Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

Podobné dokumenty
Maximální zábava. Minimální emise.

S těmito motory už nemusíte nic řešit

Zapřáhněte některého z našich tahounů

Maximální výkon motoru V6 pro dobrodružství na vodě

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Naše lehké výkonné motory dostaly nový vzhled

Stačí zapnout a vyplout

Osvědčený skútr do města

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Dopřejte si skvělý design na cestách

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Zábava i v dopravní špičce

Objevte, co doopravdy znamená všestrannost

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Dopřejte si skvělý design na cestách

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Ovládněte silnice. X-MAX 400

Dopřejte si skvělý design na cestách

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Nová vstupenka do světa expresních vyjížděk nadopovaných přeplňováním. FXCruiser SVHO

Nové funkce. Nové prvky standardní výbavy. Původní hodnota.

Život je závod. Aerox R

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Lehký supersport na každý den

Stylový, praktický a zábavný

Správný rebel. WR250F

Chtějte to, co potřebujete

Miluji svůj způsob dopravy

Život je závod. Aerox 4

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Je skvělé být všude včas

Zbrusu nový vše překonávající a jen pro vás

Úžasný výkon. Nižší hmotnost. Dokonalé vzrušení.

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Miluji svůj způsob dopravy

Jeďte hladce. FJR1300AS

K úpravám jako stvořený

Městská pohoda se stylem

Pocit výjimečnosti každý den

Motor lodní Tohatsu MFS60AW ETL

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Buďte nároční. XJ6 / ABS

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Stvořený pro vaše nabité dobrodružné cesty

Vládce ulic i terénu. WR125R

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Všestranný motocykl pro každou situaci

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Luxusní styl s praktičností skútru

Temný paprsek. MT-10

Motor lodní Tohatsu BFT 150A LU

Nikdy nekončící dobrodružství

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Dvě tváře temné stránky

Stále nejoriginálnější a nejzábavnější závodní stroj na světě

Váš nejlepší přítel do města

Lehký supersport na každý den

Následuj svou fantazii

Rychlost temnoty. MT-10 SP

Divoká tvář modelu MT

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

Probuďte svou temnou stránku

Zrozen k dominanci. XSR900

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Cesta napříč temnotou

Staňte se součástí temnoty

Nikdy nekončící dobrodružství

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

K úpravám jako stvořený

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

Začněte psát svůj příběh

Dobrodružství je hned za rohem

Král městské džungle. XT660X

Neskrývaná agresivita

Ovládni extrém. YZF-R6

Originální MAX. TMAX

Zrozen k hledání nových cest

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Temná stránka v popředí

Klidný cruiser s velkým srdcem

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Začátek něčeho nového

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Stvořeno pro budoucnost

Ovládněte kouzlo driftu.

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1. We R1

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1M. We R1

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

Dejte průchod svým emocím

Vyjádřete svou temnou stránku

Transkript:

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost. Modely F80 a F100 patří k nejuniverzálnějším a na obsluhu nejméně náročným závěsným lodním motorům v tomto sektoru výkonu. Pokud jde o přímý poměr cena/výkon, najdou jen velmi těžko konkurenci. Díky nejmodernější technologii čtyřtaktních motorů Yamaha nabízejí oba modely bezkonkurenční výkon motor se 16 ventily a dvěma vačkovými hřídeli v hlavě válců (DOHC) pro větší zrychlení, vyspělá konstrukce sacího a výfukového systému a jedinečné vícebodové elektronické vstřikování paliva Yamaha (EFI). Řada praktických funkcí včetně systému PrimeStart, vysoce výkonného alternátoru, digitálních přístrojů a systému Yamaha pro nastavení trimu a náklonu v širokém rozsahu vám poskytuje jistotu, že máte vždy vše plně pod kontrolou. Elektronické vstřikování paliva (EFI) pro čistotu, účinnost a hospodárnost Dvě vačky v hlavě válce (DOHC) zvyšují výkon Bezpečnostní systém Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP) Kompatibilní s digitálními přístroji Yamaha Systém PrimeStart pro snadné startování Systém nastavení otáček motoru při rybolovu Systém nastavení trimu a náklonu v širokém rozsahu Volitelný systém omezovače náklonu Snadné nastavení tuhosti řízení (modely s ovládací pákou) Vysoce výkonný alternátor Systém pro plavbu v mělkých vodách u pobřeží Systém proplachování motoru

Technologie, které svět důvěřuje Nezáleží na tom, zda jste majitelem rekreačního člunu nebo profesionál; zvolte takový motor, který vám pomůže využít vlastnosti vašeho člunu co nejvíce. Každý motor Yamaha využívá nejmodernější technologii a konstrukci lodního motoru včetně promyšleného systému sání a výfuku. Efektivní výkonnost zajišťuje elektronická řídicí jednotka, která stále kontroluje funkce motoru od složení palivové směsi přes spotřebu paliva až po servisní intervaly. Pokročilá konstrukce našich lodních motorů a nová technologie čištění výfukových plynů také pomáhají chránit životní prostředí, aniž by došlo k omezení výkonu.

Motor se 16 ventily a rozvodem DOHC Rozvod se dvěma vačkovými hřídeli v hlavě válců (DOHC) se zvýšeným objemem válců a velkými ventily poskytuje optimální ovládání ventilů a následné větší zrychlení a výkon. Nejnovější technologie čtyřtaktních motorů Yamaha v kombinaci s vyspělou konstrukcí sacího a výfukového systému a naším jedinečným vícebodovým elektronickým vstřikováním paliva (EFI). Jedna velká škrticí klapka Tento inovativní systém řídí proudění vzduchu do všech čtyř válců a před vstupem do vstřikovacích trysek systému EFI ho pulzně vyladí. Vzduch je proto přiváděn s maximální přesností podle požadavků jezdce a podmínek pro spalování. Bezpečnostní systém Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP) Systém imobilizéru Y-COP je snadno použitelný a účinný pomocí elegantního a jednoduchého dálkového ovladače můžete motor zamknout nebo odemknout stisknutím tlačítka. Tím zabráníte vypůjčení motorového člunu na nepovolenou vyjížďku a budete moci svůj člun bez obav ponechat bez dozoru. Digitální přístroje Motory F80 a F100 jsou kompatibilní s digitálními přístroji Yamaha, které poskytují informace potřebné k dosažení maximálního výkonu a účinnosti motoru. Jsou to: multifunkční otáčkoměr zobrazující otáčky motoru, délku provozu, úhel sklonu motoru (trim), tlak oleje, výstražné kontrolky a proměnlivé ovládání otáček a multifunkční rychloměr se zobrazením rychlosti, množství paliva v nádrži a údajů o spotřebě paliva. Snadné ovládání otáček motoru při rybolovu (volitelná možnost) Další funkcí volitelného digitálního síťového systému je praktické tlačítko na otáčkoměru, které umožňuje přímé ovládání otáček motoru a usnadňuje tak nastavení rychlosti otáček motoru mezi 550 a 1000 ot/min v krocích po 50 ot/min. Odměnou vám bude plynulá a uvolňující plavba. Systém nastavení trimu a náklonu v širokém rozsahu Objevte všestrannost a výkon motoru Yamaha. Rychlá reakce na stisknutí tlačítka ovladače zajišťuje rychlé, hladké a jednoduché naklápění motoru. Široký rozsah trimu umožňuje skvělou ovladatelnost a dodá vám sebejistotu díky možnosti záporného nastavení trimu, které zlepšuje zrychlení a člun tak rychleji přejde do výkluzu.

Všechny informace v tomto katalogu jsou pouze orientační a mohou se změnit bez předchozího upozornění. Fotografie mohou zobrazovat čluny řízené profesionály. Publikace těchto fotografií není zamýšlena jako doporučení stylu používání člunu s ohledem na bezpečnost provozu. Vždy dodržujte místní námořní předpisy. Při plavbě vždy používejte doporučené osobní záchranné prostředky a bezpečnostní vybavení.

Řetězec kvality Yamaha Technici firmy Yamaha jsou plně školeni a vybaveni tak, aby nabídli ty nejlepší služby a rady pro váš výrobek Yamaha. Z tohoto důvodu vám společnost Yamaha důrazně doporučuje, abyste ohledně svých servisních požadavků navštívili oficiálního prodejce značky Yamaha. Originální díly a příslušenství Yamaha Marine jsou zvláště vyvinuty, navrženy a testovány pro naši produktovou řadu Yamaha. Společnost Yamaha také doporučuje používat maziva Yamalube. Yamalube je naší vlastní řadou vysoce kvalitních maziv, která jsou mízou motorů Yamaha. Jsou vyvinuta tak, aby neustále efektivně pracovala bez ohledu na to, kudy jedete. Kromě funkčního a stylového příslušenství nabízí Yamaha řadu vysoce kvalitního, inovativního plavebního vybavení. K dispozici je také rozsáhlá řada ležérního oblečení. Více informací naleznete na: www.yamaha-motor-acc.com Poznejte více o Yamaha F100 // F80 na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava