BMW X6. Ceny a výbava Stav: Duben 2014. Radost z jízdy BMW X6 S BMW SERVICE INCLUSIVE 5 LET / 100 000 KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.



Podobné dokumenty
BMW X. Ceny a výbava Stav: Duben. Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW X6. Ceny a výbava Stav: Srpen. Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW X6. Ceny a výbava Stav: Duben. Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Vaše BMW 530d xdrive Touring

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY.

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW 530d xdrive Touring.

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW X6 xdrive30d.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW X5 xdrive40i.

BMW řady Sedan. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW ŘADY SEDAN. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Vaše BMW 530d xdrive Limousine.

Vaše BMW X5 xdrive30d.

BMW X6. Ceny a výbava Stav: leden Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW 5 530d xdrive Touring Luxury paket

BMW řady Coupé. Ceny a výbava Stav: Červenec. Radost z jízdy BMW ŘADY COUPÉ. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW 320D xdrive SEDAN SPORT LINE LED

BMW řady 3 Cabrio. Ceny a výbava Stav: BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD. KČ BEZ DPH* S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM.

Vaše BMW X7 xdrive30d.

BMW X5. Ceny a výbava Stav: leden Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW řady 5 Touring. Ceny a výbava Stav:

BMW X. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW X. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW řady Cabrio. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

Vaše BMW 520d Limousine.

Vaše BMW BMW i3 BEV /9

BMW Z4 Coupé. Ceny a výbava Stav:

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vaše BMW X3 xdrive25d.

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše BMW X3 xdrive20d.

FULLBACK EXTENDED CAB

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

BMW X3. Ceny a výbava Stav: BMW X. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD. KČ BEZ DPH* S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM.

BMW řady 7 Sedan. Ceny a výbava Stav:

BMW Z Roadster. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW Z ROADSTER. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW X. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW X. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

BMW X. Ceny a výbava Stav: Prosinec. Radost z jízdy BMW X. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

BMW Z Roadster. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW Z ROADSTER. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

Technická specifika zboží

BMW řady Coupé. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW ŘADY COUPÉ. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW řady 3 Cabrio. Ceny a výbava Stav:

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

MASERATI GRANTURISMO SPORT

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od

Vaše BMW X7 xdrive30d.

BMW i Stav: Duben Radost z jízdy. BMW i3. CENY A VÝBAVA. S BMW i SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW řady Cabrio. Ceny a výbava Stav: Červenec. Radost z jízdy BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

Vaše BMW X5 xdrive40i.

BMW řady Coupé. Ceny a výbava Stav: Září. Radost z jízdy BMW ŘADY COUPÉ. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW ŘADY 3 TOURING. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM. BMW řady Touring. Ceny a výbava Stav: Červenec

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

BMW X3. Ceny a výbava Stav:

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

BMW i Stav: Březen. Radost z jízdy. BMW i. CENY A VÝBAVA. S BMW i SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW X4 CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM. BMW X4. Ceny a výbava Stav: Duben 2015

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

BMW Z4 ROADSTER CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM. BMW Z4 Roadster

BMW řady Sedan. Ceny a výbava Stav: Listopad. Radost z jízdy BMW ŘADY SEDAN. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW řady 6 Coupé. Ceny a výbava Stav: Listopad Radost z jízdy BMW ŘADY 6 COUPÉ SE SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW řady Touring. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW ŘADY TOURING. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

VITO 110 CDI EXPRES VITO 110CDI/K EXPRES. Cena základního modelu. Cena bez DPH (Kč) ,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru

X4 XDRIVE30D. Vytištěno na Strana 1 / 14

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k ,8 16V 104 kw/141 k

BMW řady Sedan. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW ŘADY SEDAN. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW ŘADY 6 GRAN COUPÉ

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

BMW Z Roadster. Ceny a výbava Stav: Listopad. Radost z jízdy BMW Z ROADSTER. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BE MINI. Ceník vozů MINI COUNTRYMAN.

BMW X3. Ceny a výbava Stav: Srpen Radost z jízdy BMW X3 CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM.

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

VITO 110CDI/K EXPRES x 1650 x

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

BMW X1 CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM. BMW X1. Ceny a výbava Stav: Červenec 2015

BMW řady Sedan. Ceny a výbava Stav: Září. Radost z jízdy BMW ŘADY SEDAN. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW X3. Ceny a výbava Stav: Duben Radost z jízdy BMW X3 CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM.

MASERATI GHIBLI DIESEL

BMW Z4 ROADSTER CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH SE SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM. BMW Z4 Roadster

BMW řady Cabrio. Ceny a výbava Stav: Leden. Radost z jízdy BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW X4 CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH SE SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM. BMW X4. Ceny a výbava Stav: Prosinec 2015

BMW řady Coupé. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW ŘADY COUPÉ. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW řady Gran Coupé. Ceny a výbava Stav: Červenec. Radost z jízdy BMW ŘADY GRAN COUPÉ. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW řady 5 Touring. Ceny a výbava Stav: BMW ŘADY TOURING. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW řady Cabrio. Ceny a výbava Stav: Červenec. Radost z jízdy BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

VITO 116CDI KB SPORT

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Transkript:

BMW X6 Ceny a výbava Stav: Duben 2014 Radost z jízdy BMW X6 S BMW SERVICE INCLUSIVE 5 LET / 100 000 KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Obsah Ceník vozů BMW X6........................................ 3 Sériová výbava............................................. 4 Volitelná výbava............................................ 8 Bezpečnost 8 Lak 8 Design exteriéru 8 Pakety 9 Kola 11 Čalounění 12 Design interiéru 13 Podvozek 14 Asistenční systémy 14 Výhled a světla 14 Sedadla 15 Volanty 16 Klimatizace 16 Vnější a vnitřní funkční vybavení 16 Rádia a navigace 17 Komunikace a informace 17 HiFi systémy a zábava 17 Servis 18 Rozšířená záruka 18 Ostatní 18 BMW Satelitní vyhledávání vozidel........................... 22 BMW Financial Services................................... 23 Výrobce si vyhrazuje právo na chyby v tisku a opomenutí, změny cen, technických parametrů a výbavy bez předchozího upozornění. Další podrobné informace o výbavách a dodacích podmínkách Vám poskytne autorizovaný partner BMW. Ceny a výbava: platnost od 1. dubna 2014. 2 I sériová výbava volitelná výbava

Ceník vozů BMW X6 Model Motor válce / ventily Zdvihový objem (cm 3 ) Výkon kw (k) Kombinovaná spotřeba paliva (l /100km) Emise CO 2 (g/km) Kč bez DPH Kč s DPH 6 / 4 2 979 225/306 10,1 236 1 418 182 1 716 000 8 / 4 4 395 300/407 12,5 292 1 789 917 2 165 800 8 / 4 4 395 408/555 13,9 325 2 475 372 2 995 200 6 / 4 2 993 180/245 7,4 195 1 403 140 1 697 800 6 / 4 2 993 225/306 7,5 198 1 508 430 1 825 200 6 / 4 2 993 280/381 7,7 204 1 910 248 2 311 400 Výše uvedené ceny nezahrnují transportní náklady a předprodejní servis ve výši 9 000 Kč včetně DPH. Spotřeba paliva a emise CO 2 závisejí na rozměru ráfků a pneumatik. Ceny a výbava: platnost od 1. dubna 2014. Ceník obsahuje nezávazné doporučené spotřebitelské ceny. I 3

Sériová výbava BMW Service Inclusive BMW Service Inclusive - 5 let / 100 000 km, zahrnuje údržbové a servisní práce Bezpečnost Airbagy pro řidiče a spolujezdce, detektor obsazení sedadla spolujezdce Aktivní opěrky hlavy vpředu Antiblokovací systém brzd (ABS), včetně systému kontroly brzd při zatáčení (CBC) Brzdový asistent Nárazový senzor Dvoutónové akustické výstražné zařízení Dynamická kontrola stability (DSC) Dynamická kontrola trakce (DTC) M Dynamic Mode (MDM), možnost aktivace M sportovního režimu v rámci DSC Přední a zadní hlavové airbagy se senzorem překlopení Varovný trojúhelník a lékárnička Boční airbagy pro řidiče a spolujezdce Deaktivace airbagu spolujezdce Barva a design exteriéru Metalický lak Nemetalický lak Černé lišty bočních oken Chromované lišty bočních oken BMW Individual černé vysoce lesklé okenní lišty Vnější zpětná zrcátka v metalické barvě Ferric Grey Přední ozdobná maska vstupu vzduchu s černými lamelami Přední ozdobná maska vstupu vzduchu s lamelami v barvě titanu Jednodílné dveře zavazadelníku, pružinová brzda s funkcí zastavení ve střední poloze Kola 19" kola z lehké slitiny "Double-spoke 424", 9 J x 19 / pneumatiky 255/50 R19 19" kola z lehké slitiny "Star-spoke 232", 9 J x 19 / pneumatiky 255/50 R19 20" M kola z lehké slitiny "Double-spoke 435 M", vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20, vzadu 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 20" M kola z lehké slitiny "Double-spoke 300 M", vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20, vzadu 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 Dojezdové pneumatiky "Runfl at" včetně indikátoru poklesu tlaku Bezpečnostní šrouby kol 4 I sériová výbava volitelná výbava

1) Čalounění a design interiéru Kůže "Nevada" Kombinace Alcantara / kůže "Nappa" Kůže "Merino" s rozšířením Prvky obložení interiéru v provedení "Satin Silver matt" Kvalitní dřevěné obložení "ash grain" (jasan) BMW Individual kůží potažená přístrojová deska Prvky obložení interiéru v provedení "Alu Shadow", broušený hliník BMW Individual čalounění stropu v barvě antracitu Prahové lišty s označením M Prahové lišty s označením M50d Technologie Pneumatické odpružení zadní nápravy se samočinnou regulací světlé výšky Adaptive Drive (el. nastavení tuhosti tlumičů a aktivní stabilizátory) Kontrola opotřebení brzdového obložení Zadní brzdové kotouče s vnitřním odvětráváním Přední brzdové kotouče s vnitřním odvětráváním Přední náprava s dvojitými příčnými rameny Víceprvková zadní náprava M Drive kontrolní systémy (nastavení tuhosti tlumičů, posilovače řízení, DSC, výkonu motoru a Head-Up displeje prostřednictvím submenu M Drive v hlavním menu idrive). Možnost aktivace všech nastavení tlačítkem M Drive na volantu. Posilovač řízení Servotronic M Servotronic včetně možnosti nastavení dvou režimů - Sport / Comfort Parkovací brzda s funkcí "Automatic hold" "Dynamic Performance Control" (DPC), aktivní rozdělení točivého momentu mezi kola zadní nápravy. Zobrazení na přístrojové desce. Prevence proti natankování benzinu do vozu s dieselovým motorem Filtr pevných částic "Hill Descent Control" - asistent pro jízdu z kopce xdrive, stálý pohon všech kol s plně variabilním přenosem točivého momentu BMW TwinPower Turbo, zážehový řadový 6válec, jedno dvoukomorové turbodmychadlo, Valvetronic, Double VANOS, High Precision Injection BMW TwinPower Turbo, zážehový vidlicový 8válec, dvě turbodmychadla, Double VANOS, High Precision Injection BMW TwinPower Turbo, vznětový řadový 6válec, Common Rail, jedno turbodmychadlo s variabilní geometrií lopatek BMW TwinPower Turbo, vznětový řadový 6válec, Common Rail, dvě turbodmychadla s variabilní geometrií lopatek M Performance TwinPower Turbo, vznětový řadový 6válec M TwinPower Turbo, zážehový vidlicový 8válec, dvě dvoukomorová turbodmychadla, Valvetronic, Double VANOS, High Precision Injection Kruhové koncovky výfuku, vlevo a vpravo, viditelné Obdélníkové koncovky výfuku, vlevo a vpravo, viditelné (M50d: černé koncovky) Dvojitá chromovaná kruhová koncovka o průměru 80 mm, viditelná, umístěná vlevo i vpravo 8stupňová automatická převodovka 8stupňová sportovní automatická převodovka Steptronic M sportovní automatická 6stupňová převodovka Steptronic, M specifi cké režimy, M řadicí pádla na volantu Systém pro automatické udržování rychlosti s brzdnou funkcí sériová výbava volitelná výbava I 5

Sériová výbava Technologie - pokračování Přední parkovací asistent (PDC) Zadní parkovací asistent (PDC), akustické a vizuální signalizace vzdálenosti Vnitřní a vnější zpětná zrcátka s automatickým zacloňováním, vnější elektricky sklopitelná Vysokotlaké ostřikovače světlometů Dešťový senzor a automatická aktivace světlometů při snížené viditelnosti Bi-xenonové světlomety Adaptivní LED světlomety Světelný paket - rozšířené osvětlení interiéru a madel dveří Uvítací osvětlení Funkce zpožděného zhasnutí světlometů "Follow-me-home" Mlhová světla Dynamická brzdová světla Funkce světel pro jízdu ve dne Emisní standard EU5 1) Vnitřní vybavení 4 sedadla El. nastavitelná sedadla včetně paměti Sportovní sedadla pro řidiče a spolujezdce Vyhřívání sedadel řidiče a spolujezdce Přední loketní opěrka s odkládacím prostorem 2 zadní sportovní sedadla s integrovanými opěrkami hlavy. Sklopitelná středová loketní opěrka vzadu. 2 integrované držáky nápojů v zadní středové konzole Upevnění pro 2 dětské sedačky ISOFIX na zadních sedadlech M sedadla řidiče a spolujezdce Kolenní opěrka na centrální konzole pro řidiče a spolujezdce Velurové koberečky Částečně elektricky nastavitelná standardní sedadla řidiče a spolujezdce Sklopitelná zadní opěradla, dělená v poměru 40:60 Sportovní tříramenný kožený volant včetně řadicích pádel M kožený volant včetně řadicích pádel M kožený volant včetně M řadicích pádel a M Drive tlačítka Mechanicky výškově a podélně nastavitelný sloupek volantu Multifunkční volant, ovládání rádia a telefonu, včetně dvou programovatelných tlačítek 2zónová automatická klimatizace Vnější a vnitřní funkční vybavení Alarm Automatické ovládání víka zavazadlového prostoru Úložné prostory Elektronický imobilizér (EWS IV) Sklopitelný kryt zavazadlového prostoru Držáky nápojů integrované v přední středové konzole (2) a v zadní centrální loketní opěrce (2) Osobní profi l - paměťová funkce v klíči Vyhřívané trysky ostřikovačů 6 I sériová výbava volitelná výbava

Sériová výbava Vnější a vnitřní funkční vybavení - pokračování Tlačítko Start / Stop pro automatické startování a vypínání motoru M hliníková opěrka nohy pro řidiče Přední a zadní elektrické ovládání oken Interiérová světla 1) Systém zamykání a blokování vozidla s centrálním zamykáním, včetně 2 dálkových ovládání s integrovaným klíčem Uzamykatelná podlážka zavazadlového prostoru Vyhřívaná, elektricky nastavitelná vnější zpětná asferická zrcátka Vyhřívaná, elektricky nastavitelná vnější zpětná M zrcátka, černé provedení spodní části Zábava a komunikace Připojení AUX-In Rádio "BMW Professional" s podporou MP3 Stereo systém, 6 reproduktorů Palubní počítač 8 programovatelných tlačítek pro oblíbené funkce HiFi systém, 12 reproduktorů (205 W) Indikátor servisního intervalu sériová výbava volitelná výbava I 7

Volitelná výbava Výbava Kód Kč bez DPH Bezpečnost Kč s DPH Varovný trojúhelník a lékárnička 428 0 0 Deaktivace airbagu spolujezdce 5DA 0 0 Lak Metalický lak met 21 402 25 896 v kombinaci s 7MC 0 0 354 - "Titanium Silver" (stříbrná) 416 - "Carbon Black" (černá) pouze s 7MH 475 - "Black Sapphire" (černá) A29 - "Silverstone" (stříbrná) A52 - "Space Grey" (šedá) A75 - "Melbourne Red" (červená) A76 - "Deep Sea Blue" (modrá) A82 - "Vermilion Red" (červená) A92 - "Orion Silver" (stříbrná) B05 - "Monte Carlo Blue" (modrá) B09 - "Marrakesh Brown" (hnědá) B38 - "Midnight Blue" (modrá) Nemetalický lak uni 0 0 300 - "Alpine White" (bílá) 668 - "Black" (černá) Design exteriéru Bez označení modelu 320 0 0 Hliníkové nástupní prahy 328 8 531 10 322 Podélné černé střešní nosníky 386 5 909 7 150 nelze s 3AS Podélné matně stříbrné střešní nosníky 3AS 8 531 10 322 nelze s 386 BMW Individual hliníkové vnější prvky v provedení "Aluminium satinated" 3MB 11 367 13 754 0 0 v kombinaci s 330 / 7MH 0 0 nelze s 760 BMW Individual "High-gloss Shadow Line" černé vysoce lesklé okenní lišty 760 11 367 13 754 v kombinaci s 330 / 7MH 0 0 nelze s 3MB 1) 8 I sériová výbava volitelná výbava

1) Výbava Kód Kč bez DPH Pakety Kč s DPH Sportovní paket 330 56 813 68 744 Obsahuje volitelnou výbavu: - 2SH Kola z lehké slitiny "Star-spoke 258" s kombinovanými pneumatikami - 459 Elektrické nastavení sedadel s pamětí - 481 Sportovní sedadla řidiče a spolujezdce - 760 BMW Individual "High-gloss Shadow Line" černé vysoce lesklé okenní lišty - 775 BMW Individual čalounění stropu v barvě antracitu - 840 Vysokorychlostní ladění (pro a ) Dále obsahuje: - Přední mřížka vstupu vzduchu nahoře ve středu a dole (pod ledvinou) v kontrastní barvě Alternativní volitelná výbava: - 2LE / 2LX / 2SK místo 2SH - 3MB místo 760-456 místo 481 pouze s LU / LV / GH / NA nelze s 7MC / 7MH Edice "Exclusive" 7MC 56 813 68 744 52 430 63 440 Čalounění: - LUNO Kůže Nevada "Oyster / Black" (šedá / černá) Obsahuje volitelnou výbavu: - 423 Velurové koberečky - 459 Elektrické nastavení sedadel s pamětí - 481 Sportovní sedadla vpředu - 4AZ Kvalitní dřevěné obložení "Bamboo Grain Dark" (tmavý bambus) - 775 BMW Individual čalounění stropu v barvě antracitu Dále obsahuje: - Nástupní prahové lišty s označením "BMW edition" Možnosti barev karoserie: - A52 - "Space Grey" (šedá) - A68 - "Platinum Grey" (šedá) - A76 - "Deep Sea Blue" (modrá) - A82 - "Vermilion Red" (červená) - A92 - "Orion Silver" (stříbrná) - B06 - "Sparkling Bronze" (stříbrná) - S34 BMW Individual "Azurite Black" (černá) - BMW Individual lak za příplatek Alternativní čalounění: - LUB4 - "Beige / Beige" (béžová / béžová) - LUCX - "Oyster / Black" (šedá / černá) - LUBY - "Vermilion Red / Black" (červená / černá) - LUD3 - "Saddle Brown / Black" (hnědá / černá) - LUSW - "Black / Black" (černá / černá) - LVB4 - "Beige / Beige" (béžová / béžová) pouze s 456 - LVSW - "Black / Black" (černá / černá) pouze s 456 - Exkluzivní kůže Nappa s rozšířením pouze s 456 (za příplatek) nelze s 330 / 7MH I 9

Volitelná výbava Výbava Kód Kč bez DPH Pakety - pokračování 1) Kč s DPH Edice M Sport 7MH 128 904 155 974 117 988 142 766 Čalounění: - GPSW Kombinace Alcantara / kůže Nappa "Black / Black" (černá / černá) Obsahuje volitelnou výbavu: - 2NY 20" M kola z lehké slitiny "Double-spoke 333 M" s kombinovanými pneumatikami - 459 Elektrické nastavení sedadel s pamětí - 481 Sportovní sedadla řidiče a spolujezdce - 4B6 Hliníkové prvky obložení interiéru v provedení "Flywheel Black" - 552 Adaptivní LED světlomety - 760 BMW Individual "High-gloss Shadow Line" černé vysoce lesklé okenní lišty - 775 BMW Individual čalounění stropu v barvě antracitu - 7XA M Sportovní kožený volant s řadicími pádly - 840 Vysokorychlostní ladění (,, ) Dále obsahuje: - Prahové lišty s M symbolem - M hliníková opěrka levé nohy řidiče - Kola z lehké slitiny ve dvoubarevném provedení Aluminium / Orbit Grey metalíza - Ocelové pedály - Boční vstupy vzduchu vpředu v černém provedení Možnosti barev karoserie (metalická za příplatek): - 300 "Alpine White" (bílá) - 354 "Titanium Silver" (stříbrná) - 416 "Carbon Black" (černá) - 475 "Black Sapphire" (černá) - A52 "Space Grey" (šedá) - A76 - "Deep Sea Blue" (modrá) Alternativní volitelná výbava: - 3MB místo 760 - XE7 / XE9 místo 4B6-456 Komfortní elektricky nastavitelná sedadla řidiče a spolujezdce místo 459 Elektricky nastavitelná sedadla řidiče a spolujezdce, pro řidiče s paměťovou funkcí + 481 Sportovní sedadla řidiče a spolujezdce (za příplatek) nelze s 328 / 330 / 5AD / 7MC / 927 Advantage paket ZP5 44 458 53 794 Obsahuje volitelnou výbavu: 38 484 46 566-430 Vnitřní a vnější zpětná zrcátka s automatickým zacloňováním, vnější elektricky sklopitelná 32 231 39 000-464 Vak na lyže - 493 Odkládací paket - 494 Vyhřívání sedadel řidiče a spolujezdce - 508 Přední parkovací asistent (PDC) - 544 Systém pro automatické udržování rychlosti s brzdnou funkcí - 563 Světelný paket - rozšířené osvětlení interiéru a madel dveří v kombinaci s 453 36 142 43 732 30 169 36 504 23 916 28 938 10 I sériová výbava volitelná výbava

1) Výbava Kód Kč bez DPH Pakety - pokračování Kč s DPH Paket "Innovation" ZPI 60 574 73 294 Obsahuje volitelnou výbavu: 54 600 66 066-610 BMW Head-Up Display - 5DF Aktivní systém pro automatické udržování rychlosti s funkcí "Stop&Go" - 8TH "Speed Limit Info" - ukazatel aktuální povolené rychlosti, včetně upozornění na zákaz předjíždění nelze s 3AP / 544 pouze s 609 Kola 19" kola z lehké slitiny "Double-spoke 424" 9 J x 19 / pneumatiky 255/50 R19 2A3 9 841 11 908 nelze s 330 20" kola z lehké slitiny "Streamline 297" vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20 vzadu: 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 2AL 45 876 55 510 36 056 43 628 nelze s 330 / 927 20" kola z lehké slitiny "Y-spoke 214" vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20 vzadu 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 2LE 45 876 55 510 36 056 43 628 v kombinaci s 330 27 977 33 852 nelze s 927 20" Kola z lehké slitiny "Y-spoke 336" vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20 vzadu: 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 2LM 51 334 62 114 41 514 50 232 v kombinaci s 330 33 435 40 456 20" Kola z lehké slitiny "Y-spoke 337" vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20 vzadu: 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 2LX 45 876 55 510 36 056 43 628 v kombinaci s 330 27 977 33 852 pouze s 7MC / 330 20" M kola z lehké slitiny "V-spoke 299 M" vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20 vzadu: 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 2NT 0 0 20" M kola z lehké slitiny "Double-spoke 300 M" vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20 vzadu: 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 2NU 0 0 20" M kola z lehké slitiny "Double-spoke 333 M" dvoubarevné provedení aluminium / Slate Grey metalíza vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20 vzadu: 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 2NY 4 362 5 278 v kombinaci s 7MH 0 0 20" M kola z lehké slitiny "Double-spoke 435 M" povrchová úprava Ferric Grey vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20 vzadu: 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 2PH 0 0 pouze s 7MH I 11

Volitelná výbava Výbava Kód Kč bez DPH Kola - pokračování 12 I sériová výbava volitelná výbava Kč s DPH Kola z lehké slitiny v antracitovém provedení 2RR 0 0 pouze s 2NY + 7MH Kola z lehké slitiny v černém provedení 2RV 4 362 5 278 pouze s 2LE 19" kola z lehké slitiny "Star-spoke 232" 9 J x 19 / pneumatiky 255/50 R19 2SG 0 0 nelze s 330 19" kola z lehké slitiny "Star-spoke 258" vpředu: 9 J x 19 / pneumatiky 255/50 R19 vzadu 10 J x 19 / pneumatiky 285/45 R19 2SH 0 0 pouze s 330; nelze s 927 20" kola z lehké slitiny "Star spoke 259" vpředu: 10 J x 20 / pneumatiky 275/40 R20 vzadu: 11 J x 20 / pneumatiky 315/35 R20 2SK 45 876 55 510 36 056 43 628 v kombinaci s 330 27 977 33 852 nelze s 927 18" dojezdové rezervní kolo 5 J x 18 / pneumatika 155/90 R18 (maximální rychlost 80 km/h) 300 3 051 3 692 19" dojezdové rezervní kolo 5 J x 19 / pneumatika 155/80 R19 (maximální rychlost 80 km/h) 3 502 4 238 Celoroční pneumatiky (omezení do 210 km/h) 927 0 0 nelze s 330 / 7MH / 840 Bezpečnostní šrouby kol 2PA 0 0 Čalounění Kombinace Alcantara / kůže GH 0 0 pouze s 481; nelze s 453 / 456 GHSW - "Black / Black" (černá / černá) Kombinace Alcantara / kůže "Nappa" GP pouze s 481 pouze s 481 + 7MH nelze s 496 GPSW - "Black / Black" (černá / černá) Kůže "Merino", s rozšířením LK 0 0 nelze s 451/ 453 LKSW - "Black / Black" (černá / černá) LKA9 - "Silverstone / Black" (šedá / černá) LKH3 - "Bamboo Beige / Black" (béžová / černá) Kůže "Nevada" LU 0 0 LUB4 - "Beige / Beige" (béžová / béžová) LUBY - "Vermilion Red / Black" (červená / černá) pouze s 456 / 481 LUCX - "Oyster / Black" (šedá / černá) LUD3 - "Saddle Brown / Black" (hnědá / černá) pouze s 456 / 481 LUNO - "Oyster / Black" (šedá / černá) pouze s 7MC LUSW - "Black / Black" (černá / černá) 1)

1) Výbava Kód Kč bez DPH Čalounění - pokračování Kč s DPH Kůže "Nevada", perforovaná LV 0 0 pouze s 453 LVSW - "Black / Black" (černá / černá) LVB4 - "Beige / Beige" (béžová / béžová) Exkluzivní kůže "Nappa" s rozšířením NA 19 017 23 010 pouze s 456; nelze s 453 / 481 NAEW - "Ivory White / Black" (bílá / černá) NASW - "Black / Black" (černá / černá) Kůže "Merino", perforovaná X2 54 192 65 572 pouze s 453 + 456 X2SW - "Black / Black" (černá / černá) X2A9 - "Silverstone / Black" (šedá / černá) X2H3 - "Bamboo Beige / Black" (béžová / černá) Kůže "Merino" X3 54 192 65 572 nelze s 451 / 453 X3SW - "Black / Black" (černá / černá) X3A9 - "Silverstone / Black" (šedá / černá) X3MR - "Mugello Red / Black" (červená / černá) X3ZM - "Cinnamon / Black" (hnědá skořice / černá) X3H3 - "Bamboo Beige / Black" (béžová / černá) Design interiéru Hliníkové prvky obložení interiéru, jemně podélně broušené 4AD 7 864 9 516 0 0 v kombinaci s 7MC 0 0 nelze s 7MH Kvalitní dřevěné obložení "Bamboo Grain Dark" (tmavý bambus) 4AZ 12 893 15 600 5 028 6 084 0 0 v kombinaci s 7MC 0 0 nelze s 7MH Hliníkové prvky obložení interiéru v provedení "Flywheel black" 4B6 7 864 9 516 0 0 v kombinaci s 7MC / 7MH 0 0 Kvalitní dřevěné obložení "Ash Grain" (jasan) 4BN 12 893 15 600 5 028 6 084 v kombinaci s 7MC 0 0 nelze s 7MH Prvky obložení interiéru v provedení "Satin Silver matt" 4CG 0 0 BMW Individual kůží potažená přístrojová deska 4M5 43 921 53 144 BMW Individual obložení interiéru v provedení "Piano Black" 4ML 12 893 15 600 BMW Individual prvky obložení interiéru "Eucalyptus Straight-Grained", červenohnědá barva 4MU 12 893 15 600 Prvky obložení interiéru čalouněné černou kůží se strukturou karbonu 4MY 12 893 15 600 Prvky obložení interiéru v provedení "Alu Shadow" (broušený hliník) 737 0 0 BMW Individual čalounění stropu v barvě antracitu 775 8 294 10 036 v kombinaci s 330 / 7MC / 7MH 0 0 I 13

Volitelná výbava Výbava Kód Kč bez DPH Podvozek Kč s DPH BMW Diesel Blue Performance 163 43 469 52 598 nelze s 536 Aktivní řízení 217 24 689 29 874 Pneumatické odpružení zadní nápravy se samočinnou regulací světlé výšky 220 17 255 20 878 0 0 pouze s 2VA "Adaptive Drive" - elektronické nastavení tuhosti tlumičů a "Dynamic Drive" aktivní stabilizátory na obou nápravách : včetně 220 - Pneumatické odpružení zadní nápravy se samočinnou regulací světlé výšky 2VA 71 876 86 970 Asistenční systémy Zadní kamera s funkcí Top View 3AH 15 299 18 512 pouze s 508 pouze s 430 Přední parkovací asistent (PDC) 508 7 435 8 996 v kombinaci s ZP5 0 0 Systém pro automatické udržování rychlosti s brzdnou funkcí 544 6 983 8 450 v kombinaci s ZP5 0 0 "Lane Departure Warning" - systém upozorňující na nežádoucí opuštění jízdního pruhu 5AD 11 367 13 754 nelze s 7XA Aktivní systém pro automatické udržování rychlosti s funkcí "Stop&Go" 5DF 33 864 40 976 26 881 32 526 v kombinaci s ZP5 26 881 32 526 nelze s 544 19 876 24 050 v kombinaci s ZPI 0 0 "Side View" - boční kamery 5DK 9 175 11 102 pouze s 3AH "Speed Limit Info" - ukazatel aktuální povolené rychlosti 8TH 6 983 8 450 pouze s 609 v kombinaci s ZPI 0 0 Výhled a světla Vnitřní a vnější zpětná zrcátka s automatickým zacloňováním, vnější elektricky sklopitelná 430 11 152 13 494 v kombinaci s ZP5 0 0 pouze s 431 Vnitřní zpětné zrcátko s automatickým zacloňováním 431 4 147 5 018 v kombinaci s 430 0 0 Vnitřní zpětné zrcátko s digitálním kompasem 4NA 2 407 2 912 nelze s 5AC pouze s 302 + 431 1) Vysokotlaké ostřikovače světlometů 502 0 0 Dešťový senzor a automatická aktivace světlometů při snížené viditelnosti 521 0 0 14 I sériová výbava volitelná výbava

1) Výbava Kód Kč bez DPH Výhled a světla - pokračování Kč s DPH Bi-xenonové světlomety 522 0 0 Adaptivní světlomety 524 10 486 12 688 nelze s 7MH Adaptivní LED světlomety 552 48 068 58 162 v kombinaci s 7MH 0 0 nelze s 524 Světelný paket - rozšířené osvětlení interiéru a madel dveří 563 7 220 8 736 v kombinaci s ZP5 0 0 "High-beam assistant" - automatické vypnutí / zapnutí dálkových světel 5AC 3 288 3 978 pouze s 430 / 431 nelze s 4NA Sedadla Aktivní sedadlo řidiče 451 9 175 11 102 pouze s 453 + 456 Aktivní ventilace předních sedadel 453 25 785 31 200 pouze s 456 + X2 pouze s 456 + 494 + LV Komfortní elektricky nastavitelná sedadla řidiče a spolujezdce, obsahuje 488 - Bederní opěrka pro řidiče a spolujezdce a 459 - Elektricky nastavitelná sedadla řidiče a spolujezdce, u řidiče s paměťovou funkcí 456 49 379 59 748 12 678 15 340 v kombinaci s 330 / 7MC / 7MH 12 678 15 340 pouze s 488 pouze s 488 + (4NB / 534) + (LU / LV / NA) Elektrické nastavení sedadel s pamětí 459 24 023 29 068 v kombinaci s 330 / 7MC / 7MH 0 0 Sportovní sedadla řidiče a spolujezdce 481 12 678 15 340 v kombinaci s 330 / 7MC / 7MH 0 0 nelze s 451 / 453 pouze s 459 + GH / LU Elektricky nastavitelná bederní opěrka pro řidiče a spolujezdce 488 7 864 9 516 v kombinaci s 456 0 0 pouze s 459 Vyhřívání sedadel řidiče a spolujezdce 494 8 294 10 036 v kombinaci s 453 / ZP5 0 0 Vyhřívání zadních sedadel 496 8 294 10 036 pouze s 575 pouze s 494 + 575; nelze s GP 5 sedadel 4UK 7 220 8 736 I 15

Volitelná výbava Výbava Kód Kč bez DPH Volanty 16 I sériová výbava volitelná výbava 1) Kč s DPH Vyhřívání volantu 248 5 458 6 604 pouze s 4NB / 534 Sportovní kožený volant 255 0 0 M sportovní kožený volant s řadicími pádly 7XA 2 192 2 652 v kombinaci s 7MH 0 0 nelze s 5AD Klimatizace Čelní sklo s šedým pruhem proti oslnění 3AP 1 977 2 392 nelze s 610 Rolovací mechanické sluneční clony zadních bočních oken 417 5 458 6 604 4zónová automatická klimatizace 4NB 15 729 19 032 2zónová automatická klimatizace 534 0 0 nelze s 4NB Nezávislé topení 536 33 864 40 976 pouze s 4NB / 534 nelze s 163 BMW Individual protisluneční ochrana oken 761 9 841 11 908 Vnější a vnitřní funkční vybavení Zvýšená nosnost tažného zařízení (3,5 t) 233 1 740 2 106 0 0 pouze s 235 pouze s 220 + 235 Tažné zařízení s odnímatelnou kulovou hlavicí (2,7 t); (3,0 t) 235 18 136 21 944 pouze s 233 19 876 24 050 Alarm 302 10 486 12 688 Automatické ovládání dveří zavazadlového prostoru 316 0 0 Integrované univerzální dálkové ovládání 319 5 673 6 864 pouze s 302 + 431 Komfortní přístupový systém odemykání a startování vozu bez nutnosti použití klíče 322 21 638 26 182 Funkce plynulého dovření dveří "Soft-Close" 323 13 988 16 926 Modifikovaná kapota motoru včetně "powerdome" 348 13 107 15 860 Elektricky ovládané skleněné střešní okno 403 27 096 32 786 Velurové koberečky 423 0 0 v kombinaci s 7MC 0 0 Kuřácký paket 441 1 096 1 326 Vak na lyže 464 5 243 6 344 v kombinaci s ZP5 0 0 Odkládací paket 493 5 909 7 150 v kombinaci s ZP5 0 0 Adaptivní upevňovací systém zavazadel - 2 popruhy + hliníková přepážka 4UP 3 051 3 692 pouze s 493 Přídavné 12 V zásuvky 575 881 1 066

1) Výbava Kód Kč bez DPH Kč s DPH Rádia a navigace Navigační systém "Professional" (hlasový výstup v německém nebo anglickém jazyce) 609 54 836 66 352 DAB tuner 654 8 294 10 036 pouze s 609 DVD měnič pro 6 disků 696 13 537 16 380 nelze s 694 / 6NR Rozhraní USB / audio 6FL 6 554 7 930 Komunikace a informace "Head-Up Display" - projekce důležitých jízdních informací na čelní sklo 610 30 362 36 738 v kombinaci s ZPI 0 0 nelze s 3AP Internet 614 2 192 2 652 pouze s 609 + 615 + 644 Aktivace internetu 615 0 0 pouze s 609 + 633 / 644 pouze s 614 "Voice control" - hlasové ovládání 620 6 339 7 670 pouze s 601 / 609 + 644 0 0 Příprava pro mobilní telefon s rozhraním Bluetooth 644 16 825 20 358 BMW Live 6AL 2 192 2 652 pouze s 644 Rozšířená konektivita s hudebním přehrávačem v mobilním telefonu 6NF 2 192 2 652 pouze s 644 + 6FL Aplikace 6NR 3 288 3 978 nelze s 696 pouze s 609 + 6NF HiFi systémy a zábava TV funkce - modul pro příjem analogové a digitální TV 601 22 498 27 222 pouze s 609 HiFi systém - 12 reproduktorů (205 W) 676 12 893 15 600 HiFi systém "Professional" - 16 reproduktorů (600 W) 677 28 192 34 112 15 299 18 512 DVD systém vzadu (DVD přehrávač a obrazovka rozměru 8") 6FF 42 610 51 558 pouze s 575 BMW Individual High End audio systém - 16 reproduktorů (825 W) 752 45 876 55 510 nelze s 676 / 677 32 983 39 910 I 17

Volitelná výbava Výbava Kód Kč bez DPH Servis* 1) Kč s DPH BMW Service Inclusive Plus - 5 let / 100 000 km 7NA 41 729 50 492 51 334 62 114 53 740 65 026 66 418 80 366 BMW Service Inclusive - 5 let / 100 000 km 7NH 0 0 BMW Service Inclusive Plus - 6 let / 150 000 km 7NE 81 717 98 878 102 689 124 254 112 745 136 422 Bez servisního paketu 7NH ZS5-9 111-11 024 Rozšířená záruka* -11 474-13 884-12 076-14 612-16 438-19 890 BMW Extended Warranty - 3 roky / 80 000 km 7CF 7 091 8 580 7 993 9 672 11 818 14 300 BMW Extended Warranty - 3 roky / 100 000 km 7CA 8 273 10 010 8 874 10 738 13 602 16 458 BMW Extended Warranty - 4 roky / 80 000 km 7CB 20 091 24 310 22 175 26 832 34 273 41 470 BMW Extended Warranty - 4 roky / 100 000 km 7CC 21 874 26 468 23 937 28 964 36 937 44 694 BMW Extended Warranty - 5 let / 60 000 km 7D3 25 420 30 758 28 063 33 956 43 727 52 910 BMW Extended Warranty - 5 let / 100 000 km 7CD 29 545 35 750 32 511 39 338 50 517 61 126 Naše rozšířená záruka BMW Extended Warranty Vám pomůže vyhnout se nepředvídaným výdajům. Přidává jeden, dva, tři nebo čtyři roky ke standardní dvouleté záruce a dává Vám tak klid po dobu až 6 let nebo do 200 000 km (podle toho, co nastane dříve) jen za nepatrné náklady. Prodlouženou záruku lze objednat ke každému novému vozidlu BMW, které je vybaveno balíčkem BMW Service Inclusive. Pro více informací prosím kontaktujte Vašeho autorizovaného partnera BMW nebo navštivte naše webové stránky. Ostatní Vysokorychlostní ladění 840 0 0 pouze s 330 Manuál a servisní knížka v Nj 879 0 0 Manuál a servisní knížka v Aj 880 0 0 Manuál a servisní knížka v Čj 8AL 0 0 *Pro další informace o kompletní nabídce BMW Service Inclusive a BMW Extended Warranty paketů kontaktujte, prosím, Vašeho autorizovaného partnera BMW. 18 I sériová výbava volitelná výbava

Poznámky 1) I 19

Poznámky 1) Effi cientdynamics Edition 20 I

Poznámky 1) Effi cientdynamics Edition I 21

BMW Satelitní vyhledávání vozidel Výbava Kód Kč bez DPH Ostatní Cena zahrnuje satelitní vyhledávání, instalaci a poplatek za registraci zákazníka. Roční poplatek za satelitní vyhledávání: 6 742,- Kč s DPH. 1) Kč s DPH 29 752 36 000 BMW Satelitní vyhledávání vozidel. Bezpečí pro Vás a Váš vůz. V případě dopravní nehody Díky zabudovanému senzoru je BMW Satelitní vyhledávání vozidel schopno odeslat do operačního střediska přesné informace o místě a závažnosti dopravní nehody. Na základě získaných informací z vozu jsou na místo vyslány složky integrovaného záchranného systému a asistenční služba BMW. Pomoc se k Vám tedy dostane včas. Ochrana před odcizením vozidla Nic nenahradí pocit klidu a bezpečí, který můžete zažívat při každém zaparkování Vašeho vozu kdekoliv a kdykoliv, protože víte, že nad Vaším vozem drží ochranu BMW Satelitní vyhledávání vozidel napojené na centrální pult ochrany a to 24 hodin denně 365 dní v roce. Tyto služby jsou dostupné jak v České republice tak i ve valné většině evropských států. Výhoda při pojištění vozidla BMW Satelitní vyhledávání vozidel je uznáno hlavními pojišťovnami na českém trhu jako aktivní vyhledávací systém. Naše partnerské pojišťovny Kooperativa a Allianz poskytují na vozidla vybavená tímto systémem zvýhodněné havarijní pojištění a to o 20% respektive o 15%. Doplňkové služby Díky zabudovanému GPS modulu můžete mít neustále přehled o pohybu Vašeho vozidla. Využijte možnosti rozšíření BMW Satelitního vyhledávání o elektronickou knihu jízd. Instalace a aktivace Požádejte Vašeho BMW dealera o instalaci systému ještě před převzetím Vašeho nového vozu, abyste odjížděli ve svém novém voze již s pocitem klidu a bezpečí. 22 I

Dopřejte si radost z jízdy s BMW Financial Services: BMW Financial Services jsou značkové finanční služby patřící k BMW Group. BMW Financial Services Vám nabízí široké možnosti financování a pojištění Vašeho BMW. Zajistíme pro Vás veškerou administrativu spojenou s financováním a pojištěním Vašeho BMW tak, abychom Vám co nejdříve umožnili vychutnat si radost z jízdy ve Vašem BMW. U každého BMW dealera Vám nabídneme individuální přístup, prémiové produkty a služby při financování a pojištění Vašeho BMW vozu nebo BMW motocyklu. Úvěr BMW Financial Services Vám nabízí množství úvěrových produktů, které jsou individuálně nastavitelné na základě Vašich požadavků. CreditAuto BMW/FinAuto BMW: fl exibilně si vyberete dobu trvání smlouvy (min. 6 měsíců) akontace od 10 % po podpisu smlouvy o převzetí vozu se stáváte jeho majitelem a můžete jej odepisovat poskytnutý úvěr můžete kdykoliv bezúročně splatit (platí pro.... spotřebitele) daňově uznatelným nákladem pro Vás jsou odpisy a výše úroků jste-li plátce DPH, máte nárok na odpočet DPH z celého vozu splátky úvěru nejsou zatíženy DPH Prémiové produkty a služby od BMW Financial Services: vše vyřídíte u Vašeho BMW dealera prémiové úvěrové nabídky podpořené za strany BMW výhodné pojištění, které je součástí měsíční splátky fi nancování jednoduchý a rychlý schvalovací proces Finanční leasing BMW Financial Services pro Vás mají připravenu kompletní nabídku leasingových produktů. LeaseAuto BMW: doba trvání smlouvy od 54 měsíců akontace od 10 % možnost odkupu vozidla na konci fi nancování za zůstatkovou hodnotu ve výši 1 000 Kč bez DPH s individuální možností jejího zvýšení, a tím snížení měsíční splátky BMW Financial Services jsou vlastníkem předmětu leasingu a odepisují jej BMW Financial Services kupují od dodavatele předmět leasingu na základě kupní smlouvy a Vám jej pronajímají na základě leasingové smlouvy Prémiové produkty a služby od BMW Financial Services: vše vyřídíte u Vašeho BMW dealera prémiové nabídky fi nančního leasingu podpořené za strany BMW výhodné pojištění, které je součástí měsíční splátky fi nancování jednoduchý a rychlý schvalovací proces Operativní leasing BMW Financial Services Vám přináší nejjednodušší způsob pořízení Vašeho BMW prostřednictvím operativního leasingu. OperativeAuto BMW: pro soukromé osoby i podnikatele široká možnost volitelných služeb fl exibilně si vyberete dobu trvání smlouvy (min. 12 měsíců) akontace od 0 % nízké měsíční splátky BMW Financial Services jsou vlastníkem předmětu leasingu a odepisují jej měsíční splátky si uplatňujete do nákladů povinné poplatky (v případě právnických osob) za Vás hradí BMW Financial Services po skončení doby fi nancování vrátíte vůz BMW Financial Services a můžete si pořídit nový, odpadají Vám starosti s prodejem ojetého vozu Prémiové produkty a služby od BMW Financial Services: vše vyřídíte u Vašeho BMW dealera prémiové nabídky operativního leasingu podpořené ze strany... BMW individuální řešení pojistných událostí Pojištění BMW Financial Services Vám nabízí komplexní produkty i služby v oblasti pojištění. BMW Pojištění: pojištění vozů při fi nancování i při nákupu v hotovosti zákonné pojištění ve všech dostupných variantách s možností... uplatnění předchozích bonusů havarijní pojištění s Vaší 1 %, 5 % nebo 10 % spoluúčastí klienta pojištění GAP samostatně, nebo jako součást havarijního pojištění doplňková pojištění (čelní sklo, zavazadla atd.) Prémiové produkty a služby od BMW Financial Services: výběr z široké nabídky pojistných produktů a pojišťoven na jednom místě individuální přístup od jednoho z největších pojišťovacích makléřů v ČR, který zaštiťuje i likvidace pojistných událostí výhodné sazby pojištění nejen při fi nancování, ale i při nákupu v hotovosti Pro další informace o BMW Financial Services kontaktujte, prosím, Vašeho nejbližšího autorizovaného partnera BMW. BMW Financial Services jsou v České republíce nabízeny ve spolupráci s UniCredit Leasing CZ, a. s. a UniCredit Fleet management, s. r. o. I 23

BMW X6 www.bmw.cz Radost z jízdy Kontakt na Vašeho autorizovaného partnera BMW: Pro bližší informace kontaktujte www.bmw.cz nebo náš Zákaznický servis: tel.: +420 844 269 835; e-mail: zakaznicky.servis.cz@bmw.com. Staňte se fanouškem http://www.facebook.com/bmw.ceska.republika Veškeré uvedené ceny jsou cenami doporučenými. Výrobce si vyhrazuje právo na chyby v tisku a opomenutí, změny cen, technických parametrů a výbavy bez předchozího upozornění. Další podrobné informace o výbavách a dodacích podmínkách Vám poskytne autorizovaný partner BMW. 2014 BMW Group ČR 1404-E71-CZ