Originální MAX. TMAX

Podobné dokumenty
Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Chtějte to, co potřebujete

Dopřejte si skvělý design na cestách

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Ovládněte silnice. X-MAX 400

Život je závod. Aerox 4

Dopřejte si skvělý design na cestách

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Osvědčený skútr do města

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Luxusní styl s praktičností skútru

Život je závod. Aerox R

Stvořeno pro budoucnost

Stylový, praktický a zábavný

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Temný paprsek. MT-10

Vládce ulic i terénu. WR125R

Miluji svůj způsob dopravy

Je skvělé být všude včas

Zrozen k dominanci. XSR900

Začněte psát svůj příběh

Buďte nároční. XJ6 / ABS

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Městská pohoda se stylem

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Všestranný motocykl pro každou situaci

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Lehký supersport na každý den

K úpravám jako stvořený

Jeďte hladce. FJR1300AS

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Zábava i v dopravní špičce

K úpravám jako stvořený

Nikdy nekončící dobrodružství

Divoká tvář modelu MT

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Lehký supersport na každý den

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Probuďte svou temnou stránku

Pocit výjimečnosti každý den

Oči temnoty. MT-09

Miluji svůj způsob dopravy

Král městské džungle. XT660X

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Dopřejte si skvělý design na cestách

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Získejte styl. XVS1300 Custom

Nikdy nekončící dobrodružství

Rychlost temnoty. MT-10 SP

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Staňte se součástí temnoty

Váš nejlepší přítel do města

Temná stránka v popředí

Dejte průchod svým emocím

Dvě tváře temné stránky

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Zrozen k hledání nových cest

Cesta napříč temnotou

Dejte průchod svým emocím

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

Následuj svou fantazii

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Yamaha YZF-R1M. We R1

Neskrývaná agresivita

Objevte svou temnou stránku

Správný rebel. WR250F

Vyjádřete svou temnou stránku

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1. We R1

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Ovládni extrém. YZF-R6

Dobrodružství je hned za rohem

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Dojeďte dál! XT1200Z Super Ténéré

Návrat do budoucnosti!

Klidný cruiser s velkým srdcem

Začátek něčeho nového

Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1M. We R1

Budoucnost vypadá skvěle

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Ovládněte kouzlo driftu.

Maximální zábava. Minimální emise.

Do extrému! WR250R

Maximální výkon motoru V6 pro dobrodružství na vodě

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Zapřáhněte některého z našich tahounů

S těmito motory už nemusíte nic řešit

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

Naše lehké výkonné motory dostaly nový vzhled

Transkript:

Originální MAX má motocyklové geny a představuje dokonalý sportovní skútr, jenž díky svému výkonu vytvoří z každé jízdy nezapomenutelný zážitek. Tento vysoce výkonný maxiskútr, který si pořídilo už přes 250 000 spokojených majitelů, je jedním z nejikoničtějších modelů, jaký kdy společnost Yamaha vyrobila. Jde o prémiový sportovní skútr poháněný motorem o objemu 530 ccm s vysokým točivým momentem. Je postaven na lehkém rámu motocyklového typu, a je tak předurčen být vždy o krok před ostatními řidiči na dálnicích i ve městě. Charismatická přední část modelu, kterou charakterizují dva zešikmené LED světlomety a dynamická kapotáž, nezapře inspiraci sportovními motocykly Yamaha a celá řada důmyslných elektronických funkcí vám zajistí dokonalou ovladatelnost za různých podmínek. Sportovní a dynamický motocyklový design Agilní a sportovní lehký hliníkový rám Systém kontroly trakce (TCS) zajišťuje stabilitu Velký úložný prostor pro dvě helmy typu Jet Nízká hmotnost a vysoký točivý moment Vynikající pocit zrychlení Systém bezklíčového přístupu a zapalování Smart Key Propracovaný přístrojový panel TFT Zadní odpružení s kloubovým závěsem Systém zamykacího středového stojanu Zásuvka pro nabíjení baterie Široký sortiment originálního příslušenství

Dostaňte se na MAX Tento model přepsal dějiny a stal se zakladatelem kategorie sportovních maxiskútrů. Kultovní spojující výkon a charakter motocyklu je nezaměnitelný originál. Všechny prvky jsou konstruovány s cílem poskytnout ty nejlepší jízdní zážitky. Odlehčený rám a sofistikované odpružení jsou zárukou lehkosti a agility i stability ve vysokých rychlostech a motor s objemem 530 ccm a vysokým točivým momentem má dost sil, abyste se na místo dostali rychleji než pomocí téměř libovolného jiného vozidla. Špičkovou funkční výbavu dotváří bezklíčové zapalování, kontrola trakce, přístrojový panel TFT a unikátní uzamykatelný středový stojan a díky dostatku úložného prostoru nabízí každý den dokonalou jízdu.

Lehký hliníkový rám pro hbité ovládání Speciálně zkonstruovaný rám ze slitiny hliníku je o 9 kg lehčí než u modelu předchozí generace. Využívá vyspělé konstrukční řešení používané u motocyklů s optimálně zvolenými montážními body motoru, které zaručuje agilitu při ovládání a dynamický výkon díky tomu je jedním z nejpůsobivějších, nejvýkonnějších a nejdynamičtějších sportovních skútrů, jaké kdy po silnicích jezdily. Sportovní a dynamický motocyklový design se stal ikonou pro svůj specifický design podvozku ve stylu motocyklu. Nejnovější model 6. generace je vybaven dvěma zešikma postavenými LED světlomety a zakřivenými obrysovými světly, které dohromady dodávají tomuto převratnému maxiskútru osobitý a působivý vzhled a vzhled inspirovaný sportovními motocykly dokresluje nahoru zahnutý tlumič výfuku. Systém kontroly trakce (TCS) Model je vybaven systémem kontroly trakce, který vám zajistí optimální výkon a maximální potěšení z každé jízdy v nejrůznějších podmínkách. Tento vyspělý elektronický systém zvyšuje pocit jistoty při jízdě díky zajištění plynulých rozjezdů a jistého vedení stopy na vlhkých a kluzkých vozovkách a na nezpevněných površích. Úložný prostor pro dvě helmy typu Jet S každou další generací je průběžně vyvíjen a za uplynulá léta se podařilo mimo jiné zdokonalením tvarování kapotáže dosáhnout většího úložného prostoru. Model 6. generace je určen jak pro každodenní dojíždění v pracovních dnech, tak na víkendové vyjížďky a nabízí velký úložný prostor pod sedlem, ve kterém je dostatek místa pro helmy typu Jet. Vysoký točivý moment a obratnost díky nízké hmotnosti Tajemství rychlosti a úchvatného výkonu tohoto dynamického skútru se skrývá v motoru s vysokým točivým momentem uloženém v lehkém hliníkovém rámu podobně jako u motocyklů. Tento sportovní skútr se může pochlubit nejvyšší celkovou výkonností ve své třídě a nabízí pozoruhodné zrychlení ve spojení s agilitou ovládání. Odpružení motocyklového typu Při konstrukci rámu a odpružení byly ve velké míře využity motocyklové technologie. Zadní odpružení s přepákováním zajišťuje skvělou charakteristiku tlumení pro sportovní a současně stabilní jízdu a se zdvihem odpružení 120 mm představuje obrácená přední vidlice nejdůmyslnější konstrukční řešení, jaké kdy bylo u maxiskútru použito.

Motor Typ motoru Zdvihový objem Vrtání x zdvih paralelní dvouválec s náklonem dopředu, 4taktní, kapalinou chlazený, DOHC, 4ventilový 530,0cc Kompresní poměr 10:9 : 1 Maximální výkon Maximální točivý moment Systém mazání Palivový systém Systém zapalování Systém startování Převodovka Fuel consumption CO2 emission Podvozek Systém předního odpružení Přední zdvih Systém zadního odpružení Zadní zdvih Přední brzda Zadní brzda 68,0mm x 73,0mm 33,8 kw @ 6 750 ot/min 53,0 Nm @ 5 250 ot/min Se suchou skříní Vstřikování paliva TCI Elektrický automatická s variátorem 5,3 l/100km 122 g/km teleskopická vidlice 120 mm kyvná vidlice 117 mm Přední pneumatika 120/70-15 Zadní pneumatika 160/60-15 Hydraulická s dvojitým kotoučem, Ø 267 mm Hydraulická jednokotoučová, Ø 282 mm Rozměry Celková délka Celková šířka Celková výška Výška sedla Rozvor kol Minimální světlá výška Mokrá hmotnost Kapacita palivové nádrže 2 200 mm 765 mm 1,420-1,475 mm (adjustable windscreen) 800 mm 1 575 mm 125 mm 213 kg 15 Litry Vždy používejte přilbu, ochranu očí a ochranný oděv. Společnost Yamaha vás vyzývá k opatrné jízdě a ohleduplnosti k ostatním i k životnímu prostředí. Specifikace a vzhled zde vyobrazených produktů značky Yamaha se mohou změnit bez předchozího oznámení a mohou se lišit podle místních požadavků a podmínek. Další podrobnosti vám sdělí prodejce značky Yamaha.

Barvy Midnight Black Plnohodnotný systém s titanovým tlumičem výfuku Katalyzátor Plnohodnotný systém s černým tlumičem výfuku Brašna pod přístrojový panel Barevné panely víka pro 50l horní box City 50l horní box City For all accessories go to the website, or check your local dealer Kvalita značky Yamaha Technici společnosti Yamaha jsou plně školeni a vybaveni tak, aby nabídli ty nejlepší služby a poradenství pro váš výrobek Yamaha. Z tohoto důvodu vám společnost Yamaha doporučuje, abyste ohledně svých servisních požadavků navštívili oficiálního prodejce značky Yamaha. Originální díly a příslušenství značky Yamaha jsou zvláště vyvinuty, navrženy a testovány pro náš sortiment výrobků Yamaha. Yamaha také doporučuje používat mazivo Yamalube. Jde o naši vlastní řadu špičkových maziv, která jsou mízou motorů Yamaha. Tato maziva jsou vyvinuta tak, aby fungovala efektivně bez ohledu na to, kudy jedete. Kromě funkčního a stylového příslušenství nabízí Yamaha řadu vysoce kvalitního, inovativního jízdního vybavení navrženého tak, abyste vždy měli dostatečné pohodlí a byli chráněni. K dispozici je také široký sortiment oblečení pro volný čas. Více informací naleznete na adrese: Poznejte více o Yamaha na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava