Lehký supersport na každý den



Podobné dokumenty
Lehký supersport na každý den

Život je závod. Aerox 4

Dopřejte si skvělý design na cestách

Vládce ulic i terénu. WR125R

Staňte se součástí temnoty

Splňte si svůj sen. YZF-R125

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Divoká tvář modelu MT

Stylový, praktický a zábavný

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Ovládněte silnice. X-MAX 400

Osvědčený skútr do města

Dvě tváře temné stránky

Dopřejte si skvělý design na cestách

Život je závod. Aerox R

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Začněte psát svůj příběh

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Chtějte to, co potřebujete

Miluji svůj způsob dopravy

Probuďte svou temnou stránku

Temný paprsek. MT-10

Zábava i v dopravní špičce

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Buďte nároční. XJ6 / ABS

Pocit výjimečnosti každý den

Zrozen k dominanci. XSR900

Zrozen k hledání nových cest

Všestranný motocykl pro každou situaci

K úpravám jako stvořený

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Stvořeno pro budoucnost

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Luxusní styl s praktičností skútru

Temná stránka v popředí

Vyjádřete svou temnou stránku

Získejte styl. XVS1300 Custom

Miluji svůj způsob dopravy

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1. We R1

Originální MAX. TMAX

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Ovládni extrém. YZF-R6

Správný rebel. WR250F

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

K úpravám jako stvořený

Dejte průchod svým emocím

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Oči temnoty. MT-09

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Následuj svou fantazii

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Městská pohoda se stylem

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Neskrývaná agresivita

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Cesta napříč temnotou

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Objevte svou temnou stránku

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1M. We R1

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Dobrodružství je hned za rohem

Jeďte hladce. FJR1300AS

Král městské džungle. XT660X

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Dojeďte dál! XT1200Z Super Ténéré

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Klidný cruiser s velkým srdcem

Rychlost temnoty. MT-10 SP

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

Dejte průchod svým emocím

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

Začátek něčeho nového

Dopřejte si skvělý design na cestách

Je skvělé být všude včas

Yamaha YZF-R1M. We R1

Nikdy nekončící dobrodružství

Nikdy nekončící dobrodružství

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Návrat do budoucnosti!

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Váš nejlepší přítel do města

Ovládněte kouzlo driftu.

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

Do extrému! WR250R

Maximální výkon motoru V6 pro dobrodružství na vodě

Maximální zábava. Minimální emise.

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Budoucnost vypadá skvěle

Naše lehké výkonné motory dostaly nový vzhled

Zapřáhněte některého z našich tahounů

S těmito motory už nemusíte nic řešit

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Stále nejoriginálnější a nejzábavnější závodní stroj na světě

Transkript:

Lehký supersport na každý den Legendární motocykly Yamaha řady R díky svému vybroušenému stylu, vyspělým technologiím a vzrušujícímu výkonu udávají ve světě supersportů směr. A teď je tu nový motocykl, který dokonale zapadá do naší řady supersportů mezi nejprodávanější model YZF-R125 a vítěze závodů YZF-R6: představujeme zcela nový model YZF-R3! Ať už přecházíte z kubatury 125 nebo jste na dvou kolech nováčkem, můžete si být jisti, že model YZF-R3 byl postaven s takovou pozorností věnovanou detailům, jakou věnujeme každému motocyklu řady R. Lehký supersportovní motocykl pro řidičské oprávnění skupiny A2 Konstrukce s ryzí DNA řady R Silný řadový dvouválec o objemu 320 ccm s plynulým zátahem Štíhlý a lehký podvozek vyznačující se hbitostí a sportovní ovladatelností Agresivní aerodynamický kryt plné velikosti řady R s dvojitými světlomety Aerodynamická kapotáž s průbojnou image Sportovní a pohodlné odpružení Velký brzdný výkon Připraven pro každodenní jízdu ve městě i na dálnici Podívejte se na agresivní aerodynamický kryt s dvojitými předními světly nebo aerodynamickou kapotáž a hned je vám jasné, že před sebou máte ryzí DNA řady R. Nový YZF-R3: superbike, na kterém můžete jezdit každý den!

Ryzí DNA řady R Ve společnosti Yamaha jsme zcela oddáni vytváření nové generace inovativních a vzrušujících motocyklů, které do každodenního života přináší něco navíc. S příchodem nového sportovního modelu YZF-R3 si může každý držitel řidičského oprávnění skupiny A2 vychutnat vzrušení z jízdy, které nabízí naše motocykly řady R jako standard. Ve městě i na dálnici prokazuje tento lehký supersport svou příslušnost k řadě R zcela novou úrovní výkonu. Díky výkonnému dvouválcovému motoru o objemu 320 ccm a lehkému rámu těží z nejpokročilejších technologií ve své třídě. To znamená, že při každém nasednutí na svůj nový motocykl R3 budete prostě vědět, že zážitky budou nesrovnatelné.

Nový, živý řadový dvouválec o objemu 320 ccm Nejnovější přírůstek řady R supersportů Yamaha pohání nově navržený, kapalinou chlazený řadový dvouválec o objemu 320 ccm, který využívá některé nejmodernější technologie své třídy. S maximálním výkonem 42 PS/31,3 kw při 10 750 ot/min se motor modelu R3 vyznačuje okamžitou odezvou na polohu škrticí klapky pro zajištění vzrušující jízdy pokaždé. Technologie řady R Model R3 využívá důmyslné technologie řady R, například přímo poháněný vačkový hřídel, kované písty, nauhličené ojnice, válce s nízkým třením a další. K zajištění vyvážených parametrů pro jízdu nízkou rychlostí i výkon při vysokých rychlostech je v motoru použita konstrukce klikového hřídele s přesazením čepů o 180 stupňů. Ke snížení vibrací a mechanického hluku byl doplněn primární setrvačník. Sportovní a hbitý rám s kosočtvercovým průřezem Kompaktní a lehký rám je vyroben z oceli s vysokou pevností v tahu, která se vyznačuje optimálně vyváženým poměrem pevnosti a tuhosti. Pro dosažení sportovní a hbité charakteristiky ovládání je rozvor modelu R3 téměř stejný jako u modelu R6 1 380 mm. Rozložení hmotnosti vpředu/vzadu, které činí 50/50, a výška sedla 780 mm jsou zárukou vyvážené jízdy. Dlouhá kyvná vidlice typu R1 K potvrzení svého původu v řadě R využívá nový motocykl YZF-R3 prodlouženou kyvnou vidlici vycházející z modelu R1. Se stejným poměrem rozměrů kyvné vidlice a rozvoru jako jeho legendární velký bratr zajišťuje tato konstrukce osvědčená na závodech jisté vedení při přímé jízdě a efektivnější přenos výkonu na vozovku. 10paprsková litá kola řady R Lehká desetipaprsková hliníková kola kromě toho, že dobře vypadají, dotváří supersportovní image modelu R3 a jsou dokladem jeho ryzí DNA řady R. 17palcová kola s pěti páry štíhlých litých paprsků, vpředu obutá do pneumatiky 110/70-17 a vzadu do pneumatiky rozměru 140/70-17, doplňují lehký a štíhlý vzhled motocyklu. Charakteristický styl řady R Podívejte se na úžasný nový motocykl R3 ze všech stran a sami hned zjistíte, jaké má geny! Ostře řezaná aerodynamická kapotáž se vyznačuje liniemi vycházejícími z křivek řady R a dozadu protažené dvojité světlomety společně s krátkým tlumičem a agresivní nahoru zahnutou zádí nezapřou svou silnou inspiraci vzhledem modelu R6, našeho vítěze mistrovství světa.

Motor Typ motoru 2válcový, kapalinou chlazený, 4taktní, DOHC, 4ventilový Zdvihový objem 321cc Vrtání x zdvih 68,0mm x 44,1mm Kompresní poměr 11,2 : 1 Maximální výkon 30,9 kw (42,0PS) @ 10 750 rpm Maximální točivý moment 29,6 Nm (3,0 kg-m) @ 9 000 rpm Systém mazání zásoba oleje v klikové skříni Typ spojky mokrá, vícelamelová Karburátor Vstřikování paliva Systém zapalování TCI Systém startování Elektrický Převodovka stálý záběr, 6rychlostní Koncový převod Řetěz Podvozek Rám Diamond Systém předního odpružení Teleskopické vidlice Přední zdvih 130 mm Úhel sklonu 25º Stopa 95 mm Systém zadního odpružení kyvná vidlice Zadní zdvih 125 mm Přední brzda Hydraulická kotoučová, Ø 298 mm Zadní brzda Hydraulická jednokotoučová, Ø 220 mm Přední pneumatika 110/70-17M/C 54H (Tubeless) Zadní pneumatika 140/70-17M/C 66H (Tubeless) Rozměry Celková délka Celková šířka Celková výška Výška sedla Rozvor kol Minimální světlá výška Mokrá hmotnost včetně náplní Kapacita palivové nádrže Kapacita olejové nádrže 2 090 mm 720 mm 1 135 mm 780 mm 1 380 mm 160 mm 169 kg 14,0 L 2,4 L Standardní specifikace motocyklu YZF-R3 neobsahuje potah sedla znázorněný ve videu a na snímcích.

Barvy Race Blu Midnight Black Řetězec kvality Yamaha Technici společnosti Yamaha jsou plně školeni a vybaveni tak, aby nabídli ty nejlepší služby a poradenství pro váš výrobek Yamaha. Z tohoto důvodu vám společnost Yamaha důrazně doporučuje, abyste ohledně svých servisních požadavků navštívili oficiálního prodejce značky Yamaha. Originální díly a příslušenství značky Yamaha jsou zvláště vyvinuty, navrženy a testovány pro náš sortiment výrobků Yamaha. Yamaha také doporučuje používat mazivo Yamalube. Jde o naši vlastní řadu high-tech maziv, která jsou mízou motorů Yamaha. Tato maziva jsou vyvinuta tak, aby fungovala efektivně bez ohledu na to, kudy jedete. Kromě funkčního a stylového příslušenství nabízí Yamaha řadu vysoce kvalitního, inovativního jízdního vybavení navrženého tak, abyste vždy měli dostatečné pohodlí a byli chráněni. K dispozici je také rozsáhlá řada ležérního oblečení. Více informací naleznete na adrese: www.yamaha-motor-acc.com Poznejte více o Yamaha YZF-R3 na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava