Výroční zpráva 2015 Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva 2015 Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s."

Transkript

1 Schváleno střediskovou radou dne Výroční zpráva 2015 Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s. Slovo vedoucího střediska Vážení čtenáři, je mou milou povinností přiblížit vám uplynulý rok optikou skautského střediska v Žamberku, které v posledních letech stále zažívá růst členské základny. Spolu s týmem střediskové rady se i nadále snažíme zajišťovat kvalitní a atraktivní

2 program pro více než 70 dětských členů tedy organizovat společné jednodenní i vícedenní výlety, tábory, stmelovací akce pro vedoucí, brigády i akce pro veřejnost. Podle hojné účasti a spokojených reakcí dětí i rodičů si troufáme říct, že se nám to daří. Naším největším úkolem je v současné době zajištění odpovídajících prostor pro pravidelné schůzky, neboť stávající klubovny přestávají kapacitně stačit, ale i pro letní tábory, kde nám na dosavadním tábořišti hrozí vypovězení nájmu. Rád bych poděkoval všem, kteří nám v uplynulém roce pomáhali a podporovali nás, abychom měli co nejlepší podmínky pro výchovu dětí a mládeže v našich skautských oddílech. Martin Kroul vedoucí skautského střediska Žamberk 70 Věková struktura členů v posledních letech do 15 let let nad 18 let

3 dívčí oddíl dívky 6 15 let vedoucí oddílu Kateřina Šmajzrová (katerina.smajzrova@skaut.cz) Dívčí oddíl se v roce 2015 stal největším oddílem ve středisku s velkou členskou základnou i dostatečným počtem vedoucích. Ty si pro světlušky (6 11 let) i skautky (12 15 let) připravily řadu schůzek i akcí, naplněných nejrůznějším programem od cestování po světě přes drakiádu až po vánoční výpravu. Tradičním vrcholem byl letní tábor s legendou Starověkého Řecka, na jehož přípravě se z velké části úspěšně podílely mladší vedoucí. V srpnu se také jedna ze skautek zúčastnila světového skautského setkání v Japonsku. Od září se schází v dívčím oddíle pět družin tři družiny mladších (světlušek), z nichž jedna funguje v sousední Lukavici, a dvě družiny starších (skautek). Na podzim se nám také podařilo vybavit klubovnu novým nábytkem a pravidelné schůzky se tak odehrávají v příjemnějším prostředí. chlapecký oddíl chlapci 7 15 let vedoucí oddílu Vladislav Severin ml. (severin@tyhan.cz) Oddíl skautů si v roce 2015 udržel velký počet vlčat (6 11let), velká část z nich se již s oddílem seznámila, nabrala zkušenosti z výprav a z tábora a chystají se na přechod do skautského věku. Skauti pak vytvořili jednu družinu. Během roku jsme se účastnili závodů, výprav a samozřejmě nemohl chybět ani čtrnáctidenní tábor, kde jsme si vyzkoušeli, jak v roli trpaslíků a hobitů přežít ve Středozemi. kmen dospělých 25 let a starší vedoucí oddílu Jan Adamec (janadamec502@seznam.cz) Nejstarší členové našeho střediska se schází již nepravidelně, ani jejich činnost ale není rutinní nebo nudná. K aktivitám dospělých patří účast na promítání historických fotografií, týdenní tábor na Václavově Seči nebo mezinárodní setkání dospělých skautů, kam pravidelně vyráží zejména Jan Adamec, přezdívkou Tarzan, který má mezinárodní agendu i v popisu své dobrovolnické práce na celostátní úrovni Junáka. Pro aktuální přehled o všem, co děláme a chystáme, navštivte naše webové stránky.

4 Přehled o výnosech a nákladech střediska Vybrané údaje o výnosech Registrační příspěvky Přijaté příspěvky od vyšší organizační jednotky Dotace od města Žamberk Ostatní dotace Dary Výnosy za odprodaný materiál Výnosy celkem: ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč 7 000,00 Kč 0,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Vybrané údaje o nákladech Energie Režie Nákup materiálu Opravy a údržba Náklady na reprezentaci a oslavy Náklady celkem: 8040,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,42 Kč

5 Přehled o aktivech a pasivech k Aktiva Dlouhodobý hmotný majetek Zásoby Peněžní prostředky v hotovosti Peněžní prostředky na účtech Jiná aktiva (časové rozlišení) Aktiva celkem: ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,22 Kč 8 135,00 Kč ,22 Kč Pasiva Vlastní jmění Výsledek hospodaření Závazky Jiná pasiva (časové rozlišení) Pasiva celkem: ,22 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,22 Kč

6 Příklady činnosti Střediskové výpravy. Školní prázdniny na přelomu ledna a února trávíme každý rok společně na střediskové výpravě. Vyjedeme na základnu do vzdálenějšího okolí a z ní podnikáme výlety, výsadky, chodíme se koulovat nebo bobovat. V roce 2015 jsme se vydali s Eskymáky do Zábřehu na výpravu, které se zúčastnilo téměř 50 členů střediska. Promítání pro veřejnost. Pečlivě spravovaná fotogalerie střediska, jejíž některé příspěvky pamatují i dobu před 70 lety, nám dává každoročně možnost uspořádat tematické promítání na Městském úřadě v Žamberku. Členové i veřejnost si tak mohou prohlédnout proměnu členů i programové náplně našeho střediska. Plná zasedací místnost svědčí o velké popularitě těchto večerů. Tábory. Letní táborová dobrodružství neodmyslitelně patří ke skautskému programu. Žamberské středisko pořádá své tábory na pronajatém tábořišti na Václavově Seči v Orlických horách. Ve čtrnáctidenních turnusech se tu vystřídají kluci, holky i dospělí. Hry, noční hlídky a práce v kuchyni jsou nedílnou součástí skautské výchovy a nadšení táborníci a tábornice jsou důkazem, že i bez elektřiny a signálu se dá zažít opravdové dobrodružství a přátelství.

7 Kapka. Veřejná sbírka na čerpacích stanicích, jejíž výtěžek putuje na podporu nemocných leukémií, je již tradiční náplní činnosti starších skautů a skautek. Na několika místech v okolí Žamberka vybírají příspěvky do kasiček a umývají řidičům čelní skla. Skautský dobrý skutek. V roce 2015 Junák český skaut, z. s. poprvé uspořádal celorepublikovou akci Skautský dobrý skutek, která měla pobídnout skauty k pomoci tam, kde je to potřeba. I my jsme se zúčastnili a v rámci této akce jsme opravovali skatepark u Penny Marketu. Přes 20 kluků i holek si vyzkoušelo práci se šroubky, akuvrtačkou nebo štětcem a všichni si celý den užili. Na pomoc na potřebných místech ve městě rádi navážeme i v dalších letech.

8 Oslavy 70. výročí založení střediska V roce 2015 uběhlo 70 let od založení skautského střediska v Žamberku. Protože se jedná o velmi důležité výročí, uspořádali jsme na jeho počest několik akcí, které měly připomenout bohatou historii skautingu v Žamberku. Promítání Při příležitosti oslav 70 let střediska byla uspořádána v roce 2015 dvě promítání historických fotografií pro skautskou i neskautskou veřejnost. První, na téma tábory, se uskutečnilo v březnu, druhé promítání pak proběhlo v říjnu po odhalení pomníku u Lípy svobody, o kterém bude řeč dále. Táborák Kvůli velikosti členské základny střediska, která čítá přes 120 členů, není jednoduché, abychom se často potkávali všichni na jednom místě. V září se nám to však podařilo při společném slavnostním táboráku, kterého se zúčastnili členové střediska všech věkových kategorií i zástupci města Žamberka. Výstava Na podzim jsme nabídli veřejnosti historii žamberského skautingu také v obrazové podobě a to formou výstavy fotografií ve foyer Divišova divadla. Výstava představovala skautskou činnost ve všech fázích její existence krátké fungování po roce 1945 a mezi lety 1968 a 1970 a dosud nejdelší souvislou etapu naší činnosti po roce 1990.

9 Odhalení pomníku Vrcholem oslav 70. výročí střediska bylo odhalení pomníku u Lípy svobody na Náměstí generála Knopa, které proběhlo v říjnu. Lípa svobody byla zasazena skauty v roce 1969, což připomíná i text v dřevěné knize na podstavci, která se nachází před samotným pomníkem s vyřezávanou plastikou skautské lilie. Odhalení pomníku se zúčastnili nejen skauti a skautky, ale i široká veřejnost. Skautský ples Závěrečnou akcí pořádanou při příležitosti oslav 70 let od založení střediska byl listopadový skautský ples, který se konal v sokolovně v Lukavici. Tématem plesu byly tábory, čemuž byla přizpůsobena i výzdoba, vystoupení nebo fotokoutek. Protože ples se vydařil a návštěvnost byla vysoká, rádi bychom uspořádali ples i v roce 2016 a založili tak novou tradici. Věříme, že oslavy 70. výročí založení skautského střediska proběhly důstojně a že si je užili nejen členové střediska, ale dostaly se do povědomí všech obyvatel Žamberka, ať už díky akcím pro veřejnost nebo pravidelným příspěvkům v Žamberských listech. Děkujeme městu Žamberk, díky jehož podpoře mohly oslavy v celé šíři proběhnout.

10 Nová klubovna Již v roce 2010 padnul poprvé návrh na výstavbu nové skautské klubovny v Žamberku. Důvod byl jednoduchý členská základna střediska se stále rozrůstá a stávající klubovny jsou pro oddíly nedostačující. V roce 2015 středisko označilo projekt nové klubovny jako jednu ze svých hlavních priorit, na které se bude soustředit. Vzniklo logo nové klubovny, přesné vyčíslení ceny stavby a plány, jak projekt prezentovat a jak získat peníze. Nynějším úkolem je dokončení kompletní projektové dokumentace, která nám otevře dveře k dalším krokům. Cena celé dokumentace je Kč a peníze na ni si vyděláváme především vlastní činností brigádami, pořádáním plesu apod. Více informací o projektu nové klubovny, včetně jejích nákresů, najdete na Uvítáme každou radu i materiální nebo finanční pomoc.

11 GALERIE Online Projektem obdivuhodně velkého rozsahu je sbírka fotografií a videí skautského střediska Žamberk, tzv. GALERIE Online. GALERIE vznikla již v roce 2003, nejprve byla dostupná na CD a DVD, od roku 2012 je pak k dispozici pouze online. Nyní se zde nachází přes fotografií, které jsou pečlivě roztříděny, a většina z nich je opatřena popisky. V GALERII tak lze pohodlně vyhledávat, ať už podle témat, či podle konkrétních osob. Průběžně sem umisťujeme fotky z oddílových i střediskových akcí, aby byly nedlouho po samotné akci k dispozici účastníkům akce, rodičům, či komukoli, kdo má do GALERIE přístup. Do GALERIE se může přihlásit přes jednoduchý formulář na stránkách střediska každý, kdo má zájem, vstupní poplatek je 250 Kč, další aktualizace jsou zdarma. Správcem GALERIE Online a jejím tvůrcem je současný vedoucí střediska Martin Kroul.

12 Personální obsazení střediska vedoucí střediska zástupce vedoucího střediska hospodářka správce majetku organizační zpravodaj výchovná zpravodajka předseda revizní komise vedoucí oddílů Martin Kroul Bc. Eva Freislerová Bc. Šárka Kladivová Ing. David Rosenberger Ing. Petr Musílek Bc. Eva Freislerová Ing. Mgr. Jan Týče Mgr. Kateřina Šmajzrová Vladislav Severin ml. Ing. Jan Adamec, Ph.D.

13 Sponzoři a podporovatelé střediska Město Žamberk TS Žamberk s.r.o. Autodoprava Svoboda Kroul, Hejnice TYHAN s.r.o. Ing. Jaroslav Beran, Lukavice Město Rokytnice v Orlických horách Rokytnická voda, s.r.o. rodiče a přátelé našich členů Děkujeme!

14

15

16 Slovo závěrem Rostoucí zájem dětí o skauting je pro nás velkou radostí, ale i velkým závazkem chceme udržet kvalitu programu a dokázat předat důležité znalosti, dovednosti i hodnoty všem klukům a holkám, kteří do našich oddílů přicházejí. Naším cílem je vychovávat zodpovědné a aktivní lidi, kteří budou užiteční svému městu i širšímu okolí. Největší výzvou, před kterou žamberské středisko stojí, je rekonstrukce kluboven, ve kterých probíhá většina skautského programu a které v současném počtu stačí jen stěží. K tomuto cíli budeme v nejbližších měsících a letech upírat naše úsilí a shánět finanční prostředky. Zároveň ale chceme pokračovat v běžné činnosti a nabízet dobrodružství a kamarádské prostředí všem dětem v Žamberku a jeho okolí. Kontakt: Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s. Zámecká, , Žamberk IČO číslo účtu: / martin.kroul@skaut.cz

17

Výroční zpráva 2014 Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s.

Výroční zpráva 2014 Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s. Schváleno střediskovou radou dne 13. 9. 2015. Výroční zpráva 2014 Junák - český skaut, středisko Žamberk, z. s. Slovo vedoucího střediska Milí čtenáři, je mou milou povinností přiblížit vám uplynulý rok

Více

JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice , Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2013

JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice , Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2013 JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2013 Mikulčice 2013 JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126

Více

JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2012

JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2012 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2012 Mikulčice 2012 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 625.05 696 19, Mikulčice

Více

Výroční zpráva za rok 2006 středisko Holešov

Výroční zpráva za rok 2006 středisko Holešov Výroční zpráva za rok 2006 středisko Holešov V roce 2006 bylo u nás registrováno ve třech oddílech celkem 68 členů, z toho oddíl děvčat Slunečnice měly 5 světlušek, 8 skautek, 2 rangers a 4 vedoucí. Oddíl

Více

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ

Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf. Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ IČ Oddíl mladých hasičů SDH Varnsdorf Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Husova 552, Varnsdorf, PSČ 40747 IČ 66102391 O nás Náplní činnosti mladých hasičů při SDH Varnsdorf je vzdělávání dětí nejen v

Více

Představení kmene. Webové stránky kmene: http://arapaho.lovciveverek.cz/ Fotogalerie: http://arapaho.rajce.idnes.cz/

Představení kmene. Webové stránky kmene: http://arapaho.lovciveverek.cz/ Fotogalerie: http://arapaho.rajce.idnes.cz/ KLM Arapaho Výroční zpráva 2014 Představení kmene Struktura kmene: Náčelník: Zuzana Kluková Ohnivec: Jana Hajduchová Náčelník ROP: Jan Hajduch Pokladník: Irena Malinová Písmák: Zuzana Kluková Webové stránky

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 strana 3 I. ÚVOD II. ČLENSTVO Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha

Více

Vilém Řiháček vedoucí střediska

Vilém Řiháček vedoucí střediska 7 30 / {;13œ7" 45³&%*4,0."'&,*/( Pojďte se s námi na chvíli ohlédnout za rokem 2016. Byl to čas plný skautování, nezapomenutelných zážitků a významných událostí. Můžeme si hrdě přiznat, že to byl vydařený

Více

JUNÁK - SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR středisko Strážci Ostrava

JUNÁK - SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR středisko Strážci Ostrava JUNÁK - SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR středisko Strážci Ostrava Pár slov na úvod Milý čtenáři, Junák - svaz skautů a skautek ČR je dobrovolné, nezávislé a nepolitické občanské sdružení ve smyslu zákona č. 83/1990

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 strana 3 I. ÚVOD II. ČLENSTVO Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha

Více

NADĚJE o.p.s. Velký Osek Výroční zpráva za rok 2011

NADĚJE o.p.s. Velký Osek Výroční zpráva za rok 2011 NADĚJE o.p.s. Velký Osek Výroční zpráva za rok 2011 OBSAH o úvod a cíle o organizace a kontakty o poslání o události v roce 2011 o hospodaření v roce 2011 o poděkování a výzva k podpoře Úvod a cíle Vážení

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 strana 3 I. ÚVOD Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha 10, kde je kancelář,

Více

JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2009

JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2009 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 696 19, Mikulčice 126 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2009 Mikulčice 2009 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Mikulčice 625.05 696 19, Mikulčice

Více

výroční zpráva 10. středisko Mafeking

výroční zpráva 10. středisko Mafeking výroční zpráva 10. středisko Mafeking úvod V roce 2017 se naše členská základna rozšířila o 36 členů na 196. V středisku Mafeking sdružujeme celkem tři oddíly: 30. dívčí brněnský oddíl, 94. chlapecký oddíl

Více

Představení kmene. Webové stránky kmene: Fotogalerie:

Představení kmene. Webové stránky kmene:  Fotogalerie: KLM Arapaho Výroční zpráva 2015 Představení kmene Struktura kmene: Náčelník: Zuzana Kluková Ohnivec: Jana Hajduchová Náčelník ROP: Jan Hajduch Pokladník: Irena Malinová Písmák: Zuzana Kluková Webové stránky

Více

Junák - český skaut, 9. středisko Jana Boska Olomouc, z. s.

Junák - český skaut, 9. středisko Jana Boska Olomouc, z. s. Výroční zpráva 2014 Junák - český skaut, 9. středisko Jana Boska Olomouc, z. s. Slovo úvodem Vážení přátelé, držíte v rukou výroční zprávu skautského střediska Jana Boska Olomouc pro rok 2014. Chceme Vás,

Více

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE

PRAVIDELNÁ ČINNOST AKCE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 strana 3 I. ÚVOD Pionýr, z. s. - 87. pionýrská skupina Javor je pobočným spolkem zapsaného spolku Pionýr s právní subjektivitou. Jejím sídlem je Bělocerkevská 3, Praha 10, kde je kancelář,

Více

Junák - svaz skautů a skautek ČR. Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem

Junák - svaz skautů a skautek ČR. Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem Junák - svaz skautů a skautek ČR Středisko 521.01 Františka Barvíře Třebechovice pod Orebem Výroční zpráva 2011 Základní informace o středisku: Adresa střediska: Junák - svaz skautů a skautek ČR Středisko

Více

STŘEDISKO LÍPA KYNŠPERK NAD OHŘÍ ZPRÁVA ZA VOLEBNÍ OBDOBÍ

STŘEDISKO LÍPA KYNŠPERK NAD OHŘÍ ZPRÁVA ZA VOLEBNÍ OBDOBÍ ZPRÁVA ZA VOLEBNÍ OBDOBÍ 2011 2013 Středisko Lípa Kynšperk n. O. Adresa: Junák - svaz skautů a skautek ČR Středisko Lípa Kynšperk n. O. Josefa Suka 767 Kynšperk nad Ohří Kontaktní osoba: E-mail: Tel: Číslo

Více

V únoru jsme vyrazily rovnou na výpravy dvě. Jelikož byla pořádná zima, nejely jsme zas v tak hojném počtu, ale výpravy byly užité!

V únoru jsme vyrazily rovnou na výpravy dvě. Jelikož byla pořádná zima, nejely jsme zas v tak hojném počtu, ale výpravy byly užité! VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2016 Úvod Výbor turistiky pracoval ve složení: Předseda: Anna-Marie Koubová Hospodář: Dominika Zábranská Zdravotník: Alžběta Mandelová Organizační práce a členská základna

Více

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna Zápis z jednání komise rady města Komise pro výchovu, vzdělávání a komunitní plánování č. 03/16 Den konání 4. října 2016 Místo konání zasedací místnost internátu Litomyšlské nemocnice, a.s. na ul. J. E.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA STŘEDISKO MAFEKING JEŠTĚ JSTE O NÁS NESLYŠELI? PŘEDSTAVUJEME SE VÁM!

VÝROČNÍ ZPRÁVA STŘEDISKO MAFEKING JEŠTĚ JSTE O NÁS NESLYŠELI? PŘEDSTAVUJEME SE VÁM! VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 10. STŘEDISKO MAFEKING Pojďte se s námi na chvíli ohlédnout za rokem 2015. Byl to čas plný skautování, nezapomenutelných zážitků a významných událostí. Můžeme si hrdě přiznat, že to

Více

Zápis z jednání ORJ Frýdek-Místek

Zápis z jednání ORJ Frýdek-Místek Junák svaz skautů a skautek ČR, Okres Frýdek-Místek Zápis z jednání ORJ Frýdek-Místek Datum: čtvrtek 29. března 2012 Místo: Okresní klubovna, Kostíkovo náměstí 638, Frýdek-Místek Začátek: 17:30 Přítomni:

Více

Výroční zpráva za rok 2016 Šumperk 2017

Výroční zpráva za rok 2016 Šumperk 2017 Junák - český skaut, středisko Rudy Knotka Šumperk, z. s. Výroční zpráva za rok 2016 Šumperk 2017 Junák v Šumperku Junák český skaut, z. s. je dobrovolný, nezávislý a nepolitický spolek ve smyslu zákona

Více

Junák - český skaut, okres Brno-venkov, z. s.

Junák - český skaut, okres Brno-venkov, z. s. Junák - český skaut, okres Brno-venkov, z. s. Výroční zpráva 2015 Organizační struktura okresu Vedení okresu Předseda ORJ Radek Konečný Místopředseda Jiří Hodek Výchovní zpravodajové Matěj Rádsetoulal

Více

Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Rudy Knotka Šumperk. Výroční zpráva za rok 2014

Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Rudy Knotka Šumperk. Výroční zpráva za rok 2014 Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Rudy Knotka Šumperk Výroční zpráva za rok 2014 Šumperk 2015 Junák svaz skautů a skautek ČR v Šumperku Junák český skaut, z. s. je dobrovolný, nezávislý a nepolitický

Více

43. ODDÍL SKAUTŮ MODRÝ ŠÍP KONTAKT

43. ODDÍL SKAUTŮ MODRÝ ŠÍP KONTAKT 43.oddíl skautů Modrý šíp INFORMACE O 43. ODDÍL SKAUTŮ 43. oddíl skautů Modrý šíp je určen pro chlapce ve věku 9 až 17 let. MODRÝ ŠÍP Oddíl je součásd skautského střediska Modrý šíp, které sídlí v Ostravě

Více

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013

Panteří drápek 2. číslo - říjen 2013 Co najdete v tomto čísle: Aktuality strana 2 Registrace strana 3 Z uplynulých akcí strana 4 Pozvánky na akce strana 5 Strana 1 Úvodní slovo Vážení rodiče, posíláme tentokrát trochu kratší vydání časopisu

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA TURISTIKY ZA ROK 2015 Úvod Výbor turistiky pracoval ve složení: Předseda: Dominika Zábranská Hospodář: Dominika Zábranská Zdravotník: Kateřina Švorcová Organizační práce a členská základna

Více

Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4

Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4 Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4 0 O B S A H : 1. PLNĚNÍ ÚKOLŮ V HLAVNÍ ČINNOSTI ORGANIZACE 2 1.1. Služby klientům 2 1.2. Vzdělávací činnost 6 1.3. Podíl financování a kapacita

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 název organizace: organizační forma: sídlo: Rodinné centrum ROUTA, o.s. občanské sdružení Prokopa Holého 1269, Čelákovice 250 88 provozovna RC: prostory MC Čelákovice Stankovského 1650,

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, o. s. Okresní organizace Trutnov Výroční zpráva za rok 2007 Vážení členové, milí přátelé, naši sponzoři, dobrovolníci a příznivci,

Více

JUNÁK SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR Pardubický kraj

JUNÁK SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR Pardubický kraj JUNÁK SVAZ SKAUTŮ A SKAUTEK ČR Pardubický kraj Sídlo: Jana Palacha 324, 530 02 Pardubice IČ: 70881383, DIČ: CZ-70881383, bank. spojení: ČSOB Pardubice, č.ú. 208453463/0300 ZÁPIS č. III/7 Z JEDNÁNÍ KRAJSKÉ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA JUNÁKA, KRAJE VYSOČINA

VÝROČNÍ ZPRÁVA JUNÁKA, KRAJE VYSOČINA VÝROČNÍ ZPRÁVA JUNÁKA, KRAJE VYSOČINA 2007 Posláním Junáka je podporovat rozvoj osobností dětí a mladých lidí, jejich duchovních, mravních, intelektuálních, sociálních a tělesných schopností, aby byli

Více

Duben Rytířská robinsonáda v Hostinném Na naši pravidelnou jarní výpravu jsme se tentokrát vydali do Hostinného. Během této výpravy jsme navštívili i naše letní tábořište nedaleko Svaté Kateřiny a samozřejmě

Více

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 3

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 3 Sdružení AMICITIA VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 3 0 O B S A H : 1. PLNĚNÍ ÚKOLŮ V HLAVNÍ ČINNOSTI ORGANIZACE 2 1.1. Služby klientům 2 1.2. Vzdělávací činnost 5 1.3. Podíl financování a kapacita 5 1.4.

Více

ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007

ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007 ČESKÝ SVAZ OCHRÁNCŮ PŘÍRODY OSADNÍCI JAROMĚŘ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2007 Úvod Rok 2007 byl již šestým od založení ZO ČSOP Osadníci Jaroměř. Naše organizace se neustále vyvíjí tím směrem, jaký jsme si

Více

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012

Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 JUNÁK svaz skautů a skautek ČR středisko Oheň Praha Na Chvalské tvrzi 860/1, 193 00 Praha - Horní Počernice IČO: 638 34 910 ev.č. 11927 Výroční zpráva za školní rok 2011/2012 Kdo jsme? Junák svaz skautů

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Dubíčko za rok 2014

Výroční zpráva občanského sdružení Dubíčko za rok 2014 Výroční zpráva občanského sdružení Dubíčko za rok 2014 Občanské sdružení Dubíčko nezisková organizace Dlouhá 105/5, 417 02 Dubí 2 IČO: 26984563 DIČ: CZ 26984563 email : dubicko@centrum.cz www.osdubicko.cz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Junák český skaut, přístav Racek Žďár nad Sázavou, z. s. JEŠTĚ JSTE O NÁS NESLYŠELI? PŘEDSTAVUJEME SE VÁM!

VÝROČNÍ ZPRÁVA Junák český skaut, přístav Racek Žďár nad Sázavou, z. s. JEŠTĚ JSTE O NÁS NESLYŠELI? PŘEDSTAVUJEME SE VÁM! VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Junák český skaut, přístav Racek Žďár nad Sázavou, z. s. JEŠTĚ JSTE O NÁS NESLYŠELI? PŘEDSTAVUJEME SE VÁM! Ohlédněme se společně za rokem 2015. Rokem, který byl plný nezapomenutelných

Více

Zápis č. 2/2016. Junák český skaut, okres Nový Jičín, z. s. z jednání Okresní rady Junáka Nový Jičín

Zápis č. 2/2016. Junák český skaut, okres Nový Jičín, z. s. z jednání Okresní rady Junáka Nový Jičín Zápis č. 2/2016 z jednání Okresní rady Junáka Nový Jičín Datum: 7. 3. 2016 Zahájení: 18.05 hod. Místo konání: klubovna střediska Pagoda Nový Jičín Ukončení: 19.05 hod. ORJ: Střediska: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Strážci pokladů, Doupě za rok 2017

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Strážci pokladů, Doupě za rok 2017 Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Strážci pokladů, Doupě za rok 2017 Doupě 13. 1. 2018 Zpracovala: Kateřina Rozinková, Káťa Základní informace: Kmen LLM je dětským kmenem, který byl založen v březnu

Více

43. oddíl skautů MODRÝ ŠÍP. Junák - český skaut, z.s. Kdo jsme? SKAUTING Skauting je celosvětové hnutí dětí a mládeže, které má přes 40 miliónů členů.

43. oddíl skautů MODRÝ ŠÍP. Junák - český skaut, z.s. Kdo jsme? SKAUTING Skauting je celosvětové hnutí dětí a mládeže, které má přes 40 miliónů členů. Junák - český skaut, z.s. 43. oddíl skautů MODRÝ ŠÍP Baden-Powell Zakladatel skautingu: Zanechte svět alespoň o trochu lepší, než jste jej nalezli. Kdo jsme? Náš oddíl je členem organizace Junák - český

Více

Výroční zpráva 2013!

Výroční zpráva 2013! Výroční zpráva 2013 Junák svaz skautů a skautek ČR, středisko Uragan Zbraslav Adresa: Pod Spravedlností 1261, 15600 Praha Zbraslav IČO: 47611499 Číslo účtu: 2300219425 / 2010 www.uragan-zbraslav.cz Skauting

Více

Výroční zpráva. EnviKlubu HURÁ VEN z.s.

Výroční zpráva. EnviKlubu HURÁ VEN z.s. Výroční zpráva EnviKlubu HURÁ VEN z.s. rok 2014 Úvodem: Rok 2014 byl pro EnviKlub rokem nula. V tomto roce jsme zájmový spolek EnviKlub HURÁ VEN založili, vybudovali zázemí a přijímali první děti do péče.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín Obsah: 1. Základní údaje 2. Charakteristika činnost 3. Činnost v průběhu roku 4. Výhled na

Více

Sociální integrace osob se zdravotním znevýhodněním

Sociální integrace osob se zdravotním znevýhodněním Kvadru o.p.s. nezisková organizace Sociální integrace osob se zdravotním znevýhodněním Kvadru o.p.s. byla založena v roce 2010 a poskytuje služby tělesně postiženým lidem, upoutaným na invalidní vozík

Více

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP,

Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, Vážení přátelé a příznivci Klubu ŽAP, přišla chvíle, kdy hodnotíme právě uplynulý rok 2014. Předkládáme Vám účet z činnosti, a zpovídáme se z hospodaření s finančními prostředky. Chceme být stručné, ale

Více

Výroční zpráva Dubíčko, z.s. za rok 2015

Výroční zpráva Dubíčko, z.s. za rok 2015 Výroční zpráva Dubíčko, z.s. za rok 2015 Dubíčko,z.s. nezisková organizace Dlouhá 105/5, 417 02 Dubí 2 IČO: 26984563 DIČ: CZ 26984563 email: dubicko@centrum.cz www.osdubicko.cz 1 Obsah 1. ÚVOD... 3 2.

Více

Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem

Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem Výroční zpráva 2008 Willík - občanské sdružení rodičů a přátel dětí s Williamsovým syndromem Občanské sdružení Willík bylo založeno z iniciativy rodičů dětí s Williamsovým syndromem v roce 2006. Cílem

Více

Činnost sdružení v roce 2002

Činnost sdružení v roce 2002 Kdo jsme Občanské sdružení I MY (Společnost přátel Rolničky pro podporu lidí s postižením) vzniklo v Soběslavi v březnu 2000. Cílem sdružení je pomáhat prosazovat zájmy dětí i dospělých s postižením a

Více

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město

Výroční zpráva Křesťanský sbor Praha Jižní Město Výroční zpráva 2007 Křesťanský sbor Praha Jižní Město Hrabákova 1969, Praha 4, 148 00 tel.: 603 174 268 e-mail: KS.PRAHA.JM@POST.CZ www.ksjm.ecn.cz Obsah Poslání, základní orientace Cílová skupina (oblast)

Více

výroční zpráva Junák svaz skautů a skautek ČR středisko Krakonoš Vrchlabí JUNÁK VRCHLABÍ VÝROČNÍ ZPRÁVA

výroční zpráva Junák svaz skautů a skautek ČR středisko Krakonoš Vrchlabí JUNÁK VRCHLABÍ VÝROČNÍ ZPRÁVA výroční zpráva 2005 Junák svaz skautů a skautek ČR středisko Krakonoš Vrchlabí 1 obsah kdo jsme 3 mladí lidé ve skautingu 4 skautská činnost 5 dospělí ve skautingu 6 STŘEDISKO KRAKONOŠ VRCHLABÍ 7 organizace

Více

Výroční zpráva. Modřanská trojka org. KONDOR

Výroční zpráva. Modřanská trojka org. KONDOR Výroční zpráva 2015 Modřanská trojka org. KONDOR Pravé a dokonalé přátelství znamená spojit mnoho srdcí a těl v jedno M3 a jediného ducha. Pythagoras 2 Sídlo a údaje o skupině Modřanská trojka, org. KONDORR

Více

Výroční zpráva 2010. 52/02 Základní organizace Českého svazu ochránců přírody Choceň

Výroční zpráva 2010. 52/02 Základní organizace Českého svazu ochránců přírody Choceň Výroční zpráva 2010 52/02 Základní organizace Českého svazu ochránců přírody Choceň Kdo jsme? Jsme nezisková organizace. Našimi členy jsou dobrovolníci a naše práce souvisí s činností oddílu mladých ochránců

Více

Junák český skaut, středisko Rudy Knotka Šumperk, z. s. Výroční zpráva za rok 2018

Junák český skaut, středisko Rudy Knotka Šumperk, z. s. Výroční zpráva za rok 2018 Junák český skaut, středisko Rudy Knotka Šumperk, z. s. Výroční zpráva za rok 2018 Junák v Šumperku Junák český skaut, z. s. je dobrovolný, nezávislý a nepolitický spolek ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb.,

Více

INFORMACE Z OKRESU 2012 VÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU

INFORMACE Z OKRESU 2012 VÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU INFORMACE Z OKRESU 2012 VÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU Junák svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Mgr. Karel Ryba Mýval předseda OR REGISTRACE 2012 (OKRES 700 ČLENŮ) KYJOV 161, ČEJKA 117, RATÍŠKOVICE 197,

Více

Nadační fond Šestý smysl Výroční zpráva 2013

Nadační fond Šestý smysl Výroční zpráva 2013 Nadační fond Šestý smysl Výroční zpráva 2013 3 Obsah Úvodní slovo předsedy správní rady 4 Základní údaje o nadačním fondu 6 Přehled činností nadačního fondu v roce 2013 8 Soupis nadačních příspěvků v roce

Více

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM. Jestřábi. za rok 2011

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM. Jestřábi. za rok 2011 Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Jestřábi za rok 2011 Tuchlovice 26. 3. 2012 Kmen Jestřábi je dětským oddílem, který působí již 23. rokem v Tuchlovicích a ve Stochově. Patříme do dětské organizace Liga

Více

SKAUTING. foto: Štěpán Hašek. Charakter

SKAUTING. foto: Štěpán Hašek. Charakter SKAUTING foto: Štěpán Hašek Příroda Dobrodružství Kamarádi Charakter SKAUTING Vyrůstat ve skautském oddíle znamená chopit se šance žít naplno být aktivní a najít vlastní místo ve světě, být v prostředí

Více

79/ červen Jiřího Potůčka 259, Pardubice

79/ červen Jiřího Potůčka 259, Pardubice 79/2018 - červen 2018 Jiřího Potůčka 259, Pardubice 1 Slovo předsedy představenstva Vážení čtenáři, jenom několik dní nás dělí od proběhlého jednání nejvyššího družstevního orgánu, shromáždění delegátů.

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ Občanského sdružení Montessori Kladno, z.s. (OSMK) za období září 2015 srpen 2016 Skutečnosti uplynulého školního roku 2015-2016 I. V souladu s novým občanským zákoníkem

Více

1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ INFORMACE 3. ORGANIZACE SPOLKU

1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ INFORMACE 3. ORGANIZACE SPOLKU VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Obsah: 1. úvodní slovo 2. základní informace 3. organizace spolku 4. vymezení činnosti 5. činnost a aktivity spolku 6. finanční zpráva 7. poděkování 1. ÚVODNÍ SLOVO Vážení přátelé,

Více

Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok Zpracováno: 19. března 2018, Beranová Romana Schváleno: 20. dubna 2018, členskou schůzí

Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok Zpracováno: 19. března 2018, Beranová Romana Schváleno: 20. dubna 2018, členskou schůzí Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok 2017 Zpracováno: 19. března 2018, Beranová Romana Schváleno: 20. dubna 2018, členskou schůzí Základní údaje o spolku Předseda: Romana Beranová Místopředseda:

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Zápis ze setkání Okresní rady Junáka Šumperk

Zápis ze setkání Okresní rady Junáka Šumperk Zápis ze setkání Okresní rady Junáka Šumperk ORJ ŠUMPERK (ÚZKÁ) Místo a datum konání: Přítomni: U Martina a Mirabelky neděle 11. ledna 2015 13:30 17:00 br. Pavel Fornůsek - Stopař, br. Petr Fornůsek Waope,

Více

Co najdete v tomto čísle: O oddíle - Registrace strana 2. O středisku strana 3. Z uplynulých akcí strana 4. Plány akcí na 2. pololetí strana 5-6

Co najdete v tomto čísle: O oddíle - Registrace strana 2. O středisku strana 3. Z uplynulých akcí strana 4. Plány akcí na 2. pololetí strana 5-6 Co najdete v tomto čísle: O oddíle - Registrace strana 2 O středisku strana 3 Z uplynulých akcí strana 4 Plány akcí na 2. pololetí strana 5-6 Pozvánka na akci strana 7 Úvodní slovo Vážení rodiče, posíláme

Více

Informační centrum oddílů a klubů

Informační centrum oddílů a klubů Informační centrum oddílů a klubů Výroční zpráva 2011 Slovo ředitele Rok 2011 byl rokem pokračování útlumu naší činnosti, který se prohloubil tím, že jsme nedostali dotace od MŠMT ČR a nemáme je ani na

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Sídlo: Vrchlického 517, Přelouč, PSČ 535 01, IČ: 22878009. Občanské sdružení Autistický svět dětí & dospělých

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Sídlo: Vrchlického 517, Přelouč, PSČ 535 01, IČ: 22878009. Občanské sdružení Autistický svět dětí & dospělých VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Občanské sdružení Autistický svět dětí & dospělých Sídlo: Vrchlického 517, Přelouč, PSČ 535 01, IČ: 22878009 Vážení členové a přátelé občanského sdružení Autistický svět dětí & dospělých,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Občanského sdružení MEDUŇKA 2000. za rok 2014. Ve stáří je ukryta moudrost, je potřeba dobře naslouchat.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Občanského sdružení MEDUŇKA 2000. za rok 2014. Ve stáří je ukryta moudrost, je potřeba dobře naslouchat. VÝROČNÍ ZPRÁVA Občanského sdružení MEDUŇKA 2000 za rok 2014 Ve stáří je ukryta moudrost, je potřeba dobře naslouchat. Slovo úvodem Rok 2014 byl druhým rokem naší samostatné práce a lze říci, že to byl

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Junák - český skaut, středisko Svatopluk Břeclav, z. s. Výroční zpráva za rok 2017 Kontakt: Junák - český skaut, středisko Svatopluk Břeclav, z. s. Šilingrova 3509/34, 62002 Břeclav IČO 45659133 breclav@skaut.cz

Více

Výroční zpráva Junák svaz skautů a skautek ČR Středisko Krakonoš Vrchlabí 1/12

Výroční zpráva Junák svaz skautů a skautek ČR Středisko Krakonoš Vrchlabí 1/12 Výroční zpráva 2004 Junák svaz skautů a skautek ČR Středisko Krakonoš Vrchlabí 1/12 Vážení přátelé a příznivci skautingu, budu rád, pokud se nám pomocí této zprávy o činnosti za rok 2004 podaří informovat

Více

Centrum pro děti, mládež a dospělé DRAK o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013

Centrum pro děti, mládež a dospělé DRAK o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Centrum pro děti, mládež a dospělé DRAK o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 D R A K Úvodní slovo: Vážené dámy, pánové a milé děti! Na těchto stránkách se Vám budeme snažit zrekapitulovat rok 2013, kdy bylo naše občanské

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Junák svaz Skautů a skautek Středisko URAGAN Výroční zpráva za rok 2010 Adresa: Pod Spravedlností 1261, 15600 Praha Zbraslav IČO: 47611499 Číslo účtu: 126686319 / 0800 www.uragan-zbraslav.cz Středisko

Více

Obsah. Spolek přátel Gymnázia Kadaň Charakteristika Základní údaje o hospodaření SPGK Aktivity roku 2015/

Obsah. Spolek přátel Gymnázia Kadaň Charakteristika Základní údaje o hospodaření SPGK Aktivity roku 2015/ Obsah Spolek přátel Gymnázia Kadaň... 3 Charakteristika... 3 Základní údaje o hospodaření SPGK... 4 Aktivity roku 2015/2016... 5 2 Spolek přátel Gymnázia Kadaň IČO: 26585472 Sídlo: 5. května 620, 432 01

Více

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Strážci pokladů, Doupě za rok 2016

Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Strážci pokladů, Doupě za rok 2016 Výroční zpráva o činnosti kmene LLM Strážci pokladů, Doupě za rok 2016 Doupě 9. 4. 2017 Zpracovala: Kateřina Rozinková, Káťa Základní informace: Kmen LLM je rodinným kmenem, který byl založen v březnu

Více

Obsah. Sdružení přátel Gymnázia Kadaň Charakteristika Základní údaje o hospodaření SPGK Aktivity roku 2012/

Obsah. Sdružení přátel Gymnázia Kadaň Charakteristika Základní údaje o hospodaření SPGK Aktivity roku 2012/ Obsah Sdružení přátel Gymnázia Kadaň... 3 Charakteristika... 3 Základní údaje o hospodaření SPGK... 4 Aktivity roku 2012/2013... 5 2 Sdružení přátel Gymnázia Kadaň IČO: 26585472 Sídlo: 5. května 620, 432

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Středisko Rudy Knotka Šumperk

Středisko Rudy Knotka Šumperk Junák svaz skautů a skautek ČR Středisko Rudy Knotka Šumperk Výroční zpráva za rok 2012 Šumperk 2013 Junák Svaz skautů a skautek ČR, Junák v Šumperku Junák svaz skautů a skautek ČR je dobrovolné, nezávislé

Více

Středisko Ještěd Liberec. 10. září 2013

Středisko Ještěd Liberec. 10. září 2013 Středisko Ještěd Liberec 10. září 2013 Program První část To nejzajímavější ze školního roku 2012/13 Provoz střediska Činnost oddílů Druhá část Praktické informace na školní rok 2013/14 Členské příspěvky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Děkanát Přerov. Tříletý plán práce s mládeží

Děkanát Přerov. Tříletý plán práce s mládeží Děkanát Přerov Tříletý plán práce s mládeží 2017 2020 Drazí mladí, Duch svatý dnes nadále v Církvi mocně působí, a jeho plody jsou hojné do té míry, do jaké jsme ochotni otevřít se jeho obnovující síle.

Více

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK Nadace RACEK Výroční zpráva 2010 2010 Výroční zpráva Nadace RACEK Výroční zpráva Nadace RACEK za rok 2010 OBSAH ÚVODNÍK............................... 3 POSLÁNÍ NADACE....................... 4 ZPRÁVA O

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Výroční zpráva 2013 Bilance čtyř let TJ Stolní tenis vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček, ing. Svatobor

Více

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017

Výroční zpráva. SDH Pavlínov. za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince 2017 na základě vyhodnocení činnosti a její jednotlivá ustanovení byla předmětem

Více

Výroèní zpráva 2014 skautského støediska Járy Ka tila Prostìjov

Výroèní zpráva 2014 skautského støediska Járy Ka tila Prostìjov Výroèní zpráva 2014 skautského støediska Járy Ka tila Prostìjov Slovo vedoucího støediska Milé členky a členové, vážení podporovatelé a přátelé, vítám vás u výroční zprávy skautského střediska Járy Kaštila

Více

Kobyliské nám. 1000/ Praha 8 Kobylisy IČ:

Kobyliské nám. 1000/ Praha 8 Kobylisy IČ: Kobyliské nám. 1000/1 182 00 Praha 8 Kobylisy IČ: 65398599 +420 283 029 120 kluby@skm.cz www.skm.cz SÍDLO Salesiánské kluby mládeže, z. s. Kobyliské nám. 1000/1 182 00 Praha 8 Kobylisy IČ 65398599 WEBOVÉ

Více

Činností Junáka je aktivní naplňování tohoto poslání. Podpora všestranného rozvoje dětí probíhá prostřednictvím těchto aktivit:

Činností Junáka je aktivní naplňování tohoto poslání. Podpora všestranného rozvoje dětí probíhá prostřednictvím těchto aktivit: Junák český skaut, z. s. je dobrovolný, nezávislý a nepolitický spolek, jehož posláním a účelem je, v souladu s principy a metodami stanovenými zakladatelem skautského hnutí Robertem Baden-Powellem a zakladatelem

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti a účetní závěrka zapsaného spolku IODA. za rok. schválená Výkonným výborem spolku usnesením č. 6 dne 28.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti a účetní závěrka zapsaného spolku IODA. za rok. schválená Výkonným výborem spolku usnesením č. 6 dne 28. VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti a účetní závěrka zapsaného spolku IODA za rok 2017 schválená Výkonným výborem spolku usnesením č. 6 dne 28. března 2018 OBSAH Úvodní slovo předsedy... 3 1. ADRESA, KONTAKTNÍ ÚDAJE...

Více

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice

Výroční zpráva SDH Suhrovice. Rok 2014. Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Výroční zpráva SDH Suhrovice Rok 2014 Vypracoval Ladislav Bartoň, starosta SDH Suhrovice Dovolte mi, abych Vás informoval prostřednictvím výroční zprávy o stavu a činnosti SDH Suhrovice v uplynulém roce

Více

Zpráva o aktivitách za rok 2018

Zpráva o aktivitách za rok 2018 Děti a stromy, z. s. sídlo: Mahlerova 23 58601 Jihlava IČ: 22893482 web: www.hajenkazborna.cz e-mail:klub.hajenka@seznam.cz Zpráva o aktivitách za rok 2018 Úvodní slovo Spolek Děti a stromy vzniklo v roce

Více

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 RAFAEL DĚTEM, nadační fond VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 OBSAH: Úvodní slovo Základní údaje Poslání Hospodaření Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé, RAFAEL DĚTEM, nadační fond byl založen, aby pomáhal zejména

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2011 Zpracovala: Jitka Heltová Strana 1 (celkem 6) Charakteristika sdružení Adresa:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2009 Účetní jednotka: Umělecká agentura Ambrozia při ZŠ Pouchov HK o.p.s. IČ: 27551008 K Sokolovně

Více

VÝPRAVY A AKCE KMENE. Strá nká 1

VÝPRAVY A AKCE KMENE. Strá nká 1 Kmen Ťapáč Liga lesní moudrosti Zázvorkova 1999, Praha 13 - Lužiny www.tapac.webnode.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA KMENE ŤAPÁČ ROK 2014 Tento dokument obsahuje výroční zprávu kmene Ťapáč za uplynulý rok. Jsou zde

Více

'/tel. Výroční zpráva o činnosti Orla župy Šrámkovy za rok 2014. Obsah:

'/tel. Výroční zpráva o činnosti Orla župy Šrámkovy za rok 2014. Obsah: '/tel Výroční zpráva o činnosti Orla župy Šrámkovy za rok 2014 Obsah: 1. Základní údaje 2. Kontaktní údaje 3. Členská základna 4. Rada jednoty/župy 5. Odborné rady 6. Činnost 7. Přílohy a. Rozvaha b. Výkaz

Více

********************************* Výroční zpráva 2014 *************************

********************************* Výroční zpráva 2014 ************************* ********************************* Výroční zpráva 214 ************************* Kontaktní údaje Sídlo organizace : Náměstí Svobody 1963/4 75 2 Přerov 2 Telefon : 581 26 925, mobil + 42 739 54 512 Email:

Více

Komentář k plnění Projektu Mladí hasiči 2015 (k čerpání státní dotace)

Komentář k plnění Projektu Mladí hasiči 2015 (k čerpání státní dotace) Komentář k plnění Projektu Mladí hasiči 2015 (k čerpání státní dotace) 1. Anotace projektu Projekt Mladí hasiči 2015 je sumářem dílčí projektů nižších a základních článků. Jako základní podklad k vytvoření

Více

S T A N O V Y spolku Laser game club Písek

S T A N O V Y spolku Laser game club Písek S T A N O V Y spolku Laser game club Písek I. Základní ustanovení 1. Spolek s názvem Laser game club Písek z.s. IČ: 024 36 469 (dále jen Spolek) je dobrovolným sdružením občanů České republiky provozujících

Více