Dojeďte dál! XT1200Z Super Ténéré www.yamaha-motor.cz



Podobné dokumenty
Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Zrozen pro přežití. XT1200Z Worldcrosser

Vládce ulic i terénu. WR125R

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

Následuj svou fantazii

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Jeďte hladce. FJR1300AS

Pocit výjimečnosti každý den

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Všestranný motocykl pro každou situaci

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Buďte nároční. XJ6 / ABS

Ovládni extrém. YZF-R6

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Král městské džungle. XT660X

Zábava i v dopravní špičce

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Osvědčený skútr do města

Divoká tvář modelu MT

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

Ovládněte silnice. X-MAX 400

K úpravám jako stvořený

Život je závod. Aerox 4

Lehký supersport na každý den

Nikdy nekončící dobrodružství

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Začněte psát svůj příběh

Neskrývaná agresivita

Dvě tváře temné stránky

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

Temný paprsek. MT-10

NMAX. Každodenní život je součástí balení

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Dopřejte si skvělý design na cestách

Stylový, praktický a zábavný

Dobrodružství je hned za rohem

Život je závod. Aerox R

K úpravám jako stvořený

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Získejte styl. XVS1300 Custom

Objevte svou temnou stránku

Probuďte svou temnou stránku

Zrozen k hledání nových cest

Nikdy nekončící dobrodružství

Sofistikovaný výkonný čtyřtakt pro děti.

Vyjádřete svou temnou stránku

Je skvělé být všude včas

Správný rebel. WR250F

Zrozen k dominanci. XSR900

Dopřejte si skvělý design na cestách

Rychlost temnoty. MT-10 SP

Do extrému! WR250R

Originální MAX. TMAX

Chtějte to, co potřebujete

Staňte se součástí temnoty

Luxusní styl s praktičností skútru

Klidný cruiser s velkým srdcem

Objem 125 ccm, zážitky na MAX

Městská pohoda se stylem

Temná stránka v popředí

Začátek něčeho nového

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1. We R1

Miluji svůj způsob dopravy

Dopřejte si skvělý design na cestách

Ovládněte kouzlo driftu.

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

Stvořeno pro budoucnost

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Zbrusu nový model Yamaha YZF-R1M. We R1

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Návrat do budoucnosti!

Miluji svůj způsob dopravy

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Budoucnost vypadá skvěle

Dejte průchod svým emocím

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Lehký supersport na každý den

Cesta napříč temnotou

Váš nejlepší přítel do města

Nový model D'elight. Stylový a cenově dostupný dopravní prostředek pro každodenní dojíždění. D'elight

Lehčí, rychlejší, hbitější dokonalý model YZ

Lehčí, rychlejší, hbitější: dokonalý model YZ

Oči temnoty. MT-09

Dejte průchod svým emocím

35 let tradice. Stvořen k úpravám.

Spolehlivý dříč v jakémkoli terénu.

Yamaha YZF-R1M. We R1

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Naše lehké výkonné motory dostaly nový vzhled

Maximální zábava. Minimální emise.

Silný výkon. Uklidňující spolehlivost.

Maximální výkon motoru V6 pro dobrodružství na vodě

Zapřáhněte některého z našich tahounů

S těmito motory už nemusíte nic řešit

Nová vstupenka do světa expresních vyjížděk nadopovaných přeplňováním. FXCruiser SVHO

Transkript:

Dojeďte dál! Terénní cestování vyžaduje zkušenost, odvahu a výdrž - stejně jako víru ve svůj stroj. Víru, že bude milovat kamenité brody a prašné cesty tak jako Vy. Víru, že bude pohodlný na dlouhých cestách. Víru, že má vše, co potřebuje na vykrajování prudkých horských serpentýn. Řadový dvouválec s 270-ti stupňovou klikovou hřídelí Nízké těžiště uprostřed pro hbité ovládání Inteligentní sjednocený brzdný systém a ABS YCC-T, třístupňová kontrola trakce, Yamaha D-mode Hliníkové ráfky s drátěným výpletem Nastavitelné přední a zadní odpružení Nastavitelná výška sedla Super Ténéré je od základu stavěný tak, aby to byl nejlepší terénní stroj nové generace. Spojuje v sobě zkušenosti Yamahy s dakarskou rallye se snadným ovládáním a pokročilou technologií pomoci s řízením. <br/><br/>

Yamaha XT1200Z Super Ténéré model 2010: dojeďte dál! Yamaha začala od nuly a s jasnou vizí - Super Ténéré bude inteligentní cestovní terénní stroj. Začali jsme velkým a výkonným motorem - s řadovým dvouválcem, aby stroj zůstal kompaktní a úzký - a 270-ti stupňovou klikovou hřídelí pro výjimečné ovládání plynu. Těžiště je umístěno nízko a uprostřed, aby se stroj snadno ovládal jak při pomalém tempu na kamenité stezce, tak při vysokých rychlostech v serpentýnách. Stroj je odolný, má ráfky s drátěným výpletem a ochranu motoru pro prašné a kamenité cesty. Je také pohodlný a praktický pro dlouhé výpravy. A je vybaven nejnovější asistenční technologií, aby pomohl jezdci zvládnout jakýkoli terén.

Řadový dvouválec s 270-ti stupňovou klikovou hřídelí Bez námahy trhejte asfalt a rozprašte písečné duny za zvuku řadového dvouválce s úhlem 270-ti stupňů a objemu 1199 ccm. Velký a pružný točivý moment se setkává se 110-ti PS v mohutném motoru, který je uložen nízko v rámu, aby bylo řízení co nejpřesnější. Nízké těžiště uprostřed pro hbité ovládání Jedním z hlavních cílu společnosti Yamaha při návrhu bylo nízké těžiště uprostřed. Výsledku si všimnete hned - neuvěřitelná stabilita a obratnost při nízkých rychlostech a na nezpevněném povrchu, a lehké a rychlé zatáčení při bezstarostném prolétávání ostrých zatáček na horských silnicích. Inteligentní sjednocený brzdný systém + ABS Inteligentní systém ABS zjistí, kdy hrozí kolům smyk a zasáhne, aniž byste si toho všimli. A jednotný brzdný systém Vás nechá vybrat, zda si přejete ovládat obě brzdy naráz jen páčkou na řidítkách, či každou zvlášt, pokud nejdříve přišlápnete pedál zadní brzdy. Dohromady dodávají jezdci pocit bezpečí při všech myslitelných jízdních podmínkách. YCC-T s třístupňovou kontrolou trakce Zvolte si, jak chcete řídit, a přidejte plyn. Super Ténéré nabízí technologii Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) s třístupňovou kontrolou trakce, kterou lze vypnout, když nastane vhodný čas na pár efektních smyků na nezpevněném povrchu. Motocykl nabízí také přepínání palivových map motoru Yamaha D-MODE. Hliníkové ráfky s drátěným výpletem Aby Super Ténéré mohla podávat spolehlivý výkon i na těch nejobtížnějších překážkách, je vybavena hliníkovými ráfky s drátěným výpletem. Úzký přední ráfek je vybaven dvěma dvojitými příčkami ve tvaru T na konci výpletu, který tak přesahuje ráfek a poskytuje tuhost potřebnou pro hbité ovládání. Nastavitelné přední a zadní odpružení Nastavte si stroj pro každou příležitost - vidlice Super Ténéré lze plně nastavit. Zadní tlumič je také plně nastavitelný, aniž byste museli sáhnout po nářadí. Snadno tak připravíte stroj pro spolujezdce či těžký náklad.

Motor Typ motoru Zdvihový objem Vrtání x zdvih XT1200Z Super Ténéré paralelní dvouválec s náklonem dopředu, kapalinou chlazený, 4taktní, DOHC, 4ventilový 1 199cc Kompresní poměr 11,0 : 1 Maximální výkon Maximální točivý moment Systém mazání Typ spojky Karburátor Systém zapalování Systém startování Převodovka Koncový převod Podvozek Rám Systém předního odpružení Přední zdvih 98mm x 79,5mm 82,4 kw (112PS) @ 7 250 rpm 117,0 Nm (11,9 kg-m) @ 6 000 rpm Se suchou skříní mokrá, vícelamelová Elektronické vstřikování paliva TCI Elektrický stálý záběr, 6rychlostní Kardan Úhel sklonu 28º Stopa Systém zadního odpružení Zadní zdvih Přední brzda Zadní brzda Přední pneumatika Zadní pneumatika Ocelový páteřový rám Upside-down telescopic fork, Ø 43 mm 126 mm kyvná vidlice, Nastavitelné předtížení a tlumení odskoků, (kloubové odpružení), Monoshock Hydraulická s dvojitým kotoučem, Ø 310 mm kotouče s vlnitým profilem Hydraulická jednokotoučová, Ø 282 mm kotouč s vlnitým profilem 110/80R19M/C 59V 150/70R17M/C 69V Rozměry Celková délka Celková šířka Celková výška Výška sedla Rozvor kol Minimální světlá výška Mokrá hmotnost včetně náplní Kapacita palivové nádrže Kapacita olejové nádrže 2 250 mm 980 mm 1 410 mm high 1,470 mm 845/870 mm 1 540 mm 257 kg 23 Litry 4,2 litry Vždy používejte přilbu, ochranu očí a ochranný oděv. Společnost Yamaha Vás vyzývá k opatrné jízdě a ohleduplnosti jak k ostatním, tak i k životnímu prostředí. Specifikace a vzhled produktů značky Yamaha se mohou měnit bez předchozího oznámení. Tento katalog má ilustrativní charakter a není smluvním popisem produktů. Pro více informací kontaktujte Vašeho autorizovaného dealera značky Yamaha.

Barvy Race Blu Matt Grey Sada držáků bočních boxů pro model Super Ténéré Sada objímek pro držáky bočních boxů Nosič horních boxů pro model Super Ténéré Kroužek k přichycení brašny na nádrž Brašna na nádrž pro model Super Ténéré Hliníkový horní box pro model Super Ténéré For all XT1200Z Super Ténéré accessories go to the website, or check your local dealer Řetězec kvality Yamaha Technici firmy Yamaha jsou plně školeni a vybaveni tak, aby nabídli ty nejlepší služby a rady pro váš výrobek Yamaha. Z tohoto důvodu vám společnost Yamaha důrazně doporučuje, abyste ohledně svých servisních požadavků navštívili oficiálního prodejce značky Yamaha. Originální díly a příslušenství značky Yamaha jsou zvláště vyvinuty, navrženy a testovány pro náš sortiment výrobků Yamaha. Yamaha také doporučuje používat mazivo Yamalube. Jde o naši vlastní řadu high-tech maziv, která jsou mízou motorů Yamaha. Tato maziva jsou vyvinuta tak, aby fungovala efektivně bez ohledu na to, kudy jedete. Kromě funkčního a stylového příslušenství nabízí Yamaha řadu vysoce kvalitního, inovativního jízdního vybavení navrženého tak, abyste vždy měli dostatečné pohodlí a byli chráněni. K dispozici je také rozsáhlá řada ležérního oblečení. Pro více informací jděte na: www.yamaha-motor-acc.com Poznejte více o Yamaha XT1200Z Super Ténéré na Vašem mobilu Yamaha Motor Middle Europe B.V. organizační složka CZ Obchodní 126 251 01 Čestlice Yamaha Motor Middle Europe B.V. ogranizačná zložka SK Dvořákovo nábrežie 10 811 02 Bratislava