Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

Podobné dokumenty
Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Začátek něčeho nového

Návrat do budoucnosti!

Správný rebel. WR250F

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Vládce ulic i terénu. WR125R

Budoucnost vypadá skvěle

Ovládněte silnice. X-MAX 400

K úpravám jako stvořený

Zábava i v dopravní špičce

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Život je závod. Aerox R

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Temný paprsek. MT-10

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Probuďte svou temnou stránku

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Objevte svou temnou stránku

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Život je závod. Aerox 4

Stvořeno pro budoucnost

K úpravám jako stvořený

Všestranný motocykl pro každou situaci

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Pocit výjimečnosti každý den

Jeďte hladce. FJR1300AS

Stylový, praktický a zábavný

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Dvě tváře temné stránky

Městská pohoda se stylem

Lehký supersport na každý den

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

Osvědčený skútr do města

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Ovládněte kouzlo driftu.

Zrozen k dominanci. XSR900

Dopřejte si skvělý design na cestách

Divoká tvář modelu MT

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Buďte nároční. XJ6 / ABS

Dopřejte si skvělý design na cestách

Začněte psát svůj příběh

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Temná stránka v popředí

Získejte styl. XVS1300 Custom

Ovládni extrém. YZF-R6

Dobrodružství je hned za rohem

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Zrozen k hledání nových cest

Do extrému! WR250R

Dejte průchod svým emocím

Neskrývaná agresivita

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Dopřejte si skvělý design na cestách

Originální MAX. TMAX

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Lehký supersport na každý den

Vyjádřete svou temnou stránku

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Je skvělé být všude včas

Nikdy nekončící dobrodružství

Staňte se součástí temnoty

Miluji svůj způsob dopravy

Nikdy nekončící dobrodružství

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Miluji svůj způsob dopravy

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

Rychlost temnoty. MT-10 SP

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Následuj svou fantazii

Luxusní styl s praktičností skútru

Váš nejlepší přítel do města

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1. We R1

Dojeďte dál! XT1200Z Super Ténéré

Yamaha YZF-R1M. We R1

Oči temnoty. MT-09

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Chtějte to, co potřebujete

Cesta napříč temnotou

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1M. We R1

Král městské džungle. XT660X

Klidný cruiser s velkým srdcem

Dejte průchod svým emocím

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

Maximální výkon motoru V6 pro dobrodružství na vodě

Tisková zpráva /

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Maximální zábava. Minimální emise.

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Stále nejoriginálnější a nejzábavnější závodní stroj na světě

S těmito motory už nemusíte nic řešit

Zapřáhněte některého z našich tahounů

Transkript:

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ Motocykl nabízí rychlost, hbitost a skvělé reakce. Představuje naprostý vrchol všech našich znalostí, zkušeností a obrovské vášně pro terénní stroje. Tomu se říká dokonalost. Nejnovější model dostal do vínku celou řadu úprav, které posilují nejlepší vlastnosti motocyklu. Pro jeho inovativní dozadu skloněný motor bylo použito nové nastavení vstřikování paliva a zapalování, které přináší více využitelného výkonu. Hadovité výfukové potrubí je jedním z mnoha důmyslných prvků přispívajících k centralizaci hmotnosti motocyklu. Inovativní dozadu skloněný čtyřventilový motor DOHC o objemu 450 ccm Lepší centralizace hmoty umožňuje hbité ovládání Skvělá zábava, odezva a poddajnost Přepracované nastavení vstřikování paliva a zapalování pro plynulý výkon Kompaktní a lehký hliníkový rám a pomocný rám Černé ráfky kol a grafika továrního motocyklu Volitelný systém YZ MX Power Tuner pro individuální přizpůsobení Rám ještě zvyšuje kompaktnost stroje. Krátký pomocný rám a uprostřed umístěná palivová nádrž společně s minimalistickou kapotáží přináší působivou hbitost při ovládání. Vzhled dotváří moderní černé ráfky.

Abyste se dostali dopředu, musíte se dívat dopředu Vlastnosti, které každý závodník od motocyklu očekává, jsou většinou stejné: musí být rychlejší, lehčí a snadněji ovladatelný. Tato dokonalá řada YZ ztělesňuje pokrokové myšlení společnosti Yamaha. Chceme být na špici, stejně jako vy, stejně jako oni. Společnost Yamaha sleduje a reaguje, kdykoli se vzorkovaná pneumatika agresivně zakousne do terénu. Nyní jsme zdokonalili technologii našich modelů YZ na takovou úroveň, že už zkrátka nemůžete získat lepší, použitelnější a konkurenceschopnější stroj. Soutěže jsou duší značky Yamaha a nové motokrosové modely YZ jsou naší nejnovější nabídkou přinášející pocity vzrušení a radosti, které si pak můžete nejlepším možným způsobem vychutnat. Rychlejší, lehčí, snadněji ovladatelný.

Dozadu skloněný motor o objemu 450 ccm Dozadu skloněný čtyřtaktní jednoválcový motor DOHC se 4 ventily a vstřikováním paliva poskytuje ještě větší kontrolovatelnější výkon. Přepracované vstřikování paliva a nastavení zapalování umožňuje plynulejší přísun výkonu. Ovládání škrticí klapky je teď pro váš lepší pocit citlivější. Přepracovaný systém řazení snižuje ztrátu hnací síly a zaručuje plynulejší průběh řazení. Kompaktní hliníkový rám Nejnovější model má stejný kompaktní rám jako model YZ250, který přináší mimořádně hbité ovládání. Krátký a silný výfuk společně s krátkým pomocným rámem umožňují dosažení ještě vyššího pocitu vyváženosti. Nejmodernější 48mm vidlice se samostatnými kanálky pro vzduch a olej tvoří ve spolupráci s tuhou 22mm přední nápravou potenciál pro zatáčení ostré jako žiletka. Úspora a snížení hmotnosti Kombinace kompaktního hliníkového rámu se štíhlou kapotáží zajišťují nejnovější generaci modelu pocit odlehčenosti. Mazání s mokrou olejovou vanou eliminuje potřebu olejové nádrže. Prvky přispívající k centralizaci hmoty, například krátký pomocný rám a hadovitý výfuk, ještě zlepšují mimořádnou mrštnost motocyklu. Centralizace hmoty Model přináší dosud nejlepší centralizaci hmotnosti a vynikající použitelnost. Okamžitě patrné je umístění 7,5l palivové nádrže dovnitř motocyklu k zajištění snazší a citlivější ovladatelnosti. Pro lepší údržbu je snadno přístupný vzduchový filtr nyní opatřen rychloupínáky. Agresivní minimalistická kapotáž Tento motocykl byl zkonstruován pro opravdové závodění. Jeho agresivní, minimalistická kapotáž poskytuje při náročných závodech optimální volnost pohybu. Dlouhé sedlo a skrytý uzávěr palivové nádrže umožňují rychlé přenášení hmotnosti těla. S novým vzhledem továrního motocyklu, tvarovanou grafikou a černými ráfky je model motocyklu pro rok 2015 připraven vyjet!

Motor Typ motoru kapalinou chlazený, 4taktní, DOHC, 4ventilový, jednoválec s náklonem dozadu Zdvihový objem 449,7cc Vrtání x zdvih 97,0mm x 60,8mm Kompresní poměr 12,5 : 1 Maximální výkon - Maximální točivý moment - Systém mazání zásoba oleje v klikové skříni Typ spojky mokrá, vícelamelová Karburátor Vstřikování paliva Systém zapalování TCI Systém startování nožní Převodovka stálý záběr, 5rychlostní Koncový převod Řetěz Podvozek Rám Částečně dvojitý kolébkový Systém předního odpružení Upside-down telescopic fork Přední zdvih 310 mm Úhel sklonu 27º 25 Stopa 122 mm Systém zadního odpružení kyvná vidlice, (kloubové odpružení) Zadní zdvih 310 mm Přední brzda Hydraulická kotoučová, Ø 250 mm Zadní brzda Hydraulická jednokotoučová, Ø 245 mm Přední pneumatika 80/100-21 MS32 Zadní pneumatika 110/90-19 MS32 Rozměry Celková délka Celková šířka Celková výška Výška sedla Rozvor kol Minimální světlá výška Mokrá hmotnost včetně náplní Kapacita palivové nádrže Kapacita olejové nádrže 2 180 mm 825 mm 1 280 mm 965 mm 1 480 mm 335 mm 111 kg 7,5 Litry 0,9 litry Vždy používejte přilbu, ochranu očí a ochranný oděv. Společnost Yamaha vás vyzývá k opatrné jízdě a ohleduplnosti k ostatním i k životnímu prostředí. Na uvedených snímcích mohou být zobrazeni profesionální jezdci, kteří zkouší stroje v řízených podmínkách nebo na uzavřeném okruhu. Stroj zobrazený na snímcích může být vybaven originálním příslušenstvím značky Yamaha nebo příslušenstvím jiné značky, které může být určeno pouze pro použití na uzavřeném okruhu. Veškeré informace jsou uvedeny za účelem poskytnutí obecných informací. Technické parametry a vzhled produktů a příslušenství značky Yamaha a příslušenství jiných značek se mohou změnit bez předchozího upozornění. Příslušenství, které nepochází od společnosti Yamaha, je kompletně vyvinuto a vyrobeno respektovanými třetími stranami. Společnost Yamaha nezaručuje dostupnost vyobrazených produktů a příslušenství na místních trzích. Nabízená řada produktů a příslušenství může být v některých zemích omezena. Společnost Yamaha má právo ukončit distribuci produktů a příslušenství bez předchozího upozornění. V konkrétních případech se mohou ceny produktů a příslušenství značky Yamaha lišit podle místních požadavků a podmínek. Na základě těchto informací nelze získat žádná práva. Pro další podrobnosti a informace o dostupnosti kontaktujte svého místního autorizovaného prodejce značky Yamaha.

Barvy Racing Blue Yamaha Spring Hook Puller Metric Tool Kit Yamaha Sliding T- Driver Set Yamaha Exhaust Plug Yamaha Oil Funnel Yamaha Safety Wire Plier For all accessories go to the website, or check your local dealer Řetězec kvality Yamaha Kdo vlastní stroje Yamaha, pro toho vzrušení z jízdy nikdy nekončí. Pro maximalizaci vašich zážitků vám doporučujeme originální díly a příslušenství Yamaha. Vyvinuli jsme řadu vysoce kvalitního a inovativního jízdního vybavení, oblečení i připojitelného příslušenství určeného k vaší ochraně a zvýšení výkonu vašeho stroje Yamaha. Pokud zůstanete věrni značce Yamaha, máte záruku kvality, spolehlivosti a vítězných výkonů. Yamalube je naše řada high-tech maziv. Tato maziva, která jsou mízou motorů Yamaha, jsou navržena tak, aby dobře fungovala, ať už se vydáte kamkoli. www.yamaha-motor-acc.com Poznejte více o Yamaha na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava