Vaše uživatelský manuál BMW 535 TOURING http://cs.yourpdfguides.com/dref/3594643



Podobné dokumenty
Vaše uživatelský manuál BMW 520D

Vaše uživatelský manuál BMW 316 TOURING

Vaše BMW 530d xdrive Touring

Vaše uživatelský manuál BMW 730

Vaše BMW X5 xdrive40i.

BMW řady 3 Cabrio. Ceny a výbava Stav: BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD. KČ BEZ DPH* S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM.

BMW 5 530d xdrive Touring Luxury paket

BMW řady Touring. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW ŘADY TOURING. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Vaše BMW X3 xdrive20d.

BMW řady Sedan. Ceny a výbava Stav: Září. Radost z jízdy BMW ŘADY SEDAN. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Vaše BMW 530d xdrive Touring.

BMW 320D xdrive SEDAN SPORT LINE LED

BMW Z4 Coupé. Ceny a výbava Stav:

BMW řady Sedan. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW ŘADY SEDAN. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW X6 xdrive30d.

Vaše BMW 530d xdrive Limousine.

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY.

BMW řady 3 Cabrio. Ceny a výbava Stav:

BMW řady 5 Touring. Ceny a výbava Stav:

Vaše BMW X5 xdrive30d.

Technická specifika zboží

BMW řady Cabrio. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

Vaše BMW X7 xdrive30d.

BMW řady Coupé. Ceny a výbava Stav: Září. Radost z jízdy BMW ŘADY COUPÉ. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW řady 7 Sedan. Ceny a výbava Stav:

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

BMW X. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW X. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW X. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW X. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

Vaše BMW 520d Limousine.

BMW X3. Ceny a výbava Stav: BMW X. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD. KČ BEZ DPH* S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM.

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

Vaše BMW BMW i3 BEV /9

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

BMW řady Coupé. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW ŘADY COUPÉ. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

X4 XDRIVE30D. Vytištěno na Strana 1 / 14

BMW řady Sedan. Ceny a výbava Stav: Červenec. Radost z jízdy BMW ŘADY SEDAN. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Vaše BMW X3 xdrive20d.

BMW řady Coupé. Ceny a výbava Stav: Červenec. Radost z jízdy BMW ŘADY COUPÉ. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

Vaše BMW X3 xdrive25d.

Zemanova 152/2, Brno, tel

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

BMW ŘADY 3 TOURING. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM. BMW řady Touring. Ceny a výbava Stav: Červenec

BMW X. Ceny a výbava Stav: Duben. Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW řady Cabrio. Ceny a výbava Stav: Červenec. Radost z jízdy BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

Zemanova 152/2, Brno, tel

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

BMW X3. Ceny a výbava Stav:

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od

BMW Z Roadster. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW Z ROADSTER. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW Z Roadster. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW Z ROADSTER. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW řady Touring. Ceny a výbava Stav: Červenec. Radost z jízdy BMW ŘADY TOURING. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Vaše BMW X7 xdrive30d.

BMW X5. Ceny a výbava Stav: leden Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW X. Ceny a výbava Stav: Prosinec. Radost z jízdy BMW X. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW ŘADY GRAN TURISMO. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW X6. Ceny a výbava Stav: Duben. Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

BMW řady Sedan. Ceny a výbava Stav: Listopad. Radost z jízdy BMW ŘADY SEDAN. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW řady Coupé. Ceny a výbava Stav: Listopad. Radost z jízdy BMW ŘADY COUPÉ. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW X6. Ceny a výbava Stav: Srpen. Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW řady Coupé. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW ŘADY COUPÉ. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

Zemanova 152/2, Brno, tel

BMW ŘADY 5 GRAN TURISMO

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

FULLBACK EXTENDED CAB

MASERATI GHIBLI DIESEL

BMW ŘADY SEDAN. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW řady Sedan. Ceny a výbava Stav: Březen. Radost z jízdy BMW ŘADY SEDAN. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

- 1/5 Číslo protokolu: csob-cr-7431

Camaro Hot Wheels splněný sen

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

BMW ŘADY ( DVEŘOVÉ). CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM. BMW řady ( dveřové) Ceny a výbava Stav: Červenec

BMW řady 5 Touring. Ceny a výbava Stav: BMW ŘADY TOURING. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW ŘADY 5 GRAN TURISMO

BMW řady Cabrio. Ceny a výbava Stav: leden. Radost z jízdy BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

A3 Spb 1.4 TFSI e-tron

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

BMW řady Cabrio. Ceny a výbava Stav: Červenec. Radost z jízdy BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

BMW ŘADY 2 ACTIVE TOURER

BMW X6. Ceny a výbava Stav: Duben Radost z jízdy BMW X6 S BMW SERVICE INCLUSIVE 5 LET / KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

MASERATI GRANTURISMO SPORT

Vaše BMW X5 xdrive40i.

BMW X6. Ceny a výbava Stav: leden Radost z jízdy BMW X. S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM V SÉRIOVÉ VÝBAVĚ.

BMW ŘADY ( DVEŘOVÉ). CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD. KČ BEZ DPH* S BMW SERVICE INCLUSIVE LET /. KM. BMW řady ( dveřové) Ceny a výbava Stav: březen

BMW ŘADY 2 ACTIVE TOURER

BMW řady Cabrio. Ceny a výbava Stav: Leden. Radost z jízdy BMW ŘADY CABRIO. CENA ZÁKLADNÍHO MODELU OD KČ BEZ DPH S BMW SERVICE INCLUSIVE LET / KM.

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

Transkript:

Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace, bezpečnostní poradenství, velikost, příslušenství, atd.). Podrobný návod k použití je v uživatelské příručce. Návod k použití Návod k obsluze Uživatelská příručka Příručka pro uživatele Návod na použití

Abstrakt manuálu:.... 3 Sériová výbava. 4 Píplatková výbava.. 7 Bezpecnost Lak Design exteriéru Pakety Kola Calounní Design interiéru Podvozek Pohon a pevodovka Asistencní systémy 7 7 7 8 9 10 10 11 11 11 Výhled a svtla Sedadla Volanty Klimatizace Vnjsí a vnitní funkcní vybavení Rádia a navigace Komunikace a informace HiFi systémy a zábava Servis Ostatní 12 12 13 13 13 14 14 14 15 15 BMW Satelitní vyhledávání vozidel....... 16 BMW Financial Services. 19 @@@@Ceny a výbava: platnost od 1. @@ledna 2011 Nezávazné doporucené spotebitelské ceny v cenících jsou kalkulované kurzem 25,00 Kc/EUR. Aktuální kurz platný pro výpocet ceny na daný msíc najdete na www.bmw.cz 3 Sériová výbava 523i 528i 535i 520d 525d 530d 535d BMW Service Inclusive BMW Service Inclusive 5 let / 100.000 km, zahrnuje údrzbové a servisní práce IIIIIII Bezpecnost Aktivní oprky hlavy vpedu Antiblokovací brzdový systém (ABS) Brzdový asistent Nárazový senzor Dvoutónové akustické výstrazné zaízení Dynamická kontrola stability (DSC), vcetn asistenta tazného zaízení Airbagy pro idice a spolujezdce Pední a zadní hlavové airbagy Bocní airbagy pro idice a spolujezdce Varovný trojúhelník a lékárnicka IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII Barva a design exteriéru Nemetalický lak Vnjsí zptná zrcátka v barv vozu Základna vnjsích zptných zrcátek v cerném provedení Exteriérové doplky v barv vozu Chromované vnjsí okenní listy Oznacení modelu Bílá smrová svtla IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII Kola Dojezdové pneumatiky "Runflat" vcetn indikátoru poklesu tlaku 17" kola z lehké slitiny "V-spoke 236" 8 J x 17 / pneumatiky 225/55 R17 Bezpecnostní srouby kol IIIIIII IIIIIII IIIIIII Calounní a design interiéru Látka "Diagonal" Cerné, vysoce lesklé prvky oblození interiéru Prahové listy IIIIIII IIIIIII IIIIIII 4 Technologie Zadní brzdové kotouce s vnitním odvtráváním Pední brzdové kotouce odvtrávané Zavsení pední nápravy dvojitá pícná ramena Zavsení zadní nápravy víceprvková náprava Integral-V Pneumatické odpruzení zadní nápravy se samocinnou regulací svtlé výsky Parkovací brzda s funkcí "Automatic hold" Servotronic Rekuperace kinetické energie 6stupová manuální pevodovka 8stupová automatická pevodovka Kruhové koncovky výfuku, vlevo a vpravo, viditelné Dvojitá kruhová koncovka výfuku, umístná vlevo, viditelná Filtr pevných cástic Double VANOS, variabilní casování sacích a výfukových ventil 4válcový adový vzntový motor, turbodmychadlo s variabilní geometrií lopatek 6válcový adový zázehový motor, BMW TwinPower Turbo (turbodmychadlo Twin-scroll), pímé vstikování 6válcový adový vzntový motor, turbodmychadlo s variabilní geometrií lopatek 6válcový adový vzntový motor, dvoustupové peplování dvma turbodmychadly 6válcový adový zázehový motor, pímé vstikování High Precision Injection Valvetronic, variabilní nastavení zdvihu sacích ventil Emisní standard EU5 Common-rail technologie pímého vstikování paliva Tempomat s brzdnou funkcí Uvítací osvtlení Ukazatel doporuceného rychlostního stupn (pro manuální pevodovky) Funkce zpozdného zhasnutí svtlomet "Follow-me-home" Mlhová svtla Dynamická brzdová svtla Desový senzor a automatická aktivace svtlomet pi snízené viditelnosti II I IIIIIII IIII IIIIIII IIIIIII IIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII I II I III I II I III IIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIII I I Vnitní vybavení Upevnní pro 2 dtské sedacky ISOFIX na zadních sedadlech Sklopitelná stedová loketní oprka vzadu s integrovanou odkládací schránkou Dlená a sklopná zadní sedadla (40:20:40) Standardní sedadla idice a spolujezdce, elektrické nastavení výsky sedáku a sklonu opradla. Manuální nastavení podélné polohy sedáku, sklonu sedáku a výsky oprky hlavy Dálkové odjistní zadních sedadel Tíramenný multifunkcní kozený volant Manuáln výskov a podéln nastavitelný sloupek volantu 2zónová automatická klimatizace s rozsíenými funkcemi 2zónová automatická klimatizace Zatmavená okna vcetn celního bezpecnostního laminovaného skla II IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII I III I 523i 528i 535i 520d 525d 530d 535d IIIIIII 5 Sériová výbava 523i 528i 535i 520d 525d 530d 535d Vnjsí a vnitní funkcní vybavení Kryt zavazadlového prostoru vcetn komfortního otevírání Velurové koberecky Loketní oprka vpedu a vzadu, integrovaná do oblození dveí Asferická, elektricky nastavitelná, vnjsí zptná zrcátka, vyhívaná Tlacítko centrálního zamykání Ovladac idrive na stedové konzole, 7 tlacítek pro pímou volbu (RADIO, CD, TEL, MAP MENU, OPTION, BACK), Nástupní osvtlení vpedu Zadní okno s mozností separátního otevení Elektronický imobilizér Elektricky ovládaná okna Drzáky nápoj vpedu (2x) a vzadu (2x) Osvtlení interiéru Tlacítko Start / Stop pro automatické startování a vypínání motoru Startování motoru bez pouzití klíce Vyhívané trysky ostikovac Sada náadí Odkládací kapsy na zadní stran pedních sedadel Personal Profile Upevovací oka v zavazadlovém prostoru Slunecní clony s drzákem lístk, osvtlené make-up zrcátko IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII Zábava a komunikace Pipojení AUX-In Rádio BMW Professional Palubní pocítac Indikátor servisního intervalu 8 programovatelných tlacítek pro oblíbené funkce Stereo systém se sesti reproduktory: 2 stedové v oblození pedních dveí, 2 stedové za zadními sedadly, 2 centrální basové pod sedadly idice a spolujezdce

Integrovaný manuál IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII 6 Píplatková výbava 523i 528i 535i 520d 525d 530d 535d IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII uni 0 0 IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII 3MC 7.

354 8.825 IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII 7 Výbava Kód Prodejní cena Kc bez DPH Prodejní cena Kc s DPH (20%) Bezpecnost Indikátor tlaku v pneumatikách Varovný trojúhelník a lékárnicka 2VB 428 6.313 0 7. 575 0 Lak Metalický lak 354 - "Titanium Silver" (stíbrná) 416 - "Carbon Black metallic" (cerná metalíza) pouze s 337 475 - "Black Sapphire" (cerná) A17 - "Havanna" (hndá) A52 - "Space Grey" (sedá) A72 - "Cashmere Silver" (stíbrná) A76 - "Deep Sea Blue" (modrá) A81 - "Tasman" (zelená) A84 - "Milano Beige" (bézová) A89 - "Imperial Blue" (modrá s briliantovým efektem) A90 - "Sophisto Grey" (sedá s briliantovým efektem) Nemetalický lak 300 - "Alpine White" (bílá) 668 - "Black" (cerná) met 20.583 24.700 Design exteriéru Bez oznacení modelu Podélné cerné stesní nosníky Podélné hliníkové stesní nosníky BMW Individual hliníkové vnjsí prvky v provedení "Aluminium satinated" v kombinaci s 337 nelze s 760 BMW Individual "High-gloss Shadow Line" vysoce lesklé cerné stesní podélné nosníky pouze s 760 / 3MB BMW Individual "High-gloss Shadow Line" cerné vysoce lesklé okenní listy v kombinaci s 337 nelze s 3MB 320 386 3AT 3MB 0 5.667 7.354 10. 917 0 0 6.800 8.825 13.100 0 760 10.917 0 13. 100 0 I sériová výbava I píplatková výbava Píplatková výbava 523i 528i 535i 520d 525d 530d 535d IIIIIII IIIIIII Výbava Kód Prodejní cena Kc bez DPH Prodejní cena Kc s DPH (20%) Pakety M Aerodynamický paket pouze s 337 M Sportovní paket Moznosti barev karoserie: - 300 "Alpine White" (bílá) - 354 "Titanium Silver" (stíbrná) - 416 "Carbon Black metallic" (cerná metalíza) - 668 "Black" (cerná) - A52 "Space Grey" (sedá) - A89 "Imperial Blue Brilliant Effect" (modrá s briliantovým efektem) - A90 "Sophisto Grey Brilliant Effect" (sedá s briliantovým efektem) Calounní: - AZAT Látka "Grey Shadow" / Alcantara Anthracite Black (cerná / cerná) Obsahuje píplatkovou v&y Beige (bézová / bézová) K8SW - Black Black (cerná / cerná) Kze "Dakota" v kombinaci s 337 LCCX - "Oyster Black" (sedá / cerná) LCSW - "Black Black" (cerná / cerná) LCDE - "Everest Grey Everest Grey" (sedá / sedá) LCDF - "Veneto Beige Veneto Beige" (bézová / bézová) LCDH - "Oyster Oyster dark" (sedá / tmav sedá) LCEZ - "Cinnamon Brown Black" (skiiiiiii IIIIIII 459 481 23.104 12.188 0 27.725 14.625 0 IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII 488 494 496 7.563 0 7.979 7.979 9.075 0 9.575 9. 575 IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII Výbava Kód Prodejní cena Kc bez DPH Prodejní cena Kc s DPH (20%) Výhled a svtla Vnitní a vnjsí zptná zrcátka s automatickým zacloováním, vnjsí elektricky sklopitelná Vnitní zptné zrcátko s automatickým zacloováním v kombinaci s 430 Vysokotlaké ostikovace svtlomet Bi-xenonové svtlomety pouze s 502 Adaptivní svtlomety pouze s 522 "High-beam assistant" automatické vypnutí / zapnutí dálkových svtel pouze s 431 + 522 "BMW Night Vision" systém nocního vidní s rozpoznáváním osob pouze s 502 502 522 524 430 431 11.563 4.417 0 5.667 19.542 9.458 13.875 5.300 0 6.800 23.450 11. 350 5AC 3.146 3.775 6UK 42.021 50.425 Sedadla Aktivní ventilace sedadel idice a spolujezdce pouze s 494 / LC / NA / 4NB / 534 / 456 / (459 + 481) Aktivní sedadla idice a spolujezdce nelze s 481; pouze s 456 Komfortní elektricky nastavitelná sedadla idice a spolujezdce obsahuje 488 - Bederní oprka pro idice a spolujezdce a 459 - Elektricky nastavitelná sedadla idice a spolujezdce, u idice s pamovou funkcí v kombinaci s 337 pouze s LC / NA / 488; nelze s 459 Elektrické nastavení sedadel s pamtí nelze s 456 Sportovní sedadla idice a spolujezdce v kombinaci s 337 nelze s 455 / AW / NA Elektricky nastavitelné bederní oprky pro idice a spolujezdce v kombinaci s 456 Vyhívání sedadel idice a spolujezdce Vyhívání zadních sedadel pouze s 494 + (LC / NA) 453 455 17. 021 17.438 20.425 20.925 456 47.479 56. 975 35.292 42.350 12 I sériová výbava I píplatková výbava Volanty Vyhívání volantu pouze s 494 Sportovní kozený volant nelze s 337 M Sportovní kozený volant v kombinaci s 337 248 255 710 5.250 2.938 5.042 0 6.300 3.525 6.050 0 IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII Klimatizace Celní okno "Climate comfort" nelze s 3AP Celní sklo s sedým pruhem proti oslnní nelze s 358 / 610 Rolovací slunecní clony pro zadní bocní okna, mechanické 4zónová automatická klimatizace 2zónová automatická klimatizace s rozsíenými funkcemi 2zónová automatická klimatizace Nezávislé topení BMW Individual protislunecní ochrana oken 536 761 358 3AP 417 4NB 534 5.875 1. 896 5.250 18.271 9.875 8.396 0 32.563 7.354 7.050 2.275 6.300 21. 925 11.850 10.075 0 39.075 8.825 II IIIIIII IIIIIII IIIIIII II I III III I IIIIIII IIIIIII IIIIIII Vnjsí a vnitní funkcní vybavení Alarm Automatické ovládání víka zavazadlového prostoru Integrované univerzální dálkové ovládání pouze s 430 / 431 Komfortní pístupový systém odemykání a zamykání vozu bez nutnosti pouzití klíce pouze s 4UR Funkce plynulého dovírání dveí "Soft-Close" Elektricky ovládané tazné zaízení Panoramatické elektricky ovládané sklenné stesní okno nelze s 4M8 Paket zavazadlový prostor Velurové koberecky Kuácký paket BMW Individual lampicky na ctení vzadu nelze s 402 Ambientní osvtlení interiéru Vak na lyze a snowboard Pídavné 12 V zásuvky 302 316 319 10.

083 11.771 5.250 12.100 14.125 6. 300 IIIIIII IIIIIII IIIIIII 322 323 3AC 402 418 423 441 4M8 4UR 4UY 575 16.604 13.438 24.792 34.666 7.979 0 625 8.396 5.875 3.563 833 19.925 16. 125 29.750 41.600 9.575 0 750 10.075 7.050 4.275 1.000 IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII 523i 528i 535i 520d 525d 530d 535d 13 Výbava Kód Prodejní cena Kc bez DPH Prodejní cena Kc s DPH (20%) Píplatková výbava 523i 528i 535i 520d 525d 530d 535d IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII 633 644 6NF 15.750 13.438 2. 104 18.900 16.125 2.525 IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII IIIIIII Výbava Kód Prodejní cena Kc bez DPH Prodejní cena Kc s DPH (20%) Rádia a navigace Navigacní systém "Professional" vcetn navigacních dat (hlasový výstup v nmeckém nebo anglickém jazyce) DAB tuner (digitální píjem rádia) pouze s 601 / 609 DVD mnic pro 6 disk Rozhraní USB / audio 609 654 696 6FL 52.729 9. 458 12.396 6.313 63.275 11.350 14. 875 7.575 Komunikace a informace "Head-Up Display" projekce dlezitých jízdních informací na celní sklo nelze s 3AP Internet pouze s 609 + 644 Aktivace internetu pouze s 609 + (633 / 644) "Voice control" hlasové ovládání v kombinaci s 633 / 644 pouze s 609 / 633 / 644 Píprava pro mobilní telefon "Business" s rozhraním Bluetooth Píprava pro mobilní telefon s rozhraním Bluetooth Rozsíená konektivita s hudebním pehrávacem v mobilním telefonu pouze s 6FL + (633 / 644) 610 614 615 620 29.208 2.104 0 8.604 6.083 35.050 2.525 0 10.325 7.300 HiFi systémy a zábava TV funkce 10,2" barevný monitor, modul pro píjem analogové a digitální TV (DVB-T) v kombinaci s 609 HiFi systém 12 reproduktor (205 W) HiFi systém "Professional" 16 reproduktor (600 W) Zábavní systém na zadních sedadlech pouze s LC / NA Zábavní systém "Professional" na zadních sedadlech pouze s (LC / NA) + (601 / 609) 676 677 6FG 6FH 601 44. 750 24.167 12.396 20.583 40.958 54.625 53.700 29.000 14.875 24.700 49. 150 65.550 14 I sériová výbava I píplatková výbava Servis* BMW Service Inclusive Plus 5 let / 100.000 km BMW Service Inclusive Ultimate 5 let / 100.000 km BMW Service Inclusive Plus 6 let / 150.000 km BMW Service Inclusive Ultimate 6 let / 150. 000 km BMW Service Inclusive 5 let / 100.000 km Bez servisního paketu 7NH 7NA 7NB 7NE 7NF 7NH ZS5 26.688 24.167 52.313 48. 521 62.813 56.521 111.563 102.729 0-7.729-7.063 BMW Extended Warranty (rozsíená záruka)* Nase rozsíená záruka BMW Extended Warranty vám pomze vyhnout se nepedvídaným výdajm. Pidává jeden, dva nebo ti roky ke standardní dvouleté záruce a dává vám tak klid po dobu az 5 let nebo do 120.000 km (podle toho, co nastane díve) jen za nepatrné náklady. 32. 025 29.000 62.775 58.225 75.375 67.825 133.875 123.275 0-9.275-8.475 III I III I IIIIIII III III I III III I III III I III III Ostatní Manuál a servisní knízka v Nj Manuál a servisní knízka v Aj Manuál a servisní knízka v Cj 879 880 8AL 0 0 0 0 0 0 IIIIIII IIIIIII IIIIIII * Pro dalsí informace o kompletní nabídce kontaktujte, prosím, Vaseho autorizovaného partnera BMW 523i 528i 535i 520d 525d 530d 535d 15 Výbava Kód Prodejní cena Kc bez DPH Prodejní cena Kc s DPH (20%) BMW Satelitní vyhledávání vozidel 523i 528i 535i 520d 525d 530d 535d IIIIIII Výbava Prodejní cena Kc bez DPH Prodejní cena Kc s DPH (20%) BMW Satelitní vyhledávání Satelitní vyhledávání Cena zahrnuje satelitní vyhledávání, instalaci a poplatek za registraci zákazníka. @@@@@@@@@@Pomoc se k Vám tedy dostane vcas. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Je to zacátek silného a dlouhodobého vztahu. Proto BMW Financial Services vyvinuly adu leasingových a úvrových produkt, které jsou stejn individuální jako Vy. BMW Financial Services Vám nabízejí leasingové produkty, které snízí poizovací náklady na Vás nový vz Vy rozhodnete o výsi msícních splátek, délce financování a výsi akontace my pro Vás vytvoíme esení, které Vám bude sité na míru. BMW Financial Services nabízejí také klasické úvrové produkty s flexibilními podmínkami a délkou trvání. Tak mzete pizpsobit financování pesn Vasemu cash-flow. Nasi financní poradci Vám zprostedkují tu nejlepsí nabídku dle Vasich pedstav a Vy si tak mzete v klidu vychutnávat radost z jízdy s Vasím novým BMW. BMW Financial Services nabízejí: 1. @@2. @@3. @@4. Siroká nabídka financních produkt Mzete si vybrat financní produkt, který nejlépe vyhovuje Vasim potebám: financní leasing (s nebo bez zvýsené zstatkové hodnoty), operativní leasing nebo úvrové financování. 5. Vse z jedné ruky Poté, co jste se rozhodli pro nákup nového vozu, pomzeme Vám usetit cas i námahu: Zatímco Vy jste u svého autorizovného partnera BMW, my se staráme o vsechny Vase financní zálezitosti spojené s poízením nového vozu není poteba chodit nikam jinam. 6. @@BMW Financial Services jsou navrzeny tak, aby splovaly ocekávání idic BMW a odpovídaly výkonm voz, které financujeme. Pro dalsí informace o BMW Financial Services kontaktujte, prosím, Vaseho nejblizsího autorizovaného partnera BMW. BMW Financial Services jsou v Ceské republice nabízeny ve spolupráci s UniCredit Leasing CZ, a.s. 19 BMW ady 5 Touring www. bmw.cz Radost z jízdy Kontakt na Vaseho autorizovaného partnera BMW: Pro blizsí informace kontaktujte www.

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) bmw.cz nebo nás Zákaznický servis: tel.: +420 844 269 835; e-mail: zakaznicky.servis.cz@bmw.com. Veskeré uvedené ceny jsou cenami doporucenými. @@@@ 2011 BMW Group CR 1101-F11-CZ.