PŘEDNOSTI Řada DURATEX HD

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘEDNOSTI Řada DURATEX HD"

Transkript

1

2 PŘEDNOSTI Řada DURATEX HD Řada Duratex HD nabízí velkou odolnost, materiály s dlouhou životností a vynikající odolností proti UV, prodření, proříznutí, opotřebení z běžného používání a roztržení. Materiál Duratex rovněž zaručuje maximální odolnost proti vysokým teplotám, vlhkosti a znečištění. Nafukovací čluny QUICKSILVER vyrobené z materiálu Duratex HD zaručují dlouhá léta bezproblémového používání a skutečný požitek z plavby! Další přednosti člunů QUICKSILVER: Nafukovací kýl pod podlážkou pro lepší vlastnosti u všech modelů Air Deck, Sport Enduro a Heavy-Duty. Ochranná páska kýlu chrání proti prodření při najetí na břeh. Sklopné úchyty vesel jsou uloženy na vnější straně tubusu. Kombinovaný úchyt vesel a lana dodává elegantní čistý vzhled. Zjednodušené upevňování výložníku na koupací plato. Kónická zakončení QuickLift zlepšují skluz člunu. Všechny modely jsou pro větší odolnost vybaveny místo překližkových sedáků laminátovými. Delší čluny mají dvě lavice nebo jsou připraveny pro volitelnou druhou lavici. Podlážka Podlážka Enduro Všechny modely Enduro jsou nyní opatřeny laminátovou podlážkou nahrazující dosavadní překližkovou. Překližková podlážka je u nafukovacích člunů jedním z nejčastěji reklamovaných dílů. Podlážka Airdeck Všechny naše modely Airdeck se vyznačují X-stehem vzduchové podlážky, zvyšující její tuhost ve srovnání s obvyklým stehem s puštěným očkem. Naše podlážky Airdeck jsou rovněž opatřeny protiskluzovou strukturou. Podlážka XS Všechny modely XS využívají hliníkové podlážky. Tyto neuvěřitelně odolné podlážky jsou ideální pro nejnáročnější podmínky a použití. Standardní příslušenství Ať už si vyberete kterýkoli z nafukovacích člunů QUICKSILVER, bude vybaven následujícím příslušenstvím: Dvoučinná ruční pumpa Tlakoměr Sada redukčních nástavců Lavice Opravná souprava ve vodotěsném pouzdře Transportní vak na člun 2

3 Rybaření Potápění Zdvojená obvodová lišta Zdvojená lišta snižuje rozstřik vody a zlepšuje odolnost při nárazu. Vodní lyžování Nová oblouková madla Tato doplňková držadla na vnitřní straně tubusů umožňují spolu s madly v obvyklých polohách spolehlivější úchyt. Zásobování Nová zdvihací madla Nová madla mají moderní vzhled a lze je rovněž využít jako spolehlivé držáky lana. Vypouštěcí závěr S tímto ventilem končí vylévání vody přes bok a obtížné manévrování okolo motoru ve stísněném prostoru u příčky. Příčka s povlakem ABS Příčky všech našich člunů jsou, pro ochranu před vznikem prasklin a chátrání, vyrobena ze dvou vysoce odolných plátů ABS, zaručujících vynikající životnost ve srovnání s obvyklými překližkovými příčkami. Příčky jsou dále opatřeny podložkou a plátem pro závěsný motor stejně jako standardním ochranným krytem pro sestavování člunu. V příčce jsou tažná nerezová oka pro závěs vodních lyžařů, wakeboarding nebo nafukovacích kruhů. Cestování Obsah Roll-up 5 Ultra Light Craft 6 Air Deck Deluxe 7 Sport Enduro & XS 9 Heavy-Duty XS 11 Sport Enduro & XS 13 Příslušenství 14 Specifikace 16 3

4 QUICKSILVER Objevte množství nových předností těchto kompaktních a přesto prostorných sportovních člunů Dopřejte si zážitky na vodě s nafukovací čluny QUICKSILVER QUICKSILVER je jedna z nejznámějších světových značek nafukovacích člunu, patřící pod Brunswick Marine in EMEA, globálního leadera ve výrobě lodních pohonů, součástí, příslušenství a mnoha dalších prvků. Brunswick Marine in EMEA nastavuje měřítka již více než 60 let. Co je nového u nafukovacích člunů QUICKSILVER? Pro modelový rok 2009 QUICKSILVER s hrdostí uvádí nové nafukovací čluny Ultra Light Craft se škálou 220 až 290cm. Řada Sport byla navíc rozšířena o dvě nové velikosti člunů a v řadě Air Deck nyní přichází několik nových vlastností, se kterými se seznámíte v tomto katalogu. Skvelé vlastnosti za dobrou cenu Nafukovací čluny QUICKSILVER jsou celosvětově proslulé vynikající kvalitou a mimořádnou odolností. Volbou člunu QUICKSILVER investujete do vysoce spolehlivého produktu s trvalou hodnotou pro další prodej, což ocení ti, kteří zatouží po větší lodi. Pokud hledáte nafukovací člun s pevným kýlem, informujte se u svého prodejce na čluny Valiant RIB, navržené a vyrobené podle přísných standardů pro profesionální použití i zábavu. Valiant je rovněž součástí skupiny Brunswick Marine in EMEA. 4

5 ROLL UP 200/240 Tyto lehké a ekonomické čluny se skvěle hodí pro svižné jízdy mezi jachtou a pevninou. Modely QUICKSILVER Roll-Up se snadno rozkládají a skládají. Ve složeném stavu na lodi nebo při uskladnění doma zaberou minimálně místa. Tyto odolné nafukovací čluny s laťkovou podlážkou výborně slouží jako zásobovací čluny a mají novou, zdokonalenou pozici při veslování. Laťky podlážky jsou zatavené v tkanině Duratex, zajišťující dokonalou vodotěsnost. Roll Up Specifikace Max. počet osob Max. výkon HP Max. hmotnost motoru (kg) Hmotnost (kg)

6 ULTRA LIGHT CRAFT 220/250/290 Nová řada Ultra Light Craft s podlážkou Airdeck vznikla pro dosažení nejnižší možné hmotnosti nafukovacích člunů bez jakýchkoli kompromisů v úrovni kvality a bezpečnosti plavidla. Zaoblené konce zkracují celkovou délku a snižují hmotnost člunu bez vlivu na výtlak a vnitřní prostoru pro posádku a přepravovanou výbavu. Jsou to výborné zásobovací čluny se snadným uschováním na lodi či v autě. Ultra Light Craft Specifikace Max. počet osob Max. výkon HP Max. hmotnost motoru (kg) Hmotnost (kg)

7 AIR DECK DELUXE 240/270/310/340 Atraktivní Evropské pojetí člunů QUICKSILVER Air Deck Deluxe má o 25% nižší hmotnost než obdobné nafukovací čluny s laminátovou, nebo dřevenou podlážkou. Air Deck Deluxe nemají žádné montážní prvky, které by se mohly ztratit a jsou jak vánek, když je potřeba je přenést. Tyto univerzální čluny mají vysokotlakou nafukovací podlahu, přinášející neuvěřitelnou lehkost a prostornost oproti člunům s dřevěnou podlážkou. Speciální grafika na stranách tubusů navíc dodává modelům Air Deck Deluxe velmi stylový a nezaměnitelný vzhled. Air Deck Deluxe Specifikace Max. počet osob Max. výkon HP Max. hmotnost motoru (kg) Hmotnost (kg)

8

9 SPORT 240/270/310/340 Enduro & 380/430XS Nafukovací čluny QUICKSILVER Sport a XS s Euro-typem tubusů poskytují velkou plochu podlážky a jsou dostatečně velké pro přepravu mnoha osob a nákladu, přesto však stále kompaktní a lehce přenosné. Jsou ekonomickou volbou pro kvalitní plavbu. Nízko položené těžiště je předurčuje k všestrannému využití. Na krátkých vyjížďkách i dobrodružných vodních odyseách vám nafukovací čluny QUICKSILVER spolehlivě přinesou skvělé zážitky. Odolné laminátové podlážky a lavice modelů Sport Enduro vydrží dlouhá léta provozu. Nové modely 380/430 Sport XS jsou vybaveny hliníkovými podlážkami a připraveny pro použití výkonnějších motorů pro nejnáročnější použití. Sport Enduro & XS Specifikace Max. počet osob Max. výkon HP Max. hmotnost motoru (kg) Hmotnost (kg)

10

11 HEAVY-DUTY 380/430/530 XS Nafukovací čluny QUICKSILVER Heavy-Duty jsou ideální pro použití, kde je vyžadováno více prostoru a velká odolnost. Jsou skvělé např. pro přístrojové potápění a záchranáře a mohou nést až jedenáct osob. Potápěči si pochvalují jejich poddajné tubusy a nízké boky, usnadňující výstup a nástup do lodi i na rozbouřené vodě. Odolnější než dříve a připraveny obstát v prakticky jakýchkoli podmínkách, podle vašich přání: Heavy-Duty XS Specifikace Max. počet osob Max. výkon HP Max. hmotnost motoru (kg) Hmotnost (kg) Pevné a odolné proti prodření se zesílenou vysoce odolnou tkaninou a doplňkovou druhou vrstvou, neklouzavé, výztuhy v exponovaných místech. Pevnost dále zvyšují podlážky XS s hliníkovými rámy Snadné přenášení a spouštění na vodu pomocí sedmi vnějších madel, doplněných o prověšené lano okolo celého člunu. 11

12

13 ADVENTURE 240/270/310/340 Enduro & 380/430/530 XS Řada QUICKSILVER Adventure přitahuje dobrodružné outdorové typy se zálibou v rybaření a kempování. Tuto řadu tvoří sedm modelů od kompaktní 240 po prostornou 530. Všechny s tmavě zelenými povrchy pro souznění s okolním prostředím. 240, 270, 310 a 340 Enduro obsahují odolné laminátové podlážky a bezpečí zaručují čtyři nezávislé vnitřní vzduchové komory. Na vrcholu řady Adventure jsou tři modely XS: 380, 430 a 530. Všechny poskytují více prostoru a vynikající tuhost díky laminované ABS ochraně příčky, nerezovým výztuhám, masivním hliníkovým rámům podlážek a vyztuženým tkaninám. Adventure Nové kompozitní podlážky modelů 240/270/310 a 340. Specifikace Max. počet osob Max. výkon HP Max. hmotnost motoru (kg) Hmotnost (kg)

14 PŘÍSLUŠENSTVÍ Vše co potřebujete od přídě po záď Příďová plachta / vak Snadné upevnění, vodovzdorný vak z nylonu Cordura s nekorodujícím zipem, zavěšený pod plachtou. 14 Vak pod lavici Odolný, barevně sladěný úložný prostor z nylonu Cordura Vhodný pro všechny nafukovací čluny QUICKSILVER mimo modelů 200 a 240. Igloo - zásobníky ledu & chladničky Produkty Igloo zaručují spolehlivou ochranu potravin a nápojů na člunech. Objednací čísla a dostupnost ověřte u svého prodejce. Bravo - automatická vzduchová pumpa Po napojení na autobaterii vytváří tlak až 300mb. Automatický ventil chrání před přefouknutím. Dodává se s universálními adaptéry včetně ventilu a bateriových svorek. Dvojčinná vzduchová pumpa QS Snadné ruční pumpování, mnohem rychlejší než s nožními pumpami. Buď v jednočinném chodu, kdy pumpuje při stlačování, nebo dvojčinném, kdy pumpuje dolů i nahoru. Obsahuje rovněž adaptéry QS, HR a Valiant a tlakoměr. Nastavitelný měkčený sedák s úložným prostorem Měkčený sedák s úložným prostorem se snadným nastavením pro modely 240 a 340. Snadné upevnění a uvolnění, rozměry 25 x 46 x 69-84cm. Bílý vinylový sedák lavice s připevňovacími prvky Sklopný měkčený sedák šíře 66cm s hliníkovým rámem a upevňovacími prvky. Vhodný pro Quicksilver 270 a větší modely Sport a Heavy-Duty. Bílý vinylový měkčený sedák Vinylový sedák s pěnovou výplní pro veslování. Upevnění na šest zaklapávacích spojů.

15 Adaptéry plnícího ventilu Halkey-Roberts Kotva pro nafukovací čluny Navržena speciálně pro snadné a bezpečné používání na nafukovacích člunech. Hříbková kotva s černým plastisolovým povrchem, dodávaná ve třech velikostech. Kotevní lano Polyesterové třípramenné kotevní lano s úvazkem (40m). Přepravní kolečka Kolečka pro zpevněné povrchy pro manipulaci s člunem na souši. Pro všechny nafukovací čluny QUICKSILVER. Držák palivové nádrže Polypropylenové popruhy zaručují vysokou pevnost. Rychloupínací přezky pro snadné uvolnění nádrže (nádrž není součástí). Zvedací závěs motoru Vhodný pro závěsné motory do 15HP (11,2kW) s možností trvalého ponechání na motoru. Spolehlivá pomůcka při usazování a vyjímání motoru. Krycí plachta Udržuje čistotu člunu a chrání jej před sluncem a deštěm. Prodlužuje jeho životnost. Plachty jsou dodávány pro všechny nafukovací čluny QUICKSILVER. Kombinované poziční světlo Bateriové poziční světlo Attwood s upevňovací základnou, určené pro nafukovací čluny a povrchy, kde není možné použít vruty. Vesta pro vodní lyžování & záchranná vesta Vesta s uzavřenými boky, CE odolnost 50N, CE 95 EN 393, nylonová skořepina s povlakem a pěnovou výplní. Záchranná vesta CE odolnost 100N, CE EN 395. Na možnost objednání a úplné označení se informujte u svého prodejce. Pro vodní sporty Kvalitní odolné vodní lyže, wakeboardy a nafukovací kruhy, včetně širokých vodních lyží, určené pro čluny s nižším výkonem, přináší nové rozměry vodních radovánek. Na dostupnost a označení se informujte u svého prodejce. Záďové světlo se svorkou Univerzální světlo Attwood výšky 61cm pro nafukovací čluny a další malá plavidla, které nemají trvalé navigační osvětlení. Úchyty Všechny úchyty pro člun jsou dodávány samostatně a lze je volit podle osobních požadavků. Objednací čísla jsou uvedena v příruččce příslušenství. Sada pro opravy PVC Obsahuje dvě šedé záplaty a jednu tubu lepidla ve vodotěsném plastovém pouzdře. Klíč na ventil 15

16 SPECIFIKACE Provedení Model Kategorie CE Objednací číslo Rozměr ve složeném stavu Max. nosnost (kg) Max. výkon HP (vše s krátkou nohou*) Max. hmotnost motoru Max. počet osob Počet vzduchových komor Délka (cm) Šířka (cm) Průměr tubusu (cm) Hmotnost včetně vesel (kg) 200 Roll Up D AA200027N 99 x 56 x Roll Up D AA240070N 99 x 56 x Ultra Light Craft D AA220005N 102 x 56 x kýl Ultra Light Craft D AA250020N 102 x 56 x kýl Ultra Light Craft D AA290014N 102 x 56 x kýl Air Deck Deluxe D AA240065N 102 x 56 x kýl Air Deck Deluxe D AA270077N 102 x 56 x kýl Air Deck Deluxe C AA310060N 102 x 56 x kýl Air Deck Deluxe C AA340080N 102 x 56 x kýl Sport Enduro D AA240067N 102 x 56 x kýl Sport Enduro D AA270080N 102 x 56 x kýl Sport Enduro C AA310063N 102 x 56 x kýl Sport Enduro C AA340081N 102 x 56 x kýl Sport XS C AA380064N 128 x 62 x kýl Sport XS C AA430046N 145 x 65 x kýl Heavy-Duty XS C AA380063N 128 x 62 x kýl Heavy-Duty XS C AA430048N 145 x 65 x kýl Heavy-Duty XS* C AA530022N 178 x 80 x kýl Adventure Enduro D AA240069N 102 x 56 x kýl Adventure Enduro D AA270082N 102 x 56 x kýl Adventure Enduro C AA310064N 102 x 56 x kýl Adventure Enduro C AA340082N 102 x 56 x kýl Adventure XS C AA380066N 128 x 62 x kýl Adventure XS C AA430049N 145 x 65 x kýl Adventure XS* C AA530023N 178 x 80 x kýl BEZPEČÍ PŘEDEVŠÍM Pamatujte, loď pluje. Posádka ne. Vždy používejte záchranné vesty. Poznámka: V souvislosti s neustávajícím vývojem a zdokonalováním produktů si Quicksilver vyhrazuje právo na změny bez předchozího upozornění. ZÁRUKA: Brunswick Marine in EMEA poskytuje u všech nafukovacích lodí Quicksilver 2009 pětiletou záruku na materiál a neprodyšnost švů. *Mimo modelů 530 XS: Dlouhá noha Brunswick Marine in EMEA. Všechna práva vyhrazena. Brunswick Marine in EMEA hledá neustále cesty ke zdokonalování produktů od návrhu přes zpracování po prodej. S veškerou péčí vzniká aktuální obchodní a servisní dokumentace. Specifikace motorů, lodí a příslušenství se průběžně vyvíjí. Tato brožura nemůže být pokládána za komplexního průvodce po nejnovějších vlastnostech. Tato brožura rovněž neslouží k podpoře prodeje jednotlivých typů motorů, lodí, nebo příslušenství. Dodavatelé a prodejci nejsou zástupci Brunswick Marine in EMEA, či přidružených organizací a nemají právo spojovat Brunswick Marine in EMEA s podnikáním nebo zastupováním jakékoli povahy, včetně volného prezentování produktů, prodeje, užití nebo servisu. Některé produkty nemusí být ve všech zemích dostupné, nebo pouze v omezeném množství. Některé produkty zobrazené v tomto katalogu jsou vybaveny volitelným příslušenstvím. Pro další informace se obraťte na svého prodejce. Více na BRUNSWICK MARINE in EMEA ISO CERTIFIED Brunswick Marine in EMEA je certifikován ISO 9001:2000 systémem kvality Všechny nafukovací čluny Quicksilver splňují ISO CZ - Vytištěno v Belgii. Part #: 90-8M

NAFUKOVACÍ ČLUNY 2007. www.marinepower.com

NAFUKOVACÍ ČLUNY 2007. www.marinepower.com NAFUKOVACÍ ČLUNY 2007 Dostupná přenosná zábava Užijte si přenosnou a cenově dostupnou zábavu na vodě se skvělými nafukovacími čluny Quicksilver. Je to zábava vhodná pro celou rodinu. Lehká přenositelnost,

Více

Nafukovací čluny 2008

Nafukovací čluny 2008 Nafukovací čluny 2008 Nafukovací čluny Quicksilver pro dostupnou zábavu na vodě Quicksilver je jedna z největších společností na výrobu nafukovacích člunu a také část Brunswick Marine in EMEA, globálním

Více

PŘEDSTAVUJEME dodávku záchranných a pracovních člunů, výrobu a montáž speciálního vybavení pro tyto čluny

PŘEDSTAVUJEME dodávku záchranných a pracovních člunů, výrobu a montáž speciálního vybavení pro tyto čluny ZÁCHRANNÉ A HASIČSKÉ SYSTÉMY PŘEDSTAVUJEME dodávku záchranných a pracovních člunů, výrobu a montáž speciálního vybavení pro tyto čluny Jako jedni z dlouhodobých prodejců pracovních a záchranných člunů

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 Podrobný popis nabízeného zboží Příloha č. 1 kupní smlouvy Počet listů: 7 Plavidlo s motorem včetně přívěsu splňuje požadavky: a) norem ČSN EN ISO 6185-3, ČSN EN ISO 10087, ČSN EN ISO 10240, ČSN EN ISO

Více

KATALOG PRO PROFESIONÁLY KATALOG PRO PROFESIONÁLY

KATALOG PRO PROFESIONÁLY KATALOG PRO PROFESIONÁLY KATALOG PRO PROFESIONÁLY www.marine.cz PRACOVNÍ ČLUNY MARINE Hliníkové pracovní čluny MARINE jsou velmi lehké, robustní, rychlé, bezpečné, prostorné, účelně a prakticky vybavené. Díky své nízké hmotnosti

Více

IV. Záchranářský program

IV. Záchranářský program Nafukovací nosítka Nafukovací nosítka Sava jsou navržena pro použití za jakýchkoli podmínek a poskytují naprostou bezpečnost a ochranu raněnému během záchranné operace na souši, na sněhu, na ledu, ve vodě

Více

Člun motorový Four Winns Horizon 210

Člun motorový Four Winns Horizon 210 Zapomeňte na kompromisy! Člun motorový Four Winns Horizon 210 Horizon 210 je skvěle vybavená sportovní loď s kajutou, která se může pochlubit jak svou třídou, tak i stylem. Ten umocňuje například ručně

Více

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky Přepravníky lodí 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky 14-20 stop... Přepravníky lodí značky Thule zajišťují maxim Voděodolná ložiska za používání přívěs Podpory bez brzd

Více

P-série, lehká ruční čerpadla. Výhradně od Enerpac

P-série, lehká ruční čerpadla. Výhradně od Enerpac P, lehká ruční Shora.dolů:.P802, P842, P202, P142 Výhradně od Enerpac Tabulka odpovídajících válců Chceteli.pomoci.s.výběrem. správného.ručního.. odpovídajícího.vybraným.válcům,. naleznete.všechny.potřebné.údaje..

Více

CONVER ŽACÍ A ÚKLIDOVÁ LOĎ

CONVER ŽACÍ A ÚKLIDOVÁ LOĎ C420 Baseline CONVER ŽACÍ A ÚKLIDOVÁ LOĎ Základní, ale odolná žací loď s plně uzavřenou palubou s prostorem pro operátora, zajišťující optimální zvukovou izolaci a ochranu vnitřku trupu proti vodě a špíně.

Více

Vážený zákazníku. Nafukovací čluny RIB jsou dodávány v základním vybavení, které je vždy vyspecifikováno v ceníku.

Vážený zákazníku. Nafukovací čluny RIB jsou dodávány v základním vybavení, které je vždy vyspecifikováno v ceníku. Platnost od - 01. 01. 2019 05B PŘÍSLUŠENSTVÍ na přání nafukovacích člunů CZECH Marine RIB 390-720 Str. 1. Vážený zákazníku. Výbava člunů je rozdělena do specifikací A nebo B nebo C. A specifikace - Člun

Více

Platnost od B PŘÍSLUŠENSTVÍ na přání nafukovacích člunů CZECH Marine RIB Str. 1.

Platnost od B PŘÍSLUŠENSTVÍ na přání nafukovacích člunů CZECH Marine RIB Str. 1. Platnost od - 01. 01. 2015 05B PŘÍSLUŠENSTVÍ na přání nafukovacích člunů CZECH Marine RIB 390-720 Str. 1. Vážený zákazníku. Nafukovací čluny RIB jsou dodávány v základním vybavení, které je vždy vyspecifikováno

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

OBRA COBRA COBRA. Lestech 16L 20L 25L. Hasící zádový vak. v ý r o b c e h a s í c í t e c h n i k y. w w w. l e s t e c h. c z

OBRA COBRA COBRA. Lestech 16L 20L 25L. Hasící zádový vak. v ý r o b c e h a s í c í t e c h n i k y. w w w. l e s t e c h. c z Lestech Č e s k á r e p u b l i k a v ý r o b c e h a s í c í t e c h n i k y COBRA Hasící zádový vak 25L 20L 16L O N E B V V Y R O B Č E K S E C É I R E P U B L OBRA COBRA w w w. l e s t e c h. c z COBRA

Více

SAFETY SAFETY PRODUCTS PRODUCTS 2016/2017

SAFETY SAFETY PRODUCTS PRODUCTS 2016/2017 SAFETY PRODUCTS 206/207 SAFETY PRODUCTS OCHRANA PROTI PÁDU -9 KRATOS 7 SAFETY WORK IN HEIGHTS HEIGHTS postroje I400 str. 42 I4024 str. 42 I4002 str. 42 I4003 str. 43 I4025 str. 43 I4004 str. 43 zatahovací

Více

Ceník příslušenství &náhradních dílů pro nafuk.čluny CZECH Marine Str. 1

Ceník příslušenství &náhradních dílů pro nafuk.čluny CZECH Marine Str. 1 2015 11 - Ceník příslušenství &náhradních dílů pro nafuk.čluny CZECH Marine Str. 1 1. Taška pro uložení & transport člunu: Boat carry bag Cena: 16 EUR Cena 420 CZK Cena: 508 CZK včetně DPH / 1ks 2. Taška

Více

Valníkové přívěsy TANATECH martz

Valníkové přívěsy TANATECH martz Valníkové přívěsy TANATECH martz řada BASIC - lehké přívěsy pro domácí využití o celkové i 300 kg - 750 kg 130 km/hod Plachta PVC vč. konstrukce (výška od hrany e) Drátěná nástavba BASIC 165 300-500 1650

Více

Délka: 4,0m Šířka: 1,6m Hmotnost: 126 kg Motorizace: do 8 HP. Délka: 4,2m Šířka: 1,6m Hmotnost: 145 kg Motorizace: do 16 HP

Délka: 4,0m Šířka: 1,6m Hmotnost: 126 kg Motorizace: do 8 HP. Délka: 4,2m Šířka: 1,6m Hmotnost: 145 kg Motorizace: do 16 HP ORIENTAČNÍ CENÍK produktů společnosti OFF-SEA s.r.o. - James boat, pro rok 2012 ceny sou uvedené v Kč bez DPH Typ plavidla Obrázek Cena od: Popis základního vybavení PRAMICE P400 Délka: 4,0m Šířka: 1,6m

Více

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno Kit Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček Patentováno Scrigno Kit Scrigno Kit je montážní souprava stavebního pozdra pro sádrokartonové příčky, je snadno a rychle

Více

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky!

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky! Návod na výběr správné oboustranné lepicí! Plocha 1 Polypropylen Polyetylen HD Polyetylen HD Měkčené PVC Styren ABS Neměkčené PVC Práškovaný povrch Sklo Hliník Nerezavějící ocel Plocha 2 Sklo Hliník Nerezavějící

Více

Záchranné a hasičské systémy

Záchranné a hasičské systémy Záchranné a hasičské systémy Vše pro úspěšný zásah pod jednou střechou! katalog výstroje, výzbroje a zařízení nejen pro hasiče 3 02 00 000 Žebříky nastavovací 02 00 001 Žebřík nastavovací 4dílný dřevěný

Více

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé Stavební pouzdra pro posuvné dveře Jednokřídlé Una Hoja Dvoukřídlé 3 Technické parametry pro pouzdro do zděné stěny Let ZÁRUKY Kovová síť Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce

Více

Takto zafixovaný pacient může být vyšetřen RTG, ECT či MRP, neboť systém RedVac je plně kompatibilní s těmito přístroji.

Takto zafixovaný pacient může být vyšetřen RTG, ECT či MRP, neboť systém RedVac je plně kompatibilní s těmito přístroji. RedVac POMÁHÁ ZACHRÁNIT ŽIVOT Systém vakuových fixačních prostředků RedVac využívá unikátní technologie 56 komor naplněných sypkým materiálem o přesně určeném tvaru, rozměru a hmotnosti. Materiál dokonale

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

Snadné přenášení pro snadnou zábavu

Snadné přenášení pro snadnou zábavu Snadné přenášení pro snadnou zábavu Tyto motory se zcela novým vzhledem jsou tak lehké a snadno ovladatelné, že jejich přenášení z břehu na palubu vaší velké lodě bude hračka. Motory F4, F5 a F6 lze snadno

Více

II. Pneumatické vaky pro zvedání těžkých břemen

II. Pneumatické vaky pro zvedání těžkých břemen Středotlaké zvedací vaky 1.0 bar Sava středotlaké zvedací vaky pro tlak 1.0 bar jsou ideální pro záchranu osob uvězněných pod dopravním prostředkem při autohaváriích, leteckých katastrofách nebo zřícených

Více

KUMSP80G4GUX. Darovací smlouva. i. Smluvní strany

KUMSP80G4GUX. Darovací smlouva. i. Smluvní strany Č slo smiouvy: 207-007 KUMSP80GGUX Darovací smlouva i. Smluvní strany MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ - KRAJSKÝ 6'ŘAL Č Í S L 0 SMLOUVY (DODATKuT T ŠM... poř. číslo rok zfcr. odb.. Moravskoslezský kraj se sídlem:

Více

LesTech s.r.o. Č e s k á r e p u b l i k a 5 / 2 0 1 3. K a. Hasící technika. l o. v přípravě

LesTech s.r.o. Č e s k á r e p u b l i k a 5 / 2 0 1 3. K a. Hasící technika. l o. v přípravě LesTech s.r.o. Č e s k á r e p u b l i k a 5 / 2 0 1 3 Hasící technika K at a l o v přípravě g RMAK 20 RMAK 20 Univerzální RMAK hasící 20 zádový vak Univerzální hasící zádový vak slouží při hašení drobných

Více

Příslušenství L200 DOUBLE CAB PRODLOUŽENÁ VERZE

Příslušenství L200 DOUBLE CAB PRODLOUŽENÁ VERZE Příslušenství L200 DOUBLE CAB PRODLOUŽENÁ VERZE Hard top, Utility Top Plus Nízká verze, s předním posuvným oknem, zatmavenými bočními vyklápěcími okny a zatmaveným zadním oknem. Zadní dveře se stylovým

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

Hygienické nerezové vpusti

Hygienické nerezové vpusti collect: Shromažďovat, pojmout a zachycovat Hygienické nerezové vpusti Bodové odvodnění Úvod Unikátní vlastnosti Technické informace 4 5 ACO HygieneFirst vpusti 14 Vpusti s odtokem DN 70 nebo DN 100 Vpusti

Více

CENÍK produktů společnosti James boat, v.d. pro rok 2008 ceny sou uvedené v Kč bez DPH

CENÍK produktů společnosti James boat, v.d. pro rok 2008 ceny sou uvedené v Kč bez DPH CENÍK produktů společnosti James boat, v.d. pro rok 2008 ceny sou uvedené v Kč bez DPH Typ plavidla Obrázek Cena od: Popis základního PRAMICE P 420 Délka: 4,0m 126 kg do 8 HP 33.500,- Standardní pramice

Více

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Matrx zádové opěrky. Invacare ZÁRUKA POHODLÍ. Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší... Invacare Matrx zádové opěrky ZÁRUKA POHODLÍ Jana Masaryka 1713 500 12 Hradec Králové Tel.: 495 220 684 Fax: 495 221 327 E-mail: sivak@sivak.cz Invacare Matrx zádové opěrky: nikdy to nemohlo být snazší...

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

Záchranářské batohy, brašny, kufry - profesionální

Záchranářské batohy, brašny, kufry - profesionální Záchranářské batohy, brašny, kufry - profesionální brašna res-cue pro profesionální záchranáře Vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a snadnou údržbu. optimální pro poskytování

Více

Člun motorový Four Winns Horizon 290

Člun motorový Four Winns Horizon 290 Člun motorový Four Winns Horizon 290 Horizon 290 nabízí svému kapitánovi a jeho posádce vše potřebné, aby mohli trávit na vodě neomezeně dlouhý čas. Mezi základní výbavu patří plnohodnotný sprchový kout

Více

Člun motorový Four Winns Horizon 350 OB

Člun motorový Four Winns Horizon 350 OB Člun motorový Four Winns Horizon 350 OB Zapomeňte na kompromisy! Nadstandardně prostorný Bowrider Horizon 350 OB má velice vkusně designově propracovaný interiér. Aby se posádka na jeho palubě cítila co

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

CHLADICÍ A MRAZICÍ SKŘÍNĚ

CHLADICÍ A MRAZICÍ SKŘÍNĚ NABÍDKA MODELŮ Electrolux 160 litrové skříně představují řešení pro zákazníky, kteří potřebují spolehlivé a kompaktní chlazení se snadnou obsluhou. Všechny vnitřní prostory jsou vyrobeny z vysoce odolného

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Obsah : 1. Závěsné zařízení str. 3 2. Opláštění zadního čela plechem str. 3 3. Výsuvné plato str. 4 4. Vnitřní úložné systémy - vestavby str. 5 5. Vnitřní

Více

Nerezové průmyslové vpusti

Nerezové průmyslové vpusti collect: Shromažďovat, pojmout a zachycovat Nerezové průmyslové vpusti Bodové odvodnění ACO vpusti 14 Vpusti s odtokem DN 70 nebo DN 100 Vpusti s pevnou výškou Vpusti teleskopicky nastavitelné 6 8 Roštové

Více

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem"

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: Vybavení domova se zvláštním režimem SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem" č. NÁZEV POPIS CENA KS CELKOVÁ CENA ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE 1. Ošetřovatelská vana sedací Sedací vana s

Více

Přívěsy na přepravu vozidel

Přívěsy na přepravu vozidel Přívěsy na přepravu vozidel 02 Produktová nabídka Přívěsy na přepravu vozidel Spektrum přívěsů na přepravu vozidel značky Pongratz se pohybuje v rozmezí od nebrzděných přívěsů na přepravu motocyklů až

Více

ERMAK ERMAK. Lestech 25L 20L 16L. Hasící zádový vak. v ý r o b c e h a s í c í t e c h n i k y. w w w. l e s t e c h. c z. Č e s k á r e p u b l i k a

ERMAK ERMAK. Lestech 25L 20L 16L. Hasící zádový vak. v ý r o b c e h a s í c í t e c h n i k y. w w w. l e s t e c h. c z. Č e s k á r e p u b l i k a Lestech Č e s k á r e p u b l i k a v ý r o b c e h a s í c í t e c h n i k y Hasící zádový vak V Č K S É O N B R P U B 25L B V O Y R C I L 20L 16L w w w. l e s t e c h. c z Hasící zádový vak je určen

Více

Ceník výrobků. Název Specifikace Cena (bez 19% DPH) 4 m 19 200,00 Kč. 6 m 32 500,00 Kč. 4 m 24 900,00 Kč. 6 m 52 700,00 Kč.

Ceník výrobků. Název Specifikace Cena (bez 19% DPH) 4 m 19 200,00 Kč. 6 m 32 500,00 Kč. 4 m 24 900,00 Kč. 6 m 52 700,00 Kč. Rybářství Hluboká a.s. smluvní dodavatel Pražského hradu člen Skupiny Rybářství Třeboň Tyršova 681, 373 41 Hluboká nad Vltavou Tel.: +420 387 789 411 Fax: +420 387 965 335 Registrováno u KS Č. Budějovice

Více

Na těchto přívěsech přepravíte svou loď nebo vodní skútr bezpečně na malé i velké vzdálenosti.

Na těchto přívěsech přepravíte svou loď nebo vodní skútr bezpečně na malé i velké vzdálenosti. Na těchto přívěsech přepravíte svou loď nebo vodní skútr bezpečně na malé i velké vzdálenosti. Firma ELLEBI připravila pro novou sezonu dvě nové řady přívěsů pro přepravu člunů. Cílem je nabídnout podstatně

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Síťový provoz. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Ep Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na síťový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění a

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické

SUR STANDARD SUR HD. Vozíky mechanické SUR STANDARD Mechanický vozík osvědčené, spolehlivé, velmi snadno složitelné konstrukce, vhodný jak do domácnosti, tak i do nemocnic, ústavů a jiných zdravotnických zařízení. Nosnost do 120 kg. skládací

Více

Suché vysavače T 10/1

Suché vysavače T 10/1 Suché vysavače T 10/1 Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy,

Více

I. Smluvní strany. 28. října 117, Ostrava prof. Ing. Ivo Vondrákem, CSc, hejtmanem CZ Česká spořitelna, a.s.

I. Smluvní strany. 28. října 117, Ostrava prof. Ing. Ivo Vondrákem, CSc, hejtmanem CZ Česká spořitelna, a.s. MORAVSKOSLEZSKY KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD KUriSP00GEO5 ČÍSLO SMLOUVY (DODATKU; ĚífC pof. čísio rok M zkr. odb. I. Smluvní strany. Moravskoslezský kraj se s dlem: zastoupen: IČ: DIČ: bankovní spojení: číslo účtu:

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY pro kontejner protipovodňový

TECHNICKÉ PODMÍNKY pro kontejner protipovodňový Příloha č. k zadávací dokumentaci čj.: MV-570-/PO-PSM-0 Počet listů:3 TECHNICKÉ PODMÍNKY pro kontejner protipovodňový. Tyto technické podmínky vymezují požadavky na pořízení čtyř kontejnerů protipovodňových,

Více

Kryty šachet. collect: sbírat a pojmout

Kryty šachet. collect: sbírat a pojmout collect: sbírat a pojmout 52 Výplňové kryty ACO TopTek AL Hliníkové kryty 55 kruhové ACO SAKU B125 BEKU kryty 57 výplňové Online informace kruhové Online informace 53 Kryty pro volitelnou výplň Informace

Více

4 Brochure CENÍK. Na výběr z provedení se čtyřmi nebo osmi kapsami. Formát kapsy A4. Kompletní 4brochure v přepravní tašce.

4 Brochure CENÍK. Na výběr z provedení se čtyřmi nebo osmi kapsami. Formát kapsy A4. Kompletní 4brochure v přepravní tašce. 4 Brochure Expolinc 4 Brochure je elegantní stojánek na letáky se čtyřmi nebo osmi kapsami formátu A4 z jemné síťoviny. Stabilní a zároveň lehký, funguje na stejném principu jako systém 4-Screen. Přenosný

Více

DELPHIA ESCAPE 1100S Delphia Escape 1100 S je džentlmentská jachta se schopností plavby v semi-skluzu. Delphia Escape 1100 Soley je koncept motorové jachty, který překonává všechny dosud platné normy pro

Více

DELPHIA ESCAPE 1080S Delphia Escape 1080 S džentlmentská jachta se schopností plavby v semi-skluzu. Delphia Escape 1080 S je luxusní model motorové jachty ve stylu slow life pomalu plynoucího času. S Delphií

Více

Dvojnásob chytrý! WARN PowerPlant: naviják a kompresor v jednom

Dvojnásob chytrý! WARN PowerPlant: naviják a kompresor v jednom P ř í slu š enstv í naviják ů Dvojnásob chytrý! WARN PowerPlant: naviják a kompresor v jednom Modely PowerPlant spojují dva přístroje v jednom obalu: každý PowerPlant je zároveň silný naviják a výkonný

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

TRAMPOLÍNY Marimex. Moře zábavy...

TRAMPOLÍNY Marimex. Moře zábavy... TRAMPOLÍNY Marimex Moře zábavy... Marimex Trampolíny jsou vděčným zdrojem aktivního pohybu a zdravé relaxace. Díky vysoké nosnosti dávají trampolíny Marimex prostor jak dětskému hraní, tak i posílení svalů,

Více

Specifikace předmětu plnění část 2 Vybavení pro záchranné práce ve výškách a na vodě

Specifikace předmětu plnění část 2 Vybavení pro záchranné práce ve výškách a na vodě Příloha č. 1 výzvy Specifikace předmětu plnění část 2 Vybavení pro záchranné práce ve výškách a na vodě 1. Slaňovací brzda typ I 2 ks Slaňovací zařízení jiného typu než u položek č. 2, 3, 4, 5 a 6, pro

Více

umíme zaujmout.. KATALOG PREZENTAČNÍCH STOJANŮ A PRODUCTION s. r. o. Vitošská 3413 143 00 Praha 4 - Modřany

umíme zaujmout.. KATALOG PREZENTAČNÍCH STOJANŮ A PRODUCTION s. r. o. Vitošská 3413 143 00 Praha 4 - Modřany KATALOG PREZENTAČNÍCH STOJANŮ umíme zaujmout.. 4 Brochure Expolinc 4 Brochure je elegantní stojánek na letáky se čtyřmi nebo osmi kapsami formátu A4 z jemné síťoviny. Stabilní a zároveň lehký, funguje

Více

Přehled příslušenství FORD KA+

Přehled příslušenství FORD KA+ PŘÍSLUŠENSTVÍ FORD Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 www.prislusenstvi-ford.cz Go Further Přehled příslušenství FORD KA+ Od 06/2016 OCHRANA VOZIDLA Ochrana interiéru 03 STYLING Osvětlení 04 KOLA

Více

BV 5/1. Patentovaný nosný rám čalouněný systémem Air Stream Comfort

BV 5/1. Patentovaný nosný rám čalouněný systémem Air Stream Comfort Nový vysavač na záda BV 5/1, který se nosí jako batoh pohodlně na zádech, je se svými 5,3 kg ještě lehčí a výkonější. Používá se tam, kde je to pro klasické vysavače příliš těsné. 1 2 1 2 Patentovaný nosný

Více

univerzální přívěsy Přívěsy se skvělým poměrem cena/výkon

univerzální přívěsy Přívěsy se skvělým poměrem cena/výkon univerzální přívěsy Přívěsy se skvělým poměrem cena/výkon HANDY hobby masivní V-oj po celé délce korby značkové nebrzděné nápravy KNOTT nebo AL-KO Kober eloxované hliníkové sloupky karoserie (mimo Handy-20)

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY dma_katalog_2012_dma_katalog_2012 4.5.12 17:34 Stránka 19 ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO

Více

Ford Ranger - doplňky

Ford Ranger - doplňky Ford Ranger - doplňky Obsah :1. Navijáky a příslušenství str. 3-6 2. Pomocný mechanismus zadního čela str. 7 3. Ochranný PUR nástřik ložné plochy str. 7 4. Opláštění zadního čela plechem str. 8 5. Vnitřní

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ Příloha č. 4 Zadavatel uvádí, že veškeré zde uvedené rozměry se vztahují k referenčním výrobkům a dodavatel musí respektovat minimální požadavky stanovené v této

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé

STYLOVÉ DOPLŇKY. Karbonové boční lišty dveří. Sada karbonových stylových doplňků. Boční lišty dveří v klavírové černé STYLOVÉ DOPLŇKY Dostaňte se tam, kam potřebujete, a udělejte při tom velký dojem je to snadné díky příslušenství jako jsou výrazná boční obloženi nebo široký výběr elegantních či sportovních disků kol.

Více

Naše lehké výkonné motory dostaly nový vzhled

Naše lehké výkonné motory dostaly nový vzhled Naše lehké výkonné motory dostaly nový vzhled Kvůli vysokému výkonu se nemusíte vždy vláčet ke člunu s neskladným a těžkým závěsným motorem, neboť lehké motory F8 a F9.9 jsou dokonale přenosné. Pomohou

Více

L-BOXX VÍTĚZ A BESTSELLER OD SORTIMA

L-BOXX VÍTĚZ A BESTSELLER OD SORTIMA L-BOXX VÍTĚZ A BESTSELLER OD SORTIMA Od těžkých materiálů, zákaznických vzorků až po Vaše nářadí L-BOXX od společnosti SORTIMO zvládne přepravit vše z Vašeho vozu na místo výkonu práce a zpět. Bezpečný,

Více

LODNÍ ŠROUBY MICHIGAN

LODNÍ ŠROUBY MICHIGAN LODNÍ ŠROUBY MICHIGAN LODNÍ ŠROUBY S PRYŽOVOU HLAVOU Mosazná hřídel Hlava s pryžovým tlumičem Řez lodním šroubem a sestava pouzdra LODNÍ ŠROUBY XHS (SE ZAPUŠTĚNOU HLAVOU) LODNÍ ŠROUBY PRO VODNÍ LYŽOVÁNÍ

Více

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč.

Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack. Vybavení: Válcové kartáče Konstrukce nádrž v nádrži Baterie a zabudovaná nabíječka vč. Kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním BR 40/25 C Bp Pack Ručně vedený podlahový mycí stroj s válcovými kartáči a plošným výkonem 1600 m²/h na bateriový pohon. Pro hospodárné základní a údržbové čištění

Více

Chladicí a mrazicí skříně 160 l

Chladicí a mrazicí skříně 160 l Electrolux 160 litrové skříně představují řešení pro zákazníky, kteří potřebují spolehlivé a kompaktní chlazení se snadnou obsluhou. Všechny vnitřní prostory jsou vyrobeny z vysoce odolného komerčního

Více

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost

TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP akumulátory Spolehlivý optimální výkon a dlouhá životnost TRP vzduchová a elektrická spirálová Díly TRP nabízí kompletní řadu vzduchových a elektrických spirálových vinutí i spirálových vinutí EBS

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

PLNĚ MODERNIZOVANÝ ZDROJ ENERGIE PONSSE BEAR

PLNĚ MODERNIZOVANÝ ZDROJ ENERGIE PONSSE BEAR PLNĚ MODERNIZOVANÝ ZDROJ ENERGIE PONSSE BEAR NOVÝ PONSSE BEAR VÝKON, PRODUKTIVITA A POTĚŠENÍ Z PRÁCE Kompletně nový PONSSE Bear je opravdovým králem lesa. Prezentuje nejlepší výkon, produktivitu, provozuschopnost

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Úložné systémy na nářadí

Úložné systémy na nářadí Brašny na nářadí 179 Opasky a pouzdra na nářadí 183 Mobilní bedny na nářadí 187 Mobilní pracoviště 190 Boxy na nářadí 192 Organizery 197 Podstavce na řezání (kozy) 200 Dílenský nábytek 201 Úložné systémy

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 + barevné provedení: chrom 530

Více

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST.

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG PRODUKTY 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. Naše kompletní řada kladiv nabízí vysokou kvalitu a špičkové produkty, které jsou spolehlivé, odolné a zkonstruované pro optimální

Více

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů.

Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Vyžádejte si od nás tuto šikovnou pomůcku, která Vám usnadní výběr jednorázových ochranných oděvů. Na adrese oop.cz@mmm.com, nebo telefonicky na: +420 261 380 111 Nebo navštivte náš web: www.3m.cz/oopp,

Více

T 15/1 HEPA + ESB 28. Síťový kabel Highflex. HEPA-filtr (EN 1822:1998)

T 15/1 HEPA + ESB 28. Síťový kabel Highflex. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Suchým vysavačem T 15/1 s elektrickým sacím kartáčem obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 Síťový

Více

Z vnějšku Volkswagen zevnitř

Z vnějšku Volkswagen zevnitř _CZ.qxd:Layout 1 28.4.2009 21:00 Stránka 1 Z vnějšku zevnitř...nápady PRO PROFESIONÁLY _CZ.qxd:Layout 1 28.4.2009 21:00 Stránka 2 Dokonalá kombinace s Vaším em. Vybrali jste si užitkové vozidlo, protože

Více

Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY

Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY Dokonalá kombinace s Vaším Mercedesem-Benz. Vybrali jste si užitkové vozidlo Mercedes-Benz, protože odpovídá Vašim nárokům ve

Více

Pneumaticko-hydraulická nožní čerpadla

Pneumaticko-hydraulická nožní čerpadla Pneumaticko-hydraulická nožní čerpadla Na.obrázku:.XA 11G Pro produktivitu a ergonomii Volitelný manometr Integrovaný.manometr. ukazující.přesné.momentální. hodnoty.v.barech,.psi.. a.mpa. 4/3 regulační

Více

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex

T 15/1 HEPA. HEPA-filtr (EN 1822:1998) Integrované uložení příslušenství. Síťový kabel Highflex Suchým vysavačem T 15/1 obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 HEPA-filtr (EN 1822:1998) 3 Integrované

Více

Z vnějšku IVECO zevnitř

Z vnějšku IVECO zevnitř IVECO_ZC.qxd:Layout 1 28.4.2009 20:06 Stránka 1 Z vnějšku IVECO zevnitř...nápady PRO PROFESIONÁLY IVECO_ZC.qxd:Layout 1 28.4.2009 20:07 Stránka 2 Dokonalá kombinace s Vaším IVECEM. Vybrali jste si užitkové

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ MODEL: FORD RANGER

PŘÍSLUŠENSTVÍ MODEL: FORD RANGER PŘÍSLUŠENSTVÍ MODEL: FORD RANGER Společnost Road Ranger působí na poli užitkových vozů již více než 30 let. Zabývá se výrobou vybavení a doplňků pro terénní pickupy, zejména nástaveb (hardtopů), kterých

Více

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN.

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. VÝSTAVBA Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. Dva kompaktní odsavače prachu s mimořádně vysokým sacím výkonem. Dostanou se všude a mají vše s sebou. Promyšlené profesionální

Více

DELPHIA ESCAPE 1150 Delphia Escape 1150 Voyage je první model plavidla s oddělenými obytnými prostory od prostor určených pro spaní. Díky umístění obytného salónu a kuchyňky, určených pro denní činnosti

Více

Hiab 211W Nosnost 21 tm

Hiab 211W Nosnost 21 tm Hiab 211W Nosnost 21 tm Informační brožura o výrobku Další usnadnění recyklace Rychlý a kompaktní Hiab XS 211W HiPro je 21tm jeřáb optimalizovaný pro lehké aplikace při recyklaci materiálů a dokonalá

Více

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby

Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Slezská diakonie TABITA Český Těšín, Třinec, Jablunkov osobní asistence, odlehčovací služby Nabídka kompenzačních pomůcek a jejich popis Prosinec 2015 www.slezskadiakonie.cz Stránka 2 z 17 Šířka sedáku

Více