Tlačítka dálkového ovladače Beo4 podrobně, 6 Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tlačítka dálkového ovladače Beo4 podrobně, 6 Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4"

Transkript

1 Beo4 Příručka

2

3 Obsah 3 Použití dálkového ovladače Beo4, 4 Tlačítka dálkového ovladače Beo4 podrobně, 6 Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4 Přizpůsobení dálkového ovladače Beo4, 9 Nastavení dálkového ovladače Beo4 Přidání speciálního tlačítka Přesunutí speciálních tlačítek Odebrání speciálního tlačítka Konfigurování dálkového ovladače Beo4 pro použití s jiným audio nebo video systémem Údržba, 16 Čištění dálkového ovladače Beo4 Výměna baterií Technické údaje, funkce a způsob jejich použití mohou být bez upozornění změněny. Tento výrobek je ve shodě s ustanoveními směrnic 1999/5/EC a 2006/95/EC.

4 4 Použití dálkového ovladače Beo4 Na displeji dálkového ovladače Beo4 se zobrazují informace o tom, jaký zdroj se aktuálně používá. Také umožňuje vyvolat speciální tlačítka pro různé funkce nebo zdroje Tlačítka zdrojů a tlačítka pro pořízení záznamu TV LIGHT RADIO DTV DVD CD V MEM RECORD A MEM Číselná tlačítka, tlačítka pro teletext a nabídky na obrazovce TEXT 0 MENU Řídící tlačítka v rámci hvězdicového tlačítka GO Tlačítka pro hlasitost, zastavení a ukončení a tlačítko LIST pro vyvolání speciálních tlačítek na displeji dálkového ovladače Beo4 LIST STOP EXIT

5 5 Dálkový ovladač Beo4 přenosný dálkový ovladač, který usnadňuje přístup k dálkovému ovládání audio a video systémů společnosti Bang & Olufsen TEXT 0 MENU Běžné ovládání se provádí stiskem jednoho tlačítka na dálkovém ovladači Beo4 nebo stisknutí několika tlačítek v logickém a jednoznačném pořadí. LIST STOP GO Displej na dálkovém ovladači Beo4 vás informuje o tom, který zdroj ovládáte, například TV, RADIO, přehrávač DVD nebo dokonce osvětlení v místnosti Avšak dálkový ovladač Beo4 nabízí také další funkce, než pouze vlastní tlačítka: Zapnout lze dodatečné zdroje signálu, na displeji lze zobrazit dodatečné funkce. Tlačítka těchto funkcí lze vyvolat na displeji dálkového ovladače Beo4 pomocí tlačítka LIST. Dálkový ovladač Beo4 veškerá tlačítka pro aktivaci funkcí pro každodenní používání se nachází na hvězdicovém tlačítku nebo v jeho bezprostředním okolí. Bez ohledu na to, zda používáte tlačítka dálkového ovladače Beo4 k běžnému ovládání, nebo vyvoláváte dodatečná tlačítka nebo zdroje signálu na displeji, jistě shledáte obsluhu dálkového ovladače Beo4 snadnou... Na webové stránce společnosti Bang & Olufsen naleznete seznam speciálních tlačítek dálkového ovladače Beo4.

6 6 Tlačítka dálkového ovladače Beo4 podrobně TV LIGHT RADIO DTV DVD CD V MEM RECORD A MEM Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4 Tlačítka dálkového ovladače Beo4 jsou pohodlně seskupena tak, aby bylo každodenní ovládání značně usnadněno... Tlačítka zdroje signálu TV, DTV (SAT*), V MEM (V TAPE*), RADIO, DVD, CD, A MEM (A TAPE*) a LIGHT se používají pro zapnutí audio a video přístrojů společnosti Bang & Olufsen, dalších integrovaných audio/video systémů a systému ovládání světel Bang & Olufsen. Některé externě připojené přístroje mohou být zapínané prostřednictvím tlačítka LIST a následně odpovídajících tlačítek nebo ovládacích prvků zobrazených na displeji Beo4. Tlačítko RECORD je umístěno v blízkosti tlačítek zdroje signálu a umožňuje snadné nahrávání na video nebo audio rekordér. V MEM RECORD A MEM TEXT 0 MENU Číselná tlačítka 0 až 9 se používají, když potřebujete zadat číselnou hodnotu, například k navolené přesného čísla programu TV nebo rozhlasové stanice, k výběru stránek teletextu, specifických skladeb na discích CD či DVD nebo k výběru specifické zvukové nebo obrazové nahrávky. Tlačítka TEXT a MENU umožňují přístup k teletextu na televizním přijímači Bang & Olufsen a vyvolávají obrazovkové nabídky video přístrojů Bang & Olufsen. POZNÁMKA! Tlačítka označená hvězdičkou * platí pouze pro předchozí verzi dálkového ovladače Beo4.

7 7 Ovládací tlačítka v tlačítku hvězdicového tvaru a umožňují procházet čísly programů nebo skladeb. U některých audio systémů plní funkci tlačítek Zapnuto / Vypnuto, nebo tlačítek funkcí RANDOM (Náhodné přehrávání), REPEAT (Opakované přehrávání) nebo EDIT (Úpravy). a umožňují procházet nahrávkami nebo disky nebo mezi nimi přepínat. Tlačítka mají odlišné funkce, v závislosti na použitém systému audio nebo video Bang & Olufsen. Další informace najdete v příručce dodané s příslušným systémem. Tlačítko GO používá se pro potvrzení různých typů operací a pro pokračování přehrávání zdrojového signálu, který je zobrazen na displeji dálkového ovladače Beo4. Barevná tlačítka jsou určena pro speciální operace. Vysvětlení je uvedeno v příručce k přístroji Bang & Olufsen, včetně informací kdy a jak tlačítka používat. TEXT 0 MENU GO LIST EXIT Tlačítka ovládání hlasitosti, zastavení a ukončení operace a tlačítko LIST pro vyvolání speciálních "tlačítek" na displeji dálkového ovladače Beo4... Tlačítko hlasitosti a uprostřed zvyšují nebo snižují hlasitost zvuku vycházejícího z reproduktorů. Stiskněte tlačítko hlasitosti uprostřed a zcela reproduktory vypněte; stiskněte tlačítko znovu a reprodukce zvuku se obnoví. Tlačítko STOP používá se pro zastavení různých funkcí, například k zastavení přehrávání zdroje signálu. Tlačítko EXIT ukončuje operaci na displeji dálkového ovladače Beo4 a ruší zobrazení obrazovkových nabídek. Tlačítko LIST... opakovaným stisknutím tlačítka se zobrazí speciální "tlačítka" pro funkce nebo zdroje signálu na displeji Beo4. Tlačítko pohotovostního režimu červené tlačítko pohotovostního režimu vypíná systém Bang & Olufsen. LIST STOP GO EXIT

8 8

9 Přizpůsobení dálkového ovladače Beo Tlačítka dálkového ovladače Beo4 umožňují ovládání velkého množství funkcí. Prostřednictvím displeje dálkového ovladače Beo4 jich lze ovládat ještě více. Když se na dálkovém ovladači Beo4 zobrazí zdroj (TV, RADIO atd.) můžete na displeji stisknutím tlačítka LIST vyvolat speciální funkce, díky kterým lze příslušný zdroj ovládat pomocí virtuálních tlačítek na displeji. Můžete též zapnout přídavná zařízení připojená k vašemu televizoru. Na webové stránce společnosti Bang & Olufsen naleznete seznam speciálních tlačítek dálkového ovladače Beo4. Nový ovladač Beo4 můžete přizpůsobit tak, aby vyhovoval vašemu televizoru, a změnit pořadí, ve kterém se tyto extra funkce objevují, když je vyvoláte. Povšimněte si, že dálkový ovladač Beo4 obsahuje seznam všech přídavných audio a video funkcí Bang & Olufsen. Když však tyto funkce na displeji dálkového ovladače Beo4 vyvoláte, fungují jen ty, které jsou přístrojem podporovány.

10 10 >> Přizpůsobení dálkového ovladače Beo4... Nastavení dálkového ovladače Beo4 Nově zakoupený dálkový ovladač Beo4 můžete nastavit také pro váš televizor. > Stiskněte a podržte tlačítko pohotovostního režimu. > Stisknutím tlačítka LIST získáte přístup k funkci nastavení dálkového ovladače Beo4. > Pusťte obě tlačítka. Na displeji se objeví položka ADD?. > Opakovaným stisknutím tlačítka LIST zobrazte na dálkovém ovladači Beo4 položku CONFIG?. > Stisknutím tlačítka GO umožněte výběr typu konfigurace. > Opakovaným stisknutím tlačítka LIST zobrazte na dálkovém ovladači Beo4 položku VIDEO?. > Stisknutím tlačítka GO získáte přístup ke konfiguraci videa. > Opakovaným stisknutím tlačítka LIST zobrazte na dálkovém ovladači Beo4 položku VIDEO4. > Stisknutím tlačítka GO uložte konfiguraci. > Na displeji se zobrazí položka STORED oznamující uložení konfigurace. Funkce nastavení dálkového ovladače Beo4 se automaticky ukončí.

11 11 GO 3 Přidejte speciální "tlačítko" do seznamu dálkového ovladače Beo4 na první místo nebo na určenou pozici seznamu. Přidání speciálního "tlačítka" Po přidání nové funkce do seznamu dálkového ovladače Beo4 můžete toto nové "tlačítko" zobrazit na displeji ovladače Beo4. > Stiskněte a podržte tlačítko pohotovostního režimu. > Stisknutím tlačítka LIST získáte přístup k funkci nastavení dálkového ovladače Beo4. > Pusťte obě tlačítka. Na displeji se objeví položka ADD?. > Stisknutím tlačítka GO zobrazte seznam dostupných "tlačítek", která lze přidat. Na displeji se zobrazí první "tlačítko" a začne blikat. > Stiskněte tlačítko nebo a procházejte seznamem všech dostupných speciálních "tlačítek". > Stisknutím tlačítka GO přidejte a umístěte "tlačítko" na jeho přednastavenou pozici nebo jako první "tlačítko" v seznamu, nebo > stiskněte některé z číselných tlačítek 1 9 a vložte "tlačítko" na určitou pozici v seznamu. > Na displeji se zobrazí položka ADDED oznamující přidání "tlačítka". Funkce nastavení dálkového ovladače Beo4 se automaticky ukončí.

12 12 >> Přizpůsobení dálkového ovladače Beo4... Přesuňte speciální "tlačítko" na první místo nebo na určenou pozici seznamu. GO 3 Přesunutí speciálních "tlačítek" Pořadí, v němž se speciální "tlačítka" objevují na displeji po stisknutí tlačítka LIST, lze změnit. > Stiskněte a podržte tlačítko pohotovostního režimu. > Stisknutím tlačítka LIST získáte přístup k funkci nastavení dálkového ovladače Beo4. > Pusťte obě tlačítka. Na displeji se objeví položka ADD?. > Opakovaným stisknutím tlačítka LIST zobrazte na dálkovém ovladači Beo4 položku MOVE?. > Stisknutím tlačítka GO zobrazte seznam dostupných speciálních "tlačítek". Na displeji se zobrazí první "tlačítko". > Stiskněte tlačítko nebo a procházejte seznamem dostupných speciálních "tlačítek". > Stisknutím tlačítka GO přesuňte zobrazené "tlačítko" na první pozici seznamu, nebo... > stiskněte některé z číselných tlačítek 1 9 a přesuňte "tlačítko" na určitou pozici v seznamu. > Na displeji se zobrazí položka MOVED oznamující přesunutí "tlačítka". Funkce nastavení dálkového ovladače Beo4 se automaticky ukončí.

13 13 Odebrání speciálního tlačítka Lze odebrat kterékoli ze speciálních "tlačítek" v seznamu dostupném prostřednictvím tlačítka LIST. > Stiskněte a podržte tlačítko pohotovostního režimu. > Stisknutím tlačítka LIST získáte přístup k funkci nastavení dálkového ovladače Beo4. > Pusťte obě tlačítka. Na displeji se objeví položka ADD?. > Opakovaným stisknutím tlačítka LIST zobrazte na dálkovém ovladači Beo4 položku REMOVE?. > Stisknutím tlačítka GO zobrazte seznam dostupných speciálních "tlačítek". Na displeji se zobrazí první "tlačítko". > Stiskněte tlačítko nebo a procházejte seznamem dostupných speciálních "tlačítek". > Stisknutím tlačítka GO odeberte "tlačítko" zobrazené na displeji. > Zobrazí se hlášení REMOVED informující o tom, že "tlačítko" bylo odstraněno. Funkce nastavení dálkového ovladače Beo4 se automaticky ukončí.

14 14 >> Přizpůsobení dálkového ovladače Beo4... Konfigurování dálkového ovladače Beo4 pro použití s jiným audio nebo video systémem Váš dálkový ovladač Beo4 je nakonfigurován pro VIDEO4 již z výrobního zařízení, avšak můžete jej nakonfigurovat pro použití s libovolným audio či video systémem společnosti Bang & Olufsen. Chcete-li překonfigurovat dálkový ovladač Beo4 > Stiskněte a podržte tlačítko pohotovostního režimu. > Stisknutím tlačítka LIST získáte přístup k funkci nastavení dálkového ovladače Beo4. > Pusťte obě tlačítka. Na displeji se objeví položka ADD?. > Opakovaným stisknutím tlačítka LIST zobrazte na dálkovém ovladači Beo4 položku CONFIG?. > Stisknutím tlačítka GO umožněte výběr typu konfigurace - video nebo audio. > Stiskněte tlačítko LIST, dokud se na displeji nezobrazí hlášení VIDEO? nebo AUDIO?. > Stisknutím tlačítka GO získáte přístup ke konfiguraci videa nebo audia. > Stiskněte tlačítko LIST, dokud se na displeji nezobrazí požadovaná konfigurace. Nebo stiskněte některé z ovládacích tlačítek, nebo a přesuňte se dopředu nebo dozadu seznamem dostupných konfigurací. > Stisknutím tlačítka GO uložte konfiguraci zobrazenou na displeji. Když se na displeji zobrazí hlášení STORED, konfigurace byla změněna a pak můžete opustit nastavení dálkového ovladače Beo4 automaticky

15 15 VIDEO1: BeoVision 9, BeoVision 5, BeoVision 4, BeoSystem 1, BeoVision 3 32, palcová obrazovka BeoVision Avant, BeoCenter AV5, BeoCenter AV 9000, Ranné modely BeoVision MX VIDEO2: BeoVision 6, BeoVision 3 28palcová obrazovka, BeoVision 1, BeoVision 1 Link, BeoCenter 1, BeoVision MX4200/8000 VIDEO3: Video přístroje pro americký a tchajwanský trh VIDEO4: BeoVision 8, BeoSystem 3 AUDIO1: Audio systémy, kromě BeoSound 9000 AUDIO2: BeoSound 9000 AUDIO BASIC: všechny audio systémy, kromě BeoSound 9000 BS9000: BeoSound 9000 VIDEO AVANT: BeoVision Avant AVANTUS: BeoVision Avant US AV5: BeoCenter AV5 BC1: BeoCenter 1 BV1: BeoVision 1 MX: BeoVision MX NONE: pro nastavení zvuku. Součástí nejsou žádné funkce Další možnosti, kromě možností zde uvedených, se mohou zobrazit na displeji, pokud vyberete možnost VIDEO? nebo AUDIO?. Tyto možnosti jsou uvedeny níže. Viz také seznam tlačítek a funkcí Beo4 na našich webových stránkách, kde naleznete další informace. Chcete-li použít teletext na televizoru nastaveném na možnost Option 4, musíte nastavit dálkový ovladač Beo4 na VIDEO3, ale to omezí funkce, které lze použít u televizorů nastavených na jinou možnost Option. Další informace naleznete také v příručce dodané k televiznímu přijímači.

16 16 Údržba Čištění dálkového ovladače Beo4 Dálkový ovladač Beo4 otírejte jemnou dobře vyždímanou látkou, která nezanechává vlákna. Výměna baterií Když se na displeji dálkového ovladače Beo4 zobrazí BATTERY, je nutné vyměnit baterie dálkového ovladače. 3 2 Dálkový ovladač Beo4 vyžaduje tři baterie (umístěné pod víkem na zadní straně). Doporučujeme používat pouze alkalické baterie (1,5 V - typ AAA). 1 Baterie vyměňte podle postupu popsaného na následující straně. UPOZORNĚNÍ! Nevystavujte baterie nadměrnému teplu, jako je například sluneční světlo nebo oheň! Po výměně baterie počkejte přibližně 10 sekund, než se na displeji ovladače zobrazí položka TV. Dálkový ovladač Beo4 bude od tohoto okamžiku znovu připraven k používání. Poznámka: Doporučujeme podržet vložené baterie ve vyhrazeném prostoru do nasazení krytu.

17 17 Česky (Czech) Elektrické a elektronické zařízení, jeho součásti a baterie označené tímto symbolem nesmí být likvidovány společně s obyčejným domácím odpadem; musí být shromážděny a zlikvidovány samostatně. Prodejce Bang & Olufsen vám poradí správný způsob likvidace takového odpadu ve vaší zemi. Pokud je výrobek příliš malý a nelze jej symbolem označit, je uveden v uživatelské příručce, na záručním certifikátu nebo na obalu. Tento výrobek je ve shodě s ustanoveními směrnic 2004/108/ES a 2006/95/ES.

18 18

19

20

Obsah. Používání dálkového ovladače Beo4, 3. Popis tlačítek dálkového ovladače Beo4, 4 Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4

Obsah. Používání dálkového ovladače Beo4, 3. Popis tlačítek dálkového ovladače Beo4, 4 Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4 Beo4 Příručka Obsah Používání dálkového ovladače Beo4, 3 Popis tlačítek dálkového ovladače Beo4, 4 Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4 Přizpůsobení dálkového ovladače Beo4, 5 Přidání

Více

Obsah. Používání dálkového ovladače Beo4, 3. Popis tlačítek dálkového ovladače Beo4, 4 Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4

Obsah. Používání dálkového ovladače Beo4, 3. Popis tlačítek dálkového ovladače Beo4, 4 Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4 Beo4 Příručka Obsah Používání dálkového ovladače Beo4, 3 Popis tlačítek dálkového ovladače Beo4, 4 Běžná a rozšířená obsluha tlačítky dálkového ovladače Beo4 Přizpůsobení dálkového ovladače Beo4, 5 Přidání

Více

BeoVision 8. Příručka

BeoVision 8. Příručka BeoVision 8 Příručka Příručka a Referenční příručka Tato příručka obsahuje informace o každodenním používání vašeho výrobku Bang & Olufsen. Referenční příručka obsahuje informace o složitějších operacích,

Více

BeoSound Příručka

BeoSound Příručka BeoSound 9000 Příručka BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Obsah příručky 3 Pro tento produkt Bang & Olufsen jsou k dispozici dvě příručky. Základy používání systému BeoSound 9000 4 Koncept

Více

Beo4. Popis speciálních tlačítek

Beo4. Popis speciálních tlačítek Beo4 Popis speciálních tlačítek 2 POZNÁMKA! Tlačítka označená hvězdičkou * platí pouze pro předchozí verzi dálkového ovladače Beo4. A A.AUX (přídavný audiozdroj) Pro zapnutí libovolného přídavného zařízení

Více

Systém nabídky 4 RANDOM ON/OFF 5 REPEAT ON/OFF 6 EDIT CD ON/OFF 7 TIMER ON/OFF 8 EDIT A.MEM ARRANGE CONTENT RENAME FOLDER

Systém nabídky 4 RANDOM ON/OFF 5 REPEAT ON/OFF 6 EDIT CD ON/OFF 7 TIMER ON/OFF 8 EDIT A.MEM ARRANGE CONTENT RENAME FOLDER BeoSound 4 Dodatek Systém nabídky Tento dodatek obsahuje opravy příručky pro BeoSound 4. V důsledku použití nového softwaru je váš hudební systém vybaven novými funkcemi. Systém nabídky se změnil ve srovnání

Více

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér Poslední aktualizace: 1. března 006 1 Podporované přijímače JVC Tento adaptér podporuje následující přijímače JVC* 1 : Přijímače

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV 1/11 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 Informace o pořadu...4 Seznam TV kanálů...5 Možnosti kanálu...5 Programový průvodce...6 Změna pořadí

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1 www.apacer.com Důležité upozornění Pokud kupujete přehrávač s interním flash diskem, tak i když jsou jeho funkce téměř stejné jako u těch bez disku, měli byste vědět toto: 1. V případě, že karta SD/MMC

Více

BeoVision 8. Referenční příručka

BeoVision 8. Referenční příručka BeoVision 8 Referenční příručka 3 Obsah referenční příručky Obsah této referenční příručky je rozdělen do oddílů. Každý oddíl začíná svým vlastním obsahem včetně odkazů na čísla stránek. Černý text se

Více

BeoVision 8. Nový software dodatek

BeoVision 8. Nový software dodatek BeoVision 8 Nový software dodatek Obrazovkové nabídky Váš televizor byl vybaven novým softwarem a pravděpodobně i hardwarem. Díky tomu disponuje novými funkcemi a vlastnostmi, které jsou popsány v tomto

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti kanálu...5 4. Programový průvodce...6 5. Změna pořadí TV kanálů...7

Více

BeoVision 6. Příručka

BeoVision 6. Příručka BeoVision 6 Příručka Příručka a Referenční příručka tato příručka obsahuje informace o každodenním používání vašeho výrobku Bang & Olufsen. Referenční příručka obsahuje informace o pokročilejších operacích

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Stručný návod k rychlému použití

Stručný návod k rychlému použití Audiopřehrávač Philips GoGear CZ SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Stručný návod k rychlému použití Začínáme Celkový pohled

Více

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu UŽIJTE SI TELEVIZI od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu HLAVNÍ NABÍDKA INFORMACE Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách se

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

Dálkový Ovladač Magic

Dálkový Ovladač Magic NÁVOD K OBSLUZE Dálkový Ovladač Magic Před uvedením dálkového ovladače do provozu si pečlivě prostudujte tento návod a uložte jej pro budoucí potřebu. AN-MR500 www.lg.com 2 PŘÍSLUŠENSTVÍ Dálkový ovladač

Více

Návod na použití portálu 802

Návod na použití portálu 802 Návod na použití portálu 802 Použití nápovědy Nápovědu aktivujete stiskem zeleného tlačítka v dolní části ovladače (Aplikace) a zeleného tlačítka (Help). Rolování v textu provedete pomocí rolovacích tlačítek.

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka IPTV - TELEVIZE IPTV je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandardní funkce a ten největší komfort při sledování Vašich oblíbených

Více

Návod na rychlý start

Návod na rychlý start Zaregistrujte váš výrobek a získejte podporu na www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Návod na rychlý start 1 Připojení 2 Instalace 3 Používání Obsah balení Základna NEBO Sluchátko Kryt baterie

Více

Používání přehrávače ipod

Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Po připojení ipodu můžete přehrávat hudební nebo video soubory. Tento přijímač umožňuje provádět různé operace, jako např. výběr souboru ze seznamu nebo

Více

WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize

WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize Kabelové televize více než televize návod na obsluhu (strana 1) Uživatelská příručka TELEVIZE IPTV je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme SRP5016. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme SRP5016. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips SRP5016 Příručka pro uživatele Obsah 1 Váš univerzální dálkový

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení splňuje podmínky pro zařízení UPnP AV a Intel Network Media. Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500 MHz, min.

Více

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Technické údaje, funkce a způsob jejich použití mohou být bez upozornění změněny. Verze 1.0 1201 Každodenní používání 3 Jakmile dokončíte nastavení reproduktorů způsobem

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka

Bezdrátový TV Link. Uživatelská příručka Bezdrátový TV Link SLV3220 Uživatelská příručka Obsah Přehled 4 Ovládací prvky a displej 4 Váš bezdrátový TV Link 5 Bezpečnost 5 Instalace 6 Ovládání 7 Použití bezdrátového zařízení TV Link 7 Řešení problémů

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE Obj. č.: 34 07 22 OBSAH Strana: Úvod... 2 Výměna baterií... 2 Funkční tlačítka... 2 Nastavení MF-250... 4 Vyhledávání kódu... 5 Identifikace kódů, nalezených hledáním... 6 Kódová

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK

BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK BEZDRÁTOVÝ STRÁŽCE DĚTÍ BM-10 NÁVOD NA OSLUHU ČESKÝ JAZYK 2 Originál prohlášení o shodě se nachází v návodě na obsluhu v anglickém jazyce, který je součástí balení. PMR Vysílač 3 OBSAH 1. POUŽITÍ BEZDRÁTOVÉHO

Více

INSTALACE UPC TELEVIZE

INSTALACE UPC TELEVIZE INSTALACE UPC TELEVIZE 2. část - zapojení set-top boxu 1. Obsah balíčku 2. Postup zapojení A B C HD MEDIABOX Dálkové ovládání Uživatelská příručka 1. Zapojení modemu od UPC Pokud jste v rámci samoinstalačního

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem

Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Kovový mini diktafon s dálkovým odposlechem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ 1 Děkujeme za zakoupení USB adaptéru KD609. Je navržen pro příjem digitální televize do osobního počítače nebo notebooku v digitální

Více

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon 1. Obrazovka 2. Tlačítko pro příjem hovoru 3. Tlačítko vyvolání obrazu z dveřní jednotky 4. Tlačítko pro uvolnění dveřního zámku 5. Tlačítko Interkomu

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka METRONET TELEVIZE METRONET Televize je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandartní funkce a ten největší komfort při sledování

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

Duo Cinema. Návod k obsluze

Duo Cinema. Návod k obsluze Duo Cinema Návod k obsluze Před prvním použitím si pečlivě prostudujte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: Během přehrávání nemanipulujte s přístrojem. Pokud chcete přístroj přenášet, vyjměte z něj disk,

Více

Systém domácího kina. Průvodce spuštěním HT-XT1

Systém domácího kina. Průvodce spuštěním HT-XT1 Systém domácího kina Průvodce spuštěním HT-XT1 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 3 2 Instalace 4 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů 10

Více

10030449 10030450 10030451 10030452 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka

SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka SV 92 DVR Návod k použití Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Informace o monitoru... 3 Technická

Více

Vestavěný hudební system

Vestavěný hudební system Vestavěný hudební system 10031947 10031948 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

CLASSE 100 V12E Handsfree video telefon s indukční smyčkou

CLASSE 100 V12E Handsfree video telefon s indukční smyčkou J J N P CLASSE 00 VE 5 Popis Přední pohled vodičový handsfree video telefon s indukční smyčkou je přednastaven na různé typy instalace v závislosti na použité příslušenství: instalace na zeď, zapuštěná

Více

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k použití Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ ~AC IN 1. Madlo k přenášení 2. Teleskopická anténa 3.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 62 20 14

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 62 20 14 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 62 20 14 Pomocí této sady bezdrátově (rádiově) ovládaných síťových zásuvek zapnete a vypnete pohodlně osvětlení, ventilátory a ostatní elektrické spotřebiče z křesla, ze židle

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

T.Sonic 820. Uživatelský manuál

T.Sonic 820. Uživatelský manuál T.Sonic 820 Uživatelský manuál Představení produktu A B C D E F G H I J K L M N O P Q Mikrofon Zdířka na sluchátka Otvor na provlečení šňůrky na krk Line-In port audio vstup Vysokorychlostní mini USB2.0

Více

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. Začínáme CZ Síťový multimediální přehrávač NSZ-GS7 Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. První kroky: ON/STANDBY Zapne nebo vypne přehrávač.

Více

Vyšívací stroj Dodatek k uživatelské příručce

Vyšívací stroj Dodatek k uživatelské příručce Vyšívací stroj Dodatek k uživatelské příručce Product Code (Kód produktu): 884-T07 0 Doplňkové funkce modelu PR650e Následující funkce byly přidány do verze 2 a. Před použitím stroje si pečlivě přečtěte

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti pořadu...5 4. Programový průvodce...6 5.

Více

Multimediální systém s dotykovým displejem pro vozy VOLVO XC60

Multimediální systém s dotykovým displejem pro vozy VOLVO XC60 Multimediální systém s dotykovým displejem pro vozy VOLVO XC60 Uživatelská příručka Obsah 1. Instrukce k bezpečnému užívání... 2 2. Dotykový displej... 3 2.1 Ovládání dotykového displeje... 3 2.2 Hlavní

Více

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera Uživatelská příručka FULL HD Policejní kamera 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Kamera disponuje interní pamětí

Více

měřič vzdálenosti Součásti balení Uživatelská příručka

měřič vzdálenosti Součásti balení Uživatelská příručka Laserový měřič vzdálenosti Uživatelská příručka Součásti balení 1 ks Laserový měřič vzdálenosti OQ-40 1ks Textilní pouzdro 1 ks Poutko 2 ks Nenabíjecí baterie AAA, 1,5 V 1 ks Manuál 1 Instalace baterií

Více

Dálkový Ovladač Magic

Dálkový Ovladač Magic NÁVOD K OBSLUZE Dálkový Ovladač Magic Před uvedením dálkového ovladače do provozu si pečlivě prostudujte tento návod a uložte jej pro budoucí potřebu. AN-MR650A www.lg.com PŘÍSLUŠENSTVÍ Uvedený obrázek

Více

Ovládání jiných zařízení než Bang & Olufsen, 6 Popis ovládání např. set-top boxů. Používání nabíječky, 7 Používání stolní nabíječky.

Ovládání jiných zařízení než Bang & Olufsen, 6 Popis ovládání např. set-top boxů. Používání nabíječky, 7 Používání stolní nabíječky. Beo6 Příručka Obsah Produktová dokumentace, 4 Informace o produktové dokumentaci přiložené k dálkovému ovladači Beo6. Používání ovladače Beo6, 5 Popis používání dotykových tlačítek a tlačítek na ovladači

Více

Dálkový Ovladač Magic

Dálkový Ovladač Magic NÁVOD K OBSLUZE Dálkový Ovladač Magic Před uvedením dálkového ovladače do provozu si pečlivě prostudujte tento návod a uložte jej pro budoucí potřebu. AN-MR650 www.lg.com PŘÍSLUŠENSTVÍ Uvedený obrázek

Více

PARTYBOX BT. User Manual. Návod k obsluze MT3150

PARTYBOX BT. User Manual. Návod k obsluze MT3150 PARTYBOX BT MT3150 Návod k obsluze User Manual 1 Úvod Pohled shora Děkujeme za koupi tohoto multifunkčního mobilního audio zařízení s funkcí karaoke. Věnujte chvíli čtení tohoto návodu před použitím zařízení.

Více

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Tento produkt je bezdrátové dálkové ovládání, které umožňuje uživateli uvolnit závěrku fotoaparátu

Více

Návod k obsluze a údržbě T100 HTM Všeobecně

Návod k obsluze a údržbě T100 HTM Všeobecně Telestart T100 HTM Česky 2 D Návod k obsluze a údržbě T100 HTM Všeobecně Vážená zákaznice společnosti Webasto, vážený zákazníku společnosti Webasto, těší nás, že jste se rozhodli pro tento produkt společnosti

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Hodinky s kamerou Návod k použití

Hodinky s kamerou Návod k použití Hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Rover a Jaguar (od roku 2011)

MI Video rozhraní pro vozidla Rover a Jaguar (od roku 2011) MI-1255 Video rozhraní pro vozidla Rover a Jaguar (od roku 2011) Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi 1 Obsah Označení interaktivních funkcí... 4 Zobrazení TV nabídky... 5 Nabídka EPG... 6 Hledání v TV archivu změna dne... 7 TV archiv / přetáčení / pozastavení...

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme SRP3013. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme SRP3013. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips SRP3013 Příručka pro uživatele Obsah 1 Váš univerzální dálkový

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Hyundai a Kia

MI Video rozhraní pro vozidla Hyundai a Kia MI-1252 Video rozhraní pro vozidla Hyundai a Kia Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, dva vstupy AV signálu z externích zdrojů (například DVD přehrávače) a video signál

Více

Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou

Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou Radiobudík s meteostanicí a skrytou kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz Rychlý průvodce www.spyobchod.cz

Více

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení Kapitola 1: Úvod Tato nová televizní videoterminál TVGo A31 je ideální pro sledování televize nebo videa na monitoru TFT / LCD / CRT v rozlišení až 1280 x 1024 pixelů. Tento televizní videoterminál umožňuje

Více

PC Rozhlasová ústředna

PC Rozhlasová ústředna PC Rozhlasová ústředna UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1. Úvod Zařízení ORKAN SARGAS slouží jako běžná rozhlasová ústředna, kterou je možno využívat pro každodenní komunikaci s občany měst a obcí formou verbální informace.

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i

Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i Uživatelská příručka k SIP terminálu Mitel 6863i 41-001575-00 REV00 KVĚTEN 2015 Následující návod popisuje nejčastěji používané funkce, nicméně možnosti tohoto přístroje jsou mnohem širší. Nastavení a

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

TOPFIELD. SBI-5450 Rychlý průvodce. Digitální satelitní přijímač. Přístupové rozhraní s vestavěným dekódovacím systémem IRDETO

TOPFIELD. SBI-5450 Rychlý průvodce. Digitální satelitní přijímač. Přístupové rozhraní s vestavěným dekódovacím systémem IRDETO TOPFIELD SBI-5450 Rychlý průvodce Digitální satelitní přijímač Přístupové rozhraní s vestavěným dekódovacím systémem IRDETO 1. Bezpečnostní opatření Čtěte a řiďte se těmito instrukcemi. Věnujte zvýšenou

Více

BeoLab Příručka

BeoLab Příručka BeoLab 8002 Příručka Každodenní používání 3 Jakmile dokončíte nastavení reproduktorů způsobem popsaným na následujících stranách, připojte celý systém k síťovému napájení. Světelná kontrolka se rozsvítí

Více

Projektory Acer s technologií 3D. Stručný návod

Projektory Acer s technologií 3D. Stručný návod Projektory Acer s technologií 3D Stručný návod 2014 Všechna práva vyhrazena. Řada projektorů Acer - stručný návod Původní vydání: 10/2014 Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení:

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla

Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Černá skříňka se dvěma kamerami určená k záznamu jízdy vozidla Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce kamery... 1 Popis kamery

Více

Návod k použití MW 911P2 S-567-01

Návod k použití MW 911P2 S-567-01 Návod k použití MW 911P2 S-567-01 2 3 cz czz Spotřebič není dovoleno používat pro živnostenské účely. Spotřebič je určen výlučně pro použití v domácnosti. Maximální nosnost: 2000 g / 5 Ib Tento návod na

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Polohovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Polohovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Polohovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation. Informace

Více

Česky. BT-02N uživatelská příručka

Česky. BT-02N uživatelská příručka Česky BT-02N uživatelská příručka 1 Česky Rejstřík 1. Přehled......3 2. Začínáme....5 3. Připojení náhlavní sady headset Bluetooth.....5 4. Používání náhlavní sady headset Bluetooth... 9 5. Technické specifikace...

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

Napájení. Uživatelská příručka

Napájení. Uživatelská příručka Napájení Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Bluetooth je ochranná

Více

Video adaptér MI1232

Video adaptér MI1232 Video adaptér MI1232 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel Mercedes Benz vybavených navigačním systémem Comand APS NTG1 a NTG2 Montážní příručka Informace

Více

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04 Rozhraní c.logic lite Mi-092 + umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel vybavených navigačním systémem Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Funkce

Více