Velmi dobrá přilnavost k podkladu. Schopnost difuze vodních par. Lesklý. Široká paleta barev. Gumovou stěrkou a/nebo válečkem.



Podobné dokumenty
hustota (směs, 23 C) DIN ,08 g/ml viskozita (při 23 C) DIN mpa s tvrdost Shore D (po 7 dnech při 23 DIN D 80

StoPox BB OS Revizní číslo: StoPox BB OS/CZ/ 017/01

Epoxidová uzavírací vrstva.

Všeobecný stavební certifikát 04/3647/ Certifikát o shodě

StoPur BB 100. Technický list strana 1. Povrchová úprava podlah s vysokými nároky na vzhled, na polyuretanové bázi. Charakteristika Funkce

Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin. Velká rozmanitost barevných odstínů. Lesk.

Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN , DIN EN ). Vysoká odolnost proti otěru. Velmi dobré rozlévání materiálu.

Technický list StoPur WV 205 transparentní

Technický list StoPox BI

Technický list StoPur KV

Technický list StoPox WG 100 barevný

Technický list StoPox IHS BV

Technický list StoPox GH 530

Technický list StoPox WL 150 transparentní

Technický list StoPox WL 113

Technický list StoPox 452 EP

Technický list StoPox KU 401

Technický list StoPox FBS LF

Technický list StoPox GMH E

Technický list StoPox WL 100

Technický list StoPur IB 500

Technický list StoPur DV 508

Technický list StoPox WL 100 transparent

Technický list StoPox MS 200

Technický list StoPox WL 150 transparent

Technický list StoPur BB 100

StoLook Piccolo Revizní číslo: StoLook Piccolo/CZ/ 025/01 Povrchová úprava z vícebarevných čipsů v 28 barvách

Technický list StoPox WL 110

Technický list StoPox WE Mattsiegel

Technický list StoPox WG 100

Plast, vysoce odolný proti chemikáliím, elektrostaticky vodivý. zkoušku hustota (směs, 23 C) DIN ,52±0,03 g/ml

Technický list StoPox WL 111

Technický list StoPox DV 500

Technický list StoPox KU 180

Technický list StoPox BB OS

Technický list StoPox WHG Deck 100

Technický list StoPox GH 502

Technický list StoPur BB 100

Technický list StoPox CS 100

Technický list StoPox KU 611

Technický list StoCryl V 100

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění

Technický list StoPur IB 500

Technický list StoPox WL 110

Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota

Technický list StoPur IB 501

Technický list StoPur EB 200

Technický list StoPox DV 100

Technický list StoPox KU 601

pevnost v tlaku (28 dní) DIN EN MPa dynamický modul pružnosti TP BE-PCC, popř. -SPCC MPa

Technický list StoPur DV 508

Technický list StoPox WG 100

Technický list StoCryl V 100

Technický list StoPox WHG Deck 100

Technický list StoPox WL 50

Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá

Technický list StoPox BB OS

Technický list StoPox KU 615

Technický list StoPox WG 100 getönt /barevný/

2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry

Technický list StoCrete KM

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy.

2-komponentní, rychle tuhnoucí základní nátěr a pojivo pro vyrovnávací malty

Technický list StoPox KU 611

Technický list StoCrete RM F

Technický list StoCrete SM P

Požadované parametry betonového podkladu: Pevnost v tlaku pro pochozí plochy

2komponentní, bezrozpouštědlové, barevné pojivo na bázi epoxidové pryskyřice, pro zhotovení samonivelačních podlahových nátěrů

PRODUKTOVÝ LIST Sikagard -750 Deco EpoCem

Technický list StoCrete SM

2komponentní barevný epoxidový nátěr na vodní bázi. Sikafloor Garage je 2komponentní, barevný nátěr na vodní bázi epoxidové pryskyřice.

Technický list StoLevell Basic

Technický list StoArmat Classic plus

Technický list StoPur IB 510

Technický list StoCrete GM

Použití: Vhodný jako trvanlivá, bezešvá, barevná podlahovina na cementové, anhydritové, magnezitové podklady a dlažbu.

FAST SIL + Tenkovrstvá silikonová omítka POUŽITÍ: FAST SIL + VLASTNOSTI: TECHNICKÝ LIST

Technický list StoAqua Cristallack PU Satinmatt

2komponentní pružný epoxidový nátěr, chemicky odolný a elektrostaticky vodivý

StoCrete TS 100 pro M3

Reprofilace betonu třídy namáhání M2 (SPCC). Strojové zpracování hustým proudem. Nízká odrazivost. Dobré zpracování nad hlavou.

2komponentní barevný epoxidový nátěr na vodní bázi. Sikafloor Garage je 2komponentní, barevný nátěr na vodní bázi epoxidové pryskyřice.

Technický list StoLevell In SP

Construction. Sikagard -750 Deco EpoCem. Dekorativní stěrková hmota. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Skladování.

MODERNÍ EPOXIDOVÉ SYSTÉMY učiňte ze své podlahy jedinečné umělecké dílo!

Sikafloor -230 ESD TopCoat je 2komponentní barevný nátěr, vodní disperze na bázi epoxidu.

2-komponentní epoxidový uzavírací nátěr. Sikafloor -264 je 2-komponentní, ekonomický, barevný, nátěr na bázi epoxidové pryskyřice, bez rozpouštědel.

Technický list StoFlexyl

dobrá penetrační schopnost vysoká přídržnost snadná aplikace krátké čekací doby víceúčelový vhodný i pro použití v exteriéru

Construction. Sikafloor komponentní houževnatě pružný barevný epoxidový uzavírací nátěr na prosypávané povrchy. Popis výrobku.

Construction. 2komponentní, penetrace na bázi reaktivních akrylátových pryskyřic. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy

arturo Technický list výrobku

Acolan FM Rapid Rychle tuhnoucí pojivo

RASANTE 1100 RASANTE 1200

Technický list StoPox WHG Deck 110

Zpracování pouze venku. Nevhodná pro horizontální plochy.

2komponentní PUR barevná matná uzavírací vrstva. Odpovídá požadavkům EN SR-B1,5.

arturo Technický list výrobku

PRODUKTOVÝ LIST Sikafloor -2600

Podlahový PUR nátěr Floortec 852

Transkript:

Technický list strana 1/5 Revizní číslo: /CZ/015 Charakteristika Funkce Vzhled Zpracování Oblast použití Technická data Skupina produktů Parametry Pokyny pro zpracování Podklad Velmi dobrá přilnavost k podkladu. Schopnost difuze vodních par. Lesklý. Široká paleta barev. Gumovou stěrkou a/nebo válečkem. Podlahy v interiérech. Převážně minerální podklady. Na magnezitové a anhydritové potěry. Barevný uzavírací nátěr na průmyslových podlahách. Nehodí se pro mechanicky vysoce namáhané plochy. Vodou ředitelný nátěr. Kritérium Norma / předpis Hodnota Jednotka pro zkoušku hustota (směs, 23 C) DIN 53 217 1,38±0,03 g/ml 1) viskozita (při 23 C) DIN 53 018-1 2400-3600 mpa s 1) g/cm 3 = kg/l U uvedených charakteristických hodnot se jedná o průměrné hodnoty. Vzhledem k používání přírodních materiálů v našich produktech se může skutečná hodnota zjištěná na jednotlivé dodávce mírně lišit, neovlivňuje to však vhodnost použití produktu. Požadavky na podklad: Podklad musí být suchý, nosný a zbavený substancí stejného nebo jiného druhu. Je třeba odstranit uvolněné vrstvy a nepevné části. Suchý podle definice směrnice DAfStb, ale v závislosti na jakosti betonu. Zbytková vlhkost max. 4 % hmotnosti při jakostech betonu do C30/37 (B 35) a max. 3 % hmotnost u betonu C35/45 (B 45), měřeno CM-přístrojem. - Teplota podkladu vyšší než 8 C a 3 K nad teplotou rosného bodu. Průměrná odtrhová pevnost 1,5 N/mm 2. Nejnižší jednotlivá hodnota odtrhové pevnosti 1,0 N/mm 2. Magnezitové a anhydritové potěry vyžadují konzultaci s naším systémovým poradcem nebo Info centrem StoCretec. - Příprava podkladu: Podklad je třeba připravit vhodným mechanickým postupem, např. tryskáním kuličkami, frézováním a následným tryskáním kuličkami nebo otryskáním pevným

Technický list strana 2/5 abrazivem (pískování). Teplota zpracování Minimální teplota zpracování: + 10 C Skladba vrstev Mísicí poměr Postup při mísení Doba zpracovatelnosti Maximální teplota zpracování: + 30 C Povrchová úprava průmyslových podlah s lehkým mechanickým namáháním 1. Příprava podkladu. 2. Podkladní nátěr. 3. Uzavírací vrstva. 4. Povrchová úprava StoDivers P 105 / StoDivers P 120. složka A : složka B = 100,0 : 20,0 hmotnostních dílů Složka A a složka B se dodávají v příslušném mísicím poměru a mísí se podle následujících pokynů. Promíchejte složku A, pak přidejte celé množství složky B. Důkladně promíchejte pomalu běžícím míchadlem (max. 300 ot./min), dokud nevznikne homogenní hmota beze šmouh. Je nezbytné promíchat také obsah na stěnách a dnu nádoby, aby se tvrdidlo rovnoměrně rozdělilo. Doba mísení min. 3 minuty. Nezpracovávejte z dodané nádoby! Po smísení přelijte do čisté nádoby a znovu promíchejte. Při 10 C cca 3 hodiny Při 20 C cca 1,5 hodiny Při 30 C cca 1 hodina Spotřeba Přípravek Druh použití Spotřeba cca složka A PG 11 složka A PG 12 složka B smísený materiál na jeden nátěr 0,2-0,3 kg/m 2 Zpracování Povrchová úprava průmyslových podlah s lehkým mechanickým namáháním 1. Podklad je třeba připravit vhodným mechanickým zpracováním (hloubka nerovností < 0,5 mm). 2. Podkladní nátěr. se naředí až 20 % vody (podle savosti podkladu) a nanese gumovou stěrkou a válečkem s krátkým vlasem. Spotřeba: cca 0,2-0,3 kg/m 2 a nátěr. U hloubky nerovností > 0,5 mm se nanese podkladní nátěr StoPox WG 100 a poté egalizační stěrka se StoPox WG 100, plněná křemenným pískem. Spotřeba StoPox WG 100 při použití jako podkladní nátěr (10 % ředění vodou): cca 0,2-0,3 kg/m 2 na jeden nátěr. Spotřeba StoPox WG 100 při použití jako egalizační stěrka (stupeň plnění 1:0,5 hmotn. dílů se StoQuarz 0,1-0,5 mm): cca 1,5 kg/m 2 a mm tloušťky vrstvy (celková směs).

Technický list strana 3/5 Materiál se nanáší gumovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem, poté se ostře stáhne. 3. Uzavírací vrstva. se naředí až 10 % vody a nanese válečkem s krátkým vlasem (výška vlasu 6-8 mm, katalog nářadí Inotec). Spotřeba: cca 0,2-0,3 kg/m 2 a nátěr. Nanášení materiálu musí být rovnoměrné. Doporučuje se použití stírací mřížky v nádobě. je možno nanášet stříkáním metodou airless. Při tomto použití žádáme o konzultaci s naším Infocentrem (tel. 251 555 189/190). 4. Povrchová úprava StoDivers P 105 / StoDivers P 120. StoDivers P 105 StoDivers P 120 se nanáší v rovnoměrné tenké vrstvě na čistý a vytvrzený průmyslový povrch. Materiál se nanáší navlhčeným mopem nebo strojově metodou High-Speed. Podlahu nechte dostatečně zaschnout, cca 20-30 min. Druhý nátěr se provádí napříč k předchozímu nátěru. Mezi jednotlivými nátěry je třeba bezpodmínečně zachovat předepsanou dobu zasychání. Podle očekávaného zatížení může být potřebné provedení více nátěrů. Spotřeba: cca 30-50 ml/m 2 na nátěr. Možnost dalšího zpracování: při 23 C - po 12-72 hodinách. Vytvrzený: při 23 C po 7 dnech. Upozornění: Podle barevného odstínu a podkladu může být pro dosažení homogenní kryvosti potřebné provedení více nátěrů. Při zpracování vodou ředitelných systémů povrchových úprav podlah je třeba zajistit dostatečnou výměnu vzduchu. Je třeba ovšem zabránit průvanu. Rozdílné nanesení materiálu, příliš vysoká vlhkost vzduchu a nízké teploty mohou negativně ovlivnit vzhled. Podle zatížení chemikáliemi se mohou vyskytnout optická zabarvení anebo odchylky, které ovšem nenarušují technickou funkci povrchové vrstvy. Tloušťka vrstvy u uzavíracích nátěrů je zpravidla < 0,5 mm a snižuje se mechanickým používáním. To je třeba vzít v úvahu s ohledem na požadovanou životnost. Čištění nářadí Čistěte vodou, popř StoDivers EV 200. Dodávka Barevný odstín PG 11 / PG 12 Stupeň lesku Tónovatelnost Lesklý Možnost decentrálního tónování v prodejních centrech Sto. Balení složka A: 10,0 kg kbelík (plast) PG 11 číslo položky 3470-008

Technický list strana 4/5 Skladování Podmínky skladování Doba skladování Zvláštní pokyny složka A: 10,0 kg kbelík (plast) PG 12 číslo položky 3471-003 složka B: 2,0 kg plechovka číslo položky 3472-008 Skladujte v suchu a chraňte před mrazem, zamezte přímému slunečnímu záření. V originálním balení do (viz obal). Bezpečnost Kód GIS Revizní číslo Tento produkt podléhá povinnosti značení podle platné směrnice EU. Při prvním odběru obdržíte bezpečnostní list EU. Dodržujte prosím pokyny týkající se manipulace s produktem, jeho skladování a likvidace. NOVÉ! Praktický průvodce pro manipulaci s epoxidovými pryskyřicemi - Bezpečná manipulace s epoxidovými pryskyřicemi ve stavebnictví. Vydal: Arbeitsgemenischaft der Bau-Berufsgenossenschaften An der Festeburg 27-29, 60389 Frankfurt am Main tel. (+49) 69 4705281, fax (+49) 69 4705288 www.bg23.de RE1 Platnost od 2.7.2005 Sto s.r.o. Radlická 69 150 00 Praha 5 Tel. 251 555 189 251 555 190 Fax 251 551 084 info.cz@stoeu.com www.sto.cz /CZ/015 K účelům, které nejsou jednoznačně uvedeny v tomto technickém listu, se smí výrobek použít až po konzultaci a písemném souhlasu společnosti StoCretec GmbH (resp. Sto s.r.o.). Informace, popř. údaje slouží k určení běžného účelu použití, popř. běžné vhodnosti k použití.

Technický list strana 5/5 Sto celosvětově: Rakousko Sto Ges.m.b.H. 9500 Villach Belgie Sto nv/sa 1730 Asse Česká republika Sto s.r.o. 150 00 Praha Finsko Sto Finexter Oy 33720 Tampere Francie Sto S.A.S. 95870 Bezons Německo Sto AG 79780 Stühlingen Maďarsko Sto Épitöanyag Kft. 2330 Dunaharaszti Itálie Sto s.r.l. 50053 Empoli (FI) Nizozemí Sto Isoned bv 4004 KD Tiel Norsko Sto Norge A/S 0664 Oslo Polsko Sto-ispo Sp. z o.o. 03-872 Warszawa Španělsko Sto Ibérica S.L. 08039 Barcelona Švédsko Sto Scandinavia AB 582 77 Linköping Švýcarsko Sto AG 8172 Niederglatt Velká Británie Sto Ltd. Paisley PA3 3BQ Čína Shanghai Sto Ltd. Shanghai 200001 Malajsie Sto SEA Sdn. Bhd. 47100 Puchong, Selangor Singapur Sto SEA Pte Ltd Singapore 575625 USA Sto Corp. Atlanta, Georgia 30336-5609