Zpráva z mezinárodního turnaje BISFed World Open 2017 Boccia

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpráva z mezinárodního turnaje BISFed World Open 2017 Boccia"

Transkript

1 Zpráva z mezinárodního turnaje BISFed World Open 2017 Boccia Místo konání: Sevilla, Španělsko Termín konání: Reprezentant ČR: Adam Peška, soutěžní třída BC3 Sportovní asistent: Ivana Pešková Asistent: Jozef Peška Vedoucí výpravy: Michaela Řiháčková Úterý Brzo ráno jsme se sešli na letišti v Praze a nastoupili na letadlo do německého Frankfurtu, odkud jsme odlétali do Španělska. Koná se zde Otevřený Světový pohár ve sportu boccia. Tomuto závodu předcházel doslova maraton vyřizování s leteckými společnostmi o podmínkách přepravy našeho jediného reprezentanta Adama Pešky. Nakonec jsme ale zdárně doložili všechny požadované formuláře, splnili všechny podmínky přepravců a dostali zelenou k nástupu na palubu. Byla to výzva, která nás zase stmelila o něco blíž a je znát, že v našem týmu fungujeme na jedničku. Let proběhl v klidu a pohodě. Pro Adama to byl první let a opravdu si jej užil. V plánovaný čas jsme přistáli ve španělské Seville a z letiště jsme odjeli rovnou do haly. Kontrola sportovního vybavení proběhla bez jediného problému, tak stejně jako trénink na soutěžním kurtu. Adam je na mezinárodní scéně novým hráčem, BISFed World Open v Seville je pro něj teprve druhým mezinárodním závodem, z kterého se započítávají body do světového žebříčku. Před třemi týdny jsme se zúčastnili BISFed Regional Openu v Poznani, kde Adam vybojoval pro Českou republiku krásné stříbro. Letos nás ještě čeká Mistrovství Evropy na konci října v portugalském Povoa. V této trilogii turnajů 2017 máme stanoven cíl odhalit většinu případných herních nedostatků a na každých příštích závodech je zúžit pozitivní změny od soutěže k soutěži a čerpání zkušeností - to je to, na co jsme tento rok zacílili. Po tréninku a kontrole sportovního vybavení hned také proběhla schůzka vedoucích. V následujících 2 dnech se odehrají zápasy párů BC3 a BC4 a týmů BC1+BC2. Herní formát byl sestaven dle poslední verze soutěžního manuálu -Competition-Manual_v3_ pdf.

2 Na konci dnešního dne proběhl zahajovací ceremoniál. BISFed Otevřeného světového poháru 2017 v Seville se účastní tyto země: Belgie Španělsko Francie Velká Británie Německo Česká republika Řecko Hong Kong Portugalsko Rusko Švédsko Maďarsko Slovensko Thajsko Nizozemí Polsko Itálie Izrael Dnešek byl dlouhý den, k večeři jsme usedli až těsně před 22 hodinou večerní a po všech aktivitách dne jsme byli rádi, že jsme ulehli ke spánku. Zajímavost dne: BISFed World Open 2017 v Seville je druhý závod v Evropě, na kterém platí nová pravidla s posledními úpravami z minulého týdne, včetně nového Roll testu na míče. Na prvním závodě, na Regional Openu v polské Poznani tímto testem neprošlo jen kolem 10 míčů ze všech míčů, které si sportovci ze všech zemí dovezli. Nyní jich bylo o něco více, a to díky vysoké teplotě ve španělské Seville. Také díky úpravě klasifikačních kriterií bude opět řada hráčů sledována klasifikátory, a to především hráči kategorie BC4.

3 Středa Dnes se v hale naplno rozhořela soutěžní atmosféra a bylo se na co dívat. Na 8 kurtech se předvedli ti nejlepší hráči světa včetně Paralympijských šampionů a Mistrů Světa. Stejně jako před třemi týdny v Poznani, my sledujeme všechny hráče BC3, protože díky skutečnosti, že je Adam novým hráčem, bude do skupiny jednotlivců náhodně vylosován. Po odehrání posledního kola hry týmů a párů nám pořadatelé dovolili mít extra trénink na jednom ze soutěžních kurtů. Rádi jsme toho využili. Poté jsme se vrátili zpět na hotel, kde jsme se navečeřeli a šli si lehnout. Čtvrtek Dnes jsme celý den prakticky nasávali nové poznatky. Sledovali jsme hru párů a týmů, ujasňovali si pravidla, nová objasnění v nich a vše, co by nás potencionálně ve hře mohlo zaskočit. Zopakovali jsme si také callroomový proces a ujasnili si věci, které se týkají warm-upového procesu. Ráno proběhla poslední kola zápasů párů a týmů v základních skupinách, poté proběhlo čtvrtfinálové kolo, poté semifinálové a zápasy o bronz a finále. Výsledky z herních divizí párů a týmů: Týmy BC1+2: Páry BC3: Páry BC4: 1. Thajsko 1. Portugalsko 1. Thajsko 2. Holandsko 2. Velká Británie 2. Hong Kong 3. Španělsko 3. Rusko 3. Portugalsko Vítězům gratulujeme.

4 V 15:00 tohoto dne proběhla druhá schůzka vedoucích výprav a na ní byly potvrzeny skupiny jednotlivců a rozlosováni nový hráči. Mezi nimi i náš Adam. Pořadatel rozlosoval všechny 3 nové hráče do 6 nastavených skupin, a to takto: BC3 skupiny POOL A G. Polychronidis GRE 2 S. McCowan GBR 24 A. Ntenta GRE 25 A. Peška CZE POOL B J. Macedo POR 4 M. Vasiliyev RUS 22 S. Hoggrell SWE 28 I. Iiker GER POOL C Y. Kei Ho HNK 5 A. Legostaev RUS 21 Ch. Haghdall SWE 29 A. Andrade POR POOL D P. Wilson GBR 6 K. Verwimp BLG 20 W. Boucherit ESP 37 W. Tung Liu HNK 58 POOL E M. Bjurstrom SWE 10 S.N.Toh SIN 17 J. M. Aceytuno ESP 38 R. Brenek FRA 43 POOL F J. McCowan GBR 12 P. Cillisen BLG 16 T. Knoth GER 40 S. der Beken FRA 42 Nový hráči jsou v tabulce označeni žlutou barvou, byli náhodně rozlosováni. Ostatní hráči jsou již zařazeni do světového žebříčku a jsou seřazeni do skupin dle pořadí v něm. Zítra čeká na Adama Scott McCowan z Velké Bitánie a Grigoris Polychronidis z Řecka. Zajímavost dne: Kvůli novému roll testu dnes přišel o 2 měkké míčky portugalský hráč José Macedo. Tento nový test zasahuje všechny soutěžní třídy. Vedoucím byly předány i poslední aktualizace pravidel. Objasněno bylo pravidlo (následující jednání vede ke stažení vypuštěného míče: - pokud hráč neotočil rampou, a to zřetelným pohybem 20 cm doleva a doprava, poté, co se jeho spoluhráč vrátil z hracího pole (viz 5.5)). Objasnění: Pokud hráč v párovém zápasu již nemá míče, nemusí provádět pohyb rampou. Pokud míče mají oba, musí oba provést zřetelný pohyb rampou bez ohledu na to, který z hráčů míč vypouští).

5 Pátek Dnes byl náš první soutěžní den. První zápas Adam odehrál se Scottem McCowanem z Velké Británie. Scott je letitý hráč na mezinárodní úrovni a v páru BC3 Velká Británie vybojoval na této soutěži stříbro. Výsledky zápasy po směnách: Scott McCowan GBR vs. Adam Peška CZE: 3:0 1:0 Tie break zakončil úspěšně Adam. Porazit Scotta bylo těžké. Adam dal podání do zadní části kurtu a bohužel mu ujížděli všechny míče křivou podlahou. Během zápasu bylo vidět, jak jsou z toho oba hráči zoufalí. Mířit od bílé 20 cm doprava proto, aby dojela 10 cm od bílé doleva je pro hráče, kteří doma pilují přesnost míření a míčů celkem zničující. Nicméně Adam bojoval a vybojoval tie-break, který vyhrál. Byla to veliká pozitivní zkušenost. Druhý zápas tohoto dne Adam odehrál s Gregem Polychronidisem z Řecka. Grigoris je legendou sportu boccia a v první pětce nejlepších hráčů světa se drží již mnoho let. Výsledky zápasu po směnách: Adam Peška CZE vs. Grigoris Polychronidis GRE: 0:4 0:1 0:4 Adam s Grigorisem prohrál 0:11. Utkat se s hráčem, který se přes 10 let drží v první pětce světového žebříčku je vždycky těžké. A to i pro zkušeného hráče, natož pro nováčka jako je Adam. Ať už výsledek tohoto zápasu vypadá jakkoliv, Adam statečně bojoval. A to nejen s jménem legendy, ale také proti taktice, proti které se zkrátka vyhrát nedá, tedy pokud protihráč neudělá chybu sám. Greg ji proti nám neudělal. Jeho speciální super měkký míč podal

6 velmi nakrátko, nechal Adama vyházet všechny jeho míče a potom je jen hromadně odrazil super-tvrdým míčem a skóroval své další 3 až 4 míče. Je těžké vidět jak si na této taktice lámou zuby kvalitní hráči. Je zvláštní vidět situaci, kdy se míč prakticky o nic neopírá, není zároveň od hráče daleko a jak se ani nehne po ráně tvrdého míče. Uvidíme, co přinese příští rok, kdy by jakákoliv úprava povrchu míčů měla být oficiálně zakázaná. Zítra nás čeká Anna Ntenta z Řecka, poslední zápas základní skupiny. Sobota Dnes jsme hráli s Annou Ntentou z Řecka. Výsledky zápasu po směnách: Adam Peška CZE vs. Anna Ntenta GRE: 0:3 0:1 Anna Adama porazila 8:0. Zápas s Annou byl pro Adama velkou lekcí. Lekcí, která ho naučila, že za chyby se platí a na nepřesné hody není v této soutěži místo. Hráč musí být v neustálé přítomnosti. Anna byla v zápase přesnější a svých šancí využila. Bereme to však pozitivně. Zkušenost totiž není to, co se nám stane, ale to, jak naložíme s tím, co se nám stalo. A věřím, že Adam to plně využije. Adam absolvoval v tomto roce své první 2 oficiální mezinárodní závody a druhým místem v Polsku a 19. místě na tomto turnaji získal velmi příznivé body do světového žebříčku. Nejdůležitější bude si rychle osahat hru předních světových hráčů, ale současně se nenechat ovlivnit velkými jmény. Je to otázka vnitřního nastavení a určité vnitřní vyspělosti. Adam jako každý jiný hráč poroste až tam, kam si sám v sobě nastaví hranice a my ho podpoříme. Touto prohrou naše naděje na postup v této soutěži tedy zcela končí.

7 Neděle Dnes jsme sledovali všechna čtvrtfinálová, semifinálová a finálová kola soutěže jednotlivců. Byla k vidění opravdu výborná kvalita hry a my se zájmem sledovali herní situace, taktiku, nové trendy ve sportovním vybavení, ale i kvalifikační procesy, objasňování pravidel i nové aktualizace v antidopingu. Stejně jako na Regional Openu v Polsku jsme se cítili součástí této velké Boccia-rodiny. Máme otevřeno pro vše nové, ale také dokážeme ostatním poskytnout nějakou tu hodnotnou informaci. Fandíme fair play hře a na tento sport se nemůžeme vynadívat. Gratulujeme všem medailistům v soutěži jednotlivců: Soutěžní třída BC1: Soutěžní třída BC2: 1. David Smith GBR 1. Watcharaphon Vongsa THA 2. Joao Pinto POR 2. Nadav Levi ISR 3. Pattaya Tadtong THA 3. Worawut Saengampa Soutěžní třída BC3: Soutěžní třída BC4: 1. Grigoris Polychronidis GRE 1. Kwan Hang Wong HNK 2. Jose Macedo POR 2. Pornchok Larpyen THA 3. Aleksander Leagostav RUS 3. Stephen McGuire GBR Závěrečný ceremoniál byl opravdu krásný. Bylo nám ctí být součástí.

8 Pondělí Dnes jsme odjeli do Malagy, odkud jsme ve 22:30 odlétali do Prahy, byl to dlouhý den. Cesta proběhla dobře a ve 02:30 v úterý naše letadlo dosedlo na pražské letiště. Závěr: I přes 2 prohrané zápasy vidím na naší účasti mnoho pozitiv. V první řadě je to vítězství nad Scottem McCowanem, který je výborný hráč. Dále jako skupina jsme pracovali sehraně a v přátelské atmosféře, kde se navzájem podpoříme jsme výborně zvládli cestu i průběh soutěžních dnů. Tato soutěž byla z hlediska účasti nejtěžší soutěží tohoto roku, pro Adama je to nesmírně cenná a obohacující zkušenost. Rodiče byli jako vždycky perfektní, díky moc. K dispozici téměř nepřetržitě byla vedoucí RTB Pavla Přistoupilová, ve které jsme měli jako celý tým oporu. Velké díky také Ondrovi Sejpkovi za perfektní komunikaci s leteckou společností a také Mariánovi Lačnému za důvěru a podporu. Během výjezdu jsme neměli žádné zdravotní ani jiné potíže. Mě bylo ctí zpracovat přípravu a provést Reprezentaci ČR již osmou soutěží v pořadí. Děkuji. Krásné fotky z turnaje si můžete stáhnout na linku: Zpracovala: Michaela Řiháčková Koordinátorka sportu boccia České federace Spastic Handicap

Zpráva z Mistrovství Evropy, BISFed Europian Championship 2017 Boccia

Zpráva z Mistrovství Evropy, BISFed Europian Championship 2017 Boccia Zpráva z Mistrovství Evropy, BISFed Europian Championship 2017 Boccia Místo konání: Council Sports Hall of Póvoa de Varzim, Portugalsko Termín konání: 25.10.-2.11.2017 Organizátor: PCAND Paralisia Cerebral,

Více

Letní paralympijské hry - Rio de Janeiro kvalifikační průvodce a cesty kvalifikovaných našich hráčů

Letní paralympijské hry - Rio de Janeiro kvalifikační průvodce a cesty kvalifikovaných našich hráčů Letní paralympijské hry - Rio de Janeiro kvalifikační průvodce a cesty kvalifikovaných našich hráčů Soutěže, na kterých bylo možné získat body pro kvalifikaci na LPH: 2014 - Mistrovství Světa 2014 - Otevřené

Více

BISfed Soutěžní systém

BISfed Soutěžní systém BISfed Soutěžní systém 2017 2020 1. Vize 1.1. Vize BISfedu je vytvořit inkluzivní, progresivní a dynamický systém soutěží, který umožňuje každému sportovci dosáhnout svého herního potenciálu. 2. Poslání

Více

Boccia zpravodaj /12/ Domácí scéna ...

Boccia zpravodaj /12/ Domácí scéna ... 003 31/12/17 Boccia zpravodaj Vážení hráči, sportovní asistenti, vedoucí týmů, trenéři, rozhodčí, činovníci a příznivci sportu boccia České federace Spastic Handicap (SH)! Dostává se Vám do rukou třetí

Více

Nový BISFed systém Světový žebříček Hong Kong 29.května 2017

Nový BISFed systém Světový žebříček Hong Kong 29.května 2017 Nový BISFed systém Světový žebříček 017-00 Hong Kong 9.května 017 Cíl tvorby Světového žebříčku Přesný systém, který poskytne přehled úměrných sil každé strany (týmu, páru či jednotlivců). Může být také

Více

Helsinki [Hartwall-areena] (Finsko) & Stockholm [Ericsson Globe Arena] (Švédsko)

Helsinki [Hartwall-areena] (Finsko) & Stockholm [Ericsson Globe Arena] (Švédsko) 2012 76. MS Mistrovství světa Helsinki [Hartwall-areena] (Finsko) & Stockholm [Ericsson Globe Arena] (Švédsko) 4. května USA - Francie 7:2 (1:1,3:1,3:0) Helsinki (11.15 SELČ) Německo - Itálie 3:0 (1:0,1:0,1:0)

Více

Bratislava [Orange Aréna] & Košice [Steel Aréna] (Slovensko)

Bratislava [Orange Aréna] & Košice [Steel Aréna] (Slovensko) 2011 75. MS Mistrovství světa Bratislava [Orange Aréna] & Košice [Steel Aréna] (Slovensko) 29. dubna Německo - Rusko 2:0 (0:0,1:0,1:0) Bratislava (16.15) Švýcarsko - Francie 1:0 PP (0:0,0:0,0:0,1:0) Košice

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap, o.s., Oborová zdravotní pojišťovna a Krajský úřad Ústeckého kraje pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

Více

Letní paralympijské hry - Rio de Janeiro kvalifikační průvodce a cesty našich hráčů

Letní paralympijské hry - Rio de Janeiro kvalifikační průvodce a cesty našich hráčů Letní paralympijské hry - Rio de Janeiro kvalifikační průvodce a cesty našich hráčů Soutěže, na kterých bylo možné získat body pro kvalifikaci na LPH: 2014 - Mistrovství Světa 2014 - Otevřené světové poháry

Více

Národní turnaj SH v boccie I. liga

Národní turnaj SH v boccie I. liga Sportovní klub Kociánka Brno, z. s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap, z. s., Centrem Kociánka a CESA VUT Brno pořádá Národní turnaj SH v boccie 2016 I. liga pro soutěžní třídy BC1, BC2,

Více

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1. kolo TJ Březejc, z.s. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s. ve spolupráci s Centrem Kociánka, pracoviště Březejc a městem Velké Meziříčí pořádá Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 1.

Více

VÝSLEDKY Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 4. kolo

VÝSLEDKY Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 4. kolo Sportovní klub Kociánka Brno, z. s. & Emilova sportovní, z. s. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s., ve spolupráci s Centrem Kociánka emilovasportovníz.s. VÝSLEDKY Národní soutěž v boccie

Více

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Halma z. s. ve spolupráci s Českou federací boccii z. s., Českou asociací tělesně handicapovaných sportovců, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Statutárním

Více

Bratislava [Zimný štadión Ondreja Nepelu] & Košice [Steel Aréna] (Slovensko)

Bratislava [Zimný štadión Ondreja Nepelu] & Košice [Steel Aréna] (Slovensko) 2019 83. MS Mistrovství světa Bratislava [Zimný štadión Ondreja Nepelu] & Košice [Steel Aréna] (Slovensko) 10. května Finsko - Kanada 3:1 (1:1,0:0,2:0) Košice (16.15) Rusko - Norsko 5:2 (2:0,2:0,1:2) Bratislava

Více

MÍSTO KONÁNÍ Městská sportovní hala Havířov, Astronautů 9, Havířov. Kristýna Nekolová

MÍSTO KONÁNÍ Městská sportovní hala Havířov, Astronautů 9, Havířov. Kristýna Nekolová I. ZÁKLADNÍ ČÁST POŘADATEL Handicap sport club Havířov, z. s. ve spolupráci s Českou federací boccii z.s., ČATHS a za finanční podpory MŠMT, Statutárního města Havířova a Moravskoslezského kraje MÍSTO

Více

Národní soutěž v boccie 2016/2017 I. liga, 3. kolo

Národní soutěž v boccie 2016/2017 I. liga, 3. kolo Sportovní klub Kociánka Brno, z. s. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s., ve spolupráci s CESA VUT Brno a Centrem Kociánka pořádá Národní soutěž v boccie 2016/2017 I. liga, 3. kolo pro jednotlivce

Více

Moskva [VTB Ledovyj dvorec] & Sankt-Petěrburg [Sportovnyj komplex Jubilejnyj ] (Rusko)

Moskva [VTB Ledovyj dvorec] & Sankt-Petěrburg [Sportovnyj komplex Jubilejnyj ] (Rusko) 2016 80. MS Mistrovství světa Moskva [VTB Ledovyj dvorec] & Sankt-Petěrburg [Sportovnyj komplex Jubilejnyj ] (Rusko) 6. května Švédsko - Lotyšsko 2:1 PP (1:0,0:0,0:1,1:0) Moskva (16.15) USA - Kanada 1:5

Více

Národní soutěž v boccie 2016/2017 I.liga, 2.kolo

Národní soutěž v boccie 2016/2017 I.liga, 2.kolo Sportovní klub Kociánka Brno, z. s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap, z. s., CESA VUT Brno a Centrem Kociánka pořádá Národní soutěž v boccie 2016/2017 I.liga, 2.kolo pro soutěžní třídy

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

NÁRODNÍ TURNAJ V BOCCIE II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ V BOCCIE II. ligy TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap, z.s.; a za podpory firmy KnaufInsulation spol. s r.o. Krupka pořádají NÁRODNÍ TURNAJ V BOCCIE II. ligy pro sportovce zdravotních

Více

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 4. kolo

Národní soutěž v boccie SH 2018 I. a II. liga, 4. kolo Sportovní klub Kociánka Brno, z. s. & Emilova sportovní, z. s. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s., ve spolupráci s Centrem Kociánka emilovasportovníz.s. pořádá pod záštitou poslance Parlamentu

Více

Realizační tým boccie SH. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s., ve spolupráci s SK Kociánka Brno VÝSLEDKY

Realizační tým boccie SH. z pověření České federace Spastic Handicap, z. s., ve spolupráci s SK Kociánka Brno VÝSLEDKY Realizační tým boccie SH z pověření České federace Spastic Handicap, z. s., ve spolupráci s SK Kociánka Brno VÝSLEDKY Národní soutěže v boccie 2016/2017 BARÁŽ 2017 pro jednotlivce soutěžních tříd,, Sportovní

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

I. ligy, 4. kolo. pořádá. 15. 17. října 2010 SOŠ a SOU informatiky a spojů Čichnova 23, Brno

I. ligy, 4. kolo. pořádá. 15. 17. října 2010 SOŠ a SOU informatiky a spojů Čichnova 23, Brno Sportovní klub Kociánka Brno o. s. ve spolupráci s ÚSP pro TPM KOCIÁNKA a SOŠ a SOU informatiky a spojů, Oborovou zdravotní pojišťovnou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, pořádá OZP CUP v BOCCIE

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996 1 of 5 15.03.2013 14:52 Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996 Z Wikipedie, otevřené encyklopedie Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1996 byl 29. ročník této soutěže. Turnaj hostilo od

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Nagano (Japonsko) února 1998

Nagano (Japonsko) února 1998 1998 Nagano (Japonsko) 8. - 17. února 1998 Na turnaj se kvalifikovalo prvních pět týmů z MS žen 1997, Japonsko mělo účast jako pořadatel zajištěnou. USA CAN FIN CHN SWE JPN 1 USA 5 5 0 0 33:7 10 7:4 4:2

Více

TURNAJOVÝ Bulletin. 02. Zařazení turnaje 02.01 ETBF turnaj Ano 02.02 WTBA turnaj Ne 02.03 Průměrový žebříček Ano 02.04 Firo Tour bodovací Ano

TURNAJOVÝ Bulletin. 02. Zařazení turnaje 02.01 ETBF turnaj Ano 02.02 WTBA turnaj Ne 02.03 Průměrový žebříček Ano 02.04 Firo Tour bodovací Ano TURNAJOVÝ Bulletin 01. Web adresa turnaje s informacemi k turnaji 01.01 Turnajová web stránka www.czechopen.eu 01.02 Další relevantní stránka www.bowlingweb.eu 02. Zařazení turnaje 02.01 ETBF turnaj Ano

Více

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ 26. ročník Termín: 9. - 12.8.2018 Pořadatel: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

2. kolo II. ligy OZP CUP BOCCIA

2. kolo II. ligy OZP CUP BOCCIA ve spolupráci se ZŠ Komenského Nová Paka a Občanským sdružením Sportem proti bariérám Český ráj pořádá 2. kolo II. ligy OZP CUP BOCCIA 23. 24. října 2010 Tělocvična ZŠ a ZvŠ Nová Paka Komenského 555, 509

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

Ostrava CUP - MČR jednotlivců mužů a žen 2018

Ostrava CUP - MČR jednotlivců mužů a žen 2018 Rozpis Ostrava CUP - MČR jednotlivců mužů a žen 2018 A. Všeobecná ustanovení 1. Řídící orgán STK ČTS 2. Pořadatel Ing. Leoš Fiala, Štvanice 38,170 00 Praha 7 tel.: 222333418, m. 777922395, e-mail: leos.fiala@cztenis.cz

Více

OZP CUP V BOCCIE 2. kolo I. Ligy O pohár hejtmana JMK pro sportovce s centrálními poruchami hybnosti zdravotní třídy BC1, BC2, BC3 a BC4

OZP CUP V BOCCIE 2. kolo I. Ligy O pohár hejtmana JMK pro sportovce s centrálními poruchami hybnosti zdravotní třídy BC1, BC2, BC3 a BC4 Sportovní klub Kociánka Brno, z. s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap o. s., Centrem Kociánkou a Masarykovou univerzitou FSpS pořádá OZP CUP V BOCCIE 2. kolo I. Ligy O pohár hejtmana JMK

Více

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ V BOCCIE

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ V BOCCIE SC Jedličkova ústavu Praha z. s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap z. s., Magistrátem Hlavního Města Prahy a Jihoměstskou majetkovou pořádá MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ V BOCCIE týmy, páry

Více

Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize

Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize Mistrovství světa v ledním hokeji na obrazovkách České televize Ve dnech od 9. do 26. května 2014 se konalo v hlavním městě Běloruska Minsku 78. Mistrovství světa v ledním hokeji. Česká televize nabídla

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017

MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017 MEMORIÁL FRANTIŠKA HRDLIČKY O POHÁR MĚSTA TEPLICE 2017 Účastníci ročníku 2017: FK Teplice U19, Česká republika Bohemians Praha 1905 U19, Česká republika SG Dynamo Dresden U19, Německo FK AS Trenčín U19,

Více

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1995

Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1995 1 of 5 15.03.2013 15:50 Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1995 Z Wikipedie, otevřené encyklopedie Mistrovství Evropy juniorů v ledním hokeji 1995 byl 28. ročník této soutěže. Turnaj hostilo od

Více

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

OZP CUP V BOCCIE 4. kolo I. Liga

OZP CUP V BOCCIE 4. kolo I. Liga Sportovní klub Kociánka Brno o. s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap o. s., Oborovou zdravotní pojišťovnou, zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, Centrem Kociánkou a Masarykovou univerzitou

Více

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA Zpráva o účasti družstva Akce FIBA ME Turecko Reprezentační družstvo žen ČR BASKETBAL 2005 Bobrovský Jan Zpráva o účasti družstva žen ČR ME 2005 finále Finálový turnaj Mistrovství Evropy 2005 se uskutečnil

Více

C U R L I N G U V O Z ÍČKÁŘŮ

C U R L I N G U V O Z ÍČKÁŘŮ Č e s k á f e d e r a c e S p a s t i c H a n d i c a p o. s. Soutěžní řád C U R L I N G U V O Z ÍČKÁŘŮ S p a s t i c H a n d i c a p 2 0 1 1 / 2 0 1 2 Aktualizace: Platnost od: Zpracovali: Roman Suda,

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s. a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy pro sportovce zdravotních tříd BC1,

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Národní soutěž SH v boccie 2016/2017 I. liga, 1. kolo

Národní soutěž SH v boccie 2016/2017 I. liga, 1. kolo Handicap sport club Havířov, z. s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap, z. s., Magistrátem města Havířova a Krajským úřadem Moravskoslezského kraje pořádá Národní soutěž SH v boccie 2016/2017

Více

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga IV. liga JM oblasti 2014/2015 Hraje se podle posledního vydání pravidel badmintonu s výjimkou ustanovení tohoto rozpisu podle sportovních dokumentů

Více

Bowlingový turnaj s dotací ,-Kč. Informace: tel Adam Vondráček

Bowlingový turnaj s dotací ,-Kč. Informace:  tel Adam Vondráček Organizátor: Informace: Způsob přihlášení: BOWLINGZONE Pardubice Bowlingový turnaj s dotací 50.000,-Kč Osobně v herně, www.obsazovacky.cz nebo na e-mail info@bowlingzone.cz, tel. 725 828 477 Adam Vondráček

Více

MS ve fotbale 2010 JAR na obrazovkách České televize

MS ve fotbale 2010 JAR na obrazovkách České televize MS ve fotbale 2010 JAR na obrazovkách České televize Ve dnech 11.6. 11.7.2010 se v Jihoafrické republice konalo XIX. mistrovství světa ve fotbale. Česká televize nabídla svým divákům kompletní vysílací

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

Nyní se nacházíme ve druhé polovině roku 2017, přinášíme Vám tedy přehled toho, co se v letošním roce již událo a co nás teprve čeká.

Nyní se nacházíme ve druhé polovině roku 2017, přinášíme Vám tedy přehled toho, co se v letošním roce již událo a co nás teprve čeká. 002 01/09/17 Boccia zpravodaj Vážení hráči, sportovní asistenti, vedoucí týmů, trenéři, rozhodčí, činovníci a příznivci sportu boccia České federace Spastic Handicap (SH). Dostává se Vám do rukou druhý

Více

Výsledky. Mistrovství České republiky v boccie pro soutěžní třídy BC1, BC2, BC3,BC4

Výsledky. Mistrovství České republiky v boccie pro soutěžní třídy BC1, BC2, BC3,BC4 TJ Březejc, z.s. z pověření České federace Spastic Handicap, z.s. za podpory města Velké Meziříčí, ve spolupráci s Centrem Kociánka, pracoviště Březejc a 3.ZŠ Velké Meziříčí Výsledky Mistrovství České

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Zimní olympijské hry Vancouver 2010 v České televizi

Zimní olympijské hry Vancouver 2010 v České televizi Zimní olympijské hry Vancouver 2010 v České televizi (časy vysílání přímých přenosů a záznamů jsou orientační a mohou být aktuálně měněny) PÁTEK 12.2. 2010 DEN 1 SO 13.2. 2010 2:00 STUDIO SO 13.2. 2010

Více

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE A. Všeobecná ustanovení Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala Štvanice 38, 170 00 Praha 7 tel. 222 333 417, mobil 777

Více

MISTROVSTVÍ REGIONU JIŽNÍ MORAVY

MISTROVSTVÍ REGIONU JIŽNÍ MORAVY PROPOZICE - JEDNOTLIVCI MÍSTA KONÁNÍ : BOWLING HOKNA, BOWLING BLANSKO, BOWLING MIKULOV VYPISOVATEL : REGIONÁLNÍ VÝBOR ČESKÉ BOWLINGOVÉ ASOCIACE ZAČÁTEK VŠECH MISTROVSTVÍ UVEDENÝCH V TĚCHTO PROPOZICÍCH

Více

Výsledky. Národní soutěž v boccie 2016/ II. liga, 1.kolo

Výsledky. Národní soutěž v boccie 2016/ II. liga, 1.kolo TJ Březejc, z.s. z pověření České federace Spastic Handicap, z.s. za podpory města Velké Meziříčí, ve spolupráci s Centrem Kociánka, pracoviště Březejc a 3.ZŠ Velké Meziříčí Výsledky Národní soutěž v boccie

Více

MISTROVSTVÍ EVROPY - seniorů

MISTROVSTVÍ EVROPY - seniorů RYBAŘENÍ NA LETIŠTI 7. - 11. září se v polském městě Leszno, za účasti 13 států, konalo Mistrovství Evropy seniorů v rybolovné technice. ČR na ME vyslala dvě družstva, jedno mužů 6 členné a jedno žen 3

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

23. ročník ZENTIVA CUP U15 MEZINÁRODNÍHO TURNAJE MLÁDEŽE. 6.-8.6.2008 Český Krumlov

23. ročník ZENTIVA CUP U15 MEZINÁRODNÍHO TURNAJE MLÁDEŽE. 6.-8.6.2008 Český Krumlov 23. ročník MEZINÁRODNÍHO TURNAJE MLÁDEŽE ZENTIVA CUP U15 6.-8.6.2008 Český Krumlov Vážení účastníci, Červen se stal již po třiadvacáté měsícem mezinárodního turnaje družstev žáků, který v posledních letech

Více

Prize money: 100 000,- CZK. Pravidla turnaje

Prize money: 100 000,- CZK. Pravidla turnaje LAMA TENIS TOUR 2015 O nejlepší hráče DEBLU Prize money: 100 000,- CZK Pravidla turnaje Vlastní volba dvojice ve skupinové části každého kola turnaje 16 nově utvořených dvojic dle pravidel turnaje, odehraje

Více

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji MISTROVSTVÍ UNITOP ČR v ledním hokeji ROCKNET ARÉNA CHOMUTOV 27. 29. listopadu 2018 Propozice Mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji 2018 Chomutov 27. 29. listopadu 2018 Ve dnech 27 až 29. listopadu 2018

Více

Výsledková listina Národní soutěže v boccie 2016/2017 I.liga, 2.kolo

Výsledková listina Národní soutěže v boccie 2016/2017 I.liga, 2.kolo Sportovní klub ociánka Brno, z. s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap, z. s., CESA VUT Brno a Centrem ociánka Výsledková listina Národní soutěže v boccie 2016/2017 I.liga, 2.kolo soutěžní

Více

Utkání Izrael - Řecko 2:10 skončilo kvůli neoprávněnému startu hráčů kontumačně 5:0.

Utkání Izrael - Řecko 2:10 skončilo kvůli neoprávněnému startu hráčů kontumačně 5:0. 1998 18. ZOH Kvalifikace Zimních olympijských her Evropská regionální kvalifikace 26. ledna 1996 Maďarsko - Chorvatsko 7:0 (1:0,4:0,2:0) Székesfehérvár (Maďarsko) 28. ledna 1996 Maďarsko - Chorvatsko 6:0

Více

Úspěchy Publikováno:

Úspěchy Publikováno: Úspěchy 2017-2018 Publikováno: 1.1.1970 Školní rok 2017-2018 Pohár rozhlasu 2018 - krajské kolo - účast ve čtyřech kategoriích a medailové úspěchy ve čtyřech kategoriích - starší dívky a starší chlapci

Více

PROPOZICE TURNAJE Ještědská série

PROPOZICE TURNAJE Ještědská série PROPOZICE TURNAJE Ještědská série 1. Platnost předpisů a řádů Ještědská serie se řídí: a) propozicemi turnaje b) základní pravidla hry vydané Českomoravskou bowlingovou asociací c) turnaj je zařazen do

Více

Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 žen a mužů. ROZPIS pro účastníky z ČR

Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 žen a mužů. ROZPIS pro účastníky z ČR Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 ROZPIS pro účastníky z ČR 1. Technické informace Jednotlivci 1.1. DATUM Soutěž se koná 13., 14. a 15. listopadu 2008. 1.2. MÍSTO Sportovní hala

Více

Prize money: ,- CZK

Prize money: ,- CZK LAMA TOUR 2011 O nejlepší hráče DEBLU Prize money: 100 000,- CZK Nová pravidla turnaje Vlastní volba dvojice ve skupinové části každého kola turnaje 16 nově utvořených dvojic dle pravidel turnaje, odehraje

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA NÁRODNÍ SOUTĚŽ V BOCCIE III. liga

VÝSLEDKOVÁ LISTINA NÁRODNÍ SOUTĚŽ V BOCCIE III. liga TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap, z.s.; za podpory firmy KnaufInsulation spol. s r.o. Krupka VÝSLEDKOVÁ LISTINA NÁRODNÍ SOUTĚŽ V BOCCIE III. liga pro sportovce

Více

OH 2018 PCHJONGČCHANG

OH 2018 PCHJONGČCHANG OH 2018 PCHJONGČCHANG (zdroj : https://www.sport.cz/zoh/#kalendar) 4.2.2018) PÁTEK 9.2. 0:35 Curling Turnaj smíšených dvojic dopolední program 9.2. 2:00 Akrobatické lyžování Jízda v boulích kvalifikace

Více

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE A. Všeobecná ustanovení Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala Štvanice 38, 170 00 Praha 7 tel. 222 333 417, mobil 777

Více

MS 2016 ČT sport MOSKVA, PETROHRAD ZAČÁTEK VYSÍLÁNÍ ČT PÁTEK PÁ :00 STU MS ŽIVĚ USA KANADA B PÁ :30 TVU Z ŠVÉDSKO LOTYŠSKO A PÁ 6.5.

MS 2016 ČT sport MOSKVA, PETROHRAD ZAČÁTEK VYSÍLÁNÍ ČT PÁTEK PÁ :00 STU MS ŽIVĚ USA KANADA B PÁ :30 TVU Z ŠVÉDSKO LOTYŠSKO A PÁ 6.5. MS 2016 ČT sport MOSKVA, PETROHRAD DATUM ZAČÁTEK VYSÍLÁNÍ ČT ZÁPAS PÁTEK PÁ 6.5. 15:00 STU MS ŽIVĚ USA KANADA B PÁ 6.5. 17:30 TVU Z ŠVÉDSKO LOTYŠSKO A PÁ 6.5. 18:30 STU MS ŽIVĚ ČESKO RUSKO A PÁ 6.5. 23:45

Více

Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2016/2017

Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2016/2017 Systém bodování žebříčku mužů ČR pro sezónu 2016/2017 1. Zařazení hráčů na žebříčku Na žebříčku mohou být zařazeni všichni hráči hrající tyto dlouhodobé soutěže: - Extraligu ČR, 1. a 2. ligu ČR - 1, 2

Více

Rozpis PPL CUP- MČR jednotlivců mužů a žen 2015. www.cztenis.cz/mcr/ A.Všeobecná ustanovení. 1.Řídící orgán STK ČTS

Rozpis PPL CUP- MČR jednotlivců mužů a žen 2015. www.cztenis.cz/mcr/ A.Všeobecná ustanovení. 1.Řídící orgán STK ČTS Rozpis PPL CUP- MČR jednotlivců mužů a žen 2015 www.cztenis.cz/mcr/ A.Všeobecná ustanovení 1.Řídící orgán STK ČTS Ing.Leoš Fiala,Štvanice 38,170 00 Praha 7 Tel.:222333418 m.777922395 e- mail:leos.fiala

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U11: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s. a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 1. kolo II. ligy pro sportovce zdravotních tříd BC1,

Více

Čeští hráči na olympiádě v Tromso 2014

Čeští hráči na olympiádě v Tromso 2014 Čeští hráči na olympiádě v Tromso 2014 Uvádíme krátké medailonky hráčů, kteří nás budou reprezentovat na letošní šachové olympiádě v Tromsö. Jako nehrající kapitán povede tým velezkušený Vlastimil Jansa

Více

ANALÝZA ŽENSKÉHO A DÍVČÍHO BASKETBALU Reprezentační analýza

ANALÝZA ŽENSKÉHO A DÍVČÍHO BASKETBALU Reprezentační analýza ANALÝZA ŽENSKÉHO A DÍVČÍHO BASKETBALU Reprezentační analýza Analýza ženského a dívčího basketbalu z pohledu čísel vzniká zejména z důvodu zhodnocení činnosti klubů zapojených v STM. Z pohledu reprezentačních

Více

BOCCIA - KVALIFIKAČNÍ MANUÁL

BOCCIA - KVALIFIKAČNÍ MANUÁL 1 BOCCIA - KVALIFIKAČNÍ MANUÁL PARALYMPIÁDA V TOKIU 2020 Medailové disciplíny Smíšené disciplíny (7) (celkem 7) Jednotlivci BC1 Jednotlivci BC2 Jednotlivci BC3 Jednotlivci BC4 Družstva BC1/BC2 Páry BC3

Více

VÝSLEDKY. v boccie. Mikulášský turnaj. SOBOTA 12. prosince 2015 Tělovýchovný areál Univerzity Pardubice

VÝSLEDKY. v boccie. Mikulášský turnaj. SOBOTA 12. prosince 2015 Tělovýchovný areál Univerzity Pardubice Mikulášský turnaj v boccie VÝSLEDKY 16. ročník turnaje v boccie bez rozdílu kategorií SOBOTA 12. prosince 2015 Tělovýchovný areál Univerzity Pardubice Pořadatel: Partneři TJ: Sponzoři TJ: Sponzoři (věcné

Více

Tělocvična 3. ZŠ Velké Meziříčí

Tělocvična 3. ZŠ Velké Meziříčí TJ Březejc, z.s. pořádá Regionální soutěž v boccie jednotlivců 2016 pro soutěžní třídy BC1, BC2, BC3 region VÝCHOD Česká federace Spastic Handicap, z.s. Tělocvična 3. ZŠ Velké Meziříčí Neděle, 6. března

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 9. dubna 017 v Praze Dne 9.. 017 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním tenisu

Více

Reprezentace ČR. ČR - EBSL žebříček. Reprezentace ČR v roce 2011 5 0 3 35-35 14 b.

Reprezentace ČR. ČR - EBSL žebříček. Reprezentace ČR v roce 2011 5 0 3 35-35 14 b. 2011 Reprezentace ČR V roce 2011 doznala plážová kopaná v ČR několika změn. Zásadní změnou bylo jmenování Michaela Lukiče na pozici hlavního trenéra reprezentace mužů. Další podstatnou novinkou byl také

Více

Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým

Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým - 2 - PROPOZICE TURNAJE: Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým Z každé skupiny postupují 3 nejlepší týmy a 7 Lucky

Více

28. 29. 4. 2012 Curlingová hala Komárkova 12, Praha 4 Roztyly

28. 29. 4. 2012 Curlingová hala Komárkova 12, Praha 4 Roztyly SC Jedličkova ústavu Praha o. s. z pověření České federace Spastic Handicap o. s. ve spolupráci s Českým svazem curlingu pořádá Otevřené Mistrovství ČR v curlingu vozíčkářů 28. 29. 4. 2012 Curlingová hala

Více

SPORTOVNÍ KLUB JEDLIČKA LIBEREC, O. S. ve spolupráci s Jedličkovým ústavem, p. o., Liberec a Nadací Martiny Beyerové. pořádá

SPORTOVNÍ KLUB JEDLIČKA LIBEREC, O. S. ve spolupráci s Jedličkovým ústavem, p. o., Liberec a Nadací Martiny Beyerové. pořádá SPORTOVNÍ KLUB JEDLIČKA LIBEREC, O. S. ve spolupráci s Jedličkovým ústavem, p. o., Liberec a Nadací Martiny Beyerové pořádá 3. a 4. kolo Ligy Martiny Beyerové a Mistrovství ČR jednotlivců V ZÁVĚSNÉM KUŽELNÍKU

Více

Mistrovství České republiky superseniorek a superveteránů ve volejbalu pro rok 2015. JINDŘICHŮV HRADEC Městská sportovní hala

Mistrovství České republiky superseniorek a superveteránů ve volejbalu pro rok 2015. JINDŘICHŮV HRADEC Městská sportovní hala Mistrovství České republiky superseniorek a superveteránů ve volejbalu pro rok 2015 JINDŘICHŮV HRADEC Městská sportovní hala sobota 17. října a neděle 18. října 2015 Mistrovství České republiky superseniorek

Více

OZP CUP V BOCCIE 4. kolo I. Liga

OZP CUP V BOCCIE 4. kolo I. Liga Sportovní klub Kociánka Brno o.s. ve spolupráci s Českou federací Spastic Handicap o.s., Oborovou zdravotní pojišťovnou, zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, Centrum Kociánkou a Masarykovou univerzitou

Více

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Popis soutěže více kurtů, více zápasů pro každého! Jedinečná soutěž na 7 krytých kurtech formou nafukovací haly, která nemá v celé Evropě obdoby. Soutěž obsahuje tři

Více

Národní soutěž v boccie 2016/ III. liga

Národní soutěž v boccie 2016/ III. liga TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap, z.s. a za podpory firmy KnaufInsulation spol. s r.o. Krupka pořádá Národní soutěž v boccie 2016/2017 - III. liga pro jednotlivce

Více

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy

NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy TJ zdravotně postižených Nola z pověření České federace Spastic Handicap, o.s., Oborová zdravotní pojišťovna a Krajský úřad Ústeckého kraje pořádají NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 3. kolo I. ligy pro

Více

OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. liga a III. liga

OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. liga a III. liga Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Nola a Oborová zdravotní pojišťovna pořádají OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. liga a III. liga pro sportovce zdravotních tříd BC1, BC2, BC3, BC4 Teplice 18. - 19.

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

1. národní turnaj v CURLINGU vozíčkářů

1. národní turnaj v CURLINGU vozíčkářů SC Jedličkova ústavu Praha o.s. z pověření České federace Spastic Handicap o.s. ve spolupráci s Českým svazem curlingu pořádá 1. národní turnaj v CURLINGU vozíčkářů PRAHA 29. března 2009 Curlingová hala

Více

Turnaje se zúčastní 56 týmů Týmy budou rozděleny do 8 skupin po 7 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým

Turnaje se zúčastní 56 týmů Týmy budou rozděleny do 8 skupin po 7 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým - 2 - PROPOZICE TURNAJE: Turnaje se zúčastní 56 týmů Týmy budou rozděleny do 8 skupin po 7 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým Z každé skupiny postupují 3 nejlepší týmy a 8 Lucky

Více

BAREVNÝ SPORTOVNÍ TÝDEN

BAREVNÝ SPORTOVNÍ TÝDEN NESTŮJ! POJĎ SE PŘIDAT, MÁŠ PRÁVO MÍT KAMARÁDY! Základní školy v Děčíně: ZŠ Školní, ZŠ Dr. Miroslava Tyrše a ZŠ Vojanova spolu s Domem dětí a mládeže Teplická, Děčín IV Okresní radou AŠSK Děčín, BK Děčín

Více

PROPOZICE eské Amatérské bowlingové ligy ABL 15. ro ník podzim 2014

PROPOZICE eské Amatérské bowlingové ligy ABL 15. ro ník podzim 2014 PROPOZICE České Amatérské bowlingové ligy ABL 15. ročník podzim 2014 1. Pořadatel soutěže SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická 30, 162 00 Praha 6 Ořechovka Tel.: +420 608 862 698, e-mail: info@bowlingweb.cz

Více

PPL CUP- MČR jednotlivců mužů a žen 2017

PPL CUP- MČR jednotlivců mužů a žen 2017 Rozpis PPL CUP- MČR jednotlivců mužů a žen 2017 A. Všeobecná ustanovení 1. Řídící orgán STK ČTS 2. Pořadatel Ing. Leoš Fiala,Štvanice 38,170 00 Praha 7 tel.:222333418 m.777922395, e-mail: leos.fiala@cztenis.cz

Více