S těmito motory už nemusíte nic řešit

Podobné dokumenty
Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

Maximální zábava. Minimální emise.

Zapřáhněte některého z našich tahounů

Naše lehké výkonné motory dostaly nový vzhled

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Maximální výkon motoru V6 pro dobrodružství na vodě

Stačí zapnout a vyplout

Osvědčený skútr do města

Zábava i v dopravní špičce

Dopřejte si skvělý design na cestách

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Dopřejte si skvělý design na cestách

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Objevte, co doopravdy znamená všestrannost

Dopřejte si skvělý design na cestách

Život je závod. Aerox 4

Chtějte to, co potřebujete

Život je závod. Aerox R

Jeďte hladce. FJR1300AS

Nová vstupenka do světa expresních vyjížděk nadopovaných přeplňováním. FXCruiser SVHO

Ovládněte silnice. X-MAX 400

Lehký supersport na každý den

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Stylový, praktický a zábavný

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Je skvělé být všude včas

Vládce ulic i terénu. WR125R

Motor lodní Tohatsu MFS60AW ETL

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Luxusní styl s praktičností skútru

Miluji svůj způsob dopravy

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Úžasný výkon. Nižší hmotnost. Dokonalé vzrušení.

Městská pohoda se stylem

Nové funkce. Nové prvky standardní výbavy. Původní hodnota.

Pocit výjimečnosti každý den

Správný rebel. WR250F

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Zbrusu nový vše překonávající a jen pro vás

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Nikdy nekončící dobrodružství

Všestranný motocykl pro každou situaci

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Stále nejoriginálnější a nejzábavnější závodní stroj na světě

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Temný paprsek. MT-10

Začněte psát svůj příběh

Váš nejlepší přítel do města

Stvořený pro vaše nabité dobrodružné cesty

Miluji svůj způsob dopravy

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Motor lodní Tohatsu BFT 150A LU

Král městské džungle. XT660X

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Buďte nároční. XJ6 / ABS

K úpravám jako stvořený

Staňte se součástí temnoty

Dobrodružství je hned za rohem

Nikdy nekončící dobrodružství

Následuj svou fantazii

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Dvě tváře temné stránky

Probuďte svou temnou stránku

Rychlost temnoty. MT-10 SP

Cesta napříč temnotou

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

Klidný cruiser s velkým srdcem

Zrozen k hledání nových cest

Neskrývaná agresivita

Divoká tvář modelu MT

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Originální MAX. TMAX

Temná stránka v popředí

K úpravám jako stvořený

Stvořeno pro budoucnost

Lehký supersport na každý den

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

Ovládni extrém. YZF-R6

Dejte průchod svým emocím

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Získejte styl. XVS1300 Custom

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Dejte průchod svým emocím

Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

Začátek něčeho nového

Zrozen k dominanci. XSR900

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Vyjádřete svou temnou stránku

Ovládněte kouzlo driftu.

Návrat do budoucnosti!

Transkript:

S těmito motory už nemusíte nic řešit Lehké motory F40 a F30 jsou navrženy pro snadnou instalaci a použití, ale zároveň poskytují solidní výkon, na který se můžete spolehnout. Systém elektronického vstřikování paliva značky Yamaha (EFI) poskytuje působivý výkon při vysokých otáčkách a silný krouticí moment ve středním rozsahu, spolu s vynikající hospodárností. Se systémem PrimeStart je spuštění motoru stejně snadné jako v autě a protože je to Yamaha, znamená to pokaždé hned na poprvé. Jedinečný systém nastavení trimu a náklonu v širokém rozsahu vám potom poskytne dokonalou kontrolu. Elektronické vstřikování paliva (EFI) pro vyšší a čistší výkony Bezpečnostní systém Yamaha Customer Outboard Protection (Y COP) Kompatibilní s digitálními přístroji Yamaha Systém PrimeStart pro snadné startování Systém nastavení otáček motoru při rybolovu Systém nastavení trimu a náklonu v širokém rozsahu Systém ovládání tlačítkem Hydro Tilt Kompaktní tvar, jednodílný horní kryt Snadné nastavení tuhosti řízení (u modelů s ovládací pákou) Vysoce výkonný alternátor Systém pro plavbu v mělkých vodách u pobřeží Systém proplachování motoru A nakonec je tu pro váš větší klid bezpečnostní systém Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP), který váš motor zabezpečuje podobně jako imobilizér motoru v automobilu.

Technologie, na kterou se rádi spolehnete Nezáleží na tom, zda jste majitelem rekreačního člunu nebo profesionál: zvolte takový motor, který přispívá ke zhodnocení vašeho člunu a se kterým si užijete více zábavy. Zvolte motor, kterému svět důvěřuje. Všechny motory Yamaha využívají pouze ty nejmodernější inovativní technologie lodních motorů, uspořádání motorů a systémy sání a výfuku. Efektivní výkonnost zajišťuje elektronická řídicí jednotka, která přesně sleduje poměr palivové směsi a účinnost spalování pro dosažení naprosté spolehlivosti a vy můžete být v klidu. Pokročilá konstrukce našich lodních motorů a nová technologie čištění výfukových plynů také pomáhají chránit životní prostředí bez omezení výkonu nebo využití motorů.

Vícebodové elektronické vstřikování paliva Tyto modely využívají k optimalizaci spalování celou řadu inovativních a vyspělých technologií včetně osvědčeného vícebodového systému Yamaha EFI s omezením výparů. Spolupracují při tom s řídicí jednotkou, která analyzuje a řídí poměr směsi paliva se vzduchem pro okamžité spuštění, vynikající odezvu škrticí klapky a čisté, účinné spalování. Bezpečnostní systém Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP) Systém imobilizéru Y-COP je snadno použitelný a účinný pomocí elegantního a jednoduchého dálkového ovladače můžete motor zamknout nebo odemknout stisknutím tlačítka. Tím zabráníte vypůjčení motorového člunu na nepovolenou vyjížďku a budete moci Váš člun bez obav ponechat bez dozoru. Digitální přístroje Motory F40 a F30 jsou kompatibilní s digitálními přístroji Yamaha, které poskytují informace potřebné k dosažení maximálního výkonu a účinnosti motoru. Jsou to: multifunkční otáčkoměr zobrazující otáčky motoru, délku provozu, úhel sklonu motoru (trim), tlak oleje, výstražné kontrolky a proměnlivé ovládání otáček a multifunkční rychloměr se zobrazením rychlosti, množství paliva v nádrži a údajů o spotřebě paliva. Systém nastavení trimu a náklonu v širokém rozsahu Objevte všestrannost a výkon motoru Yamaha. Rychlá reakce na stisknutí tlačítka ovladače zajišťuje rychlé, hladké a jednoduché naklápění motoru. Široký rozsah trimu umožňuje skvělou ovladatelnost a dodá vám sebejistotu díky možnosti záporného nastavení trimu, které zlepšuje zrychlení a člun tak rychleji přejde do výkluzu. Kompaktní tvar a pevný jednodílný vrchní kryt Používat a vlastnit tyto motory je radost. Kompaktní nízkoprofilové horní kryty s výrazným designem jsou stejně robustní, jako vypadají a pomáhají také snížit hlučnost. Pokud si vyberete jeden z těchto všestranných motorů s vysokým poměrem výkon/hmotnost a stylovým vzhledem, odměnou vám bude pohodlí a relaxace. Snadné nastavení tuhosti řízení (u modelů s ovládací pákou) Tato funkce výrazně usnadňuje pomalou a uvolněnou plavbu, protože nemusíte neustále upravovat řízení, abyste udrželi přímý směr. Stačí jej během jízdy nastavit otočením zápěstí a přizpůsobit jej podmínkám na moři a vašemu stylu jízdy.

Všechny informace v tomto katalogu jsou pouze orientační a mohou se změnit bez předchozího upozornění. Fotografie mohou zobrazovat čluny řízené profesionály. Publikace těchto fotografií není zamýšlena jako doporučení stylu používání člunu s ohledem na bezpečnost provozu. Vždy dodržujte místní námořní předpisy. Při plavbě vždy používejte doporučené osobní záchranné prostředky a bezpečnostní vybavení.

Řetězec kvality Yamaha Technici firmy Yamaha jsou plně školeni a vybaveni tak, aby nabídli ty nejlepší služby a rady pro váš výrobek Yamaha. Z tohoto důvodu vám společnost Yamaha důrazně doporučuje, abyste ohledně svých servisních požadavků navštívili oficiálního prodejce značky Yamaha. Originální díly a příslušenství Yamaha Marine jsou zvláště vyvinuty, navrženy a testovány pro naši produktovou řadu Yamaha. Společnost Yamaha také doporučuje používat maziva Yamalube. Yamalube je naší vlastní řadou vysoce kvalitních maziv, která jsou mízou motorů Yamaha. Jsou vyvinuta tak, aby neustále efektivně pracovala bez ohledu na to, kudy jedete. Kromě funkčního a stylového příslušenství nabízí Yamaha řadu vysoce kvalitního, inovativního plavebního vybavení. K dispozici je také rozsáhlá řada ležérního oblečení. Více informací naleznete na: www.yamaha-motor-acc.com Poznejte více o Yamaha F40 // F30 na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava