Všestranný motocykl pro každou situaci

Podobné dokumenty
Pocit výjimečnosti každý den

Buďte nároční. XJ6 / ABS

Zábava i v dopravní špičce

Vládce ulic i terénu. WR125R

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Jeďte hladce. FJR1300AS

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Osvědčený skútr do města

Život je závod. Aerox R

Následuj svou fantazii

Splňte si svůj sen. YZF-R125

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Král městské džungle. XT660X

Ovládněte silnice. X-MAX 400

Život je závod. Aerox 4

Dobrodružství je hned za rohem

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Dopřejte si skvělý design na cestách

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

Začněte psát svůj příběh

K úpravám jako stvořený

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Dopřejte si skvělý design na cestách

Neskrývaná agresivita

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Dvě tváře temné stránky

Je skvělé být všude včas

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Luxusní styl s praktičností skútru

Stylový, praktický a zábavný

Divoká tvář modelu MT

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Temný paprsek. MT-10

Dojeďte dál! XT1200Z Super Ténéré

Ovládni extrém. YZF-R6

Lehký supersport na každý den

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Staňte se součástí temnoty

K úpravám jako stvořený

Chtějte to, co potřebujete

Nikdy nekončící dobrodružství

Probuďte svou temnou stránku

Nikdy nekončící dobrodružství

Rychlost temnoty. MT-10 SP

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Miluji svůj způsob dopravy

Objevte svou temnou stránku

Dejte průchod svým emocím

Originální MAX. TMAX

Lehký supersport na každý den

Stvořeno pro budoucnost

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1. We R1

Začátek něčeho nového

Dejte průchod svým emocím

Městská pohoda se stylem

Klidný cruiser s velkým srdcem

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Zrozen k dominanci. XSR900

Cesta napříč temnotou

Správný rebel. WR250F

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Temná stránka v popředí

Miluji svůj způsob dopravy

Získejte styl. XVS1300 Custom

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

Váš nejlepší přítel do města

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Ovládněte kouzlo driftu.

Dopřejte si skvělý design na cestách

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Yamaha YZF-R1M. We R1

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Vyjádřete svou temnou stránku

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1M. We R1

Zrozen k hledání nových cest

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Do extrému! WR250R

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

Oči temnoty. MT-09

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Maximální zábava. Minimální emise.

Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

Návrat do budoucnosti!

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

S těmito motory už nemusíte nic řešit

Budoucnost vypadá skvěle

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Maximální výkon motoru V6 pro dobrodružství na vodě

Zapřáhněte některého z našich tahounů

Naše lehké výkonné motory dostaly nový vzhled

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

Transkript:

Všestranný motocykl pro každou situaci Hledáte motocykl střední třídy, který si poradí s každou situací od každodenního dojíždění přes víkendové výlety až po dlouhé cesty? Podívejte se, co nejnovější model Diversion F nabízí. Jsme přesvědčeni, že se vám to bude líbit. Čtyřválec o objemu 600 ccm a vstřikováním paliva Plný aerodynamický kryt pro dokonalou ochranu proti větru Kompaktní rám pro jisté ovládání Nízká poloha sedla pro snadné manévrování při nízkých rychlostech Špičkový všestranný motocykl střední třídy pro každou situaci K dostání s volitelným ABS Nový styl sedla a změny detailů Plynulý výkon a silné zrychlení modelu Diversion F je poskytováno spolehlivým řadovým čtyřválcovým motorem 600 ccm. Kompaktní rám poskytuje hbité ovládání a držení na silnici zaručující pocit jistoty. A za účelem zajištění prvotřídního jízdního komfortu je tento všestranný motocykl vybaven systémy jemného odpružení. Tento stylový motocykl s motorem o objemu 600 ccm ale opravdu odlišuje plný aerodynamický kryt, který poskytuje vynikající ochranu před větrem a vlivy počasí každý den v roce.

Dojíždějte. Vyrážejte na výlety. Cestujte. A užívejte si! Díky motocyklu Yamaha Diversion F získáte mnohem víc, než byste od jediného motocyklu čekali. To proto, že model Diversion F těží z neuvěřitelně plynulého motoru a rámu umožňujícího hbité ovládání, který je připravený téměř na všechno od každodenního dojíždění po sportovní jízdu na klikatých vedlejších silnicích. A díky plnému aerodynamickému krytu proti větru, 17litrové palivové nádrži a volitelnému nosiči je model Diversion F připravený na náročné dlouhé cesty. Díky využití naší jedinečné návrhářské filosofie Umění konstrukce jsme dokázali vytvořit motocykl, který nejen udělá skoro všechno, co po něm chcete. Pokaždé vám také vyvolá úsměv na tváři!

Plynulý výkon Hlavním důvodem, proč je model Diversion F tak skvělým všestranným motocyklem, je řadový čtyřválcový motor o objemu 600 ccm. Tato vysokootáčková hnací jednotka využívá účinný systém vstřikování paliva a je doplněna šestistupňovou převodovkou, takže poskytuje široký rozsah plynulého výkonu pro snadné využití ve městě. A na otevřených silnicích můžete čekat pořádný výkon. Jisté ovládání Jakmile nasednete na motocykl Diversion F, poznáte, jak pohodlný a kompaktní má rám. Tento hbitý všestranný motocykl využívá lehký trubkový rám a těží z 41mm přední vidlice a osvědčeného zadního monokrosového odpružení Yamaha. Díky tomu nabízí snadnou manévrovatelnost ve městě a jisté držení na vozovce na dálnici. Plný aerodynamický kryt Model Diversion F vyniká zejména plným aerodynamickým krytem. Tato lehká kapotáž s ostrými závodními liniemi a dvojitými předními přívody vzduchu nabízí dokonalou ochranu před větrem a vlivy počasí po celý rok. Za účelem poskytnutí lepší ochrany horní části těla před větrem nabízí společnost Yamaha volitelný tónované sklo se dvěma bublinami. Komplexní přístrojový panel Přístrojový panel v závodním stylu modelu Diversion F obsahuje snadno čitelný analogový otáčkoměr vpravo a multifunkční digitální displej obsahující tachometr vlevo. Panel má také bílé podsvícení LED a bílou svítící ručičku otáčkoměru, což zaručuje dobrou viditelnost v noci. Odolný a stylový úložný prostor Model Diversion F je velmi schopný všestranný motocykl, který lze použít pro řadu různých účelů, například dojíždění, zábavu a cestování. Za účelem zvýšení úložné kapacity nabízí společnost Yamaha volitelný robustní zadní nosič a kufr o objemu 39 nebo 50 litrů. Větší bezpečnost poskytuje úložný prostor pod sedlem na U-zámek. Systém ABS volitelně k dispozici Motocykl Diversion F je také nabízen s volitelným protiblokovacím brzdovým systémem (ABS). Tento kompaktní systém zabraňuje zablokování předního a zadního kola při brzdění a může řidiči poskytnout větší jistotu na kluzkých a nezpevněných površích.

Motor Typ motoru Zdvihový objem Vrtání x zdvih kapalinou chlazený, 4taktní, DOHC, paralelní čtyřválec s náklonem dopředu, 4ventilový 600cc Kompresní poměr 12,2 : 1 Maximální výkon 65,5mm x 44,5mm 57,0 kw (77,5PS) @ 10 000 rpm Limited power version kw (PS) @ rpm Maximální točivý moment Systém mazání Typ spojky Karburátor Systém zapalování Systém startování Převodovka Koncový převod Podvozek Rám Systém předního odpružení Přední zdvih 59,7 Nm (6,1 kg-m) @ 8 000 rpm zásoba oleje v klikové skříni mokrá, vícelamelová Elektronické vstřikování paliva TCI Elektrický stálý záběr, 6rychlostní Řetěz Úhel sklonu 26º Stopa Systém zadního odpružení Zadní zdvih Přední brzda Zadní brzda Přední pneumatika Zadní pneumatika Tvar diamantu Teleskopické vidlice 130 mm 103 mm Kloubový motokros s nastavením předtížení pružiny) 130 mm Hydraulická s dvojitým kotoučem, Ø 298 mm Hydraulická jednokotoučová, Ø 245 mm 120/70 ZR17M/C (58W) 160/60 ZR17M/C (69W) Rozměry Celková délka Celková šířka Celková výška Výška sedla Rozvor kol Minimální světlá výška Mokrá hmotnost včetně náplní Kapacita palivové nádrže Kapacita olejové nádrže 2 120 mm 770 mm 1 185 mm 785 mm 1 440 mm 140 mm 215 kg 17,0 Litry 3,4 litry Vždy používejte přilbu, ochranu očí a ochranný oděv. Společnost Yamaha Vás vyzývá k opatrné jízdě a ohleduplnosti jak k ostatním, tak i k životnímu prostředí. Specifikace a vzhled produktů značky Yamaha se mohou měnit bez předchozího oznámení. Tento katalog má ilustrativní charakter a není smluvním popisem produktů. Pro více informací kontaktujte Vašeho autorizovaného dealera značky Yamaha.

Barvy Race Blu Competition White Držáky měkkých bočních brašen pro modely řady XJ6 Kroužek k přichycení brašny na nádrž Brašna na nádrž pro model City Měkké boční brašny 50l horní box City Vnitřní zavazadlo do 50l horního boxu City For all / ABS accessories go to the website, or check your local dealer Řetězec kvality Yamaha Technici firmy Yamaha jsou plně školeni a vybaveni tak, aby nabídli ty nejlepší služby a rady pro váš výrobek Yamaha. Z tohoto důvodu vám společnost Yamaha důrazně doporučuje, abyste ohledně svých servisních požadavků navštívili oficiálního prodejce značky Yamaha. Originální díly a příslušenství značky Yamaha jsou zvláště vyvinuty, navrženy a testovány pro náš sortiment výrobků Yamaha. Yamaha také doporučuje používat mazivo Yamalube. Jde o naši vlastní řadu high-tech maziv, která jsou mízou motorů Yamaha. Tato maziva jsou vyvinuta tak, aby fungovala efektivně bez ohledu na to, kudy jedete. Kromě funkčního a stylového příslušenství nabízí Yamaha řadu vysoce kvalitního, inovativního jízdního vybavení navrženého tak, abyste vždy měli dostatečné pohodlí a byli chráněni. K dispozici je také rozsáhlá řada ležérního oblečení. Pro více informací jděte na: www.yamaha-motor-acc.com Poznejte více o Yamaha / ABS na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava