Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce"

Transkript

1 Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon). Název veřejné zakázky: Výměna oken na bytovém domě Osada Míru č.p. 306, Dolní Benešov Veřejný zadavatel: Město Dolní Benešov se sídlem: Hájecká 65, Dolní Benešov IČ: DIČ: CZ zastoupen: Martin Štefek, statutární zástupce bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava č. účtu: /0800 Dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu realizovanou výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon). Zadavatel rozhodl, že v souladu s 18 odst. 3 zákona není tato veřejná zakázka zadávána podle zákona. Pojmy či postupy použité v rámci tohoto zadávacího řízení, které odpovídají pojmům či postupům obsaženým v zákoně, jsou použity pouze z důvodu dodržení zásad uvedených v 6 zákona, a dále z důvodu zachování jednotné terminologie při zadávání veřejných zakázek. 1. Vymezení druhu a předmětu veřejné zakázky: Předmětem zakázky je vypracování cenové nabídky na demontáž stávajících dřevěných zdvojených oken a montáž níže specifikovaných oken do stejných případně stavebně upravených otvorů. T1 48 ks plastové okno 1500 x 1300, stavební tloušťka rámového profilu min.72 mm, dvoukřídlové se štulpem (bez středového sloupku), akt. křídlo otvíravě sklápěcí, zasklení izolačním čirým dvojsklem U=1,1W/m 2 K. Kování bude celoobvodové, barevnost okenních rámů BÍLÁ. Okna budou opatřena stavěčem-brzdou proti otevření větrem s aretací nejméně ve třech polohách.

2 T2 Bude ponechán stávající teracový parapet. Součástí dodávky okna bude vnější hliníkový parapetní plech v barvě BÍLÉ š= 300 mm. Součástí dodávky okna bude interiérová, ručně ovládaná, vodorovná, hliníková žaluzie v obou křídlech. Součástí dodávky bude vnější, pevná síť proti hmyzu s rámem v barvě BÍLÉ jen na OS křídlo. 2 ks 20 ks plastové sklepní okno 900 x 600, stavební tloušťka rámového profilu min.70 mm, jednoduché sklopné, zasklení izolačním matným nebo ornamentálním dvojsklem U=1,1W/m 2 K. Barevnost okenních rámů je BÍLÁ. V nabízené ceně budou započteny také následující práce: a) Připojovací spára mezi okenním rámem a ostěním bude provedena s parotěsnou zábranou z exteriéru i interiéru tak, aby provedení vyhovovalo normě ČSN b) Oprava vnitřního ostění vč. malby. Předmětem plnění jsou veškeré podpůrné činnosti zhotovitele vedoucí ke splnění zakázky, např. likvidace a odvoz vybouraných oken a dveří, provádění úklidu, přeprava výrobků na místo dodávky, provedení bezpečnostních opatření, montáž a demontáž lešení, atp. Součástí zakázky je provedení funkčních zkoušek dodaných oken a dveří a předložení certifikátů a atestů potřebných k převzetí hotového díla investorem. 2. Doba plnění : Doba plnění je požadovaná 11/ Místo plnění : Místem plnění je bytový dům na ul. Osada Míru č.p. 306, pozemek par. č. 730/ Zadávací dokumentace a prohlídka místa plnění Prohlídka místa plnění veřejné zakázky je stanovena na v hodin (kontakt pan Alfréd Lelek, tel.: , kl. 17, ). 5. Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů : Zadavatel požaduje splnění základních kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 53 zákona, profesních kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 54 zákona, ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 55 zákona a technických kvalifikačních předpokladů podle ustanovení 56 zákona (podrobně popsáno v článku 11, bod 3). 6. Způsob hodnocení nabídek : Hodnocení nabídek bude provedeno hodnotící komisí podle ekonomické výhodnosti nabídky podle níže uvedených kritérií s uvedenou váhou kritéria v %. Nabídková cena % Délka záruky v měsících %

3 Způsob hodnocení nabídek a) kritérium, pro které má nejvhodnější nabídka minimální hodnotu kritéria (výše ceny) Počet bodů kritéria = 100 * hodnota nejvhodnější nabídky/hodnota nabídky b) kritérium, pro které má nejvhodnější nabídka maximální hodnotu kritéria (délka záruky) Počet bodů kritéria = 100 * hodnota nabídky/hodnota nejvhodnější nabídky c) celkové hodnocení Počet bodů získaných v rámci kritéria * váha kritéria v % 7. Lhůta pro podání nabídek a otevírání obálek : Lhůta pro podání nabídek končí dne ve hod. Otevírání obálek s nabídkami proběhne dne ve hod., v budově Městského úřadu v Dolním Benešově, Hájecká 65, Dolní Benešov, v zasedací místnosti v kanceláři starosty města. Za každého uchazeče, který podal ve lhůtě pro podání nabídek nabídku, je oprávněna otevírání obálek s nabídkami se účastnit osoba, která se prokáže dokladem svého oprávnění jednat za uchazeče (plná moc, pověření) nebo dokladem osvědčujícím oprávnění této osoby jednat jménem uchazeče (např. originál nebo kopie výpisu z obchodního rejstříku ne starší než 90 dnů). Funkci komise pro otevírání obálek s nabídkami vykonává podle ustanovení 71 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách komise pro posouzení a hodnocení nabídek. 8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči vázání nabídkami - zadávací lhůta: Uchazeči jsou svými nabídkami vázáni po dobu 90 dnů; tato lhůta začne okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. 9. Zpracování nabídkové ceny : Nabídková cena bude vypočtena na základě ocenění položek soupisu prací dle výkazu výměr na základě jednotkových cen a sazeb stavebních nákladů. Jednotkové ceny budou platné po celou dobu výstavby. Ve smlouvě o dílo bude uvedeno, že nabídková cena obsahuje veškeré náklady nezbytné k realizaci díla a že cena je maximální, je stanovena na základě rozpočtu, který se považuje za úplný a závazný a že obsahuje předpokládané cenové vlivy v čase plnění. Na krycím listě bude nejdříve uvedena celková nabídková cena bez DPH, s DPH takto: - celková cena díla bez DPH - DPH - celková cena díla s DPH 10. Platební podmínky : Úhrada ceny bude prováděna na základě měsíčních faktur, vystavených na základě zjišťovacích protokolů provedených stavebních prací, odsouhlasených objednatelem se splatností do 60 dnů a zádržným ve výši 10 % z hodnoty každé faktury. Záloha nebude poskytována.

4 11. Formální náležitosti nabídky : Zadavatel požaduje, aby jednotlivé listy nabídky byly očíslovány a pevně spojeny tak, aby nemohlo být s jednotlivými listy nabídky volně nakládáno (např. protažením provázku otvorem v listech a zapečetěním spojení obou konců). Zadavatel požaduje předložit písemnou nabídku, která bude obsahovat: 1) Obsah nabídky 2) Krycí list nabídky 3) Doklady o kvalifikaci dodavatele 4) Návrh smlouvy o dílo 5) Oceněný výkaz výměr 1) Obsah nabídky V obsahu doporučujeme přehledně uvést jednotlivé části nabídky s vyznačením stran, kde se nacházejí. 2) Krycí list nabídky Bude obsahovat tyto informace: a) informace o uchazeči - obchodní jméno - sídlo - IČ, DIČ - jméno oprávněného zástupce k podpisu smlouvy (Pokud není tato osoba členem statutárního orgánu zájemce, prokuristou nebo ředitelem odštěpného závodu, přiložte za tuto krycí listinu originál nebo ověřenou kopii zmocnění k jednání). b) nabídková cena /kritérium hodnocení - váha 85% Nabídková cena bude zpracována dle pokynů v bodě 9.- Zpracování nabídkové ceny. c) délka záruční doby na celé dílo v měsících /kritérium hodnocení váha 15% Uvedení délky záruční doby na celé dílo v měsících. Minimální záruční doba je 60 měsíců na celé dílo. Maximální záruční doba na celé dílo je 120 měsíců. d) délka platnosti nabídky Zde bude prohlášení uchazeče, jak dlouho je svojí nabídkou vázán. Požadovaná délka platnosti nabídky zadavatelem je uvedena v bodě 8.- Lhůta, po kterou jsou uchazeči vázání nabídkami - zadávací lhůta. e) seznam subdodavatelů Zde bude uveden seznam subdodavatelů nad 10 % podílu na realizaci zakázky s uvedením prací, které budou vykonávat (s doložením příslušných dokladů, viz bod 5. Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů). V případě, že uchazeč bude veškeré práce provádět sám, uvede tuto skutečnost výslovně v krycím listu 3) Doklady o kvalifikaci dodavatele (uchazeče) Zadavatel požaduje splnění kvalifikace dle 50 odst. 1 písm. a) až d) zákona, tj.:

5 - základní kvalifikační předpoklady dle 53 zákona - formou čestného prohlášení dle 53 odst. 1 zákona podepsaného osobou oprávněnou jednat za či jménem uchazeče. - profesní kvalifikační předpoklady dle 54 zákona - výpisem z obchodního rejstříku, pokud je v něm uchazeč zapsán či výpisem z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, - dokladem o oprávnění k podnikání živnostenský list vztahující se k předmětu zakázky (např. výroba a montáž oken, dveří a dalších výplní stavebních otvorů z plastů) - dokladem osvědčujícím odbornou způsobilost dodavatele nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje osvědčení stavbyvedoucího o autorizaci v oboru pozemní stavby - ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady dle 55 zákona - předložením pojistné smlouvy, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetí osobě minimálně ve výši odpovídající částce 1 mil. Kč. - technické kvalifikační předpoklady dle 56 zákona - doložit osvědčení objednatelů nebo čestné prohlášení dodavatele o řádném plnění 3 obdobných zakázek provedených uchazečem za poslední 3 roky 4) Ostatní informace k prokazování kvalifikace Do předmětného zadávacího řízení předkládá dodavatel pouze kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Uchazeč, kterému bude přidělena veřejná zakázka, je povinen v rámci poskytnuté součinnosti při uzavření smlouvy předložit požadované listiny prokazující splnění požadované kvalifikace v originále nebo v úředně ověřené kopii. Doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být k poslednímu dni (tj. ke dni podpisu příslušné smlouvy), ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dní. 5) Text smlouvy V nabídce bude přiložena smlouva o dílo podepsaná oprávněnou osobou ze strany uchazeče. Text smlouvy o dílo uvedený v příloze č.1 je pro uchazeče závazný! 12. Označení a způsob podání nabídky : Uchazeči nabídku podají v písemné formě v uzavřené obálce. Obálka s nabídkou bude označena názvem veřejné zakázky VÝZVA Výměna oken na bytovém domě Osada Míru č.p. 306, Dolní Benešov - NEOTVÍRAT a bude na ní uvedena adresa, na níž je možné zaslat uchazeči případné oznámení o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Zadavatel doporučuje uchazečům, aby obálku s nabídkou na uzávěru opatřili razítkem, pokud jej uchazeč používá, případně podpisem uchazeče, je-li fyzickou osobou, či podpisem osoby vykonávající funkci statutárního orgánu uchazeče, je-li uchazeč právnickou osobou. Nabídky musí být zadavateli doručeny do konce lhůty pro podání nabídek. Nabídky, které budou zadavateli doručeny po uplynutí této lhůty, zadavatel neotevře a vyrozumí uchazeče o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. Nabídka musí být podepsaná osobou k tomu oprávněnou (viz článek 11). Nabídka bude zpracována v českém jazyce.

6 13. Místo a doba pro podání nabídky: Místo pro doručení nabídek poštou je doručovací adresa: Město Dolní Benešov, Hájecká 65, Dolní Benešov, a to na dodejku. Osobně se nabídka podává zadavateli v budově Městského úřadu Dolní Benešov, Hájecká 65, Dolní Benešov, na sekretariátě starosty, k rukám paní Brigity Opíchalové, a to v pracovních dnech od 8:00 12:00 a 13:00 14:30 hodin. Nabídky musí být zadavateli doručeny před uplynutím lhůty pro podání nabídek podle čl. 7. této části zadávací dokumentace. 14. Další podmínky zadávacího řízení : a) Uchazeč může podat pouze jednu nabídku. b) Zadavatel nepřipouští variantní řešení. c) Žádná osoba se nesmí zúčastnit tohoto výběrového řízení jako uchazeč více než jednou. d) Náklady uchazečů spojené s účastí ve výběrovém řízení zadavatel nehradí. e) Uchazeč podáním nabídky uděluje zadavateli svůj výslovný souhlas se zveřejněním podmínek jeho nabídky v rozsahu a za podmínek vyplývajících z příslušných právních předpisů (zejména zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění). Zadavatel se zavazuje, že vyjma skutečností uvedených v předcházející větě, považuje informace o uchazečích získané při tomto výběrovém řízení za důvěrné. f) Vybraný uchazeč je na základě 2e) zákona č. 320/2001 Sb. o finanční kontrole osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. g) Pokud nabídka nebude úplná nebo v ní nebudou obsaženy veškeré doklady a informace stanovené zákonem o veřejných zakázkách, touto výzvou nebo zadávací dokumentací, nebude hodnocena. h) Zadavatel si vyhrazuje právo formou dodatečných informací v průběhu lhůty pro podání nabídek měnit, doplnit či upřesnit s výjimkou zásadních bodů ostatní podmínky zadání zakázky. i) Zadavatel je oprávněn zrušit zjednodušené podlimitní řízení na veřejnou zakázku dle této výzvy, a to až do uzavření smlouvy. j) Zadavatel si vyhrazuje právo jednat s vybraným uchazečem o konkrétní náplni smlouvy o dílo, včetně změn termínů realizace v souvislosti s přidělením finančních prostředků. k) Zadavatel si vyhrazuje právo uzavřít s úspěšným uchazečem smlouvu na částku v mezích dostupných finančních prostředků. V případě, že nejnižší technicky přijatelná nabídka překračuje dostupný rozpočet, vyhrazuje si zadavatel právo jednat s příslušným uchazečem s cílem redukovat rozsah prací, případně upravit jiné smluvní podmínky tak, aby snížil cenu nabídky na takovou úroveň, která by se stala pro zadavatele přijatelnou. V případě, že jednání s vybraným uchazečem nebude úspěšné, bude tento uchazeč odmítnut a výzva bude zadavatelem následně předložena dalšímu uchazeči dle stanoveného pořadí. V Dolním Benešově dne Martin Štefek starosta města Příloha č. 1 Text smlouvy o dílo

7 SMLOUVA O DÍLO Objednatel : Město Dolní Benešov sídlem Městského úřadu Hájecká 65, Dolní Benešov IČ: DIČ: CZ zast.: Martinem Štefkem - starostou zástupce ve věcech smluvních: Martin Štefek...., tel.: zástupce ve věcech technických a realizačních: Alfréd Lelek., tel.: (dále jen objednatel ) a Zhotovitel :.. sídlem.. IČ: DIČ: zapsaný u. bankovní spojení. jednající.. zástupce ve věcech smluvních:, tel.: zástupce ve věcech technických a realizačních:..., tel.: (dále jen zhotovitel ) uzavřeli tuto Smlouvu o dílo: I. PŘEDMĚT DÍLA 1. Předmětem díla dle této smlouvy je provedení díla s názvem Výměna oken na bytovém domě Osada Míru č.p. 306, Dolní Benešov (dále označovaných jen jako dílo ). 2. Kdykoliv v průběhu provádění díla může objednatel jednostranně změnit rozsah prováděného díla, a to jak jeho zúžením (méněpráce) či rozšířením (vícepráce). II. MÍSTO PROVÁDĚNÍ DÍLA 1. Dílo bude prováděno na objektu umístěném na pozemku parc. č. 730/14 v katastrálním území Dolní Benešov (dále jen místo provádění díla ). 2. Objednatel prohlašuje, že je vlastníkem objektu i pozemku parc. č. 730/14.

8 3. Zhotovitel prohlašuje, že si místo provádění díla prohlédl a neshledal na něm žádných překážek pro provádění díla. III. TERMÍN PROVÁDĚNÍ DÍLA 1. Dílo bude prováděno v následujících pro zhotovitele závazných termínech: a) Převzetí staveniště: b) Zahájení provádění díla: c) Předání dokončeného díla: d) Předání vyklizeného staveniště: Na základě písemného pokynu objednatele provedeného např. i zápisem do stavebního deníku je zhotovitel povinen přerušit provádění díla, přičemž o dobu přerušení provádění díla, ke kterému došlo na žádost objednatele bez zavinění zhotovitele, se o stejnou dobu prodlužují výše uvedené termíny provádění díla. 3. V případě, že objednatel bude požadovat provedení víceprací, prodlužuje se termín pro předání dokončeného díla pouze v případě, že rozsah víceprací činí více nežli 10 % z celkové ceny díla včetně DPH a pouze v případě, že zároveň bude změna termínu pro předání dokončeného díla (jeho prodloužení) sjednána písemným dodatkem k této smlouvě. IV. CENA DÍLA 1. Cena díla je sjednána jako pevná a nepřekročitelná, není-li v této smlouvě výslovně sjednáno jinak. Zhotovitel jako profesionál v daném oboru si je vědom obvyklých rizik a případných vícenákladů spojených s prováděním díla a tudíž veškerá taková rizika a případné vícenáklady do ceny díla již zakalkuloval. 2. Cena díla činí.,- Kč + DPH. 3. DPH bude účtována dle platných právních předpisů. Přičemž přesná specifikace DPH co se týče jejích sazeb je uvedena v cenové nabídce. 4. Cena díla může být zvýšena pouze v případě, že objednatel bude požadovat provedení víceprací a ohledně rozsahu víceprací a jejich ocenění bude smluvními stranami přijat písemný dodatek. 5. V případě, že bude objednatel požadovat omezení rozsahu prováděného díla (méněpráce), bude cena méněprací odečtena od celkové ceny díla. Cena méněprací bude určena podle cen uvedených v položkovém rozpočtu a nebude-li tento k dispozici a mezi smluvními stranami nedojde k dohodě, určí cenu méněprací osoba, která zpracovala projektovou dokumentaci díla. V. PLATEBNÍ PODMÍNKY 1. Cenu díla je zhotovitel oprávněn účtovat po dokončení díla, a to na základě skutečně provedených prací a dodávek a vystavených faktur daňových dokladů po předání díla, avšak maximálně do výše 90 %

9 fakturované částky se splatností 60 dnů. Zbývající část ceny díla bude zhotoviteli uhrazena 6 měsíců po předání díla po odstranění veškerých vad a nedodělků. 2. K faktuře zhotovitel doloží v kopii objednatelem podepsaný zápis ve stavebním deníku, kterým objednatel potvrdí, že dílo bylo řádně dokončeno. 3. Bude-li prováděné dílo vykazovat vady, počne splatnost faktury běžet až od data jejich odstranění. 4. Splatnost faktur je sjednána na 60 dní. 5. Cena díla bude placena převodem ve prospěch výše uvedeného účtu zhotovitele. VI. PROVÁDĚNÍ DÍLA 1. Zhotovitel je povinen dílo provádět v souladu s touto smlouvou a dalšími podklady, právními předpisy, ČSN a EN. 2. Při provádění díla je zhotovitel povinen dodržovat zejména veškeré bezpečnostní, protipožární, hygienické a ekologické právní předpisy, jakož i pokyny objednatele a příslušných správních orgánů. 3. Postup při provádění díla je zhotovitel povinen zapisovat na konci každého dne provádění díla do stavebního deníku. Stavební deník bude tzv. propisovací a každá stránka tudíž bude provedena nejméně ve 2 listech. Zhotovitel je povinen zajistit, aby stavební deník byl trvale přístupný objednateli. Objednatel je oprávněn do stavebního deníku nahlížet a činit do něj své záznamy a vyjadřovat se k záznamům zhotovitele. K záznamům objednatele, pokud to z jejich povahy vyplyne, je zhotovitel povinen se vyjádřit ve lhůtě 2 pracovních dnů. Objednatel je oprávněn ponechat si pro svou potřebu jedno vyhotovení (kopie) zápisů ve stavebním deníku. Stavební deník zhotovitel povede od data převzetí staveniště do konce záruční doby. 4. V případě zjištění vadného provádění díla zhotovitelem je objednatel oprávněn nařídit zhotoviteli přerušení provádění díla, a to až do doby nežli zhotovitel zajistí zjednání nápravy (zjednáním nápravy se přitom rozumí zejména odstranění stávajícího závadného stavu a přijetí opatření k tomu, aby dílo mohlo být prováděno bezvadně). O dobu takového přerušení provádění díla se neprodlužuje termín pro provedení a předání dokončeného díla. 5. V případě, že při dalším provádění díla bude určitá část díla zakryta, je zhotovitel zápisem do stavebního deníku povinen objednatele na tuto skutečnost alespoň 3 pracovní dny předem upozornit. Poruší-li zhotovitel tuto svou povinnost je objednatel oprávněn požadovat, aby zhotovitel na své náklady zakryté práce odkryl a umožnil objednateli jejich kontrolu. 6. Zhotovitel se zavazuje na staveništi udržovat přiměřenou čistotu a pořádek a zejména zajistit úklid okolí, pokud dojde k jeho znečištění činností zhotovitele. 7. V případě, že činností zhotovitele při provádění díla dojde ke vzniku škod či uložení sankcí ze strany správních orgánů, a objednatel takové škody či sankce uhradí nebo je uzná a bude připraven je uhradit, je zhotovitel povinen objednateli takto vynaložené náklady uhradit ve lhůtě 15 dnů od výzvy objednatele. VII. PŘEDÁNÍ DÍLA

10 1. Zhotovitel objednatele vyzve k převzetí díla písemně alespoň 7 dní předem. 2. Objednatel je povinen převzít pouze řádně dokončené dílo. Pro účely této smlouvy se za řádně dokončené dílo považuje dílo prosté jakýchkoliv vad a nedodělků. 3. O předání a převzetí díla bude sepsán předávací protokol. 4. Spolu s předáním díla je zhotovitel povinen objednateli předat záruční listy, certifikáty, prohlášení o shodě a jiné obdobné doklady k dodávkám dodaným zhotovitelem v rámci díla, jakož i protokoly o provedených kontrolách a zkouškách. VIII. ZÁRUKA, ODPOVĚDNOST ZA VADY A REKLAMACE 1. Zhotovitel poskytuje objednateli na dílo záruční dobu v délce.. měsíců. 2. Záruční doba počíná plynout od předání řádně dokončeného díla. 3. Po dobu po kterou bude během záruční doby reklamace vyřizována, záruční doba neběží a pokračuje ve svém běhu až po řádném vyřízení reklamace. 4. V případě zjištění vad na díle, je zhotovitel povinen zjištěné vady odstranit do 7 dnů od jejich nahlášení objednatelem. Bude-li se jednat o vady havarijní, je zhotovitel povinen vady odstranit do 24 hodin od jejich nahlášení. Za havarijní vady se považují vady, které hrubě ztěžují či znemožňují užívání díla či jeho části, nebo vady, které způsobují další škody. 5. Nedojde-li k odstranění vad ze strany zhotovitele ani ve lhůtě dalších 7 dnů a u havarijních vad ani ve lhůtě dalších 24 hodin, je objednatel oprávněn vady odstranit sám nebo prostřednictvím třetí osoby a náklady vynaložené na odstranění vad zhotoviteli vyúčtovat, a to spolu se smluvní pokutou ve výši 50 % z nákladů vynaložených na odstranění vad, přičemž zaplacením smluvní pokuty není jakkoliv dotčeno právo na náhradu škod. 6. Ustanoveními uvedenými v této smlouvě nejsou jakkoliv dotčeny další nároky objednatele z odpovědnosti za vady či ze záruky vyplývající z příslušných právních předpisů. Volba mezi jednotlivými nároky přísluší objednateli. 7. Reklamace je objednatel u zhotovitele mimo jiné uplatňovat kdykoliv na tomto tel. čísle Vlastníkem díla je od jeho počátku objednatel. IX. DALŠÍ UJEDNÁNÍ 2. K postoupení jakékoliv pohledávky vzniklé vůči objednateli na základě této smlouvy nebo v souvislosti s touto smlouvou je zhotovitel oprávněn pouze s výslovným písemným souhlasem objednatele. 3. V případě změny názvu, sídla, kontaktních údajů apod. je zhotovitel o tomto povinen objednatele bezodkladně informovat.

11 4. Odpovědnost za škodu na díle nese zhotovitel od data předání staveniště do data předání dokončeného díla. 5. Zhotovitel nese sám odpovědnost za materiál, nářadí, stroje apod. umístěné či ponechané na místě provádění díla. 6. Zhotovitel se zavazuje seznámit se s pravidly pohybu v předmětných prostorách objednatele a s těmito přiměřeným způsobem seznámit také své zaměstnance a dodavatele tak, aby i tito pravidla pohybu v předmětných prostorách objednatele dodržovali. X. UKONČENÍ SMLOUVY 1. Objednatel je oprávněn odstoupit od této smlouvy mimo jiné právními předpisy stanovené případy také v případě, že zhotovitel bude dílo provádět v rozporu s touto smlouvou či jejími podklady a nápravu nezjedná ani v přiměřené lhůtě (max. však ve lhůtě 15 dnů) poté, co objednatel zhotovitele na možnost odstoupení písemně upozorní. 2. Objednatel je oprávněn odstoupit od této smlouvy mimo jiné právními předpisy stanovené případy také v případě, že zhotovitel bude v prodlení s prováděním díla či jakékoliv jeho části o dobu delší nežli 30 dnů či v případě, že zhotovitel bude při provádění díla po dobu delší 30 dnů zcela či převážně nečinný a nečinnost nebude odůvodněna objektivními překážkami či dodržováním technologických lhůt, a nápravu zhotovitel nezjedná ani v přiměřené lhůtě (max. však ve lhůtě 15 dnů) poté, co objednatel zhotovitele na možnost odstoupení písemně upozorní. XI. SANKCE 1. Pro případ prodlení objednatele s úhradou peněžitých plnění vůči zhotoviteli je objednatel povinen zaplatit zhotoviteli úrok z prodlení z dlužné částky ve výši stanovené dle Nařízení vlády č. 142/1994 Sb. 2. Pro případ prodlení s předáním řádně dokončeného díla je zhotovitel povinen objednateli zaplatit smluvní pokutu ve výši 0,1 % z celkové ceny díla včetně DPH za každý den prodlení. 3. Pro případ prodlení s předáním vyklizeného staveniště je zhotovitel povinen objednateli zaplatit smluvní pokutu ve výši 0,1 % z celkové ceny díla včetně DPH za každý den prodlení. 4. Pro případ prodlení s odstraněním vad je zhotovitel povinen objednateli zaplatit smluvní pokutu ve výši 500,- Kč za každou reklamovanou vadu a den prodlení. 5. Pro případ prodlení s odstraněním havarijních vad je zhotovitel povinen objednateli zaplatit smluvní pokutu ve výši 2.000,- Kč za každou reklamovanou vadu a den prodlení. 6. Pro případ, že by objednatel v souladu s touto smlouvou od smlouvy odstoupil, z důvodů uvedených v č. X této smlouvy, je zhotovitel povinen objednateli zaplatit smluvní pokutu ve výši 25 % z celkové ceny díla včetně DPH. 7. Zaplacením kterékoliv smluvní pokuty není jakkoliv dotčeno právo na náhradu škod ani povinnost splnit sankcionovanou povinnost.

12 XII. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ 1. Tuto smlouvu je možno měnit nebo doplňovat pouze formou písemných vzestupně číslovaných dodatků. 2. V záležitostech touto smlouvou výslovně neupravených se smluvní strany řídí ustanoveními 536 a n. zákona č. 513/1991 Sb. (obchodním zákoníkem) a dalšími příslušnými obecně závaznými právními předpisy. 3. Případná neplatnost některého z ustanovení této smlouvy, ať už způsobená rozporem s právními předpisy, následnou změnou právních předpisů, chybou v psaní či počítání či z jakýchkoliv jiných důvodů, nezakládá neplatnost celé smlouvy, ale pouze neplatnost takto postiženého ustanovení smlouvy. Pro případ neplatnosti některého z ustanovení smlouvy se smluvní strany zavazují postižené ustanovení nahradit ustanovením, které nejlépe odpovídá obsahu a účelu neplatného ustanovení. 4. Tato smlouva je vyhotovena ve 2 stejnopisech, jež oba mají platnost originálu a z nichž po jednom obdrží každá ze smluvních stran. 5. Smluvní strany prohlašují, že si tuto smlouvu pozorně přečetly, uzavřely ji svobodně a vážně, nikoliv v tísni či za nápadně nevýhodných podmínek, na důkaz čehož stvrzují smlouvu svými podpisy. V Dolním Benešově dne. Objednatel :. Zhotovitel :.

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov.

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

uzavřeli tuto Smlouvu o dílo: I. PŘEDMĚT DÍLA

uzavřeli tuto Smlouvu o dílo: I. PŘEDMĚT DÍLA SMLOUVA O DÍLO Objednatel : Zhotovitel : Město Dolní Benešov sídlem Městského úřadu Hájecká 65, Dolní Benešov 747 22 IČ: 00299979 zast.: Martinem Štefkem - starostou zástupce ve věcech smluvních: Martin

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na dodávku

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na dodávku Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na dodávku Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Střední průmyslová škola elektrotechniky a informačních technologií vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna oken dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona

Více

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,pouzdřany, ul. Hlavní - zvýšení bezpečnosti chodců TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANÉ mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán pouze

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadanou mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán

Více

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,šitbořice - márnice a kolumbárium

- veřejná zakázka malého rozsahu. Název zakázky:,,šitbořice - márnice a kolumbárium VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVANÉ mimo rámec zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude používán pouze metodicky - veřejná zakázka

Více

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno 58 793 91 Úvalno Výzva více zájemcům k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení k veřejné zakázce na výstavbu víceúčelových hřišť

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče k předložení

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Chodník v obci Zašová Luhy Jedná se o zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona). Zadavatel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky na stavební práce zadávané mimo rámec zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) zákon bude pouţíván pouze metodicky

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

SMLOUVA O DÍLO č.../2016

SMLOUVA O DÍLO č.../2016 SMLOUVA O DÍLO č..../2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Hotelová

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE Přírodovědecká fakulta 128 43 PRAHA 2 - Albertov 6 +42 2 2491 9868 fax: +42 2 21952174 JMÉNO FIRMY ADRESA adresa Naše Č.j.: PID: UK 13- V Praze dne Vyřizuje: ing.bečvář Telefon:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE na zakázku se nevztahuje zákon č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Preambule. Identifikační údaje zadavatele.

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Preambule. Identifikační údaje zadavatele. OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje zakázku malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3) zákona 137/2006

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ve smyslu ust.

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu zadávané v souladu se

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP Pardubice, tř. Míru oprava, rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450 generální klíč 1. Základní údaje o zadavateli: Rozvojový

Více

ČÍSLO ÚČTU: /0100 TEL:

ČÍSLO ÚČTU: /0100 TEL: IČ:00300268 DIČ:CZ00300268 BANK.SPOJENÍ:KB Praha 8 ČÍSLO ÚČTU:15730-081/0100 TEL:266106111 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA PRAHA DNE SOŠ/Ř- 061/2009 Hampl / 565 5.8.2009 Věc: Výzva

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č.

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č. Název zakázky Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů Zadavatel zakázky: Adresa: Vidov 51, 370 07 Č. Budějovice 1/6 1. Vyhlášení zadávacího řízení Tato zakázka nespadá pod režim zákona č. 137/2006

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

"Rumburk - rekonstrukce povrchů místních komunikací"

Rumburk - rekonstrukce povrchů místních komunikací Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, se sídlem Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 p. Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

M ě s t o N o v é M ě s t o n a d M e t u j í VÝZVA

M ě s t o N o v é M ě s t o n a d M e t u j í VÝZVA VÝZVA zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku Výměna oken Dům zdraví, 28.října č.p.415, Nové Město nad Metují, kterou vyhlašuje město Nové Město nad Metují v souladu s ustanovením 6 a v návaznosti

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Věc: Výzva k podání

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ Slezská 7, 120 56 Praha 2 227 010 111, 227 010 114 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

Malování prostor školní kuchyně

Malování prostor školní kuchyně Střední průmyslová škola na Proseku Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1531/2013 Haniš/286 028 366 24.5.2013 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce malého rozsahu podle 12, odstavce

Více

Odborné učiliště a Praktická škola,

Odborné učiliště a Praktická škola, Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, tel. 499524139 Vyřizuje : J. Pilousová Odborné učiliště a Praktická škola, Mládežnická 329, 543 71 Hostinné, dále jen zadavatel, vyhlašuje

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Metropolitní optická síť města Šumperka zemní práce

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Metropolitní optická síť města Šumperka zemní práce Naše čj.: MUSP 65263/2013 Naše sp. zn.: 65260/2013 RUI/EMLO *MUSPX019N8ZG* Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Metropolitní optická síť města Šumperka zemní práce

Více

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení:

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení: Obec Obory Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadávací řízení nepodléhá působnosti zákona č. 134/2016 Sb. v platném znění 1. Identifikační údaje o zadavateli Název:

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh.

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh. Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava fasády garáže a zateplení soklů Domova Sosna zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.:

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.: Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, 263 80 DOBŘÍŠ IČO 61100331 tel.: 318 521 040 e-mail: post@gymkc.cz č.j. 0677/2018/GKCPB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu Výměna podlahových krytin

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Realizace dětského hřiště pro děti 3-8 let v areálu zahrady MŠ J. A. Komenského, ul. Křenkova 42, Česká Skalice

Realizace dětského hřiště pro děti 3-8 let v areálu zahrady MŠ J. A. Komenského, ul. Křenkova 42, Česká Skalice Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Název veřejné zakázky: Realizace dětského hřiště pro děti 3-8 let v areálu zahrady MŠ J. A. Komenského, ul. Křenkova 42, 552 03 Česká Skalice Zadavatel

Více

Dodávka a montáž průtokových ohřívačů

Dodávka a montáž průtokových ohřívačů Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1379/2014 Haniš/286 028 366 12. 5. 2014 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky ev.číslo : 1/16 Výzva k podání nabídky Obec Těšetice si Vás podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a dle směrnice č.23 obce Těšetice tj.,, Směrnice pro evidenci veřejných zakázek

Více

Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) s názvem Výměna vstupních dveří

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

pro veřejnou zakázku na stavební práce

pro veřejnou zakázku na stavební práce TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADANÉ V SOULADU S 27 zák č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen,,zákon,,) pro veřejnou zakázku na stavební

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Smlouva o dílo uzavřená podle občanského zákoníku

Smlouva o dílo uzavřená podle občanského zákoníku Smlouva o dílo uzavřená podle občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel: TEZA, s. r. o. Sídlo: F. V. Krejčího 405, Česká Třebová 560 02 IČO: 62061739 DIČ: CZ62061739 Zápis v OR vedeným u KS v

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.8 /2013/Město Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Statutární město Pardubice

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Název akce: Zpracování projektové dokumentace " Rekonstrukce objektu, dvorní přístavba a půdní vestavba Identifikační údaje zadavatele:

Více

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel Výzva více zájemcům k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce jedná se o zadávací řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Název zakázky: Kostel sv. Floriána v Nemochovicích

Více

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav -------------------------------------------------------------------------------------------------

Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Močovice Močovice 26, 286 01 Čáslav ------------------------------------------------------------------------------------------------- Věc: zateplení zdravotního střediska Močovice Datum: 7.5.2014

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany:

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany: SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany: 1.1 Objednatel: Ústřední vojenská nemocnice Praha, příspěvková organizace Adresa (sídlo): U Vojenské nemocnice 1200, 16902 Praha 6 - Střešovice Statutární zástupce: plk.

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Rekonstrukce vnitrobloku na p.p.č.3413/1, 3412/3 Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

2. Předmět a místo plnění Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi.

2. Předmět a místo plnění Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi. Rada městské části Brno-Jundrov vypisuje výběrové řízení na Veřejnou zakázku malého rozsahu Sdružené služby dodávky zemního plynu pro období 1.1.2013 31.12.2013 1. Identifikační údaje zadavatele Statutární

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti technického dozoru na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více