NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINKY NA DVD A BLU-RAY"

Transkript

1 DUBEN 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY HOBIT KOLEKCE DVD HOBIT KOLEKCE BD - JUMBO STEELBOOK HOBIT KOLEKCE BD A HOBIT KOLEKCE BD (3D+2D) HOBIT: BITVA PĚTI ARMÁD 4BD (3D+2D) DÁRKOVÁ EDICE BILBŮV ZÁPISNÍK 2015 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ORIG. NÁZEV: THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES FANTASY HOBIT: BITVA PĚTI ARMÁD Thorin Pavéza a trpaslíci z Ereboru se domáhají nezměrného bohatství svých předků. Při tom však rozzuří strašlivého draka Šmaka, který obrátí svůj vztek proti Jezernímu městu. Mezitím Sauron zvaný Temný pán vyšle své oddíly Orků k Osamělé hoře. A Bilbo Pytlík náhle bojuje o život v bitvě pěti armád. Temnota se stahuje a trpaslíci, elfové a lidé se musí rozhodnout mezi spojenectvím a zkázou. PŮJČOVNY + PRODEJ: ŽELEZNÁ SRDCE INTERSTELLAR NÁVRAT BLBÝHO A BLBĚJŠÍHO PADDINGTON

2 2015 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ORIG. NÁZEV: INTERSTELLAR SCI-FI INTERSTELLAR Z dílny režiséra Christophera Nolana (Počátek, trilogie Temný rytíř) se skupina výzkumníků vydává na nejdůležitější misi v historii lidstva. Farmář a bývalý pilot Cooper v podání držitele Ceny Akademie Matthewa McConaugheye musí opustit rodinu i kolabující planetu Zemi a ujmout se velení na výpravě za hranice naší galaxie a zjistit, zda se dá najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov. V pozoruhodném snímku, který Lou Lumenick z New York Post označil za jeden z nejvydařenějších filmových zážitků tohoto století, dále exceluje Cenou Akademie ověnčená Anne Hathaway a Jessica Chastain nominovaná na Cenu akademie PŮJČOVNY + PRODEJ: TAKÉ JAKO 2BD FUTUREPAK A 2BD BALENÍ S KNIHOU ORIG. NÁZEV: DUMB AND DUMBER TO KOMEDIE NÁVRAT BLBÝHO A BLBĚJŠÍHO Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z kómatu, ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné kam nepochybně patří i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy původně... PŮJČOVNY + PRODEJ: ORIG. NÁZEV: FURY VÁLEČNÝ ŽELEZNÁ SRDCE VÁLKA NIKDY NEKONČÍ POKOJNĚ Duben Zatímco se spojenecká armáda pokouší o finální ofenzívu na evropské frontě, ujímá se válečný veterán, armádní seržant Wardaddy (Brad Pitt), velení tanku Sherman a vydává se s jeho pětičlennou posádkou na vražednou misi v týlu nepřítele. Tváří v tvář přesile početní i palebné a v doprovodu naprostého zelenáče, který se v jejich četě souhrou okolností ocitl, je Wardaddy se svými muži nucen získat navzdory veškeré pravděpodobnosti štěstí na svou stranu a dovést do úspěšného konce své hrdinské pokusy zaútočit na samotné srdce nacistického Německa. PŮJČOVNY + PRODEJ:

3 2015 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ORIG. NÁZEV: GRAVITY SPECIAL EDITION SCI-FI GRAVITACE S.E. Špičková lékařka a inženýrka Dr. Ryan Stoneová (držitelka Oscara Sandra Bullock) se vydává na svoji první vesmírnou misi, přičemž společnost jí dělá zkušený astronaut Matt Kowalski (držitel Oscara George Clooney). Během zdánlivě rutinního výstupu do mezihvězdného prostoru dojde ke katastrofě. Raketoplán je zničen a Stoneová s Kowalskim se ocitají úplně sami, připoutáni jen jeden k druhému, a míří do temných hlubin vesmíru. Strach se pomalu mění v paniku a jejich nepatrné zásoby kyslíku se s každým nádechem tenčí. Jenže dostat se domů znamená vydat se do ještě vzdálenějších koutů té strašlivé prázdnoty. PŮJČOVNY + PRODEJ: PADDINGTON ORIG. NÁZEV: PADDINGTON RODINNÝ Předlohou filmu jsou příběhy z populárních dětských knížek Michaela Bonda. PADDINGTON je kouzelné dobrodružství slušně vychovaného, mladého peruánského medvídka, který se vydal do Londýna hledat svůj domov. Když se sám a ztracený octne na Paddingtonském nádraží, zdá se, že velkoměstský život nebude přesně tím, co si představoval. Dokud ovšem nepotká rodinu Brownových, která mu ochotně nabídne přístřeší. Zakrátko ovšem Brownovi zjistí, jak obrovský chaos může jeden takový malý medvídek natropit. Brzy tak zjišťují, že jejich život už nikdy nebude takový, jako býval předtím PŮJČOVNY + PRODEJ: TAKÉ VE SLOVENSKÉM OBALU SE SLOVENSKÝM DABINGEM 2015 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ORIG. NÁZEV: THIS IS WHERE I LEAVE YOU KOMEDIE CO BY KDYBY Po smrti otce se čtyři sourozenci v různě složitých životních situacích vrací do domu svého dětství, aby tu strávili týden pod jednou střechou. PŮJČOVNY + PRODEJ:

4 2015 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ORIG. NÁZEV: AFTER THE SUNSET AKČNÍ KDYŽ SE SETMÍ Příběh začíná rozhodnutím špičkového zloděje Maxe Burdetta (Pierce Brosnan) a jeho krásné společnice Loly (Salma Hayek) nenápadně se uklidit na bahamském Paradise Islandu, protože právě uskutečnili poslední loupež - druhý ze tří Napoleonových diamantů - a je čas na zasloužený zlodějský důchod. Jejich finanční budoucnost je zajištěna a kariéra ve světě zločinu minulostí. Jenže agent FBI Stan (Woody Harrelson), který už je sedm let Maxovi na stopě jako ohař, nevěří, že by se tahle dvojka dokázala usadit. Domnívá se, že Max a Lola ještě plánují ukrást poslední Napoleonův diamant - mezi odborníky známý jako jeden z největších na světě, který na svém povrchu nemá ani jediný kaz a jeho hodnota je odhadována na dobrých 70 milionů dolarů. Podle tajných informací se ví, že diamant má dorazit na palubě výletní lodi zrovna na Paradise Island. Ačkoliv Stan nemá v Karibiku žádné pravomoci, rozhodne se chytit vychytralého Maxe a Lolu přímo při činu... PŮJČOVNY + PRODEJ: ŠARÁDA ORIG. NÁZEV: CHARADE KOMEDIE Regina (Audrey Hepburn) se vrací do Paříže z lyžovačky ve Švýcarsku. Čeká ji ovšem nemilé překvapení. Její manžel je nezvěstný a spolu s ním i všechny peníze, které měli. Do toho se o ni začnou zajímat agenti CIA a další podivíni, kterým jde všem jen o jedinou věc. Dozvědět se, kde jsou peníze. Manžel je totiž za války zpronevěřil. Napětí, žánrové schválnosti, product placement a další komponenty tento film učinily nesmrtelným. Především muzikálový režisér Stanley Donen napíná diváky od začátku do konce. Audrey Hepburn jde totiž neustále o život. PŮJČOVNY + PRODEJ: ORIG. NÁZEV: THE NEVERENDING STORY DOBRODRUŽNÝ NEKONEČNÝ PŘÍBĚH (REMASTEROVANÁ VERZE) Pohádkovou fantazii pro malé i velké diváky natočil režisér Wolfgang Petersen v roce 1984, tehdy se značnými finančními náklady kolem 27 milionů dolarů. Film vznikal v mnichovských ateliérech a podílelo se na něm spoustu trikových specialistů. Jde o příběh malého chlapce Bastiena, kterému se v antikvariátě dostane do rukou kouzelná knížka. Chlapec se tam schová před svými pronásledovateli a stařičký majitel si brzy všimne chlapcova zájmu o knihu. Při jejím čtení se Bastien stane součástí Nekonečného příběhu. Příběh apeluje na potřebu porozumění, lidských citů a představivosti, bez nichž není možná existence říše Fantazie, jež je součástí každého z nás. Úspěšný film se dočkal dalších dvou pokračování, jejichž hrdinou je opět dorůstající Bastien. PŮJČOVNY + PRODEJ:

5 KNOFLÍKÁŘI (REMASTEROVANÁ VERZE) ORIG. NÁZEV: KNOFLÍKÁŘI KOMEDIE ČESKÁ KOMEDIE O NÁHODĚ A SYNCHRONICITĚ DĚJIN. Film Knoflíkáři se skládá ze šesti povídek, které většinou černě humornou, ironickou, mnohdy i trpce hořkou formou vyprávějí o jednom dávném prokletí, lidské nevěře, podivných úchylkách, nečekaném zázraku i pokryteckém odpuštění. Mají svou vlastní vypointovanou stavbu, specifickou atmosféru i způsob zpracování, a přesto jedna druhé předává motivy vzájemně spolu komunikující a pozorující tytéž věci z různých úhlů. FILM PETRA ZELENKY. PŮJČOVNY + PRODEJ: SEZÓNY V PEKLE ORIG. NÁZEV: 3 SEZÓNY V PEKLE DRAMA Píše se rok Poválečná Praha kypí životem a energií: Doba přeje smyslnosti a extravaganci. Devatenáctiletý básník a rebel Ivan utíká z domova od puritánského otce hnán svobodomyslnými ideály a touhou žít naplno. Inspirací je mu vztah s krásnou a nevyzpytatelnou Janou, se kterou společně naplánují útěk do Paříže. Blíží se ale vítězný Únor 1948 a bohémské ideály budou brzy konfrontovány se trudnou tváří komunistického režimu. Hrají Kryštof Hádek a Karolina Gruszka. Scénář a režie Tomáš Mašín. ČESKÝ LEV (2009) Nejlepší mužský herecký výkon, nejlepší kamera a nejlepší zvuk. PŮJČOVNY + PRODEJ: FONTÁNA PRE ZUZANU 2 ORIG. NÁZEV: FONTÁNA PRE ZUZANU 2 MUZIKÁL Volné pokračování úspěšného hudebního filmu z roku 1985 ze světa dospívající mládeže. Jeho hlavní hrdinka je už o osm let starší a po odpykání si části nespravedlivého trestu sa vrací domů. Kromě Ronyho, který jí kdysi dostal na šikmou plochu, jí však nikdo nečeká. Setkání s Jurajem, řidičem kamiónu a talentovaným zpěvákem (Pavol Habera), jí však nabízí začátek nového života. Divácky nejúspešnější slovenský film 90. let. SLOVENSKÝ DABING PŮJČOVNY + PRODEJ:

6 ORIG. NÁZEV: ZAPOMENUTÉ SVĚTLO DRAMA ZAPOMENUTÉ SVĚTLO (REMASTEROVANÁ VERZE) VÁŠNIVÝ VZTAH K LÁSCE A ŽIVOTU. V HLAVNÍCH ROLÍCH ČESKÝM LVEM OCENĚNÍ BOLESLAV POLÍVKA A VERONIKA ŽILKOVÁ. Příběh vesnického faráře, který bojuje se státními úředníky i vyššími církevními představiteli za záchranu kostela, se odehrává na sklonku 80. let. Pro faráře Holého představuje víra v Boha neotřesitelnou hodnotu a navíc zápasí s pocitem vlastní zbytečnosti a bezmocnosti při setkání s chorobou milované Marjánky. Stejně bezmocný je i před socialistickým režimem, který arogantně likviduje hmotné i duchovní hodnoty. V REŽII VLADIMÍRA MICHÁLKA. PŮJČOVNY + PRODEJ: WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ORIG. NÁZEV: SCOOBY-DOO! & SCRAPPY DOO ANIMOVANÝ SCOOBY A SCRAPPY-DOO Pojďte spolu se Scooby-Dooem, Shaggym a týmem Záhady s.r.o. odhalovat další hrůzostrašná tajemství! K partičce se tentokrát přidá také Scoobyho nebojácný synovec, jedinečný Scrappy-Doo! Pomůže mrňavé štěně kamarádům zvítězit nad nadpřirozenými bytostmi všeho druhu? To zjistíte, když si pustíte 16 bláznivě vtipných epizod kompletní 1. série této oblíbené klasiky, která poprvé vychází na DVD. Dejte si nějaký ten pamlsek a vychutnejte si dokonalou štěněcí zábavu! PŮJČOVNY + PRODEJ: WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. ORIG. NÁZEV: SCOOBY-DOO! MOON MONSTER MADNESS ANIMOVANÝ SCOOBY DOO: MĚSÍČNÍ NESTVŮRA VYLÉZÁ Dobrodružná výprava Scooby-Dooa a jeho kumpánů do vzdálených světů znamená velký krok pro celé psí pokolení! Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne a Velma vyhrají poslední volné letenky do vesmíru. Na cestu se vydají v ultra moderní kosmické lodi miliardáře Slye Barona zvané Sly Star 1. Jejich nespoutanou zábavu však naruší setkání se záhadným mimozemšťanem, který začne raketu ničit! Posádka musí rozbitou loď opustit a přesunout se na Baronovu základnu... na odvrácené straně Měsíce! Podaří se pětici kamarádů rozluštit mimozemské tajemství? Najde Scooby-Doo na Měsíci pochoutky? Sundá si Fred někdy helmu? Pusťte se spolu s nimi za odpovědí až na samou hranici vesmíru! PŮJČOVNY + PRODEJ:

7 MACHETE ZABÍJÍ 199,- 199,- 199,- 199,- 199,- PŘECENĚNÍ BLU-RAY OD DOVOLENÁ ZA TREST JERSEY BOYS STEJNÁ SRDCE TAMMY PŘECENĚNÍ DVD OD PRAVIDEL JAK SBALIT HOLKU 3 DNY NA ZABITÍ DĚDICTVÍ ANEB KURVA SE NEŘÍKÁ POHLED NA LÁSKU 99,- 99,- 99,- 99,- 99,- 99,- PRINCEZNA NEVĚSTA ZEJTRA NAPOŘÁD

8 KVĚTEN 2015 PŘIPRAVUJEME DÁMY, RADÍM VÁM KE KLIDU! CHRIS ROCK V ŽIVOTNÍ ROLI FOTOGRAF Hrají: Karel Roden, Máša Málková, Vilma Cibulková PĚT NEJLEPŠÍCH Hrají: Adam Sandler, Rosario Dawson, Chris Rock OD TVŮRCŮ FILMŮ RAUBÍŘ RALF A LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ ZROZENÍ A VZESTUP MĚSTA KORUPCE VELKÁ ŠESTKA IMPÉRIUM-MAFIE V ATLANTIC CITY 5.SÉRIE 3DVD Hrají: Steve Buscemi, Dabney Coleman, Paz de la Huerta AQS, a.s. Divize Magic Box, Na Klikovce 7/367, Praha 4, tel.: , fax: magicbox@magicbox.cz Magic Box Slovakia, s.r.o., Trenčianska 47, Bratislava, tel: , magicbox@magicboxslovakia.sk

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Tučňáci z Madagaskaru 3D Celá rodina v kině Animovaný / Dobrodružný / Komedie USA/2014/90min Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů

Více

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské

Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské Biograf na Špici program leden 2015 pá 2.1. od 20.00 Burácení ČR/USA 2015 / 93min. / česky / od 12 let Drama / road movie / 2D / 110,-Kč Dramatický příběh je zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové

Více

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 ne 1.2. od 17.00 Babovřesky 3 ČR 2015 / 103min. / česky / od 12 let Komedie / 2D / 130,-Kč Pokračování úspěšné komediální série Zdeňka Trošky. ne 1.2. od 20.00

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY ČERVEN 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY 2015 BY PARAMOUNT PICTURES. ORIG. NÁZEV: SPONGEBOB SQUAREPANTS: SPONGE OUT OF WATER ANIMOVANÝ SPONGEBOB VE FILMU: HOUBA NA SUCHU Na misi k záchraně svého světa se SpongeBob

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce Nabídka titulů vhodných pro školní projekce V případě zájmu o projekci či o jakýkoli jiný titul nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu avelzo@mymail.cz Těšíme se na vaši návštěvu! BOHEMIAN RHAPSODY

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

ŘÍJEN 2013. KINO SVRATKA TIŠNOV Brněnská 152, Tišnov. www.mekstisnov.cz, rezervace vstupenek http://vstupenky.mekstisnov.cz.

ŘÍJEN 2013. KINO SVRATKA TIŠNOV Brněnská 152, Tišnov. www.mekstisnov.cz, rezervace vstupenek http://vstupenky.mekstisnov.cz. ŘÍJEN 2013 KINO SVRATKA TIŠNOV Brněnská 152, Tišnov. www.mekstisnov.cz, rezervace vstupenek http://vstupenky.mekstisnov.cz Revival Út. 1.10. 17:00 116 min., 2D, český 100 / 60 Kč Poslední projekce úspěšné

Více

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342.

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342. Zde Vám přinášíme program letního kina ve Vrchotových Janovicích, které se nachází cca 20 Km od Vysokého Chlumce. Tak neváhejte a zpříjemněte si prázdninové dny pěkným filmem. Pá 29. 6. Začátky představení

Více

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný

17:30 Biásek Anděl Páně 2 Pohádka / Komedie / Rodinný den čas titul vstupné popis 1.12.2016 1.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 2.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 3.12.2016 4.12.2016 4.12.2016 5.12.2016 20:00 Bezva ženská na krku Komedie Česko, 2016, 97 min Táborský,

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky čtvrtek 7. 10. Hraběnka (The Countess) Elisabeth Bathory. Všechno obětovala pro lásku a ostatní obětovala pro krásu Francouzsko-německý historický film (2008). Hrají J. Delpy, R. Mitchell, E. Hawke, D.

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc srpen 2009 Program na měsíc srpen 2009 SO 1.8. PAŘBA VE VEGAS USA 100 min. Byla to noc jako žádná jiná. Škoda, že si z ní nic nepamatují Komedie o bouřlivém loučení se svobodou, při kterém se ztratí budoucí ženich.

Více

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... PROSINEC úterý :30 PRO DĚTI

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... PROSINEC úterý :30 PRO DĚTI KINO RETRO * DOLBY DIGITAL SURROUND EX 789 01 Zábřeh, Farní 14 tel/fax: 583 414 572, mobil: 775 279 552 (vedoucí kina), e-mail: kino@kinoretro.cz, rezervace míst, předprodej a prodej vstupenek v kulturním

Více

Copyright 2010 MADE IN CZ production www.madeincz-production.cz

Copyright 2010 MADE IN CZ production www.madeincz-production.cz PRESS PACK uvádí Česká republika 2010 Žánr Délka Druh Zvuk Jazyk Scénář a Režie Asistentni režie Kamera Hudba Zvuk Výkonný producent PR manager Hrají Radka Honza Jarda Vendy Mira Petr Pavlína hudební 103

Více

Programový výhled listopad 2014 leden 2015

Programový výhled listopad 2014 leden 2015 Programový výhled listopad 2014 leden 2015 PENNY DREADFUL hororový seriál od listopadu Výpravné seriálové zpracování původně hrůzostrašných povídek vydávaných v Londýně na začátku 19. století, jimž dal

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Zpravodaj města Cvikova červenec - srpen 2019 ODBOR KULTURY FILMOVÉ LÉTO - LETNÍ KINO CVIKOV PO ČEM MUZI TOUŽÍ - sobota 13. července v 21:15 O tom, jestli to mají v životě snazší muži nebo ženy, je tato

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY KVĚTEN 2015 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY FOTOGRAF ORIG. NÁZEV: FOTOGRAF TRAGIKOMEDIE V příběhu volně inspirovaném osudy světoznámého českého fotografa Jana Saudka (Karel Roden) se vracíme k některým zásadním

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY

NOVINKY NA DVD A BLU-RAY únor 2014 NOVINKY NA DVD A BLU-RAY Gravitace 2BD (3D+2D) futurepak 2014 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. orig. název: Gravity sci-fi gravitace Špičková lékařka a inženýrka Dr. Ryan

Více

Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 2. 2013

Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 2. 2013 AUTOR Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 2. 2013 ROČNÍK TEMATICKÁ OBLAST PŘEDMĚT OBOR KLÍČOVÁ SLOVA ANOTACE METODICKÉ POKYNY 4. ročník Český jazyk a literatura Literární výchova Střední vzdělání s MZ,

Více

ČESKÁ LITERATURA I. POLOVINY 20. STOLETÍ. Český film

ČESKÁ LITERATURA I. POLOVINY 20. STOLETÍ. Český film ČESKÁ LITERATURA I. POLOVINY 20. STOLETÍ Český film Interaktivní výukový materiál Česká literatura I. pol. 20. století V horních záložkách naleznete okruhy nejdůležitějších otázek, na které byste během

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Transformers 3 3D Akční / Sci-Fi / Dobrodružný Kino Květen Teplice / od: 17:0020:00 V originále nese třetí díl Transformers podtitul Temná strana Měsíce. Právě

Více

Psychospirituální transformace 1

Psychospirituální transformace 1 Věra Bučilová, Marie Nestěrová Psychospirituální transformace 1 Nekonečné možnosti na planetě Zemi Věra Bučilová, Marie Nestěrová Psychospirituální transformace 1 Nekonečné možnosti na planetě Zemi Upozornění

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 NOVINKY na Blu-ray a DVD BŘEZEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BŘEZEN v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 BD001104

Více

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna

ÚTERÝ 1. ledna. STŘEDA 2. ledna ÚTERÝ 1. ledna Sněhová královna: V zemi zrcadel Rusko, animovaný, 80 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Vánoce a spol. Francie, komedie/pohádka, 99 min, dabing. Vstupné: 120 Kč 3D Fantastická zvířata: Grindelwaldovy

Více

KATALOG NOVINKY KVĚTEN 2018 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI

KATALOG NOVINKY KVĚTEN 2018 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI KATALOG NOVINKY KVĚTEN 2018 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI ORIG. NÁZEV: ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI KOMEDIE 23. 5. 299 Kč / 11,99 Olga nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes tři tisíce

Více

HOBIT TEST. AUTOR Mgr. Jana Pikalová. OČEKÁVANÝ VÝSTUP ověření znalosti knihy, porozumění textu

HOBIT TEST. AUTOR Mgr. Jana Pikalová. OČEKÁVANÝ VÝSTUP ověření znalosti knihy, porozumění textu HOBIT TEST AUTOR Mgr. Jana Pikalová OČEKÁVANÝ VÝSTUP ověření znalosti knihy, porozumění textu FORMA VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU test s možností výběru odpovědi OBSAH 1. Test (kopírovatelný materiál pro žáky)

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

Filmová sci-fi scéna

Filmová sci-fi scéna Základní škola a Mateřská škola Sepekov Absolventská práce Filmová sci-fi scéna Školní rok 2017-2018 Vypracoval: Miroslav Novák Vedoucí práce: Mgr. Helena Smrčinová Sepekov 2018 Prohlašuji, že tuto předloženou

Více

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz

Nechť hry započnou. www.hunger-games.cz Nejdrsnější reality show světa také v ČR Nechť hry započnou Každý rok 24 hráčů Vždy jen 1 vítěz, jehož výhrou je vlastní život Je čas změnit pravidla? Vítězství znamená slávu a bohatství! Prohra znamená

Více

Karel Čapek. Život a dílo

Karel Čapek. Život a dílo Karel Čapek Život a dílo Karel Čapek (9. ledna 1890, Malé Svatoňovice 25. prosince 1938, Praha) český spisovatel, novinář, dramatik, překladatel a fotograf jeho bratr Josef Čapek byl rovněž spisovatel,

Více

PONDĚLÍ 1. dubna. ÚTERÝ 2. dubna

PONDĚLÍ 1. dubna. ÚTERÝ 2. dubna PONDĚLÍ 1. dubna FILMOVÝ KLUB Monetovy lekníny magie vody a světla Itálie, dokument, 90 min. Vstupné: 80 Kč (pro členy FK) /120 Kč 19:30 FILMOVÝ KLUB Goliáš Švédsko, drama /krimi, 88 min. Vstupné: 80 Kč

Více

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 14. 09. 2012 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_ZSV

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 14. 09. 2012 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_ZSV Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 14. 09. 2012 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_ZSV Ročník: I. Základy společenských věd Vzdělávací oblast: Společenskovědní vzdělávání Vzdělávací obor: Základy

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Hlava - ruce - srdce Česko/2010/100min Scénář filmu Hlava, ruce, srdce vypovídá o lokalitě střední Evropy ve zvláštní - hraniční době první světové války.

Více

Evropská středověká literatura (eposy)

Evropská středověká literatura (eposy) Evropská středověká literatura (eposy) MGR. LUCIE VYCHODILOVÁ, 2012 VY_32_INOVACE_VYC9 Významná díla Beowulf Píseň o Rolandovi Píseň o Cidovi Píseň o Nibelunzích Beowulf 1. Ke které zemi patří, kdo je

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

VŠECHNOPARTIČKA. 16. října MĚSTSKÉ DIVADLO ŽELEZNÝ BROD. s Karlem Šípem a Josefem Náhlovským. Začátek je v 19:30 hodin. vás zve na zábavný pořad

VŠECHNOPARTIČKA. 16. října MĚSTSKÉ DIVADLO ŽELEZNÝ BROD. s Karlem Šípem a Josefem Náhlovským. Začátek je v 19:30 hodin. vás zve na zábavný pořad MĚSTSKÉ DIVADLO ŽELEZNÝ BROD vás zve na zábavný pořad s Karlem Šípem a Josefem Náhlovským VŠECHNOPARTIČKA Improvizovaný pořad vycházející z principu pořadu Všechnopárty, kde hostem je Josef Náhlovský.

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Machři 2 Komedie USA/2013/101min Poté, co se Lenny (Adam Sandler) se svou rodinou přestěhoval zpátky do svého rodného města, aby byl ve společnosti svých kamarádů

Více

NABÍDKA TEMATICKÝCH BESED PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014

NABÍDKA TEMATICKÝCH BESED PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 Městská knihovna Kyjov, příspěvková organizace města Kyjova NABÍDKA TEMATICKÝCH BESED PRO MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2013/2014 POPRVÉ V KNIHOVNĚ: Individuální informační lekce, která podává

Více

TIPY National Geographic Channel ÚNOR 2013

TIPY National Geographic Channel ÚNOR 2013 TIPY National Geographic Channel ÚNOR 2013 OPUŠTĚNÉ STAVBY (12x30) Jay Chaikin a jeho parťáci Mark a Dan si vydělávají velmi neobvyklým způsobem hledají hodnotné předměty v opuštěných budovách. Získávají

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014 Příloha č. 6 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014 SÍDLO SPOLEČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289 22 Lysá nad Labem REGISTRACE SPOLEČNOSTI: Městský soud

Více

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ

ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ ABSOLVENTSKÁ PRÁCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠKOLNÍ 24, BYSTRÉ 569 92 9. ROČNÍK KOMIKS V ANGLIČTINĚ Chalupník Jiří ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Prohlašuji, že jsem absolventskou práci vypracoval samostatně a všechny použité

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Č E R V E N 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

VIASAT HISTORY ČERVEN 2019 TIPY

VIASAT HISTORY ČERVEN 2019 TIPY Copyright DCD Rights VIASAT HISTORY TIPY PRO DALŠÍ INFORMACE PROSÍM KONTAKTUJTE: Marieke van der Veen, Press Co-ordinator Tel: +44 208 834 5627 - marieke.vanderveen@viasatworld.com www.viasatworld.com

Více

Gymnázium a obchodní akademie Chodov

Gymnázium a obchodní akademie Chodov Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, 357 35 Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0367 Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Pořadí šablony a sada: I/7 Materiál: VY_32_INOVACE_MAUT.3

Více

KATALOG NOVINKY DEBBIE A JEJÍ PARŤAČKY. 299 Kč / Kč / Kč / PŮJČOVNY/PRODEJ ORIG. NÁZEV: OCEANS EIGHT KOMEDIE DVD

KATALOG NOVINKY DEBBIE A JEJÍ PARŤAČKY. 299 Kč / Kč / Kč / PŮJČOVNY/PRODEJ ORIG. NÁZEV: OCEANS EIGHT KOMEDIE DVD KATALOG NOVINKY 10 2018 2018 WARR BROS. ENTERTAINMENT INC. DEBBIE A JEJÍ PARŤAČKY ORIG. NÁZEV: OCEANS EIGHT KOMEDIE BLU-RAY 4K UHD BD + BD 299 Kč / 11.99 499 Kč / 18.99 8595165366990 8595165367003 8595165367010

Více

2. neděle velikonoční C. S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se.

2. neděle velikonoční C. S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se. 2. neděle velikonoční C S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se.) Prosme o požehnání pro nově pokřtěné. Prosme za ukončení válečných

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

VY_32_INOVACE_CJK43060BED

VY_32_INOVACE_CJK43060BED VY_32_INOVACE_CJK43060BED Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony: III/2 Datum vytvoření:

Více

Ella se cítí bolestně osamělá. Její nejlepší kamarádka si našla jinou nejlepší kamarádku. Její nevlastní táta je unavený a nevrlý. A jejich nové miminko v jednom kuse řve. Nejhorší je ale to, že její máma

Více

Teaser - plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0101

Teaser - plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0101 Teaser - plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0101 Teaserová kampaň Úkolem teaserové kampaně je zaujmout nějakým produktem pouhými náznaky. Jeho hlavními prostředky jsou lidská zvědavost a domýšlivost.

Více

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz Miliónový rok David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz ÚSPĚCH NENÍ ŽÁDNÉ TAJEMSTVÍ ZPŮSOB MYŠLENÍ + VĚCI DĚLAT MÁTE JEDEN CÍL OVLÁDAT ENERGII (život sám i hmotné věci v něm jsou energie) (otevřete

Více

Září Kino Vesmír Čt, Pá 19:30 hodin. Polski film ČR, Polsko 2012

Září Kino Vesmír Čt, Pá 19:30 hodin. Polski film ČR, Polsko 2012 Září 2012 Kino Vesmír 6.-8. Čt, Pá 19:30 hodin Polski film ČR, Polsko 2012 Film o přátelství a absurditě hereckého života, balancujícího mezi realitou a iluzemi. Kolik rolí hraješ, tolikrát jsi člověkem...

Více

Kino Květen Teplice - program červen

Kino Květen Teplice - program červen Kino Květen Teplice - program červen 01.06. Žena v černém Drama / Horor / Thriller Velká Británie / Kanada / Švédsko/2012/95min Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse

Více

Mgr. Drahomíra Juřicová Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia

Mgr. Drahomíra Juřicová Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia Mgr. Drahomíra Juřicová 599 522 303 Základní školy, střední školy, víceletá gymnázia Lekce informačního vzdělávání pro 1. stupeň LETEM SVĚTEM S VEČERNÍČKEM Určeno pro: 1. třídy ZŠ Děti se seznámí s nejznámějšími

Více

PÁTEK 1. března. SOBOTA 2. března

PÁTEK 1. března. SOBOTA 2. března PÁTEK 1. března Jak vycvičit draka 3 USA, 104 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Co jsme zase komu udělali? Francie, komedie, 98 min, dabing. Přístupný od 12 let. Vstupné: 120 Kč Colette:

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0387Krok za krokem Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) Tématická Světová a česká literatura do konce 19. Společná pro

Více

P R O S I N E C 2014

P R O S I N E C 2014 P R O S I N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc červenec 2010

LETNÍ KINO MIROSLAV Program na měsíc červenec 2010 Program na měsíc červenec 2010 PÁ 2.7. MUŽI, CO ZÍRAJÍ NA KOZY USA 94 min. Komedie o armádě, v níž místo tvrdé disciplíny vládne duch hippies a tráva. V hlavních rolích George Clooney, Ewan McGregor a

Více

Příběh poslední lásky nejslavnější princezny, přezdívané královna srdcí. V hlavní roli Naomi Watts.

Příběh poslední lásky nejslavnější princezny, přezdívané královna srdcí. V hlavní roli Naomi Watts. Šmoulové 2 So. 2. 11. 14:30 105 min., 2D, dab., 80,- Druhé dobrodružství vašich modrých kamarádů. Zlý čaroděj Gargamel vytvoří stvoření podobná Šmoulům, takzvané Neplechy. Doufá, že s jejich pomocí získá

Více

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE Platí od 4. 4. do 22. 5. 2011 nebo do vyprodání zásob Adresy prodejen na straně 8 KNIHCENTRUM cz široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy*

Více

EDUCA I. 2D 1.díl distribuční list

EDUCA I. 2D 1.díl distribuční list EDUCA I. 2D 1.díl distribuční list KM Plus Media 2D SNÍMEK PRO DIGITÁLNÍ PROJEKCE Český název: Educa I. 1.díl Délka: 55 minut Úprava: český dabing Žánr: dokument s animacemi Doporučená přístupnost: přístupný

Více

Vikingská domovina. Vikingská domovina

Vikingská domovina. Vikingská domovina Vikingové. pocházeli ze Severní Evropy. Žili na území dnešního Dánska, Norska a Švédska. Podnebí v této oblasti bylo nehostinné, zimy dlouhé a obživy nedostatek. Vikingská domovina Vikingové pocházeli

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Roberto Santiago Fotbaláci Záhada usínajících rozhodčích

Roberto Santiago Fotbaláci Záhada usínajících rozhodčích Fotbaláci Záhada usínajících rozhodčích Nemusíš zrovna milovat fotbal, aby tě Fotbaláci bavili. Ale jestli fotbal miluješ, tak tohle jsou knížky právě pro tebe! Vychází 8. října AUTOR (nar. 1968) je španělský

Více

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září SOBOTA 1. září Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená USA, animovaný, 97 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Upgrade USA, scifi/thriller, 100 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Alfa USA, drama/akční/dobrodružný,

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY PREMIÉROVÉ SERIÁLY 2 SkANdÁL 2. SÉRIE dva díly se vysílají ve čtvrtek 29. ledna ve Seriál Skandál se vrací! druhá řada slibuje další a mnohem temnější tajemství. Olivia a její

Více

VY_32_INOVACE_CJK43860BED

VY_32_INOVACE_CJK43860BED VY_32_INOVACE_CJK43860BED Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony: III/2 Datum vytvoření:

Více

ANOTACE vytvořených/inovovaných materiálů

ANOTACE vytvořených/inovovaných materiálů ANOTACE vytvořených/inovovaných materiálů Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Formát Druh učebního materiálu Druh interaktivity CZ.1.07/1.5.00/34.0722 III/2 Inovace a

Více

KINO ŠUMAVA LISTOPAD

KINO ŠUMAVA LISTOPAD KINO ŠUMAVA LISTOPAD 1.11./pátek/ 20.00 COLETTE ČR, od 12 let, 126 minut, 100,- Kč. Válečné milostné drama s Jiřím Mádlem v hlavní roli. Opakování. 2.11./sobota/ 17.00 ŠMOULOVÉ 2 USA, přístupno, dabing,

Více

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Mgr. Petra Jakšíková III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Gymnázium Jana Pivečky a Střední odborná škola Slavičín Mgr. Petra Jakšíková III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název projektu Číslo projektu Název školy Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tematický okruh Inovace výuky prostřednictvím šablon pro SŠ CZ.1.07/1.5.00/34.0748

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace )

Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace ) Abecední seznam blu-ray disků (aktualizace 5.3.2019) 1502 22 Jump Street 1958 Anděl Páně 1696 Ant-Man 1697 Ant-Man 3D 2269 Ant-Man a Wasp 1988 Assassin's Creed 1989 Assassin's Creed 3D 2100 Auta 3 1636

Více

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30 KINO NÁRODKA HASTRMAN Kdy: 29.5.2018 19:30 Cena: 110,- Film ČR *** Romantický, thriller *** 100 min *** Přístupný od 12 let *** 2D *** České znění Romantický a zároveň ironický příběh hastrmana alias barona

Více

Boží slib daný Abramovi

Boží slib daný Abramovi Bible pro děti představuje Boží slib daný Abramovi Napsal: Edward Hughes Ilustrovali: Byron Unger; Lazarus Upravili: M. Maillot; Tammy S. Přeložila: Majka Alcantar Vydala: Bible for Children www.m1914.org

Více

Je někdo z vás nemocen?

Je někdo z vás nemocen? Štěpán Rucki Je někdo z vás nemocen? Křesťanský pohled na zdraví, nemoc a uzdravení Co je to plné zdraví? Je nemoc následkem hříchu? Má nemoc a utrpení smysl? Uzdravení Boží mocí Zázračná uzdravení dnes?

Více

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX K V Ě T E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Program kina Svět ČERVEN

Program kina Svět ČERVEN Program kina Svět ČERVEN 1. sobota, 2. neděle v 17.30 hodin KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ USA 2013 / mluveno česky /102 minuty / 3D Animovaná komedie. Příběh věčného boje dobra, které chrání přírodu, a silami

Více

L E D E N Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v a hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

L E D E N Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v a hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D L E D E N 2015 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

HLEDÁNÍ. Projekce pro školy. dětem

HLEDÁNÍ. Projekce pro školy. dětem Jeden svět Festival dokumentárních filmů o lidských právech HLEDÁNÍ Projekce pro školy Jeden svět dětem Filmy pro žáky ZŠ Letos můžete vybírat ze dvou projekcí, které jsou sestaveny dle věku diváků. Projekcí

Více

Divadelní produkce inscenace TANEČNÍ MARATON NA STEEL PIER v Divadle na Orlí

Divadelní produkce inscenace TANEČNÍ MARATON NA STEEL PIER v Divadle na Orlí JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ Divadelní fakulta Ateliér divadelního manažerství a jevištní technologie Studijní obor: Divadelní manažerství Divadelní produkce inscenace TANEČNÍ MARATON NA STEEL

Více

Materiál seznamuje žáky se základními pojmy k tématu Písničkáři 1. Anotace. Mgr. Pavel Šupka

Materiál seznamuje žáky se základními pojmy k tématu Písničkáři 1. Anotace. Mgr. Pavel Šupka Anotace Autor Jazyk Očekávaný výstup Materiál seznamuje žáky se základními pojmy k tématu Písničkáři 1 Mgr. Pavel Šupka Čeština 26 41-M/01 Elektrotechnika 78-42-M/01 Technické lyceum 23-41-M/01 Strojírenství

Více

ČESKOKRUMLOVSKO

ČESKOKRUMLOVSKO ČESKOKRUMLOVSKO 15. - 2016 ČESKÝ KRUMLOV OD DO Název a popis akce 15:00, 15:00, 20:30 16.7 Legenda o Tarzanovi Teorie tygra Veterinář Jan (Jiří Bartoška) už toho má dost. Poslední kapkou je smrt tchána,

Více

Jostein Gaarder. Autor: Jana Hluchá KS4

Jostein Gaarder. Autor: Jana Hluchá KS4 Jostein Gaarder Autor: Jana Hluchá KS4 Jostein Gaarder je norský spisovatel, který píše knihy převážně pro děti a mládež. Jeho otec byl ředitelem na střední škole a matka učitelka, která napsala také

Více

2. neděle velikonoční B. S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se.

2. neděle velikonoční B. S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se. 2. neděle velikonoční B S vírou v Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, prosme za církev a za celý svět. (Budeme odpovídat: Pane, smiluj se.) Prosme o požehnání pro nově pokřtěné. Prosme o Ducha svatého pro

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

být a se v na ten že s on z který mít do o k

být a se v na ten že s on z který mít do o k být a se 1. 2. 3. v na ten 4. 5. 6. že s on 7. 8. 9. z který mít 10. 11. 12. do o k 13. 14. 15. ale i já 16. 17. 18. moci svůj jako 19. 20. 21. za pro tak 22. 23. 24. co po rok 25. 26. 27. oni tento když

Více

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu ČTVRTEK 1. listopadu PREMIÉRA THE PERFECT KISS USA, komedie, 83 min, dabing. Vstupné: 110 Kč PREMIÉRA BOHEMIAN RHAPSODY USA/VB, životopisný, 134 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč PÁTEK

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Terapie láskou Komedie / Drama / Romantický USA/2012/122min Pat Solitano (Bradley Cooper) je učitel dějepisu, který se po osmiměsíčním pobytu v psychiatrické

Více