Ovládněte silnice. X-MAX 400 www.yamaha-motor.cz



Podobné dokumenty
Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Dopřejte si skvělý design na cestách

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Stylový, praktický a zábavný

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Dopřejte si skvělý design na cestách

Život je závod. Aerox R

Luxusní styl s praktičností skútru

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Osvědčený skútr do města

Život je závod. Aerox 4

Dopřejte si skvělý design na cestách

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Je skvělé být všude včas

Vládce ulic i terénu. WR125R

Chtějte to, co potřebujete

Miluji svůj způsob dopravy

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Váš nejlepší přítel do města

Zábava i v dopravní špičce

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Městská pohoda se stylem

Originální MAX. TMAX

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Objevte svou temnou stránku

Miluji svůj způsob dopravy

Pocit výjimečnosti každý den

Všestranný motocykl pro každou situaci

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Buďte nároční. XJ6 / ABS

K úpravám jako stvořený

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Dvě tváře temné stránky

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Probuďte svou temnou stránku

Lehký supersport na každý den

Stvořeno pro budoucnost

Divoká tvář modelu MT

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Temný paprsek. MT-10

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

K úpravám jako stvořený

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Temná stránka v popředí

Začněte psát svůj příběh

Získejte styl. XVS1300 Custom

Zrozen k dominanci. XSR900

Vyjádřete svou temnou stránku

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Následuj svou fantazii

Staňte se součástí temnoty

Dobrodružství je hned za rohem

Zrozen k hledání nových cest

Král městské džungle. XT660X

Ovládni extrém. YZF-R6

Lehký supersport na každý den

Nikdy nekončící dobrodružství

Jeďte hladce. FJR1300AS

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

Nikdy nekončící dobrodružství

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Začátek něčeho nového

Dejte průchod svým emocím

Správný rebel. WR250F

Neskrývaná agresivita

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

Dojeďte dál! XT1200Z Super Ténéré

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

Klidný cruiser s velkým srdcem

Dejte průchod svým emocím

Cesta napříč temnotou

Rychlost temnoty. MT-10 SP

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1. We R1

Ovládněte kouzlo driftu.

Návrat do budoucnosti!

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1M. We R1

Maximální zábava. Minimální emise.

Yamaha YZF-R1M. We R1

Oči temnoty. MT-09

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Budoucnost vypadá skvěle

Do extrému! WR250R

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

Maximální výkon motoru V6 pro dobrodružství na vodě

Zapřáhněte některého z našich tahounů

S těmito motory už nemusíte nic řešit

QUADRO4 QUADRO3 QUADRO4 SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO!*

Transkript:

Ovládněte silnice Díky dynamické kapotáži, lehkému rámu a plnokrevné DNA modelu Yamaha X-MAX je tento výkonný a univerzální skútr postaven tak, aby Vás nadchl! Výkonný motor o objemu 400 ccm a lehký rám poskytují sportovní výkon a výbornou ovladatelnost pro rychlé předjíždění. Tento maxiskútr se sportovním vzhledem zvládne všechno, od rychlého cestování přes dojíždění ve městě až po víkendové výlety. Model X-MAX 400 je praktický a stylový pod sedlem je místo pro dvě integrální helmy. Díky dvojitým předním plovoucím kotoučovým brzdám, předním a zadním LED světlometům a technicky vyspělým funkcím upoutá tento skútr pozornost. A díky volitelnému systému ABS nabízí model X-MAX 400 ještě víc! Dynamický a univerzální skútr Sportovní a rafinovaná aerodynamická kapotáž Výkonný motor o objemu 400 ccm Výborné zrychlení a vysoká cestovní rychlost Ideální rovnováha mezi stylem, výkonem a funkčností Nejlehčí a nejkompaktnější skútr ve své třídě Snadné a lehké ovládání Skvělá stabilita při vysokých rychlostech Úložný prostor pod sedlem pro dvě přilby Dvojité přední plovoucí kotoučové brzdy pro účinné brzdění Skvěle zpracovaný interiér s přístrojovým panelem v automobilovém stylu Obrysová a zadní světla LED

Získejte maximální výkon Inovativní modely MAX společnosti Yamaha zpříjemnily život lidem po celé Evropě, kteří dojíždí do práce nebo se ve volném čase rádi projedou. Dynamický model X-MAX 400 ukazuje ostatním záda. Tento maxiskútr vyšší třídy přináší do ulic vysoké úrovně výkonu, kvality a designu. Výkonný motor o objemu 400 ccm Vám nabízí nejvyšší výkon ve své třídě a vysokou maximální rychlost pro snadné předjíždění. Díky kompaktnímu rámu a nízké hmotnosti je model X-MAX 400 skvěle ovladatelný v městském provozu. Pod luxusním dvojsedlem je prostor pro dvě integrální helmy. Elegantní aerodynamická kapotáž a obrysová a zadní LED světla dělají z modelu X-MAX 400 vysoce výkonný univerzální skútr.

Dynamický vzhled Model X-MAX 400 je vyrobený tak, aby byl úžasný v každém směru. Jeho sportovní rafinovaná kapotáž byla vyvinuta s využitím DNA modelů X-MAX a TMAX. Ve vysokých rychlostech chrání jezdce a spolujezdce před větrem elegantní přední kryt a čelní štít, zatímco prostorná oblast pro nohy a stupňovité dvojsedlo zajišťují vysokou úroveň pohodlí. Hbitý jako stroje třídy 250 s výkonným motorem o objemu 400 ccm Podívejte se na model X-MAX 400 zblízka a zjistíte, že se jedná o prémiový skútr pro náročné jezdce. Díky nízké hmotnosti a kompaktním rozměrům je tento špičkový model skvěle ovladatelný i při jízdě v ucpaných ulicích měst. Skvěle technicky řešený kompaktní rám poskytuje dobrou stabilitu i při vysokých rychlostech na otevřené silnici. Dokonalá rovnováha Dnešní jezdci potřebují skútr, který mohou používat sedm dní v týdnu v různých situacích. Přesně pro ně je určený model X-MAX 400. Kombinace výkonného motoru v lehkém rámu s vysokou úrovní komfortu spolu s úložným prostorem pro dvě helmy nabízí dokonalou rovnováhu výkonu, ekonomického provozu, stylu a funkčnosti. Výkonný a úsporný motor o objemu 400 ccm Hybnou silou tohoto dynamického a univerzálního skútru je jednoválcový kapalinou chlazený čtyřtaktní motor DOHC se 4 ventily, který poskytuje o 54 % vyšší výkon než model X-MAX 250. Díky tomu máte k dispozici rapidní zrychlení při startu z místa, více výkonu pro předjíždění a vyšší maximální rychlost pro dojíždění na dlouhé vzdálenosti. Dvojité přední kotoučové brzdy a litá hliníková kola Model X-MAX 400 je vybaven lehkými hliníkovými koly s průměrem 15 palců vpředu a 13 palců vzadu, což zaručuje snadné ovládání, plynulé vlastnosti odpružení a vyváženou kvalitu jízdy. Dva přední kotouče o průměru 267 mm a zadní kotouč o průměru 267 mm poskytují účinnou brzdnou sílu a volitelný systém ABS zlepšuje jistotu. Prémiová kvalita a skvělé technické parametry Tento dynamický maxiskútr neposkytuje pouze nejlepší výkon ve své třídě, ale je to také jeden z nejluxusnějších a nejkvalitnějších skútrů na trhu. Stupňovité dvojsedlo nabízí pohodlnou vzpřímenou jízdní pozici a řada prvků, jako je přístrojová deska v automobilovém stylu nebo přední a zadní LED světla, podtrhuje důraz modelu X-MAX 400 na kvalitu.

Motor Typ motoru jednoválec, kapalinou chlazený, 4taktní, DOHC Zdvihový objem 395cc Vrtání x zdvih 83,0mm x 73,0mm Kompresní poměr 10.6 ± 0.4 : 1 Maximální výkon 23,18 kw @ 7 500 ot/min Maximální točivý moment 33,88 Nm @ 6 000 ot/min Systém mazání zásoba oleje v klikové skříni Palivový systém Vstřikování paliva Systém zapalování elektronická řídící jednotka (ECU) Systém startování Elektrický Převodovka automatická s variátorem Podvozek Systém předního odpružení teleskopická vidlice Přední zdvih 110 mm Systém zadního odpružení kyvná vidlice Zadní zdvih 110 mm Přední brzda Hydraulická s dvojitým kotoučem, Ø 267 mm Zadní brzda Hydraulická jednokotoučová, Ø 267 mm Přední pneumatika 120/70-15 Zadní pneumatika 150/70-13 Rozměry Celková délka Celková šířka Celková výška Výška sedla Rozvor kol Minimální světlá výška Mokrá hmotnost Kapacita palivové nádrže 2 190 mm 780 mm 1 385 mm 785 mm 1 565 mm 105 mm 211 kg / ABS 215 kg 14,0 Litry Vždy používejte helmu, ochranu očí a ochranné oblečení. Společnost Yamaha Vás vyzývá k opatrné jízdě a ohleduplnosti k ostatním i k životnímu prostředí. Na uvedených snímcích mohou být zobrazeni profesionální jezdci, kteří zkouší stroje v řízených podmínkách nebo na uzavřeném okruhu. Stroj zobrazený na snímcích může být vybaven originálním příslušenstvím značky Yamaha nebo příslušenstvím jiné značky, které může být určeno pouze pro použití na uzavřeném okruhu. Veškeré informace jsou uvedeny za účelem poskytnutí obecných informací. Technické parametry a vzhled produktů a příslušenství značky Yamaha a příslušenství jiných značek se mohou změnit bez předchozího upozornění. Příslušenství, které nepochází od společnosti Yamaha, je kompletně vyvinuto a vyrobeno respektovanými třetími stranami. Společnost Yamaha nezaručuje dostupnost vyobrazených produktů a příslušenství na místních trzích. Nabízená řada produktů a příslušenství může být v některých zemích omezena. Společnost Yamaha má právo ukončit distribuci produktů a příslušenství bez předchozího upozornění. V konkrétních případech se mohou ceny produktů a příslušenství značky Yamaha lišit podle místních požadavků a podmínek. Na základě těchto informací nelze získat žádná práva. Pro další podrobnosti a informace o dostupnosti kontaktujte Vašeho místního autorizovaného prodejce značky Yamaha.

Barvy Absolute White Matt Grey Midnight Black Katalyzátor pro model X-MAX Černý nasazovací tlumič výfuku pro model X-MAX 400 50l horní box City Vnitřní zavazadlo do 50l horního boxu City Vnitřní zavazadlo do 39l horního boxu City 39l horní box City For all X-MAX 400 accessories go to the website, or check your local dealer Řetězec kvality Yamaha Technici firmy Yamaha jsou plně školeni a připraveni nabídnout ty nejlepší služby a rady ohledně Vašeho výrobku značky Yamaha. Z tohoto důvodu firma Yamaha doporučuje navštívit Vašeho autorizovaného prodejce značky Yamaha pro uspokojení všech Vašich požadavků. Originální díly a příslušenství Yamaha jsou zvláště vyvinuty, navrženy a testovány pro naši produktovou řadu Yamaha. Společnost Yamaha také doporučuje používat maziva Yamalube. Yamalube je naše řada špičkových maziv, která jsou mízou motorů Yamaha. Jsou vyvinuta tak, aby neustále efektivně pracovala bez ohledu na to, kudy jedete. Kromě funkčního a stylového příslušenství nabízí Yamaha řadu vysoce kvalitního, inovativního jízdního vybavení navrženého tak, abyste vždy měli dostatečné pohodlí a byli chráněni. K dispozici je také rozsáhlá řada oblečení pro volný čas. Pro více informací navštivte: www.yamaha-motor-acc.com Poznejte více o Yamaha X-MAX 400 na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava