka č. 2 položka č. 3 vůči položce č. 2 v tabulce č. 1. Překročení tohoto maximálního podílu znamená nesplnění zadávacích podmínek a vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení. Uchazeč požaduje upřesnění a specifikaci požadovaného rozsahu podpory, takto stanovený rozsah je velice neurčitý. Odpověď zadavatele č. 5: Pojmy jsou detailně vysvětleny v příloze č. 6 ZD Návrh servisní smlouvy, článek II., bod 2 a) až e) počínající na straně 3.

4 Dotaz č. 6: k zadávací dokumentaci, str. 7, bod 3. Doba a místo plnění veřejné zakázky Zadavatel požaduje zahájení plnění veřejné zakázky ihned po podpisu příslušných smluv dle příloh č. 5 a 6 této výzvy. Předpokládaný termín zahájení plnění: Jednotlivé dílčí etapy kompletní implementace budou respektovat zejména následující termíny: Zadavatelem požadovaný datum začátku zkušebního provozu nabízeného řešení je Zadavatelem požadovaný a nepřekročitelný termín začátku produktivního provozu s dohledem nabízeného řešení EIS je Zadavatelem požadovaný a nepřekročitelný termín začátku produktivního provozu nabízeného řešení EIS je V případě, že nebudou smlouvy podepsány v předpokládaném termínu, ale dojde ke zpoždění, dojde k posunu všech dalších termínů? Je uchazečův předpoklad správný? Odpověď zadavatele č. 6: Ne, s ohledem na skutečnost, že produktivní provoz EIS lze zahájit pouze v případě, že termín jeho spuštění bude shodný s termínem zahájení nového účetního období, zadavatel stanovil uvedená data jako požadovaná a nepřekročitelná. Dotaz č. 7: Nabídková cena musí být zpracována do tabulek, které jsou součástí rozpisu nabídkové ceny - příloha č. 4 této ZD v členění na cenu bez DPH, samostatně vyčíslené DPH platné k poslednímu dni lhůty pro podání nabídek a cenu včetně DPH. Ceny musí být uvedeny absolutní částkou v českých korunách. K vlastnímu výpočtu může uchazeč využít libovolný postup, ceník, vlastní nákladové kalkulace nebo jiný způsob. Nabídkovou cenu tvoří cena za kompletní dodávku předmětu plnění a implementaci, cena za podporu produktivního provozu a maintenance po dobu 4 let a další práce na rozvoji systému v rozsahu 150 hodin dle podmínek této ZD. Nabídková cena bude stanovena jako nejvýše přípustná, zahrnující veškeré náklady nutné ke kompletní realizaci předmětu zakázky dle zadávacích podmínek, přičemž uchazeč je povinen respektovat omezení vyplývající z článku 2. 8 této ZD. Nabídková cena musí být platná po celou dobu plnění předmětu zakázky, a to bez ohledu na případný jiný termín uvedení nabízeného řešení EIS do produktivního provozu. V odstavci je odkaz na článek 2.8. (Zatřídění předmětu zakázky), který s tematikou nesouvisí. Správně má být odkaz na čl. 2.9.?

5 Odpověď zadavatele č. 7: Ano, správně je odkaz na čl. 2.9 ZD Předpokládaná cena zakázky. Dotaz č. 8: k zadávací dokumentaci, str. 13, bod 7. OBCHODNÍ PODMÍNKY Součástí této ZD (přílohy č. 5 a 6) jsou zadavatelem stanovené závazné obchodní podmínky, zpracované formou závazného textu návrhu smlouvy o dílo a závazného textu návrhu servisní smlouvy. Návrhy smlouvy o dílo a servisní smlouvy v nabídce uchazeče budou předloženy včetně všech požadovaných příloh, které uchazeč vypracuje v souladu se zadávacími podmínkami. Návrhy smluv, které tvoří přílohy č. 5 a 6 této ZD, nesmí být ze strany uchazeče nijak měněny ani doplňovány nad rámec údajů, jejichž doplnění zadavatel požaduje (vyznačeno žlutě). V případě nejasností v obsahu návrhů smluv má uchazeč možnost si tyto nejasnosti vyjasnit ještě v průběhu lhůty pro podání nabídek způsobem a ve lhůtě stanovené ve čl této ZD. Ustanovení v návrzích smluv přílohách č. 5 a 6 této ZD výslovně označené jako komentáře a odlišené barvou písma a kurzívou nejsou součástí obchodních podmínek resp. návrhů smluv předložených uchazečem v zadávacím řízení. Tyto slouží pouze jako doplňující pokyny pro uchazeče při tvorbě nabídky. Případné ponechání těchto komentářů v nabídce není důvodem k vyloučení uchazeče v zadávacím řízení. Oba návrhy smluv musí být ze strany uchazeče doplněny o údaje nezbytné pro vznik smlouvy (veškeré údaje podbarvené žlutě - zejména vlastní identifikaci, nabídkovou cenu), a odepsány uchazečem v souladu se způsobem jednání jménem uchazeče dokladovaném v nabídce. Předložení neúplných, nedoplněných, změněných nebo nepodepsaných návrhů smluv se považuje za nesplnění podmínek zadání a zadavatel vyloučí takového uchazeče z další účasti v zadávacím řízení. Jedná se o návrh a o návrhu se běžně jedná takto navržená smlouva staví uchazeče do horšího postavení v závazkovém vztahu (např. v oblasti smluvních pokut, obchodního tajemství, apod.). Předpokládá Zadavatel před podpisem jednání o smluvních podmínkách? Odpověď zadavatele č. 8: Ne, zadavatel před podpisem smlouvy o smluvních podmínkách nevyjednává ani vyjednávat nemůže. Podmínky stanovené zadavatelem v zadávacích podmínkách musí uchazeč, který se rozhodne podat nabídku, respektovat. Dle ustanovení 82 odst. 2 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách mimo jiné zadavatel uzavře smlouvu v souladu s návrhem smlouvy obsaženým v nabídce vybraného uchazeče, tudíž nesmí znění smlouvy před jejím podpisem jakkoliv měnit.

6 Dotaz č. 9: k zadávací dokumentaci, str. 17, bod Zadavatel požaduje, aby uchazeč ve svojí nabídce předložil prohlášení, že souhlasí se zveřejněním základních údajů o svojí nabídce a se zveřejněním celého znění smlouvy uzavřené s ním na základě výsledku zadávacího řízení včetně všech případných dodatků této smlouvy. Dotaz Uchazečova nabídka/smlouva obsahuje údaje, které naplňujících znaky obchodního tajemství dle ustanovení platného a účinného občanského zákoníku, jež jsou obsaženy ve smlouvách. Za obchodní tajemství považuje uchazeč následující: - tzv. podrobný rozklad ceny, tj. informace o smluvně ujednané položkové ceně za dodání jednotlivých programových produktů, služeb a licencí poskytovaných společností GORDIC, - informace o výši slevy, kterou uchazeč zadavateli v daném smluvním vztahu poskytuje, - výpočet výše udržovacího poplatku za údržbu jednotlivých programových produktů poskytnutých ze strany společnosti uchazeče, - informace o délce záruky, která je v jednotlivých případech uchazeči poskytnuta. V rámci rovného postavení smluvních partnerů, které je deklarováno uzavřením smluvního vztahu, požaduje uchazeč zapracování informací o obchodním tajemství uchazeče do smlouvy a nezveřejnění těchto údajů. Odpověď zadavatele č. 9: Základními údaji o nabídce se rozumí údaje, které je jakýkoliv veřejný zadavatel povinen zveřejňovat dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, tj. údaje o hodnotících kritériích (v tomto případě nabídková cena uchazeče) nabídková cena, identifikační údaje zadavatele, údaje o skutečném plnění, identifikační údaje o subdodavatelích. Dále je zadavatel povinen uveřejnit celé znění smlouvy včetně jejích příloh a dodatků. Výjimku mohou tvořit údaje, které naplňují znaky obchodního tajemství dle ustanovení platného a účinného občanského zákoníku. Tazatel za obchodní tajemství považuje informace uvedené výše v odrážkách. K tomu zadavatel uvádí následující. Návrh smlouvy o dílo, který je součástí zadávací dokumentace k řešené veřejné zakázce, obsahuje přílohu s rozpisem nabídkové ceny členěným do čtyř základních částí. Dle názoru zadavatele se nejedná o podrobný rozklad ceny popisovaný tazatelem, nýbrž o základní členění obsahující souhrn ceny za plnění dle jednotlivých fází předmětu díla. Návrhy smluv rovněž neobsahují informaci o výši slevy ani výpočet udržovacího poplatku. Co se týká délky záruky, ta je obsažena v zadávací dokumentaci, která je veřejně přístupná. Vzhledem ke skutečnosti, že zadavatel nebude před podpisem smlouvy o jejím znění jakkoliv jednat, není požadavek tazatele v tomto případě relevantní a zadavatel nemůže vyhovět požadavku tazatele a návrhy smluv v požadovaném smyslu doplňovat.

7 Dotaz č. 10: k příloze č. 1, bod 1.4. V případě, že uchazeč v příslušné položce označí symbolem X pole NE bude toto rovněž znamenat nesplnění zadávacích podmínek a uchazeč bude vyloučen z další účasti v zadávacím řízení. Požaduje zadavatel poskytnutí skutečných informací o funkcionalitě nabízeného systému nebo o prosté zakřížkování jednotlivých polí ANO? Vzhledem ke znění bodu 1.4. přílohy č. 1 ztrácí smysl bod 1.2. Odpověď zadavatele č. 10: Ano, zadavatel požaduje informaci o skutečné funkcionalitě nabízeného systému, kterou bude možné ověřit v nasazeném systému již v testovacím prostředí. Dotaz č. 11: k příloze č. 1, bod 1.5. V čl. 7 Licenční podmínky uchazeč označí nabízenou variantu řešení poskytnutí licence způsobem výše uvedeným. Jakým způsobem požaduje zadavatel označení platné varianty v čl. 7? U obou variant jsou pole označená A a B.

8 Odpověď zadavatele č. 11: Zadavatel požaduje označení pole A pro nabízenou variantu licenčního modelu. V tomto případě je pole B nadbytečné. Dotaz č. 12: k příloze č. 1, bod Nabízené řešení EIS bude obsahovat připravené řešení pro komplexní zajištění procesu zpracovávání, evidence a výstupů souvisejících dokladů (DPH, DzN, DPPO, apod.). Uchazeč požaduje uvést přesný výčet a rozsah požadovaných řešení. Odpověď zadavatele č. 12: Daňová doloženost včetně výstupů pro Finanční úřad u DPH, a výstup pro Finanční úřad u DPPO. Dotaz č. 13: k příloze č. 1, bod Nabízené řešení EIS bude v oblasti evidence Daně z nemovitosti obsahovat standardní funkcionality dle platné legislativy. Žádáme o upřesnění, zda se skutečně jedná o oblast evidence daně z nemovitosti. Pokud ano, tak žádáme o přesný výčet požadované funkcionality a upřesnění požadovaného rozsahu řešení Odpověď zadavatele č. 13: Výstup pro Finanční úřad pro podání daňového přiznání. Dotaz č. 14: k příloze č. 1, bod Nabízené řešení bude podporovat vedení agendy tomboly. Co je skryto pod vedením agendy tomboly? Žádáme o přesný výčet požadované funkcionality a upřesnění požadovaného rozsahu řešení.

9 Odpověď zadavatele č. 14: Podpora znamená to, že program umožní při obdržení nové žádosti o povolení tomboly automaticky vygenerovat variabilní symbol pro zaplacení správního poplatku, předat jej žadateli a s použitím tohoto VS vytvořit předpis na správní poplatek v účetní evidenci. Dotaz č. 15: k příloze č. 1, bod Zadavatel požaduje provést migraci dat k místnímu poplatku za provoz systému sběru, shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů z programu SVOZ společnosti INISOFT s.r.o. (Svoz komunálního odpadu v Má zadavatel jako vlastník dat a provozovatel IS smluvně zajištěno poskytnutí dat např. ve formátu DBF z uvedeného SW? Odpověď zadavatele č. 15: Není smluvně zajištěno. Dotaz č. 16: k příloze č. 1, bod Možnost zobrazení detailní informace u položky a sledování nákladů a výnosů. Uchazeč požaduje upřesnění požadovaného řešení. Jaké výstupy zadavatel očekává? Odpověď zadavatele č. 16: Zadavatel požaduje ekonomické a vlastnické výstupy. Tedy náklady, výnosy, věcná břemena, datum nabytí, nájemní vztahy atd. Dotaz č. 17: k příloze č. 1, bod Vazba na GIS. Vzhledem k tomu, že je více řešení GIS, požaduje uchazeč jednoznačnou specifikaci GIS.

10 Odpověď zadavatele č. 17: Zadavatel netrvá jednoznačně na jediném řešení. Uchazeč může využít stávajících prostředků zadavatele (viz příloha č. 2 a 3 ZD), případně zadavatel připouští i možnosti využití dalších systémů, které zajistí splnění předmětu zakázky dle zadávacích podmínek. Tyto však musí být rovněž zakalkulovány v nabídkové ceně. Dotaz č. 18: k příloze č. 1, bod a další Zadavatel požaduje jako součást plnění zajištění migrace dat (např ; ; 5.3.7, ). Aby bylo možno stanovit cenu za migraci, má uchazeč následující dotazy: a) Jaká data a z jakých systémů požaduje zadavatel migrovat? b) V jakých formátech zadavatel data k migraci poskytne? c) Data za jaké časové období se budou migrovat (historie, počáteční stavy )? d) Jak je na straně zadavatele zajištěna potřebná součinnost se stávajícím dodavatelem? e) Půjdou náklady na export dat a zajištění migrace ze stávajícího systému plně k tíži zadavatele nebo uchazeče? f) Kdo bude provádět kontroly migrovaných dat? g) Kdo bude odpovědný za správnost migrovaných dat? Odpověď zadavatele č. 18: a) Zadavatel požaduje migraci dat z nahrazovaných SW, viz příloha č. 2 ZD, tabulka v článku 5. b) Data jsou ve formátech používaných ve stávajících a nahrazovaných SW. c) Nutno počítat s migrací veškerých dat. Přesnější specifikace bude daná Cílovým konceptem na základě analýzy. d) Zadavatel má s dodavatelem pouze smlouvu o používání příslušného SW, případně licenční nebo servisní smlouvu vztahující se k danému SW. e) Migrace dat jde plně v nákladech uchazeče. f) Kontroly migrovaných dat bude provádět určený zástupce zadavatele. g) Za správnost migrovaných dat oproti původním datům je zodpovědný (za převod 1:1) subjekt provádějící migraci, čili uchazeč, případně jeho zástupce či subdodavatel. Dotaz č. 19: k příloze č. 2, bod 1.7. Popis integračního rozhraní poskytne uchazeči vždy dodavatel konkrétního subsystému informačního systému. Funkčnost integračních vazeb je v plné odpovědnosti dodavatele nového EIS.

11 a) Má zadavatel smluvně zajištěnu spolupráci s dodavateli jednotlivých subsystémů? b) Má zadavatel informace o tom, zda jednotlivé subsystémy mají integrační rozhraní k dispozici? Pokud ano, žádáme o upřesnění a podrobnou specifikaci jednotlivých rozhraní. c) Má zadavatel tato integrační rozhraní licenčně zajištěna? Odpověď zadavatele č. 19: a) Zadavatel má standardní servisní smlouvou s příslušným dodavatelem. b) Tuto informaci zadavatel nemá a její přesnou specifikaci získá uchazeč u každého příslušného dodavatele. c) V případě licencování integračního rozhraní je toto zajištění plně na straně uchazeče. Dotaz č. 20: k příloze č. 2, bod 2. Integrační vazby EIS Zadavatel požaduje, aby realizace všech potřebných integračních vazeb byla součástí nabídkové ceny nabízeného řešení EIS. Odpovědnost za realizaci těchto všech potřebných integračních vazeb bude plně na straně uchazeče. Uchazeč je přesvědčen, že uvedené požadavky nejsou v souladu s platným právním řádem, zejména pak zákonem Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění v pozdějších předpisů (ZVZ). Podle 44 odst. 1 ZVZ odpovídá zadavatel za správnost a úplnost zadávacích podmínek obsažených v zadávací dokumentaci. Zadávací dokumentace je pak soubor dokumentů, údajů, požadavků a technických podmínek zadavatele vymezujících předmět veřejné zakázky v podrobnostech nezbytných pro Zpracování nabídky. Zadavatel je tedy povinen podrobně v zadávací dokumentaci popsat veškeré podmínky a uvést veškeré údaje a požadavky, jejichž splnění bude předmětem plnění veřejné Zakázky. Z požadavku zadavatele uvedeného v bodě 2. jasně vyplývá, že Zadávací dokumentace neobsahuje specifikaci veškerých prací a služeb, které bude muset uchazeč v rámci plnění veřejné zakázky poskytnout. Naopak, zadavatel ponechává na uchazečích, aby sami posoudili, jaké další práce a služby budou zadavateli v rámci veřejné zakázky poskytovat nebo které budou zadavatelem nuceni poskytnout s odkazem na uvedenou smluvní klauzuli. Toto ve svém důsledku znamená, že nabídky jednotlivých uchazečů budou vzájemně neporovnatelné (a to jak ve smyslu obsahu plnění, tak ve smyslu nabídkové ceny). Z požadavku zadavatele uvedeného v bodě 2. vyplývá, že Zadavatel přenáší odpovědnost za součinnost třetích stran na uchazeče, a to na jeho náklady. Uchazeči však nemají možnost přimět třetí Strany k poskytnutí takové součinnosti. Ve svém důsledku se může jednat o skryté omezování v rovného přístupu uchazeče, když dotčené třetí strany" mohou požadovat za poskytnutí stejné součinnosti různým uchazečům různé podmínky, a i rozsah poskytnutí jejich součinnosti může být jiný. Přenosem zodpovědnosti za součinnost třetích stran na uchazeče včetně požadavku na úhradu spojených nákladů uchazečem porušuje zadavatel základní Zásady rovného zacházení a transparentnosti výběrového řízení, a naopak otevírá skrytou možnost diskriminace jednotlivých uchazečů, to vše v rozporu s 6 ZVZ.

12 Uchazeč požaduje doplnit jednotlivé body přílohy č. 2 o přesnou specifikaci požadované integrace, rozsah plnění uchazeče, rozsah plnění dodavatelů jednotlivých IS, apod. Odpověď zadavatele č. 20: Zadavatel stanovil technické podmínky dle 45 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, kdy vymezil charakteristiku a požadavky na požadované služby a dodávky. Objektivně a jednoznačně vymezil účel využití poskytovaných služeb a dodávek. Vzhledem k rozdílným vývojovým i obchodním strategiím při poskytování služeb, které uchazeči v oblasti vývoje IT využívají, zadavatel vymezil cíle, kterých je třeba při plnění předmětu zakázky dosáhnou, přičemž umožnil dosáhnout požadovaného cíle buď integrací se stávajícími systémy, nebo případně nabídkou kompletní výměny příslušného modulu IS. Součinnost pro integraci stávající essl, SW VITA a FLUX zajistí zadavatel. uvedené ustanovení je doplněno v textu návrhu smlouvy o dílo v čl. II. 1. c). Upravená příloha č. 5 ZD návrh smlouvy o dílo je přílohou těchto dodatečných informací. U zbývajících požadavků na integrace zůstává odpovědnost za jejich provedení na straně uchazeče. Dotaz č. 21: k příloze č. 2, body 2.6., 2.10., 2.11 je uveden požadavek: Zadavatel požaduje u nabízeného EIS řešení procesu pro generování pokladních dokladů k výběru hotovosti na pracovišti.... Je v tomto smyslu řešením nasazení modulu Pokladna na uvedeném pracovišti souběžně s příslušným SW bez integrační vazby? Odpověď zadavatele č. 21: Ano, s možností výběru příslušného poplatku z číselníku, přičemž opakující se formulace budou tímto výběrem automaticky doplněny. Dotaz č. 22: k příloze č. 2, bod 2.8. Informační systém registru živnostenského podnikání Dodavatel: ICZ a.s., Na hřebenech II 1718/10, Praha 4 Název aplikace: Informační systém registru živnostenského podnikání Uživatelé Obecní živnostenský úřad. Popis Informační systém Registru živnostenského podnikání vytváří podmínky pro zabezpečení

13 jednotného výkonu státní správy na úseku živnostenského podnikání a vedení živnostenského rejstříku na všech úrovních živnostenských úřadů. Informační systém Registru živnostenského podnikání zároveň podporuje rozvoj egovernmentu v České republice realizací propojení s mnoha dalšími informačními systémy veřejné správy České republiky včetně možnosti propojení na obdobné registry v zemích EU. Integrace Zadavatel požaduje propojení nabízeného řešení EIS s IS RŽP pro generování platebních dokladů a manipulaci s hotovostí a jejich přenosu do ekonomiky. IS RŽP jehož provozovatelem je Ministerstvo průmyslu a obchodu nemá zveřejněno rozhraní pro komunikaci s ekonomickými IS (pouze se spisovou službou). Uchazeč nepředpokládá, že na jeho žádost bude toto rozhraní dopracováno. Doporučujeme zadavateli zvážit požadavek na integraci tohoto IS do EIS. Odpověď zadavatele č. 22: V tomto případě zadavatel připouští stejné řešení jako u bodu 2.6, 2.10 a 2.11 přílohy č. 2 ZD viz dotaz č. 21 tohoto dokumentu. Druhou variantou je získání informací k finanční transakci ze spisové služby. Konečné řešení bude zvoleno na základě analýzy v cílovém konceptu. Dotaz č. 23: k příloze č. 2, bod 2.9. Softender Dodavatel: B2B CENTRUM a.s., Starochodovská 1359/76, Praha 4 Název aplikace: Softender Uživatelé Odbor rozvoje a investic města. Popis Aplikace Softender slouží k evidenci a podpoře procesu zadávání veřejných zakázek dle platné legislativy. Aplikace podporuje také proces zadávání zakázek malého rozsahu a neveřejných zakázek. Integrace Zadavatel požaduje propojení nabízeného řešení EIS evidence veřejných zakázek s aplikací Softender obousměrně k předávání vybraných zakázek a informací o nich. Včetně informací o finančním plnění zakázky a nakládání s finanční jistotou. V případě, že EIS evidence veřejných zakázek bude integrován na essl, bude nutné integrovat i essl na Softender. V opačném případě bude vznikat řada dokumentů přímo EIS a předávaných do aplikace Softender mimo essl. Vzal zadavatel toto v úvahu?

14 Odpověď zadavatele č. 23: Primární je evidence VZ v nabízeném systému, který je předává essl a pouze jen některé (podle stanovených pravidel) do systému Softender. Proto není potřebná integrace Softender essl. Čili Softender přebírá již hotové VZ ze systému EIS, který je požadován k integraci s essl a tím pádem nemůže vznikat řada dokumentů mimo essl. Dotaz č. 24: k příloze č. 2, bod 3.1. Agendy OŽP, EVI a ESPI a) Je znění tohoto článků odpovídající realitě na MČL a funkčnosti jednotlivých modulů? Dle našich informací není. b) Je adekvátní a ekonomické, vzhledem k předpokládanému rozsahu agendy na MČL, realizovat a udržovat integrační vazbu do EIS? Odpověď zadavatele č. 24: a) Znění zmíněného článku vychází z reálné činnosti OŽP MěÚ ČL a požadovaného cílového stavu využití jednotlivých modulů. b) Z důvodu elektronizace procesů zadavatel integrační vazbu nebo případné nahrazení agendových modulů požaduje. Dotaz č. 25: k příloze č. 2, str. 11 a 12, bod 4.2. Agendy EVI a ESPI Dle našeho názoru body uvedené v tomto článku (vyjma bodu 4.2.4) nesouvisí nebo jsou nepřesně formulované k dané agendě. Uchazeč požaduje upřesnění znění tohoto článku. Odpověď zadavatele č. 25: Požadavky jsou formulovány v souladu s potřebami odboru životního prostředí pro případ náhrady stávajících SW. Dotaz č. 26: k příloze č. 1, str. 18, bod 5.8. Registr obyvatel

15 a) Má být skutečně součástí řešení Ekonomického systému nahrazení agendy Registru obyvatel? b) Jaký je stávající SW pro vedení registru obyvatel? Ve výčtu SW není uveden. c) Pokud ano, jakým způsobem má být zajištěna migrace dat (zejména v jakém rozsahu)? Odpověď zadavatele č. 26: a) Agenda registru obyvatel je součástí IS města a MěÚ ČL a tudíž musí být i součástí dodávaného SW. b) Informační systém Ginis ROB, registr obyvatel v c) Migrace je požadována v plném rozsahu stávajících dat. V souvislosti s výše uvedenými dodatečnými informacemi zadavatel prodlužuje délku lhůty pro podání nabídky do 13. května 2014 do 13:00 h. Zadavatel zároveň stanovuje nový termín pro otevírání obálek na 13. května 2014 ve 13:00 h za podmínek uvedených v ZD. Výše uvedené dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 2 se tímto stávají nedílnou součástí zadávacích podmínek k podlimitní veřejné zakázce na služby Nákup nového ekonomického informačního systému pro město Česká Lípa zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon). Zadavatel tyto dodatečné informace zároveň uveřejní na profilu zadavatele u zadávací dokumentace předmětné veřejné zakázky. Bc. Jolana Nebřenská v.r. vedoucí odboru rozvoje, majetku a investic Za správnost: Martina Hofmanová v.r. referent veřejných zakázek Příloha: Upravená příloha č. 5 ZD - návrh smlouvy o dílo

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 31078 /2014 MUCL/121828/2014 Vyřizuje:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) ev.č. 18685/2015 č.j. MUCL/15189 /2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 5208 /2015 MUCL/4177/2015 Vyřizuje: Martina

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 26059 /2015 MUCL/21120/2015 Vyřizuje:

Více

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015 Specifikace veřejné zakázky: Zadavatel: Město Kolín Sídlo zadavatele: Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín Způsob zadání: zjednodušené podlimitní řízení

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky pod Radhoštěm Výzva k podání nabídky V souladu se Směrnicí ředitele školy č. 21 k zadávání zakázek malého rozsahu, která upravuje zásady a postupy při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 58647/2017 MUCL/50422/2017 Vyřizuje: Martina

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) č.j. MUCL/113369/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice Datum vyhlášení zakázky: 8.1.2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) č.j. MUCL/118651/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II.

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) 009-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II.) Zadavatel: Název zadavatele: Západočeská univerzita

Více

Příloha č. 1. Systém webových stránek města Česká Lípa. I. Vymezení předmětu VZ

Příloha č. 1. Systém webových stránek města Česká Lípa. I. Vymezení předmětu VZ Příloha č. 1 Systém webových stránek města Česká Lípa I. Vymezení předmětu VZ 1. Vytvoření grafického návrhu stránek Součástí realizace veřejné zakázky bude vytvoření grafického návrhu vizuálního vzhledu

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 51782 /2015 MUCL/42823/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Odbor právní Oddělení veřejných zakázek DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám v zadávacím řízení č. VZN/15/004 vedeném v užším řízení k zadání nadlimitní

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Příloha č. 2. Popis požadavků na integrační vazby

Příloha č. 2. Popis požadavků na integrační vazby Příloha č. 2 požadavků na integrační vazby 1. Způsob prokázání splnění požadavků integračních vazeb 1.1. V kapitole 2. (tedy oddílech 2.x) uchazeč jednoznačně označí symbolem X v příslušném poli označeným

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na stavební práce: PL Dobřany vestavba podkroví a stavební úpravy I. a II.podlaží pavilonu č.

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na stavební práce: PL Dobřany vestavba podkroví a stavební úpravy I. a II.podlaží pavilonu č. Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na stavební práce: PL Dobřany vestavba podkroví a stavební úpravy I. a II.podlaží pavilonu č.22 zadávané v souladu s: ustanovením 28 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 9/2012 vydaného Radou města Přerova Název zakázky: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních pomůcek pro Základní

Více

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II.

Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II. Veřejná zakázka Jednotný informační systém práce a sociálních věcí IS SOCIÁLNÍ DÁVKY II. Ev.č.: Z2017-032460 Zadavatel veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí se sídlem Na

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 21258 /2015 MUCL/17167/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle zákona č.137/2006 Sb. PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK VEŘEJNÝ ZADAVATEL STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN A)

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje. PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1127/13 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Dodávka IT techniky 1/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E MUOS00220119 M ě s t o O s l a v a n y Majetkově správní odbor ------------------------------------------------------------------------------------ náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany tel. č.: 546418414

Více

Výzva k podání alternativních nabídek

Výzva k podání alternativních nabídek Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Identifikace společenských výzev, požadavků, potřeb a funkcí, návrh vizí architektury a koncepce IS resortu zemědělství Sídlem:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 35283/2015 MUCL/28733/2015 Vyřizuje: Ing.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky REHABILITAČNÍ ÚSTAV KLADRUBY RÚ/0069/2018 Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup počítačů, monitorů, notebooků, čteček čárových kódů, tiskáren štítků a kancelářského

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: IT/1555/14 Spis. zn.: Počet listů: 7 Počet příloh: 5 Počet listů příloh: Vyřizuje: Mgr. Jarmila Pechátová Tel.: 377

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

spočívající v dodávce svozového vozidla s nosičem kontejnerů a 2 ks velkoobjemových kontejnerů

spočívající v dodávce svozového vozidla s nosičem kontejnerů a 2 ks velkoobjemových kontejnerů Zakázka malého rozsahu - Oznámení o zahájení výběrového řízení - Výzva k podání nabídek k realizaci projektu TSMPr - systém odděleného sběru odpadů s nákupem svozové techniky spočívající v dodávce svozového

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslav Holeček, rektor IČ:

doc. Dr. RNDr. Miroslav Holeček, rektor IČ: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Laboratorní a měřicí technika (II.) 018-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na laboratorní a měřicí techniku (II.) Zadavatel:

Více

Výzva a zadávací podmínky

Výzva a zadávací podmínky Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Kantor

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 61165/2015 MUCL/50900/2015 Vyřizuje: Ing. Jana Försterová Telefon:

Více

Upravená Příloha č. 4. Rozpis nabídkové ceny

Upravená Příloha č. 4. Rozpis nabídkové ceny Upravená Příloha č. 4 Rozpis nabídkové ceny 1. Povinný obsah nabídky Vzhledem k jednotnému způsobu porovnání nabízeného cenového návrhu vyplní každý uchazeč níže uvedené tabulky. Výpočty, popřípadě jiné

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro občany obce Libhošť Dodávky

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE 13. 3. 2013 ZADAVATEL: Název: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Sídlo: Zborovská 4602, 430 28 Chomutov IČ: 00261891 DIČ: CZ00261891 Jejímž jménem jedná: Mgr.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Pilotní projekt nákup vozu s alternativním pohonem pro potřeby JCCR

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Pilotní projekt nákup vozu s alternativním pohonem pro potřeby JCCR VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Pilotní projekt nákup vozu s alternativním pohonem pro potřeby JCCR Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Propagační předměty 4/2019 zadávanou v dynamickém nákupním systému mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Propagační

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení drtiče se štěpkovačem Dodávky 42990000-2

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 80796/2014 MUCL/160944/2014 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: KORDIS JMK, a.s. Nové sady č. 946/30, 602 00 Brno IČO: 26298465 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: Dopravní zúčtovací centrum 2019 Osoba

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na stavební práce

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na stavební práce Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na stavební práce Sanace akumulační nádrže na úpravně vody Dvůr Králové nad Labem Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem, které se neřídí

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03 Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČ:

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČ: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (III.) 005-2018 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (III.) Zadavatel: Název zadavatele: Západočeská univerzita

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na stavební práce na akci s názvem: Lovosice, ul. Prokopa

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II.

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Software (II.) 023-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na software (II.) Zadavatel: Název zadavatele: Západočeská univerzita

Více

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva)

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Aktualizace průkazů energetické náročnosti budov 2. VYMEZENÍ PLNĚNÍ VEŘEJNÉ

Více

VR 137A - Nákup serverového řešení GIS pro pořizování, správu, analýzu a vizualizaci prostorových dat pro Dopravní VaV centrum

VR 137A - Nákup serverového řešení GIS pro pořizování, správu, analýzu a vizualizaci prostorových dat pro Dopravní VaV centrum Výzva k podání nabídek Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň Vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, Rektorem IČO:

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, Rektorem IČO: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Tiskárny, kopírky, multifunkce II. - 001-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na tiskárny, kopírky, multifunkce (II.) Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování překladatelských služeb

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování překladatelských služeb Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování překladatelských služeb Veřejná zakázka je spolufinancována z Operačního programu

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma: obec Název a sídlo zadavatele: Městys

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Kraslice nám. 28. října 1438, 358 01 Kraslice Tel. 352 370 450, E-mail majetek@meu.kraslice.cz K uveřejnění! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu vyhlášené formou otevřeného řízení s názvem Nákup výpočetní a audiovizuální techniky pro Základní školu, Most, Svážná 2342, příspěvkovou organizaci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Betonové produkty P18V00000006 1. INFORMACE O ZADAVATELI Název veřejné zakázky Typ veřejné zakázky Identifikační údaje zadavatele Název Adresa sídla IČ 46936777 Osoba oprávněná za

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 Tel.: +420 227 010 142 Fax: +420 227 010 191 elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Příloha č. 1 Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Směrnicí

Více

Výzva k podání nabídek. Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, Brno - Líšeň

Výzva k podání nabídek. Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, Brno - Líšeň Výzva k podání nabídek Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň Vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky VŘ Informační a ekonomický software 1 Identifikační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ PLZEŇ RADOBYČICKÁ 14, 30100 PLZEŇ ODBOR HOSPODÁŘSKO SPRÁVNÍ 13167/P/2019-HSPH PŘIJATO DNE: MAIL: Michal.Budweiser@uzsvm.cz: NAŠE Č. J.:

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Dr.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: 3. Etapa Protipovodňová zeď Domov Svojšice č.1

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO:

doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Dodávky čisticích prostředků a hygienických potřeb 015-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dodávky čisticích prostředků a hygienických potřeb Zadavatel:

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadanou podle zákona č. 134/2016 Sb., zákona o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ) s názvem ZAJIŠTĚNÍ ÚKLIDOVÝCH

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Dodání multifunkčních tiskových zařízení a tiskáren pro ÚMČ Praha 5

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Dodání multifunkčních tiskových zařízení a tiskáren pro ÚMČ Praha 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Zadávací dokumentace. Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově

Zadávací dokumentace. Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově Zadavatel: Město Jablunkov Dukelská č.p. 144 739 91 Jablunkov Zadávací dokumentace Realizace úspor energie, budova č.p. 479, ul. Bukovecká v Jablunkově Obsah zadávací dokumentace : Úvod Článek 1. Článek

Více