Program 15. 4. 2011-22. 4. 2011 15-2011. www.hopetv.cz



Podobné dokumenty
Jose Rojas Můj příběh, má píseň

Program


Křesťan. a sexualita. Program

Informační týdeník občanského sdružení HOPE media Program

Dokument 20 let o. s. Naděje

Informační týdeník Občanského sdružení HOPE media


Můj příběh, má píseň Pavel Kantor

NEJSTE TO, CO JÍTE, ALE JAK MYSLÍTE

TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ V ŽIVOTĚ

Host HopeTV. Jiřího Zbořila. Program

O původu a smyslu Velikonoc

nakladatelství Kostelní Vydří. Vztahy se rozvíjí i na osobní úrovni.

Mně se to stát nemůže

Evangelium podle Matouše

Zdravím vás přátelé, Program

Posluchárna: Zamilovanost a láska

HITservis. Program

Program

Program

Program

Program

Program

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

Program

VINOHRADSKÝ ZPRAVODAJ

/2010 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

Vinohradský zpravodaj

Vinohradský zpravodaj

Vinohradský zpravodaj

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

Vinohradský zpravodaj

Farní sbor Evangelické církve (ČCE) v Kloboukách u Brna

Přehled sborových aktivit

Přehled svátečních setkání a bohoslužeb LIBEREC, modlitebna Masarykova 22:

Přehled sborových aktivit

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

Přehled sborových aktivit

Vinohradský zpravodaj

Přehled sborových aktivit

SLUŢBA NEMOCNIČNÍCH KAPLANŮ OLOMOUC VE FAKULTNÍ NEMOCNICI S. TOBIA MIROSLAVA MATĚJKOVÁ KONGREGACE MILOSRDNÝCH SESTER SV.

/2015 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

Čtení z Bible Žalm 105,1-6 Barbora Bulejčíková tichá modlitba Kázání z Božího slova Josef Cepl Téma kázání: "Váhavost uvěřit Božímu slovu. Proč?

Přehled sborových aktivit

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

Dotkni se nebe. kladno.dotknisenebe.cz KLADNO

KATALOG PROJEKTŮ HOPETV.CZ MAJSTRŠTYK. Mediální centrum Církve adventistů sedmého dne. srpen 2017

Vinohradský zpravodaj

Vltava 10/2017. Proměna kulturní stanice ČRo Eva Hazdrová Kopecká

SMÍCHOVSKÝ ZPRAVODAJ. 18. listopad Informační týdeník Sboru CASD Praha 5 - Smíchov PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY. ročník 17/číslo 878. Dopoledne.

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

Církev ve světle druhého příchodu Ježíše Krista

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

SMÍCHOVSKÝ ZPRAVODAJ. 11. listopad Informační týdeník Sboru CASD Praha 5 - Smíchov PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY. ročník 17/číslo 877. Dopoledne.

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý Mše svatá

Vinohradský zpravodaj

Standa Korbel České Budějovice

Římskokatolická farnost Uničov POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od do :30 Mše svatá v Medlově

/2012 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

Vánoční hvězdy v Karlíně

PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY PAMÁTKA VEČEŘE PÁNĚ

CO DĚLÁM, KDYŽ MÁM VOLNO? V pondělí čtu komiks. V úterý hraju fotbal. Ve středu hraju na piano. Ve čtvrtek poslouchám hudbu. V pátek mám karate.

Vinohradský zpravodaj

NOC KOSTELŮ NOC. v okolí Božího domu.

PRŮVODCE STUDIEM BIBLE

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

Program na sobotu

/2011 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd

Římskokatolická farnost Uničov POŘAD BOHOSLUŽEB V TÝDNU od do :00 Mše svatá v Renotech

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

VINOHRADSKÝ ZPRAVODAJ

MAFRA, a.s. Anděl Media Centrum, Karla Engliše 519/ Praha 5

MÍCHOVSKÝ ZPRAVODAJ. 5. září Informační týdeník Sboru CASD Praha 5 - Smíchov PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY. ročník 15/číslo 764

SMÍCHOVSKÝ ZPRAVODAJ. 25. listopad Informační týdeník Sboru CASD Praha 5 - Smíchov PROGRAM SOBOTNÍ BOHOSLUŽBY. ročník 17/číslo 879. Dopoledne.

Digitální učební materiál

Pracovní list č. 1. Tipy do praxe

Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi

Vinohradský zpravodaj

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve / scripted reality / vlastní tvorba

Obsah. Přílohy. 1. Koncertní sezóna Koncertní sezóna Členové The Boom & Orchestra

P R O G R A M. 65. ročníku Mezinárodního folklorního festivalu Strážnice ročníku festivalu Dětská Strážnice 2010

Vinohradský zpravodaj

Zpravodaj č. 6/ Vážení přátelé slánského muzea,

Střešovický. evangelík. na červen 2013

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný)

ZPRÁVA O ŽIVOTĚ A STAVU FARNÍHO SBORU ČESKOBRATRSKÉ CÍRKVE EVANGELICKÉ V PRAZE 8 LIBNI ZA ROK 2007

SBOROVÝ DOPIS. Červen 2016

REZERVACE

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI DVOJKA

Církev bratrská v Ostravě

/2013 SBOR CÍRKVE ADVENTISTŮ SEDMÉHO DNE PRAHA VINOHRADY

MUSIC BOX. moře hudby

Transkript:

15-2011 ství Tajemství spánku spánku Tajemství spánku Čtyři čtvrteční večery se můžeme těšit na přednášky Tajemství spánku a přednášejícího klinického psychologa PhDr. Jiřího Bauera, PhD. Vysíláme v rámci cyklu Posluchárna vždy ve čtvrtek večer, pořady budou následující den vloženy do archivu. Novorozenci přitom spí až 20 hodin denně, děti mladšího školního věku by měly spát 9 hodin a u dětí staršího školního věku se spánková doba zkracuje. Spánek je důležitou součástí našeho života a proto bychom měli dbát na to, aby byl kvalitní a nerušený, je totiž nesmírně významný pro správnou činnost našeho mozku. Můžeme však kvalitu našeho spánku vůbec ovlivnit? Také okolní vlivy, které nás obklopují, změníme jen velmi obtížně nebo se s nimi musíme smířit. Pokud tedy cítíte, že váš spánek není tak kvalitní jako dřív, zkuste se zamyslet nad tím, co by šlo změnit a pokud vaše zásahy nepomohou, navštivte odborníka. Co je to vlastně spánek? Spánek je relaxační činnost organismu, při kterém se utlumují smysly, snižuje se tělesná teplota, dechová a tepová frekvence. Délka spánku je individuální, někdo potřebuje spát déle, někomu stačí kratší doba spánku, ale obecně se u dospělých udává 6-9 hodin. Kvalita spánku se s přibývajícím věkem snižuje. Spát se má nejlépe v noci, krátký spánek během dne pomáhá lepšímu soustředění a kvalitě práce, ale nesmí nahradit spánek noční. Možná je to i vaše zkušenost usnete během dne, spíte pouze několik minut a už vás někdo vzbudí a přesto se cítíte vyspaní a svěží. Naproti tomu se někdy třeba přes víkend snažíme dohnat spánek a po dvou hodinách odpoledního odpočinku vstáváme malátní a rozespalí. Jak to tedy udělat, aby nás spánek přes den opravdu osvěžil? Rozdíl je v délce spánku a tím i v tom, ve které fázi spánku jsme se vzbudili. Po usnutí se postupně střídají fáze REM www.hopetv.cz a NREM. V REM spánku dochází k regeneraci našich psychických sil, fáze NREM slouží především k fyzické regeneraci a má různé hloubky. REM fáze trvá okolo deseti minut, fáze NREM je značně delší - 70 až 80 minut. Pokud jsme unavení, náš mozek potřebuje doplnit síly, proto se po usnutí nejprve propadneme do REM fáze, která bude krátká, zhruba deseti minutová. Po této době je třeba se probudit a zabránit přechodu do hlubších fází spánku. To lze udělat různě, například s použitím triku s klíči. Půjdete-li si odpočinout, vezměte do ruky svazek klíčů a opřete ji tak, aby klíče visely nad volným místem. Při přechodu vašeho spánku do NREM fáze se vám uvolní svaly, klíče vypadnou z ruky, spadnou na zem a hluk vás probudí. Vzbudíte se krásně odpočinutí. Vyzkoušejte!

Vybíráme z programu Reflexy Jiří Drejnar XI Vydat pentalogii spisů Drama věků od americké spisovatelky Ellen Gould Whiteové bylo hlavním úkolem nově zřízeného publikačního oddělení Církve adventistů sedmého dne, v jehož čele stál Jiří Drejnar. Sedmdesátá léta dvacátého století však vydávání velkých náboženských děl nepřála. Oblíbeným slovem Jiřího Drejnara, kterým ilustruje svůj život, je objížďka. Toto slovo použil ostatně i pro název životopisné knihy Na cestách a objížďkách mého života, jež se stala podkladem pro tento seriál rozhovorů. Objížďka je sice delší cesta, avšak také nás v případě potřeby může dovést k cíli, pokud se na té kratší vyskytnou komplikace. Překážky komunistických mocipánů nastražené vydavatelské činnosti církve tedy bylo také možno objet. Jedenáctý díl reflexů s Jiřím Drejnarem některé z takových objížděk podrobněji popíše. Jiří Drejnar pracoval jako kazatel a tajemník Církve adventistů sedmého dne, dokud nebyl v sedmdesátých letech po intervenci StB donucen z církevního zaměstnání odejít. Pořad Reflexy chce touto sérií rozhovorů na základě osobního příběhu Jiřího Drejnara představit činnost církve v těžkém období komunistické totality. Jedenácté pokračování Reflexů s Jiřím Drejnarem vysíláme v pátek 15. dubna 2011 v 18 hodin. Host HopeTV - Lubomír Žumár Hostem Dany Turóciové je v dalším dílu pořadu Host HopeTV Lubomír Žumár. Lubomír Žumár je vystudovaný vojenský žurnalista, absolvoval mírové mise a v současnosti pracuje u pražských hasičů. V dospělosti se setkal s mormony, kteří jej oslovili, a je od té doby členem Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů. Proč si Lubomír Žumár vybral armádu a jaké zkušenosti si ze svého působení ve vojsku odnáší? Co lze najít ve vojsku pozitivního a jak člověk hodnotí zpětně svůj život, když uvěří? Odpovědi Lubomíra Žumára si budete moci poslechnout v premiéře v neděli 17. dubna 2011 v 18 hodin. Na skok Lucie Kubíková Dana Turóciová si do studia pozvala Lucku Kubíkovou. S Luckou o Lucce, s anketou na téma víra a s písničkou kapely Remedy Drive, bude další Na skok. Chcete-li si poslechnout příběh Lucky, která nemá moc příjemné vzpomínky na dětství, ale která zvláštním způsobem našla současného manžela a zároveň svou cestu k Bohu, určitě si zapněte HopeTV ve středu 20. dubna 2011 v 18 hodin a podívejte se na opakování tohoto zajímavého dílu. Za obzorem - Adrenalin Hladina adrenalinu v krvi Matouše Rumla, moderátora cyklu Za obzorem, stoupla nezvykle vysoko, když díl adrenalinu věnovaný moderoval zavěšen v provazech lanového centra. Z té výšky zve ke skutečně adrenalinovým zážitkům: free style motocross s Petrem Pilátem zvaným Pilník, jedním z našich nejlepších závodníků. Spojení dobrodružství s pomocí druhým, jak to vidí lékař Pražské záchranné služby Ondřej Franěk. I hudba P. O. D. dovede hladinu adrenalinu pěkně zvednout. A nakonec - Bible. Patří i ona do této skupiny? Jindřich Černohorský o tom ví své. Dívejte se ve středu 20. 4. 2011 ve 20:15. HITservis 27, Hudební pořad Nové pokračování hudebního magazínu HITservis bude i tentokrát pochopitelně věnováno současné křesťanské muzice. To znamená, že redaktor internetového AWrádia Martin Žalud si připravil 4 žánrově rozmanité videoklipy, spoustu zajímavých informací a soutěž o CD Cheri zázrak z ulice. První videoklip bude patřit již nekoncertující legendě křesťanské muziky. Skupina Delirious? aktivně působila od roku 1992 a za svou sedmnáctiletou kariéru stihla vydat 15 hudebních nosičů, kterými ovlivnili tisíce posluchačů (nejen) křesťanské hudby. Druhým interpretem, který se v HITservisu představí, bude partička utvořená kolem tří sourozenců - Arta, Nicka a Joshe Gonzalesových. Skupina Salvador produkuje výbornou latinskoamerickou pop music a mezi své největší úspěchy jistě může počítat například Dove Awards z roku 2004. Salvador se představí se svým hitem Lord, I come before you. Jako třetí dostane prostor uskupení hrající ostře řezané kytarové riffy, tedy skupina Audio Adrenaline. Americká pětičlenná banda za svou kariéru prodala více než 3 milióny nosičů a v aktuálním dílu HITservisu vystoupí s písní Hands and feet. Českou hudební scénu zastoupí formace Oboroh, která působí již více než 23 let. Premiéra HITservisu se vysílá ve čtvrtek 21. dubna v 18 hodin. Reflexy Jiří Drejnar XII Prosím, ukaž mi komunistu, byla prosba, kterou na Jiřího Drejnara měl bratr slavného švédského dirigenta Herbeta Blomstedta při návštěvě Prahy na počátku sedmdesátých let minulého století. Netušil, že vyslovení této prosby mu přinese setkání s mnoha komunisty na vlastní kůži, ovšem kterým by se jistě rád vyhnul. Na první pohled úsměvná historka je typickou ilustrací poměrů, které vládly v normalizačním Československu. Při hlubším zamyšlením nad tím, co všechno umožňovala moc Státní bezpečnosti a komunistické strany svým soukmenovcům, však úsměv na rtech tuhne. Smutné vzpomínky vyvolá i další vyprávění Jiřího Drejnara v cyklu rozhovorů Reflexy. Jiří Drejnar pracoval jako kazatel a tajemník Církve adventistů sedmého dne dokud nebyl v sedmdesátých letech na základě intervence StB donucen z církevního zaměstnaní odejít. Pořad Reflexy chce touto sérii rozhovorů na základě osobního příběhu Jiřího Drejnara představit činnost církve v těžkém období komunistické totality. Jedenácté pokračování Reflexů s Jiřím Drejnarem vysíláme v pátek 22. dubna 2011 v 18 hodin. 2

2011 Pátek 15. 4. 2011 Sobota 16. 4. 2011 Neděle 17. 4. 2011 Pondělí 18. 4. 2011 0.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách a objížďkách života - 5.část 0.50 Bohoslužba: Jiří Bauer; Záznam 1.35 Utopie: Gender; Epizoda australského dokumentárního seriálu 2.00 Na scéně: David Griffiths & Company; 3.00 Host HopeTV: Milada Cuzela Bilać; Rozhovor o lékárnictví 3.30 Hudební blok 4.00 Bohoslužba: Bedřich Jetelina; 4.40 Po stopách apoštola Pavla: Požehnaná naděje 5.10 Je Ježíš provokatér?; Přednáška 6.00 Hudební blok 6.30 Bohoslužba: Michael G. Hasel; Zázn. kázání z konf. ASI 2009 7.20 Adventist Mission; Dokumenty 7.55 Najednou sám!; NET 1999 9.00 Adra Alžírsko; Dokument 9.25 Hudební blok 9.40 Bohoslužba: Shawn Boonstra; 10.40 Cvičení pro zdraví /5.; Cvičení 11.05 Záznam z konference ASI 2009 - sobota dopoledne 1.část 12.00 Na skok: Eliška Kuruczová; 12.35 Bohoslužba: Hynek Dona; Zázn kázání z Českého Těšína 13.20 Za obzorem: Začátek; 13.40 NET 1999: Praví a falešní proroci; Evangel. série D. Batchelora 15.00 HIT servis 21; Hudební magazín 15.25 Hudební blok 15.55 Bohoslužba: Daniel Horničár; 16.30 Nemocnice Westbrook: Být jako chrám; Americký televizní seriál 16.55 Posluchárna: Jiří Bauer; Z cyklu: - Deprese / 2b 18.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách 0.00 Hudba pro inspiraci 8.00 Balónky - Animované biblické příběhy; Prišiel hľadať stratených (SK) 8.30 Hudba pro inspiraci 9.00 Adventist Mission; Dokumenty 9.35 Hudba pro inspiraci 10.00 Balónky - Animované biblické příběhy; Prišiel hľadať stratených (SK) 10.30 Bohoslužba: Karel Strouhal; 11.25 Hudba pro inspiraci 14.00 Host HopeTV: Martina Hradecká; Rozhovor o občanském sdružení Naděje 14.30 Nemocnice Westbrook: Je to chlapec, ale...; Americký televizní seriál z nem. prostředí 15.00 Posluchárna: Jiří Bauer; 16.00 Na skok: Alena Ceplová; Magazín (nejen) pro mladé diváky 16.25 Hudební blok 17.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách 17.30 Hudební blok 18.00 NEW START; Dokument 18.15 Hudební blok 19.00 Na scéně: Tivoli - 1.část; 19.45 Hudební blok 20.00 Za obzorem: Vztah; 0.00 Host HopeTV: Jiří Beneš; Rozhovor o teologii a Bibli 0.45 Bohoslužba: Dwight Nelson; ASI 2006 1.45 Po stopách apoštola Pavla: Povolání do Makedonie 2.10 Portrét obdivuhodného vůdce; 3.00 Hudební blok 4.00 Bohoslužba: Karel Nowak; 4.30 Adventist Mission; Dokumenty 5.00 Mít anebo být?; NET 1999 6.00 NEW START; Dokument 6.15 Hudební blok 6.45 Bohoslužba: David Čančík; 7.25 Vaříme s Romanem Uhrinem; Ukrajinské menu 8.00 Záznam z konference ASI 2009 - sobota odpoledne 2.část 9.00 Na skok: Jana Bláhová; Magazín 9.30 Hudební blok 9.40 Bohoslužba: Josef Cepl; Záznam 10.20 Za obzorem: Krása; Magazín 10.40 NET 1999: Shora uvedený zástup; Evangelizační série 12.00 HIT servis 24; Hudební magazín 12.20 Hudební blok 13.05 Bohoslužba: Petr Krynský; 13.40 Nemocnice Westbrook: Stín ticha; Americký televizní seriál 14.10 Posluchárna: Jiří Bauer; Z cyklu: - Relaxační techniky / 4a 15.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách a objížďkách života - 7.část 15.35 Hudební blok 16.00 Bohoslužba: Bedřich Jetelina; 16.35 Hledání: Hledání pravdy; 17.00 Na scéně: Mark Willey; Koncert klasické hudby 18.00 Host HopeTV: Lubomír Žumár; Rozhovor s bývalým vojenským žurnalistou 0.00 Hudební blok 1.00 Bohoslužba: Karel Nowak; 1.30 Adventist Mission; Dokumenty 2.00 Mít anebo být?; NET 1999 3.00 NEW START; Dokument 3.15 Hudební blok 3.45 Bohoslužba: David Čančík; 4.25 Vaříme s Romanem Uhrinem; Ukrajinské menu 5.00 Záznam z konference ASI 2009 - sobota odpoledne 2.část 6.00 Na skok: Jana Bláhová; Magazín 6.40 Bohoslužba: Josef Cepl; Zázn. 7.20 Za obzorem: Krása; Magazín 7.40 NET 1999: Shora uvedený zástup; Evangelizační série 9.00 HIT servis 24; Hudební magazín 9.20 Hudební blok 10.05 Bohoslužba: Petr Krynský; 10.40 Nemocnice Westbrook: Stín ticha; Americký televizní seriál 11.10 Posluchárna: Jiří Bauer; Z cyklu: - Relaxační techniky / 4a 12.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách a objížďkách života - 7.část 12.35 Hudební blok 13.00 Bohoslužba: Bedřich Jetelina; 13.35 Hledání: Hledání pravdy; 14.00 Na scéně: Mark Willey; Koncert klasické hudby 15.00 Host HopeTV: Petr Činčala; Rozhovor o národním týdnu manželství 15.55 Bohoslužba: Ulrich Frikart; Zázn. kázánáí z konf. ČS 2007 16.40 Po stopách apoštola Pavla: Rodí se církev 17.10 Chvála Božího bláznovství; 18.00 Hudební blok 18.45 Bohoslužba: Daniel Duda; Zázn. kázání z konf. ASI 2007 19.45 Hledání: Hledání nového světa; 20.15 Na scéně: Tivoli - 1.část; 21.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách a objížďkách života - 10.část 21.35 Hudební blok 21.55 Bohoslužba: Karel Nowak; Záznam kázání z ČBT 2008 22.35 Hledání: Hledání naděje; 23.00 Na scéně: Monument Piano Trio; 20.20 Hudební blok 20.30 Bohoslužba: Karel Strouhal; 21.30 HIT servis 26; Hudební magazín 21.50 Hudební blok 18.50 Bohoslužba: Ulrich Frikart; Zázn. kázání z konf. ČS 2007 19.40 Po stopách apoštola Pavla: Odhalení neznámého boha 20.05 Stavitel mostů; Přednáška 21.00 Na skok: Alena Ceplová; Magazín 21.25 Hudební blok 22.35 Bohoslužba: Marian Bialoň; 23.15 Za obzorem: Vztah; 23.30 Listy z osamělého ostrova: Epheus; Dokumentární seriál 18.45 Bohoslužba: Vítězslav Vurst; 19.25 Adventist Mission; Dokumenty 19.55 Když už energy drink nestačí!; NET 1999 z německého Darmstadtu 21.00 HIT servis 26; Hudební magazín 21.25 Hudební blok 21.45 Bohoslužba: Gabriel Maurer; Zázn. kázání z konf. ČSU 2004 22.30 Nemocnice Westbrook: Je to chlapec, ale...; Americký televizní seriál z nem. prostředí 22.55 Posluchárna: Jiří Bauer; 3 (SK) - ve slovenském znění

2011 Úterý 19. 4. 2011 Středa 20. 4. 2011 Čtvrtek 21. 4. 2011 Pátek 22. 4. 2011 0.00 20 let o.s. Naděje; Dokument 0.50 Bohoslužba: Jiří Drejnar; 1.35 Cvičení pro zdraví /4.; Cvičení 2.10 Záznam z konference ASI 2009 - pátek 2.část 3.00 Na skok: Alena Ceplová; 3.25 Hudební blok 4.35 Bohoslužba: Marian Bialoň; 5.15 Za obzorem: Vztah; Magazín 5.30 Listy z osamělého ostrova: Epheus; Dokumentární seriál 6.00 HIT servis 25; Hudební magazín 6.25 Hudební blok 7.00 Bohoslužba: Milan Müler; 7.40 Nemocnice Westbrook: Nehoda; Americký televizní seriál 8.00 Posluchárna: Jiří Bauer; Z cyklu: - Relaxační techniky / 4b 9.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách a objížďkách života - 8.část 9.40 Bohoslužba: Roman Uhrin; 10.35 Hledání: Hledání svobody; 11.00 Můj příběh, má píseň - Adrian Pressley; Rozhovor Kandus Thorpové s hudebními interprety doplněn minikoncertem 12.00 Host HopeTV: Jiří Beneš; Rozhovor o teologii a Bibli 12.30 Hudební blok 12.40 Bohoslužba: Dwight Nelson; Zázn. kázání z konf. ASI 2006 13.45 Po stopách apoštola Pavla: Povolání do Makedonie 14.15 Portrét obdivuhodného vůdce; 15.00 Hudební blok 16.00 Bohoslužba: Karel Nowak; 16.30 Adventist Mission; Dokumenty 17.00 Mít anebo být?; NET 1999 18.00 Klavírní meditace Milana Steigerwalda; Dokument 0.00 Na skok: Eliška Kuruczová; 0.35 Bohoslužba: Hynek Dona; 1.20 Za obzorem: Začátek; Magazín 1.40 NET 1999: Praví a falešní proroci; Evangelizační série 3.00 HIT servis 26; Hudební magazín 3.25 Hudební blok 3.45 Bohoslužba: Gabriel Maurer; Zázn. kázání z konf. ČSU 2004 4.30 Nemocnice Westbrook: Je to chlapec, ale...; Americký tv. seriál 4.55 Posluchárna: Jiří Bauer; 6.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách a objížďkách života - 9.část 7.00 Bohoslužba: Stanislav Staněk; 7.30 Hledání: Hledání Osvoboditele; 8.00 Na scéně: New England Youth Ensemble; 9.00 Host HopeTV: Jitka Šotolová; Rozh. o motivaci pro službu druhým 9.30 Hudební blok 10.10 Bohoslužba: Jiří Beneš; Záznam 10.40 Po stopách apoštola Pavla: Důkaz Ježíšova mesiášství 11.10 Slovo povzbuzení pro rok 2000; 12.00 Hudební blok 12.30 Bohoslužba: Karel Strouhal; 13.15 Adventist Mission; Dokumenty 13.50 Proč právě já?; NET 1999 15.00 20 let o.s. Naděje; Dokument 15.50 Bohoslužba: Jiří Drejnar; 16.35 Cvičení pro zdraví /4.; Cvičení 17.10 Záznam z konference ASI 2009 - pátek 2.část 18.00 Na skok: Lucie Kubíková; 0.00 HIT servis 22; Hudební magazín 1.30 Bohoslužba: Milada Macháňová; 2.00 Nemocnice Westbrook: Kdo je Stocker?; Americký televizní seriál 2.25 Posluchárna: Jana Krynská; Z cyklu: - Jsem na dně / 3a 3.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách a objížďkách života- 10.část 3.30 Hudební blok 3.55 Bohoslužba: Karel Nowak; Záznam kázání z ČBT 2008 4.35 Hledání: Hledání naděje; 5.00 Na scéně: Monument Piano Trio; 6.00 Host HopeTV: Milada Cuzela Bilać; Rozhovor o lékárnictví 7.00 Bohoslužba: Bedřich Jetelina; 7.40 Po stopách apoštola Pavla: Požehnaná naděje 8.10 Je Ježíš provokatér?; Přednáška 9.00 Hudební blok 9.30 Bohoslužba: Michael G. Hasel; Zázn. kázání z konf. ASI 2009 10.20 Adventist Mission; Dokumenty 10.55 Najednou sám!; NET 1999 12.00 Adra Alžírsko; Dokument 12.20 Hudební blok 12.40 Bohoslužba: Shawn Boonstra; 13.40 Cvičení pro zdraví /5.; Cvičení 14.05 Záznam z konference ASI 2009 - sobota dopoledne 1.část 15.00 Na skok: Eliška Kuruczová; 15.35 Bohoslužba: Hynek Dona; 16.20 Za obzorem: Začátek; 16.40 NET 1999: Praví a falešní proroci; Evangelizační série 18.00 HIT servis 27; Hudební magazín 0.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách a objížďkách života - 6.část 0.55 Bohoslužba: Roman Buchtel; 1.30 Hledání: Hledání nesmrtelnosti; 2.00 Na scéně: Lauren a Michelle; 3.00 Host HopeTV: Martina Hradecká; Rozh. o občan. sdružení Naděje 3.35 Hudební blok 4.05 Bohoslužba: Milada Macháňová; 4.30 Po stopách apoštola Pavla: Upřímní Berojští 5.00 Přetrhejte svazky; Přednáška 6.00 Hudební blok 6.55 Bohoslužba: Roman Buchtel; 7.25 Adventist Mission; Dokumenty 7.55 Mezi slastí a strastí; NET 1999 9.00 Indie; Dokument 10.00 Hudební blok 10.30 Bohoslužba: Vítězslav Vurst; 11.05 Vaříme s Romanem Uhrinem; Mléko, okara, jáhly, kamut 11.30 Záznam z konference ASI 2009 - sobota dopoledne 2.část 12.00 Na skok: Marie Proroková; 12.30 Hudební blok 12.40 Bohoslužba: Vítězslav Vurst; 13.25 Za obzorem: Konec; Magazín 13.45 NET 1999: Nádoba oleje; Evangel. série 15.00 HIT servis 22; Hudební magazín 16.30 Bohoslužba: Milada Macháňová; 17.00 Nemocnice Westbrook: Kdo je Stocker?; Americký televizní seriál 17.25 Posluchárna: Jana Krynská; Z cyklu: - Jsem na dně / 3a 18.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách a objížďkách života - 12.část 18.15 Hudební blok 19.30 Bohoslužba: Harastejovi M.+ T. a Sedlák T.; Záznam káání z Havířovské noty 20.05 Být fit je hit; Magazín zdravého životního stylu (SK) 20.35 Důkaz: K Božím uším; Talk show kazatele Dwighta Nelsona 21.00 Host HopeTV: Lubomír Žumár; Rozhovor s bývalým vojenským žurnalistou 21.30 Hudební blok 21.50 Bohoslužba: Ulrich Frikart; Zázn. kázání z konf. ČS 2007 22.40 Po stopách apoštola Pavla: Odhalení neznámého boha 23.10 Stavitel mostů; Přednáška 18.25 Hudební blok 19.30 Bohoslužba: Karel Strouhal; 20.15 Za obzorem: Adrenalin; 20.30 Listy z osamělého ostrova: Smyrna; Dokumentární seriál 21.00 Hudební blok 21.45 Bohoslužba: Vítězslav Vurst; 22.25 Adventist Mission; Dokumenty 22.55 Když už energy drink nestačí!; NET 1999 z něm. Darmstadtu 19.15 Bohoslužba: Miloslav Žalud; 19.55 Nemocnice Westbrook: Spinkej můj maličký; Americký televizní seriál 20.25 Posluchárna: Jiří Bauer; Tajemství spánku /2a 21.00 Klavírní meditace Milana Steigerwalda; Dokument 21.15 Hudební blok 22.30 Bohoslužba: Harastejovi M.+ T. a Sedlák T.; Záznam kázání z Havířovské noty 23.05 Být fit je hit; Magazín zdravého životního stylu (SK) 23.35 Důkaz: K Božím uším; Talk show kazatele Dwighta Nelson 18.50 Bohoslužba: Vítězslav Vurst; 19.35 Hledání: Hledání života ve vesmíru; Australský dok. seriál 20.05 Na scéně: Tivoli - 2.část; 21.00 Reflexy: Jiří Drejnar; Na cestách 21.30 Hudební blok 21.45 Bohoslužba: Daniel Duda; Zázn. kázání z konf. ASI 2007 22.50 Hledání: Hledání nového světa; 23.15 Na scéně: Tivoli - 1.část; 4 (SK) - ve slovenském znění

DOPORUČUJEME Z E-SHOPU http://shop.awrstudio.cz Sedmý den (dokument o sobotě - 5 DVD) Třinecký pěvecký sbor (hudební DVD) Před trůnem (hudební DVD) Řetízek příběhů (dětské příběhy) Vaříme s Romanem Uhrinem Cvičení pro zdraví 50+ I. a II. (2 DVD) 890,- Kč 150,- Kč 170,- Kč 150,- Kč 100,- Kč 200,- Kč