VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace



Podobné dokumenty
Vládce ulic i terénu. WR125R

Buďte nároční. XJ6 / ABS

Divoká tvář modelu MT

Ovládněte silnice. X-MAX 400

Všestranný motocykl pro každou situaci

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Pocit výjimečnosti každý den

Následuj svou fantazii

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Zábava i v dopravní špičce

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Začněte psát svůj příběh

Jeďte hladce. FJR1300AS

Život je závod. Aerox 4

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Snadná jízda, které je těžké odolat.

K úpravám jako stvořený

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Král městské džungle. XT660X

Osvědčený skútr do města

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Dopřejte si skvělý design na cestách

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Ovládni extrém. YZF-R6

Dobrodružství je hned za rohem

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Nikdy nekončící dobrodružství

Objevte svou temnou stránku

Temný paprsek. MT-10

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Stvořeno pro budoucnost

Rychlost temnoty. MT-10 SP

K úpravám jako stvořený

Dojeďte dál! XT1200Z Super Ténéré

Zrozen k dominanci. XSR900

Dvě tváře temné stránky

Získejte styl. XVS1300 Custom

Originální MAX. TMAX

Dopřejte si skvělý design na cestách

Probuďte svou temnou stránku

Luxusní styl s praktičností skútru

Neskrývaná agresivita

Vyjádřete svou temnou stránku

Lehký supersport na každý den

Nikdy nekončící dobrodružství

Staňte se součástí temnoty

Je skvělé být všude včas

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Život je závod. Aerox R

Městská pohoda se stylem

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

Klidný cruiser s velkým srdcem

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Cesta napříč temnotou

Stylový, praktický a zábavný

Dopřejte si skvělý design na cestách

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Dejte průchod svým emocím

Zrozen k hledání nových cest

Do extrému! WR250R

Začátek něčeho nového

Správný rebel. WR250F

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1. We R1

Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

Temná stránka v popředí

Yamaha YZF-R1M. We R1

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1M. We R1

Ovládněte kouzlo driftu.

Dejte průchod svým emocím

Miluji svůj způsob dopravy

Lehký supersport na každý den

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

Chtějte to, co potřebujete

Návrat do budoucnosti!

Miluji svůj způsob dopravy

Oči temnoty. MT-09

Váš nejlepší přítel do města

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Budoucnost vypadá skvěle

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Transkript:

- výkon, adrenalin, akcelerace Tento rychlý a velice silný stroj pokračuje v tradici originálních strojů z roku 1985 s nezaměnitelným vzhledem a zvukem. Supervýkonný čtyřtaktní motor V4 o objemu 1679 ccm Nízko-profilový hliníkový rám Velký a mohutný design Radikální zvuk výfuku Vynikající výkon v celém rozsahu otáček Krátký motor s převodovkou soustředí hmotnost do středu motocyklu Současná verze disponuje větším motorem v kompaktnějším podvozku, což umožňuje ohromující zrychlení a přesné ovládání. Přichází s kapalinou chlazeným čtyřtaktním motorem V4 o objemu 1679 ccm, který poskytuje obrovský točivý moment a dodává jezdci výkon dříve nepředstavitelné úrovně. Motor je zasazen ve vzrušujícím černém hliníkovém rámu s obrovskými předními vidlicemi a agresivně stylizovanými přívody vzduchu. Nefalšovaný muscle bike pro 21. století.

All muscle Muscle bike je srdcová záležitost - radikální zvuk motoru, mocná síla a tichý respekt okolí. to vše přináší a ještě mnohem víc. Tento radikální muscle bike se stal okamžitou legendou, když v roce 1985 vyjel na silnice a závodní dráhy. Jeho současná verze navazuje na tuto tradici síly a krásy s masivním designem, který dokonale doplňuje nesmírnou sílu motoru. Při jízdě zažijete dechberoucí výkon v brilantním rámu a prosté potěšení z jízdy na legendě mezi muscle-biky.

Neuvěřitelný výkon Kapalinou chlazený čtyřtaktní motor V4 o objemu 1679 ccm poskytuje obrovský točivý moment vycházející z motoru, který vzbuzuje respekt. Iridiové zapalovací svíčky zajišťují mimořádně účinné spalování v celém rozsahu otáček motoru - a pro jezdce to znamená výkon dříve nepředstavitelné úrovně, ať už při startu z místa nebo při postupném zrychlování. Nízko-profilový rám je vzrušující stroj. Jeho černý nízko-profilový hliníkový rám dokonale ladí s motorem, zatímco obrovské trubky na předních vidlicích jsou něčím, co jste na žádném jiném motocyklu ještě neviděli. Jeho jedinečný ráz je dále zdůrazněn čtyřmi agresivně stylizovanými, ručně upravenými hliníkovými přívody vzduchu. Masivní koncovky výfuku. Masivní trubky na předních vidlicích perfektně ladí s jedinečným rázem tohoto motocyklu. Nabízejí vynikající pevnost a společně s předním odpružením zajistí pohodlnou jízdu a vynikající ovládání. Odpružení je plně nastavitelné na takové zatížení, jaké bude odpovídat potřebám jezdce. Pevné vidlice Masivní trubky na předních vidlicích perfektně ladí s jedinečným rázem tohoto motocyklu. Nabízejí vynikající pevnost a společně s předním odpružením zajistí pohodlnou jízdu a vynikající ovládání. Odpružení je plně nastavitelné na takové zatížení, jaké bude odpovídat potřebám jezdce. Jistota v zatáčkách Velké motocykly potřebují velká kola a Vás nezklame. Rozvor kol 1700 mm dodává výjimečnou jízdní stabilitu a ovládání je dále posíleno 18-palcovými předními a zadními koly, která jsou vybavena speciálně vyvinutými pneumatikami pro optimalizaci stability, tlumení nárazů a udržování směru jízdy. Iridiové zapalovací svíčky je napěchován vyspělou technologii a nabízí také iridiové zapalovací svíčky. Tyto speciální svíčky jsou použity u většiny motocyklů s velkým výkonem a jsou navrženy tak, aby zajistily mimořádně účinné spalování v celém rozsahu otáček motoru.

Motor Typ motoru Čtyřválec s uspořádáním válců do V, kapalinou chlazený, 4taktní, DOHC, 4ventilový Zdvihový objem 1 679cc Vrtání x zdvih 90,0mm x 66,0mm Kompresní poměr 11,3 : 1 Maximální výkon 147,2 kw (200PS) @ 9 000 rpm Maximální točivý moment 166,8 Nm (17,0 kg-m) @ 6 500 rpm Systém mazání zásoba oleje v klikové skříni Typ spojky mokrá, vícelamelová s membránovými pružinami Karburátor Elektronické vstřikování paliva Systém zapalování TCI Systém startování Elektrický Převodovka stálý záběr, 5rychlostní Koncový převod Kardan Podvozek Rám Hliník, Tvar diamantu Systém předního odpružení Teleskopické vidlice, Ø 52 mm Přední zdvih 120 mm Úhel sklonu 31º Stopa 148 mm Systém zadního odpružení kyvná vidlice, (kloubové odpružení) Zadní zdvih 110 mm Přední brzda Hydraulická s dvojitým kotoučem, Ø 320 mm Zadní brzda jednokotoučová, Ø 298 mm Přední pneumatika 120/70 R18M/C (59V) Zadní pneumatika 200/50 R18M/C (76V) Rozměry Celková délka Celková šířka Celková výška Výška sedla Rozvor kol Minimální světlá výška Mokrá hmotnost včetně náplní Kapacita palivové nádrže Kapacita olejové nádrže 2 395 mm 820 mm 1 190 mm 775 mm 1 700 mm 140 mm 310 kg 15 Litry 5,9 litry Vždy používejte přilbu, ochranu očí a ochranný oděv. Společnost Yamaha Vás vyzývá k opatrné jízdě a k ohledům ke spolujezdcům i k životnímu prostředí. Specifikace a vzhled produktů značky Yamaha se mohou měnit bez předchozího oznámení. Tento katalog má ilustrativní charakter a není smluvním popisem produktů. Pro více informací kontaktujte Vašeho autorizovaného dealera značky Yamaha.

Barvy Power Black Titanový nasazovací tlumič výfuku pro model Sada pro snížení zadní pružiny modelu Prodloužení bočního stojanu pro model Široké kolo pro model Nosič na zavazadla pro model Nízké sedlo pro model For all accessories go to the website, or check your local dealer - dostaňte z něj maximum Je těžké předčit pocit, který s sebou přináší jízda na motocyklu. S příslušenstvím Yamaha si ještě rozšíříte své možnosti. Ať už se jedná o volitelné sedlo Stiletto Pillion, díky němuž sdílíte své zážitky na motocyklu se spolujezdcem. Nebo o přidání zvláštní cestovní brašny přes sedlo, či nasazení speciálního cestovního čelního skla - vždy jde o vysoce funkční a estetické doplňky. Aby váš stále správně fungoval, doporučujeme Yamalube : naši vlastní řadu špičkových maziv. Životní míza motorů Yamaha. Jsou navrženy tak, aby neustále efektivně fungovaly bez ohledu na to, kde jezdíte. www.new-vmax.com/your/accessories Poznejte více o Yamaha na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava