Následuj svou fantazii



Podobné dokumenty
Král městské džungle. XT660X

Buďte nároční. XJ6 / ABS

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Je skvělé být všude včas

Správný rebel. WR250F

Městská pohoda se stylem

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Dopřejte si skvělý design na cestách

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Vládce ulic i terénu. WR125R

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Dobrodružství je hned za rohem

Zábava i v dopravní špičce

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Život je závod. Aerox 4

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Všestranný motocykl pro každou situaci

Dopřejte si skvělý design na cestách

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Pocit výjimečnosti každý den

Dojeďte dál! XT1200Z Super Ténéré

Divoká tvář modelu MT

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Do extrému! WR250R

Osvědčený skútr do města

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Začněte psát svůj příběh

Ovládněte silnice. X-MAX 400

Dopřejte si skvělý design na cestách

Život je závod. Aerox R

Luxusní styl s praktičností skútru

K úpravám jako stvořený

Probuďte svou temnou stránku

Ovládni extrém. YZF-R6

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Dvě tváře temné stránky

Jeďte hladce. FJR1300AS

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Lehký supersport na každý den

Získejte styl. XVS1300 Custom

Temný paprsek. MT-10

Vyjádřete svou temnou stránku

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Nová vstupenka do světa expresních vyjížděk nadopovaných přeplňováním. FXCruiser SVHO

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Staňte se součástí temnoty

Chtějte to, co potřebujete

Neskrývaná agresivita

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

K úpravám jako stvořený

Miluji svůj způsob dopravy

Váš nejlepší přítel do města

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Objevte svou temnou stránku

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Stačí zapnout a vyplout

Dejte průchod svým emocím

Stvořeno pro budoucnost

Stylový, praktický a zábavný

Nikdy nekončící dobrodružství

Miluji svůj způsob dopravy

v dobrodruzstvi ZmENte kazdou cestu

Rychlost temnoty. MT-10 SP

Začátek něčeho nového

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1. We R1

Zrozen k dominanci. XSR900

Lehký supersport na každý den

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1M. We R1

Nikdy nekončící dobrodružství

Dejte průchod svým emocím

Návrat do budoucnosti!

Klidný cruiser s velkým srdcem

Ovládněte kouzlo driftu.

Yamaha YZF-R1M. We R1

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Temná stránka v popředí

Originální MAX. TMAX

Cesta napříč temnotou

Zrozen k hledání nových cest

Oči temnoty. MT-09

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

CB125F STREET. přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

CESTUJTE PRVNÍ TŘÍDOU Goldwing určuje standard luxusního cestování už od roku A nyní nová Honda GL otevírá další vývojovou etapu

HONDA CB500X, modelový rok 2016

Budoucnost vypadá skvěle

HONDA CB500F, modelový rok 2013

PCX Tisková informace EU-CZ - 1/6

Transkript:

Následuj svou fantazii Připravte se na dobrodružství s XT660Z Ténéré odolným, funkčním a stylovým víceúčelovým motocyklem. Doveze Vás kamkoli si budete přát od evropských silnic a dálnic, až po prašné a kamenité cesty uprostřed Afriky. Srdcem tohoto odolného terénního objevitele je kapalinou chlazený, čtyřtaktní jednoválec SOHC se čtyřmi ventily s výkonem v celém rozsahu otáček, který Vám pomůže zvládnout každou situaci. Robustní enduro stvořené pro dobrodružství Čtyřtaktní jednoválec se vstřikováním paliva o objemu 660 ccm Kapotáž ve stylu Rally Raid 23-litrová palivová nádrž pro dlouhý dojezd Padací protektory Tuhý ocelový rám Dostupné i s ABS Zatímco nádrž o obsahu 23 litrů poskytuje dobrý dojezd, za novým vzhledem se každý otočí. Pohodlné dvousedlo, vítr rozrážející přední kapotáž a vysoké sklo učiní delší cesty pohodlnými.

Nech se unést dobrodružstvím Někteří lidé říkají, že doba plná dobrodružství je za námi - vždyť svět byl již zmapován a objeven. Ale objevili jste ho Vy? To je myšlenka stojící za adventure motocykly značky Yamaha - motocykly, se kterými se vydáte na vyjížďku, na kterou nikdy nezapomenete. Motocykly, které Váz zavezou na místa, o jejichž existenci jste neměli tušení. Motocykly, které pojedou dál, i když silnice skončí. Naše legendární "adventure" motocykly jsou sestrojeny pro ta největší dobrodružství; Vy, Vaše motorka a mihotající se horizont. Terénní motocykly Yamaha: od drsných univerzálů po čistá endura. Stačí vyrazit a objevovat svět. Pro sebe.

Silný, výkonný motor Srdcem tohoto houževnatého mezikontinentálního průzkumníka je kapalinou chlazený čtyřtaktní jednoválcový motor SOHC se 4 ventily, který oplývá dostatečnou silou napříč celým rozsahem otáček. Můžete vyhledávat jakákoli dobrodružství, tento motor Vám umožní bravurně zvládnout téměř každou jízdní situaci. Zvládá i ty nejobtížnější výzvy Tento adventure stroj si získal své legendární postavení v některých drsných závodech po celém světě - a také v tom nejslavnějším, vyčerpávající rallye Paříž - Dakar. Tento motocykl oplývá veškerou silou a vlastnostmi, které jsou potřebné pro celodenní cestování, a zároveň spolehlivostí požadovanou pro dobrodružství na dvou kolech. Maximální všestrannost Jedná se o naprosto víceúčelový motocykl s přívětivým kroutícím momentem, odpružením s dlouhým zdvihem, hliníkovou kyvnou vidlicí a nízkou hmotností 206 kg pro lepší jízdu, ať se projíždíte na silnici nebo objevujete terén. Únik do dálek Tento stroj, vybavený 23-litrovou palivovou nádrží, poskytuje úžasný dojezd. Velmi pohodlné dvousedlo, stylová "rallye-raid" čelní kapotáž proti nepříznivým povětrnostním vlivům a vysoké čelní sklo Vám ulehčí Vaše dlouhé vyjížďky. Robustní stavba, takže můžete v klidu podnikat náročné jízdy Model XT660Z Ténéré, navržený pro drsné zacházení, je sestrojen k zdolání každé výzvy. S padacími protektory můžete s jistotou čelit neznámému. Trubkový rám Diamond z oceli chrání motor, takže můžete beze strachu zdolat i ten nejdrsnější terén. Přizpůsobivý daným podmínkám S širokou škálou kvalitních doplňků, dostupných zvláště pro tento model, je snadné přizpůsobit motocykl tak, aby vyhovoval Vašim individuálním potřebám. Zlepšují vlastnosti motocyklu při přípravě na Vaše velká dobrodružství, ať je to extra zavazadlový prostor nebo doplňková ochrana.

Motor Typ motoru jednoválec, 4taktní, kapalinou chlazený, SOHC, 4ventilový Zdvihový objem 660cc Vrtání x zdvih 100,0mm x 84,0mm Kompresní poměr 10,0 : 1 Maximální výkon 35,0 kw (47,6PS) @ 6 000 rpm Limited power version kw (PS) @ rpm Maximální točivý moment 58,0 Nm (5,92 kg-m) @ 5 500 rpm Systém mazání Se suchou skříní Typ spojky mokrá, vícelamelová s vinutými pružinami Karburátor Elektronické vstřikování paliva Systém zapalování TCI Systém startování Elektrický Převodovka stálý záběr, 5rychlostní Koncový převod Řetěz Podvozek Rám Diamond, trubkový Systém předního odpružení Teleskopické vidlice Přední zdvih 210 mm Úhel sklonu 28º Stopa 113 mm Systém zadního odpružení Kloubový motokros s nastavením předtížení pružiny) Zadní zdvih 200 mm Přední brzda Hydraulická s dvojitým kotoučem, Ø 298 mm Zadní brzda Hydraulická jednokotoučová, Ø 245 mm Přední pneumatika 90/90-21 M/C Zadní pneumatika 130/80-17 M/C Rozměry Celková délka Celková šířka Celková výška Výška sedla Rozvor kol Minimální světlá výška Mokrá hmotnost včetně náplní Kapacita palivové nádrže Kapacita olejové nádrže 2 246 mm 896 mm 1 477 mm 896 mm 1 500 mm 260 mm 208,5 kg 23 Litry 2,9 litry Vždy používejte přilbu, ochranu očí a ochranný oděv. Společnost Yamaha Vás vyzývá k opatrné jízdě a ohleduplnosti jak k ostatním, tak i k životnímu prostředí. Specifikace a vzhled produktů značky Yamaha se mohou měnit bez předchozího oznámení. Tento katalog má ilustrativní charakter a není smluvním popisem produktů. Pro více informací kontaktujte Vašeho autorizovaného dealera značky Yamaha.

Barvy Race Blu Matt Grey Vnitřní zavazadlo do hliníkového horního boxu pro model Super Ténéré Vnitřní zavazadlo do bočního boxu pro model Super Ténéré Sada držáků bočních brašen pro model XT660Z Ténéré Hliníkový horní box pro model XT660Z Ténéré Hliníkové boční brašny pro model XT660Z Ténéré Nasazovací titanové tlumiče výfuku pro model XT660Z Ténéré For all XT660Z Ténéré accessories go to the website, or check your local dealer Řetězec kvality Yamaha Technici firmy Yamaha jsou plně školeni a vybaveni tak, aby nabídli ty nejlepší služby a rady pro váš výrobek Yamaha. Z tohoto důvodu vám společnost Yamaha důrazně doporučuje, abyste ohledně svých servisních požadavků navštívili oficiálního prodejce značky Yamaha. Originální díly a příslušenství značky Yamaha jsou zvláště vyvinuty, navrženy a testovány pro náš sortiment výrobků Yamaha. Yamaha také doporučuje používat mazivo Yamalube. Jde o naši vlastní řadu high-tech maziv, která jsou mízou motorů Yamaha. Tato maziva jsou vyvinuta tak, aby fungovala efektivně bez ohledu na to, kudy jedete. Kromě funkčního a stylového příslušenství nabízí Yamaha řadu vysoce kvalitního, inovativního jízdního vybavení navrženého tak, abyste vždy měli dostatečné pohodlí a byli chráněni. K dispozici je také rozsáhlá řada ležérního oblečení. Pro více informací jděte na: www.yamaha-motor-acc.com Poznejte více o Yamaha XT660Z Ténéré na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava